RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single voor Johan Heuser
09-10-2012 04:30:00

Louter lovende reacties ontvangt Johan Heuser voor de release van zijn gloednieuwe single ‘Waar moet ik heen zonder jou’! De opvolger van de successingle ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’ is vanaf 5 oktober te verkrijgen. Deze tweede release wederom uitgebracht via Twilight Entertainment wordt nu al zeer goed ontvangen. Met 35.000 views op Youtube, hoge rotatie bij diverse radiostations en met noteringen in diverse hitlijsten kijkt volkszanger Johan Heuser tevreden terug op zijn vorige single; ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’.

Brabantpiraten schenkt kaartopbrengst artiestenavond aan het brandwondencentrum in Beverwijk
08-10-2012 20:34:00

Op zaterdag 27 oktober 2012 organiseert het legale internet radiostation "Brabantpiraten" een artiestenavond in "’t Chaamse Wapen', aan de Dorpstraat in Chaam (NB). De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar de kinderafdeling van het brandwondencentrum van het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk. Het is de bedoeling om daar op de kinderafdeling een grote speelwand te realiseren, zodat de kinderen al spelende wijs weer leren om te gaan met hun pijn. Dit is geen goedkope investering, daarom is het voor de organisatie extra motiverend om te proberen dit voor deze kinderen te gaan realiseren. Meewerkende artiesten zijn: Jolanda Zoomer, Johan Heeren, Tina van Beeck, Yosee, Mike Davids, Bianca, Sjansjee...

Tom Haver heeft de 'Oranje Kroon'
08-10-2012 19:46:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 8 oktober is dat ‘Jij hoort bij mij’, de nieuwe single van Tom Haver. Na het succes van ‘Samen vanavond’ was Tom onlangs genomineerd voor een Buma NL Award als ‘Beste nieuwkomer’. Van die gelegenheid maakte hij dankbaar gebruik om dit vrolijke nieuwe nummer te presenteren aan het publiek. De clip van ‘Jij hoort bij mij’, die gedeeltelijk werd opgenomen tijdens ‘Het leukste weekend’ van SBS 6, is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

Roy Dekkers lanceert nieuwe single in eigen dorp
08-10-2012 18:58:00

27 oktober aanstaande zal de uit Zeeland afkomstige Roy Dekkers zijn nieuwe single getiteld "Altijd Weekend" lanceren. "Altijd Weekend" is geproduceerd door Pieter van Schooten en John Dirne in de White Villa Studio's te Ede. “Wij hebben geprobeerd een echte kroeg kraker te maken, en dat is volgens mij gelukt” aldus Roy Dekkers. Vanaf 28 oktober zal de single overal te downloaden zijn en is de videoclip oa. te bekijken via YouTube. Hopelijk gaan jullie veel horen van deze single! De single "Altijd Weekend" zal worden gelanceerd door middel van een release party. Deze release party zal worden gehouden bij Hap & Stap te Zeeland. Aan deze avond is een thema gekoppeld.

K3 komt met gloednieuwe show
08-10-2012 17:55:00

Na 2 jaar gaan Karen, Kristel en Josje dit voorjaar weer toeren door Nederland met een gloednieuwe show! Het wordt weer een ouderwets gezellig K3 feestje: met hun allergrootste hits, maar ook de leukste nieuwe liedjes. Dans, zing, feest en geniet samen met de meiden van K3! Afgelopen weekend is de voorverkoop gestart en de tickets vliegen de deur uit! Tickets zijn verkrijgbaar voor de volgende shows: IJsselhallen Zwolle - 16 maart (11.00 | 14.00 | 17.00 uur) Go Planet Enschede - 18 mei (14.00 | 17.00 uur) en Indoor Sportcentrum Eindhoven - 25 mei (11.00 | 14.00 | 17.00 uur). Tickets zijn te koop via www.seetickets.nl en via 0900 - 300 5555 (€ 0,45 p.m.) Kijk voor meer info op www.studio100.nl Volg K3 op: http://www.facebook.com/K3fan ttp://www.twitter.com/Studio100

De Helden van Amstel LIVE! in Utrecht
07-10-2012 22:50:00

Zaterdag 6 oktober was De Helden van Amstel LIVE dit jaar voor het eerst in Utrecht! Nick & Simon, Direct en Roel VanVelzen kropen in Park Transwijk in de huid van hun drie grootste voorbeelden. Het werd een muzikale tijdreis langs 9 helden. Ook kwamen de grootste hits van de artiesten zelf voorbij.

'De andere kant' is nieuwe single voor Harten10
07-10-2012 22:43:00

Met de nieuwe single “De andere kant” zet Harten10 met dit prachtige nummer hun succesvolle carrière voort. De tekst is geschreven door broer Andre Ekkelenkamp en muziek is van Terry West. Het nummer is een track van het album "Vrijheid" die afgelopen zomer op 25 juni 2012 werd gepresenteerd. Het duo bestaat uit Martien Ekkelenkamp en Tineke Willems en samen kwamen zij in 2009 op het idee om een duet op te nemen. De nummers “Wat is mooier”,  “Liefde maakt blind” en “Ik wil je niet kwijt” gaven het duo bekendheid.

Matthijs Koning laat je 'Gewoon genieten' met nieuwe single!
07-10-2012 22:38:00

De nieuwe single van Matthijs Koning heet “Gewoon genieten”. Het nummer is amper uit en doet het nu al ongekend goed in het land bij de vele radiostations. De track is afkomstig van zijn eerste album “Matthijs Koning” die in maart 2012 is uitgebracht dat vele positieve reacties krijgt. “Gewoon genieten” is een heerlijk opgewekt en vrolijk nummer, zoals deze ook te horen is in de inmiddels eigen sound van Matthijs Koning. Het nummer kent zijn oorsprong in Zuid-Afrika en is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in Rooftop Studios te Holten.

Eerste dag HuneFestival Ruinerwold bijna uitverkocht
07-10-2012 22:28:00

Toeval of niet, maar de bands en artiesten die vrijdag 12 oktober optreden tijdens het HuneFestival in Ruinerwold komen allemaal met een nieuw album voor de dag. Het nieuwe album van Ilse de Lange ‘Eye of the Hurricane’ verscheen 14 september, en is inmiddels al met goud bekroond. Dat geldt ook voor Nick en Simon die de nieuwe plaat ‘Sterker’ enkele dagen later presenteerden in Carré Amsterdam. Rockband Kane presenteert de nieuwe plaat ‘Come Together’ in november. Als voorproefje hiervan was de gelijknamige titelsong op 3 oktober voor het eerst te horen op de radio. Dennis van Leeuwen is blij met het nieuwe album, plaat nummer zes.

Win 2 vrijkaarten voor singlepresentatie 'Alles of niets' van Johan Heeren
05-10-2012 18:51:00

Johan Heeren presenteert zondag 4 november bij El Corazon in Roosendaal zijn nieuwe single ‘Alles of niets’. Er zijn gastoptredens van Jessica Malfait, Tina van Beeck, Denans, Rinus Ponsen, het Woonwagen Duo, Marco Kanters, Sander Kwarten, Rinus Werrens, Belinda & José, Patrick Dano, Christian, Disco Swingtime en Theo van Cleeff. De zaal gaat open om 14.00 uur, de entree bedraagt € 7,50 inclusief single. Het TV Oranje Shownieuws mag 3 x 2 vrijkaarten verloten voor deze feestelijke middag! Om kans te maken moet je uiterlijk donderdag 11 oktober een mailtje sturen naar gert@tvoranje.nl. De winnaars krijgen per e-mail bericht.
 

Ontvang gratis* editie 13 van artiestenblad Lucky Joe
05-10-2012 17:21:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Willem Barth is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. Eind 2009 verscheen het informatieve blad op de Nederlandse markt en de reacties waren veelbelovend. De redactie heeft voor uitgave 13 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. Naast een verhaal van Ronnie Tober over het duet met Christoff, staat DJ Bompa stil bij z'n gezin en staat RTV Oost presentator Marcel Spijkerman in het middelpunt. In het 60 tellende full color magazine wordt tevens aandacht besteedt aan het 5-jarig bestaan van Hollands Hits Forum, Martin Sterken, Willem Barth en wat de kermis heeft met het Nederlandstalige lied.

Nieuwe single voor Johnny Contant
05-10-2012 16:48:00

Met het album “De zwarte ruiter” heeft deze van oorsprong uit Brekens afkomstige zanger de album Top 100 gehaald. De single Torentid werd door vele radiozenders op de speellijst geplaatst en RTV Oost beloonde de single met een notering in de Sterrenparade. De afgelopen jaren heeft Johnny Contant in eigen provincie veel succes met Raore Sjek. In de jaarlijkse lijst van RTV Zeeland ontbreekt het nummer de afgelopen 2 edities niet. Het is dan ook niet vreemd dat juist dit nummer de nieuwe single is van Johnny Contant.

Dubbele cd presentatie Denans
05-10-2012 16:41:00

Op 27 oktober 2012 zal Denans bij Hotel-Feestzaal "Leven in de Brouwerij", Kerkstraat 8 te Zevenbergen zijn nieuwste single presenteren getiteld: ‘Voor een meisje net als jij’. Meewerkende artiesten zijn: Jolanda Zoomer, Johan Heeren, Rinus Ponsen, Franky Falkon, Patrick Dano, Stephan en Angelo. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de entree bedraagt inclusief single € 6.00. Een dag later op zondag 28 oktober vindt de tweede presentatie plaats bij Zaal "De Joosse", Kaaistraat 12 te Steenbergen. Hierbij zijn aanwezig: Rinus Ponsen, Jacky van den Acker, Angesz & Band, Yosee, Anita & Ed, Sasja Brouwers en Manuela. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree is ook hier € 6.00 inclusief single.

Nieuwe single, nominaties en nieuwe uitdagingen voor Tom Haver
05-10-2012 16:11:00

Na de lancering van de  zeer succesvolle single “samen vanavond”  mag gezegd worden dat de carrière Tom Haver in een stroomversnelling is gekomen. Zijn tweede single “nacht na nacht” is ook een succes gebleken en inmiddels gooit Tom Hoge ogen met  zijn nieuwste single “jij hoort bij mij” waarmee hij bewijst  geen eendagsvlieg te zijn. Tom Haver heeft in korte tijd met zijn performance en frisse eigen sound definitief zijn plaats in de Nederlandse muziek meer dan verdiend. 

Jubileumsingle voor Janneke de Roo
05-10-2012 16:02:00

Dat Janneke de Roo een voorliefde heeft voor de muziek van Vicky Leandros is geen geheim. Op haar albums kom je vele nummers van haar tegen. Het was voor Janneke een wens om "Ik hou van het leven" op haar komende album te plaatsen. Dat zal ook gebeuren en werd 14 dagen geleden bekend gemaakt en alvast ter download aangeboden . Maar dat er nadien zoveel zou gebeuren dat was niet voorzien. Regionale zenders in Nederland en België gingen het nummer draaien en bijna dagelijks kwamen er verzoekjes per mail of telefoon binnen.

K3 Bengeltjes 12 december 2012 in de bioscoop
05-10-2012 14:59:00

Op 12 december 2012 brengt Independent Films de nieuwste Studio 100 film K3 BENGELTJES uit in de bioscoop. K3 BENGELTJES wordt Josjes' filmdebuut en je ziet K3 zoals je ze nog nooit hebt gezien! Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten. In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt.

LA The Voices voor Zwitserland naar Eurovisie Songfestival?
04-10-2012 21:16:00

De groep LA The Voices ,die opgericht is door Gordon,heeft zich beschikbaar gesteld om voor Zwitserland uit te komen op het komende Eurovisie Songfestival. De Zwitserse televisie houdt ieder jaar een open inschrijving. Iedereen krijgt op deze wijze de gelegenheid om dit land te vertegenwoordigen op het ESF. Voor hen die het nog niet weten, het ESF zal dit jaar op 18 mei in Malmö Zweden worden gehouden.

Berry Damen telt af
04-10-2012 15:32:00

Aanstaande zaterdag is het zover! Dan presenteert Berry Damen z'n nieuwe single in Terheijden. Partycentrum "De Gouden Leeuw", Raadhuisstraat 13 zal weer omgetoverd worden tot een grote Nederlandstalige tempel. Het belooft een drukte te worden. Op de socialmedia wordt al volop gespeculeerd over de presentatie. Van facebook zijn al meer dan 190 mensen aanwezig . Vanaf 20.00 uur zijn er gastoptredens van Mulder & Mulder, Jolanda Zoomer, Jan van Est, Joeri Plazier en vele andere. De entree bedraagt inclusief single € 5.00. Berry laat verder weten dat de clip enkele weken geleden. op het strand al op is genomen met heel veel mooie dames. Nou....wij laten ons verrassen.

Django Wagner presenteert zijn nieuwe album
04-10-2012 14:37:00

Django Wagner heeft zijn nieuwe album ‘Als de nacht…’ gepresenteerd. Voorafgaand door een optreden van de Basily Boys is het Antje Monteiro die het eerste exemplaar van het album mag overhandigen. De band tussen Antje en Django komt voort uit de gipsy achtergrond die beiden hebben en het feit dat Django ook deel uit maakt van het nieuwe programma.....

TV Oranje van start met ‘DE VLAAMSE TOP 10’
04-10-2012 13:46:00

Op dinsdag 9 oktober is bij TV Oranje de eerste aflevering te zien van het wekelijkse muziekprogramma ‘DE VLAAMSE TOP 10’. De muziekzender, die in België al sinds 2006 wordt doorgegeven door TV Vlaanderen, verwacht hiermee niet alleen haar Vlaamse kijkers een plezier te doen maar ook het Nederlandse publiek een uitstekend programma van hoge muzikale kwaliteit voor te kunnen schotelen.  ‘DE VLAAMSE TOP 10’, dat wordt geproduceerd door MENT TV, is dankzij TV Oranje nu te bekijken in heel Nederland.

Meidengroep Djumbo viert 8-jarig bestaan met groot kinderfeest
04-10-2012 13:32:00

Meidengroep Djumbo drukt al 8 jaar een stempel op de Nederlandse kindermarkt en is daarmee de langstlopende Nederlandse meidengroep. Dit heugelijke feit vieren de drie Djumboleden,  Lotte, Lindsy en Samantha, dit jaar in Den Haag. Woensdag 24 oktober zal er in het Paard van Troje om 13.00 een speciale TotallyKidz Djumbo-editie plaatsvinden. 24 oktober is de Haagse poptempel voor een keer het domein van de jongste. Naast een optreden van Djumbo zijn er gastoptredens van Tim Douwsma, Jeronimo, Rolf Sanchez en de Junior Dance-finalisten.

Nieuwe single voor De Wannnebiezz
04-10-2012 04:39:00

Sinds vandaag is de nieuwste single van de Wannebiezz een feit. Na de succesvolle cover "Kangoeroe Eiland" komen Arie, Rocco & Gilles met een bewerking op een hit uit de jaren ´70 van Nana Mouskouri. Met de titel "Goeiemorge zonneschijn" brengen de 3 Rotterdamse entertainers, volgens eigen zeggen, de zonnigste herfst-hit van 2012 uit. Goeiemorge zonneschijn moet een einde maken aan het sombere gechagrijn in Nederland. De Wannebiezz bezingen situaties en mensen die we allemaal wel herkennen.

Volop nieuws over Nick & Simon
03-10-2012 20:45:00

Op 16 november verschijnt de nieuwe single van Nick & Simon. ‘Ze Lijkt Net Niet Op Jou’ is afkomstig van het onlangs verschenen album ‘Sterker’, die afgelopen vrijdag binnenkwam op nummer 1 in de GFK Album Top 100. De nieuwe single zal 16 november verkrijgbaar zijn als speciaal drieluik met daarin exclusief materiaal van het Carré concert. Naast de nieuwe single lanceren Nick & Simon hun nieuwe website en een YouTube kanaal waarop alle clips, nog nooit eerder verschenen video’s én het volledige concert ‘Altijd Dichtbij’ te zien zijn.

Niels Duinker in het Guinness Book of World Records 2013
03-10-2012 19:50:00

Vorig jaar verbrak Niels Duinker een wereldrecord! Nu staat hij in het nieuwe "Guinness book of World Records" met z'n wereldrecord voor het langst geblinddoekt jongleren. Direct na het verschijnen van het boek, ontving hij van de producent van Koffietijd een uitnodiging voor deze ochtendshow op RTL4.Verder laat Niels weten dat hij onlangs voor een lunch werd uitgenodigd op Paleis Noordeinde door Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Hij trad op in Holland Casino....

Schlagerkoningin Laura Lynn lanceert nieuw album
03-10-2012 19:34:00

Schlagerkoningin Laura Lynn geniet momenteel samen met haar vriend Matthias en hun dochtertje Eliana, met volle teugen van het kersverse gezinsgeluk. Maar, zoals ze steeds zelf heeft aangegeven, hoeven haar vele fans niet te panikeren, want ze zal spoedig terug op de bühne staan om hen te laten kennismaken met haar gloednieuwe nummers. Laura nam tijdens haar zwangerschap namelijk een nieuw album op en ze staat te popelen om dat te delen met iedereen.

Nieuwe single voor Djano Weiss
03-10-2012 19:24:00

De nieuwe single van Djano Weiss, ‘Jij laat me lachen, laat me leven’, is de uitkomst van een samenwerking tussen de producers Peter la Haye en Manfred Jongenelis. De laatste speelde de accordeonpartij in voor de single van Djano die werd geproduceerd in de studio van Peter la Haye in Zoetermeer. Djano groeide op in Den Haag te midden van een zigeunerfamilie maar woont inmiddels in Spijkenisse onder de rook van Rotterdam. Deze in 1980 geboren zanger is sinds zijn twaalfde met muziek bezig.

Paul de Graaf presenteert de videoclip Arjen (Je was alles tegelijk)
03-10-2012 19:17:00

Het lied beschrijft het afscheid van een bijzonder persoon, en is tevens een ode aan het leven. Arjen was een kleurrijk mens, die de spil was van een grote groep vrienden en creatievelingen. Met zijn golven van ideeën, enthousiasme en organisatorisch vermogen bracht hij mensen bij elkaar. “Als de dag van gister herinner ik mij dat het met zijn begrafenis prachtig weer was. Het lied beschrijft het gemis van en dierbaar persoon, en is tevens een ode aan het leven.

Eenmalig concert LA The Voices samen met The New Symphonics in Arnhem
03-10-2012 19:03:00

Na de succesvolle tournee ‘Because we Believe’ komen de heren van LA The Voices eenmalig met een spetterend concert in de Rijnhal Arnhem samen met The New Symphonics onder leiding van Maurice Luttikhuis waarin je al hun hits kunt beleven.  Een uniek combinatie met LA The Voices en het orkest in een meeslepend muzikaal spektakel. De aanvang van het concert is om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 30.50.

'Ik mis je'...nieuwe single van DuoNL
03-10-2012 18:11:00

DuoNL lanceert de nieuwe single "Ik mis je" als voorloper van het album welke eind oktober uit zal gaan komen. De titel hiervan zal zijn: "Zoals wij zijn". De nieuwe single heeft volgens insiders duidelijk de DuoNL sound, waar het duo zich in gevonden heeft. Eerder dit jaar brachten ze al een aantal nummers uit in dit genre te weten: 'Ga nooit meer van huis" en "Dans nu nog eenmaal met mij".

Wim & Miranda presenteren nieuw album 'Dromen'
03-10-2012 18:03:00

Wim & Miranda presenteren op zaterdagavond 13 oktober hun nieuwe album 'Dromen". Tijdens de cd-presentatie zijn er optredens van diverse artiesten: De Wuko, Ard Eggens, Jeroen Stevens, Liza Santanera, Bowe, Duo Johan & Henk en Duo Wim & Miranda zelf. Wim & Miranda zijn trots op hun nieuwe, tweede plaat en willen deze graag op feestelijke wijze presenteren voor een groot publiek. Deze presentatie vindt plaats in buurthuis 't Streekje aan de Markeweg 27 in Ter Apel. Op het gloednieuwe album Dromen staan zes nummers.

Manouk Pheifer in het programma Musical Momenten op Efteling Radio
03-10-2012 06:56:00

Op zondag 7 oktober a.s. zal Manouk Pheifer (9 jaar) te gast zijn in het programma Musical Momenten op Efteling Radio dat gemaakt wordt vanuit Theater de Efteling. In De Musical Momenten van... staat elke week een musicalster centraal. Komende zondag is het de beurt aan Manouk Pheifer, de jongste tot nu toe!

Beleef de echte kerstsfeer met Frank van Etten & Friends
02-10-2012 21:00:00

Van 27 tot 30 november 2012 organiseert FP2000 Events in samenwerking met Frank van Etten en Hotel "Der Brabander" een geheel verzorgde 4-daagse Kerstreis naar Winterberg gelegen in het Sauerland (Duitsland). U verblijft in een knusse kamer, geniet elke ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's-avonds van een heerlijk keuzediner, waarbij we u op donderdagavond zelfs een feestelijk 5-gangen Kerstgala-diner serveren. Zowel "Der Brabander" als de omgeving zijn in deze periode al volop in de Kerstsfeer. In de sfeervol verlichte winkelstraten komt de geur van Glühwein en Bretzels u tegemoet en binnen is het door alle kerstversiering extra gezellig.

Overvol programma op Sneeker Dweildag
02-10-2012 19:53:00

Vanwege een overweldigende aanmelding van kapellen voor de Sneeker dweildag die op 6 oktober wordt gehouden, moest het programma afgelopen weken drastisch worden aangepast. Maar liefst 16 kapellen uit het gehele land verlenen hieraan hun medewerking, terwijl een 17e zelfs op de reservelijst staat! In plaats van vijf locaties moesten er 2 aan worden toegevoegd. Een juryteam van maar liefst 20 personen is de hele middag aan het werk om de verschillende kapellen te beoordelen.

Maico komt met nieuwe single
02-10-2012 19:42:00

“Zij houdt nog steeds van hem” is inmiddels alweer de 4e single van Maico, de 17 jarige talentvolle zanger uit Enschede, die in de zomer van 2010 mee deed aan een talentenjacht in Oude Pekela en daar de eerste plaats in de wacht wist te slepen. De jury was unaniem van mening dat hij het publiek het beste wist te amuseren met zijn zang en performance. Maico kwam vervolgens in contact met Lucas Hulshof van het welbekende duo Lucas en Gea. En vanaf dat moment ging het snel.

Racoon viert jubileum in Heineken Music Hall
02-10-2012 19:35:00

Op zondag 17 maart 2013 geeft Racoon een concert in de Heineken Music Hall. De band viert op deze avond haar 15 jarig jubileum. Waar de band eerder dit jaar in een speciale XL bezetting een concert gaf in een uitverkochte HMH, staat het komende concert in het teken van de beste liedjes uit de afgelopen 15 jaar van Racoon. Zo scoorden de Zeeuwen grote hits als 'Love You More', 'No Mercy' en 'Liverpool Rain', speelden ze meerdere malen op Pinkpop en ontvingen ze afgelopen jaar een Edison en drie 3FM Awards. Het jubileumjaar startte op 28 september met de publicatie door Kick Uitgevers van het boek 'Racoon: Alles voor het liedje' en de start van een uitverkochte Racoon theatertournee.

Gertjan Piek presenteert solo-album op 13 oktober in Winsum
02-10-2012 18:07:00

Met de première afgelopen juli van de voorstelling “Daar in de verte” in een uitverkocht Prinsentheater te Groningen kwam voor Gertjan Piek uit Sauwerd al een grote wens uit. Op 13 oktober wordt daar een hoofdstuk aan toegevoegd, namelijk de presentatie van de cd met liedjes uit deze voorstelling. De muziek en de teksten hiervoor schreef Piek zelf, de arrangementen zijn van Jeremy Ebell. Op de cd staan 11 Nederlandstalige chansons waarvan enkele al twintig jaar geleden geschreven zijn.

Het beste van Mooi Wark nu op dubbele verzamelaar
02-10-2012 17:51:00

Al 20 jaar is de naam Mooi Wark een begrip onder boeren, burgers en buitenlui. Nu is het beste werk van de succesvolle jaren verzameld in deze dubbele verzamelaar. Aangevuld met enkele nieuwe nummers die nog nooit op cd zijn verschenen. In 20 jaar tijd is Mooi Wark uitgegroeid tot een van de meest succevolle bands op festivals, oa Lowlands, Zwarte Cross, Festyland, Stoute cross, Dutch Valley en natuurlijk de laatste zaterdag van oktober het Siepelfestival.

Albumpresentatie Wesley Klein daverend succes
02-10-2012 10:28:00

Wat een feest was het de afgelopen week. Met optredens van diverse gast artiesten in In Casa te Leiden was de album presentatie een groot succes. In Casa stond op zijn kop en was uitverkocht. De sfeer zat er in en werd hardop meegezongen. Na zijn overwinning in het tv-programma Popstars heeft de carrière van Wesley een enorme vlucht genomen. Inmiddels heeft de Wesley definitief besloten als Nederlandstalige levenslied zanger door te gaan.

HuneFestival Ruinerwold trilt op grondvesten
02-10-2012 09:46:00

Liefhebbers van het stevigere rockgenre komen zaterdag 13 oktober ongetwijfeld aan hun trekken tijdens het HuneFestival in het Drentse Ruinerwold. Vorig jaar was de Tribute To Monsters of Rock al zeer spectaculair te noemen. Ook dit keer zijn het niet de minste acts die het op het podium staan. Met een line-up bestaande uit: Up The Irons (Iron Maiden tribute), High Voltage (AC/DC Tribute) en Jurassic Park laten deze zware jongens uit de rock-scene Ruinerwold ongetwijfeld even op haar grondvesten trillen.

Download gratis de nieuwe feestsingle van De Gangmakers
01-10-2012 15:08:00

Naar aanleiding van de crisis hebben "De Gangmakers" onder het genot van een biertje het lied "Hard werken weinig verdienen geschreven", een lied waar veel mensen zichzelf in terug kunnen vinden in deze tijd. Het geheel is samen met muziektovenaar Kees Tel uitgewerkt en het is een feestknaller van de bovenste plank. De heren hebben al bewezen dat zij weten wat echt feest maken is. Keer op keer staat de hele tent op de kop.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool