RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Arie Bergsma blikt terug in de tijd van toen
06-12-2017 15:05:00

Het is al een paar jaar erg rustig rondom Arie Bergsma. Maar inmiddels kunnen we zeggen dat hij terug is, en hoe! De zanger/muzikant is bij Terry West de studio in geweest om daar een wel heel gevoelig nummer op te nemen. Arie, bekend van de titels ‘Meisje van ijs’, ‘Monica’ en ‘Ik geef je al mijn liefde’ kan met zijn nieuwe titel ‘Tijd komt en gaat voorbij’ weer iets nieuws aan zijn repertoire toevoegen. Arie Bergsma is de laatste jaren vooral bekend als zanger. Hij liet het eerst van zich horen als drummer in het bekende orkest ’De Woodpeckers’.

Ronnie Ruysdael knalt letterlijk en figuurlijk het oude jaar uit en het nieuwe jaar in
06-12-2017 14:34:00

Ronnie Ruysdael knalt letterlijk en figuurlijk het oude jaar uit en het nieuwe jaar in met zijn nieuwe single “Drink’r nog eentje mee.”   Door deze ontzettend lekkere meezinger krijgt de melancholie rondom dit beladen moment een hele andere wending. Terwijl de ene helft van de kamer traditiegetrouw ‘Happy New Year’ van ABBA meebrult, heeft de andere helft een Nederlandstalige tegenhanger ontdekt: ‘Drink'r nog eentje mee, blijf nog ff staan, het is veeeeel te vroeg om weg te gaan.’

Nieuwe single van Karel Mahieu is getiteld 'Ga je mee'
06-12-2017 12:55:00

Na vele optredens en deelnames aan talentenjachten nam Karel Mahieu enkele dagen voor de 12e november jl. even gas terug om zich, zoals hij het zelf zo treffend verwoordde: “Voor te bereiden op het mooiste feest ooit”! Doelend op de single presentatie van ‘Ga je mee’ in Opera Zalencentrum in zijn eigen Den Haag. Een bijzonder geslaagd evenement waaraan artiesten als John West, Rein Mercha, Zonzo Basily en Willem Barth, hun bijdrage leverden deze nieuwe single in een feestelijke entourage te kunnen lanceren. 

 

Trijntje Oosterhuis start kersttour
06-12-2017 12:33:00

Komende weken houdt Trijntje Oosterhuis een tour langs diverse kerken met de kerstvoorstelling 'A Christmas Evening With Trijntje'. Tijdens de speciale kerstconcerten brengen Trijntje en pianist akoestische versies van soulvolle kerstklassiekers met echte kerstklassiekers uit het American Songbook zoals Have Yourself A Merry Little Christmas en Let It Snow. De tour start op woensdag 6 december in Apeldoorn en doet o.a. dit jaar ook nog Zierikzee, Harderwijk, Enschede, Zwolle, Amsterdam en Alkmaar aan. 

Junior Star Factory brengt swingende kerstsingle uit!
06-12-2017 01:57:00

Junior Star Factory is al sinds 2011 een populair concept voor jong zangtalent uit Zuid- en Midden-Limburg. Kinderen tussen de 6 en ongeveer 14 jaar krijgen hierbij wekelijks zang- en performanceles. Normaal wordt er in de lessen toegewerkt naar twee spetterende concerten per jaar, maar dit jaar had de groep van 20 kinderen een ander project op het programma staan.

The Good Life Federation komt met vrolijke Kerstsingle
06-12-2017 01:41:00

Sinterklaas is nog maar net het land uit en het is weer tijd voor de Kerstbomen en gezelligheid. Ook dit jaar komt The Good Life Federation met een vrolijke Kerstplaat. Leadzanger Stevie Maxx is weer in de pen gekropen  en heeft wat leuke melodieën en teksten geschreven. Net als de vorige Kerstplaat van 2016 zitten in de nieuwe van 2017 ook vrolijke deuntjes die goed mee te zingen zijn. De jongens van The Good Life Federation kwamen bij elkaar en gingen de studio in waarna Jeroen Hamer meteen aan de slag is gegaan om de muziek in te spelen. 

Boudewijn de Groot onder de indruk van Jacco Bosman
06-12-2017 01:22:00

Op donderdagavond 14 december 2017 zal Jacco Bosman zijn nieuwe cd single en de videoclip van 'Avond' aan de media en het publiek presenteren. De presentatie zal plaatsvinden tussen 21.00 uur en 23.00 uur in Café de Molenaer Stationslaan 13 te Ermelo. De officiële uitreiking door Peter Beense zal omstreeks 21.30 uur plaatsvinden. Er zijn speciale gastoptredens te verwachten en onder de aanwezige gasten zijn een aantal bevriende collega’s en ex bewoners uit het tv programma waaronder  Dave Dekker “Ciske de Rat”.

FeestBeesten pakt door met grote namen tijdens Indoor Festival
06-12-2017 01:12:00

FeestBeesten is een begrip in de Nederlandse evenementen industrie aan het worden. Na 6 uitverkochte feestavonden en een uitverkocht festival afgelopen jaar pakt de organisatie ook in 2018 flink door. Op vrijdag 23 maart 2018 vindt namelijk het eerste FeestBeesten Indoor Festival plaats met een main area en aprés-ski area. Inmiddels zijn de eerste namen bekend gemaakt. Zo zal niemand minder dan Koning der piraten Jannes optreden en daarnaast zullen ook Snollebollekes, Django Wagner en Joey Hartkamp alle FeestBeesten entertainen.

Joke Hoeben krijgt eigen borstbeeld
05-12-2017 11:17:00

Koos Alberts en z'n vrouw Joke zijn twee mooie mensen die er altijd voor elkaar zijn. Al 50 jaar lang onafgebroken samen voor en met elkaar. Op de bijgevoegde foto staat ze trots tussen haar eigen Koos en het borstbeeld van haar man. Toch ontbreekt er een borstbeeld van de vrouw die er een dubbel en dwars verdiend. Op zondag 14 januari onthult Koos het beeld van Joke Hoeben tijdens de opening van de derde editie van de Koos Alberts Awards in de A9 studios te Uitgeest.

Naomi Gael lanceert het krachtige en gevoelige levenslied 'Goodbye my love'
05-12-2017 10:29:00

Naomi van Beusekom, die in 2018 het tweede lustrum viert als zangeres Naomi Gael uit Utrecht, krijgt van kind of aan al vlinders in haar buik van de Nederlandstalige muziek. Daarnaast beheerst de 19 jarige Noord-Brabantse zangeres ook de Duitse en Engelstalige taal. Muziek is dan ook het einde voor Naomi en de verlegenheid om door te breken gaat dan ook niet voorbij. Naomi is in de Nederlandse muziekvijver geen onbekende meer, nadat ze op haar 10de jaar voorzichtig haar stoute schoenen aantrok. 

Gavin Ketting brengt eigen geschreven single uit
05-12-2017 08:17:00

Nadat Gavin zijn debuutsingle cover 'Van jou' in 2016 uitbracht is het een tijdje stil geweest. Gavin heeft een zware periode achter zijn rug met gezondheids problemen. Hij bleek Gavin een ernstige hernia te hebben waardoor hij ongeveer zes maanden aan zijn bed gebonden was. Tijdens diverse ziekenhuisbezoeken bleek Gavin ook een zeer zware vorm van slaapapneu te hebben. De longarts zei dat het lichaam s'nachts nog harder aan het werk was als overdag. Met als gevolg ontzettende futloosheid dag in dag uit.

Dj Jeroen Hamer giet samen met Danny Nicolay oude Clouseau hit in Moombahton jasje
04-12-2017 17:39:00

Dj Jeroen Hamer is een Nederlandse Dj die al op veel plekken in het land gedraaid heeft. Jeroen zijn draaistijl is het beste te omschrijven als Allround Feest Dj. Genres van House tot R&B en van Nederlandstalig tot Hardstyle en alles wat daar tussen zit, niets is voor deze Dj te gek. Naast zijn Dj carrière timmert Jeroen ook als producer al aardig aan de weg. Zo heeft hij onlangs platen geproduceerd voor o.a. Cooldown Café, T.O.F. Ruben Thurnim, Jeffrey Tanis, Danny Lit, en vele anderen.

Opmerkelijk 'sectoradvies' aan de rijksoverheid over de muziekcultuur
04-12-2017 17:00:00

De afgelopen week was er aandacht voor het advies van de Raad voor Cultuur om muziekgenres als pop, dance en het Nederlandse lied meer financiële steun te geven. Het advies valt goed in de muziekwereld. Eerder kwam de Raad met dit opmerkelijke 'sectoradvies' aan de rijksoverheid over de muziekcultuur in Nederland. 

Globe HSK gaat liedjes presenteren aan een zeer breed publiek
04-12-2017 11:30:00

Verdriet en pijn ervaar je als je iemand kwijt bent. Het verlies van een geliefde is voor de achterblijver(s) een gevoelig blijvend iets. Vooral de donkere dagen voor kerst en het einde van het jaar zijn van die momenten waarmee je jaarlijks weer geconfronteerd wordt met het verlies van een geliefde. Uit het hart geschreven in een zeer moeilijke periode, en uitgebracht als een eerbetoon aan een bijzonder persoon. Globe HSK bestaat uit enkele huisvaders die naast hun gezinsleven de muziek als een rode draad in hun leven hebben lopen.

Patrick van Bree stapt in huwelijksbootje met Belinda Kinnaer
03-12-2017 11:53:00

Zangeres Belinda Kinnaer werd op zaterdag 25 maart tijdens het Mega Piraten Festijn in Nijmegen door haar vriend Patrick van Bree ten huwelijk gevraagd. Na ruim acht maanden aan voorbereiding gaven de tortelduifjes op zaterdag 2 december het JA woord. ‘Tja... Vandaag ben ik dan echt de bruid’, leverde de zangeres honderden reacties op. Het feest waarbij diverse collega artiesten en een aantal genodigden uit de mediawereld vond plaats bij Zalencentrum Berentsen in Loo. 

Vrijkaarten voor Mega Woonwagen Feest
03-12-2017 11:16:00

Zaterdag 16 december strijkt het rondreizende Mega Woonwagen Feest neer in bar-dancing 'De Hoeve' in Groesbeek, voor een speciale Wintereditie. Tijdens deze donkerste dagen van het jaar kun je je binnen warmen aan de muziek van topartiesten als John de Bever, Willem Barth, Rein Mercha, Bouke, Theo van Cleeff, Grad Damen, Henk Damen, Wesley Klein, Tony van Boxtel, Rinus Ponssen, Mart Hoogkamer en vele anderen. Het wordt een avond vol sfeer, meezingen en gezelligheid! 

Kerst met Dana Winner in Roeselare en Oostende
02-12-2017 17:27:00

Dana Winner kan ontegensprekelijk omschreven worden als één van de grootste Belgische zangeressen ooit. Haar talent staat buiten kijf en haar gouden hart heeft ze in het verleden al meermaals getoond. Dana staat steeds klaar om haar steentje bij te dragen voor “het goede doel” en dat doet ze ook deze kerstperiode! 'Kerst met Dana Winner' twee sublieme kerstconcerten ten gunste van MS-Liga Vlaanderen, van de “beste zangeres van Vlaanderen”, volgens zovele fans maar ook en vooral volgensde Vlaamse zender Radio 2. De concerten kun je bijwonen op twee schitterende lokaties. Op zaterdag 23 december staat de unieke liveshow in het sfeerrijke theater De Spil in Roeselare en tweede kerstdag 26 december is er de apotheose van de hele actie, in Kursaal Oostende.

Sinterklaasclips bij TV Oranje
02-12-2017 10:34:00

Ook dit jaar laat TV Oranje de verjaardag van Sinterklaas natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Op zaterdag 2 december kun je van 07.00 tot 18.00 uur alvast helemaal in de stemming komen, want dan vertonen we (bijna) uitsluitend Sinterklaasclips (met uitzondering van de Oranje Top 30 van 16.00 tot 17.00 uur). Op Pakjesavond, dinsdag 5 december, staat TV Oranje van 19.00 tot 21.00 uur helemaal in het teken van Sint Nicolaas en zijn Pieten. 

Vrijkaarten voor het Nederlands IJsbeelden Festival
02-12-2017 10:28:00

Het Nederlands IJsbeelden Festival in Zwolle is het grootste ijssculpturen-evenement van Europa. Van 23 december 2017 t/m 4 maart 2018 kun je genieten van adembenemende ijssculpturen tot wel zes meter hoog, gemaakt door veertig van de beste ijskunstenaars ter wereld, afkomstig uit zestien landen. Het thema van deze zevende editie is 'Wereldberoemde Verhalen’. Deze sprookjesachtige sneeuw- en ijswereld is te zien in een speciaal gebouwde grote vrieshal bij de IJsselhallen in Zwolle. 

Jeroen Visser trakteert zijn fans met ‘Mijn Kerst zal voortaan anders zijn'
02-12-2017 10:23:00

2017 is een vruchtbaar muzikaal jaar voor Jeroen Visser, waarmee hij alle liefhebbers van het Nederlandse Lied kennis heeft laten maken met zijn muzikale hart, liefde voor muziek en zijn opvallend eigen stemgeluid. Onmiskenbaar een ‘Volks stemgeluid’ met eigen timing omringt met zijn geliefde klanken in een mooi Volkspopachtige arrangement, maakt deze single tot een meer dan opvallend product. Op weg naar zijn debuutalbum is dit alweer de 3e single, waarbij hij bij iedereen nieuwsgierigheid weet te kweken naar zijn gehele eigen repertoire en dit album. 

Henk Dissel komt met een nog nooit eerder vertoonde actie
01-12-2017 15:09:00

Henk zal begin januari uitkomen met een verrassende nieuwe single genaamd ‘Het Cafeetje’. Het is een andere sound dan wat wij normaal gewend zijn van Henk. Special hiervoor heeft Henk een leuke actie bedacht. Hij gaat de nieuwe single personaliseren voor de kroegen, feestcafé’s en discotheken. Wil jij als eigenaar van een kroeg, feestcafé, discotheek een gepersonaliseerde single van jouw zaak? Stuur dan snel een mailtje naar actie@henkdissel.nl en wie weet ben jij 1 van de gelukkige. Wees er snel bij want er kunnen maar beperkt aantal single’s gemaakt worden. 

Michel Wolsink in duet met Tessa Kinnaer
01-12-2017 13:46:00

Michel Wolsink timmerde dit jaar hard aan de muzikale weg … en niet alleen als solo zanger, maar ook als producer & songwriter. Hij produceerde in zijn eigen studio MW Sound Studio het 3 talige debuutalbum ’Dit ben ik!’. De single ‘Leef je leven’ die als voorloper van het Album werd gelanceerd, bezorgde de Achterhoeker wederom meer naamsbekendheid en succes. We mogen wel zeggen dat ‘Leef je leven’ een behoorlijk hitje is, want na ruim 4 maanden staat deze single nog steeds in diverse hitlijsten.

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon
01-12-2017 12:48:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 december is dat 'Kom nu maar in m'n armen', de nieuwe single van Frans Bauer. In 2016 keerde de populaire zanger met het album 'Geluk, Hoop & Liefde' terug naar het echte levenslied. Die lijn wordt nu doorgezet met dit nieuwe liedje, dat wederom werd opgenomen in de studio van Laurens van Wessel in het Brabantse Zegge. Het is een vrolijke wals geworden, helemaal in de vertrouwde Bauer-stijl en met een tekst die bol staat van warmte en liefde. Dat komt van pas in deze donkere dagen! 

Eerste namen 26e editie van Hollands feest op koningsavond bekendgemaakt
01-12-2017 12:42:00

André Hazes, Rob de Nijs, Wolter Kroes, Snollebollekes, Het Feestteam en Lee Towers zijn de eerste namen die zijn bevestigd voor de 26e editie van de Nacht van Oranje op de vooravond van Koningsdag in Rotterdam Ahoy. Op 26 april zal opnieuw een in oranje gehulde menigte uit volle borst meezingen met alle oude en nieuwe Hollandse hits en feestkrakers. Van 'Malle Babbe’, naar 'Leef’ en van 'Viva Hollandia’ naar 'Links, Rechts’ tot 'You’ll Never Walk Alone’. Het podium in het midden is opnieuw het stralende middelpunt voor 360 graden Oranjefeest.

Charelle presenteert nieuwe single 'Dicht bij jou'
01-12-2017 10:32:00

Ondanks de succesvolle duetten met Franky Falcon met ‘Verboden Liefde’ en ‘Blijf Bij Mij’ verliest de Bossche zangeres Charelle haar solo carrière niet uit het oog. Met ‘Dicht Bij Jou’ presenteert ze dan ook haar allernieuwste solo single. Hiermee laat Charelle zich swingender dan ooit zien met een dansbaar en fris geluid, zoals we nog nooit eerder van haar gehoord hebben. De tekst van ‘Dicht Bij Jou’ is geschreven door niemand minder dan Jack van Raamsdonk en de productie lag in de vertrouwde handen van Sonic Solutions. 

Colinda neemt 4 nieuwe nummers op voor aanstaand album
01-12-2017 10:29:00

Omdat Colinda ontzettend veel positieve reacties ontvangt op haar onlangs verschenen single  ‘Dat heb ik allemaal voor jou gedaan’ heeft ze besloten om een viertal nieuwe nummers in dezelfde stijl op te nemen voor het aanstaande album welke in 2018 het levenslicht ziet. Het wordt daarom een heel gevarieerd album. Ik sta er eigenlijk heel erg van te kijken. Ik vind het zelf een heel mooi liedje, maar het is heel iets anders dan dat ik gedaan heb. Hoofdzakelijk bracht ik alleen maar feestnummers uit. 

Stemmen voor de NPO Radio 2 Top 2000 gestart
01-12-2017 09:30:00

Vanaf vandaag kan iedereen op zijn favoriete Top 2000-nummers stemmen. De NPO Radio 2-dj’s gaven zojuist samen met de inwoners van Beilen het startschot voor de Top 2000 Stemweek. Een speciale Top 2000 Stembus rijdt de hele week door het land om stemmen op te halen. Luisteraars kunnen tot en met vrijdag 8 december 20.00 uur hun muzieklijstjes inleveren. De top 3 van de 'lijst der lijsten' wordt ’s avonds tijdens het Helden van de Top 2000 concert bekend gemaakt. 

Vinzzent Proost op deze dag
01-12-2017 09:13:00

December is de maand van Sinterklaas en de Kerstman maar zeker ook de maand waarin we proostend het nieuwe jaar inluiden. Voor Vinzzent een goed moment om zijn nieuwe single ‘Proost Op Deze Dag’ te lanceren. ‘Proost Op Deze Dag’ is een uptempo song met Folkse invloeden die akoestisch begint en na enkele seconden los gaat waardoor je meteen in de stemming bent. Voor deze single werkte Vinzzent en Hans van Vondelen samen met Edwin van Hoevelaak, Marcel Fisser, Manfred Jongenelis, Joost van Es, Han van Eijk en Dian Senders.

Raak! viert Sinterklaas bij RTL Telekids
30-11-2017 15:51:00

Daan, Nouk en Sharon van Raak! zijn op werkdagen te zien tussen 8.15 en 10.30 uur bij RTL Telekids Mini’s op RTL Telekids. De studio is voor ‘Raak! viert Sinterklaas!’ compleet omgetoverd in Sinterklaas-sferen. Je kunt lekker meedoen met Sharon en de Pietengym, Sint-knutsels maken met Daan en luisteren naar de Sinterklaasverhalen van Nouk. Uiteraard hebben de meiden ook een aantal leuke, hilarische spelletjes bedacht om op 5 december tijdens Pakjesavond te spelen.

Koop nú je kaartje voor Toppers van Oranje en krijg 3x Story cadeau
30-11-2017 14:52:00

Toppers van Oranje presentator Ivo Franklin heeft een fantastische actie geregeld voor de lezers van Weekblad Story. Op zondag 17 december 2017 strijkt het rondreizende muziekspectakel neer bij de IJsbaan tijdens Winterland Oss op parkeerterrein ‘De Wal’ in het centrum van Oss. Als je nú jouw kaarten bestelt voor deze opnames krijg je een mini-abonnement van 3 nummers op Story cadeau (het abonnement stopt automatisch). Meewerkende artiesten zijn oa. Rene Schuurmans, Jeffrey Heesen, Samantha Steenwijk, Yves Berendse, Frank van Etten en Dries Roelvink. De aanvang is vanaf 14.00 uur. Volgens Ivo worden de opnames extra leuk, want alles staat in het teken van de winter. Alles rondom de ijsbaan is winters aangekleed.

Andy de Witt lanceert nieuwe single als voorloper van z'n aanstaande album
30-11-2017 14:22:00

De dagen worden korter en het weer steeds grimmiger, de Herfst gaat langzaam zijn mysterieuze geheimen overdragen aan de Winter. In deze tijd van samenhorigheid, liefde en warmte vond Andy de Witt het op zijn plaats om juist voor deze tijd van het jaar een gevoelige ballad uit te brengen. Het liedje is de voorloper van het nieuwe album waaraan Andy momenteel werkt, welke minimaal 12 eigen geschreven songs gaat bevatten, en begin 2018 zal gaan uitkomen op het JC Records label. 

Boek nu de allerlaatste plaatsen voor het 'Marco de Hollander' fanweekend 2018
30-11-2017 09:32:00

Reis samen met Marco de Hollander naar de Zeeuwse kust en geniet volop van de Zeeuwse gezelligheid, muziek en sfeer. Samen met Marco bezoekt u Middelburg, Goes en Zierikzee en maakt u een boottocht om de zeehonden te spotten. Ook brengt u een bezoek aan de Oesterij in het Zeeuwse Yerseke, waar u van alles te weten komt over de Zeeuwse schaal- en schelpdieren. Uiteraard kan er ook geproefd worden. Tijdens deze 3-daagse busreis verblijft u in het 4* Van der Valk Hotel Goes.

Stefan Storm opent het Lunch Café bij RTV Nunspeet
30-11-2017 09:15:00

In de studio van RTV Nunspeet ontvangt zanger/entertainer Stefan Storm elke eerste woensdag van de maand een aantal Nederlandstalige artiesten in het muzikale programma ‘Lunch Café’. Tijdens die tijdens de lunch tussen 13.00 uur en 15.00 uur wordt het wel en wee besproken over het ontstaan van hun actuele single. Tijdens de uitzending zullen de gasten een optreden verzorgen en daar hun lied ten gehore brengen. Na het optreden volgen de reacties van de gasten en het publiek. Die kunnen reageren via de beschikbare multimedia kanalen.  

'Van toen tot nu'.....verzamelalbum van Duo Kwats
29-11-2017 22:45:00

'Van toen tot nu; is de titel van het verzamelalbum dat Duo Kwats heeft uitgebracht. In 2012 is Duo Kwats door een geintje ontstaan en wie had toen durven dromen dat dit duo 5 jaar later nog steeds succesvol aan de weg timmert. Omdat de heren van Duo Kwats er graag een feestje van maken mocht natuurlijk het jubileum niet zo maar voorbij gaan. Vijf jaar waarvoor Duo Kwats hele mooie herinneringen aan verbonden zijn zoals de optredens door het gehele land. Ook waren ze de afgelopen 5 jaar maar liefst vier keer te gast bij “Toppers van Oranje”. 

RADIONL start nieuwe zender RADIONL Kids
29-11-2017 14:31:00

De regionale commerciële radiozender RADIONL start op vrijdag 1 december 2017 een nieuwe radiozender: RADIONL Kids. De nieuwe radiozender zal in de regio Eindhoven naast FM-frequentie 93,6 MHz in Noord-Brabant en Limburg te horen zijn via de digitale ether (DAB+) op kanaal 7A. De uitzendingen van de nieuwe radiozender gaan vrijdag 1 december van start. Vanaf 1 januari 2018 is de radiozender ook in Zuidwest Nederland en Noordwest Nederland te ontvangen via de digitale ether DAB via kanaal 9D. 

André Kooiman produceert nieuwe single van Robin van Herwijnen en Jeroen van Wijnen
29-11-2017 11:35:00

Een heerlijke plaat met een snelle merengue-achtige beat en een heel moderne vette sound met veel snelheid en variatie. Zo omschrijft producer en tekstschrijver André Kooiman de nieuwe single van Robin van Herwijnen en Jeroen van Wijnen. De muziekvrienden, beiden afkomstig uit het Brabantse Waspik,  delen samen de passie voor het zingen van Nederlandstalige muziek en besloten zo om hun krachten te bundelen en een nieuwe single te maken. Samen gingen ze met dit idee naar de studio André Kooiman. 

Debuutsingle van 15 jarige Jason een feit
28-11-2017 17:24:00

Eindelijk is de single met als titel 'Wat is het leven toch mooi ' van de 15 jarige Jason een feit. Hij werd geboren met een charge syndroom (schisis en een Hartafwijking). Dat maakt de stap, die de in Breda geboren en getogen zanger, enkele jaren geleden zette richting een muiziekcarriere uiterst opmerkelijk. Al vanaf zijn tiende jaar staat Jason, ondanks zijn handicap, op de diverse podia van ons land. Ook is Jason nu al 11 jaar ambassadeur van Stichting Opkikker. 'We kunnen stellen dat Jason een echte doorzetter is', meldt z'n vader Hein.

Eddie Wester neemt wederom single op in de Telstar studio
28-11-2017 16:15:00

Een jaar na zijn debuutsingle “Ik wil je kussen” lanceert Eddie Wester zijn nieuwe nummer met de titel 'Elke nacht'. De single gaat over een gebroken relatie waarbij hij haar niet kan vergeten. Adri-Jan Hoes was erg enthousiast over dit nummer geschreven door John van de Ven. Eddie is wederom de studio van Telstar in Weert in gegaan om dit nummer op te nemen. De nieuwe single komt uit onder het Telstar label, iets waar Eddie enorm trots op is. Hij zegt altijd: “Zodra ik bij Telstar binnenstap voelt dit als thuiskomen”.

Frank Smeekens presenteert nieuwe single op 1 december in Goirle
28-11-2017 15:59:00

Frank Smeekens heeft de vaart erin de laatste jaren. de Tilburger bekend van oa. de singles ‘Laat ons dromen’, ‘Ik ben van jou’, ‘Met jou alleen’, ‘Kleine dingen’, ‘Het leven blijft mooi’ en ‘Laten we eén zijn’. Daarnaast verscheen afgelopen zomer de verrassende zomerplaat ‘Jij bent de mijne’, zijn duet met Patrick Dano, terwijl sinds 2015 zijn vierde album ‘Zoals ik ben’ in de winkelschappen ligt. Naast zijn gebruikelijke carnavalsplaten die jaarlijks verschijnen. Een kleine 20 jaar is Frank ondertussen alweer op de podia te vinden.

Wendy de Laat voorziet cover zelf van Nederlandstalige tekst
28-11-2017 15:53:00

“Geluk, dat zit ‘m soms in iets heel kleins.. dus laat je lekker gaan en dans heel je leven!”, dit hoor je terug op de nieuwe single van Wendy de Laat. Dit liedje is alweer de zevende single van deze Oosterhoutse. De nieuwe en onbekende weg waarover Wendy nog sprak ten tijde van de release van haar debuutsingle ‘Zonder Jou’ in 2014, is voor de gezellige Brabantse ondertussen een meer bekende route geworden door haar vele optredens en uiteraard de promotieactiviteiten bij o.a. de radiozenders.    

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop