RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Heeft Denny Braaf straks spijt ????
01-09-2017 11:50:00

Denny Braaf heeft  voor  z’n nieuwe single ‘Straks heb je spijt’ alles uit de kast gehaald om er een topproductie van te laten maken. Hij nam daarvoor Marcel Fisser in de hand die verantwoordelijk is voor het arrangement. Topmuzikanten Marcel de Groot, Micky Fisser, Gregor Hamilton, David Mast en natuurlijk Marcel Fisser zelf hebben vervolgens de kwaliteit behoorlijk opgeschroefd.‘Een van m’n beste vrienden en zeer gewaardeerde collega Robert Leroy kwam een tijdje geleden naar me toe en vertelde dat hij steeds een nummer in z’n hoofd had. 

Ladies of Soul geven extra show in de Ziggo Dome wegens aanhoudende kaartverkoop
31-08-2017 15:09:00

Ladies of Soul kondigen vandaag een extra avond aan in de Ziggo Dome op vrijdag 23 maart 2018. Speciaal voor klanten van Ziggo start vrijdag 1 september de pre-sale voor deze tickets. Vanaf maandag 4 september zijn de tickets voor iedereen beschikbaar via eventim.nl. Met Ladies of Soul bundelen Glennis Grace, Edsilia Rombley, Candy Dulfer, Berget Lewis en hun gastartiesten, waaronder in 2018 very special guest Trijntje Oosterhuis, hun muzikale krachten en brengen een ultieme avond voor muziekliefhebbers.

Nie Wies presenteert zijn nieuwe single 'Wi-j hebt gin hoast'
31-08-2017 14:19:00

Nadat de vakantie voor de meeste mensen weer achter de rug is, komt de boerenrockformatie Nie Wies met het nummer "Wi-j hebt gin hoast". Het gejaagde leventje begint voor de meesten weer. Lange files ontstaan weer, en de bumperklevers zijn weer van de partij.Op het werk is de spanning weer om te snijden, omdat er een deadline gehaald moet worden. De band Nie Wies heeft daar geen last van. 'Doe toch eens rustig in deze gejaagde maatschappij, waar wij elkaar de kop gek proberen te maken.Wat vandaag nie af komt, komt morgen wel, aldus Nie Wies.

Kees Versluys komt met uptempo single
31-08-2017 10:50:00

Soms heb je dat gevoel… Je wilt eigenlijk nog langer feesten en de gezellige uurtjes met je vrienden voortzetten. Zo dacht ook Kees Versluys. Op het moment dat de laatste toegift gegeven is en de spots doven wil je nog niet huiswaarts. Met de nieuwe uptempo single Morgen Is Nog Heel Ver Weg wil Kees Versluys er, zoals altijd, hard aan werken om zijn release op een hoog niveau neer te zetten. De muziek geeft al bij het intro een gevoel van herkenning. Je gaat een beetje terug in de tijd. Blues, Rock & Roll, Starsisters, het swingt.....

Danny Terp lanceert 'Voor mij ben jij speciaal'
31-08-2017 10:24:00

Danny Terp is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! De 29 jarige zanger uit Aalsmeer is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles "Jij bent de liefste" en "Un dos tres". Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sub label van NRGY Music van Tom Peters). 

‘Duizend nachten, duizend dromen’...nieuwe single van Wilbert Pigmans
30-08-2017 10:25:00

Zingen, platen draaien, licht en geluid verzorgen; Wilbert Pigmans, de vaste huiszanger van De Après Skihut in Rotterdam, is een duizendpoot als het op dit soort zaken aan komt. De Bosschenaar bracht 11 jaar geleden alweer zijn eerste single uit. Dit nadat hij door het bezoeken van cd-presentaties besmet raakte met het artiestenvirus met als belangrijk bestandsdeel; “de mensen vermaken”. Sinds het moment in 2014 dat hij tot volle tevredenheid zijn singles onderbracht bij JC-Records, gaat het in meerdere opzichten super.

Ronald Visch (Rood-Hit-Blauw) verwacht snelle doorbraak van Karel Mahieu
30-08-2017 10:22:00

Dat Ronald Visch een neusje heeft voor aanstormend talent is in het (recente) verleden al meermalen gebleken. Menig nu landelijk bekende artiest zette in de stal van Rood-Hit-Blauw zijn- of haar eerste stapjes en kreeg de kans en ruimte, zich volledig te ontplooien als vertolker van het Nederlandse lied. En de volgende dient zich alweer aan! Karel Mahieu ontving als 13-jarige louter lovende kritieken als hij op zeer volwassen wijze Elvis Presley weet te coveren tijdens The Voice Kids. 

Frans Bauer & Laurens van Wessel verantwoordelijk voor nieuwe single Ray Smith
30-08-2017 10:18:00

De in Amersfoort woonachtige Fries, Ray Smith speelde gitaar en zong in het verleden bij uiteenlopende bands. Hij scoorde in 2005 zelfs een heuse zomerhit aan de Turkse kustregio met de dance-clubmix ‘Crazy Way About You’, gemaakt door DJ Ozzie. Deze veelzijdige zanger, gitarist en toetsenist die zowel Fries als Indonesische bloed door de aderen heeft stromen, brengt vanaf 2004 solo materiaal op de markt en is een graag gezien gast. Vorig jaar kwam hij in contact met producer Laurens van Wessel.

Wendy Rivers wacht op een SMS
29-08-2017 15:18:00

Zangeres Wendy Rivers wacht op een SMS maar van wie, dat weten we niet. Frank van Etten heeft het nummer 'Ik wacht op je SMS' speciaal geschreven en geproduceerd voor de uit Landgraaf afkomstige zangeres Na O.a. 'Ademloos', 'Laat mij vrij', 'Ik zal de sterren vragen', 'Nummer 1' en 'Ik kan vergeven niet vergeten' hoopt Wendy Rivers met dit lied veel mensen aan te spreken. 'Wij  maken het bijna allemaal dagelijks wel mee dat wij op een belangrijk bericht vis sms zitten te wachten....

Debuutsingle voor Gewoon Michel
29-08-2017 14:51:00

Gewoon Michel is al een tijdje bezig met zingen. Hij heeft echter nog nooit een nummer uitgebracht. Na veel reacties te hebben gekregen van diverse mensen om zich heen, maar ook van collega artiesten heeft Michel besloten om een single op te nemen.Hij is op zoek gegaan naar een studio en vond die in Apeldoorn bij Anro Produties. Roy Otters van Anro Producties heeft samen met Michel de tekst geschreven van 'Dit is wie ik nu ben'. Roy Otters heeft de muziek erbij gemaakt. Michel is door zijn levenservaring op het idee voor dit nummer gekomen.

Freddy Cadel zingt over Aleta
28-08-2017 15:20:00

Freddy Cadel zijn zangcarrière begon pas in oktober 2016. Hij bracht toen meteen een minialbum en een single. In juni kwam er een nieuwe single bij, met als titel ‘I really don’t want to know’. Het waren allemaal bekende covers van Elvis Presley maar op de typische Freddy Cadel manier gezongen. Freddy vond het nu tijd worden voor een eigen nummer. Hij kwam in contact met Darrell Colvin, een in Amerika bekende componist en schrijver van countrymuziek. Via hem kreeg hij het nummer met als titel ‘Aleta’ aangeboden.

Dennis de Weerd trekt toch de stoute schoenen weer aan
28-08-2017 13:23:00

Het was een tijdje stil rondom Dennis de Weerd. Toch heeft 'de zingende loemiaboer' uit Hoogeveen de stoute schoenen weer aangetrokken en een nieuwe single te lanceren. Na 'Dans met mij'( 2008) en ' Het is maar goed' ( 2011) komt hij nu met 'Nog Jong'. Hij nam het geheel op in de studio van Arjan Venemann. Dennis heeft naast zijn werk als Loempiaboer twee grote hobby’s en dat zijn biljarten en zingen. Beiden doet hij heel erg graag. Bovendien is hij nu Regioheld bij RADIONL.

Like TV Oranje op Facebook en win een CD
27-08-2017 12:56:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 17.600 likes! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die ons 'liken' voordat we de 17.700 likes bereiken gaan we weer drie CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op de dubbel-CD 'Hollandse Nieuwe - Deel 26'. Deze serie verzamelalbums heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied. 

Lady Marie presenteert op zondag 27 augustus haar laatste uitzending bij Radio Valencia
26-08-2017 18:38:00

Op zondag 27 augustus 2017 presenteert Lady Marie  haar laatse uitzending bij het Vlaamse radiostation Radio Valencia ( 105 fm of www.radiovalencia.be). Ze staat bekend als de oudste en vrolijkste Dj van Nederland op het gezellige Radio Valencia. Tussen 12.00 uur en 14.00 uur blikt het radiostation uit Meer met haar terug op bijna 30 jaar radio maken. Jarenlang presenteerde ze op maandag haar programma 'Maandag tussen de soep en de patatten'. De afgelopen jaren werd dat gereduceerd tot een uurtje op zondag met 'Na de soep en patatten'. 

Nieuwe single Danny Mirror & The New Gospel Sensation!
26-08-2017 10:39:00

Ruim 7 jaar geleden werd Danny Mirror (Eddy Ouwens) opgenomen in verslavingskliniek Solutions. Hier maakte hij kennis met een eeuwen oud, prachtig gebed geschreven voor iedereen die verslaafd is of wel wat steun kan gebruiken. Dit gebed wordt overal ter wereld nog dagelijks door miljoenen gebruikt. Nadat hij hersteld was van zijn verslaving was het gebed  "onder zijn huid gaan zitten" en componeerde hij er muziek bij. Bruce R.F Smith schreef in samenwerking met Danny's dochter November Graye een aanvullende tekst.

'Hoeveel kilometers'....prachtige nieuwe single van Henk Wijngaard
26-08-2017 10:26:00

”Het zoeken naar inspiratie voor liedjes over het chauffeursleven valt niet altijd mee. Zeker niet wanneer je er al meer dan 100 hebt geschreven, bezongen, en steeds weer probeert de emoties van onze mannen en vrouwen van de weg in een liedje neer te zetten. Maar dan ineens duikt er een liedje op van mijn studio producer Niels Lingbeek en na het een aantal keren te hebben beluisterd, is dit nummer uiteindelijk opgenomen en op cd gezet. Hopelijk voelen mijn fans en aanhang de emotie van de lange ritten en afstanden met mij mee.

Zomertoer naar Roden
26-08-2017 10:08:00

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL naar je toe met het gratis toegankelijke evenement de Zomertoer, met optredens van bekende artiesten en een live uitzending vanaf locatie. Komende zondag 27 augustus is de RADIONL Zomertoer vanaf 13.00 uur te gast op het Jaarbeursterrein aan de Brink in het Drentse Roden. Er zijn optredens van Jannes, Thomas Berge, Erik Mesie (Toontje Lager), Bouke, Lucas & Gea, A3aan Drost, Wesley Klein, René Karst, Grad Damen, Jaman, Jefrrey Tanis, Bert Zwier, Frank van Etten, Doenja, Niels Span, Duo Doublon, Chris de Roo, Kevin Paré, Zus, Janneke de Roo & Frans Kas, Frits van der Vorst en Pascal Schipper.  
 

Kabouter Plop bestaat 20 jaar!
25-08-2017 19:17:00

De allereerste aflevering van Kabouter Plop in Vlaanderen werd op 27 augustus 1997 uitgezonden bij VTM. Op 1 september 1998 verscheen de populaire kabouter voor het eerst bij de TROS op de Nederlandse televisie. Het kinderprogramma kende meteen een gigantisch succes, goed voor in totaal 295 afleveringen. De vaste cast bestond oorspronkelijk uit vier kabouters, Plop, Kwebbel, Lui en Klus. Die werd in 1998 en 1999 nog aangevuld door Smul en Smal. Na enkele jaren verschenen de kabouters ook op het witte doek in 10 langspeelfilms.

Op de koffie bij Alwin...
25-08-2017 19:02:00

Na zijn deelname aan het tv programma 'House Rules Holland' (SBS6/Net5), kwam van vele mensen de vraag of ze het resulaat van de verbouwing eens een keer in het echt mochten zien. Daarnaast kwamen vele verzoeken om eens op de koffie te mogen komen. Dit bracht zanger Alwin op een idee. Recent is zijn nieuwe single “ De Kriebels” afgerond in de studio bij Emile Hartkamp en het grote moment is gekomen om deze aan het publiek te presenteren.Op zaterdag 26 augustus tussen 14.00 uur en 16.00 uur, is het dan zover...

Danny Froger heeft de Oranje Kroon
25-08-2017 18:48:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 28 augustus is dat ‘Omdat ik zoveel om je geef’, de nieuwe single van Danny Froger. Na zijn ballad ‘Kleine jongens worden groot’ van begin dit jaar komt Danny nu met een luchtige, vrolijke zomersingle. Het liedje heeft een pakkend refrein en is zeer ritmisch. De clip is een ode aan zijn vriendin, die op tal van foto’s voorbijkomt. Danny treedt nog wekelijks op in Café Bolle Jan, de kroeg van zijn opa, en was dit jaar weer te zien in de shows van Toppers In Concert. 

Jaman gewond na aanrijding...veroorzaker rijdt door
25-08-2017 18:42:00

Jaman laat ons weten dta hij vanmiddag in Kampen gewond is geraakt aan z'n benen en handen vanwege een aanrijding. De veroorzaker daarvan is echter doorgereden. 'Ik wil diegene, in de witte bestelbus, die me zonet het ziekenhuis inrijdt vriendelijk bedanken voor het doorrijden na me te hebben afgesneden. Gelukkig kon in me net uitwijken. Thuis heb ik er even een verbandje om gedaan, maar het leek me toch beter om naar het ziekenhuis te gaan. Helaas kan ik daarom niet optreden in Bakkeveen', aldus Jaman.

Joey Hartkamp beleeft succesvolle periode
24-08-2017 16:35:00

Het zijn mooie tijden voor Joey Hartkamp die met zijn single ‘Ik Vind Je Sexy’ is terug te vinden aan de top van de Nederlandstalige hitlijsten. Maar niet alleen op muzikaal gebied is de zanger succesvol. Samen met zijn broer Michael organiseren zij op 2 september het festival ‘FeestBeesten Zomer Plein Festijn’ in Rheden (gld) en deze is op enkele kaarten na uitverkocht. Het is inmiddels de vijfde editie van FeestBeesten en het jubileum wordt gevierd tijdens een zomers festival met een keur aan artiesten. Zo zijn er optredens van o.a. Snollebollekes, Lange Frans, Django Wagner, John de Bever, Stef Ekkel, Peter Beense en natuurlijk Joey Hartkamp zelf. In het najaar staat er tevens een verrassing op het programma waar Joey nog weinig over wil loslaten.

Bert Zwier brengt regelrechte kroegenknaller als voorloper van z'n nieuwe album
24-08-2017 16:28:00

2017 is het jaar dat Bert Zwier zijn 10 jarig artiestenjubileum muzikaal gaat vier met collega’s maar vooral fans, veel fans. Op zaterdag 21 oktober wordt het grote spektakel gehouden in Martni Plaza te Groningen. In de aanloop daarnaartoe is Bert op dit moment hard bezig met de opnames van een totaal nieuw geschreven Album, met daarop alle sferen van liedjes van zoals wij Bert kennen, maar daarnaast ook muzikale pareltjes die laten horen wat deze kleine grote man allemaal in zijn mars heeft.

Erik van Klinken presenteert z’n nieuwe album ‘Lekker doodgewoon’ in Emmen
24-08-2017 14:33:00

Een droom van Erik van Klinken komt uit op zondag 1 oktober 2017. Koos Alberts reikt dan namelijk in het Hampshire Hotel, van Schaikweg 55 te Emmen aan Erik z’n debuutalbum ‘Lekker Doodgewoon’ uit. Meewerkende artiesten zijn Ancora, Koos Alberts, Belinda Kinnaer en Boer Geert. Taeke Wouda en Alfred Voogd zullen deze gratis toegankelijke middag presenteren. De aanvang is omstreeks 16.00 uur en de zaal gaat open om 15.30 uur. Er zijn tevens  VIP kaarten ( All Inn)voor € 75.00 verkrijgbaar via www.erikvanklinken.nl . Na 7 jaar hard werken is het album ‘Lekker doodgewoon’ een feit. ‘Ik ben er ontzettend trots op. Een album wat ik niet had kunnen maken zonder mijn gezin, vrienden en m’n fans. Mijn vrouw en m’n gezin wil ik daarom bedanken voor de ruimte die ze mij geven om dit mooie vak te beoefenen’, aldus Erik. 

Tweede editie van het meezingspektakel Levenslied Eindhoven vindt plaats op 25 augustus
23-08-2017 16:40:00

Vrijdag 25 augustus staat de tweede editie van het gezellige meezingspektakel Levenslied Eindhoven op het programma. Op het Stadhuisplein in het hartje van Eindhoven staan tussen 17.00 uur en 01.00 uur de beste Nederlandstalige artiesten van dit moment op de bühne. Levenslied Eindhoven is gratis toegankelijk voor iedere liefhebber van het Nederlandse lied. Op het programma staan toppers als: Django Wagner, Frans Duijts, Henk Bernard en Peter Beense. Naast dit viertal zijn ook John West, Stef Ekkel en Eindhovenaar Ferry de Lits van de partij. Levenslied Eindhoven belooft een heerlijke zomerse avond te worden met de beste Levensliederen van eigen bodem! Levenslied Eindhoven heeft ook dit jaar weer zijn best gedaan om de top van het Nederlandse levenslied bij elkaar te krijgen. 

Déon Leon lanceert eerste solo single
23-08-2017 10:52:00

Voormalig Popstars winnaar Déon Leon (27) lanceert vandaag zijn eerste solo single ‘Geef je over’. Nadat hij in 2008, samen met twee andere kandidaten, Popstars won, belandde hij in de popgroep RED. Met ‘Step into the Light’ scoorden zij een nummer één hit. Het grote succes bleef echter uit en de groep ging uit elkaar. Sinds 2012 is Déon de leadzanger van één van de beste en populairste coverbands van Nederland ‘Beethoven’. Hierdoor ontwikkelde hij zich enorm als zanger.

'Alles in mijn leven'....nieuwe single van Dennie Grootheest
23-08-2017 10:38:00

Op het Rood-Hit-Blauw label verschijnt deze week de nieuwe single 'Alles in mijn leven' van Dennie Grootheest. Patrick de Jong is verantwoordelijk voor de tekst en Jurgen Hinten heeft het geheel gecomponeerd. Het is volgens platenbaas Ronald Visch vrolijkheid troef op dit moderne vlotte levenslied met gezellige accordeonsolo. Typisch zo’n nummer waarin menigeen zich gaat herkennen ook. Middels deze dansbare en radiovriendelijke meezinger kan Dennie Grootheest mooie stappen zetten in zijn nog jonge loopbaan als zanger.  

Nieuwe vormgeving Oranje Top 30
22-08-2017 17:53:00

De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, heeft een nieuw jasje. Op zowel radio, tv als internet is sinds deze week de nieuwe vormgeving te zien en te horen. De oude vormgeving van de Oranje Top 30 kwam uit 2012 en was na 5 jaar toe aan vernieuwing. Onder leiding van Frank Verkooyen van "The Boom! Music" uit Breda is de audio vormgeving gemaakt.

Een hit komt niet uit lucht vallen. John de Bever wel!
22-08-2017 15:13:00

Een gijzeling én een vrije val: John de Bever heeft een nu al memorabele ochtend achter de rug! De ‘Oranje volksheld’ schitterde gisterenavond nog op het 'Voetballer van het jaar Gala 2017' en is zojuist vanaf grote hoogte (vier kilometer), op spectaculaire wijze én door grote snelheid (200 KM per uur) met beide benen op de grond gezet! Uit handen van Marianne Weber en zijn 80-jarige vader Daan, heeft hij voor het behalen van meer dan 10 miljoen Youtube views voor 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht' een bijzondere award ontvangen. Een in Nederland, voor dit genre muziek een unieke en zeldzame prestatie! 

Jeroen Visser laat met 'Ik had toch beter moeten weten' horen wat hij in z'n mars heeft
22-08-2017 10:37:00

Iets later dan gepland is hier de tweede single van Jeroen Visser. In onderling overleg is er even gewacht met de release van deze single, omdat zijn eerste single “Toen ik geld had, had ik vrienden” steeds meer aandacht kreeg en gedraaid werd bij vele radiostations.Een ontdekkingstocht van alle radiomakers, die in een keer Jeroen maar ook deze heerlijke eerste single omarmden. Tsja, …..dat maakt een ieder nieuwsgierig naar zijn nieuwe single 'Ik had toch beter moeten weten' natuurlijk.

Eerste editie ‘Vinzzent Op Het Strand’ groot succes!
22-08-2017 10:23:00

Vinzzent en de organisatie kijken terug op een zeer geslaagde 1e editie van zijn festival; ‘Vinzzent Op Het Strand’ Een line-up met kanjers van artiesten zorgde voor één groot feest; Rob de Nijs, Django Wagner, Thomas Berge, Corry Konings,  John de Bever, Stef Ekkel, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Matthijs Koning, Marc Canto, Patricia Schipper, Niels Houtepen, DJ’s; Willem de Wijs, Rubin en Maria Love. Met foodtrucks, een mini camping met retro campers en caravans aan het strandje bij Beachclub Puur en een enorme opkomst zorgde alles voor een geweldige sfeer. 

Jan Smit gaat met nieuwe single ‘De Wereld Rond’
21-08-2017 15:39:00

Vandaag is de gloednieuwe single van Jan Smit verschenen. De release van de kersverse single getiteld 'De Wereld Rond' werd afgelopen week door Jan aangekondigd op zijn social media. Het lied  is geschreven door Jan zelf en geproduceerd door Thomas Tol. Jan schakelde bij de productie hulp in uit onverwachte hoek. Niemand minder dan Carel Kraayenhof werd gevraagd mee te spelen op de plaat. "Met 'De Wereld Rond' wilde ik graag een positieve boodschap overbrengen', aldus Jan.

'Das Konzert aus dem Kesselhaus' van Helene Fischer verschijnt op 8 september
21-08-2017 15:28:00

Met haar zelfgetitelde studioalbum, dat op 12 mei jl. uitkwam, heeft Helene Fischer opnieuw bewezen een enorm publiek in vervoering te kunnen brengen. Al sinds de release staat het album ’Helene Fischer’ onafgebroken in de Album Top 10 in zowel Duitsland, Oostenrijk als Zwitserland. Van Fischer is bekend dat haar werk zich in kwaliteit meet met dat van haar internationale collega supersterren. Dat maakt Fischer uniek en een van de meest succesvolle Europese artiesten van dit moment.

Henk Westbroek zingt over de diepste wens van vrijwel iedereen
20-08-2017 19:24:00

‘De tijd komt, de tijd komt zeker dat het lot mij iemand voor het leven geeft.’ Aan het woord is Henk Westbroek. Deze shakespeareaanse volzin is te horen op zijn nieuwe single ‘De Tijd Komt’, waarin de voormalige frontman van Het Goede Doel de liefde op een onconventionele manier bezingt. Het lied gaat over de diepste wens van vrijwel iedereen: het vinden van de enig échte partner voor het leven -  overigens naast alle seksuele fantasieën - terwijl iedereen verdomd goed weet dat hij of zij de perfecte man of vrouw nooit tegen het lijf zal lopen.

René Shuman & Angel-Eye brengen ode aan Elvis en TV Oranje geeft vrijkaarten weg
19-08-2017 17:45:00

Deze maand is het veertig jaar geleden dat Elvis Presley overleed. Daarom verzorgen René Shuman & Angel-Eye op zaterdag 26 augustus een groots Memorial Concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Samen met violen, blazers, dansers en een gospelkoor laten Mr. & Mrs. Rock-'n-Roll je de muziek van Elvis Presley en zijn tijdgenoten beleven als nooit te voren! Vanwege grote belangstelling is er een extra voorstelling om 14.30 uur. De dresscode is 'wit' en er worden tv-opnamen gemaakt.

Chris Cohen schrijft volkse meezinger voor Riny Valentijn & Ray Sanders
19-08-2017 10:46:00

Riny Valentijn en Ray Sanders zijn twee artiesten die al geruime tijd in het vak zitten. Ook hebben ze beiden al verschillende nummers en albums  uitgebracht. Ze zijn afzonderlijk op vele podiums door heel Nederland te vinden waar zij van hun optredens een feest maken. Twee jaar geleden hadden ze een keer de voorkeur om samen een duet uit te gaan brengen als ze een leuk nummer tegen zouden komen. Na een praatje gemaakt te hebben met Chris Cohen, wilde Chris een geheel nieuw nummer voor hun schrijven.

Bert Veldkamp brengt Nederlandstalige single uit
19-08-2017 10:36:00

'Verdrinken in je ogen' is de titel van de eerste Nederlandstalige single voor Bert Veldkamp. Deze 32 jarige in Emmen woonachtigte artiest in de dop is van kleins af aan al bezig met muziek. Dat heeft hij grotendeels te danken aan zijn vader die als Ramblin' Eddy actief is in de countrymuziek. Sinds vorig jaar is Bert Veldkamp zelf meer serieus aan de slag gegaan met muziek en heeft hij een drietal Engelstalige singles opgenomen en uitgebracht. Z'n nieuwe Nederlandstalige single is geheel onverwachts en spontaan ontstaan. 

Gino Meijs lanceert zomers nummer 'We dansen samen'
18-08-2017 21:13:00

‘We Dansen Samen’ is de nieuwe single release van de uit Tilburg afkomstige Gino Meijs (27). Eerder bracht Gino singles uit zoals ‘In De Zomerzon’ en ‘Blijf Tot Morgen’.  Voor de nieuwe single dook Gino de studio in van topproducer Manfred Jongenlis (bekend van o.a. Willem Barth, John West, Sieneke, Grad Damen e.v.a.). Het resultaat is een uiterst zomerse en dansbare track geworden waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Gino schreef zelf, samen met Manfred Jongenelis de tekst van ‘We Dansen Samen’. 

Debuutsingle van Mark & Janina een feit
18-08-2017 20:55:00

Het duo Mark & Janina blaast met de single “Sweet Rendezvous” nieuw leven in de authentieke Volendamse Palingsound. Met deze door Kees Plat (Tribute To The Cats Band) geschreven en geproduceerde track levert dit duo een zeer herkenbare debuutsingle af, waar Volendammers patent op lijken te hebben. De in Nieuwegein geboren Mark van Veen kwam in 2010 in contact met Kees Plat, die zijn debuutsingle schreef en produceerde. Enkele singles volgden en dit jaar besloot Mark om samen Janina een duo te vormen. 

Nelis Leeman heeft de Oranje Kroon
18-08-2017 20:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 augustus is dat ‘Dans met mij’, de nieuwe single van Nelis Leeman. De 28-jarige zanger uit het Noord-Brabantse Made was aanvankelijk actief als diskjockey maar scoorde vorig jaar zelf een grote hit met ‘Wie denk je wel wie ik ben’. Ook deze opvolger belooft weer hoge ogen te gooien. Het is een aanstekelijk uptempo liedje, voorzien van een gypsy-sound vol passie en vuur. Het bijbehorende rappe en trefzekere gitaarspel maakt dit een heerlijke nazomerplaat waarbij je niet stil kunt blijven staan! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool