RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Leo Nardell geeft orkestband gratis weg
03-05-2012 11:04:00

Leo Nardell nieuwste hit “Ik blijf toch komen” wordt bijzonder goed ontvangen. Dit blijkt uit de vele aanvragen voor Radio & TV. Om namaak voor te zijn is besloten de originele orkestband aan een ieder gratis weg te geven. Iedereen kan vanaf nu dus meehelpen en meezingen met  Leo Nardell “Ik blijf toch komen”. De track van Leo wordt nu al gezien als de kroegenhit van 2012. Download nu zelf deze track en oordeel zelf……”Ik blijf toch komen”, opgenomen in de kwaliteitsstudio van Manfred Jongenelis kan elke concurrentie weerstaan. 

Nieuwe clip Feestzanger Rene online
03-05-2012 10:40:00

Rene Fortgens, beter bekend als feestzanger Rene omschrijft zichzelf als een levensgenieter pur sang, waar muziek een belangrijke rol in speelt. In z'n tienerjaren is hij DJ geweest op verschillende lokatie's in Nederland. Vorig jaar had Rene op de melody van "De vrolijke koster" een tekst geschreven. Het nummer heeft hij "De geinige glazenwasser" genoemd. Dit omdat hij een schoonmaak en onderhoudsbedrijf exploiteert en regelmatig de ramen wast. Zelf liep hij ook met de gedachten rond om er een videoclip van te maken.

Kalinka Hollanda ontsteekt het Oranje vuur
02-05-2012 21:34:00

“Kalinka Hollanda” is de titel van de Oranjesingle van Roosy en Feest-DJ Coco en heeft alles in zich wat het “Oranje vuur” zal aanwakkeren ; spirit, drift, hartstocht en kracht. “Kalinka Hollanda”  is de juiste brandstof  voor een volmaakt  volksfeest en zal zeker gaan concurreren met  nummers als “Viva Hollandia” en “Liberte”. Jong en oud kan meezingen en meedansen op deze Oranje Knaller met Oost-Europese invloeden in een wisselend tempo. “Oranje strijders maak je klaar voor:  Kalinka Hollanda” en laat het Oranjefeest maar losbarsten.

Nieuwe single Plork & De Aannemers
02-05-2012 21:23:00

Plork & De Aannemers hebben een nieuwe single uit. De formatie heeft al veel singles/cd's en dvd's uitgebracht. Waaronder de tracks: "Jij daar in de radio" en "Als jij mij mij wilt, dan wil ik je wel" de cd "Groeten uit Plorkulo" en de DVD's "Live in het Metropool" en "Live op het Zwarte Cross Festival." De nieuwe single van de feest/rockband draagt de titel "Fiesta Mexicana" een cover van Rex Gildo die er begin jaren 70 van de vorige eeuw een grote feesthit mee had. Plork & De Aannemers uit Borculo zag enkele jaren geleden het levenslicht.

Songfestival duo Franklin & Maxine met nieuwe CD
02-05-2012 20:18:00

Franklin en Maxine zijn weer samen als duo! Zoals iedereen misschien nog wel weet, namen Franklin & Maxine in 1996 deel aan het Eurovisie Songfestival en hadden ze een daverend succes met het liedje ‘De Eerste Keer’. Het werd zelfs één van de grootste songfestival hits van de afgelopen dertig jaar. Het was zo’n succes dat ze het liefst samen verder wilden gaan om aan een album te werken, maar dat kwam er helaas niet van. Ze zijn elkaar nooit uit het oog verloren en zijn vrienden voor het leven geworden.

Diva’s draaien gewoon door!
02-05-2012 20:12:00

Ondanks het besluit van Tatjana Simic om uit de Diva’s te stappen gaan Patty Brard en Patricia Paay, naast hun reguliere carrières, gewoon door met het concept Diva’s. De Diva's begonnen in de zomer van 2011 toen Patty, Patricia en Tatjana een hulpprogramma voor RTL4 gingen maken. Na het succes op televisie werden er plannen voor een cd, een concert en een nieuw seizoen ‘Diva's draaien door’ gemaakt. "Wij hebben altijd met veel plezier met elkaar gewerkt.

Singlepresentatie 'Achter Het Raam' groot succes
02-05-2012 08:34:00

Gijs, Pascal & Ringo hebben afgelopen zaterdag hun nieuwe single “Achter Het Raam” gepresenteerd in Café Bar J'tje in Bussum. De avond was een groot succes. Naast optredens van de drie heren gaven ook Martin Warmerdam en Jan Vogel acte de présence. De laatste heeft de single uitgereikt aan het gelegenheidstrio Gijs, Pascal & Ringo. Tot grote vreugde van de vele bezoekers was ook Christel aanwezig. Zij speelt in de videoclip de rol van prostitué.

Radio Continu neemt twee frequentiesover van Hotradio
01-05-2012 23:48:00

Het regionale commerciële radiostation Radio Continu uit Drenthe zal twee frequenties van het eveneens commerciële radiostation Hotradio uit Hardenberg in gebruik gaan nemen. Het gaat om de frequentie 98.0 in het Overijsselse Hengelo en de frequentie 101.9 in het Achterhoekse Zieuwent. Radio Continu zal hiermee haar uitzendgebied uitbreiden in de provincies Overijssel en Gelderland, hetgeen een aanvulling is op haar bestaand uitzendgebied.

Gebroeders Ko schrijven opnieuw filmmuziek
01-05-2012 23:34:00

Na het succes van hun liedjes voor de film “ Sinterklaas en het Raadsel van 5 December “ waarmee zij met Gebroeders KO ft Joris en Boris een Nederlandstalige NR 1 hit scoorde met “Sinterklaas in een Raket “ zijn de Gebroeders Ko door de makers van de jeugdfilm “Joris & Boris en het Geheim van de Tempel “ gevraagd om ook voor deze film 2 liedjes te schrijven. De liedjes “Het is de Zomer “en “Wie gaat er mee “ zullen gezongen worden door Joris & Boris die met hun film vanaf 18 juli in de bioscoop te zien zullen zijn.

‘Il Divo’ van de lage landen op Watermöllefestival
01-05-2012 08:12:00

De organisatie van het Watermöllefestival is zeer trots om te melden dat ‘Forte’, de nieuwe vocal sensatie van Nederland, zondag 8 juli ook naar Haaksbergen komt.  ‘In de sfeer van Gordon’s LA The Voices, maar dit trio is veel beter”, aldus Willie Oosterhuis, programmeur van het festival. Studio M-Works uit Enschede is de geheime bron en dat is toevallig ook de ‘huis-studio’ van Watermöllefestival-voorzitter Willie Oosterhuis. ‘Ze willen zichzelf er niet mee vergelijken. Ik doe het wel! Forte is Il Divo van de Lage landen”.

Meestermuzikant Ryan Ricks krijgt hemelse klanken uit een trompet
30-04-2012 15:20:00

De Nederlandse meestermuzikant Ryan Ricks slaagt om hemelse klanken uit een trompet te krijgen. Soms ingetogen en haast fluisterend, dan weer zwoel of uitbundig en vol vreugde. Gevarieerd en subliem uitgevoerd. Het wonderkind speelt al trompet met hart en ziel sinds zijn jeugd. Hij sloeg er als tiener in om te worden toegelaten tot het prestigieuze Conservatorium van Den Haag. Oorspronkelijk studeerde hij er klassiek maar na enkele privélessen van Wynton Marsalis veranderde hij naar de richting Pop/Jazz.

Kom naar het Waalkadefeest!
30-04-2012 12:28:00

Sinds 2011 is Tiel een evenement rijker. Toen lanceerde Frans Duijts het Waalkadefeest. Op zaterdag 12 mei zal de tweede editie plaatsvinden, met gastoptredens van Glennis Grace, Thomas Berge, Peter Beense en Django Wagner. Het feest draait natuurlijk om Frans, die al zijn grote hits ten gehore zal brengen waaronder liedjes van zijn nieuwste album.

Nacht van Oranje van begin tot eind één groot meezingspektakel
30-04-2012 12:07:00

29 april 2012 was het alweer de 20e editie van Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam. Deze avond waren er vele bekende, maar ook 'onbekende' topartiesten om Koninginnedag in te luiden, Nick & Simon, Marianne Weber, Lee Towers, René Schuurmans, Sam Gooris, Albert West, Barry Badpak, Het Feestteam, Jannes, Johan Heuser, Sieneke, Danny Froger, Susanna Veldmeijer, De Jantjes, Frans Duijts en Wolter Kroes werden als enige begeleid door Marcel Fisser Band. 

Nieuwe single voor Vangrail
29-04-2012 20:49:00

"Vrijdag" is de titel van het nieuwe album van Vangrail welke binnenkort zal verschijnen. Als voor loper hiervan is het nummer "Ik Leef Voor Jou" op single verschenen. Dit lied is geschreven door Raynaud (zanger) in samenwerking met componist/producer Tjeerd van Zaanen (bekend van oa Dolly Dots, Kane en Xander de Buisonjé). De eerste reacties uit de media zijn goed, en ook live wordt "Ik Leef Voor Jou" goed ontvangen! Het nummer is te downloaden via: iTunes en via DownloadMusic. Meer info: www.vangrailmusic.nl

Wederom vrolijke feestplaat van Alle 13 Jaanke
29-04-2012 11:42:00

"Alle 13 Jaanke" bestaande uit twee Brabantse Maffioso’s en een knotsgekke stadse blondine brengen al jarenlang eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Partyhits uit de hedendaagse popmuziek. Hun nieuwe single "Zwemmen leer je in zee" is wederom een vrolijke feestplaat met een romantisch randje en het seventies gevoel is weer helemaal terug! Guan ta na Mera en Knee de Grote houden het 'shoebie doebie' gehalte in leven, en dit alles in een moderne sound.

Jeroen van der Boom voor vijfde keer in Heineken Music Hall
29-04-2012 09:36:00

Ze lijken bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden: Jeroen van der Boom en de Heineken Music Hall. Op zaterdag 6 oktober zal hij er zijn vijfde concert in vijf jaar tijd geven. Dit keer onder de noemer ‘Kom Maar Op’, tevens de titel van zijn huidige single. Het is inmiddels alweer vijf jaar geleden dat Jeroen zijn eerste nummer 1 hit scoorde met ‘Jij Bent Zo’. Ondertussen zij we drie albums en tien hitsingles verder, en kan Jeroen niet wachten om weer in zijn geliefde HMH te staan. Het spreekwoordelijke dak moet er dan ook af op 6 oktober.

MarieChristien 'Met ’n knipoog naar Maria' naar diverse theaters
29-04-2012 09:04:00

Slechts twee maanden per jaar, in mei en oktober, gaat MarieChristien met een aangepast programma op pad. In die twee maanden doet de zangeres haar show met een knipoog naar Maria. Zo heet het programma dan ook. “Met ’n knipoog naar Maria” zingt en vertelt zij over de vrouw, de moeder en een combinatie daarvan. De knipoog staat voor haar eigen Marialiedjes, maar ook voor een aantal klassiekers die samen met het publiek worden gezongen. Een mooi decor en sfeervolle belichting maken dit theaterprogramma tot een unieke voorstelling met een lach en een traan.

Succesvolle lancering 'De Zomer' van Raymon Hermans
28-04-2012 18:06:00

Afgelopen zondag 22 april werd de nieuwe single 'De Zomer' van Raymon Hermans succesvol gelanceerd tijdens de presentatie in St. Willebrord! Het eerste exemplaar werd, tot Raymon's grote verrassing, uitgereikt door Carlo & Leo, oftewel Helemaal Hollands. Op woensdag 2 mei is de officiële landelijke release van 'De Zomer'. Vanaf dan is de single te downloaden en te koop! Raymon zal zijn nieuwe single door het hele land promoten bij de Radio- en TV stations. Meer info in de agenda op www.raymonhermans.nl !

Mulder & Mulder hebben de 'Oranje Kroon'
28-04-2012 17:02:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 30 april is dat 'Ben In De Hemel', de nieuwe single van Mulder en Mulder. Het is alweer vier jaar geleden dat vader en zoon Mulder besloten een duo te gaan vormen. Hun eerste optreden was destijds tijdens de Nacht van Oranje in Ahoy. Hun feestmuziek doet het sindsdien erg goed bij het publiek en ook deze nieuwe plaat van Wim en Wesley Mulder zal de polonaise al snel in gang zetten! De clip van 'Ben In De Hemel' is een week lang volop te zien bij TV Oranje.

'Duizenden Sterren' nieuwe single Henriette
28-04-2012 13:57:00

Henriette Kropman is al jaren een bekende verschijning als zangeres. Bij velen ook bekend van de formatie "Sugar and de Lollipops" die vooral populair in Duitsland waren. Die tijd ligt inmiddels ver achter haar en al enkele jaren zingt de zangeres uit het Gelderse Wychen ze het verstaanbare Nederlandstalige lied. Na o.a. de succesvolle singles “Hartslag”, ”Luister jij”en “Vrij zijn” bezingt ze nu "Duizenden sterren". Een van oorsprong Italiaans lied heeft ze zelf van een geweldige Nederlandse tekst voorzien. 

Jaman kan trots zijn op z'n eerste studioalbum
28-04-2012 11:50:00

Het is voorjaar, het zonnetje gaat hopelijk binnenkort schijnen, en ’t album ‘In M’n Dromen’ van Jaman is er! Het album staat vol met gevoelige, herkenbare nummers van het volkse repertoire op de eigentijdse manier van Jaman. 'In M’n Dromen', is het eerste studioalbum van de Overijsselse zanger, en laat ook een verdere verbreding in Jaman horen. Een lijn die al op de vorige singles 'Gewoon Weer Opnieuw' en 'Dat Ging Snel Voorbij’ werd ingezet. Denk daarbij aan vleugen Nederpop, schlager, wereldmuziek en country.

Sammy Baker verovert Nederland en Vlaanderen met debuutalbum 'Dromen'
28-04-2012 00:34:00

Sammy Baker is geen onbekende meer in het Vlaamse en Nederlandse muziekland. Deze ster heeft bekendheid opgedaan als jong talent, die in de prille jaren van zijn leven twee keer in de Vlaamse top 10 stond. Later trad hij meerdere malen op in het VTM programma Tien om te Zien en tegenwoordig presenteert hij het muziekprogramma Sterren Palet.  Een eigen album had deze Vlaamse nachtegaal nog niet, fans des te meer. Onlangs verscheen zijn nieuwe single “Ik Bouw Een Paleis” als voorloper van het geweldige debuut album “Dromen”.

Johan Heuser brengt eerbetoon aan Tante Leen
28-04-2012 00:02:00

Johan Heuser, de sympathieke zanger uit de Betuwe staat momenteel volop in de belangstelling met zijn nieuwe single ‘De Oude Muzikant (Ave Maria)’. Zo staat hij 29 april in een bomvol Ahoy tijdens de Nacht Van Oranje, is de single met een A-rotatie erg goed opgepakt bij de radiostations en werd dan ook al meerdere keren uitgeroepen tot schijf van de week. Ook de sfeervolle clip komt regelmatig voorbij op de thema-kanalen en wordt goed bekeken op Youtube, kortom Johan is hartstikke trots op deze eerste resultaten.

Help Roy Dekkers de Arena in!
27-04-2012 23:54:00

De laatste stemweek is aangebroken voor de Toppers Halftimeshow. Een van de kanshebbers is Roy Dekkers die onlangs weer een nieuwe auditie heeft gedaan voor zijn webcam. Donderdag 3 april om 23.00 sluit deze stemronde, en het zou geweldig zijn als Roy een van de twee laatste weekwinnaars wordt. De Arena komt dan voor hem wel heel dichtbij, en wellicht word een van zijn grootste dromen waargemaakt!

Tweede album voor Marlous
27-04-2012 23:47:00

Het is alweer een jaar geleden dat zangeres Marlous Oosting vriend en vijand verraste met de succesvolle lancering van haar allereerste album “Ik Voel Me Goed”, welke wekenlang in de Album Top 100 genoteerd stond. Met de lange rijen fans bij de CD winkels tijdens de instores nog in het geheugen komt Marlous met haar tweede album. De CD “Verslaafd Aan Muziek” is echter niet zomaar een vervolg. Haar vaste team  ging voor de productie van de nieuwe nummers een samenwerking aan met enkele Duitse producenten.

Mon Amour komt met 'Sing me a song' de Top 10 binnen in de albumcharts
27-04-2012 23:03:00

Vandaag is het nieuwe album van Mon Amour 'Sing Me A Song' in de Top-10 van de Album Top 100 binnengekomen. Het album bereikte vandaag de 9e plaats in de lijst met de 100 best verkochte albums van Nederland en is daarmee de hoogste nieuwe binnenkomer. Zangeres Linda Schilder kan haar geluk niet op: "Ons derde album, dit keer onder ons eigen label en dan op nummer 9 binnenkomen, wat een sensatie! Kicken!". Vorige week vrijdag, 20 april, bracht Mon Amour hun derde studio-album 'Sing Me A Song' uit.

ADLICIOUS gaat Internationaal!
27-04-2012 13:35:00

Wie herinnert zich niet de spannende finale van X – FACTOR 2011 waarin ADLICIOUS de 2e plaats behaalde. Dat hun optreden tijdens de X - Factor niet alleen in Europa werd gevolgd maar zelfs in de VS,  blijkt nu doordat zij benadert zijn door de project & music manager van The  Carnegie Hall New York, die tevens ook één van de organisatoren is van het grootste festival van Africa namelijk.

Feest Dj Tim komt met EK 2012 Hit!
27-04-2012 08:49:00

Van de een op andere dag kwam het idee, een EK hit op te nemen. Zo gezegd zo gedaan! Nog een aantal kleine voorbereidingen, en dan zal de single worden gelanceerd. ''Het is een single met een hoog meezing gehalte, welke ook gemakkelijk op de landelijke radio, en in feesttenten gedraaid zou kunnen worden'' aldus Tim. De verwachtingen van de single liggen hoog. Door enkele bekenden, en collega's uit het vak wordt de single al betiteld als ''De EK hit van 2012". De titel wordt nog even 'geheim' gehouden.

Nick & Simon in de bioscoop
27-04-2012 08:33:00

Afgelopen week was Sterker, het eenmalige concert dat Nick & Simon 19 september zullen geven in Koninklijk Theater Carré, binnen een half uur uitverkocht. Omdat er geen ruimte is voor een extra concert, is er door Nick & Simon gezocht naar een creatieve oplossing om de vele teleurgestelde fans toch een kans te geven om het concert mee te beleven. 19 September hebben de fans die geen kaartjes hebben kunnen bemachtigen voor Carré de unieke mogelijkheid het concert live mee te beleven in de bioscoop. Niet alleen het concert zal live te volgen zijn, ook de binnenkomst en rode loper ceremonie zullen te zien zijn. In 16 bioscopen verspreid over het hele land is het event mee te beleven. Op 19 september laten Nick & Simon zich tijdens het eenmalige concert begeleiden door hun uitgebreide band.

Henry's Feesjuh en DJ Maurice bezorgen Def Rhymz comeback met zomerhit 'Chick Chick Chick'
27-04-2012 08:13:00

Voor de derde release van Henry's feesjuh gaat DJ Henry de samenwerking aan met DJ Maurice en Def Rhymz. Ze hebben de zomerhit van Gustavo Lima “Balada” in een geweldige Nederlandse feestversie gemaakt. DJ Henry (bekend van o.a. de hit “Goeiemoggel”) startte onlangs met zijn nieuwe project Henry’s Feesjuh waarmee hij met diverse andere DJ’s een samenwerking aangaat. Onlangs verschenen singles met DJ Martin “Costa Costa” en Gerlos DJ Team (DJ Geert en DJ XXL) “Bagagedrager” welke inmiddels een enorm succes zijn in het land.

Jeroen Weerdenburg blaast oude Rob de Nijs klassieker nieuw leven in
27-04-2012 02:28:00

Met een geweldige nieuwe versie van de Rob de Nijs klassieker “Zondag” lijkt Jeroen Weerdenburg een doorbraak in de Nederlandse muziekwereld te bewerkstelligen. De in Amsterdam geboren en getogen Jeroen Weerdenburg is al vanaf jonge leeftijd bezeten van muziek en droomde van een carrière in de Nederlandse pop muziek. Zijn passie en droom leidde uiteindelijk tot een samenwerking met de producers van onder meer Total Touch.

Tweede album voor Collin een feit
26-04-2012 15:10:00

"Op weg naar 't geluk' is de titel van het tweede album dat Collin uitbrengt. Zoals deze succesvolle zanger uit het Brabantse Made zelf schrijft in het voorwoord van dit album is eigenlijk waar we allemaal naar op zoek zijn. Een voor Collin en zijn vriendin Danny heel belangrijk moment van geluk was afgelopen januari toen hun zoontje Joep werd geboren. Speciaal voor zijn zoontje heeft hij daarom het liedje ”Mijn kind” geschreven. Een gevoelig liedje van ’n vader over en tegen zijn kind.

Een groot feest tijdens Oranje Festival in Etten-Leur
26-04-2012 14:15:00

Het aftellen is nu echt begonnen! Nog maar een paar dagen en het feest knalt weer in het Oderkerkpark te Etten-Leur!  De laatste dagen van april, dus is het weer tijd voor het Oranje Festival. Dit gezellige en oer-Hollandse festival mag je gewoon niet missen! De artiesten zorgen voor topentertainment van de eerste orde.

Ramses herleeft voor de laatste keer!
26-04-2012 11:43:00

De succesvolle muzikale voorstelling ‘Ramses’, naar het leven van levenskunstenaar Ramses Shaffy, beleeft vanavond haar laatste voorstelling. Voorlopig dan, want in mei komt de nummer 1 voorstelling van 2011 terug met een tweede verlengperiode wegens groot succes. Door de blijvende vraag naar kaarten is de voorstelling van 28 t/m 31 mei en van 3 t/m 6 juni nogmaals te zien in het DeLaMar theater in Amsterdam. Na deze voorstellingen valt het doek definitief. De voorstelling Ramses, die oorspronkelijk vanavond in theater De Meervaart in Amsterdam zou eindigen, komt nog eenmaal terug met een verlengperiode van maar liefst 8 voorstellingen.

PRIMEUR: Nieuwe start voor Jan van de Beld van Jan en Zwaan (†)
26-04-2012 01:02:00

Jan van de Beld , bekend van het ooit zo populaire piratenduo Jan en Zwaan heeft na het overlijden van zijn vrouw Zwaan toch de draad weer opgepakt in de muziek. Jan, een muzikant in hart en nieren stond meer dan 45 jaar naast Zwaan op diverse podia in heel Nederland en maakte menig elpee en een aantal cd's. Ze werden vooral bekend door het muziekprogramma's  "Op volle toeren" van Chiel Montagne. Jan had besloten om niet achter de geraniums te gaan zitten en had contact met Lucas Hulshof van L & G producties.

Zomerse klanken en pakkende beat kenmerken de nieuwe single van Ruby van Urk
26-04-2012 00:38:00

“Tomorrow, Tomorrow”, zong ze. Voor de spiegel met in haar hand een borstel als microfoon. Ze wilde ‘Annie’ zijn, het roodharige meisje uit de musical. Enkele jaren later beplakte ze haar slaapkamermuren met posters van Madonna, want ook die vond ze cool. Het zat er al vroeg in. We hebben het over Ruby Renee van Urk. Ze wilde maar één ding: zingen en dansen..! Ruby’s eerste publiek ziet haar als danseres. In de jaren tachtig steelt ze de show in ballet en turnen, als majorette en dansmarieke.

Michel Wolsink tekent meerjarig internationaal platencontract
26-04-2012 00:28:00

Michel Wolsink, zanger uit Braamt, heeft afgelopen maandag 23 april 2012 een meerjarig platencontract ondertekend bij Tyrolis Music, een van de grootste platenmaatschappijen van Oostenrijk. De man die Nederland op zijn kop zette met de carnavalskraker ‘Er staat een paal in de kerk’, en met zijn hits ‘Steeds weer als ik jou zie’ en ‘Ik wil niet zonder jou leven’.

Nieuwe single voor Dennis Cornelissen
26-04-2012 00:19:00

Afgelopen zondag 22 april presenteerde Dennis Cornelissen in zijn woonplaats Haulerwijk z'n nieuwe single “Je Veux”. Vele collega artiesten gaven acte de presance en de eerste reacties van de nieuwe single zijn erg positief. Je Veux  is wederom geproduceert door Hans Bedekker en Marcel Schimscheimer en tekst geschreven door Danny Lukassen. Aankomende weken staan in het teken van vele promotionele activiteiten en aankomende dagen  zal de videoclip gemaakt gaan worden welke spoedig op TV Oranje en Youtube te zien zal zijn. oor meer informatie verwijzen wij u graag door naar www.denniscornelissen.nl

Ilse DeLange, Nick & Simon en Kane op HuneFestival Ruinerwold
26-04-2012 00:09:00

Grote namen sieren de affiches van de tweede editie van het HuneFestival, welke gehouden wordt op 12 en 13 oktober in het Drentse Ruinerwold. De Haagse rockband Kane was als afsluiter van de eerste dag al bekend en nu zijn ook Ilse DeLange en Nick & Simon aan het programma van de vrijdagavond toegevoegd. Een heuse sterren line-up dus, maar een logische en noodzakelijk stap volgens organisator André Wienen: “Guus Meeuwis was in 2011 een schot in de roos waarmee het HuneFestival direct op de kaart gezet was.

Videoclip 'Achter Het Raam' Gijs, Pascal & Ringo online
25-04-2012 14:28:00

De videoclip bij de gewaagde single “Achter Het Raam” van het gelegenheidstrio Gijs, Pascal & Ringo staat online en kan je bekijken op YouTube en binnenkort natuurlijk via de clipzenders. De clip is opgenomen door Robert RTV, Jan Vogel en Jeroen Stevens op locatie in Café Bar Huizinga in Amsterdam en Café Bar Jeetje in Bussum. Met daarin een hoofdrol voor Christel. Gijs de Vormer was jaren de frontman van de formatie De Vormers. Hij scoorde de kroegenhit “Dansen op je bruiloft” en maakte daarna als solo-zanger platen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 21 mei t/m zondag 27 mei

     Yosee - Jouw ritme

Recente Youtube uploads:


Jan van Brusselband - Ik ga niet mee

Picobello Elke Nacht

Johnny Gold - Manuela

Gerrit Denekamp - Wat Een Bijzonder Moment 

Margretha - Thuis in Brabant

Ed Nieman - Rooie Marie

Wesley Klein & Monique Smit - Mooier dan mooi

PartyfrieX - Handen Omhoog

Willem Barth - Draai Maar Door

Eric Ghelen - Kom bij me

Kees Versluys - Draai Je Niet Om

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl