RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Laatste 500 kaartjes Frank van Etten in concert in de verkoop
28-10-2017 15:18:00

Volkszanger Frank van Etten verheugt zich op het concert, 18 november, in de Amerikahal te Apeldoorn. De 35 jarige zanger bekend van zijn hit klassiekers: Leef als een zigeuner en jij bent niet meer die man van toen en vele andere Nederlandstalige hits is zich al weken zowel fysiek als geestelijk aan het voorbereiden op zijn XXL concert. Tijdens dit concert heeft Frank enkele vrienden uitgenodigd uit het vak. Onder anderen Jannes, Sieneke, Jaman, Jeffrey Heesen en henk Dissel zullen acte de préséance geven tijdens dit concert. De VIP kaarten zijn reeds uitverkocht en de laatste 500 kaarten van de 5000 zijn een feit. Wil jij hier nog bijzijn? Bestel je kaartjes via  www.frankvanetteninconcert.nl

Voordelig naar 'Heel Holland op z'n Kop' in Hoorn
27-10-2017 19:33:00

Dit najaar kun je in de Nederlandse theaters genieten van ‘Heel Holland op z’n Kop’, het leukste meezingspektakel met de grootste Hollandse hits! Speciaal voor nieuwsbriefabonnees van TV Oranje is er een kortingsactie voor de voorstelling op zaterdag 18 november in Hoorn, i.s.m. Schouwburg en Congrescentrum Het Park. De normale prijs voor een ticket is € 29,75, maar tijdens de actieperiode ontvang je 2 kaarten voor de prijs van 1! Bestel nu je tickets, de actie loopt t/m vrijdag 3 november 2017. 

Meisje uit Nieuwerkerk aan den IJssel wordt ontdekt door P!NK
27-10-2017 19:09:00

Michelle Hoogendoorn post op haar snel groeiende Youtubekanaal  Davina Michelle elke week covers van bekende hitsongs. Twee weken geleden kreeg ze opeens mail vanuit New York. Glamour had haar cover van ‘What About Us’ gezien en wilden haar interviewen. Via Skype kreeg ze van Glamour een verrassing waarvan ze nooit had durven dromen. Ze lieten een filmpje zien waarin P!NK een overdonderende reactie geeft op haar cover van ‘What About Us’. In dit filmpje zegt de internationale popster dingen als ’that’s better than I will ever sound’.

Dirk Meeldijk heeft weer een ouderwetse ‘Meeldijk-plaat’ in handen
27-10-2017 17:39:00

Met ‘Buenos Dias En Hello Again’ heeft Dirk Meeldijk weer een ouderwetse ‘Meeldijk-plaat’ in handen. De single nodigt, volgens Meeldijk-recept bij de eerste klanken uit om luidkeels mee te zingen, en bevat alle ingrediënten voor een typische Dirk Meeldijk plaat. Anita Haex-Scholtens schreef een heerlijke tekst en zoals vanouds tekende Ronald Moonen voor de productie van “Buenos Dias En Hello Again”,  een oorspronkelijke Duitstalige hit van Semino Rossi. De verwachtingen omtrent deze single zijn dan ook weer hooggespannen. 

'Ik geloof in geluk'.....nieuwe single van Guus Meeuwis
27-10-2017 17:33:00

Guus Meeuwis moest vanochtend vroeg uit de veren. Hij was te gast in de studio bij Evers Staat Op, De Veronica Ochtendshow met Giel, bij 100% NL en straks gaat hij nog langs bij Aan De Slag van Bart Arens op Radio 2. En hij was daar met een reden, namelijk de primeur van zijn nieuwe single: "Ik Geloof In Geluk". Vanaf vandaag overal verkrijgbaar. Guus schreef het bijzondere nummer samen met Ilse DeLange en JB Meijers in Nashville. Guus: “Ilse en ik hadden eerder samen gezeten en ik liep al een tijdje met tekstflarden rond. 

Yosee steekt disco klassieker van The Spinners in nieuw jasje
27-10-2017 17:25:00

Nu En Voor Altijd’ is de langverwachte nieuwe single van de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee. Het is de opvolger van ‘Eindeloos’ waarmee Yosee vele lijsten wist te bestormen. ‘Nu En Voor Altijd’ is een spannende remake van de disco klassieker ‘Working My Way Back To You’ van The Spinners uit 1979, welke Yosee i.s.m. haar producer Mario Veltman in een hedendaags jasje heeft gestoken. De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als ‘Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen’ en ‘1000 Dromen Ver’.

Mart Hoogkamer heeft de Oranje Kroon
27-10-2017 17:16:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 oktober is dat ‘Als de zon even schijnt’, de nieuwe single van Mart Hoogkamer. Het is de derde single voor dit 19-jarige zangtalent uit Leiden, en wederom een liedje dat alles in zich heeft om een hit te worden. Mart werd bekend door het RTL4-programma Holland’s Got Talent. Afgelopen zomer deed hij van zich spreken met de hitsingle ‘Lekker leven’. Nu is het tijd voor de opvolger, die werd geschreven door Bram Koning en geproduceerd door Hans Aalbers. 

Kees Haak zorgt voor hilarische taferelen in de bossen van Soest!
26-10-2017 21:31:00

​Het kon niet uitblijven. In navolging van zijn zomerhit 'Het Is Weer Zomer' heeft Kees opnieuw een nieuwe knaller gemaakt genaamd “Alle Vrouwen Zijn De Baas!” en daar hoort uiteraard ook een hilarische videoclip bij!.  In de bossen van Soest heeft Kees een stacaravan die als decor diende voor deze videoclip. Is de tekst van deze (aankomende) hit al zeer grappig, de beelden in combinatie met deze tekst zullen ook bij u zorgen voor de nodige lachstuipen. Én telkens als je de videoclip bekijkt zul je weer nieuwe komische dingen ontdekken. 

Randy Blommaert krijgt veel positieve reacties op z'n single 'Zo mooi'
26-10-2017 15:58:00

Randy Blommaert heeft geknokt voor zijn debuutsingle ‘Zo mooi’. De Leidse zanger liep al maanden met het idee om het nummer uit te brengen, vanwege de rust in het liedje en het gevoel dat hij erin kan leggen. Voor Randy Blommaert was het niet eenvoudig om ‘even’ een single uit te brengen. “Vele dagen van spanning en stress om dit te kunnen waarmaken en geknokt voor deze prachtige single met een fantastisch mooie videoclip.”, aldus Randy die de single afgelopen zondag presenteerde in Leiden.

Bløf speelt op Helden van de Top 2000 concert
26-10-2017 15:31:00

De Zeeuwse topband Bløf staat 8 december op het podium tijdens het Helden van de Top 2000 concert in AFAS Life. Dat maakte zanger Paskal Jakobsen zojuist bekend bij NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom. De mannen hebben net hun nieuwe single Zoutelande uitgebracht, maar zingen tijdens het concert nummers van hun helden uit de Top 2000. “De Top 2000 is echt een fenomeen. We kijken er naar uit om in die setting straks onze favoriete covers te spelen”, aldus Paskal. Ook de talentvolle indiepopband Rondé is toegevoegd aan de line-up.

Leroy en DeWitten steken 'Forever And Ever' van Demis Roussos in Nederlandstalig jasje
25-10-2017 19:00:00

De fijnproevers wisten het al, Leroy en DeWitten uit Velp maken bijzondere liedjes met een aanstekelijke melodie, een tekst met hier en daar een kwinkslag en altijd een authentiek verhaal. Vertolkt door zanger Leroy Aarts die nog eens een extra dimensie toevoegt. Hoewel de eigen schrijfstijl van Jan de Wit behoorlijk succesvol is, kwam de groep tot de gedachte dat het misschien weleens aantrekkelijk zou zijn een nieuwe weg in te slaan en een nummer op te nemen waarin het enorme stembereik van Leroy tot uitdrukking gebracht kon worden.

OG3NE zet in op kwalitatieve internationale popsongs
25-10-2017 18:44:00

Na een sneakpreview op 12 oktober in de grootste Nederlandse Award Show ‘Gouden Televizier-Ring Gala’ is op 26 oktober de release van de nieuwe single getiteld ‘BUT I DO’ van OG3NE. Een moderne uptempo song geschreven door internationale wereldster Zara Larsson (bekend van o.a. de hit ‘Symphony’), Jaz Rogers en het songwriters- en producers team DreamLab (Demi Lovato, Miley Cyrus e.v.a.) uit Los Angeles. De afgelopen maanden stonden voor OG3NE in het teken van een rustperiode na het overlijden van hun moeder.

Daniel Oostra maakt met 'Mijn nummer één’ grote stap
25-10-2017 18:28:00

De nieuwe single ‘Mijn nummer één’ is voor Daniel Oostra de volgende maar ook grote stap richting zijn nieuwe doelen. Daniel Oostra staat al ruim 20 jaar op de bühne en heeft een goede muzikale carrière. Ondanks dit, wil hij zich verder ontwikkelen en kijken of er niet meer in zit. “Ik wil me later niet afvragen of er meer in had gezeten. Ik wil weten waar mijn plafond is”, aldus de zanger. Daarom zet hij een nieuwe koers uit met een professioneel team en nieuwe plannen. De eerste stap was het samenstellen van een team.

Zus gaat helemaal los
25-10-2017 07:42:00

Ruim vier jaar geleden kwamen de zusjes Kiki en Bo Sluijpers op het idee een meidengroep te formeren, een zangduo van twee vrolijke meiden met een naam die al snel bedacht was: ZUS. Hoewel  ze beiden nog op school zitten grijpen ze elke kans aan bedreven te raken in het zingen, dansen en optreden. Met toewijding volgen ze de zanglessen van Charlotte ten Brink bij de Babette Labeij Music Academy en van Elke van Uden bij Vocal Box. Nu is het moment aangebroken om enthousiast te laten zien dat ze grote stappen vooruit hebben gezet.

‘Kom in m’n armen!’....nieuwe single van Duo Doublon
24-10-2017 16:55:00

Met hun allereerste single ‘Een mooie nacht met jou’ was de kop eraf voor Duo Doublon en was het begin geboren voor deze twee ingeburgerde zangeressen, die dit jaar als duo zijn begonnen. Met de geschiedenisvan hun solocarrière konden ze inzetten op twee fronten, en het partnerschap in de muziek is door vrijwel iedereentoegejuicht, en als ‘leuk’en ‘slim’bestempeld.Dit is ook af te leiden door het succes wat de dames in die ‘nog maar 5 maanden’al hebben vergaard, want ze staan vrijwel ieder weekend op de bühne! 

Humberto Tan schrijft 40e sinterklaasboek
24-10-2017 15:25:00

Humberto Tan schrijft dit jaar het 40e sinterklaasboek met de titel Het geheim van de gouden pepernoot. Hij is een van de drie schrijvers die in opdracht van UNOX een exclusief sinterklaasboek hebben geschreven. Net als de drie voorgaande jaren brengt UNOX de traditionele sinterklaasboeken, bij de Jumbo supermarkten, uit met daarin weer een verrassende hoofdrol voor Sinterklaas en de Pieten. De tweede en derde schrijver van 2017 worden in een later stadium bekend gemaakt. Fotocredits; Jim Hoogendorp.

Bestel de DVD / CD 'Jannes Live in GelreDome' en maak kans op een Jannes Vespa Scooter
24-10-2017 14:55:00

Jannes meldt trots dat hij zojuist de bevestiging gekregen dat de DVD / CD 'Jannes Live in GelreDome' voor de sinterklaas in de winkels ligt.'Ik ben zo blij en trots dat ook dit is gelukt. Men is nu met man en macht bezig om alles op tijd voor elkaar te krijgen.  Ik heb zo ontzettend veel positieve reacties gehad op het concert. Ik ben zo blij dat jullie een geweldige avond hebben gehad, wat was het een feest. De vraag naar de DVD was zo groot dat ik er niet aan kon ontkomen om de DVD / CD zo snel mogelijk in de winkels te krijgen', aldus Jannes.

K3 en Kinderen voor Kinderen vieren verjaardag Sint tijdens Zapp Sinterklaasfeest
23-10-2017 14:35:00

De eerste sinterklaasverlanglijstjes worden al zorgvuldig samengesteld en daar mag het Zapp Sinterklaasfeest natuurlijk niet op ontbreken! Op zaterdag 25 en zondag 26 november 2017 vieren onder anderen K3, Mega Mindy, de BZT Pietenband, Kinderen voor Kinderen en Sarah & Julia de verjaardag van Sinterklaas. Kinderen, ouders en grootouders kunnen het familiespektakel bijwonen in de Jaarbeurs in Utrecht, gepresenteerd door Jetske en Pepijn.

Zanger/entertainer Ricardo Smit brengt eerste album uit
23-10-2017 14:24:00

Na diverse succesvolle jaren in de muziek en een aantal singles verder, vond de Haagse Ricardo Smit het tijd om zijn eerste album te gaan maken. Samen met componist/producer Peter La Haye waar Ricardo al sinds 2004 komt, is hij aan de slag gegaan met als resultaat het prachtige gevarieerde Nederlandstalige album genaamd ‘Flink zijn’. Het resultaat mag er wezen, want niet alleen staat het album vol met prachtige producties, alles is ook nog eens compleet live ingespeeld! 

René Froger verwezenlijkt droom van Jeffrey Heessen
23-10-2017 14:04:00

Afgelopen vrijdag organiseerde de Osse zanger Jeffrey Heesen zijn eerste VIP Friday Party in Noorderlicht in Schaijk. De avond bleek een overweldigend succes en was reeds weken vooraf volledig uitverkocht. Jeffrey trakteerde zijn gasten op optredens van een keur aan topartiesten uit de Nederlandse muziekwereld; Mike Peterson, Sieneke, Jeffrey Kuipers, Django Wagner en Jeffrey’s vader zetten, net als Jeffrey een wervelend optreden neer. Hoogtepunt was echter het optreden van Jeffrey’s grote idool René Froger die speciaal naar Schaijk was gekomen. 

Gino Graus lanceert op z'n 18e verjaardag z'n nieuwe vrolijke single 'Ik wil je kussen'
23-10-2017 13:13:00

25 oktober 2017 is het dubbel feest voor Gino Graus. Op die dag viert hij niet alleen zijn 18e verjaardag maar ook zijn nieuwe single “Ik wil je kussen” zal op die dag uitkomen. Na het succesvolle “Vogelvrij” en het eerder dit jaar verschenen “Ga je mee” heeft Gino nu gekozen voor het vrolijke “Ik wil je kussen” waarvan hij zelf de tekst schreef. De productie was weer in handen van Mario Veltman. “Ik wil je kussen” is een heerlijk aanstekelijk nummer waarbij je niet stil kunt blijven staan. 

Randy Voet terug van weggeweest
22-10-2017 20:28:00

Na een wat stillere periode keert de in Oss geboren en getogen zanger Randy Voet terug aan het Nederlandse front met een single, getiteld ‘Wat Jij Wil’. Randy ging hiervoor de samenwerking aan met het succesvolle productieteam Sonic Solutions (o.a. Wesley Klein, Charelle & Franky Falcon) en gezamenlijk schreven ze deze nieuwe single. “Nadat ik in het verleden verschillende stijlen, van feestliedjes tot Nederpop tot levenslied gezongen heb, heb ik nu het idee dat ik mijn eigen stijl gevonden heb. 

Reggae voert de boventoon in nieuwe single van Dennis Jones
22-10-2017 06:44:00

Met ‘Laat Me Niet Alleen Vannacht’ verschijnt er weer een typische Dennis Jones single waarin de reggae de boventoon voert, en is de opvolger van het disco-achtige ‘Wat Ik Ook Doe’ waarmee Dennis de afgelopen zomer veelvuldig te horen was. In het verleden wist Dennis regelmatig successen te behalen met reggae achtige liedjes zoals de Engelstalige ‘Don’t Wanna Give Up’  (1988) en ‘Heart Of Gold’ (1991), maar ook in de Nederlandse taal met o.a. ‘De Zon Die Zal Schijnen’ (2008). 

Robert Pater voorziet oud André Hazes liedje van een geheel nieuw geluid
22-10-2017 06:33:00

Na de succesvolle singles “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan” en “Als Een Meeuw In De Wind” brengt Robert Pater in de vorm van “Doe Met Me Wat Je Wilt” een nieuwe knaller op de markt. Hiermee heeft Robert een oud André Hazes liedje voorzien van een geheel nieuw geluid. De productie lag natuurlijk in handen van Harald Queens en hiermee hoopt Robert wederom hoog te scoren. De single verschijnt via CD Hamster Music en de videoclip is inmiddels volop te zien op de clipkanalen.

Ontvang gratis* editie 30 van artiestenblad Lucky Joe
21-10-2017 17:05:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover The Classiss is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 30 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine worden 2 pagina’s besteedt aan The Classics. Uiteraard ook aandacht aan de column van Astrid Wevers, het 10 jarig jubileumfeest van onze zingende visboer Bert Zwier, Marco de Hollander, Kees Versluys, Jan en Marga en Ronnie Tober.Verder items over Erik van Klinken,  Otto Lagerfett, nieuws uit de studio van Martin Sterken,  Chris de Roo, Joost de Vries en Benno van Vugt.  Kortom een magazine voor elk wat wils. 

Henk Robbemond toe aan z'n tweede single
21-10-2017 13:31:00

Henk Robbemond is al meer dan 40 jaar actief met- en in de muziek. Zo bespeelt hij al sinds jeugdjaren de trompet en vanaf 2002 heeft hij al op menig podium zijn publiek getrakteerd op z’n prettig in het gehoor liggende stemgeluid. Henk koestert al vele jaren twee grote muzikale wensen: “Ja, na 15 jaar is er eentje vanuit gekomen. Zn debuutsingle  “ik vraag U lieve Heer”  Deze  release van mijn eerste eigen single en eentje met een tekst welke volledig op mijn lijf geschreven is”, zo verklaarde de zanger uit Dordrecht. Nu met z’n tweede single  “Waarom, waarom, waarom”  moet er een vervolg aan gegeven worden.

Hessel Wijkstra presenteert het Holland Festijn op 4 november in Wapenveld
21-10-2017 10:01:00

Op zaterdag 4 november 2017 presenteert Hessel Wijkstra in de verwarmde feesttent in het Gelderse Wapenveld (onder de rook van Zwolle) het Holland Festijn  i.s.m. Oranjevereniging Maxima. Zwolse artiesten mogen vanzelfsprekend niet ontbreken op deze avond. Deze keer is gekozen voor Wimmie Bouma en Mannes. Daarnaast zullen ook  Dries Roelvink , Jeffrey Heesen, De Dikdakkers,  Lytse Hille, Evert Baptis en het IJsselduo acte de présence geven. De aanvang is om 20.00 uur, de tent gelegen aan de Ir.r.r. van der Zeelaan 1 gaat open omstreeks 19.30 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00. Aan de 'deur' betaalt u € 18.00. 
Voorverkoop: www.maxima-wapenveld.nl

Johan Heeren steekt Jack Jersey’s ‘’Puerto de Llansa’’ in feestelijk jasje
21-10-2017 08:38:00

Puerto de Llansa (Oh Lady Rose) is een single van Jack Jersey uit 1982. Op de B-kant staat het nummer I won't cry. Beide nummers schreef hij samen met zijn vrouw (Elly) Milly Trap, en zijn terug te vinden op het album Dreamer dat hij hetzelfde jaar uitbracht. In het lied zingt hij over zijn geliefde Rose, over de sterren en de nacht, de wijn, en het goede gevoel dat hij heeft overgehouden aan Puerto de Llansa. Hij verwijst hier naar de Catalaanse havenstad Llançà aan de voet van de Pyreneeën. 

Daantje schrijft autobiografisch nummer ‘Het is een kwestie van tijd’
21-10-2017 06:21:00

Op het wereldberoemde nummer ‘Solis’ van Marco Antonio heeft Daantje een autobiografische Nederlandstalige tekst geschreven. De titel ‘Het is een kwestie van tijd’ is gebaseerd op de stukgelopen relatie met Ruud. Hij was jarenlang letterlijk en figuurlijk de liefde van haar leven. Ze was er zeker van dat Ruud terug zou komen en daarom klom ze in de pen om een lied te schrijven. Volgens Daantje was het een kwestie van tijd dat Ruud weer bij haar voor de deur stond. ‘Hij was terug voordat ik er erg in had. 

Jordy van Vilsteren lanceert nieuwe single 'Met mijn gevoelens moet jij niet spelen'
20-10-2017 17:37:00

Jordy van Vilsteren heeft de afgelopen jaren al diverse singles uitgebracht. Alle liedjes vond hij mooi, maar ‘Jij hebt mijn hart gebroken’ is stiekem toch zijn favoriet. Daarom moest de nieuwe single in diezelfde stijl zijn. ‘Met mijn gevoelens moet jij niet spelen’ is geïnspireerd door zijn single ‘Jij hebt mijn hart gebroken’ welke eind 2015 is uitgekomen. “Ik vind deze stijl toch iets meer bij mij passen dan bij het vorige liedje. Die vond ik ook wel mooi hoor, maar deze stijl past het best bij mij tot nu toe.”, aldus Jordy van Vilsteren. 

Sieneke heeft de Oranje Kroon
20-10-2017 17:30:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 oktober is dat ‘Wat mij is overkomen’, de nieuwe single van Sieneke. De Nijmeegse zangeres maakte in samenwerking met producer Manfred Jongenelis een wat ons betreft zeer geslaagde remake van een oude hit van schlagerzangeres Lena Valaitis. Met mediterrane klanken en een vrolijke uptempo sound is dit een fraaie aanvulling op het overige repertoire van Sieneke. Marianne Weber tekende voor de tekst, die op een zeker moment een verrassende wending kent. 

Jacqueline Govaert met nieuw album naar Paradiso
20-10-2017 17:25:00

Jacqueline Govaert komt met haar vandaag verschenen nieuwe album Lighthearted Years naar Paradiso. De zangeres staat 13 april 2018 op de planken van de Amsterdamse poptempel als afsluiter van haar reeds uitverkochte clubtour. Dit maakte zij vanmorgen bekend bij Domien op 3FM. Lighthearted Years is geschreven en opgenomen met de vermaarde Amerikaanse producer Mitchell Froom, bekend van zijn werk met artiesten als Crowded House, Paul McCartney en Elvis Costello.

Roy Hoffman zingt over die eerste kus....
20-10-2017 17:14:00

'Die eerste kus' is de titel van de inmiddels vijfde single van de symphatieke en altijd vrolijke en goedlachse artiest Roy Hoffman. Zo langzamerhand weet hij zijn plaatsje te veroveren in het Nederlandstalige Muziek landschap en heeft daarnaast een behoorlijke fanbase opgebouwd. Het vrouwelijke geslacht omarmt hem met gepaste liefde. Daarom een prima titel voor zijn nieuwe single 'Die eerste kus' want die willen ze zeker van hem ontvangen. Tijdens een uitverkochte Releaseparty van zijn single werd het een groot feest.

'Lazer op, Ik wil je nooit meer zien'....nieuwe single van Zangeres Angel
20-10-2017 15:59:00

Zangeres Angel presenteerde op15 oktober jl. tijdens haar singlepresentatie haar nieuwe single 'Lazer op, ik wil je nooit meer zien'. Een groot aantal fans en collega artiesten waren hiervan getuige. Enkele weken geleden stond er een afspraak gepland in de studio, maar omdat Angel nog al een drukke dame is die weinig tijd over heeft voor haar zelf, moest zij toch echt rond de tafel met Ton Spronk voor haar nieuwe nummer. Zijj had nog maar twee weken voor haar cd presentatie. 

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het 10 jarig jubileumfeest van Bert Zwier in Groningen
20-10-2017 05:24:00

“Ik ben ongelofelijk trots en blij met deze mijlpaal en het is mij een enorme eer dat ik dit mag vieren met zo’n groot feest in de Martiniplaza!” Dat zijn de woorden van Bert Zwier, ook wel de Zingende Visboer genoemd. Tien jaar geleden is het allemaal begonnen. Op de Vismarkt in Groningen, waar de viskraam van Bert al sinds jaar en dag staat, kon je hem al met regelmaat horen zingen. En ook op menig feestje liet hij zich horen. Gestart als hobby, maar inmiddels uitgegroeid tot een serieuze zangcarrière. Zijn agenda stroomde vol en er werden diverse singles en albums uitgebracht. Hij verzamelde de beste mensen om zich heen, want voor Bert is alleen het beste goed genoeg. Na een aantal succesvolle jaren met Jeroen Dirksen te hebben gewerkt maakte hij de overstap naar Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Perry Zuidam krijgt album ‘Over leven & Liefde’ uitgereikt door Oscar Harris
19-10-2017 20:19:00

Aanstaande zondag 22 oktober 2017, krijgt Perry Zuidam het ‘eerste exemplaar’ van z’n debuutalbum ‘Over leven & Liefde’ uitgereikt door Oscar Harris. Dit alles vindt plaats in het inmiddels uitverkochte  Theater Musica te Rotterdam.  Perry laat weten dat zoals de titel al doet verraden de liedjes gaan over de liefde en het leven. ‘Het is een gezellig album geworden waarin alle facetten van de liefde en het leven verwerkt zijn met de bekende Parry Zuidam sound. Naast gezellige meezingers staan er ook mooie ballads op.

Nieuw album voor Marco de Hollander
19-10-2017 19:40:00

Het jaar 2017 kan na een15 jarige jubileumreis én een compleet uitverkocht theaterconcert voor Marco de Hollander niet meer stuk. Zoals de fans gewend zijn brengt Marco naast zijn singles ook jaarlijks een album uit. Zo ook dit jaar, het derde album onder het label van NRGY Music. Zijn twee meest recente hits “Ik voel me gelukkig” en “Ik heb de hele nacht alleen aan jou gedacht” zullen hier beslist niet op ontbreken.De zanger is in Nederland en België een graag geziene artiest en staat bekend om zijn volkse gezelligheid.

Freddy Cadel dendert door met Rocket 88
19-10-2017 19:10:00

Nadat Freddy eerst maar niet uitgezongen raakt over Aleta, dient nu in rap tempo de opvolger zich al weer aan. Met de titel Aleta wist de zanger veel airplay te krijgen. Freddy, die overigens nog maar een jaar bezig is met zijn zangcarrière, weet in dat jaar flink indruk te maken door het uitbrengen van 4 singles en een minialbum. Met een flink gevulde agenda is Freddy Cadel een veel gevraagd artiest geworden. Ondertussen wordt er gewoon doorgeschreven en gecomponeerd en is inmiddels de vijfde single op rij met de titel ‘Rocket 88’ uitgekomen.

Singlepresentatie van Ellen Jannink in zaal Eetcafé Boskamp
19-10-2017 17:22:00

Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul presenteert op zaterdag 28 oktober haar nieuwe single èn videoclip met tegenspeler Remco Bastiaansen (bekend van o.a. “Dancing with the stars” en vijf keer Nederlands Kampioen Professional Exhibition Dancing) in zaal Eetcafé Boskamp. Natuurlijk treedt Ellen zelf op, maar daarnaast zijn er ook gastoptredens van Maikel ten Voorde, Spinrock met Sabine Uitslag en Marco ten Kate. DJ Bert van Losser (RTV Oost) zal met zijn DJ drive-in show de grote hits uit de jaren 70, 80 en 90 en de hedendaagse tophits draaien.

André Boekel gaat solo verder en stapt over op Nederlandse popmuziek
19-10-2017 17:02:00

Na 11 jaar in een trio te hebben opgetreden, gaat André Boekel verder als solozanger. Met zijn nieuwe single ‘Wat ga je me geven’ stapt hij over van de feest- en après-ski muziek naar de Nederlandse popmuziek. André Boekel vindt dat het tijd is om als solozanger zijn horizon te verbreden. Na jarenlang de Nederlandse smartlap te hebben gezongen in een trio, is het nu tijd voor zijn passie: Nederlandse Popmuziek. De nieuwe single ‘Wat ga je me geven’ is hierin de eerste stap. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool