RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gerda & Terry West presenteren radiovriendelijke single Zomerliefde
02-11-2018 10:39:00

Gerda & Terry West melden zich terug met een heerlijke nieuwe single ‘Zomerliefde’. Op deze radiovriendelijke single kijkt het duo terug op de prachtige zomer die achter ons ligt. De tekst van ‘Zomerliefde’ werd geschreven door niemand minder dan Henny Thijssen en de single werd opgenomen in Terry’s eigen studio, die ook de productie voor zijn rekening nam. Eerder produceerde Terry West voor artiesten als Lucas & Gea, Doublon, Picobello, Harten10, Aukje Fijn, Henk Wijngaard, DuoNL, A3aan Drost e.v.a. en natuurlijk ook de eigen platen.

Nieuwe single van Johnny Kay heeft een pakkend refrein en een moderne beat
01-11-2018 19:49:00

Nadat Johnny Kay deze zomer uitkwam met het redelijk succesvolle Hasta La Vista, komt hij nu met een Nederlandstalige single. Het lied “Achteraf” heeft als onderwerp een gegeven dat voor veel mensen herkenbaar is. Een relatie wordt beëindigd maar één van de personen in kwestie krijgt spijt en wil terug komen.  Inmiddels heeft de ander een nieuwe relatie waardoor terugkeer op het oude nest onmogelijk is geworden. Het is een heerlijk uptempo nummer waarop goed kan worden gedanst. Een pakkend refrein en een moderne beat.

Jelle B heeft het helemaal verkloot
01-11-2018 13:06:00

Jelle B heeft het helemaal verkloot!  De troubadour heeft een liedje gemaakt waarin hij situaties beschrijft waarbij je het helemaal verkloot hebt… en hoe! Het liedje dat door Jelle zelf geschreven is haalt passages naar voren die voor kunnen komen in het alledaagse leven, tot in het extreme zoals bij Jelle past! Jelle gaat met dit liedje een richting op die anders is dan mensen van hem gewend zijn maar dat wel perfect bij hem past en dat het ongetwijfeld goed zal doen in het land!

Jelmer verrast met verrassend uptempo en aanstekelijk liedje
01-11-2018 12:12:00

Jelmer kan omschreven worden als de gezelligste feestzanger uit het noorden. Met veel passie en liefde voor de muziek, weet hij van elke gelegenheid weer een gezellig feest te maken. Met zijn frisse uitstraling en fris geluid een mooie aanwinst voor de Nederlandstalige muziek. De liefde voor muziek gaat met name uit naar het Nederlandstalig lied, waarbij nummers  van o.a. Jan Smit, André Hazes jr.  en Nielson die Jelmer op zijn setlist heeft staan de avond tot een geweldig feest maakt.

Wat doe je nou?....nieuwe single van Lesley Rosbach
01-11-2018 12:04:00

Haarlemmer Lesley Rosbach presenteerde afgelopen voorjaar zijn debuutsingle ‘Wie ben jij dan?’. Nadat hij de opvolger ‘Wat doe je nou?’ had ingezongen, tekende de 21-jarige zanger onlangs een overeenkomst met Rood-Hit-Blauwprodukties van Ronald Visch. Al op jeugdige leeftijd ontdekte Lesley dat werken met z’n handen zijn ding was. Inmiddels is hij gediplomeerd timmerman. Als hij eens de microfoon oppakte, dan kreeg hij steeds vaker het advies meer met het zingen te gaan doen. 

Amanda Jonès waarschuwt door niet met vuur te spelen
01-11-2018 11:59:00

Amanda Jonès is een zangeres uit het Duitse Bad Bentheim die al enige jaren menig podia heeft betreden in Duitsland. Van lead zangeres van een top 40 band maar ook als solo zangeres. Haar muzikale leven begint op 8 jarige leeftijd als Amanda Jonès het podium mag betreden tijdens een familie feest. Dol enthousiast was het publiek en ook Amanda had de smaak te pakken. Ze wist het zeker … de muziek was haar doel.

John Dame verrast met eigentijdse, uptempo versie van ‘Papa’
01-11-2018 11:48:00

De 42-jarige zanger/entertainer John Dame is reeds sinds zijn 16e jaar actief in de muziekwereld. Volgens John is het meer een uit de hand gelopen hobby die zijn oorsprong vond tijdens karaokeshows en talentenjachten. Dit resulteerde in 2014 in zijn eerste single ‘De mannen van van Gaal’, een WK liedje ter ondersteuning van onze oranjehelden. Nu 4 jaar later is het tijd voor een geheel nieuwe eigentijdse single. Tijdens de Naaldwijkse Feestweken werd een verzoek ingediend om ‘Papa’ te zingen.

Martin Dams is super trots op z'n nieuwe single Wat ben je zonder je vrienden
31-10-2018 21:48:00

'Ik zweefde de laatste maanden al op de vleugels van Geluk voor iedereen! Maar nu is er mijn nieuwe single ”Wat ben je zonder je vrienden’’ .... natuurlijk ben ik er super trots op', vertelt Martin Dams openhartig. Wat lekker voelt...is goed! Toch?.... en wat ik lekker vind...is zingen voor iedereen...zo veel en zo vaak als het maar kan en mag. En het allermooiste is dan, dat wanneer ik sta te zingen, dat het publiek de vibe voelt van mijn gevoel....dat het hele cafe...de zaal...of het plein.. dit heerlijke gevoel van samenzijn beleefd!

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma lanceren Standing strong
31-10-2018 16:21:00

The Bounty Hunters ft. Johannes Rypma is een zeer succesvolle band met een volle agenda. Dit “powertrio” heeft in de afgelopen jaren bewezen dat het elke zaal, podium, festival of tent op z’n kop kan zetten. Dit komt niet alleen door de krachtige stem van Johannes Rypma (ooit tweede geworden tijdens The Voice), maar ook door het solide gitaarspel van Hille de Jong en het strakke drumwerk van Robin Lammers. Hun eerdere singles, het Nederlandstalige “De weg terug” en het Friestalige “Skûtsjesilen”  werden een redelijk succes in den lande. 

Nieuwe single van Simone Eversdijk is volledig autobiografisch
31-10-2018 07:43:00

Na haar uitstekend ontvangen debuutsingle “Ik mis je zo” komt Simone Eversdijk nu met haar nieuwe single #LEEF!. De zangeres uit Zevenbergen laat zich van een andere kant horen met dit prachtige, catchy nummer over tegenslagen en doorzettingsvermogen. Haar boodschap in dit nummer is eigenlijk al duidelijk na het lezen van de titel “wat er ook gebeurd in het leven, al zit het soms even tegen… geniet en #LEEF!! “ Een vlotte, catchy popsong, met een tekst die makkelijk in het gehoor ligt en uitnodigt om direct mee te zingen.

Nieuwe single Jack van Raamsdonk opgenomen bij Kees Tel
30-10-2018 17:13:00

Jack is Back ! Met deze kreet introduceerde Jack van Raamsdonk drie jaar geleden alweer, een nieuw muzikaal concept; “Back To The Roots”! Een avondvullend programma voor elke kroeg en zaal met muziek in uiteenlopende stijlen, van Bolle Jan tot Golden Earring en van alles daartussen. Met deze show toert Jack inmiddels al drie jaar én met veel succes, door zowel binnen- als buitenland. Uiteraard kent een groot publiek Jack,ook van de volkse muziek die hij zowel solo als deel uitmakend van Exit, Het Woonwagen Duo en de Hollandio’s.

Een hemels weerzien met Tante Leen, Johnny Jordaan en Willy Alberti
30-10-2018 17:05:00

In deze voorstelling blikken Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen vanuit de hemel terug op hun aardse bestaan in de Jordaan en de kerstfeesten. Na zijn grote succes in Oh Johnny speelt Rob van de Meeberg wederom de onvergetelijke Johnny Jordaan samen met Mieke Stemerdink als Tante Leen en Harry Slinger als Willy Alberti. Kerstfeest in de Jordaan is een feest der herkenning met Amsterdamse succesnummers en diverse kerstliederen die de revue passeren. De voorstelling is van woensdag 5 december tot en met donderdag 27 december 2018 te zien door heel Nederland.

Record aantal bezoekers voor Marco de Hollander's SterrenGala
30-10-2018 14:28:00

Marco de Hollander kan terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Hollandse ‘SterrenGala 2018’. Met een record aantal verkochte kaarten stonden zaterdag 27 oktober de grootste artiesten op het podium van de compleet uitverkochte sportcentrum Nieuwkoop . Het publiek kwam uit het gehele land en de touringcars stonden rijen dik voor het complex. Presentator Elmar Bus presenteerde op eigen professionele manier het gala. Marco de Hollander beet het spits af met een geweldig optreden. 

Marlane gaat los vannacht.......
30-10-2018 14:22:00

Nieuwe kansen bewerkstelligen en gezamenlijk verder bouwen aan een rooskleurige muzikale toekomst zijn de beweegredenen van zangeres Marlane en Tom Peters van NRGY Music om een hechte samenwerking aan te gaan. De overeenkomst is voor de sympathieke Marlane een flinke stap vooruit, daar ze nu gebruik kan maken van de expertise en deskundigheid van een sterk platenlabel met een goede reputatie. Het gestage groeiproces van Marlane was voor Tom Peters aanleiding om een aanlokkelijk voorstel te doen.

Speciaal Plaswijcklied ter ere van haar 95 jarige bestaan
29-10-2018 18:51:00

Klimmen, klauteren, ravotten, de beest uithangen of trampolinespringen op bed in het huis van Oma en Opa van der Plas. Dat en nog veel meer kan allemaal in Plaswijckpark! Met verschillende attracties, speeltuinen, een dierentuin en meer dan 2000m2 binnenpret is dit park, gelegen in Rotterdam, een familiepark voor jong en oud om het hele jaar door te bezoeken. Om het 95-jarig bestaan van Plaswijckpark te vieren is o.a., in samenwerking met NLFactor, het Plaswijcklied gemaakt. 

Björn Litjes slaat nieuwe weg in
29-10-2018 00:00:00

Björn Litjes komt met verrassende single en dito sound. De zanger, die we voorheen kennen van de feestnummers, is een nieuwe weg ingeslagen. Door de fijne samenwerking met twee grootheden, te weten Dick Kemper (Vandenberg) en Martin Seysener (Les Cigales) kon Björn, mede door zijn liefde voor de muziek en het laten inspelen van live instrumenten, een nummer maken met een authentieke, pure sound. De nieuwe single ‘Wild geleefd’ gaat namelijk meer in de richting van blues/soul.  

Marescha brengt als voorloper van haar debuutalbum nieuwe single 'Tomorrow' uit
28-10-2018 17:38:00

Als voorloper op de release van haar in het voorjaar 2019 te releasen debuutalbum, komt Marescha nu met de mooiste lovesong van 2018 uit genaamd 'Tomorrow'. Na haar in 2016 succesvol ontvangen single ‘Heart on fire’ is zangeres Marescha de afgelopen twee jaar de studio in gedoken en heeft, samen met haar producer Melchior Rietveldt van het platenlabel NLFactor, keihard gewerkt om een prachtig album op te nemen. Er is, na haar in 2016 succesvol ontvangen single ‘Heart on fire’, gewerkt om 12 songs te schrijven.

Lenie Gerrits komt met verrassende nieuwe single 'Ik kan geen tranen van je zien'
28-10-2018 17:07:00

De kans is groot dat Lenie Gerrits met z'n nieuwe single 'Ik kan geen tranen van je zien' nieuwe deuren gaat openen. Lenie laat zien en horen dat hij meer in z'n mars heeft dan de bekende Rolleman liedjes die hij in de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Samen met producer en tekstschrijver Martin Sterken is het nummer dat in de categorie levenslied valt ontstaan. 'Omdat Martin wist welke kant ik op wilde gaan was het voor hem een uitdaging om dit te bewerkstelligen. Samen met m'n vrouw ben ik de studio ingedoken. 

Matthijs Koning tekent exclusieve overeenkomst met de Nationale Artiesten Parade
27-10-2018 20:55:00

Mooie tijden voor Matthijs Koning; Zo trouwde de Brabantse zanger afgelopen augustus met zijn Simone terwijl op muzikaal vlak de ene na de andere single uitgroeit tot een succes. Zo verscheen 17 oktober jl. zijn nieuwste track ‘Zwoele Nacht’ waarvoor de 27 jarige in Oosterhout woonachtige zanger, al vele positieve reacties in ontvangst mocht nemen. 

Peter la Haye met nieuwe clip ‘Over en Uit’ van zijn album ‘Nu of Nooit’
26-10-2018 17:26:00

Peter la Haye zijn nieuwe album ‘Nu of nooit’ kwam dit jaar 2018 uit en bracht hem tijdens de promotieperiode op mooie plekken. Naast dat de single versie 'Wat moet ik doen' op vele radiostations wordt gedraaid, staan er op het album nog veel meer leuke nummers, zo heeft Peter la Haye van het liedje  'Over en uit' een Videoclip gemaakt. ‘Waarom het liedje Over en uit? Omdat dit liedje in het land vaak wordt aangevraagd en meegezongen door jong en oud’ aldus Peter. Veel kijk en luisterplezier! 

Concert Edwin van der Toolen compleet uitverkocht
26-10-2018 13:46:00

Het concert van volkszanger Edwin van der Toolen in Villa Thalia is compleet uitverkocht. Dat maakt de Rotterdammer vandaag bekend op zijn Facebookpagina. De liveshow op zaterdag 3 november wordt een mix van nationale en internationale covers en zijn allernieuwste liedjes. Elk jaar maakt de zanger er één groot meezingfeest van. Edwin pakt dit jaar uit met een line-up van Sieneke, de Havenzangers en Anita Meyer. Edwin in Concert is inmiddels een begrip geworden en geldt als het kleine Rotterdamse broertje van Toppers in Concert.

Wesly Bronkhorst zijn nummer 1 hit ‘Trots Op Jou’ door fans getatoeëerd
26-10-2018 10:55:00

In de aanloop naar het Fans and Friends evenement op 2 november in Den Bosch, heeft Wesly, net als voor zijn videoclip die inmiddels bijna 4 miljoen keer is bekeken, zijn fans gevraagd foto’s in te sturen van hun Trots moment. Aan die oproep is heel veel gehoor gegeven en nog steeds komen er veel mooie foto’s binnen. Tot onze grote verassing zaten er een aantal foto’s tussen waar fans de tekst van ‘Trots Op Jou’ voor eeuwig op hun lichaam hadden laten tatoeëren en daar is Wesly bijzonder Trots op en zeer door vereerd. Er zijn voor het Fans and Friends evenement op 2 november in Den Bosch nog enkele kaarten beschikbaar.

Dochter originele zanger/componist steekt hit You and Me in een nieuw jasje
26-10-2018 10:42:00

You and Me was de eerste single van Spargo, de band rond zanger Ellert Driessen en zangeres Lilian Day Jackson. Het nummer verscheen begin 1980, haalde de eerste plaats in de hitlijsten en werd de bestverkochte single van dat jaar. En daar bleef het niet bij: You and Me werd ook een grote hit in Duitsland, Frankrijk en heel groot in Italie! Naar aanleiding van een documentaire over de ontstaansgeschiedenis van disco werd You and Me in 2013 door VARA TV Magazine uitgeroepen tot beste Nederdiscoklassieker.

Dennie Christian heeft de Oranje Kroon
26-10-2018 10:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 29 oktober is dat ‘Oogverblindend’, de nieuwe single van Dennie Christian. Het nummer komt voort uit een spontane ontmoeting die plaats had in Delft. Tijdens zijn deelname aan het Varend Corso werd Dennie plots benaderd door een dame in een opvallende jurk met Delfts Blauwe figuurtjes. ‘Mag ik je zoenen?’ was haar vraag, maar op een antwoord werd niet gewacht. ‘Oogverblindend’, zo herinnert de Duitse zanger zich de Delftse schone.

Votown festival keert terug
26-10-2018 10:05:00

Na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds acte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden. De basis wordt zoals gebruikelijk gevormd door de bekende Volendammer artiesten, maar voor deze editie zijn een aantal nationale toppers gestrikt om het festival naar een volgend niveau te tillen. 

Sinterklaas doet een oproep aan alle kinderen uit (de omgeving) van Apeldoorn
25-10-2018 14:29:00

Sinterklaas doet een oproep aan alle kinderen uit (de omgeving) van Apeldoorn. Heb jij een bijzonder talent? En heb je altijd al eens als een echte artiest willen optreden? Maak een filmpje van jouw talent en stuur deze vóór woensdag 14 november naar mm.apeldoorn.events@gmail.com. Misschien mag jij op woensdagmiddag 21 november wel live optreden voor Sinterklaas en de pieten. Naast de Sint zullen ook de zes brutale, eigenwijze maar supertalentvolle tieners van de popgroep TeenZ optreden.

Duo D & G maakt rap “Een klein beetje” voor ernstig zieke Eefje
25-10-2018 14:21:00

Het was zaterdag al te zien op Hart van Nederland. Heel Hillegom heeft zich hard gemaakt voor de ernstig zieke Eefje Muller (30) . Er werd bij Café Murphy’s Law een Benefiet en een veiling georganiseerd. Verder vond er bij SportPlaza spinning plaats. Na dit weekend werd zondagavond in Café Murphy’s Law de voorlopige opbrengst bekend gemaakt, maar liefst 17.200,00. Eefje en haar man Jehro kregen de cheque overhandigd van de initiatiefneemster Annemiek Cornelissen en konden hun ontroering nauwelijks de baas. 

Tino Martin op 8 juni in het Olympisch Stadion
25-10-2018 00:00:00

Tino Martin geeft 8 juni een concert in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het wordt de grootste show uit de carrière van de zanger, nadat hij eerder twee keer de Ziggo Dome uitverkocht. De kaartverkoop is direct begonnen via tinomartin.com. Na zijn uitverkochte Ziggo Dome shows in 2017 en 2018 is het tijd voor de volgende stap. “Als kleine jongen heb ik natuurlijk wel eens gedroomd van een eigen stadionconcert. Maar dat dit echt werkelijkheid gaat worden op 8 juni maakt me ongelooflijk trots en dankbaar. En ook nog eens op zo’n iconische plek als het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar de grootste popconcerten hebben plaatsgevonden. Ik kan niet wachten er een onvergetelijke dag van te maken met mijn fans.”, aldus Tino Martin.

Ancora presenteert nieuwe single én nieuw album
24-10-2018 23:09:00

De groep Ancora is verheugd nu definitief de opvolger van hun ruim twee jaar geleden verschenen album Door Weer En Wind aan te kunnen kondigen. Het nieuwe album zal de titel Wind In De Zeilen meekrijgen en zal op vrijdag 23 november a.s. uitkomen. Voor die tijd verschijnt één van de liedjes van het album op single. De fans van Ancora hebben er dit keer dus behoorlijk lang op moeten wachten, maar zij weten ook hoe dat komt. Zanger Harm Wolters moest de eerste helft van 2018 noodgedwongen rust nemen.

Nieuwe single voor Davey Bindervoet is een ballad
24-10-2018 18:09:00

De nieuwe single van Davey Bindervoet “Een moeder voor mij” is een ballad. Totaal iets anders dan wat men van de rasechte Amsterdammer verwacht. Tijdens de single presentatie op 21 oktober 2018 in Café Lowietje in de Jordaan (bekend van de tv serie Baantjer), was één van de reacties dan ook “Wat zing je netjes”. De meeste fans kennen Davey als gezelligheidszanger. Die gezellige Amsterdamse zanger wil en zal hij ook blijven, maar zo vlak voor de feestdagen is het een uitgelezen kans om een keer een ballad uit te brengen. 

Holland Festijn op de Veluwe
24-10-2018 17:20:00

Op zaterdag 27 oktober 2018 is het Veluwse dorp Wapenveld, onder de rook van Zwolle,  opnieuw het décor voor een editie van het Muzikale Progamma Holland Festijn. De Oranjevereniging Maxima is er samen met RADIONL (Het Hollandse Hart van de Regio)  en Henri van Velzen Entertainment wederom in geslaagd om een keur aan artiesten naar de Verwarmde feesttent te laten komen. De Presentatie is in handen van Hessel Wijkstra.

Glennis Grace en Frank van Etten zij aan zij tijdens groots concert in Almelo
24-10-2018 17:11:00

Zet een winnaar van een Buma NL Award en een finalist van America’s Got Talent bij elkaar op het podium en een topavond is gegarandeerd. Dat is wat vrijdag 9 november 2018 in feestlocatie ‘Dolle Pret’ in Almelo gaat gebeuren, want dan treden Frank van Etten en Glennis Grace samen op. Verder bestaat de line-up uit Merel Garritz en William Janz, en worden zij live begeleidt door de band van Marcel Fisser. ‘Wat ben ik bevoorrecht om met deze muzikale toppers te mogen werken. Mijn avond kan nu al niet meer stuk’, vertelt een enthousiaste Frank. ‘Het wordt een topavond met heerlijke platen, waaronder natuurlijk de hit van dit jaar ‘Huisje op wielen’ en mijn nieuwste lied ‘Want waar ik ben’ die half oktober gereleased werd.’ Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die ons land rijk is. 

Eric Jaspers sluit zich aan bij Rood-Hit-Blauw
24-10-2018 16:14:00

De uit het Brabantse Leende afkomstige Eric Jaspers is weer een artiest die het stempel van Talentvol kan dragen volgens Ronald Visch van RHB. De nieuwe single van Eric is getiteld “Als ik droom” en op mastering na helemaal klaar. De single zal uitkomen in de eerste week van januari 2019 op het Rood-Hit-Blauw label. Rood-Hit-Blauw staat naast platenlabel al langer bekend als het juiste contact om stappen te zetten als artiest. Betrouwbaarheid, Talentscout, Hofleverancier,  allemaal kreten die voor dit label regelmatig voorbij komen. 

Jeroen van der Boom geeft zichzelf wederom helemaal bloot in Dit Ben Ik 2.0
24-10-2018 09:47:00

Jeroen van der Boom is terug!  Niet dat hij weg is geweest, maar hij is terug met de succesvolle theatertour ‘Dit Ben Ik’.  Tijdens ‘Dit Ben Ik 2.0’ geeft hij zichzelf wederom helemaal bloot. Gelukkig houdt hij zijn kleding tijdens de voorstelling gewoon aan, dus u kunt gerust langskomen tijdens 1 van de 22 nieuwe persoonlijke theatershows. Jeroen vertelt verhalen en z’n dromen vol humor, maar zingt ook de mooiste hits van hemzelf, maar ook de hits van collega’s en verzoekjes van bezoekers. 

Paultje Poets tekent bij NRGY Music en brengt nieuwe single Daar In De Kamer
24-10-2018 09:35:00

Paultje Poets bekend van de nummers ‘Als de trommel roept’, ‘Lijn 10’ & ‘Als We Straks Naar Tirol Toe Gaan’  die hij eerder uitbracht onder het label van Captain Rob Records tekent nu een contract bij NRGY Music. Hij is even uit de muziek business weggeweest en heeft in de tussentijd een volledige transformatie ondergaan. Hij is inmiddels namelijk zo’n 200 kilo afgevallen en heeft daardoor totaal nieuwe look. Bij deze doorzetter begon het na  vele operaties en een lange herstelperiode weer te kriebelen.

Henri van Velzen brengt ode aan z’n veel te vroeg overleden ouders
24-10-2018 09:28:00

Ruim anderhalf jaar is Henri van Velzen druk geweest om de bekende puntjes op de i te zetten voor z’n bijzondere nieuwe single ‘Ging de tijd maar niet zo vlug’. De uit Zwolle afkomstige entertainer heeft de tekst zelf geschreven en is geheel op waarheid berust. Omdat Henri op jonge leeftijd binnen vier maanden z’n beide ouders heeft verloren vond hij het de hoogste tijd om een soort ode op te dragen aan z’n vader en moeder. ‘Mijn kinderen hebben mijn ouders nooit gekend en wil op deze wijze hun liefde die ik mocht ontvangen niet verloren laten gaan. 

Mark van Veen proost op samenwerking met artiestenbureau Lukassen Produkties
23-10-2018 09:59:00

Het gaat erg goed met Mark van Veen! Begin oktober werd er geproost in het kantoor van artiestenbureau Lukassen Produkties te Nijmegen. Er vonden al eerdere gesprekken plaats tussen de succesvolle zanger en artiestenmanager Leo Lukassen maar de kogel is nu definitief door de kerk; Lukassen Produkties gaat vanaf heden het (exclusieve) management van Mark van Veen verzorgen!  Hiermee zal het bureau zorg dragen voor de boekingen en alles wat daarbij hoort en kan Mark doen waar hij erg goed in is... feestjes bouwen!

Solozanger Jeroen Rommers gaat ervoor
22-10-2018 23:32:00

Nationale Artiesten Parade stelt voor het Nederlandstalige circuit een nieuwe zanger voor: Jeroen Rommers! Deze twintiger uit St. Willebrord kwam er op jonge leeftijd al achter geen problemen te hebben met het op de voorgrond treden. Al vlot leert hij drums en trombone te bespelen, wat later treedt hij toe tot dweilband Stik Leutig. Als hij tijdens carnaval spontaan naar de microfoon grijpt en begint te zingen, zijn de aanwezigen enthousiast en niet in de laatste plaats; Jeroen zelf! 

Fries Wolma laat weten dat pure liefde niet te betalen is
22-10-2018 12:22:00

Als opvolger van de singles, ‘Beatpiroaten’, ‘Kerstnachtblues’, de zomerhit van 2015  ‘Zummertied’, ‘Noakend in de regen’, ‘Wie waren jong’ en ‘n Joar is zo veurbie’die allemaal hoog wisten te scoren in o.a. de Noord 9 van RTV Noord, de Sterrenparade van RTV Oost  en andere hitlijsten, komt Fries Wolma met een prachtig nieuw nummer, ‘Pure Laifde Is Nait Te Koop’! De tekst van ’Pure Laifde Is Nait Te Koop’ gaat over de liefde van een man voor een meisje van lichte zeden. De liefde is niet wederzijds en er moet voor betaald worden. 

Henk Robbemond feestelijke versie van de Corry Konings klassieker Apart Gevoel
22-10-2018 10:45:00

Henk Robbemond plaatste onlangs op de social media een preview van zijn nieuwste single/videoclip ‘Apart Gevoel 2.0’. “Hij wordt goed bekeken. Dat beloofd wat voor de gehele clip. Krijg zoveel leuke reacties op de single”, aldus Henk. De in 1979 geboren Dordtenaar is al vele decennia actief met muziek. Aanvankelijk bespeelde hij de trompet maar vanaf 2002 treedt hij als zanger op. Van de vaderlandse podia tot zelfs in Benidorm, zoals komend voorjaar bijvoorbeeld weer.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool