RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
John Enter's Bella Boekelo nu ook als clip
11-07-2012 14:46:00

Het is ruim 2 weken geleden dat de single "Bungalow in Bella Boekelo" uit is gekomen. De zomersingle van John Enter heeft al plaatsgenomen op vele speellijsten bij zowel Nederlandse als Belgische radiozenders. Het nummer is in korte tijd zelfs al terug te vinden in vele hitlijsten. Na de radioluisteraars kunnen vanaf vandaag ook de relevisie kijkers genieten van de vakantie plek van John Enter. Samen met WilliamCrossMedia hebben ze er een geweldige clip bijgemaakt.

Leen Zijlmans lanceert 'De Rumba'
11-07-2012 14:34:00

Het is ondertussen al weer een aantal jaren geleden dat Leen Zijlmans zijn album “Leen ..komt naar je toe” en diverse singles ,op het VNC label uitbracht. Na wat “omzwervingen” de voorbije jaren heeft Leen besloten om weer bij zijn oude vertrouwde label terug te keren. En hoe…. met deze nieuwe single cd “De Rumba” bewijst Leen opnieuw over uitzonderlijke kwaliteiten te beschikken en zich te onderscheiden van menig zanger. Op de éérste plaats de keuze van de liedjes, zijn herkenbare stemgeluid en zeker ook zijn verschijning.

Na succesvolle debuutsingle nieuwe up tempo zomersingle ‘Harder’ voor Danny Froger
11-07-2012 14:25:00

Met zijn eerste single 'Vandaag' wist Danny Froger vriend en vijand te verrassen. Een volwassen popsong waarvoor kosten nog moeite waren gespaard zorgde voor een droomstart, fantastische airplay en hoge noteringen in de hitlijsten. In diverse lijsten stond het nummer zelfs enkele weken op de nummer 1 positie. Ook op tv was er veel aandacht voor Danny's debuutsingle. Zo was hij o.a. uitgebreid te zien in programma's als ‘Life 4 You’, ‘Koffietijd’, 'RTL Boulevard' en 'SBS Shownieuws'.

Zangeres Charelle winnares 'Typisch talent 2012'
11-07-2012 14:21:00

Afgelopen zondag 8 juli vond tijdens Levenslied Festival in  's Hertogenbosch de elk jaar terugkomende talentenjacht "Typisch talent". Zes deelnemers streden om de titel met in de spannende finale Peggy Mays en Charelle. Charelle, onder andere bekend van het nummer "He Jij"  zong als primeur haar nieuwe single "Waarom liet ik je gaan" die binnenkort uitkomt. Track 2 op het zilveren schijfje is een een oud lied van Mieke, getiteld "Als je verliefd op een jongen bent". 

Nieuwe single en album voor Bobby Prins
11-07-2012 14:04:00

Na het succes van de vorige single “Zo helder blauw” is het tijd voor een opvolger. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het nieuwe album. De laatste liedjes zijn ingezongen en worden momenteel afgewerkt in de studio van Laurens van Wessel. Als voorloper op het nieuwe album lanceren we “Droog die tranen in je ogen” op 2 augustus aanstaande tijdens de grote verjaardagsshow van Bobby. Half september brengen we het nieuwe album op de markt! Met maar liefst 12 nieuwe stukken!

Bouke telt af voor z'n optreden op Graceland
11-07-2012 13:57:00

Het is nog maar een maandje en dan vertrekt Bouke naar Amerika om daar een optreden op Graceland te verzorgen. Dit in verband met de Elvis Week, 35 jaar na zijn overlijden. Inmiddels is Bouke druk met de repetities voor dit concert en het verloopt prima! Bouke heeft er enorm veel zin in en de muzikanten ook! Eenmaal in Amerika zal Bouke het geboortehuis van Elvis in Tupelo bezoeken, waar hij tevens enkele liedjes zal gaan zingen. Ook dat zal een zeer bijzonder gevoel zijn om daar te zijn.

Gratis zomersingle van Gabriello
10-07-2012 20:33:00

De Vlaamse zanger Gabriello timmert de laatste tijd flink aan de weg in Nederland. Zo scoorde de artiest in april de hit "Ik had je lief" en had hij aan het begin van deze zomer een grote hit met de Nederlandstalig single "Que Sera" welke hoog in de Single Top 100 stond. Dit leverde hem een Gouden Award op. Gabriello wil nu alle Nederlanders en Vlamingen bedanken voor alle support en daarom heeft hij samen met zijn platenmaatschappij Blue Ocean Records besloten om zijn nieuwe zomersingle gratis aan te bieden.

Diana Dekkers schittert op het Levenslied Festival in ´s Hertogenbosch
10-07-2012 20:16:00

Op zaterdag 7 en zondag 8 juli vond het Levenslied Festival weer plaats in 's Hertogenbosch waar veel artiesten op het podium hun kunsten vertoonden. Naast Rob Zorn, Django Wagner, Alex, Wesley Klein, Jannes, Henk Bernard e.v.a. stond ook de uit 's Hertogenbosch afkomstige zangeres Diana Dekkers op het programma. Ze heeft er een geweldig optreden neer gezet. In haar geboortenstad schitterde zij op het podium met repertoire van haarzelf waaronder haar laatste single " Je t'aime". Dit nummer wordt overigens erg goed ontvangen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

Gre Parelmoer lanceert nieuwe rage met 'De Bardans'
10-07-2012 12:28:00

Met haar nieuwe single "De Bardans" ontketend Gre Parelmoer een nieuwe rage. Tenminste dat is de verwachting van velen die het nummer al hebben gehoord. Een ding is in ieder geval wel zeker ,en al vastgesteld tijdens de live optredens, het is onmogelijk om stil te blijven staan of zitten bij het horen van de klanken van "De Bardans". Zowel jong als "iets" ouder sluit aan in de polonaise die spontaan ontstaat bij dit lied. Gre Parelmoer is de zangeres welke altijd in is voor spraakmakende muziek.

Clip 'Iedere zoen' van Johan Linssen online
10-07-2012 11:36:00

De nieuwe clip van het nummer "Iedere zoen" van Johan Linssen staat sinds kort online op YouTube en is binnen afzienbare tijd te zien bij TV Oranje. Johan is zeer tevreden over de geweldige samenwerking met het dynamische multimediabedrijf Redgelmedia. De 25 jarige trotse volkszanger gaf onlangs een geslaagde cd-presentatie in Eindhoven met medewerking van 17 collega artiesten uit heel Nederland. Z'n lieve muzikale hartsvriendin Karin Welsing overhandigde hem het eerste exemplaar.

Nieuwe single voor René Ulehake
10-07-2012 11:10:00

René Ulehake heeft een nieuw nummer geschreven met als titael "Louise". De Schijndelseschrijft bijna al zijn nummers zelf en met zo'n 40 nummers en wat videoclips timmert hij al meer dan 25 jaar flink aan de weg. Zo was hij afgelopen weekend te horen bij Het Levenslied in Den Bosch en is hij ook regelmatig  te beluisteren op diverse kermissen en feestavonden in de omtrek. Voor meer info kijk verder op www.reneulehake.nl

Artiesten reageren geschokt op overlijden Rien Lazaroms
09-07-2012 19:08:00

Het plotseling overlijden van Rien Lazaroms is als een bom ingeslagen bij tal van artiesten. Afgelopen vrijdag overleed de zanger na een kort ziekbed op 59 jarige leeftijd. De openbare uitvaart van Rien vindt plaats op donderdag 12 juli 2012 om 12.00 uur bij Crematorium Zegestede aan de Ionweg 12 te Roosendaal. Op woensdag 11 juli 2012 is er gelegenheid om tijdens de avondwake bij Uitvaartcentrum Dela, Robijndijk 215 te Roosendaal persoonlijk afscheid van Rien te nemen van 18.30 uur tot 19.15 uur. 

'Zomer Muziek Feesten’ bij Vierdaagse
09-07-2012 18:11:00

Muziekzenders TV Oranje en Radio Oranje Nationaal verzorgen tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten een gratis toegankelijk live muziekprogramma op het Joris Ivensplein. Onder de noemer ‘Zomer Muziek Feesten’ kunnen de bezoekers op zondag 15 juli en woensdag 18 juli genieten van optredens van tientallen Nederlandse topartiesten, onder wie Frans Duijts, René Schuurmans, Jacques Herb, Mulder & Mulder, Pater Moeskroen en Grad Damen.

De nieuwe single van Peter Loree & DJ Tomba is uit
09-07-2012 16:57:00

De zomer is begonnen en daar hoort dan ook zeker een zomers liedje bij van 52WekenFeest.   Ditmaal zijn het Peter Loree & DJ Tomba die samen het liedje “Isave the day” van Roberto Jacketti & The Scooters onder handen nemen. Roberto Jacketti & The Scooters hadden met dit liedje een megahit in 1983 toen de groep ontdekt werd door Angela Groothuizen. 

Talentenjacht op Park Hilaria in Eindhoven
09-07-2012 16:41:00

Ook dit jaar is er op Park Hilaria in Eindhoven weer een talentenjacht voor Nederlandstalig zangtalent. Deelnemers van de H-factor worden in de Radio Hollandio feesttent door een deskundige vakjury beoordeeld. De 1e prijs is een single opname bij Second Beat Productions en daarnaast zijn er mooie geldprijzen te winnen. De voorrondes vinden plaats vanaf 14:00 uur op de middagen van 4, 5 en 11 augustus en de grote finale is op 12 augustus.  De presentatie is in handen van de Eindhovense zanger Danny Canters.

Verslag van Anita over haar sponsorloop voor de Stichting ALS
08-07-2012 16:12:00

Gisteren was het zover. Een dag waar Anita van Ed lang naar toe had geleefd. Ze had aan haar inmiddels overleden schoonmoeder de belofte gedaan om geld binnen te halen voor de Stichting ALS omdat onderzoek voor deze dodelijke ziekte hard nodig is. De afgelopen weken heeft ze veel getraint om de looptocht van 50 kilometer te volbrengen tijdens de 7-dorpentocht op het eiland Tholen.

Zangeres Martha brengt prachtige debuutsingle uit
08-07-2012 15:56:00

Looks, uitstraling, een uitstekende stem en een prachtige single getiteld; ‘Wil je mij?’. Dit alles is van toepassing op de bijna 21-jarige Martha Hertogs uit Leidschenveen. Deze in onze residentiestad Den Haag geboren jonge dame begon al op haar zesde met zingen geïnspireerd door haar oma die zich destijds bezighield met soulmuziek. Niet onlogisch dus dat Martha sindsdien de soulmuziek in haar hart heeft gesloten. Aanvankelijk durfde de zangeres alleen voor haar eigen familie te zingen.

Gino Graus komt met nieuwe single i.s.m. U C Dance Kids
08-07-2012 15:49:00

De in 1999 geboren Gino Graus zong al toen hij nog maar net kon lopen! Ondanks dat deze in ’s-Hertogenbosch opgroeiende zanger dus nog maar twaalf zomers jong is, lanceerde hij op 12 mei jl. al zijn eerste album getiteld; ‘Uit mijn hart’. “Wat goed is, komt snel”, is een gezegde dat zeker van toepassing is op Gino ! Dit album en het uitbrengen van de single ‘Heintje Medley’, beiden verschenen op het Rood-Hit-Blauw cd-label, hebben ervoor gezorgd dat de belangstelling voor deze jeugdige zanger enorm is toegenomen.

Rien Lazaroms overleden
07-07-2012 18:42:00

Rien Lazaroms is gisteren op 59 jarige leeftijd overleden. Volgens Paul Vermunt (woordvoerder van familie) is hij vredig ingeslapen. Zijn zangcarrière begon in 1970 tijdens de Gastelse kermis. Hij speelde 10 jaar in de destijds populaire band “The Stravelli's. Muziek was z’n lust en z’n leven en samen met Piet Heijnen richtte hij “De Toendra’s op. Geert Elsten en Gerry de Jong namen ook deel aan deze formatie die hits aan de lopende band lanceerden. Wie kent niet de hits “Ik wil weer naar huis”, “Mokum Expresse” en “Dag en nacht”.

Stilstaan tijdens stappen met Paul de Graaf
06-07-2012 20:29:00

10 jaar geleden bracht Paul de Graaf een liedje uit over de Nijmeegse 4Daagse, het wandelen en het feesten. In één woord ‘Stappen’, samengevat in één zin: ‘4 dagen lang’. De week leek voorbij te vliegen als in een roes, tot deze op 17 juli doorbroken werd door een afschuwelijk bericht. Arjen, een goede vriend, was plotseling op 32 jarige leeftijd overleden. Mijn vreugdevolle en succesvolle 4Daagseweek werd in perspectief gebracht met de dood. Een onwaarschijnlijke combinatie. "10 jaar lang denk ik elke jaar tijdens de 4daagse aan Arjen", aldus Paul. 

Ronnie Ruysdael maakt nummer voor Vierdaagse wandelaars
06-07-2012 16:23:00

Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, heeft een feestelijke plaat gemaakt, waarin hij alle wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse een hart onder de riem steekt. Vorige maand al kwam de 'normale' versie uit van het nummer 'Komkommerbij' en deze maand presenteert Ronnie de vernieuwde Vierdaagse-versie. In een perfect wandeltempo bezingt hij hoe zwaar wandelaars het kunnen hebben, hoe ze elkaar er steeds doorheen slepen en hoe ze uiteindelijk op vrijdag allemaal gaan voor die beroemde en beruchte Via Gladiola. Ronnie treedt natuurlijk ook op bij de Vierdaagsefeesten. Samen met zijn Rakkers Live-band) staat hij om 22.00 uur op het Faberplein in Nijmegen geprogrammeerd. En op 1 augustus is Ronnie te gast bij GIEL 3FM.

Pascal Redeker heeft de 'Oranje Kroon'
06-07-2012 16:11:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 9 juli is dat 'Dansen Tot De Zon Opkomt', de nieuwe single van Pascal Redeker. Het multitalent uit Medemblik liet onlangs zien van vele markten thuis te zijn toen hij op het podium stond bij De Toppers. Deze nieuwe zomerse single is gemaakt in samenwerking met niemand minder dan DJ Maurice. Het nummer doet de voeten van de vloer gaan en alle heupen zwaaien!

Zomer Muziek Feesten komen eraan!
06-07-2012 16:08:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal zijn deze zomer met een speciaal live muziekprogramma aanwezig bij een aantal grote evenementen. Tijdens deze Zomer Muziek Feesten kun je gratis genieten van topartiesten als 3J's, Thomas Berge, Jan Leliveld, Roxeanne en André jr. Hazes.

Evert van Huygevoort presenteert nieuwe single in Etten-Leur
05-07-2012 22:19:00

Nadat Evert van Huygevoort vorig jaar zijn eerste single "Ik ga leven" uitbracht is het best wel hard gegaan voor de 22 jarige zanger uit Breda. Bij veel radiostations werd z'n debuutsingle heel goed ontvangen. Evert werd zelfs uitgenodigd bij het populaire muziekprogramma "Brabanttoppers". "Mijn levensdoel" is de titel van z'n nieuwe single dat met een zeer hoog dansgehalte en Zuid Amerikaanse klanken zeker zal aanslaan.

Jan Vaartjes maakt vrolijk lied over Benidorm
05-07-2012 22:10:00

Benidorm had in de ogen van Jan Vaartjes een slechte naam en de zeer grote liefhebber van het Nederlandse lied vond dat daar iets aan gedaan moest worden. Samen met Martin Sterken nam Jan een nieuw nummer op en ging naar Benidorm om het nummer te presenteren. Het lied sloeg in als een bom en Benidorm zal nooit meer hetzelfde zijn. De bijbehorende clip is onlangs opgenomen door William ten Kate.

Voormalig zangpartner van Alice Maywood start solocarrière
05-07-2012 20:19:00

De nieuwe single van de voormalige Maywood zangeres Inge Peters is uit. Het nummer is wereldwijd uitgebracht. Een social media campagne een e-mail promotie naar nationale agentschappen en een wereldwijde digitale radiopromotie ondersteunen de release. “RIO” is het eerste soloproject van Inge, die vanaf nu met de artiestennaam “INCH” door het leven zal gaan. Het lied "RIO” is bekend geworden door de formatie Maywood, die er in de jaren 80 een wereldhit mee heeft gescoord.

De zon schijnt nog steeds voor Tamara
05-07-2012 20:06:00

Ondanks dat het met het weer in ons land niet wil vlotten, schijnt de zon volop voor Tamara. Sinds de release van haar nieuwe single ‘Als De Zon Weer Schijnt’ heeft het Tamara aan aandacht niet ontbroken. “Klasse track”. Wat een goed liedje”. ”Top!”. “Voltreffer”. Dat waren enkele van de vele  complimenten die Tamara van de diverse radiostations kreeg. Een flink aantal uitnodigingen volgde en Tamara, zo professioneel als ze is, gaf aan elke uitnodiging met veel plezier gehoor. Gewapend met een grote schaal haring maakte ze haar opwachting bij de verschillende zenders. Zelfs Rob Stenders van 3FM moest er aan geloven.

Toekomst Hollandse lied centraal op Buma NL 2012
05-07-2012 16:50:00

Streaming, hitlijsten, marktcijfers, succesvolle festivalconcepten en meer: de panels op de derde editie van Buma NL op donderdag 20 september gaan in op voor het Hollandse lied belangwekkende onderwerpen. Het evenement focust daarmee op de veelbelovende maar spannende toekomst van dit succesvolle genre. De aftrap van de conferentie wordt genomen door platenbaas Tony Berk die vader en zoon René en Danny Froger interviewt.

Nieuwe single voor Wally Mckey
04-07-2012 20:16:00

Wally Mckey stuurt met zijn nieuwe single zomerse klanken de wereld i. Net als iedereen denkt dat Wally alle mogelijke muzikale paden heeft bewandeld, komt hij opnieuw  met iets nieuws. Zoals we van hem gewend zijn is hij weer op en top verrassend. Ditmaal verwent hij ons met Nederlandstalige reggea.  Het verleidelijke "Waarom  heb jij  ……………" is een  fris melodietje met een hoog meezing gehalte. Dit nummer is mede geproduceerd door Leslie Laverman bekend van o.a. Song For the Children van Oscar Harris. Meer info: www.wallymckey.com

Zomersingle voor K3
04-07-2012 14:40:00

Een swingend begin van de vakantie met de nieuwe zomersingle van K3 'Waar zijn die Engeltjes' Gooi je armen in de lucht, draai je heupen los en begin de vakantie dansend en swingend met de nieuwe zomersingle van K3! 'Waar zijn die Engeltjes' is de aanstekelijke titelsong van de film 'K3 Bengeltjes' die op 12/12/12 uitkomt in de bioscoop. Vanaf vandaag is de single verkrijgbaar in de winkel en kun je in de videoclip ook al de eerste beelden zien van het nieuwe filmavontuur van Karen, Kristel en Josje! K3 heeft het aanstekelijke nummer al voor de eerste keer live gezongen voor een zaal enthousiaste kinderen.

Saskia Damen lanceert Nederlandse versie van 'Rio'
04-07-2012 08:51:00

Voor Saskia Damen is een grote droom uitgekomen. Mede door de steun van haar zangcoach Alice May is het uit 1981 afkomstige lied “Rio” nieuw leven in geblazen. Destijds stond deze single 11 weken in de Nederlandse Top 40  met als hoogste notering plek 3. Ook in diverse andere landen bleek dit nummer en schot in de roos. Omdat “Rio” een lied is met een hoge moeilijkheidsgraad heeft Saskia veel aan de tips gehad van Alice. Volgens de ex-Maywood zangeres is Saskia erg gegroeid. 

Kayaman is dankbaar
04-07-2012 08:26:00

Dankbaar. Algemene wijsheid die iedereen bezit of vaak genoeg als advies heeft gekregen. Veel dingen nemen we voor lief, en af en toe word je meegesleurd door wat minder leuke gedachtes en omstandigheden. Op die momenten is het goed om even gas terug te nemen en te beseffen hoe dankbaar je eigenlijk moet zijn. Deze nieuwe single van Kayaman met Tjerk geeft talloze redenen om dankbaar te zijn. Kayaman heeft samen met Tjerk al eerder gezorgd voor een leuke hit met de single "Tot de laatste dag".

Nieuwe muziekstroming Nedercountry pop uit Limburg klikt
04-07-2012 08:17:00

"Fluisteren van de wind" is de opvolger van de single " Vaya con Dios" van Henry van Wijmeren en Monique samen met hun band Vido Davito . Het nummer "Vaya con Dios" heeft een aantal weken een nummer 1 positie te pakken gehad in België en staat nog steeds op nr. 1 in Aalburg. De herkenbare sound, mooie teksten, en een meerstemmige zang zijn de kenmerken van deze band met vooral een fantastisch banjo geluid. Henry kreeg zijn bekendheid door het programma SYWAP SBS-6 waar hij een zesde plek wist te behalen in de live shows.

Helaas géén auditie in Amerika voor Mick Harren
03-07-2012 22:27:00

Mick Harren was ontdekt via Youtube tijdens een zoektocht naar een meertalige versie van het klassieke lied My Way door filmmaker Quinten Tarantino, voor zijn film Django Unchained, die eerste Kerstdag van dit jaar uitkomt. Harren staat op youtube met een live versie van My Way met een big band tijdens de stadsspelen op De Dam te Amsterdam, maar het was echter de gelijkenis met acteur Michael Madsen, met wie Tarantino al vaker in zijn films gewerkt heeft, die de druppel van de emmer deed overlopen om het management in te laten schakelen met de vraag of Harren eventueel de titelsong voor de film zou willen inzingen. Helaas voor Mick is er toch gekozen voor iemand die dichtbij de film en de filmmaker zelf staat.

Stemproblemen voor Yoeri L'Abée
03-07-2012 12:57:00

Het zit Yoeri L'Abée even niet mee. Sinds vorige week heeft hij last van z'n stembanden en moet daarom op advies van de arts het even rustig aan doen. Volgens Yoeri is de oorzaak de troep die vorige week in de lucht hing. Hij had net z'n auto gewassen en even later zat z'n bolide vol met Saharazand. Waarschijnlijk is er iets op z'n stembanden terecht gekomen met alle gevolgen van dien.

Sneekweek 'hit' 2012 van Lui Út Sneek
03-07-2012 11:55:00

Lui Út Sneek (L.U.S.), ook wel het L.U.S.-koor genoemd, lanceert aanstaande donderdag 5 juli, de Sneekweek’hit’ van 2012, met als titel: ” Al Mut ik Krúpe”. Zoals de titel al doet vermoeden is de tekst van het liedje helemaal in het Snekers. De eerste CD- single zal worden uitgereikt aan een zeer bekende Sneker, die het Sneker Dialect heel hoog in het vaandel heeft. Het nummer, opgenomen in de Sneker RDS- studio, is geproduceerd door De Zware Jongens: Sneker Fokko Dam en Arie Kuipers uit Makkum.

Anita bijna op de helft van haar streefbedrag voor de Stichting ALS
03-07-2012 08:13:00

Aanstaande zaterdag is het zover. Dan gaat Anita van het Zeeuwse duo Anita & Ed  proberen om 50 kilometer te lopen voor de Stichting ALS. Anita is bezig om geld binnen te halen voor deze belangrijke stichting die helpt om onderzoek te doen voor deze dodelijke zenuw-/spierziekte. Ze heeft als doel gesteld om duizend euro middels een sponsoractie binnen te halen. Mede door de aandacht op Omroep Zeeland en hulp van diverse radiostations is ze nu bijna op de helft. Momenteel staat de teller op € 492.00.

Concert at SEA uitverkocht
02-07-2012 13:21:00

Concert at SEA is wederom uitverkocht. De laatste dagkaarten voor de zaterdag zijn aan de dagkassa verkocht. Het festival trok 70.000 mensen verdeeld over twee dagen. De zevende editie is tot nu toe zonder problemen verlopen en met uitstekend weer. Op de Brouwersdam waren optredens te zien van onder andere Golden Earring, De Dijk, Ilse DeLange en Van Velzen Organisator BLØF sluit het festival vanavond zelf af. 

'Nooit meer alleen' nieuwe single André Groote
02-07-2012 12:46:00

André Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album "De Levensdraad." Op het album staan 18 prachtige songs. André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly's. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald met het nummer "Henry Horse."

Morgenvroeg nieuwe single Gerrie Bischoff
02-07-2012 12:32:00

"Dansen is plezier voor twee" - "Play Blanca" en " Je kunt niet eens fatsoenlijk liegen" drie kanjers van nummers welke om een vervolg vroegen. Die zoektocht heeft even geduurd maar "Morgenvroeg" zal de nieuwe single van Gerrie Bischoff dan verschijnen. Het dubbele in dit bericht is dat ook de titel van haar nieuwe single "Morgenvroeg"is .Een geweldig nummer dat prima past bij het stemgeluid van deze Apeldoornse zangeres. Ook voor deze nieuwe schijf heeft ze weer de steun van het productie team van FH Produkties.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl