RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Frans Bauer aanwezig bij groots voetbalfeest verstandelijk beperkten in Rotterdam
08-06-2012 19:41:00

Zaterdag 9 juni staat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Denemarken op het programma. Verstandelijk beperkt Nederland steunt Oranje massaal. Gezamenlijk kijken zij in het Topsportcentrum te Rotterdam naar het duel tijdens het eerste ‘High Five voor Oranje’ feest. Tijdens dit groots opgezette feest treden bekende Nederlandse artiesten op zoals Frans Bauer en Alex. Ook zij kijken vanuit de zaal mee op het scherm in de hoop dat Oranje wint.

Debuutsingle voor Bad News
08-06-2012 19:26:00

Zet vier rasmuzikanten bij elkaar die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend, alle vier met verschillende muzikale achtergronden en uit diverse uithoeken van de wereld en een nieuwe rock-band is een feit. De muziek van Bad News kan worden gekenmerkt als Brit-pop met invloeden van de klassieke bands uit de 70′s. Gewoon oerdegelijke rock waar heel veel muziekliefhebbers van zullen genieten. De eerste single “Hiding Away” is klaar, het album ligt binnenkort in de winkels en de mannen zijn klaar om de planken op te gaan.

Nieuw muziek genre in Nederland staat momenteel op 1 in Belgische Top 20
08-06-2012 18:55:00

De band Vido Davito o.l.v. Henry en Monique is compleet en klaar om het land in te gaan. Na het verschijnen van hun eerste single 'Vaya con Dios' is het duidelijk. Vido Davito wil zich op de markt gaan zetten met een geheel nieuwe stijl en een nieuw Genre in Nederland namelijk de Neder- country- pop. Nederlandstalige popmuziek met country invloeden..

Johan en Henk brengen oud nummer opnieuw uit
08-06-2012 18:10:00

Het liedje "Een gele ballon" is een oud nummer van Johan en Henk welke in 1980 op een LP is gezet. Destijds werd het uitegbracht bij Telstar waar het duo toen onder contract stond en is geschreven door B. Lunsche. Onlangs besloten de heren om het nummer in een nieuw jasje te steken. Het tweede nummer op de single getiteld "Zendpiraten zoals vroeger' is een nieuw lied en is geschreven door Martin Sterken. In de studio van Martin is geheel opgenomen en uitgegeven.

Zangeres Martha ondekt door Rood-Hit-Blauw in de studio van Peter van Kesteren
08-06-2012 17:18:00

Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw) ging voor een aantal afspraken naar de studio van Peter van Kesteren die daarbij opnames lied horen van de produkties waar hij zoal mee bezig is. Na het beluisteren van de track van de uit Den Haag afkomstige Martha ‘Wil je mij’ was Ronald Visch direct zo onder de indruk dat hij Peter vroeg om meteen maar Martha te bellen.

Zazí lanceert debuutsingle 'Turn Me On'
08-06-2012 17:12:00

Zazí bestaat uit de multi getalenteerde Dafne Holtland, Margriet Planting en Sabien Bosselaar. Zij bespelen onder meer instrumenten als de accordeon, ukelele, cello, en de piano, wat zich uit in een fusion van Franse chansons, jazz, acoustic en pop. Zazí zingt niet alleen meerstemming, maar ook meertalig, wat bijdraagt aan het internationale maar intieme karakter van de groep. Zazí's eerste single 'Turn Me On' benadrukt het karakteristieke geluid van de groep.

Nieuwe single van Picobello samen met Mirella
08-06-2012 11:23:00

Op de eerste fanclubdag van Anita & Ed hebben Mirella (Frank en Mirella) en Picobello elkaar voor het eerst ontmoet, en het was een heel gezellige middag. Er werden telefoonnummers uitgewisseld en ze hebben daarna ook contact gehouden. Na een tijdje tijdens een gezellige avond ook eens samen wat gezongen. En het bleek dat naast dat het privé klikte , het ook muzikaal klikte. De stemmen pasten erg goed bij elkaar. Op deze avond werden er veel oude liedjes gezongen, en één liedje sprong eruit, Het oude liedje van Jan en Kjeld "Banjo boy".

15e Nummer 1 Hit van Jan Smit is Goud!
08-06-2012 11:16:00

Van “Echte Vrienden”, de nieuwe single van Jan Smit, een duet met Gerard Joling, zijn binnen 2 weken sinds release meer dan 10.000 stuks verkocht. Daarmee is de ‘Goud’ status van de 15e nummer 1 hit van Jan Smit een feit. Jan en Gerard waren vanochtend vroeg te gast bij Radio 538, waar Edwin Evers tijdens de uitzending van zijn programma “Evers Staat Op”, aan de mannen de gouden award uitreikte.

René Schuurmans 'Oranje de kleur van ons hart' wint Radio 538 E.K. Hit verkiezing
08-06-2012 11:10:00

Vanmorgen is bij ‘Evers Staat Op’, op Radio 538, de E.K. single 2012 verkozen. Alle temmen zijn geteld. Zowel die van de luisteraars via sms als van de vakjury, bestaande uit: ndré Ooijer, Willem van Hanegem en Evert ten Napel (voorzitter). De single die maandag ij de genomineerden zat en er vrijdag in alle vroegte via een wildcard namens het Evers taat Op-team bij kwam, behaalde veruit de meeste stemmen. Luisteraars en vakjury leken verrassend op één lijn te liggen en verkozen Rene Schuurmans met ‘Oranje, de kleur an ons hart’ tot de EK Hit!

'Eén van de sterren' Hit potentie met een boodschap!!!
08-06-2012 11:00:00

Lyon en Billy hebben deze keer zich zelf overtroffen, het nummer “Eén van de sterren” is een nummer met een duidelijke boodschap. Stop het schelden met kanker, kanker is geen scheldwoord maar een verschrikkelijke ziekte. De tekst raakt een ieder in het hart, de saxofoon scheurt door je ziel en het refrein blijft de hersenen prikkelen. Kortom alle ingrediënten voor een topnotering!! In samenwerking met de Stichting Rilax (www.kankerverziektjetaal.nl) is een pareltje ontstaan.

Vinzzent heeft de 'Oranje Kroon'
07-06-2012 21:16:00

Elke week kiezen TV Oranje en Radio Oranje Nationaal de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 11 juni is dat 'Niet morgen maar vandaag', de nieuwe single van Vinzzent. Het is een bijzonder happy nummer geworden. Aan de videoclip werkten maar liefst vijftig studenten mee, die samen met Vinzzent een feestje vieren terwijl ze door de Amsterdamse grachten varen. Verder was er de mogelijkheid voor fans om filmpjes in te zenden waarvan er een aantal zijn geselecteerd.

Vroegboekkorting tot 1 juli a.s. op HuneFestival met o.a. Ilse DeLange en Kane
07-06-2012 21:08:00

Niet alleen vakantiegangers profiteren van de welbekende vroegboekkortingen, ook liefhebbers van een gezellig muziekevenement in de regio, kunnen rekenen op een behoorlijke korting. En met optredens van onder andere Ilse DeLange, Kane en Nick & Simon is dat zeker de moeite waard.  Uiteraard alleen voor de vroege beslissers! Ruinerwold is op 12 en 13 oktober het decor van de tweede editie van het Drentse HuneFestival, een tweedaags muziekevenement voor jong en oud. De vuurdoop van het festival in 2011 was een enorm succes, met 4500 bezoekers en onder andere Guus Meeuwis in de line-up. Voor het vervolg in 2012 worden dus de grootste Nederlandse artiesten naar het Drentse dorp gehaald voor spectaculaire optredens in een gigantische festivaltent.

RADIONL kleurt vanaf zaterdag Oranje!
07-06-2012 20:57:00

Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland – Denemarken past RADIONL zijn muziekprogrammering aan. Als enige radiostation draait Nederlands Nr. 1 vanaf 16.00 uur ’s middags uitsluitend Nederlandse voetbalhits. 

Meindert Talma eert eenmalige voetbalinternationals op Eenmaal Oranje
07-06-2012 20:47:00

De Randstedelijke voetbalschrijvers Remko den Boef en Karel Smouter bezoeken zanger en schrijver Meindert Talma in Groningen met de vraag of hij een soundtrack zou willen schrijven bij Eenmaal Oranje (Uitgeverij Atlas-Contact), hun boek met verhalen over eenmalige internationals zoals Bert van Marwijk en Oekie Hoekema dat voorafgaand aan het EK voetbal 2012 zal verschijnen. Talma, groot voetballiefhebber, duikt meteen z'n studio in en komt enkele weken later terug met elf songs die ook voor voetbalhaters genietbaar zullen zijn.

Johnny Gold & Lee Towers scoren EK-KANJER op HollandseHitsForum.NL
07-06-2012 20:07:00

Eén dag voor aanvang van het EK-voetbal 2012 in Oekraïne en Polen eindigde op HollandseHitsForum.nl de verkiezing voor de HHF-EK2012-Kanjer. Op 26 mei werden 22 liedjes voor deze verkiezing genomineerd. Na de eerste ronde gingen uiteindelijk 10 liedjes door naar de finale. Vele duizenden stemmen zijn uitgebracht en het werd een nek-aan-nek race de laatste dagen maar.. met 18,8% van stemmen is ‘Ga Door’ van Johnny Gold ft. Lee Towers door het volk gekozen tot de beste, leukste en meest gezellige EK-hit van 2012. De ‘Koning van het Feest’; Johnny Gold en de ‘Koning van Ahoy’; Lee Towers bewerkten de voetbalklassieker ‘You’ll Never Alone’ tot een volkse meezinger getiteld ‘Ga Door’.

Trigger EK-Hit 'Wij gaan scoren'
07-06-2012 19:00:00

Soms loopt een grap uit de hand. Zo ook die tussen Erik en Charles van de band Trigger in de bandbus op weg naar een optreden. "Als jij een EK tekst bedenkt heb ik maandag de muziek af, nemen we hem 's avonds op en staat hij dinsdag met een simpel clipje op Youtube".

Geslaagde muziekreis voor De Muziekvrienden in Kemer Turkije
06-06-2012 22:18:00

Op 29 mei jl. vertrokken De Muziekvrienden: Leen Zijlmans, Theo van Cleeff, Johan Heeren, Tina van Beeck, Roger van Meer, Franky Hayse en Christian samen met vele fans naar het Orange County Resort in Kemer (Turkije).  Deze unieke locatie zorgde voor een echte gezellige Hollandse sfeer, want waar vind je in Turkije nu grachten, panden met mooie gevels en een molen?

Marco Korebrits lanceert nieuwe single
06-06-2012 20:07:00

Marco Korebrits, geboren in 1973 in Breda, kreeg de muziek met de paplepel ingegoten. Al op 5-jarige leeftijd speelde hij orgel en kreeg hij les van zijn opa die zelf de accordeon bespeelde. Later komt Marco samen met zijn vader in een band te spelen totdat hij tien jaar geleden besluit solo te gaan. Nu, opnieuw tien jaar later is zijn debuutsingle ‘Blijf je vanavond bij mij’ uit. Een droom is uitgekomen voor Marco! Onlangs bij de lancering van deze onvervalste meezinger in een café, stonden de mensen tot buiten.

Nieuwe single talentvolle Gino 'Blijf tot morgen' verkrijgbaar
06-06-2012 20:03:00

Gino van der Meijs is geboren in 1988 te Tilburg waar hij inmiddels te boek staat als ‘talent’. Hij groeide op met muziek met Willem Barth als zijn grote voorbeeld. Nadat Gino op feestjes begon met zingen verscheen in 2010 zijn debuutsingle ‘In de Zomerzon’. Dit betrof een Nederlandse bewerking van de klassieker ‘In The Summertime’ van Mungo Jerry uit 1970 dat bijzonder goed ontvangen werd. Deze zomerse track staat nu als B-track op Gino’s nieuwe, door Waylon v.d. Heijden (Goldfinger) geproduceerde single getiteld; ‘Blijf tot morgen’.

Wilbert brengt nieuwe single 'Waarom ben jij weg' landelijk uit !
06-06-2012 20:00:00

De uit ’s-Hertogenbosch afkomstige Wilbert heeft al een aantal singles uitgebracht waaronder ‘Als ik jou heb’, ‘Ik voel me zo alleen’ en ‘Dans met mij de hele nacht’. Deze jonge twintiger uit de Brabantse hoofdstad verzorgt het licht bij een geluidsbedrijf en kwam dus al met diverse artiesten in aanraking.Op een gegeven moment trok hij de stoute schoenen, greep naar de microfoon en begon met zingen. Dit resulteerde dus in een paar singles die veel airplay hebben kregen bij de radiostations.  

CD Presentatie Johan Linssen “Iedere Zoen” enorm succes
06-06-2012 19:54:00

De 25 jarige trotse volkszanger, gaf afgelopen vrijdag 1 juni zijn 2e cd-presentatie in de lichtstad, Eindhoven. Vele Nederlandse muziek fans kwamen op deze happening af. Voor Johan kwamen 17 collega artiesten van uit heel Nederland het feestje opluisteren. Uit handen van Karin Welsing ontving Johan het eerste exemplaar van  “Iedere Zoen”.

Frank Smeekens laat de zon op je schijnen
06-06-2012 19:51:00

De in Tilburg woonachtige Frank Smeekens bracht al in 2000 zijn eerste single uit nadat hij in de kantine van zijn voetbalclub te Goirle begon met zingen. Inmiddels heeft hij al meerdere albums, een DVD’s en een 10-tal singles op zijn naam staan. Bijv.(kleine dingen(2000),je bent alles(2005),dans een keertje met mij(2010), blijf vannacht bij mij(2011),ik wil jou(2012). Met ‘Laat de zon op je schijnen’ heeft Frank Smeekens nu de opvolger gelanceerd van zijn zomersingle van 2011; ‘Blijf vannacht bij mij’.

Santa Rosa’s nieuwe single….voetbalhit ??
06-06-2012 19:46:00

Santa Rosa scoort momenteel in diverse lijsten van ons land met hun op het Rood-Hit-Blauw label uitgebrachte single ‘Leven en laten leven’. Natuurlijk konden de heren met het EK-voetbal op punt van aftrappen, niet achterblijven een vervolg te gaan geven aan hun voetbalhit uit 2008: ‘Viva Hollandia’. Deze feestpopband bekend van singles als ‘Leven in de Brouwerij’ (met Hanny), ‘Viva Hollandia’, ‘Polka Mania’, ‘Holladiee’ en de huidige single ‘Leven en laten leven’ weet het zeker: “Er is nix meer aan te doen.. Oranje wordt kampioen”!

The Boys Of Holland winnen EK-liedjesverkiezing
06-06-2012 19:39:00

Aan de vooravond van het EK Voetbal hebben TV Oranje en Radio Oranje Nationaal vandaag het ‘Oranje Elftal’ van meest populaire voetballiedjes van 2012 bekendgemaakt. De afgelopen weken hebben duizenden kijkers en luisteraars van de muziekzenders via de website www.tvoranje.nl hun stem uitgebracht op hun favoriete Nederlandse voetballiedje. Als grote winnaar kwamen vandaag The Boys Of Holland uit de bus, met hun single ‘Laat het EK beginnen’.

Nieuwe single Wesley Ponsen weergaloos
06-06-2012 18:41:00

Wesley Ponsen won de talentenjacht van Oosterhout-live in 2010 en scoorde direct daarna met twee hitsingles ‘Leven zonder jou’ en vorig jaar met ‘Laat mij maar gaan’. Eind vorig jaar stond Wesley ook nog in een bomvol HMH op de bühne naast Wolter Kroes. Als voorloper van zijn debuutalbum dat later dit jaar wordt verwacht is de single ‘Ik kan met jou het leven aan’ gelanceerd. De door Manfred Jongenelis geproduceerde track kreeg bij de lancering meteen al veel positieve reacties.

Peter Beense zingt 'Wij worden kampioen'
06-06-2012 16:57:00

We Are Soccer en vele anderen zijn van mening dat Peter dit nummer tot de nieuwste EK HIT 2012 gaat maken met zijn grandioze stemgeluid. Peter kreeg het liedje op zijn vakantie adres in Spanje te horen en wist niet hoe snel hij naar Nederland moest komen om dit in te zingen. ."Ik hoorde het nummer en het kippenvel stond van kruin tot voetzolen op mijn lichaam.

Maak kans op entreekaarten voor Mick Harren and Friends
06-06-2012 16:01:00

Op vrijdag 8 juni 2012 vindt bij Sporthal Landsmeer ICL,Marktplein 11 in Landsmeer het Mick Harren and Friends evenement plaats. Meewerkende artiesten zijn: Dean Saunders, Irma Derby, Henk Dissel, Sylvia Bruens, DJ Rieg en Sasja Brouwers. De entree bedraagt € 12.50 en kaarten zijn verkrijgbaar bij Sportcafé Remise, Marktplein 11 in Landsmeer en Eetcafé "Jordaan", Elandsgracht 45 in Amsterdam. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan de Stichting Kika.  Het is inmiddels de derde keer dat Mick een dergelijk evenement op poten zet. De aanleiding om iets te doen voor Kika heeft indirect te maken met het overlijden van zijn neef Daan op 5 juni 2009. Hij overleed op 17 jarige leeftijd aan een acute hartstilstand.

Feestlift komt met feeststamper
06-06-2012 15:48:00

Het feestduo van Nederland heeft een nieuwe single uitgebracht “Wij gaan door”. Dit is alweer de derde single van Feestlift. Ook dit nummer hebben zij weer laten schrijven en produceren door Edwin van Hoevelaak. Feestlift is bestaat uit de zangers Marco ten Kate en Frank Kleine Schaars uit Wijhe en ze weten dan ook precies waar het publiek op getrakteerd wil worden. Het repertoire is hoofdzakelijk Nederlandstalig, maar ook de Duitse schlagers komen langs. Het contact met het publiek is daarbij uiteraard het belangrijkste.

Zomerse single voor Leidse zangeres Naomi
06-06-2012 15:42:00

"Siempre Mañana', zo heet de nieuwe single van de Leidse zangeres Naomi Knol. Dit keer heeft Naomi gekozen voor een Engelstalig nummer met Spaanse accenten. Deze single is 26 mei j.l. uitgebracht en vandaag is de release van de gloednieuwe videoclip in zomerse sferen. Naomi is zelf erg trots op het eindresultaat! De single is HIER te downloaden. Ook is er een fysieke single te bestellen voor €4,00 via info@naomimusic.nl. De opbrengst komt ten goede aan de Stichting Stop Hersentumoren.

Vijfde Nick & Simon album 'Sterker' verschijnt in twee versies
06-06-2012 15:31:00

“Sterker”, het vijfde Nick & Simon album dat op 21 september zal verschijnen, zal in twee verschillende uitvoeringen op de markt komen. Naast een normale versie met 12 nieuwe tracks, waaronder de hitsingle “Vrij”, zal er een luxe digipak in de handel komen. Deze in een gelimiteerde oplage te fabriceren cd/dvd bevat in totaal 14 songs, met op de dvd een nieuwe editie Wisseloord Sessies dat het duo met een select groepje topmuzikanten opnam. Daar maken de mannen een selectie uit hun favoriete liedjes van singer/songwriters.

Meidengroep Djumbo brengt Jong Oranje geluk
06-06-2012 14:49:00

Voor de EK-kwalificatiewedstrijd  van Jong Oranje tegen Jong Bulgarije waren Lindsy, Lotte en Samantha van meidengroep Djumbo, door de KNVB, gevraagd hun EK-nummer “Kampioen Ole Olee” te zingen. In stadion De Geusselt te Maastricht won Jong Oranje dinsdag vervolgens met 5-0, waardoor de ploeg zo goed als zeker de groepsoverwinning op zak heeft. Voordat het Wilhelmus werd ingezet schalde eerst “Kampioen Ole Olee” door de speakers, waardoor de sfeer in het stadion meteen goed werd neergezet. “Even afkloppen” lacht Lotte “maar met zo’n goede sfeer zat de overwinning meteen in de lucht”. Vanaf zaterdag gaat het Nederlands elftal de strijd aan om de EK-titel.

Gouden cd voor Johan Derksen en Wilfred Genee
06-06-2012 14:38:00

De album CD “De Helden van Oranje” van Johan Derksen & Wilfred Genee heeft de gouden status bereikt. Er zijn binnen 3 weken al meer dan 25.000 exemplaren verkocht van de EK CD met liedjes over voetbal en Oranje. Het merendeel van de opbrengsten gaat naar Spieren voor Spieren, de stichting die zich inzet om spierziekten bij kinderen uit de wereld te helpen. 

Tina van Beeck & friends bouwen een feestje in Rucphen
06-06-2012 14:21:00

Aanstaande zondag 10 juni 2012 staat Zaal 't Trefpunt aan de Raadhuisstraat 80 in Rucphen in het teken van het muzikale evenement "Tina van Beeck & Friends". Het hoogtepunt van deze middag is natuurlijk de presentatie van de nieuwe single "Ik kan m'n liefde ...." van de spontane zangeres uit Prinsenbeek. Django Wagner zal het eerste exemplaar aan haar overhandigen. Voor deze plaat ging Tina de samenwerking aan met niemand minder dan Manfred Jongenelis. Hij schreef voor Tina dit liedje en maakte er een geweldige productie van. Haar "friends" zijn deze middag: Rinus Ponsen, Jolanda Zoomer, Rinus Werrens, Sander Kwarten, Django Wagner en Johan Heeren. Tevens is de Suc6FM roadshow aanwezig om het feest compleet te maken.

Jolanda doneert opbrengst single aan KWF Kankerbestrijding
05-06-2012 17:58:00

De uit Culemborg afkomstige zangeres Jolanda Philippi heeft samen met Corrinna van Mourik het nummer "Nieuwe kans"geschreven en de opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan de KWF Kankerbestrijding. Het toeval wil dat in de vriendenkring van Jolanda iemand zit die momenteel een chemobehandeling ondergaat. Hij is de inspiratiebron geweest voor het lied en in de clip, opgenomen door Clipstudio.nl heeft die jongen zelf een rol gekregen. 

Roel Thomas voelt de zomer
05-06-2012 16:46:00

Met ‘Ik voel de zomer’ laat Roel zich een andere kant van zijn muzikaliteit horen. Een lekkere vrolijke en muzikale track werd door Ray Klaassen (bekend van The Voice) en Roel Bloks geschreven en gecomponeerd, Doblo.com (o.a. Judith Peters en Roel Thomas, Marly, Tino Novelli) tekende bovendien voor de productie. De track werd ingespeeld door top sessie muzikanten zoals Jodie Kean, Arthur Wouters, The Hornkings, Roel Bloks, Gregor Hamilton en Marijn van den Berg, die eerder werkten met o.a. Jan Keijzer, en Ruth Jacott.

Rock and Roll populair door Shuman & Angel-Eye!
05-06-2012 16:40:00

Mr. & Mrs. Rock and Roll, René Shuman & Angel-Eye zullen 6 en 7 juni te zien zijn op Nederland 2 met hun onlangs in Maastricht opgenomen tv-special "A Magical Night". In deze tweedelige show reizen Shuman & Angel-Eye door de tijd. Met vakmanschap en virtuositeit spelen zij onvervalste rock and roll en adembenemende ballades met hun eigen swingende showband.

Robert den Brok en Dennis Jones geven optreden in New York
05-06-2012 04:37:00

De Nederlandse zangers Robert den Brok en Dennis Jones maken zich op voor een wel heel bijzonder optreden. Ze vertrekken namelijk naar New York, waar ze uitgenodigd zijn om op 6 juni op te treden voor de Nederlandse community in deze Amerikaanse wereldstad. “Het is fantastisch dat we hiervoor gevraagd zijn en een hele eer. We gaan er een feest van maken voor de Nederlanders die daar wonen” aldus Robert den Brok.

Win je eigen cd opname in Studio Winterswijk
04-06-2012 21:38:00

Eerder deze week heeft u kunnen lezen op onze shownieuwspagina dat zanger/producer René le Blanc samen met Frank te Hennepe een nieuwe studio heeft geopend in Winterswijk. Om deze opening te vieren hebben René en Frank een ludieke actie bedacht om u kennis te laten maken met studio Winterswijk. Ben jij artiest en wil je graag je eigen cd opname? Stuur een demo of MP3 van jezelf, voor 18 juni, met alle persoonlijke gegevens naar Studio Winterswijk.

Renee de Haan brengt eerste exemplaar ‘Mijn Vriend’ van Marco de Hollander
04-06-2012 20:57:00

Mijn Vriend, dat is de titel van de nieuwe singel van Marco de Hollander. Zondagmiddag 3 juni kreeg De Hollander zijn singel uitgereikt door Renee de Haan. Renee die al jaren in het vak zit, weet als geen ander een dijk van een feest neer te zetten. Tijdens de Hollandse Sterren Middag, had de zangeres het eerste exemplaar bij zich van de nieuwste hit van Marco.

Ralf Mackenbach tekent overeenkomst met Cloud 9
04-06-2012 20:49:00

Ralf Mackenbach, winnaar van het Junior en Junior Eurovisie Songfestival 2009, heeft een overeenkomst gesloten met platenlabel Cloud 9 Music. Ralf, die eerst getekend was bij EMI, zal vanaf heden onder het zelfde label vallen als o.a. Leonie Meijer, Shary-An en Songfestival winnares Rachel. De geboren artiest Ralf, overtuigde met zijn nummer ‘Click Clack’, heel Nederland van zijn zang en dans talent, tijdens het Junior Songfestival 2009. Maar niet alleen Nederland. Op 21 november 2009 vertrok de jonge, tapdansende zanger naar Oekraïne.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 juli t/m zondag 22 juli

     Susanna - Zomerliefde

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl