RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single Gebroeders Ko getiteld 'Mijn stamcafé'
06-10-2017 22:03:00

'Mijn stamcafé' is de titel van de nieuwe single van de Gebroeders Ko die in aanloop van hun 20 jarig bestaan op 11-11-17 vandaag gelanceerd wordt. Het is weer een zelf geschreven en gecomponeerd nummer zoals we van Ton en Gerard Koopmans gewend zijn. Deze keer hebben ze gekozen voor een lekkere wals waarbij wederom niemand stil kan blijven staan. Het nummer gaat over een uitstervend fenomeen 'Mijn stamcafé', zoals vroeger bijna iedereen wel één had. Daar kon je lief en leed met elkaar kon delen en iedereen gelijk was. 

'Liefde is overal' titelsong van nieuwe K3 film
06-10-2017 21:52:00

Hanne, Marthe en Klaasje presenteerden vandaag de titelsong van hun eerste film K3 Love Cruise. De meiden van K3 varen in deze film mee op een cruiseschip om tijdens het slotfeest een spetterend optreden te geven. Ondanks Elvin de parelelf, die roet in het eten probeert te gooien, leren de meiden dat liefde uiteindelijk alles overwint. In het nummer Liefde is overal staat de kracht van liefde dan ook centraal. In de bijbehorende clip neemt K3 je helemaal mee in de sfeer van K3 Love Cruise. 

Piraten Pret met Clown Jopie & Tante Angelique
06-10-2017 21:45:00

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 20e fanclubdag vieren met de show “Piraten Pret”.  Op zaterdag 04 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis.  Vanaf 15:00 uur barst het feest los in Alcazar Events. De show “Piraten Pret” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo is aangespoeld op een pirateneiland, Clown Jopie vindt dit niet zo’n probleem. Tante Angelique maakt zich iets meer zorgen.

Lytse Hille heeft de Oranje Kroon
06-10-2017 21:36:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 oktober is dat ‘Ik lach me de ballen uit mijn broek’, de nieuwe single van Lytse Hille. De Friese zanger verrast ons opnieuw met een opmerkelijke titel, nadat hij eerder dit jaar al een bescheiden hit scoorde met ’24 Billen’. Feestmuziek met een wat ‘prikkelende’ tekst past wat ons betreft heel goed bij de vrolijke en ongedwongen uitstraling die Lytse Hille van nature heeft. De clip, die grotendeels werd opgenomen in Amsterdam, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Rob de Nijs lanceert z'n nieuwe album 'Niet voor het laatst'
06-10-2017 21:25:00

'Niet Voor Het Laatst' is de titel van het nieuwe album van Rob de Nijs, een van de meest succesvolle zangers die de Nederlandse popmuziek ooit heeft voorgebracht. Het bevat bijdragen van o.a. Frédérique Spigt, Jan Rot, Daniël Lohues, Erik de Jong alias Spinvis en Paskal Jakobsen van BLØF. Het is ook het album waarop de ooit zo vruchtbare samenwerking met Belinda Meuldijk als tekstschrijfster weer nieuw leven is ingeblazen. “Het is een album waarop ik kwetsbaarder durf te zijn dan ooit”, zegt de zanger daar zelf over. 

TV Oranje nieuwsbrief: editie 6 oktober 2017
06-10-2017 21:10:00

Vrijdag 6 oktober in de nieuwsbrief van TV Oranje: Vrijkaarten voor de Nacht van Holland en 'Heel Holland op z'n Kop', nieuwe TV Oranje Supporters drie maanden gratis lid, Lytse Hille heeft de Oranje Kroon, de inhoud van de komende aflevering van Toppers van Oranje, win een CD van Mieke en de aanbiedingen in de TV Oranje Shop. Ben je nog geen abonnee? Meld je dan nu aan op http://www.tvoranje.nl/ of bekijk de nieuwsbrief van deze week online via deze link.

Matthijs Koning houdt van het leven
06-10-2017 21:01:00

Een aantal jaar geleden zong Matthijs Koning tijdens een optreden met live band de originele versie van z’n nieuwe single ‘Hou van je leven’. Op dat moment vond hij een aangepaste versie nog niet bij hem passen. Inmiddels denkt hij daar anders over en liet door Frank Verkooyen het oorspronkelijke country nummer ombouwen. ‘Frank heeft er vervolgens een up-tempo slinger aangegeven en Koen Koning schreef de Nederlandstalige tekst’, aldus Matthijs. De 26 jarige zanger uit Oosterhout nam de clip op voor een green screen. 

Debuutalbum 'M'n Favoriet' van Ramon Hermans een feit
06-10-2017 08:34:00

Alle tracks op het debuutalbum 'M'n Favoriet' zijn in zijn geheel geschreven door Raymon en geproduceerd door Harald Queens. De twee, die al een aantal hit-singles scoorden waaronder, 'M’n Favoriet' en 'Nu of Nooit', hebben het afgelopen jaar in vele sessies diverse nieuwe muzikale richtingen verkend voor dit album. 'Het is fijn om met iemand samen te werken waarbij je je op je gemak voelt in de studio. Harald geeft me alle ruimte om de muziek te maken zoals ik het wil. Uiteindelijk zitten we altijd wel op één lijn', aldus Hermans.

Belinda Kinnaer kiest uit ‘Duizend mannen’
05-10-2017 22:28:00

Het was Jannes die Belinda Kinnaer afgelopen mei tijdens de Lukassen Producties muziekreis in Griekenland tipte over een lied waarvan hij dacht dat dat echt bij haar zou passen. ‘Het is heel iets anders dan wat je van mij gewend bent maar ik vond het meteen een geweldig nummer. Ik besprak het met m’n vaste producer Edwin van Hoevelaak die de song van een country sausje en schitterende arrangementen heeft voorzien. Jan en Louis keizer hebben de tekst geschreven en ‘Duizend mannen’ is het resultaat’, vertelt Belinda. 

De Parel van de Jordaan presenteert nieuwe single
05-10-2017 13:48:00

De liefde voor het zingen begon voor Soraya op haar tiende. Het was het bekende vertrouwde terrein en in huiselijke sfeer. Het duurde nog even tot ze werd ontdekt en dat was in Café Looyen door Maurice Nantille. Maurice voorspelde een grootse toekomst voor deze 'Parel van de Jordaan'. Vele talentenjachten volgden en bij een groot aantal ging ze er met de hoofdprijs vandoor. Het heeft er zelfs toe bijgedragen dat ze “De stem van de “ Douwe Egberts” commercials werd. 

'Ik heb je lief.....nieuwe single Mike Moria
05-10-2017 11:58:00

Mike Moria, geboren in Zaandam begon in het jaar 2000 met zingen. Hij gaf zich op bij veel talentenjachten en bij een aantal heeft hij ook in de finale gestaan. In 2004 is Mike begonnen met het schrijven van nummers voor diverse artiesten waaronder Wesley van Doesburg en Soraya. Mike wilde graag weer een eigen nummer en schreef het lied 'Ik heb je lief' voor zich zelf. Na een lange zoektocht kwam hij door Willeke Schoonewille in aanraking met producer Roy Otters (Anro Producties) uit Apeldoorn. 

Rogier Voormolen is Mister X
04-10-2017 16:35:00

Rogier Voormolen kwam op het idee om te kijken of het nummer 'Zijn het je ogen' van Koos Alberts in een gipsy versie een kans zou krijgen en wilde dat doen als Mister X. Diverse collega-artiesten en een aantal radiozenders gingen er op los. Dee mooiste namen kwamen naar voren. Mede door het feit dat men niet wist wie de zanger was werd dit nummer door de zenders opgepakt. Rogier is benieuwd wat het lied gaat doen, nu er een naam en gezicht bij is gekomen. Rogier Voormolen is echt geen onbekende meer in het vak.

Popgroep STORM3 brengt tweede Nederlandstalige single uit
04-10-2017 14:40:00

De heren van STORM3 kijken terug op een uitstekend en succesvol 2017 met vele optredens tijdens o.a. de Rainbow Ice Skate in Gouda de closing party van de Gay Pride in Amsterdam , Panndora, GayPride-Amersfoort en vele andere leuke optredens. Daarnaast is hun Engelstalige single ‘Lost another chance’ worlwide uitgebracht! Deze boyband is klaar voor een nieuw avontuur! De popgroep bestaande uit Patrick, Devon en Koen brengen op 4 oktober 2017 dus de opvolger van 'Voor Eeuwig" uit met de pakkende titel "Ga Ga Ga'. 

Berget Lewis blaast jury X Factor UK omver
04-10-2017 14:23:00

Zangeres Berget Lewis heeft tijdens haar auditie bij de Britse variant van X Factor de jury omvergeblazen. Tijdens haar optreden zong Berget Purple Rain van Prince en dat maakte diepe indruk op de juryleden. Berget kreeg behalve de complimenten voor haar optreden ook een ticket voor de "Bootcamp" ronde. Afgelopen zondag was het zover en bracht zij het schitterende nummer 'A Song For You' met volle overtuiging! Daarmee is Berget door naar de "6 Chair Challenge". 

Hein & Ken maken zich bekend
03-10-2017 19:44:00

Twee weken geleden kwam er plotsklaps een single op de markt van een geheel nieuw en tot dan toe onbekend duo, namelijk ‘Hein & Ken’. Veel wilden ze nog niet van zichzelf prijsgeven. Alleen hun debuutsingle kwam uit. Inmiddels draait de single op veel grote (landelijke) radiozenders en laten beide heren eindelijk los wie ze zijn. Hendrik en Dirk de Gooier, beiden afkomstig uit Emmen maken als duo een flitsende start door met hun debuutsingle.

Loek Duinmeyer pakt uit met boek en lied ’Musical van Water en Land’
03-10-2017 19:09:00

Loek Duinmeyer uit Heerhugowaard pakt muzikaal uit met een nieuw lied en het boek ‘Musical van Water en Land’ met dezelfde titel, geschreven voor het derde album van Loeksband ’Land van Leeghwater’. In het boek neemt Loek u mee met het koor 'De Nieuwe Tijd' uit Alkmaar, naar de opvoering van hun musical over leven en overleven in Alkmaar en het Land van Leeghwater. Waarin een zoektocht naar de munt van Justerland de geschiedenis weergeeft van Noord-Holland en de strijd tegen het telkens weer oprukkende water. 

Voor mij ben jij de mooiste…nieuwe single van Willem Jansen
03-10-2017 18:55:00

'Voor mij ben jij de mooiste' is de titel van de nieuwe single van Willem Jansen. Het nummer is gecomponeerd en geproduceerd door Marco Luesink (Studio-Evolution). 'Wat goed is moet je niet veranderen. Er is een hele goeie klik en Marco Luesink weet precies wat ik graag zing', aldus Willem. Het is ook het genre die Marco graag produceert. Daar kan hij alles in kwijt. Met dit lied hopen Willem Jansen en Marco Luesink net dat ene stapje meer te kunnen zetten. Het nummer is met veel liefde passie en plezier geproduceerd.

Fanclubavond van Adrian Mey vindt plaats op zaterdag 28 oktober
03-10-2017 16:56:00

Zaterdag 28 oktober 2017 zal de jaarlijkse Fanclubavond van de uit Aduard afkomstige zanger Adrian Mey weer worden gehouden. Dit jaar vindt het feest plaats in Grand Café Brugzicht te Aduard vanaf 20:30 uur. (zaal open vanaf 20:00 uur). Aan deze avond zal worden meegewerkt door niemand minder dan Peter Schaap (o.a. bekend van de hit “Adem mijn adem”, zangeres Liza, zanger Stevan Bloema en “Dorus”. Vanzelfsprekend zal Adrian Mey zelf ook een aantal keren optreden met zowel evergreens als ook nieuw repertoire en zal hij een aantal verrassingsduetten brengen! De presentatie van deze avond is in handen van Radio Westerkwartier presentator Roelf Pijpker uit Aduard. Ook zal er deze avond een verloting worden gehouden waarmee leuke prijzen te winnen zijn. 

Joey Hartkamp wint Buma NL Award voor Grootste Talent
03-10-2017 16:24:00

Gisterenavond heeft de Arnhemse zanger Joey Hartkamp de Buma NL Award gewonnen in de categorie ‘Grootste Talent’. Daarmee liet hij de twee andere genomineerden, Mart Hoogkamer en Raymon Hermans, achter zich. Na momenten van spanning mocht de zanger zijn nummer live zingen voor het publiek tijdens de Award show. Het nummer viel erg in de smaak en meteen werd duidelijk waarom Hartkamp is uitgeroepen tot grootste talent.

Volgens Kees Haak zijn alle vrouwen de baas
03-10-2017 12:03:00

In navolging van zijn zomerhit 'Het is weer zomer' heeft Kees een nieuwe knaller gemaakt. Kees Haak heeft het wel een klein beetje aan de stok gekregen met zijn vrouw, na zijn laatste single, vandaar dat Melchior Rietveldt een liedje voor hem heeft geschreven 'Alle vrouwen zijn de baas!'. Kees Haak zegt: ''Ik vind vrouwen helemaal te gek, alleen kunnen ze best wel eens zeuren.'' Zoals bij elk liedje van Kees krijg je toch meteen weer een glimlach op het gezicht. Meer info: www.facebook.com/profile.php?id=100009791406045

Winnaars Buma NL Awards 2017
03-10-2017 00:31:00

Frans Bauer, Boef, Vreemde Kostgangers, Marco Borsato, Henk Dissel en Ronnie Flex waren maandagavond in TivoliVredenburg de belangrijkste winnaars tijdens de uitreiking van de Buma NL Awards. De uitreiking kende dit jaar een aantal primeurs. Voor het eerst werden ook Nederlandstalige 'urban' en alternatieve muziek met een Buma Award onderscheiden en mochten naast de artiesten, ook de componisten en muziekuitgevers op het podium een beeldje in ontvangst nemen. In totaal werden 38 prijzen uitgereikt in 11 categorieën. Een ontroerde Lenny Kuhr kreeg een Lifetime Achievement Award voor haar gehele oeuvre. 

Johan Heuser lanceert jubileumsingle 'Als is jouw lach zie'
03-10-2017 00:26:00

Johan Heuser viert feest! Al meer dan 20 jaar is de altijd goedlachse volkszanger een vaste waarde in de Nederlandse muziekwereld. En dat mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! De zanger die ontdekt is door Corry Konings (en zelfs een duettenalbum met haar heeft uitgebracht) en al sinds jaar en dag hit na hit scoort, trakteert zijn fans op een nieuwe single én videoclip! Manfred Jongenelis die de nieuwe track heeft geschreven én geproduceerd, levert een staaltje maatwerk af. 

Edwin van Hoevelaak ontvangt Hollandse Meesters Award
03-10-2017 00:15:00

Edwin van Hoevelaak heeft op Buma NL de Hollandse Meesters Award ontvangen. De award is een erkenning voor een auteur die over een langere periode met Nederlandstalig repertoire succesvol is geweest en daarmee onmiskenbaar een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandstalige muziekcultuur. Wim van Limpt, CEO van auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra, overhandigde de prijs. De componist, tekstschrijver en producent schreef de afgelopen jaren mee aan meer dan vijfhonderd liedjes.

Jan Smit presenteert Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond
02-10-2017 23:44:00

Na het succes van de Sterren Muziekfeesten op het Plein presenteert Jan Smit het Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam op vrijdag 8 december. Met een avond vol spectaculaire optredens en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits, is Nederland met het Muziekfeest van het jaar: een symfonische avond een nieuw eindejaarsevenement rijker. 

Nieuwe single Henk Harders getiteld 'Ik hou van het leven'
02-10-2017 13:08:00

De uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders is terug met een hitgevoelige nieuwe single, getiteld “Ik hou van het leven”. Henk is al enkele jaren actief en zijn populariteit breidt zich steeds verder uit in Nederland en België. Met een goed gevulde agenda, een prachtige warme stem en het charisma van een echte artiest is zijn ster rijzende. Singles zoals als “Zie hoe mooi het leven Is”, “Zie Ii Een Ster”, “Mary Jane” en “Geef jouw hart aan mij” zijn dan ook regelmatig te horen op de landelijke en regionale Nederlandstalige én Belgische radio zenders.

Manfred Jongenelis tekent exclusive publishing deal met Cornelis Music/ BMG Talpa Music
02-10-2017 12:56:00

Manfred Jongenelis heeft een exclusieve publishing deal met Cornelis Music/ BMG Talpa Music getekend.Als producer was hij al verantwoordelijk voor enkele successen van o.a. Marianne Weber, John de Bever, Wesly Bronkhorst, Willem Barth en John West. Naast het produceren en het live begeleiden, op accordeon, van vele Nederlandstalige artiesten is Manfred zich steeds meer gaan toeleggen op het schrijven van liedjes. 

André Hazes wint de Ticketmaster Award
02-10-2017 12:49:00

Maandag 2 oktober is André Hazes verrast met de Ticketmaster Award voor populairste Nederlandstalige artiest van het afgelopen jaar. Hij ontving de award uit handen van oud- winnaar Marco Borsato. Dit gebeurde tijdens het muziekevent Buma NL in TivoliVredenburg in Utrecht. Samen met Marco Borsato verzorgde André Hazes het openingscollege van Buma NL. Hierin werd uitgebreid ingegaan op André’s carrière en zijn passie voor het vak. 

Stoer feestje met Gino Compromesso
01-10-2017 13:48:00

Gino houdt wel van een stoer feestje! Deze Oer-Brabantse knaap heeft met diverse bands en acts vele podia een feestelijke schuurbeurt gegeven! Hij was actief als drummer/zanger/entertainer in o.a. Rock & Loll band ‘WC Experience’ en feestact ‘Alle 13 Jaanke’. Momenteel zingt en drumt deze muzikale levensgenieter in smartlappenformatie ‘Rooie Rico XXXL’ en allrounde pianoshow 'The Pianoman & Friends'. Nu wordt het tijd om met zijn solo-act ‘Gino Compromesso’ het land in te gaan. Zijn eerste single komt er medio november aan! En jawel hoor, je kunt 'Gino Compromesso' ook boeken op jouw feest! Dat wordt meelallen met overbekende feestklassiekers...maar dan wel 'op z'n Ginoos' …. Net FF anders dus!

De 'Als je later GROOT band' lanceert debuutsingle 'Oversteken'
30-09-2017 12:13:00

Met trots presenteert NL Factor de kindernederpopband, de 'Als je later GROOT band'. De band bestaat uit 4 gepassioneerde muzikanten, waaronder een aantal leerkrachten. Door hun liefde voor muziek en kinderen hebben zij in 2016 de krachten gebundeld en weten zij op een swingende en hippe manier theater te maken met een educatieve knipoog. In samenwerking met het cd-label NLFactor wordt vandaag de debuutsingle 'Oversteken' gereleased. 

John de Bever met 'Ga maar terug naar je eigen land' op nummer 1 in de iTunes TOP100
29-09-2017 18:04:00

Platenmaatschappij Berk Music komt met leuk nieuws! John de Bever weet met zijn spraakmakende single 'Ga maar terug naar je eigen land' binnen een aantal uur de nummer 1positie van de prestigieuze iTunes TOP100 te behalen! Na het succes van 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' blijkt ook deze nieuwe feestplaat een schot in de muzikale roos! John is na een kortstondige tijd in Spanje en China terug in zijn eigen Nederland! Na een huwelijk met een Spaanse schone én een overvloed aan de Chinese keuken eindigt zijn avontuur. 

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje op 6 oktober
29-09-2017 16:47:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! Op vrijdag 6 oktober is er weer een opnamedag. Alle artiesten zijn dan van 16.00 tot 20.00 uur van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op onze website geplaatst. 

Nieuwe single ‘Dans’ van Marloes van Ham verschijnt op het Telstar label
29-09-2017 16:37:00

Marloes van Ham timmert al een tijdje aan weg om zich te ontplooien als zangeres. Ze treedt al meerdere jaren op als cover zangeres. Omdat ze ook eigen repertoire uit wilde brengen  lanceerde ze in 2015 haar eerste eigen single ’30 dagen zonder jou’.   Dat leverde haar veel positieve reacties op. Onlangs kwam ze in contact met Hans Vrolijks die haar een demo liet horen van ‘Dans’. ‘Ik was gelijk verkocht. In de studio van Hans Vrolijks hebben we vervolgens het nummer opgenomen en was er erg tevreden over. 

Dave Dekker vervangt Ridder van Kooten in Tina de musical
29-09-2017 15:24:00

Terwijl in Amsterdam de repetities in volle gang zijn, maakt producent Homemade Productions vandaag bekend dat Dave Dekker als alternate van Ridder van Kooten te zien zal zijn in Tina de musical. Dave Dekker kreeg landelijke bekendheid met zijn hoofdrol als kleine Ciske in Ciske de Rat de musical, waar hij na afloop van de première toenmalig Koningin Beatrix mocht ontmoeten. Daarna nam hij deel aan The Voice Kids seizoen 1 en kreeg hij zijn eigen real life soap bij SBS: Dave Dekker Dendert Door. Met Danny de Munk nam hij het nummer Laat ons niet alleen uit en trad hij op in o.a. De Wereld Draait Door, All you need is love, RTL Live, Mooi weer De Leeuw en het Musical Awards Gala. Zijn zelfgeschreven single Ik kijk in je ogen is later opnieuw uitgebracht door Gerard Joling en Jandino Asporaat.

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon
29-09-2017 15:09:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 oktober is dat ‘Zal ik jou ooit nog zien’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het gaat om een liveopname, gemaakt tijdens het concert dat de Amsterdamse zanger gaf in een uitverkocht Koninklijk Concertgebouw. Hij bracht daarbij een prachtige versie ten gehore, dat afkomstig is van zijn album ‘Op Weg’ uit 2015. Begeleid door een orkest met stemmige strijkers laat Wesly horen dat hij tot de top van de Nederlandstalige muziekwereld gerekend mag worden. 

Thuis....nieuwe single van Marco Borsato
29-09-2017 12:12:00

Marco Borsato kondigt vandaag zijn nieuwe single ‘Thuis’ aan. Het is het eerste nieuwe werk afkomstig van het gelijknamige album ‘Thuis’, dat op vrijdag 17 november uitkomt. De zanger maakt eveneens bekend dat hij op donderdag 16 november een exclusief concert in Paradiso geeft.De carrière van de gelauwerde popzanger telt inmiddels ruim 27 lentes waarin hij talloze hoogtepunten beleefde, zoals vele uitverkochte tadionconcerten in Nederland en België en een aaneenschakeling van bekroonde singles en albums. 

Randy Schoonderwaldt ft Nexus coveren 'Subeme la radio' van Enrique Iglesias
29-09-2017 11:55:00

'Zet de radio maar harder', zegt  plugster Joyce Notenboom over de nieuwe single van Randy Schoonderwaldt ft Nexus. Randy komt namelijk met een echte Latin knaller van formaat. ‘Betoverd’ is een Nederlandstalige cover van Enrique Iglesias zijn grote zomerhit “Subeme la radio”. Voor deze cover ging Randy de samenwerking aan met de getalenteerde rapper Nexus uit Breda, wie niet bang is voor een muzikale uitdaging en daarin graag zijn grenzen opzoekt. Deze cover is wederom geproduceerd door Frans van Nispen bij Mickim Music.

Kevin Nuijten komt met nieuwe single
28-09-2017 19:33:00

Vannacht ben jij de mijne’ is de tweede single van Kevin Nuijten. Deze afgestudeerde sportleraar die momenteel werkzaam is bij een groot interieurconcern, begon enkele jaren geleden als geintje met zingen tijdens carnaval, après-ski avonden en in de kroeg. De reacties die Kevin hierop kreeg waren steeds zo positief dat hij begon na te denken over het opnemen van een eerste single ‘Vanavond gaan we los’, welke vervolgens goed ontvangen werd door de radio stations en in het land.

Chris Haverman gaat met platenlabel Rood-Hit-Blauw samenwerken
28-09-2017 13:50:00

De uit Raalte afkomstige Chris Haverman laat weten zijn volgende produkties onder de vlag van Rood-Hit-Blauw uit te gaan brengen. 'Chris bezit een prima stemgeluid en met deze volwassen sound verwacht ik voor hem een mooie carrière als zanger. Een mooi steentje wordt bijgedragen door de uitmuntende studio van Manfred Jongenelis, opnames hiervandaan maken mij altijd blij……', aldus Ronald Visch van platenmaatschappij Rood-Hit-Blauw. Binnenkort meer nieuws over Chris Haverman en zijn nieuwe single “Het maakt me niet uit’’ !

Alwin krijgt de kriebels.....
28-09-2017 13:44:00

Na zijn single van vorig jaar “Jij hebt veel meer dan andere vrouwen”, heeft hij samen met zijn vaste producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, een waardige opvolger gemaakt. Het liedje “De Kriebels” is wederom een liedje dat na een paar keer horen, een hele dag blijft meezingen. De vrolijke klanken, de opbouw en het herkenbare stemgeluid van Alwin, zorgt er voor dat het in je geheugen blijft hangen. Om dit plaatje te versterken zijn er op mooie locaties beelden geschoten voor zijn videoclip. 

Extra concerten André Rieu binnen 2 uur uitverkocht
28-09-2017 13:24:00

De drie extra concerten van André Rieu in Maastricht die gisteren in de verkoop gingen waren binnen een 2 uur uitverkocht. Vanwege de enorme belangstelling is besloten een laatste, extra weekend toe te voegen. De drie nieuwe concerten vinden plaats op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 juli 2018. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool