RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
K3 zoekt K3-deelneemster Jindra komt met debuut-EP 'Voel jij wat ik voel'
08-09-2017 11:46:00

Twee jaar na haar deelname aan het televisieprogramma K3 zoekt K3 zet zangeres Jindra van Schaijk de eerste stap in haar solocarrière. Via crowdfunding haalde de jonge zangeres het benodigde bedrag binnen om de droom voor een eigen EP te laten uitkomen. Voel jij wat ik voel is een plaat met Nederlandstalige liedjes; stoer, lief, pittig en romantisch. Elk vertellen ze hun eigen verhaal en iedereen mag deze verhalen horen. 

Donny van der Roest lanceert 'En dan komt ze binnen'
07-09-2017 16:32:00

Donny van der Roest timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg. Met zijn reeds gelanceerde singles wist Donny zich al flink in de kijker te spelen. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar zijn nieuwste werk, welke nu via Hit It! Music het levenslicht ziet. De nieuwe single is getiteld “En dan komt ze binnen” en werd opgenomen in de studio van het succesvolle Sonic Solutions. Het nummer lijkt over alle ingrediënten te beschikken om uit te groeien tot een succes.

Tygo Nendels zorgt met 'Tijd voor de polonaise' voor beweging op de dansvloer
07-09-2017 11:28:00

'Tijd voor de polonaise' is de titel van de nieuwe single van Tygo Nendels, welke geproduceerd is door Kees Tel. Hiermee laat Tygo een geheel nieuwe kant van zich horen en hij zal met deze single binnen ‘no time’ de voetjes van de vloer krijgen. 'Een plaat als deze wilde ik al langere tijd maken, en ik ben blij dat het er nu toch écht van gekomen is. De samenwerking met Kees Tel is me uitstekend bevallen, en ik ben zeer gespannen naar de reacties op deze single, omdat het toch weer heel anders is dan ik voorheen gedaan heb...

De First Showband terug van weggeweest
07-09-2017 11:05:00

Jarenlang wist de spraakmakende liveband  'De First Showband' alle podia te bezetten. Van de kop van Noord Holland tot Maastricht en het buitenland. Festivals, personeelsfeesten, tentfeesten en classy warduitreikingen. Overal waar de First Showband verscheen ging het dak eraf. Na een korte pauze is de band nu weer terug van weggeweest.

Unieke Europese Jubileum concerttour door het Don KosakenChor Russland
07-09-2017 10:50:00

Dit jaar vieren het Don KosakenChor Russland en chef-dirigent Marcel N. Verhoeff hun 25-jarig jubileum. Het koor bestaat uit 24 professionele vocalisten die veelal verbonden zijn aan de grote operahuizen in Rusland. De begeleiding is in handen van het virtuoze ‘Instrumental Soloists Ensemble ‘Philarmonia’ uit Moskou, die de authentieke Russische volksinstrumenten bespelen.  Ze zijn een graag geziene gast op de internationale concertpodia. De meeslepende zang, de bewogen uitvoeringen en het contact met het publiek zorgen iedere keer weer voor een unieke beleving van de Russische muziek en haar cultuur. 

Uitgaanscentrum Afslag30 in Beilen krijgt Toppers van Oranje op bezoek
07-09-2017 10:12:00

Wil je bijna 40 Nederlandstalige top artiesten bijeen zien in één middag, dan moet je zeker op zondag 17 september a.s. naar uitgaanscentrum Afslag 30 in Beilen voor een groots meezing feest tijdens de tv opnames van Toppers van Oranje. In een ruim 4 uur durend non-stop programma zullen die middag de tv opnames plaatsvinden van het populaire Nederlandstalige tv programma. De line up bestaat oa. uit Yves Berendse, Pater Moeskroen, Henk Wijngaard, Rob van Daal, Wimmie Bouma, Danny Nicolay, Ronnie Tober, Marco de Hollander, De Wannebiezz, Henk Damen, Ray Benjamin, Otto Lagerfett, Evert Wolthers, Robert Leroy, Danny Braaf, Danilo, Lytse Hille, Bert Zwier, en vele anderen. Het grote non-stop meezingfeest start om 14:00 uur en duurt tot 18:00 uur. 

Utrechtse band Kensington staat op zaterdag 14 juli 2018 in de Amsterdam ArenA
06-09-2017 16:32:00

Kensington staat op zaterdag 14 juli 2018 in de Amsterdam ArenA. De Utrechtse band verkocht eerder al tien keer de Ziggo Dome uit. Kaarten voor het ArenA concert zijn vanaf aanstaande woensdag 13 september te koop. Zojuist bevestigde Kensington in 'De Wereld Draait Door' dat de band op 14 juli 2018 een concert geeft in de Amsterdam ArenA. Zanger Eloi Youssef over deze volgende stap van de band: 'De afgelopen jaren hebben we met heel veel plezier in zowel grote als kleine zalen in Nederland gespeeld en daar zijn we heel trots op. Het is fantastisch dat we nu nog een stapje groter mogen door een concert te geven in de Amsterdam ArenA.'Uitverkochte shows. V

De Londense Blues Brothers cast met spetterende hit-show terug in Nederland
06-09-2017 15:16:00

Met hun zwarte hoed, bijpassende pak, smalle stropdas en immer aanwezige zonnebril zijn de Blues Brothers onovertroffen cool! Als de show eenmaal begint, kan geen mens stil blijven zitten. Door de geïmproviseerde dansperformances zijn Jake en Elwood Blues zowel vreemd als bliksemsnel. Hun muziek is groots! De levendige Rhythm & Blues en de zwarte, krachtige soul van de Brothers zetten elke zaal op zijn kop. Absolutely live and absolutely hot: The Blues Brothers.Allround performer Brad Henshaw kruipt in de huid van Jake Blues. Samen met zijn broer Elwood Blues, gespeeld door Christopher Chandler, de Bluettes en het live toporkest, zetten de anarchistische broeders de Nederlandse theaters weer op z’n kop.

Lana Drogt werkt samen met Frank van Etten aan haar comeback
06-09-2017 15:04:00

Een droom achterna gaan is voor Lana Drogt het belangrijkste wat er is. De zangeres uit Zwolle wil haar vleugels in een nieuw leven verder spreiden en voet aan vaste wal zetten in Nederland muziekland. De comeback van Lana is een feit. Frank van Etten heeft voor het haar het nummer 'Ik leef mijn droom' geproduceerd. Lana en Frank hebben hier met bloed, zweet en tranen aan gewerkt. Lana is terug...en sterker dan ooit. 'Ik leef  mijn droom is een zwoel, hartverwarmend, levenslied met het zuivere, warme, liefdevolle stemgeluid van Lana. 

Berget Lewis & ZO! Gospel Choir in Concert
06-09-2017 12:31:00

"Lady of Soul" Berget Lewis & ZO! Gospel Choir geven op 15 september 2017 een fantastisch concert in de Grote Kerk Apeldoorn in het kader van het 125-jarige bestaan van de monumentale kerk. De entree bedraagt € 15.00 en de aanvang is om 20.30 uur. Op het menu staat een heerlijk meeslepende mix van Gospel, Soul en RnB en de crossovers die deze genres maken met populaire muziekstromingen als Pop, Rock en Blues. Berget Lewis is één van de beste en meest gevraagde zangeressen van ons land. 

Nieuwe single René Becker bevat heldere boodschap
05-09-2017 15:29:00

René Becker gaat al jaren als een komeet op zowel persoonlijk, sportief als muzikaal vlak. Het is bijna 10 jaar geleden dat ‘Als een komeet’ op single verscheen van deze 44 jarige Groningse zanger. Sindsdien vestigde hij zijn naam bij de muziekliefhebber als die sportieve, charmante en bovenal gezellige zanger uit het noorden. Naast de uitstekend ontvangen albums ‘Verwonderd’ en ‘Voor Jou’, kennen we René natuurlijk óók van 'Eén en al gezelligheid’, ‘Jij bent een wonder’ of wat te denken van zijn vorig jaar verschenen nummer ‘Laten we proosten’. 

Dimi Schoemaker presenteert debuutsingle in Bornerbroek
05-09-2017 14:54:00

De uit Almelo afkomstige Dimi Schoemaker wordt gezien als nieuw aanstormend talent uit overijssel. De 16 jarige jongeman laat met zijn warme stem menig hart sneller kloppen. Op 9 september 2017 presenteert hij restaurant Liedenbaum in Bornerbroek z'n debuutsingle 'Zolang je van me houdt'. De tekst is geschreven door z'n tante Betsy, die we kennen als de vrouwelijke helft van Duo Picobello. Het geheel is opgenomen in de studio van Terry West met koorwerk van Gerda Oldenburger. 

Lachen en meezingen bij Nieuwe voorstelling muzikaal cabaret Enge Buren
05-09-2017 14:03:00

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatief manier in muziek en liedjes vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits en zeer sprekende eigen geschreven nummers. Hilarisch en ontroerend. 

'Dat komt door jou '....nieuwe meezinger van Het IJsselduo
05-09-2017 02:50:00

Samen met studio Martin Sterken hebben Arnold en Marianne deze keer gekozen voor een lekker vrolijk uptempo nummer waarmee ze de menigte in beweging krijgen. Het nummer 'Dat komt door jou' gaat ook nog een beetje terug in tekst naar hun grote hit 'Drommelse jongen'. 'Het is een lekkere meezinger die niet meer uit het hoofd gaat . Wij hebben er een verfrissende sound aan gegeven, maar wel met het herkenbare IJsselduo geluid Het is een echt volks nummer met een gezellige up tempo melodie', aldus Arnold.

Lochare overweegt zich om in Nederland te gaan vestigen
05-09-2017 02:36:00

In mei 2017 verscheen er een opvallende clip van een onherkenbare man met een grote sombrero op z’n hoofd. Hij noemde zichzelf Lochare en wilde niet met z’n gezicht in beeld. Op vakkundige wijze heeft cameraman tijdens de opname van ‘Amazing’ z’n ware identiteit geheim weten te houden. In werkelijkheid gaat hem om een gevestigde musicus die in het  verleden heel veel muziek heeft geschreven met als beloning een aantal gouden en platina platen in het buitenland.

Marcel Bruggeman terug met vrolijke single ‘De deur van mijn hart’
04-09-2017 18:49:00

Met ‘De deur van mijn hart’ geeft Marcel Bruggeman een nieuwe boost aan z’n muzikale carrière. Z’n voorgaande single ‘Haal dat masker van je gezicht’ bracht de uit Doetinchem afkomstige zanger in 2015 uit. Daarna bleef het qua uitbrengen van een nieuwe single stil. Hij bleef in de tussentijd wel gewoon optreden, overigens met veel plezier. In 2016 kreeg hij een boeking voor een optreden in het Spaanse Benidorm. Daar leerde hij Johnny Bach kennen die hem een tekst en een arrangement aanbood. Uiteindelijk bleef het concept ‘op de plank’ liggen.

Colinda strikt Danny Diëgo voor hoofdrol in clip van nieuwe single ‘Laat mij vanavond’
04-09-2017 14:12:00

Elke keer als Colinda een clip laat produceren legt ze de lat hoog. Voor de clip van haar nieuwe single ‘Laat mij vanavond’ wist ze Danny Diëgo te strikken. ‘Op de podiumwagen van het UnityNL kwam ik met Danny in gesprek. Ik kende hem wel van de Jumbo -en de visstick reclame, maar had hem nog nooit persoonlijk ontmoet. Ik vertelde hem dat ik bezig was met een nieuwe single en voor de videoclip nog op zoek was naar een mannelijke hoofdrolspeler’, vertelt Colinda.

Joey Kerkhof houdt van de Brabantse gezelligheid…
04-09-2017 12:05:00

De uit s- Hertogenbosch afkomstige zanger Joey Kerkhof is in zijn korte loopbaan als zanger al helemaal geen onbekende meer in het vak. Met zijn karakteristieke stemgeluid  zingt hij zijn liedjes recht uit zijn hart. Na de eerste single van Joey Kerkhof getiteld "Speciaal Voor Jou" was het tijd voor een nieuw feestnummer. Nu komt hij met een knaller van een single “Brabantse gezelligheid “. De single is geschreven en geproduceerd door Dave van Well. 

Antonio Holsken gaat samen Marleen Kramer 'Showland 'presenteren bij Midland FM
04-09-2017 11:57:00

Showland is de titel van het nieuwe radioprogramma van Antonio Holsken en Marleen Kramer. Het is een gezellig fris programma met nieuws uit de regio Renswoude, Scherpenzeel, Woudenberg en Veenendaal. Daarnaast ontvangen ze ook verrassende gasten in de studio. Antonio werd gevraagd door Midland FM of hij mee wilde denken over het nieuwe programma. 'Al snel  kwamen er leuke ideeën. Ook de naam Showland past helemaal bij Midland FM.

The Mon Amour Band kondigt laatste theatertour aan
04-09-2017 10:48:00

The Mon Amour Band meldt dat drummer Jack Veerman helemaal hersteld aan de gevolgen van z'n hartproblemen. Destijds is hij daar ook aan geopereerd. Jack is als bandleider altijd heel intensief met de band bezig. Naast het drummen regelt Jack altijd 1001 dingen die met de band te maken hebben. Dit doet hij al jaren met veel plezier maar dit brengt soms ook de nodige stress met zich mee. Daarom heeft hij onlangs aangegeven, na de komende tour, te willen stoppen met The Mon Amour Band om het wat rustiger aan te doen. 

Fennie Koning laat lied schrijven en produceren door ex Picobello zanger Sjouke Geertsema
04-09-2017 10:31:00

Fennie Koning kwam na een zoektocht voor haar nieuwe single uit bij ex Picobello zanger Sjouke Geertsema. Ze wilde echter geen Nederlandstalige single maken. Hier lag dus voor Sjouke een uitdaging. Het resultaat is een heerlijk in het gehoor liggend countynummer die als titel 'Keep on riding'. De zangeres uit het Overijsselse Wije is zeer te spreken over de manier van samenwerking. Het lied is opgenomen in de studio van Sjouke Geertsema. 

Vrijkaarten voor Den Dungen Zingt Hollands
03-09-2017 12:01:00

Na het grote succes van vorig jaar zal op zaterdag 30 september de tweede editie plaatsvinden van ‘Den Dungen Zingt Hollands’. Het plaatsje Den Dungen (bij Den Bosch) staat die dag in het teken van een Nederlandstalig muziekfeest zonder weerga. In de sfeervol ingerichte Jacobahal wordt opgetreden door topartiesten als Roy Donders, Snollebollekes, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Jaman, Kapalone, Jimmy Geerts en Mario Mulder. Kom ook naar dit gezellige meezingfeest en sluit de zomer af in stijl!

Stralende editie van hernieuwd Tuckerville
03-09-2017 11:51:00

Op een stralende nazomerdag verwelkomde de hernieuwde editie van Tuckerville ruim 12.500 bezoekers uit het hele land. Op het sfeervolle festivalterrein van Het Rutbeek traden o.a. Triggerfinger, Amy Macdonald, Racoon, Douwe Bob en The Common Linnets op. Na een eerste editie in de Grolsch Veste in 2014 werd met Het Rutbeek een geschikte, nieuwe locatie gevonden. Het natuurlijke terrein bleek de ideale plek voor het door Ilse DeLange geïnitieerde festival. Voor jong en oud was er van alles te ontdekken. Fotocredits: Set Vexy.

Edrie Antonissen brengt vrolijke single 'Julie'
02-09-2017 12:33:00

Wat een paar jaar geleden voor Edrie Antonisen begon als een geintje is ondertussen een niet te stoppen succes geworden. Na diverse single’s en een album komt hij nu weer met een vrolijk liedje . Daar zal hij ongetwijfeld weer zijn veel fans een plezier mee doen. Edrie is vooral bekend van zijn single’s “Beir oan me klompe’, “Gin gelul, gas op da spul ! “, Bam ,Bam” “Wooi noar de zolder ” maar ook nummers zoals “Ik schreeuw het van de daken”, “De dag dat het zonlicht niet meer scheen” en ”Kom bij me terug”.

Drukke tijden voor John Medley
02-09-2017 11:55:00

1 september 2017 was voor John Medley een belangrijke dag. Naast de release van z'n nieuwe single 'Laat de liefde nu maar komen' werd ook zijn vernieuwde website gelanceerd. De single is tot stand gekomen met Ton Spronk en zangeres Angel en is speciaal gemaakt voor de Mercedes Zomertour. Tijdens de Mercedes Zomertour gaan John en Mijntje samen met vrienden naar de feestweek in Benidorm om op te treden bij eetcafé Pinocchio. Vervolgens zullen zij doorgaan naar de feestweek in Torremolinos/Carihuela.

Gerben Tijssen komt met nieuwe single
02-09-2017 11:44:00

Gerben Tijssen is geboren in Zwolle, maar is opgegroeid in Heerde waar hij nog steeds woont. Hij heeft een tijdje in het Heerderse mannenkoor gezeten tot 2009. Daarna nam hij de stap om z'n eerste eigen single 'Achter de wolken' gevolgd door 'Lekker Lekker'. Zijn nieuwe single 'Supervrouw'is wederom opgenomen bij Anro Producties. Roy Otters heeft de muziek en de tekst gemaakt. 'Het lied was zo gemaakt, alleen over de titel hebben we lang na moeten denken', aldus Gerben.

Verbeterde ontvangst voor RADIONL in Hardenberg, Twente en in de Achterhoek
01-09-2017 17:47:00

RADIONL is vanaf vandaag gaan uitzenden in Hardenberg en omgeving op 93.4 FM, Hengelo en omgeving op 98.0 FM en in de gehele Achterhoek op 101.9 FM. Voor alle actuele frequenties kijk je op www.radionl.fm

Vrijkaarten voor Ammerse Piraten Feest
01-09-2017 16:00:00

Nadat vorig jaar het tienjarig jubileum gevierd werd, gaat het befaamde Ammerse Piraten Feest in 2017 stug door met wederom een prachtig festival! Op zaterdag 14 oktober zal  Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet door Jan Smit, John de Bever, Stef Ekkel, Snollebollekes, René Karst en DJ Robert Pouwels. Ook op vrijdag 13 oktober is het al feest, dan met DJ Paul Elstak, De Alpenzusjes en DJ Jeroen van Dam. Tickets voor de vrijdag kosten € 12,50, voor de zaterdag € 17,50 en een passe-partout kost € 25,-. 

'Was jij maar hier'....nieuwe single van Zangeres Angel
01-09-2017 15:51:00

'Was jij maar hier' is de titel van de nieuwe single van Zangeres Angel. Het is een ballad met een klassieke achtergrond. Een lied dat volgens insiders anders klinkt dan haar vorige singles. De tekst van het liedje is geschreven door Ton Spronk en Angel zelf. Het liedje gaat over de liefde. Een vrouw die haar geliefde ontzettend mist en daarmee wil zeggen om er niet bij stil te staan...het leven gaat verder. 'Alles in het leven heeft een betekenis. Dus geniet van het leven. Want uiteindelijk komt het zoals het moet zijn', aldus Angel.

Landelijke pré-release Echte Vrienden bij de MediaMarkt in Apeldoorn
01-09-2017 15:37:00

Django Wagner, Frans Duijts & Peter Beense bestormen op dit moment de Nederlandse hitparades met de single: 'Muziek is ons leven’, de eerste single die zij gezamenlijk hebben uitgebracht. Op donderdag 14 september om 19:00 uur - aan de vooravond van de landelijke release - presenteren de heren als eerst hun nieuwe album ‘Muziek is ons leven’ exclusief en alleen bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Django, Frans en Peter zullen een live-optreden verzorgen en daarna is er de mogelijkheid het album te kopen en te laten signeren.

Nick & Simon brengen twee nieuwe nummers uit
01-09-2017 15:04:00

Nick & Simon hebben vandaag twee nieuwe nummers uitgebracht: Zing! (feat. Jayh) en Proosten Op de Doden. Beide songs zullen ook verschijnen op het nieuwe album Aangenaam dat op 22 september uitkomt. De officiële single Zing! bevat een samenwerking met zanger Jayh en is geproduceerd door niemand minder dan hit producer Jack $hirak (o.a. Lil Kleine, Ronnie Flex). De videoclip die voor de track is geschoten is geregisseerd door Paperclips Media (o.a. Broederliefde, Ali B, Jayh) en zal op 8 september worden gelanceerd...

Henk Dissel & Tim Douwsma hebben de Oranje Kroon
01-09-2017 14:56:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 september is dat ‘Het Gevoel’, de nieuwe single van Henk Dissel en Tim Douwsma. De twee zangers zijn al jaren goed bevriend en besloten onlangs spontaan een duet op te nemen. Naar verluidt kwamen ze elkaar onverwacht tegen tijdens het uitgaan, waarbij Henk riep “waarom nemen we voor de gein geen plaat samen op?” Zo gezegd zo gedaan, en het resultaat mag er zijn. Het is een vrolijke zomerse track geworden waarop je maar moeilijk stil kan blijven zitten. 

Erik van Klinken lanceert als voorloper van z’n aanstaande album nieuwe single ‘Net als toen’
01-09-2017 14:09:00

Als je het levensverhaal van Erik van Klinken kent begrijp je precies hoeveel waarde hij hecht aan z’n gezin. Een paar jaar geleden zat hij vanwege een faillissement financieel geheel aan de grond. Erik is niet bij de pakken neer gaan zitten heeft inmiddels de schaapjes weer op het droge. Dat heeft hij mede te danken aan de steun van z’n vrouw Monique en z’n gezin. Z’n nieuwe single ‘Net als toen’ blikt terug op de tijd van vroeger. “Soms krijg ik weer die kriebels en denk dan aan de tijd dat ik met m’n kameraden op stap ging....

Heeft Denny Braaf straks spijt ????
01-09-2017 11:50:00

Denny Braaf heeft  voor  z’n nieuwe single ‘Straks heb je spijt’ alles uit de kast gehaald om er een topproductie van te laten maken. Hij nam daarvoor Marcel Fisser in de hand die verantwoordelijk is voor het arrangement. Topmuzikanten Marcel de Groot, Micky Fisser, Gregor Hamilton, David Mast en natuurlijk Marcel Fisser zelf hebben vervolgens de kwaliteit behoorlijk opgeschroefd.‘Een van m’n beste vrienden en zeer gewaardeerde collega Robert Leroy kwam een tijdje geleden naar me toe en vertelde dat hij steeds een nummer in z’n hoofd had. 

Ladies of Soul geven extra show in de Ziggo Dome wegens aanhoudende kaartverkoop
31-08-2017 15:09:00

Ladies of Soul kondigen vandaag een extra avond aan in de Ziggo Dome op vrijdag 23 maart 2018. Speciaal voor klanten van Ziggo start vrijdag 1 september de pre-sale voor deze tickets. Vanaf maandag 4 september zijn de tickets voor iedereen beschikbaar via eventim.nl. Met Ladies of Soul bundelen Glennis Grace, Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Berget Lewis en hun gastartiesten, waaronder in 2018 very special guest Trijntje Oosterhuis, hun muzikale krachten en brengen een ultieme avond voor muziekliefhebbers.

Nie Wies presenteert zijn nieuwe single 'Wi-j hebt gin hoast'
31-08-2017 14:19:00

Nadat de vakantie voor de meeste mensen weer achter de rug is, komt de boerenrockformatie Nie Wies met het nummer "Wi-j hebt gin hoast". Het gejaagde leventje begint voor de meesten weer. Lange files ontstaan weer, en de bumperklevers zijn weer van de partij.Op het werk is de spanning weer om te snijden, omdat er een deadline gehaald moet worden. De band Nie Wies heeft daar geen last van. 'Doe toch eens rustig in deze gejaagde maatschappij, waar wij elkaar de kop gek proberen te maken.Wat vandaag nie af komt, komt morgen wel, aldus Nie Wies.

Kees Versluys komt met uptempo single
31-08-2017 10:50:00

Soms heb je dat gevoel… Je wilt eigenlijk nog langer feesten en de gezellige uurtjes met je vrienden voortzetten. Zo dacht ook Kees Versluys. Op het moment dat de laatste toegift gegeven is en de spots doven wil je nog niet huiswaarts. Met de nieuwe uptempo single Morgen Is Nog Heel Ver Weg wil Kees Versluys er, zoals altijd, hard aan werken om zijn release op een hoog niveau neer te zetten. De muziek geeft al bij het intro een gevoel van herkenning. Je gaat een beetje terug in de tijd. Blues, Rock & Roll, Starsisters, het swingt.....

Danny Terp lanceert 'Voor mij ben jij speciaal'
31-08-2017 10:24:00

Danny Terp is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! De 29 jarige zanger uit Aalsmeer is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles "Jij bent de liefste" en "Un dos tres". Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sub label van NRGY Music van Tom Peters). 

‘Duizend nachten, duizend dromen’...nieuwe single van Wilbert Pigmans
30-08-2017 10:25:00

Zingen, platen draaien, licht en geluid verzorgen; Wilbert Pigmans, de vaste huiszanger van De Après Skihut in Rotterdam, is een duizendpoot als het op dit soort zaken aan komt. De Bosschenaar bracht 11 jaar geleden alweer zijn eerste single uit. Dit nadat hij door het bezoeken van cd-presentaties besmet raakte met het artiestenvirus met als belangrijk bestandsdeel; “de mensen vermaken”. Sinds het moment in 2014 dat hij tot volle tevredenheid zijn singles onderbracht bij JC-Records, gaat het in meerdere opzichten super.

Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw) verwacht snelle doorbraak van Karel Mahieu
30-08-2017 10:22:00

Dat Ronald Visch een neusje heeft voor aanstormend talent is in het (recente) verleden al meermalen gebleken. Menig nu landelijk bekende artiest zette in de stal van Rood-Hit-Blauw zijn- of haar eerste stapjes en kreeg de kans en ruimte, zich volledig te ontplooien als vertolker van het Nederlandse lied. En de volgende dient zich alweer aan! Karel Mahieu ontving als 13-jarige louter lovende kritieken als hij op zeer volwassen wijze Elvis Presley weet te coveren tijdens The Voice Kids. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop