RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Bart Schuermans neemt samen met carnavalsvereniging 'Jè Jè Tis Wè' feestknaller op
23-01-2017 13:56:00

De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde een aantal jaar geleden een grote feesthit met het nummer “Laat de lampen nou maar zwaaien”. Deze plaat werd nagenoeg overal in Brabant een echte kroegenhit en komt nog steeds regelmatig voorbij. Daarna werd het even stil rondom de bourgondische feestzanger. Dit jaar is hij na een lange afwezigheid weer helemaal terug met een aanstekelijke meezinger getiteld; “Een groot feest”. Samen met producer/tekstschrijver André Kooiman dook hij de studio in om zijn nieuwe idee uit te werken. 

CV de Jassen zijn terug...nu met 'Een aanslag op onze lever'
23-01-2017 12:22:00

CV de Jassen zijn terug, en hoe! Dit keer wordt het lichaam zwaar op de proef gesteld en wordt het een loodzware carnaval. Maar: Opgeven is geen optie. Doordrinken wel. De Jassen bestaan dit jaar vijf jaar. Hoewel dit in carnavalsland geen jubileum is, zien ze toch reden voor een feestelijk “jubileum” jaar. Dit heeft geresulteerd in een tweeluik aan prachtige nummers. Naast de carnavalskraker “Een aanslag op onze lever” hebben ze namelijk ook het prachtige “Tilburgs Volkslied” opnieuw opgenomen. En dat resultaat mag er wezen.

Fans van Laura van den Elzen kunnen 28 januari voor € 10.00 naar 'De Western Experience'
22-01-2017 18:17:00

De 22e editie van de Western Experience in de Brabanthallen in Den Bosch vindt in het weekeinde van 28 en 29 januari plaats. De Western Experience is het grootste en gezelligste allround Country & Western festival van Europa en staat bol van muziek, dans en paardenspektakel. Nieuw bij deze editie is dat het thema “Country meets Rockabilly” aan bod komt met onder meer de Duitse band Walkin Shoes & The Boot Scootin, DJ Andy en de Nederlandse band Golly Gosh Darn. E worden diverse workshops gegeven en er is aandacht voor modern linedansen.   

Gebroeders KO brengen eerbetoon aan Adèle Bloemendaal
22-01-2017 17:34:00

Ook de Gebroeders Ko kregen vandaag het droevige bericht te horen dat Adèle Bloemendaal op 84 jarige leeftijd is overleden. 'Adèle Bloemedaals heerlijke kraker 'Wat heb je gedaan Daan’ hebben we op feestelijke wijze ge-upcycled naar de fonkelnieuwe Bredase carnavalsknijter 'Daar komt ie weer aan Daan!'. Het is namelijk het lijflied van de nieuwe Prins Daan van het Kielegat', vertellen Gerard en Ton. De agenda van de mannen staat de komende tijd weer vol met (carnavals) optredens. 

Martijn Stam krijgt uit handen van René Karst eerste exemplaar van 'Regenboog'
22-01-2017 15:02:00

Op zaterdag 21 januari vond in Café Puntje Puntje aan de Molenstraat te Hillegom de single presentatie plaats van de nieuwste single van Martijn Stam “Regenboog”. Deze single is geschreven door René Karst, geproduceerd door Frank Verkooyen en opgenomen in de Boom Studio. Martijn Stam kreeg de eerste cd uitgereikt door René Karst, die momentele een monsterhit heeft met “Liever te dik in de kist”. 

Adèle Bloemendaal overleden
22-01-2017 14:28:00

In haar woonplaats Amsterdam is Adèle Bloemendaal afgelopen zaterdag op 84 jarige leeftijd rond 16.00 uur overleden. Volgens De Telegraaf werd de comédienne al enkele jaren als gevolg van twee beroertes verpleegd in een verzorgingstehuis aan de Nieuwmarkt. Daarna kreeg ze nog twee longontstekingen achter elkaar. Adèle speelde bij tal van toneelverenigingen en kreeg eind jaren 60 haar eigen Adèle Bloemendaal Show op tv. Ze kreeg oa. een rol in ’t Schaep met de vijf pooten’, Sam Sam en ‘Het zonnetje in huis’.

ONAIR-Events en MD entertainment gaan samenwerken
22-01-2017 02:33:00

Afgelopen weekend hebben er gesprekken plaatsgevonden over een nieuwe samenwerking tussen ONAIR-Events van Roy van Buuringen en MD entertainment van Mike Daane. De al bestaande samenwerking zal in een nieuw jasje gegoten worden. Beide bedrijven slaan de handen ineen en organiseren samen de cd-presentatie m.b.t. Mike's nieuwe single ‘Geluk’  Deze zal op zaterdag 11 maart 2017 plaatsvinden bij SV Olympia in Haarlem. 

Dellie Pfaff pakt de draad weer op
21-01-2017 19:04:00

Het was een tijdje stil rondom zangeres Dellie Pfaff. Haar gezondheid liet het afweten en de liefde voor haar gezet werd op de eerste plaatst gezet. ‘Ik kon gewoon niet meer. Alles deed pijn, zelfs het adem halen. Het deed mij enorm veel verdriet om te stoppen. Bij  elke noot die ik zong brulde ik het uit van de pijn. Gelukkig heb ik de moed nooit opgegeven en ben blijven oefenen’, vertelt Dellie. Om haar fans opnieuw kennis met haar te laten maken heeft ze besloten om op zaterdag 4 februari een clipopname te plannen bij Danscafé De Kikker, Plein 4 in Tiel. 

Vrijkaarten voor Viva la Carnaval
21-01-2017 13:36:00

Op vrijdag 17 februari kun je helemaal losgaan tijdens alweer de derde editie van Viva la Carnaval in het Beursgebouw Eindhoven. Een week voor carnaval gaan we weer ‘veurpruuvuh’ met o.a. De Deurzakkers, Gebroeders Ko, Snollebollekes, One Two Trio, Rogier & Co, Alpenzusjes, Alex, Lawineboys, Jettie Pallettie, Ferry van de Zaande en DJ Coenio. Het gaat dus weer een heerlijk feestje worden en natuurlijk ben je welkom in je meest gekke outfit! Viva la Carnaval duurt van 19.00 tot 02.00 uur; de minimumleeftijd is 18 jaar.

TV Oranje en Duitstalige zusterzender SchlagerTV in basispakket Caiway
20-01-2017 19:47:00

Met ingang van 1 maart 2017 zal TV Oranje worden opgenomen in het basispakket van televisieaanbieder Caiway. Op dit moment maakt TV Oranje bij Caiway nog deel uit van het 'Plus Pakket' op kanaal 131. Ook onze Duitstalige zusterzender SchlagerTV zal vanaf 1 maart worden opgenomen in het basispakket. Caiway voert dit voorjaar een aantal wijzigingen door om het televisieaanbod te verbreden en de pakketten in de verschillende regio’s meer gelijk te trekken. Het totale aanbod omvat meer dan 70 tv-kanalen. 

Gebroeders Ko actie bij RADIONL!
20-01-2017 16:49:00

Ben jij een beetje Hela Hola en ben jij wellicht de feestende Lola, waar de Gebroeders Ko over zingen in hun nieuwe single? Geef je dan op en maak kans op een Dropshot party met de Gebroeders Ko! Kijk snel op radionl.fm en beschrijf in een paar regels waarom juist jij die Lola bent! De winnaar wordt in heuse zwart witte cabrio van huis gehaald voor het feestje met de Gebroeders Ko! 

André Pronk zoekt figuranten die van patat houden voor clipopname
20-01-2017 16:36:00

Op vrijdagmiddag 3 februari 2017 wordt vanaf 16.00 uur bij Friethuys Epe, gelegen aan het Gruttersplein 2 in Epe de clip opgenomen behorend bij de nieuwe carnavalssingle 'Patat met polonaise' van André Pronk. Hij zoekt daarvoor figuranten die niet vies zijn van een patatje.  Het gaat volgens de 'Koning van de lach' een echte meezinger gaan worden. 

De Alpenzusjes hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
20-01-2017 15:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 23 januari is dat ‘Bergje Op, Bergje Af’ van De Alpenzusjes. Het duo, dat heden ten dage wordt gevormd door Chantal van Geelen en Kirsten Stroek, levert met deze single een vrolijke carnavalskraker af. Al zal dit nummer, waarvan de tekst mede door Jack van Raamsdonk werd geschreven, het ook goed doen tijdens après-ski feesten. De Alpenzusjes zingen namelijk over hun vakantie naar Zwitserland, waar ze het niet gemakkelijk hebben omdat ze het Duits niet machtig zijn. 

Clipopname 'Te Lam om te lopen' van Floris van Loon zeer succesvol verlopen
20-01-2017 14:59:00

In Café Puntje Puntje werd op donderdag 19 januari de clip opgenomen die hoort bij het nieuwe nummer van Bedrijfsleider Floris van Loon “Te Lam om te lopen”. Dit is een carnavalssingle gemaakt door Floris & Mario ft. Party DJ John. Vanaf 20.00 uur was publiek welkom om te clipopname bij te wonen. Het werd een groot feest. Ook de ouders van Floris van Loon waren present en voor zijn vader was er ook een rol in de clip. De tekst van “Te Lam om te lopen” is geschreven door Floris van Loon zelf en de productie gedaan door Kees Tel.

Nieuwe releases Berk Music
20-01-2017 14:36:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat  Nelis Leeman  eieren voor zijn geld kiest. Hij trapt er niet meer in en redt zich wel met ‘Ik heb jou niet nodig schat’. Huub Hangop tekent elk jaar opnieuw voor een knotsgekke kraker. Dit jaar maakt hij de wegen onveilig met zijn ‘Autootje’. Helaas blijkt hij een heuse brokkenpiloot.Na hun succes op Tomorrowland gaan YouTube-sensatie Bucketboys een nieuwe uitdaging aan: een carnavalshit scoren. 

OAD gaat busvervoer regelen naar het nieuwe muziekfestival 'Onder Aan De Berg'
19-01-2017 21:09:00

Eind 2016 werd bekend gemaakt dat Marco Borsato als hoofdartiest is geboekt voor het nieuwe festival 'Onder Aan De Berg'. Ook Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy zullen optreden in Hellendoorn. Het festival vindt plaats op 24 mei 2017. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend. 

Belinda & José lanceren 'Is die slip van jou'
19-01-2017 19:02:00

De nieuwe single van het gezellige 'damesduo' Belinda & José is een feit. José leidt graag een sliploos bestaan en daar heeft ze een fraai nummer over geschreven "Is die slip van jou?". Harald Queens is wederom verantwoordelijk voor de gehele productie en heeft een heerlijk polonaise sausje gegooid over dit aanstekelijke nummer zodat menig slip in de rondte zal vliegen bij de komende optredens. De meisjes Belinda&José zijn, naast hun komende podiumactiviteiten, ook wekelijks te zien in hun eigen reality serie op Linda TV "De grote Belinda & José show". 

Burdy viert 25 jarig jubileum en presenteert nieuwe CD dubbel box en DVD
19-01-2017 18:00:00

De Groninger volkszanger Burdy viert zijn 25 jarig artiesten jubileum op 11 februari 2017 in Roden. Het begon allemaal met een geheime zender en het draaien van plaatjes in de plaatselijke discotheek. Inmiddels staat Bert Schaap al 25 jaar als zanger Burdy op de buhne. Een unieke mijlpaal. 

Duo Remix luistert naar hun fans en kennissen
19-01-2017 17:31:00

'Jullie doen het zo leuk, maar waarom maken jullie geen eigen nummers', dat hoort Duo Remix regelmatig van de fans en kennissen. Daarom brengt het duo een nieuwe, eigen single uit: ‘Wij met z’n twee’.  Duo Remix, bestaande uit Willem van Hooren en Hennie van der Vis, staan vrijwel ieder weekend op de bühne. “Wij kregen heel vaak te horen van Jullie doen het zo leuk, waarom maken jullie geen eigen nummers”, aldus Hennie, “Dus ja, het komt echt vanuit de mensen waar wij voor zingen”. 

Zangeres Angel geeft een rondje
19-01-2017 16:22:00

Zangeres Angel is allang geen onbekende meer in de wereld van de Nederlandstalige muziek. Haar nieuwe single 'Rondje van mij' is nummer 5 in de reeks. Dit vrolijke nummer vertelt eigenlijk al waar het over gaat. Hoe kan het ook ander, ons café...... alle mensen passeren de revue. Zo herkennen we die man wel aan de bar, maar ook het rondje aan de bar. De gezelligheid van het café en vooralal het genieten van het leven. Het is herkenbaar en vrolijk en laat je even de dagelijkse sleur vergeten.

Jesse viert carnaval 2017 met “Heidewitzka”!
18-01-2017 20:08:00

De Brabantse zanger Jesse heeft al heel wat top feestsingles op zijn naam staan. Na het succes van “Ik doe het nooit meer” en “Bloody Mary” heeft hij opnieuw een grote hit uit het verleden omgetoverd tot een echte feestkraker! Met zijn nieuwe nummer ”Heidewitzka” heeft hij een heerlijke plaat gemaakt met een dikke feestbeat en lekkere accordeon solo’s. De plaat is net als de voorgaande singels geproduceerd door André Kooiman uit Raamsdonksveer, die voor Jesse een plaat heeft afgeleverd met 200% meezing gehalte!

Samen naar de wolken kijken met Clown Jopie en Tante Angelique
18-01-2017 16:46:00

De bekende clown met het kiwi groene haar en zijn modieuze tante lanceren een nieuwe single. “Samen naar de wolken kijken” is afkomstig van hun laatste album: “25 jaar Feest”. Het is een mooi luisterliedje wat je niet zo snel zou verwachten bij het bekende kinderduo. In het nummer zingt Clown Jopie samen met Tante Angelique over de figuren die je in de wolken kunt zien. Onder leiding van hun vaste producer Aad Klaris werd het gevoelige nummer opgenomen. Tevens tekende Aad Klaris voor de tekst.

Gerard Palts lanceert échte Hollandse meezinger
18-01-2017 11:14:00

Gerard Palts uit Apeldoorn wordt in het land ook wel de ‘jongen van de handel’ genoemd. Deze alias kreeg Gerard doordat hij in 2013 bekend werd met zijn gelijknamige hitsingle ‘Jongen van de Handel’. Roy Donders prees het nummer in zijn reality-tv serie ‘Roy Donders  Stylist van het Zuiden’ en omschreef het zelfs als zijn ‘lijflied’. Gerard, die wekelijks optreedt op de meest uiteenlopende feesten, bracht in 2015 het liedje ‘Julietta’ uit. Hoewel het liedje zeer goed werd ontvangen, wilde Gerard toch terug naar een type liedje als ‘Jongen van de Handel’.

Deel 2 'Het verleden kruist het heden' van René Froger vrijdag te bewonderen op NPO1
18-01-2017 11:08:00

In het tweede deel van de special ‘Het verleden kruist het heden’ prijst René Froger zichzelf gelukkig met zijn carrière en zijn gezin. Ook over het niet lukken van een zegetocht in het buitenland is hij openhartig: “De heimwee naar mijn familie heeft me genekt. Als ik alleen was geweest, was het misschien wel gelukt. Maar of ik daar nou zo blij mee moet zijn geweest, weet ik ook niet”, zo vertelt de zanger. Maar spijt heeft hij er nooit van gehad. “Nederland was eigenlijk meer dan genoeg. 

Frans van Alkmaar neemt debuutsingle op bij Frank Verkooyen
17-01-2017 18:25:00

Zanger/entertainer Frans van Alkmaar zijn wieg stond in Alkmaar en daar is deze 50 jarige nog steeds gehuisvest. Ondanks dat hij al jaren zingt en actief is in het circuit, heeft Frans onlangs pas zijn eerste eigen single opgenomen. Hiervoor zakte hij af naar Breda om in The Boom! Music studio en in samenwerking met Frank Verkooyen, het nummer ‘Hey Fransie’ op te nemen. Jan Dulles, de leadzanger van de 3JS, nam het liedje eerder speciaal op voor de Volendamse Kermis. Het was trouwens  Willem Barth die Frans tipte eens naar ‘Hey Fransie’ te luisteren. 

Otto Roona start 2017 met zelf geschreven en gecomponeerd nummer
17-01-2017 17:45:00

Voor Otto Roona gaat 2017 goed van start. Zijn nieuwe titel ‘Proosten op het leven’ heeft voor hem een extra betekenis gekregen. Het nummer is namelijk door Otto zelf geschreven en gecomponeerd. Hij zocht contact met Jurgen Kuppens die voor hem de totale productie voor zijn rekening mocht gaan nemen, met een vruchtbare samenwerking tot gevolg. ',Dit nummer had ik oorspronkelijk voor iemand anders geschreven en gecomponeerd. Diegene heeft het nooit uitgebracht. Laatst luisterde ik naar de demo en dacht....ik ga er toch weer wat mee doen'...

Kapalone komt met nieuwe feestclip
17-01-2017 17:29:00

'Daar moet op gedronken worden'...zo luidt de titel van de nieuwe single en videoclip van zanger Kapalone uit het Brabantse Gemonde. De clipopnames zijn gemaakt tijdens zijn cd presentatie afgelopen zondag. De clip is de clip te zien op Youtube en spoedig op TV Oranje. Al vele jaren is een bomvolle feestzaal het decor tijdens de cd presentatie's van Kapalone en meestal zit er al snel zo'n 700 man publiek binnen. Naast alle optredens was dit tevens een mooie gelegenheid voor producent Cliphuis.nl om hier ook de shots te maken voor de nieuwe videoclip. 

TV Oranje viert donderdag 19 januari de 80ste verjaardag van Toon de Migra
17-01-2017 09:27:00

TV Oranje viert op donderdag 19 januari 2017 de 80ste verjaardag van Toon de Migra. Elk uur wordt een clip van deze bijzondere accordeonist vertoond. Toon maakte jarenlang samen met Stanny Goossens, Frans Hermans en Piet Queens deel uit van de legendarische band De Migra’s. Vanwege z’n gezondheid heeft Toon in 2012 een behoorlijke stap terug moeten zetten in de muziek. In 2014 kondigde hij op 77 jarige leeftijd aan dat hij na een tijdje uit de rolatie te zijn geweest weer helemaal terug was. Dat bleek van korte duur te zijn…‘Alles ging goed  totdat ik in 2014 een herseninfarct kreeg en ben nu verlamd aan de linkerkant. Ik ben nu aangewezen op hulp van mijn vrouw en zorghulp. Helaas kan ik ook geen accordeon meer spelen. Ik ben al mijn nummers die ik ooit opgenomen heb nu op een stick aan het zetten. Het zijn er meer dan 200. 

Brabantse formatie De Fik Erin gaat voor 'De laatste ronde'
16-01-2017 22:07:00

De Brabantse formatie De Fik Erin is al 10 jaar een begrip in het feesttentcircuit en sinds een jaartje of drie ook op de Nederlandstalige landelijke radio en tv. Sinds het debuutalbum 'Kijk ons nou' zijn de mannen serieus bezig met hun eigen sound en die hebben ze gevonden. Een mix van serieuze en grappige waargebeurde verhalen maken de teksten tot een herkenbaar geheel. Een strakke toch rocky ritmesectie, vrolijke melodieën en een blazerssectie waar je bang van wordt  zorgen ervoor dat de teksten staan een als huis.

'Ja als we gaan'....nieuwe feestsingle van Roy Geerts
16-01-2017 12:54:00

De jonge ambitieuze zanger Roy Geerts uit Teteringen heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd als feestartiest. Hij is nog geen 2 jaar bezig maar maakte al een aantal hele leuke singels. Met de aankomende carnaval voor de deur voegt hij met zijn nieuwste single daar weer aan toe! Het nummer “Ja als we gaan” is een gloednieuwe plaat die is geschreven en geproduceerd door André Kooiman. Het feestnummer is een echte meezinger met lekkere accordeon partijen en een vette beat.

Marco de Hollander start 2017 goed
16-01-2017 12:10:00

Precies vier weken na de aankondiging van het grote TheaterConcert op 29 juni, ging de telefoon bij Marco de Hollander. “Mijn management belde me op, en had goed nieuws. Ruim 50% van de kaarten waren namelijk al verkocht. Ik wist niet wat ik hoorde, zo snel dat dit gaat” aldus een trotse De Hollander. “Fans bepalen in dit vak, of je dit soort mooie momenten gegund zijn, en dit is een prachtige blijk van waardering” vertelt Marco verder. “Nu gaan we in januari de show in elkaar zetten. Het moet iets onvergetelijks worden, met live band, showballet en gast artiesten'.

Ray Co maakt Rotterdamse carnavalsplaat 'Als de bel weer gaat'
16-01-2017 12:03:00

Ray Co (oftewel Rene Koenegras) is een echte entertainer! De eigenaar van een theaterbedrijf was 15 jaar geleden al heel succesvol met het artiestenduo 'Eddie en Anita'. Samen traden ze op in o.a. het nieuwe Luxor, de Doelen en stonden zelfs een keer in Ahoy! Al een tijdje kriebelt het weer bij de Rotterdammer om weer te beginnen met een nieuwe act. Hiervoor benaderde hij producer André Kooiman die al veel grote feesthits maakte die Rene erg aanspreken, en samen doken ze de studio in om een nieuw idee uit te werken. 

De Partycaptains brengen echte meezinger met een vette beat
16-01-2017 11:53:00

De Partycaptains hebben al 2 jaar op rij een grote carnavalskraker gescoord. Hun debuutsingle “Van top tot teen” zette het duo meteen op de kaart bij feestend Nederland en ook met de opvolger “Tante mien” ging het succes in de hoogste versnelling door! Inmiddels is de bezetting van het duo veranderd en wordt Mitch Kerstens tegenwoordig vergezeld door Jurgen Rennen. Samen hebben ze de act verder geprofessionaliseerd met nieuwe outfits, een nieuw en verbeterd repertoire en nu ook met een nieuwe single.

JC Event / JC Travel organiseert 4 daagse muziekreis naar Winterberg
15-01-2017 14:04:00

JC Event / JC Travel organiseert van 24 t/m 27 maart 2017 wederom een oergezellige 4 daagse muziekreis naar Vakantiehotel Der Brabander in Winterberg met exclusieve muziekavonden winterpoolparty, diverse groepsactiviteiten en nog veel meer. Met optredens van o.a. Henk Damen, Wendy Rivers, Manfred Jongenelis, Wesley Ponsen, Bob Offenberg, Chris Haverman, Bjorn Litjes, Wilbert (Pigmans), Crist Coppens, Kapalone, Ron de Ridder & Jack van Raamsdonk.(artiesten & programma o.v.b. van wijzigingen). De presentatie van de feest/muziekavonden & groepsactiviteiten is in handen van tv persoonlijkheid en multitalent Johan Vlemmix. Gastvrouw Jolanda Clement laat weten dat er ook een speciale thema avond staat gepland met als dresscode white. 

Floris van Loon nodigt publiek uit bij opname clip van z'n carnavalssingle
14-01-2017 23:47:00

In Café Puntje Puntje wordt op donderdag 19 januari de clip opgenomen die hoort bij het nieuwe nummer van Bedrijfsleider Floris van Loon “Te Lam om te lopen”. Dit is een carnavalssingle gemaakt door Floris & Mario ft. Party DJ John. Vanaf 20.00 uur is publiek welkom om te clipopname bij te wonen. De tekst van “Te Lam om te lopen” is geschreven door Floris van Loon zelf en de productie gedaan door Kees Tel. Floris van Loon heeft de smaak duidelijk te pakken, want hij brengt deze maand nog een tweede carnavalssingle uit.

Vrijkaarten voor Nederlands IJsbeelden Festival
14-01-2017 16:30:00

Het Nederlands IJsbeelden Festival in Amsterdam presenteert nog t/m 5 februari het grootste en meest spectaculaire winterevenement dat ooit in ons land is gehouden! Geniet van adembenemende ijssculpturen van 42 van de beste ijskunstenaars uit de hele wereld. Het thema van de zesde editie van het Nederlands IJsbeelden Festival is ‘Music Inspires’. Deze sprookjesachtige sneeuw- en ijswereld is te zien in een 1.500 m² grote vrieshal aan de ArenA Boulevard in Amsterdam. Tickets kosten € 16,50, kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen € 10,00.

Feestartiesten.nl maakt data evenementen op de Vinkeveense plassen bekend
14-01-2017 11:25:00

Ook in 2017 organiseert Feestartiesten.nl weer een aantal evenementen op de Vinkeveense plassen. Tijdens deze 4 uur durende rondvaart ( 14.00 – 18.00 uur) in een partyboot van Rederij Klinkhamer vinden er live optredens plaats van Nederlandstalige artiesten. Daarnaast kunt u genieten van een koud- en warm buffet. De partyboot heeft een groot open bovendek, een gezellige bar, een goede muziekinstallatie, is voorzien van verwarming, een rolstoellift en twee toiletten. Als eerste staat ‘Vinkeveen zingt Hazes’ op het programma. Dit vindt plaats op zondag 9 april. Meewerkende artiesten zijn: Dennis Alberti, Sidney Bischoff,  Tony Anderson en Stefan Storm. De kosten hiervoor bedragen € 22.50 pp. Op zondag 21 mei staat ‘Peter Beense Live’ gepland. De artiesten in het voorprogramma worden spoedig bekend gemaakt. 

Luc Caals hoopt dat elke wintersporter zal meehossen op 'Blijf vannacht bij mij'
13-01-2017 22:05:00

Er is in Vlaanderen bijna niemand die langer op het podium staat dan Luc Caals. En als je nu dacht dat voor hem de tijd aanbreekt om het wat rustiger aan te doen… dan ken je Luc nog niet. Ook nu nog gooit hij zich met zijn volle gewicht op zijn allernieuwste project 'Blijf vannacht bij mij'.....een kaskraker waarop elke wintersporter hoog in de bergen zal meehossen tijdens een zot après-skifeestje. Luc wachtte met zijn debuut tot de wereld helemaal opnieuw was geboren en uitgevonden, want zo leek het wel eind jaren ’60.

Album 'Jetzt Geht's Richtig Los' van KLUBBB3 van niets op nummer 1 in Duitsland
13-01-2017 17:37:00

Een Nederlander, een Duitser en een Belg... Het zou het begin kunnen zijn van een goeie mop! Maar voor Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff is hun 'Spaß Projekt' toch aardig serieus geworden. De mannen komen vandaag met hun nieuwe album 'Jetzt Geht's Richtig Los' vanuit het niets op nummer 1 binnen in de officiële Duitse albumcharts. Iets wat voor maar weinig Nederlanders is weggelegd!  De 31 jarige Smit en zijn collega's zijn compleet door het dolle heen: 'We hebben onszelf echt 3 keer moeten knijpen om te beseffen dat dit geen droom is! 

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
13-01-2017 17:30:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 3 februari van 16.00 tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst.  

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl