RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Tony van den Dungen gaat samenwerking aan met Manfred Jongenelis
22-07-2017 10:52:00

Zijn leeftijd is 19 jaar, komt uit Sint Willebrord en gaat het,  als het aan platenbaas en talentwatcher Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw nog ver schoppen in de muziekwereld. We hebben het over Tony van den Dungen. Volgens Ronald Visch is van den Dungen charmant, talentvol en zeer gedreven want hij doet er alles aan om meteen bij de start van zijn muzikale loopbaan, alles zo professioneel mogelijk aan te pakken. Dit resulteerde uiteindelijk begin april in de release van het swingende en pakkende nummer ‘Ik voel me top’.

Mark Elbers brengt met Mooi Brabant eerbetoon aan de provincie Brabant
22-07-2017 10:04:00

De uit Nuenen afkomstige Mark Elbers treedt al jaren succesvol op en wordt ook wel “The King van Nederland” genoemd. Nummers van Elvis Presley zijn hem op het lijf geschreven. Dit is beslist de beste Elvis Tribute Artiest van het land. Zelfs Ray Walker (vriend en collega van Elvis) is onder de indruk van Mark. Ook is Mark Elbers een rol aangeboden in een Hollywoodfilm waarin hij een aantal nummers zal zingen. Mark weet zijn publiek te bespelen met nummers van toen.

Stuur ons je vakantiefoto's!
22-07-2017 09:50:00

De vakantietijd is aangebroken en veel kijkers van TV Oranje vertoeven inmiddels al op de camping, in het buitenland of gewoon lekker in de eigen achtertuin. Ben jij op dit moment op vakantie, ben je net geweest of vertrek je binnenkort? Plaats dan je vakantiefoto op Facebook.com/TVOranje. Iedereen die een leuk vakantiekiekje plaatst, maakt kans op een van de drie CD’s die we na de zomer gaan verloten! Je kunt je foto's via Facebook insturen tot vrijdag 15 september. Zet er wel even bij waar de foto is genomen. 

‘Lach, Leef En Geniet’....nieuwe zomerse single van Maico
22-07-2017 09:42:00

Maico heeft met zijn nieuwe single ‘Lach, Leef En Geniet’ een vrolijk klinkend nummer in handen. De productie lag wederom in handen van producer Harald Queens. De 22 jarige zanger uit Enschede timmert al enkele jaren stevig aan de weg en bracht reeds enkele singles uit. Hiermee wist hij flink de aandacht op zich te vestigen en het leverde hem een goedgevulde agenda met optredens door heel het land op. Met de nieuwe single ‘Lach, Leef En Geniet’ hoopt Maico een volgende stap te kunnen zetten in zijn carrière.  

Gewoon Wil lanceert 'Ik wil meer van jou'
22-07-2017 08:20:00

Gewoon Wil werd geboren op 7 juli 1963 in Apeldoorn en op jonge leeftijd werd muziek al een passie van hem. Sindsdien heeft zijn hele leven al in het teken gestaan van sport, techniek en natuurlijk muziek. De piraterij was Wil zijn lust en leven en dit gebruikte hij als een manier om luisteraars bekend te maken met de diversiteit van muziek. In 2009 deed Wil mee aan een showblok voor zijn werkgever met een André Hazes compilatie. Na het horen van deze compilatie was iedereen enthousiast en vertelden hem er wat mee te doen. 

 

Party DJ Basje & Feest DJ Prestah ft. Tom Haver lanceren 'Kom naar mij toe'
21-07-2017 12:30:00

Een mooie zaterdagavond stond Sylvester van der Rest oftewel Feest DJ Prestah te draaien in een kroeg in het Zeeuwse Goes. Zijn collega Bas Coppoolse, ook wel Party DJ Basje genaamd,  kwam nog even langs, voordat ook hij moest gaan draaien. Al snel ging het er over om samen een plaat te maken. Bas kwam met het idee om een cover van DE zomerhit van het moment te maken, namelijk “Despacito”.  Na de eerste tekst vertaald te hebben, kwam Sylvester met het idee om dit in te laten zingen door Tom Haver, al jaren bekend in het “feest circuit”. 

Spraakmakende clip 'Wie kan mij vertellen' van André Hazes online
21-07-2017 11:40:00

Eventjes de kroeg in, eventjes op stap. Zouden niet te gek doen, heel even naar de stad. Van het een kwam het ander en het liep weer uit de hand. Ik ben een stukkie film kwijt. Hoe ben ik thuis beland? M’n vrienden opgebeld want ik wil het toch wel weten Maar niemand die vertelt wat ik heb uitgevreten, vannacht. Dat is de rode draad die de clip van de nieuwe single 'Wie kan mij vertellen' herbergt. Het nummer is afkomstig van z'n nummer 1 album 'Wijzer. Platenmaatschappij Dino laat weten dat het een ultieme feestplaat betreft.

Frank van Etten heeft de Oranje Kroon
21-07-2017 10:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 juli is dat ‘Huisje op wielen’, de nieuwe single van Frank van Etten. De populaire volkszanger keert met dit nummer in zeker zin terug naar zijn roots. Niet zijn muzikale wortels, maar die van zijn jeugd op het woonwagenkamp. Frank heeft het liedje zelf geschreven en opgenomen in zijn thuisstudio in Sint Anthonis. Het is dan ook een echt Frank van Etten-nummer geworden, inclusief aanstekelijke accordeon, en deze single zal ongetwijfeld weer hoge ogen gooien. 

Zorgt 'De klink van de deur' voor de doorbraak van Sientje Koopmans?
21-07-2017 10:21:00

Sientje Koopmans nam in de studio van TVEllef het levensliedje 'De klink van de deur' op. De Brabantse zangeres hoopt hiermee in de voetsporen te stappen van haar oom Jantje Koopmans die met 'Rode Rozen' landelijke bekendheid kreeg. Muziek loopt als een rode draad door het leven van Sientje.. Haar grote voorbeeld is de Zangeres Zonder Naam met al haar mooie nummers. Regelmatig staat Sientje op het podium en zingt naast eigen werk ook die van haar grote voorbeeld. 

“Ik klop drie keer op jouw deur” de nieuwe single van DuoNL
20-07-2017 18:36:00

Onlangs vierden Chris & Williejan hun 10 jarig jublieum als duo. Hiermee werd wederom een mijlpaal bereikt van dit zingende duo. In de afgelopen 10 jaar bracht DuoNL talloze hitsingles en diverse album uit. Deze koers wordt voortgezet met de splinternieuwe single 'Ik klop drie keer op jouw deur', wederom geproduceerd door Hans Aalbers, die samen met Williejan tekende voor de compositie. Het resultaat is een meeslepende meezinger, verpakt in een commercieel schlagersausje waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.

Volgens Hank Adams gaan we allemaal naar de klote...
20-07-2017 18:28:00

Hank Adams is geboren in de Jordaan en is een rasechte, sympathieke Amsterdammer. Henk kreeg landelijke bekendheid door hits zoals 'You are my prima Donna' en 'Jij bent van mij' waarmee hij een hoge notering in de landelijke top 40 kreeg. Dat resulteerde in een aantal cd singles en een album door Gaby Dime, Co van Raaijen en Edwin van Hoevenlaak. Hank heeft een klassieke opleiding gevolgd, dat bleef niet onopgemerkt. Daar kwam een samenwerking uit met o.a. Marco Bakker en Johnny Logan.

Download gratis ‘Turkse Zomerdromen’ van Martin Dams en win een reis naar Turkije
20-07-2017 18:17:00

Turkse Zomerdromen’ is de titel van de nieuwe zomersingle van Martin Dams. Het past volgens de zanger uit Westerhaar precies in de lijn die hij samen met Frank Swenne en producer Martin Sterken heeft uitgestippeld. ‘Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat het de bedoeling was om ‘Turkse Zomerdromen’ al ruim voor de lancering van z’n vorige single "Alandra" uit te brengen. Martin ging in overleg met z’n achterban en samen waren ze het er over eens om de single, geschreven door Frank Swenne nu uit te brengen. 

Dirk Meeldijk opent op 12 augustus de alom bekende Kaasmarkt in Edam
20-07-2017 09:05:00

De Hillegomse Volkszanger Dirk Meeldijk is uitgenodigd om op zaterdag 12 augustus de Kaasmarkt in Edam te openen. Dit gaat waarschijnlijk gebeuren met de Burgemeester van Edam-Volendam mevrouw Leike Sievers of een van de wethouders. Het betreft de opening van de oud Hollandse Streekmarkt en Avondkaasmarkt, inmiddels een begrip geworden in de wijde omtrek. Het is in de loop der jaren een traditie geworden dat dit evenement geopend wordt door een bekende Nederlander.

Ricardo Lips debuteert met ‘Mijn stad’
19-07-2017 18:09:00

Ricardo Lips kwam een tijdje geleden bij toeval in contact met producer Ger Oerlemans en tekstschrijver Tony Anderson. Hij vertelde de mannen dat hij als kind al tijdens vakanties in de kantine van een plaatselijke camping bezig was om de gasten muzikaal te vermaken. Dat leverde veelal positieve reacties op. Het gevolg was dan ook dat hij vaker gevraagd werd voor feestjes en partijen. Ondertussen heeft de 23 jarige ‘pupil’ uit het Zuid-Hollandse Brielle al behoorlijk wat podiumervaring opgedaan.

Rotterdamse Oase Bar krijgt wegens groot succes vervolg
19-07-2017 16:19:00

Het grote succes van De Oase Bar in 2016 vraagt om een vervolg. Uitverkochte zalen genoten vorig jaar avonden lang van de Rotterdamse humor, sfeer, saamhorigheid en uiteraard de live muziek. Redenen genoeg voor Joke Bruijs en Gerard Cox om de Rotterdamse feestavond terug te laten komen met de naam: De Oase Bar geeft een feestje! Het gouden koppel krijgt deze keer gezelschap van Ron Brandsteder en vele spetterende gastoptredens van Mini & Maxi, Loes Luca en vele anderen. Net als vorig jaar zullen ook andere bekende Nederlandse artiesten elk concert, als look-a -like van zichzelf, de liveshow komen verrijken. De Oase Bar geeft een feestje gaat op 9 september in première in De Doelen en zal daarna tot en met december 2017 tweemaal per maand te zien zijn.

Nicht-Geklaut brengt 'Verliefdheid' uit op single
19-07-2017 16:04:00

Mary-Jo richte 10 jaar geleden in Duitsland de Band ''Mary-Jo und Band'' op. Na het 10 jarige bestaan in augustus 2016 besloten Mary-Jo en haar bandleden de naam van de band in 'Nicht-Geklaut' te veranderen. De vier bandleden hebben hun wens vervuld om na het 10 jarige jubileum ook hun eigen muziek te gaan componeren en hebben in Duitsland al veel succes met deze liedjes. Nu was het tijd om een nieuw nummer uit te brengen. In de tijd dat beiden nog in Nederland woonden schreven zij mooie liedjes waaronder 'Verliefdheid'.

Nieuwe single van John Heesakkers klinkt erg zomers
19-07-2017 15:57:00

Het is inmiddels 14 maanden geleden dat John Heesakkers zijn laatste single uitbracht. Met zijn nieuwe titel ‘Layla’ brengt John dan ook een lekker zomers nummer. Het origineel ‘Lailola’ wist hij dan ook om te toveren tot een echte zomer hit! Met deze nieuwe single hoopt John Heesakkers zijn steentje bij te dragen aan een zwoele en muzikale zomer. Het nummer is aangevuld met een frisse accordeon sound waardoor het meteen goed in het gehoor ligt. Daarnaast was John zelf verantwoordelijk voor de tekst.

Zomertoer Heerhugowaard....wederom groot feest
18-07-2017 19:26:00

Afgelopen weekend vond de zesde editie plaats van de RADIONL Zomertoer gehouden in Heerhugowaard. Hiermee is Noord-Holland en Heerhugowaard in het bijzonder in 1 keer muzikaal op de kaart gezet! Het mede door de gemeente, Woldhuis expert, stichting Nut en vele sponsoren gesponseerde evenement klopte helemaal, de organisatie en de opkomst was zeer goed te noemen ondanks de late regenval bleven de mensen staan. De sfeer zat er goed in door een mooie line-up met o.a. Andre Hazes, Tino Martin, Peter Beense e.v.a. artiesten!

Dave Korteweg lanceert z'n debuutsingle
18-07-2017 18:25:00

Dave Korteweg heeft een intensieve periode achter de rug. Zo vond hij onderdak bij platenlabel Rood-Hit-Blauw, nam hij zijn debuutsingle op onder leiding van Jeroen Dirksen in studio Music Experience Recordings in Zaandam, kijkt hij terug op een geslaagde cd presentatie op 30 juni, en als klap op de vuurpijl won hij 2 juli jl. de zangwedstrijd “Talent Zingt” in Tiel. De 29-jarige Arnhemmer die naast zanger ook als DJ- én met een Drive-In disco is te boeken, presenteerde bij zijn voetbalclub MASV in Arnhem zijn allereerste single.

Gerard Doorgeest viert de zomer met nieuwe single
18-07-2017 18:08:00

Het is een tijdje stil geweest rondom de uit Zaanstad afkomstige zanger Gerard Doorgeest. Aan optredens geen gebrek maar bij het uitbrengen van een opvolger van zijn succesvolle single ‘Ik wil die handjes zien’ bleef het angstvallig stil. De altijd gezellige volkszanger reisde voor een radio-interview af naar Marum (Radio Westerkwartier) waar hij Otto Roona leerde kennen. De twee hadden meteen een klik en zodoende ontstond er al snel het idee een samenwerking aan te gaan voor een nieuw nummer.

Ronald & Aïsha coveren 'Eenzaamheid maakt alle mensen gelijk' van Koos Alberts
17-07-2017 17:24:00

Zangduo Ronald & Aïsha deed in 2016 mee aan de ‘Koos Alberts Awards’, waar ze voor de provincie Groningen de strijd met de overige kandidaten aangingen. Ze wisten hoge ogen te scoren en zelfs tijdens de uitreikingen op de slotdag in de A9 Studio’s te Uitgeest werd er nog een gastoptreden verzorgd. Toch bleven de twee de aandacht van Koos Alberts houden. Vorig jaar ontstond het idee een cover te brengen van een nummer van Koos Alberts. Het nummer draagt de titel ‘Eenzaamheid’ en is opgenomen in de studio van Roy Otters.

'Laat me leven'....nieuwe single van Ramon Prins
17-07-2017 08:46:00

Ramon Prins brengt met 'Laat me leven' een passende opvolger van 'Ben ik te min'. Dit keer komt Ramon met een geheel eigen nummer waarvan de muziek geschreven is door het productieteam van Sonic Solutions en Ramon schreef samen met z'n plugger Casper Janssen een tekst die op zijn lijf geschreven is. Het resultaat is een zomerse knaller. De verwachting is dat 'Laat me leven' dan ook veelvuldig te horen zijn in de komende zomer. Een passende videoclip werd geschoten door Cannonball Media.

Tim Schalkx en DJ Carlo bundelen krachten
17-07-2017 08:39:00

De uit Boxtel afkomstige zanger Tim Schalkx heeft zijn krachten gebundeld met DJ Carlo met het zomerse lied  “Met Me Dansen” als resultaat. De track werd opgenomen en geproduceerd door Harald Queens en heeft alles in zich om uit te groeien tot een hit. Eerder wist Tim Schalkx al successen te behalen met liedjes als “Bubbelbad”, “Leve De Après Ski” en “Laila”. DJ Carlo is al meer dan 10 jaar een bekende naam in de Nederlandse DJ wereld en weet elk feest naar hogere sferen te krijgen. 

Vierde editie van Breda in Concert vindt plaats op 29 juli 2017
16-07-2017 12:29:00

Op zaterdag 29 juli kun je van 14.00 tot 23.00 uur weer genieten van Breda in Concert, het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant! Tijdens deze vierde editie wordt op het Chasséveld in het centrum van Breda opgetreden door Gerard Joling, John de Bever, Gebroeders Ko, Tino Martin, René Schuurmans, Sieneke, John West, Roy Donders, Stef Ekkel, Snollebollekes, Wesley Klein, Arjon Oostrom, Ferry de Lits, Jaman, Jan van Est, Jeffrey Heesen, Jelle B, Jeroen  van Zelst, Nelis Leeman, Raymon Hermans en Sander Kwarten.

Maak kans op vrijkaarten voor het Mega Jordaan Festijn in Purmerend
15-07-2017 14:55:00

Goed nieuws voor de liefhebbers van het Nederlandse lied in Noord-Holland en omstreken: na een uiterst succesvolle eerste editie keert het Mega Jordaan Festijn op zaterdag 26 augustus terug naar het Leeghwaterpark in Purmerend! Ook dit jaar heeft de organisatie enkele grote publiekstrekkers weten te strikken. Vanaf 14.00 uur treden maar liefst twintig artiesten op, onder wie Gerard Joling, Peter Beense, Bonnie St. Claire, Dries Roelvink, Dario, John West, Dean Saunders, Lesley Williams, Johnny Romein, Danny Nicolay, Johan Kettenburg e.v.a.

RADIONL Zomertoer komende zondag in Heerhugowaard
14-07-2017 21:41:00

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL naar je toe met het gratis toegankelijke evenement de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende artiesten en verzorgt RADIONL een live uitzending vanaf locatie. Zondag 16 juli is de Zomertoer te gast op het altijd gezellige Stadsplein in Heerhugowaard. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van optredens van o.a. André Hazes, Monique Smit, De Deurzakkers, Peter Beense, Wesly Bronkhorst, John West, Jaman, Lesley Williams, Joost de Vries, Mart Hoogkamer en Rob Zorn.

John West & Lange Frans scoren samen gouden plaat
14-07-2017 15:30:00

Het afgelopen jaar was in alle opzichten een geweldig periode voor John West. De geboorte van Angelito, zijn eerste kind, het 10 jarige jubileum in een uitverkocht theater in Breda, en natuurlijk ”Lekker Ding” als één van Nederlands meest gedraaide liedjes in de Horeca. Vandaag werd bekend dat van de single “Lekker Ding” meer dan 20.000 exemplaren zijn verkocht. 

Jelle B schrijft zelf de tekst van z'n nieuwe single 'Taxi'
14-07-2017 13:11:00

Jelle B (Jelle Johannes Klaas Broersma) is lekker aan de gang! De altijd goedlachse, gitaar spelende Fries heeft naast zo’n 200 optredens per jaar, een carrière als YouTuber én vader van twee jonge kids, ook nog de tijd om hits te schrijven! Halverwege juli 2017 verschijnt de nieuwe single van Jelle B met als titel ‘’TAXI’’ een zelfgeschreven nummer dat hij schreef na een avondje stappen met z’n vriendin. De productie van het nummer lag in handen van het jonge bedrijf Bughouse Music.

Joey Hartkamp heeft de Oranje Kroon
14-07-2017 13:04:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 juli is dat ‘Ik vind je sexy’, de nieuwe single van Joey Hartkamp. Na zijn deelname aan ‘Bloed, Zweet en Tranen’ bouwde de Arnhemse zanger gestaag verder aan zijn carrière. Nu verrast hij ons met een nummer dat qua sound uniek binnen de Nederlandstalige muziek genoemd mag worden. ‘Ik vind je sexy’ is een opzwepende track, voortgestuwd door een vette baslijn die niet zou misstaan in een Amerikaanse disco- of soulkraker. En toch blijft het allemaal op en top Hollands! 

Na Stad en Land kiest James Stefano voor de dance
14-07-2017 10:23:00

James Stefano geboren in Veenendaal deed in het verleden mee aan The Voice of Holland  was mede oprichter van de band Stad en Land en koos  tenslotte toch voor zijn gezin en woont tegenwoordig in Spanje samen met zijn (Spaanse) vrouw en kind. Maar het virus zingen en muziek maken is hij niet kwijt geraakt en tegenwoordig zeer actief bezig met zingen en liedjes schrijven. In oktober 2016 verscheen 'Follow the Sound' en de zomer van 2017 zal de boeken ingaan met ' Don’t hold back'.

Brandweer Kerkdriel geniet van Fireman Artiesten BBQ
13-07-2017 15:48:00

Ter gelegenheid van het 10-jarig jubileum van TV Oranje kon je vorig jaar augustus een geheel verzorgde Fireman Artiesten BBQ voor honderd personen winnen, inclusief een optreden van Stefan Storm en zijn Guus Meeuwis-act. De winnaar was Dennis van Hummel van de vrijwillige brandweer uit Kerkdriel. Hij wilde graag iets extra’s doen voor zijn collega's, die dag en nacht paraat staan voor mens en dier. Dankzij Dennis mochten de brandweerlieden van Kerkdriel afgelopen woensdag genieten van een grandioos barbecuefeest! 

Nieuwe single voor Youri Sprenkels herbergt zomers tintje
13-07-2017 12:21:00

De zomer kan nu helemaal losbarsten met de gloednieuwe single van Youri Sprenkels. “Ga Toch Met Me Mee” is een uiterst dansbare track geworden, welke na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd gaat, en waarbij je niet stil kunt zitten. “Ga Toch Met Me Mee” is de opvolger van “Ik Moet Me Laten Gaan” waarmee Youri in 2016 de playlisten bestormde. Het lijkt erop dat de uit St. Willebrord afkomstige Youri Sprenkels met “Ga Toch Met Me Mee” een van de grootste Nederlandstalige zomerhits in handen heeft.

Algo brengt met nieuwe single het ‘Soulshow gevoel’ weer terug
12-07-2017 13:48:00

De in Den Haag geboren en getogen zangeres Algo is al jaren bezig met zingen en heeft al heel wat gedaan, in de meer dan twintig jaar dat ze nu bezig is. In 1997 deed Algo mee aan de Henny Huisman Soundmixshow als Toni Braxton, haar grootste idool, met het nummer “Unbreak my Heart”. Ze won deze show en kwam zo in de grote finale terecht. Helaas is ze niet de winnares geworden, maar met de bekendheid van de Soundmixshow gingen er wel vele deuren open. 

Rudy de Wit en Stefan van den Hout slaan handen ineen
12-07-2017 12:24:00

Rudy de Wit en Stefan van den Hout hebben al jarenlang een speciale band. Rudy bezoekt regelmatig het Tilburgse café van Stefan en uit spontaniteit zingen ze dan samen enkele liedjes. Enthousiast wordt er dan geroepen “daar moeten we eens wat mee doen”, maar nooit kwam het er van… tot nu!! Rudy en Stefan hebben eindelijk de handen ineen geslagen en zijn de studio van Manfred Jongenelis ingedoken voor een geweldige zomerse duetsingle “Deze dromer”, waarop niemand stil zal kunnen blijven zitten. 

Jeffrey Weber schrijft 'Daar waar zij woont' voor Dirk
12-07-2017 09:59:00

Als je kind nog niet eens vier jaar jong is en het zingt foutloos een liedje van Frans Bauer van de eerste tot de laatste regel mee, dan mag je als ouders er toch ernstig rekening mee gaan houden dat hij of zij ooit op de bühne gaat belanden. En precies zo geschiedde dus met zanger Dirk uit het Zeeuwse dorpje Zaamslag onder de rook van Terneuzen. “Wat goed is komt snel”, dacht Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw die dit jonge talent destijds al meteen in de smiezen kreeg, en hierop vastlegde in 2011 voor de release van Dirk ’s eerste single ‘Lieve opa’. 

Opbrengst van nieuwe single van Harold Verwoert gaat naar goed doel
12-07-2017 09:50:00

Al jaren zijn de zorginstelling KDC, Rimiko Zorggroep en De Gelukkige Dolfijntjes enorm betrokken bij mensen en kinderen met “iets speciaals”. Naast alle mooie dingen die zij proberen te doen, wilden ze ook iets moois en blijvends maken. Vincent Köster heeft hiervoor Harold Verwoert gevraagd, en hij heeft een erg leuk nummer geproduceerd met een tekst op lijf geschreven. Het nummer heet “Leef en Geniet”. Dus.. Geniet! Met de opbrengst van deze speciale single proberen zij een belevingstuin te realiseren.

Tony van Boxtel lanceert het zomerse reggae nummer 'De allermooiste dat ben jij'
12-07-2017 09:15:00

Tony van Boxtel is al lang geen onbekende meer in de Nederlandstalige muziekwereld. De uit Breda afkomstige zanger verwierf landelijke bekendheid met singles als “Met tranen in je ogen”, “Viva la vie” en “Kom niet te dichtbij” en er verschenen inmiddels 3 albums. Onlangs tekende Tony een platencontract bij NRGY Music en nu verschijnt het zomerse reggae nummer “De allermooiste dat ben jij”, welke geproduceerd is door Tom Peters en opgenomen in de befaamde Hans Aalbers Recordings studio. 

Pascal Schipper is duidelijk over soep en de buurvrouw.....
11-07-2017 21:20:00

Op 12 juli a.s. komt de 30 jarige zanger en entertainer Pascal Schipper uit Hoogeveen met een nieuwe single. Na de succesvolle single “ik heb aan je fiets gelikt” die op 3 februari 2016 uitkwam kon een nieuwe single zeker niet uitblijven. De single met als titel: “Soep en de Buurvrouw” heeft wederom een  hoog feest en meezing gehalte, het is een echte Pascal Schipper plaat. De tekst is wederom geschreven door René Karst van Ducarec en Arjan Venemann van AV Audio Producties heeft de productie weer op zich genomen.

Stanley Hazes & Lina Steevens zingen samen 'Met z'n twee'
11-07-2017 21:12:00

De nieuwe single van Stanley Hazes en Lina Steevens is een zomers duet getiteld ‘Met z’n twee’. Uiteraard hoort hier een prachtige videoclip bij, welke is opgenomen in een luxe villa op het Belgische platteland. ‘Met z’n twee’is een Nederlandstalige reggaeversie van de wereldberoemde hit ‘Purple Rain’ van Prince, geproduceerd door Kees Tel. Normaal gesproken zingt Stanley altijd smartlappen, maar speciaal voor Lina maakt hij een uitzondering. ‘Ik vond het direct een erg leuk idee en dit nummer past bij ons allebei’, voegt Stanley er nog aan toe.

Robin van Herwijnen lanceert debuutsingle 'Ga met me mee'
11-07-2017 17:08:00

Het gloednieuwe nummer 'Ga met me mee' van Robin van Herwijnen heeft een lekkere vlotte beat met Spaanse gitaren en een zomerse accordeon sound. Een erg commerciële single die zeker bij jong en oud in de smaak zal gaan vallen. Robin is afkomstig uit het Brabantse Waspik  en is al jaren lang feest dj met een voorkeur voor Nederlandstalige muziek. Op menig feestje grijpt hij zelf ook de microfoon om te zingen, waarop hij al veel positieve reacties kreeg. Al een tijdje kriebelt het om een eigen plaat te maken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool