RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gio Swikker volgt advies van Antonio Holsken op en lanceert nieuwe single ‘Canta Canta’
18-10-2017 13:14:00

Gio Swikker heeft al vele jaren een goede band met Antonio Holsken. ‘Eigenlijk ken ik hem m’n hele leven al. Toen ik 14 maanden oud was stonden we op een camping in Ede waar Antonio optrad. Dat beeld is me altijd bijgebleven en ben eigenlijk  vanaf die tijd al een fan van hem. Hij heeft ook de teksten geschreven van m’n voorgaande twee singles en is erg betrokken met mij’, erkent de 13 jarige Gio. Onlangs ging Gio met z’n  familie speciaal voor Antonio naar Spanje. Tijdens zijn optreden mocht Gio ook een liedje zingen. Hij was zo trots als een pauw. 

Jan Koevoet lanceert het vrolijke nummer 'De hele wereld mag het weten'
18-10-2017 10:29:00

Als voorloper op het album ‘Jan Koevoet Top 50’ komt de uit Roosendaal afkomstige zanger nu met het vrolijke nummer ‘De hele wereld mag het weten’. Jan heeft het lied zelf geschreven en dat is te merken aan de tekst. ´ De hele wereld mag het weten, ik ben totaal van jou bezeten. Onder de sterren wil ik je zeggen dat ik zoveel van je hou. Is het je lach, zijn het je ogen waar ik steeds van lig te dromen. Op die ene zoen van jou, waarom ik nu zo van je hou’. Over dat onderwerp zingt hij graag en z’n fans genieten daarvan met volle teugen. 

Lancering nieuwe meidengroep Wij zijn Lief! tijdens coveronthulling 100%NL Magazine
17-10-2017 17:32:00

Op dinsdag 17 oktober, tijdens de coveronthulling van de Junior Special van 100%NL Magazine, werd de nieuwe meidengroep ‘Wij zijn Lief!’ voorgesteld aan de landelijke pers. Deze eerste kennismaking met de pers was tegelijkertijd de officiële lancering van Wij zijn Lief!. Als primeur werden ook de allereerste single en bijbehorende videoclip met de gelijknamige titel ‘Wij zijn Lief!’ van de nieuwe meidengroep getoond. 

8 jarige Pietje Tomassen wil artiest worden
17-10-2017 13:31:00

Pietje Tomassen is pas 8 jaar…Maar deze jongen weet als een ervaren hartendief de show te stelen. Pietje is er van overtuigd dat hij ‘later’ een groot artiest zal worden. Ronald van Rood-Hit-Blauw en Pietje gaan samen bekijken hoe ze daar vorm aan kunnen geven. Er staan met Pietje al proefopnames gepland om het door Diane Theunissen lied op te gaan nemen in de studio van Manfred Jongenelis. Veel artiesten gingen Pietje bij Rood-Hit-Blauw succesvol voor…We zijn er van overtuigt dat ook Pietje snel zal doorbreken als artiest. Wil je Pietje en zijn stappen in de muziekbizz ook volgen? https://www.facebook.com/piet.tomassen 

Alex vindt op het strand van Noordwijk z’n bossie rode rozen terug…
17-10-2017 09:49:00

Jaren geleden scoorde Alex een grote hit met het nummer ‘ Bossie rooie rozen’.  Nu laat hij iedereen  middels z’n nieuwe single ‘Het begon ooit met een bossie rooie rozen’ weten hoe het afgelopen is. Het idee is ontstaan in de studio van Waylon van der Heijden. De Gebroeders Ko en Waylon hebben vervolgens de opvolger geschreven. Alex vertelt dat hij al een tijdje aan het zoeken was naar nieuwe single. ‘Heel toevallig werd in de studio geroepen dat er gewerkt moest worden aan nummer in de trant van ‘Bossie rooie rozen’ .

Jan Smit maakt de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekend
16-10-2017 20:48:00

Zojuist heeft Jan Smit bij RTL Boulevard de volledige line-up van Het Muziekfeest van het Jaar bekendgemaakt: Jan Smit, André Hazes, Gerard Joling, Frans Bauer, René Froger, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti, Jannes, Frans Duijts, Lee Towers, Anita Meyer, Thomas Berge, George Baker, The Kik, Wolter Kroes, OG3NE, John de Bever, Peter Beense, Danny Froger, Vinzzent, Samantha Steenwijk, Henk Dissel, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse.

Demy de Groot geveld door de ziekte van Pfeiffer
16-10-2017 09:56:00

Demy de Groot baalt als een stekker. Hij zit noodgedwongen thuis vanwege de ziekte van Pfeiffer. ‘Dat komt nu wel op een heel vervelend moment. Ik sta met m’n nieuwe single ‘Hé ja jij’ inmiddels drie weken in de Oranje Top 30 en dan krijg je dit. In eerste instantie dacht ik dat ik keelontsteking had, maar bloedonderzoek wees uit dat het de ziekte van Pfeiffer betrof. De afgelopen twee weken heb ik alle optredens al gecanceld en ook de komende twee weken blijf ik thuis’, aldus Demy. De zanger uit Capelle aan den IJssel probeert echter wel bij de opname van Toppers van Oranje die plaatsvindt op zondag 22 oktober in Nijkerk aanwezig te zijn. 

Erik Adams lanceert nieuwe single 'Laat me zien'
15-10-2017 10:12:00

Laat me zien” is de titel van de nieuwe single van zanger Erik Adams. Hij is geboren en getogen in het land van Maas en Waal schreef dit nummer zelf. Erik is niet geheel onbekend in de regio en ook buiten de grenzen van Maas en Waal. Naast de  Hollands-talige nummers die hij heeft geschreven zoals “Blijf toch bij mij “ en ” Al mijn liefde’ ….schrijft  deze Allround zanger/ liedjesschrijver  ook Engelstalige nummers. Zijn Engelstalig nummer “Made for love”  die hij uitbracht in 2011 en in de studio van René Groenevelt in Zeewolde en geproduceerd werd ,is voor de zanger betreft verschillende  muziekgenres tempo’s en muziekstijlen niet vreemd.

Vlaamse zangeres Nadine brengt nieuwe single recht uit haar hart
14-10-2017 16:28:00

Nadine is volgens diverse media dé coming lady in de Vlaamse Showbizz wereld. Ze is wekelijks terug te vinden op menig podia en nu pakt ze dus uit met haar nieuwe single 'Twijfels'. Nadine haar vader had een singletje, een nog 45 toeren schijfje, meer dan 30 jaar op de plank liggen, met het idee dat daar ooit nog iets mee moest gebeuren. En ja hoor, het is ook zo gegaan, want nu al die jaren later, heeft zijn eigen dochter Nadine deze single bewerkt en opgenomen.

Eerste editie André Hazes live in Ahoy groot succes
14-10-2017 09:55:00

Vrijdagavond was de eerste André Hazes live in Ahoy. Wat een feest! Voor de fans en André is dit een avond om nooit te vergeten. André zijn eerste concert in Rotterdam Ahoy. Zijn eigen hits, maar ook die van zijn vader werden gezongen door André, maar ook door zijn fans.Het was een avond met een lach en met een traan. André Hazes jr. staat allang niet meer in de schaduw van André Hazes sr., maar er gewoon naast. Wat een artiest! Wat is hij gegroeid! Zaterdagavond staat zijn 2e concert gepland en volgend jaar 27 oktober 2018 voor de 3e keer. 

Het Leids Festival van het Levenslied is terug: Doe mee en schrijf je nu in
13-10-2017 19:55:00

Het levenslied kent een rijke geschiedenis met grote namen als Mary Bey, de Zangeres zonder Naam, die in 1919 in Leiden geboren werd. In 2019 zal haar honderdste geboortejaar gevierd worden in Leiden en nu is er alvast een opmaat voor dat jubileumjaar. Na 9 jaar afwezigheid is het Leids Festival van het Levenslied terug.

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon
13-10-2017 15:11:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 oktober is dat ‘Liefde voor altijd’, de nieuwe single van Jeffrey Heesen. De 27-jarige zanger uit Oss heeft zich de afgelopen jaren behoorlijk in de kijker gespeeld in de Nederlandse muziekwereld. Zijn album ‘Intens’ uit 2016 werd uitstekend ontvangen, en momenteel werkt hij toe naar een vervolgalbum dat volgend jaar moet verschijnen. Dit nieuwe nummer belooft alvast veel goeds. Het is een vrolijk en swingend liedje, waarin je kunt horen dat Jeffrey een geheel eigen stijl heeft gevonden

Nieuwe single voor Ernest van Hartingsveldt
13-10-2017 10:15:00

Ernest van Hartingsveldt heeft een nieuwe single uitgebracht “Vrijgezel (het beste wat je deed)”. Het nummer is door de zanger zelf geschreven en is het tweede liedje in aanloop naar het concert dat op  20 oktober wordt gehouden in Zaandam. Tevens is het ene nummer dat een plek zal krijgen op het Album dat eind oktober zal verschijnen. “Vrijgezel (het beste wat je deed) is een vrolijk uptempo liedje. Zijn complete band (10 personen) hebben wederom deze track compleet live ingespeeld. 

Eerste concertreeks André Hazes Live in Ahoy krijgt vervolg in 2018
13-10-2017 10:01:00

André Hazes volgend jaar opnieuw in Ahoy Eerste concertreeks André Hazes Live in Ahoy krijgt vervolg in 2018 Vandaag en morgen staat André Hazes tweemaal in een stampvol Ahoy met zijn gloednieuwe concert André Hazes Live in Ahoy. Het nieuwe avontuur van deze Nederlandse volksheld krijgt in 2018 een vervolg. Producent LiveLane maakt vandaag bekend dat André op zaterdag 27 oktober 2018 terug zal keren in de Rotterdamse Ahoy met een gloednieuw concert. Dat Nederland André omarmt blijkt wel uit de run op kaarten voor de eerste editie van André Hazes Live in Ahoy.

Ronnie van Bemmel komt met nieuwe single
12-10-2017 12:38:00

Ronnie van Bemmel is volgens z'n plugger Dennis van der Kraan een gedreven en zeer ambitieuze artiest. Hij nam onlangs plaats achter de microfoon in The Boom! Music Studio in Breda om onder leiding van Frank Verkooyen zijn nieuwe plaat 'Denk ook aan mij’ op te nemen. Het resultaat is een onvervalste uptempo plaat. Zijn carrière heeft tot dusver zeker een aantal mooie hoogtepunten gekend en Ronnie heeft inmiddels al aardig wat leuke titels op zijn naam staan. 

Samantha Steenwijk neemt samen met live orkest hartstochtelijk gezongen ballad op
12-10-2017 10:03:00

Afgelopen jaren waren heel succesrijk voor Samantha Steenwijk. Haar aanstekelijke, uptempo ‘feel good’ nummers sloegen heel goed aan in de lijsten en het gaat maar door. Met haar nieuwste single toont Samantha aan dat ze nog veel meer in haar mars heeft, heel veelzijdig en allround is. Met een live orkest nam ze een hartstochtelijk gezongen ballad op 'Ga maar door . Een gepassioneerd nummer dat zeker in de smaak zal vallen bij haar steeds groter wordende enthousiaste publiek.

Coen & Sander aanwezig bij de winter editie van Groots met een zachte G
12-10-2017 09:39:00

De voorbereidingen voor De Wintereditie van Groots zijn alweer in volle gang! De foute kersttrui is ontworpen, de setlijst is af, de gasten zijn gevraagd en het enige dat nog mist, is een voorprogramma…Daarvoor belde Guus met de mannen van de Coen & Sander Show op Radio538 of zij nog een goed idee hadden of een tip voor nieuw talent. En dat hadden ze; Der Coen und Der Sander! Jawel, de populaire radio dj’s trekken hun lederhosen uit de kast en gaan straks samen met jullie de Ziggo Dome warmdraaien voordat Guus begint. 

Allan Hoekman kijkt terug op super periode bij Stad en Land
12-10-2017 09:17:00

Allan, Dennis & Anno maakten gisteren wereldkundig dat ze helaas genoodzaakt zijn te stoppen als Stad en Land. Wij vroegen Allan Hoekman om meer informatie, maar daarover wil hij niets kwijt. 'Ik ga echt niet op details in. Ik kijk terug op een super periode', verklaart het bandlid. Via Facebook bedanken ze iedereen voor alle mooie momenten die ze met hun fans mochten delen. 'We zullen alle drie onze solocarriëres weer oppakken en hopen jullie natuurlijk op die manier weer tegen te mogen komen ergens in het land', aldus de mannen.

Johnny Romein gooit met ‘Zuip is ff door’ het roer helemaal om
11-10-2017 22:44:00

De nieuwe single van Johnny Romein, getiteld ‘Zuip is ff door’ is een feestnummer die z’n weerga niet kent. ‘Ik schrok zelf van het enorme feestgehalte. Ik ben er erg blij mee en hoop dat iedereen die op wintersport gaat en de Oktoberfeesten nog meemaakt gaat genieten van dit lied waarin de accordeon zorgt voor een Tirolersfeertje, meldt Johnny. De zanger uit Venray afkomstige zanger  laat weten hij samen met Bert Schenau van Feestartiesten.nl de koers voor de komende tijd heeft uitgestippeld. 

Nieuwe single van Rika getiteld 'Vuur van verlangen' klinkt fantastisch
11-10-2017 18:09:00

Iemand die denkt dat Rika de laatste tijd stil heeft gezeten heeft het flink mis. De zangeres is druk bezig geweest met haar nieuwe album dat op 29 oktober 2017 zal worden gepresenteerd in Café de Grutter te Annen. In mei bracht de zangeres haar- succesvolle titel ‘Als hij wist’. Een hoop airplay en een reeks interviews verder dient de titelsong ‘Vuur van verlangen’ zich aan, als voorloper op het aanstaande album.  In een sfeervol levenslied met sprankelende trompet klanken laat Rika zich van haar gevoelige kant horen. 

Bob Offenberg brengt albumtrack ‘Jij was mijn zomerliefde’ uit op single
11-10-2017 16:25:00

Vaak zie dat artiesten keihard werken om de deadline te halen voor de lancering van een nieuwe single. Bob Offenberg heeft  voor de opvolger van ‘Kus me’, getiteld ‘Jij was mijn zomerliefde’ helemaal geen stress. Sterker nog, Bob zit ten tijde van de releasedatum ( 11 oktober) te genieten van de Turkse zon. Hij maakt deel uit van de Corendon ‘Miracle Resort artiestenreis’ die van 7 t/m 13 oktober plaatsvindt in Antalya. De zanger uit Schiedam besloot daarom de week voorafgaand aan dit evenement zelf ook maar een weekje vakantie te nemen.

Tina van Beeck aan de slag met nieuw team
11-10-2017 16:16:00

Tina van Beeck timmert al een aantal jaren aan de weg, en we mogen zeggen niet zonder de nodige successen. De laatste tijd was het wat stil rond de sympathieke  Brabantse zangeres door familieomstandigheden en dat heeft ze dan ook doen besluiten om eens goed na te denken over haar grote liefde en passie: “het zingen”.  Ze was er al heel snel achter dat ze de liefde voor het vak terug moest zien te vinden en nam contact op met haar eerste manager Hans van Aalst.

Zanger/entertainer Ricardo Smit brengt eerste album uit
11-10-2017 16:05:00

Na diverse succesvolle jaren in de muziek en een aantal singles verder, vond de Haagse Ricardo Smit het tijd om zijn eerste album te gaan maken. Samen met componist/producer Peter La Haye waar Ricardo al sinds 2004 komt, is hij aan de slag gegaan met als resultaat het prachtige gevarieerde Nederlandstalige album genaamd ‘Flink zijn’. Het resultaat mag er wezen, want niet alleen staat het album vol met prachtige producties, alles is ook nog eens compleet live ingespeeld! 

Armand Fuchs neemt plaats in de stal van Feestartiesten.nl
10-10-2017 21:58:00

Armand Fuchs hoopt met z’n nieuwe single ‘Neem me mee’ een groot publiek te bereiken. Het vrolijke lied heeft volgens diverse vooraanstaande vakmensen waaronder Bram Koning en Edwin van Hoevelaak de potentie om de hitlijsten te bestormen. Voor de uit Zwanenburg afkomstige zanger is dit z’n tweede Nederlandstalige single. In april lanceerde hij het nummer ‘Ondeugend’ waarmee hij een nieuwe uitdaging aanging.Het lied werd ontzettend goed opgepakt bij tal van radiostations. 

Koop nu voordelig kaarten voor de Party Awards
10-10-2017 18:22:00

Op woensdag 29 november 2017 vindt de 13e editie van de Party Awards plaats bij Studio 76, Trivium 170, in Etten-Leur. Verzeker je extra voordelig van een plekje bij de Party Awards 2017. De Early Bird Tickets zijn slechts 1 week beschikbaar en zijn t/m15 oktober in beperkte oplage verkrijgbaar voor € 10.00 via www.partyawards.nl. Vanaf 16 oktober 2017 betaalt u voor de reguliere tickets € 12.50. 

Mike Versteeg debuteert met ‘Het is voorbij’
10-10-2017 16:02:00

Mike Versteeg droomt z’n hele leven al van een muzikale carrière. De eerste stappen heeft de 17 jarige artiest ‘in de dop’ nu gezet met de lancering van z’n debuutsingle ‘Het is voorbij’.

 

Mike kwam onlangs in contact met Ton Spronk van de TS Sound Studio. Hij heeft speciaal voor Mike een lied geschreven dat bij zijn leeftijd past. Het gaat over twee mensen die uit elkaar gaan. Even later gaat een andere jongen met het meisje er van tussen. De kok in opleiding heeft de verhaallijn uiteraard in de clip verwerkt.

Aanstormend talent Melissa Smilda kan het wel eens heel ver gaan schoppen
09-10-2017 20:38:00

Melissa Smilda is een naam waarvan  waarschijnlijk nog  weinig mensen van hebben gehoord. Zo vreemd is dat niet omdat het 19 jarige talent uit Drentse dorpje Peize nog nooit iets op single heeft uitgebracht. Met ‘De allermooiste ogen’ komt daar een einde aan. Het nummer is geschreven door Pascal de Vormer en in de studio van Arjan Venemann te Noordscheschut. Kenners uit het vak spreken al over een aanstormend talent. Melissa begon vijf jaar geleden als soloartiest.

Wesly Bronkhorst slaapt een nacht in de gevangenis
09-10-2017 20:07:00

Wesly Bronkhorst zal vannacht in een cel achter de tralies doorbrengen. Nee, geen straf voor een feestje thuis of rijden met een te hoge snelheid maar juist een cadeautje van het management voor de hoge snelheid waarmee de nieuwe single ‘Zal Ik Jou Ooit Nog Zien’ de hitlijsten bestormt. In een deel van de reeds gesloten beruchte Amsterdamse gevangenis “De Bijlmer Bajes” is op dit moment het tijdelijke The Movement Hotel gevestigd. Dit Hotel wordt gerund door asielzoekers. Hier kunnen zij ervaring opdoen, om de kans op re-integratie te vergroten. De nieuwe single ‘Zal Ik Jou Ooit Nog Zien’ is een voorloper op de DVD ’15 jaar Wesly Bronkhorst live in het Amsterdams Concertgebouw’ welke dit jaar nog uitkomt. 

Duo Picobello steekt 'Liefde is meer' in een nieuw jasje
09-10-2017 17:15:00

Dat Picobello nog steeds succesvol is bleek in het weekend van 7 oktober maar weer. In een bomvolle zaal van uitgaanscentrum ‘De Spikke’ te Heerde, wisten Betsy en Gert (duo Picobello) menigeen te verrassen met hun nieuwe single. De avond werd muzikaal omlijst met gastoptredens van o.a. Gerda en Terry West, Albert van Benthem, het IJsseldo, Silvia Swart en Colinda. Voor de vele fans een avond om nooit te vergeten want ze werden compleet verrast vanwege het nummer dat deze avond gepresenteerd werd met de titel ‘Liefde is meer’. 

Jason Bouman viert zijn verjaardag met Heerlijk Hollands Meezingfeest
09-10-2017 10:58:00

Jason Bouman, die in 2013 overtuigend het SBS6 televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen won, zal op zaterdag 25 november 2017 bij Muziekpodium Azotod de Meern zijn verjaardag weer groots en meeslepend gaan vieren.Ieder jaar nodigt Jason bekende Nederlandstalige zangers en zangeressen uit en de line-up voor dit jaar is inmiddels bekend! Peter Beense, Daantje, Marco Mark, Mario Veltman én Michael Oomen en de live band Jay Bees. Jason zal samen met de danseressen van Interstate Dans Studio en zijn live band ook optreden. 

Lenie Gerrits luistert naar z’n fans en komt wederom met een echt Rolleman nummer
08-10-2017 13:31:00

Lenie Gerrits staat in de ogen van z’n fans bekend als ‘De Rolleman’. Dat predicaat draagt hij al sinds het uitbrengen van z’n grote hit ‘De Rolleman’. Inmiddels heeft ‘de reiziger’ al een groot aantal singles op z’n naam staan. Van de mensen ‘uit de zaal’ kreeg  Lenie het verzoek om weer eens een echt Rolleman uit te brengen. Daar gaf hij gehoor aan en komt nu met  ‘Mensen van de reis’. Het nummer had Lenie al een tijdje in de la liggen. ‘Het publiek verwacht van mij dat ik af en toe met een single kom die in het teken staat van de woonwagen. 

Dick van Altena geridderd in de orde van Oranje Nassau
08-10-2017 12:47:00

7 oktober 2017 een dag om nooit meer te vergeten voor Dick van Altena. Normaal heeft Dick alles onder controle, van het eerste tot het laatste nummer regisseert hij de show, tot gisteravond. Ineens was daar de toneelmeester die een katheder neerzette en Burgermeester Toon van Asseldonk van Dick zijn woonplaats Oosterhout aankondigde. Zoals het een goed burgervader betreft had deze mooie en lovende woorden voor Dick maar de magische woorden “Het heeft zijne majesteit de Koning behaagt” die kwamen echt binnen bij Dick en de 250 aanwezige fans. Daar stond Ridder Dick, de man van de mooie liedjes met vochtige oogjes. Country, Nederlandstalig of Dialect Dick is van alle markten thuis zoals intussen heel veel Nederlands weten. Credits: Jan Verweij

RADIONL maakt ‘Jannes Top 15’ bekend
08-10-2017 01:10:00

In een live-uitzending vanuit het GelreDome in Arnhem heeft RADIONL gisteravond tussen 18.30 en 20.00 uur de ‘Jannes Top 15’ bekendgemaakt. De luisteraars konden de afgelopen week stemmen op een lijst met eer mdan tweehonderd liedjes van de Drentse zanger. De beste vijftien nummers werden bij RADIONL gedraaid, voorafgaand aan het megaconcert dat Jannes geeft ter gelegenheid van zijn 15-jarig artiestenjubileum. Duizenden luisteraars van RADIONL brachten een stem uit voor de ‘Jannes Top 15’. 

Nieuwe single van Nathaly Masclé nu al tot grote hoogte gestegen
07-10-2017 11:13:00

“Weg terug naar jou” de nieuwe single van Nathaly Masclé moet volgende week nog gaan uitkomen maar is nu al een groot succes. Afkomstig van haar laatste album waarop twaalf nieuwe songs staan, geïnspireerd door haar favoriete artiest Sting en ook flink gepromoot door een van de grootste internationale fansites van Sting, heeft ook KLM besloten deze Nederlandse zangeres tot grotere hoogte te tillen door haar album Driven By The Wind mee te laten draaien in het entertainment programma on-board. 

Jacqueline Govaert brengt nieuwe single Old Records uit
06-10-2017 22:10:00

Vandaag is 'Old Records', de nieuwe single van Jacqueline Govaert uitgekomen. Deze single wordt begeleid door een bijzondere videoclip die bestaat uit unieke beelden van Jacqueline en haar vroegere band Krezip. Gisteravond is de video bij RTL Boulevard in premiere gegaan. In het nummer blikt Jacqueline terug op deze bijzondere periode uit haar leven. Old Records is de opvolger van Back Of My Hand. Beide singles staan op Lighthearted Years, het langverwachte nieuwe album dat op 20 oktober wordt uitgebracht door Universal Music.

Nieuwe single Gebroeders Ko getiteld 'Mijn stamcafé'
06-10-2017 22:03:00

'Mijn stamcafé' is de titel van de nieuwe single van de Gebroeders Ko die in aanloop van hun 20 jarig bestaan op 11-11-17 vandaag gelanceerd wordt. Het is weer een zelf geschreven en gecomponeerd nummer zoals we van Ton en Gerard Koopmans gewend zijn. Deze keer hebben ze gekozen voor een lekkere wals waarbij wederom niemand stil kan blijven staan. Het nummer gaat over een uitstervend fenomeen 'Mijn stamcafé', zoals vroeger bijna iedereen wel één had. Daar kon je lief en leed met elkaar kon delen en iedereen gelijk was. 

'Liefde is overal' titelsong van nieuwe K3 film
06-10-2017 21:52:00

Hanne, Marthe en Klaasje presenteerden vandaag de titelsong van hun eerste film K3 Love Cruise. De meiden van K3 varen in deze film mee op een cruiseschip om tijdens het slotfeest een spetterend optreden te geven. Ondanks Elvin de parelelf, die roet in het eten probeert te gooien, leren de meiden dat liefde uiteindelijk alles overwint. In het nummer Liefde is overal staat de kracht van liefde dan ook centraal. In de bijbehorende clip neemt K3 je helemaal mee in de sfeer van K3 Love Cruise. 

Piraten Pret met Clown Jopie & Tante Angelique
06-10-2017 21:45:00

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 20e fanclubdag vieren met de show “Piraten Pret”.  Op zaterdag 04 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis.  Vanaf 15:00 uur barst het feest los in Alcazar Events. De show “Piraten Pret” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo is aangespoeld op een pirateneiland, Clown Jopie vindt dit niet zo’n probleem. Tante Angelique maakt zich iets meer zorgen.

Lytse Hille heeft de Oranje Kroon
06-10-2017 21:36:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 oktober is dat ‘Ik lach me de ballen uit mijn broek’, de nieuwe single van Lytse Hille. De Friese zanger verrast ons opnieuw met een opmerkelijke titel, nadat hij eerder dit jaar al een bescheiden hit scoorde met ’24 Billen’. Feestmuziek met een wat ‘prikkelende’ tekst past wat ons betreft heel goed bij de vrolijke en ongedwongen uitstraling die Lytse Hille van nature heeft. De clip, die grotendeels werd opgenomen in Amsterdam, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Rob de Nijs lanceert z'n nieuwe album 'Niet voor het laatst'
06-10-2017 21:25:00

'Niet Voor Het Laatst' is de titel van het nieuwe album van Rob de Nijs, een van de meest succesvolle zangers die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voorgebracht. Het bevat bijdragen van o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Erik de Jong alias Spinvis en Paskal Jakobsen van BLØF. Het is ook het album waarop de ooit zo vruchtbare samenwerking met Belinda Meuldijk als tekstschrijfster weer nieuw leven is ingeblazen. “Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit”, zegt de zanger daar zelf over. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool