RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Ik wil los' is de titel van de nieuwe single van John Stevens
23-04-2012 17:31:00

Met deze single zet John Stevens in zijn 5 jarige zangcarrière zijn 11e single op zijn naam. Deze gloednieuwe song is geproduceerd in de studio's van Martin Sterken in Valthermond. Met Martin Sterken, die verantwoordelijk is voor de tekst, productie en arrangementen, is John sinds vorig jaar een nieuwe samenwerking aangegaan. "Ik wil los!" is dan ook de 2e single afkomstig uit deze studio. Voor de videoclip van het liedje is John afgereisd naar de duinen van Noord Holland. Vrolijk, gezellig, een hoog meezing gehalte en een eigen stijl.

Guus Meeuwis is de Ultieme Nederlander
23-04-2012 17:12:00

Guus Meeuwis is door de lezers van Veronica Magazine, het radiostation 100% NL en het 100% NL Magazine verkozen tot de Ultieme Nederlander. De zanger volgt hiermee Linda de Mol op, die op haar beurt Jan Smit afloste. Op www.ultiemenederlander.nl kon de afgelopen weken gestemd worden op de meest uiteenlopende BN’ers. Bijna 15% van de in totaal 78.000 stemmers was van mening dat Guus Meeuwis deze publieksprijs moest winnen. Jeroen van Koningsbrugge, Meeuwis collega-captain in ‘Ik hou van Holland’, kreeg 8% van de stemmen en werd  daarmee tweede. Hij bleef koningin Beatrix (7%) nipt voor. André van Duin en Simon Keizer eindigden respectievelijk als vierde en vijfde. Linda de Mol wist nog net een plek in de top 10 te veroveren. Guus Meeuwis is de eerste om te onderkennen dat de populariteit van Ik hou van Holland z’n invloed heeft gehad op deze verkiezing.

De Teddyboys komen met voetbalsingle
23-04-2012 13:39:00

Op zaterdag 12 mei opent Graad Hendriks in Emmen een voetbal museum. Graad is de man met het baartje, dikke trom en indianenpak  die bij iedere belangrijke Interland, EK en Wereldkampioenschappen van het Nederlandse voetbal zichtbaar aanwezig is. Graad hoorde de nieuwe voetbal single "Met bussen vol naar Polen" van De Teddyboys en combineerde het direct met de opening van zijn voetbal museum. RTL 7 zal aanwezig zijn om alles op te nemen. De Teddyboys zullen daar de nieuwe voetbal kraker ten gehore brengen.

L&G producties aanwezig bij evenementen
23-04-2012 10:20:00

Lucas en Gea gaan met hun platenlabel L&G Producties gaat vanaf april het land in met een eigen promoteam. Hierbij zijn ze het eerste platenlabel welke actief aanwezig zal zijn op allerlei muzikale evenementen. Hun doelgroep is nieuw en regionaal talent. Het label staat bekend om de gunstige prijs/kwaliteit verhouding en is het snelst groeiend label van Noord-Nederland. Het eerste evenement waar je het promoteam tegenkomt is op maandag 30 april in Den Burg.

Sasja Brouwers reikt single uit aan Jeroen Stevens en Jan Vogel
23-04-2012 09:29:00

De single-release van Jeroen Stevens uit Musselkanaal en Jan Vogel uit Amsterdam was een groot succes. Zij presenteerden op 21 april jl de klassieker "Oh wat een familie" uit 1968 van wijlen Johnny Kraaijkamp en Rijk de Gooyer. De avond begon om 20.00 uur in cafe Huizinga te Amsterdam. Naast een optreden van Jeroen Stevens en Jan Vogel konden de gasten ook genieten van oa Edwin Geres, Debby Sprenkels, Richard Craane, Barry van Vliet, e.v.a. 

Producenten Brabant Toppers manifesteren zich met nog meer tv programma formats
23-04-2012 02:13:00

Brabant Toppers bereikten ook een akkoord met publieke omroep Salto TV (A’Dam e.o. met 1,4 milj aansluitingen). Vanaf zaterdag 28 april zal Brabant Toppers wekelijks te zien zijn op Salto TV, naast Brabant10, TV Limburg en CTV Zeeland. Ook bestaat er intussen heel veel belangstelling vanuit België voor het format van de Brabantse producenten.

'Nederland'...nieuwe oranjesingle van De Dorini’s
23-04-2012 02:05:00

Ze zijn niet te stoppen deze dames. Na het succes bij Radio Hollandio, waar ze met hun single ‘we gaan een feestje bouwen’ de carnavalsbokaal 2012 hebben gewonnen, gaan ze nu het oranjeseizoen in met hun single ‘Nederland’. Met Koninginnedag, het EK en de olympische spelen voor de deur mag deze knaller van De Dorini’s zeker niet ontbreken. Het nummer is een gezellige meedeiner dat halverwege losbarst in een knalfeest. Onlangs is de oranjeclip opgenomen in het Oude Kerkstraatje te Boxtel. 

Gebroeders Ko door Borussia Dortmunt naar nr 1 positie in Duitsland
22-04-2012 16:47:00

De supporters van Borussia Dortmunt hebben na aanleiding van het kampioenschap van hun ploeg in Duitsland het nummer “ Borussia Schenk uns die Schale “  uitgebracht en iedereen opgeroepen om er voor te zorgen dat het nummer op de nr 1 positie van de Duitse Single Charts beland. De Gebroeders Ko die samen met Mickie Krause al bijna 2 jaar in de hitlijsten..

Nieuwe single van de Toppers gratis te downloaden: ‘Topper van je eigen leven’
22-04-2012 16:35:00

Afgelopen zaterdag was hij al te horen bij PAU!L en vandaag bij Life4You; de nieuwe single van de Toppers getiteld ‘Topper Van Je Eigen Leven’. Een op en top ‘feel good’ nummer waarvan je gelijk in de Toppers feeststemming komt. Net als afgelopen jaar gaan de Toppers met hun nieuwe single niet voor de hitlijsten maar voor een zo groot mogelijk bereik. In samenwerking met mediapartners 100% NL en 5minuten.tv wordt de single GRATIS aangeboden.

Jacky van den Acker lanceert nieuwe single
22-04-2012 11:20:00

Jacky van den Acker is geboren op 1 november 1985 te Oss. Hij is ontdekt door zijn buurman die zelf in een band zit en erg onder de indruk was van zijn stemgeluid. Jacky zong altijd onder de douche. Zijn buurman ging aandachtig zitten luisteren en sprak hem na een paar keer gehoord te hebben aan: ‘Dat je niet gaat zingen’. In het begin deed hij er een beetje lacherig over maar besloot het toch te proberen. Hij kreeg een paar orkestbanden en begon er zijn hobby van te maken.

Vrijdag start in Monster het Oranje weekend
22-04-2012 11:11:00

Koninginnedag valt dit jaar op maandag en diverse plaatsen hebben er dan ook voor gekozen om het weekend te bombarderen tot Oranje weekend. Een van die plaatsen is het Zuid Hollandse Monster waar vanaf komende vrijdag alles in het teken van oranje komt te staan. En hoe kan dat beter met de aanwezigheid van de Oranje Carrousel. Terwijl in het centrum diverse activiteiten plaatsvinden zal er vanaf 16.00 uur het muzikale evenement beginnen. Men kan die dag kijken en luisteren naar Janneke de Roo, Joost de Vries en John Enter.

Yosee in finale Toppers Halftimeshow!
22-04-2012 11:00:00

Afgelopen vrijdag werden er weer 2 finalisten bekend gemaakt voor de finale auditie op vrijdag 8 mei in de Amsterdam Arena. De uit 's-Hertogenbosch afkomstige Yosee mag dinsdag 8 mei dus auditie doen in de Amsterdam Arena voor de toppers!! Ze eindigde deze week opnieuw als eerste in de categorie ''populair''. Vorige week lukte het net niet, maar deze week stond het geluk wel aan haar zijde! Geweldig nieuws natuurlijk!

Artiesten beklimmen de Alpe d’ Huez voor de KWF Kankerbestrijding
21-04-2012 11:45:00

Op vrijdag 29 juni gaat een team bestaande uit een groep van ca 15 fanatieke fietsers de sportieve uitdaging aan om de Alpe d’ Huez te beklimmen. Hun gedeelde passie is spinnen en wielrennen. Hieruit is de “Stichting Fietsen voor Levens” ontstaan. Het doel van de stichting is het inzamelen van geld ter ondersteuning van allerlei goede doelen die te maken hebben met leven en gezondheid. De stichting staat geregistreerd onder KvK 5398932.

Single Leo Nardell slaat in als een BOM
21-04-2012 11:03:00

Leo Nardell nieuwste hit “Ik blijf toch komen” stond al geruime tijd gepland uit te komen. Toen Leo ter ore kwam dat anderen “onder zijn duiven” wilden schieten, doormiddels het ook uit brengen van dezelfde track, werd besloten  het tijdstip van release te versnellen. De track van Leo wordt al bestempeld als kroegenhit van 2012. Het toeval wil dat ook Rinus Ponsen onlangs hetzelfde nummer uitbracht met dezelfde titel. Hij liet op 16 april jl. dit als primeur weten aan TV Oranje.

Nieuwe single voor Franky Falcon
21-04-2012 10:58:00

Van het album "Gewoon Franky" van Franky Falcon is het nummer "Mijn hart dat huilt" op single verschenen. Dat is ondertussen de vierde single in rij voor de Brabantse zanger. De keuze om "Mijn hart dat huilt" uit te brengen vloeide voort uit de vele goede reacties van z'n fans. Net zoals z'n vorige single "Alleen is maar alleen" komt de tekst uit handen van Mario Veltman. Hij is overigens verantwoordelijk voor al z'n teksten. Het idee achter "Mijn hart dat huilt" komt van z'n goede vriend René Verkruijsen.

Reminder: JC Event presenteert artiesten promotiedag
21-04-2012 02:24:00

Op zondag 22 april 2012 presenteert JC Event een artiesten promotiedag bij Café- Zaal "Het Vermaak"aan de Schansstraat 41 te Raamsdonk. Meewerkende artiesten zijn: Christian Malan, Sander Kwarten, Ron De Ridder, Jordan Peeters, Manuela Rokven, Michel Wolsink, Suzie, Roy van Lent, Ferry Goorden, Mike Angelo, Patrick Van Rijsewijk, Petra Van Gennip en DJ Stefan. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree is geheel gratis. de presentatie is in handen van Geert Harding.

Wesly Bronkhorst – concert ‘Live in the Garden’
21-04-2012 02:13:00

Donderdagavond was Wesly Bronkhorst 'Live in the Garden' van Restaurant Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel. In de grote partytent over de gehele binnenplaats en op een mooi podium zong Wesly Bronkhorst een heel afwisselend repertoire. Hiermee heeft de rasechte Amsterdamse zanger laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Ook zijn laatste kroegenhit 'Kom Allemaal Maar In Mijn Armen' mocht deze avond niet ontbreken. De fans van Welsy zongen en dansten tijdens het uitverkochte concert allemaal mee. Ook waren er een paar gastoptredens; Michael Oomen, Sylvia Bruens, William Jansen en André Vrolijk hebben 'the Garden' flink op zijn kop gezet. Wesly Bronkhorst en zijn fantastische band hebben voor een geweldige avond gezorgd die zeker voor herhaling vatbaar is.

Johan & Vlemmix zingen Het Legioen (toe)
21-04-2012 02:02:00

"Het legioen" is de titel van het duo Johan & Vlemmix. Feest in de tent met 150% feestgehalte dat is wat je krijgt bij het beluisteren van deze Oranje Single. Johan & Vlemmix bestaat uit de 2 Johannen. De ene helft (Johan)  is bekend van de hit "Alles Alles Alles" en meer recent van het nummer "Jij hebt de hemel verdiend" en de andere Johan dat is Johan Vlemmix. Meer dan 100 single's heeft deze zanger/entertainer op zijn naam staan waaronder als meest bekende de meezinger " Een busje vol met Polen".

'Achter het raam' nieuwe single Gijs, Pascal & Ringo
21-04-2012 02:00:00

Gijs, Pascal & Ringo hebben een nieuwe single uit. Het gelegenheids-trio bestaande uit Gijs de Vormer, Pascal de Vormer en Ringo de Bruin komen met een gewaagde track. Deze draagt de titel “Achter het raam.” Gijs de Vormer was jaren de frontman van de formatie De Vormers. Hij scoorde de kroegenhit “Dansen op je bruiloft” en maakte daarna als solo-zanger platen als “Een ouwerwetse Hollandse winter” en “Ze laat me alle hoeken van de kamer zien.” Ringo de Bruin kwam eind 2011 met de single “Het leven is te kort.”

Santa Rosa’s nieuwe single een knaller van formaat
21-04-2012 01:50:00

Santa Rosa heeft wederom een knaller van formaat op single uit. "Leven en laten Leven" is de titel en deze dekt al een deel van de lading, maar ook "al ben je een held met je geld, dat is niet wat werkelijk telt" en "niet alleen maar nemen,  ook kunnen geven"  is wederom de bekende knipoog naar de hedendaagse maatschappij. Wederom is de single in Duitsland opgenomen zodat de " Santa Rosa Sound" weer gewaarborgd is!! Leven en laten Leven zal uitkomen onder Rood-Hit-Blauw en is wederom een knaller van een single.

Nieuwe single Monica West
21-04-2012 01:44:00

Het is de droom van velen om in een echte Ferrari te scheuren, al was het maar één keer. Die droom kwam uit voor Jim, en hoe dit tot stand kwam kun je beluisteren op de nieuwe single van Monica West, getiteld  “Ferrari Jim”. En je kunt het ook bekijken op de bijbehorende videoclip, waarin een Ferrari een grote rol speelt. De tekst van “Ferrari Jim” is gebaseerd op een ware gebeurtenis. Deze nieuwe single sluit weer helemaal aan op Monica’s laatste album “De rooie corner en 16 andere juweeltjes”.

Feestartiesten Alex & Peter Loree slaan de handen ineen
21-04-2012 01:38:00

Alex is al jaren niet meer weg te denken van de diverse Nederlandse podia. Nadat in 2000 zijn nummer 1 hit “Een bossie rooie rozen” in elke feesttent, kroeg en feestzaal grijs is gedraaid, heeft zijn carriere een vlucht genomen. Behalve Nederland, is Alex ook in België een graag geziene gast. Met zijn innemende persoonlijkheid en knallende optreden, weet Alex ieder publiek voor zich te winnen. Peter Loree heeft de afgelopen 13 jaar alle grote podia in Nederland en ver daarbuiten al op zijn kop gezet.

Nieuwe single voor het Woonwagenduo
21-04-2012 00:30:00

Janske en Jack van Raamsdonk kennen elkaar al meer dan 30 jaar,en sinds 2 jaar zijn ze nu ook samen. Het concept Woonwagen duo, ooit bedacht door Jack lag al weer enige tijd in de kast bij Rood-Hit-Blauw, na een goed overleg was een goed concept snel geboren,volkse muziek, met een geweldig team om hen heen Rood-Hit-Blauw als platenmaatschappij, Manfred Jongenelis als studio en Score Promotions als promoter. Na onlangs succesvol hun 1e single te hebben uitgebracht komen ze nu met hun 2e single “Schoentjes uit !”

André Rieu op 22 december in Ahoy Rotterdam
20-04-2012 15:16:00

André Rieu komt eindelijk  terug naar Rotterdam op zaterdag 22 december! Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest en vele solisten pakt de maestro ditmaal groots uit met zijn nieuwe show in het Ahoy Rotterdam.Verwacht een kleurrijk concert vol heerlijke muziek, vele verrassingen, ballonnen, The Platin Tenors en beeldschone sopranen uit Brazilië en Zuid-Afrika.

Ontvang gratis* editie 11 van artiestenblad Lucky Joe
20-04-2012 13:42:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 11 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Naast een uitgebreid artikel waarin Henri van Velzen aandacht schenkt aan z'n gezin een openhartig gesprek met Jannes. In het 60 tellende full color magazine wordt tevens aandacht besteedt aan Anita Hulshof, Burdy, Alex, William Burg, Jeroen Stevens en Jan Vogel. Daarnaast een interview met Jan Vaartjes, Sander Kwarten, Karin Welsing en staat Adri-Jan Hoes stil bij het overlijden van muziekkenner Jan Gerrits.

Nick & Simon in Koninklijk Theater Carré uitverkocht
20-04-2012 12:55:00

Vanochtend om 10.00 uur ging de verkoop van het eenmalige concert op 19 september van Nick & Simon in Koninklijk Theater Carré van start. Nu al is duidelijk dat Carré die avond tot de nok toe gevuld is met enthousiaste Nick & Simon fans! Aanleiding voor het feestje in Carré is het verschijnen van hun vijfde album ‘Sterker’ op 21 september. Na een half uur was het concert uitverkocht. Niet iedereen die aan kaartjes wilde komen om dit unieke concert mee te beleven, is tevreden gesteld.

Nieuwe single Willem Barth
20-04-2012 12:23:00

'Ik wil ‘n beetje dit' is de nieuwe single van Willem Barth. Met deze vrolijke up-tempo plaat is Willem Barth helemaal klaar voor de zomer. Hij nam onlangs deze single op in samenwerking met het bekende producers-duo Emile Hartkamp en Norus Padidar. De single is net als de vorige liedjes van Willem Barth erg aanstekelijk met een hoog meezing gehalte. 'Ik wil ’n beetje' dit loopt vooruit op het album van Willem Barth dat verderop dit jaar zal verschijnen.

Zoektocht naar beste musicalkids van Nederland voor musical Annie dit weekend van start
20-04-2012 10:45:00

Dit weekend start in Zaandam en Eindhoven de grootschalige zoektocht naar de beste musicalkids van Nederland voor de nieuwe Albert Verlinde Entertainment musical Annie. De afgelopen weken hebben duizenden meiden zich opgegeven om auditie te doen voor de felbegeerde titelrol van Annie of een van de rollen van weesmeisje.

Jump! draaft maar door.....
19-04-2012 23:52:00

Het is nu een jaar geleden, dat de meidengroep Jump! het daglicht zag. Hierna is het allemaal heel snel gegaan. Na hun 1e single met bijbehorende clip, mochten zij een compleet album opnemen met vele leuke paardenliedjes en deze overhandigen aan een zeer enthousiaste Anky van Grunsven.  RTL Boulevard besteedde hier aandacht aan en liet weten dat de koningin deze cd voor haar kleinkinderen wel heel leuk zou vinden.

'Mijn hart verlangt naar Griekenland' nieuwe single Sjonnie en Anita
19-04-2012 23:45:00

De uit Helmond afkomstige Anita begon als lead zangeres bij formaties als Gamble,Smash en Slippers alvorens ze als country rock zangeres onder de naam Patty Wood landelijke bekendheid verwierf. Sjonnie ( afkomstig uit Eindhoven) was de man van de verkleedpartijen en playbackshows. Diverse (playback) talentenjachten schreef hij op zijn naam incl. de populaire playbackshow van Henny Huisman. Hij kreeg de smaak te pakken van de showbizz en wilde live zingen ging op zangles maakte deel uit van het duo Maxwell & Reeves...

Rob van Daal lanceert dubbelcd-box uit met zijn 40 grootste hits
19-04-2012 12:17:00

Rob heeft het weer goed voor elkaar! Op 5 mei komt zijn nieuwe dubbelcd-box uit met zijn 40 grootste hits. Ook staan er op deze cd’s nieuwe liedjes, waaronder 2 geweldige nummers welke Rob samen met de Hongaarse violist Nolly! Het is een mooie afwisseling tussen ballads en feestnummers. Een must have voor de liefhebber van Nederlandstalige muziek. Wil je graag aanwezig zijn bij de cduitreiking dan kom je op 5 mei naar ’t Zonneke in Meerle (België). Je bent daar van harte welkom vanaf 14.00 uur.

Gusttavo Lima heeft met zijn single ‘Balada’ een dikke vette zomerhit in handen
19-04-2012 12:13:00

De 22-jarige Lima brak afgelopen jaar door en is momenteel een regelrechte sensatie in Brazilië. Op YouTube staan beelden van zijn stadionconcerten en die zijn inmiddels vele tientallen miljoenen keren bekeken. Eerder deze week had Q-Music-DJ, Jeroen van Inkel de primeur en wordt de plaat de laatste dagen zeer gretig opgepakt door de media. Begin dit jaar schreef de eerder genoemde Michel Teló geschiedenis met zijn nummer 1-hit ‘Ai Se Eu Te Pego! (Nooossaa!)’.

Marjolein Lecluyze stelt zich voor
19-04-2012 10:17:00

Als tiener bracht de nu 23-jarige Marjolein Lecluyze onder de vleugels van Niels William vier Vlaamse singles uit met Regi Penxten als producer; ‘Luister naar mijn hart’ haalde de internationale Ultratop 50 en Tien Om Te Zien, ‘Kamer’, ‘Blankenberge’ en ‘Hé lekker beest’ scoorden dan weer in de Vlaamse Top10 en de Kids Top 20.  Met Luc Appermont als mentor deed Marjolein op het podium van ‘Zomeraperitief’ drie zomers lang ook presentatie-ervaring op. In 2010 werd Marjolein tweede in de finale van het TV-programma ‘Looking for Pearl’ op JIM.

Speciaal concert Dana Winner in Luttelgeest
18-04-2012 20:57:00

Over ruim een maand sluit de lopende tour van Dana Winner in Nederland. Omdat André Leijten stopt als concertpromotor heeft hij samen met z'n vrouw Gerda besloten om een passend afscheidsconcert te organiseren. Dit vindt plaats op zaterdag 16 juni 2012 bij "De Orchideeën Hoeve",  Oosterringweg 34 te Luttelgeest.  Vanaf 13.00 uur kunt u een bezoek aan de tropische tuinen en de vlindervallei. Om 18.00 uur volgt een uitgebreid warm- en koud buffet met ijsdessert en vervolgens omstreeks 20.30 uur een optreden van Dana Winner.

De Jantjes verassingsact op Nacht van Oranje
18-04-2012 17:15:00

Koninginnedag 2012 wordt in Rotterdam groots ingeluid tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam. Het al feestelijke programma, met onder andere Nick & Simon, Wolter Kroes en Frans Duijts, is aangevuld met een uniek optreden van de cast van de musical De Jantjes. De drie Jantjes, Job Bovelander, Stefan de Kogel en Rick Sessink, zullen een medley van de onvergetelijke nummers zoals ‘In de Jordaan’ en ‘Oh, mooie Westertoren’.

Eenmalig concert van Nick & Simon in Koninklijk Theater Carré
18-04-2012 11:03:00

Op woensdag 19 september staan Nick en Simon voor het eerst in het jubilerende Koninklijk Theater Carré. Twee dagen later verschijnt het vijfde album van Nick en Simon genaamd ‘Sterker’. Voor het eerst zullen zij deze gloednieuwe nummers, waaronder hun laatste hit ‘Vrij’, tijdens een concert ten gehore brengen. De verkoop van dit unieke concert zal op 20 april vanaf 10.00 uur van start gaan. Nick en Simon zullen zich laten begeleiden door hun uitgebreide band, maar zich soms ook akoestisch van hun aller intiemste muzikale kant laten zien.

A3aan Drost komt met nieuwe single
17-04-2012 20:27:00

Adriaan komt met de single “Gevangen door geluk” als voorloper op zijn album. Adriaan die bekendheid verwierf met o.a. ‘Hallo Sneeuwwitje”  “Susan” “Huis op de wolken” en “Rozenrood” Komt weer met een fijne vlotte radioplaat. Op zondagmiddag 13 mei a.s. zal A3aan Drost zijn debuut album presenteren in  Drost Partycentrum te Overdinkel. Met O.a. Medewerking van Joly en Terry West , Marco de Hollander, Mike van Dijk, Het IJssel Duo, René Karst , John Enter en Pascal.

Instore van regionaal talent bij de Mediamarkt in Roermond
17-04-2012 19:55:00

Op zaterdag  21 april 2012 v.a. 16:00  geven drie limburgse talenten een instore in de Mediamarkt te Roermond. Meister Martijn, Mandy Richter en Roy Selder, allemaal afkomstig uit Midden-Limburg, geven een optreden voor de deur van de Mediamarkt, allemaal ter promotie van hun eigen album dat onlangs verscheen. Meister Martijn, opgegroeid in Maasbracht, nu woonachtig in Sint Joost, is behalve zanger ook nog steeds leerkracht op het Citaverde College.

Nieuwe single Fouradi 'Lekker Bezig'
17-04-2012 19:35:00

De laatst uitgebrachte singles genaamd ‘Foto’ en ‘Foto Remix’ waren een perfecte aftrap voor dit nieuwe Fouradi jaar. De nieuwste single is tot stand gekomen tijdens een samenkomst van talentvolle en ervaren muzikanten. Het resultaat is een nieuwe sound, niet enkel voor Fouradi, maar ook voor Nederland. Mo Fouradi: “Tijdens de zoektocht naar liedjes en een nieuwe sound voor het album ontstond de track ‘Lekker Bezig’  Onze nieuwe single is weer een up-tempo nummer geworden dat wij lekker de clubs in kunnen sturen.”

Marian Mayloo in duet met Soca Boy
17-04-2012 11:55:00

Marian Mayloo een naam welke al jaren bekend is in de vanderlandse showbizz. Ze is de leadzangeres van de coverband Load en sinds 2011 ook zeer actief als solo zangeres. Met haar debuurtsingle " Was je mar hier" behaalde ze diverse noteringen in de diverse hitlijsten. De opvolger "Zie mij hier nu staan" werd ook zeer goed gedraaid op de diverse (landelijke) radiozenders. Dat succes heeft er toe bijgedragen dat ze wederom de studio indook voor een opvolger. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 23 april t/m zondag 29 april

      John West - Jij laat me leven

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl