RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ruby van Urk en John Medley bundelen krachten voor een zomers duet
12-07-2016 15:56:00

Voor de nieuwe single “Wij Blijven Vrienden” hebben Ruby van Urk en John Medley hun krachten gebundeld voor een zomers duet. Dit duet is onderdeel van de reality soap “De Medleys – Op Weg Naar Eeuwige Trouw” rondom de geboren Hagenees John Medley en zijn huwelijk met Mijntje op Omroep West. De duetsingle “Wij Blijven Vrienden”, waarvoor zangeres Theresa Stam de tekst schreef, is de hit uit de soap welke veelvuldig voorbij komt in het programma. Ruby van Urk is natuurlijk al lang geen onbekende meer.

Angelique van Elteren lanceert derde solo single
12-07-2016 15:45:00

Met “Ik Ben In De Zevende Hemel” presenteert de in Oudenbosch woonachtige Angelique van Elteren haar nieuwe single. Geboren in Etten Leur, startte Angelique haar zangcarrière samen met haar zus als het duo Corinna & Angelique. Samen brachten zij enkele singles, albums en DVD’s uit totdat Angelique in 2013 besloot een solo carrière te starten. “Ik Ben In De Zevende Hemel” is inmiddels de derde solo single van Angelique, en hiervoor dook ze de studio in met de bekende producer en songschrijver André Kooiman.

Met 'One Night Stand' zet Jeffrey Heesen z'n ingezette koers voort
12-07-2016 15:13:00

One Night Stand” is alweer de vierde single van Jeffrey Heesen’s sucesvolle album “Intens”, waarmee hij in april de nummer 2 positie bereikte in de Gfk Album Top 100. Na de dik verdiende finaleplek in het SBS TV programma Bloed, Zweet & Tranen kwam Jeffrey’s carrière in een stroomversnelling terecht. De daaropvolgende singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons” en “Zijn We Uitgepraat” groeiden uit tot flinke hits welke wekenlang bovenaan de Nederlandstalige hitlijsten mochten prijken. 

Django Wagner presenteert z'n nieuwe album 'Emoties' in Son en Breugel
12-07-2016 15:05:00

Op zondag 28 augustus 2016 presenteert Django Wagner z'n inmiddels zesde studioalbum 'Emoties'. Dit alles vindt plaats bij Café-Restaurant 'De Zwaan', Markt 9 in Son en Breugel. De aanvang is vanaf 17.00 uur. Reguliere kaarten incusief album zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 17.50. Aan de deur bedraagt de entree € 19.50.Ticket verkoop via de Zwaan te Son en Breugel of online via www.berkmusic.nl. Het belooft weer een ongekend groot feest te worden met een aantal gastoptredens. Het nieuwe album van Django Wagner draagt een titel, die past bij de wijze waarop de sympathieke zanger zijn vak beleeft. Het de opvolger van zijn nummer één album 'Mijn Muziek, Mijn Passie', dat in het voorjaar van 2015 verscheen. De eerste grote hit van dit nieuwe album is het vrolijke 'Wij Met Z’n Twee', een duet met Danny De Munk. 

Mario Franco steekt oude discoklassieker in Nederlandstalig jasje
12-07-2016 13:57:00

Mario Franco bezit een speciale en opvallend hoge stem die veel weg heeft van Jimmy Sommerville. Mario heeft een muzikale voorliefde voor muziek uit de jaren 70 en 80. Zijn eerste single 'Ik kan je niet laten gaan' kende een mooie start. Stevig op rotatie bij onze zuiderburen. De opvolger 'Doe mij ’n plezier' is inmiddels een feit. Was de debuutsingle een bewerking van 'Never can say goodbye', deze keer komt uit de muzikale doos van Mario 'You make me feel mighty real', een hit uit 1989 van Sylvester. 

Feestduo D&D brengt nieuwe feestknaller uit
12-07-2016 06:32:00

Het Brabantse feestduo D&D (Dennis & Dave) bestaat nog geen jaar, maar toch scoorden ze met hun debuutsingle “In het stamcafeetje aan de oliekade” al een gigantische feesthit! Niet verwonderlijk wetende dat ze voor deze single samenwerkte met producer en tekstschrijver André Kooiman. Na dit fantastische succes komen ze nu met een nieuwe feestplaat waarmee ze laten horen dat ze geen eendagsvlieg zijn! Samen doken ze weer de studio in bij AKMP die voor het duo een nieuwe single schreef en produceerde.

Wim Drenthen komt met tweede nieuwe single
12-07-2016 02:30:00

 ‘Vertrouwen’ is de titel van de tweede single van Wim Drenthen. Hij schrijft zelf zijn teksten voor zijn nummers en maakt ook zelf de muziek. Bij dit nummer heeft Wim weer zijn ziel en zaligheid erin gelegd en hoopt dat dit nummer het nog iets beter gaat doen dan zijn vorige nummer aldus Wim zelf. Het vorige nummer heeft zelfs enige weken achter elkaar in de top 40 in België gestaan en word daar nog steeds door diverse radio stations gedraaid. Ook in eigen land doet Wim het zeer goed en word hij goed opgepakt door diverse radiostations

Grad Damen duikt studio in met oude 'liefde'
11-07-2016 18:42:00

Het eerste succes van Grad Damen, nu alweer 16 jaar geleden, was met het nummer Alicia. Dat het daar niet bij is gebleven blijkt wel uit z'n discografie.De eerste jaren nam Grad Damen deze platen op samen met producer Manfred Jongenelis in zijn studio in Etten- Leur. In de loop van de jaren gingen beiden hun eigen weg maar nu na 15 jaar zijn ze weer met elkaar gaan samenwerken. Het eerste resultaat van deze vernieuwde samenwerking is de nieuwe single uit komt 'Waarom'

Johnny Romein terug met aanstekelijke meezinger
11-07-2016 18:29:00

Al in 1992 stond Johnny Romein in de Nederlandse hitlijsten. Met ‘Je hebt me belazerd’ en ‘Alie-mentatie’ vestigde deze geboren Amsterdammer zich vrijwel direct in het wereldje van de Nederlandstalige muziek. De gedreven zanger scoorde echter in 2006 met ‘De Vrolijke Koster’, uitgebracht in samenwerking met Het Feestteam, een kneiter van een hit! Eentje die tot in de eeuwigheid in het feestcircuit gedraaid zal blijven worden en een lied dat menig artiest aan zijn repertoire heeft toegevoegd. 

'Zo doen we dat in het zuiden'....nieuwe single van Rowwen Hèze
11-07-2016 16:25:00

De nieuwe single “Zo doen we dat in het zuiden” van Rowwen Hèze is op de digitale portals vinden, zoals iTunes en Spotify. Het lied is geschreven vanuit het beeld van een wielrenner die opgroeit in Limburg. Hij fietst door de heuvels en aan het landschap voorbij en fietst zijn eerste zelf verzonnen wedstrijd: Ik fietste weg zo hard ik kon, de kerkklok die leep, mienne wedstrijd di begon, tot thoes oaver de streep, ik ging bijna op ien raad, recht vurroet oaver ’t lange paad. Om later te eindigen als een Wout Poels en Tom Dumoulin. Zo doen we dat in het zuiden!

Dana Winner lanceert nieuwe single 'Jij bent de zon & ik de maan
11-07-2016 14:16:00

Het kan geen toeval zijn: net nu er eindelijk zonnig en warm weer voorspeld wordt, lanceert Dana Winner haar gloednieuwe zomersingle ‘Jij Bent De Zon & Ik De Maan’. Het is Dana Winner op haar best want de single is een fantastisch feelgood-nummer waar je instant vrolijk van wordt. Bij het liedje hoort ook een mooie en opvallende clip die Dana opnam in een eeuwenoude waterburcht omringd door een weelde aan bloemen. Wat de clip nog meer speciaal maakt, is dat hij volledig opgenomen werd in slechts 1 shot.

Mike-Anthony steekt 'Kijk in mijn hart' in een nieuw jasje
11-07-2016 14:06:00

Na een aantal jaren het even wat rustiger aan gedaan te hebben heeft deze oud DJ van Radio Veronica en Radio Noordzee de kriebels weer gekregen en wil het land weer in om zijn eigen zangkunsten te laten horen. Dit commerciële nummer is ook al eens een keer eerder uitgebracht door Mike-Anthony maar is in een nieuw jasje gestoken en met een nieuwe clip en een nieuw team om hem heen laten wij Nederland graag kennis maken met deze zanger-entertainer. In overleg met All 4You Records is besloten om ”Kijk in mijn hart” opnieuw uit te brengen.

Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album ‘Dichterbij’ van Pieter van der Zweep
10-07-2016 12:53:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 14.500 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 14.600 likes bereiken, gaan we twee keer het nieuwe album ‘Dichterbij’ van Pieter van der Zweep verloten. Dit aanstormende Nederlandstalig talent wordt de muzikale belofte van de komende tijd genoemd. 

Randy Schoonderwaldt knalt de zomer in met 'Hee Jij'
10-07-2016 12:42:00

De nieuwe single van Randy Schoonderwaldt getiteld ‘Hee jij!’  is een lekker vrolijk en zomers nummer gebaseerd op een idee van Feest DJ LesleY. Producer Jurgen Kuppens heeft ervoor gezorgd dat dit nummer op Randy zijn lijf geschreven is. Harry Gerritsen, die ook de tekst schreef voor ‘Dit is het mooie leven’, schreef de tekst voor ‘Hee jij!’. Onlangs presenteerde de jonge zanger uit Tilburg zijn nieuwe single samen met Feest DJ LesleY in Café Bet Kolen in Tilburg. In 2015 debuteerde Randy met 'Dit is het mooie leven’.

Zondag 10 juni special over Lee Towers op TV Oranje
09-07-2016 09:37:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 10 juli zie je een special over Lee Towers. Hij ontmoet TV Oranje op een toepasselijke locatie: in het restaurant boven in de Euromast. Lee Towers vertelt over zijn jeugd in Bolnes, onder de rook van Rotterdam.

Nieuwe single van Danny Lukassen draait om zon, zee, strand, bier en de liefde
08-07-2016 23:18:00

'Zomerzon' .. de titel van de nieuwe single van Danny Lukassen zegt al genoeg. Deze pretentieloze vrolijke plaat met Mariachi invloeden neemt je mee naar de gezelligheid die onlosmakend met de zomer is verbonden. Zon, zee, strand, bier en de liefde, alle thema’s die bij de zomer horen zitten in deze plaat. De muziek op zich maakt je al vrolijk en de tekst ligt makkelijk in het gehoor en na 1 keer luisteren zing je het refrein al mee. Kortom Zomerzon is een feestje uit je luidspreker.

Hans The King schrijft eigen tekst voor zijn nieuwste single
08-07-2016 16:56:00

Hans The King is geboren en getogen in Utrecht, maar woont alweer 25 jaar met veel plezier samen met zijn gezin in het mooie Kesteren in de Betuwe. Hans is al jaren succesvol als ondernemer en heeft een goedlopende frietkraam, maar 7 jaar geleden krijgt zijn leven een verrassende wending. Aangezien Hans een hele grote Elvis fan is, regelt zijn vrouw tijdens zijn verjaardag een Elvis lookalike die Hans uitnodigt om samen met hem het nummer "My boy" te zingen.

Manfred Jongenelis neemt zomerse single op in z'n eigen studio
08-07-2016 15:30:00

Manfred Jongenelis is geen onbekende in de muziekwereld. Met regelmaat kun je hem op TV zien in programma’s als Feest Op Het Plein of horen als begeleider van o.a. Frans Duijts en Stef Ekkel. Met zijn onafscheidelijke accordeon zet hij de toon; soms gevoelig en melancholisch, maar meestal met stevig “het gas er op !” Als producent/arrangeur was hij verantwoordelijk voor gigantische successen van o.a. Marianne Weber, John de Bever, Sieneke, Vader Abraham, Wesly Bronkhorst, John West en Willem Barth Maar ook als artiest is 

Roy Donders heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
08-07-2016 15:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 juli is dat ‘Hoor je ’t ritme van m’n hart’, de nieuwe single van Roy Donders. De ‘Stylist van het Zuiden’ tekende eerder dit jaar een contract bij Berk Music, wat nu resulteert in dit zomerse liedje dat het wisselvallige weer onmiddellijk doet vergeten. Roy wil vooral vrolijke meezingnummers brengen, en daar is hij samen met componist Waylon van der Heijden in dit geval uitstekend in geslaagd! De bijbehorende videoclip, waarin volop wordt gedanst, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Win een 'I Love Hollands Artiesten BBQ' voor 100 personen
08-07-2016 15:15:00

Ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum kun je deze maand bij TV Oranje een geheel verzorgde Artiesten Barbecue voor honderd personen winnen, inclusief een optreden van Stefan Storm en zijn Guus Meeuwis-act! Wil jij je vereniging, vriendengroep, sportclub, buurtgenoten of camping blij maken met een grandioos barbecuefeest? 

Tommie & Nigel lanceren deduutsingle 'Ik mis je'
08-07-2016 15:07:00

Het duo Tommie & Nigel, bestaande uit Tommie Christiaan en Nigel Schat, brengt vandaag hun debuutsingle uit: “Ik Mis Je”. Het is een Nederlandstalige powerballad van formaat, waarmee de jongens zichzelf stevig neerzetten in de wereld van de Nederlandstalige popmuziek. Het nummer is geschreven door Tommie en Nigel zelf, met tekstbijdragen van Bart Zeilstra (Baas B). De productie kwam tot stand in de Fendal Sound Studio’s.

Kees Tel enthousiast over zijn samenwerking met Lina Steevens
08-07-2016 08:41:00

Met “Mijn Hartslag” brengt de Helmondse Lina Steevens haar nieuwe single uit, en hiermee lijkt ze overtuigend haar draai gevonden te hebben. “Mijn Hartslag” heeft een pakkende melodie en is vakkundig geproduceerd door de bekende producer Kees Tel. “Lina is een talent in de Nederlandstalige markt. Ze kan heel goed zingen en ziet er ook nog eens goed uit. Het werken in de studio met haar verliep heel vlotjes en voorspoedig. Ik denk dat Nederland met Lina een topzangeres rijker is.” aldus Kees Tel enthousiast over zijn samenwerking met Lina Steevens.

Vierde single voor Danny Diëgo een feit
08-07-2016 08:36:00

Vol trots presenteert Danny Diëgo “Wauww!”, alweer zijn 4e single op een rij na de zeer goed ontvangen liedjes “Oyalela”, “Boom Chica Chica” en “Ik Ben Jouw Valentijn”. Na wekenlang voorbereiding en studiosessies is het eindelijk zover! Samen met Niels Lingbeek heeft hij er een te gekke ‘Danny plaat’ van weten te maken. Sinds zijn deelname aan het SBS programma “Utopia” is er veel gebeurd voor Danny. Zo heeft hij opgetreden op het Sterren.nl Muziekfeest Op Het Plein en TV optredens in diverse TV programma’s gedaan. 

Bökkers brengt cover ‘Catch & Release’ uit als single
07-07-2016 16:25:00

De cover die Bökkers dinsdag 5 juli speelde op 3FM bij Giel Beelen wordt uitgebracht als officiële single. De hertaling van Matt Simons’ nummer ‘Catch & Release’ valt dermate in de smaak dat besloten is om ‘Iederene hef een reden’ uit te brengen. Het nummer is via social media inmiddels al 150.000 keer bekeken.  De single zal komende week op online platformen verschijnen. 

'De ballon'....nieuwe single van De Kletskup
07-07-2016 12:39:00

De Kletskup (Belgische benaming van kaalhoofdige man, 1 kletskop , 2 kletskup) voorstellen in een paar woorden is niet zo simpel, maar hou je vast. Het is een knotsgek Belgisch zangduo dat vooral een cover repertoire brengt maar ook zorgt voor de nodige eigen inbreng zorgt. Onze muziek omschrijven….. feest, een ander woord kunnen we er niet voor vinden. We zijn Peter Pijkels  en Roel Bloemen, beiden afkomstig uit Bocholt, Belgisch Limburg , en hebben elk op onze eigen manier al aan de weg getimmerd in “muziekland”.

Dubbel Fris lanceert summer remix van 'Laat de boel maar de boel'
06-07-2016 15:36:00

Het duo Dubbel-Fris heeft de single ‘Laat de boel maar de boel’ uitgekozen om de zomer van 2016 met dit zomerse nummer nog zomerse te maken. Het lied wat ook een winter versie kent is geschreven door Martin Sterken. “En is er door Martin Sterken een zomerse remix van gemaakt, bij ons en tijdens optredens wordt enthousiast gereageerd op dit lied!”, stelt het duo. De zomer van 2016 moet voor ons ook een mooie zomer gaan worden dus een extra reden om deze single uit te brengen.

Jordy van Vilsteren brengt vrolijk, up-tempo en ritmisch nummer
06-07-2016 14:04:00

 ‘Ritme van muziek’ is de nieuwe single van Jordy van Vilsteren. Een vrolijk, up-tempo en ritmisch nummer waar goed op gedanst kan worden. Alleen Jordy is geen danser. Met de nieuwe single ‘Ritme van muziek’ laat de Jordy van Vilsteren opnieuw horen dat hij goed kan zingen. Echter is dit een erg ritmisch nummer waar ook goed op gedanst kan worden, maar dat kan hij niet zo goed. “Ik ben niet echt een danser”, vertelt de Zwolse zanger met een glimlach. Toch danst hij wel op het nummer, want stilstaan is geen optie.   

Charlène nu ook exclusief bij Artiestenplein
06-07-2016 10:59:00

Artiestenplein heeft weer een nieuwe artiest toegevoegd aan haar inmiddels indrukwekkende lijst aan artiesten, die exclusief zijn aangesloten. Het betreft de zangeres Charlène. Beide partijen zijn trots na het ondertekenen van het contract. Het artiestenplein omdat deze prachtige zangeres voor dit kantoor heeft gekozen. Charlène omdat ze hierdoor al fantastische opdrachten heeft binnengekregen. Onlangs heeft de zangeres een schitterende nieuwe single uitgebracht “Mijn hart heeft geen geheimen”en deze doet het heel goed in het land. Charlène heeft haar sporen als zangeres al ruimschoots verdiend. 

Feest in Nijmegen met Rooie Rico XXXL
06-07-2016 10:45:00

Tijdens de Vierdaagsefeesten kun je op maandag 18 juli op het Hertogplein in Nijmegen meezingen en –springen met de nieuwste feestsensatie van Nederland: Rooie Rico XXXL. Rooie Rico XXXL bestaat uit Roel (basgitaar - VOF de Kunst), Gino (drums - Alle 13 Jaanke) en uiteraard Rooie Rico (zang en gitaar).

Nieuwe single voor Ray Benjamin
06-07-2016 10:27:00

Ondanks dat Ray Benjamin met zijn vorige single “Ik wil graag van je houden” veel aandacht kreeg wil hij het nu over een andere boeg gooien. Zijn nieuwe single “Alleen jij” is precies wat hij wil een uptempo nummer. Wesley Klein kwam met het idee om het originele lied 'He LLorado' door Linda Baarbé van een Nederlandse tekst te voorzien. Manfred Jongenelis produceerde het nummer. 'Ik ben erg blij met het eind resultaat en hoop dat het publiek het ook goed ontvangt'. Zijn nieuwe single wordt uitgebracht door D-River Music van Karl Kaspers onderdeel van Kaska Producties. 

 

Bezoekers van Nederland Muziekland kiezen ’t Stammeneke tot feest-cafe van Breda!
05-07-2016 11:27:00

Organisator Breda in Concert “ Tijdens de editie van vorig jaar hebben we onder het publiek en artiesten al een streekproef gehouden, omdat wij toen het idee al hadden om een verkiezing te koppelen aan het festival”. Omdat we zelf er ieder jaar alles aan doen om het grootste feestje van Breda te bouwen, zijn we op onderzoek gegaan om te kijken waar wekelijks op kleinere schaal groots gefeest wordt. Door de samenwerking met Nederland Muziekland hebben we dit samen met producenten van het programma en mede-organisatoren van het festival aangepakt.

Filmcarrière voor Marianne Weber & John de Bever?
05-07-2016 11:09:00

Marianne Weber & John de Bever hadden onlangs de hoofdrol in een wel heel bijzondere korte film! De filmset? Het thuisfront van hét ‘duo van het Levenslied’ in Den Bosch! Is het populaire duo in het diepste geheim bezig met het maken van een bioscoopfilm? Het ligt nét iets anders. Marianne en John hebben namelijk op een verrassende manier de clip opgenomen van hun nieuwe single ‘Een Echte Vriend’! Het script: hoe buiten hun zangcarrière een échte vriendschap is ontstaan! 

Cornel lanceert z'n vierde single 'Jij alleen'
04-07-2016 12:37:00

Op zondag 10 juli 2016 zal Cornel z'n nieuwe single 'Jij alleen' uitgereikt krijgen door een bekende Nederlander. Dit alles vindt plaats bij Café 'De Pint' te Rotterdam. De aanvang is vanaf 15.00 uur en het einde staat gepland om 21.00 uur. Meewerkende artiesten zijn Just Ray, Guido van Zuthen, Demy de Groot, Jan Raats, Rene Muller en een mysterygast. De presentatie is in handen van Sandy Struijs. Cornel staat er nog steeds verbaast van dat zijn carrière zo top gaat. Zijn vierde single nu en een volle agenda is wat hij 10 jaar terug niet had durven dromen.

Robert van Dijk gaat samenwerking aan Jurgen Kuppens
04-07-2016 12:05:00

Robert van Dijk, geboren 12 april 1987 en wonende te 's-Hertogenbosch is al een aantal jaren actief in Nederlandse muziekbranche. Zo is hij regelmatig te vinden op feesten en partijen. Hij bracht eerder twee singles uit met de titels "Op deze mooie dag" en "Met al dat Sjansen. Daarna is het even stil geweest met releases rondom Robert van Dijk, en na een jaar besloot hij opnieuw de studio in te duiken. Dit maal heeft hij gekozen voor Jurgen Kuppens van JKM Muziekproducties te Rijen. Jurgen schreef en componeerde het nummer "Spijt".

'Als jij zou weten'.....nieuwe single van DuoNL
04-07-2016 10:18:00

Even leek het erop dat het in 2015 verschenen album ‘Nog een keer samen’ de allerlaatste plaat van DuoNL zou zijn. Niets is echter minder waar want nadat de mannelijke helft van dit gezellige Brabantse duo even wat gas moest terugnemen om te werken aan zijn gezondheid, is Duo NL nú weer helemaal terug. Liedjes als ‘Ik mis je’, ‘Ik droom ervan’, ‘Ogen liegen niet’, ‘Waarvan droom jij’, ‘Ritme van de Mambo, of ‘Mi Amor’ om er maar een paar te noemen, vonden hun weg naar de levensliedliefhebber. 

Johnny Gold presenteert 'Meisje zonder naam' op 9 juli in Dussen
04-07-2016 09:45:00

Op zaterdag 9 juli 2016 presenteert Johnny Gold z'n nieuwe feestknaller 'Meisje zonder naam' bij Feestcafé 't Pleintje, Vrijheidsplein 6 in Dussen. Meewerkende artiesten zijn Randy Watzeels, Colinda en Raymon. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Entreekaarten zijn in de voorverkoop a € 10.00 inclusief single verkrijgbaar bij Café 'De Alm', Kerkstraat 4 in Almkerk, Feestcafé 't Pleintje en via www.johnnygoldwinkel.nl. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunt u deze op 9 juli voor € 12.50 aan 'de deur' kopen. 

Jannes signeert z'n nieuwe album op 7 juli bij de Media Markt in Apeldoorn
04-07-2016 09:18:00

Op donderdagavond 7 juli om 20.00 uur komt Jannes naar de Media Markt in Apeldoorn om zijn pas verschenen nieuwe album ‘Onderweg naar Jou’ te signeren. Jannes zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Jannes gaat de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten van Nederland. Ieder jaar verwachten zijn fans weer een nieuw studioalbum van Jannes. Ook in 2016 zal weer een nieuw album verschijnen! Hierop staat ook zijn nieuwste single “Een Grammetje Geluk’’.

Zanger Thierry Segers leeft recht door zee
03-07-2016 12:24:00

De Vlaamse zanger Thierry Segers geboren, getogen en woonachtig in Eeklo (België)is vanaf jongs af aan al bezig in de muziekwereld. Op 7 jarige leeftijd ging hij regelmatig met zijn moeder naar diverse optredens van bekende artiesten. Op zijn 17e verjaardag deed hij voor het eerst mee aan een zangwedstrijd op school waar hij als winnaar uit de bus kwam. Het gaf Thierry Segers de moed om zichzelf voor te stellen aan zangers en zangeressen die in Eeklo optreden. Eerder heeft hij diverse keren mogen optreden in het voorprogramma van o.a. Bobby Prins en Eddy Wally.

Renée de Haan overleden op 61 jarige leeftijd
02-07-2016 17:48:00

'Vanmorgen is mijn schoonzus en Pierre's zus Renee de Haan na een krachtig gevecht tegen kanker in het bijzijn van haar geliefden overleden', schrijft Renee's schoonzus Manon Stokman op Facebook. Ze heeft samen met haar man Wim, zoon Pietro en schoondochter Ilona gevochten als een tijger om nog langer bij ons te kunnen blijven.....Het mocht helaas niet baten...In het verleden zaten wij met Renée niet altijd op dezelfde golflengte, maar na het overlijden van mijn schoonmoeder vorig jaar hebben wij elkaar opnieuw gevonden....

Tweede single voor Bob Visser een feit
02-07-2016 09:35:00

Bob Visser heeft z'n tweede single ‘Geen geld, weinig vrienden’, wederom in The Boom! Music studio opgenomen. Er is gezocht naar een ander stijle in vergelijking met de voorganger: “Dit is er eentje die de zalen op z’n kop gaat zetten”, denkt Bob. Het is een remake van een oud nummer van Jannes die aanvankelijk rustig begint maar daarna wordt het compleet feest! “Een totaal andere stijl dan ‘Angelina’ maar wel eentje die mij goed ligt. Ik vind het een zeer geslaagde remake en ik denk dat ie goed kan aanslaan op feestjes.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 20 november t/m zondag 27 november

               De Dikdakkers - Dans! Dans! Dans!

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl