RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vrijdag 30 december: Kovvernacht Auditie Party
24-11-2011 16:45:00

Allerlei wetenschappers voorspellen in 2012 het einde van de wereld. Natuurlijk hebben zij allen berekend dat dit ná 31 maart zal zijn. Dan is de 10e Kovvernacht een feit en hebben zij allen hun agenda geblokt om aanwezig te zijn bij deze Jubileum Editie in Raamsdonksveer. Als voorloper op dit grote Kovverfeest wordt op vrijdag 30 december een ‘Kovvernacht Auditie Party’ georganiseerd.

Begin 2012 lanceert Picobello een DVD
24-11-2011 07:19:00

De CD Hal Ruinen brengt volgend voorjaar een DVD uit van Picobello. Op deze DVD zullen twaalf hagelnieuwe clips te zien zijn die allen worden gemaakt door Albert Bakker, die ook verantwoordelijk was voor de clip van "Liefde is meer". Het is de bedoeling dat de DVD in maart of april gaat uitkomen. Er is dus nog heel wat werk aan de winkel voor het duo.

Jetz brengt single voor vrijwilligers uit voor het goede doel
23-11-2011 20:10:00

De band Jetz brengt deze week de nieuwe single & videoclip “Voor degene” uit. Dit nummer geschreven voor alle vrijwilligers van Nederland moet een lijflied worden om alle vrijwilligers een hart onder de riem te steken. De gehele opbrengst van dit nummer gaat naar het goede doel van 3FM Serious Request.* Het nummer is via I-tunes en CD Baby te downloaden.

Nieuwe kerstsingle van Anita en Ed
23-11-2011 20:02:00

Als voorloper van het Kerstalbum "Ons Kerstgevoel" komt vandaag de kerstsingle single uit van Anita en Ed. Er staan 2 tracks op de single: Halleluja en als track 2 Een heel gelukkig kerstfeest. Halleluja is een bewerking van het winnende songfestival liedje van Gali Atari & Milk and Honey uit 1979. Het liedje bouwt muzikaal op van rustig tot full orkest. Een heel gelukkig kerstfeest is opgenomen samen met de zoon en dochter van Anita en Ed, die ook een leadpartij zingen. Zo is het een echte gezins single geworden.

Derde album voor Bert Zwier een feit
23-11-2011 19:54:00

Sfeermaker Bert Zwier presenteerde afgelopen zondag 20 november alweer zijn 3e album. In een bomvolle Gouden Leeuw te Zuidlaren werd het eerste exemplaar aan Bert uitgereikt door niemand minder dan Grad Damen. De titel "Lach" geeft al aan dat de CD met plezier tot stand is gekomen. 13 nieuwe liedjes opgenomen in de World Vision Studio's van Jeroen Dirksen. Het album is inmiddels stevig omarmt door de diverse radiostations. Met vrolijke liedjes en tranentrekkers op dit prachtige album heeft Bert zeker weer een troef in handen.

Tim Knol nog lang niet klaar
23-11-2011 19:45:00

Begin vorig jaar maakte hij voorzichtig zijn entree en binnen de kortste keren was Tim Knol (22) een gevestigde naam in de Nederlandse popwereld. Critici sloten hem in de armen, hij won een Edison, schreef voor het TROS-programma Kamer 9 een lied met de dames van Big Black & Beautiful en scoorde twee 3fm Megahits. Daarnaast is Tim een graag geziene gast bij tv-shows. Vorige week zat Tim als gast aan tafel bij Pauw & Witteman om te praten over zijn ervaringen op het podium van poptempel Paradiso en speelde aan het eind van de uitzending.

Martin Vincken sluit overeenkomst met Rood-Hit-Blauw
23-11-2011 19:21:00

Ronald Visch is verheugd dat de uit Amsterdam afkomstige zanger Martin Vincken zojuist een overeenkomst heeft afgesloten met Rood-Hit-Blauw Produkties. Martin is één van de allerbeste vertolkers van het levenslied,en zijn echte Amsterdamse geluid  staat borg voor veel gezelligheid en sfeer. Het is 11 jaar geleden dat Martin’s  muzikale carrière is begonnen. Martin was als portier werkzaam bij café Peter Beense, het café van de gelijknamige populaire  volkszanger.

Echte vrienden nieuwe single van Hugo Peeters
23-11-2011 17:34:00

Na het succes van de single  “Geen bloemen voor jou”  en het album “Hemels” was het op platengebied even rustig bij Hugo Peeters. Met nadruk op platengebied want het succes van de single en het album hebben hem veel naamsbekendheid gebracht en ook vele optredens. Zo was hij aanwezig tijdens de winter tour van Radio NL in Oostenrijk maar ook op diverse feesten en evenementen in eigen land. Tussen alle drukte door werd gezocht naar een waardige opvolger van het succes “ Geen bloemen voor jou” en die is gevonden.

De Gebroeders Fretz aan de vooravond van doorbraak
22-11-2011 20:07:00

Marcel Harteveld en Johan Fretz ontmoeten elkaar op de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunst Academie in 2007, wanneer ze bij elkaar in de klas komen. Johan wil als cabaretier de wereld veroveren, Marcel wil als zanger en muzikant Nederland bestormen. Johan heeft grote romantische, idealistische praatjes, Marcel staat met beide benen op de grond. De twee tegenpolen raken desalniettemin gauw bevriend en besluiten samen te werken.

Nieuwe single Arie Ribbens
22-11-2011 19:54:00

Met carnaval in aantocht mag een echte carnavalskraker van Arie Ribbens natuurlijk niet ontbreken. De titel "Als de biertap opengaat", zegt genoeg. Arie is geboren en getogen in Eindhoven in het prachtige Brabantse land. Vanuit zijn geboorteplaats startte zijn lange muzikale loopbaan. In 1980 volgde de bliksemstart van een imposante solocarrière met de single "Brabantse nachten zijn lang". De jarenlange routine in combinatie met talent, enthousiasme en vakmanschap vormen de garantie voor succesvolle optredens.

Managementbureau Rocket sleept Marianne Weber voor de rechter
22-11-2011 19:41:00

Managementbureau Rocket eist honderdduizenden euro's van Marianne Weber. Dat liet de zangeres weten aan RTL Boulevard. Het draait allemaal om zangeres Sieneke die bij Rocket vertrok terwijl haar mentor Marianne nog onder contract zou staan bij het bekende managementsbureau. Al geruime tijd verzorgt Marianne het management van Sieneke. Vanwege drukke werkzaamheden met haar carrière kon Weber dit niet meer combineren en heeft het management overgedragen aan Rocket.

Gouden Plaat voor Leo Blokhuis tijdens lancering nieuw Soundbook
22-11-2011 19:07:00

Afgelopen maandag is het nieuwe Soundbook van Leo Blokhuis, 'The Sound Of The South', muzikaal gelanceerd. Tegelijk is de voorganger 'The Sound Of The Westcoast' bekroond met een Gouden Plaat. Afgelopen maandag werd het nieuwste Soundbook van Blokhuis, 'The Sound Of The South', muzikaal gepresenteerd. Optredens waren er onder andere van Huub Stapel, Tim Knol, Ricky Koole, The Souldiers, Beans & Fatback, J.W. Roy en de Britse zangeres Laura Vane.

A3aan Drost lanceert zijn nieuwe single
22-11-2011 18:36:00

“Voor altijd”, is de titel van A3aan Drost zijn nieuwe single. Met deze ballad wil A3aan ook een andere kant van zich laten horen. Met “Voor altijd” zet hij zijn 3de single in van dit jaar, eerder dit jaar scoorde A3aan al met “Huis op de wolken” en “Rozenrood” in verschillende hitlijsten tot zelfs in de top100. De productie is wederom in handen van Terry West en de clip is gemaakt door Henri van Dijk van Van Dijk Media Producties. In februari 2012 zal A3aan zijn album verschijnen met al zijn werken maar ook met nieuwe stukken.

Rob Ronalds in aktie voor Alzheimer
22-11-2011 18:19:00

De nieuwe single van Rob Ronalds is inmiddels opgenomen en komt zeer binnenkort uit. In afwachting van de release doet Rob Ronalds mee aan een aktie voor de stichting Alzheimer. Op 24 november tussen 9.00 en 11.00 uur gaat Rob auto's wassen op het Media Park in Hilversum. De kosten per auto zijn 10 euro. Alle opbrengsten gaan naar de Stichting Alzheimer Nederland. Als je tijd en zin hebt om Rob's Aktie te steunen, kom hem dan helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Alzheimer Stichting.

Acda en de Munnik geven krat bier bij nieuwe nummers weg
22-11-2011 17:59:00

Acda en de Munnik hebben een ludieke actie bedacht om nieuwe nummers aan de man te brengen. Bij aanschaf van een mini album met drie nieuwe nummers en drie live tracks ontvangt de koper een krat Amstel bier. Het album is bij uitlevering direct vijf maal platina, er worden meer dan 250.000 exemplaren van het album uitgeleverd. De nieuwe nummers en de live tracks opgenomen op De Vrienden van Amstel LIVE! 2011 liggen vanaf morgen in de supermarkt.

Judith is weer helemaal terug met nieuwe single
22-11-2011 17:55:00

 “Jouw ogen” is een fijn pop/rock nummer geheel in de stijl van Judith en is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in Rooftop Studios te Holten. Judith is geen onbekende in muziekland. Zo was zij de winnares van de talentenjacht Tros Sterren.nl Academy, zat zij in het voorprogramma van Gerard Joling, deed ze samen met lange Frans de soundtrack van de film "Mijn vader is een detective, maakte ze een videoclip met Thomas berge en was ze te zien in diverse tv programma's waaronder de Kids top20.

'Als ik ga' van Janneke de Roo nu ook als clip
22-11-2011 16:51:00

Op zondag 11 december is het zover. Dan presenteert Janneke de Roo haar nieuwste cd. En het is een speciale cd want eigenlijk te klein om het een album te noemen en te groot om het een single te noemen. Het is een cd geworden met maar liefst alles wat ze heeft opgenomen in 2011 en dat zijn  in totaal 7 nummers. Daarbij zal een bonustrack worden toegevoegd zodat er een cd zal verschijnen met 8 prachtige Janneke de Roo nummers.  Echter Janneke de Roo biedt die dag nog meer want er zal ook een DVD verschijnen met alles van 2011.

Marco Borsato lanceert mobiele applicatie
22-11-2011 16:39:00

Het is voor het eerst dat een Nederlandse artiest een applicatie lanceert voor zowel iPhone als Android toestellen met functionaliteiten zoals deze. De mobiele applicatie is een verlengde van Borsato’s website (www.borsato.nl) en biedt de mogelijkheid tot het aanmaken van een eigen account, waardoor de inbreng van de gebruiker direct herkenbaar is. Fans kunnen berichten achterlaten in het gastenboek en stemmen op stellingen.,

Leonie Meijer: Kleine trip to Memory Lane tijdens eerste concert!
22-11-2011 16:36:00

Leonie Meijer geeft op 1 december in De Vorstin in Hilversum haar eerste concert met haar 8-koppige live band. Naast de nummers van haar debuutalbum ‘Los’, heeft ze nog wat kleine verrassingen in petto voor haar fans. ”Een kleine trip to Memory Lane, maar dat hou ik nog even geheim”, aldus Leonie. Voor de 26-jarige Leonie is haar eerste concert een droom die uitkomt na het harde werken het afgelopen jaar. ”Ik ben ontzettend blij dat ik nu lekker mijn eigen nummers kan spelen en een hele show mag neerzetten.

Paula's Pianos met een speciale kerstshow voor het goede doel van 3FM/Serious Request
22-11-2011 07:09:00

Paula Leek, één van de talenten uit The Voice of Holland, heeft sinds 2009 haar eigen pianoshow! Dat jaar trad ze, in opdracht van sponsor Coca Cola, tien dagen achter elkaar op in de bekende 'Coca Cola Kersttruck'. Met als doel: geld ophalen voor Serious Request, de bekende en jaarlijks terugkerende actie van 3FM. Het was een groot succes! Ook dit jaar zal Paula en haar mannen zich weer inzetten voor het goede doel van 3FM/Serious Request. En u kunt daar aan meehelpen door haar te boeken!

Tina van Beeck weet waar de liedjes van weleer zijn gebleven
21-11-2011 20:22:00

Waar zijn ze gebleven, die liedjes van weleer….  Tina van Beeck haalt ze weer terug. Onlangs nam zij haar nieuwe single en bijbehorende videoclip op. Deze nieuwe single omvat 7 bekende liedjes van de "Zangeres zonder Naam". De spontane zangeres uit Prinsenbeek nam deze op in een moderne versie in de stijl die we nu gewend zijn van Tina. Zij koos deze nummers als eerbetoon aan de "Zangeres zonder Naam", de koningin van het levenslied maar ook om op deze manier de liedjes  onder de aandacht te brengen.

Piet Baum pakt artiestenleven weer op
21-11-2011 20:11:00

Piet Baum maakte in het verleden reeds naam met diverse hits waaronder “Een trein naar niemandsland” .Het is enige tijd stil geweest rondom Piet,maar met de nieuwe single van Piet, die het predicaat “prachtige smartlap” mee zal krijgen,zal er weer de nodige aandacht ontstaan voor deze goede zanger. De nieuwe single getiteld “Jongen, ben jij je moeder vergeten” is een opgenomen in de studio van Frank Faas,beter bekend als Frank Ferrari. De single is verkrijgbaar in de betere platenzaak.

Nieuw album voor Mesjieu Maurice
21-11-2011 20:05:00

Velen kennen hem als Mesjieu Maurice of Mesjieu Wally. De twee gedaanten waarmee Maurice Grooten op exact de 11e van de 11e al 11 jaar aan een stuk de zalen mee plat krijgt. “Tied veur ‘n fieske”, meent de olijke entertainer, die zijn zangtalenten als een ware kameleon openbaart. Vrijdag 18 november verscheen zijn nieuwe CD met de toepasselijke titel “D’r hingk ‘n fieske in de loch”. Hij herinnert zich de eerste playback-optredens in het café van zijn ouders in Simpelveld.

‘Sinterklaas en het raadsel van 5 december’ op cd
21-11-2011 20:00:00

In navolging van de film, verscheen eind vorige week ook het album van ‘Sinterklaas en het raadsel van 5 december’. Eerder zei Ralf Mackenbach dat hij het titelnummer zou zingen, maar dat blijkt toch niet het geval te zijn. Waar de ‘Junior Songfestival’-winnaar van 2009 op het album staat met ‘Hoe zal het gaan op 5 december’, is het titelnummer toch in de vertrouwde handen van Coole Piet Diego. De afgelopen jaren verzorgde de populairste Piet uit ‘De Club van Sinterklaas’ ook al het titelnummer van de films van Martijn van Nellestijn.

Kim & Martijn debuut- en afscheidssingle 'Daar ga je dan'
21-11-2011 19:49:00

Radio 538-dj's Kimberly van de Berkt en Martijn Muijs komen met een single. De programmamakers hebben gekozen voor een wel heel speciaal genre. Het duo komt niet met een pop of dance track maar gaat de concurrentie aan met Frans Bauer, Marianne Weber en Jan Smit. Het nummer draagt de titel “Daar ga je dan” een levenslied pur sang geschreven door Peter de Wijn en Ray Hardorff. Het betekent echter geen carrièreswitch voor de radio-dj's .

Gebroeders Ko Scoren DE Sinterklaashit 2011
21-11-2011 19:37:00

De Gebroeders Ko zijn deze week hoogste nieuwe binnenkomer op nr 15 in de Single Top 100 met hun Sinterklaassingle “Sinterklaas in een raket “ en zij scoren daarmee hun 33e top 100 notering op rij. Het nummer , dat zij zingen met Joris en Boris uit de Sinterklaasfilm “Sinterklaas en het raadsel van 5 december “ is ook op Youtube razend populair en is daar ondertussen al meer dan 100.000 maal bekeken. In de RADIONL/ TV Oranje top 30 staat het nummer op nr 9 en in de Sterren.nl Top 20 komen zij binnen op nr 19.  

K3 - Een platina album en live concerten in Ahoy!
21-11-2011 19:32:00

K3 beleefde afgelopen zondag een topdag in Ahoy Rotterdam; naast het miniconcert dat de dames verzorgden voor een kleine groep fans werd ook het album 'Eyo!' voor het eerst aan het Nederlandse publiek gepresenteerd. Dat K3 populairder is dan ooit blijkt met deze nieuwe CD, want ze mochten gisteren, uit handen van Miguel Wiels en Alain Vande Putte, een platina plaat voor 'Eyo!' ontvangen. Al in de voorverkoop zijn er meer dan 50.000 exemplaren in Nederland verkocht en dat mag gevierd worden!

Nieuwste Hollandse theatershow krijgt première in Veghels theater
20-11-2011 16:31:00

Nederlands nieuwste theatershow “Sterren stralen voor U” beleeft op zondagmiddag 22 januari 2012 zijn try out en première in theater de Blauwe Kei in Veghel. Een droom gaat uitkomen voor Veghellaar Martien van de Beeten die ruim dertig jaar furore maakte als zanger en disjockey Maickel. Ruim twee jaar is hij achter de schermen bezig geweest om zijn droom waar te maken. Een mooie gevarieerde theatershow die betaalbaar moest zijn voor alle publiek. 

Debuutsingle voor Joop Akse
20-11-2011 11:51:00

Joop Akse die in het dagelijks leven glazenwasser is zingt al jaren tijdens z'n werkzaamheden en kreeg vaak te horen dat hij daar iets mee moest gaan doen. De 43 jarige inwoner van Hollandscheveld kwam via Radio Terranova in contact met tekstschrijver Dick van Altena en heeft hem gevraagd of hij een passend liedje met muziek voor hem wilde schrijven. Het resultaat is het nummer "Leef je leven”, welke opgenomen is bij Ron's House of Sound in Schalburch te Duitsland. 

Jerry van Vianen raakt publiek met gevoelige snaar.
19-11-2011 16:49:00

Jerry van Vianen, een bekende artiest in het Nederlandstalige segment. Hij is vanaf begin 2004 in het muziekwereldje gerold als fulltime zanger. Hij is o.a. bekend van nummers als ‘’blijf vannacht bij mij’’ en ‘’neem me mee’’. Zijn nieuwste lancering heet ‘’De wereld draait door’’. Ook deze keer weer een nummer, die bij menig publiek een gevoelige snaar zal raken.

6 december Thomas Berge exclusief live concert Enschede
19-11-2011 16:22:00

Op dinsdag 6 december a.s. geeft Thomas Berge een eenmalig, exclusief live concert in het Wilminktheater/Muziekcentrum in Enschede. Het plan voor een concert lag al klaar toen Thomas in contact kwam met de Stichting Trib4Bibi *. De 7-jarige Bibi heeft een zeer ernstige vorm van kinderkanker en haar overlevingskansen kunnen alleen worden vergroot door een behandeling in Amerika. Door de enorme betrokkenheid van vele Twentenaren kwam dit verhaal ook bij Thomas terecht

Sinterklaas crisisbestendig met Sjon & Sjeffrie
19-11-2011 16:10:00

Sinterklaas lijkt in combinatie met Sjon & Sjeffrie sterke ingrediënten tegen de dreigende crisis te zijn.  De kaartverkoop voor de aanstaande Sinterklaas-shows in het Dolfinarium te Harderwijk, loopt sneller dan ooit. “Sinterklaas, Coole Piet Diego en wijzelf in een enorm grappig en feestelijk spektakel met ook nog eens heel veel dolfijnen! Wie wil dat nou niet zien?

René Shuman & Angel-Eye een half jaar lang in Duitsland op TV!
19-11-2011 16:02:00

Another Dream comes true! The Dream, de internationale naam van René Shuman & Angel-Eye, zal vanaf zondag a.s. 20 november een half jaar lang in Duitsland te zien zijn op de Regio TV in Berlijn. Deze zender is onderdeel van de Duitse wereldomroep (Deutsche Welle). Iedere zondag tussen 21:30 en 22:00 uur zullen er uitzendingen zijn. Tevens is men voornemens een groot te concert te organiseren in deze Duitse hoofdstad in de zomer van 2012.

Gers Pardoel hoopt op een Zachte G
19-11-2011 09:20:00

Rapper Gers Pardoel hoopt volgend jaar zomer met Guus Meeuwis op te treden tijdens de ‘Groots met een Zachte G’-reeks van Guus Meeuwis. Dit zei de rapper dinsdagmiddag in de radio-uitzending van Maarten Kortlever bij Omroep Brabant. Gers bracht deze maand samen met Guus de single 'Nergens Zonder Jou' uit. Daarnaast gaat de rapper in maart en april 2012 ook op clubtour met de zanger uit Tilburg. Voor hem zou een optreden in het stadion een mooie toevoeging zijn aan de samenwerking.

Geheimzinnig nieuwe formatie Corry en de **** brengt cd uit
19-11-2011 09:12:00

In het grootste geheim is de afgelopen week een cd opgenomen van Corry en de ****. Dat het geheim is gebleven is op zich geweldig want de geruchten in het Brabantse uitgaanscircuit gingen al een tijdje dat er een persiflage aan zat te komen over New Kids. De formatie heeft gekozen voor de makkelijk in de mond liggende titel "Was aan de Costa de Sol". Maar wie het zijn geworden is tot aan nu een raadsel.

Lucas en Gea presenteren nieuwe single in Assen
18-11-2011 20:57:00

Lucas en Gea presenteerden onlangs hun elfde album. De reacties van fans en radiostations zijn zeer positief. Vooral het nummer "Loop me niet voorbij" blijft niet onopgemerkt en je hoort hem op diverse zenders voorbijkomen. Het is daarom ook niet gek dat Lucas en Gea dit nummer hebben gekozen als volgende single. Het wordt gepresenteerd op 3 december in Feestcafé "Tante Trui" te Assen waarbij de eerste 50 bezoekers de single gratis krijgen.

Jeroen van der Boom scoort nummer 1 hit met Niemand Anders
18-11-2011 20:10:00

Het jaar 2011 kan niet kapot voor Jeroen van der Boom: na het succesvolle album Grote Liefde, twee top 10-hits, uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en zijn nieuwe avontuur als presentator van Lotto Weekend Miljonairs en Wedden Dat Ik Het Kan!, staat Jeroen deze week op de eerste plaats van de single top 100 met de nieuwe single Niemand Anders. Het gaat hier niet om zomaar een nummer 1 hit. Het nummer, oorspronkelijk een album-track van Jeroen’s eerste cd, is namelijk opnieuw opgenomen.

Voorspoedige kaartverkoop MegaPiratenFestijn Arnhem
18-11-2011 19:55:00

Het gaat heel erg snel met de kaartverkoop voor het MEGAPIRATENFESTIJN voor Gelredome in Arnhem op zaterdag 10 december. Morgen gaan de laatste 1e en 2e rangs kaarten in de verkoop (3e rang is al geheel uitverkocht!!!), ook gaan morgen de laatste 1000 veldkaarten in de verkoop.

Geslaagde actie Coen en Sander Show
18-11-2011 19:49:00

Vorige week meldden Coen en Sander een carrière te lanceren en van Vinzzent een ster te maken. De populaire Dj’s vinden zijn Dromendans een gigantische hit en daarom stuurden zij Vinzzent het land in.  De luisteraars konden zich via de Coen en Sander Show website aanmelden en een optreden winnen. Iedere dag werd er een nieuwe locatie bezocht waarvan live verslag werd gedaan in de Coen en Sander Show. Vinzzent bracht Dromendans in 2010 al uit direct na zijn deelname aan het nationaal songfestival.

René Eshuijs scoort
18-11-2011 19:43:00

De prachtige nieuwe single van René Eshuijs "Ik Luister Alleen Nog Naar Mijn Hart" komt deze week nieuwe binnen op 70 in de Dutch Charts/GfK Single Top 100, de officiële singlechart van Nederland. Hiermee behaalt René zijn eerste succes in de officiële Nederlandse hitlijst. De videoclip is inmiddels ruimschoots op TV te zien en steeds meer radiostations ontdekken deze plaat en voegen hem toe aan hun playlist. De single is de voorloper van het album dat in 2012 zal verschijnen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 18 t/m zondag 24 september

                                Echte Vrienden

        We zullen allemaal een keer naar boven gaan

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl