RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
De állereerste social media song is een feit
03-04-2018 17:37:00

Op 30 maart 2018 bracht het duo Raffaëla Paton en Kevin Brouwer hun single “Je Liked Wat Je Ziet” uit. Het nummer gaat over de populariteit van social media en het feit dat iedereen vlogger kan zijn of worden. Kevin, die al jaren te zien is bij RTL4, daagde Raffaëla uit om met hem het programma ‘De Beste van Nederland’ te presenteren. Voor Raffaëla onbekend terrein, maar ze ging de uitdaging aan. De chemie tussen de twee spatte direct van het scherm af. Live in één van de uitzendingen daagde Raffaëla op haar beurt Kevin uit om een single op te nemen. 

John West ontvangt nieuw album uit handen van René Froger
03-04-2018 12:37:00

Afgelopen vrijdag ontving John West uit handen van René Froger het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Jij bent zo’n mooie vrouw. John keerde voor deze gelegenheid terug naar 013 in Tilburg waar hij zijn nieuwste release vierde samen met gasten als Frans Duijts, Wolter Kroes, Danny en René Froger en natuurlijk Lange Frans en ruim 2500 fans. Op 'Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw' hebben naast John ook Manfred Jongenelis, Bram Koning en René Karst meegeschreven. 

Quincy en Remco zoeken een draagmoeder
03-04-2018 11:49:00

Een bijzondere wens en zoektocht verpakt in een lied. Quincy van Munster en zijn man Remco hebben samen een grote kinderwens. Samen zijn ze op zoek naar een draagmoeder voor hun kind, die overigens nadrukkelijk wordt betrokken bij de opvoeding van het kind. Door middel van deze single willen ze aandacht vragen voor hun zoektocht. De tekst is geschreven door Henny Thijssen en “Ons wondertje” is opgenomen in de Rooftop Studios. De zoektocht naar een draagmoeder is ook onderwerp van een documentaire die later in het jaar wordt uitgezonden

Kovvernacht op 14 april in Raamsdonksveer
03-04-2018 10:36:00

Maarl iefst vijf ‘kovverbands’ zullen zaterdag 14 april 2018 het podium bestijgen in De Witte Leeuw te Raamsdonksveer. De 16e editie is in aantocht! Initiatiefnemer Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke, Rooie Rico XXXL, The Pianoman & Friends) organiseert samen met Andy Broeders (The Young Stage Band) de 16e editie van de Kovvernacht in Raamsdonksveer. ‘We proberen telkens weer een zo divers mogelijk programma neer te zetten’ aldus Gino en Andy. 

Jordy van Eijndhoven brengt nieuw album gratis uit
03-04-2018 10:24:00

Op 31 maart bracht Jordy van Eijndhoven, neef van Henk Damen en bekend van zijn optredens in respectievelijk Bananasplit en Carlo's TV Café, zijn allereerste album uit voor het grote publiek. Het album, getiteld 'Het Zit Niet Altijd Mee (Demo's 2017)' bevat liedjes die hij normaliter nooit voor het grote publiek had willen laten horen. "Men verwacht na het zien van mijn optredens toch vooral feestnummers van me, maar dit is juist een heel persoonlijk album geworden met vele persoonlijke favorieten."

Zeeg van Seben tovert oud songfestivallied van Johnny Logan om tot zomerplaat
02-04-2018 19:04:00

De oude songfestival hit “Hold me now” van Johnny Logan is deze keer door Zeeg van Seben omgetoverd tot een zomerplaat die de titel 'Hou me vast' mee heeft gekregen. Volgens Zeeg spelen de gitaren en de frisse accordeon sound een hoofdrol. Zeeg is geen onbekende in het Nederlandstalige circuit. De sympathieke zanger uit Dordrecht heeft al heel wat podium ervaring en staat bijna wekelijks op de bühne met een gevarieerd repertoire. Alweer twee jaar geleden bracht hij zijn laatste single uit met de titel “Waarom”.

Wilmo brengt 'Ich bin wie du' in Nederlandstalig jasje op single uit
01-04-2018 13:55:00

Willem Verwoert beter bekend als zanger Wilmo kreeg de muzikaliteit met de paplepel ingegoten. Zijn opa, die mondharmonica speelde, ontdekte zijn talent. Wilmo wil heel graag zijn diversiteit laten horenen besloot om 'Ich bin wie Du' van Marianne Rosenberg uit 1975 in een Nederlandstalig jasje te steken met de titel “Ik ben als jij”. Van dit nummer heeft hij eerst,  om te kijken of het zou aanslaan,  een clip gemaakt welke lange tijd mee heeft gedraaid bij TV Oranje. Hij kreeg vele verzoeken om dit nummer op cd te zetten.

'Als twee honden vechten om een been'.....nieuwe single van Village & Wessel
31-03-2018 17:17:00

Als twee honden vechten om een been” is de titel van de nieuwe single van Village & Wessel. Twee mannen kijken terug op een jeugdliefde van lang geleden en wat doe je als je op hetzelfde meisje verliefd bent? De single wordt ondersteund door een clip waarin een aantal fotomodellen een rol spelen en die je mee terug nemen naar de jeugdgedachten van beide heren. Op dit vrolijke en uiterst dansbare liedje worden beide zangers begeleid door trompettist Rinus Zuidweg en saxofonist Franklin Schieman. 

Willy Blanco is terug met de meezinger 'Zij is van mij'
31-03-2018 16:36:00

Willy Blanco is trots op zijn nieuwe single 'Zij is van mij'  waaraan hij hard gewerkt heeft en die hij maar al te graag aan het grote publiek wil laten horen. En zien...want de single wordt vergezeld door een videoclip. Willy is geboren in Tilburg en sinds begin jaren negentig actief in de muziek business. Zijn muzikale carrière bouwde Willy zorgvuldig op door stapje voor stapje verder te gaan in het vak en door te laten zien dat hij een echte doorzetter is. De passie voor muziek begon al vroeg en overal waar hij gaat of staat draait het om muziek. 

Nieuwe single van de Suskes is wederom een onnavolgbare feesthit
30-03-2018 21:39:00

Vlak voor pasen 2018 lanceren de Suskes hun nieuwe single 'Fokje het Konijn!'. Een ideaal nummer voor tijdens maar vooral ook na de paasdagen. In ieder geval is het nummer ideaal voor elke feest! De Suskes is een geweldige feestband die bestaat uit Sipke de Boer (Beugelband), Sytse Haima (Pigmeat) en Koos Keus.Geïnspireerd door de avonturen van Suske en Wiske zorgen De Suskes voor een kolderieke sfeer tijdens hun optredens.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
30-03-2018 21:27:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! Op zondag 15 april is er weer een opnamedag. Alle artiesten zijn dan van 14.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans.

Driekes Hoekstra covert samen met met rapper Piet JR 'Dura' van Daddy Yankee
30-03-2018 21:21:00

Geen liefde op het eerste gezicht, maar liefde bij de eerste noot, toen Driekes Hoekstra het nummer “Dura” van Daddy Yankee voor de eerste keer hoorde en wist direct dat hij hier een eigen versie van wilde uitbrengen. Hij vervolgt met “Doe dan” dan ook de weg die hij reeds was ingeslagen met zijn eerdere singles "Ineens verliefd" en "Die ene zoen”, swingende, vrolijke nummers voor een breed publiek. Geheel passend bij de eigentijdse stijl van dit nummer, ging Driekes de samenwerking aan met rapper Piet JR. bekend van o.a. Gipsy Maffia. 

Sieneke heeft de Oranje Kroon
30-03-2018 13:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 april is dat ‘Denk je altijd nog aan haar’, de nieuwe single van Sieneke. De charmante levensliedzangeres uit Nijmegen is onlangs moeder geworden van haar tweede kind en nam vanzelfsprekend even een paar maanden de tijd voor haar gezin. Maar nu is ze weer helemaal terug met een verrassende nieuwe track. De sound is geïnspireerd op de gipsymuziek, met dank aan de bijdrage van gitarist Zonzo Basily.

Erik Adams laat met 'Dat ben jij' een nieuw geluid van zichzelf horen
30-03-2018 12:31:00

Een lekkere vette sound met mooie blazers en accordeon partijen, in combinatie met de mooie volle stem van Erik Adams levert samen een dijk van een plaat op. Zanger Erik Adams uit Druten (1968) is de muziek met de paplepel in gegeven. Hij speelt piano en zingt, en naast zijn muzikale opleiding die hij deed in Utrecht heeft hij jarenlang in diverse bandjes gespeeld. Tegenwoordig is hij bijna wekelijks op pad voor muzikaal entertainment als echte Allround zanger. Hij schreef en maakte zelf al verschillende nummers en die hij uitbracht.

Schlager König Otto Lagerfett presenteert zijn eerste Duitstalige album
29-03-2018 20:50:00

Op zondag 16 september presenteert de Duitse schlager König Otto Lagerfett zijn eerste Duitstalige album samen met een aantal zeer goede muzikale vrienden. Otto Lagerfett heeft de afgelopen twee jaar bewezen een vaste waarde te zijn op de vele Nederlandse podia. Otto zingt dan alle grote bekende Duitse Schlager hits, maar ook zijn eigen nummers. 'Das kann doch nur die liebe sein' en 'es kommt der Tag' zijn de hits die ervoor gezorgd hebben dat Otto met de snelheid van een Duitse sportwagen Nederland heeft veroverd. Atiesten die aan deze gezellige middag meewerken zijn: Django Wagner, Frans Duijts, Helemaal Hollands, Ancorra, Belinda Kinear, Lytse Hille, Joey Hartkamp en Johnny Romein. De middag wordt vakkundig aan elkaar gepraat door de presentator van het Mega Piraten festijn Willy Oosterhuis. 

Marco de Hollander gastheer Philala Muziekfeesten
29-03-2018 10:41:00

Philadelphia is een landelijke zorginstelling. Philadelphia begeleidt mensen met een verstandelijke beperking en wil dat de cliënten mede dankzij hun werk gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Omdat zij het belang van muziek in de zorg extra willen benadrukken startten zij Philala. Om het muziektalent binnen Philadelphia een podium te geven organiseert Philala een echte talentenjacht met de naam “Muziektalent van het Jaar”. In april en mei vinden hiervoor de regionale voorrondes plaats in Amsterdam, Dordrecht, Zuid-Scharwoude, Nunspeet, Bunnik, Meppel en Rijssen. Marco de Hollander ‘dé vrolijkste volkszanger van Nederland’  is tijdens deze gezellige regionale Muziekfeesten de gastheer. 

John West presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
29-03-2018 09:41:00

Op zaterdag 7 april om 16.00 uur presenteert John West zijn nieuwe album ‘Jij Bent Zo’n Mooie Vrouw’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. John zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. John West onderscheidt zich als zanger doordat het repertoire dat hij brengt in het volks- en feestsegment altijd een zekere stijl en klasse heeft, wat maakt dat zijn liedjes nooit plat worden. Zijn uit duizenden herkenbare stem maakt dat zijn fanschare blijft groeien.

Hollandio’s promoten single 'De sleutel van mijn hart'
29-03-2018 09:29:00

Een betere titel dan ‘Uit ons hart’ is bijna niet denkbaar als het gaat om het album dat in 2016 uitkwam van De Hollandio’s. Oer-Hollands volks, het pure levenslied en gebracht door een duo dat alleen al los van elkaar, een schat aan ervaring meebrengt. Zangeres Janske scoorde namelijk in het verleden solo al diverse successen en daarnaast flankeerde ze een kleine 10 jaar Jan Verhoeven bij het alom gewaardeerde Holland Duo. Jack van Raamsdonk is naast zanger ook producent, componist en tekstschrijver en maakte deel uit van Exit.

DJ Jes & François Pieters brengen ‘Die ene nacht’
28-03-2018 21:49:00

Die ene nacht’ is de titel van de inmiddels negende single van François Pieters. Deze keer is François echter een samenwerking aangegaan met DJ Jes. François, die in november 2018 z’n 12 ½ jarig artiestenjubileum viert bij Zalencentrum Opera in Den Haag, kreeg van DJ Yes een verrassende bewerking  van de wereldhit ‘September ‘ van Earth Wind and Fire aangereikt. ‘DJ Yes en François kwamen elkaar tijdens optredens wel eens tegen. ‘Op een gegeven moment raakte ik met hem in gesprek en daar is een goede vriendschap uit ontstaan. 

Bert Zwier presenteert gezellige voorjaarssingle
28-03-2018 19:59:00

‘Steeds maar weer’ is de titel van de nieuwe single van Bert Zwier. Een heerlijke gezellige voorjaarssingle die je de zomer kriebels al bezorgt en die je zelfs het najaar zal verblijden. Bij sommige liedjes kun je spreken van een muzikale oorwurm, een of twee keer horen en je krijgt hem niet meer uit je hoofd. Irritant, aanstekelijk en inderdaad ‘Steeds maar weer’ laat je niet meer los. Meer dan 10 jaar is Bert Zwier al een graag geziene artiest, die op geheel eigen wijze zijn publiek weet te vermaken, met inmiddels al een groot eigen repertoire. 

Het Artiesten Festival maakt TV opnames bij vakantiepark Landal Coldenhove
28-03-2018 18:43:00

“Het Artiesten Festival” is een programma met bekend en onbekend talent dat wekelijks te zien is op RTV1, de streekomroep van de Veenkoloniën. Op zondag 29 april 2018 worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen op vakantiepark Landal Coldenhove (Boshoffweg 6 Eerbeek). In de line-up staan de volgende artiesten gepland: Ronnie Tober, Colinda & Daisy, Wimmie Bouma, Marlous, Hessel & Ineke, Danny Diëgo, Die Cappuccinos, The Moonlights, John Enter, Yara Beeks, Zangeres Hermien, Robert Pater en Marcel Bruggeman. De presentatie ligt wederom in handen van de altijd vrolijke, enthousiaste en sprankelende gentleman-entertainer Franky Stardust. 

Doenja plukt de dag
28-03-2018 17:42:00

Na de wijze raad van Doenja met “Kijk jij eens naar je eigen’, komt zij met de boodschap “Leef je Droom’. Wees niet bang voor morgen en blijf niet hangen in de zorgen van gisteren. Geniet van vandaag, van het moment, van het hier en nu. Geniet van de momenten die je NU beleeft, want het NU is het enige wat er is dus: “Pluk de dag’! Het liedje  is door Gilbert Themen geschreven. Edwin van Hoevelaak heeft het energieke nummer geproduceerd. Deze krachtige opzwepende track neemt je direct mee in een positieve vibe en is een heerlijke start van de dag.

Belgische zangeres Louisia presenteert gloednieuw album 'Op weg naar het geluk'
28-03-2018 16:54:00

De Belgische zangeres Louisia heeft een opvallend stemgeluid met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met producer/tekstschrijver André Kooiman bracht ze reeds 3 singles uit waarmee ze al veel airplay kreeg in België en Nederland. Dit jaar wordt ze 60 jaar en viert dit met een groot feest met veel collega artiesten. Tevens presenteert ze dan haar gloednieuwe album “Op weg naar het geluk”. Maar liefst 13 prachtige nieuwe producties gemaakt door producer André Kooiman zijn gebundeld op deze fraai vormgegeven cd. 

Sieneke is sterker dan ooit
28-03-2018 14:55:00

Sieneke heeft nieuws! De jonge zangeres die al jaren met trots de titel ‘Prinses van het Levenslied’ draagt is onlangs moeder geworden van haar tweede kind, zoon Dani! En… presenteert een compleet nieuwe single getiteld ‘Denk Je Altijd Nog Aan Haar’. De altijd stralende Sieneke pakt de muzikale draad van haar leven weer op. Met een koffer vol hits én een drukke agenda op zak lacht het geluk de 25 jarige zangeres toe. Na een korte break, waarin ze met volle teugen heeft genoten van haar gezin is de tijd rijp! 

Jubileumconcert Marianne Weber & John de Bever + CD kado!
28-03-2018 14:44:00

Marianne Weber & John de Bever in het AFAS Circustheater in ScheveningenOp maandag 23 april viert Marianne Weber haar 25-jarig artiestenjubileum in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Samen met John de Bever en de bekende Marcel Fisser Band zingt de Koningin van het levenslied alle grote hits die ze de afgelopen 25 jaar had. Vanzelfsprekend doen John en Marianne ook een aantal duetten. De avond is extra bijzonder omdat dit het enige concert is dat Marianne Weber dit jaar geeft! Vooraf, in de pauze en na afloop zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Marianne en John spelen op een concertvleugel. Na afloop is er een swingende afterparty. Verder krijgt iedere bezoeker een herinnering mee naar huis. 

Elz Bakker & Rinus Ponsen lanceren wederom een duet
28-03-2018 14:24:00

Na de vele positieve reacties op hun eerste duet “Toch blijf ik altijd dromen”  brengen Elz Bakker en Rinus Ponsen wederom een duetsingle uit. Nadat ze er achter kwamen dat hun stemmen goed bij elkaar pasten en het succes van hun vorige duet besloten ze samen het duet “Libertà”. van Al Bano & Romina Power nieuw leven in te blazen en maakten er een eigentijdse versie van met de titel “Lieveling”. De Nederlandse tekst is van Emile Hartkamp en Norus Padidar , die ook de opname en productie hebben gedaan.

Guus Meeuwis staat voor het 13e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion
27-03-2018 21:21:00

Deze zomer staat Guus voor alweer het 13e opeenvolgende jaar in het Philips Stadion met zijn Groots met een zachte G concerten! Waar luchtvaartmaatschappijen, wolkenkrabbers en bijgelovigen het getal 13 het liefst overslaan, gaat Guus deze 13e editie juist extra in het zonnetje zetten: “Uit alles is iets positiefs te halen! Dus vieren wij deze 13e editie. Om het tegendeel te bewijzen of gewoon omdat het kan! 

Nieuwe single van John Enter is gericht op de radiostations
27-03-2018 21:05:00

John Enter staat bekend als een feestartiest, maar zijn nieuwe single ‘Hou van het leven’  is een opvallende rustige single. Vorig jaar kwam de zanger op Mallorca op het idee om de radiostations van Nederland en België toe te zingen met de boodschap dat men van het leven moet genieten. De single ‘Hou van het leven’ is dus gericht op de radiostations, maar John Enter is John Enter niet als er geen feest is. Daarom is er ook een heuse ‘beukversie’ van de nieuwe single. Dit nummer is special gemaakt voor tent-, dance- en radiofeesten.

Marco de Hollander gaat fans compleet verrassen
27-03-2018 19:03:00

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op vrijdag 25 mei 2018 zijn opwachting weer in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze avondvullende show gaat Marco zijn fans compleet verrassen. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en vier spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden. 

Nick Nicolai maakt diepe indruk bij jury SBS6-talentenjacht Topper Gezocht
26-03-2018 18:53:00

Nick Nicolai heeft zaterdag tijdens de SBS6-talentenjacht Topper Gezocht diepe indruk gemaakt met zijn vertolking van André Hazes' megahit ‘Zij Gelooft In Mij’. Al na de eerste noten zaten Jeroen van der Boom, Gerard Joling, René Froger en Jan Smit met open mond en stijgende verbazing naar de loepzuivere uithalen van Nick te luisteren. De winnaar van Holland's Got Talent 2016 heeft met zijn succesauditie een zogenoemde hotseat veroverd, waarmee de 20 jarige zanger een gegarandeerde plek heeft in de halve finale van Topper Gezocht.

1200 bezoekers vieren ongekend feest tijdens het FeestBeesten Indoor Festival
26-03-2018 18:33:00

Het werd aangekondigd als ‘ Het gezelligste feest van het jaar’ en binnen een maand was het al uitverkocht. In een volgepakt Zalencentrum Wieleman in Westervoort is afgelopen vrijdag een ongekend feest gevierd door ruim 1200 bezoekers tijdens de eerste editie van FeestBeesten Indoor Festival.  Organisatoren Michael en Joey Hartkamp spreken van een groot succes ‘Wij zijn vooral erg trots op de gemoedelijke en gezellige sfeer tijdens FeestBeesten. Alle bezoekers komen met een doel en dat is een geweldig gezellige avond te beleven. 

Harten 10 krijgt veel enthousiaste reacties op nieuwe single ‘Niets of Niemand’
25-03-2018 21:18:00

De vaste fans van Harten 10 zijn laaiend enthousiast over hun nieuwe single ‘Niets of Niemand’. Dat vertelden Martien en Tineke tijdens de Feestweek in Westendorf aan de shownieuwsredactie van TV Oranje.  Harten 10 verbleef de afgelopen week in Oostenrijk op uitnodiging van Van Der Valk Vakanties. Tijdens de feestavonden in Hotel Thaler in Hintherthiersee werd het lied ook goed ontvangen. De zoektocht naar Niets of Niemand’ heeft ruim een half jaar geduurd. ‘Maar het wachten was de moeite waard. 

Eljan de Graaf brengt ode aan zijn vader, vriend én collega
25-03-2018 21:13:00

Eljan de Graaf was als kleuter al een paar keer per week aanwezig bij de muziekrepetities van zijn vader, drumde de eerste jaren bij Mooi Wark en heeft in diverse Top-40 bandjes gespeeld. Zijn verslaving van het maken van muziek heeft hij te danken aan zijn vader en daarom is zijn single ‘Heel je leven heb jij gegeven’ een ode aan zijn oude heer. Als 6-jarige jongen was Eljan de Graaf al tweewekelijks aanwezig bij de repetities van het Noorder Bar trio, de band van zijn vader. Een bekend Drents Trio dat met name rond ’74 tot ’85 actief was. 

Jamai presenteert nieuw album bij MediaMarkt in Apeldoorn
25-03-2018 12:04:00

Op tweede Paasdag, maandag 2 april om 16.00 uur presenteert Jamai zijn nieuwe album ‘Genoeg Te Doen’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Jamai zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Vijftien jaar geleden bracht Jamai Loman als winnaar van de eerste editie van Idols zijn eerste album uit. In de jaren die volgden kwamen er  voornamelijk acteer en presentatieklussen op zijn pad, waardoor muziek maken naar de achtergrond dreef. 

Vinkeveen Ahoy zingt Hazes op zondag 22 april 2018
25-03-2018 11:19:00

Op zondag 22 april zal de eerste editie in 2018 van Vinkeveen Ahoy van start gaan, uiteraard met leuke en gezellige live optredens met 100% Hazes repertoire. Wil je ook gezellig samen mee feesten met Johnny Romein Sidney Bischoff Tony Anderson Stefan Storm en Stanley Hazes reserveer dan jou tickets via deze link of info@feestartiesten.nl. 'Beleef deze top middag inclusief 4 uur varen op de Vinkeveense plassen samen met de crew van Rederij Jim Klinkhamer.en Rene Cassee. Op de boot serveren wij kleine hapjes en ter afsluiting ons welbekende bekende warme en koude buffet', meldt de organisatie.  De prijs in de voorverkoop bedraagt € 27.50 p.p. De trossen gaan los om 14.00 uur! Ook erg leuk om gezellig aan te schuiven voor kleine groepen en bedrijfsfeestjes.

Nieuwe single van Raymon Hermans gaat over z'n leven, carrière en wat hij meemaakt
24-03-2018 21:35:00

Het gaat goed met Raymon Hermans. Niet zomaar, maar op basis van toewijding en inzet. In zijn nieuwe nummer ‘Toekomst’ vertelt Raymon dan ook over zijn leven, carrière en wat hij meemaakt. De single is de opvolger van de hit ‘Gevallen’ en afkomstig van zijn uiterst succesvolle album 'M'n Favoriet' welke onlangs verscheen. 'Toekomst' is wederom door Raymon geschreven en samen met vaste producer Harald Queens opgenomen. Hiermee vervolgt Raymon zijn succeskoers welke ingezet is met eerdere singles.

Derde single voor Marco Schuitmaker een feit
24-03-2018 19:52:00

De jeugdige zanger Marco Schuitmaker debuteerde vorig jaar met de single ‘Niemand Kust Als Jij’ en presenteert met ‘Zomernacht In Griekenland’ alweer zijn derde single. Marco is dan ook actief bezig een carrière op te bouwen, en dat vertaalt zich dan ook in diverse optredens in het land. Momenteel treft Marco Schuitmaker de voorbereidingen voor zijn debuutalbum welke later dit jaar verschijnt. Hierin wordt Marco begeleid door Christiaan Hulsebos en producer Kees Tel, beiden geen onbekenden in de Nederlandse muziekwereld.

K3 danst op rolschaatsen de zomer in met clip nieuwe single Whoppa!
24-03-2018 07:44:00

De zomer kan niet snel genoeg beginnen voor Hanne, Marthe en Klaasje. Daarom rolschaatsen ze de zon tegemoet in de clip van hun nieuwe single Whoppa! een lekker zomers nummer vol actie. Op 16 maart was Whoppa! al te beluisteren en vanaf 24 maart is ook de clip bij het heerlijke zomerse nummer te zien op Studio100 TV en het K3 YouTube kanaal. De clip is één groot feest. Marthe, Klaasje en Hanne stralen en er wordt natuurlijk ook weer volop gedanst. Iedereen zal zien dat K3 ook een stoere kant heeft! 

Franky Falcon lanceert veelzijdig album
24-03-2018 07:36:00

Twee jaar geleden vierde Franky Falcon alweer zijn 25e artiestenjubileum en hij bezegelde dat met het album ‘25 Jarig Jubileum’. In de afgelopen twee jaar is er alweer veel gebeurd in de carrière van Falcon; behalve succesvolle duetten met Charelle en Jan Verhoeven verschenen er tevens solo singles. Nu is het weer tijd voor een nieuw album ‘Franky Falcon Zingt Met Een Lach En Een Traan’; een titel die de lading volledig dekt. Franky laat op dit album zijn veelzijdigheid zien en zingt vrolijke feestnummers maar ook gevoelige levensliedjes. 

Jannes heeft de Oranje Kroon
23-03-2018 13:35:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 maart is dat ‘Dat gevoel van samen zijn’, de nieuwe single van Jannes. De Drentse zanger bezingt op karakteristieke en gevoelige manier zijn favoriete onderwerp: de liefde. “Deze single gaat over de pure liefde waarbij je elkaars ogen, juist na jaren gevuld met lief én leed, elke dag laat stralen. Daar gaat het om in het leven, want als je dat gevoel kent dan ben je een gelukkig mens”, aldus Jannes. “De tekst is ook een buiging naar mijn fans, want ik ben ze ongelooflijk dankbaar.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool