RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Patrick Dano voert 'Te Quiero' op met Duitse en Griekse invloeden
28-03-2017 10:39:00

De meeste recente singles van Parick Dano zijn goed in de smaak gevallen bij zowel publiek als de media. De uit Tilburg afkomstige zanger is van mening dat je 'het ijzer moet smeden smeden als het heet is'. en brengt daarom het verfrissende versie van nummer 'Te Quiero' op single uit. Het van oorsprong Duitse liedje dat in 2002 door het trio Jan Smit, Piet Veerman en George Baker werd gezongen is nu iets opgevoerd en verder zijn Duitse en Griekse invloeden naast de Hollandse palingsound te horen op deze door Harald Queens geproduceerde single.

DJ Rob van Dijck (Ft. Quido van de Graaf) brengt debuutsingle uit
28-03-2017 10:19:00

Rob van Dijck is al jaren actief als DJ. Hij draait overal, voor de grootste feesten en in elk genre. Een echte All-Round DJ dus. Hij begon al toen hij 16 jaar was en had zelfs een eigen radiostation, daarna werd hij DJ bij een bekende piratenzender. Hij maakt mixtapes, remixes en nog veel meer. Nu werd het hoog tijd voor zijn eigen productie. En daarvoor heeft hij de hulp gevraagd van zanger Quido van de Graaf, die we kennen van diverse singles. Quido heeft Rob geholpen met de vocalen op de plaat te zetten. 

Braboturk neemt duet op met Braboturk JR
28-03-2017 09:16:00

Braboturk dook onlangs met z'n zoon de studio van Anro Productions in Apeldoorn in om de toepasselijke single 'Samen zingen' op te nemen. 'Iemand naast je hebben op het podium is toch wel het mooiste wat er is, vooral als het dan ook nog eens je eigen zoon is', meent de zanger uit Helmond.  Ook Braboturk Jr vindt het een eer om naast zijn grote vriend te staan. De verwachting is dan ook dat het niet bij deze single zal blijven. Het nummer is geschreven door Roy Otters. Braboturk heeft de gehele plugging uit handen gegeven aan de mensen van het Zwart Wit Label.

Helemaal Hollands pimpt de uit 1963 afkomstige hit 'O wat een meid' op
27-03-2017 23:02:00

Afgelopen januari lanceerden Carlo en Leo het album  ‘Meezingmedleys Vol.1’ met daarop 10 meezingers in zowel het Nederlands, Engels als in het Duits  Met dit album is tevens de toon gezet voor hun nieuwe single 'O wat een meid' welke werd opgenomen bij The Boom! Music in Breda o.l.v. producer Frank Verkooyen. Praktisch iedere muziekliefhebber kent het origineel uit 1963. Deze knijter van een hit is nu in een eigentijds maar volks en uitstekend dansbaar jasje gestoken.

Jeroen van der Boom steekt 'Ik meen ‘t' in een nieuw jasje
27-03-2017 12:07:00

Dit jaar was het vijfde jaar van Holland Zingt Hazes! Jeroen van der Boom is al vanaf het eerste moment betrokken bij de concertreeks en kon natuurlijk niet ontbreken tijdens deze bijzondere jubileumeditie. Samen met Eric van Tijn is hij al vanaf dag 1 Creative Music Director bij Holland Zingt Hazes. Speciaal voor deze editie heeft Jeroen het nummer 'Ik meen ‘t' van André Hazes in een nieuw jasje gestoken en er een andere twist aan gegeven. Deze versie van 'Ik meen ‘t' is vanaf nu via verschillende kanalen te downloaden!

Geweldige sfeer tijdens Marco de Hollander's fanmiddag
27-03-2017 11:37:00

Met een pracht lente zonnetje werd zondag  26 maart de fanmiddag van Marco de Hollandergeorganiseerd. Een zaal vol fans van het Nederlandse lied waren vroeg naar Partycentrum Aardam in Ter Aar gekomen. De sfeer zat er direct goed in. De show werd gestart met Show en Dans Orkest The Moonlights. Tijdens hun optreden kwamen ook diverse meezingers naar voren, waar het publiek van genoot. De Alphense Roel Britting  kwam vervolgens op het podium. Met zijn klanken kwam de zaal in beweging. 

Podium van 25e editie van de Nacht van Oranje verhuist naar midden in de zaal
27-03-2017 11:17:00

Voor de 25e editie van de Nacht van Oranje in Rotterdam Ahoy wilde de organisatie uitpakken met iets nieuws. Iets dat tegelijkertijd een startschot zou geven aan nog eens vijfentwintig jaar feest voorafgaand aan Koningsdag: een nieuw rond podium dat de optredende vaderlandse topartiesten nog meer tot middelpunt zou maken. Letterlijk. Daarom verhuist het podium naar het midden van de zaal. Op 26 april zal daar, vanuit een open muziekpaviljoen midden in de Ahoy Arena, presentator Niels Houtepen om 19.45 uur het jubileumfeest van de Nacht van Oranje openen.

'Ik leef mijn droom met jou' ...herkenbare plaat voor Kobus Engels
27-03-2017 10:04:00

Ik leef mijn droom met jou” is de splinternieuwe single van de uit Arnhem afkomstige zanger Kobus Engels. Het is een uiterst hitgevoelige track welke geproduceerd is door topproducer Jeroen Dirksen. Het resultaat is een herkenbare, zomerse en ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. Kobus zal d.m.v. een uitgebreide tour door Nederland zijn single aan het publiek presenteren.“Ik Leef Mijn Droom Met Jou” verschijnt op het label Hit It! Music.

RADIONL vanaf 29 maart in Zuid Holland te ontvangen
27-03-2017 09:55:00

Vanaf woensdag 29 maart gaat RADIONL in de loop van de dag haar uitzendgebied uitbreiden. In o.a. Rotterdam, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Gouda zal RADIONL te ontvangen zijn via 97.6 FM. In Utrecht en omgeving via de frequenties 97.3 FM en 98.5 FM. Daarnaast kunnen luisteraars ook via DAB+ of de RADIONL APP luisteren. Het radiostation uit Sneek meldt verder dat er inmiddels meer dan 1 miljoen RADIONL stickers in omloop zijn. RADIONL heeft al verschillende afhaalpunten gerealiseerd de afgelopen periode, toch zijn ze nog op zoek naar nieuwe punten.

Guus Meeuwis passeert in juni 2017 de magische grens van 50 stadionconcerten
27-03-2017 09:45:00

Tijdens de 12e editie van zijn ‘Groots met een zachte G concerten in juni dit jaar, passeert Guus de magische grens van 50 stadionconcerten! Een prestatie die nooit eerder door een Nederlandse artiest is neergezet. In 2006 gaat een jongensdroom in vervulling als Guus voor het eerst zijn concerten geeft in het Philips Stadion in Eindhoven. Inmiddels heeft de zanger meer dan 1,7 miljoen bezoekers bij zijn Groots met een zachte G concerten mogen verwelkomen. “

Platina en Goud voor KLUBB3
27-03-2017 09:36:00

Zaterdagavond mocht Jan Smit samen met zijn KLUBBB3 collega's Florian Silbereisen en Christoff weer een nieuwe mijlpaal aan zijn glansrijke carrière toevoegen. Het nieuwe album 'Jetzt Geht's Richtig Los' werd na 2 maanden al met goud bekroond voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren! Daarnaast heeft 'Vorsicht Unzensiert' de platina status verworven.

Ramon Prins blaast 'Ben ik te min' van Armand nieuw leven in
26-03-2017 15:37:00

'Ben ik te min' van Armand is door Ramon Prins nieuw leven ingeblazen. Nadat de 31 jarige zanger uit Vrouwenpolder in contact kwam met het producers team van Sonic Solutions ging het allemaal snel. Er werd gekozen om de legendarische klassieker in een nieuw hedendaags vrolijk jasje te steken met een hitgevoelige single als resultaat. Hiermee zet Ramon Prins zijn eerste professionele stappen naar succes in de muziekwereld. Naast zijn ambities als zanger is Ramon tevens eigenaar van zijn eigen geluidsbedrijf ‘Prins Sound & Light’.

Nieuwe single 'Moeder'van Wim Drenthen verschijnt op vinyl
26-03-2017 15:18:00

De langverwachte vinyl single van Wim Drenthen is nu eindelijk een feit. Wim, die al van kinds af aan in de muziek zit, had altijd een lang verwachte droom om zelf een vinyl single uit te brengen. Na enig overleg met Ferrie van Muziekhoekje is hij dan eindelijk in productie gegaan en is vanaf 25 maart beschikbaar. Op de 'B' kant stat het nummer 'De wereld is leeg zonder jou'. Wim heeft met 'Moeder'de oude Piraten sound weer gevonden en hoopt ook dat de piraten hem gaan omarmen. Ook deze keer heeft Wim zelf weer de muziek gemaakt van deze twee nummers.

Marco Tomassen lanceert vrolijke zomersingle
26-03-2017 14:54:00

Na 'Samen door het leven', 'Quiere Quapa, Quiero', 'Vaderstrots' en 'Het is hier geweldig' lanceert Marco Tomassen deze week het nieuwe uptempo nummer 'Je hart is weer op jacht'. Het lied is geschreven door Colin Heikens en geproduceerd door Sonic Solutions. Marco heeft met dit team een echte Nederlandstalige zomerknaller uitgebracht onder het label van Zing-Entertainment.nl. De opname van de clip zal plaatsvinden op 2 april. Meer informatie kun je vinden op de site van Zing-Entertainment.nl.

Gaatze Bosma brengt eerbetoon aan Chuck Berry uit
25-03-2017 12:30:00

Gaatze Bosma heeft, na het overlijden van Chuck Berry, zaterdag 18 maart jl. besloten om een nummer van hem op te nemen. Gaatze, wiens hart bij de rock-'n-roll ligt, doet dat volledig op zijn eigen wijze: een versie in het Nederlands en een versie in het Fries. Het nummer "Come on" werd vertaald en opnieuw ingespeeld. De titel in zowel Nederlands als Fries is "Kom op". Gaatze Bosma is een muzikale alleskunner. In eerste instantie maakte het Nederlandse publiek kennis met Gaatze in het SBS6-programma "Bloed, zweet en tranen". 

René Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-03-2017 12:29:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 maart is dat ‘Leef vandaag’, de nieuwe single van René Froger. Het nummer is afkomstig van zijn vorig jaar verschenen album ‘Dit is hoe het voelt' en klinkt als een typisch Froger-nummer: uptempo, bombastisch en positief. René heeft al heel wat bereikt in de showbusiness maar is nog lang niet klaar. “Ik blijf het een leuke uitdaging vinden om nieuwe liedjes op te nemen. Het is belangrijk dat je als artiest meegaat met je tijd en dat je je fans blijft boeien en aanspreken”, zegt hij enthousiast. 

Danny Staneke presenteert 'Ga mij niet zeggen hoe ik leven moet' op 2 april in Breda
24-03-2017 09:48:00

Danny Staneke houdt wel van een feestje, dat laat hij dan ook horen in zijn nieuwe catchy single 'Ga mij niet zeggen hoe ik leven moet'. Een gezellige Hollandse meezinger geschreven en geproduceerd door Tony van Boxtel en Frans van Nispen.De  Het geheel is opgenomen bij de 7 Hills Music studio te Zevenbergschen Hoek. Op zondag 2 april vindt de feestelijke presentatie plaats bij café-zalencentrum 'Het Witte Schaap' in Breda. Meewerkende artiesten zijn oa. Tony van Boxtel, Driekes Hoekstra, Henk Damen, Frank van Etten en Lorenzo Nieuwenhuysen.

Aanmeldingen voor de Anita & Ed zeehonden tocht lopen voorspoedig
24-03-2017 08:39:00

Anita & Ed organiseren op zaterdag 20 mei 2017 een 3 uur durende tocht met Partyboot 'De Frisia' met als doel zeehonden en eventueel dolfijnen te spotten op de Oosterschelde.Het Zeeuwse zangduo weet zeker dat de gasten zeehonden zulen zien. 'De kans dat we dolfijntjes zien is zeker aanwezig.Tijdens de tocht gaan we natuurlijk ook zorgen voor een spetterend optreden', vertelt Anita trots. De boot vertrekt om 14.00 uur vanuit de haven in Sint-Annaland en naar verwachting rond 17.00 uur weer terug. De kosten bedragen € 17.50 pp. Via Jan van Dijk tours wordt er ook vanuit Amersfoort een aanvullende busreis ( retour) aangeboden voor slechts € 15.00 pp. Deze bus stopt ook in Bergen op Zoom. Gasten die in Bergen op Zoom instappen betalen € 5.00 voor een retourtje. Aanmelden kan via info@anitaened.nl 

3FM met live radioprogramma te gast bij Bökkers
23-03-2017 15:11:00

Aanstaande zondag is Bökkers het onderwerp van een drie uur durende live uitzending op 3FM. “On Stage” is het nieuwe programma van dj Giel Beelen en het programma komt zondag bij Bökkers langs voor een uitzending. Het programma wordt altijd live op locatie uitgezonden en de locatie is zondag De Lantaarn in Hellendoorn. Bökkers zal 4 nummers spelen.

'Waer' eerste single Peter Wessel afkomstig van album D’Oogste Tied
23-03-2017 13:19:00

Zeven jaar is Peter Wessel bezig geweest met het schrijven en opnemen van liedjes in het Zeeuws. De afgelopen weken hebben de fans en vrienden het werk van zeven jaar voorbij zien komen. Dagelijks werd een nummer gelanceerd en nu is het tijd om naast de vrienden ook de rest van Nederland het resultaat te laten horen. En het eerste nummer wat de wijde wereld in gaat is waer. Peter Wessel is een ervaren muzikant. Peter actief lid van de Y’Abba Do coverband en werkt nauw samen met stadsgenoot Kevin Village . 

Zondag muziek vertier met Adrian Mey
23-03-2017 11:43:00

Op zondag 9 april a.s. organiseert Grand Café Brugzicht uit Aduard het “Zondag muziek vertier”. Voor deze muzikale middag hebben zij uitgenodigd de sinds 2013 in Aduard wonende zanger/entertainer Adrian Mey. Mey zal tussen 14.00 uur en 17.00 uur een programma brengen met liedjes van de jaren ’50 tot en met heden en zal ongetwijfeld ook eigen repertoire ten gehore brengen. De entree bedraagt slechts € 5,00 p.p. 

Pelgrims & Mckey brengen als duo 'Hé kijk wat je doet' uit
23-03-2017 10:28:00

'Hé kijk wat je doet' is de titel van het duet van Pelgrims & Mckey. Karla Pelgrims en Wally Mckey werkten al vaker samen, maar nu voor het eerst expliciet als duo. Deze samenwerking is door de jaren heen gegroeid. Aanvankelijk hielp Karla Pelgrims zijdelinks met de productie en teksten. Geleidelijk aan nam ze ook meer en meer  gitaarpartijen voor haar rekening. Zij is nota bene een klassiek geschoolde gitariste. Meer en meer ging ze ook backingvocals doen. Haar medewerking werd zodoende alsmaar groter en dus ook belangrijker. 

Grote wens van Wouter Roos gaat in vervulling...duet met Stella Bos een feit
23-03-2017 10:06:00

De 81-jarige Stella Bos kijkt terug op een glansrijke carrière als levensliedzangeres. Johnny Hoes noemde haar in de jaren ‘70 al een “zangeres met hart”. Nu jaren later spreekt dat grote hart opnieuw. Ondanks haar hoge leeftijd is zij de studio ingegaan om een van de grootste wensen van de 31-jarige zanger Wouter Roos in vervulling te laten gaan door samen met hem het duet “Als het even niet meer gaat” op te nemen.  Bij Wouter Roos thuis waren ze vroeger al fan van levensliedzangers en -zangeressen, vooral van André Hazes en Stella. 

Daan Bartels lanceert drie projecten rondom Wim Sonneveld
22-03-2017 22:43:00

Op 28 juni 2017 is het 100 jaar geleden dat een van Nederlands meest gewaardeerde theaterpersoonlijkheden werd geboren: Wim Sonneveld. Drie jonge liefhebbers brengen met verhalen en liedjes het leven en werk van Sonneveld terug in herinnering. Daan Bartels is initiatiefnemer van drie projecten rondom Wim Sonneveld.(Fotocredits: Remco van de Weerdt)

Demy de Groot schrijft mee aan tekst van zijn nieuwe single 'Stop'
22-03-2017 16:14:00

De zangcarrière van Demy de Groot zit behoorlijk in de lift. Z'n achterban groeit gestaag en zijn naam is inmiddels ingeburgerd in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Met zijn nieuwe single 'Stop' hoopt de uit Capelle aan den IJssel afkomstige zanger de dansvloer vol te krijgen. Demy heeft de tekst van het eigen lied samen met zijn zangcoach Chris Cohen geschreven. De tweede track op de cd genaamd 'Voor Mijn Vader' komt uit de pen van Chris Cohen.  'Stop' is een ritmisch nummer met een zomerse sound.

'Vanavond'.....nieuwe single van Dennis van Dijkhuizen
22-03-2017 15:28:00

Dennis van Dijkhuizen wijkt met zijn nieuwe single ‘Vanavond’ iets af van het volkse genre. De nieuwe richting past nog steeds goed bij de zanger, het is vrolijk en bevat uiteindelijk wel zijn eigen sound. De vorige singles van Dennis van Dijkhuizen waren erg volks. De nieuwe single ‘Vanavond’ zit nog steeds wel tegen het genre aan, maar is volgens de zanger breder.  “Dit is een nummer dat Jan Smit had kunnen zingen, of Peter Beense”, aldus Dennis. Deze nieuwe inslag komt mede omdat hij het niet meer alleen doet. 

Maikel ten Voorde slaat met 'Als het om de liefde gaat' nieuwe weg in
22-03-2017 09:11:00

De 27-jarige Maikel ten Voorde uit Enschede verwierf bekendheid als winnaar van het SBS programma Beat It, waar hij onder begeleiding van Gerard Joling de eerste prijs in de wacht wist te slepen. Maikel begon zijn zangcarrière op 15-jarige leeftijd toen hij als gastzanger optrad bij de band Perplex. Sindsdien heeft hij enkele singles uitgebracht. In 2011 scoorde hij een grote hit met “Mijn Vriend Sinterklaas”, waarmee hij hoge posities in de landelijke hitlijsten wist te veroveren. Met de nieuwe single “Als Het Om De Liefde Gaat” slaat Maikel een nieuwe weg in.

Diane Theunissen schrijft nieuwe single 'Onbereikbaar' voor Johan Faber
21-03-2017 19:41:00

Johan Faber, geboren in een van de gezelligste volksbuurten van Arnhem, groeide op met de microfoon in de hand. Al vanaf zijn kindheid deed hij mee aan diverse talentenjachten en sleepte daarmee diverse prijzen in de wacht. Later nam hij deel aan de Soundmixshow waar hij op voortreffelijke wijze “Kronenburg Park” van de Frank Boeijen Groep vertolkte. Vele optredens volgden en uiteindelijke belandde Johan in de band Melody, die al snel gevraagd werden voor grote evenementen in Duitsland en heel Nederland.

Katell ‘Parel’ van The Voice of Holland’ met eigen show Brel & Stromae in het theater
21-03-2017 18:12:00

Bij aanvang van ‘The Voice of Holland’ veroorzaakte de Frans-Nederlandse zangeres Katell een sensatie met haar krachtige versie van Stromaes ‘Formidable’. 2,9 miljoen kijkers zagen hoe zij binnen no-time alle stoelen wist te laten omdraaien, met een staande ovatie van de jury tot gevolg. Ze wist uiteindelijk live show 2 te behalen waar ze een eigen Franse vertolking gaf van ‘Brabant’, een nummer van haar coach Guus Meeuwis! Dit najaar maakt ze, in samenwerking met TheDreamLab, de stap naar het theater met de show Brel & Stromae, waarbij ze het wereldberoemde repertoire van deze twee grootheden vermengt tot een theaterconcert. ‘We zijn bijzonder trots om samen Katell en niet te vergeten Mathijs van Til en Ton Snijders.

Peter Dons lanceert 'Geniet van het leven'
21-03-2017 18:03:00

Woensdag 22 maart 2017 is het zover, dan gaat de nieuwe single van zangerentertainer Peter Dons in release met de gezellige titel “Geniet van het leven”. Een titel die bruist van energie en zo ook het vrolijke gezellige maar vooral positieve liedje met een melodie die zich direct in je hoofd nestelt en er bijna niet meer uit gaat. Het is een track van zijn nieuwe album “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde”, een album dat in april van dit jaar uit zal gaan komen. Dit album bevat 14 liedjes, waarvan 7 liedjes door Peter Dons zelf geschreven zijn. 

Debuutalbum van Gertjan Wels getiteld 'Speciaal voor jou'
21-03-2017 17:09:00

“Speciaal Voor Jou” is de titel van het debuutalbum van Gertjan Wels, welke verschijnt via Hit It! Music. De in Nijmegen in 1979 geboren zanger verwierf bekendheid door singles zoals “Mijn Zoon”, “Leef & Geniet”, “Deze Ene Nacht” en “Zigana”, waarmee hij veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiostations. Het leverde hem vele optredens op in het land. Gertjan zag een droom uiteen spatten toen een knieblessure een abrupt einde maakte aan de ambities te slagen als voetballer bij N.E.C.

TV Oranje integreert social media in uitzendingen
21-03-2017 12:58:00

Muziekzender TV Oranje toont voortaan recente Instagram-posts van artiesten in beeld bij uitzending van hun clips. Een soortgelijke koppeling met Facebook is een half jaar geleden al door de zender geïntroduceerd. Met de integratie van social media wil TV Oranje nog meer een schakel vormen tussen de Nederlandse artiesten en hun fans.

Wannebiezz Marathon Weekend gigantisch succes
21-03-2017 11:18:00

Afgelopen weekend bruiste Vlaardingen weer eens zoals het altijd wel zou willen bruisen. Op vrijdag namen de Wannebiezz hun intrek in de Stadsgehoorzaal om er ’s zondags pas weer de deur achter zich dicht te trekken. Volgens de kalender was dit het laatste winterweekend en daarom werd er alvast een voorschot genomen op de lente. (Fotocredits: Ton Delfos)

Theodoor gaat ‘Helemaal Los’
21-03-2017 10:59:00

Theodoor Visscher begint 2017 fris. Theodoor en HD Music, het label van Henk Dissel en Sander de Klerk hebben onlangs de handen ineen geslagen om de komende jaren de carrière van het 24 jarige talent uit Leiden uit te breiden. Producer en tekstschrijver Robert Dorn, die al een aantal grote hits heeft geschreven waaronder ‘Bijna’ van Henk Dissel en ‘Hartenstrijd’ van Nick & Simon is verantwoordelijk voor de nieuwe single van Theodoor. ‘Ik zie hoe je kijkt, ik zie je ogen en ik ben het kwijt. Niets in jou houdt je tegen, jij weet het zeker. Zo kom je steeds dichterbij’....

'Wat je doet met mij'....gezamenlijke single van Edsilia Rombley en Re-play
21-03-2017 10:07:00

Ze kennen elkaar al jaren, spraken elkaar vaak en altijd was er de wens om nog eens een keer samen een nummer op te nemen. Het is er nu eindelijk van gekomen en wel met het door Tjeerd P. Oosterhuis geschreven “Wat je doet met mij”. Het nummer zal vanaf donderdag 30 maart beschikbaar zijn via de diverse downloadportals en streaming- diensten. De single heeft bijna vijf jaar lang ‘op de plank’ gelegen. Tjeerd schreef het kort na de geboorte van zijn eerste dochter Imaani. (Fotocredits: Jean-Marc Kessely)

De RADIONL Drive In Show ook dit jaar aanwezig tijdens Dutch Valley
21-03-2017 09:26:00

Ook in 2017 maakt de RADIONL Drive In Show deel uit van Dutch Valley. Tijdens het grootste en gezelligste festival met het beste en meest diverse muziekaanbod uit Nederland zal de Mega Piraten Festijn tent het toneel zijn van optredens van meer dan 100 TV Oranje en RADIONL artiesten. Vanaf 12.00 uur zal RADIONL presentator Taeke Woude de menigte alvast opwarmen met muziek van eigen bodem. Onder begeleiding van de Marcel Fisser Band zullen op het hoofdpodium in de Middag Jukebox diverse grote namen acte de presence geven.

Tinus Hoekstra blaast 'Doe het dan' van Leen Zijlmans nieuw leven in
20-03-2017 19:46:00

Tinus Hoekstra heeft nooit spijt gekregen van een beslissing welke hij nam in 2011. Nadat hij al diverse optredens had verzorgd en studio opnames had gemaakt, vond hij het tijd worden zijn carrière als zanger naar een hoger plan te tillen. Ondertussen heeft hij 9 singles en het album ‘Blijf Bij Me Vannacht’ op zijn naam weten te zetten, en geniet hij aanzien in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. De vriendschap die Tinus in de loop der jaren heeft opgebouwd met zijn vaste producer Frank Verkooyen, mondde vorig jaar uit in het duet ‘Vrienden voor het leven'. 

Kees Versluys vindt het tijd voor een feestje
20-03-2017 19:37:00

Met z’n nieuwe single ‘Ik leef m’n leventje zoals ik wil’ laat Kees Versluys horen dat hij meer in z’n mars heeft dan ballads, middle off the road nummers en Nederpopachtig repertoire. Hij vond het tijd worden voor een feestje. Twintig jaar geleden had Emile Hartkamp de tekst voor dit lied al speciaal voor hem geschreven. Samen met Kees Tel is de originele tekst herschreven en zijn de klanken aangepast aan deze tijd met een groot aantal echte instrumenten waaronder blazer en drums. Volgens Kees is het een verrassende plaat geworden.

Debuutsingle Erik de Greef bevat een vlotte moderne beat
20-03-2017 14:06:00

De jonge Brabantse zanger Erik de Greef heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om een eigen single te gaan maken. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman zocht hij naar de juiste commerciële stijl voor zijn allereerste single. Het resultaat mag er absoluut zijn. Een heerlijke frisse single met de titel; "Om bij jou te zijn" gekenmerkt door een heerlijke accordeon sound en een vlotte moderne beat.

Be Dilling krijgt leuke reacties op z'n nieuwe single 'Waarom zeg mij waarom'
20-03-2017 13:45:00

Be Dilling is in Noord Nederland een naam die je veelvuldig tegenkomt op feesten en evenementen. De bekendheid heeft Be mede te danken aan het feit dat hij altijd een volks karakter aan zijn nummers weet te geven. Ook met deze,door Peter van der Veen,  geproduceerde single is deze Groningse zanger er wederom in geslaagd om het echte volkse er aan te geven. 'Waarom zeg mij waarom' is de titel van de single en kent een bliksemstart. Op 19 maart jl. werd de single gelanceerd en in de avonduren kreeg Be via zijn facebook account al vele reacties.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 23 april t/m zondag 29 april

      John West - Jij laat me leven

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl