RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
André Kooiman schrijft vlot nummer voor Johan Moreno
07-04-2017 17:02:00

De Gelderse zanger Johan Moreno is precies 1 jaar actief als zanger. Na een aantal covers die regelmatig te bewonderen waren in de TV Oranje Verzoekparade, heeft hij het nu over een andere boeg gegooid met zijn nieuwe single. Hij benaderde producer/tekstschrijver André Kooiman om voor hem een nieuwe vlotte single te schrijven en produceren. Het resultaat is een heerlijk swingend latin aanvoelend nummer dat heerlijk in het gehoor ligt! “Het is een super nummer geworden met heerlijke accordeon solo’s en een commerciële beat.

NPO scherpt werkwijze aan voor weggeven kaartjes popconcerten
07-04-2017 16:50:00

De NPO heeft de wijze van organiseren van zenderbrede radio-acties waarbij aan luisteraars kaarten voor concerten van diverse popartiesten worden weggeven aangescherpt. De NPO wil met deze aanscherping er hoe dan ook voor zorgen dat er geen enkele schijn ontstaat ‘van dienstbaar zijn aan commerciële belangen van derden’ en heeft daarom begin dit jaar deze verandering doorgevoerd. Het CvdM heeft aan de NPO een last onder dwangsom opgelegd omdat het zogeheten dienstbaarheidsverbod bij enkele acties in het verleden zou zijn overtreden.

Nieuwe Europese tournee van The Kelly Family in Ahoy Rotterdam
07-04-2017 16:41:00

Eind november 2016 verraste Angelo Kelly zowat iedereen, toen hij in een tv-show aankondigde dat The Kelly Family weer enorm veel zin had om samen muziek te maken. Voor de fans was dit al voldoende om hun vurige steun aan de band opnieuw te laten oplaaien. “Volgend jaar zijn we bijna 20 jaar later, want het laatste concert dat we gaven dateert van 1999. We starten opnieuw, maar we gaan het kalmpjes aan doen met één concert, op 19 mei in de Westfalenhalle van Dortmund”...

Mike Peterson heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
07-04-2017 16:34:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 april is dat ’Dansen’, de nieuwe single van Mike Peterson. De Haagse zanger schopte het in 2015 tot finalist van de populaire SBS show ‘Bloed, Zweet & Tranen’ en ontwikkelde zich daarna verder tot allround artiest. Met deze nieuwe single, die werd opgenomen in zijn eigen studio, gaat Mike Peterson terug naar de gouden tijd van de disco. “Ik ben bijzonder trots dat ik met mijn muzikanten met echte instrumenten een dansplaat heb kunnen creëren!”, aldus Mike. 

Johnny Verweij komt met debuutsingle 'Marina'
07-04-2017 11:58:00

Johnny Verweij is 26 jaar, is opgegroeid in het Brabantse Waspik en speelt al vanaf zijn 12e jaar accordeon. Met veel succes speelde hij de afgelopen jaren op feestjes en daaruit kwam steeds meer vraag naar zijn accordeon act. “Het is iets unieks en brengt een heerlijk volks sfeertje met een live gespeeld instrument” aldus Johnny. De afgelopen maanden heeft hij in de studio hard gewerkt om zijn eigen sound en zijn eigen exclusieve repertoire te creëren. Samen met producer André Kooiman heeft hij een goede commerciële set met heerlijke nummers gemaakt. 

John de Bever presenteert single op een wel heel bijzondere dag
07-04-2017 11:52:00

John de Bever presenteert zijn nieuwe single 'Als Ik 'T Allemaal Had Geweten' op een wel heel bijzondere dag! Het is vandaag zijn 52ste verjaardag en ook is het de 'Internationale Dag van de Bever'! De nieuwe single is geschreven door Emile Hartkamp en in de bijbehorende videoclip is een bijzondere rol weggelegd voor Rosalie. De tweejarige dochter van Sieneke! Deze vrolijke up-tempo single is het vervolg op 'Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven' (de bijzondere samenwerking met Pierre Kartner) én op zijn hit 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'.

Radio Hunebedje jubileum piratenfeest in De Spont te Stadskanaal update
06-04-2017 20:27:00

Radio Hunebedje viert 22 april 2017 haar eerste lustrum. De mijlpaal wordt gevierd met een spetterend piratenfestijn bij De Spont in Stadskanaal. Het affiche vermeldt optredens van onder  Monica West, Duo Gerrie en Ron, Harmke, Jan en Jan, Jordi Weijer, Johan Raspe, Frans Bagerman, Ricky van Dalen, Magaritha, de zingende visboer Bert Zwier, Arie Pater & Auke Doddema, Jan en Monique, het koor De Carazon Singers en Wally McKey. Tijdens het festijn is een camerateam aanwezig van RTL. Entreekaarten a € 7.50 zijn te reserveren via froskam@home.nl  / 0591 521176. Van iedere verkochte kaart gat  €2,50 naar de Stichting Home, welke zich inzet voor mensen in de minima met een huisdie. De aanvang is vanaf 19:30 uur en de deur gaat open omstreeks 18:30 uur 

'Waanzinnig'.....nieuwe single van Jordi Falcon
06-04-2017 17:58:00

Met 'Waanzinnig' heeft Jordi Falcon een goede opvolger in handen van 'Jij liet me keihard vallen'. De productie lag wederom in handen van Mario Veltman. “Ik vind het een geweldige song, en wilde het altijd al zelf opnemen. Ik ben trots op het resultaat.” aldus Jordi over zijn nieuwe single. De 21 jarige zoon van zanger Franky Falcon timmert inmiddels alweer enkele jaren aan de weg. Hij bracht diverse singles en videoclips uit, heeft inmiddels een goed gevulde agenda en deed meer bekendheid op dankzij zijn deelname aan het programma ‘Bloed Zweet En Tranen’. 

Peter La Haye en Leida Groot getrouwd
06-04-2017 14:37:00

Afgelopen zaterdag 1 april stapten Peter La Haye en Leida Groot in het huwelijksbootje of beter gezegd in de sprookjeskoets. De bruiloft vond plaats bij ‘Het Wapen van Zoetermeer’. Diverse artiesten waaronder Tino Martin en Mike Peterson kwamen het bruidspaar verrassen met een optreden. Peter en Leida hebben van alles enorm genoten. De gehele dag is er gefilmd, oa. met een drone. De beelden hiervan worden binnenkort op YouTube geplaatst. Het stel leerde elkaar 18 jaar geleden kennen. ‘Mijn zus had destijds verkering met Wesley. Ik wist dat hij een leuke zus had, waar ik al een tijdje een oogje op had. Nadat ik m’n rijbewijs had gehaald ging ik ‘zo gezegd’, naar Wesley op visite op het kamp in Kijkduin. Uiteraard met een knipoog natuurlijk,  want ik wist al lang dat hij er niet was. Hij  was onderweg naar Zoetermeer naar mijn zus. 

Nieuwe CD en DVD van Ladies of Soul verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
06-04-2017 12:33:00

De Ladies of Soul stonden op 10, 11 en 12 februari 2017 voor het vierde jaar op rij in de Ziggo Dome in Amsterdam. Drie volledig uitverkochte shows voor de bekende vijf “Ladies”: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer. De ijzersterke registratie van de spetterende show die zij gaven, verschijnt op vrijdag 7 april a.s. op cd en dvd. Voor deze Ladies Of Soul editie traden Frank McComb (Buckshot LeFonque), Alain Clark en de Amerikaanse souldiva Oleta Adams op als special guests en brachten hun grootste hits ten gehore. Er viel zowel muzikaal als visueel volop te genieten. Een feestelijke avond met een reeks bekende klassiekers en van medleys in een concert, waar uiteenlopende stijlen als R&B, Soul, Funk, Disco, Latin en Pop samen komen.

Mick Harren maakt koningslied en wordt op 27 april ook 50 jaar
06-04-2017 12:11:00

Mick Harren en koning Willem-Alexander worden op 27 april allebei 50 jaar. Daarom brengt de zanger, die ook optrad tijdens het huwelijksfeest van het koningspaar, het koningslied ‘Samen zijn we koning’ uit. Daarnaast heeft hij voor deze gelegenheid een schilderij van de koning en koningin gemaakt. Koning Willem-Alexander en Mick Harren zien dinsdag 27 april allebei Abraham. Ter ere van deze gelegenheid heeft de zanger een schilderij gemaakt van het koningspaar. Het schilderij is opgenomen in de koninklijke expositie in de Kapelstraat te Bussum.

Eveline Cannoot steekt oude hit van Patricia Paay in Nederlandstalig jasje
06-04-2017 12:06:00

Met 'Ben jij gelukkig met mij' zet de Vlaamse zangeres Eveline Cannoot een volgende stap in haar muzikale carrière. In België staat ze bij diverse radiozenders al hoog op de playlisten. Radio 2 heeft haar op de A-rotatie staan en de VBRO heeft de single onlangs uitgeroepen tot TROTS schijf. Ook de bijbehorende clip laat zien dat we hier te maken hebben met een vrouw die haar vak verstaat. De oorsponkelijke versie van Patricia Paay ( Who let de heartache in) dateert uit 1981 en behaalde destijds een Top 10 notering.

Nieuw album Rowwen Hèze: De liefde, De muziek, De herinnering
06-04-2017 09:31:00

Rowwen Hèze werkte afgelopen weken aan een nieuw album dat gaat dienen als soundtrack voor Theatervoorstelling Pinkpop van Toneelgroep Maastricht. 'Op de nieuwe cd kan Rowwen Hèze helemaal leeglopen. Teksten over de liefde, de muziek en de herinnering. Muzikaal gaat het alle kanten op. Reggae, rock alle invloeden komen voorbij. Het is de soundtrack van de Pinkpop theatervoorstelling. Los daarvan klinkt de muziek als een geheel, als een verhaal van het bandje dat op Pinkpop 1992 doorbrak', aldus Jack Poels. 

Robert Pater lanceert 'Als een meeuw in de wind'
06-04-2017 09:01:00

Wie kent niet de klassieker ‘Als een meeuw in de wind’ waarmee Arne Jansen in de jaren 80 een behoorlijke hit in handen had. Robert Pater laat weten dat hij tijdens z’n optredens dit lied al geruime tijd zingt. ‘In de zaal worden oude liedjes zoals ‘Als een meeuw in de wind’ altijd goed opgepakt. Dat was voor mij een reden om het nummer nieuw leven in te blazen’, vertelt Robert. Sinds 2014 werkt Robert samen met producer Harald Queens. Hij heeft dit nummer dat geschreven is door Johnny Hoes voorzien van een vette sound

Nieuwe single van Edwin Bos heeft duidelijke boodschap
05-04-2017 16:44:00

Met 'Bloedmooie vrouw', 'Onze liefde' en 'Moe maar voldaan', heeft Edwin Bos uit het Drentse oliedorpje Schoonebeek, duidelijk aangegeven welke weg hij is ingeslagen, op muzikaal gebied. “Nederlandstalige muziek, in de countrysfeer, is een genre wat mij bijzonder goed ligt. Deze muziek gaat heel goed samen met de teksten, die uit het leven zijn gegrepen. Dit maakt het zeer herkenbaar voor vele mensen. Muziek is emotie, dat wil ik met mijn muziek naar buiten proberen te brengen”, aldus de zanger zelf.

Joey Hartkamp presenteert op grootse wijze z'n nieuwe single in Westervoort
05-04-2017 16:04:00

Op vrijdag 16 juni 2017 lanceert Joey Hartkamp zijn nieuwe single en zoals wij van hem gewend zijn zal dit weer worden gelanceerd met een spetterende release party. Na 6 eerder uitverkochte release party’s bij Zalencentrum Wieleman, Dorpsstraat 11 in Westervoort zal de Arnhemse zanger het publiek ook nu weer op een avond boordevol top entertainment. Zo zijn er optredens van o.a. Jannes, Django Wagner, Sieneke, Mike Peterson, Frank van Etten. Lytse Hille, Kobus Engels en William Bonne. De titel van de single blijft nog even geheim maar wel weet Joey te verklappen dat het weer een verrassende single gaat worden. 

Single ‘Dansen van Geluk’ is zomerse opmaat naar nieuw album van Marcel Broekman
05-04-2017 15:47:00

Na zijn eerdere singles ‘Drenthe’ en ‘Hoger Zonder Vrees’ is singer/songwriter Marcel Broekman een crowdfunding campagne gestart voor zijn nieuwe project: een volledig album in zijn warme, uitnodigende stijl. In de aanloop naar het project presenteert hij de zomerse single ‘Dansen van Geluk’, die op zijn beurt een speciale Koren tour inluidt. Drenthenaar Marcel Broekman is als sessiemuzikant al jaren actief maar presenteerde zich met de singles ‘Drenthe’ en ‘Hoger Zonder Vrees’ als solo artiest. 

Tony van den Dungen geeft met debuutsingle 'Ik voel me top' zijn visitekaartje af
05-04-2017 05:23:00

Het was zanger Patrick Dano die Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw tipte dat het Brabantse St. Willebrord een talentvolle jeugdig en aanstormend artiest herbergt; Tony van den Dungen! “Tony is er weer zo één volgens mij, een nieuw talent die er heel veel voor over heeft om een goede start te maken, hij heeft echt alles al professioneel voor elkaar”, zo ontdekte Ronald al snel. Als één ding inderdaad opvalt aan deze jonge zanger, is dat hij zeer gedreven te werk gaat en zich laat omringen met een top team bestaand uit louter professionals.

Barry Badpak lanceert nieuwe single ‘Rijke Sloebers’
04-04-2017 15:24:00

Het oeuvre van het Leidse feest-trio Barry Badpak werd onlnags uitgebreid met de nieuwe single ‘Rijke Sloebers’.  Platvloerse teksten, bijpassende dancemoves en een dikke, Leidse R. Tel dit bij elkaar op en je hebt Barry Badpak: de koning van de bar. “Waar ga je heen met je kamelenteen?” en “ik wil een broodje van Kootje” zijn toch wel de bekendste meezingers van dit Leidse fenomeen en vanaf komende maand kan je ook ‘Rijke Sloebers’ aan dat rijtje toevoegen. Barry Badpak levert met ‘ Rijke Sloebers’ wederom feestelijke en muzikale chaos. 

Jan Egbert en de Loosies Show presenteren nieuwe single op 16 april in Ter Apel
04-04-2017 14:47:00

Jan-Egbert en de Loosies Show bestaat uit drie ervaren sympathieke muzikanten: Jan Egbert de Vries, Jan de Vrieze en John van de Weide. Op hun nieuwste single blijven Jan Egbert en de Loosies Show dicht bij hun roots en zingen zij over het geleuter in hun leuterdeusie. Niemand kan er meer zonder en alles draait om het Leuterdeussie ofwel de mobiele telefoon. De jongens van Mooi Wark hebben het nummer geschreven en Jan Egbert en de Loosies hebben het opgenomen.

Opnieuw extra namen op affiche Nacht van Oranje
04-04-2017 14:37:00

Het kan niet op bij de 25e editie van de Nacht van Oranje. Met het podium voortaan midden in de Ahoy Arena en al veertien vaderlandse top-acts op het affiche worden opnieuw namen toegevoegd aan de line-up. Zo is René Karst van de partij om met Stef Ekkel de kraker ‘Liever Te Dik In De Kist’ te zingen en springt Lange Frans op het podium, om met John West ‘Lekkerding’ te performen. Ook een nieuwe naam bij GENTS, het trio dat opnieuw de medleys verzorgt. De 23-jarige Yves Berendse maakt aan de zijde van Danny Nicolai en Danny Froger zijn debuut.

Glenn van Dooren lanceert z'n tweede single 'Liever dan lief'
03-04-2017 19:21:00

De 22-jarige Glenn is een veelbelovende zanger die zijn zangcarrière in 2013 startte in een kroeg in zijn woonplaats Helmond. En met succes; de aanvragen volgden elkaar in hoog tempo op. Twee jaar later besloot Glenn mee te doen aan het tv-programma “Bloed, Zweet en Tranen”. In de studio van zanger Frank van Etten nam Glenn zijn eerste single op: “Of hou je van bier” waarmee zijn eerste kroegenhit een feit was. Op het downloadplatform van SBS heeft de single 3 weken lang op nummer 1 gestaan met boekingen op grote evenementen als gevolg.

Rene Schuurmans presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
03-04-2017 19:08:00

Op zaterdag 15 april om 13.30 uur presenteert Rene Schuurmans zijn nieuwe album ‘Goud’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Schuurmans zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen. Rene Schuurmans heeft de afgelopen 2 jaar hard gewerkt aan zijn nieuwe album Goud: “Voor mij is het goud. Ik heb er een hoop tijd en energie en m’n ziel en zaligheid in gestoken en het is voor een artiest ook heel belangrijk om telkens met iets nieuws en iets moois te komen waar je trots op kunt zijn”. 

'Alles wat je zei' debuutsingle van Donny Ponsen
03-04-2017 18:49:00

Hij is geboren in Den Haag en heeft het zingen niet van een vreemde. We hebben het over Donny Ponsen, inderdaad de zoon van volkszanger Rinus Ponsen. Donny treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader en groeide als kind dan ook op met Nederlandstalige muziek, waarbij zijn idool André Hazes een belangrijke rol voor hem betekend. De tijd is nu gekomen dat de zanger zelf voet aan vaste wal gaat zetten in Nederland Muziekland. Donny lanceert dan ook met volle trots zijn debuutsingle “Alles wat je zei"/

Spang! trapt af met 4 shows in 4 dagen
03-04-2017 18:37:00

De 20-jarige zanger Spang! heeft zijn debuutsingle afgelopen weekend 4 keer ten gehore mogen brengen tijdens zeer diverse shows. De nieuwe single ‘Als ‘t moet’ heeft daardoor voor de release al de nodige aandacht gekregen. Afgelopen donderdag werden de single en de clip voor het eerst ten gehore gebracht en getoond tijdens de tv-opnames van de Euregiotap in Enschede. “Ik zag daar voor het eerst mijn clip, wat geweldig was dat”, aldus de jonge zanger die erg trots is op het resultaat. De dag erna mocht hij de single zingen tijdens het Mega Piraten Festijn in Lemelerveld. 

Lieneke Derks komt wederom met gevoelig lied
03-04-2017 18:29:00

Lieneke Derks die sinds haar comeback met het nummer ‘De laatste keer’ menig hart wist te raken komt wederom met een gevoelig nummer.  Door een tekst te schrijven op een heel bekend nummer van City to City, draagt Lieneke bij met de verwerking van het verlies van een kindje van kennissen.  Het was aanvankelijk niet de bedoeling het nummer uit te brengen maar doordat velen haar er naar vroegen is uiteindelijk toch besloten het nummer alsnog uit te brengen.

John de Bever presenteert nieuwe single m.m.v. Marianne Weber, Sieneke én Emile Hartkamp
03-04-2017 18:24:00

Marianne Weber, Sieneke en Emile Hartkamp! Allen spelen een bijzondere rol in de release van de nieuwe single ‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ van John de Bever! De zanger die zijn doorbraak beleefde door de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (7.500.000 keer bekeken op Youtube) presenteert op zijn verjaardag 7 april met trots dit  eigentijdse en gezellige feestnummer, dat is opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. Voor de opname van de bijbehorende videoclip neemt Marianne Weber de rol van regisseur op zich. 

Stormloop kaarten JubileumConcert Marco de Hollander
03-04-2017 18:16:00

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze avondvullende show blikt Marco terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden. "Er zijn nog een beperkt aantal 1ste rangs kaarten beschikbaar. Er lijkt een ware stormloop op de kaarten de afgelopen weken" vertelt Marco trots. “Fans bepalen in dit vak, of je dit soort mooie momenten gegund zijn, en dit is een prachtige blijk van waardering” vertelt Marco verder. 

Clip 'Bella Italia' van Frans Bauer online
02-04-2017 18:02:00

Na de vele lovende reactie's op het album "Geluk hoop en liefde" dat ook werd bekroond met een nummer 1 positie in de album top 100, werd ons duidelijk dat " Bella Italia" de favoriet van velen is op het album. Ook tijdens de optredens in het land zingt iedereen uit volle borst het nummer mee !! Nu is het dan eindelijk zover en is hij officieel uitgeroepen tot single!!! Mijn dank is groot aan de Vlaamse Accordéoniste Liesje Winten die op dit moment de Benelux betovert met haar accordeon, aldus Frans.

Henri van Velzen kondigt nieuwe single ‘Ik zag haar daar’ aan
02-04-2017 11:48:00

Binnen afzienbare tijd verschijnt de nieuwe single ‘Ik zag haar daar‘ van Henri van Velzen. Volgens Henri valt dit lied in dezelfde categorie als ‘4 vrienden’ en ‘Een vriend is pas een vriend’, welke geschreven zijn door Paul Schabbink. ‘Omdat beide singles het goed hebben gedaan en nog steeds veelvuldig te horen zijn bij RADIONL heb ik Paul gevraagd of hij nog iets voor mij kon betekenen’, vertelt Henri. Er zit volgens de uit Zwolle afkomstige zanger een prachtige verhaallijn in. ‘Het gaat over Rosalien. Die zag ik na 20 jaar terug en ze was niets veranderd. 

Kian Derry & Monique Heegen samen in duet
01-04-2017 16:36:00

Kian Derry & Monique Heegen hebben allebei een solo carrière en timmeren allebei druk aan de weg. Tijdens de album opnames van Kian kwam producer Martin Sterken op het idee om samen een duet op te nemen met Monique Heegen. Dit ook met als doelstelling om Nederland met Belgie te verbroederen. En bijzonder genoeg klikte het direct. Er is zelfs een bijzondere vriendschap uit ontstaan. Het bijzondere nummer staat op het album “Onverwacht “ van Kian Derry dat in oktober werd gelanceerd.

Nieuwe single voor Björn Litjes
01-04-2017 10:17:00

Tijdens de JC Event muziekreis naar Winterberg welke tussen 24 en 27 maart jl. plaatsvond presenteerde Björn Litjes z’n nieuwe single ‘Maak wat van je leven’. Het liedje waaraan Kees Tel en Björn weer intensief samenwerkten, is met heel veel enthousiasme ontvangen.  Björn weet zich al vijf jaar gesteund door een vast team die gezamenlijk bouwt aan zijn muzikale carrière. Jolanda Clement van JC Event/JC Records, is vanaf dag-1 betrokken nadat Björn in 2013 besluit zijn muzikale loopbaan solo te vervolgen.

Danny Zuijderwijk vraagt zijn vriendin Kimberley ten huwelijk
01-04-2017 10:00:00

Danny Zuijderwijk heeft zijn vriendin Kimberley ten huwelijk gevraagd. De Leidse volkszanger deed dit vrijdagavond tijdens zijn albumpresentatie bij Koetshuis de Burcht. Tijdens de avond waren er optredens van Ray Benjamin, Max Muiderman, Rowena van Steenis, Wesley Ponsen en Donny van der Roest. Voor Zuijderwijk was het vrijdag een bijzondere dag. Naar de presentatie van zijn album ‘30’, werd hij die dag dertig, vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk en maakten de twee bekend dat ze hun eerste kindje verwachten.(Bron: UnityNL Fotocredits: Elmar Bus)

Frans Bauer reikt album uit aan Bob Offenberg
01-04-2017 00:22:00

Op zondag 28 mei 2017 is het dan zover, dan zal Bob Offenberg zijn lang verwachte album gaan presenteren waar maar liefst 15 nummers op komen te staan. Dit wilt hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom zal er een waar feest van gemaakt worden. Bob zal deze middag veel vrienden van hem uit nodigen om met zijn allen dit album spectaculair te lanceren. Onder andere: Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten, Ray Benjamin, Jan van Est, Marco den Hollander en niemand minder dan zijn grote idool Frans Bauer zal dit album uit gaan reiken en zelf ook de zaal op zijn kop gaan zetten. Voor deze avond zijn zowel VIP-kaarten á €125 (alleen te verkrijgen via: management@boboffenberg.nl) als reguliere zaalkaarten beschikbaar. De zaalkaarten zijn te koop voor € 25,00.  

Harten 10 lanceert aanstekelijke single 'Twee witte paarden'
31-03-2017 19:40:00

Harten 10 dendert maar door en langzaam wordt het landelijk aanzien steeds groter en zijn ze niet meer weg te denken op diverse grote evenementen.  Nu komt het duo met voor hen, een nieuwe single. Het is een Duitse cover, heet  'Twee witte paarden’’  en is een productie van Martin Sterken voor CD Hal Ruinen.  Het aanstekelijke nummer staat op het nieuwe album 'Bestemming Bekend'  dat vrijdag 7 april zal uit komen. Hier aan vast zit hun eigen Theater optreden  wat wordt gehouden in Kampen. Kortom;  'Harten 10 staat niet stil en we zullen blijven gaan' , aldus Martien en Tineke.

Lytse Hille heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
31-03-2017 19:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 april is dat ’24 Billen’, de nieuwe single van Lytse Hille. Het gaat om een humoristisch liedje over een groep vrienden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terechtkomt. Ze zien daar twaalf meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk, maar kost ze wel een klein kapitaal. De tekst is geschreven door Emile Hartkamp, het nummer zal later dit jaar verschijnen op het nieuwe album van Lytse Hille. 

Wendy Rivers kan vergeven niet vergeten
31-03-2017 11:10:00

De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange ervaring in de muziek. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende talentenjachten meegedaan. Ze heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uit gebracht. Nu presenteert ze weer een nieuwe Nederlandstalige Single “Ik kan vergeven niet vergeten”  Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al hits schreef voor Corry Konings, Dennie Christian, Harten 10 e.v.a.. 

UnityNL organiseert op 27 april 'Het familiefeest van Leiderdorp'
31-03-2017 10:12:00

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2017 organiseert UnityNL 'Het familiefeest van Leiderdorp' op het plein bij winkelcentrum 'Winkelhof'. Van 13.00 uur tot 19.30 uur zijn er doorlopend optredens van Daantje, Matthijs Koning, Kees Versluys, Colinda, Wesley Ponsen, Marco de Hollander, Danny Vermeer, Donny van der Roest, Bob Offenberg, Rick Melissen, Henk Stelte, Danny Terp, Roy van Hemert, Marco van Konts, Anno Britting, Marcel de Nijs, Randy Blommaert, Francois Pieters, Naomi, Robert van Hemert, Danny Zuiderwijk en Arthur van Steijn. Diverse presentatoren van het populaire radiostation verzorgen die dag eveneens live radio vanuit het winkelcentrum. De entree is geheel gratis. Meer info: www.unitynl.nl 

'Toch blijf ik altijd dromen'.... Duetsingle Elz Bakker & Rinus Ponsen
30-03-2017 13:05:00

De gerenommeerde artiesten Elz Bakker en Rinus Ponsen hebben samen de duetsingle 'Toch blijf ik altijd dromen' opgenomen. Elz en Rinus zijn allang geen onbekenden  in de artiestenwereld en hebben ieder al menig succesvolle single op hun naam staan. Nadat ze er achter kwamen dat hun stemmen goed bij elkaar pasten besloten ze samen het duet van Vicky Leandros en Tony Christie in een nieuw, Nederlandstalig jasje te steken. Het resultaat mag zeer geslaagd genoemd worden, dankzij de voortreffelijke productie van Tom Peters en Hans Aalbers.

Debuutsingle voor Corné van Meer
30-03-2017 10:21:00

Corné van Meer afkomstig uit het Brabantse Heerle is geboren in 1964 en heeft de muzikale weg naar producer Mario Veltman gevonden! De altijd goedlachse Corné heeft de afgelopen jaren al vele feesten en partijen opgevrolijkt met zijn altijd gezellige optredens. Tijdens deze optredens brengt hij dé hits van het moment. En nu kan hij daar zijn debuutsingle ‘Waarom ben jij nog niet van mij’ aan toevoegen. Deze single die eveneens is geschreven door Mario Veltman ligt goed in het gehoor en zal menig dansvloer gaan vullen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 15 januari t/m zondag 21 januari

       Henk Dissel - Het cafeetje

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl