RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Brandweer Kerkdriel geniet van Fireman Artiesten BBQ
13-07-2017 15:48:00

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van TV Oranje kon je vorig jaar augustus een geheel verzorgde Fireman Artiesten BBQ voor honderd personen winnen, inclusief een optreden van Stefan Storm en zijn Guus Meeuwis-act. De winnaar was Dennis van Hummel van de vrijwillige brandweer uit Kerkdriel. Hij wilde graag iets extra’s doen voor zijn collega's, die dag en nacht paraat staan voor mens en dier. Dankzij Dennis mochten de brandweerlieden van Kerkdriel afgelopen woensdag genieten van een grandioos barbecuefeest! 

Nieuwe single voor Youri Sprenkels herbergt zomers tintje
13-07-2017 12:21:00

De zomer kan nu helemaal losbarsten met de gloednieuwe single van Youri Sprenkels. “Ga Toch Met Me Mee” is een uiterst dansbare track geworden, welke na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat, en waarbij je niet stil kunt zitten. “Ga Toch Met Me Mee” is de opvolger van “Ik Moet Me Laten Gaan” waarmee Youri in 2016 de playlisten bestormde. Het lijkt erop dat de uit St. Willebrord afkomstige Youri Sprenkels met “Ga Toch Met Me Mee” een van de grootste Nederlandstalige zomerhits in handen heeft.

Algo brengt met nieuwe single het ‘Soulshow gevoel’ weer terug
12-07-2017 13:48:00

De in Den Haag geboren en getogen zangeres Algo is al jaren bezig met zingen en heeft al heel wat gedaan, in de meer dan twintig jaar dat ze nu bezig is. In 1997 deed Algo mee aan de Henny Huisman Soundmixshow als Toni Braxton, haar grootste idool, met het nummer “Unbreak my Heart”. Ze won deze show en kwam zo in de grote finale terecht. Helaas is ze niet de winnares geworden, maar met de bekendheid van de Soundmixshow gingen er wel vele deuren open. 

Rudy de Wit en Stefan van den Hout slaan handen ineen
12-07-2017 12:24:00

Rudy de Wit en Stefan van den Hout hebben al jarenlang een speciale band. Rudy bezoekt regelmatig het Tilburgse café van Stefan en uit spontaniteit zingen ze dan samen enkele liedjes. Enthousiast wordt er dan geroepen “daar moeten we eens wat mee doen”, maar nooit kwam het er van… tot nu!! Rudy en Stefan hebben eindelijk de handen ineen geslagen en zijn de studio van Manfred Jongenelis ingedoken voor een geweldige zomerse duetsingle “Deze dromer”, waarop niemand stil zal kunnen blijven zitten. 

Jeffrey Weber schrijft 'Daar waar zij woont' voor Dirk
12-07-2017 09:59:00

Als je kind nog niet eens vier jaar jong is en het zingt foutloos een liedje van Frans Bauer van de eerste tot de laatste regel mee, dan mag je als ouders er toch ernstig rekening mee gaan houden dat hij of zij ooit op de bühne gaat belanden. En precies zo geschiedde dus met zanger Dirk uit het Zeeuwse dorpje Zaamslag onder de rook van Terneuzen. “Wat goed is komt snel”, dacht Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw die dit jonge talent destijds al meteen in de smiezen kreeg, en hierop vastlegde in 2011 voor de release van Dirk ’s eerste single ‘Lieve opa’. 

Opbrengst van nieuwe single van Harold Verwoert gaat naar goed doel
12-07-2017 09:50:00

Al jaren zijn de zorginstelling KDC, Rimiko Zorggroep en De Gelukkige Dolfijntjes enorm betrokken bij mensen en kinderen met “iets speciaals”. Naast alle mooie dingen die zij proberen te doen, wilden ze ook iets moois en blijvends maken. Vincent Köster heeft hiervoor Harold Verwoert gevraagd, en hij heeft een erg leuk nummer geproduceerd met een tekst op lijf geschreven. Het nummer heet “Leef en Geniet”. Dus.. Geniet! Met de opbrengst van deze speciale single proberen zij een belevingstuin te realiseren.

Tony van Boxtel lanceert het zomerse reggae nummer 'De allermooiste dat ben jij'
12-07-2017 09:15:00

Tony van Boxtel is al lang geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld. De uit Breda afkomstige zanger verwierf landelijke bekendheid met singles als “Met tranen in je ogen”, “Viva la vie” en “Kom niet te dichtbij” en er verschenen inmiddels 3 albums. Onlangs tekende Tony een platencontract bij NRGY Music en nu verschijnt het zomerse reggae nummer “De allermooiste dat ben jij”, welke geproduceerd is door Tom Peters en opgenomen in de befaamde Hans Aalbers Recordings studio. 

Pascal Schipper is duidelijk over soep en de buurvrouw.....
11-07-2017 21:20:00

Op 12 juli a.s. komt de 30 jarige zanger en entertainer Pascal Schipper uit Hoogeveen met een nieuwe single. Na de succesvolle single “ik heb aan je fiets gelikt” die op 3 februari 2016 uitkwam kon een nieuwe single zeker niet uitblijven. De single met als titel: “Soep en de Buurvrouw” heeft wederom een  hoog feest en meezing gehalte, het is een echte Pascal Schipper plaat. De tekst is wederom geschreven door René Karst van Ducarec en Arjan Venemann van AV Audio Producties heeft de productie weer op zich genomen.

Stanley Hazes & Lina Steevens zingen samen 'Met z'n twee'
11-07-2017 21:12:00

De nieuwe single van Stanley Hazes en Lina Steevens is een zomers duet getiteld ‘Met z’n twee’. Uiteraard hoort hier een prachtige videoclip bij, welke is opgenomen in een luxe villa op het Belgische platteland. ‘Met z’n twee’is een Nederlandstalige reggaeversie van de wereldberoemde hit ‘Purple Rain’ van Prince, geproduceerd door Kees Tel. Normaal gesproken zingt Stanley altijd smartlappen, maar speciaal voor Lina maakt hij een uitzondering. ‘Ik vond het direct een erg leuk idee en dit nummer past bij ons allebei’, voegt Stanley er nog aan toe.

Robin van Herwijnen lanceert debuutsingle 'Ga met me mee'
11-07-2017 17:08:00

Het gloednieuwe nummer 'Ga met me mee' van Robin van Herwijnen heeft een lekkere vlotte beat met Spaanse gitaren en een zomerse accordeon sound. Een erg commerciële single die zeker bij jong en oud in de smaak zal gaan vallen. Robin is afkomstig uit het Brabantse Waspik  en is al jaren lang feest dj met een voorkeur voor Nederlandstalige muziek. Op menig feestje grijpt hij zelf ook de microfoon om te zingen, waarop hij al veel positieve reacties kreeg. Al een tijdje kriebelt het om een eigen plaat te maken.

Dennis Peperkamp stapt met debuutsingle 'Morgen weer' officieel de muziekwereld in
11-07-2017 00:00:00

Vroeger droomde Dennis Peperkamp er al van om een single te maken. Anno 2017 kan hij zijn droom waarmaken en stapt met de release van zijn  debuutsingle 'Morgen weer' officieel in de muziekwereld. De stap in zijn carrière begint  tijdens een cd uitreiking van een bevriende collega artiest. Dennis viel op bij de dochter van zijn sponsor Rolf Engels van Engels Verfspeciaalzaken. Na een goed gesprek besloten hij om Dennis te helpen met zijn debuutsingle. Tesamen hebben zij dit vervolgens ondergebracht bij Angelsrecords 

Hanne, Marthe & Klaasje vanaf 2018 in theaters met nieuwe K3-show
10-07-2017 15:26:00

De opnames van K3 Love Cruise zitten erop en het gelijknamige K3-album is zo goed als af. Op 17 november presenteren Hanne, Marthe & Klaasje alweer hun derde K3-album, waar onder andere liedjes op staan die vanaf 13 december in de nieuwe K3-film zijn te zien én te horen. Maar alle fans krijgen ook de kans om live met K3 te dansen en zingen want vanaf mei 2018 zijn Hanne, Marthe & Klaasje weer te bewonderen in een nieuwe K3-show! Na hun eerste eigen tour met Captain Space hebben Hanne, Marthe & Klaasje de smaak helemaal te pakken. 

Clip 'Kom bij mij' van Hannes Jr. kijkcijferkanon op Youtube
10-07-2017 12:02:00

24 juni jl. presenteerde Hannes Jr. zijn nieuwe single ‘Kom Bij Mij’. Deze swingende en vlotte zomerse Jurgen Kuppens-productie, bezit trendy gipsy-ingrediënten, blijft snel hangen en is gemakkelijk mee te zingen. In de verrassende videoclip, opgenomen door Patchanka Oosterhuis, krijgt Hannes Jr. praktisch uit het niets een zonnebril in de schoot geworpen die bijzondere krachten heeft. Zodra hij deze namelijk op zet, blijken zaken anders te zijn. Een blonde schone lokt hem mee naar een bed in het midden van een weiland.

Mitchel Tombal laat met ‘De nacht was mooi’ zien welke muzikale weg hij wil bewandelen
09-07-2017 18:52:00

Eind 2016 presenteerde Mitchel Tombal z’n debuutsingle ‘Hey!’, welke opgenomen was bij Mario Veltman Productions in ‘s-Hertogenbosch.  Zijn doel was om hiermee een weg te vinden in de Nederlandse muziekwereld. Z’n voorkeur gaat uit naar vrolijke zomerse liedjes in de Spaanse stijl. Met ‘De nacht was mooi’ probeert hij z’n naamsbekendheid te laten groeien. Omdat Mitchel zeer tevreden was over de samenwerking met producer Mario Veltman en tekstschrijver Ron van Boxtel wil hij graag met dit team verder te werken aan z’n zangcarrière. ‘

Laatste voorstellingen Ciske de Rat - de Musical
09-07-2017 13:31:00

Na een succesvolle tournee worden van 12 tot en met 23 juli worden in het DeLaMar Theater in Amsterdam de allerlaatste voorstellingen van Ciske de Rat - de Musical gespeeld. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur Stage Entertainment Nederland: “Wat is het fantastisch om met een succesverlenging in het DeLaMar Theater afscheid te mogen nemen van Ciske de Rat - de Musical. Na een grootse tournee van 240 voorstellingen, lovende reacties van pers en publiek nemen we nu echt afscheid van deze prachtige productie!”. 

Scoren DJ Kicken en DJ Roooy met 'Don ’t Take Me Home' een voetbal hitje
09-07-2017 13:01:00

“Zo nu en dan stuit één van ons op een ideetje, en dan maken we er samen een track van. Als we het leuk genoeg vinden, dan wordt het ook uitgebracht”, aldus Roy Moonen en Henri Kicken. De heren, afkomstig uit het zuiden van ons land, zijn binnen het circuit beter bekend als DJ Kicken en DJ Roooy!!! Het tweetal tekent nu voor de productie van de track ‘Don ’t Take Me Home’ dat via Nationale Artiesten Parade in de markt wordt gezet. Roy Moonen is een veelzijdige muzikant.

Vrijkaarten voor Puur Hollands Outdoor in Nijmegen
08-07-2017 11:10:00

Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 27 augustus een outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. Je kunt er genieten van optredens van Jeroen van der Boom, Jannes, Tino Martin, Django Wagner, René Schuurmans, Henk Dissel, John West, Stef Ekkel, Snollebollekes, Alex, John de Bever, Helemaal Hollands, Frank Smeekens, Otto Lagerfett, Peter Loree, Die Tolle Leute, Cooldown Café, Feestteam, Alpenzusjes, Gertjan Wels, DJ Coenio en DJ Michelski.

Frits van der Vorst brengt tweede single uit
07-07-2017 15:32:00

Frits van der Vorst heeft de smaak goed te pakken. Nadat hij in 2016 debuteerde met 'Alleen maar jij’ vond de uit Raalte afkomstige truckchauffeur het de hoogste tijd voor een opvolger. Daarvoor verruilde hij de studio van Martin Sterken met die van Frank Verkooyen in Breda. “De stijl van Verkooyen spreekt mij enorm aan en het bleek dat we elkaar direct heel goed begrepen', aldus Frits. In The Boom! Music heeft hij  het nummer ‘Jelena’ opgenomen dat verschijnt via Nationale Artiesten Parade. 

John Le Maire maakt speciale kroegversie van 'Zeg me, zeg me'
07-07-2017 15:00:00

John Le Maire heeft van zijn oude single ‘Zeg me, zeg me’ een remix gemaakt. De single had al aardig wat bekendheid, maar paste niet goed in kroegen. Nadat een dj dit aangaf is John de studio ingedoken. ‘Zeg me, zeg me’ is destijds door John le Maire geschreven en wordt momenteel door hem én Robert Leroy nog regelmatig gezongen. Omdat het een ballad is, zijn er diverse feestcafés die de single niet direct konden draaien. ''John, het nummer is zo lekker en wordt vaak aangevraagd, maar we kunnen er niet zoveel mee. 

Echte Vrienden hebben de Oranje Kroon
07-07-2017 14:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 10 juli is dat ‘Muziek is ons leven’, de eerste single van het ‘supertrio’ Echte Vrienden. Dit gezamenlijke project van Peter Beense, Frans Duijts en Django Wagner ging onlangs van start en zal komend najaar resulteren in een compleet studioalbum. Het hoogtepunt is op vrijdag 27 oktober als de drie helden van het levenslied gezamenlijk een concert verzorgen in AFAS Live in Amsterdam. Deze eerste single gaat over hun gezamenlijke passie voor zingen. 

Helemaal Hollands krijgt enorm veel positieve reactie op nieuwe single ‘Niemand op de wereld’
07-07-2017 12:41:00

Enkele dagen geleden verscheen de nieuwe single ‘Niemand op de wereld’ van Helemaal Hollands. Carlo Rijsdijk en Leo Langstraat hebben ondertussen al enorm veel  positieve reacties ontvangen op deze feestplaat van jewelste, welke geschreven is door Bram Koning , opgenomen is in de studio van The Boom Music! en verscheen op het  Nationale Artiesten Parade label. ‘Het nummer kwam bij toeval op ons pad.  We kregen het  ruim anderhalf jaar geleden al aangereikt door Jan Smit. 

Jan Smit snakt naar vakantie
07-07-2017 11:39:00

Met de zomer voor de deur, breekt voor zanger Jan Smit een wat rustigere periode aan, waarin hij tijd kan besteden aan zijn gezin. “Dat heb ik de laatste tijd gemist, ik heb het zo ontzettend druk gehad. Veel in Duitsland gezeten, 75 vluchten gehad en 115 landen bezocht. Ik snak naar vakantie. Ik heb tijd voor mijn gezin nodig ook al heb ik het mooiste beroep van de wereld”. Volgens Jan Smit is zijn zoontje Senn, een leuk ondeugend mannetje, die hij vaak moet missen in verband met zijn werk. 

Nieuwe releases Berk Music
07-07-2017 11:31:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat René Schuurmans elke dag geniet en geeft wat kleur aan z'n leven met z'n nieuwe single. De Lawineboys denken tijdens de zomer maar aan 1 ding en dat is springen. Hun nieuwe single 'Big Mamma' helpt hen hun daarbij. Frank van Weert zingt over de plek waar je jezelf kunt zijn en alle mensen kent: dat fijne Cafeetje op de hoek. Wesley Klein met zijn Nelly op de speciale lange versie van 'Dans Met Me'.

Matthias Woerdman probeert met 'Van jou krijg ik nooit genoeg' meer erkenning te krijgen
07-07-2017 11:15:00

Matthias Woerdman timmert als artiest al lang aan de weg.Als klein jongetjes pakte hij al regelmatig de microfoon en zong menig lied luidkeels me op leuke feestjes, maar het is eigenlijk in 2009 echt begonnen toen hij zijn debuutsingle lanceerde. 'Van jou krijg ik nooit genoeg' is de titel van z'n nieuwe single welke geschreven en gecomponeerd werden door Marco Leusink, “Van jou krijg ik nooit genoeg” gaat over zijn grote liefde waar hij voor is verhuist van Apeldoorn naar Lochem en met dit nummer wil Matthias nog meer erkenning krijgen als artiest.

Johan Vlemmix komt met een dance-single over selfies
06-07-2017 18:43:00

Nationale feestneus Johan Vlemmix staat bekend om zijn aparte acties. Zo komt hij nu met een dance-single over selfies. Deze single, geschreven en geproduceerd door Kees Tel past perfect bij Johan, die van feesten en van selfies houdt. Hij is regelmatig met livefilmpjes te volgen op Facebook, buiten alle aandacht die hij op radio en tv krijgt. Het zal niemand verbazen dat hij zelf  weet hoe vaak dat dat is: ‘Tot nu toe ben ik precies 670 keer op tv te zien geweest! Daar wil ik de pers voor bedanken en daarom zijn zij welkom bij de opnames van de videoclip.

Nelis Heesbeen.speelt gastrolletje in clip 'Zij is amper 20 jaar'van Bernard van Mourik
06-07-2017 13:54:00

Met “Zij Is Amper 20 Jaar” presenteert de uit Zaltbommel afkomstige zingende interieur verzorger Bernard van Mourik zijn tweede single. Het betreft een remake van een liedje van Jan Verhoeven, waarvan Bernard i.s.m. het productie team van Sonic Solutions een overtuigende single heeft gemaakt. Eerder wist Bernard de aandacht op zich te vestigen met zijn debuutsingle “Genieten Van Het Leven”, waarmee hij zijn plaatsje veroverde in de Nederlandse muziekwereld. 

Johnny Romein lacht het leven weer toe
05-07-2017 18:00:00

Johnny Romein wilde muzikaal een nieuwe richting op en was op zoek naar een nieuwe sound. Hij nodigde Frank van Etten uit om deze nieuwe weg te bespreken.  ‘Frank kwam bij mij thuis en nam plaats op de bank. Hij keek naar buiten en zag het zwembad met de palmbomen.  Achter het zwembad had ik ooit een poolhouse met een rieten kap gebouwd. Ik zag Frank al denken…..Hij  werd op slag verliefd op het huis.  Op dat moment wist hij niet dat ik het huis in de stille verkoop had. Toen ik hem dat vertelde was hij helemaal om. 

Angel lanceert Vlaamse versie van 80’s klassieker 'Alison Moyet - Only you'
05-07-2017 14:58:00

Eind vorig jaar pakte Angel uit met een cover van Yasmine, “Ik was zo graag bij jouw gebleven”. Ondertussen heeft haar initiatief reeds navolging gekregen. Het werd dus hoog tijd voor een nieuwe knaller op het grote publiek los te laten. Angel werkt volop aan een eerste album, in haar nieuwe en gekende stijl, namelijk Vlaamse lichte pop. Haar nieuwste single is alvast een track die klaar is voor het komende album. Dit maakt ze van de 80’s klassieker “Alison Moyet - Only you” een eigenzinnige Vlaamse versie.

Jeffrey Lake komt met verrassende nieuwe zomersingle
05-07-2017 13:12:00

Jeffrey Lake is inmiddels een bekende naam in de muziekwereld. De roots van deze blonde zingende adonis liggen in Den Haag. Na een succesvolle carrière als model en acteur besloot Jeffrey zich zo’n negen jaar geleden volledig te gaan richten op zijn allergrootste passie………….het zingen. Zijn deelnames aan TV programma’s als Idols en Popstars bleken baanbrekend en openende de weg naar nationale bekendheid. Sindsdien kan Jeffrey zich verheugen in de blijvende interesse van vele radio- en TV programma’s.

Hollands Welvaren steekt de klassieker 'Kleine vogel' in het nieuw
05-07-2017 12:34:00

In 1995 scoorde de tot dan toe nog onbekende Amsterdamse volkszanger Arie Passchier een joekel van een hit met het nummer 'Kleine Vogel'. Volkomen onverwacht werd dit een meezinger van de bovenste plank. Het liedje stond zelfs 6 weken in de Top 40 en mag nog steeds, na 22 jaar, tot nationale klassieker gerekend worden. Maar anno 2017 is dit heerlijke nummer ook aan een opknapbeurt toe en het duo Hollands Welvaren uit Dordrecht doet dit zonder het lied aan kracht te laten inboeten.

Michelle Tel helemaal blij met haar nieuwe single 'Als ik jou weer even zie'
05-07-2017 12:13:00

Michelle Tel is helemaal happy met zowel tekst als de muziek van haar via de Nationale Artiesten Parade verschenen 'Als ik jou weer even zie'. 'Verliefd zijn is gewoon héél bijzonder en zoals het nu verwoord is; vrolijk maar tegelijk ook serieus, dan krijg je een tekst met inhoud en een mooie boodschap”, zo legt Michelle uit. De melodie, de gezelligheid die de song uitdraagt maar zeker ook de temperamentvolle klanken, ze nodigen onmiddellijk uit voor het maken van een dansje. 

Mike Daane weet 'Alweer hoe laat het is'....
05-07-2017 10:56:00

Mike Daane is onlangs een samenwerking aangegaan met Rood-Hit-Blauw Produkties.Mike al lang geen onbekende meer binnen het Nederlandstalige circuit. De 'zingende bouwvakker' kwam toen tot conclusie dat het artiestenvak zijn ding is. Overal en altijd zorgen voor gezelligheid, ziel en zaligheid leggen in zijn liedjes en altijd streven zijn gevoel en die van de teksten, over te brengen naar zijn publiek. In 2013 verscheen zijn debuutsingle ‘Dromen’ en sindsdien tekent Mike Daane vrijwel jaarlijks voor een nieuw product. 

Martien Wagner viert de zomer met single ‘Zomerse geluiden’
05-07-2017 10:27:00

De nieuwe single van zanger Martien Wagner is een typisch zomers nummer met een vleugje jazz en een snufje gipsy. Na een stilte van ruim 2 jaar komt Martien Wagner eindelijk weer met een nieuwe single! In deze periode was Martien overigens regelmatig op het podium te vinden. Zijn single ‘Zomerse geluiden’ is geschreven door Henny Thijssen. ‘Toen ik het nummer voor de eerste keer hoorde, wist ik het direct, deze single past mij perfect!’, zegt Martien er zelf over. 

Crist Coppens neemt clip op van 'Jij denkt'
05-07-2017 08:35:00

Acht jaar geleden verscheen de allerereerste single  ‘Als de zon weer gaat schijnen’, van de inmiddels bekende zingende slager Crist Coppens. Veel woorden heeft deze keurslager uit Horst niet nodig als het gaat om de titels van de twee albums die hij inmiddels op zijn naam heeft gezet. In 2013 verscheen het 11 tracks tellende album ‘Liefde’ en afgelopen november was het vervolg daar met de cd ‘Stralend’ dat 10 liedjes bevat. Een goed gevulde agenda met optredens door het gehele land was het gevolg.

Marco de Hollander voelt zich gelukkig
04-07-2017 21:13:00

Marco’s jubileumjaar kan nu al niet meer stuk. 15 jaar in het artiestenvak, een bomvolle agenda en een prachtige nieuwe single met de toepasselijke titel “Ik Voel Me Gelukkig”. Na de hitsingle “Ik Heb De Hele Nacht Alleen Aan Jou Gedacht” is dit de 2de single die de volkszanger dit jaar uitbrengt. Ook deze single is weer een vrolijke meezinger die goed past bij de tijd van het jaar. “Ik Voel Me Gelukkig” is wederom geschreven en geproduceerd door Tom Peters en opgenomen in de studio van Hans Aalbers. 

Retrofestival Yesterdayland in Bobbejaanland
04-07-2017 21:09:00

Zondag 27 augustus is Bobbejaanland voor één dag YESTERDAYLAND en wordt het park ondergedompeld in een wereld vol muzikale klassiekers. Tussen 10.00 en 22.00 uur staat het park volledig in het thema ‘Going Back In Time’.

Frank Smeekens & Patrick Dano komen met vrolijk duet
04-07-2017 21:01:00

Met de zomer net in de lucht komen Frank Smeekens & Patrick Dano met een zeer aanstekelijke, vrolijke en dansbare duetsingle. Deze mannen hebben hun krachten en stemmen gebundeld om eens een keer iets geheel anders te laten horen dan hun solowerk. Met als basis 'Wild world' van Cat Stevens en gebaseerd op de cover van de Britse Zanger Maxi Priest, hebben Frank  & Patrick deze oude hit in een nieuw zomers jasje gestoken en omgedoopt tot ´Je bent de mijne´. 

Ook de Leeuwinnen gaan voor goud bij De Dikdakkers
04-07-2017 20:50:00

Van 16 juli tot en met 6 augustus vindt in Nederland het Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen plaats. Voor De Dikdakkers een mooie aanleiding om ook deze zomer met een speciale Oranjekraker te komen. Met ‘Wij gaan voor goud’ steekt het partyduo de Leeuwinnen een hart onder de riem. Iedere Oranjesupporter heeft ze weleens gezien. Voor, tijdens of na een wedstrijd van het Nederlands elftal. In een kroeg, op een plein of in een tent. De Dikdakkers en het Nederlands elftal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Nieuwe single van Arjo & Shiela kent hoog feestgehalte
04-07-2017 19:33:00

Feestvieren, lol maken en polonaise zijn drie woorden die Arjo & Shiela proberen te vertolken in hun nieuwe single ‘Lekker Feesten’. Het is volgens Shiela & Arjo een gezellig nummer dat goed past in het verlengde van de Crazy Roadshow waar beiden ook deel vanuit maken. Lekker feesten is een heerlijke meezinger waarvoor Cliphuis.nl een fraaie passende videoclip heeft geschoten. De single is opgenomen in de studio van hun vaste producer Richard Poot (Pro Music Studio) De tekst is afkomstig van Wim de Vries.

Clown Bassie schrijft autobiografische verhalenbundel
04-07-2017 07:27:00

‘Allememaggies!’ is een verzameling autobiografische verhalen van Bas van Toor, bij met name de jongere generaties vooral bekend als Clown Bassie van het populaire televisieduo Bassie & Adriaan. Maar veel (groot)ouders van de ‘vriendjes en vriendinnetjes’ zullen Bas ook kennen van de acrobatenact ‘The Crocksons’, waarmee hij samen met zijn broer Aad over de hele wereld optrad in alle grote theaters en nachtclubs. In dit boek ontpopt Bas van Toor zich als een rasverteller. Hilarische anekdotes over het artiestenleven worden moeiteloos afgewisseld met ontroerende verhalen over bezoekjes aan doodzieke kindjes. Op het ene moment lopen de tranen over je wangen van het lachen, terwijl je even later een traantje van ontroering wegpinkt.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl