RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Cd/Dvd Nick & Simon 'Symphonica In Rosso' op nummer 1
02-12-2011 18:24:00

De uiterst fraaie beeld- en geluidsregistratie van Symphonica In Rosso met Nick & Simon komt deze week met zeer grote overmacht nieuw binnen op nummer één in de GFK Dutch Charts Album Top 100. De afgelopen oktober in het Arnhemse GelreDome opgenomen vier uitverkochte concerten vormden een voorlopig hoogtepunt voor de jonge entertainers. Op de dubbel-cd/dvd staan 29 Rosso liedjes, waaronder ook nummers met gastartiesten.

Platina plaat voor 'Mijn vriend Sinterklaas' van Maikel ten Voorde!
02-12-2011 18:19:00

“Mijn vriend Sinterklaas”, de Sinterklaassingle van Maikel ten Voorde, is binnen een paar dagen ook alweer goed voor een platina plaat! Afgelopen week kreeg Maikel te horen dat zijn single al goud heeft gescoord. Door vele in- & out stores in het land en door het grote succes van de vele winkelacties vanuit de Heerlijk & Heerlijk banketbakkers, zijn er nu zelfs een kleine dertigduizend singles over de toonbank gegaan. Het is uniek dat er tegenwoordig een platina plaat wordt gehaald en helemaal voor een Sinterklaaslied.

Lekker eten en feesten bij Marco de Hollander
02-12-2011 18:13:00

Marco de Hollander is helemaal klaar voor de kerst. Niet alleen omdat zijn single 'Mijn Kerstwens' op de nieuwe dubbel CD 'Kersthits van RADIONL' staat maar ook omdat hij weer zijn jaarlijkse kerstshow organiseert.Deze laatste artiestenshow in 2011 wordt gehouden op zaterdagmiddag 17 december.

Rob de Nijs bundeld krachten met Groningse Dj Arnoud
01-12-2011 19:03:00

De gehele ‘entertainment’ wereld was aanwezig, de Party Awards van 2011, de fel begeerde awards welke een publieksprijs is voor alle mensen die betrokken zijn bij muziekmakend en draaiend/entertainend Nederland. Genomineerden wachten in spanning af op dat ene moment of zij bij de winnaars behoren. Bij de collega’s onderling hangt er dan ook altijd een prettige gezellige sfeer, echter zonder enig competitie gevoel, ditmaal werden de awards gehouden in een stampvol ‘bij  Absoluut’ te Sint Michielsgestel.

Johnny Valentino lanceert feestplaat
01-12-2011 16:55:00

Johnny Valentino heeft een feestplaat gemaakt met als doel heel Nederland plat te walsen. Johnny loopt zijn poten uit zijn lijf om iedereen te laten genieten van de klanken rond Padedejoo. Van Limburg tot Friesland, van Groningen tot Zierikzee, overal waar hij komt staat de boel in “No-Time” op zijn kop. Het refrein van deze topper zing je al meteen mee. Bijna net zo makkelijk en aanstekelijk als “La la la la”. Padadejoo is een JV versie van "500 miles" van de Proclaimers.

Ronnie Ruysdael ontpopt zich als positiviteitsgoeroe!!
01-12-2011 15:42:00

"Dikke Doe Da",zo luidt de titel van de nieuwste single van Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies. Het is weer zo’n typisch Ruysdael-nummertje geworden, waarbij het publiek niet stil kan blijven staan en waarin Ronnie zich lekker kan uitleven. De man die al twintig jaar de Nederlandse podia bestijgt om van ieder publiek een deinend geheel te maken, zet met deze nieuwe single de mensen een spiegel voor wat betreft hun eigen gezeur en gemekker. ‘Bekijk het ook ’s positief, het valt toch altijd mee’, is zijn slotconclusie.

Platina Awards voor uniek kerstalbum ‘Christmas Duets’
01-12-2011 14:36:00

Vrijdagmiddag presenteerde Universal Music in Baarn een nieuw opgenomen Kerst-album: Christmas Duets. Op het album staan dertien echte kerstklassiekers, maar nu gezongen door Nederlandse artiesten in duet met de ‘oude’ originele artiesten zoals o.a. “White Christmas” gezongen door Marco Borsato & The Supremes, “Blue Christmas” door Guus Meeuwis & Elvis.

Ramses Shaffy twee jaar na overlijden op bijzondere wijze geëerd
01-12-2011 11:32:00

Vandaag is het exact twee jaar geleden dat Nederlands chansonnier en acteur Ramses Shaffy overleed. Hij was voor velen een bijzondere man, maakte prachtige muziek en hield van het leven. De theatervoorstelling ‘Ramses’, geproduceerd door Albert Verlinde Entertainment, beleeft vandaag haar première. In het bijzijn van bijzondere gasten die Shaffy goed gekend hebben, wordt hij vandaag op bijzondere wijze geëerd. Liesbeth List, die zeer nauw betrokken is geweest bij de voorbereidingen, is blij. “Het is net of Ramses er weer is. Ik kan de radio niet aanzetten of ik hoor hem.

Wederom Theatershow MarieChristien in De Kei, Reusel en De Lievekamp, Oss
01-12-2011 11:03:00

Met het programma 'Voetsporen' laat MarieChristien zien, dat het theater dé plek is, waar haar liedjes het best tot hun recht komen. Als geen ander weet zij haar publiek te raken met bijzondere luisterliedjes, recht uit het hart. Deze theaters  zagen vorig jaar haar theaterconcert in Uden en waren onder de indruk van haar zangkwaliteiten en podiumpresentatie. De weg naar het theater was  voor MarieChristien een droom die uitkwam. Met 'Voetsporen' heeft ze bewezen, dat 'het meisje met de gitaar' zich ontwikkeld heeft tot een volwassen zangeres.

Berk Music hofleverancier Party Awards
01-12-2011 10:13:00

Dit jaar waren weer een heleboel leuke liedjes genomineerd en ook weer vele feest Artiesten en Dj's. De populairste artiest is geworden Django Wagner en liet hiermee de winnaar van vorig jaar Vinzzent achter zich op de tweede plaats. Op de 3e plaats was geeindigd Wolter Kroes.

Mister Nightlife presenteert 'Etten-Leur Live'
01-12-2011 09:57:00

Zaterdag 10 en zondag 11 december presenteert Mister Nightlife "Etten-Leur Live' in een super verwarmde feesttent aan de Haven in Etten-Leur noord.Zaterdag is er een Winter Dance met het Kodex dj-team   DJ Willem vs Twannie . De deuren  gaan open om 19.00 uur.  Zondag is er 100% Hollands met Evert, Peter Beense, Jeroen Spierenburg, Op z'n Brabants, Anita van de Rapsodies, Gert-Jan, Alwin, Tina van Beeck, Leon Basley, Manfred, Mister Nightlife, Youri L’Abee en Theo Mossou. Ook presenteert Mister Nightlife zijn nieuwe single "De Feesttrein".

Genomineerden voor de Gouden Pepernoot 2011 bekend
01-12-2011 07:00:00

Nederland heeft meer dan massaal zijn stem laten horen. De genomineerden voor de Gouden Pepernoot 2011 zijn bekend en vol spanning zullen ze afwachten wie de Gouden Pepernoot 2011 mee naar huis mag nemen. De genomineerden ontvangen op 6 december tijdens het Gouden PepernotenGala de inmiddels felbegeerde, zeer fameuze, gewaardeerde, enige echte Gouden Pepernoot. Tijdens het grote Gala zijn er o.a. optredens van Bart Bosch, Gebroeders Ko, Doenja, Starz, Kevin Hellenbrand en nog veel meer.

Oranje Carrousel binnenkort ook als cd verkrijgbaar
30-11-2011 19:33:00

De afgelopen 5 jaren is zeer succesvol verlopen voor de Oranje Carrousel. Op vele plaatsen en evenementen hebben de artiesten zich kunnen promoten.Delfsail - Sneekweek - Smartlappenfestival en ga zo maar door. Mede door het succes is besloten om in het eerste kwartaal van 2012 een cd te laten verschijnen met daarop het talent van eigen bodem ( en een beetje Belgie). Net als bij de Oranje Carrousel kent ook dit een kans voor iedereen die verder wil in de wereld van de showbizz en entertainment.

Derde editie van 'Artiesten op het plein'
30-11-2011 18:21:00

Op zondagmiddag 11 december is het zover, dan zal de derde editie van "Artiesten op het plein" weer losbarsten in Hardersplaza te Harderwijk. De andere twee edities waren een groot succes en de 3de editie op 11 december zal ook weer een en al gezelligheid gaan worden! Op deze middag zullen er cd presentaties zijn van: Samantha Steenwijk, Marvin, Hans van Rijswijk en Danny van Loon. Daarnaast vinden er ook weer diverse gastoptredens plaats van ondermeer: Johan Kettenburg, Roy Raymonds, Stefan Storm en Danny Nicolay.

Cd presentatie Daarom? in Etten-Leur
30-11-2011 18:02:00

Twee vrienden hebben lang een droom gekoesterd: het maken van een feestplaat. Deze droom komt nu uit! En goed ook! DJ Arjan Hermans ( Twice drive in show ) en John Goos (hét gezicht van Twice Sound Service) hebben onder de naam DAAROM?! dé feestplaat van 2012 gemaakt. Opgenomen bij Frank Verkooyen, uitgebracht bij VNC Producties wordt dit nummer gepresenteerd op 15 januari 2012. Wil je er bij zijn? Noteer deze datum dan in je agenda en zorg dat je vanaf 14.00 uur in de Twee Gebroeders in Etten-Leur bent! Niet alleen DAAROM?! treedt op, ook diverse andere artiesten ( Anita ( Rapsodies), Frank Verkooyen, Johnny Gold, Collin, Sjansjee, Gerrit van Veldhoven, Roger van Meer ) en nog vele meer artiesten gaan er voor zorgen dat het een knalfeest wordt!

Linda Tapken komt met 2 talige single
30-11-2011 15:41:00

In 2006 verscheen haar eerste single 'En ik sta daar verbaasd naar te kijken'. Verbaasd was ze zeker toen bleek dat dit nummer regionaal erg goed aansloeg. Het was voor haar dan ook een bodem om verder mee te werken en dat resulteerde in 2007 in de release van haar debuutalbum “ Ik wil jou”. Hierop stonden uitsluitend eigen geschreven nummers met als muzikale hoogtepunt zeker het nummer “Papa”. Vele radio en televisie programma’s gaven aandacht aan de nummers van Linda. 

Marga Bult versterkt directie VIP events BV
30-11-2011 15:09:00

Marga Bult; zangeres, presentatrice en programmamaakster, zal per 1 december 2011 het team van VIP events BV te Enschede gaan versterken. Met haar indrukwekkende staat van dienst is zij een grote aanwinst voor de organisatie. VIP events BV ontwikkelt en organiseert evenementen voor het bedrijfsleven, de overheid, maar ook voor de private sector. Tevens verzorgt VIP events de boekingen van artiesten voor allerlei vormen van entertainment. Via haar decors bedrijf Vigron was Marga al eerder bij VIP events betrokken. Marga: “Het ontwikkelen en organiseren van evenementen is een prachtig vak. Met mijn bedrijf ben ik veel in contact met organisatoren en ontwikkelaars van grote evenementen.

John de Bever trakteert publiek op DE wintersong van het jaar
30-11-2011 13:32:00

John de Bever lijkt het muzikale roer compleet om te gooien! De volkszanger, die zich kort geleden heeft aangesloten bij het populaire label Zebra Music, trakteert het publiek op een nummer dat dé winterhit van dit jaar belooft te worden. Het nummer ‘Wanneer, wanneer, wanneer’, dat hij tien jaar geleden opnam, is door producenten en hitmakers Adrie van den Berk en Waylon van der Heijden in een compleet nieuw jasje gestoken. Het resultaat:  een meeslepende, warme wintersong die volgens kenners ongetwijfeld onze hitlijsten zal bestormen.

Nieuwe DVD Jannes 'Door de jaren heen'
30-11-2011 07:50:00

Eerder dit jaar bracht zanger Jannes zijn album "Lach, leef en geniet" uit. Dit album werd vanaf het begin erg goed ontvangen door fans en media en inmiddels is ook de derde single "Alle sterren zwijgen" en groot succes aan het worden. Om het jaar 2011 mooi af te sluiten en tegelijkertijd te zorgen voor een mooi cadeau-item voor de decembermaand trakteert Jannes zijn fans ook nog met een gloednieuwe DVD. De DVD draagt de toepasselijke titel "Door de jaren heen" hetgeen precies weergeeft waar deze DVD voor staat. Een subliem overzicht met de leukste clips van afgelopen jaren. Ze staan er echt allemaal op! Naast deze clips zien we Jannes in een tweetal specials opgenomen tijdens de populaire piratenfestijnen.

Chris de Roo krijgt videoclip cadeau
30-11-2011 07:28:00

Chris de Roo gaat binnenkort een clip opnemen van het nummer "Als ik er morgen niet meer ben". Dit was voor hem de eerste Nederlandstalige single waar hij een aantal jaren geleden landelijke bekendheid mee kreeg. Chris werd gebeld door een tv productiebedrijf die hem vanwege de grote vraag naar dit nummer een clip aanboden. Hij was natuurlijk enorm verrast en vindt het een hele eer dat er nog zoveel vraag maar is. De clip zal binnen afzienbare tijd naar de clipzenders worden gestuurd. 

Wesley Ponsen in HMH tijdens concert Wolter Kroes
29-11-2011 23:47:00

Zojuist is bekend geworden dat Wesley Ponsen op 17 december a.s. zal optreden in de Heineken Music Hal tijdens het concert van Wolter Kroes. Wesley wordt gezien als een groot talent met het stemgeluid dat wordt vergeleken met die van wijlen Willy Alberti. Dat Wolter gecharmeerd is van Wesley heeft hij onlangs laten weten via twitter. Wolter maakte tevens bekend met Wesley die avond een duet te gaan zingen. Wesley Ponsen heeft met zijn laatste single "Laat mij maar gaan" een prachtige 16e positie in de Megatop 100 bereikt.

Heleentje Van Capelle & Jo Benna brengen 'Naar de speeltuin' opnieuw uit
29-11-2011 22:39:00

Naar aanleiding van het Tros TV programma "Vermist" waarin de Vlaamse Jo Benna & Heleentje Van Capelle (kindsterretje uit ‘59) onlangs werden samengebracht en dit na een jarenlange zoektocht, brengen ze het bekende duet "Naar de speeltuin". In 1959 haalde Heleentje er maar liefst de allereerste Nederlandstalige nummer 1 hit mee, daarna was ze spoorloos verdwenen! Jo maakte er zijn terugkeer mee in 2009 als Jo Benna (vroeger Joël) en vond haar terug ... ver hier vandaan.

Gebroeders Ko scoren nummer 1 hit
29-11-2011 18:41:00

De Gebroeders Ko zijn deze week de nieuwe nummer 1 in de RADIONL/ TV Oranje Top 30 met hun Sinterklaassingle “Sinterklaas in een raket “. Het nummer , dat zij zingen met Joris en Boris uit de Sinterklaasfilm “Sinterklaas en het raadsel van 5 december “ is ook op Youtube razend populair en is daar ondertussen al meer dan 115.000 maal bekeken. De film , dus ook de door de Gebroeders Ko geschreven filmmuziek , heeft ondertussen de Gouden status bereikt dus dubbel Sinterklaas feest bij de Gebroeders Ko.

Gerard Joling samen met Django Wagner in Gypsyconcert
29-11-2011 16:18:00

Vorige week kondigde zanger Django Wagner aan, Nederland volgend jaar op een bijzondere manier kennis te laten maken met zijn passie, Gypsy muziek. Met een spectaculair openingsconcert zal er in 2012 een aftrap gegeven worden aan een reeks Gypsy-concerten met nationale en internationale artiesten. Deze week kan Django met trots melden dat collega Gerard Joling hier een rol van betekenis in zal gaan spelen. Django: "De eerste gesprekken hebben reeds een jaar geleden plaatsgevonden en nu is het eindelijk zo ver.

Jan Leliveld lanceert nieuwe single
28-11-2011 17:34:00

Het heeft eventjes geduurd, maar eindelijk is het weer zover. Jan Lelieveld komt met een nieuwe single getiteld ‘Ons eigen café’. Het lied afkomstig van het album ‘Een voor een’ komt officieel op 6 Januari uit. De bijbehorende videoclip is onlangs opgenomen met een gezellige koppel vrienden in een café. Jan hoopt dat dit gezellige nummer zal aanslaan tijdens de carnaval in het zuiden van het land en in de Nederlandstalige cafe’s in de wintersportplaatsen. Diverse radiozenders hebben ook hoge verwachtingen van dit lied.

Jelle B. in de top 100
28-11-2011 16:32:00

De tweede single van Jelle B. tegenwoordig woonachtig in het Friese Jorwerd, komt deze week binnen op nummer 55 van de top 100. De single was vorige week ‘Bliksemschijf’ bij Radio Continu, deze week “Hollandse Nieuwe” bij RADIONL en TV ORANJE en volgende week  paradeplaat bij de TROS. Jelle B. trad vorige week zondag met veel succes op in het café van Guus Meeuwis in Tilburg. Guus Meeuwis was zeer onder de indruk van de kwaliteiten van Jelle B. en noemde hem een “koning”.

William Burg & Friends gaan zingen in Turkije
28-11-2011 15:12:00

De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige zanger William Burg gaat al aardig wat jaren prive op vakantie naar Turkije. Telkens als William daar op vakantie was, schoot steeds de gedachte door hem heen hoe mooi het zou zijn om daar eens een muzikaal spektakel te organiseren. Deze gedachte is nu omgezet in een heuse reis naar de Turkse zon met een 7 tal artiesten. Tijdens deze reis zullen er 2 Hollandse avonden georganiseerd worden.

Simone FM Eindejaarsfestival met Django Wagner en Jannes
28-11-2011 14:05:00

Zaterdag 17 december a.s. is er weer traditie getrouw het Simone FM Eindejaarsfestival in De Bonte Wever te Assen. Dit jaar gewoon weer in de "ouwe vertrouwde formule". Een avond met volkszangers, après-ski acts en regioartiesten. Een groot aantal nationale helden zullen het podium betreden. Wat te denken van "De koning der Piraten" JANNES. Wie kent hem niet, de sympathieke zanger uit Drenthe. Zijn hits Dam Dam, Een Beetje Meer, Ga Dan, Ga Maar Weg, Mijn Naam Is Jannes, etc. zullen natuurlijk deze avond niet ontbreken.

Steenwijker Andréas en Meppeler Cäzilia samen verder!
28-11-2011 13:22:00

Zanger Andréas uit Steenwijk en zangeres Cäzilia uit Meppel hebben besloten definitief samen verder te gaan als duo. Vanaf januari 2011 treden ze samen op als duo. Het jaar 2011 was voor hen een test-jaar. Dit jaar heeft erg positief uitgepakt voor hen. Zij hebben samen al meer dan 100 avonden opgetreden en zij vinden het prachtig en het publiek reageert ook erg positief. Het repertoire dat ze ten gehore brachten was het repertoire van Andréas.

Ghijs de Bruijn deze week elke dag op RADIONL
28-11-2011 13:16:00

Het album "Vrij" van Ghijs de Bruin is deze week bij RADIONL uitgeroepen als Album van de week! Dagelijks wordt er een track van het album bij RADIONL gedraaid. Alle twaalf tracks van het album is een ware seventies disco revival maar dan in Nederlandstalig jasje. Vernieuwend om naar te luisteren. Op dinsdag 6 december zal Ghijs tussen 11.00 - 12.00 uur te gast zijn in het programma Koffietijd op RADIONL. Voor meer informatie over de rest van zijn promotour kunt u dit in de gaten houden op de website: www.ghijs.nl.

Gouden plaat voor Sinterklaashit “Mijn vriend Sinterklaas”!
28-11-2011 10:53:00

Maikel ten Voorde heeft een gouden plaat gescoord voor zijn single “Mijn vriend Sinterklaas”. De zanger heeft deze onderscheiding gekregen voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van deze single. Het is uniek dat er tegenwoordig een gouden plaat wordt gehaald en helemaal voor een Sinterklaaslied. De afgelopen weken werd door de vele media al heel duidelijk zichtbaar dat de single al heel positief werd ontvangen als beste Sinterklaaslied van 2011.

Nieuwe single met Griekse invloeden voor Joly & Terry West
28-11-2011 09:12:00

Het jaar 2011 kan voor Joly & Terry West niet meer stuk. Met hun single "Een vrouw uit miljoenen" boekten ze veel succes. Elke keer zoekt het duo weer een nieuwe uitdaging. Dit houdt de spanning in het muziekvak en ze leren alle facetten van het vak kennen. Deze keer viel de keuze op een heel gevoellig nummer met Griekse invloeden in het refrein. Heel toepasselijk voor de dagen rond de kerst en de titel is "Twee eenzame mensen".

Denans krijgt nieuwe single uitgereikt door Sinterklaas
27-11-2011 22:26:00

Vanmiddag presenteerde Denans z'n nieuwe single "Doe toch eens normaal man" bij zaal Nicotiny in Wagenberg. Uit handen van Sinterklaas kreeg hij het "eerste exemplaar" uitgereikt. Het nummer heeft de potentie om een grote carnavalskraker te worden. Volgende week zondag vindt een tweede presentatie plaats in Oud Gastel. Meewerkende artiesten zijn: Rinus Ponsen, Yosee, Johan Heeren, Dellie Pfaff, Jurgen en Moraya.

Frank van Etten schrijft lied voor Joost de Vries
27-11-2011 14:05:00

De wel bekende zanger en songwriter Frank van Etten heeft een prachtige gevoelige ballad geschreven voor Joost de Vries. De titel is "Adieu mijn vriend" en het nummer wordt ondersteund door de Stichting Zinloos Geweld die volledig achter de tekst van het lied staat. Joost wilde al langere tijd een eigen nummer in de vorm van een ballad. Hij kreeg hulp van saxofonist Willem ter Bruggen en backing vocals zangeres Theresa. De single zal voor de kerstdagen in de winkel liggen en verschijnt op het L&G label.

Nog 4 weken stemmen voor de Top 1000!
27-11-2011 13:42:00

Eind dit jaar maakt TV Oranje weer de Top 1000 bekend. Vlak voor Kerstmis weten we wie de opvolger is geworden van zangeres Naomi, die in 2010 de eerste plaats wist te veroveren. De Top 1000 wordt samengesteld op basis van de stemmen die in een heel jaar worden uitgebracht voor de TV Oranje Verzoekparade. Dus wil je jouw favoriete artiest steunen? Breng dan de komende maand geregeld je stem uit voor de Verzoekparade!

Dochter voor Samantha
27-11-2011 09:56:00

De Brabantse zangeres Samantha laat trots weten dat ze voor de tweede keer moeder is geworden. Samen met haar vriend Tino heeft ze al een zoontje (Georginio) van 2 jaar oud en de vierde plek aan de tafel is nu gereserveerd voor Danisha. Ze zag het levenslicht op zaterdag 12 november om 04.09 uur, weegt 3105 gram en heeft een lengte van 46 cm.  Samantha zal daarom de eerst komende dagen ook iets minder online komen op de social networks. 

Radio Hollandio Superfeest op 13 januari in Eindhoven
26-11-2011 17:06:00

Radio Hollandio organiseert elk jaar in diverse Brabantse regio's de oergezellige Radio Hollandio Superfeesten. Daarbij wordt opgetreden door de allerbeste Nederlandse artiesten. Het eerstvolgende Hollandio Superfeest is op vrijdag 13 januari in het Klokgebouw in Eindhoven. Je kunt er genieten van optredens van onder anderen Frans Duijts.

Theatervoorstelling Ramses nu al groot succes
26-11-2011 16:51:00

Afgelopen week was William Spaaij te gast bij het VARA programma Pauw en Witteman ten behoeve van de theatervoorstelling RAMSES die op 1 december 2011 in première gaat. William vertelde met passie over de man achter Ramses Shaffy en sloot het programma af met een zinderende vertolking van Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder. Wat niemand verwachtte, maar waar iedereen op gehoopt had is gebeurd: een stormloop op kaarten. Omroep Max haakte hierop in en heeft extra voorstellingen geboekt. Het betreft hier matineevoorstellingen, zodat ook de Max doelgroep met gemak naar de voorstelling kan.

Lucas en Gea zoeken figuranten voor clipopname
26-11-2011 15:27:00

Heb je altijd al graag als figurant mee willen werken aan een clip van Lucas en Gea, kom dan 9 december naar camping Anloo aan de Bosweg. Het wordt een videoclip in Oostenrijkse sferen van het nummer "Dorp aan de rivier" dat opnieuw is opgenomen met de Knoalster Zillertaler. Het resultaat is prachtig geworden en ook aan de clip zal veel aandacht worden besteed. De zaal van camping Anloo wordt omgetoverd in een Duits biergartenfest, met lange houten tafels en pullen bier. Voor degene in de mooiste tiroler outfit, is er een diner voor twee te winnen(niet verplicht). Als de opnames gereed zijn is er een geweldige afterparty met diverse schlagerartiesten. De single en clip zullen worden gebruikt voor het carnaval seizoen 2012. De release is 28 januari. De entree op camping is geheel gratis en de aanvang is 20.30.

Ook in 2012 Votown Allstars
25-11-2011 21:16:00

Op zaterdag 7 juli zal de derde editie van het Votown Allstars concert georganiseerd worden in het Kras stadion in Volendam. Het jaarlijkse spektakel waarbij Jan Smit, Nick en Simon en 3JS sponsorgeld bijeenspelen voor de plaatselijke FC beloofd ook in 2012 uiteraard weer een niet te missen muzikaal evenement te worden. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via de Nationale Theater Kassa, telefonisch via 0900-9203 of online via www.ntk.nl. Kijk voor meer info op: http://www.votownallstars.nl Stadion op: 16.00 uur. Aanvang concert: 18.00 uur

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 18 t/m zondag 24 september

                                Echte Vrienden

        We zullen allemaal een keer naar boven gaan

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl