RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Sofia Bianca presenteert Nederlandstalige single met een internationaal tintje
07-03-2018 16:30:00

Sofia Bianca wil zich graag onderscheiden in de Nederlandstalige muziekbusiness en haar half-Italiaanse afkomst laat zich duidelijk gelden. Haar nieuwe single ‘Speel het spel’ is Nederlandstalig met een internationaal tintje. De geboren Amsterdamse heeft besloten om dit jaar professioneel aan de slag te gaan in de muziek. Zij benaderde Bram Koning (componist/tekstschrijver) om haar te helpen en te begeleiden. Door haar half-Italiaanse afkomst, kwam ze al vrij snel met een Italiaanse liedje.

Ilse DeLange viert 20-jarig jubileum World Of Hurt op 23 juni in Carré, Amsterdam
07-03-2018 16:24:00

Ilse DeLange viert op zaterdag 23 juni het 20-jarig jubileum van World Of Hurt in Koninklijk Theater Carré. Tijdens dit bijzondere concert speelt de zangeres eenmalig integraal haar debuutalbum World Of Hurt, dat in 1998 werd bekroond met 5 keer platina (500.000 exemplaren). Het album, met daarop de hitsingles I’m Not So Tough, I’d Be Yours en World Of Hurt betekende de doorbraak van Ilse DeLange. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 9 maart om 10:00 uur. 

Maaike Ouboter lanceert 'Vanaf nu'
07-03-2018 16:13:00

Afgelopen vrijdag bracht Maaike Ouboter haar nieuwe single uit: Vanaf Nu. De track staat op haar tweede album Vanaf Nu Is Het Van Jou, dat in mei uitkomt. Dat album is het antwoord op de vraag die Maaike Ouboter zichzelf vorig jaar stelde na haar doorbraak met Dat Ik Je Mis in 2013 en de clubtour, theatertours en festivals die volgden: wat nu? Door te praten met allerlei - voor haar onbekende - mensen en te luisteren naar hun persoonlijke verhalen, deed Maaike inspiratie op voor haar nieuwe album. Nu is ze klaar om de verhalen weer door te geven. 

Nielson is terug met nieuwe sound
07-03-2018 16:04:00

Nielson is terug. En zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Zijn teksten komen rechtstreeks uit zijn hart en zijn persoonlijker dan ooit. Voor Diamant werkten Nielson en zijn vaste producers samen met Miles Walker, een Amerikaanse mixer/producer die hits van onder meer Beyoncé, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan. "Kan het zijn dat ik een diamant in handen heb?” Wij weten het wel zeker, Nielson.

Femke Hengeveld treedt met ‘Vuur & Vlam’ in de voetsporen van Helene Fischer
06-03-2018 22:05:00

De kans is heel erg groot dat Femke Hengeveld met haar nieuwe single ‘Vuur & Vlam’ boven het maaiveld uitsteekt. De uit Arnhem afkomstige zangeres die in 2016 haar eerste single ‘Ik laat je gaan’ lanceerde, ziet Helene Fischer als haar grote voorbeeld. ‘Tijdens mijn optredens zing ik vaak haar nummer ‘Achterbahn’. Op een gegeven moment ging er over na denken doe dat lied in het Nederlands zou klinken’, onthult Femke. Samen met producer Hans Bedeker is er vervolgens een Nederlandstalige tekst geschreven. 

Johan Veugelers zorgt voor een beetje Temptation Island
06-03-2018 17:15:00

Johan Veugelers heeft een nieuwe liedje geschreven met een niet alledaags thema als onderwerp, namelijk een one night stand. "Herkenbaar voor iedereen en ludiek," zegt de sympathieke Johan. Op zijn nieuwe single ‘One Night Stand’, die sinds vrijdag 2 maart in de digitale winkelrekken ligt, laat hij alvast niet veel aan de verbeelding over. Of Johan Veugelers zijn Anja ontmoet heeft tijdens een one night stand, weten we niet. Feit is dat Johan in de liefde van één nacht de nodige inspiratie vond voor zijn nieuwe single. 

Het nieuwe album van Guus Meeuwis komt 18 mei uit
06-03-2018 10:05:00

“Niemand ontkomt aan tegenslagen, maar juist dan is het de kunst om weer op te staan. Om te draaien naar het licht. En het geluk te vieren als je het vindt.”, aldus Guus Meeuwis. Woorden die typeren hoe de zanger in het leven staat. Tijdens een roadtrip door de staat Tennessee wordt de basis gelegd voor Guus zijn twaalfde studioalbum. Met een stapel songteksten en ideeën rijdt Guus van Nashville naar Memphis om uit te komen in de befaamde Ardent Studios waar eerder Bob Dylan, The White Stripes en Led Zeppelin hun muziek hebben opgenomen. 

Genomineerden Annie M.G. Schmidtprijs bekend
06-03-2018 10:00:00

De genomineerden voor de Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, zijn maandag 5 maart 2018 bekendgemaakt in Volgspot NPO Radio 5. De Annie M.G. Schmidtprijs is de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige kleinkunstlied van het voorafgaande seizoen. De genomineerden zijn: Geloven. Tekst: Youp van 't Hek, Compositie: Ton Scherpenzeel, Uitvoering: Youp van 't Hek en Rens van der Zalm. Meisjes, Tekst: Kirsten van Teijn, Compositie en uitvoering: Kirsten van Teijn en Leon Sibum, Voor alles, Tekst: Joost Zwagerman, Compositie en uitvoering: Wende Snijders.

Marlous krijgt enorm veel positieve reacties over haar nieuwe single ‘Verlaat me niet’
06-03-2018 09:31:00

De reacties die Marlous de afgelopen tijd heeft gekregen n.a.v. de lancering van haar jongste single ‘Verlaat me niet’ liegen er niet om. Producer & tekstschrijver Kees Tel heeft ook een bijdrage mogen leveren aan dit nummer en reageert als volgt: ‘Ik heb meegewerkt aan 3 nummer 1 hits, maar deze geeft me het beste gevoel. Marlous heeft ook nog eens de NL-X-Factor. Supertrots als ik deze videoclip zie! Ook tal van fans reageren als: ‘Wat een prachtige zingende engeltje, wat een stem en wat een mooie clip’.

Goud voor de Vreemde Kostgangers
05-03-2018 15:03:00

Afgelopen weekend kregen de Nederpop-iconen Boudewijn de Groot, George Kooymans en Henny Vrienten hun gouden plaat officieel uitgereikt tijdens hun derde show in Carré. “De Vreemde Kostgangers zijn op goudkoorts,” grapte Vrienten, die samen met zijn collega’s de onderscheiding trots in ontvangst nam. 

Laatste hand wordt momenteel gelegd aan het decor van TV muziekprogramma Oranje Party
05-03-2018 14:19:00

Op zondag 18 maart 2018 vinden bij Zaal 'Het Hart van Elden' in Arnhem de eerste opnamen plaats van het  nieuwe TV muziekprogramma Oranje Party.  Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het decor dat er volgens producent Tom van der Borst fantastisch uit komt te zien. ‘De montage van de leader is gemaakt door John Huijbregts en laat niets te wensen over. De muziek die bij dit intro hoort, gemaakt door Stan van de Dobbelsteen en Manfred Jongenelis  maakt het geheel compleet’, aldus van der Borst.

Vijfde instrumentale nummer van Lochare een feit
05-03-2018 12:09:00

‘Second Time’ is inmiddels het vijfde instrumentale nummer van Lochare.  De muzikant die steeds onherkenbaar in beeld komt met een grote sombrero op z’n hoofd, wil ook nu z’n ware identiteit nog niet prijsgeven. Z’n vaste clipproducent William ten Kate laat weten dat hij bezig is om Nederland te verkennen. Omdat Lochare erg onder de indruk is van een aantal dansscholen is de clip van ‘Second Time’ opgenomen in een bekende dansschool.

Henk de Jager presenteert S.O.S.
05-03-2018 10:48:00

Henk de Jager stond op podia in binnen- en buitenland en heeft daarnaast al diverse geluidsdragers op zijn naam staan. Eind 2017 tekende Henk bij Rood-Hit-Blauw Produkties en de eerste release voortkomend uit de samenwerking met het platenlabel van Ronald Visch is het opvallende ‘S.O.S.’ geworden. Henk ’s hart ligt bij het Nederlandstalig lied, daarom schreef hij onlangs met Ron Vreijsen het nummer ‘S.O.S.’. Voor de opnames week Henk helemaal uit naar Belgrado in Servië. 

Cornel lanceert gezellige meezinger 'Heb je weer wat’
04-03-2018 13:11:00

Met 'Heb je weer wat’ blijft Cornel bij z'n onlangs muzikale ingeslagen weg. 'M'n vorige single 'Ik ben niet te koop voor 1 miljoen' was erg vrolijk. Samen met mijn team bestaande uit Frank van Etten en Frans Gerse van djfransentertainment is besloten om wederom een gezellige meezinger uit te brengen. M'n vorige lied heeft het geweldig gedaan in het land. Overal waar ik kom zingen ze hem mee. Het is echt een radio-café hit geworden', vertelt Cornel die denkt dat dit de juiste weg is die hij is ingeslagen.

Maak bij RADIONL kans op een lunch met Frans Bauer
03-03-2018 18:50:00

Maak aankomende week kans op een lunch met Frans Bauer bij RADIONL! Deze lunch zal plaatsvinden op dinsdagmiddag 13 maart 2018 tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Ga naar de website van RADIONL en geef jezelf op voor deze speciale lunch met Frans. Daarnaast kun je bij het Nederlandstalige radiostation uit Sneek na het grote succes van 'Code kraker' vanaf maandag 12 maart 2018 deelnemen aan een nieuwe editie.Deze keer kun je kans maken op een 'Tuin totaal pakket', bestaande uit oa. een robotmaaier en een zwembad.

4 daagse muziekreis van JC Event & JC Travel naar Winterberg voor 95% uitverkocht
03-03-2018 14:36:00

Van 23 t/m 26 maart 2018 organiseert JC Event & JC Travel wederom een 4 daagse, geheel verzorgde muziekreis naar Vakantiehotel der Brabander in Winterberg. Met exclusieve muziekavonden ,winterpoolparty, diverse groepsactiviteiten, en nog veel meer !!  * Inclusief  Speciale White party (*dresscode white) Met optredens van diverse artiesten o.a.: van Bob Offenberg, Crist Coppens, Wilbert, Bjorn Litjes, Djaimy Veugelink, Andy de Witt, Bart van der Stelt, Patrick Dano, Marc Lapre, Zeeg van Seben, Nelis Heesbeen,  Daisy Talens, Kimberley Hennipman en Robin van Herwijnen * (*artiesten & programma o.v.b. van wijzigingen). Special Guest tijdens deze muziekreis is niemand minder dan Wesley Klein. De presentatie is in handen van Johan Vlemmix. Uw gastvrouw en tevens organisator is Jolanda Clement. 

Vrijkaarten voor Het Grote Meezingfeest
03-03-2018 10:22:00

Op zaterdag 31 maart vindt in Drachten weer Het Grote Meezingfeest plaats! Ook bij deze derde editie zal de megatent op zijn kop worden gezet door zo’n 5000 enthousiaste feestvierders. Je kunt genieten van optredens van o.a. Roy Donders, Snollebollekes, Dennie Christian, Ronnie Ruysdael, Bouke, Lytse Hille, John West, René Karst, Emile Hartkamp, Wesley Klein, De Doelleazen, Zanger Rinus, Wimmie Bouma, Havenzangers, Otto Lagerfett, Bert Zwier, Hessel Wijkstra, Antonio en Marlous. 

Robert Pater heeft de Oranje Kroon
02-03-2018 15:06:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 maart is dat ‘Jij en ik’, de nieuwe single van Robert Pater. Nadat hij enige tijd een duo vormde met zijn partner Dora, heeft de zanger uit het Overijsselse Raalte onlangs zijn solocarrière nieuw leven ingeblazen. Eind vorig jaar scoorde hij een bescheiden hit met de Hazes-cover ‘Doe met me wat je wilt’ en nu is daar dan een opvolger. Samen met zijn vaste producer Harald Queens maakte Robert een heerlijk dansbare en vrolijke single, die de zon door je luidsprekers laat schijnen. 

Martin Sterken schrijft gevoelige tekst voor Maria Goosen
02-03-2018 14:32:00

De nieuwe single van Maria Goosen getiteld 'Waar ben je' is een nummer met zomerse en Spaanse invloeden. De gevoelige tekst, geschreven door Martin Sterken gaat over een zigeunerin. Haar geliefde is weggegaan, ze mist hem en uiteindelijk komt hij weer terug. In de zigeunersound, die het nummer kenmerkt, zit ook de nodige nostalgie. Als klein meisje vond Maria zingen al geweldig en stond onderweg naar Spanje voorin de bus te zingen. Zo begon de carrière van haar.

Jannes laat ogen stralen in ‘Dat Gevoel Van Samen Zijn’
02-03-2018 13:59:00

In juni kwam het gelijknamige album van Jannes al uit, maar nu is het de hoogste tijd voor de single “Dat Gevoel Van Samen Zijn”. Vrijdag 2 maart 2018 is de officiële release van deze gloednieuwe single. Na het prachtige jubileumjaar 2017 waar bekende hits en parels werden gevierd en een gouden plaat voor dvd/cd “Jannes Live in GelreDome” in ontvangst werd genomen, belooft 2018 ook weer een lach op het gezicht van de sympathieke volkszanger en zijn trouwe achterban te toveren.

Cabaretgroep Enge Buren brengen titelsong theatershow 'Vreemde vogels' uit op single
01-03-2018 15:41:00

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek, liedjes en acts vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits tot zeer sprekende eigen nummers. Van hilarisch tot ontroerend. Allerlei verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Met hun 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning, aangevuld met verrassende wendingen. 

Paultje Poets blaast zangcarrière nieuw leven in
01-03-2018 11:00:00

Met Koos Alberts en André Hazes als grote voorbeelden, speelde zingen en Nederlandstalige muziek een grote rol in de jeugdjaren van Paul Ouwerkerk. Het meedoen aan diverse karaoke wedstrijden en de leuke reacties hierop, waren voor Paul in 2004 aanleiding om zanglessen te volgen om zodoende meer met zijn stem te gaan doen, zoals hem destijds werd geadviseerd. Begin 2005 komt hij in contact met Ad van Hoorn (van duo Ad & Karin). Hij neemt een demo op met als resultaat zijn eerste cd-single met hierop drie covers. Paul is autopoetser op dat moment en dus wordt Paultje Poets zijn artiestennaam. Het is platenbaas Rob Peters (Captain Rob Records) die de Betuwse volkszanger een platencontract voorlegt.

Petra Laseur naast Frank Sanders in Rondom het Rembrandtplein
01-03-2018 10:46:00

Producent Homemade Productions maakt vandaag bekend dat ook Petra Laseur in de nieuwe Nederlandse musical Rondom het Rembrandtplein te zien zal zijn. Zij zal de rol van Marie Serierse spelen, de echtgenote van Frits Schakels. Met de komst van Laseur is de cast compleet. Eerder werd bekend dat Frank Sanders de rol van Frits Schakels op zich zal nemen. De rijke carrière van Petra begon in 1959 bij de Nederlandse Comedie. Vele rollen volgde. Onder andere bij Toneelgroep Globe, Het Publiekstheater, Toneelgroep Amsterdam, Theater van het Oosten, het Noord Nederlands Toneel, Het Nationale Toneel, Het Toneel Speelt en Orkater. Ze werd onderscheiden met de Colombina voor haar vertolking van Sonja in Oom Wanja (1969).

Jason Staal feat. Paul de Munnik lanceren '(Voor Nu) De laatst keer’
01-03-2018 01:33:00

De 34 jarige Singer Songwriter Jason Staal is jaren actief geweest als liedjesschrijver van de Drentse Nederpopband Asman. Na 15 jaar stopte de band en is Jason Staal als solo artiest doorgegaan: Alléén schrijven, alléén spelen en alléén verder aan het roer van zijn eigen muzikale carrière, maar samenwerkend met muzikale vrienden die maar één ding wilden: Een mooi album maken. Zó ongeveer begint Jason’s eerste biografie, kijk op internet. En.. daar zal het niet bij blijven.

Nieuw album van Frans Bauer verschijnt op 2 maart 2018
28-02-2018 11:09:00

2018 belooft, opnieuw, een mooi jaar te worden voor Frans Bauer. Na een succesvolle start van zijn theatertournee ‘Tour de Frans’ verschijnt op vrijdag 2 maart eindelijk zijn nieuwe album ‘Levenslied’. ‘Met dit album ga ik verder waar ik bijna 25 jaar geleden begon; het onvervalste, pure levenslied, met een eigentijds geluid. Het album bevat liedjes voor ieder moment. Beladen teksten voor emotionele momenten, maar ook een vrolijke noot voor de feestelijke momenten. Tijdens de theatertour zal ik zeker een aantal nieuwe liedjes ten gehore brengen', aldus Frans.

Aukje Fijn raakt met 'Zeg dat je me niet vergeet’ de gevoelige snaar
28-02-2018 10:51:00

Tien jaar lang al staat Aukje Fijn op de planken. Begonnen als 9-jarig meisje die inmiddels uitgegroeid is tot een mooie volwassen zangeres die vooral ook in het piratenwereldje erg populair is. Ze heeft voor het eerst haar eigen tekst geschreven voor haar nieuwe single ‘Zeg dat je me niet vergeet’.  “Luister naar mijn verhaal” zegt ze hier zelf over. “Een verhaal dat ik speciaal voor veel mensen heb geschreven. Mensen die een persoon (moeten) missen. Voor mij is het gevoel, dat ik hierin verwerkt heb, heel belangrijk en herkenbaar voor mijzelf. Maar vooral wil ik met dit nummer meeleven en een lichtpuntje geven aan mensen die iemand missen. We zijn nooit alleen. Met dit nummer wil ik jullie als luisteraars omarmen en warmte geven en ik hoop dan ook dat jullie hiervan kunnen genieten”. 

Rene Muller (Rene M) lanceert met ‘Heel even’ nieuwe emotionele single met feestrandje
27-02-2018 12:38:00

Zanger/Entertainer Rene Muller is als Rene M met name bekend in Rotterdam en omstreken. Muziek is zo jong als hij was altijd al een passie van hem geweest. Hij begint 34 jaar geleden als drummer in een band, waarna hij zich verder ontpopt als professioneel zanger. Hij doet veel mee aan talentenjachten en verzorgt in eerste instantie optredens als duo in cafés op bruiloften, partijen en evenementen. Hierna slaat hij een andere weg in als solozanger van Hollands, Rock ‘n Roll, Feestkrakers en Engelstalig. 

Marianne Weber viert 25-jarig jubileum met John de Bever
27-02-2018 10:09:00

Marianne Weber viert maandag 23 april samen met John de Bever haar 25-jarig artiestenjubileum. Begeleid door de band van Marcel Fisser. In misschien wel het mooiste theater van Nederland: het AFAS Circustheater te Scheveningen (Den Haag). Het concert maakt deel uit van de concertreeks ‘Sterren aan Zee’. De opbrengsten komen ten goede aan het KWF. De ‘Koningin van het Levenslied’ staat al ruim 25 jaar aan de top van de Nederlandse Muziekwereld. Meer dan 1.500.000 geluidsdragers zijn verkocht. Met deze compleet nieuwe show maakt de nog altijd even populaire zangeres na drie jaar haar theatercomeback. Het enige concert in 2018! Samen met John de Bever: Nederlands meest bekende volkszanger van dit moment. Landelijk is hij doorgebroken met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’.

ZO! Gospel Choir laat poptempel Paradiso wederom op haar grondvesten schudden
26-02-2018 19:40:00

Zondag 20 mei 2018 laat ZO! Gospel Choir poptempel Paradiso wederom op haar grondvesten schudden. Het beste Black Gospel Choir van Nederland samen met "special guests" Berget Lewis en Shirma Rouse en onder begeleiding van een zeskoppige all-star band staan garant voor een muzikaal spektakel van internationaal formaat dat mede plaatsvindt in het kader van de viering van 50 jaar Paradiso en 50 jaar Bijlmer.  ZO! Gospel Choir is uitgegroeid tot het meest gevraagde koor van Nederland.

Linda Kools brengt op de eerste verjaardag van haar zoontje Mats speciale single uit
26-02-2018 18:17:00

Inmiddels is het alweer 4,5 jaar geleden dat Linda Kools haar single 'Die twee mooie ogen' uitbracht. 'Door de gevolgen van een ongeval waar ik een whiplash aan over heb gehouden, heb ik helaas een tijd niet kunnen optreden. Maar gelukkig kruipt bloed waar het niet gaan kan en is de passie en liefde voor muziek altijd gebleven. Vol trots kan ik jullie vertellen dat ik inmiddels moeder ben van een prachtige zoon; Mats! Hij is geboren op 28 februari 2017. Natuurlijk wist ik dat ik een come back wilde maken......

Feestweek Brixental van 17 tm 24 maart 2018
25-02-2018 23:28:00

Het programma voor de Feestweek Brixental 17 t/m 24 maart 2018 ziet er fantastisch uit. De line-up bestaat uit Peter Beense, Sidney Bischoff ,Tony Anderson, Dario Kreuger, Feestartiest Irvine, Otto Lagerfett, Henk Bernard, Jack van Raamsdonk, Johnny Romein, Crist Coppens, Django Wagner, Stefan Storm, Helemaal Hollands,Stef Ekkel en René Karst,Koos Alberts, Pierre van Dam, Erik van Klinken, Festyboys, Demy de Groot, Die Capuccino's, Total Eclipse, Dj’s Rene Cassee, Tim Johnson en Rene Tulipano. HubscH MEDIA zal met vaste Media partners zoals RADIONL en deze week regiseren publiceren en uitzenden. De TV Oranje Shownieuwsredactie is dit jaar ook van de partij. De organisatie ligt in handen van Feestartiesten.nl

Het Feestteam lanceert 'Suzanne stuiterbal Schulting'
25-02-2018 12:41:00

Ongelooflijk mooi!! Heel Nederland heeft met tranen op zijn of haar wangen gezien hoe Stuiterbal Suzanne haar olympische gouden plak won op de 1000meter shorttrack. De bijnaam die Suzanne na haar ongelooflijk mooie reactie op haar succes heeft gekregen is ‘Stuiterbal’. Mede door deze bijnaam en de ongelooflijke prestatie van Suzanne ‘Stuiterbal’ zijn Stan & Frank razendsnel aan de slag gegaan om voor haar een mooi cadeau op te nemen. Probeer deze versie van Stuiterbal maar eens te luisteren zonder kippenvel te krijgen!! 

Corné van Meer presenteert vol trots ‘Alleé Alleé’
24-02-2018 16:00:00

Corné van Meer heeft een duidelijke boodschap: ‘Alleé Alleé’, we gaan genieten in ons stamcafé! Vol trots presenteert de vrolijke in 1964 geboren zanger afkomstig uit Heerle, zijn nieuwe single! Een vrolijke en uiterst dansbare melodie is vergezeld door een tekst die door het grote publiek makkelijk mee te zingen is. Opnieuw is gekozen voor de vakkundigheid van Mario Veltman. De man die garant staat voor het schrijven van de tekst en muziek én ook deze alweer tweede single produceerde. 

Jan Pacbier brengt eerste solo single uit
24-02-2018 12:04:00

Jan Pacbier uit Etten Leur is een rasmuzikant met veel bühne ervaring. Hij speelde al tientallen jaren in diverse bands als saxofonist, gitarist, accordeonist en zanger. De muzikant in hart en nieren heeft nu gekozen om solo te gaan en een ander pad te bewandelen. Met een idee in zijn hoofd kwam hij in contact met producer André Kooiman die al veel succesvolle singles maakte voor diverse artiesten. Hij vroeg hem om een ballade om te toveren tot een lekkere commerciële dansplaat.

NSGK, trotse partner van The Voice Kids, in actie tegen uitsluiting
23-02-2018 19:02:00

Op 23 februari start een nieuw seizoen van het goed bekeken televisieprogramma The Voice Kids. In het programma gaan bekende coaches op zoek naar jong zangtalent. Via de Junior Reporter krijgt de kijker ook een kijkje achter de schermen. Dit seizoen zijn er zelfs twéé Junior Reporters.

Jannie Karst overleden
23-02-2018 16:02:00

René Karst laat via Facebook weten dat z'n moeder Jannie Karst vanmiddag op 76 jarige leeftijd is overleden in het Scheperziekenhuis te Emmen. 'Nadat ze vorige week met griep op bed kwam te liggen werden de klachten dagelijks slechter dinsdag werd ze opgenomen met een longontsteking en kwam ze op intensive care te liggen waar ze samen met dokteren en andere medewerkers nog een paar dagen heeft gevochten voor haar leven. Samen met René vormde ze Duo Karst. Landelijke bekendheid verworven ze met het nummer Vlinder.

'Ik zal er altijd voor je wezen'.....nieuwe single van Duo Faith
23-02-2018 14:35:00

Na vele mooie en positieve reacties hebben vader Hans Snoek en Alicia Snoek (Duo Faith) besloten om weer een nieuwe single te gaan opnemen “ Ik zal er altijd voor je wezen” is de titel van het nummer van dit uit Den Bosch komende duo “Duo Faith”. De vorige single “Jaren komen, Jaren gaan” was een succes. Vele radiostations hebben het nummer opgepakt en zelfs Willie Oosterhuis stuurde een uitnodiging om in zijn tv programma 'De Euregiotap' te verschijnen. 

Marlane heeft de Oranje Kroon
23-02-2018 14:26:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 februari is dat 'Weet jij wel', de nieuwe single van Marlane. Al enkele jaren is zij een graag geziene gast op de Nederlandse podia, en niet in het minst om het plezier dat ze tijdens haar optredens uitstraalt. Die kwaliteit horen we ook terug in deze single, die werd geschreven door Willem Laseroms en Laurens van Wessel.

Colinda & Daisy denderen door met ‘Als jij’
23-02-2018 14:12:00

De slogan ‘In het  verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst’ is totaal niet van toepassing op de nieuwe single ‘Als jij’ van Colinda & Daisy. Het is wederom een feestknaller van ‘de bovenste plank’ overgoten met het bekende Colinda sausje. Heel herkenbaar door de fantastische accordeonpartijen van producer Harald Queens. ‘Als jij’ is geschreven door Jef Weber. ‘Jef schrijft de laatste veel liedjes voor mij. Ruim een jaar geleden kwam hij met dit nummer op de proppen. 

Win een thuisconcert van Frank van Etten en YesR
23-02-2018 12:06:00

'Maar ik wil dan wel een huisje op wielen een huisje waar ik geboren ben een plek waar ik wat …….'Dat zijn de eerste woorden van de enorme hit 'Huisje op wielen' van Frank van Etten. De single is vandaag opnieuw uitgebracht samen met Rapper YesR. Met de remix zal de plaat een nog grotere doelgroep gaan bereiken en zal het ons niks verbazen als deze remix versie snel de hitlijsten zal bestormen. Wil jij een optreden van Frank van Etten samen met YesR ? Stuur dan een zo goed mogelijk origineel filmpje met jou huisje op wielen gezongen versie.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool