RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Janneke de Roo slaat met Frans Kas de handen ineen…
14-06-2017 12:59:00

Ik verlang zo” is het romantische duet van Janneke de Roo en Frans Kas. De primeur van de single is 14 juni om 14:00 uur in het programma van Hessel Wijkstra bij RADIONL! De meeslepende klanken van deze zonnige single brengt je gelijk in de sfeer van een zwoele zomeravond in de armen van je geliefde. De Drentse zangeres Janneke de Roo, bekend van o.a. “Blauwe Korenbloemen” en “Huisje bij de brug”, leerde tijdens een tv opnamedag van “Het Artiesten Festival” de presentator/zanger van dat programma Frans Kas kennen.

Gerrit Denekamp brengt nieuwe single 'Leef je leven' in het Nederlands maar ook in het Drents
14-06-2017 12:49:00

Na een jaar geen eigen nummer te hebben uitgebracht werd het tijd voor de Emmenaar, Gerrit Denekamp, om met een levenslied uit te komen. Gerrit is de studio in gedoken met de Jeff Zwart & Bert Kamping om 'Leef je leven' een echte kroegenkneiter met een boodschap te maken.  En dat is gelukt! Mede door de medewerking van bekende muzikanten, te weten: Hubert Heeringa, Nico Outhuise, Jean Louis van Dam en zangeres Laura Dik maken het nummer helemaal compleet. 'Leef je leven met een glimlach. Er is al zoveel ellende, ruzie en verdriet in de wereld....

Frank Verkooyen heeft niets meer te geven
14-06-2017 12:39:00

Ras muzikant, componist, producer, tekstschrijver én zanger/entertainer Frank Verkooyen, kan z’n geluk niet op dat zijn publiek hem al jaren achtereen zo waardeert. Zijn meest feestelijke repertoire, van ‘Kom wie wil er met mij dansen’, ‘In de wolken’ tot ‘Ineens gaat het leven’, zijn bij elk optreden van deze gezellige Bredanaar, aanleiding voor een uitgelaten stemming. Met zijn warme en authentieke stemgeluid gecombineerd met vele tientallen eigen nummers, zet hij elk plein, zaal en feesttent razendsnel op z’n kop. 

Nieuwe single van Martin Vincken herbergt zomers tintje
14-06-2017 12:30:00

De ingrediënten van Martin Vincken zijn nieuwe single ‘Schat ik beloof’ zijn: Feestelijk en zomers tintje, dansbaar en makkelijk mee te zingen. Het is een nummer met een knipoog, Het nieuwe nummer van Martin Vincken moest dansbaar zijn, een feestelijk en zomers tintje hebben en makkelijk mee te zingen. Deze ingrediënten zijn allemaal verwerkt in de nieuwe single ‘Schat ik beloof’. Dankzij Ger Oerlemans en René Portegies is het een vrolijke productie geworden met een tekst die praktisch iedere man aanspreekt.

Thom Craane luidt zijn jubileumjaar in met nieuwe single
14-06-2017 03:56:00

Thom Craane viert op 18 november 2017 zijn eerste lustrum als zanger/entertainer. Dit gaat Thom groots vieren in 'Het Klavier' in Kaatsheuvel waaraan artiesten als Henk Dissel, Jeroen van Zelst, Raymon Hermans e.v.a. vanaf 20.00 uur hun bijdrage zullen gaan leveren. Onlangs maakten Thom en het platenlabel Rood-Hit-Blauw bekend dat zij de komende periode samen zullen gaan optrekken voor wat betreft de nieuwe releases van de uit Brabant afkomstige feestzanger. Zijn nieuwe single ‘Zeg mij’ is een speciaal voor hem door Randy Watzeels geschreven nummer.

Maaike Ouboter in 2018 met nieuwe liedjes en verhalen opnieuw de theaters in
14-06-2017 03:38:00

Maaike Ouboter gaat weer de theaters in. Op 21 februari 2018 is de première van haar theatertour in De Arenberg in Antwerpen onder de titel Vanaf nu is het van jou. Na En hoe het dan ook weer dag wordt en de reprise daarvan komt de zangeres weer terug in het theater, ditmaal met nieuwe liedjes en nieuwe verhalen. Maaike Ouboter bracht in 2015 haar debuutalbum uit en speelde in datzelfde jaar haar eerste theaterconcert. Destijds werd daar jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes gedeeld. 

Duo Doublon stelt debuutsingle 'Een mooie nacht met jou!' voor
13-06-2017 21:27:00

Duo Doublon met hun allereerste single: ‘Een mooie nacht met jou!’ 'A music-match made in Heaven' zou je de nieuwe samenwerking van deze stralende en ervaren zangeressen kunnen noemen. 'Gyna' bekend van o.a. haar hits 'Hemel op aarde, Ik ga weer van je dromen,' en haar laatste single 'Ik voel het geluk.' En Nienke van haar feestknallers: 'In de kantine, Pico Bello, Je kan de pot op,' en 1 van haar laatste producties 'Rotzooi je zegt het maar!' Ze kennen elkaar al jaren, en door de vele raakvlakken hadden ze regelmatig contact.

‘Ik Vind Je Sexy’ nieuwe single van Joey Hartkamp
13-06-2017 21:20:00

‘Ik Vind Je Sexy’ is de titel van de nieuwe single van Joey Hartkamp. Het is inmiddels single nummer 8 van de zanger, die na zijn deelname aan het programma SBS6 ‘Bloed, Zweet en Tranen’ bezig is om in een sneltreinvaart, met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren. Inmiddels is Joey niet meer van het podium weg te denken en treedt hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen heeft hij inmiddels bewezen een echt bühne beest te zijn. Zo stond hij onder andere op het Mega Piraten Festijn, DutchValley en in GelreDome. 

Maikel ten Voorde kondigt nieuwe single aan
13-06-2017 16:13:00

Maikel ten Voorde is druk bezig met het vervolg op zijn single ‘als het om de liefde gaat’ die in maart uitkwam. Recent is zijn nieuwste single en videoclip opgenomen. Het nummer is wederom geproduceerd in de Rooftop Studios, waar Maikel samen met Edwin van Hoevelaak veel tijd heeft doorgebracht om tot een ware zomerhit te komen. De single is ook het eerste nummer waarvan Maikel de tekst zelf geschreven heeft. De videoclip is wederom gemaakt door Frank Swenne, waarmee de 27 jarige zanger uit Enschede in korte tijd een goede band heeft opgebouwd. 

Kristel Verbeke neemt afscheid als manager van K3: “Missie geslaagd”
13-06-2017 16:08:00

Kristel Verbeke: “Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe' K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. 

Hille V. brengt single met een boodschap
13-06-2017 11:37:00

Op de een na langste dag van het jaar 1994 zag Hilbrand Veenje in Leeuwarden voor het eerst het daglicht. Vanaf het eerste moment zat er muziek in al moet worden gezegd de eerste jaren was het niet om over naar huis te schrijven. Vanaf de lagere school kwam er een melodie in het zingen en Garijp had er een zanger bij. Er kon geen feest zijn of Hilbrand wilde zijn liedje wel zingen en meerdere malen stond hij op het podium om zijn kunst te vertonen. Steeds vaker mocht hij zingen en hij raakte helemaal in de ban van het Nederlandse lied. 

Droom Marco de Hollander komt uit
13-06-2017 11:26:00

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Met 10 albums, 35 singles, 4 dvd’s en meer dan 150 optredens per jaar is de uit Ter Aar afkomstige zanger niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Tijdens deze avondvullende show blikt Marco de Hollander terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden.

Anita en Ed gaan met de camper naar de zomerzon
12-06-2017 18:06:00

Na het succes van He Ouwe Gek (7 weken in de Oranje top 30 met als hoogste plaats nr.6) wordt het tijd voor een nieuwe single van Anita en Ed. Woensdag 21 juni is het begin van de zomer dus een prima moment om een zomersingle uit te brengen. De titel van het liedje zegt al genoeg 'Zomerzon'. Een vrolijk en vlot duet met heerlijke country invloeden. De productie is volledig door de studio van Martin Sterken gedaan. De muziek is een cover van Alan Price & Georgie Fame die in 1971 een aantal weken op de 1e plaats hebben gestaan in de toenmalige top 40. 

Antonio wil met 'Über den Wolken' scoren in Duitsland
12-06-2017 17:58:00

'Über den Wolken' is de titel van de nieuwe en gevoelige single van Antonio. Dit nummer wat Antonio ook in het Nederlands heeft uitgebracht heeft hij laten vertalen en wil hiermee ook in Duitsland proberen zijn succes te krijgen. Antonio is geen vreemde in Duitsland en wordt zijn muziek met grote regelmaat gedraaid op de zenders. “Über den Wolken” is zo mooi geschreven en past zo bij het herkenbare stemgeluid van Antonio. Duitsland heeft met Antonio er weer een Schlagerzanger bij.

Nederbelg Bertie Verplak roept op om weer aan het werk te gaan
12-06-2017 16:02:00

Bertie Verplak is alle zorgen kwijt. Vorig jaar in september lanceerde hij zijn album  'Even Genieten' in een volle zaal te Ewijk. Een maand later dat jaar verhuisde hij al naar onze zuiden buren.  De verhuizing van Nijmegen naar Kortrijk is nu inmiddels achter de rug en hij woont nu samen met zijn vriendin. Hij voelt zich al aardig thuis in het Vlaamse land en werkt op moment bij een groothandel in de metaalsector. In 2014 maakte hij weer een nieuwe start in de muziek en sinds die tijd geniet hij weer volop van het leven.

Het is zover! De nieuwe programmering van RADIONL gaat van start
12-06-2017 06:46:00

De populaire en grootste Nederlandstalige radiozender RADIONL start vanaf maandag 12 juni met een nieuwe programmering. Het aantal ‘gepresenteerde’ uren wordt flink uitgebreid. “Uit onderzoek blijkt dat onze luisteraars gepresenteerde programma’s als gezellig ervaren. Met deze uitbreiding van de programmering gaan we in de behoefte van veel luisteraars voorzien, aldus directeur Nico Silvius. “ De nieuwe programmering vanaf maandag 12 juni:  06.00-10.00 uur “Morgenstond” met Marcel de Vries. 10.00-12.00 uur “Werk In Uitvoering” 12.00-15.00 uur “Op Volle Kracht met Hessel Wijkstra.  15.00-19.00 uur “Oost West, Thuis Best” met Kevin Smit. 19.00-21.00 uur “Dag In, Dag Uit” met Perry Kramps.

Feestzanger René lanceert 'Jij bent veel te mooi'
11-06-2017 14:41:00

Met “Jij bent veel te mooi”presenteert Feestzanger René zijn nieuwste single. Deze nieuwe bewerking van de klassieker van Danny Cardo uit 1972 is voorzien van een aangepaste tekst en een nieuw arrangement. “Dit liedje is tijdloos en staat anno 2017 nog steeds als een huis. Ik vond het liedje in 1972 al te gek. Het deed me altijd denken aan mijn buurmeisje, waar ik wel een oogje op had. Later bleek dat ze op vrouwen viel', aldus René. Inmiddels is zijn allernieuwste schijfje 'Jij bent veel te mooi', geproduceerd door Martin Sterken  een feit.

Nieuwe single van Taeke Stoker brengt positieve boodschap
11-06-2017 00:00:00

De in het Friesche Berlikum woonachtige zanger Taeke Stoker brengt zijn nieuwe single uit, getiteld “Een nieuwe dag”. De track is geschreven en geproduceerd door Niels Lingbeek in de Mastersound Studio die er een catchy nummer van wist te maken, met een poppy inslag. De tekst heeft een positieve boodschap, welke uitstekend past bij de naderende zomer. Eerder bracht Taeke singles uit als “Zomer in mijn hart” en “Weet je dat je lief bent”. Meer info: http://facebook.com/stokertaeke

Jaman presenteert z'n nieuwe album op 23 juni in Molenschot
10-06-2017 14:20:00

Op vrijdag 23 juni presenteert Jaman zijn nieuwe album Geloof In Jezelf! Met allemaal nieuwe liedjes en natuurlijk ook een paar die jullie al kennen. Hij gaat het hele album zingen en natuurlijk komen er ook vrienden langs om jullie te vermaken: Ferry De Lits, Pascal Redeker, Tamara Tol, Havenzangers, Rinus Werrens, Randy Watzeels, Maikel ter Voorde en Joerie Plaizier. Het feest wordt gehouden bij Linbergpark in Molenschot.

Glenn Kaiser Band brengt doorleefde en inspirerende blues naar Nederlandse podia
10-06-2017 14:13:00

Als er één muziekstijl is die met beide benen in de realiteit van het leven staat, dan is het wel de blues. En er zijn weinig artiesten met zoveel levenservaring als Glenn Kaiser; veteraan van de Resurrection Band en nu de spil in zijn eigen Glenn Kaiser Band. De bluesformatie komt voor twee zomeroptredens naar Nederland; op 19 en 20 juli in Zwolle en Dordrecht. Glenn Kaiser zit al vijftig jaar in ‘het vak’. 

'Ik doe geen oog meer dicht'....nieuwe single van Marc Lapré
10-06-2017 13:55:00

De in Den Haag geboren en getogen Marc Lapré begon rond zijn 18e met zingen door regelmatig zingen op verjaardagen en partijen. Als hij later, in 2004, zanger Rob Rietbroek op de camping ontmoet begint zijn zangcarrière serieuzere vormen aan te nemen. Tot groot genoegen van de campinggasten, zingen ze samen regelmatig in de kantine de sterren van de hemel. Om hun ervaring verder te vergroten, doen ze succesvol mee aan diverse talentenjachten en Marc zingt dan meestal de liedjes van zijn grote voorbeeld Jannes.

De Belg Waterloo deelt gratis friet uit i.v.m. 30 jarig jubileum
10-06-2017 12:45:00

De Belg Waterloo is een begrip in het noorden van Nederland als het gaat om dagelijks vers gesneden Biologische Vlaamse Frites. Omdat ze op zondag 11 juni 2017 hun 30 jarig jubileum vieren delen ze onder het  motto ‘U feliciteert, de Belg trakteert’ in Groningen (op de markt) en in Zuidlaren ( op de Brink) tussen 11.30 uur tot 12.30 uur gratis friet uit. Kinderen ontvangen dat uur een gratis Kinderbox. lf. 

Charelle & Franky Falcon bundelen wederom hun krachten.
10-06-2017 11:25:00

Na hun duetsingle 'Verboden Liefde' kon een vervolg niet uitblijven voor Charelle & Franky Falcon. Ze hebben wederom hun de krachten gebundeld voor de single 'Blijf bij mij'. Beide artiesten zijn al enige tijd succesvol als solisten, maar vorig jaar ontstond het idee om een duet op te nemen. De eerste single bleek een schot in de roos en stond wekenlang in diverse  Nederlandstalige hitlijsten en playlisten. 'Blijf bij mij' is volgens hun plugger Casper Janssen een ijzersterke opvolger. Het nummer is wederom geproduceerd door het team van Sonic Solutions.

Jannes met zijn nieuwe album op 3 in de GFK Album Top 100
09-06-2017 18:37:00

Meteen een week na de release komt het nieuwe album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ van Jannes binnen op nummer 3 in de GFK Album Top 100. Een fantastische prestatie, maar ook een mijlpaal, omdat Jannes met dit album zijn 15-jarige jubileum viert als zanger. ‘Wat een geweldig resultaat! Ik sta met mijn nieuwe album tussen mensen zoals Lil Kleine, Roger Waters, The Beatles en U2. Ik ben zo trots, ik heb zelfs een notering boven The Beatles! En dan te weten dat het grootste gedeelte van de verkopen uit fysiek product bestaat. Ik ben super trots!’ -  Jannes.

Vandaag komt de langverwachte zomerhit 'Pina Colada!'van K3 uit: Pina Colada!
09-06-2017 18:03:00

Vandaag komt de langverwachte zomerhit van K3 uit: Pina Colada! Hanne, Marthe en Klaasje zijn helemaal klaar voor de zomer dankzij hun nieuwe K3-zomersingle Pina Colada! Bij het aanstekelijke nummer is een zonnige videoclip gemaakt, goed voor een instant zomergevoel!  Pina Colada is de eerste single van het nieuwe K3-album, dat uitkomt op 17 november 2017.  Probeer ook zeker het lekkere recept van de enige echte K3 Pina Colada: Voor 1 groot glas K3 Pina Colada: 150 gr verse ananas in blokjes, 100 ml kokosdrink, 100 ml ananassap en 2 el Vanille ijs. 

Joost van Ekeren lanceert debuutsingle 'Laat de liefde vrij'
09-06-2017 17:43:00

De uit Roosendaal afkomstige Joost van Ekeren is een muzikant, zanger, producer en schrijft/componeert daarnaast al vele jaren muziek. Dit doet hij niet alleen voor zichzelf maar ook met veel plezier voor andere artiesten. Hij laat nu met een eigen single van zich horen, getiteld “Laat De Liefde Vrij”. De single is opgenomen in de studio van Sonic Solutions en hiermee laat de talentvolle singer-songwriter een poppy geluid horen. Toen Joost 12 was speelde hij piano en begon later met het maken van dancemuziek. 

Antje Monteiro brengt nieuwe single 'Zuurstof' uit
09-06-2017 17:35:00

Antje Monteiro brengt vandaag haar nieuwe single 'Zuurstof' uit.  Dit is de eerste single die is uitgebracht onder het platenlabel 'Dino Music'. Het nummer is een prachtige ode aan de liefde, waar velen zich in zullen herkennen. Ondanks dat Antje de afgelopen tijd razend druk is geweest met het theaterstuk 'Opvliegers' en haar optredens in het land, heeft ze toch tijd weten te maken voor haar passie muziek. De afgelopen periode heeft ze gewerkt aan nieuw repertoire en schreef zij voor het eerst mee aan liedjes voor haar nieuwe album. 

Jannes heeft de Oranje Kroon
09-06-2017 17:29:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 juni is dat ‘Laat me’, de nieuwe single van Jannes. Dit vrolijke uptempo nummer is afkomstig van het album ‘Gevoel van samen zijn’, waarmee de sympathieke zanger uit Drenthe zijn jubileumjaar inluidt. Op zaterdag 7 oktober wordt zijn 15-jarige carrière bekroond met een spetterend jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem. De clip van ‘Laat me’, waarin Jannes lekker zijn eigen gang gaat op een Grieks terras, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Nieuw album en single voor Nick & Simon
09-06-2017 12:58:00

Nick & Simon zijn terug! Op 22 september komt het nieuwe album ‘Aangenaam’ uit. Het album verschijnt als standaard versie (10 tracks), deluxe versie (10 tracks + bonus tracks) en LP (10 tracks). De eerste single ‘Welkom’ verschijnt vandaag. In deze nieuwe single bezingen Nick & Simon het gevoel hoe het is om vader te worden. Het is daarom extra bijzonder dat Spotify Nick & Simon heeft gevraagd een eigen playlist samen te stellen. Volgende week zondag 18 juni is het Vaderdag en stelt het duo vanaf komende zondag 11 juni een week lang de muziek voor.

Gesjoemel bij Holland Got Talent bij het stemmen van de wildcard gegadigden??
09-06-2017 11:47:00

Gesjoemel bij het stemmen van de wildcard gegadigden?? Men kon tot en met gisteravond 24.00 uur stemmen om een deelnemer te kiezen, die buiten de boot viel tijdens de halve finale van Hiolland Got Talent. Tot gisteravond (sluiting) stond de mannengroep Stad en Land op 72 % en Kaskem op 19%, dus duidelijke winst voor Stad en Land. Totdat vandaag er een compleet andere uitslag op de website staat. Kaskem 70 % en Stad en Land 10 %. 

Marlane zet met nieuwe single ‘De Allerliefste’ enorme stap in haar muzikale carrière
09-06-2017 10:08:00

De verbluffende reacties die Marlane kreeg op haar nieuwe single ‘De Allerliefste’ kunnen wel eens een voorbode zijn van een enorme stap in haar muzikale carrière. Het is zoals ze zelf zegt: ‘Een heerlijk liedje wat een beetje doet denken aan vervlogen tijden van de charleston muziek, lekker catchy met strakke blazers en een vleugje accordeon’. De 22 jarige zangeres werd een tijdje geleden door producer Laurens van Wessel gebeld met de mededeling dat hij een liedje voor haar op het schap had liggen. ‘Ik dacht, nou dat is leuk, laat maar eens horen...

Romy Monteiro presenteert Junior Songfestival
08-06-2017 22:25:00

Romy Monteiro presenteert dit jaar de 15de editie van het Junior Songfestival. Romy neemt de presentatie over van haar voorganger Jan Smit. Tijdens de twee halve finales en de grote finale op 16 september kiest de jury wie dit jaar naar het Junior Eurovisie Songfestival gaat in Georgië. 'Ik vind het een eer dat ik dit liedjesfestijn mag gaan presenteren. Het is een jubileumjaar want het Junior Songfestival bestaat 15 jaar en komt na een jaar afwezigheid weer terug op televisie'.

William Schniedewind geïnspireerd door het Poolse nummer Piekniejza
08-06-2017 22:12:00

De Hillegomse zanger William Schniedewind heeft een nieuwe single gemaakt met als titel “Alles dat draait”. William werd bij dit nummer geïnspireerd door het Poolse nummer Piekniejza van de band K.A.S.A. In het Pools is Piekniejza een liefdesnummer. William heeft de tekst herschreven in het Nederlands en er een levensverhaal van gemaakt. De muziek werd gemaakt door Roy Otters, evenals de clip, die is opgenomen in de Hillegomse Molenstraat, een oud straatje, waar de Hillegomse zanger vaak vertoeft.

Danilo bouwt langzamerhand aan een eigen repertoire
08-06-2017 21:40:00

Danilo is in korte tijd erg populair geworden in Amsterdam en omstreken. Hij zingt diverse liedjes van onder andere Tino Martin, Marco Borsato en Frans Bauer. Met zijn nieuwe single ‘Laat mij in jouw leven’ en de komende eigen nummers, bouwt hij langzamerhand aan een eigen repertoire. Danilo werd op 22 juli 1997 geboren in Amsterdam en zingt al zijn hele leven. Hij is in korte tijd uitgegroeid tot een veelgevraagde Nederlandstalige artiest in Amsterdam en omstreken. Sinds zijn deelname aan ‘Bloed, Zweet & Tranen’ wordt zijn naam steeds vaker genoemd.

NPO Best brengt eerbetoon aan Sandra Reemer
08-06-2017 15:50:00

Naar aanleiding van het overlijden van Sandra Reemer (1950-2017) op 6 juni jl. brengt het themakanaal NPO Best aanstaande zaterdag, 10 juni, een eerbetoon aan de zangeres en tv-presentatrice. De avond begint om 20.00 uur met een niet eerder uitgezonden special over haar muzikale carrière. Daarna volgt een terugblik op Reemers grote tv-hit Showmasters met Lills Macintosch en Jan Rietman. Hierna volgt een samenvatting van haar onlangs gemaakte reis naar Indonesië in het programma Gouden Jaren.   

Marco Schouten presenteert nieuwe single ‘Viva la Fiësta’ op 10 juni in Oldenzaal
08-06-2017 12:51:00

Viva la Fiësta oftewel Marco Schouten heeft zin in feest. De nieuwe single ‘Viva la Fiësta’ van Marco Schouten is een heerlijk, zomers nummer met Spaanse/Mexicaanse invloeden qua muziek, maar ook in de tekst. Nederlandstalige muziek zijn we van Marco Schouten gewend. ‘Viva la Fiësta’ bevat echter ook Spaanse woorden. Señorita, Amigo en Chiquita zijn van die voorbeelden. Naast de Spaanse woorden zorgt de muziek ook voor het zomerse gevoel bij het horen van deze single. Het is al met al een origineel feestnummer geworden, zoals de titel al zegt: ‘Viva la Fiësta’!

RADIONL breidt programmering uit
08-06-2017 12:39:00

De populaire en grootste Nederlandstalige radiozender RADIONL start vanaf maandag 12 juni met een nieuwe programmering. Het aantal ‘gepresenteerde’ uren wordt flink uitgebreid. “Uit onderzoek blijkt dat onze luisteraars gepresenteerde programma’s als gezellig ervaren. Met deze uitbreiding van de programmering gaan we in de behoefte van veel luisteraars voorzien, aldus directeur Nico Silvius. “ De nieuwe programmering vanaf maandag 12 juni: 06.00-10.00 uur “Morgenstond” met Marcel de Vries. 20.00-12.00 uur “Werk In Uitvoering”...

Marco de Hollander en Tom Peters (NRGY) verlengen samenwerking
08-06-2017 01:24:00

Sinds 2015 wordt de muziek van Marco de Hollander uitgebracht door platenlabel NRGY Music BV uit Baarn. Vandaag hebben Marco en Tom Peters (NRGY) deze samenwerking verlengt. “Met NRGY Music, Nel van Olm voor de promotie en Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl heb ik een heel sterk team om mezelf heen. Dit resulteert in een bomvolle agenda” aldus de trotse Marco.De uit Ter Aar afkomstige zanger zit dit jaar 15 jaar in het artiestenvak.

Zestigste single zeker niet de laatste van Mister Nightlife
08-06-2017 01:18:00

Op zondag 11 juni 2017 presenteert Mister Nightlife zijn nieuwe single  'Ik zal nooit mijn leven door jou laten leiden'. Het is alweer het zestigste liedje van Mister Nightlife en hij zegt zeker niet z’n laatste. Vanaf zondag 11 juni zal hij dan ook op vele radiostations in Nederland en België te beluisteren zijn. Het nummer el is geproduceerd bij z’n grote vriend Manfred Jongenelis van Manfred Recordings uit Etten-Leur. Laatstgenoemde is ook verantwoordelijk voor het arrangement. Marcel Fisser speelt de gitaarpartijen.

Dick van Altena terug bij oude liefde
07-06-2017 15:42:00

De fans en liefhebbers weten het, Dick van Altena heeft ‘zijn’ country muziek nooit vaarwel gezegd ondanks uitstapjes met Nederlandstalige en dialectalbums. Ook toert Dick al sinds jaar en dag langs de grootste schouwburgen met het (country)muziektheaterprogramma  ‘Back to the country’. Nu is hij, ook voor de ‘buitenwereld’, weer terug bij zijn oude liefde: Country! De nieuwe single ‘Rust on my strings’ zal menig Major Dundee Band fan de oren doen spitsen, het nummer ademt namelijk helemaal de sfeer van deze legendarische band.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool