RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Lucas & Gea al 18 jaar te gast op de Vakantiemarkten in Veendam
04-08-2017 17:31:00

Lucas & Gea en de Veendamse zomermarkten horen net zoals de Martinitoren bij Groningen en Berend Botje bij Zuidlaren. De afgelopen 17 jaar was het duo uit Oude Pekela de publiekstrekker op de muziekkoepel naast Hotel Parkzicht op het Museumplein in Veendam. Tijdens de afsluiting van de 55ste editie van de vakantiemarkt.zullen Lucas & Gea op maandag 21 augustus om 16.00 uur acte de présence geven. 'Wij verheugen ons er nu al op. Het is altijd beregezellig en de sfeer is uitstekend.

Willem Barth heeft de populairste Nederlandstalige zomerhit van 2017 bij RADIONL
04-08-2017 16:32:00

Het wil in Nederland maar niet echt zomer worden maar dat is voor radiozender RADIONL geen reden om de zomerhits links te laten liggen. Sterker nog, de muziekredactie is dit jaar overspoeld met leuke Nederlandse zomerhits! En dat leek de radiomakers van het station een mooie gelegenheid om uit te zoeken wat dit jaar de grootste Nederlandstalige zomerhit van 2017 is. De luisteraars van RADIONL konden van 24 t/m 28 juli hun favoriet doorgeven. Met die gegevens is een shortlist gemaakt van de 10 meest ingestuurde nummers.

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon
04-08-2017 16:24:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 augustus is dat ‘Jij mag alles van me houden’, de nieuwe single van Henk Bernard. Het is pas het eerste nummer dat de populaire levensliedzanger uit Sint-Michielgestel dit jaar uitbrengt, maar het mag absoluut verrassend genoemd worden. Het liedje begint als een wals, waarin Henk een relatie bezingt die op zijn zachtst gezegd niet helemaal uit de verf is gekomen. Het rustige tempo gaat echter over in een feestelijk refrein, waarna het zich ontpopt als een echte meezinger! 

Edwin Kaljouw druk met z’n promotie i.v.m. nieuwe single ‘Stapelgek’
03-08-2017 18:44:00

Twee weken geleden verscheen de jongste single ‘Stapelgek‘ van Edwin Kaljouw. De totstandkoming daarvan had nogal wat voeten in aarde. Emile Hartkamp had een drietal demo’s op de plank liggen. Van uiteenlopende aard. ‘Uiteindelijk is gekozen om ‘Stapelgek’ op single uit te brengen. Ik kreeg van Emile en Norus Padidar ook de gelegenheid om m’n eigen draai aan het nummer te geven’, vertelt Edwin.Het resultaat is volgens de 48 zanger uit Oost Souburg een gezellig feestnummer waarin de liefde verklaard wordt. 

Dj Frans Entertainment promoot veel Nederlandstalige artiesten in z'n Feestcafé in Maarheeze
03-08-2017 16:28:00

Dj Frans Entertainment heeft onlangs het Hollandse Feestcafé 'Mijn Verjaardag' aan de Kerkstraat 2a in Maarheeze geopend.  Dj Frans Entertainment timmert al jaren aan de weg met mooie feesten door het hele land. Ook doet Dj Frans entertainment het management voor een aantal artiesten. Daarnaast is Frans ook bekend als Feestdj en wordt in heel Nederland geboekt. Aan deze dingen veranderd er niets. In het Feestcafé zijn elk weekend artiesten en dj's te vinden die er voor zorgen dat er ouderwetse gezelligheid te vinden is.

Johan Vlemmix steunt voetbalvrouwen met 'Holland Kampioen'
03-08-2017 15:58:00

Onze nationale oranje-fan Johan Vlemmix brengt een single uit, waarin hij op een vrolijke manier de voetbalvrouwen ondersteunt met hun gang naar de finale. Het is weer zo ver, Johan heeft een single gemaakt waarbij alle handjes de lucht ingaan voor “onze” voetbalvrouwen. Johan ondersteund alles wat met oranje te maken heeft en zeker het vrouwen elftal dat vanavond in de halve finale van het EK speelt. Als het aan Johan zou liggen zouden ook vanavond alle straten oranje versiert zijn.  

Jaman ft K1 Kerbusch lanceren het Oranjelied ‘Leeuwinnen’
02-08-2017 21:19:00

Dagblad De Stentor meldt dat Jaman en Terry Kerbusch samen de studio zijn ingedoken om het Oranjelied ‘Leeuwinnen’ op te nemen. Nadat Terry op 13 juni jl. met z’n vader de voetbalwedstijd Nederland – Oostenrijk in de Adelaarshorst had verlaten vond hij dat de Oranje leeuwinnen wel iets extra support konden gebruiken om de eindstreep te halen. Aan de Stentor laat Kerbusch weten dat hij gelijk enthousiast was na de eerste kennismaking met de voetbaldames. 

Sjouke Geertsema gaat trouwen en lanceert nieuwe single
02-08-2017 20:25:00

Sjouke Geertsema, u weet wel....de man die ooit deel uitmaakte met Duo Picobello laat ons weten dat hij een vrolijke single heeft opgenomen die als titel Angelina heeft meegekregen. Het schijnt dat diverse piratenstations de plaat al met grote regelmaat draaien. Daarnaast meldt Sjouke dat hij in augustus 2017 wederom in het huwelijksbootje stapt. Na de trouwerij gaat het bruidspaar met de wederzijdse kinderen en de kleinkinderen heerlijk een weekje vakantie vieren. Daarna wordt er gelijk alweer aan een nieuwe single gewerkt.

Jannes meldt dat 95% van de kaarten voor zijn 15-jarig jubileum inmiddels verkocht zijn
02-08-2017 17:58:00

15 jaar in het vak, 15 jaar artiest, 15 jaar mogen geven en nemen, 15 jaar met een lach en een traan, 15 jaar vallen en opstaan en vooral 15 jaar jullie. In dit nu al onbeschrijfelijk mooie jubileumjaar had ik voor mezelf twee doelen gesteld om mijn 15-jarig besef van verbondenheid met jullie te delen. De eerste van mijn gestelde doelen was een nieuw album. Deze bewust gekozen albumtitel was voor mij de enig juiste vertaling van wederom een fantastisch album dat geheel in harmonie voelt met mijn 15-jarig jubileum als artiest. 

Wally Mckey zingt over zijn nieuwe liefde in z'n leven
02-08-2017 17:41:00

Wally Mckey is voor velen geen onbekende in de muziekwereld. Na een behoorlijk aantal Engels- en Nederlandstalige hits komt Wally met de nieuwe Nederlandstalige single 'Jij bent het beste'. Voor deze single ging hij een samenwerking aan met Kees Tel. Samen met Wally zorgde Kees voor de bewerking en de tekst van het nummer. Op  frisse en speelse klanken zingt Wally over een nieuwe liefde in zijn leven. Wat hem nu overkomt is hem nog nooit overkomen. Dat moet beslist voor altijd blijven duren.

Monica West zoekt een 'Lijntje naar de hemel'
02-08-2017 15:16:00

Monica West voegt met haar nieuwe single 'Een lijntje naar de hemel' een schakel toe aan de lange rij nummers die ze door de jaren heen heeft gelanceerd, waaronder 'De regenboogmantel' en 'Maribelle'. Monica is van mening dat we tegenwoordig heel veel kunnen, maar een telefoontje plegen naar de hemel zal niet lukken. Deze wens van velen bezingt ze in haar nieuwe single. 'Dit lied zet je aan het denken, maar neemt je ook mee in een ontspannen reggae tempo met een country sfeertje', aldus Monica.

Universal Music Belgium kondigt eerste samenwerking met ADYA aan
02-08-2017 14:59:00

Universal kondigt met gepaste trots zijn eerste samenwerking met ADYA aan voor het album ‘Classic 4’.Adriaan Van Landschoot schrijft met zijn alias ADYA één van de meest onderbelichte succesverhalen in de Belgische muziekgeschiedenis. Zijn vorige 3 albums haalden schijnbaar moeiteloos steevast de eerste positie in de Ultratop (goed voor diverse gouden en platina awards), maar verschenen ook telkens in meer dan 60 landen. Met name in GSA landen (Germany, Switzerland & Austria) verkoopt hij meer dan een half miljoen albums. 

‘Als je lacht’....debuutsingle voor Macy
01-08-2017 20:25:00

Als je lacht’ is de debuutsingle van Macy. Ze heeft een Filipijnse moeder en een Nederlandse vader. Door de Filipijnse cultuur is het fenomeen karaoke haar met de paplepel ingegoten. De 16 jarige Macy kon eerder zingen dan lopen en zong dan ook al op zeer jeugdige leeftijd. Op 10-jarige leeftijd gaf Macy haar eerste optreden en deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten. Daarnaast trad ze op met niemand minder dan Glennis Grace. Met het nummer ‘Partytime’ nam ze in 2015 deel aan het Junior Songfestival.

Marco Borsato en André Hazes Jr. openen Buma NL 2017
01-08-2017 14:02:00

Maandag 2 oktober komen Nederlandse artiesten, muziekprofessionals en muziekliefhebbers in het Utrechtse TivoliVredenburg weer samen voor Buma NL, hét event voor de Nederlandstalige muziek. Het conferentieprogramma wordt dit jaar geopend door Marco Borsato. In een vraaggesprek met André Hazes Jr. zullen alle facetten van het artiestenvak de revue passeren. 

Rianne Gerritse blijft niet langer wachten
01-08-2017 13:48:00

De Zuid Hollandse zangeres Rianne Gerritse brengt haar tweede single uit sinds haar nieuwe start. 'Ik blijf niet langer wachten' is ook gemaakt door Henny Thijssen.  'Na de overweldigende reacties op mijn vorige single 'Het heeft geen zin om mij te bellen ' moest de volgende single snel komen. Ik blijf niet langer wachten' lacht Rianne. Henny Thijssen raadde haar paar jaar geleden aan om de draad weer op te pakken.  Rianne Gerritse zingt al vanaf haar 16e en bracht al wat singles en cd's uit en was in het piratencircuit bekend als Carola.

Andre Pronk haalt de caravan van Herman Berkien van stal
01-08-2017 13:41:00

Andre Pronk keert na zijn laatste Carnavalsnummer 'Patat met Polonaise' nu op een geheel eigen wijze terug met de zomersingle 'Waar is toch mijn Caravan'. Het nummer is gebaseerd op de cover van Herman Berkien uit 1983. Het idee van Andre speelde al een kleine 3 jaar om dit leuke nummer op te gaan nemen. Zijn twijfels hielden hem aanvankelijk tegen. Zijn maatje Jan Koetsier overtuigde hem echter het toch te doen. Andre ging er dan ook helemaal weer voor. 

José Sep bewijst met nieuwe single 'Lieve schat' dat hard werken wordt beloond
01-08-2017 11:03:00

Dat hard werken wordt beloond bewijst José Sep als geen ander. Als een olievlek breidt zij haar podia uit. Overal worden haar nummers luidkeels meegezongen. Zowel het publiek in het land als zaaleigenaren en organisatoren ontdekken in rap tempo het hoge feestgehalte van de optredens van José. En als kers op de taart schittert zij deze zomer ook op het Dutch Valley festival in Spaarnwoude. Begin juni ging ze de samenwerking aan met Bekendeartiesten.nl voor de boekingen en tekende een platencontract bij A Hits Music.

Geef je nu op voor het BUMA demospreekuur
31-07-2017 13:49:00

Tijdens het BUMA muziek festival op maandag 2 oktober 2017 in Tivoli Vredenburg Utrecht worden artiesten, liedjesschrijvers en producers in staat gesteld hun werk te laten horen aan vertegenwoordigers uit de top van de Nederlandse muziekindustrie. Ze geven vervolgens bruikbare tips & tricks om het lied naar een hoger niveau te tillen. Om kans te maken op een plekje tijdens het demospreekuur, om jouw demo te laten beoordelen door een professional, dien je jouw demo voor 5 september te mailen naar demo@buma.nl

Cornel kondigt nieuwe single aan
31-07-2017 12:55:00

Na de zware ballad 'Ik hou nog steeds van jou' kondigt Cornel het nazomerse nummer 'Ik ben niet te koop voor 1 miljoen' aan welke op 6 september zal verschijnen. Samen met zijn team bestaande uit Dj Frans Entertainment,  Dennis van der Kraan en Frank van Etten wilde hij een vrolijke meezinger maken. 'Ik denk dat dat gelukt is. Ik zing hem nu al tijdens m'n optredens. Na 1 minuut zingen de mensen hem al mee en krijg a anfloop alleen maar positieve reacties. Daar ben ik natuurlijk heel erg blij mee', vertelt Cornel.

All2Gethe brengt lied met een boodschap
31-07-2017 12:31:00

Een mooi initiatief van Tommy van den Hurk, Barry James, Ercan Ebren & rapper Joe Nulviernul resulteert in een nieuwe single van All2Gethe getiteld 'Als de wereld van ons is'. Tommy van den Hurk zingt al jaren solo en blijft dit ook gewoon doen. Voor dit eenmalige project riep hij de mannen bij één om de problematiek van deze tijd in een lied te verwoorden. De basis van het lied is uiteraard de versie van Marco Borsato, maar hier zijn invloeden van verschillende nationaliteiten aan toegevoegd.

ZO! Gospel Choir geeft een concert in het Openluchttheater Valkenburg
31-07-2017 12:22:00

Na een korte maar welverdiende vakantie gaat ZO! Gospel Choir uitgerust en geheel opgeladen weer aan de slag. De eerste stop is het schitterend gelegen Openluchttheater Valkenburg. In 2015 hebben ze voor het eerst het genoegen mogen smaken om in deze sprookjesachtige locatie een concert te geven. 

Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album van Michel Wolsink
30-07-2017 11:46:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. En er blijven maar likes bijkomen, want inmiddels hebben we er al meer dan 17.400! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die ons 'liken' voordat we de 17.500 likes bereiken gaan we weer drie CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op ‘Dit ben ik!’, het nieuwe album van Michel Wolsink. Deze uit het Gelderse Braamt afkomstige artiest timmert al meer dan 25 jaar aan de weg. 

Frank van Etten geeft doodgezwegen ziekte een stem
30-07-2017 11:09:00

Frank van Etten kwam deze week via social media in contact met een zeer bijzondere familie met een triest randje. Deze familie heeft vorig jaar hun oudste zoon en broer verloren aan de doodgezwegen ziekte Huntington. Het is een combinatie van ALS, Altzheimer en Parkinson dat erfelijk is. Na lang onderzoek werd duidelijk dat ook de twee andere kinderen het zelfde lot toebedeeld is. N.a.v. dit verhaal besloot Frank dat er iets moest gebeuren. Op 18 november geeft hij een groot concert in Apeldoorn en hij heeft besloten om 1 euro per ticket te doneren aan de stichting die zich inzet voor het onderzoek naar een geneesmiddel voor deze ziekte.

Vrijkaarten voor nazomerfeest Summer Dreamers
29-07-2017 10:24:00

Het nazomerfestival Summer Dreamers biedt je zondag 10 september weer een dag vol entertainment, en deze keer wordt er een heerlijk Hollands feestje gebouwd! Op het festivalterrein in Nuland (Noord-Brabant) kun je van 13.00 uur tot 22.00 uur genieten van optredens van Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, René Schuurmans, Snollebollekes, John de Bever, Lawineboys, Jordy van den Boer, Stef Ekkel, John West en DJ Coenio. Uiteraard wordt ook gezorgd voor merchandise-kraampjes en gezellige eettentjes. 

Extra Elvis & More... show op 26 augustus 2017 om 14.30 uur
28-07-2017 18:00:00

Omdat de avond editie van de 'Elvis & More...' show op 26 augustus 2017 in het nieuwe Luxor theater in Rotterdam al helemaal uitverkocht was is besloten om een extra show toe te voegen. Deze vindt ook plaats op 26 augustus om 14.30 uur. Het is in augustus precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed en Shuman & Angel-Eye gaan samen met u zijn muziek groots vieren. Er gaat weer een nieuwe TV-special komen en de opnames vinden plaats op 26 augustus in het Nieuwe Luxor Theater! Dus als u in het publiek zit, dan bent u samen met René en Angel op TV bij deze onvergetelijke show! Opnames vinden zowel 's middags als 's avonds plaats. ‘Het zomercadeau van het jaar voor uzelf en uw vrienden. Mis het niet, wees erbij’, aldus René Shuman & Angel-Eye. 

Party DJ W brengt zomerse sferen het land in
28-07-2017 17:35:00

Afgelopen winter scoorde hij nog een enorme feest hit met zijn single “Zuster Ursula”. De hele Après-ski en carnavalsperiode is dit een veel gedraaide single geweest. Dan moet er natuurlijk een waardige opvolger komen. De ingrediënten waren al snel duidelijk: Zomer, feest, strand. Kortom: Het vakantiegevoel. Dus komt Party DJ W nu met de opmerkelijke single Pap pa da pa. Eerst denkt u nog: “Pa-wat-da-wat?”, maar na het horen van de single is het u volkomen duidelijk. Een meezinger van de bovenste plank, met een heerlijke Soca-feel.

RADIONL maakt op 4 augustus de Zomerhit van 2017 bekend
28-07-2017 17:23:00

Sinds afgelopen maandag kun je bij RADIONL je favoriete zomerhit van 2017 insturen. Er zijn inmiddels heel veel inzendingen binnengekomen via de website, Facebook en de RADIONL App. Vanaf maandagochtend zal er een lijst met de 10 meest ingezonden liedjes online komen te staan waar je de hele week via de website op kunt gaan stemmen! Dit kan tot en met vrijdag 4 augustus 12.00 uur. Daana zal tussen 14.00 uur en 15.00 in het programma "Op Volle Kracht" bekend worden gemaakt wie de Zomerhit van 2017 te pakken heeft.

Jeroen Stevens en ex Utopia inwoonster Isabella Smit geven de moed niet op
28-07-2017 17:11:00

Vorig jaar hebben Jeroen Stevens en ex Utopia inwoner Isabella Smit al eens geprobeerd om via een crowdfunding hun droom te verwezenlijken. Helaas is dat toen niet gelukt. Bij de crowdfunding was een einddatum verplicht en soms is dat moeilijk te bereiken.Begin dit jaar hebben ze het op een laag pitje gezet in verband met diverse andere planningen in hun muzikale carrière. 'We zijn inmiddels alweer een tijdje verder en kijken nog steeds uit om het album uit te brengen. Er is wederom een actie gestart om geld in te zamelen voor het album', aldus het duo. Isabella en Jeroen willen door middel van deze actie de sponsoren er nauwkeurig bij betrekken.

De Havenzangers gaan lachend de zomer in met 'Leef met een lach'
28-07-2017 16:16:00

De havenzangers gaan lachend de zomer in en dat alles heeft natuurlijk te maken met hun nieuwe zomerhit 'Leef met een lach'. Dit keer ligt het tempo iets lager als dat we gewend zijn van Willem en Wesley. 'De nadruk ligt dan ook op zomerse gezelligheid in plaats van dampend feest', aldus Willem.Vanaf de eerste klanken word het gelijk duidelijk dat de heren "de zon laten schijnen" en met name de muziek zal je dan ook gelijk in beweging brengen. En dat is ook precies wat de Havenzangers met dit nummer voor ogen hebben. 

Opbrengst single Ivo Stuivenberg gaat naar de Stichting Volg een wens
28-07-2017 12:15:00

Ivo Stuivenberg won in 2016 de eerste prijs bij het Talent der Lage Landen. Ivo is pianist, zanger, componist en tekstschrijver. Hij musiceerde over de gehele wereld. Op een cruiseschip van de Holland America Line leerde hij het vak van entertainer. Als muzikaal leider bij Music Generations, werkt Ivo met mensen van alle leeftijden en origines uit alle windstreken. "Mijn koffer staat altijd klaar, vrienden en de muziek brengen mij rond de wereld", aldus Ivo. Zijn wereldwijde  inspiratie is hij gaan verwerken in zijn eigen liedjes. 

Wesley Klein heeft de Oranje Kroon
28-07-2017 10:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 31 juli is dat ‘Dans met me’, de nieuwe single van Wesley Klein. De Leidse zanger, die eerder deze maand in het huwelijk trad met zijn Nelly, komt met een zwoele zomersingle over zon, zee en verleiding. Van dansen komt sjansen in dit aanstekelijke liedje, dat werd geschreven door Mark Pepping, Rick Lammers en Tony Neef. ‘Dans met me’ heeft een heerlijk losse sound meegekregen, en is daarmee kandidaat om een echte zomerhit te worden. 

Vrienden van Michel van Rijswijk figureren tijden clipopname van Echte vriendschap
28-07-2017 09:56:00

De Hillegomse zanger Michel van Rijswijk heeft de clip van zijn nieuwe single “Echte vriendschap” opgenomen. In de clip figureren een aantal van zijn echte vrienden en dat maakt het allemaal nog leuker. De clip is opgenomen op verschillende locaties, waaronder bij de trein Hoorn Medemblik en in de studio. “De clip zit nu in de eindmontage, maar de fans moeten nog even geduld hebben. Dit wachten zal worden beloond met een mooie nieuwe clip. Het was fijn om deze clip op te nemen met echte vrienden. 

Mieke in duet met Bandit
27-07-2017 15:21:00

Als ik eenzaam ben’ is de titel van het duet van Mieke en Bandit. Het is tevens de voorloper van het in september te verschijnen album ‘Parels’. Toen Mieke en Bandit in een kleedkamer, ergens in België , verzeild raakten in een geanimeerd gesprek over deze bijzondere muzieksoort was het een kwestie van één en één, dat twee maakt. Beiden zijn het er over eens dat het leuk zou zijn in een pure jamsessie, de liefde voor de country muziek samen met een aantal bevriende musici,  handen en voeten te geven. 

Gerrie Postma brengt Hey, I got a smile for you op single uit
27-07-2017 13:35:00

Gerrie Postma is begonnen met zingen op 21 jarige leeftijd. Hij heeft mee gedaan met een talentenjacht in 1986 die hij heeft gewonnen. De prijs van de talentenjacht was een optreden in Zwolle op een groot podium. De jaren er na heeft Gerrie veel ervaring op gedaan. Gerrie heeft een tijdje niks meer gedaan met zingen vanwege privé omstandigheden. In 2010 heeft hij de draad weer opgepakt en is weer begonnen met zingen. Zijn allereerste single wat hij opnam genaamd 'Hey ga je mee' werd in 2010 een grote hit en daarmee was zijn comeback daar.

Samenwerking tussen Frans van Adrichem en Rood-Hit-Blauw een feit
27-07-2017 10:46:00

Zingen is iets waarvan Frans van Adrichem van kinds af aan al van geniet. Het gevolg daarvan was dat hij overal de microfoon pakte en het publiek vermaakte. In het grijze verleden heeft hij ooit een demo opgenomen in een studio, maar daar bleef het destijds bij. Ondertussen heeft hij een berg ervaring opgedaan en heeft nu het punt bereikt om zijn muzikale carrière professioneel aan te pakken. De 46 jarige inwoner van Eindhoven heeft inmiddels z’n eerste single ‘Het maakt niet uit’ opgenomen in de  Strictly Music Studio van Peter van Nierop.

‘Alles, ik wil alles’…. nieuwe single van Chris Haverman
27-07-2017 07:52:00

Chris Haverman omschrijft z’n nieuwe single ‘Alles, ik wil alles’ als een lekker zomers dansbaar liedje. De zanger uit Raalte laat al geruime tijd z’n teksten schrijven door Jeffrey Weber. ‘Ik gaf deze keer aan dat ik op zoek was naar een zomers liedje met als onderwerp dat ik alles wil en tot het uiterste ga. Dat heeft Jeffrey op voortreffelijke wijze weten te verwoorden. Samen met producer Manfred Jongenelis is alles uit de kast getrokken om er weer een mooi product van te maken met alle toeters en bellen erom heen’, vertelt Chris.

Edwin Bos komt met op en top countrynummer
26-07-2017 19:46:00

De totstandkoming van Edwin Bos zijn vorige single: Je eigen held, bij studio Martin Sterken, was zo goed bevallen, dat een nieuwe samenwerking zeker niet uit bleef. Een waardige opvolger, was het streven, en dat is de 48-jarige zanger zeker gelukt. Een op en top countrynummer, zoals we dat inmiddels gewend zijn van de zanger uit Schoonebeek. De nieuwe single heeft de titel: 'De ware voor mij'. Het gaat over een verloren liefde. Een vriendschap wat had moeten uitgroeien tot liefde, maar toch net even anders liep.

Tinus Hoekstra lanceert het zomerse lied ‘Ik Kom Je Halen’
26-07-2017 16:36:00

Wat gaat het toch goed met Tinus Hoekstra ! Deze 29-jarige volkszanger uit Doetinchem krijgt steeds meer optredens en tegelijk ziet hij zijn naamsbekendheid in het circuit sterk toenemen. De geboren Achterhoeker nam zes jaar geleden voor het eerst plaats in The Boom! Studio in Breda om daar onder begeleiding van Frank Verkooyen zijn eerste landelijk uitgebrachte single ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op te nemen. Sindsdien gaat het crescendo met Tinus die in de loop der jaren naast vele singles ook het album ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op de markt bracht.

FeestBeesten viert jubileum editie met groot Zomer Plein Festijn in Rheden
26-07-2017 16:24:00

Twee jaar geleden bedachten de broers Michael en Joey Hartkamp het thema evenement FeestBeesten. Het bleek meteen een schot in de roos want inmiddels zijn er vier succesvol en uitverkochte edities geweest. 'FeestBeesten staat voor gezelligheid, saamhorigheid en puur feest! Even je gedachtes helemaal leeg maken en alleen maar bezig zijn met feesten' aldus de gebroeders Hartkamp. Op zaterdag 2 september vieren de FeestBeesten de vijfde editie van het evenement met een groot feest op de Mr. B. van Leeuwenplein in Rheden. En dit keer pakken ze extra uit met een festival voor bijna 2.000 bezoekers. Het publiek zal naast lekker eten en drinken ook worden vermaakt met top entertainment. Zo zijn er optredens van onder andere Django Wagner, Lange FransJoey Hartkamp, Stef Ekkel, John de Bever e.v.a. 

Lucas & Gea geven met nieuwe single ‘Neem de tijd voor het leven’ duidelijke boodschap mee
25-07-2017 23:43:00

Het is Lucas & Gea wederom gelukt om een lied met een boodschap op te nemen.  Deze keer staat het leven in de schijnwerpers. Volgens Lucas heeft de wereld  altijd maar haast en dendert maar door als een trein. ‘Ondanks dat de wereld groot en gedreven is, zit geluk in iets kleins. Daarom is het belangrijk om af en toe tijd voor jezelf te nemen. Ook de liefde is een belangrijk aspect in het leven en dat komt ook ter sprake in de tekst die door Niels Lingbeek is geschreven’, vertelt Lucas.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 16 juli t/m zondag 22 juli

     Susanna - Zomerliefde

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl