RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gerard Joling ziet een triootje met de Gebroeders Ko wel zitten
05-01-2018 15:35:00

De Gebroeders Ko komen Gerard Joling regelmatig tegen bij hun optredens. ‘Vaak riep hij dan: ‘Héé, Gebroeders Ko…even een triootje? Een paar maanden geleden kwamen we Gerard weer tegen en zeiden wij…nou Gerard…wij hebben wel zin in een triootje, maar dan wel met een carnavalsplaat, want zoiets heb jij nog nooit gedaan’, vertelt Ton Koopmans. Gerard Joling stemde toe, maar wilde wel iets geks. Het moest wel een beetje schuin zijn tot op het randje. Zo is het nummer ‘De dochter van de groenteboer’ ontstaan.

Johan Heeren & Tha Butcher bezingen waargebeurd verhaal!
05-01-2018 10:23:00

Johan Heeren, en Mike Slagter (alias Tha Butcher) hebben onlangs de handen weer ineen geslagen voor het uitbrengen van een zeer speciale single waarop rap, hiphop en het volkse genre zijn samengesmeed tot één geheel. Het liedje kreeg de titel ‘Waar moet ze heen’, mee en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal! Het thema van deze single is ontstaan doordat een sportmaatje van Johan hem wees op een uitzending van het tv programma ‘Gestalkt’ op SBS6. Hij zei: “Over dit onderwerp zou je eens een single moeten maken”. 

Manager Dennie Damaro maakt een einde aan het verhaal van Sugarfree
04-01-2018 16:06:00

Gildy Florus en Nathalie Prins richten in 2011 samen met manager Dennie Damaro "Sugarfree" op en scoorden meteen hun eerste nummer 1 hit in Vlaanderen. "De wind fluistert jouw naam" stond 7 weken in de Radio2 Top 30 en 19 weken in de Vlaamse Ultratop 10 waarvan 4 weken op nummer 1. De afgelopen 7 jaar brachten de dames 18 singles uit die ze allemaal de Vlaamse Ultratop 10 en/of Vlaamse Ultratop 50 inzongen. 

'Wat als...' nieuwe single SPANG!
04-01-2018 15:49:00

Tijdens de jaarwisseling (1 januari 2018 00.01 uur) lanceerde de talentvolle zanger Spang! zijn nieuwe single 'Wat als...' via Facebook LIVE. Via een livestream was de clip van de single te zien. 'Nieuwjaarsnacht 00.01 uur leek ons een mooi moment. Iedereen wenst elkaar dan een gelukkig nieuw jaar en mijn single gaat over geluk.' zegt Spang! 'We hebben allemaal voornemens. Wat als alles eens zou lukken? Er zijn veel dingen waar je gelukkig van kunt worden.

Wesley Ponsen strikt playmate Mira Soeteman voor hoofdrol in clip
04-01-2018 13:22:00

2018 begint goed voor Wesley Ponsen: Een overeenkomst met Rood-Hit-Blauw, een nieuwe single en een playmate die gestalte geeft aan zijn nieuwe videoclip. Zowel de locaties, het script en de tekst voor 'Droom met mij;  heeft Wesley zelf bedacht, waardoor hij iedere single steeds meer bij zichzelf blijft. 'Met hulp van fantastische mensen om mij heen kan ik dit realiseren. Daarvoor ben ik Manfred Jongenelis, Kaska Produkties, Nel van Olm en Rood-Hit-Blauw  zeer dankbaar. 

Dumperthit inspiratie voor Feestzanger Richard Duinkerk
04-01-2018 13:12:00

'De Bierrobot' uit Enter is de meest bekeken robot op You Tube kanaal Dumpert. Hij 'tapt' een perfect biertje en werd zo ongewild de inspiratie voor de carnavalshit van 2018. Feestzanger Richard Duinkerk zingt 'Breng me nog een biertje'. "Wie wil dat nou niet tijdens carnaval" Tijdens de singlepresentatie in het tv-programma De EUregiotap liep het publiek, met de populaire volkszanger Jaman voorop, de polonaise. Het nummer is geschreven door Hans Louws en gearrangeerd door Maarten de Groot. 

Tom Haver slaat met 'Mijn hele wereld draait om jou' nieuwe muzikale weg in
04-01-2018 11:55:00

Tom Haver is  inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Met 'Mijn hele wereld draait om jou' brengt hij een nummer uit met een hoge hitpotentie. Tenminste, dat is de verwachting die z'n plugster Nel van Olm uitspreekt. 'Zijn nieuwe single is een lekker vrolijk nummer, perfect geschikt om je voor te bereiden op een heerlijke zomer! Met medewerking van Maarten de Groot, Ton  Dijkman en Jeroen Niessink is Tom een nieuwe muzikale weg ingeslagen', aldus Nel.

Esther Algra start met debuutsingle 'Het is echt' een mooie solocarrière
04-01-2018 11:34:00

Van jongs af aan is Esther Algra dol op muziek. Van zingen, dansen en entertainen tot uren luisteren naar haar favoriete artiesten. Op jonge leeftijd zingt ze al op playbackshows, karaokeavonden en schoolfeesten. Vanaf 2007 zingt Esther als leadzangeres in de coverband Soundcheck. In 2012 komt de band Fuze op haar pad. Met Fuze doet Esther in 2012 met een eigen Fryske nummer mee aan het Friesche Songfestival Liet. Vandaag de dag treedt Esther alleen nog solo op.

Henk Dissel geeft op zaterdag 12 januari 2019 concert in de Brabanthallen
04-01-2018 11:24:00

Henk Dissel zal op zaterdag 12 januari 2019 een concert geven in de Brabanthallen. In 2017 heeft Henk al een groot concert gegeven ter gelegenheid van zijn 10 jarig bestaan in de AFAS LIVE, en dit was een ongekend succes, waardoor Henk nu weer een volgende stap maakt. Henk wilde altijd al graag een groot concert geven in Brabant, aangezien veel van zijn fans uit Brabant komen. De show zal spectaculair zijn en henk zal al zijn hits voorbij laten komen. Henk kan terugkijken op een heel succesvol 2017.

Partycaptains zetten een feestelijk 'Dopje op je neus'
04-01-2018 11:19:00

De Partycaptains zijn al een jaren niet meer weg te denken uit het carnavals- en feest-circuit! Het Brabantse duo bestaande uit Mitch Kerstens en Jurgen Rennen scoorden samen al behoorlijke feesthits met titels als; “Van top tot teen”, “Tante mien”, “Tijd voor een feestje” en ook dit jaar zijn ze weer van de partij. Hun gloednieuwe feestknaller is getiteld; “Dopje op je neus”. De plaat is wederom geproduceerd door de Brabantse allround producer André Kooiman, die deze keer samen met Mitch en Jurgen de tekst van het nummer schreef. 

Annet Nikamp betrokken bij ernstig verkeersongeval
03-01-2018 21:56:00

Annet Nikamp is gisteren per traumahelikopter overgebracht naar het MST in Enschede. Dit als gevolg van een botsing tussen twee personenauto's en een vrachtwagen. Bij dit tragische ongeluk is een 39 jarige man uit Amsterdam overleden. Door nog onbekende oorzaak kwam deze man met zijn auto op de andere weghelft terecht en botste frontaal tegen de auto van Annet. Een chauffeur van de vrachtwagen die achter de personenauto van Annet reed, zag wat er gebeurde en week naar links uit.

Peter La Haye start 2018 met nieuwe single ‘Rustig aan’
03-01-2018 20:53:00

Met z’n nieuwe single ‘Rustig aan’ hoopt Peter La Haye naast de fans van het volkse muziek ook de jeugd blij te maken. De 39 jarige uit Zoetermeer afkomstige zanger/producer heeft het nummer zelf geproduceerd. Het is volgens Peter een liedje van deze tijd met de allernieuwste geluiden die momenteel verkrijgbaar zijn. Het intro heeft de juiste lengte en ook de lengte van het nummer past precies in het straatje om als radioplaat te worden bestempeld. In m’n vorige single  'Vol in mijn leven' zaten diverse muziekstijlen.

Nieuwe feestknaller van Jan Koevoet en Petra van Zundert
03-01-2018 17:21:00

“Niet lullen maar poetsen” is de titel van de nieuwe single van Jan Koevoet en Petra van Zundert.  Na “Je bent zo mooi om van te houden, “Wat is liefde” en het succesvolle feestnummer “Wie zeurt krijgt n‘ beurt” is de nieuwe single “Niet lullen maar poetsen” alweer de vierde single die het duo in hun nog geen tweejarig bestaan uitbrengt. Met deze nieuwe single hoopt het tweetal al meteen te scoren tijdens het feestgedruis rond het komende  carnaval. Tekst en muziek van de nieuwe single is geschreven door het duo zelf.

Adri Jan Hoes schrijft voor Louisa Janssen lied over haar zoontje Mikai
03-01-2018 16:46:00

Louisa & Rosanna vormen zonder enige twijfel het meest spraakmakende, maar vooral ook het meest sympathiekste en kleurrijkste, koppels van de Nederlandse televisie. Sinds 2015 zijn Louisa en Rosanna te volgen in hun real life soap “Onze Transgender Liefde” op TLC. De serie was vanaf het begin een enorm succes, en de kijkers kunnen maar geen genoeg krijgen van de excentrieke Louisa en de nuchtere Rosanna. Louisa werd geboren als Lowieke op een Limburgs woonwagenkamp, maar had al snel door dat ze zich meer meisje voelde. 

Robert van Hemert’s nieuwe single staat als een huis
03-01-2018 16:34:00

Robert van Hemert greep onlangs zijn deelname én uiteindelijke overwinning op het ‘Leids Festival van het Levenslied’ aan, om zijn vriendin Valentina ten huwelijk te vragen. Robert is een jonge twintiger die in het dagelijkse leven actief is als schilder. De Leidenaar droomt echter ook van een fulltime loopbaan als zanger/entertainer. Hij zette onlangs een reuzestap in die richting door te tekenen bij Rood-Hit-Blauw Produkties. Die laatste stond namelijk al aan menig muzikale wieg van ondertussen grote namen binnen de Nederlandstalige muziekwereld. 

Lytse Hille zet persoonlijke muzikale handtekening onder 'Het hele Jaar Feest'
03-01-2018 16:26:00

Wat een jaar was 2017 voor Lytse Hille, waarin hij veel opzien baarde met zijn twee singles “24 Billen” en “Ik lach me de ballen uit m’n broek”. Opvallende en beide unieke singles welke veel aandacht hebben gekregen bij alle radiostations en nog zeker niet onbelangrijk, het publiek heeft ze omarmt en waar hij ook staat te zingen zijn dit megaknallers. Fantastisch,maar dat betekent dat het hele team rondom Lytse Hille( Emile Hartkamp & Norus Padidar) het zichzelf niet gemakkelijk gemaakt heeft.

Edrie lanceert feestsingle 'Leve de suikerbiet'
02-01-2018 19:39:00

Edrie (Antonissen) heeft een zeer goed muzikaal 2017 achter de rug. In vele feesttenten en kroegen in zowel Nederland als in België was hij te horen en te zien met zijn Boerenrock en feestrepertoir. 2018 belooft opnieuw een succes vol jaar te gaan worden. Naast zijn optredens met band zal hij ook te boeken zijn avondvullend met zijn eigen live orkest. Dit opent een nieuwe weg voor Edrie om met name in grote feesttenten er een ongekend knal feest van te maken.

Sjeik in den Olie verovert nu ook Nederland met zijn feestact!
02-01-2018 19:28:00

Een unieke mix van het beste uit het Oosten en de Brabantse gezelligheid dat resulteert in een enorme feestknaller die je moet horen en zien! Wie is nu toch die Sjeik in den Olie?? Dat vragen veel mensen zich meteen al af na het horen van zijn feest single;“Ali Baba”. Sjeik in den Olie is geboren in het Midden Oosten en verhuisde al snel naar het voor hem veel te koude Nederland. Hij is een mix van het beste uit het Oosten met oases, harems en kamelen, en de Brabantse gezelligheid van polonaise, kroegen en feestmuziek! 

Gratis zangworkshop op 6 januari bij Geke`s Tiental
01-01-2018 21:53:00

Het jaar 2017 werd door Geke van der Sloot op 24 december jl, afgesloten met een optreden tijdens de kerstnachtdienst van het Leger des Heils in Kampen. Geke tourt met haar leerlingen vanuit de Zangschool Geke`s Tiental al een jaar langs locaties van het Leger des Heils in Nederland en zingt sinds oktober 2015 met vluchtelingen. Sinds het concert in het Kerkje aan de Zee samen met vluchtelingen, geeft Geke nu ook les aan Syrische kinderen die op Urk wonen.

Michel Wolsink & Tonny Magendans gaan knallen met 'Mientje'
31-12-2017 01:20:00

Michel Wolsink & Tonny Magendans hebben onlangs de handen ineen geslagen voor de komende carnavalsperiode, en zijn de MW Sound Studio ingedoken voor de opnames van een nieuwe feestknaller. Omdat Michel en Tonny allebei uit de Achterhoek komen is gekozen (* als eerbetoon aan het Achterhoekse carnaval en tekstschrijver Bernard Engelbarts) om het ruim 40 jaar oude en welbekende nummer ‘’Mientje’’ nieuwe leven in te blazen.De ‘’oude Mientje’’ is qua tempo aangepast, en omgetoverd tot een feestsingle met hoog polonaise gehalte.

Columnist De Limburger schrijft over TV Oranje
31-12-2017 01:06:00

De Limburger publiceerde afgelopen zaterdag een column over het op losse groeven staan van het oudejaarsdagritueel. Verslaggever Peter Leijsten van het regionale dagblad geeft aan dat hij dit jaar vanwege een verhuizing vergeten is om bij zijn provider het uitgebreide muziekpakket weer af te sluiten. Enkele jaren geleden besloot hij de televisie af te stemmen op TV Oranje. 'Zonder directe aanleiding. Zomaar. 'Ik kijk sindsdien op oudejaarsdag smartlappen, urenlang.

Oranje Top 30 Jaaroverzicht op Oudejaarsavond te bewonderen
30-12-2017 09:48:00

Op Oudejaarsavond kun je bij TV Oranje van 19.00 tot 20.00 uur kijken naar het Oranje Top 30 Jaaroverzicht. Daarin zie je de belangrijkste ontwikkelingen die deze Nederlandstalige hitlijst in 2017 te zien gaf. Feit is dat André Hazes het langste aantal weken de nummer-1 positie bezet hield met zijn grote hit 'Wie kan mij vertellen...'. 

Feestelijke Oud & Nieuw bij TV Oranje
29-12-2017 19:31:00

Rond Oud & Nieuw is TV Oranje natuurlijk dé zender voor alle liefhebbers van Nederlandse muziek die een feestje willen bouwen! Tot zondag 31 december 19.00 uur kun je non-stop kijken naar de marathonuitzending van de TV Oranje Top 1000 van 2017. Op Oudejaarsavond zie je van 19.00 tot 20.00 uur het Oranje Top 30 Jaaroverzicht, gevolgd door een muzikale terugblik op het afgelopen jaar. Vanaf 23.00 uur telt TV Oranje af naar 2018 en na twaalf uur zie je de hele nacht feestelijke clips in onze spetterende Nieuwjaarsparty. 

Vinzzent heeft de Oranje Kroon
29-12-2017 19:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 1 januari is dat ‘Proost op deze dag’, de nieuwe single van Vinzzent. December is de feestmaand bij uitstek en daarom een heel toepasselijk moment om dit nummer uit te brengen. Het is een lekkere uptempo song geworden met volkse invloeden. Al na enkele seconden gaat het liedje los waardoor je meteen in de juiste stemming bent. Voor deze single werkte Vinzzent samen met Hans van Vondelen, Edwin van Hoevelaak, Marcel Fisser en Manfred Jongenelis. 

Breng je stem uit voor de Koos Alberts Awards
29-12-2017 11:09:00

Op zondag 14 januari 2018 zullen in de A9 Studios te Uitgeest voor de derde keer de Koos Alberts Awards worden uitgereikt. Genomineerd hiervoor zijn landelijk bekende artiesten die het afgelopen jaar een opvallende muzikale prestatie hebben geleverd. Bovendien zijn per provincie een aantal opkomende talenten genomineerd, die eveneens kans maken op een Award. Het publiek kan op dit moment via www.koosalberts.nl een stem uitbrengen. Tijdens de feestelijke Award Show worden winnaars bekendgemaakt. De show duurt van 14.00 tot 18.00 uur, ga voor tickets en meer info naar www.koosalbertsawards.nl

Paul de Laat komt met humoristische plaat met een deuntje dat je niet meer uit je hoofd krijgt
28-12-2017 16:01:00

Elk jaar is hij weer van de partij! Paul de Laat uit het Brabantse dorp Made heeft al heel wat succesvolle feestplaten gemaakt met ludieke titels als; Siliconen bumpers, In de Growshop, Hé waar gaat dat biertje heen, e.v.a. Ook dit jaar komt hij weer met een joekel van een carnavalskneiter getiteld; “Ik heb wallen tot aan mijn ballen”. De titel zegt alles! Een geweldig humoristische plaat met een deuntje dat niet meer uit je hoofd gaat zijn de ingrediënten van deze goed geproduceerde bende! 

Feestduo Tsjonge-Jonge in zee met JC-Records
28-12-2017 01:26:00

‘Knallen met die ballen’ is de titel van de nieuwe single van Edwin Smits en Peter Smits, oftwel Feestduo Tsjonge-Jonge. Het nummer is geschreven door Ad van den Hurk en geproduceerd door Manfred Jongenelis en van den Hurk. Zowel Edwin als Peter deelden hun voorliefde voor Hollandse feestmuziek en dus besloten ze samen te gaan repeteren. Dat resulteerde in een aantal singles en diverse optredens, voornamelijk in Brabant. Op advies van Ad onstond er een samenwerking tussen het duo en Jolanda Clement van JC-Records.

De Feestgangers XXL zijn met 'Zet de deur maar op een kier' klaar voor elk feest
27-12-2017 12:18:00

De Feestgangers XXL is een feest-act met een allround feest repertoire en bestaat uit de zangers Danny, Raymond, Hans en Michel. Zij komen uit Beuningen Gld. en Appeltern. In 2015 zijn ze ontstaan vanuit een vriendengroep die een invulling moest geven aan een deel van een feestavond. Ze besloten toen dat het wel leuk zou zijn om een paar feestnummers te zingen op die avond.  Dit werd erg enthousiast ontvangen en vanaf dat moment was dan ook de feest-act Feestgangers XXL geboren.

Nieuwe single van Monica West gaat over verslaving en moederliefde
26-12-2017 22:35:00

Terwijl Monica West met haar voorgaande single 'Een lijntje naar de hemel' nog volop in de belangstelling staat heeft ze de stoute schoene aangetrokken en de opvolger 'Maar het blijft je kind' opgenomen bij MarkMusicProductions te Eelde. Het  is weer een levenslied zoals we van Monica gewend zijn. Deze keer gaat het over verslaving en moederliefde. Op het zilveren schijfje staat vanwege de grote vraag ook het nummer 'Een lijntje naar de hemel'. De clip van dit lied is al ruim vijf maanden lang dagelijks te bewonderen in de TV Oranje Verzoekparade.

Wesley van Doesburg lanceert twee nieuwe singles
26-12-2017 22:19:00

De Almeerse zanger Wesley van Doesburg presenteerde onlangs zijn nieuwe singles bij café Fiësta in Almere.  Wesley begon op jonge leeftijd met zingen en heeft veel geleerd van zijn opa Wiggert. Daardoor is Wesley nu op 27 jarige leeftijd enorm gegroeid met zijn zang. Drie jaar geleden, ontstond het idee om samen een single op te gaan nemen. Dit jaar ging de droom van beide in vervulling.  De single heet 'Wij zijn soms uren onderweg'. 

Frank Hoek & Marty van Ooijen nemen samen met de Kikvorschen carnavalssingle op
26-12-2017 12:19:00

Volgens Jeanette de Wit van Artiestenpromotie.net is de nieuwe single van Frank Hoek & Marty van Ooijen een onvervalste carnavalssingle. De mannen kregn hulp van de uit Oeteldonk afkomstige Komische Folkloristische Fanfare "De Kikvorschen”. Frank verwierf bekendheid als leadzanger van de Bad Brothers, die vanaf het jaar 2000 diverse singles uitbrachten. In januari 2016 was er ook al een samenwerking gaande tussen Frank en De Kikvorschen. Dat resulteerde in het feestlied ‘Kende Den Dieje’.

Wesley Ponsen keert terug naar platenlabel Rood-Hit-Blauw
25-12-2017 13:08:00

Wesley Ponsen brengt z'n nieuwe single 'Droom met mij' uit bij platenlabel Rood-Hit-Blauw. 'Een lied om van te watertanden: zo omschrijft Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw het nieuwe lied die last minute en vlak voor de feestdagen online staat van Wesley Ponsen. Wesley,  die 'You’re my heart. You’re my soul' van Modern Talking voorzien heeft van een uptempo ritme en een door hem zelf geschreven tekst en prachtige opname is nu digitaal te beluisteren en verkrijgbaar. Binnenkort meer info over de terugkeer naar Rood-Hit-Blauw.

 

De kerstdagen bij TV Oranje
24-12-2017 14:48:00

Tijdens de kerstdagen kun je bij TV Oranje in de juiste stemming komen met volop kerstclips van eigen bodem. Deze clips worden afgewisseld met de traditionele Kerstwensen. Bijna honderd artiesten waren onlangs te gast in de studio van TV Oranje om een speciale kerst- en nieuwjaarsgroet op te nemen voor hun fans. De Kerstwensen zijn op 24, 25 en 26 december te zien in een speciaal programma van 19.00 uur tot 19.30 uur. Directie en medewerkers van TV Oranje wensen iedereen een paar hele fijne dagen!

Ronnie Tober reikt eerste exemplaar cd uit aan 'De andere Ramses'
23-12-2017 15:50:00

Afgelopen zaterdag heeft Ronnie Tober zijn nieuwe cd gepresenteerd in Amsterdam aan Maarten Heijmans. Maarten vertolkte de hoofdrol in de tv serie Ramses en ontving hiervoor de felbegeerde Emmy Award in Amerika. Ook vertolkte Maarten deze rol op het grote toneel. Het album van Ronnie “Een Ode aan Ramses Shaffy’ bevat prachtige liedjes die door Ronnie Tober opnieuw onder de aandacht worden gebracht. Het geheel is opgenomen bij Harald Queens in de HQ Studio te Tilburg.

Henk de Jager tekent overeenkomst bij platenlabel Rood-Hit-Blauw
23-12-2017 11:48:00

Henk de Jager, alias Bobby McKenzie, nam in 2007 redelijk succesvol deel aan het TV programma ‘Popstars’. Hij werd daarbij geroemd om zijn goede vertolking van Tom Jones. Dit leverde hem een welverdiende zevende plek op in de finale. Omdat Henk zijn hart bij het Nederlandstalig lied ligt, werd onlangs samen met tekstschrijver en componist Ron Vreijsen het passende lied 'S.O.S.'geschreven. 'Voor de opnames zijn we speciaal uitgeweken naar een bevriende studio in Belgrado.

Marco Carolus is trots op z'n opzwepende meezinger 'In een hutje op de berg'
22-12-2017 21:55:00

Marco Carolus is inmiddels geen onbekende meer bij de radiostations. Al sinds de jaren 90 is hij werkzaam in de muziekwereld. Muziek werd hem thuis met de paplepel ingegoten, en na vele omwentelingen is hij in 2014 begonnen met een carrière als zanger.  En wat voor carrière: “In een hutje op de berg” is alweer de vijfde single van de altijd goedlachse zanger. Marco vertelt: “In een hutje op de berg is de eerste zelf geschreven single. Samen met mijn producer hebben we een opzwepende meezinger geschreven, waar ik erg trots op ben”. 

Leroy Krielen brengt feestplaat met een groot meezinggehalte
22-12-2017 15:46:00

Leroy Krielen uit Zevenbergen is inmiddels al weer toe aan zijn vierde single. Met 'Zij is te mooi voor mij' en de feestplaten 'Feesten doe ik alleen met jou' en 'Op een terrasje' kreeg hij al veel airplay op o.a. de lokale radiostations in heel Nederland. Met de carnaval 2018 in het vizier komt hij nu met een gloednieuwe feestplaat met de titel; “Gezellig hier”. Een op en top feestplaat met een groot meezing gehalte en een oergezellige accordeonsound. Het nummer is geschreven en geproduceerd door André Kooiman die ook alle vorige singles van Krielen maakte.

Rene Schuurmans heeft de Oranje Kroon
22-12-2017 15:37:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 december is dat ‘Proost nog een keertje met mij’, de nieuwe single van René Schuurmans. Het nummer staat ook op zijn in april van dit jaar verschenen album ‘Goud’, maar is in een compleet nieuw jasje gestoken. Daarbij kreeg René hulp van de Brabantse band Factor 12, die er hun speciale feestsaus overheen hebben gegoten. Dankzij hun vrolijke blaasinstrumenten is het een compleet ander lied geworden. 

Kobus Engels schrijft zelf de tekst van 'De hele wereld mag het weten'
22-12-2017 13:49:00

'De hele wereld mag het weten' is de titel van de nieuwe single van Kobus Engels. Het is een oud liedje van Eternal in een echt Kobus Engels 'jasje'. Zelf schreef Kobus de tekst voor deze plaat. De videoclip is nog in productie, maar nog tijdens de kerstdagen is de clip te bekijken. Het jaar 2017 was een mooi jaar voor Kobus Engels. Hij bracht maar liefst 3 singles uit, won een Party Award en met meer dan 200 boekingen was zijn agenda goed gevuld. Ook in het nieuwe jaar gaat Kobus Engels er weer flink tegenaan.

Tommy van den Hurk lanceert duet met z'n dochter Romana
22-12-2017 13:43:00

Op de valreep van 2017 brengt Tommy van den Hurk nog een single uit. Dit keer niet alleen, maar samen met zijn jongste dochter Romana.  In de studio van Strictly Music ontstond de gevoelige ballad 'Mijn dochter voor altijd'. Het is volgens Tommy een lied waar veel vaders en dochters zich in zullen herkennen. Van den Hurk was zelf verantwoordelijk voor de tekst, welke geschreven is op een oud liedje van Grad Damen. Peter van Nierop produceerde het geheel. De videoclip volgt later.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl