RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zeeuwse après-skikraker van Peter & Heidi Weinhaus
13-01-2012 17:01:00

Een berg bouwen in Nederland. Voor sommigen klinkt het als een absurde grap, maar niet voor de betrokkenen bij de Stichting Haalbaarheidsonderzoek Die Berg Komt Er. In een van zijn columns droomde journalist en oud-wielrenner Thijs Zonneveld hardop van een berg in Nederland. Deze droom is inmiddels een serieuze zaak geworden, niet alleen voor Zonneveld zelf, maar voor een grote groep bedrijven, instellingen en sympathisanten.

Rosina & Steve nemen cd op voor ChildRight Fund
13-01-2012 16:30:00

"Love is a gift" is de titel van de cd van Rosina & Steve. Rosina heeft landelijke bekendheid verworven als zangeres van de countryband Sommerset en als leadzangeres van Harmony. En die laatste heeft Nederland in 1978 vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival met het nog altijd vaak te horen nummer " 't Is o.k". Steve is de man die ervoor heeft gezorgd dat de Dutch Diva's samen gingen werken/optreden. Maar dat was het verleden nu werken ze samen aan een toekomst en dat is de ChildRight Fund.

Jan Smit komt binnen op nummer 2 in de single Top 100
13-01-2012 16:07:00

Vandaag is de nieuwe single “Dromen” van Jan Smit op nummer 2 binnengekomen in de Single Top 100 van GFK Dutch Charts. Het is het tweede nieuwe liedje dat afkomstig is van de jubileum 2CD/DVD “15 Jaar Hits”. Behalve de titeltrack bevat “Dromen” een speciale Jubileum Feestremix door DJ Maurice en de compleet nieuwe track “Bij Jou Voel Ik Me Thuis”. Ook de videoclip van “Dromen” ontbreekt niet op de cd-single. Ter promotie van “Dromen” is Jan dit weekend veelvuldig op TV te zien.

Gerrie Bischoff in zee met René le Blanc
13-01-2012 15:52:00

Zangeres Gerrie Bischoff komt medio maart met een fantastische nieuwe single die wordt geproduceerd door niemand minder dan René le Blanc. Al enige tijd liep de zangeres met het idee om René te benaderen voor een nieuw nummer. "Vorig jaar oktober leerde ik René persoonlijk kennen in Mittersill waar wij allebei moesten optreden voor The Arctic Challenge".

K3 knalt het nieuwe jaar in met nog een extra concert!
13-01-2012 15:33:00

De aangekondigde concerten van het populaire trio K3 blijken een hit! De tickets voor 10 en 11 maart vlogen de deur uit en nadat in december een extra show is aangekondigd op 17 maart om 16.00 uur, is vandaag een tweede concert op deze dag in verkoop gegaan! Dit extra concert vindt plaats op 17 maart om 13.00 uur in poptempel Ahoy Rotterdam. K3 gaat een fantastisch feestje bouwen! Mis het niet, want het zijn de enige concerten van K3 in 2012! Vanaf nu zijn de tickets voor het extra K3 concert op 17 maart om 13.00 uur te koop dus wees er snel bij! Karen, Kristel en Josje genieten van het succes en leven erg naar de concerten in maart toe: "We vinden het geweldig dat we gewoon 6 (!!) keer in Ahoy mogen staan en met de extra concerten nog meer K3 fans blij kunnen maken.

Clip 'Zie mij hier nu staan'van Marian Mayloo online
13-01-2012 12:55:00

Met haar debuutsingle “Was je maar hier/Wish you were here” is Marian Mayloo gedraaid om menig radiozender. Het succes van het nummer was voor haar een reden om met een opvolger te komen. In de studio’s van Kees Tel is menig uurtje gewerkt aan de opvolger en deze is deze week verschenen en draagt de titel “Zie mij hier nu staan”. Ook hiervan zijn de eerste resultaten van de diverse radiostations echt lovend te noemen. In het gehele land zijn er al lijsten opgedoken waar het nummer op staat.

Toch operatie voor Jeroen
13-01-2012 12:49:00

Jeroen is al enkele weken aan bed gekluisterd. De zanger die met zijn Hazes Tribute Show de naam van André Hazes op onnavolgbare wijze levend houdt had last van een hernia en moest op advies van de arts een tijdje rust nemen. De klachten zouden dan vanzelf minder worden, maar niets was minder waar. Binnenkort moet hij toch onder het mes.

Ook dit jaar komt Rob van Daal met een echte carnavalskraker
13-01-2012 12:36:00

Ieder jaar brengt deze rasartiest een nummer uit met de carnaval en dit jaar is het geworden:"Een bosje rozen". Iedereen heeft wel eens zo’n moment waarop hij eigenlijk wel iemand een bosje rozen zou mogen geven. Zoals je van Rob mag verwachten is het een nummer wat tijdens maar ook buitenom de carnaval lekker gedraaid kan worden!

Leonie Meijer maakt bewerking nummer 1-hit Gers Pardoel
13-01-2012 12:22:00

Leonie Meijer heeft een compleet eigen interpretatie opgenomen van de nummer 1-hit ‘Ik Neem Je Mee’ van Gers Pardoel. De versie van Leonie is te vinden als tweede track op de nieuwe single ‘Het Staat In De Sterren’, die vanaf 13 januari via iTunes en andere portals te downloaden is. Leonie : “Ik was in december te gast bij Slam!FM en daar werd me gevraagd een cover te spelen uit de Top 40. Ik heb toen 'Ik Neem Je Mee' gespeeld in een eigen jasje. Zowel de platenmaatschappij als ik werden overspoeld met positieve reacties.

Laat je masseren door Gre Parelmoer
12-01-2012 22:50:00

Gre Parelmoer is bekend geworden door o.a. haar hits “Knijp me in de kont” en “Dikke Paling”. Ieder jaar rond carnaval weet ze wel met een nummer te komen die de stempel spraakmakend zal ontvangen. Ook in 2012 heeft ze het weer voor elkaar om een nummer op de markt te brengen welke tot de nodige gespreksstof zal gaan leiden. Een absolute feestkraker is het geworden met als titel “Laat je masseren”. Het zal dan ook een veel gezongen nummer tijdens de komende carnaval.

Nieuwe clip Henri van Velzen online
12-01-2012 18:55:00

Zojuist heeft William ten Kate van Williamcrossmedia de splinternieuwe clip van Henri van Velzen's jongste single "Het leven is een feest". De clip werd afgelopen zondag door William opgenomen op de kermis in Zwolle. Even leek het erop dat alles niet door zou gaan. Tot een uur voor de opnames kwam de regen met bakken uit de lucht, en omdat de clip buiten moest worden opgenomen was het nog even spannend als het door zou gaan. 

Culinair muziekprogramma “In de keuken met...” slaat aan
12-01-2012 18:03:00

In november 2011 was de eerste aflevering van het culinaire muziekprogramma “In de keuken met...” te zien bij brabant10 tv en TV Krant Rucphen en Halderberge. Het idee van dit programma is afkomstig van Hans van Aalst (Denans) en nam contact op met tv producent Jean-Michel Wagtmans (TV Krant) die er een uitdaging in zag en het concept verder heeft uitgewerkt tot het huidige programma “In de keuken met...”.

3JS van start met 4 Elementen theatertour
12-01-2012 17:51:00

Vanavond gaan 3JS van plek met hun derde theatertour die de naam ‘4 Elementen’ draagt. Inclusief de uitverkochte try-out vanavond in het Beverwijkse Kennemer Theater spelen zij, aangevuld met vier extra topmuzikanten, maar liefst 37 shows tot eind maart. In de show spelen zij uiteraard hun nieuwste single “De Weg”, die in de hitlijsten steeds verder omhoog gaat. Het nieuwe, vierde 3JS album dat ook ‘4 Elementen” gaat heten, verschijnt op 27 januari en bevat veertien juweeltjes van songs.

'De Deurzakkers' bestormen Belgische Hitparades
12-01-2012 17:18:00

“Het is de eerste keer dat wij een samenwerking aangaan met artiesten uit België en het is meteen raak: de “Polonaisemedley”.  Samen met de populaire Belgische groep Swoop hebben we deze CD opgenomen en dit nummer zorgde al voor de nodige ambiance tijdens het "Polonaisefestival" op zondag 20 nov jl. in het Sportpaleis te Antwerpen. Het nummer komt één week na release al binnen in de Ultratop 10 Vlaams van Radio 2. De muzieksoort “polonaise” is momenteel erg populair in België.

Anna Verhoeven is de Nederlandse Birdy
12-01-2012 14:44:00

Na twee maanden en bijna 400 inzendingen is de zoektocht ten einde. Vanochtend vroeg werd de dertienjarige Anna Verhoeven in de radio-uitzending van Giel Beelen uitgeroepen tot ‘dé Nederlandse Birdy’. De 3FM-dj startte de wedstrijd naar het Nederlandse meisje dat evenveel talent heeft als Birdy in november, na een bezoek van de 15-jarige Britse zangeres aan de radiostudio. “Het begon met een paar mailtjes van vaders die beweerden dat hun dochter ook zo kon zingen”, aldus Giel.

Is Country Wilma van haar troon gevallen?
12-01-2012 14:01:00

Het was even stil rondom de party en feest zangeres Country Wilma, na vele succesvolle jaren sloeg zijn enige tijd geleden een andere richting in. Samen met haar toenmalige producer wilde Wilma even wat anders. Maar gelukkig in 2012 is ze helemaal terug in haar stijl op haar wijze! De titel van haar nieuwe single die 20 januari uitkomt “Country Queen” zet de toon waar we Wilma in 2012 weer gaan terug zien. "Op haar troon" Met haar nieuwe producer en platenmaatschappij en Wilma’s vetrouwende kantoor Line-Up Events, zullen ze gezamenlijk Wilma tot koningin van de Nederlandse feest/Country-muziek kronen.

Zoontje voor zanger Collin
12-01-2012 13:31:00

Zanger Collin en z'n vriendin Danny zijn afgelopen zondag om 20.48 uur de trotse ouders geworden van hun eerste kindje. Het is een zoontje geworden die de naam Joep heeft meegekregen. Hij is het Bredase ziekenhuis "Langendijk" ter wereld gekomen waar Joep en Danny nog een aantal dagen moesten verblijven.

Vlissingse zanger Wim Roma bij KoffieMax (Omroep Max) in de uitzending
12-01-2012 12:07:00

Afgelopen week is de cameraploeg van Omroep Max bij de Vlissingse zanger Wim Roma thuis op bezoek geweest voor een interview en televisieopnames. Tijdens het programma KoffieMax zal er in de rubriek "Hoezo oud?" aandacht besteed worden aan de zanger die op 81-jarige leeftijd zijn eerste CD-album "Laat Opa Maar Schuiven" heeft uitgebracht. Zowel van de titelsong als van het prachtige Rhodos zijn inmiddels clips uitgebracht en regelmatig te zien op TV Oranje.

Tom Haver volgende week Hollandse Nieuwe
12-01-2012 11:52:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 16 januari is dat Tom Haver met ‘Samen vanavond’. Het gaat om een Nederlandse remake van de Braziliaanse wereldhit `Ai Se Eu Te Pego`. Tom Haver heeft gezongen in de Skihut in Rotterdam, Café Bolle Jan in Amsterdam en de ski-resorts in Oostenrijk. Vorig jaar sloot hij een contract met Studio One, waar nu deze single uit voort is gekomen. De videoclip,waarin opvallend veel vrouwelijk schoon voorbij komt, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Het dak eraf met De Dorini’s
11-01-2012 18:45:00

“Wakker worden, schiet ’s op we zijn niet meer te houwen De hele tent moet op z’n kop, we gaan een feestje bouwen!!!” Met deze openingszin duiken De Dorini’s dit jaar in volle vaart het carnavalsfeest in! Het is ze weer gelukt om een knaller van een carnavalshit te maken en met het nummer  “We gaan een feestje bouwen” gaat dit energieke duo dan ook helemaal los. Het wordt dit jaar over de polka-boeg gegooid en na een rustig begin is enige conditie is wel een vereiste om dit opzwepende nummer  uit te kunnen dansen, springen of hossen.

Bekendmaking en uitreiking 100% NL Awards
11-01-2012 18:21:00

Dinsdag 24 januari worden voor de derde keer de 100% NL Awards uitgereikt. In tegenstelling tot voorgaande jaren worden op die dag de winnaars bekend gemaakt en de 100% NL Awards meteen uitgereikt. 

Carnavalssingle voor Jack Kunkels
11-01-2012 18:06:00

Naar zijn grote hit "Gooi die remmen los” is Jack Kunkels weer helemaal terug met zijn nieuwe feest carnavals kraker "Laat de de lampen nou maar zwaaien". Ht is een productie van de bekende producer Kees Tel, die al vele grote hits op zijn naam heeft staan! Jack heeft zich al lang bewezen als allround entertainer en zanger. Hij is dan ook al vanaf zijn 8e jaar zijn stembanden aan het smeren. Op die leeftijd ging hij langs de deuren en zong dan voor iedereen die het horen wilde.

Nieuwe act uit nummer 1 talentenjacht van NL toegevoegd aan De Gezelligste Kroeg Van Rotterdam
11-01-2012 17:57:00

De Gezelligste Kroeg van Rotterdam vindt plaats op zaterdag 18 februari 2012 in de Laurenskerk. Het is een chauvinistisch spektakel waar oer-Hollandse gezelligheid centraal staat. Een avond vol muziek, socializing en feestvieren. Niemand minder dan Gerard Joling  is de headliner, want als er iemand weet wat gezelligheid inhoudt dan is hij het. De andere artiesten en echte Hollandse volkshelden doen zeker niet voor hem onder. Peter Beense, Robert Leroy, Helemaal Hollands, ShakyGround en DJ Maurice zorgen ook voor muzikale krakers en echte gezelligheid. Door de goedlopende kaartverkoop en alle enthousiaste reacties is er een speciale act toegevoegd aan de reeks geweldige artiesten van De Gezelligste Kroeg Van Rotterdam!

Naomi gaat voor landelijke doorbraak
11-01-2012 17:34:00

De uit Leiden afkomstige zangeres Naomi, die al veelvuldig op diverse Leidse podia te zien was, is nu ook opgemerkt buiten de grenzen van de “sleutelstad”. Vandaag tekende de enthousiaste zangeres een exclusief samenwerkingscontract met management- en artiestenbureau Line Up uit de Meern. Het kantoor is reeds vijftien jaar een begrip in Nederland en vertegenwoordigt o.a. artiesten als: Sharon Kips, Gio, Sjon&Sjeffrie, Brace en TV persoonlijkheden Rob Geus, Maureen Du Toit en Sebastiaan Labrie. Naomi die bekendheid verwierf met haar singles “Als een engel” en “Give me a reason / Helemaal compleet” ziet haar doorzettingsvermogen beloond met deze samenwerking. Nu zij, samen met Wesley Klein, een programma gaat presenteren op UnityTV.

Pet Raket & John Kanon lanceren 'We drinken met z’n allen'
11-01-2012 14:43:00

Ze zijn de allernieuwste sensatie en de verwachtingen voor carnaval zijn al erg hoog. We hebben het over "Pet Raket en John Kanon". Deze 2 muziekvrienden zijn al jarenlang actief in de Nederlandstalige scene. Pet Raket is al jarenlang actief als Dj op de radio en met een eigen drive in show in heel Nederland. John Kanon is een gerenommeerd tekstschrijver en producer voor vele Nederlandse artiesten. Samen hebben ze de krachten gebundeld en een feestplaat gemaakt in een aanstekelijk après-ski jasje.

Stef Bos in Top 5 beste live acts van 2011 in Kaapstad
11-01-2012 14:33:00

Stef Bos is door de gezaghebbende krant Cape Times in Zuid-Afrika naast U2 and Coldplay uitgeroepen tot een van de beste vijf live-performers in 2011 in deze wereldstad. De krant schrijft o.a.: “A phenomenal storyteller, a truely gifted musician and a foreigner who is more entrenched in South Africa than many more born and raised here!” De vijf beste live performers van 2011 waren volgens de krant: Yoav, Imogen Heap, Coldplay, U2 en Stef Bos.

Tv-première Anna Nicole bij BravaNL
11-01-2012 14:28:00

De nieuwe Nederlandse cultuurzender BravaNL heeft opnieuw een prachtige primeur. De opera Anna Nicole, met in de hoofdrol de Nederlandse sopraan Eva-Maria Westbroek, is op vrijdag 20 januari om 20.30 uur voor de eerste keer te zien op de Nederlandse televisie. Een jong Playboy-model, de hoogbejaarde miljardair die met haar trouwde...

Grote plannen voor Lange Frans
11-01-2012 00:08:00

Het wordt een druk jaar voor Lange Frans. De rapper komt deze maand met zijn nieuwe album Levenslied en heeft een groot aantal projecten op stapel staan. "Ik heb meer inspiratie dan ooit", zegt hij maandag in De Telegraaf. "Levenslied is nog niet uitgekomen of ik ben alweer met een volgend album bezig. Daarbij lopen er nog wat televisiedingen en richten we ons dit jaar vooral op festivals", vertelt Frans. Echtgenote Daniëlle helpt hem zoveel mogelijk. "Ik ben nu druk met de voorbereiding van de releaseparty en denk alweer over een vervolg..

Gers wint Mega Award 2011
10-01-2012 23:09:00

Rapper Gers Pardoel is door luisteraars van radiostation 3FM uitgeroepen tot de populairste Nederlandse artiest van 2011. Dat levert hem de Mega Award op. Dat maakte dj Bart Arens bekend in de Mega Top 50 op 3FM. Andere genomineerde artiesten waren Guus Meeuwis, Racoon, Krystl, Within Temptation en Dotan. Gers Pardoel was al te horen op de nummer 1-hit Broodje Bakpao van The Opposites en Sef, maar hij brak pas in 2011 door als soloartiest.  De 30-jarige Pardoel stond wekenlang bovenaan de hitlijsten.

Ben Cramer ‘up-tempo’ het nieuwe jaar in
09-01-2012 15:26:00

Vanaf 9 januari is de gloednieuwe single ‘Zonder Jou’ van Ben Cramer verkrijgbaar. Het nummer is anders dan we van Ben gewend zijn en helemaal passend in deze tijd. De afgelopen jaren werd Ben's tijd grotendeels opgeslokt door zijn acteer- en zangprestaties in een aantal grote en succesvolle musicalproducties. Met het lied ‘Zonder Jou’, speciaal geschreven door Tom Bakker voor deelname aan het Nationale Songfestival, wil Ben Nederland laten weten dat hij weer helemaal terug is.

Nieuwe studio’s voor Radio Suc6FM
09-01-2012 14:51:00

Suc6FM heeft haar radiolocatie in het Belgische Essen verwisseld voor een nieuw pand in Ettenleur(NL). De afgelopen periode heeft het team van de Belgische commerciële muziekzender zich meer dan gemiddeld ingezet om de nieuwe ruimtes om te bouwen tot een radio- & opnamestudio. Het moest mooi, ruim, prettig worden. En gezien de vele positieve reacties op de officiële opening die Suc6FM ontvangen heeft tijdens de feestelijke radio-uitzendingen op zaterdag 7 januari jl, is het goed gelukt!

Producenten Brabant Toppers starten nieuw tv programma
08-01-2012 22:15:00

Ivo Franklin schreef het format van het nieuwe tv programma “Jouw zaak, Onze zaak”, die hij samen met zijn kompaan van Brabant Toppers, Tom van der Borst, gaat produceren voor de Raedsheren. Samen gaan zij de strijd aan door middel van dé ‘Robin Hood-gedachte' om horeca, recreatie en toerisme te steunen met raad en vooral verfrissende daad.

Gerard Joling lanceert ook Nederlandse versie van ‘Ai Se Tu Pepo”
08-01-2012 21:58:00

In navolging van Tom Haver en Willem Barth komt ook Gerard Joling met een Nederlandse versie van de huidige nummer 1 hit ‘Ai Se Tu Pepo” van Michel Telo. Aanstaande dinsdag komt de single getiteld ”Dan Voel je me beter” uit. Gerard heeft gisteren in Curaçao, waar hij nu verblijft, een clip opgenomen die aanstaande woensdag klaar is. "En ik zeg altijd maar als je dan toch een plaat uitbrengt dan kan het maar beter een joekel zijn….", aldus Gerard. We zijn benieuwd. Foto: Jim Hoogendorp www.persfotobureau.com

Mijn Mooiste Beth van John Enter nu ook als clip te zien
08-01-2012 21:24:00

Een week na de release van de nieuwe single van John Enter "Mijn mooiste Beth" is er heel veel gebeurd met dit nummer. Op vele zenders heeft het inmiddels de speellijsten bereikt en hert is slechts een kwestie van tijd of het krijgt een plaats inde diverse hitlijsten. Bij de populaire zender Team FM is het de Tipper van de week en dat betekent dat het nummer dagelijks meerdere malen langs komt. Met de release van een single moet je ook een clip maken en die is vanaf vandaag te zien op You Tube.

Muzikale sponsormiddag t.b.v. KWF Kankerbestrijding in Oud Gastel (update)
08-01-2012 10:29:00

De voorbereidingen voor de muzikale sponsormiddag t.b.v. KWF Kankerbestrijding op zondag 15 januari verlopen voorspoedig. Uitgaansgelegenheid "Hart van Gastel", aan de Markt in Oud Gastel is deze middag de plek waar tal van artiesten zullen optreden voor dit goede doel. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de zaal gaat open om 13.00 uur. De entree bedraagt minimaal € 5.00 en de opbrengst gaat rechtstreeks naar de KWF Kankerbestrijding.

Veel figuranten aanwezig bij clipopname Henri van Velzen
08-01-2012 09:49:00

Als voorloper van het nieuwe album van Henri van Velzen heeft hij op 7 januari een videoclip van zijn nieuwe nummer "Het leven is een feest" opgenomen in zijn geboorteplaats Zwolle! Het was nog even de vraag als het allemaal wel door zou gaan! Tot een uur voor de opnames kwam de regen met bakken uit de lucht, en omdat de clip buiten moest worden opgenomen was  het nog even spannend als het door zou gaan.

Alle kaarten voor opnames Brabant Toppers gereserveerd
07-01-2012 14:39:00

De tv opnamen van het derde seizoen van Brabant Toppers beginnen op dinsdag 17 januari a.s. met 3 reguliere opnamen en de Brabant Toppers Carnavals Parade met ruim 25 artiesten en je kunt er gratis bij aanwezig zijn. Vanaf 19.00 uur ben je welkom bij de Twee Gebroeders. Artiesten die optreden tijdens de reguliere opnamen zijn: Twizzt, Berry Damen, Tony van Beijnen, Angezs,  Lisa, Amy & Shelley, Suzie, Martin Stone, Henk Bernard, Henk Damen, Djumbo, Arnold Hofmans, Yosee, Doenja en John de Bever.

Artiesten overhandigen ‘TV Oranje Koopjesmand’
07-01-2012 13:44:00

Recentelijk was een groot aantal regionale artiesten te gast in STER Videotheken in heel Nederland. Zij waren door de TV Oranje Shop gevraagd om aan de bedrijfsleiders de eerste ‘TV Oranje Koopjesmand’ te overhandigen, gevuld met diverse CD’s en DVD’s en enkele fantastische TV Oranje Ster-aanbiedingen.

Nieuwe clip voor Harmina
07-01-2012 11:21:00

Binnenkort is de nieuwste videoclip van Harmina's liedje:"Alleen zijn is moeilijk te leren" te zien bij TV Oranje. Harmina wordt veelvuldig vergeleken met de Zangeres Zonder Naam en doet tevens de look a like act. Ze heeft twee jaar lang meegedraaid in de theater productie: "Mooi was die tijd" van Chiel Montagne als de Zangeres Zonder Naam. Daarnaast was regelmatig te zien bij het Mega Piraten Festijn.

Repertoire Jos Brink terug in het theater
06-01-2012 18:53:00

Op zaterdag 7 januari aanstaande presenteren producenten Hans Cornelissen & Ruud de Graaf voor het eerst sinds het overlijden van Jos Brink in 2007 een voorstelling van zijn hand. Het betreft de tragikomedie Bessen uit 1981. Deze komedie gaat over het leven van een theatervedette. Na een heupoperatie komt zij terecht in een verzorgingstehuis. Op komische wijze gaat ze de strijd aan met de regels in het tehuis.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 november t/m zondag 19 november

  Helemaal Hollands - Geboren om met jou te vrijen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl