RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jan Smit gaat met nieuwe single ‘De Wereld Rond’
21-08-2017 15:39:00

Vandaag is de gloednieuwe single van Jan Smit verschenen. De release van de kersverse single getiteld 'De Wereld Rond' werd afgelopen week door Jan aangekondigd op zijn social media. Het lied  is geschreven door Jan zelf en geproduceerd door Thomas Tol. Jan schakelde bij de productie hulp in uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Carel Kraayenhof werd gevraagd mee te spelen op de plaat. "Met 'De Wereld Rond' wilde ik graag een positieve boodschap overbrengen', aldus Jan.

'Das Konzert aus dem Kesselhaus' van Helene Fischer verschijnt op 8 september
21-08-2017 15:28:00

Met haar zelfgetitelde studioalbum, dat op 12 mei jl. uitkwam, heeft Helene Fischer opnieuw bewezen een enorm publiek in vervoering te kunnen brengen. Al sinds de release staat het album ’Helene Fischer’ onafgebroken in de Album Top 10 in zowel Duitsland, Oostenrijk als Zwitserland. Van Fischer is bekend dat haar werk zich in kwaliteit meet met dat van haar internationale collega supersterren. Dat maakt Fischer uniek en een van de meest succesvolle Europese artiesten van dit moment.

Henk Westbroek zingt over de diepste wens van vrijwel iedereen
20-08-2017 19:24:00

‘De tijd komt, de tijd komt zeker dat het lot mij iemand voor het leven geeft.’ Aan het woord is Henk Westbroek. Deze shakespeareaanse volzin is te horen op zijn nieuwe single ‘De Tijd Komt’, waarin de voormalige frontman van Het Goede Doel de liefde op een onconventionele manier bezingt. Het lied gaat over de diepste wens van vrijwel iedereen: het vinden van de enig échte partner voor het leven -  overigens naast alle seksuele fantasieën - terwijl iedereen verdomd goed weet dat hij of zij de perfecte man of vrouw nooit tegen het lijf zal lopen.

René Shuman & Angel-Eye brengen ode aan Elvis en TV Oranje geeft vrijkaarten weg
19-08-2017 17:45:00

Deze maand is het veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Daarom verzorgen René Shuman & Angel-Eye op zaterdag 26 augustus een groots Memorial Concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Samen met violen, blazers, dansers en een gospelkoor laten Mr. & Mrs. Rock-'n-Roll je de muziek van Elvis Presley en zijn tijdgenoten beleven als nooit te voren! Vanwege grote belangstelling is er een extra voorstelling om 14.30 uur. De dresscode is 'wit' en er worden tv-opnamen gemaakt.

Chris Cohen schrijft volkse meezinger voor Riny Valentijn & Ray Sanders
19-08-2017 10:46:00

Riny Valentijn en Ray Sanders zijn twee artiesten die al geruime tijd in het vak zitten. Ook hebben ze beiden al verschillende nummers en albums  uitgebracht. Ze zijn afzonderlijk op vele podiums door heel Nederland te vinden waar zij van hun optredens een feest maken. Twee jaar geleden hadden ze een keer de voorkeur om samen een duet uit te gaan brengen als ze een leuk nummer tegen zouden komen. Na een praatje gemaakt te hebben met Chris Cohen, wilde Chris een geheel nieuw nummer voor hun schrijven.

Bert Veldkamp brengt Nederlandstalige single uit
19-08-2017 10:36:00

'Verdrinken in je ogen' is de titel van de eerste Nederlandstalige single voor Bert Veldkamp. Deze 32 jarige in Emmen woonachtigte artiest in de dop is van kleins af aan al bezig met muziek. Dat heeft hij grotendeels te danken aan zijn vader die als Ramblin' Eddy actief is in de countrymuziek. Sinds vorig jaar is Bert Veldkamp zelf meer serieus aan de slag gegaan met muziek en heeft hij een drietal Engelstalige singles opgenomen en uitgebracht. Z'n nieuwe Nederlandstalige single is geheel onverwachts en spontaan ontstaan. 

Gino Meijs lanceert zomers nummer 'We dansen samen'
18-08-2017 21:13:00

‘We Dansen Samen’ is de nieuwe single release van de uit Tilburg afkomstige Gino Meijs (27). Eerder bracht Gino singles uit zoals ‘In De Zomerzon’ en ‘Blijf Tot Morgen’.  Voor de nieuwe single dook Gino de studio in van topproducer Manfred Jongenlis (bekend van o.a. Willem Barth, John West, Sieneke, Grad Damen e.v.a.). Het resultaat is een uiterst zomerse en dansbare track geworden waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Gino schreef zelf, samen met Manfred Jongenelis de tekst van ‘We Dansen Samen’. 

Debuutsingle van Mark & Janina een feit
18-08-2017 20:55:00

Het duo Mark & Janina blaast met de single “Sweet Rendezvous” nieuw leven in de authentieke Volendamse Palingsound. Met deze door Kees Plat (Tribute To The Cats Band) geschreven en geproduceerde track levert dit duo een zeer herkenbare debuutsingle af, waar Volendammers patent op lijken te hebben. De in Nieuwegein geboren Mark van Veen kwam in 2010 in contact met Kees Plat, die zijn debuutsingle schreef en produceerde. Enkele singles volgden en dit jaar besloot Mark om samen Janina een duo te vormen. 

Nelis Leeman heeft de Oranje Kroon
18-08-2017 20:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 augustus is dat ‘Dans met mij’, de nieuwe single van Nelis Leeman. De 28-jarige zanger uit het Noord-Brabantse Made was aanvankelijk actief als diskjockey maar scoorde vorig jaar zelf een grote hit met ‘Wie denk je wel wie ik ben’. Ook deze opvolger belooft weer hoge ogen te gooien. Het is een aanstekelijk uptempo liedje, voorzien van een gypsy-sound vol passie en vuur. Het bijbehorende rappe en trefzekere gitaarspel maakt dit een heerlijke nazomerplaat waarbij je niet stil kunt blijven staan! 

TV Oranje herhaalt special Jan Leliveld
18-08-2017 20:44:00

Naar aanleiding van het overlijden van Jan Leliveld herhaalt TV Oranje aanstaande zondag 20 augustus om 20.00 uur de special waarin hij centraal staat. Donderdag werd bekend dat de Nieuwveense zanger op 61-jarige leeftijd is overleden. Jan Leliveld liet vorige week via zijn Facebookpagina weten dat hij ongeneeslijk ziek was. De grote doorbraak van Jan was in 2010 met het nummer ’Marianne’. In de tv-special, die eerder werd uitgezonden in januari 2015, vertelt hij over zijn vroegere werk in de bloemenhandel.

'Jij hoort in mijn leven'.......nieuwe single van Marvin de Geest
17-08-2017 18:40:00

Ruim 10 jaar geleden alweer greep de in 1989 in Arnhem geboren Marvin de Geest voor het eerst naar de microfoon. En niet zonder resultaat, het aanwezige publiek was meteen enthousiast en dat geldt evenzo voor Marvin zelf bij wie de smaak van optreden en entertainen direct zeer beviel. Enkele jaren nadien komt een droom uit als zijn eerste single ‘Liefdesverlangen’ verschijnt. Hij weet zich vanaf dat moment meteen in de belangstelling van vele radio- en televisiezenders te zetten

Algo brengt met nieuwe single het ‘Soulshow gevoel’ weer terug
17-08-2017 18:34:00

De in Den Haag geboren en getogen zangeres Algo is al jaren bezig met zingen en heeft al heel wat gedaan, in de meer dan twintig jaar dat ze nu bezig is. In 1997 deed Algo mee aan de Henny Huisman Soundmixshow als Toni Braxton, haar grootste idool, met het nummer “Unbreak my Heart”. Ze won deze show en kwam zo in de grote finale terecht. Helaas is ze niet de winnares geworden, maar met de bekendheid van de Soundmixshow gingen er wel vele deuren open.

Jan Lelieveld (61) overleden
17-08-2017 18:11:00

Vorige week maakte Jan Lelieveld via z'n Facebookpagina bekend dat hij op meerdere plekken uitzaaiingen van kanker had en inmiddels was uitbehandeld. 'De uitzaaiingen waren gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden. Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer, dus de behandeling voor de komende periode is puur gericht op pijnbestrijding', meldde Jan een week geleden.

Evert Wolters werkt zelf mee aan nieuwe single
16-08-2017 20:29:00

Even een kant en klaar liedje inzingen, zit er voor Evert Wolters niet meer in. Aan zijn nieuwe single ‘Hoe ver kan ik gaan’ heeft hij meegeschreven en daarna moest hij er in de studio zelf een liedje van maken. Evert Wolters wordt nu enige tijd begeleid door Willie Oosterhuis en Musicfarm. Zij vinden dat muziek echt persoonlijk is. Daarom heeft de zanger in eerste instantie al meegeschreven aan zijn nieuwe single ‘Hoe ver kan ik gaan’. “Iets wat ik voorheen nooit van mezelf gedacht had”, aldus Wolters. 

Bella Beer en Ron Brandsteder worden herenigd
16-08-2017 20:19:00

De Oase Bar 2017 brengt legendarisch tv-duo Bella Beer en Ron Brandstedeweer samen Bella Beer verblijft inmiddels al jaren in het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.Maar voor De Oase Bar wordt zij even vrijgelaten. Op woensdag 16 augustus heeft de directeur van Beeld & Geluid, met grote uitzondering, Bella Beer aan Ron Brandsteder overgedragen. Zodat zij samen met Gerard Cox, Joke Bruijs, Ron Brandsteder en vele andere artiesten vanaf 8 september te zien zal zijn in De Doelen te Rotterdam.

Johnny Valentino komt met het aanstekelijke zomers liedje ‘De Waka Waka’
16-08-2017 20:09:00

Daar is tie weer… Johnny Valentino komt met een heerlijk, aanstekelijk, zomers liedje ‘De Waka Waka’. Een heerlijke, dansbare, swingende, zomerse, positieve meezinger zoals we gewend zijn van Johnny, die prima aansluit bij zijn vorige singles. Na ‘Mamacita’, ‘Oh Carol’ en het zeer gevarieerde album ‘Het beste van…’ gaat Johnny verder door in de lijn van zomerse klanken. Johnny geniet van deze zomer en gaat er met zijn positieve vibe weer keihard tegenaan. ‘

TV Oranje Shownieuws tijdelijk vanuit Egypte
16-08-2017 19:55:00

Beste bezoekers van de TV Oranje Shownieuwspagina. Van woensdag 16 augustus 2017 t/m woensdag 30 augustus 2017 wordt zoals gewoonlijk dagelijks de shownieuwspagina ververst met het laatste artiestennieuws, echter niet vanuit Nederland, maar vanuit het zonovergoten El Gouna in Egypte. Tijdens deze twee weken wordt eenmaal per dag de site bijgewerkt. Nieuwtjes m.b.t. Nederlands artiestennieuws kan ook gewoon via shownieuws@tvoranje.nl worden aangeleverd.

Demy de Groot verrast fans met aanstekelijk dansbaar nummer ‘Hé ja jij’
15-08-2017 21:33:00

Voor zijn nieuwe single ‘Hé ja jij’ heeft Demy de Groot alles uit de kast getrokken om er een dansbaar lied van te maken. Het bevat zomerse klanken die volgens de zanger zeker voor volle dansvloeren gaat zorgen.  Naast een hele leuke tekst, geschreven door zijn tekstschrijver Chris Cohen, is ook deze keer weer gekozen om tijdens de opname gebruik te maken van veel live instrumenten. Dat Demy graag over het vrouwelijk schoon zingt is allang geen verrassing meer. Zijn vorige singles zijn daar getuige van.

The Good Life Federation lanceert nieuwe single
15-08-2017 19:47:00

De mannen van The Good Life Federation lanceren een nieuwe single met bijbehorende videoclip. Dit keer in een andere stijl als de vorige twee singles. De kersverse single van dj/producer Brad Grobler, zanger Stevie Maxx en MC Juice gaat dit keer over twee personen die elkaar leuk vinden terwijl er maar geen actie komt tussen beiden. De vraag in dit nummer is dan ook waar het wachten op is. De Engelstalige titel is ‘’What Are You Waiting For ?’’. Het drietal is al veel uitgenodigd voor interviews bij diverse stations in binnen en buitenland.

TV Oranje krijgt de primeur van Dave Giacomini m.b.t. nieuwe clip 'Waanzinnig'
14-08-2017 17:43:00

De Noord Hollandse Dave Giacomini is al meer dan 10 jaar actief als zanger van het levenslied. Hij is geboren in Amsterdam en nu woonachtig in Haarlem. Na zijn single ”Als je naar me lacht” komt Dave nu met zijn nieuwe single “Waanzinnig”. Dit nummer is geschreven door Gilbert Themen en bewerkt door Jeroen Dirksen / Music Experience. PlanBeeBV geeft het nummer uit en heeft de bijbehorende videoclip geproduceerd. Het uitbrengen van dit nieuwe nummer is een droom van Dave die nu werkelijkheid wordt. 

Erwin Fillee brengt 'Zeg me nu de waarheid vriend' opnieuw uit
14-08-2017 16:44:00

Na het verschijnen van zijn soloalbum ‘Goud’ in maart 2017 kreeg Erwin Fillee van vele kanten het verzoek om zijn oude succes ‘Zeg me nu de waarheid vriend’ opnieuw uit te brengen. 25 jaar geleden is dit nummer met live-band opgenomen, en in 2017 opnieuw door Erwin ingezongen. Net als toen is het nummer door Erwin zelf geproduceerd, ook al deed hij het toen met de veel te vroeg overleden zanger/producer Michel Kristen. Na lang aarzelen is er een videoclip van dit nummer op genomen.

Maico zingt en signeert bij Media Markt Enschede
14-08-2017 16:33:00

Op zaterdag 19 augustus 2017 geeft Maico een optreden en signeersessie bij de Media Markt (De Klanderij)  in Enschede. Hij bracht enkele weken geleden zijn nieuwe single 'Lach, leef en geniet' uit. Liefhebbers en fans van het Nederlandse lied zijn die dag van 14.00 uur tot 15:00 uur van harte welkom. De jeugd van de in 1995 in Enschede geboren zanger  stond al vanaf  begin af aan in het teken van de Nederlandstalige muziek. Zijn carriére begon tijdens het carnaval in 2010 waarbij hij het publiek verraste met zijn zangprestatie.

RADIONL Zomertoer komende vrijdag naar Zwolle
12-08-2017 13:40:00

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL naar je toe met het gratis toegankelijke evenement de Zomertoer, met optredens van bekende artiesten en een live uitzending vanaf locatie. Vrijdag 18 augustus strijkt de RADIONL Zomertoer vanaf 19.00 uur neer op het Meerminplein in Zwolle in het kader van het Stratenfestival. Er zijn optredens van Ancora, Tino Martin, Jan Keizer & Anny Schilder, Gebroeders Ko, René Karst, Django Wagner, Jacques Herb, Sieneke, Wimmie Bouma, Marco de Hollander, Stef Ekkel, Jeffrey Kuipers, Kevin Koning, New Timeless, Yosee, Dennis Jones, Ronnie van Bemmel, Danilo, Harten 10, Henri van Velzen, Bassistent en Wesley Wolters. 

 

Nieuwe single 'Sterker dan ooit ' van Stefan van Loon is op z'n huid geschreven
12-08-2017 11:15:00

De in Den Helder geboren en getogen zanger Stefan van Loon is een relatieve nieuwkomer in de muziekwereld. Stefan was voorheen beveiliger, maar is sinds enkele jaren huisvader. Muziek was altijd al zijn hobby, maar sinds die tijd staat hij ook echt achter de microfoon en dat is naast de zorg voor zijn kinderen, zijn tweede passie geworden. Bij optredens wordt hij altijd vergezeld door zijn vriendin die alles voor hem regelt en tevens het geluid voor hem verzorgt, samen staan zij enorm sterk.

Johan Heeren neemt liedje op voor z'n vriendin
12-08-2017 10:43:00

Omdat Johan Heeren al jaren geniet van het nummer 'Pledging my love' vroeg hij aan Henk van Broekhoven, beter bekend als John Spencer, om er een Nederlandstalige bewerking van te maken. De originele versie dateert uit 1955 en werd gezongen door Johnny Ace. Johan kende het nummer voornamelijk van Elvis Presley die het lied in 1976 op de plaat zette. Het resultaat is 'Voor altijd mijn liefste', een eigentijdse versie,  gestoken in en volks jasje. Daardoor is het toch weer een echte Johan Heeren plaat geworden die hij eigenlijk opnam voor z'n vriendin.

Ray Co brengt ode aan Eddy Wally met “Dans met mij de laatste tango”
12-08-2017 10:28:00

De Rotterdamse zanger Ray Co (red. Rene Koenegras) is inmiddels alweer toe aan zijn 4e single. Met zijn nummers; “Als de bel weer gaat”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en “Weer als een kind” laat de eigenaar van zijn eigen theaterbedrijf zijn grote veelzijdigheid in muziek zien. Voor zijn nieuwe singel vroeg hij aan producer/componist André Kooiman om een remake te maken van het nummer; “Dans met mij de laatste tango” in de versie van de Vlaamse zanger Eddy Wally. Het resultaat is een nieuwe versie van de origineel Duitstalige tango.

Marco de Hollander op vakantie met zijn fans
11-08-2017 15:22:00

Marco de Hollander gaat met zijn fans weer op reis. Na het succes van dit jaar, een drie daagse fanreis naar Volendam, heeft de populaire zanger besloten om een vervolg te geven aan zijn FanWeekend. De datum is bekend. De zanger gaat van 26 t/m 28 januari op reis. De locatie dit keer wordt Zeeland. Reis samen met Marco de Hollander naar de Zeeuwse kust en geniet volop van de Zeeuwse gezelligheid, muziek en sfeer. Samen met Marco bezoekt u Middelburg, Goes en Zierikzee en maakt u een boottocht om de zeehonden te spotten.

André Hazes heeft de Oranje Kroon
11-08-2017 15:17:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 14 augustus is dat ‘Wie kan mij vertellen’, de nieuwe single van André Hazes. Het is een uiterst vrolijk liedje geworden, over  twee vrienden die behoorlijk zijn wezen stappen en niet meer weten wat ze de vorige avond hebben gedaan. Hun avonturen zijn te zien in de spraakmakende clip die bij het nummer is gemaakt. Met Johnny de Mol in de rol van stapmaatje zien we de heren de meest vreemde capriolen uithalen, inclusief bezoek aan een tattoo-studio.

De zomer in je huiskamer met Tekjero van Rooie Rico XXXL
11-08-2017 15:13:00

Een slechte zomer? Niet langer met deze zomerse single. Rooie Rico XXXL brengt het zonnetje in je huis met het nieuwe feestlied ‘Tekjero’. ‘Tekjero’ is een geweldig zomerse plaat met Spaanse invloeden en uiteraard een hoop plezier zoals we van Rooie Rico XXXL kunnen verwachten. Rooie Rico vertelt in het lied dat hij net terug is van de vakantie aan de Costa in de sol en dat hij daar elk jaar op zoek is naar een Spaanse schoonheid die ‘Te quiero Rooie Rico ’ in zijn oor fluisterde.

Nieuwe single van Tina Trucker en Hessel Wijkstra herbergt swingend karakter
11-08-2017 15:07:00

In 2016 scoren Tina Trucker en Hessel Wijkstra met het in drie talen uitgebrachte liedje “Truckdrivers”. Het werd volop gewaardeerd in het land en was een ongekend succes. Dit succes was voor vele fans aanleiding te vragen naar een vervolg hierop. Tina en Hessel  hebben  niet alleen als collega’s maar ook privé, een goede band met elkaar en ook op het podium gaat het heel goed samen. Beiden hebben ze natuurlijk dezelfde passie, het truckerslied en een tic voor vrachtwagens!  

Piet Schilder overleden aan de gevolgen van kanker
10-08-2017 21:06:00

Op donderdag 10 augustus 2017 is Piet Schilder op 62 jarige leeftijd na een kort ziekbed overleden aan de gevolgen van kanker.  De muziek van de The Cats liep als een rode draad door het leven van Piet. Op  jonge leeftijd was hij al fan van The Cats. Met zijn band Next One scoorde hij in 1982 de hit ’Cats Forever’. Na deze muziekcarrière richtte Schilder zich op zijn juwelierszaak. Tot hij in 2001 werd gevraagd om als zanger eenmalig een ode te brengen aan The Cats. De Tribute To The Cats Band was een feit. 

Erwin Weitering lanceert debuutsingle 'Kijk maar vooruit'
10-08-2017 20:14:00

Een nieuwe zanger die nu het grote publiek wil laten horen wat hij in zijn mars heeft, een gewone, spontane maar zeker ook gezellige volkse jongen met een grote passie voor de Nederlandstalige muziek!"... dat is Erwin Weitering. De uit het Drentse dorp Emmer-Compascuum afkomstige zanger heeft de passie voor muziek geërfd en meegekregen van zijn, helaas overleden opa Hermanus Veenstra die ook dagelijks met muziek bezig was. Als zijn opa dit nummer had gehoord dan was het voor hem al een grote hit geweest.

Unieke samenwerking tussen Henk Dissel en Tim Douwsma
10-08-2017 18:51:00

Het Gevoel’. ...dat is de titel van de zomerse single van Henk Dissel en Tim Douwsma. Het is een unieke samenwerking tussen 2 vrienden: Henk en Tim kennen elkaar al jaren en zijn vrienden van elkaar. Ze kwamen elkaar een tijdje geleden spontaan tegen tijdens het uitgaan en Henk riep: ”waarom nemen we voor de gein geen plaat samen op voor de zomer?” En zo ineens geschiedde het. De single is opgenomen door Bas van den Heuvel en de tekst is geschreven door Willem Gunneman.

Feest DJ Arjen en Roosy gaan 'Nooit meer terug naar huis'
10-08-2017 18:35:00

Feest DJ Arjen’s eerste single is een feit. Over: Vakantie. Zoals we ons dat allemaal herinneren. Als 17 jarige kwam hij voor het eerst in aanraking met het DJ vak. Zijn neef moest ergens draaien, en hij werd meteen aangestoken met het DJ virus. Sindsdien gaat het hard: Elk weekend draait Feest DJ Arjen het dak er af. Dus ging Arjen op zoek naar een studio om zijn eerste single te maken. Zijn boodschap was duidelijk: Een echte zomersingle, die het ultieme vakantiegevoel weergeeft. En zeg nou eerlijk: We herkennen de situaties allemaal, toch? 

Radio Valencia feesten 19, 20 en 21 augustus 2017 in het Belgische Meer
09-08-2017 23:40:00

Op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 augustus organiseert Radio Valencia wederom de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. De zaterdagavond staat in het teken van de Valencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van: Sam Gooris, Get Ready, Johan Heeren, Rene Redley, Roy Geerts, Jose’Sep, Steve Tielens, Mark van Overveld, Belinda en Jose’, Mariska BE & Mitch Kerstens. Op zondagmiddag opnieuw een keur aan gezellige artiesten. Vanaf 13.30 uur optredens van: DUO NL, Andy de Witt, Anita & Ed, Gio Swikker, Djaimy Veugelink, Jamie van Boxtel, Christien, Angela, Youri Rijpers, Kees Versluijs, Marlane, Dennie Damaro, Freddy Davis, Erwin Akkermans, Thom Craane, 4 Party, Johnny Valentino, Wilbert, Mister Nightlife, Chris Reilhof, Wendy de Laat & Jan Koevoet.

Evert Wolters wordt verrast met 56.000 steentjes
09-08-2017 09:48:00

Evert Wolters uit Emmen presenteerde gisteren zijn nieuwe single 'Hoe ver kan ik gaan' op bomvol plein tijdens de Gouden Pijl in Emmen. Backstage werd Evert zelf verrast door een fan met een groot cadeau. Ze had een bijzonder portret gemaakt van Evert.  Het portret is opgebouwd uit 56.000 kleine steentjes.De fan gaf aan er 4 weken bezig te zijn geweest. De techniek heet Diamond Painting. "Geweldig om te zien dat mensen gelijk het liedje oppakken en mee kunnen zingen.' aldus een stralende Evert Wolters.

Zanger Jan Boezeroen viert zijn 60-jarig artiestenjubieum
08-08-2017 18:47:00

60 jaar in het artiestenvak is redelijk uniek te noemen. Maar op 18 november 2017 is het zover. Dan viert zanger Jan Boezeroen zijn 60-jarig artiestenjubileum. Deze zanger heeft als één van de weinige Nederlandstalige artiesten op Lowlands mogen optreden, en is onderscheiden door de stichting Conamus. Deze laatste prijs mocht hij ontvangen uit handen van Mies Bouwman. Hij stond met maar liefst 12 verschillende nummers in de diverse hitlijsten. Naast De fles scoorde Jan nog ’n aantal grote hits. Om maar eens wat titels te noemen: “Ze zeggen”, “Oei Oei”, “De dronkaard”, “Hé hé, kijk daar ‘ns”, “Vondel was goed” en “Ze kunnen de pot op”.

Jan Leliveld ernstig ziek
08-08-2017 17:00:00

Jan Leliveld meldt op z’n Facebookpagina dat hij slecht nieuws heeft gekregen van z’n oncoloog. ‘ Beste Facebook-vrienden’, Na enkele weken van heel veel pijn, heb ik 2 weken geleden te horen gekregen dat ik kanker heb met uitzaaiingen op meerdere plekken. Zojuist hebben wij wederom slecht nieuws ontvangen van de oncoloog. De uitzaaiingen zijn gegroeid op het skelet en de primaire bron van de kanker is niet gevonden. Ik voel me elke dag steeds zwakker worden. Chemotherapie heeft helaas geen zin meer......

Voorverkoop gestart van de Clown Jopie en Tante Angelique fanclubdag
08-08-2017 16:06:00

Op zaterdag 4 november 2017 is alweer de twintigste Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Alcazar Events te Puttershoek. Met de show “Piraten Pret” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun jaarlijkse feest voor hun fans vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd zoals Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij op het Pirateneiland tijdens “Piraten Pret”. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique' start ‘s middags om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. 

Het zingende frietmeisje Bernardine Waterloo pakt de draad weer op
07-08-2017 18:26:00

Bernadine Waterloo stond enkele jaren geleden op het punt om door te breken, maar het 'zingende frietmeisje' koos voor haar dochtertje en brak haar zangloopbaan af. Haar liefde voor de muziek bleek zo groot dat ze de studio van Gerto Heupink is ingedoken om de oude liefde 'Milano' nieuw leven in te blazen. 'Aan Milano is niets veranderd. Hij verruild het dorp nog steeds voor de stad met stenen maar de single heeft een duidelijk 2017 jasje gekregen', vertelt Bernardine die het zingen nu als hobby ziet.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop