RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Joost de Vries komt met onvervalste zomerknaller
07-06-2017 15:25:00

‘Passie’ zo heet het album van Joost de Vries waarmee de Noord-Hollander zijn 20-jarige artiestenjubileum komende september kracht bij zet. Samen met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties heeft de zanger een koers voor de komende periode uitgezet. De release van enkele singles en dus ook het jubileumalbum ‘Passie’, zullen het resultaat zijn van deze samenwerking. Naast artiest is Joost actief met zijn eigen event bedrijf SYMUSIC en presenteert hij het radioprogramma Hollandse Hits Alife. 

Niels Bode gaat met zijn ‘Allerliefste’ samenwonen
07-06-2017 15:20:00

De Amsterdamse zanger Niels Bode heeft, als we de tekst van zijn nieuwe single moeten geloven, zijn ‘Allerliefste’ gevonden en gaat binnenkort met haar samenwonen. ‘Allerliefste’ is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Deze single is de opvolger van het nummer ‘Wie’ welke Niels in 2016 uitbracht. ‘Allerliefste’ is een heerlijke zomerplaat die het de komende maanden heel goed zal doen in de kroegen en op de terrassen van ons land.  Zijn muzikaliteit zat er al op jonge leeftijd in toen hij met zijn opa altijd Amsterdamse liedjes zong.

Ladies of Soul viert 5-jarig jubileum in de Ziggo Dome in de lente van 2018
07-06-2017 15:05:00

Op zaterdag 24 maart 2018 staan de Ladies of Soul voor het vijfde jaar op rij in de Ziggo Dome. Het jubileumconcert valt samen met het eerste lenteweekend van 2018 en zal een bijzondere editie worden. Vandaag start de kaartverkoop voor het concert via eventim.nl.Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace zijn in 2018 de gelegenheidsformatie Ladies of Soul. Trijntje Oosterhuis zal deze jubileumeditie niet geheel deelnemen als een van de ladies, echter zal ze wel schitteren als very special guest. 

Wesley Meurs kiest voor Nederlandse Enrique Iglesias-stijl
07-06-2017 15:01:00

Wesley Meurs heeft met zijn team een plan bedacht om het avontuur aan te gaan. Een avontuur om zichzelf te onderscheiden en wel door een soort van Nederlandse Enrique Iglesias-stijl te kiezen. ‘Niemand danst als zij’ is inmiddels de tweede single van Wesley Meurs en dit nummer past in die stijl. Het team van de zanger Wesley Meurs bestaat uit drie personen. Ron van Beveren, songwriter Bram Koning en de zanger zelf. Met z’n drieën zijn ze om tafel gaan zitten en hebben ze een plan uitgestippeld. 

Nieuwe single Marco Schuitmaker uitgereikt door John de Bever
07-06-2017 14:54:00

Marco Schuitmaker die in maart een goede indruk achterliet met zijn eerste single ‘Niemand kust als jij’ komt met een opvolger. De zanger zocht wederom de samenwerking met Christiaan Hulsebos (bekend van Christiaan & Diana en De Gangmakers).  Het nieuwe lied met als titel ‘Een nieuwe liefde’ is een bekende meezinger van jewelste en stil blijven staan of niet meezingen is bijna onmogelijk. Marco die onlangs in zijn nog prille zangcarrière hoge ogen wist te gooien met zijn eerste single hoopt met deze nieuwe titel de lat nog weer iets hoger te leggen. 

André kondigt nieuwjaarsconcert 2018 in Ziggo Dome aan
07-06-2017 14:47:00

Na het grote succes van het nieuwjaarsconcert afgelopen januari voor meer dan 10.000 mensen in de Ziggo Dome kan André Rieu nu de datum voor 2018 aan te kondigen. Het concert zal plaatsvinden op Zaterdag 6 Januari 2018 om 20:00u. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 9 juni, 10:00u via www.andrerieu.com

Menzina pakt zangcarrière weer op
07-06-2017 14:40:00

Sientje is de wolk van een baby van trotse moeder en zangeres Menzina en vader Roberto. Nu ruim een half jaar na de geboorte van hun dochter pakt Menzina haar zangcarrière weer volledig op. 'Ik ben samen met Roberto echt supertrots op dit kleine wondertje. Ruim een halfjaar geleden is zij geboren, en we hebben deze tijd onafgebroken met haar doorgebracht. Ik heb m’n zangcarriere kortstondig op een laag pitje gezet, maar doordat ik nog steeds met grote regelmaat aanvragen krijg voor optredens ga ik er nu weer vol voor', aldus Menzina.

Bökkers organiseert voor vierde maal Koele Koele
07-06-2017 14:33:00

Op zaterdag 16 september vindt voor de vierde maal KOELE KOELE plaats. Het is een initiatief van rockband BÖKKERS, die successen viert door het hele land. Vorig jaar verkocht het festival uit met 3500 bezoekers. Het festival opent dit jaar ’s middags al haar deuren en er worden een aantal toffe aanpassingen aan het festivalterrein gedaan. 

Zingende schoorsteenveger John Anders komt met vrolijke single
07-06-2017 14:30:00

John Anders is een aantal jaren geleden ontdekt door een platenmaatschappij terwijl hij op een dak van een woning liedjes stond te zingen van zijn grote held Willy Alberti. Hij is bekend van het programma X factor waarvan hij van de 14.000 deelnemers eindigde bij de laatste 36. Ook heeft hij meegedaan met het programma ‘Bloed, zweet en tranen’ met zijn vertolking van het liedje ‘Droomland’. Momenteel wordt de videoclip van z'n nieuwe single 'Zomerzon' volop uitgezonden op diverse clipzenders.

Jay Jay Bauer na rustpauze terug met 'Een doodgewone jongen'
06-06-2017 14:39:00

Het nummer ‘Een doodgewone jongen’ van Jay Jay Bauer blijkt al twee jaar in het schap te hebben gelegen bij tekstschrijver Tony Anderson. Na het een aantal keer beluisterd te hebben heeft Ger Oerlemans er uiteindelijk een heel mooi arrangement bij gemaakt. We trokken samen snel de conclusie dat het toch wel een heel lekker nummer geworden. De keuze om het als single uit te brengen was niet moeilijk’. De clip is geproduceerd door de Gebroeders Oerlemans’ aldus Jay Jay.

Nog meer Groots concerten in 2018
06-06-2017 14:12:00

Wegens de grote vraag naar kaarten komt er nog een extra Groots met een zachte G concert in 2018! Niet alleen op vrijdag 8 en zaterdag 9 maar nu ook op zondag 10 juni 2018 zal Guus het Philips Stadion weer op zijn grondvesten laten schudden.“De Groots met een zachte G concerten zijn voor mij elke keer weer het hoogtepunt van het jaar. Er is niets mooier dan het begin van de zomer te vieren met duizenden blije gezichten. We dragen de geuzenaam ‘Zomercarnaval’ met veel trots!....

Danny Zuijderwijk brengt ode aan z’n vader
06-06-2017 14:02:00

Danny Zuijderwijk presenteerde op 31 maart jl. zijn album ‘30’, de leeftijd die hij op deze dag bereikte. Naast het feit dat hij zowel het album presenteerde en zijn verjaardag vierde, vroeg hij ook nog eens zijn vriendin Kimberley ten huwelijk en maakte zij bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Al met al dus een hele bijzondere dag voor de zanger uit Leiden. ‘Het is een zeer gevarieerd album geworden, met lekkere feestplaten, maar ook met mooie ballads die uit het leven gegrepen zijn. En daar is 'Hey Pa' er een van. 

LP Normaal – Oerend Hard (Deluxe 40 jaar editie + single Two Moths)
06-06-2017 10:42:00

Normaal is als uitvinder van de dialectrock in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan een band. Normaal is een fenomeen, en voor veel verstokte fans zelfs een manier van leven. De basis daarvan wordt gelegd door vier decennia vol hits en een hondstrouw legioen volgers. Drie generaties die besmet raakten met het høkvirus. Zelfs nu het doek is gevallen, blijft Normaal een van de bands met de grootste fanclubs van ons land. Dit jaar is het exact veertig jaar geleden dat de single en elpee Oerend Hard het levenslicht zagen. 

Peter La Haye presenteert nieuwe single 'Vol in mijn leven' in Den Haag
05-06-2017 13:32:00

De nieuwe single van Peter La Haye getiteld 'Vol in mijn leven' is volgens de zanger uit Zoetermeer een aaneenschakeling van diverse muziekstijlen waaronder: Moombahton, Gipsy, Latin, Disco en Volks. Peter heeft het tot een geheel weten samen te smelten. Het resultaat is een bruisende, opvallende, catchy song, die een warme, zwoele relaxte, swingende sound heeft meegekregen met een melodieuze beat die lekker in het gehoor ligt. Op vrijdag 16 juni 2017 vindt bij Café Rustenburg, Voorthuizenstraat 21 in Den Haag de singlepresentatie plaats. 

Tommy Lips brengt feestknaller 'Want als je lacht' uit
04-06-2017 13:02:00

'Want als je lacht' is de titel van de nieuwe single van Tommy Lips. Samen met Harald Queens van de HQ studio in Tilburg hebben ze er samen weer een top feest/meezingnummer van gemaakt. Vanaf de éérste tonen knalt het liedje de speakers uit, wat ook meteen aanzet tot meezingen en feesten. 'Want als je lacht' zal de komende tijd  dan ook zeker vaak voorbij komen bij de Radio en TV zenders, maar ook in kroegen en feesttenten. De agenda van Tommy staat de komende tijd i.v.m. de promotie van de nieuwe single behoorlijk vol. Meer info: www.tommylips.nl 

Like TV Oranje op Facebook en win een dubbel-cd
04-06-2017 12:07:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 17.100 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Omdat we de zomer in de bol hebben, gaan we onder de mensen die ons 'liken' voordat we 17.200 likes bereiken meerdere dubbel-CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op 'Hollandse Nieuwe - deel 26', het meest recente verzamelalbum uit deze populaire reeks. 

Zangeres José Sep maakt grote stappen
04-06-2017 11:19:00

Zangeres José Sep scoorde erg goed met haar feestsingle "Adios Amore". De nieuwe single van José komt in augustus uit. Deze hit in spé wordt uiteraard opgenomen in de studio van vakman Manfred Jongenelis. Vanaf juni 2017 is José Sep de samenwerking aangegaan met Willem Harlaar van A-Hits Music (platenmaatschappij & promotie) en Sebastiaan de Boorder van Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl voor de boekingen. 

Paniek in huize Zorn
03-06-2017 14:37:00

Er is altijd wel iets te beleven in Huize. Op deze mooie zaterdagmiddag zit de volkzanger op de bank. 'Ik hoor ineens Danielle schreeuwen, Bully ligt in het water. Opzich is dat geen probleem, maar hij was tussen de woonark en de steiger gevallen. Bully is net een aapje, klautert overal overheen, maar goed, wij kunnen daar niet bij en hij er niet uit, dus ik ren helemaal naar voren, spring gelijk in het water en ga onder de steiger waar ik hem hoorde. Ineens doodstil. Ik raak lichterlijk in paniek en denk, nee arme Bully....

Tweede single voor Jeremy Derksen een feit
03-06-2017 13:44:00

Voor Jeremy Derksen uit Didam begon zijn carrière als zingende ober op de kermis en bij een partycentrum zo’n 2½ jaar geleden als een grapje. Hij kwam met het prachtige nummer “Als Didammer ben ik geboren” en dat werd een regelrechte hit in de regio van Didam. Dit grapje heeft hij uiteindelijk doorgezet en resulteert nu in een tweede cd met de titel “Zeg me waar ben jij ?” en hiermee hoopt Jeremy Derksen de grote doorbraak landelijk te krijgen. Jeremy is druk bezig om een eigen sound te ontwikkelen en wil dit uitwerken tot een eigen repertoire.

Sani van Mullem laat z'n passie voor muziek horen in 'Vlieg met mij'
03-06-2017 13:32:00

Sani van Mullem groeide op in de muzikale Rosenberg-familie. Als klein jongetje nam hij zijn gitaartje ’s avonds mee naar bed en op zijn 12e begon hij al professioneel muziek te maken. Samen met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt begonnen zij met de snel naar de top stormende formatie The Gipsy Kids, waarmee ze over de hele wereld toerden. Zowel in Nederland als in België werden ze uitgenodigd bij landelijke radio en tv stations om hun onmiskenbare talenten ten gehore te brengen. 

Nieuwe single van Hans Solo getiteld 'Jij bent een huichelaar'
03-06-2017 09:57:00

Na zijn vorige single 'Kiezen Of Delen' komt Hans Solo met een opvolger die de titel 'Jij bent een huichelaar' heeft gekregen. Het is een echte gezellige radio plaat, maar ook een fantastische kroegen hit. Met zijn bekende polka sound ligt deze plaat lekker in het gehoor. Het nummer is geschreven door Johnny van Veldhoven en opgenomen in de JVV Studio Records. Deze single bestaat uit een compleet eigen nummer in een gezellig feest beat. Met deze nieuwe single probeert hans toch weer eens een hitje te gaan scoren. 

Dario Kreuger haalt alles uit de kast voor z'n nieuwe single 'Sexbom'
02-06-2017 16:10:00

Dario Kreuger heeft samen met Bram Koning en Jeroen Dirksen de beoogde opvolger van ‘Alles moet los’ geproduceerd. Na lang filosoferen zijn de heren tot de conclusie gekomen dat het wederom een cover moest worden die minimaal het niveau van het origineel moest benaderen of nog moest overtreffen. Met ‘Sexbom' is dit zeker gelukt, door het verbeterde arrangement geproduceerd door Jeroen Dirksen en een tekst die is gemaakt door Bram Koning is er wederom een potentiële hit ontstaan.

'Pijn in mijn kop (oe ah)!...nieuwe single van Feestduo Kaaigezellig
02-06-2017 15:47:00

Feestduo Kaaigezellig, bestaande uit  Ardin van Veen en Martin van Hemert maakten begin dit jaar hun debuut met de single; “Kaaikapot”. De vette apresski sound van het duo viel meteen op bij feestminnend Nederland. Dat hun muziekstijl heel goed in de smaak valt bij het publiek getuigen de vele streams en views op hun debuutnummer. Ook bestegen ze de hitlijst bij de prestigieuze verkiezing van de website ‘Carnaval Hits’ om daar als tweede te eindigen. Als klap op de vuurpijl werd ‘Kaaikapot’ met overmacht verkozen tot Kroegenkraker 2017 bij Oké FM.

‘Kleine Jongen’ van Bassistent ft. Henri van Velzen grote hit op internet en TV Oranje
02-06-2017 15:32:00

De afgelopen dagen wordt er veel gesproken over de rapversie van ‘Kleine jongen’ van  Henri van Velzen en z’n zoon Bas. De mannen doken  onlangs de studio van Martin Sterken om een hedendaagse versie van ‘Kleine Jongen’ op te nemen.  De oorspronkelijke versie van André Hazes werd in een10 minuten verbouwd tot een verfrissend lied dat wel eens hoge ogen kon gaan gooien. Bas van Velzen legt uit hoe het idee ontstaan is om ‘Kleine jongen’ een nieuw leven in te blazen. ‘Ik heb twee youtube kanalen, een voetbalkanaal en een gamevideo kanaal. 

Dennis Jones lanceert nieuwe single op zijn verjaardag
02-06-2017 15:19:00

Precies op zijn 50-ste verjaardag (2 juni) verschijnt de nieuwe single van Dennis Jones, “Wat Ik Ook Doe”. Het is de opvolger van de single “Vuurwerk” en hiermee heeft Dennis een zomerse, vrolijke, herkenbare en dansbare single in handen. Het betreft een remake van de discohit “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978, welke Dennis zelf van een Nederlandse tekst voorzag. Tevens heeft Dennis ook de Engelstalige versie opgenomen.  De productie van de single lag wederom in handen van Kees Tel. 

'Ariana Grande & Friends: One Love Manchester’ live te volgen op NPO 3 en 3FM
02-06-2017 15:03:00

Zondagavond 4 juni is er een groots benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslag in Manchester. NPO 3 is erbij in Manchester en doet live verslag van het concert, verzorgd door de NTR. Je ziet het vanaf 20.00 uur op NPO 3 en hoort het verslag ervan op NPO 3FM. Naast Ariana Grande zijn er optredens van onder andere Justin Bieber, Katy Perry en Robbie Williams. De opbrengst van de avond gaat naar het We Love Manchester Emergency Fund, een initiatief van de gemeente Manchester en het Britse Rode Kruis.

Arjon Oostrom heeft de Oranje Kroon
02-06-2017 14:56:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 juni is dat ‘Zo heb ik jou nog nooit gezien’, de nieuwe single van Arjon Oostrom. De 37-jarige zanger uit het Brabantse plaatsje Made komt met een vrolijk zomers nummer, dat werd geschreven door Gerard Koopmans van de Gebroeders Ko. Arjon was jarenlang vaste zanger in de Aprés Skihut in Rotterdam, en scoorde feesthits als ‘Pure verleiding’ en ‘Zij is de mooiste van de dansvloer’. Ook dit nieuwe nummer kan volgens ons hoge ogen gaan gooien! 

‘Vinzzent Op Het Strand’....eerste eigen feest van Vinzzent
02-06-2017 14:47:00

‘Vinzzent Op Het Strand’ is het festival van de zanger dat op zondag 20 augustus gaat plaatsvinden op het festivalterrein van Beachclub Puur in Drimmelen. Het is het eerste grote feest in zijn carrière in een sfeer die helemaal bij hem past.Hartje zomer met je vrienden een drankje doen en genieten van muziek op een mooie zomerse locatie is de beleving van het festival. De zanger heeft een aantal collega’s weten te strikken w.o. Rob de Nijs en Django Wagner.

Nieuwe album van Jannes is nu uit!
02-06-2017 08:00:00

Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af. Vanaf vrijdag 2 juni 2017 is het nieuwe album van Jannes uit. ’Gevoel Van Samen Zijn’ is het perfecte kado voor Vaderdag en is natuurlijk inclusief de gloednieuwe single ‘Laat Me’. Vanaf nu overal verkrijgbaar!   De titel van het album  ‘Gevoel Van Samen Zijn’ is bewust gekozen. Jannes verwijst naar zijn fans, die hij zo enorm koestert en waardeert en bij wie hij zich thuis voelt. Juist met hen wil hij dat gevoel delen. Zoals Jannes het zelf verwoord: ‘Ik besef maar al te goed dat er zonder mijn fans geen jubileum gevierd zou kunnen worden. 

MAAN weet met 'Jij bent de liefde' nummer 1 positie te behalen in de ITunes top 100
01-06-2017 21:14:00

Het populaire TV-programma Beste Zangers, uitgezonden op NPO1 levert in het 10e seizoen alweer een nummer 1 hit af. Na eerdere behaalde successen door Thomas Berge, DO, Glennis Grace, André Hazes jr. en OG3NE is het nu de beurt aan MAAN. Zij mocht afgelopen zaterdag het nummer, "Jij bent de liefde” ( origineel van Kenny B ) zingen, en kennelijk maakte dat zoveel indruk bij de kijkers dat het nummer razendsnel de nummer 1 positie wist te behalen in de ITunes top 100. Op maandag 2e pinksterdag zal MAAN een optreden verzorgen bij RTL Late Night.

Jacco Ricardo hoopt stiekem op een zomerhit met 'Sun of Jamaica'
01-06-2017 20:54:00

Jacco Ricardo wordt regelmatig door de pers omschreven als een vakman met lef. Zijn laatste single 'Jagen & Vliegen'  stond wekenlang in de playlijst bij de omroepen in zowel Nederland als Vlaanderen.  Tevens kreeg het een notering in de Zeeuwse Top 40 van 2017. Nu op de eerste dag van de meteorologische zomer komt Jacco Ricardo met een cover uit de jaren 70. Een met een hoog meezing gehalte. Nu al wordt er gesproken over een aanstaande zomerhit.  'Sun of Jamaica' is een lied dat je de hele dag blijft zingen. 

Michel Wolsink brengt ‘Leef Je Leven’ uit als voorloper van zijn nieuwe album
01-06-2017 17:32:00

Aanstaande vrijdag 2 juni brengt Michel de eerste track uit van zijn nieuwe Album ’Dit ben ik !‘. Het nieuwe album dat op vrijdag 9 juni officieel gelanceerd zal worden tijdens een feestelijke album release party met optredens van diverse collega artiesten in de grote Kermistent van zijn geboorte plaats Braamt. De nieuwe single ‘Leef je Leven’ is een heerlijke meezinger met een positieve boodschap voor iedereen. Geniet van je leven en doe dat elke dag. Collega en maatje Rob Mullink jr. tekende voor de tekst en muziek van het nieuwe liedje ''Leef je leven''. 

Zomers nummer voor Driekes Hoekstra heeft aanstekelijke melodie
01-06-2017 17:09:00

Met 'Die ene zoen'  komt Driekes Hoekstra met een frisse, moderne zomerse plaat met popinvloeden en een aanstekelijke melodie, welke ongetwijfeld in je hoofd blijft hangen. De pas 17-jarige Bredase Driekes is ondanks zijn jonge leeftijd allang geen onbekende meer in de muziekwereld. De winst op 15-jarige leeftijd van het SBS6 programma “Bloed, Zweet en Tranen”, zorgde voor een droomstart van zijn carrière. In 2016 tekende hij bij 7 Hills Music, waar hij eerder 'Ineens Verliefd', welke goed werd ontvangen door het publiek. 

Leroy Krielen komt met zomerse remix 'Op een terrasje'
01-06-2017 16:42:00

Leroy Krielen komt met de zomerse remix 'Op een terrasje' Het is supervet nummer dat ongetwijfeld voor veel ambiance zal gaan zorgen. Het gaat lekker met de zang carrière van Leroy Krielen. Afgelopen jaar scoorde hij een bescheiden feesthitje met zijn nummer 'Feesten doe ik alleen met jou' en deze lijn trekt hij door. Deze keer heeft hij een lekkere nieuwe remix gemaakt van de mega hit 'Op een terrasje'. Het nummer is flink onder handen genomen door producer André Kooiman waardoor het een frisse zomerse en moderne uitstraling heeft gekregen. 

Susanna Veldmeijer ontzettend blij met haar nieuwe single ‘Ciao Ciao Amore’
01-06-2017 16:00:00

Susanna Veldmeijer ging enkele maanden geleden in navolging van een aantal CNR collega-artiesten, waaronder Willem Barth en John West,  op bezoek bij producer Manfred Jongenelis in Etten-Leur. ‘Laat ik ook eens naar die studio gaan en kijken hoe het daar gaat. Ik ben aangekomen met een liedje dat ik op youtube voorbij zag komen en wilde dit graag in een nieuw jasje opnemen. Manfred was gelijk enthousiast en stelde voor om door Bram Koning een mooie tekst te laten schrijven’, vertelt Susanna.

Nigel Fischer in zee met Rood-Hit-Blauw
31-05-2017 19:17:00

Dat de Utrechtse zanger Nigel Fischer aardig aan de weg aan het timmeren is, is voor insiders van de muziek business geen geheim. Om dit succes nog verder uit te gaan bouwen en stappen in “Het wereldje” te zetten is Nigel zojuist in zee gegaan met het gespecialiseerde platenlabel Rood-Hit-Blauw.  Het resultaat is dan ook dat zijn nieuwe plaat,geschreven door Jeff Weber en opgenomen bij Laurens van Wessel, onder dit label uitgebracht gaan worden. Nigel’s nieuwe single verschijnt 28 juni en is getiteld ‘Ik laat het allemaal gebeuren’.

Lochare kondigt instrumentale clip ‘Amazing’ aan
31-05-2017 16:44:00

In de clip van het instrumentale nummer ‘Amazing’ speelt een onherkenbare man met een grote sombrero op z’n hoofd een vrolijke melodie op z’n gitaar. Hij noemt zichzelf Lochare en wil voorlopig niet met z’n gezicht in beeld. Hij is van plan om binnen afzienbare tijd nog een aantal instrumentale clips door William ten Kate van TV Oranje Clips te laten produceren om te kijken hoe er op gereageerd wordt. Z’n ware identiteit wordt in een later stadium bekend gemaakt. ‘Lochare’ heeft in het verleden heel veel muziek geschreven met als beloning een aantal Gouden en Platina platen in het buitenland. 

Theo Boomaars covert 'Ik zal die avond nooit meer vergeten' van Bobby Prins
30-05-2017 21:55:00

Eind april 2017 is de nieuwe single van Theo Boomaars in Tilburg alvast feestelijk gepresenteerd. Collega artiesten als Patrick Dano, Frank Smeekens, Colinda, Rudy de Wit, Rinus Werrens en vele anderen luisterden het spektakel in Tilburg op. Theo reageerde dan ook enthousiast na afloop: “Ik zal die avond nooit meer vergeten”. En laat dat nou precies de titel zijn van deze nieuwe, via Rood-Hit-Blauw Produkties uitgebrachte plaat. Theo staat in Tilburg en omstreken al jaren bekend als een zeer sympathieke zanger met een heel breed repertoire.

Thom Craane brengt z'n toekomstige singles uit bij Rood-Hit-Blauw
30-05-2017 20:53:00

Feestzanger Thom Craane uit Kaatsheuvel is al enige jaren succesvol in het Hollandse circuit. Hij geniet met volle teugen van zijn succes en dit werkt aanstekelijk op zijn publiek en gasten. Dit bleef ook niet onopgemerkt bij platenlabel Rood-Hit-Blauw.  Het resultaat is dat we verheugd zijn te kunnen melden dat de toekomstige platen onder dit label uitgebracht gaan worden. Thom’s nieuwe single verschijnt op 14 juni en is getiteld ‘Zeg mij’', aldus Ronald Visch. Binnenkort volgt meer nieuws over Thom en zijn nieuwe single. 

Rox van Driel van het begin tot het einde betrokken bij de productie van haar nieuwe single
30-05-2017 20:23:00

Rox van Driel timmert inmiddels alweer een paar jaar succesvol aan de weg. Haar singles "Ticket naar de zon", "Het zijn de kleine dingen in het leven. En: "Ik kan niet zonder jou " werden allen zeer goed opgepakt door de Nederlandstalige radiostations. Bij Strictly Music in Waalre was Rox voor het eerst van het begin tot het einde zelf betrokken bij de productie van haar nieuwe single 'Die ene echte vriend ben jij'. Ze koos voor de echte gipsy gitaarsound van Paulus Schäfer en de zwoele accordeonpartijen van Rolus Karssen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool