RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ricardo Lips kiest voor meer samba
08-11-2017 14:42:00

Ricardo Lips probeert met z’n nieuwe single ‘Ik kan niet zonder jou’ een iets andere stijl dan ‘Mijn stad’, waarmee de zanger uit het Zuid-Hollandse Brielle afgelopen juli debuteerde. ‘We hadden een tekst voorhanden en het idee om er een samba sausje overheen te gieten. Samen met tekstschrijver Tony Anderson en producer Ger Oerlemans is vervolgens ‘Ik kan niet zonder jou’, geproduceerd. “Het is erg spannend. Het gevoel van  ‘Ik kan niet zonder jou’, kan iedereen hebben. In mijn geval komt er spontaan een meid in het leven.

Martin Sterken laat met 'Een echte vriend een hele andere kant van zich zien
08-11-2017 14:32:00

Martin Sterken keert terug op het podium! In de Nederlandstalige muziekwereld is deze top-producer en hitschrijver bekend geworden van o.a. Jannes, Bouke, Harten 10, Martin Dams, Henk Wijngaard, Wimmie Bouma en vele anderen. Met zijn splinternieuwe single "Een echte vriend" laat Martin een hele andere kant van hem zien. De invloeden van zijn voorbeelden George Baker en Smokie zijn duidelijk hoorbaar en hiermee komt een stijl weer tot leven dat geliefd is bij vele mensen. 

André Rieu voegt tiende concert in Maastricht toe
08-11-2017 14:23:00

André Rieu is volgend jaar 10 keer te bewonderen op het Vrijthof in Maastricht. Eerder werd al bekendgemaakt dat de violist 9 concerten gaat geven in zijn thuisstad, maar daar komt nu wegens grote internationale belangstelling een extra concert bij. Dit extra concert vindt plaats op donderdag 5 juli 2018. De officiële kaartverkoop start op vrijdag 10 november om 10.00 uur.

Feestduo Kaaigezellig maakt nieuwe beuk-single; 'Nooit genoeg'
08-11-2017 09:08:00

De nieuwe single “Nooit genoeg” (Don’t take me home”) heeft een nog vettere sound die werkelijk waar de speakers uit knalt! Het Brabantse Feestduo Kaaigezellig (red. Ardin van Veen en Martin van Hemert) maakte eind vorig jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot” waarmee ze meteen hun vistekaartje af gaven. Halverwege dit jaar brachten ze een opvolger van deze succesplaat uit getiteld; “Pijn in mijn kop (Oe Ah)”. Met deze vette apresski plaat scoorden ze met name in België en in het party circuit een dikke hit!

Mooi Wark brengt ode aan overleden drummer John Roffel
08-11-2017 08:30:00

Voor de Drentse boerenrockband Mooi Wark waren het roerige weken. Begin september maakte drummer John Roffel bekend dat hij ongeneeslijk ziek was. “Mannen, waar ik al bang voor was is waarheid gebleken …ik heb kanker en ze kunnen niks meer voor me doen” , appte John in de groepsapp van de band. John zorgde zelf voor vervanging en haalde Dennis Hendriks als opvolger binnen. Dennis drumde al eerder bij Mooi Wark en werd in 2009 opgevolgd door Roffel. Het cirkeltje was dus weer rond.

Chris Haverman is op zoek naar die meid.....
07-11-2017 15:40:00

De in Deventer geboren Chris Haverman kan trots kijken naar het verloop van zijn nog behoorlijk prille carrière als artiest. De daverende kick-off hiervan greep in 2015 plaats met de release van een single vrijwel direct gevolgd door het album; ’n Goed begin’. Met recht een goed begin dus want Chris merkte meteen een grote mediabelangstelling rond zijn persoontje. En toch, zowel zijn vader, zijn moeder maar ook zijn zus Dora, keken allemaal vreemd op dat Chris door zijn stem van kiet af zo in de schijnwerpers kwam te staan. 

 

Nieuwe single ‘Samen verder gaan’ van Bowie Bos gaat over de liefde
07-11-2017 14:27:00

De samenwerking met producer Ger Oerlemans, tekstschrijver Tony Anderson en Bert Schenau van platenlabel Storm Records is Bowie Bos zeer goed bevallen. Na de lancering van z’n debuutsingle ‘Een knipoog’ had de Amsterdamse zanger een doel gesteld om twee nummers per jaar uit te brengen. De opvolger ‘Samen verder gaan’ is door hetzelfde team geproduceerd. ‘Samen verder gaan’ is volgens Bowie een verfrissend uptempo nummer. ‘Het gaat over de liefde. 

MUZIEKKIOSK opnieuw met twee zenders in Top 5
07-11-2017 14:07:00

Het zenderpakket MUZIEKKIOSK gooit opnieuw hoge ogen bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender' van televisiegids Totaal TV. Vandaag werd bekendgemaakt dat twee van de drie MUZIEKKIOSK-zenders dit jaar in de Top 5 zijn geëindigd. TV Oranje wist de eervolle tweede plek te prolongeren, terwijl SchlagerTV, de Duitstalige zusterzender van TV Oranje, de vijfde plek in de wacht heeft gesleept. De verkiezing werd gewonnen door Family7, de derde en vierde plek zijn voor respectievelijk 100% NL TV en 192TV. Vier van de zenders in de Top 5 zijn lid van ThemaNed, de brancheorganisatie van Nederlandse themazenders. Van 26 september tot 14 oktober kon via de website totaaltv.nl worden gestemd op een lijst met meer dan 160 digitale televisiekanalen. Het was de tiende keer dat de verkiezing werd georganiseerd.

Rika presenteert haar eerste album 'Vuur van verlangen'
06-11-2017 22:18:00

Na de lancering van haar nieuwe single en albumtitel ‘Vuur van verlangen’ presenteert Rika haar eerste album. Jarenlang heeft ze naar dit heugelijke moment toegewerkt door het uitbrengen van singles. Inmiddels is Rika geen onbekende meer in het Nederlandstalige muziekcircuit en is haar naam inmiddels uitgegroeid over het hele land. Haar eerste album is een verzamelalbum met daarop de beste nummers die Rika heeft uitgebracht. Uiteraard bevat het album ook haar nieuwe single. D

Clip nieuwe single Dans! Dans! Dans! Dikdakkers in de trant van Cowboys en Indianen
06-11-2017 00:00:00

De clip van de nieuwe single Dans! Dans! Dans! van de Dikdakkers is opgenomen net zoals de successingle Cowboys en Indianen. Dezelfde locatie is gebruikt en dezelfde mensen zijn opgetrommeld. 10 jaar geleden was dit een succesformule, dus de verwachtingen bij het zangduo zijn hooggespannen. Met het winterseizoen in aantocht en uitpuilende après-skihutten in het vooruitzicht, heeft partyduo De Dikdakkers een heuse kraker toegevoegd aan de toch al rijkelijk gevulde feestcollectie. 

Frank van Etten neemt duettenalbum met artiesten uit zijn studio
05-11-2017 19:08:00

Frank van Etten heeft het idee opgepakt om een duettenalbum uit te brengen met sterren uit zijn eigen studio en dat heeft een prachtig resultaat opgeleverd. Frank liep al langere tijd rond met dit plan. Dit kreeg vorm doordat er veel talentvolle artiesten nummers op nemen bij hem in de studio te Apeldoorn. Op een dag besloot Frank eens een duet op te nemen met één van de artiesten. Dat klonk zo mooi dat de beslissing voor een duettenalbum snel genomen was. Oa. Patrick Geretz, Jordy van Vilsteren, Mike Kanders en Danny de Kok hebben meegewerkt.

De Dorini’s scoren wéér een hit met nieuwe carnavalskraker ‘Los’
05-11-2017 17:50:00

In de erg komische videoclip van het nieuwe nummer ‘Los’ dompelen De Dorini’s zich onder in de wondere wereld van….Yoga! De dames vinden het hoog tijd om de yoga-hype eens onder de loep te nemen en dat nemen ze natuurlijk uiterst serieus. Ze gingen samen op les in het Spiritueel Zentrum van Klazien. Of je van het nieuwe nummer echt zo ontspannen en zen wordt is de vraag maar feit is wel dat de nieuwe kraker absoluut niet onder doet voor de mega succesvolle Dorini- kraker van vorig jaar. Chapeau!

George Baker reikt album John de Bever uit
05-11-2017 13:05:00

Het nieuwe album 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' is gisteren officieel uitgebracht door Platenmaatschappij Berk Music. Onder het toeziend oog van o.a. Marianne Weber, Koos Alberts én honderden fans is het eerste exemplaar door George Baker aan de populaire volkszanger uitgereikt. Met enkel lovende woorden van de grootmeester zijn de verwachtingen hoog gespannen! John de Bever zal met zijn nieuwe pronkstuk absoluut de hitlijsten bestormen.

'Waarom een masker op je gezicht'...gevoelige single van Michel Hoffmann
05-11-2017 12:33:00

Waarom een masker op je gezicht” is de titel van het nieuwe nummer van zanger Michel Hoffmann (46) uit Hengelo Overijssel. Het is een mooi, gevoelig nummer, met een mooie stevige beat, dus reden genoeg om trots op te zijn als artiest.Tijdens mijn werk als nationaal & internationaal vrachtwagenchauffeur zong ik altijd mee met de radio in mijn truck. Daar ontstond mijn liefde voor muziek en zingen en zodoende ben ik in maart 2012 begonnen met optredens en dat doe ik met veel passie en plezier. 

Destiny Zantbergen brengt single die op haar lijf is geschreven
05-11-2017 10:09:00

Het 10 jarige zangeresje Destiny Zantbergen vindt de wereld mooi en dat wil zij graag laten weten middels deze nieuwe single en videoclip “De wereld is mooi”. Na het vorige nummer van Destiny Zantbergen “Tranen van geluk” die razend populair is geworden, volgt nu haar volgende single “De wereld is mooi” Dit nummer geschreven en geproduceerd door Frank van Etten is haar op het lijf geschreven. Tranen van geluk heeft Frank van Etten samen geschreven met de vader van Destiny, het nummer gaat over haar leven en wat ze heeft meegemaakt.

John de Bever NieuwJaarsParty 2018
05-11-2017 09:57:00

Op maandag 1 januari 2018 presenteert John de Bever zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op champagne en optredens van vijftien Nederlandse topartiesten. Tevens presenteert hij zijn nieuwe album 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'. Geniet samen met John en zijn muzikale vrienden van een spetterend begin van het nieuwe jaar! 

Nieuwe opnames “Het Artiesten Festival” RTV1 (streekomroep van de Veenkoloniën)
05-11-2017 09:44:00

“Het Artiesten Festival” is een programma met bekend en onbekend talent dat wekelijks te zien is op RTV1, de streekomroep van de Veenkoloniën. Op zondag 12 november worden er weer nieuwe afleveringen opgenomen in Dans & Party centrum Gossen in Stadskanaal. Voor deze opname komen artiesten uit het hele land om hun liedjes te zingen voor het tv programma. In de line-up van 12 november staan de volgende artiesten gepland: Wimmie Bouma, Lucas & Gea, Bert Zwier, Erik van Klinken, Armand Fuchs, Janneke de Roo, Henk Harders, Chris de Roo, Duo Doublon, Hessel Wijkstra, Danny Sulman, Marcel Bruggeman, Martin Keizer. De presentatie ligt wederom in handen van de altijd vrolijke, enthousiaste en sprankelende gentleman-entertainer Franky Stardust. 

Nieuw album Wim Rijken getiteld 'Zo Zijn We Samen'
04-11-2017 10:14:00

Acteur, presentator, tekstschrijver en zanger Wim Rijken viert zijn 30-jarig jubileum in het artiestenvak met de release van zijn album Zo Zijn We Samen. Wim schreef alle teksten op het album zelf, de muziek is gecomponeerd door Hans Rusche  en Jan Willem Verbeek (alleen Strand door Cat Music) en met z’n drieën hebben ze het album geproduceerd en opgenomen in de Hans Rusche Studio. Wim: ‘Liefde, dromen en verlangen, ik raak er nooit op uitgekeken, maar word er steeds weer door geïnspireerd. 

Patrick van den Corput bewerkt 'Waarom fluister ik je naam nog' van Benny Neyman
04-11-2017 10:04:00

Als kind was de in Breda geboren Patrick van den Corput al geïnteresseerd in muziek en was hij verknocht aan zijn drumstelletje. Enkele jaren later ging hij met een drive in show feesten en partijen af, waar hij leerde hoe met muziek te kunnen entertainen. Hierdoor besloot Patrick het als zanger te wagen, en kreeg hiermee al snel regionale bekendheid. Sindsdien gaat het bergopwaarts met de sympathieke Brabander en heeft hij inmiddels enkele succesvolle single op zijn naam staan. 

Patrick Valentijn gaat samenwerken met Emile Hartkamp
03-11-2017 14:37:00

Ondanks dat Patrick Valentijn in het verleden met een aantal producers heeft gewerkt waar hij eigenlijk best tevreden over is heeft hij toch de keuze gemaakt om te gaan samnewerken met Emile Hartkamp en Norus Padidar.'De meerwaarde van Emile is, dat hij meer aansluit bij mijn wensen en ideeën met betrekking tot de nieuwe singles die ik wil uitbrengen. Iedere producer heeft zo zijn eigen stijl en als artiest moet je kijken welke stijl  het beste bij jepast. Wie kan een nummer aanbieden waar jij jezelf helemaal in kunt vinden. Dat laatste had ik niet bij z'n vorige producers', vertelt Patrick.

Greatest Hits album van Jan Keizer en Anny Schilder verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
03-11-2017 12:53:00

Acht jaar nadat zij aan hun zo succesvolle come-back als zangduo begonnen, lanceren Jan Keizer en Anny Schilder het album Greatest Hits. Hierop staan hun bekendste songs uit die periode, aangevuld met drie splinternieuwe nummers en een nieuwe versie van de BZN hit Chanson d’Amour. Bij deze compilatie met o.a. Take Me To Ibiza en Afraid To Fall In Love Again, leveren zij een gratis DVD met daarop de clips van alle hits plus een exclusief interview. Het feestelijke gala rond de 80e verjaardag van Mies Bouwman markeerde de nieuwe start.

Duo Knotsgek met 'Mina van de overkant' klaar voor het feestseizoen
03-11-2017 12:43:00

Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"? Ook in 2018 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Mina Van De Overkant". 

Gino Graus heeft de Oranje Kroon
03-11-2017 12:36:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 november is dat ‘Ik wil je kussen’, de nieuwe single van Gino Graus. Het is een uiterst vrolijk liedje geworden, waarvan Gino de tekst zelf schreef. De single komt bovendien op een bijzonder moment, want hij werd vorige week uitgebracht op de dag dat hij zijn 18e verjaardag vierde! De productie was wederom in handen van Mario Veltman. Hij maakte er een heerlijk aanstekelijk nummer van waarbij je niet stil kunt blijven staan.

Chris de Roo terug met ijzersterke single
03-11-2017 12:32:00

Na een zware periode, waarin hij moest herstellen van een hartinfarct, is de Emmense volkszanger Chris de Roo weer helemaal terug met een werkelijk prachtige nieuwe single, getiteld ‘Honderdduizend Stukken’. “Ik heb echt heel veel geluk gehad, dat realiseer ik mij terdege. Een kransslagader die voor 98 procent dicht was. Voor hetzelfde geld was ik er niet meer geweest.”. Gelukkig ziet alles er inmiddels rooskleuriger uit voor de sympathieke Chris, die binnenkort vader wordt, en met een ijzersterke single ook weer als zanger van zich laat horen.

Natasja van der Lei giet 'Si Una vez' van Selena in een nieuw vaatje
03-11-2017 08:27:00

Natasja van der Lei is geboren op 9 september 1984 te Dordrecht en is al van jongs af aan bezig met muziek. Ze verblijft vanaf haar 5 de levensjaar op een schippersinternaat en maakt hier ook deel uit van de jaarlijkse musical, ook op de basisschool zit zij altijd in het koor voor de kerstmissen. Op de jeugdtheater vereniging ontdekt zij pas echt dat zij kan zingen. Haar zangcoach vindt haar stem uniek en wil hier graag meer uithalen. Natasja blijft thuis bij haar ouders lekker oefenen met zingen.

Christian Adriaansen komt met nieuwe single
03-11-2017 08:00:00

Van Christian Adriaansen is bekend dat zijn voorkeur uitgaat naar het levenslied. Dat zingt de 29 jarige zanger uit Tilburg al jaren. Toch had toch besloten om na de geboorte van beide dochtertjes het kalm aan te gaan doen. Daarvoor was hij lekker op dreef met nummers als; "Jij hebt me duizendmaal bedrogen" "Veel geluk" en het mooie liedje "Nathalie". De meisjes zijn nu wat groter en is er weer tijd voor zijn carrière. Hij besloot om een lekker nummer uit te brengen waar hij eigenlijk zijn comeback mee wil vieren.

 

Johnny Gold zet de tent op de kop met z'n allernieuwste apreski/carnavalsplaat
02-11-2017 16:44:00

De allernieuwste Apreski/Carnavalsplaat van de ongekroonde koning van de Nederlandstalige feestmuziek heeft hij deze keer zelf geschreven en gecomponeerd, en met behulp van zijn inmiddels vaste topproducer Harald Queens is er wederom een feestkneiter ontstaan die de vele café’s, tenten en zalen  weer helemaal dakloos zal gaan maken. Omdat Johnny net zoals het Carnaval, zijn oorsprong vind in het gemoedelijke Brabant, heeft hij er voor gekozen om het deze keer dicht bij de deur te houden.

Zondag special John Roffel bij TV Oranje
02-11-2017 16:36:00

Zondag 5 november is bij TV Oranje van 19.30 tot 20.00 uur een speciale uitzending te zien over John Roffel, de drummer van Mooi Wark die afgelopen week op 54-jarige leeftijd is overleden. Het gaat om een special die werd gemaakt door RTV Drenthe, aangevuld met enkele clips van Mooi Wark. Roffel is dinsdagavond overleden nadat hij al enkele weken ernstig ziek was. In september kreeg hij te horen dat hij aan longkanker leed en dat er geen kans meer was op herstel. 

Centertainment presenteert deluxe Normaal box Oerend Hard - De Bokse Vol 74-84
01-11-2017 23:10:00

Op zaterdag 11 en zondag 12 november presenteert Centertainment deluxe Normaal box Oerend Hard - De Bokse Vol 74-84 op de Mega Platen en CD Beurs in de Jaarbeurs te Utrecht. 'Met bijna anderhalve kilo aan muziek en informatie kunnen we spreken van een ultiem eerbetoon aan de meest rebelse tijd van Normaal', aldus organisator Hans van Vuuren. Oerend Hard - De Bokse Vol 74-84 bevat 11 cd’s uit de roemruchte beginperiode van Normaal, waarvan 3 bonus cd’s (

Ramon Sandbergen kan het niet laten
01-11-2017 20:16:00

De nieuwe single ‘Ik kan het niet laten’ van Ramon Sandbergen is de rode draad uit zijn leven. In ‘Ik kan het niet laten’ bezingt hij het leven met acties die tegen beter weten in zijn. “Sjansen en flirten zit in mijn bloed. Hoe onschuldig het voor mij ook is.”, vertelt Ramon. Dat is een voorbeeld van eigenschappen die Ramon soms beter niet zou kunnen doen, maar hij kan het niet laten. Met de zin ‘Ik kan het niet laten’ en nog een aantal andere regeltjes in zijn hoofd is hij naar tekstschrijver Bram Koning gegaan die het heeft uitgewerkt tot een up-tempo liedje. 

Ben & Carmen Steneker lanceren hun nieuwe album 'Over the years'
31-10-2017 18:05:00

Ben Steneker heeft nog geen tijd om achter de geraniums te zitten. Al 6 jaar is Ben met zijn dochter Carmen bijna wekelijks te zien op Sky TV  in Engeland en Ierland met clips van de laatste duetten dvd’s. Vooral Ierland staat hoog op de bezoeklijst van vader en dochter. De Ierse countrymuziek ligt hen dan ook na aan het hart. Ook Denemarken en Duitsland zijn gecharmeerd van het duo.'Over the years' bevat naast enkele Ierse  countrysongs songs die ze bij hun optredens ten gehore brengen. 

Monique van Beek ( Jan & Monique) start nieuw duo
31-10-2017 17:27:00

Monique van Beek laat ons weten dat ze na drie leuke jaren met Jan van de Beld het muzikale duo Jan & Monique vormde, gekozen heeft om haar eigen weg te volgen. 'Zoals u waarschijnlijk al heeft vernomen is Jan inmiddels al aan het repeteren met een andere zangeres. Ik kan alleen maar met veel plezier op die mooie tijd terug kijken. Maar ik wil ook niet stil blijven zitten. Ook ik ga verder in de muziek. Daarom ga ik nu aan de slag om een nieuw duo op te starten wat jonger, frisser en dynamischer overkomt, wat meer van deze tijd is.

Jovano Dingenouts brengt debuutsingle 'Ik wil jou' uit
30-10-2017 19:44:00

Al schuivend achter de mengpanelen is Jovano Dingenouts besmet geraakt met het artiestenvirus. Jovano is de zoon van Franky Dingenouts (geluidsbedrijf FD-Sound) . Zodoende kreeg de in 2000 geboren Jovano de kans in de keuken te kijken achter vele optredende artiesten. Uiteindelijk kwam hij zelf achter de schuiven te staan als vaste geluidsman van diverse bekende artiesten waaronder Frank van Etten. Maar het virus heeft inmiddels hard toegeslagen.

Femke Hengeveld lanceert nieuwe single Liefde, Passie & Puur
30-10-2017 19:30:00

Met 'Liefde, Passie & Puur' verschijnt er weer een typische Femke Hengeveld single. Eerder bracht Femke al 1000 Bange Nachten en Laat Me Gaan uit. Net als deze voorgangers is Liefde Passie & Puur weer een lekker uptempo poppie nummer. Femke heeft met de schrijvers en producers Jeroen Englebert en Hans Bedeker een gouden team om zich heen verzameld. Ook clipregisseur Zeno Groenewegen is als vaste videoclipmaker een heel belangrijk onderdeel van dit team. Samen met dit team heeft Femke een eigen specifieke sound gecreëerd.

Erik de Greef brengt vrolijke feestplaat met een heerlijke accordeon sound
30-10-2017 19:18:00

Erik de Greef uit Hilvarenbeek lanceerde eerder dit jaar zijn debuutsingle 'Om bij jou te zijn". Deze lekkere moderne foxtrot leverde hem meteen veel aandacht op bij verschillende radiozenders. Nu, een half jaartje later is het tijd voor de opvolger. Wederom werkte hij samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die voor hem een gloednieuw nummer schreef en produceerde. De nieuwe single met de titel; "Ciao amore" is een lekkere vrolijke feestplaat met een heerlijke accordeon sound en een lekkere beat.

Frank van Etten schrijft 'Jij leerde me lopen' voor de 8 jarige Jasmijn Rauwerda
30-10-2017 18:28:00

Vanaf haar geboorte in 2009 is Jasmijn beïnvloed met Nederlandstalige muziek. Zowel vader als moeder hebben een brede voorkeur in muziekstijlen, maar luisteren voornamelijk naar Nederlandstalig. Jasmijn heeft zich in haar korte leven al goed georiënteerd en heeft al aan veel activiteiten deelgenomen. Van zwemmen, naar paardrijden, naar taekwondo turnen en uiteindelijk is de keus toch gevallen op zingen. Bij Merel Gerritsen heeft ze de juiste persoon gevonden om haar zangkwaliteiten naar een hoger niveau te krijgen. 

Nieuwe single van Ellen Jannink bevat autobiografisch tintje
30-10-2017 17:36:00

De tekst van de nieuwe single ‘Jij gelooft in mij’ van Ellen Jannink is autobiografisch. De zangeres vroeg zich vaak af wat de woest aantrekkelijke Roy in haar zag, maar is inmiddels al 22 jaar gelukkig getrouwd. Ook voor de derde single van Ellen Jannink, ‘Jij gelooft in mij’, heeft producer Edwin van Hoevelaak de tekst en muziek geschreven. “Hij weet goed wat bij me past qua muziek en de tekst is dit keer eigenlijk wel autobiografisch.”, aldus de zangeres. “Ik ben al ruim 22 jaar gelukkig getrouwd met mijn grote liefde, ik was toen smoorverliefd en vroeg mij vaak af wat zo’n, voor mij, woest aantrekkelijke jongen in mij zag haha! 

Marco de Hollander krijgt uit handen van Sieneke z'n nieuwe album uitgereikt
29-10-2017 00:00:00

Sieneke overhandigde ten overstaan van een kleine 1000 man in Ter Aar het 'eerste exemplaar' van 'Leef je droom' aan Marco de Hollander. Het album met daarop 14 nummers zoals alleen Marco de Hollander die kan brengen, is uitgebracht door platenmaatschappij NRGY van Tom Peters. Het publiek genoot met volle teugen van deze jaarlijks terugkerende artiestenavond die Marco organiseert. 

Gert Timmerman (82) overleden
28-10-2017 21:51:00

Gert Timmerman is vannacht op 82 jarige leeftijd overleden. Afgelopen zomer werd er bij de zanger uit het Twentse Overdinkel alvleesklierkanker geconstateerd. Zijn dochter Sheila en schoondochter Aimée hebben dat aan het AD laten weten. 'Vannacht is helaas na een kort, maar heftig ziekbed onze lieve (schoon-)pap Gert overleden'', schrijft Sheila. ,

Vrijkaarten voor de Nacht van Holland
28-10-2017 16:11:00

Op vrijdag 24 november vindt een nieuwe editie van de Nacht van Holland plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens dit evenement, dat elk jaar een enorm succes is, staat gezelligheid centraal. Alles draait om dansen, springen, zingen en drinken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool