RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
'Jantjes Verjaardag' gaat een stapje verder
17-10-2012 19:27:00

Het Nederlandstalige feestcafé 'Jantjes Verjaardag' gaat een stapje verder en tovert de Heineken Music Hall om tot Jantjes Verjaardag XXL!  Op 11 maart 2013 zullen verschillende topartiesten gaan optreden.

Michel Wolsink lanceert voorloper op Duitstalig album
17-10-2012 19:21:00

Eind  oktober is de release “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit” als voorloper van het eerste Duitstalige Album “Windstärke 10″ van Michel Wolsink, die half November zal verschijnen onder het label van Tyrolis Music.   Binnenkort verschijnt zijn nieuwe website: www.michelwolsink.com , waar je nu alvast een fragmentje van “Die Stunde Null Der Zärtlichkeit” kunt beluisteren. De single en album zijn een keerpunt in de carriére van Michel Wolsink. Al hoewel: Zijn eerste 2 singles kwamen ook uit in het Duits.

Singlepresentatie Hero Mik
17-10-2012 19:10:00

Zondag 21 oktober presenteert Hero Mik zijn eerste single voor eigen publiek. Hero had al een grote schare fans in de regio en hij zingt al jaren maar nog nooit kwam hij ver over de provinciegrenzen. Als producer koos hij Lucas Hulshof van het platenlabel Leng producties. "Er zitten wel 40 collega artiesten uit het Noorden bij dit label en ik heb nog nooit een verkeerde plaat gehoord. Dat gaf mij een boel vertrouwen en ik ben dan ook bijzonder trots op het resultaat", aldus Hero.

Nick & Simon in nieuwe film video van Sint
17-10-2012 14:30:00

Het succesvolle Volendamse duo Nick & Simon speelt dit jaar een rol in de nieuwe film van Video van Sint. Video van Sint is een korte Sinterklaasfilm gecombineerd met een persoonlijk videobericht waarin Sinterklaas kinderen bij naam toespreekt. Daarnaast weet de Sint alle persoonlijke feitjes, zoals de leeftijd, het lievelingseten, de hobby’s en gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld.

Tweede singlepresentatie Berry Daamen in St. Oedenrode
17-10-2012 14:02:00

De ster van de 18-jarige Berry Daamen is rijzende. Zijn populariteit wordt steeds groter en hij groeit uit tot een heus vrouwenidool. Met singles zoals "Jij Bent Mijn Superster", "Ik Weet Het Zeker", "Vanavond" en "Hé M'n Schat" wist de zanger uit het Brabantse Terheijden al de nodige successen te boeken en zijn agenda is goed gevuld met optredens. Nu verrast Berry iedereen met de nieuwe single "Vandaag Is Van Jou!" waarmee hij duidelijk laat horen hoe hij zich ontwikkelt als artiest.

Nieuwe single Anita en Ed komt eraan
17-10-2012 09:03:00

Na de single omtrent het 30-jarig huwelijk van Anita en Ed getiteld  "Mijn leven zou niets zijn" van april dit jaar, komt er volgende week een nieuwe single uit met de titel: Sausalito.  Een videoclip is ook al opgenomen afgelopen week in zonnige oorden. Tijdens deze opname waren er spontane lovende reacties van de aanwezige mensen. Verde laat het uit Tholen afkomstige duo weten dat ze op vrijdag 2 november gevraagd zijn een optreden te verzorgen bij het Coen und Sander Fest in een uitverkochte HMH.

Internetstemming voor LA the Voices gestart!
17-10-2012 00:39:00

Het zoeken naar de Zwitserse afgevaardigde voor het komende Eurovisiesongfestival is begonnen. Een van de deelnemers in de selectie is LA the Voices de succesvolle mannenzanggroep opgericht door Gordon. Via www.songfestivalplattform.sf.tv/videos kan men op 2 liedjes van de heren stemmen en hen daarmee een kans geven om op 15 december as mee te doen in de grote landelijke finale van Zwitserland.

Eerste namen Noorderslag bekendgemaakt
16-10-2012 13:17:00

Eurosonic Noorderslag heeft de eerste namen bekendgemaakt voor Noorderslag, dat op zaterdag 12 januari 2013 in de Groningse Oosterpoort plaatsvindt. De namen van de eerste acht bevestigde acts zijn: Electric Tears, Fresku, Jacco Gardner, Kensington, Mozes and the Firstborn, Palio SuperSpeed Donkey, Traumahelikopter, Skip&Die. Eurosonic Noorderslag, the European Music Conference and Showcase Festival, vindt plaats in Groningen.

Maico geeft feestje in Enschede
16-10-2012 11:54:00

Maico wil samen met gezellige mensen een feestje bouwen rondom zijn vierde single. "Zij houdt nog steeds van hem" is vorige week gelanceerd en wordt inmiddels op heel veel stations in Nederland en België gedraaid. De promotietour is onlangs gestart en er worden veel kilometers gereden voor interviews en optredens. Op zaterdag 3 november 2012 wil Maico graag vrienden, familie en kennissen in zijn thuisbasis Enschede uitnodigen om de nieuwe single te presenteren.

Yoeri L’Abée lanceert z'n inmiddels zesde single
16-10-2012 11:24:00

Yoeri L’Abée is ondertussen geen onbekende zanger meer in Nederland en België. Naast verschillende optredens, in tv programma’s zoals TROS Sterrenparade, Hart voor Muziek, Brabant toppers, TV Oranje en de vele landelijke en regionale radio interviews die hij heeft gedaan, staat Yoeri ook wekelijks ergens in het land op de bühne ! Zijn fans komen vanuit diverse plaatsen in Nederland maar ook uit België naar zijn optredens. Met zijn vorige single “Niemand anders” heeft hij maanden op de diverse landelijke playlisten gestaan.

Laatste kaarten 'Marco de Hollander laat Hollandse Sterren stralen...' in de verkoop
16-10-2012 11:17:00

Op zaterdag 27 oktober zal voor de vijfde keer dit evenement in Ter Aar plaatsvinden. De opzet is even simpel als doeltreffend. Een groot aantal bekende artiesten treedt op en het meezing gehalte is hoog. Marco de Hollander presenteert het feest zingt zijn grootste hits en krijgt deze avond zijn nieuwste album 'Je dromen achterna' uitgereikt. Het resultaat is dat de sfeer van het podium afspat. Sfeer, sfeer en nog eens sfeer.

The Pianohouse in Den Herdenbergher te Hardenberg
15-10-2012 23:13:00

Zaterdag 20 oktober organiseert muziekcafé Den Herdenbergher weer een swingende editie van The Pianohouse! Vanaf 22.00 uur wordt de beste muziek gepeeld door de artiesten van The Pianohouse. Een deel van het grand café wordt daarbij omgetoverd tot dansvloer. The Pianohouse: een groep professionele muzikanten met een volledig eigen sound. Drie artiesten op de piano rouleren op een showavond en worden daarin bijgestaan door bass en drums. Nooit hetzelfde, maar de artiesten spelen in op de omgeving.

Jessica Malfait presenteert nieuwe single op 28 oktober in Prinsenbeek
15-10-2012 16:46:00

Op zondag 28 oktober 2012 presenteert Jessica Malfait haar nieuwe single "Ik kan echt zonder jou" bij Feestcafe d’n Henk, Spoorstraat 31 in Prinsenbeek. Na de vele positieve reacties op haar comeback met "Baila mi Amor" was het voor Jessica geen moeilijke keus om door te gaan met haar zangcarrière. Er werd contact gelegd met tekstschrijver en componist Jeffrey Weber met de vraag om een speciaal liedje voor Jessica te schrijven. Inmiddels is de single opgenomen in de studio van Laurens van Wessel.

Radio Hollandio per 1 november 2012 verder als PuurNL
15-10-2012 11:55:00

Om 11.15 uur maakte Pascal Verlinden in z'n populaire radioprogramma "Koffie met Hollandio" bekend dat de naam Radio Hollandio gaat verdwijnen en plaats maakt voor PuurNL. Radio Hollandio zend sinds 1 oktober 2008 uit in de provincie Noord-Brabant.

Nederland nieuwe band rijker
15-10-2012 11:38:00

Het verhaal van Ape not Mice, die afgelopen vrijdag een contract hebben getekend bij Redline Music, onderdeel van CNR Entertainment, lijkt te beginnen als een modern sprookje. Zangeres zet filmpjes online, drummer ziet ze en zoekt direct contact. Samen gaan ze op zoek naar muzikanten en zo krijgt Nederland er een band bij. Maar niet zomaar één, want slim, sexy, muzikaal en vrolijk! De zangeres heet Diede Claesen, de drummer Mark Vrolings en de band Ape not Mice.

Celtic Rhythms brengt de magie, mystiek en melancholie van Ierland naar Nederland
15-10-2012 11:31:00

Peter Corry is terug met een werkelijk geweldige nieuwe Ierse show! In Celtic Rhythms brengen Ierse topartiesten de magie van Ierland tot leven. In deze nieuwe Ierse show wordt u meegenomen op een reis door Ierland, waar de zang, muziek en dans het hart zullen raken. Een entertainende show boordevol afwisseling. Heerlijke muziek, dansers, vele verschillende kostuums, mooi licht en fantastische stemmen zullen u een onvergetelijke avond bezorgen.

Dutch Swing College Band & Deborah J. Carter
15-10-2012 11:10:00

Zondagmiddag 21 oktober is de Amerikaanse jazz-zangeres Deborah J. Carter te gast bij de Dutch Swing College Band op het stoomschip Rotterdam. Zij was in 1990 al met de Dutch Swing College Band op tournee door de Nederlandse theaters. Dit optreden belooft een spectaculair weerzien! Als dochter van een pianolerares zong Deborah gospel in de kerk, en begon op jonge leeftijd als houtblazer. In haar tienerjaren studeerde zij theorie, arrangeren en compositie in Japan. Zij zette haar studies voort aan het befaamde Berklee School of Music in Boston.

Nieuwe single Sander Kwarten in aantocht
14-10-2012 13:44:00

Nog even en dan ziet de nieuwe single van Sander Kwarten het levenslicht. Sander Kwarten schreef ditmaal zelf de tekst voor zijn nieuwe up tempo single die naar verwachting  nog eind dit jaar zal gaan uitkomen.  Evenals zijn eerder uitgebrachte single’s "Dromen", "Hart van Steen"en "Blijf bij mij" zal Waylon van der Heijden wederom garant staan voor de muziek.

Debuutsingle Harm Jan de Ruiter
14-10-2012 12:48:00

Harm Jan de Ruiter uit Roden heeft in zijn leven al veel dingen gedaan. Zo had hij zijn eigen bouwbedrijf en staat hij met een luxe snackwagen op vele braderien en markten. Overal hoor je hem zingen want dat is zijn passie. Ook heeft hij jarenlang gezongen in een bekend koor in Noord Nederland. Nadat hij toch regelmatig hoorde dat hij met zijn stem meer moest doen werd contact gezocht met het platenlabel L& G Producties. Dit resulteerde in een prachtige debuutsingle met als titel "Je laatste poen".

Quinty Trustfull maakt presentatieduo Gouden PepernootGala 2012 compleet
13-10-2012 15:00:00

Na eerder te hebben bekendgemaakt dat Jeroen Latijnhouwers een van de presentatoren zal zijn op het Gouden PepernootGala 2012 heeft de organisatie laten weten dat Quinty Trustfull het presentatieduo compleet maakt. De presentatrice, die onlangs haar contract bij RTL met drie jaar heeft verlengt, is zeer verheugd met dit gala omdat het Sinterklaasfeest toch een mooie traditie is waar ze graag haar steentje aan bijdraagt. De Gouden Pepernoot is in 2011 voor de eerste maal uitgereikt en is een award voor mensen die zich op een bijzondere wijze inzetten om de Sinterklaastraditie in ere te houden.

Henk Dissel heeft de 'Oranje Kroon'
13-10-2012 10:05:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 15 oktober is dat ‘Een Bom’, de nieuwe single van Henk Dissel. Het gaat om een van origine Zuid-Amerikaans liedje dat door tekstschrijver Willem Gunneman en producer Bas vd Heuvel werd omgevormd tot een single die Henk wederom op het lijf is geschreven: dansbaar, herkenbaar en muzikaal. De single wordt al enige tijd live gebracht tijdens optredens en wordt erg positief ontvangen. De clip van ‘Een Bom’ is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Benefietconcerten: CliniClowns & Co
12-10-2012 19:09:00

Stichting CliniClowns organiseert ter ere van haar 20-jarig jubileum twee spetterende benefietconcerten. Op zondag 11 november treden bevriende artiesten belangeloos op in de Koloszaal te Raamsdonksveer. De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan CliniClowns. Hierdoor kunnen wij nog meer kinderen afleiding en plezier bieden! Het idee is in samenwerking met Gebroeders Ko ontstaan. Zij vieren in november óók een jubileum, namelijk hun 15-jarig bestaan.

Gelegenheidsduo Wim en Caroline komt met single
12-10-2012 18:56:00

Het gelegenheidsduo Wim en Carolina heeft een nieuw nummer uitgebracht.  Het is getiteld "Zomerwijn". Oorspronkelijk komt het vanuit Duitsland overgewaaid en is uitgebracht door Claudia Jung en Nikki P. Een cd-presentatie van collega-zanger en vriend Dennis Cornelissen, waar ze beide als solisten optraden, bracht dit duo bij toeval bij elkaar.

John Medley vindt nieuwe zangeres voor duet
12-10-2012 18:38:00

Na een moeizame start met enkele problemen heeft de Haagse zanger John Medley besloten de samenwerking met zijn collega zangeres, waarmee hij het duet “Verboden liefde”  had opgenomen, te beëindigen. Na deze beslissing is John op zoek gegaan naar een nieuwe zangeres om toch zijn single met de titel “Verboden Liefde” opnieuw uit te brengen door platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw. John Medley heeft de Leidse zangeres Naomi benaderd aangezien zij al langere tijd bezig is in de muziekbranche en goed is in haar vak.

Django Wagner komt hoog binnen in de album top 100
12-10-2012 18:20:00

"Als de nacht” is het nieuwe album van Django Wagner. Na zijn albums "Kali" en "Mijn Gevoel" gaat Django verder in zijn eigen richting. Met titels als “Als De Nacht Geen Dromen Over Heeft”, "Tango Der Liefde", "Die Ene Vrouw" en zijn nieuwe single "Als Jij Niet Kiezen Kan" levert Django een geweldig album af. Dit super album is op 3 binnen gekomen in de album top 100. Vorige week kreeg Django het eerste exemplaar uit handen van Antje Monteiro. De band tussen Antje en Django komt voort uit de gipsy achtergrond die beiden hebben.

Albumpresentatie John West in Den Haag
12-10-2012 15:18:00

Op 23 november 2012 zal in zalencentrum Opera, Fruitweg 28 te Den Haag het nieuwe album van John West worden gepresenteerd. Op deze avond zijn er diverse gastoptredens van Quido, Mark Rijs, Wesley Klein, Tony van Boxtel, Mike Peterson, Frank Smeekens, Sander Kwarten, Riunis Werrens, Patrick Dano en Franky Falcon. De aanvang is omstreeks 20.00 uur en de deur gaat open om 19.30 uur. 

Monique Regtop presenteert mini-album!
12-10-2012 10:56:00

Allround zangeres Monique Regtop komt uit met een mini-album en maakt hiermee een uitstapje richting countrysfeer. Op de cd twee Nederlands- en drie Engelstalige tracks. Twee nummers zijn compleet nieuw, één Nederlandstalig en één Engelstalig.  Bij de nieuwe Nederlandstalige track heeft Monique een clip opgenomen. De feestelijke presentatie van haar nieuwe cd vindt plaats op zondag 4 november 2012 in Zaal Gossen, Hoofdstraat 118 te Stadskanaal. De presentatie begint om 14:00 uur, zaal open om 13:30 uur. Er zijn gastoptredens van o.a. Monica West, Tim Lauffer, Duo Picobello en Henk Harders. De entree is 5 Euro incl. cd,  kinderen tot 18 jaar gratis. Als klein meisje zong Monique al de sterren van de hemel in de afscheidsmusical van de basisschool.

Winnie lanceert 'De sterren in haar ogen'
12-10-2012 07:44:00

Winnie gaat een stap hoger in de productie van zijn liedjes. Na jij krijgt die lach niet wil Winnie graag de andere kant van zijn muzikale talent laten horen, dit is goed gelukt met “De sterren in haar ogen”  De nieuwe single van Winnie is opgenomen onder leiding van John van de Ven. Liedjes als “Zij gelooft in mij” en “Bloed, Zweet en Tranen” (mede door John geschreven), kan vrijwel iedere Nederlander meezingen. John produceerde deze hits in zijn 25 jarige samenwerking met André Hazes.

Gre Parelmoer brengt Sexbom uit op single
11-10-2012 20:48:00

De afgelopen jaren heeft ze regelmatig van zich laten horen. Een optreden in Popstars. Regelmatige gast in Man bijt hond. Een aantal nummers in de Dutchcharts en haar debuut album “ Liefs van” album van de week bij o.a. het bekende radiostation VBRO in België en RTV Hollands Midden  plus een aantal weken in de album Top 100. Haar laatste single De Bardans is een van de meest succesvolle feestplaten van 2012. En dan is nu de opvolger.  Wie kent niet de wereldhit “Sexbom” van Tom Jones.

Maurice Hermans neemt eerste exemplaar nieuw album ‘Geluk’ van Martin Korthuis in ontvangst!
11-10-2012 18:45:00

Een gloednieuw album van de Groningstalige zanger/tekstdichter Martin Korthuis! Vier jaar na het verschijnen van het goed ontvangen album ‘Muze’ en vele optredens van noord naar zuid, was de tijd rijp om nieuw werk uit te brengen. Zondag 7 oktober jl was de presentatie in de uitverkochte theaterkerk van The Young Ones te Zwolle. Martin werd in de afgelopen vier jaar hevig verliefd op een prachtig lied Café Biljart van Toon Hermans. Na enige hofmakerij van zijn kant is er uiteindelijk toestemming verleent door de erven Toon Hermans.

Nedertaler Muziekfestival in Wezep
11-10-2012 16:35:00

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan, presenteert Loco FM op vrijdagavond 2 november 2012 het ‘’Nedertaler Muziekfestival’’ in het Dorpshuis aan de Zuiderzeestraatweg 500 in Wezep. De artiesten die optreden zijn: Het IJsselduo, John Enter, Country Wilma en Harten 10, Kevin Smit, Henri van Velzen, Zanger Roelof, Adriaan Drost en Silvia Swart, Joly en Terry West, Dorette Duurkoop, Henk Wijngaard en Stef Ekkel. De presentatie van dit Muziekfestival is in handen van de DJ's Gerrit en Paul. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 10,-.

Roy Raymonds bezingt zijn grote jeugdliefde
11-10-2012 16:23:00

Met “Never Dat Ik Jou Laat Gaan” keert Roy Raymonds weer terug aan het Nederlandstalige hitfront. Roy Raymonds staat bekend als “de blote voeten zanger van Nederland” en scoorde in het verleden met hits als “Ik Heb Een Knal Rooie Rubberboot”, “Zomer Op Het Plein”, “De Reiger” en vorig jaar was hij nog uiterst succesvol met “LaLaLa Liedje”. Zijn optredens staan bekend als “explosief” en Roy vliegt als een ware wervelwind over de bühne. Hierdoor heeft Roy Raymonds inmiddels een flinke schare fans achter zich.

André Groote komt met nieuwe single
11-10-2012 16:08:00

André Groote heeft een nieuwe single uit. De single is afkomstig van het album "De Levensdraad." De cd is deze week opnieuw uitgekomen bij Blue Ocean Records Op het album staan 18 prachtige songs. André  Groote is zeker geen onbekende in de muziekwereld. Al in de jaren zestig van de vorige eeuw is de zangcarrière van André Groote begonnen met de band Goldstar Brothers. Deze band bracht vooral songs van de Everly's. In 1965 veranderde de naam van de band in Geebros waarmee een top 20 hit werd behaald.

Nieuwe single voor Wally Mckey
10-10-2012 16:33:00

De creativiteit van Wally Mckey blijft groeien. Na "Eens dan komt die dag", "Mama Lorraine", de remix van "Eens dan komt die dag" en " Waarom heb jij, ….." komt hij weer met een geweldige single op de markt getiteld "Een Keer in je Leven". Dit nummer wordt massaal opgepikt door de radio’s in Belgie en Nederland. Het nummer spreekt ook echt aan doordat Wally de ontwapenende puurheid van de liefde bezingt op een uitnodigend  melodietje. Uiteraard is ook dit nummer vergezeld van een mooie , romantische videoclip.

Dewi Pechler klaar voor nieuw hoofdstuk
10-10-2012 16:24:00

Na de singles “Sour” en “My Neighbourhood” die een 7e en 61e plaats in de TOP100 behaalden bleef het op muzikaal gebied even stil rondom Dewi Pechler. We zagen Dewi , begin dit jaar, terug in het SBS programma The Winner Is en daarna leek er volledige radiostilte rondom de zangeres die enorme bekendheid verwierf door zich in de finale van de allereerste Idols te zingen. Dewi gebruikte het afgelopen jaar om op adem te komen, de rekening op te maken van de laatste jaren.

Arjan Venemann componeert liedje voor Eurovison Songfestival
10-10-2012 16:14:00

Zanger & producer Arjan Venemann uit Kerkenveld heeft samen met Erik Dikeb een liedje gecomponeerd dat strijdt om een plekje bij het Eurovision song festival 2013 in Zwitserland. Dikeb werd bekend als zanger van de ' Pizzahut ' en als DJ bij 3FM. De tekst werd geschreven door Dikeb. De muziek door Venemann. In wiens studio het nummer ook werd opgenomen. ‘Mesmerising Glances’ is de titel van het nummer waarmee Dikeb in Zwitserland zal meedoen om een felbegeerde plek in het Nationaal Songfestival.

Soweto Spiritual Singers komen naar Nederland.
09-10-2012 19:10:00

Samenzang is misschien wel dé grote kracht van de Zuid-Afrikaanse muziekcultuur. Niet zo vreemd dus dat het land een aantal uitmuntende gospelkoren kent. De Soweto Spiritual Singers zijn het afgelopen jaar onderscheiden tijdens het prestigieuze SABC Award Gala voor Beste Gospel Groep en ontvingen onlangs een nominatie van SAMA.

John de Bever brengt verloren zoon weer thuis!
09-10-2012 15:09:00

Volkszanger John de Bever is terug bij zijn roots: de puur Hollandse smartlap, die gepaard gaat met een tranentrekkende videoclip. Na een succesvol uitstapje met zijn vorige single ’Whoppa… We Schudden’, komt de zanger nu met een nummer dat elk (moeder)hart raakt: ‘Waarom, Waarom, Waarom’. De door Emile Hartkamp geschreven en door Berk Music uitgegeven single ademt de echte John de Bever-sound. ‘Meer dan 200.000 ouderen zijn extreem eenzaam’ In de bijbehorende clip speelt John in op het schokkende nieuws.

Opera Familia, na Holland’s Got Talent, de theaters in!
09-10-2012 14:58:00

Van november tot en met december 2012 toert Opera Familia, bekend van Holland’s Got Talent, door het land met hun eigen theaterconcert: ‘Het gaat alleen maar om de liefde’ . Recht uit het hart en gelardeerd met een flinke dosis humor geven Carla, Paul en Belinda het publiek een kijkje achter de schermen van het muzikale gezinsleven.

Gratis naar het Noordelijk Muziekfeest in Exloo
09-10-2012 14:37:00

Jannes, Peter Beense, Helemaal Hollands, De Dikdakkers, Lucas & Gea, Dries Roelvink, Burdy, Henk Harders, René Becker, Eric van Klinken, Arjen Boltjes, Stef Ekkel en Robin Mink treden op tijdens Het Noordelijk Muziekfeest in Exloo, dat als gratis toegankelijk evenement dat zijn weerga niet kent in Noordoost-Nederland.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool