RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Mash!.....een nieuw fris duo
08-02-2012 18:25:00

Mash! is een fris nieuw duo dat bestaat uit de zangeressen Anouk van Schie en Meike Hurts. De dames leerden elkaar zeven jaar geleden kennen toen beiden werden geselecteerd voor de zeer succesvolle meidengroep KUS waarmee de dames met name in het kindercircuit dikke hits scoorden en gouden platen in de wacht wisten te slepen. De blonde Anouk en de donkere Meike hadden meteen, op zowel persoonlijk als muzikaal vlak, een enorme klik. Na de split-up van de meidengroep , besloten deze zielen-zusjes samen verder te gaan.

Geannuleerde voorstellingen ‘Ramses’ worden ingehaald
08-02-2012 17:28:00

Vorige week vrijdag werd bekend dat Hans Hoes de rol van de oude Ramses niet langer kan spelen in verband met gezondheidsredenen. De voorstellingen in Doetinchem, Amsterdam, Barendrecht, Emmen en Cuijk konden daardoor helaas geen doorgang vinden. Uiteraard heeft Albert Verlinde Entertainment er samen met de theaters voor gezorgd dat de voorstellingen snel kunnen worden ingehaald. Doetinchem (voorstelling van 3 februari) wordt ingehaald op 24 april 2012. Amsterdam (voorstelling van 4 februari) wordt ingehaald op 26 april 2012. Barendrecht (voorstelling van 7 februari) wordt ingehaald op 25 april 2012.

Nieuwe single voor Mitchell & Michael
08-02-2012 17:22:00

"Veer zeen Limburgers" is de titel van de nieuwe single van het uit Schinveld afkomstige duo Mitchell & Michael. Het in opkomst komende duo heeft het nummer helemaal zelf geschreven. Op het moment werken de mannen hard aan hun album welke op 10 maart a.s. gelanceerd zal worden gepaard met een grote presentatie bij Café Oud – Spaans, Spaans Neerbeek 8 te Geleen Zuid. Meewerkende artiesten zijn: Harry Weiss, Duo Op Ós!, Neer Scheffer, Gonnie & Nico, Kim, Ruud de Muzikant en Kimberly.

Jan van Est scoort met 'Een ouderwetse Hollandse winter’
08-02-2012 11:41:00

Met temperaturen van -22 op de thermometer, ijspret in heel Nederland en een heuse Elfstedentocht op de loer is de single ‘Een ouderwetse Hollandse winter’ van Jan van Est weer super actueel. Vele radiozenders hebben de single weer opgenomen in hun lijsten om het Hollandse wintergevoel muzikaal te ondersteunen. De single ‘Een ouderwetse Hollandse winter’ was in de winter van 2010 / 2011 ook al DE winterhit.

John Enter bezingt de mooiste tocht
08-02-2012 09:54:00

De mooiste tocht is de Elfstedentocht. Dat zijn de woorden van zanger/entertainer John Enter. Ieder jaar als er maar iets van natuurijs ligt staat hij de schaats op deel te nemen aan de diverse toertochten. Vele medailles heeft hij overgehouden aan de diverse tochten in heel het land. Helaas voor hem zal er dit jaar geen toertocht in zitten want de optredens hebben voorrang. Maar om toch mee te doen met de muzikale winterkost heeft John Enter zijn hit "Mijn mooiste Beth" omgedoopt in "Elfstedentocht de mooiste tocht" Afgelopen nacht heeft hij samen met het team van Terry West keihard gewerkt om het product vandaag klaar te hebben. En het resultaat is super!!

Twee nieuwe singles voor Angela Groothuizen
08-02-2012 07:35:00

Angela Groothuizen heeft niet één maar twee nieuwe singles uit. Aanvankelijk zou alleen de single “Ik Verdedig” worden uitgebracht maar gezien het koude weer is het winterse “Vinkeveen” nu ook op cd-single uit. De singles zijn afkomstig van het album "Ik Verdedig" welke eind 2011 is uitgebracht. De cd die al in de Album top 100 stond bevat elf prachtige tracks. De nummers hebben elk hun eigen charme. Op het album staan naast de nieuwe singles “Ik Verdedig” en “Vinkeveen” successen als “Ik Hou Van Dit Land" en "Niets Blijft."

Organisatie & artiesten komen gedupeerden Amsterdam-Live tegemoet
08-02-2012 07:21:00

Het extreme winterse weer waar Nederland de afgelopen dagen mee te kampen had, zorgde bij veel bezoekers van Amsterdam-Live voor de nodige problemen. De organisatie had, gezien de kaartverkoop, op een velen malen groter publiek gerekend, maar helaas kon niet iedereen komen. Was jij één van die mensen? Treur dan niet langer: ze gaan dit gigantische spektakel nog eens over doen! En het beste van alles; iedereen met een ticket voor de afgelopen editie is er dit keer GRATIS bij! Ruim 50% van de bezoekers van Amsterdam Live wisten The Sand afgelopen vrijdag niet te bereiken door het winterse weer. Of je nou met de fiets, bus, trein of auto van plan was te komen; erg moeilijk allemaal. Samen met de artiesten, The Sand en het personeel is besloten om dit feest op 2 maart over te doen.

It giet oan met Sibbele
07-02-2012 14:37:00

De van oorsprong uit Friesland afkomstige Volendamse zanger Sibbele, heeft alvast een voorsprong genomen op een mogelijke Elfstedentocht de komende week. Heel Nederland staat op zijn kop en is in gespannen afwachting op de tocht der tochten. Sibbele (Wim Westendorp) ,stadionspeaker van Fc Volendam en bassist van de band Volendam-Alive, springt daar nu al op in. Sibbele scoorde eerder een hit met “Oh la la….het zusje van Jan Smit” .“Mijn  Friese bloed begon aardig te borrelen” aldus Sibbele.

Patty Brard & Alex organiseren poging tot langste polonaise ter wereld
07-02-2012 13:24:00

De bekende feestartiesten Alex en Patty Brard organiseren op zaterdag 18 februari tussen 13.00 en 18.00 de langste polonaise ter wereld in de Brabanthallen Den Bosch. Deze bijzondere recordpoging wordt ondersteund door artiesten zoals Gerard Joling, Stef Ekkel, Django Wagner, Yes-R en Peter Beense, die allemaal deze dag op komen treden. Volgens Patty en Alex moeten er meer dan 3.000 personen mee doen wil het record standhouden.

Download nieuwe single van Paul Posthuma en maak kans op een thuisconcert
07-02-2012 13:06:00

Download nu de nieuwe single " Passie van de nacht " van Paul Posthuma en maak kans op 1 van de 2 thuisconcerten die Paul weg geeft! Leuk toch voor bijv. een verjaardag of Barbecue of een ander leuk feest! noem het maar op. Ook neemt Paul dan een goede vriend en collega mee! Voor een leuke en gezellige avond. Downloaden kan via Downloadmusic of via Radio 538 en stuur het bewijs van betaling dat je via de mail krijgt door naar info@paulposthuma.nl Voeg ook even een telefoonnummer bij. De winnaars worden door een onafhankelijk persoon uitgeloot, en krijgen eind deze maand persoonlijk bericht.

Marco de Hollander betrapt in de opnamestudio
07-02-2012 11:24:00

Vele fans kijken er al weer naar uit. Maar het gaat gebeuren. Marco de Hollander is bezig met de opvolger van zijn succesvolle single ‘Lekker Ding’. “Lekker Ding is een succesvolle plaat, en dat merk ik nog steeds. In elke feesttent of kroeg, wordt de single luidkeels meegezongen” aldus de Hollander. Met de single had Marco diverse tv opnames en verscheen ermee op diverse verzamel CD’s. Kortom de druk is hoog voor de opvolger. In de Diffrence Studio te Weert onderleiding van Ronald Moonen, heeft Marco zijn muzikale creativiteit weer los gelaten.

Buitenland lonkt naar Nederlandse Rolf Sanchez
07-02-2012 11:15:00

Via YouTube kwam het X-Factor filmpje waarin Gordon’s protegé Rolf het nummer “Yo No Se Mañana” zingt, onder ogen van Marcos Hernandez. De producer van o.a. Grammy Award Winnar Juan luis Guerra en Jose Feliciano was “impressed” . Via Jorge Taveras, een andere grote naam in de Latijns Amerikaanse muziekindustrie namen ze contact op met Rolf’s management met de uitnodiging om naar de Dominicaanse Republiek te komen. ‘When I heard him sing for the first time I was very impressed by his God given talent.

Wannebiezz gaan voor dé carnavalshit van 2012
07-02-2012 10:42:00

Rocco di Cabrio, Arie van Ballegooie en Gilles de la Tourniquette, oftewel de Wannebiezz, timmeren enorm hard aan de weg. Met hun, inmiddels bekende, enthousiaste gedrevenheid hebben deze humoristische muzikale entertainers de strijd aangebonden met diverse conculega´s in de "Feest-muziek-scene". Met de naderende Carnaval hebben verschillende media een verkiezing uitgeschreven en zoeken de Carnavalskraker van 2012. Zo ook Giel Beelen.

Zoektocht naar de leukste ijsbaan van Nederland
06-02-2012 15:16:00

De schaatskoorts is losgebarsten in Nederland. Veel mensen hebben de schaatsen ondergebonden. Maar waar draai je de leukste rondjes? RADIONL is op zoek naar de leukste ijsbaan van Nederland. De RADIONL-ijsmeester rijdt deze week door heel Nederland en inspecteert natuurijsbanen die deze week bij de zender worden opgegeven. Tijdens de inspectie wordt er op verschillende criteria gelet.

Twee Elfstedentocht liedjes op single 'Bonnie hoep' van de Zware Jongens
06-02-2012 12:24:00

De nieuwe single van de Zware Jongens “De Bonnie hoep” komt deze week nieuw binnen in de Mega Top 100 op nummer 68 en in de Nederlandstalige lijst van RADIONL staat de plaat op de 18e plek. Het bijzondere aan het schijfje is dat er naast de a- kant ook twee Elfstedentocht liedjes op staan.  Op de single staan “Op de schaats naar Bartlehiem” en een moderne, Nederlandstalige versie van “De Bonkevaart”. De Zware Jongens (Fokko Dam en Arie Kuipers) hebben een historie als maker van Elfstedentocht nummers.

Henry van Wijmeren gaat terug naar zijn roots
06-02-2012 12:16:00

Maandag 20 februari wordt een unieke dag voor Henry van Wijmeren. Na ruim 20 jaar wordt dit een weerzien met zijn oude bandleden van "Devotion". Deze band kenmerkte zich door de heerlijke East coast sound met bluegrass  country en folk invloeden. Hun eerste single werd destijds opgenomen bij Telstar Studio. Dit weerzien wordt  niet zo maar een reünie. Het initiatief is ontstaan door zijn zoon Pete (gitarist, sing/songwriter) die een geweldige zomerhit voor Henry in petto heeft.

JC Event presenteert artiesten promotiedag
06-02-2012 11:47:00

Op zondag 22 april 2012 presenteert JC Event een artiesten promotiedag bij Café- Zaal "Het Vermaak"aan de Schansstraat 41 te Raamsdonk. Meewerkende artiesten zijn: Christian Malan, Sander Kwarten, Ron De Ridder, Jordan Peeters, Manuela Rokven, Michel Wolsink, Suzie, Roy van Lent, Ferry Goorden, Mike Angelo, Patrick Van Rijsewijk, Petra Van Gennip en DJ Stefan. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree is geheel gratis. de presentatie is in handen van Geert Harding.

Tweede Engelstalige single voor Gabry een feit
05-02-2012 11:57:00

In november 2011kwam Gabry Eckenhaussen op het idee om een Engelstalig nummer op single uit te gaan brengen. Met succes werd  de single erg goed ontvangen bij diverse radiostations. Op 25 februari komt er een vervolg met een nieuwe single getiteld "I can love you better". Dit is een wat vlotte nummer dan haar vorige single "Am i the only one". De clip moet nog worden opgenomen maar dat zal snel gebeuren. Vervolgens zal er een promotietour langs radios's worden gestart.

Jaman is 'Hollandse Nieuwe'
05-02-2012 11:37:00

Elke week kiezen TV Oranje en RADIONL de 'Hollandse Nieuwe'. Vanaf maandag 6 februari is dat Jaman met 'Dat ging snel voorbij'. Het is de opvolger van 'Gewoon weer opnieuw', waarmee de Overijsselse zanger vorig jaar een grote hit scoorde. Ook deze nieuwe single heeft hitpotentie. Het is een voorloper van een album dat in april uit zal komen. Jaman maakt het liefst 'gezellige volkse muziek, die door iedereen te begrijpen is'. 'Dat ging snel voorbij' is daar een mooi voorbeeld van.

Contest 'Beste DJ van Nederland' daverend van start
05-02-2012 11:15:00

De deejays Blockside  uit Zwolle (Overijssel), The Tempest uit Ammerzoden (Gelderland) en Freshmaker uit Oldenzaal (Overijssel) werden de winnaars van de eerste voorronde van de contest ‘Beste DJ van Nederland’ die afgelopen vrijdag 3(/2) in discotheek De Leeren Lampe in Raalte werd gehouden.

Nieuw album Danny Lukassen vanaf heden verkrijgbaar
04-02-2012 12:47:00

Zaterdag 28 januari 2012 gaf Danny Lukassen zijn CD-Presentatie en Live concert in een uitverkocht  Partycentrum Roekz te Vinkeveen. Het orkest stond onder leiding van Hans Jansen en de backingvocals werden verzorgd door niemand minder dan De Frogets. Het Album “NU” is met behulp van Hans Bedeker & Marcel Schimscheimer opgenomen en is werkelijk een pareltje te noemen. De Cd bevat 15 prachtige stukken en Danny neemt u mee op een muzikale reis van 20 jaar.

Rappe Willem even solo
04-02-2012 12:19:00

Rappe Willem van het duo Nooitvanheurd heeft i.s.m. Jaap (én Joke) Huisman van Studio Locust uit Zuidlaren twee potentiële hits opgenomen. Het ene liedje is opgenomen met behulp van een echte GGZ verpleegster. De titel van dit snelle doch fraaie "happy ska" liedje is "Turbo Therapie. Het andere lied gaat er over dat we met elkaar helemaal naar de kloten gaan...althans volgens die inmiddels veel besproken Maya kalender! Het origineel is van Trio Katastroof uit Antwerpen.  

Gers Pardoel meest gedraaid op Vlaamse radio
03-02-2012 16:49:00

De populariteit van Gers Pardoel breidt zich inmiddels uit tot buiten de landsgrenzen. ‘Ik Neem Je Mee’ is niet alleen een hit in Nederland, maar ook bij onze Zuiderburen. De afgelopen maand was ‘Ik Neem Je Mee’ de meest gedraaide single op de Vlaamse radio. Het nummer van de Brabantse rapper stond in de eerste drie weken van dit jaar op nummer 1 in de Vlaamse hitlijsten. Afgelopen maand ontving Pardoel in Nederland een Gouden Award voor zijn debuutalbum ‘De Wereld Is Van Jou’.

It giet oan!! In ieder geval voor Denise Rivera
03-02-2012 13:39:00

"It giet oan" het zijn legendarische woorden die worden uitgeproken bij de aankondiging van de Friese Elfstedentocht. Of deze woorden in 2012 waarheid worden zal de tijd leren. Wel weten we dat het nog behoorlijk moet vriezen alvorens de tocht der tochten doorgang zal gaan vinden. Maar dat in Nederland de koorts is toegeslagen was al duidelijk na 2 dagen nachtvorst. Ook op muzikaal gebied is en zal er de komende week weer veel gebeuren.

Wie wordt de Radio Hollandio Carnavalskraker 2012
03-02-2012 13:01:00

In 2011 werd DJ Bompa & De Mens met 'Als Brabander Ben Ik Geboren' de Radio Hollandio Carnavalskraker. Inmiddels is de strijd om in hun voetsporen te treden in volle hevigheid losgebarsten; Radio Hollandio is ook dit jaar overladen met inzendingen voor de Radio Hollandio Carnavalskraker 2012. Ook dit jaar hebben ze een keuze weten te maken uit al deze inzendingen. Onder het kopje KRAKERS vind je de 30 kanshebbers in willekeurige volgorde. Stemmen is mogelijk tot zondag 12 februari, 00.00 uur.

Frans Bauer speelt gastrol in Flikken Maastricht
03-02-2012 08:30:00

Vanavond speelt de aflevering van Flikken Maastricht zich gedeeltelijk af in een woonwagenkamp waar het halfverbrande lijk van een jongen is gevonden. Frans Bauer, die zelf is opgegroeid op het woonwagenkamp komt toevallig net langs voor een optreden. Angela Schijf die de rol van Eva van Dongen speelt  vindt dat Frans deze acteerklus supergoed geklaard heeft. "Hij speelt zichzelf. Dat heb ik ook eens moeten doen. Niets is moeilijker, maar bij hem ging het heel ontspannen", aldus de 32-jarige actrice.

Hit Pet Raket en John Kanon neemt gigantische vlucht
03-02-2012 08:13:00

Hoe een grapje kan uitgroeien tot een serieuze carnavalskneiter ondervinden momenteel de twee muziekvrienden "Pet Raket en John Kanon". Voor de gein namen ze samen een plaatje op voor een plaatselijke horeca gelegenheid, en ook maakten ze op dezelfde melodie een nieuwe tekst om het ook draaibaar te maken voor andere kroegen en feestzalen. Het resultaat tot op heden: ze staan landelijk in zowat elke playlist van carnavals beminnend Nederland. De single staat ondertussen op de best verkochte carnavalsverzamelaar van 2012.

Wesley Bronkhorst LIVE
02-02-2012 20:18:00

Momenteel is Wesley Bronkhorst enorm druk met de voorbereidingen van zijn concert "Wesly Bronkhorst Live in the Garden welke op donderdag 19 april 2012 zal plaatsvinden in de tuin van Brasserie "Paardenburg" te Ouderkerk aan de Amstel . Hij is trots dat hij als artiest een fantastisch live orkest met diverse collega's mag geven om de gasten te vermaken. De aanvang is vanaf 18.00 uur en kaarten zijn  voor € 100.00 inclusief een walking diner en drankjes vanaf dinsdag 7 februari verkrijgbaar.  Verder laat Wesley weten dat de opnames van de nieuwe single klaar zijn.

DJ Menno en Dennis Jones blazen Deurzakkers klassieker nieuw leven in
02-02-2012 19:55:00

DJ Menno heeft samen met Dennis Jones de carnavalsklassieker "Doe Een Stapje Naar Voren" van de Deurzakkers in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat is een opzwepende partytrack geworden. DJ Menno is een jonge upcoming DJ, die momenteel diverse prijzen in de wacht sleept. Zo won hij onlangs de Après Skihut DJ Contest 2011 en zal hij te zien zijn op Go Après Ski 2012 in AHOY. Dennis Jones is geen onbekende. Vanaf eind jaren '80 scoort hij regelmatig hits zoals ''Don't Wanna Give Up'', ''Heart Of Gold'' en ''Ma Belle Amie''.

Laura van den Elzen komt met nieuwe single
02-02-2012 17:33:00

Laura van den Elzen, finaliste van MyNameIs en Albert Verlinde's nummer 1 tijdens de RTL4 show wat door miljoenen mensen werd bekeken in Nederland en Belgie heeft na haar succes van de single "The Climb" een nieuwe nummer uitgebracht met een videoclip met prachtige meiden.

Ook zo'n zin om eens lekker gek te doen?
02-02-2012 17:04:00

De nieuwe clip van Picobello van het liedje "We doen eens lekker gek vandaag" is te bewonderen bij TV Oranje. Het is een voorproefje van de DVD die april/mei dit jaar zal uitkomen. Deze keer heeft het duo gekozen voor een heel vrolijk liedje waar je blij van wordt. In deze tijd van het jaar en met de naderende carnaval is dit een liedje waar je niet op kunt blijven stil staan. De clip is geproduceerd door Albert Bakker Video uit Ruurlo.

Peter Loree gaat solo
02-02-2012 16:56:00

Vanaf 1 januari is Peter Loree na 12 jaar zanger te zijn geweest in de formatie het Feestteam solo gegaan. Met veel succes, want ook als initiatiefnemer van 52wekenfeest gaat het op dit moment als een speer. Peter Loree brengt onder 52wekenfeest elke week een nieuwe single uit in 2012. De singles van de laatste weken zijn overal terug te vinden op de downloadsites. “We brengen geen singles uit voor de hitlijsten maar om de feestmuziek weer terug te brengen in de horeca” aldus Peter.

K3 lanceert nieuwe single met oranje randje
02-02-2012 15:52:00

In de jubileumweek waarin het Koninklijk huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima centraal staat, lanceert K3 een nieuwe single met een oranje randje. Een liefdesbrief heeft elk meisje wel eens geschreven en advies over de liefde kunnen we ook altijd gebruiken. En waar kun je dan beter zijn dan bij Prinses Máxima, die een échte prins aan de haak heeft geslagen? Het romantische, vrolijke liedje 'Willem-Alexander' is de tweede single van het nieuwste K3-album 'Eyo!' en heeft zelfs al voor de releasedatum aardig wat stof doen opwaaien. 'Liefste Máxima, ik stuur jou deze brief omdat ik iets moet bekennen. Liefste Máxima, ik ben een beetje verliefd op die mooie prins van jou'.

Hollands glorie in Roemenië
02-02-2012 15:46:00

Jan Keizer en Anny Schilder zijn  na een succesvol verlopen concert in Roemenië gevraagd om opnieuw op te treden in het Balkanland. Op 21 december stond het Volendamse duo samen met First Show Band in de Roemeense stad Sibiu voor circa vierduizend dolenthousiaste fans. Ondanks problemen met de apparatuur en de kleding die op het allerlaatste moment met een privévliegtuig naar Roemenië moest worden gebracht, was het optreden dermate succesvol dat de Roemeense promotor het tweetal terug heeft gevraagd.

Splinternieuwe single Chris de Roo verschijnt op 15 februari
02-02-2012 05:27:00

Chris de Roo is al jaren bezig in het entertainment vak  en heeft al meerdere cd’s op naam. Zijn bekendste nummer is zonder twijfel “Ergens hier op deze wereld”.  Het nieuwste schijfje van Chris krijgt de titel “Kus me heel de nacht” mee en het nummer is afkomstig uit Duitsland waar het mateloos populair is in de uitvoering van Semino Rossi. Een heel ander nummer als al het repertoire wat hij tot nu toe heeft uitgebracht. Het nummer is geproduceerd door Gerto Heupink van de Soundwizard Studio. Zelf verwacht hij veel van dit nummer.

Peter Loree, Rogier & Co gieten “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” in nieuw vaatje
01-02-2012 19:28:00

Samen met Rogier van Oosterhout en DJ Coenio heeft Peter Loree van “Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben” een regelrechte carnavalskraker gemaakt. Deze track heeft alles in zich om massa’s mensen in de polonaise te krijgen! Peter Loree, Rogier van Oosterhout en DJ Coenio zijn ervan overtuigd:" Dit wordt DE carnavalskraker van 2012! Probeer bij deze track maar eens stil te blijven staan; dat is bijna onmogelijk!  

Mike Angelo presenteert debuutsingle in Breda
01-02-2012 19:04:00

Op zondag 25 maart 2012 presenteert Mike Angelo z'n debuutsingle bij Café Biljart D'un Hoeck aan de Haagweg 34 in Breda. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 13.00 uur en de entree is geheel gratis. Meewerkende artiesten zijn: Janus, Denans, Sander Kwarten, Petra Van Gennip, Marco Korenbrits, Wesley Ponsen, Jolanda, Danny Swinkels, Melissa, Guus, Marcel Kroone, Dayane, Jordan, Cynthia, Evert Van Huygevoort en Patrick van Rijsewijk. De presentatie is in handen van Geert Harding. 

Toneel Koninklijk Theater Carré twee keer voor Liesbeth
01-02-2012 17:44:00

Op 14 januari 2012 startte de afscheidstournee van Liesbeth List, met de naam 70 jaar Liesbeth List, langs een aantal theaters in Nederland. Dit zal de laatste keer zijn dat Liesbeth List met zo’n grote tournee in de Nederlandse theaters is te zien. Kortom: Liesbeth List neemt afscheid. Het publiek wist massaal de weg naar het theater te vinden om Liesbeth nog een keer te zien optreden.

Ome Piet steelt de show op zijn accordeon
01-02-2012 17:23:00

Accordeonist Ome Piet werd onlangs 60 jaar. Zoals gebruikelijk speelde hij op dit feestje een aantal deuntjes op zijn accordeon en steelde weer de show. De verrassing was groot toen Ome Piet na het spelen van zijn accordeon door de familie zijn allereerste single uitgereikt kreeg. Zo trots als een pauw zegt Ome Piet: "Dat ik dit nog mag meemaken, ik speel al ruim 45 jaar op mijn accordeon en nu is mijn eerste single een feit". De single verschijnt op het Rood-Hit-Blauw label en wordt landelijk gedistribueerd.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl