RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Destiny Zantbergen brengt single die op haar lijf is geschreven
05-11-2017 10:09:00

Het 10 jarige zangeresje Destiny Zantbergen vindt de wereld mooi en dat wil zij graag laten weten middels deze nieuwe single en videoclip “De wereld is mooi”. Na het vorige nummer van Destiny Zantbergen “Tranen van geluk” die razend populair is geworden, volgt nu haar volgende single “De wereld is mooi” Dit nummer geschreven en geproduceerd door Frank van Etten is haar op het lijf geschreven. Tranen van geluk heeft Frank van Etten samen geschreven met de vader van Destiny, het nummer gaat over haar leven en wat ze heeft meegemaakt.

John de Bever NieuwJaarsParty 2018
05-11-2017 09:57:00

Op maandag 1 januari 2018 presenteert John de Bever zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op champagne en optredens van vijftien Nederlandse topartiesten. Tevens presenteert hij zijn nieuwe album 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'. Geniet samen met John en zijn muzikale vrienden van een spetterend begin van het nieuwe jaar! 

Nieuwe opnames “Het Artiesten Festival” RTV1 (streekomroep van de Veenkoloniën)
05-11-2017 09:44:00

“Het Artiesten Festival” is een programma met bekend en onbekend talent dat wekelijks te zien is op RTV1, de streekomroep van de Veenkoloniën. Op zondag 12 november worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen in Dans & Party centrum Gossen in Stadskanaal. Voor deze opname komen artiesten uit het hele land om hun liedjes te zingen voor het tv programma. In de line-up van 12 november staan de volgende artiesten gepland: Wimmie Bouma, Lucas & Gea, Bert Zwier, Erik van Klinken, Armand Fuchs, Janneke de Roo, Henk Harders, Chris de Roo, Duo Doublon, Hessel Wijkstra, Danny Sulman, Marcel Bruggeman, Martin Keizer. De presentatie ligt wederom in handen van de altijd vrolijke, enthousiaste en sprankelende gentleman-entertainer Franky Stardust. 

Nieuw album Wim Rijken getiteld 'Zo Zijn We Samen'
04-11-2017 10:14:00

Acteur, presentator, tekstschrijver en zanger Wim Rijken viert zijn 30-jarig jubileum in het artiestenvak met de release van zijn album Zo Zijn We Samen. Wim schreef alle teksten op het album zelf, de muziek is gecomponeerd door Hans Rusche  en Jan Willem Verbeek (alleen Strand door Cat Music) en met z’n drieën hebben ze het album geproduceerd en opgenomen in de Hans Rusche Studio. Wim: ‘Liefde, dromen en verlangen, ik raak er nooit op uitgekeken, maar word er steeds weer door geïnspireerd. 

Patrick van den Corput bewerkt 'Waarom fluister ik je naam nog' van Benny Neyman
04-11-2017 10:04:00

Als kind was de in Breda geboren Patrick van den Corput al geïnteresseerd in muziek en was hij verknocht aan zijn drumstelletje. Enkele jaren later ging hij met een drive in show feesten en partijen af, waar hij leerde hoe met muziek te kunnen entertainen. Hierdoor besloot Patrick het als zanger te wagen, en kreeg hiermee al snel regionale bekendheid. Sindsdien gaat het bergopwaarts met de sympathieke Brabander en heeft hij inmiddels enkele succesvolle single op zijn naam staan. 

Patrick Valentijn gaat samenwerken met Emile Hartkamp
03-11-2017 14:37:00

Ondanks dat Patrick Valentijn in het verleden met een aantal producers heeft gewerkt waar hij eigenlijk best tevreden over is heeft hij toch de keuze gemaakt om te gaan samnewerken met Emile Hartkamp en Norus Padidar.'De meerwaarde van Emile is, dat hij meer aansluit bij mijn wensen en ideeën met betrekking tot de nieuwe singles die ik wil uitbrengen. Iedere producer heeft zo zijn eigen stijl en als artiest moet je kijken welke stijl  het beste bij jepast. Wie kan een nummer aanbieden waar jij jezelf helemaal in kunt vinden. Dat laatste had ik niet bij z'n vorige producers', vertelt Patrick.

Greatest Hits album van Jan Keizer en Anny Schilder verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
03-11-2017 12:53:00

Acht jaar nadat zij aan hun zo succesvolle come-back als zangduo begonnen, lanceren Jan Keizer en Anny Schilder het album Greatest Hits. Hierop staan hun bekendste songs uit die periode, aangevuld met drie splinternieuwe nummers en een nieuwe versie van de BZN hit Chanson d’Amour. Bij deze compilatie met o.a. Take Me To Ibiza en Afraid To Fall In Love Again, leveren zij een gratis DVD met daarop de clips van alle hits plus een exclusief interview. Het feestelijke gala rond de 80e verjaardag van Mies Bouwman markeerde de nieuwe start.

Duo Knotsgek met 'Mina van de overkant' klaar voor het feestseizoen
03-11-2017 12:43:00

Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"? Ook in 2018 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Mina Van De Overkant". 

Gino Graus heeft de Oranje Kroon
03-11-2017 12:36:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 november is dat ‘Ik wil je kussen’, de nieuwe single van Gino Graus. Het is een uiterst vrolijk liedje geworden, waarvan Gino de tekst zelf schreef. De single komt bovendien op een bijzonder moment, want hij werd vorige week uitgebracht op de dag dat hij zijn 18e verjaardag vierde! De productie was wederom in handen van Mario Veltman. Hij maakte er een heerlijk aanstekelijk nummer van waarbij je niet stil kunt blijven staan.

Chris de Roo terug met ijzersterke single
03-11-2017 12:32:00

Na een zware periode, waarin hij moest herstellen van een hartinfarct, is de Emmense volkszanger Chris de Roo weer helemaal terug met een werkelijk prachtige nieuwe single, getiteld ‘Honderdduizend Stukken’. “Ik heb echt heel veel geluk gehad, dat realiseer ik mij terdege. Een kransslagader die voor 98 procent dicht was. Voor hetzelfde geld was ik er niet meer geweest.”. Gelukkig ziet alles er inmiddels rooskleuriger uit voor de sympathieke Chris, die binnenkort vader wordt, en met een ijzersterke single ook weer als zanger van zich laat horen.

Natasja van der Lei giet 'Si Una vez' van Selena in een nieuw vaatje
03-11-2017 08:27:00

Natasja van der Lei is geboren op 9 september 1984 te Dordrecht en is al van jongs af aan bezig met muziek. Ze verblijft vanaf haar 5 de levensjaar op een schippersinternaat en maakt hier ook deel uit van de jaarlijkse musical, ook op de basisschool zit zij altijd in het koor voor de kerstmissen. Op de jeugdtheater vereniging ontdekt zij pas echt dat zij kan zingen. Haar zangcoach vindt haar stem uniek en wil hier graag meer uithalen. Natasja blijft thuis bij haar ouders lekker oefenen met zingen.

Christian Adriaansen komt met nieuwe single
03-11-2017 08:00:00

Van Christian Adriaansen is bekend dat zijn voorkeur uitgaat naar het levenslied. Dat zingt de 29 jarige zanger uit Tilburg al jaren. Toch had toch besloten om na de geboorte van beide dochtertjes het kalm aan te gaan doen. Daarvoor was hij lekker op dreef met nummers als; "Jij hebt me duizendmaal bedrogen" "Veel geluk" en het mooie liedje "Nathalie". De meisjes zijn nu wat groter en is er weer tijd voor zijn carrière. Hij besloot om een lekker nummer uit te brengen waar hij eigenlijk zijn comeback mee wil vieren.

 

Johnny Gold zet de tent op de kop met z'n allernieuwste apreski/carnavalsplaat
02-11-2017 16:44:00

De allernieuwste Apreski/Carnavalsplaat van de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek heeft hij deze keer zelf geschreven en gecomponeerd, en met behulp van zijn inmiddels vaste topproducer Harald Queens is er wederom een feestkneiter ontstaan die de vele café’s, tenten en zalen  weer helemaal dakloos zal gaan maken. Omdat Johnny net zoals het Carnaval, zijn oorsprong vind in het gemoedelijke Brabant, heeft hij er voor gekozen om het deze keer dicht bij de deur te houden.

Zondag special John Roffel bij TV Oranje
02-11-2017 16:36:00

Zondag 5 november is bij TV Oranje van 19.30 tot 20.00 uur een speciale uitzending te zien over John Roffel, de drummer van Mooi Wark die afgelopen week op 54-jarige leeftijd is overleden. Het gaat om een special die werd gemaakt door RTV Drenthe, aangevuld met enkele clips van Mooi Wark. Roffel is dinsdagavond overleden nadat hij al enkele weken ernstig ziek was. In september kreeg hij te horen dat hij aan longkanker leed en dat er geen kans meer was op herstel. 

Centertainment presenteert deluxe Normaal box Oerend Hard - De Bokse Vol 74-84
01-11-2017 23:10:00

Op zaterdag 11 en zondag 12 november presenteert Centertainment deluxe Normaal box Oerend Hard - De Bokse Vol 74-84 op de Mega Platen en CD Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. 'Met bijna anderhalve kilo aan muziek en informatie kunnen we spreken van een ultiem eerbetoon aan de meest rebelse tijd van Normaal', aldus organisator Hans van Vuuren. Oerend Hard - De Bokse Vol 74-84 bevat 11 cd’s uit de roemruchte beginperiode van Normaal, waarvan 3 bonus cd’s (

Ramon Sandbergen kan het niet laten
01-11-2017 20:16:00

De nieuwe single ‘Ik kan het niet laten’ van Ramon Sandbergen is de rode draad uit zijn leven. In ‘Ik kan het niet laten’ bezingt hij het leven met acties die tegen beter weten in zijn. “Sjansen en flirten zit in mijn bloed. Hoe onschuldig het voor mij ook is.”, vertelt Ramon. Dat is een voorbeeld van eigenschappen die Ramon soms beter niet zou kunnen doen, maar hij kan het niet laten. Met de zin ‘Ik kan het niet laten’ en nog een aantal andere regeltjes in zijn hoofd is hij naar tekstschrijver Bram Koning gegaan die het heeft uitgewerkt tot een up-tempo liedje. 

Ben & Carmen Steneker lanceren hun nieuwe album 'Over the years'
31-10-2017 18:05:00

Ben Steneker heeft nog geen tijd om achter de geraniums te zitten. Al 6 jaar is Ben met zijn dochter Carmen bijna wekelijks te zien op Sky TV  in Engeland en Ierland met clips van de laatste duetten dvd’s. Vooral Ierland staat hoog op de bezoeklijst van vader en dochter. De Ierse countrymuziek ligt hen dan ook na aan het hart. Ook Denemarken en Duitsland zijn gecharmeerd van het duo.'Over the years' bevat naast enkele Ierse  countrysongs songs die ze bij hun optredens ten gehore brengen. 

Monique van Beek ( Jan & Monique) start nieuw duo
31-10-2017 17:27:00

Monique van Beek laat ons weten dat ze na drie leuke jaren met Jan van de Beld het muzikale duo Jan & Monique vormde, gekozen heeft om haar eigen weg te volgen. 'Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen is Jan inmiddels al aan het repeteren met een andere zangeres. Ik kan alleen maar met veel plezier op die mooie tijd terug kijken. Maar ik wil ook niet stil blijven zitten. Ook ik ga verder in de muziek. Daarom ga ik nu aan de slag om een nieuw duo op te starten wat jonger, frisser en dynamischer overkomt, wat meer van deze tijd is.

Jovano Dingenouts brengt debuutsingle 'Ik wil jou' uit
30-10-2017 19:44:00

Al schuivend achter de mengpanelen is Jovano Dingenouts besmet geraakt met het artiestenvirus. Jovano is de zoon van Franky Dingenouts (geluidsbedrijf FD-Sound) . Zodoende kreeg de in 2000 geboren Jovano de kans in de keuken te kijken achter vele optredende artiesten. Uiteindelijk kwam hij zelf achter de schuiven te staan als vaste geluidsman van diverse bekende artiesten waaronder Frank van Etten. Maar het virus heeft inmiddels hard toegeslagen.

Femke Hengeveld lanceert nieuwe single Liefde, Passie & Puur
30-10-2017 19:30:00

Met 'Liefde, Passie & Puur' verschijnt er weer een typische Femke Hengeveld single. Eerder bracht Femke al 1000 Bange Nachten en Laat Me Gaan uit. Net als deze voorgangers is Liefde Passie & Puur weer een lekker uptempo poppie nummer. Femke heeft met de schrijvers en producers Jeroen Englebert en Hans Bedeker een gouden team om zich heen verzameld. Ook clipregisseur Zeno Groenewegen is als vaste videoclipmaker een heel belangrijk onderdeel van dit team. Samen met dit team heeft Femke een eigen specifieke sound gecreëerd.

Erik de Greef brengt vrolijke feestplaat met een heerlijke accordeon sound
30-10-2017 19:18:00

Erik de Greef uit Hilvarenbeek lanceerde eerder dit jaar zijn debuutsingle 'Om bij jou te zijn". Deze lekkere moderne foxtrot leverde hem meteen veel aandacht op bij verschillende radiozenders. Nu, een half jaartje later is het tijd voor de opvolger. Wederom werkte hij samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die voor hem een gloednieuw nummer schreef en produceerde. De nieuwe single met de titel; "Ciao amore" is een lekkere vrolijke feestplaat met een heerlijke accordeon sound en een lekkere beat.

Frank van Etten schrijft 'Jij leerde me lopen' voor de 8 jarige Jasmijn Rauwerda
30-10-2017 18:28:00

Vanaf haar geboorte in 2009 is Jasmijn beïnvloed met Nederlandstalige muziek. Zowel vader als moeder hebben een brede voorkeur in muziekstijlen, maar luisteren voornamelijk naar Nederlandstalig. Jasmijn heeft zich in haar korte leven al goed georiënteerd en heeft al aan veel activiteiten deelgenomen. Van zwemmen, naar paardrijden, naar taekwondo turnen en uiteindelijk is de keus toch gevallen op zingen. Bij Merel Gerritsen heeft ze de juiste persoon gevonden om haar zangkwaliteiten naar een hoger niveau te krijgen. 

Nieuwe single van Ellen Jannink bevat autobiografisch tintje
30-10-2017 17:36:00

De tekst van de nieuwe single ‘Jij gelooft in mij’ van Ellen Jannink is autobiografisch. De zangeres vroeg zich vaak af wat de woest aantrekkelijke Roy in haar zag, maar is inmiddels al 22 jaar gelukkig getrouwd. Ook voor de derde single van Ellen Jannink, ‘Jij gelooft in mij’, heeft producer Edwin van Hoevelaak de tekst en muziek geschreven. “Hij weet goed wat bij me past qua muziek en de tekst is dit keer eigenlijk wel autobiografisch.”, aldus de zangeres. “Ik ben al ruim 22 jaar gelukkig getrouwd met mijn grote liefde, ik was toen smoorverliefd en vroeg mij vaak af wat zo’n, voor mij, woest aantrekkelijke jongen in mij zag haha! 

Marco de Hollander krijgt uit handen van Sieneke z'n nieuwe album uitgereikt
29-10-2017 00:00:00

Sieneke overhandigde ten overstaan van een kleine 1000 man in Ter Aar het 'eerste exemplaar' van 'Leef je droom' aan Marco de Hollander. Het album met daarop 14 nummers zoals alleen Marco de Hollander die kan brengen, is uitgebracht door platenmaatschappij NRGY van Tom Peters. Het publiek genoot met volle teugen van deze jaarlijks terugkerende artiestenavond die Marco organiseert. 

Gert Timmerman (82) overleden
28-10-2017 21:51:00

Gert Timmerman is vannacht op 82 jarige leeftijd overleden. Afgelopen zomer werd er bij de zanger uit het Twentse Overdinkel alvleesklierkanker geconstateerd. Zijn dochter Sheila en schoondochter Aimée hebben dat aan het AD laten weten. 'Vannacht is helaas na een kort, maar heftig ziekbed onze lieve (schoon-)pap Gert overleden'', schrijft Sheila. ,

Vrijkaarten voor de Nacht van Holland
28-10-2017 16:11:00

Op vrijdag 24 november vindt een nieuwe editie van de Nacht van Holland plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken.

Laatste 500 kaartjes Frank van Etten in concert in de verkoop
28-10-2017 15:18:00

Volkszanger Frank van Etten verheugt zich op het concert, 18 november, in de Amerikahal te Apeldoorn. De 35 jarige zanger bekend van zijn hit klassiekers: Leef als een zigeuner en jij bent niet meer die man van toen en vele andere Nederlandstalige hits is zich al weken zowel fysiek als geestelijk aan het voorbereiden op zijn XXL concert. Tijdens dit concert heeft Frank enkele vrienden uitgenodigd uit het vak. Onder anderen Jannes, Sieneke, Jaman, Jeffrey Heesen en henk Dissel zullen acte de préséance geven tijdens dit concert. De VIP kaarten zijn reeds uitverkocht en de laatste 500 kaarten van de 5000 zijn een feit. Wil jij hier nog bijzijn? Bestel je kaartjes via  www.frankvanetteninconcert.nl

Voordelig naar 'Heel Holland op z'n Kop' in Hoorn
27-10-2017 19:33:00

Dit najaar kun je in de Nederlandse theaters genieten van ‘Heel Holland op z’n Kop’, het leukste meezingspektakel met de grootste Hollandse hits! Speciaal voor nieuwsbriefabonnees van TV Oranje is er een kortingsactie voor de voorstelling op zaterdag 18 november in Hoorn, i.s.m. Schouwburg en Congrescentrum Het Park. De normale prijs voor een ticket is € 29,75, maar tijdens de actieperiode ontvang je 2 kaarten voor de prijs van 1! Bestel nu je tickets, de actie loopt t/m vrijdag 3 november 2017. 

Meisje uit Nieuwerkerk aan den IJssel wordt ontdekt door P!NK
27-10-2017 19:09:00

Michelle Hoogendoorn post op haar snel groeiende Youtubekanaal  Davina Michelle elke week covers van bekende hitsongs. Twee weken geleden kreeg ze opeens mail vanuit New York. Glamour had haar cover van ‘What About Us’ gezien en wilden haar interviewen. Via Skype kreeg ze van Glamour een verrassing waarvan ze nooit had durven dromen. Ze lieten een filmpje zien waarin P!NK een overdonderende reactie geeft op haar cover van ‘What About Us’. In dit filmpje zegt de internationale popster dingen als ’that’s better than I will ever sound’.

Dirk Meeldijk heeft weer een ouderwetse ‘Meeldijk-plaat’ in handen
27-10-2017 17:39:00

Met ‘Buenos Dias En Hello Again’ heeft Dirk Meeldijk weer een ouderwetse ‘Meeldijk-plaat’ in handen. De single nodigt, volgens Meeldijk-recept bij de eerste klanken uit om luidkeels mee te zingen, en bevat alle ingrediënten voor een typische Dirk Meeldijk plaat. Anita Haex-Scholtens schreef een heerlijke tekst en zoals vanouds tekende Ronald Moonen voor de productie van “Buenos Dias En Hello Again”,  een oorspronkelijke Duitstalige hit van Semino Rossi. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen. 

'Ik geloof in geluk'.....nieuwe single van Guus Meeuwis
27-10-2017 17:33:00

Guus Meeuwis moest vanochtend vroeg uit de veren. Hij was te gast in de studio bij Evers Staat Op, De Veronica Ochtendshow met Giel, bij 100% NL en straks gaat hij nog langs bij Aan De Slag van Bart Arens op Radio 2. En hij was daar met een reden, namelijk de primeur van zijn nieuwe single: "Ik Geloof In Geluk". Vanaf vandaag overal verkrijgbaar. Guus schreef het bijzondere nummer samen met Ilse DeLange en JB Meijers in Nashville. Guus: “Ilse en ik hadden eerder samen gezeten en ik liep al een tijdje met tekstflarden rond. 

Yosee steekt disco klassieker van The Spinners in nieuw jasje
27-10-2017 17:25:00

Nu En Voor Altijd’ is de langverwachte nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee. Het is de opvolger van ‘Eindeloos’ waarmee Yosee vele lijsten wist te bestormen. ‘Nu En Voor Altijd’ is een spannende remake van de disco klassieker ‘Working My Way Back To You’ van The Spinners uit 1979, welke Yosee i.s.m. haar producer Mario Veltman in een hedendaags jasje heeft gestoken. De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als ‘Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen’ en ‘1000 Dromen Ver’.

Mart Hoogkamer heeft de Oranje Kroon
27-10-2017 17:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 oktober is dat ‘Als de zon even schijnt’, de nieuwe single van Mart Hoogkamer. Het is de derde single voor dit 19-jarige zangtalent uit Leiden, en wederom een liedje dat alles in zich heeft om een hit te worden. Mart werd bekend door het RTL4-programma Holland’s Got Talent. Afgelopen zomer deed hij van zich spreken met de hitsingle ‘Lekker leven’. Nu is het tijd voor de opvolger, die werd geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Hans Aalbers. 

Kees Haak zorgt voor hilarische taferelen in de bossen van Soest!
26-10-2017 21:31:00

​Het kon niet uitblijven. In navolging van zijn zomerhit 'Het Is Weer Zomer' heeft Kees opnieuw een nieuwe knaller gemaakt genaamd “Alle Vrouwen Zijn De Baas!” en daar hoort uiteraard ook een hilarische videoclip bij!.  In de bossen van Soest heeft Kees een stacaravan die als decor diende voor deze videoclip. Is de tekst van deze (aankomende) hit al zeer grappig, de beelden in combinatie met deze tekst zullen ook bij u zorgen voor de nodige lachstuipen. Én telkens als je de videoclip bekijkt zul je weer nieuwe komische dingen ontdekken. 

Randy Blommaert krijgt veel positieve reacties op z'n single 'Zo mooi'
26-10-2017 15:58:00

Randy Blommaert heeft geknokt voor zijn debuutsingle ‘Zo mooi’. De Leidse zanger liep al maanden met het idee om het nummer uit te brengen, vanwege de rust in het liedje en het gevoel dat hij erin kan leggen. Voor Randy Blommaert was het niet eenvoudig om ‘even’ een single uit te brengen. “Vele dagen van spanning en stress om dit te kunnen waarmaken en geknokt voor deze prachtige single met een fantastisch mooie videoclip.”, aldus Randy die de single afgelopen zondag presenteerde in Leiden.

Bløf speelt op Helden van de Top 2000 concert
26-10-2017 15:31:00

De Zeeuwse topband Bløf staat 8 december op het podium tijdens het Helden van de Top 2000 concert in AFAS Life. Dat maakte zanger Paskal Jakobsen zojuist bekend bij NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom. De mannen hebben net hun nieuwe single Zoutelande uitgebracht, maar zingen tijdens het concert nummers van hun helden uit de Top 2000. “De Top 2000 is echt een fenomeen. We kijken er naar uit om in die setting straks onze favoriete covers te spelen”, aldus Paskal. Ook de talentvolle indiepopband Rondé is toegevoegd aan de line-up.

Leroy en DeWitten steken 'Forever And Ever' van Demis Roussos in Nederlandstalig jasje
25-10-2017 19:00:00

De fijnproevers wisten het al, Leroy en DeWitten uit Velp maken bijzondere liedjes met een aanstekelijke melodie, een tekst met hier en daar een kwinkslag en altijd een authentiek verhaal. Vertolkt door zanger Leroy Aarts die nog eens een extra dimensie toevoegt. Hoewel de eigen schrijfstijl van Jan de Wit behoorlijk succesvol is, kwam de groep tot de gedachte dat het misschien weleens aantrekkelijk zou zijn een nieuwe weg in te slaan en een nummer op te nemen waarin het enorme stembereik van Leroy tot uitdrukking gebracht kon worden.

OG3NE zet in op kwalitatieve internationale popsongs
25-10-2017 18:44:00

Na een sneakpreview op 12 oktober in de grootste Nederlandse Award Show ‘Gouden Televizier-Ring Gala’ is op 26 oktober de release van de nieuwe single getiteld ‘BUT I DO’ van OG3NE. Een moderne uptempo song geschreven door internationale wereldster Zara Larsson (bekend van o.a. de hit ‘Symphony’), Jaz Rogers en het songwriters- en producers team DreamLab (Demi Lovato, Miley Cyrus e.v.a.) uit Los Angeles. De afgelopen maanden stonden voor OG3NE in het teken van een rustperiode na het overlijden van hun moeder.

Daniel Oostra maakt met 'Mijn nummer één’ grote stap
25-10-2017 18:28:00

De nieuwe single ‘Mijn nummer één’ is voor Daniel Oostra de volgende maar ook grote stap richting zijn nieuwe doelen. Daniel Oostra staat al ruim 20 jaar op de bühne en heeft een goede muzikale carrière. Ondanks dit, wil hij zich verder ontwikkelen en kijken of er niet meer in zit. “Ik wil me later niet afvragen of er meer in had gezeten. Ik wil weten waar mijn plafond is”, aldus de zanger. Daarom zet hij een nieuwe koers uit met een professioneel team en nieuwe plannen. De eerste stap was het samenstellen van een team.

Zus gaat helemaal los
25-10-2017 07:42:00

Ruim vier jaar geleden kwamen de zusjes Kiki en Bo Sluijpers op het idee een meidengroep te formeren, een zangduo van twee vrolijke meiden met een naam die al snel bedacht was: ZUS. Hoewel  ze beiden nog op school zitten grijpen ze elke kans aan bedreven te raken in het zingen, dansen en optreden. Met toewijding volgen ze de zanglessen van Charlotte ten Brink bij de Babette Labeij Music Academy en van Elke van Uden bij Vocal Box. Nu is het moment aangebroken om enthousiast te laten zien dat ze grote stappen vooruit hebben gezet.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl