RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Vrijkaarten voor Hollands Feest in Rijswijk
15-12-2017 21:34:00

Op zaterdag 17 februari 2018 kun je weer helemaal uit je dak gaan bij het oergezellige Hollands Feest in het Event Plaza in Rijswijk. Na een geheel uitverkochte editie in 2017 is er ook deze keer een geweldige line-up, met optredens van topartiesten als Maan, Wolter Kroes, Tino Martin, Helemaal Hollands, Jeffrey Heesen en vele anderen. Het muziekfestijn duurt van 19.00 tot 01.30 uur. Tickets zijn te koop bij Primera of te bestellen op hollands-feest.nl. Koop je kaarten snel, want Early Bird Tickets kosten op dit moment slechts € 15,- (excl. servicekosten). 

Duo Super Hollands steekt 'Hou me vast' van Rob de Nijs in nieuw jasje
15-12-2017 21:09:00

Ruim dertig jaar nadat Rob de Nijs er een grote hit mee had, steekt het duo Super Hollands één van zijn meezingers in een gloednieuw jasje. ‘Hou me vast’ is de nieuwe single van de Apeldoornse zangers Hansie Carras en Robbie Kee, die met hun brede muziekrepertoire en aanstekelijke enthousiasme het publiek altijd in beweging weten te krijgen. Peter van Nierop van Strictly Music heeft de wensen van de heren op de juiste wijze vorm weten te geven en heeft het nummer in een modern jasje gegoten.   

Tino Martin heeft de Oranje Kroon
15-12-2017 20:22:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 december is dat ‘Kerstfeest wil ik vieren’, de nieuwe single van Tino Martin. De Haagse zanger sluit een uiterst succesvol jaar in stijl af met deze prachtige kerstplaat. Het is een gevoelig nummer met een uiterst krachtig refrein, dat Tino weet neer te zetten als geen ander. Er is inmiddels geen twijfel meer over mogelijk dat hij behoort tot de top van de Nederlandse muziek. De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Manfred Jongenelis werkt uitdaging van Nick Koot perfect uit
15-12-2017 20:09:00

Bij de eerste tonen van het nummer ‘Kijk mij heel even aan’ zou je kunnen denken dat het gaat om een nieuwe single van Rob Zorn. Even fractie later gaan de gedachten uit naar Wesley Klein.  Het blijkt echter om het nieuwe paradepaardje van Nick Koot te gaan. ‘Mijn inbreng daarin was eigenlijk vrij groot. Bij m’n vorige single had ik bij Manfred Jongenelis aangegeven wat ik wilde. Uiteindelijk kwam daar ‘Ik wil maar één ding’ uit. Dat was toch niet helemaal wat ik zocht.

Ellen Jannink druk met promotie m.b.t. haar nieuwe single ‘Jij gelooft in mij’
14-12-2017 23:20:00

Afgelopen oktober verscheen de single ‘Jij gelooft in mij’ van Ellen Jannink. Haar plugster Nynke Tuinstra heeft voor haar een aantal leuke promotie activiteiten gepland waaronder een uitnodiging van Toppers van Oranje op zondag 17 december 2017. Het rondreizende muziekspectakel strijkt dan neer bij de IJsbaan tijdens Winterland Oss op parkeerterrein ‘De Wal’ in het centrum van Oss. De tekst van ‘Jij gelooft in mij’  is geschreven door Edwin van Hoevelaak. ‘Edwin heeft goed naar mij geluisterd'., vertelt de zangeres.

'Baby, Please Come Home (For Christmas)' van Jack Snow & The Flakes wordt goed opgepakt
14-12-2017 21:46:00

Een week of vier geleden lanceerde Jack Snow & The Flakes op het Red Bullet label de single “Baby, Please Come Home (For Christmas)”. Het liedje is geïnspireerd door een treinreis. Songwriter & producer Kris Keijser: stapte vorig jaar tegen de Kerst in de nachttrein naar Amsterdam. 'Tegenover mij zat een jongen met tranen in zijn ogen en een intens verdrietige uitdrukking. Toen ik hem vroeg of het wel ging barstte hij in tranen uit en vertelde hij me dat hij spijt had van zijn gedrag tegenover zijn vriendin en dat hij dit jaar maar 1 ding wilde.

Bart Schuermans komt met nieuwe plaat maar wel met het authentieke geluid van vroeger
14-12-2017 18:21:00

De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde vorig jaar na een aantal jaren afwezig geweest meteen weer een grote carnavalshit met zijn nummer “Een groot feest”. Een tweede plaats bij de carnavalsverkiezing van PuurNL en de eerste plaats tijdens het Kruikenzeikers festival onderschrijven het succes van deze typische carnavalskraker. Halverwege dit jaar dook hij opnieuw de studio in met de allround producer en tekstschrijver André Kooimanom een opvolger te maken van dit succes voor de aankomende carnaval 2018. 

Andy de Witt geeft TV Oranje Supporters een glaasje Cava cadeau
13-12-2017 18:25:00

Op zondag 14 januari 2018 organiseert Andy de Witt samen met zijn vrouw Anita de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel zal Andy enkele nummers van zijn gloednieuwe album ten gehore brengen. Alhoewel Andy een rasechte, in Eindhoven geboren Brabander is, hebben ze er ditmaal voor gekozen om een locatie in zijn woonplaats Arendonk vast te leggen voor dit evenement. Het betreft Zalencomplex 'De Garve', Park Deroissart 9. Arendonk is het eerste dorpje in België als je over de grens van Nederland komt, net achter Tilburg en Eindhoven. Ook dit jaar komen er weer een keur aan artiesten waaronder bekende Vlaamse vedetten en Hollandse zangers. De deuren gaan open om 13.30 uur en de show begint om 15.00 uur. Van 15.00 uur tot 21.00 uur is er een non-stop show van artiesten.

Rocky Pauw tevreden over samenwerking met Frank Verkooyen
13-12-2017 18:01:00

Rocky Pauw zit volgend jaar alweer 15 jaar in het artiestenvak en heeft ondertussen al een groot aantal singles uitgebracht. De uit Lexmond afkomstige zanger kijkt met volle tevredenheid terug op zijn eerste samenwerking met Frank Verkooyen. Dat resulteerde afgelopen april al in de single ‘Zoals je weet’. Als opvolger in nu z'n nieuwe plaat ‘Als je gaat’ opgenomen in The Boom! Music studio in Breda. De originele versie stamt uit 1999 toen Marianne Weber het liedje op single uitbracht. 

'Zo komen dromen uit'....nieuwe single van Danny Diëgo
13-12-2017 17:05:00

Hij is één van de meest gefotografeerde mannen in Nederland, is te zien in commercials en op tv, maar heeft zijn hart vooral verloren aan het zingen. 'Muziek maakt mij gelukkig', zegt hij. We hebben het dan over Danny Diëgo die 2018 alvast swingend ingaat met zijn inmiddels zesde single 'Zo komen dromen uit'. De titel zegt al genoeg over hoe hij terug kijkt op zijn eigen persoonlijke leven. De 34 jarige zanger uit Delft was als kind al volop met muziek bezig, zong in een kinderkoor, speelde als tiener in diverse schoolmusicals. 

Ronnie Tober brengt een ode aan Ramses Shaffy
12-12-2017 18:26:00

‘Toen ik in 1965 in Nederland kwam,  maakte ik kennis met platenmaatschappij Philips Phonogram door Willy Alberti. Tijdens mijn eerste nieuwjaarsreceptie van deze platenmaatschappij werd voor De Telegraaf een foto gemaakt van een aantal coryfeeën uit die tijd waaronder Ramses Shaffy, Mieke Telkamp, Johnny Lion en Conny Vandenbos. Als nieuweling in de stal werd ik toegevoegd aan dit rijtje’, weet Ronnie zich nog te herinneren. Na dit fotomoment vroeg Ramses Shaffy aan Mieke Telkamp wie die jonge gozer was. 

Joey Hartkamp viert verjaardag en single release op bijzondere wijze
12-12-2017 18:02:00

Vandaag viert Joey Hartkamp zijn verjaardag op een bijzondere manier. Op deze dag gaat hij namelijk zijn nieuwe single releasen. De week wordt op vrijdag 15 december afgesloten met een verjaardagsfeest en single release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Op deze feestelijke avond zullen er optredens zijn van diverse artiesten waarmee de zanger een goede band heeft of een bijzondere herinnering aan het afgelopen jaar. 2017 mag met recht een succesjaar voor Joey worden genoemd. 

Otto Roona zingt over kanarie van Arie
11-12-2017 15:23:00

Terwijl veel artiesten zich concentreren op de gezellige decembermaand door het uitbrengen van een kerstsingle, is Otto Roona momenteel druk in de weer met een nieuwe carnavalssingle. De zanger uit het Noorden is sinds enige jaren helemaal besmet geraakt met het carnavalsvirus en kan niet wachten tot het zover is. Met de feestvreugde van zijn vorig jaar uitgebrachte single ‘Proosten op het leven’ is Otto weer vol goede moed de studio ingegaan. Na lang brainstormen kwam naar voren dat er dit jaar geen nieuw nummer geschreven ging worden.

John Medley in duet met Helga Albers
11-12-2017 12:09:00

De dagen worden korter en de nachten worden kouder. De lichtjes van de kerstbomen branden in veel huizen. In deze tijd van samenhorigheid, liefde en warmte wist de Haagse volkszanger John Medley samen met Helga Albers een heel vrolijk kerstliedje  te maken op het nummer van Raul Malo. Als titel koos hij voor 'Kerst in Den Haag'. John Medley bracht al eerder 3 duetten op singles uit met onder andere Samantha Steenwijk, Naomi en Ruby van Urk. Producer Peter La Haye nam de eindproductie voor zijn rekening.

RTV1 herhaalt exclusieve special van Arne Jansen op maandag 11 december
11-12-2017 11:36:00

Vanwege het enorme aantal reacties zal RTV1, de streekomroep van de Veenkoloniën,  de exclusieve special van Arne Jansen die gisteren werd uitgezonden,  vandaag opnieuw om 12.00 uur en 14.00 uur,  vertonen. Het was 10 december 2007 toen bekend werd dat Arne Jansen uit het leven was gestapt. De Stichting Lucky Joe kijkt in de uitzending met vrienden & collega's in een exclusieve special terug op zijn 35 jarige carrière. Ze gaan in gesprek met onder andere Stef Ekkel, Jacques Herb & Adri-Jan Hoes, de zoon van de legendarische Johnny Hoes. 

Mega Piraten Festijn op zaterdag 8 december 2018 weer in het GelreDome
11-12-2017 11:17:00

Het Mega Piraten Festijn staat op zaterdag 8 december 2018 weer in het GelreDome in Arnhem. Dat maakte MPF-organisator Eddie Mensink zaterdag, tijdens een uitverkocht MPF in het stadion in Arnhem, bekend. Ook de eerste namen zijn al vrijgegeven. Zo zijn er optredens van Jannes, Jan Smit, Gerard Joling, Snollebollekes en Ancora. 

Arne Jansen al 10 jaar niet meer in ons midden
10-12-2017 14:17:00

'En dan is het vandaag alweer 10 jaar geleden dat onze Arne Jansen besloot om uit het leven te stappen', schrijft Jan Verweij op z'n Facebookpagina. De Telstar-fotograaf weet nog precies waar hij 10 jaar geleden was. 'Ik weet nog wie ik belde met het droevige nieuws. Arne had net een nieuw album en net een nieuwe single uit.... wat was hij trots. Hier op mijn bureau in Weert ligt al 10 jaar de single "Schaam je voor je tranen niet", het nummer waaronder Arne de kerk uitging op weg naar zijn laatste rustplaats. 

Carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw komt wederom met feestknaller
10-12-2017 13:36:00

Begin dit jaar maakten de mannen van de carnavalsgroep Vèrèkkes Blààuw uit Goirle hun debuut in muziekland met hun single 'Vette vingers'. Ze scoorden daarmee meteen een dikke feesthit in Brabant getuige de indrukwekkende prestaties bij verschillende liedjeswedstrijden. Een tweede plek bij Zumme Zinge in Kruikenstad/Tilburg, een tweede bij het Brabants Kroakfestijn in Ballefruttersgat/Goirle en een verdienstelijke derde plaats bij het beste West Brabantse carnavalslied.

Ricardo van Vugt brengt 'Ik zeg je bedankt' op single uit
10-12-2017 13:17:00

In september 2017 presenteerde Ricardo van Vugt z'n vorige single 'Zolang ik maar bij je ben'. Tijdens dit muzikale spektakel zong hij tevens het lied 'Ik zeg je bedankt'. Dat droeg hij op aan zijn overleden vader. Het nummer kwam tot stand in samenwerking met Frank van Etten. 'Ik werd een tijdje geleden s'nachts wakker en dacht aan mijn vader. Vervolgens ben ik gaan schrijven en de dag erna heeft heb ik contact opgenomen met Frank van Etten en heb hem verteld wat mij was overkomen', vertelt Ricardo.

Danny Everett blaast oude nummer 1 hit van Nick Mackenzie nieuw leven in
09-12-2017 11:30:00

Na een drukke muziekperiode in 2016 en 2017 als ook het uitbrengen van een 2Cd albums voor het goede doel (Kika) met bekende artiesten als Dick van Altena (Major Dundee), Dries Holten (Sandra & Andres), en de helaas veel te vroeg overleden zanger Riem de Wolff (The Blue Diamonds), vindt zijn management bureau (WMR Productions) uit Leidschendam dat het weer tijd wordt voor het uitbrengen van een gezellige Nederlandstalige cd single. Het is een bekend deuntje wat als single nog nooit eerder is uitgebracht in Nederland. 

Zwartwerker is 'Bekaf' na opname debuutsingle
09-12-2017 11:25:00

Arend van Zanten (1984) uit Wijk en Aalburg is altijd al een feestneus in hart en nieren. Als één van de mannen van de Aalburgse Toppers stond hij al eerder op het podium en ook zong hij al een duet met John de Bever tijdens een optreden. Al lang liep hij met het idee rond om een eigen feestplaat op te nemen als de Zwartwerker in een lekkere vette après-ski stijl. Samen met zijn vrienden Marcel en Matthijs schreef hij een tekst op een bestaande melodie en besloot om zijn idee een vervolg te geven.

Sylvia Smit lanceert ‘Enjoy Your Christmas!’
08-12-2017 20:32:00

Voor zangeres Sylvia Smit is kerst zonder kerstnummers geen geslaagde kerst. 'Iedereen kent al die bekende kerstliedjes wel, maar nu is het tijd voor iets anders', meent de spontane blonde zangeres. In 2013 lanceerde ze naast de cover 'Jingle bells' haar eigen nummer 'When it’s Christmas time' waarvoor ze een award uitgereikt kreeg vanwege de eerste plaats in de Volendammer Kerst Top 40 2014 van RTV LOVE. Met kerst 2015 heeft zij haar twee kerstnummers nog live gezongen tijdens een live uitzending van de NPO5 radio.

Vrijkaarten voor de Roy Donders Show in Tilburg
08-12-2017 20:06:00

Roy Donders, de stylist van het Zuiden, is natuurlijk bekend van zijn krultang, haarlak en eigen kledinglijn. Maar de laatste jaren zet hij als zanger ook menige feesttent op zijn kop. Met hits als ‘Ga voor goud’, ‘Ik wil jou’ en ‘Wat zijn ze lekker’ weet hij het publiek vanaf minuut één naar zich toe te trekken. Vrijdag 15 december maakt Roy zijn concertdebuut op het podium van 013 te Tilburg. Het gaat een spetterende avond worden zoals alleen hij die kan bedenken. Muzikaal wordt Roy bijgestaan door o.a. Patty Brard en Jeffrey Heesen.

John de Bever heeft de Oranje Kroon
08-12-2017 19:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 december is dat ‘Kerkklokken luiden in de toren’, de nieuwe single van John de Bever. Het is een kerstnummer, dat tevens te vinden is op zijn nieuwste album 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht'. Veel te lachen valt er in dit kerstliedje niet, maar de tekst van Marianne Weber getuigt van vakmanschap en maakt diepe indruk. John zingt over een oude dame die is vereenzaamd, en Kerstmis graag in de hemel zou willen vieren. Als haar zoon aanbelt op eerste kerstdag blijkt haar wens verhoord.

Martin Dams droomt van saamhorigheid en komt met ultieme kerstsingle
08-12-2017 19:38:00

'Kerstmis in mijn hart' is de titel van de prachtige kerstsingle van Martin Dams. 'We hebben de clip voor dit nummer opgenomen in Winterberg. Er lag volop sneeuw en dat vormde in de omgeving voor het juiste gevoel. De muziek en tekst komen uit de hand van Frank Swenne. Een pakkende tekst die het kerstgevoel juist omschrijft. In de clip hebben meerdere kinderen meegewerkt. Niet alleen als figurant maar ook al heuse muzikanten want ze spelen de instrumenten allemaal zelf', vertelt Martin.

Humberto Tan ontvangt eerste exemplaar 'Be My Baby' van Barry Hay's Flying V Formation
08-12-2017 10:50:00

Vandaag brengt Barry Hay's Flying V Formation een cover van The Ronettes evergreen 'Be My Baby' uit. Het eerste exemplaar van de 7-inch vinyl single is uitgereikt aan Humberto Tan. Speciaal voor de feestdagen is er tevens een Kerst versie van het nummer opgenomen, die ondersteund wordt door een spectaculaire videoclip. In deze clip, die later vandaag online komt, verschijnen Eva Simons, Monique Smit, Joëlle Witsche, Tatum Dagelet, Tjindjara Metschendorp, de Blonde Tigers en Danny Vera.

Derde eigen single van Lana Drogt een feit
08-12-2017 10:42:00

De derde single voor Lana Drogt uit Zwolle is een feit. Het nummer 'Ik dacht dat ik in de hemel kwam' is één van haar liedjes die op haar aamstaande album komt te staan net als haar vorige single 'Ik leef mijn droom'. In de loop van 2018 zal dit album verschijnen.'Ik dacht dat ik in de hemel kwam' is Lana's derde eigen single en is wederom geschreven door Frank van Etten. Daar de tekst autobiografisch is, is het nummer dus wederom op haar lijf geschreven. Ze zei het al eerder; een droom achterna gaan is voor mij het belangrijkste wat er is.

Bianca Frieling komt met sfeervolle kerstsingle
07-12-2017 20:26:00

Bianca Frieling komt dit jaar met iets heel bijzonders. Probeer eens goed te luisteren naar deze nieuwe kerstsingle met een boodschap die iedereen aanspreekt. Zeker in deze tijd! Het met elkaar kerst vieren, gezellig rond de kerstboom met cadeau’s en lekker eten, het licht mag voor iedereen stralen. Dave van Well is verantwoordelijk voor deze kerstsingle  ‘Was het maar Kerstmis elke dag’, de vierde single alweer uit zijn studio voor Bianca Frieling. Uiteraard wordt de single begeleid door een warme in sfeer gebrachte videoclip.

Ilse DeLange gaat rol spelen in de muzikale dramaserie 'Nashville'
07-12-2017 20:11:00

Zojuist heeft zangeres Ilse DeLange in het TV programma De Wereld Draait Door aangekondigd in 2018 een rol te spelen in de populaire Amerikaanse TV serie 'Nashville'.'Nashville' is een muzikale dramaserie gecreëerd door Oscar-winnares Callie Khouri. De serie laat de levens van countrysterren en songwriters zien, gedreven door hun ambities. Sommigen worden gevoed door hun creativiteit en passie. Anderen worstelen met de druk van het succes en doen er alles aan om aan de top te blijven. Ilse DeLange neemt in het zesde seizoen van de serie de rol op zich van een succesvolle zangeres, die tevens coach/jurylid is bij een talentenjacht. 

Broadway musical The Color Purple voor het eerst in Nederland
07-12-2017 20:05:00

Na het boek, de Spielbergfilm, de twee musicalversies op Broadway en talloze prijzen komt The Color Purple vanaf april 2018 naar een gloednieuw theater in Amsterdam-Noord. Waar vorige eeuw grote mammoettankers van de helling af rolden en schepen werden opgeknapt, tovert producent OpusOne in het voorjaar op de NDSM-werf een loods compleet om tot (pop-up) musicaltheater. Het verhaal van drie zwarte vrouwen, in het zuiden van Amerika in het begin van de twintigste eeuw, vertelt over een zoektocht naar persoonlijk geluk. Jong talent Naomi van der Linden treedt met haar rol van Celie in de voetsporen van Whoopi Goldberg en maakt hiermee haar grote hoofdroldebuut. Na Kiss of the Spider Woman, Sweeney Todd en The Bridges of Madison County is dit de vierde voorstelling in deze reeks van OpusOne. 

Sarah & Julia laten fans kans maken op huiskamer-kerstconcert 
07-12-2017 19:45:00

De populaire zangeressen Sarah & Julia hebben speciaal voor Kerst 2017 een mashup-video gemaakt van door hen geselecteerde kerstliedjes, geliefd bij jong en oud. Deze video is gekoppeld aan een unieke actie, waarbij alle fans van Sarah & Julia kans maken op een gratis akoestisch concert, thuis bij de kerstboom of bij het kerstdiner op school. Sarah & Julia: “Wij vinden het erg leuk om iets bijzonders met Kerst te doen. 

Ivo Franklin brengt na aantal jaren van muzikale stilte opnieuw single uit
07-12-2017 11:13:00

“Knappe emotioneel geladen popballade”, “Bijzonder emotionele popsong”, “Nog steeds een dijk van een stem”, zijn slechts een paar koppen in chocolade letters geschreven regels boven diverse publicaties over de cd-single van Ivo Franklin., die gisteren officieel werd gepresenteerd. Zijn laatste cd dateert al weer van 2009, waarbij de door hem ingezongen leader van zijn populaire tv programma ‘Toppers van Oranje’ (2015), elke zaterdagavond om 19:30 uur te zien bij o.m. TV Oranje, niet is meegerekend.

Diego Holzken steekt boven het maaiveld uit met ‘Alleen jij’
06-12-2017 16:09:00

Op 24 november jl.  kreeg  Diego Holzken uit handen van Manfred Jongenelis het eerste exemplaar van z’n nieuwe single ‘Alleen jij’ overhandigd. Het publiek was laaiend enthousiast over het nummer en de verwachting is ook dat de rest van Nederland blij wordt van dit lied van de uit Sittard afkomstige zanger die ongeveer twee jaar actief is in het muzikale circuit. Op advies van enkele zangers waaronder Jaman trok Diego de stoute schoenen aan en bracht een bezoek aan de befaamde Manfred Recordings studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur. 

Arie Bergsma blikt terug in de tijd van toen
06-12-2017 15:05:00

Het is al een paar jaar erg rustig rondom Arie Bergsma. Maar inmiddels kunnen we zeggen dat hij terug is, en hoe! De zanger/muzikant is bij Terry West de studio in geweest om daar een wel heel gevoelig nummer op te nemen. Arie, bekend van de titels ‘Meisje van ijs’, ‘Monica’ en ‘Ik geef je al mijn liefde’ kan met zijn nieuwe titel ‘Tijd komt en gaat voorbij’ weer iets nieuws aan zijn repertoire toevoegen. Arie Bergsma is de laatste jaren vooral bekend als zanger. Hij liet het eerst van zich horen als drummer in het bekende orkest ’De Woodpeckers’.

Ronnie Ruysdael knalt letterlijk en figuurlijk het oude jaar uit en het nieuwe jaar in
06-12-2017 14:34:00

Ronnie Ruysdael knalt letterlijk en figuurlijk het oude jaar uit en het nieuwe jaar in met zijn nieuwe single “Drink’r nog eentje mee.”   Door deze ontzettend lekkere meezinger krijgt de melancholie rondom dit beladen moment een hele andere wending. Terwijl de ene helft van de kamer traditiegetrouw ‘Happy New Year’ van ABBA meebrult, heeft de andere helft een Nederlandstalige tegenhanger ontdekt: ‘Drink'r nog eentje mee, blijf nog ff staan, het is veeeeel te vroeg om weg te gaan.’

Nieuwe single van Karel Mahieu is getiteld 'Ga je mee'
06-12-2017 12:55:00

Na vele optredens en deelnames aan talentenjachten nam Karel Mahieu enkele dagen voor de 12e november jl. even gas terug om zich, zoals hij het zelf zo treffend verwoordde: “Voor te bereiden op het mooiste feest ooit”! Doelend op de single presentatie van ‘Ga je mee’ in Opera Zalencentrum in zijn eigen Den Haag. Een bijzonder geslaagd evenement waaraan artiesten als John West, Rein Mercha, Zonzo Basily en Willem Barth, hun bijdrage leverden deze nieuwe single in een feestelijke entourage te kunnen lanceren. 

 

Trijntje Oosterhuis start kersttour
06-12-2017 12:33:00

Komende weken houdt Trijntje Oosterhuis een tour langs diverse kerken met de kerstvoorstelling 'A Christmas Evening With Trijntje'. Tijdens de speciale kerstconcerten brengen Trijntje en pianist akoestische versies van soulvolle kerstklassiekers met echte kerstklassiekers uit het American Songbook zoals Have Yourself A Merry Little Christmas en Let It Snow. De tour start op woensdag 6 december in Apeldoorn en doet o.a. dit jaar ook nog Zierikzee, Harderwijk, Enschede, Zwolle, Amsterdam en Alkmaar aan. 

Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
06-12-2017 01:57:00

Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal wordt er in de lessen toegewerkt naar twee spetterende concerten per jaar, maar dit jaar had de groep van 20 kinderen een ander project op het programma staan.

The Good Life Federation komt met vrolijke Kerstsingle
06-12-2017 01:41:00

Sinterklaas is nog maar net het land uit en het is weer tijd voor de Kerstbomen en gezelligheid. Ook dit jaar komt The Good Life Federation met een vrolijke Kerstplaat. Leadzanger Stevie Maxx is weer in de pen gekropen  en heeft wat leuke melodieën en teksten geschreven. Net als de vorige Kerstplaat van 2016 zitten in de nieuwe van 2017 ook vrolijke deuntjes die goed mee te zingen zijn. De jongens van The Good Life Federation kwamen bij elkaar en gingen de studio in waarna Jeroen Hamer meteen aan de slag is gegaan om de muziek in te spelen. 

Boudewijn de Groot onder de indruk van Jacco Bosman
06-12-2017 01:22:00

Op donderdagavond 14 december 2017 zal Jacco Bosman zijn nieuwe cd single en de videoclip van 'Avond' aan de media en het publiek presenteren. De presentatie zal plaatsvinden tussen 21.00 uur en 23.00 uur in Café de Molenaer Stationslaan 13 te Ermelo. De officiële uitreiking door Peter Beense zal omstreeks 21.30 uur plaatsvinden. Er zijn speciale gastoptredens te verwachten en onder de aanwezige gasten zijn een aantal bevriende collega’s en ex bewoners uit het tv programma waaronder  Dave Dekker “Ciske de Rat”.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl