RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rij12 lanceert 'Leef je tijd'
07-09-2012 07:48:00

Rij12 komt met een nieuwe single. De formatie bestaande uit Richard van der Keur, Pim Moltzer, Benjamin Murck en Michel Zondag staat regelmatig in de Nederlandse theaters en op festivals. Op 2 april 2011 beleefde de theatershow `Leeftijd` van Rij12 de première in theater Musica in Rotterdam. Dit jaar presenteerde Rij12 hun debuutalbum ‘Kleurenzee’. Een cd met 14 prachtige songs. Op dit album volgt hun splinternieuwe theatershow ‘Kleurenzee’ waarmee Rij12 vanaf begin 2013 door het land trekt.

'Oehlala' hij is er de nieuwe single van Sidney Bischoff
06-09-2012 15:48:00

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is de tijd dat Sidney het van de toren kan schreeuwen. Zijn nieuwe single"Oehlala" is verschenen. Een single waar de vrolijkheid vanaf spat en evenals de voorganger Eindelijk afkomstig van het schrijvers duo Heupink/Thijssen. Ook dit nummer is wederom opgenomen in de Soundwizard studio. Het typische Sidney sound komt geweldig naar voren en de liefhebber van deze Apeldoornse volkszanger kan dan ook gaan genieten.

Singlepresentatie Johan Heeren op 4 november in Roosendaal
06-09-2012 12:53:00

Johan Heeren presenteert op zondag 4 november 2012 bij El Corazon, Markt 36 te Roossendaal z'n nieuwe single "Alles of niets". Tijdens de singlepresentatie zijn er gastoptredens van Jessica Malfait, Tina van Beeck, Denans, Rinus Ponsen, het Woonwageduo, Marco Kanters, Sander Kwarten, Rinus Werrens, Belinda & José, Patrick Dano, Christian, Disco Swingtime en Theo van Cleeff die tevens de single uit zal reiken. De presentatie is in handen van Ton Jooren. De aanvang is om 14.30 uur en de zaal gaat open om 14.00 uur. De entree bedraagt inclusief single € 7.50. De 44 jarige zanger uit Roosendaal heeft wel iets met het woord "Alles" in de titel  van een lied. In 2008 behaalde hij met z'n single "Alles" landelijke bekendheid.

Charly Luske komt deze week met nieuwe single
06-09-2012 04:19:00

‘Meant To Be’ is de nieuwe single van Charly Luske die op 7 september verschijnt. De muziek is geschreven door niemand minder dan Guy Chambers die verantwoordelijk is voor grote hits van o.a. Robbie Williams, Kylie Minogue, Katie Melua en Marlon Roudette. Patrick Monahan, die bekendstaat als de frontman van de populaire band Train, heeft de tekst van de single geschreven. Charly heeft de single opgenomen in de studio van producer Oscar Holleman, die eerder heeft gewerkt met bands als Within Temptation en Krezip.

Website aanstormend talent Manouk Pheifer online
06-09-2012 00:04:01

Sinds zaterdag 1 september is het world wide web een website rijker, namelijk die van musical, zang & acteertalent Manouk Pheifer. Manouk (9 jaar) is een echte spring-in-’t-veld. Acteren, dansen en zingen, ze vindt het allemaal superleuk om te doen! In één jaar tijd heeft zij op verschillende vlakken ervaring mogen opdoen. Zo was ze te zien als Keesie in de musical Kruimeltje, stond ze op het podium bij oa. de Efteling, Hitz voor Kidz & Alles Kids in Drenthe en figureerde voor de familiefilm Bobby en de Geestenjagers.

Grote run op tickets HuneFestival Ruinerwold
05-09-2012 21:52:00

Met de komst van Kane, Ilse DeLange en Nick & Simon heeft het HuneFestival in Ruinerwold een meer dan volwaardig programma samengesteld. Daar komt nog eens bij dat al deze artiesten vlak voor het festival met nieuw materiaal op de proppen komen. Is het toeval of heeft het zo moeten zijn? De organisatie koos voor de komende editie van het HuneFestival, wat plaats vindt op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober, bewust voor een bredere programmering met bekende namen, zodat iedereen iets van zijn gading kan vinden.

Dennie Christian opgenomen in kliniek
05-09-2012 17:35:00

Dennie Christian is opgenomen in een kliniek in Duitsland. Dat laat z’n manager Pierre Bertels weten aan TV Oranje Shownieuws. Afgelopen maandag zou hij om 12.30 uur aanwezig zijn bij Studio 21 in Hilversum voor de repetitie van het “Gala voetballer van het jaar”. Hij heeft zich telefonisch afgemeld en dat terwijl Dennie er ontzettend veel zin in had. Afgelopen weekend had hij diverse optredens staan in België en Nederland. Na het laatste optreden in het Belgische Koekelare heeft Dennie nog contact gehad met z’n manager en vertelde nog dat alles perfect was verlopen, maar dat hij erg moe was en ging slapen. Daarna kregen zowel Pieree als z’n vrouw Roswitha geen contact meer met hem.

Django Wagner presenteert nieuw album in Nuenen
05-09-2012 17:00:00

Op donderdag 4 oktober presenteert Django z'n nieuwe album “Als De Nacht” bij "Collse Hoeve Collse Hoefdijk 24 te Nuenen. Natuurlijk zal hij daarbij liedjes van zijn nieuwe album laten horen. Ook zijn er gastoptredens van onder meer Stef Ekkel, Jaman, Wesley Klein, Vinzzent, en Sieneke. De zaal gaat open om 19.00 uur"en de entree bedraagt € 17.50 inclusief het album het nieuwe album. Django is ontzettend trots op dit album: "Als zanger wil ik mezelf blijven ontwikkelen, met dit album laat ik zien waar ik sta in het leven.

Henkie's surprise party krijgt vervolg op 15 september
05-09-2012 07:59:00

Op zaterdag 15 september organiseert zanger Henk Kamphuis met zijn team voor de tweede keer een fantastische avond onder de naam Henkie's surprise party. Na de succesvolle eerste editie in partycentrum en congrescentrum Het Zand is er nu gekozen voor partycentrum Het Vechthuis in Utrecht. Welke artiesten er komen optreden blijft tot op de avond zelf een verrassing en een speciale surprise act zal tot een ieders verbazing doen staan.

Nieuwe single Otto Roona
04-09-2012 20:16:00

De uit Roden afkomstige zanger Otto Roona zal op 5 september zijn nieuwe single presenteren. Het is inmiddels de derde single van Otto in zijn debuut jaar, uitgebracht onder het label van L & G producties en heeft de titel  "Voor jou". De presentatie zal plaatsvinden in cafe de Buurvrouw in Leek aan de Tolberterstraat. Aanvang: 21.30 uur. De single zal worden uitgereikt door Lucas en Gea, die ook verantwoordelijk zijn voor de productie en samen met Otto de tekst schreven. Binnenkort zal ook de bijbehorende videoclip te zien zijn.

Marco de Hollander zet Sporthal de Vlinder in Ter Aar op z’n kop op 27 oktober
04-09-2012 19:48:00

Op zaterdag 27 oktober 2012 zet Marco de Hollander zet Sporthal "De Vlinder" op z’n kop en haalt het beste van Nederlandstalige bodem naar Ter Aar tijdens het Het Hollandse Sterren Gala. De ingrediënten voor deze avond zijn:  zijn: Sieneke, Dennie Christian, Mieke, Ronnie Tober en Helemaal Hollands en uiteraard een mooi concert van Marco de Hollander.

Nieuwe single voor Jack Vermeulen
04-09-2012 19:16:00

Al zijn levenlang treedt de gezellige Jack Vermeulen onder het motto " Voor ieder publiek  de juiste muziek" op bij feesten en partijen. Hij liep al een hele tijd rond met het idee van dit liedje waar hij zelf zo enthousiast  over was om een samenwerking aan te gaan  met topproducer Manfred Jongenelis. Het is dan ook een super productie geworden waar je happy van wordt aldus Jack. De titel van het nummer is 'If you're happy clap your hands".

Derde operatie voor Justine Palmelay
04-09-2012 18:09:00

Justine Pelmelay heeft gisteren in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan de IJssel een spoedoperatie ondergaan. Voor de 53-jarige zangeres was dit de derde operatie binnen een week. Justine werd op zondag 26 augustus, een dag nadat ze deelnam aan het SBS-programma ‘Sterren Springen op Zaterdag’ van Gerard Joling, met hevige buikpijn in het ziekenhuis opgenomen.

Country Wytske voorziet de mooiste klassiekers van pakkende Friestalige teksten
04-09-2012 16:13:00

Country Wytske  staat garant voor een daverende Fryske Feestavond……swingend, melodieus, energiek en gezellig!! De mooiste countryklassiekers heeft zij voorzien van een pakkende Friestalige tekst die makkelijk door het publiek kan worden meegezongen. Met de release van het album "lit my mar gewurde" verschijnt het derde album van Country Wytske. Hiermee is ze een van de meest productieve Friestalige zangeressen. Evenals de vorige 2 album staat ook dit album wederom bol van de country klassiekers in een Friestalig jasje.

Nieuwe single en album voor Normaal
04-09-2012 08:13:00

De track ‘Mien missie’ is afkomstig van het nieuwe album Halve Soul Helemoal Høken van de grondleggers van de boerenrock, Normaal. Het album komt op 7 september uit.  Het is het 35e album van de band. Frontman Bennie Jolink en zijn band laten zich op dit album van hun scherpste kant horen. Zo worden o.a. de rol van de media, platenmaatschappijen én de politiek flink aangepakt. Ook politicus Geert Wilders moet het ontgelden, hij krijgt in het nummer ‘Heb I-J Dat Ok’ flinke kritiek.

Succesvolle avond 'De Vliegende Schijven'
04-09-2012 07:55:00

Zaterdag 1 september werd er een groot feest gehouden ter ere van het 10 jarig bestaan van "De Vliegende Schijven" (Radio Parkstad). Mensen konden genieten van Lucas en Gea, Evert Baptist, Jacob en Ada, Johan en Henk, Rüdiger Schima, Twinrose, Rika, Arjan Venemann, Robert Schuuring, Jan Vaartjes, Bert Zwier, Jeroen Stevens, Lammert Grofsmid, Jan Doddema. Paul Posthuma en Jan v/d Beld (Jan en Zwaan).

Jannes live in Ahoy - UITVERKOCHT
04-09-2012 00:40:00

Zaterdag 8 september maakt Jannes zijn droom waar in een uitverkocht Ahoy. Dan staat hij namelijk voor de eerste keer in zijn leven met een spectaculaire show ‘Jannes live in Ahoy 2012’ in de Rotterdamse poptempel. Onder begeleiding van een zestienkoppige liveband zal hij zijn grootste hits ten gehore brengen, maar natuurlijk ook enkele prachtige nummers van zijn nieuwe album ‘Op Volle Kracht.’ Het concert van Jannes vindt plaats in een compleet uitverkocht Ahoy, wat in deze tijden toch als redelijk uniek gezien mag worden.

Derde Groots met een zachte G concert op zondagmiddag 9 juni 2013
04-09-2012 00:33:00

Nog maar een paar weken geleden stond Guus Meeuwis het zweet van z'n voorhoofd te vegen na het laatste Groots met een zachte G concert van 2012. Nu mag de Brabander vol trots aankondigen dat er een derde concert bij komt in 2013! En wel op zondagmiddag 9 juni. In 2013 reizen ze met het hele circus alweer voor het achtste jaar op rij naar het Philips Stadion. Groots met een zachte G is zowaar een traditie geworden en daar zijn we ontzettend trots op, aldus Guus.

Internationaal Accordeon Festival in Hoogezand-Sappemeer
03-09-2012 12:43:00

Adri Kruijer presenteert op zondag 14 oktober de 19e editie van het Internationaal Accordeon Festival Hoogezand-Sappemeer in theater het Kielzog. Grote publiekstrekker is de uit Frankrijk afkomstige Julie Blocher met haar 17 jaar. Zij is de jongste deelneemster ooit tijdens dit Internationaal Accordeon Festival en is winnares van de Grand-Prix International. Op haar tiende maakte zij al haar TV debuut en heeft inmiddels 2 CD`s op haar naam staan. Dieter Holmersma uit het Groningse Zevenhuizen zal voor u Oberkrainer en Oostenrijkse volksmuziek spelen van o.a. Slavko Avsenik e.v.a. Gerrit Jansen uit Dordrecht zal de stemming erin brengen met herkenbare meezingrepertoire van toen en nu en speelt lekkere swing- en foxtrotjes, kortom u blijft niet stil zitten op uw stoel en hij zal u zeker vermaken deze middag!

Gre Parelmoer met nieuw album in de Album Top 100
03-09-2012 08:41:00

Het gaat Gre Parelmoer erg voor de wind. Haar single "De Bardans" krijgt enorm veel airplay op de diverse radiozenders en staat al enkele weken genoteerd in de Feesttop 20. Deze week zelfs doorgestegen naar een 2e plaats. Maar ook haar album "Liefs van" krijgt veel aandacht. Vele radiozenders hebben aangegeven meerdere tracks in hun speellijsten op te nemen en bij RTV Hollands Midden was het vorige week album van de week. Ook deze week heeft ze iets te vieren want het album is op nummer 45 binnengekomen in de Dutchcharts Album Top 100.

14 jarige Country star Laura van den Elzen op groots DCMA Awards gala
03-09-2012 08:26:00

Met 12 jaar stond Laura van den Elzen al in de finale van RTL4 programma MyNameIs als Tina Turner en Miley Cyrus. Wekelijks trok dit programma miljoenen kijkers in Nederland en België. In deze finale noemde Albert Verlinde haar de onbetwiste nr. 1. Na verschillende grote optredens in het land, diverse nummers op iTunes, meer dan 1.000.000 views op haar Youtube kanaal, benoemd als Ambassadeur van wereldorganisatie WorldVision en een geweldige nieuwe single" Girls Just Wanna Have Fun" zorgt ze voor grote belangstelling.

Berry Daamen presenteert nieuwe single in Terheijden
02-09-2012 19:42:00

Nadat Berry Daamen in 2010 z'n debuutsingle "Jij bent m'n superster" lanceerde kreeg hij de smaak te pakken en er volgden in rap tempo nog eens twee singles. Op zaterdag 6 oktober 2012 presenteert de 18 jarige zanger uit Terheijden bij Partycentrum "De Gouden Leeuw", Raadhuisstraat 13 in z'n eigen woonplaats z'n nieuwe single. Vanaf 20.00 uur zijn er gastoptredens van Mulder & Mulder, Jolanda Zoomer, Jan van Est, Joeri Plazier, Mike Angelo, Johan Linssen, Sharon Dee, Guney en Bart van der Stelt. De entree bedraagt inclusief single € 5.00. Berry laat verder weten dat de clip enkele weken geleden op het strand al op is genomen met heel veel mooie dames. Nou.....wij laten ons verrassen. Meer info: www.berrydaamen.nl

Mike & Colin hebben de 'Oranje Kroon'
01-09-2012 15:48:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 3 september is dat 'Mooi in het kwadraat', de nieuwe single van Mike & Colin. Vorig jaar won dit duo een Buma NL-Award in de categorie 'Beste Nieuwkomer' en inmiddels horen ze bij de vaste gasten van Nederlandse muziekfestivals en radio- en tv-programma’s. Dit nieuwe nummer is opnieuw zo'n catchy, feelgood meezingliedje waarmee ze zo’n succes boeken. De clip van 'Mooi in het kwadraat' is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Prijsvraag 'Jannes Live in Ahoy' Win 2 vrijkaarten voor de 1e ring!
01-09-2012 12:41:00

Eindelijk! Op veler verzoek is het zover. Jannes, koning der piraten, verzet zijn bakens en zet koers richting Ahoy Rotterdam! Zaterdag 8 september 2012 zal het sportpaleis spontaan worden overvallen door een enorme schare liefhebbers van de Hollandse muziek. Jannes gaat er samen met zijn fans een geweldige avond van maken. Ondanks zijn nuchtere kijk op zaken, is hij trots in de voetsporen te mogen treden van wereldsterren als Paul McCartney, Neil Diamond en John Denver. Meer informatie vind je op de website van Jannes.

Groot meezingfeest op Corsomaandag ( 3 september) in Zundert
01-09-2012 12:03:00

Zoals we in voorgaande jaren al gewend waren zal er op Corsomaandag 3 september a.s. in het centrum van Zundert wederom een groot meezingfeest plaatsvinden. Het geheel vindt plaats voor Eetcafé “Den Soete inval “ in de Molenstraat. Tussen 14.00 uur en 24.00 uur zal er een aaneenschakeling zijn van optredens door diverse artiesten. De artiesten die er voor zullen zorgen dat het één groot meezingfeest gaat worden zijn; Jeroen Spierenburg, Anita, Johnny Gold, Yoeri L’Abée, Roger van Meer, Bob Offenberg, Marco Kanters, Collin, Marco de Hollander, Randy, Tommy Lips, Daarom?!, de Winnaars Corsong 2012, Double D Drive in Show e.v.a. Corsomaandag staat, naast het bekijken van de schitterende praalwagens, ook bekend om zijn gigantische straatfeest in de Molenstraat.

Edsilia Rombley druk met haar boek 'Huggybird en de magische toverballen'
01-09-2012 11:48:00

In de afgelopen weken is Edsilia Rombley druk in de weer geweest met het nieuwste Huggybird boek. Het bedenken van het onderwerp, de synopsis, het schrijven van de teksten en het meebepalen en aansturen van alle tekeningen.  Voor Edsilia was het snel duidelijk dat in het boek kleuren, snoep en toverballen een rol zouden spelen. Speels en dichtbij de belevingswereld van kinderen.

Feestknaller van de bovenste plank voor Het IJsselduo
01-09-2012 11:37:00

"De zon die gaat weer schijnen, de rokjes gaan weer aan". Dat is de eerste zin van de nieuwe single "Als je auto rijdt" van Het IJsselduo. Het is wederom zoals we van Arnold en Marianne gewend zijn een feestknaller echter deze keer met een boodschap voor alle verkeersdeelnemers. Nog steeds gebeuren er teveel ongelukken door onoplettendheid. In dit geval gaat om mooie vrouwen die de aandacht van mannen "vragen" door het dragen van sexy kleding. De productie lag in handen van Terry & Joly West.

Nieuwe single 'Altijd daar' van Jan Smit verschijnt vandaag
31-08-2012 13:00:00

Vandaag, vrijdag 31 augustus, verschijnt de nieuwe single van Jan Smit “ Altijd Daar”. De muziek van het vrolijke, up-tempo nummer is geschreven door Cees & Thomas Tol en de tekst is van de hand van Jan. De videoclip voor de opvolger van zijn nummer 1 hit “Echte Vrienden” (zijn duet met Geard Joling) straalt één en al vrolijkheid uit. Logisch, want de clip is afgelopen week opgenomen in het zonnige Zuid Frankrijk, waar Jan met zijn vrienden van de 3JS, Kees Tol en DJ's Coen en Sander verbleven.

Toestand Justine Pelmelay stabiel
30-08-2012 23:05:00

Na twee ingrijpende operaties is de toestand van Justine Pelmelay (53) stabiel. De zangeres werd  zondagmiddag 26 augustus per ambulance opgenomen in het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan de IJssel. Ze kampte toen al ruim een etmaal met hevige buikpijn. Toen de pijn  ondraaglijk werd besloot Justine’s partner via het alarmnummer 112 een arts te waarschuwen, die de zangeres na een kort onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis liet brengen.

'Mooie Spaanse Catalaanse' nieuwe single Woonwagen Duo
30-08-2012 23:00:00

De 2JS uit Brabant, Janske en Jack kennen elkaar al meer dan dertig jaar! Echter sinds eind vorig jaar vormen zij Het Woonwagen Duo ! Dus is de sound van weleer weer helemaal terug maar dan natuurlijk wel in een opgefrist hedendaags jasje. Iets waar vele muziekliefhebbers maar wat blij mee zijn. Beiden hebben hun sporen al ruimschoots verdiend in de muziek. Janske zit al meer dan dertig jaar in het vak en maakte in haar carrière zelfs deel uit van het welbekende Holland Duo.

John West tekent platencontract bij Rood-Hit-Blauw
30-08-2012 11:19:00

John West is al enige tijd succesvol bezig als zanger en wordt gezien als een groot talent. Zijn laatste single’s “Jouw blik” en “Weet wat je begint” worden ontzettend goed ontvangen door de radiostations en staan op alle bekende draailijsten.  Daarnaast werd onlangs, na in contact te zijn gekomen met platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw, na een onderhoudend gesprek een platencontract getekend. John "Na een goed gesprek met Rood-Hit-Blauw Produktie’s zullen mijn cd's voortaan worden uitgebracht onder dit label. Te beginnen met het aankomende album wat nog dit jaar zal verschijnen.

Oranje Carrousel naar Rolde
30-08-2012 10:38:00

Op dinsdag 11 september a.s. is het feest in het Drentse Rolde. Vertier voor jong en oud in het gehele dorp van ’s morgens vroeg tot laat in de avond. Op vele plaatsen zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Vanaf klokslag 18.00 uur zal op het terrein naast Zaal Hofsteenge de Oranje Carrousel losbarsten met een 6 uur durend muziekprogramma.

Lesley Lynch komende donderdag in Oranje Café
29-08-2012 13:46:00

TV Oranje en Radio Oranje Nationaal organisren samen het Oranje Café. De cafés die hieraan meedoen, zijn elke maand een dag lang Oranje Café met live muziek van eigen bodem. De kijkers en luisteraars kunnen zo de artiesten van dichtbij meemaken en meefeesten en zingen. Het volgende Oranje Café is komende donderdag 30 augustus in Café Dommel 18 in Eindhoven.

Ook in 2013 Feestweek in Brixental
29-08-2012 11:24:00

Snow and Fun Events reist voor het tiende jaar af naar het prachtige Brixental in Tirol. Deze jubileum artiestenreis tussen vindt plaats tussen 9 en 16 maart 2013 in de Oostenrijkse Kitzbüheler Alpen. I.s.m. het Tourismusbüro Kitzbüheler Alpen organiseert Snow and fun events dit jaarlijkse grote muziekfestijn. Door deze samenwerking is iedereen verzekerd van een goede en centraal gelegen accommodatie die standaard zijn ingedeeld op logies en ontbijt. Tijdens de RADIONL wintertoer op zondag 10 maart zijn er optredens van: Side Kick, Danny van Loon, Hans Steiger,  Marcel Dool, Richard Hollands,  Rene Eshuijs, Jim Termeulen, Francois Pieters, Richard Hollands, Marco Schouten, Patrick van de Worp, De Gooische zanger, Roel van Haren, Bernard Karsten, Erik van Klinken, Jordan Peeters, Joost de Vries, Antonio en Bob Offenber.

Zangeres Astrid Nijgh componeert Limburgstalig lied
28-08-2012 22:43:00

Astrid Nijgh schreef natuurlijk haar eigen grote hit “Ik doe wat ik doe”, maar ze schreef ook musicals met Lennaert Nijgh  en voor artiesten als  Rob de Nijs, André Hazes, Conny Vandenbos en Adèle Bloemendaal.  Ook in deze nieuwe eeuw treedt ze nog regelmatig op met haar theaterprogramma “Ten voeten uit”.

De kans voor elke beginnende Hollandse artiest met ambitie! Stuur je demo in voor Buma NL
28-08-2012 22:38:00

Tijdens Buma NL op donderdag 20 september in ’s-Hertogenbosch komen alle professionals uit het Hollandse genre bij elkaar in Theater aan de Parade. In het laatste panel van die dag buigen plugger Rudo de Raaff, manager René Dekker (ABC Entertainment), zanger Vinzzent, CNR-platenbaas Robby Langendorff en Radio 2-presentator Daniël Dekker zich over de ingestuurde demo’s.

Ook Joost de Vries naar Storm Records
28-08-2012 10:17:00

De Noord-Hollandse ras entertainer Joost de Vries en Storm Records het label van Feestartiesten.nl zijn onlangs een samenwerking aangegaan. Joost heeft kort geleden zijn alweer 7e singel uitgebracht die het uitstekend doet bij de diverse radio en tv stations in Nederland. Feestartiesten.nl is blij dat Joost de Vries het label komt versterken en heeft er alle vertrouwen in dat we binnenkort meer gaan horen en zien van Joost de Vries.

Zanger Anthony trotse vader van een zoon
28-08-2012 01:18:00

Op zondag 26 augustus om 22.37 uur is de uit Breda afkomstige Zanger Anthony vader geworden van een prachtige zoon die de naam Toine meekreeg. Zowel moeder als zoon maken het uitstekend. Anthony laat weten dat het jongetje is vernoemd naar de vader van Anthony. Op z'n website liet hij onlangs weten dat het kindje pas in september verwacht werd, maar is beretrots dat hij Toine nu al in z'n armen kan slaan.

Karin Bloemen, Simone Kleinsma en Pia Douwes presenteren intieme concertreeks ‘Three Times a Lady’
27-08-2012 18:48:00

Onder de noemer ‘Three Times a Lady’ zullen in het najaar drie concerten te zien zijn, waarin Simone Kleinsma, Pia Douwes en Karin Bloemen samen met de jonge getalenteerde pianist Bernd van den Bos een eenmalig en intiem concertprogramma presenteren. De vrouwen stellen het repertoire van de concerten zelf samen en zullen tijdens het programma met anekdotes en persoonlijke verhalen onder andere terugkijken op hun carrière. Een vleugel, kaarslicht, één van de beste pianisten uit de muziekindustrie en Nederlands’ bekendste vrouwelijke artiesten vormen samen de ingrediënten voor deze unieke concerten.

Nieuwe video Jeronimo 'Gi-Ga-Gantisch' online
27-08-2012 17:48:00

Na zijn doorbraak in de zomer van 2011 met de single ‘! Am No Superman' en de lancering van zijn debuutalbum ‘One Kiss', in de zomer van 2012, lanceert Jeronimo een nieuwe single. Jeronimo verzorgt namelijk de titelsong ‘Gi-ga-gantisch' voor de musical ‘Sprookjesboom de Musical: een gi-ga-gantisch avontuur', die vanaf 19 september exclusief te zien is in het Efteling Theater. De 22-jarige Jeronimo heeft het nummer samen met de cast van de musical opgenomen en dit voor het eerst op zaterdagavond 4 augustus live ten gehore gebracht.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop