RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutsingle voor Joop Akse
20-11-2011 11:51:00

Joop Akse die in het dagelijks leven glazenwasser is zingt al jaren tijdens z'n werkzaamheden en kreeg vaak te horen dat hij daar iets mee moest gaan doen. De 43 jarige inwoner van Hollandscheveld kwam via Radio Terranova in contact met tekstschrijver Dick van Altena en heeft hem gevraagd of hij een passend liedje met muziek voor hem wilde schrijven. Het resultaat is het nummer "Leef je leven”, welke opgenomen is bij Ron's House of Sound in Schalburch te Duitsland. 

Jerry van Vianen raakt publiek met gevoelige snaar.
19-11-2011 16:49:00

Jerry van Vianen, een bekende artiest in het Nederlandstalige segment. Hij is vanaf begin 2004 in het muziekwereldje gerold als fulltime zanger. Hij is o.a. bekend van nummers als ‘’blijf vannacht bij mij’’ en ‘’neem me mee’’. Zijn nieuwste lancering heet ‘’De wereld draait door’’. Ook deze keer weer een nummer, die bij menig publiek een gevoelige snaar zal raken.

6 december Thomas Berge exclusief live concert Enschede
19-11-2011 16:22:00

Op dinsdag 6 december a.s. geeft Thomas Berge een eenmalig, exclusief live concert in het Wilminktheater/Muziekcentrum in Enschede. Het plan voor een concert lag al klaar toen Thomas in contact kwam met de Stichting Trib4Bibi *. De 7-jarige Bibi heeft een zeer ernstige vorm van kinderkanker en haar overlevingskansen kunnen alleen worden vergroot door een behandeling in Amerika. Door de enorme betrokkenheid van vele Twentenaren kwam dit verhaal ook bij Thomas terecht

Sinterklaas crisisbestendig met Sjon & Sjeffrie
19-11-2011 16:10:00

Sinterklaas lijkt in combinatie met Sjon & Sjeffrie sterke ingrediënten tegen de dreigende crisis te zijn.  De kaartverkoop voor de aanstaande Sinterklaas-shows in het Dolfinarium te Harderwijk, loopt sneller dan ooit. “Sinterklaas, Coole Piet Diego en wijzelf in een enorm grappig en feestelijk spektakel met ook nog eens heel veel dolfijnen! Wie wil dat nou niet zien?

René Shuman & Angel-Eye een half jaar lang in Duitsland op TV!
19-11-2011 16:02:00

Another Dream comes true! The Dream, de internationale naam van René Shuman & Angel-Eye, zal vanaf zondag a.s. 20 november een half jaar lang in Duitsland te zien zijn op de Regio TV in Berlijn. Deze zender is onderdeel van de Duitse wereldomroep (Deutsche Welle). Iedere zondag tussen 21:30 en 22:00 uur zullen er uitzendingen zijn. Tevens is men voornemens een groot te concert te organiseren in deze Duitse hoofdstad in de zomer van 2012.

Gers Pardoel hoopt op een Zachte G
19-11-2011 09:20:00

Rapper Gers Pardoel hoopt volgend jaar zomer met Guus Meeuwis op te treden tijdens de ‘Groots met een Zachte G’-reeks van Guus Meeuwis. Dit zei de rapper dinsdagmiddag in de radio-uitzending van Maarten Kortlever bij Omroep Brabant. Gers bracht deze maand samen met Guus de single 'Nergens Zonder Jou' uit. Daarnaast gaat de rapper in maart en april 2012 ook op clubtour met de zanger uit Tilburg. Voor hem zou een optreden in het stadion een mooie toevoeging zijn aan de samenwerking.

Geheimzinnig nieuwe formatie Corry en de **** brengt cd uit
19-11-2011 09:12:00

In het grootste geheim is de afgelopen week een cd opgenomen van Corry en de ****. Dat het geheim is gebleven is op zich geweldig want de geruchten in het Brabantse uitgaanscircuit gingen al een tijdje dat er een persiflage aan zat te komen over New Kids. De formatie heeft gekozen voor de makkelijk in de mond liggende titel "Was aan de Costa de Sol". Maar wie het zijn geworden is tot aan nu een raadsel.

Lucas en Gea presenteren nieuwe single in Assen
18-11-2011 20:57:00

Lucas en Gea presenteerden onlangs hun elfde album. De reacties van fans en radiostations zijn zeer positief. Vooral het nummer "Loop me niet voorbij" blijft niet onopgemerkt en je hoort hem op diverse zenders voorbijkomen. Het is daarom ook niet gek dat Lucas en Gea dit nummer hebben gekozen als volgende single. Het wordt gepresenteerd op 3 december in Feestcafé "Tante Trui" te Assen waarbij de eerste 50 bezoekers de single gratis krijgen.

Jeroen van der Boom scoort nummer 1 hit met Niemand Anders
18-11-2011 20:10:00

Het jaar 2011 kan niet kapot voor Jeroen van der Boom: na het succesvolle album Grote Liefde, twee top 10-hits, uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall en zijn nieuwe avontuur als presentator van Lotto Weekend Miljonairs en Wedden Dat Ik Het Kan!, staat Jeroen deze week op de eerste plaats van de single top 100 met de nieuwe single Niemand Anders. Het gaat hier niet om zomaar een nummer 1 hit. Het nummer, oorspronkelijk een album-track van Jeroen’s eerste cd, is namelijk opnieuw opgenomen.

Voorspoedige kaartverkoop MegaPiratenFestijn Arnhem
18-11-2011 19:55:00

Het gaat heel erg snel met de kaartverkoop voor het MEGAPIRATENFESTIJN voor Gelredome in Arnhem op zaterdag 10 december. Morgen gaan de laatste 1e en 2e rangs kaarten in de verkoop (3e rang is al geheel uitverkocht!!!), ook gaan morgen de laatste 1000 veldkaarten in de verkoop.

Geslaagde actie Coen en Sander Show
18-11-2011 19:49:00

Vorige week meldden Coen en Sander een carrière te lanceren en van Vinzzent een ster te maken. De populaire Dj’s vinden zijn Dromendans een gigantische hit en daarom stuurden zij Vinzzent het land in.  De luisteraars konden zich via de Coen en Sander Show website aanmelden en een optreden winnen. Iedere dag werd er een nieuwe locatie bezocht waarvan live verslag werd gedaan in de Coen en Sander Show. Vinzzent bracht Dromendans in 2010 al uit direct na zijn deelname aan het nationaal songfestival.

René Eshuijs scoort
18-11-2011 19:43:00

De prachtige nieuwe single van René Eshuijs "Ik Luister Alleen Nog Naar Mijn Hart" komt deze week nieuwe binnen op 70 in de Dutch Charts/GfK Single Top 100, de officiële singlechart van Nederland. Hiermee behaalt René zijn eerste succes in de officiële Nederlandse hitlijst. De videoclip is inmiddels ruimschoots op TV te zien en steeds meer radiostations ontdekken deze plaat en voegen hem toe aan hun playlist. De single is de voorloper van het album dat in 2012 zal verschijnen.

Eerste single Metropole Orkest & Friends een feit
18-11-2011 19:38:00

Het Metropole Orkest heeft samen met een aantal Nederlandse topartiesten het nummer ‘Wereldwijd Orkest’ uitgebracht. Het nummer is geschreven door John Ewbank en Han Kooreneef en gezongen door Gordon & Los Angeles The Voices, Edsilia Rombley, Leonie Meijer, 3JS, Jennifer Ewbank, Ruth Jacott, Paul de Munnik, Giovanca, Glennis Grace, Karin Bloemen, Lee Towers, Hind en Trijntje Oosterhuis. De muziek is uiteraard van het Metropole Orkest. Cloud 9 Music brengt de single i.s.m. Het Metropole Orkest uit!

Nieuwe single Tino Novelli met ‘Heel mijn hart aan jou’
18-11-2011 19:20:00

Met ‘Heel mijn hart aan jou’ laat Tino zich van zijn meest vrolijke kant tot nu toe horen. De lekkere vrolijke en muzikale track werd door Ray Klaassen (bekend van The Voice) en Henk Dissel (die op dit moment een hit heeft met ‘Denk je nog wel aan mij’) geschreven en gecomponeerd, Roel Bloks (o.a. Judith Peters en Roel Thomas) tekende bovendien voor de productie. De single en videoclip zijn al te horen en zien bij o.a. RTV Oost, Omroep Brabant, Sterren.nl, TV Oranje, VBRO (Belgie), Loco Fm, Optimaal FM en Radio Oranje Nationaal.

Duet van Laura Lynn en Matthias Lens hoogste binnenkomer in Vlaanderen
18-11-2011 19:18:00

Schlagerkoningin Laura Lynn vond een tijdje geleden het liefdesgeluk  bij voormalig lid van accordeonduo “The Sunsets”, Matthias Lens. Dit privégeluk resulteert nu ook in een professionele samenwerking, want Laura nam samen met Matthias de hit “Kusjesdans” van Paul Severs onder handen, en het resultaat wordt duidelijk meer dan gesmaakt. Meteen op nr.1 in Vlaanderen. 1 week na de release van de fysieke single komt "De Kusjesdans" al meteen binnen als nr.1 van de Vlaamse Radio 2 Ultratop 10.

Danny de Munk en Henk Poort geven zichzelf bloot in Jeugdherinneringen
18-11-2011 08:35:00

In Schouwburg Almere was het donderdagavond één groot meezingfestijn tijdens de voorstelling Jeugdherinneringen van Danny de Munk en Henk Poort! Twee top-entertainers die liedjes uit de oude doos afwisselen met een flinke dosis humor. Samen kregen ze met deze unieke show de hele schouwburg mee! Alle liedjes; Nederlandstalig, Engelstalig, Italiaans, musical en ware opera kwamen voorbij. Er is deze avond dan ook flink gezongen en gelachen! Ook deed het plaatselijke Shantykoor een nummer mee!

Nieuwe single voor Marianne Weber
17-11-2011 21:27:00

"Vraag me niet waarom” is de titel van de nieuwe single van Marianne Weber. Het is de derde single van het album “Jouw Lach” van de Koningin van het levenslied dat momenteel overal verkrijgbaar is. Het nummer heeft een typische Marianne Weber sound en die zal bij de vele liefhebbers goed in de smaak zal vallen. Aanstaande zondag 20 november is Marianne te gast bij Life4You van Carlo en Irene. Het programma wordt uitgezonden om 17.25 uur op RTL4.

Rasecht levenslied voor Karin Welsing
17-11-2011 11:20:00

Karin Welsing maakt snel furore als echte levensliedzangeres,in een korte tijd bracht ze  al vier singles uit op het welbekende Rood-Hit-Blauw label , ook de vijfde single is wederom een echt levenslied ! Een lied dat recht uit het hart is gegrepen!...zo zou je de nieuwe single mogen omschrijven. Het lied getiteld:"Vergeet je moeder niet" is speciaal voor haar gescrheven door producer en songwriter Martin Sterken. De rasechte in Utrecht geboren zangeres en momenteel woonachtig in Rumpt Gelderland is ontzettend trots op haar cd.

Ton & Shelly komen met Eurolied
17-11-2011 07:52:00

Ton & Shelly hebben een lied gemaakt over de euro. Ton kwam met het idee en Guus Smeets heeft de tekst van "Krijg nu maar de pleuro weg met de euro" geschreven. Een sponsor liet hen een clip maken die in twee dagen al meer dan 500 keer bekeken was en nu is het duo druk met de promotie. Het duo bestaande uit vader dochter staan 4 december 2011 al 20 jaar op de bühne.

Opnieuw positieve adviezen voor BravaNL
17-11-2011 07:18:00

Cultuurzender BravaNL is twee jaar na de start nog steeds erg populair bij de Nederlandse programmaraden, met name die van UPC. Deze week werd bekend dat de programmaraden in Alkmaar en Mediastad Hilversum in hun voorlopige tv-advies voor 2012/2013 BravaNL opnieuw hebben geadviseerd in het analoge basispakket.

Party Awards voegen extra categorie toe aan opkomende Dj
17-11-2011 07:09:00

De Party Awards zijn al in in volle gang. Artiesten en Dj's strijden om deze fel begeerde populariteits prijs. Bij de categorie opkomende Dj wordt dit jaar iets toegevoegd. Naast de te winnen Award geeft RDJ Music een een complete muziekproductie kado.

Volgens geruchten komt een bekend zangduo aanstaande maandag met een afscheidssingle
17-11-2011 00:58:00

Op Twitter en op diverse websites gonst het gerucht dat een bekend zangduo afscheid neemt. Het duo zou aanstaande maandag 21 november 2011 met hun afscheidssingle komen. Acteur en presentator Quintis Ristie van o.a. Echte meisjes in de Jungle plaatste op 14 november jl. op twitter dat hem per ongeluk ter ore is gekomen dat een bekend zangduo zou stoppen en uit respect wil hij dit nog niet bekend maken over wie het gaat. Het gerucht schijnt al langer de ronde te doen op twitter.

'Alle sterren zwijgen' is de nieuwe single van Jannes
16-11-2011 12:22:00

 ‘Alle sterren zwijgen’ is de nieuwe single van Jannes.  Deze single is afkomstig van het album ‘Lach, leef en geniet’ dat eerder dit jaar uitkwam. De single is eerder deze week overal in promotie gegaan en de reactie zijn zeer overweldigend.  Zeker met het oog op het najaar en de naderende Decembermaand valt deze single erg goed in de smaak. Ook deze single werd net als alle andere stukken op het album van Jannes geproduceerd door het duo Norus & Padidar en Emile Hartkamp.

Django Wagner kondigt Gypsy concert aan
16-11-2011 12:03:00

Django Wagner heeft in 2 jaar tijd een aantal grote stappen gezet in zijn muzikale carrière. De van oorsprong Sinti zigeuner is trots op zijn roots en laat deze specifieke muzikale invloeden dan ook steeds weer terug komen in zijn inmiddels herkenbare sound. Na zijn eerste grote landelijke hit “Kali” met zijn gelijknamige album wat inmiddels met Goud is bekroond is Django’s ster reizende ster in het zo populaire volkse genre. Dat de muziek van Django steeds breder gedragen wordt in het land blijkt uit de vele optredens en de media aandacht.

Studentenvereniging Mooie Noten brengt single uit
16-11-2011 11:57:00

“Mooie Noten is aanvankelijk begonnen als 7 koppige kroegband van studentenvereniging Albertus Magnus in het noordelijke Groningen. Na een paar maanden met z’n zevenen bezig te zijn geweest besloten de toetsenist en de zanger zich op te geven voor de voorrondes van het AHC-songfestival.  Het songfestival is een contest waarin Albertus Magnus en 8 andere zusterverenigingen ieder hun zelfgeschreven lied ten gehore brengen (dit was de sleutel tot succes voor o.a. Guus Meeuwis, I.O.S en Batiste.).

Nieuwe website voor Anita
16-11-2011 08:13:00

Anita heeft een compleet nieuwe website. Volgens de zangeres was dit hard nodig omdat de laatste jaren de techniek van computers ondertussen flink is veranderd. Ze is benieuwd naar de reacties en opmerkingen & suggesties zijn van harte welkom. Aankomend weekend, 19 en 20 november organiseer ik in samenwerking met buurtschap De Boskrekels en Martens Evenementen weer de polderparty. Op zaterdagavond zullen Kodex Dj’s Willem, Twannie en Nick er weer een muziek/lichtspektakel van maken tijdens de Polder-Dance. Entree € 5 aan de feesttent. Legitimatie verplicht ! Vanaf 16 jaar krijgt men een polsbandje voor licht alcoholische drank. Geen 16, geen legitimatie geen polsbandje.

Groots Kerstgala in TIME-OUT Gemert
16-11-2011 08:02:00

In navolging op het uitverkochte kerstgala 2009 in AHOY Rotterdam organiseert Joan van Berlo van het entertainment en artiestenbureau Showeventz uit Boerdonk met enkele bekende partners een groots opgezet Kerstgala ditmaal in Uitgaanscentrum Time-Out te Gemert (NB).

Het succes van Brabant Toppers wordt beloont met 100% zendtijduitbreiding
15-11-2011 19:24:00

Brabant Toppers en Brabant10 tv hebben overeenstemming bereikt over meer zendtijd voor dit steeds populairder wordende tv programma, wat in korte tijd is uitgegroeid tot het kijkcijfer kanon van Brabant10 tv.  Vanaf het nieuwe seizoen (seizoen 3), waarvan de opnamen op 24 januari 2012 a.s. zullen starten, zal Brabant Toppers wekelijks elke zondag vanaf 19:00 uur te zien zijn bij Brabant10 tv. Hiermee kunnen de producenten van Brabant Toppers het programma tot maximaal 6 artiesten per aflevering uitbreiden.

Tweede cd presentatie Denans in Oud Gastel
15-11-2011 18:30:00

Precies een week na de singlepresentatie van Denans in Zaal Nicortiny te Wagenberg vindt er vanwege de grote vraag uit de regio Etten-Leur - Roosendaal een tweede editie plaats op zondag 4 december bij Zaal Hart van Gastel in Oud Gastel. Meewerkende artiesten zijn: Rinus Ponsen, Yosee, Johan Heeren, Dellie Pfaff, Jurgen en Moraya. De aanvang is om 16.00 uur en de zaal gaat open om 15.00 uur. De entree bedraagt inclusief single cd € 6.00. Sinterklaas zal de single getiteld "Doe toch eens normaal man" overhandigen. 

Nieuwe single Mick Harren gelanceerd
15-11-2011 17:50:00

"Ik heb een aantal levenservaringen gebundeld in een goed liedje,zowel mijn positieve als mijn foute". Dat is het motto van Mick Harren waarmee hij op zijn nieuwe single ‘Beter moeten weten’ lanceert. Voor zijn nieuwe single wilde hij vooral een eigenzinnige aanpak, met een knipoog naar zijn inspiratiebronnen, zoals Tom Jones en André Hazes. Niet met een cover, maar met zijn eigen woorden, zijn eigen swing en zijn eigen roots-gevoel. Mick werd benaderd door een nieuw managementteam en een nieuw producersteam.

Uitreiking nieuwe cd Janneke de Roo door Donna Lynton
15-11-2011 15:33:00

Zondag 11 december a.s. is het feest in Parc Sandur te Emmen want dan verschijnt de nieuwe cd van Janneke de Roo. Een cd met alles wat ze in 2011 heeft opgenomen en of heeft uitgebracht. Naast de hitsingles Vaya Con Dios en 40-50-60 zal natuurlijk niet ontbreken haar meest recente nummer "Help mij deur de ties"( ook verkrijgbaar in het Nederlands als ' Help me door de tijd"). Dagelijks stromen de reacties over dit dialect nummer bij Janneke binnen en vele radiozenders hebben het nummer inmiddels op hun speellijst staan.

Frank en Mirella op Marco's Kerstshow
15-11-2011 12:21:00

De laatste artiestenshow in 2011 van Marco de Hollander wordt georganiseerd op zaterdagmiddag 17 december. Deze artiestenparade zal in het teken staan van de kerst. De volkszanger zal de aanwezige verblijden met sfeervolle kerstliedjes en heeft daarvoor een groot aantal Nederlandse toppers weten te regelen voor deze editie. Zo komen deze keer: Janneke de Roo, The Moonlights, Accordeon Duo Nostalgia's en Frank en Mirella.

John Enter genomineerd voor award beste 'Opkomende populairste Party artiest / act'
15-11-2011 11:47:00

Zijn hits ‘Ik blijf vrijgezel”en “Boven op de berg” hebben wat teweeg gebracht in entertainmentland. Ze kunnen niet om John Enter heen als het feestvieren gaat. Op vele feesten is hij dan ook aanwezig en dat heeft ertoe bijgedragen dat hij genomineerd is voor de award van “Opkomende Populairste Party artiest” Samen met een aantal collega’s gaat hij de komende weken strijden voor deze eer. De award word op 30 november uitgereikt aan de artiest met de meeste stemmen.

Papa di Grazzi flikt het ook in Oude Pekela
15-11-2011 11:40:00

De populaire band Papa di Grazzi verkoopt na 6 jaar Scheemda nu ook Papa's feessie in Oude Pekela uit. Het was de 2e keer dat het Papa di Grazzi circus zijn opwachting maakte in Oude Pekela. Diverse vrachtwagens met spullen waren nodig om sporthal Atlantis om te toveren tot een waar feestpaleis. ,,Papa'' Albert Gras, bandleider,  zanger en entertainer van de band, noemde Atlantis al gekscherend Pekel Plaza. knipogend naar Martini Plaza.

‘Uit Mijn Hart’ is het nieuwe album van Edsilia Rombley
14-11-2011 20:46:00

‘Uit Mijn Hart’ is het nieuwe album van Edsilia Rombley. Op ‘Uit Mijn Hart’ blikt Edsilia muzikaal terug op de afgelopen vijftien jaar én richt ze vol overtuiging haar blik op de toekomst. ‘Uit Mijn Hart’ van Edsilia Rombley is vanaf 11 november verkrijgbaar. Edsilia en producer Tjeerd Oosterhuis hebben samen een selectie gemaakt van mooie en speciale opnames van Edsilia van de afgelopen vijftien jaar. Het album staat bol van bijzondere opnames zoals live optredens uit theatershows.

JelleB slachtoffer van eigen succes
14-11-2011 20:23:00

Zanger JelleB trad zaterdag j.l. op in discotheek "Impuls" te Balk. Er kwamen zoveel mensen op het optreden af dat de discotheek eigenlijk te klein was. Tijdens de pauze vielen de bezoekers over het podium heen, waarbij de dure gitaar van JelleB sneuvelde. Jelle heeft het optreden af kunnen maken met een geleende gitaar van de buurman. Al met al bleef Jelle B met een fikse schadepost zitten. Volgens Jelle is hij 'slachtoffer' van zijn eigen succes.

Nederland omarmt Digibox Marco de Hollander
14-11-2011 15:55:00

De nieuwste CD-DVD box van Marco de Hollander wordt fantastisch ontvangen in Nederland. De vrolijke volkszanger ‘Marco de Hollander’ presenteerde zaterdag 29 oktober zijn jubileumbox 10 jaar. Uit handen van Corry Konings en Koos Alberts, ontving Marco zijn eerste exemplaar.  In deze box een uniek overzicht van de grootste hits van de afgelopen 10 jaar op CD en DVD.  Naast zijn hits als ‘Lieve moeder’, ‘Twee armen en een zoen’, ‘De Sneeuwwals’ en ‘Kaarslicht en rode Wijn’ ook zijn nieuwste hit: ‘Lekker Ding’ op dit document.

Tamara Tol geeft zichzelf op nieuw album
14-11-2011 13:23:00

Tamara Tol is de studio weer ingekropen om een nieuw Nederlandstalig album op te nemen. Samen met haar producer Piet Souer heeft zij teksten gekozen die haar gevoelige kant laten zien. "Dit album komt op het juiste moment in mijn leven" zegt Tamara. Het laat een nieuwe kant van de altijd zo vrolijke Tamara zien waar veel van haar fans zich in zullen herkennen.

Duet van Eric Flanders en Margriet Hermans veschijnt op single
14-11-2011 10:17:00

Enkele weken geleden werd het nieuwe album van Eric Flanders voorgesteld te Puurs tijdens een groot concert naar aanleiding van “25 jaar Eric Flanders”. Afgelopen zomer was de titelsong “Zo mag het leven elke dag zijn”, die als voorbode op de nieuwe full-cd was uitgebracht, al een stevige zomerhit in Vlaanderen. Het nummer stond gedurende vijf weken op nummer één in de Vlaamse Super 15, stond zes weken genoteerd in de Vlaamse top 10 van radio 2 en was zelfs genomineerd voor de radio2 zomerhit.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

Oranje Kroon

Van maandag 18 t/m zondag 24 september

                                Echte Vrienden

        We zullen allemaal een keer naar boven gaan

 

 

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl