RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Stormloop op oeuvre box Conny Vandenbos
20-05-2017 13:46:00

De cd-box van Conny Vandenbos met haar hele studio-repertoire is nog geen veertien dagen uit, of de helft van de oplage is al verkocht. “Vooral deze week liep het storm. Als de verkoop gegaan was via een platenmaatschappij had Conny 15 jaar na haar dood weer in de hitparade gestaan!” aldus Marc Bijlsma. Samen met Rop Janze nam hij het initiatief om de cd-box uit te brengen in eigen beheer. “Al jarenlang horen wij van platenmaatschappijen dat er geen markt meer is voor Conny Vandenbos. 

Rita Young brengt 'East to West, Coast to Coast' opnieuw uit
20-05-2017 11:47:00

Rita Young bracht in 1984 de single 'East to West, Coast to Coast'uit. 'Het is geschreven en toen geproduceert door Jack v.d. Lee. Donna Lynton heeft me destijds het eerste exemplaar nog uitgereikt. Nu mijn carriere al 56 jaar voortduurt en ik inmiddels 73 jaar ben, heb ik het nog heel erg druk met optredens voor de ouderen',vertelt Rita. Op 2 juli wordt haar nieuwe album met allemaal door de fans gekozen nummers 12 stuks in haar theatershow Rita Young & Friends overhandigd.

Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn schrijven nieuwe single voor Ramon Beense
19-05-2017 19:26:00

De nieuwe single 'Dat is het leven' van Ramon Beense is een heerlijke zomerplaat waarvan de melodie iedereen bekend in de oren klinkt. Dit nummer komt recht uit zijn hart en geeft precies aan waar de zanger op dit moment in het leven staat. Ramon Beense is klaar voor de volgende stap in zijn leven en in zijn carrière. ‘Dat is het leven’ is de opvolger van zijn laatste single ‘Jij en ik’. De tekst is geschreven door Wesly Bronkhorst en Raymond De Bruijn. Voor de productie tekende Manfred Jongenelis.

Vrijkaarten voor Sterren van Holland in Concert
19-05-2017 17:51:00

Op zondag 13 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland in Concert weer neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten van eigen bodem! Vanaf 13.00 uur kun je genieten van André Hazes, Tino Martin, Henk Dissel, Django Wagner, Wesly Bronkhorst, Peter Beense, Danny Froger, Wesley Klein, John de Bever, Snollebollekes, Pascal Redeker, Alex en DJ Coenio. Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! 

Tina van Beeck steekt 'Aan de Noordpool' in feestelijk jasje
19-05-2017 17:36:00

Tina van Beeck timmert al een aantal jaren aan de weg en niet zonder de nodige successen. De laatste tijd was het wat stil rond Tina door familieomstandigheden en dat heeft haar dan ook doen besluiten om eens goed na te denken over haar grote liefde en passie: “het zingen”. Ze was er al heel snel achter dat ze de liefde voor het vak terug moest zien te vinden en nam contact op met haar eerste manager Hans van Aalst. Deze wilde graag weer met Tina werken en heeft een nieuw team om haar heen gebouwd.

Jeffrey Heesen heeft de Oranje Kroon
19-05-2017 17:26:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 mei is dat ‘Jij’, de nieuwe single van Jeffrey Heesen. De Brabantse zanger laat zich weer van zijn beste kant zien, met een vrolijke tekst ondersteund door een aanstekelijke melodie. Ook de productie mag uiterst verzorgd worden genoemd, met onder meer een fraaie blazerssectie. Voor de clip toog Jeffrey helemaal naar New York, al moest hij daar wel zijn vliegangst voor overwinnen. Op aandringen van zijn vriendin stapte hij toch maar in het vliegtuig naar The Big Apple....

Johnny Gold covert feestknaller 'Het Dorpscafé' van Jan & Zwaan
18-05-2017 19:53:00

'Als er iemand is die de allergrootste feesthit van het duo Jan & Zwaan zou mogen, nee beter gezegd .. zou moeten coveren dan is het wel Johnny Gold, want laten we eerlijk zijn, hier komt de doorsnee “artiest” niet ongestraft mee weg om aan dit stuk Nederlandstalige hit geschiedenis te komen, maarrrr .. net als met “Samenzijn” gaat Johnny wederom de uitdaging aan', vertelt platenbaas Johan Hense van VNC Music. In 1981 stond deze Hollandse feestkneiter wekenlang tussen wereldsterren als Grace Jones, Phil Collins en Michael Jackson in de top 40. 

Pascal de Vormer schrijft zomers lied voor Robin Alberts
18-05-2017 19:34:00

De studio van Peter van der Veen was de afgelopen weken regelmatig het adres waar Robin te vinden was. Keihard heeft deze uit Hoogezand afkomstige zanger gezocht naar een waardig opvolger van 'Ik voel met beter zonder jou' en die zoektocht is geslaagd. Pascal de Vormer de man die voor meer zanger en zangeressen nummers schrijft heeft zich ook ontfermd over Robin en kwam met het zomerse 'Mañana'.  Een schot in de roos en precies iets wat Robin voor ogen had. Samen met Peter van der Veen heeft hij er druk aan gewerkt.

Henk Stelte presenteert nieuwe single 'In mijn armen' op 10 juni in Utrecht
18-05-2017 19:04:00

Op zaterdag 10 juni 2017 vindt de single releaseparty plaats van de nieuwe single ‘In mijn armen’ van Henk Stelte. Dit alles vindt plaats bij Het Vechthuis, Jagerskade 13 in Utrecht. Meewerkende artiesten zijn: Jill Helena, Frank van Etten, Lorenzo Nieuwenhuysen, Frank Verkooyen, Lex Rietdijk, Ruud Barell, Hansie Veraart, Tinus Hoekstra, Sander Kwarten, Saskia Soul en een mystery guest. De aanvang is vanaf 19.30 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00 (aan de deur € 17.50). 

Top 50 Woonwagenhits deel 9 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
18-05-2017 17:58:00

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 9. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 9 tot een heerlijke Dubbel-CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, Wesly Bronkhorst, Frank & Jamy van Etten, Marianne Weber & John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum.

Feest in de Guus Meeuwis Muziekids Studio in Tilburg
18-05-2017 17:34:00

De Guus Meeuwis Muziekids Studio viert op zaterdag 20 mei zijn 3-jarig bestaan in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) te Tilburg. De studio is bedoeld voor de jonge patiëntjes in het ziekenhuis. Maar ook hun broertjes en zusjes en alle andere kinderen die het ziekenhuis bezoeken zijn er welkom. Leerlingen van de nabijgelegen Mytylschool maken al een aantal dagdelen gebruik van dit muzikale aanbod en ook revalidantjes van revalidatiecentrum Leijpark komen regelmatig middels muziek hun ledematen trainen.

Jannes waarschuwt voor malafide aanbieders van jubileumconcertkaarten
18-05-2017 17:28:00

Jannes meldt dat dat hij de laatste dagen advertenties voorbij ziet komen komen van bedrijven die kaarten aanbieden voor zijn jubileumconcert op 7 oktober in het GelreDome. 'Koop je kaarten alsjeblieft niet daar. Ik heb er voor gekozen om de kaartprijs laag te houden zodat het voor velen van jullie mogelijk is om dit feest groots met mij mee te vieren. Bij andere aanbieders betaal je veel te veel. Kaarten voor mijn jubileumconcert kun je op twee manieren kopen: via mijn website of bij een van de Primera winkels in het land. 

Nieuwe single Rudy Wagner is soundtrack voor Sintifestival Latcho Diewes
17-05-2017 17:20:00

Het festival ‘Latcho Diewes’ betekent twee dagen vol muziek, dans, cultuur, entertainment en eten. Sinto Rudy Wagner schrijft het lied ‘Latcho Diewes’ voor het festival. 'Latcho Diewes' betekent in de taal van de Sinti: 'Goedendag'. Deze begroeting vormt de basis voor dit festival, waarvan het doel is om mensen kennis te laten maken met de Sinti-cultuur. Het festival ‘Latcho Diewes’ betekent een middag vol muziek, dans, cultuur, entertainment en eten. Op 16 en 17 september vindt het festival plaats op het evenemententerrein aan de Otterweg in Beek en Donk.

Samantha Steenwijk en Mike Peterson in de halftime show van De Toppers
17-05-2017 16:58:00

De Toppers hebben bekend gemaakt wie er in de halftime show staan op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei in de Amsterdam Arena. Samantha Steenwijk en Mike Peterson mogen dit jaar gaan optreden voor 50.000 feestende mensen. Zij hebben dit zelf bekend mogen maken via hun social media. ‘Ik ben als een kind zo blij dat ik mag optreden bij de Toppers In Concert. Zo dankbaar., aldus de vrolijke Samantha in het filmpje op haar social media. Het gaat goed met Samantha, haar nieuwe single ‘Als Je Tot Morgen Bij Me Blijft’ staat in alle Nederlandstalige playlisten.

Nieuwe start voor zanger Michael Bakker
17-05-2017 16:43:00

Eindelijk is er weer een nieuwe single van de Hilversumse media ondernemer Michael Bakker. Hij loopt al heel wat jaren mee in het circuit. Vanwege een drukke agenda is het er de laatste jaren niet meer van gekomen om een nummer op te nemen. Dankzij een bezoek aan een audio studio, voor de opname van een videoclip, kwam Michael in contact met producer Richard Poot van Pro Music Studio in Eemnes. Om te kijken of het er nog ‘zat’ hebben ze het door Michael zelf geschreven nummer ‘You Are My Lady’ opgenomen. 

Henk Robbemond stelt debuutsingle ‘Ik vraag u lieve heer’ voor
17-05-2017 14:46:00

Nationale Artiesten Parade stelt een nieuwe artiest aan het grote publiek voor, iemand die de smaak helemaal te pakken heeft sinds hij onlangs zijn debuutsingle ‘Ik Vraag U Lieve Heer’ opnam in de studio. De 48-jarige Henk Robbemond komt uit Dordrecht. Reeds meer dan 40 jaar is hij actief met- en in de muziek. Zo bespeelt hij al sinds jeugdjaren de trompet en vanaf 2002 heeft hij al op menig podium zijn publiek getrakteerd op z’n prettig in het gehoor liggende stemgeluid. Want dit is de reactie welke Henk dan vaak van de aanwezigen krijgt te horen.

Nieuwe single 'Kus me' voorloper op aanstaand album van Bob Offenberg
17-05-2017 14:19:00

De single ‘Kus Me’ is de voorloper van het album die op 26 mei zal verschijnen. De Nederlandse tekst van deze single is geschreven door Tom Peters van de platenmaatschappij van Bob Offenberg. ‘Mijn Trots’ is de titel van het debuutalbum van Bob Offenberg, de 21 jarige sympathieke zanger uit Schiedam. Op dit album 16 afwisselende liedjes waaronder de eerder verschenen singles ‘Toen Ik Jou Zag’, ‘Net Als In M’n Droom’ en de meezinger ‘Je Bent Te Gek’. De productie van het album was in handen van Laurens van Wessel .

Erik van Klinken verwerkt boodschap van heel veel mannen in nieuwe single ‘Voor Altijd’
17-05-2017 14:06:00

De tekst van de nieuwe single ‘Voor Altijd’ van Erik van Klinken zal bij veel vrouwen voor tranende ogen zorgen. Het is volgens Erik een lied met een boodschap. ‘Het nummer is geschreven door Bram Koning en past precies bij mij en bij veel andere mannen. Wij mannen zeggen veel te weinig ‘Ik hou van jou’ tegen onze vrouwen. Om te laten weten dat ik ontzettend veel van mijn vrouw houd, zing ik ‘Voor altijd’ dan ook recht uit m’n hart. Erik weet als geen ander, dat als je net verkering hebt, je misschien wel 25 keer per dag zegt ‘Ik hou van jou...

Jongensdroom van Wesly Bronkhorst komt uit
17-05-2017 13:52:00

Samen met familie, vrienden, fans en gastzangers vierde Wesly zijn uitverkochte jubileumconcert, dat afgelopen maandag plaatsvond in het Amsterdamse Concertgebouw. “Degene die hier al op het podium hebben mogen staan liegen er zeker niet om. Dat ik hier nu mijn 15 jarig jubileum heb mogen vieren is fantastisch!” aldus Wesly. 

Bob Offenberg telt af…..zondag 28 mei albumpresentatie in Schiedam
16-05-2017 19:13:00

Als het aan Bob Offenberg ligt barst Class Palace aan de Calandstraat 111 te Schiedam op zondag 28 mei  compleet uit z’n voegen. Die middag presenteert hij namelijk z’n langverwachte album ‘Mijn Trots’, met daarop 16 tracks, waaronder z’n nieuwe single ‘Kus me’.  Bob laat weten dat het met de kaartverkoop erg goed gaat. De verwachting is dan ook dat deze bijzondere muzikale middag uitverkocht gaat worden. En…bijzonder wordt het zeker gezien de gastartiesten die hem vergezellen. Voor Bob is het een grote eer dat zijn idool Frans Bauer deel uitmaakt van de line up. Hij behoort ,net zoals de andere gastartiesten : Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten, Ray Benjamin, Jan van Est, Marco den Hollander tot de artiesten waar hij een goede muzikale band mee heeft. 

'Welterusten' (2014) van Wendy van den Bosch nu landelijk op single uitgebracht
16-05-2017 14:56:00

De uit Friesland afkomstige zangeres Wendy van den Bosch heeft al vele podia beklommen en steeds vaker komt ze er achter dat zingen toch wel haar passie is. In de afgelopen jaren heeft ze aan diverse talenten jachten meegedaan waaronder de zoektocht van RADIONL naar de 'Prinses van het levenslied’ in 2010. Sindsdien groeit het aantal optredens. In 2014 ging er een wens van haar in vervulling en dat was het opnemen van het nummer 'Welterusten'  een piratenknaller in Nederland en Belgie van ongekende hoogte.

Woensdag 17 mei staat NPO Radio 2 in het teken van de KWF Marathon tegen kanker
16-05-2017 14:35:00

Aanstaande woensdag 17 mei staat NPO Radio 2 van 6.00 tot 24.00 uur in het teken van de KWF Marathon tegen kanker. De hele dag gaan de dj’s op pad met de NPO Radio 2 Collectebus om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Vanuit de bus, die een aantal steden in Nederland aandoet, maken de radio-dj’s hun programma’s en zijn er optredens van artiesten als Krystl, Elske DeWall en Miss Montréal. 

Nieuwe single ‘Samen voor altijd’ van Yoeri L’Abée valt goed in de smaak bij fans en media
15-05-2017 21:49:00

Yoeri L’Abée is uiterst tevreden over de positieve reacties die hij kreeg n.a.v. de lancering van z’n nieuwe single ‘Samen voor altijd’. De zanger uit Etten-Leur laat weten dat hij al een tijdje op zoek was naar iets nieuws. Z’n vaste producer Laurens van Wessel had hem al een aantal demo’s  laten horen , maar daar had hij nog niet gevoel bij gekregen wat hij wilde. Laurens ging vervolgens een melodie produceren die erg in de smaak viel bij Yoeri. ‘Het is een beetje disco. Een tekst was er op dat moment nog niet. Ik gaf hem aan dat een lied over de liefde altijd goed was . 

Duo A-37 lanceert het vrolijke nummer 'Op zoek naar jou'
15-05-2017 17:10:00

Duo A37 presenteerde op zaterdag 13 mei hun tweede single "Op zoek naar jou". Het duo dat bestaat uit Edwin Geres en Appie Snippe brachten in oktober 2015 hun eerste single uit getiteld "Ons Café". De bijbehorende clip werd opgenomen in Ons Cafe te Coevorden. Het leek stil te zijn, maar ze stonden regelmatig in het land op diverse podia's, maar nu was het toch écht tijd om met iets nieuws te komen. Edwin heeft de tekst, in samenwerking met Alie Feenstra, geschreven. De heren doken al gauw de studio in om het op te nemen.

Maurice M. Woning slaat nieuwe weg in
15-05-2017 12:56:00

Met z’n nieuwe single ‘Heidi’ slaat Maurice M. Woning een nieuwe muzikale weg in. Er is besloten om af te wijken van de country muziek. Overigens laat de zanger weten dit genre nog steeds een warm hart toe te dragen. Maurice is nu 24 jaar actief in de muziek en heeft optredens gedaan met o.a. Henk Wijngaard, Lucas en Gea. Er is veel tijd en energie gestoken in de ontwikkeling van deze single waarvan de tekst is geschreven door Douwe Buiter. Het geheel is opgenomen bij Studio Douwe Buiter in Klazienaveen.

Truckin' Trudy bezorgt Otto Roona truckerslied
15-05-2017 12:25:00

Geheel onverwachts kwam Otto Roona op een idee. De vele aanstaande truckersevenementen bij hem in de omgeving waren aanleiding om een heus truckerslied uit te gaan brengen. Otto die vooral bekend staat als feestzanger heeft zeker ook tal van andere nummers uitgebracht wat niets met het feestgedruis te maken heeft. De gevoelige titels ‘Lieve schat’, ‘Als je lacht schijnt de zon’ en ‘Met jou’, zijn nummers die we nog dagelijks horen op de diverse stations. Met het maken van een truckerslied weet de zanger zijn repertoire weer verder uit te breiden. 

Trijntje Oosterhuis druk met de voorbereiding van haar nieuwe theatertour
15-05-2017 11:47:00

Voor Trijntje Oosterhuis is 2017 een bijzonder en druk jaar! In het voorjaar stond ze 3 keer in de Ziggo Dome met 'Ladies of Soul' en momenteel is ze wekelijks te zien in het RTL4-programma 'It Takes 2' Afgelopen weken zagen elke zondag ruim een miljoen kijkers hoe Trijntje in de rol van coach samen met haar kandidaten Ruben Nicolai, Keizer en Tooske Ragas duetten zingt om zo een plek in de finale te halen. Ondertussen zijn de voorbereidingen voor het najaar ook al in volle gang met als hoogtepunt een nieuwe theatertour met een muzikale ontdekkingsreis langs de mooiste Nederlandstalige liedjes.

Rob Zorn legt Rapper Steen acteursclaim op en vordert verwijdering van clip op YouTube
15-05-2017 11:05:00

Rob Zorn wordt momenteel continu aangesproken door mensen die hem vragen waarom hij samenwerkt met Rapper Steen. Rob had geen idee waar men het overhad en ging op onderzoek uit. Het bleek dat er op YouTube een clip staat met als titel ‘Nou en’. ‘Ik wist helemaal niet dat het liedje bestond. Op zich heb ik niets tegen rappers, maar hij moet niet mijn muziek gaan gebruiken en vervolgens vreselijke scheldwoorden uitblazen’, aldus Rob. Rapmuziek vind ik best geinig, maar niet op deze manier. 

Feest DJ Lucki Luc & Anja Yelles komen met de 'Kokosnotensamba'
15-05-2017 10:36:00

Het wordt zomer en Feest DJ Lucki Luc gaat deze stevig inzetten met een nieuwe feestsingle. Het resultaat is een erg leuke samenwerking geworden met Anja Yelles. En samen komen ze tot de 2017 uitvoering van Kokosnotensamba.  Feest DJ Lucki Luc weet van ieder feest een fest te maken met hoofdletter F. Ook zijn singles van de afgelopen jaren kenmerken het feestgeruis. Hij brengt het niet alleen live maar op de schijf gewoon  bij je thuis. Anja Yelles is al jaren een gevestigde naam in Vlaanderen terwijl ook Nederland haar steeds meer leert kennen. 

Like TV Oranje op Facebook en win de dubbel CD + DVD 'Bestemming Bekend' van Harten 10
14-05-2017 16:46:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 17.000 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die ons 'liken' voordat we de 17.100 likes bereiken, gaan we meerdere CD's verloten! Zo maak je bijvoorbeeld kans op de dubbel-CD + DVD 'Bestemming Bekend' van Harten 10. De afgelopen acht jaar is dit Overijsselse duo gegroeid in vele opzichten. 

'Als mijn kleine meisje naar me lacht'...eerste solosingle van Peter Bakx
13-05-2017 15:58:00

Eindelijk is het er dan toch nog van gekomen....een eigen solo single voor Peter Bakx. Al zowat zijn hele leven zit Peter Bakx in de muziek. Als accordeonist, als toetsenist, geluidsman en de laatste jaren als 1 van de zangers van het feestduo Duo Kwats. En nu dus voor het eerst solo. 'Muziek is mijn eerste liefde en na al die jaren ben ik nog steeds verliefd op muziek. Dit lied met de titel  “Als mijn kleine meisje naar me lacht” is een cover van 'When my little girl is smiling uit 1962 van The Drifters'. Een lied dat al door velen is gecoverd' vertelt Peter.

Wordt 'Melken doe je zo' van De Suskes de plattelandshit van het jaar?
13-05-2017 11:57:00

Geïnspireerd door de avonturen van Suske en Wiske zorgen De Suskes voor een kolderieke sfeer tijdens hun optredens. De twee akoestische gitaren van Sytse en Sipke worden ondersteund door de éénmansritmesectie van Koos Keus die tegelijkertijd drumt, bast en zingt! Door hun authentieke manier van spelen (alles live, geen tape) een bassist die tegelijkertijd met zijn voeten de drums bespeelt en de manier waarop de band zich op het podium presenteert, onderscheiden de Suskes zich van de standaard bands.

'Elvis & More...' in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam!
13-05-2017 11:40:00

Het is in augustus precies 40 jaar geleden dat Elvis Presley overleed en we gaan zijn muziek groots vieren. Shuman & Angel-Eye beginnen op 16 augustus met iets heel speciaals en verlengen het muziekplezier met een echte Elvis 10-daagse waarbij we een aantal bijzondere items brengen. Het slotstuk vindt plaats in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam op 26 augustus. 'Hoe vier je 40 jaar later de muziek van Elvis Presley? Door 10 dagen lang zijn muziek op allerlei manieren te vieren. Met verhalen, events, tv-shows en vele verrassingen. Er zijn gastartiesten waaronder Lee Towers en een gospelkoor. We nemen jullie ook backstage mee op reis naar deze heerlijke zomerse Elvis 10-daagse', aldus het duo. Meer info: www.elvisandmore.com

'Jij keek me aan'....nieuwe single van Ernest van Hartingsveldt
13-05-2017 11:30:00

De nieuwe single van Ernest van Hartingsveldt is getiteld "Jij keek me aan". Het is een zomers liedje met een heel volwassen sound. Opgenomen met échte muzikanten, een strakke ritmesectie en échte blazers. En dat is te horen. Het nummer is afkomstig van zijn album dat later dit jaar zal verschijnen. Van het album zullen meerdere singles worden getrokken. Eerdere singles van Ernest van Hartingsveldt waren: "Hoe kan ik van je houden", "Alles is anders", "Vrij zijn" en "Toveren". 

Doenja heeft de Oranje Kroon
12-05-2017 15:15:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 mei is dat ‘Ademloos’, de nieuwe single van Doenja. De in het Brabantse Steenbergen woonachtige zangeres maakte een Nederlandse bewerking van de hit ‘Atemlos durch die Nacht’ van de Duitse megaster Helene Fischer. Samen met producers John Bartels en Charly Prick heeft ze er een fraaie eigen versie van gemaakt. Het nummer werd ook al eens op de plaat gezet door Marie-José van der Kolk en Ferry de Lits, maar Doenja’s versie klinkt steviger en wat minder dance. 

Theo Verwoerd steekt 'Can’t take my eyes of you' in nieuw jasje
12-05-2017 15:07:00

Theo Verwoerd komt nu met een uptempo versie van de oude hit “Can’t take my eyes of you” in een Nederlandstalige versie getiteld; “Jij bent de liefste”. De uit Utrecht afkomstige zanger Theo Verwoerd bracht deze zomer een heerlijke nieuwe remake uit van de wereldhit “Celebration” die in het Nederlands de titel kreeg “Lekker Feesten”. Het nummer werd een grote radiohit voor Theo, die zowat op elke grote en kleine radiozender te horen was in Nederland en België! Reden genoeg voor hem om voor zijn nieuwe single opnieuw contact op te nemen met André Kooiman.

Calvin Tuinstra na twee jaar pauze terug met nieuwe plaat
12-05-2017 15:01:00

Na een pauze van bijna twee jaar bracht Calvin Tuinstra onlangs z’n nieuwe single ‘Dit leven is van ons’ uit. De zanger uit het Rottevalle ( Friesland) laat weten dat het eind vorig jaar toch weer begon te kriebelen en contact opnam met muziekproducent Johnny Leyen. ‘Zijn reactie was….waarom maak je niet gewoon een nieuwe plaat. Op dat moment wist ik niet wat ik wilde. Op een gegeven moment  hoorde ik op spotify een lekker Duits nummertje. Ik vroeg aan Johnny of hij hier iets mee kon. Vervolgens heeft hij er een compleet nieuwe tekst op geschreven. 

Na drie jaar weer nieuwe single van Ferry Doedens
12-05-2017 14:56:00

Vandaag is de nieuwe single van Ferry Doedens getiteld ‘Nu Of Nooit’ gereleased. Ferry Doedens, bekend van o.a de dagelijkse soap Goede Tijden Slechte Tijden, zijn rol als Sy Spectre in de Bodyguard en als nieuwe ‘idioot’ in het tweede seizoen van Ruben & de Idioten was vanochtend co-host van Mattie Valk. “Mijn laatste single is ruim 3 jaar geleden uitgebracht en we hebben lang moeten zoeken voor een geschikte track. ‘Nu of Nooit’ is hip, vrolijk en echt van nu. Een liedje dat super goed bij me past en ik kan niet wachten om het land in te gaan....

Rebecca Schouw komt met rock nummer
12-05-2017 14:52:00

Op maandag 15 mei 2017 zal een nieuwe single van Rebecca Schouw uitgebracht worden met de titel 'Get Lost'. De single zal uitgebracht worden zonder fysieke cd’s. Dit heeft te maken met het feit dat deze song onderdeel zal gaan uitmaken van een album welk uit zal komen op 18 augustus 2018, dit is de dag dat Rebecca haar ja-woord aan haar aanstaande man zal geven. Tevens zal het album een bezegeling zijn van het 25 jarig jubileum als zangeres van Rebecca. Get Lost' is een lekker rock nummer met veel pit en is geproduceerd door Gerard Kielenstijn.

Nieuwe single Gino Graus verschijnt in twee versies
12-05-2017 14:39:00

Na de succesvolle single “Vogelvrij” die veelvuldig te horen was op de Nederlandse radiozenders en al meer dan 250.000 keer is gestreamd op streamingportals als Spotify en HitsNL is het nu tijd voor weer een volgende stap in de carrière van de sympathieke zanger uit Den Bosch. Vandaag verschijnt zijn nieuwe single “Ga je mee”. Dit is wederom een uptempo nummer met de inmiddels herkenbare sound waarin Nederpop invloeden te horen zijn. Omdat Gino het leuk vindt om de zaal eens flink op zijn kop te zetten is er van “Ga je mee” ook nog een remix gemaakt.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool