RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dario laat met 'Donder en bliksem ' andere kant muziekstijl horen
27-09-2017 21:39:00

Dario staat bekend om zijn feestmuziek. Een feestje bouwen is zijn beroep, maar met de nieuwe single ‘Donder en bliksem’ laat hij zien dat hij een muzikale duizendpoot is. “Ik had het idee om een andere kant van mijn muziekstijl te laten horen”, aldus Dario. De volkszanger blijft bij gezellige, volkse muziek, maar de nieuwe single ‘Donder en bliksem’ laat net even een andere kant van Dario zijn stijl horen. “Dat komt omdat dit meer poppie is”, verklaart hij. Het blijft up-tempo, maar het bevat net een andere invalshoek. 

Janneke de Roo hoopt fans blij te maken met nieuwe single 'Jij bent de liefde'
27-09-2017 21:31:00

Janneke de Roo is blij met de nieuwe single ‘Jij bent de liefde’ die ze samen maakte met producer Kees Tel. Ze vond dat er wel weer een gezellig en vrolijk nummer kon komen. “Mijn fans zijn er ook blij mee, dat weet ik zeker, want die willen mij blij zien”, aldus Janneke. Volgens Janneke de Roo is het tijd dat de fans haar weer écht blij zien. Na een aantal jaren van verdriet na het overlijden van haar man Kor, is het daar nu tijd voor. “Er moest wel een nummer komen waar ik zeker van weet dat Kor het mooi had gevonden.

Ricardo steekt Careless Whisper in een Nederlandstalig jasje
27-09-2017 13:53:00

Ricardo van Vugt lanceert een Nederlandstalige versie van de grootste hit van George Michael. Frank van Etten heeft het nummer 'Careless Whisper' onder handen genomen met als resultaat 'Zolang ik maar bij je ben'. Daarnaast heeft van Etten ook nog eens 2 andere nummers gemaakt voor de 37 jarige zanger uit Helmond. De eerste hiervan zal tijdens de donkere dagen verschijnen en de andere in het begin van 2018. Ricardo is tevens van plan om zijn zangcarrière een nieuwe boost te geven. 

'Voor altijd'....nieuwe single van Sister Sister
27-09-2017 13:30:00

Sister Sister bestaat uit twee goedlachse en spontane meiden afkomstig uit Zuid Oost Drenthe. Samen vormen ze al jaren een ijzersterk en uniek zangduo. Waar ze ook optreden het dak zingen ze eraf!  Geen repertoire is hun beide vreem. Of het nu gaat om de meezingers, rock, soul, country, Nederlands- of Engelstalig. Allround inzetbaar  en altijd kwaliteit. Sister Sister bestaat uit de zussen Yonina en Melissa Hendriks beide van jongs af aan besmet met een virus dat zingen heet.

Frank Verkooyen hoopt met 2017 versie van 'De waarheid' van Lucas & Gea succes te behalen
27-09-2017 00:17:00

Frank Verkooyen tracht met een nieuwe versie van ‘De waarheid’ van Lucas & Gea het nummer nieuw leven in te blazen. Volgens de zanger was het de hoogste tijd om deze klassieker uit 2002 om te buigen tot het betere 'feestwerk'. Als shownieuwredacteur van TV Oranje Shownieuws ben ik, Gert Reehuis, van mening dat de oorspronkelijke versie van Lucas & Gea, met de karakteristieke stem van Lucas Hulshof, niet te overtreffen valt. Ik denk dat de echte piraten uiteindelijk zullen kiezen voor de versie van Lucas & Gea.

Nieuwe single van Evert Baptist gaat over z'n jeugdliefde Aaltje
26-09-2017 23:39:00

Evert Baptist lanceert wederom een single met een hoog feestgehalte en een pakkende, diepgaande tekst. Deze opvolger van oa.'Hoe de Vuk is Gretha' en 'La La La Gehaktbal' is weer van hoogstaand niveau zoals we ook gewent zijn van de Nachtegaal van het Noorden. Deze keer gaat de single over zijn jeugdliefde Aaltje. Alhoewel Evert al jaren getrouwd is met Gretha, kan hij Aaltje niet vergeten. 

K3 gaat samenwerking aan met Jan Smit
26-09-2017 23:22:00

De meiden van K3 zijn superdruk met hun nieuwe film, K3 Love Cruise, en het opnemen van hun gelijknamige nieuwe album die beide later dit jaar uitkomen. Daarnaast stralen ze vanaf mei 2018 in een gloednieuwe K3 Show. Ondanks hun drukke agenda hebben Hanne, Marthe en Klaasje tijd gevonden om in het voorjaar van 2018 samen te werken met niemand minder dan Jan Smit. Dit maakte de Volendamse zanger vanavond bekend in het Vlaamse televisieprogramma ‘Van Gils & gasten’.

Genomineerden Buma NL Grootste Talent zijn bekend!
26-09-2017 23:10:00

Op maandag 2 oktober 2017 worden in Tivoli Utrecht de BUMA NL Awards uitgereikt. Onze vrienden van Sterren NL omarmen de prijs voor het Grootste Talent. Presentator Lucas van Leeuwen zocht de drie genomineerden; Joey Hartkamp, Raymon Hermans en Mart Hoogkamer op, om ze te overvallen met hun nominatie in deze categorie. Wie de Award uiteindelijk gaat winnen weten we op maandag 2 oktober. Vorige week ontvingen 25 Nederlandse bands en artiesten, verdeeld over 11 categorieën, al een nominatie voor de Buma NL Awards.

Ron van Hoof heeft beste medicijn tegen chagrijn
26-09-2017 14:40:00

Het is een onvervalste disco klassieker! De kans is dus enorm groot dat je als luisteraar meteen in een vrolijke mood komt, zodra de nieuwe single van Ron van Hoof via de speakers tot je komt. Voor deze Brabander is het zijn vierde landelijk uitgebrachte solosingle binnen een kort tijdsbestek. Vorig jaar tekende de zanger voor de liedjes; ‘Het leven met jou’ en het prachtige ‘Vrouw van mijn leven’ terwijl de in Putte geboren en getogen Ron, dit jaar ‘Lieve Lieze’ op single zette. 

Succesvolle Kerstshow Vuile Huichelaar ook dit jaar weer in het theater
26-09-2017 14:23:00

Na de succesvolle, strak uitverkochte Kerstshow van voorgaande jaren, komen de dames van Vuile Huichelaar weer naar het theater met deze vrolijke meezing-kerstshow vol klassieke, swingende, tenenkrommende en tranentrekkende Kerstliedjes, van 30 november t/m 29 december te zien in verschillende theaters in Nederland. December is een bijzondere maand. Beginnend met Sinterklaas en alle discussies eromheen, gevolgd door Kerst met zijn eigen verwachtingen en uiteindelijk Oud en Nieuw met mooie voornemens.  Het is een tijd van geld uitgeven, boodschappen doen, agenda’s bijhouden en… er wordt ineens enorm veel van je verwacht. Mooie outfits, ingewikkelde gerechten, opgelegde gezelligheid, wie draait er op voor het diner met de (schoon)familie… en roep nog maar wat van die problemen.

Extra concerten André Rieu in Maastricht
26-09-2017 14:05:00

De drie concerten van André Rieu in Maastricht die vorige week in de verkoop gingen waren binnen een dag uitverkocht. Vanwege de grote belangstelling worden 3 nieuwe concerten op 13, 14 en 15 juli 2018 toegevoegd  De officiële kaartverkoop voor de extra concerten start op woensdag 27 september om 10.00 uur via www.andrerieu.com

Kan zangcoach Alice Maywood jou op weg naar de top helpen???
26-09-2017 13:52:00

Alice Maywood, onlosmakelijk verbonden met de successen als ‘Late at night’, ‘Mother how are you today’, ‘Give me back my love’, ‘Mano’, ‘Ik wil alles met je delen’ en het sprankelende ‘Rio’ weet als geen ander dat een zangcoach het maximale uit je stem kan halen. De zangeres die tekende voor de gouden successen ten tijde van Maywood was jarenlang het synoniem voor de naar het leek onafscheidelijke band tussen twee zussen. In 1979 verscheen als eerste single ’Since I met you’. In de loop der jaren behaalden ze met tal van singles en albums de gouden- en platina status. Niet alleen in ons land maar tot ver over de grenzen. 

Zangeres Sammy-Yo zingt over haar kindermisbruik
26-09-2017 12:11:00

Het is nooit de bedoeling geweest van Sammy-yo een nummer te lanceren dat zo gevoelig en zo persoonlijk is. 'Doordat ik eindelijk instaat was om mijn trauma's te verwerken in de muziek en de song mij vrijheid en acceptatie gegeven heeft, besefte ik dat ik dat niet voor mezelf mocht houden, maar dat het gedeeld moest worden. Mijn wereld veranderde van destructie naar constructie en daar ben ik erg dankbaar voor. Het is een turbulente weg geweest vol met gevoelens van schaamte over de gebeurtenis maar nu ik vrij ben van deze gevoelens hoop ik mensen te inspireren zodat ook zij instaat zullen zijn zichzelf te bevrijden', aldus Sammy-Yo.

Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2017'!
26-09-2017 11:52:00

Televisiegids Totaal TV organiseert voor het tiende achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Elk jaar staat TV Oranje hierbij in de Top 5. Vorig jaar werden we zelfs tweede! Ook dit jaar kun je helpen om ons een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 160 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Dus ben jij fan van Hollandse muziek? Laat dan van je horen en breng zo snel mogelijk je stem uit via totaaltv.nl/verkiezing.

Kevin Apfel brengt zijn levensmotto, Geniet toch van het leven, op single uit
26-09-2017 11:18:00

Zoals vele zangers, begon ook Kevin Apfel al jong met zijn eerste stapjes in de muziekindustrie. Als DJ deed hij veel ervaring met muziek op, en de overstap naar een zang carrière kon niet uitblijven. Hij was bij menig talentenjacht te zien, en wist daardoor zijn performance en zangtechniek naar een professioneel level te brengen. Begin dit jaar nam Kevin de stap om te gaan zoeken naar een studio waar hij zijn eerste single ging maken. Bij Strictly Music voelde hij zich meteen thuis en samen met Peter van Nierop werd begonnen aan een lekkere meezinger. 

Vrijdag 29 september verschijnt 'Ga maar terug naar je eigen land' van John de Bever
26-09-2017 11:08:00

John de Bever is na een kortstondige tijd in Spanje en China terug in zijn eigen Nederland! Na een huwelijk met een Spaanse schone én een overvloed aan de Chinese keuken eindigt zijn avontuur. Wat overblijft is een koffer vol herinneringen én een duivelse blik! En weet je wat er tegen hem werd gezegd? 'Ga maar terug naar je eigen land'. Daarom presenteert John op 29 september zijn nieuwe single ‘Ga maar terug naar je eigen land’. Het is de voorloper van het album ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’ dat 3 november uitkomt.

Lucas en Gea brengen 'Ik geloof nog steeds in alles wat ik doe' uit op single
26-09-2017 01:20:00

DJ Stefan Leur plaatste op 16 september jl. op Facebook een bericht over Lucas Hulshof. Volgens Stefan bezit Lucas de meest unieke en herkenbaarste stem van zingend Nederland. "Zoals hij een "tekstje" omzet in een gevoel (alsof je er letterlijk bij bent op het moment dat je luistert) is ongeëvenaard in mijn optiek. Je gelooft én voelt wat deze man bezingt..... Ik heb iets met de stem van deze man. En ik heb het gevoel dat hij véél méér in zijn mars heeft dan hij momenteel laat horen.', meent Stefan.

Favoriete patatkraam van Frans Bauer op nummer 2 in de ‘vijf beste frietzaken van Nederland’
26-09-2017 00:40:00

Als Frans Bauer aan Groningen denkt, dan denkt hij aan de Vlaamse Friet van De Belg Waterloo.  Dan denkt hij niet alleen aan die puntzak friet met een vette dot mayonaise, maar ook aan die heerlijke liefdeskruiden die het geheel compleet maakt. Diverse collega artiesten waaronder René Karst, Harry Slinger, Kevin Paré, Henk Wijngaard, Jan Keizer, Johnny Bolk en Stef Ekkel rijden er graag kilometers voor om. 

RADIONL live bij het BUMANL muziekfestival en bij de Bokbierdag in Zutphen
25-09-2017 10:08:00

Ook dit jaar zal RADIONL binnen het Nederlandstalige genre volop vertegenwoordigd zijn op de Mediaparade op 2 oktober 2017 in Utrecht. RADIONL zal tussen 12:00 uur en 15:00 uur live uitzenden vanaf de Mediaparade in TivoliVredenburg te Utrecht.Kijk voor meer informatie op: www.buma.nl. Daarnaast verzorgt RADIONL op 9 oktober 2017 tijdens de Nationale Bokbierdag een wervelende muzikale show op het 's Gravenhof. Op het podium van de RADIONL truck treden tal van toppers van eigen bodem op. De entree voor dit muzikale spektakel is gratis.  

Stevan Bloema gaat overeenkomst aan met Adrian Mey Showproducties
24-09-2017 11:37:00

Zanger Stevan Bloema uit Roodeschool zal met ingang van 1 oktober a.s. officieel te boeken zijn bij Adrian Mey Showproducties uit Aduard. De jonge talentvolle zanger, die het levenslicht zag op 27 juli 1993, leerde Arie Meijerman (alias Adrian Mey) jaren geleden kennen toen hij, met zijn familie, een grootse benefietmiddag/avond organiseerde voor het KWF in de “Op Roakeldaishal” te Warffum. Stevan raakte onder de indruk van Mey, die hem destijds ook regelmatig adviseerde.

Koos Alberts reikt op 1 oktober debuutalbum ‘Lekker doodgewoon’ uit aan Erik van Klinken
23-09-2017 10:54:00

Op zondag 1 oktober 2017 presenteert Erik van Klinken z’n debuutalbum ‘Lekker Doodgewoon’ bij het Hampshire Hotel in Emmen. Uit handen van Koos Alberts krijgt de zanger , die zeven jaar aan het album heeft gewerkt, het ‘eerste exemplaar’ uitgereikt.  Meewerkende artiesten zijn Ancora, Koos Alberts, Belinda Kinnaer en Boer Geert. Taeke Wouda en Alfred Voogd zullen deze gratis toegankelijke middag presenteren. De aanvang is omstreeks 16.00 uur en de zaal gaat open om 15.30 uur. 

Brian Voet gaat samenwerking aan met Robert Dorn
22-09-2017 19:38:00

De uit het Brabantse Oss afkomstige Brian Voet verraste eerder dit jaar met zijn debuutsingle “Alles”, waarmee hij zijn eerste succes behaalde. Reikhalzend werd er dan ook uitgekeken naar de opvolger, welke nu het levenslicht ziet in de vorm van “Vanaf morgen”; een frisse, uptempo, opzwepende en dansbare track. Hiervoor ging Brian de samenwerking aan met producer Robert Dorn. Hiermee bewijst Brian een van de meest talentvolle nieuwkomers van dit moment te zijn, en met “Vanaf morgen” maakt hij een grote volgende stap in zijn veelbelovende carrière.

Zevende studioalbum van Nick & Simon in elf jaar tijd verschijnt vandaag
22-09-2017 19:21:00

Het nieuwe album van Nick & Simon, getiteld Aangenaam is vandaag verschenen. Aangenaam is het zevende studioalbum van Nick & Simon in elf jaar tijd en bevat onder andere de singles Zing! (feat Jayh) en Welkom. Voor het eerst maakten ze een plaat echt samen. Dat klinkt wellicht een beetje raar voor zo’n onafscheidelijk duo, maar schrijven d eden Nick & Simon voorheen altijd apart, omdat ze zo verschillend te werk gaan. Het album is samen met producer Gordon Groothedde tot stand gekomen. 

Nieuw album van Urbanus getiteld 'De Legende’
22-09-2017 19:05:00

Begin september startte Urbanus met zijn nieuwe theater tour die hem tot eind volgend jaar langs maar liefst 80 uitverkochte zalen in Vlaanderen brengt. De rode draad in zijn nieuwe zaalshow wordt dit nieuwe album ‘De Legende’ dat 13 nieuwe liedjes telt. Naast de grappen en grollen die we van deze Vlaamse King Of Comedy gewend zijn, laat dit album ook een andere Urbanus horen, een geëngageerde en geëmotioneerde Urbanus. Getuige hiervan is “Annie zingt een liedje”.

Parels van Mieke verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
22-09-2017 16:35:00

Dat Mieke een begrip is in de Nederlandse en Belgische showbizz, behoeft geen verdere introductie. Reeds vijfenveertig jaar lang timmert zij onophoudelijk aan de weg in dat rare, gekke, mooie vak, dat min of meer eigenlijk een manier van leven is geworden. Steeds de artistieke grenzen opzoeken en als het even kan, gaan voor groei, dat zij in dat streven volledig is geslaagd bewijst haar jongste schijfje, Parels. Mieke die ooit aan de hand van Pierre Kartner de showbizz binnen wandelde heeft ruimschoots haar sporen verdiend in de lichte muze. 

#Dutchboy van Mark Blomsteel verschijnt op 13 oktober 2017
22-09-2017 16:27:00

Geboren en getogen Rotterdammer Mark Blomsteel werkt vanuit Nashville Tennessee keihard om zijn dromen waar te maken. Dat de zanger door een genetische oogziekte aan één oog volledig blind is en met het andere slechts 25% zicht heeft, vormt geregeld een uitdaging, maar heeft Mark nooit tegengehouden. De zanger wil met zijn muziek graag anderen inspireren om zich niet tegen te laten houden hun dromen na te jagen. Hij nam twee albums op in de beroemde Treasure Isle Studio.

‘Naar De Zevende Hemel’..... nieuwe single van Jannes
22-09-2017 16:01:00

De nieuwe single ‘Naar De Zevende Hemel’ van Jannes is een vrolijk en uptempo nummer, geschreven door Emile Hartkamp en Norus Padidar. Gepassioneerd als altijd brengt Jannes muziek en gevoel bij elkaar. Jannes zelf zegt hier over: “Ik ben enorm blij met het resultaat, het is een nummer over de liefde waarop iedereen uit zijn dak kan gaan. Dat wordt een feest tijdens mijn jubileumconcert.”  ‘Naar De Zevende Hemel’ is de tweede single die uitkomt van het laatste album ‘Gevoel Van Samen Zijn’. 

Erik van Klinken heeft de Oranje Kroon
22-09-2017 15:46:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 september is dat ‘Net als toen’, de nieuwe single van Erik van Klinken. Het gaat om een fraaie bewerking van het nummer ‘Moody Blue’ van Elvis Presley, waarbij Bram Koning tekende voor de tekst. Het liedje gaat over een man die vroeger veel heeft gefeest, maar nu kiest voor zijn vrouw en kinderen. En na het faillissement dat Erik van Klinken enkele jaren geleden doormaakte, kent hij als geen ander de waarde van een gezin dat je door dik en dun steunt. 

Connery Small terug met nieuwe single 'Mocht de zon verdwijnen'
21-09-2017 19:31:00

Connery Small startte zijn carrière zoals velen; op het biljart van een plaatselijk café. Dit leidde uiteindelijk tien jaar geleden tot een eerste plaatopname en Connery groeide uit tot een gezellige feestzanger. Na een leuke tijd bloedde de zangcarrière eechter een beetje dood, maar in 2016 kroop het bloed toch weer waar het niet gaan kon en in samenwerking met Peter LaHaye dook Connery weer de studio in. Hij had de smaak weer te pakken en begin dit jaar verscheen de single “Kom bij mij” met DJ Manzz.

Danny Canters levert met 'Ik slaap vannacht wel op de bank schat' gezellige single af
21-09-2017 19:15:00

Met “Ik slaap vannacht wel op de bank schat” levert de in Eindhoven geboren en getogen Danny Canters wederom een gezellige single af. De single werd wederom geproduceerd door Waylon van der Heijden, die eerder ook al tekende voor de productie van de singles van Danny Canters. Dankzij het vrolijke arrangement en de herkenbaarheid van het liedje zal deze single ongetwijfeld binnen no-time luidkeels door het Nederlandse publiek meegezongen worden. Danny debuteerde in 2008 met de single “De avond van ons tweeën”. 

A3aan Drost verrast met nieuw geluid
21-09-2017 19:03:00

In navolging van 'Alleen Met Jou' weet A3aan Drost wederom te verrassen met een nieuw geluid in de vorm van de aanstekelijke nieuwe single 'Superster'. Deze single werd geschreven en geproduceerd door de succesvolle producer Niels Lingbeek. 'Superster'is wederom een ijzersterke single waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Natuurlijk is er een prachtige en zeer opvallende videoclip geschoten welke hopelijk voor A3aan veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn. Meer info:www.a3aandrost.nl

Otto Roona zingt over ‘Café de liefde’
21-09-2017 16:24:00

Met de titel ‘Café de liefde’ brengt Otto Roona geheel onverwachts dit najaar een single uit in de aanloop naar zijn reeds aangekondigde album dat op 24 februari 2018 zal gaan verschijnen.  De opnames voor het nieuwe album waarop veel nieuwe tracks van de zanger zullen verschijnen zijn momenteel in volle gang. Er wordt in alle stilte volop gecomponeerd en geschreven, mede door Otto zelf! Door het uitbrengen van deze track hoopt hij de herfst goed van start te gaan met een gezellige meedeiner die goed in het gehoor ligt.

Mister X brengt 'Zijn het je ogen' in gipsy stijl uit
20-09-2017 20:08:00

Wie gaat er schuil achter de naam Mister X ?? die vraag zullen velen van u stellen. Daarom is het juist zo leuk om u alvast te vertellen dat het wel een bekende Nederlandse zanger is die in de huid is gekropen van Mister X om dit nummer van Koos Alberts in een Gipsy jasje uit te brengen. Mister X denkt dat de Gipsy sound het goed zou doen op dit nummer en wil graag heel Nederland en Belgie verrassen met “Zijn het je ogen” in een nieuw jasje. Binnenkort wordt de ware identiteit van Mister X bekend gemaakt.

Wesly Bronkhorst komt met live single ‘Zal ik jou ooit nog zien’
20-09-2017 17:01:00

Het gaat geweldig met zanger Wesly Bronkhorst. 15 mei 2017 maakte hij er in het uitverkochte koninklijk Amsterdams concertgebouw nog een groot feest van tijdens het concert ter ere van zijn vijftien jarig jubileum.  De nieuwe single ‘Zal ik jou ooit nog zien’ is net als de bijbehorende clip tijdens deze avond live opgenomen en is een voorloper op de DVD ’15 jaar Wesly Bronkhorst live in het Amsterdams Concertgebouw’ welke dit jaar nog uitkomt. Wesly laat hiermee zien en horen dat hij tot de top van de Nederlandstalige muziekwereld behoort.

De 73 jarige Rita Young hoopt met meeslepende wals ‘Ik Weet Niet Goed’ een hit te scoren!
20-09-2017 16:32:00

Rita Young is een allround zangeres. Haar repertoire bestaat uit mooie ballades, evergreens, country and western en feestrepertoire, zowel in het Nederlands, het Engels en het Duits. Tevens is Rita een voortreffelijke presentatrice en heeft een bühne-ervaring van maar liefst 56 jaar! Rita heeft veel talenten ontdekt, door haar eigen shows en met het Vlaardings Songfestival, dat zij in 1989 heeft opgericht. Bekende namen die hun eerste stappen bij haar gezet hebben, zijn: Helemaal Hollands, Frans Bauer, Vinzzent en vele anderen.

LA The Voices is terug....enthousiaster dan ooit
20-09-2017 16:14:00

Na een korte afwezigheid uit de schijnwerpers door de ziekteperiode van Peter Strykes zijn de mannen terug, enthousiaster dan ooit. Richie Brown, Peter Strykes en Roy van den Akker, staan garant voor een spetterend optreden met een smeltkroes van Pop en Klassieke muziek die swingt als nooit tevoren, op een hoogstaand muzikaal niveau. Drie zangers met elk fantastische individuele zang- en entertainmentkwaliteiten, laten u kippenvel en emotie momenten beleven met hun muziek.

André Rieu kondigt Vrijthof concerten 2018 aan
20-09-2017 16:06:00

Ook komende zomer keert André Rieu terug op het Vrijthof in zijn woon- en geboorteplaats Maastricht. Op vrijdag 6 juli 2018 zal de maestro het plein weer omtoveren tot een grote, romantische openlucht concertzaal voor de 14e editie van zijn populaire concertreeks. “De concerten worden ieder jaar mooier en grootser. 

Tamara Tol erg tevreden over eerste samenwerking met Kees Tel
19-09-2017 20:56:00

De nieuwe single van Tamara Tol getiteld ‘Ik denk dat het liefde is’ gaat waarschijnlijk een glansrijke toekomst tegemoet. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Kees Tel. Voor de uit Volendam afkomstige zangeres was dit de eerste keer dat ze met Kees samenwerkte. Dat is haar zo goed bevallen dat er zeker een vervolg komt. ‘Kees heeft z’n huiswerk goed gedaan. Hij heeft geluisterd naar m’n vorige singles en ging op zoek naar een lied dat goed bij m’n stem paste. De demo overtrof m’n stoutste dromen. ‘Ik denk dat het liefde is’ past echt bij mij. 

Duet Dick van Altena & Billy Yates
19-09-2017 19:03:00

'If I could change the world with a song’ is de nieuwe single van Dick van Altena met country zanger en vermaard songschrijver Billy Yates uit het Mekka van de country muziek: Nashville, Tennessee. De twee kennen elkaar al jaren uit het Europese country circuit. Tijdens een verblijf van Billy in Nederland vorig jaar schreef het duo samen het nummer dat nu dus op cd single is uitgebracht. De Nederlander is apetrots op de samenwerking met zijn Amerikaanse collega, Yates is dan ook niet de minste, zo schreef hij songs voor George Jones en Willie Nelson. 

‘Mijn eerste vlam’ van de Wannebiezz is een echte tranentrekker
19-09-2017 15:12:00

Na de ballads van Rocco (Wanneer, wanneer) en Arie (Ik zweef) is het nu tijd voor een liefdesliedje van Gilles. Hoewel: liefdesliedjw. Bijna iedereen kent het gevoel van intens liefdesverdriet nadat je ex het heeft ‘uitgemaakt’. Maar als je die persoon na vele jaren weer tegenkomt, kun je eigenlijk alleen maar blij zijn met die beslissing van destijds. Je ex blijkt namelijk niet de persoon te zijn geworden waarmee jij oud had willen worden en je prijst je, bij nader inzien, gelukkig dat het toen zo is gelopen.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool