RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
John Eeltink brengt 'Door jou ga ik leven' van Dries Roelvink opnieuw uit
22-04-2017 11:56:00

De tekst van John Eeltink zijn nieuwe single ‘Door jou ga ik leven’ trok de zanger aan. Hij heeft al diverse nummers laten schrijven, maar dat was nu niet nodig. ‘De tekst van dit nummer vond ik gewoon goed’, aldus de zanger over het bestaande nummer. “Voorheen heb ik liedjes zelf laten schrijven, dan moet de tekst ook maar goed wezen. De tekst van dit nummer vond ik gewoon goed”, aldus John. Logischerwijs is de feestzanger daarom ook voor het bestaande nummer ‘Door jou ga ik leven’ gegaan. Het is een cover van Dries Roelvink, een nummer uit de jaren ’90. 

Danny Vera en Lucie Silvas & Band op hoofdpodium Western Experience in Deurne
22-04-2017 11:44:00

Nadat eerder bekend werd gemaakt dat het evenement Western Experience in Deurne een outdoor vervolg krijgt met het Summer Festival op 22 en 23 juli, zijn nu de eerste grote namen van het programma bekend geworden. Op zaterdagavond verzorgt Danny Vera een optreden, terwijl ook de Britse zangeres Lucie Silvas acte de présence zal geven. Daarnaast is zowel zaterdag als zondag op alle vier de podia een rijk scala aan country & western-bands te zien. Lucie Silvas is in Nederland geen onbekende; ze verkocht al meermaals HMH uit, o.a. met het Metropole Orkest. Haar eerste album verkocht Platina en haar tweede album was op de eerste dag dat het uitkwam reeds Goud! Een duet met Marco Borsato en optredens tijdens Symphonica in Rosso volgden.

Nieuwe K3 clip van Aliyee met backstage beelden online
22-04-2017 11:33:00

De nieuwe K3-clip Aliyee staat online. De echte K3-fans kennen het nummer uiteraard al van de cd Ushuaia. Deze bijzondere clip neemt je mee voor een blik achter de schermen bij de K3-show. Daarnaast blijkt de DVD Avonturen van K3 vol 2 ook een schot in de roos. In de serie gaan Hanne, Klaasje en Marthe op wereldtournee. Ze beleven een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte hilarische avonturen beleven. Eén ding is zeker: met een gezonde dosis enthousiasme en natuurlijk een goed liedje, komt K3 overal. 

Ferry de Lits & Jill Helena hebben de Oranje Kroon
21-04-2017 12:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 april is dat ’Vraag niet meer waarom’, het nieuwe duet van Ferry de Lits en Jill Helena. Deze fraaie ballad werd geschreven door Hans Louws en stijlvol geproduceerd door Frank Verkooyen. We kennen Ferry de Lits als presentator van Hart voor Muziek en ook Jill Helena speelde zich op de televisie in de kijker, onder meer bij The Voice of Holland. Beiden komen uit Eindhoven, en dat heeft wellicht een rol gespeeld bij deze verrassende muzikale samenwerking. 

Bekende Nederlandse hitserie 'In de Vlaamsche Pot' komt naar het theater
21-04-2017 11:55:00

Twintig jaar na de laatste aflevering van In de Vlaamsche Pot maakt producent Theater van de Klucht komend seizoen een theaterversie van deze Nederlandse hitserie. “Met In de Vlaamsche Pot hebben we een waardig opvolger gevonden voor Boeing Boeing,” aldus trotse producent Arijan van Bavel. Van Bavel zal deze voorstelling niet alleen produceren maar ook de rol van Frits voor zijn rekening nemen, in de serie gespeeld door Frans van Deursen. Eerder werd bekend dat Bas Muijs, afgelopen seizoen te zien in Boeing Boeing ook deze keer van de partij is. Theater van de Klucht maakt bekend dat Bettina Holwerda, Onno Innemee en Sabine Beens het recept voor deze hilarische voorstelling compleet maken. In de Vlaamsche Pot is vanaf februari 2018 te zien in de Nederlandse theaters. (Fotocredits: Studio Karel en Linda)

‘Daar Sta Je Dan’...levenslied pur sang van Jean Knipping Jr. en z'n broer Joey
21-04-2017 10:22:00

Dat Jean Knipping Jr. uit een wel heel muzikale familie komt mag duidelijk zijn! Na solo diverse feestknallers op single te hebben uitgebracht is het tijd voor een duet, opnieuw met broer Joey! Na ‘Juanita’, is het tijd voor ‘Daar Sta Je Dan’. Een levenslied pur sang! Net als de voorgaande singles wordt ook dit duet uitgebracht bij platenmaatschappij Zebra Music. Het kersverse gelegenheidsduo besloot om deze klassieker in een feestuitvoering te presenteren aan het Nederlandse publiek. De single is geproduceerd door Waylon van der Heijden. 

Franky Hayse en Yvette Nesselaar bundelen krachten en steken Saxobeat in nieuw jasje
20-04-2017 14:41:00

In de studio van TVEllef, waar Franky Hayse een optreden verzorgde, liep hij Yvette Nesselaar tegen het charmante lijf. Al snel kwam het gesprek over muziek en werd gevraagd aan producenten Olaf Simons en Ton Balendonck of het mogelijk was om samen een nummer te maken. In een zoektocht naar een geschikt liedje kwam het nummer 'Saxobeat' ter sprake. In plaats van een nieuw nummer te schrijven werd besloten om juist dit nummer in een nieuw jasje te steken, omdat het al heel bekend in de oren klinkt. 

Robin van Damme lanceert vrolijke zomersingle 'Kijk ik in je ogen'
20-04-2017 12:17:00

In 2012 openbaarde zich een nieuw talent uit de creatieve stad Breda: Robin van Damme. Met zijn debuutsingle 'Smoorverliefd' liet deze jongen gelijk stevig van zich horen. Hierna volgde nog 'Ik leef mijn eigen leven'waarna het qua nieuwe singles, bijzonder stil werd. Robin kreeg het zo druk met optredens, dat een nieuwe single even op zich liet wachten. Tot nu toe dan... op 15 april 2017 presenteerde Robin, o.a. in aanwezigheid van collega's Jessica Malfait, Kevin Nuijten en Erwin Akkermans, zijn nieuwe klapper 'Kijk ik in je ogen'.

Leo Blokhuis reikt eerste exemplaar oeuvre box Conny Vandenbos uit aan Willeke Alberti
20-04-2017 11:47:00

Op zondagmiddag 7 mei 2017 neemt Willeke Alberti het eerste exemplaar in ontvangst van de oeuvre cd-box van Conny Vandenbos. Deze wordt haar overhandigd door Leo Blokhuis tijdens een feestelijke presentatie in FAME Megastore te Amsterdam. Conny Vandenbos is de allereerste Nederlandse artiest waarvan haar complete studiorepertoire in één cd-box wordt uitgebracht. Vijftien jaar na haar overlijden verschijnt deze oeuvre box met alle 306 liedjes die zij opnam tussen 1961 en 2001. 94 nummers waren nog niet op cd verkrijgbaar.

Bouke presenteert nieuw album 'This is me' bij MediaMarkt Apeldoorn
20-04-2017 11:37:00

Op zaterdag 22 april om 13.00 uur presenteert Bouke zijn nieuwe album ‘This Is Me’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Bouke zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Samen met producer Martin Sterken heeft Bouke een jaar lang gewerkt aan zijn nieuwe album. Maar liefst 13 nieuwe, waarvan 11 door Bouke zelf geschreven, songs. Eén van de nummers op het album is een bewerking van een door Pierre Kartner geschreven Songfestival inzending.

Meidengroep Frisz helemaal terug
20-04-2017 02:15:00

De Nederlandse meidengroep Frisz heeft een cover opgenomen van niemand minder dan Paul Elstak. In een leuk jasje gieten de dames de oude sound van Djumbo en een nieuwe sound en dit gemixt met de invloeden van High in the Sky zijn de dames hartstikke bliij en willen hiermee laten zien dat ze absoluut nog niet klaar zijn met de groep. Na het stoppen van Djumbo wilden eigenlijk Lindsy en Samantha verder maar hoe nu verder, op zoek naar een nieuwe derde zangeres. Na een uitgebreide auditieronde kwam Danique als de ideale zangeres/dansers uit de finale.

A3aan Drost laat met 'Alleen met jou' een nieuw geluid horen
19-04-2017 13:26:00

Met de gloednieuwe single 'Alleen met jou' laat de uit Friesland afkomstige zanger A3aan Drost een heel nieuw geluid horen. Met deze poppy single levert hij een mooie productie af. Hiermee weet A3aan vriend en vijand te verrassen. Nadat A3aan in 2007 debuteerde met 'Hallo Sneeuwwitje' scoorde hij succesvolle singles, zoals 'Anita ’t is over' en 'Ik blijf  je vader'. Tevens bracht hij tot nu toe twee albums uit. Voor “Alleen met jou” is een zeer opvallende videoclip geschoten welke veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn. 

Armand Fuchs kiest voor z'n zangcarrière en presenteert nieuwe single in Amstelveen
19-04-2017 13:03:00

Na vele jaren als fietsenmaker te hebben gewerkt in Amsterdam heeft Armand Fuchs gekozen voor een fulltime zangcarrière. Armand bracht eerder 'Al The Thieme','Leven lukt me niet met jou',' Zomertijd'  en 'Lekker Ding' uit. Nu 15 jaar verder en een brok ervaring te hebben opgedaan komt hij opnieuw uit met een eigen single getiteld 'Ondeugend' welke tot stand is gekomen door de heren van Tilburg van box 5 o.l.v. Paul Nuijten en Bas van Tilburg. Het nummer is geschreven door René Portegies en opgenomen bij Ger Oerlemans Producties in Alkmaar. 

Ray Smith presenteert z'n eerste Nederlandstalige single 'Zonnestralen'
19-04-2017 11:12:00

Afgelopen januari kondigde Ronald Visch van Platenmaatschappij Rood Hit Blauw al aan dat hij met Ray Smith een meerjarig contract had getekend. De zanger met Fries- en Indonesisch bloed heeft al een behoorlijke muzikale carrière achter zich. Hij speelde bij diverse bands en bracht in de zomer van 2005 een dance-clubmix van ‘Crazy way about you’ uit welke gemaakt was door de welbekende DJ Ozzie. Hierna volgt een uitgebreide Disco/Motown tour langs vele discotheken door het hele land.

Danny Diëgo lanceert 'Ze steelt de show'
19-04-2017 10:54:00

Danny Diëgo heeft een goede keuze gemaakt om het horecaleven uit te zwaaien en z'n passie, een zangcarrière en de modellenbuisiness, alle aandacht te geven. De (ex) Utopia inwoner is een samenwerking aangegaan met producer Niels Lingbeek en hebben samen met de nieuwe single 'Ze steelt de show' een mooi eindproduct afgeleverd. Het resultaat is een vrolijke, vlotte, zomerse, zwoele, popsong met een hoog feelgoodgehalte aangevuld met een ritmische swingende beat en een vleugje reggae. 

Zanger/entertainer Erwin Fillee ziet Abraham en brengt nieuw album uit
19-04-2017 10:20:00

De Hoornse zanger/entertainer Erwin Fillee wordt op 26 april 50 jaar en dat is een reden om een nieuw album uit te brengen. Daarop staat een selectie van 20 nummers die de zanger de afgelopen 36 jaar heeft opgenomen. De nummers zijn allemaal opnieuw opgenomen in de Reel Sound Studio in Nibbixwoud van Harry op den Kelder. Fillee maakte samen met Op den kelder in de jaren 90 de cd’s Taai Gras met lokale en regionale artiesten en bands. 

Donny van Aarle werkt samen met tekstschrijver Bram Koning aan eigen repertoire
18-04-2017 20:21:00

De nieuwe single ‘Denk niet aan morgen’ van Donny van Aarle is de opvolger van ‘Marguerita’. De nummers sluiten op elkaar aan, zodat Donny zijn eigen repertoire kan creëren. Samen met tekst- en muziekschrijver Bram Koning is Donny opnieuw de studio ingedoken. “Ik wou met Bram een leuk vervolg liedje op Marguerita. We willen samen een eigen repertoire creëren.“, aldus Donny van Aarle. De 18-jarige zanger houdt van zomerse Latin klanken, up-tempo en hij vindt gitaren belangrijk.

Stefano blaast 'Loop Di Love' van Harold Verwoert nieuw leven in
18-04-2017 20:07:00

De liefde voor muziek zit er bij Stefano al best vroeg in. Op school speelt hij als drummer in de schoolband, maar aangezien dit niet helemaal zijn ding is, stapt hij na zijn schoolperiode uit de band en werkt jarenlang als geluidstechnicus in het Haagse circuit. Na verloop van tijd kent Stefano behoorlijk wat liedjes uit zijn hoofd en wordt hem gevraagd of hij in de pauze van de hoofdact ook eens een liedje wil zingen. Niet geheel zonder succes, want het publiek is meteen enthousiast en het zingen bevalt Stefano zo goed dat hij stopt als geluidstechnicus.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
18-04-2017 16:10:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedagen vinden plaats op vrijdag 5 mei 2017 van 16.00 tot 20.00 uur en op vrijdag 2 juni 2017 van 16.00 uur tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje.

'Waarom heb jij geen nee gezegd'.....nieuwe single van Dennie Christian
18-04-2017 14:01:00

Waarom heb jij geen nee gezegd....Dat vraagt Dennie Christian zich af in zijn nieuwste single. Dit uit het Duits vertaalde nummer is de opvolger van “Ik leef niet meer voor jou”, de soundtrack uit de Ron Goossens film waarin Dennie een prominente rol had. Tijd voor een nieuwe uptempo single voor de sympathieke zanger die, in tegenstelling tot het origineel, het alleen zingt en niet als duet. De single is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak die samen met Dennie verantwoordelijk is voor de Nederlandse tekst.

Vinzzent schrijft samen met Hans van Vondelen lied voor de eerste verjaardag van Vince
18-04-2017 11:27:00

Voor zijn zoontje Vince die binnenkort 1 jaar wordt schreef de zanger samen met Hans van Vondelen het nummer ‘Kleine Voetjes’. Een uptempo reggaenummer, dat gaat over de fase waarin het leven voor een baby niet snel genoeg kan gaan en de hele dag bezig is de wereld te verkennen. Het bijzondere is dat je Vince af en toe kunt horen in het liedje. Vinzzent: “Het eerste jaar is voorbij gevlogen” Niet normaal hoe snel de ontwikkeling van een baby het eerste jaar gaat” ”Maar wat is het toch een wonder om vader te zijn!”

Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album 'This is me' van Bouke
17-04-2017 14:08:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.900 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die ons 'liken' voordat we de 17.000 likes bereiken, gaan we weer twee CD's verloten! Je maakt kans op het verzamelalbum ‘Made In Holland’, met 19 tracks van Nederlandstalige artiesten als Kees Haak, Arjan Venemann, Duo Remix, Debby Deborah, Gio Swikker, Mariska Flowers, Super Hollands, A3aan Drost en Antonio.

Bart Anneessens Cops & De Pitaboys brengen samen feestknaller uit
16-04-2017 15:09:00

De Vlaamse student Bart Anneessens Cops heeft politieke ambities en houdt zich in zijn vrije tijd bezig met het organiseren van evenementen in het feest- en schlagercircuit. Het afgelopen jaar heeft hij zich ook op eigen singles gestort. Nu laat hij weer van zich horen en deze keer heeft hij gekozen voor het enige knotsgekke feestduo dat we kennen in Vlaanderen, De Pitaboys. Diego van De Pitaboys schreef het lied 'Zwaaien met die handen' samen met zijn muzikale sidekick Johny Neirinck. Het is een up-tempo meezinger, maar vooral meedanser geworden.

Tweede single voor Meidengroep 3OFAKIND een feit
16-04-2017 07:34:00

Gelijk na release van het album “Alles moet real zijn' van de eerste Nederlandse Urban Meidengroep 3OFAKIND is nu hun tweede single 'Vestifal' uit. Dit is precies twee maanden na de release van de eerste single 'Oprah Money', welke op Valentijnsdag verscheen. De meiden waren onlangs te gast in het Fun X Start programma, met een luistersessie van hun album. Fernando Halman, radio DJ, gaf de meiden tijdens de uitzending de kans om de nieuwe single 'Vestifal' aan te kondigen.

31ste editie van Country Weekend Oirschot vindt plaats op 5 en 6 augustus 2017
15-04-2017 15:22:00

Op zaterdag 5 augustus en zondag 6 augustus 2017 vindt de 31ste editie van Country Weekend Oirschot plaats. Het festival is inmiddels het oudste en tevens gratis country festival in Nederland. In 1986 is de Stichting Country Oirschot opgericht en zijn we meteen begonnen met het 2-daags evenement en dit is altijd het eerste volle weekend van augustus. Dit heeft de Stichting Country Oirschot 25 jaar georganiseerd. 

Danny Zuijderwijk verwerkt z'n gevoelens en ideeën in z'n nieuwe album '30'
15-04-2017 12:54:00

Danny Zuijderwijk, die onlangs de leeftijd van 30 jaar bereikte vond dit hét moment om even terug te blikken, maar vooral ook met een frisse blik naar de toekomst te kijken. 'Na een voor mij persoonlijk moeilijke periode, waarin veel heeft tegen gezeten heb ik toch besloten om te gaan werken aan een nieuw album. Een album waarin ik al mijn gevoelens en ideeën heb verwerkt . Alles zit erin verdriet, blijdschap, hoop en vooral veel liefde. Na maanden hard werken is het gelukt om al deze gevoelens en om te zetten in muziek...

Dennis Smits laat met 'Ik ben nu eenmaal zo' dat hij meer in z'n mars heeft
14-04-2017 16:56:00

Dennis Smits uit het Brabantse Reusel zingt pas een paar jaar, maar heeft toch al een succesje op zijn naam staan. Hij scoorde namelijk met het feestduo D en D een grote feesthit met het nummer; In het stamcafeetje aan de oliekade! Hij gaat nu solo en komt met een nummer in een heel andere stijl. Zijn nieuwe single “Ik ben nu eenmaal zo” is een heerlijk commercieel pop nummer en is met heel veel muzikaliteit gemaakt. Hierin laat de sympathieke Brabander horen veel meer in zijn mars te hebben dan wat hij tot nu toe liet horen! 

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
14-04-2017 16:52:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 april is dat ’Bella Italia’, de nieuwe single van Frans Bauer. Het nummer is afkomstig van zijn album ‘Geluk, Hoop en Liefde’, waarop de populaire zanger uit Fijnaart terugkeert naar het echte levenslied. Dat geldt zeker voor Bella Italia, een nummer dat door zijn fans inmiddels luidkeels wordt meegezongen bij optredens. Het Italiaanse geluid heeft sinds Willy Alberti al een plekje in het Nederlandstalige repertoire, maar Frans Bauer geeft er zijn geheel eigen draai aan. 

Lucas & Gea lanceren vernieuwde en eigentijdse versie van 'Elke steen'
14-04-2017 11:14:00

Paaszondag 16 april wordt de nieuwe single 'Elke Steen' van Lucas & Gea gepresenteerd bij Dancing Champino te Drachten. Het is de tweede single dit jaar en het is een nummer dat ook 12,5 jaar geleden al eens een keer is uitgebracht op een album. 'Elke Steen' is geschreven door Hennie Thijssen.'Het nummer wordt nog steeds aangevraagd op de radio en vooral ook bij onze optredens. Om aan de wensen van de fans te voldoen is er nu een vernieuwde en eigentijdse versie van opgenomen', aldus Lucas.

Duet van Gerard Joling & Tino Martin schot in de roos
14-04-2017 00:00:00

Gerard Joling gaat het duet aan met Tino Martin. Beiden kennen elkaar al lange tijd en hier is een mooie vriendschap uit ontstaan. Over de vraag om samen een duet op te nemen, hoefden zij dan ook niet lang na te denken. De twee zijn samen de  studio ingedoken en het prachtige 'Laat Me Leven' is het eindresultaat. Een bijbehorende clip werd geschoten op een mooi landgoed. De mannen zijn erg tevreden met het eindresultaat; 'Het heeft wel heel bijzonder uitgepakt. Onze stemmen kleuren prachtig. Het lijkt wel of het zo moet zijn.

Enige Nederlandse deelnemer Ivanildo Kembel gooit hoge ogen bij talentenshow DSDS
13-04-2017 19:42:00

Aanstaande zaterdag vindt in Duitsland de tweede liveshow plaats van de populaire talentenjacht DSDS (Deutschland sucht den Superstar)  Als enige Nederlandse deelnemer zal Ivanildo Kembel het podium betreden om te strijden de Duitse Superstar 2017 te worden. Eerder gooide Kembel hoge ogen in het TV-programma met zijn auditie en tijdens de eerste liveshow. ‘’Ik ben zeer trots om Nederland te mogen vertegenwoordigen in Duitsland bij één van de best bekeken TV-programma’s van de Duitse televisie. Ik kan niet wachten om zaterdag het podium te betreden en Duitsland te overtuigen dat ik de volgende Superstar ben,’’ aldus Kembel. De wil om te performen zat er al van kleins af aan. Als 10-jarig jongetje begon hij met optreden en dat is nooit gestopt.

Wesley Ponsen schrijft zelf tekst voor z'n nieuwe single 'Vertel me nu maar eens je naam'
13-04-2017 19:31:00

Wesley Ponsen is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld.....vooral door zijn unieke stemgeluid. Met veel succes treedt hij al zo’n 7 jaar ieder weekend op. Zoals het er naar uitziet heeft hij nu een nieuwe klapper te pakken die zijn grote doorbraak kan betekenen bij het grote publiek. Het gaat om de bewerking van het nummer 'Calling out your name'. De Nederlandstalige tekst van 'Vertel me nu maar eens je naam' is door Wesley zelf geschreven. 

Anita maakt fans blij met 'De zon die kan niet altijd schijnen' en 'Doe 't maar in een emmertje'
13-04-2017 19:08:00

De fans van Anita worden op hun wenken bediend. Tijdens haar optredens bleek dat de liedjes 'De zon die kan niet altijd schijnen' en 'Doe 't maar in een emmertje' door het publiek als favoriet werden bestempeld. Omdat beide nummers nooit eerder op een geluidsdrager zijn verschenen is met haar platenbaas Johan Hense van VNC Music besloten om daar verandering in te brengen. Laurens van Wessel van Studio ‘69 uit Zegge tekende voor zowel het arrangement als de productie. Vanaf nu fysiek verkrijgbaar in de winkels. 

'Horizon'.....nieuwe single van Margretha van de Laar
13-04-2017 17:09:00

'Horizon' is de titel van de nieuwe single van Margretha van de Laar. Het positieve nummer symboliseert de nieuwe horizon die Margretha zag na haar overwonnen problemen, nu het geluk haar weer toelacht. Twee jaarna haar vorige single 'Het kleine geluk' wordt er momenteel gewerkt aan haar eerste album met liedjes die haar persoonlijk raken over doorzetten, genieten van het leven en gaan voor wat je belangrijk vindt. Margretha, geboren in Drachten, was altijd al bezig met zingen en dansen, deed de dansacademie met als specialisatie choreografie.

Nieuwe single voor de Jan van Brusselband
13-04-2017 16:52:00

Onlangs is de nieuwe single van de Jan van Brusselband verschenen. Vrijdag 8 april jl. werd de single in Loon op Zand gepresenteerd. De titel van het vrolijke, aanstekelijke liedje is "Schenk maar in". Het nummer is opgenomen in de oude vertrouwde folkstijl waar deze band om vermaard is. De Jan van Brusselband is een groep vrienden die al twintig jaar hun passie voor muziek deelt. De band brengt aanstekelijke folkmuziek en heeft door de jaren heen een geheel eigen stijl ontwikkeld. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat hoor je. 

KLUBBB3! Wordt KLUBBB4!
13-04-2017 16:33:00

Eindelijk is het zover, vandaag komt de nieuwe KLUBBB3 single ‘Märchenprinzen’! uit. Al ver van tevoren heeft de titel voor veel aandacht in de Duitse media gezorgd: Bild krantenkoppen, en artikelen in de Duitse dagelijkse kranten van ‘Exclusiv’ tot ‘Brisant’ De reden: KLUBBB3! Wordt voor het eerst KLUBBB4! Jan Smit, Christoff en Florian Silberheisen hebben Duitslands meest bekende Vorstin, Vorstin Gloria von Thurn und Taxis als “sprookjesprinses’ weten te overtuigen. Ze zingt samen met het trio een bijzondere versie van Märchenprinzen.

De Wannebiezz presenteren met trots hun nieuwe single 'De één na laatste'
13-04-2017 04:26:00

Op het nieuwe Wannebiezz-album ‘De Rest van de Best’ staan een aantal nieuwe stukken die allemaal singlewaardig zijn. Omdat Arie, Rocco en Gilles zelf geen keuze konden maken, vroegen zij hun fans om te stemmen op het liedje van voorkeur. Dat hebben ze geweten! Het aantal reacties was overweldigend. Er werd heel gevarieerd gestemd, maar één liedje kreeg de overduidelijke voorkeur van de fans, en daar konden de heren zich op hun beurt prima in vinden. Met gepaste trots presenteren de Wannebiezz daarom ‘De één na laatste’. 

Nieuwe single van Samantha Steenwijk verschijnt op het NRGY label
12-04-2017 18:05:00

Een nieuwe fase is ingetreden in de carrière van Samantha Steenwijk. Tom Peters van platenlabel NRGY is erg verheugd dat het hem gelukt is een nauwe samenwerking met Number8Music tot stand te brengen om gezamenlijk de talentvolle zangeres Samantha Steenwijk van nieuw hit-repertoire te gaan voorzien. NRGY Music heeft vanaf de start van de carrière van de sympathieke zangeres haar gevolgd en het label voorspelt een grote toekomst voor de begaafde zangeres. De verwachtingen zijn veelbelovend voor de eerste single op het NRGY label.

Kaarten voor nieuwe theatertour Nick & Simon vanaf heden verkrijgbaar
12-04-2017 10:39:00

Vanaf nu zijn de kaarten te koop  voor de nieuwe theatertour “Aangenaam” van Nick & Simon die op 11 oktober van start zal gaan. Het gaat om een dikke 55 theaters en schouwburgen door het gehele land, van Beverwijk tot aan Doetinchem, en lopend tot in mei 2018. Voorafgaand aan de tour verschijnt er begin oktober een gloednieuw studioalbum van het duo, waarvan de nummers, uiteraard afgewisseld met hun bekende songs, tijdens de avond langs zullen komen. (Fotocredits: Mark Uyl).

Romana pakt de draad weer op en lanceert 'Als jij je geld kon verdienen met liegen'
12-04-2017 10:28:00

Romana van der Linden vond het tijd, om na een aantal jaartjes het rustig aan te hebben gedaan, de draad weer helemaal op te pakken. Ze is niet meer dat kleine kindsterretje, maar een volwassen vrouw en daar hoort nieuw, passend repertoire bij. Manfred Jongenelis ging vervolgens op zoek naar een passende sound en produceerde het door Jef Weber geschreven nummer ' Als jij je geld kon verdienen met liegen'. Hiermee laat Romana met haar unieke stemgeluid horen hoe zij 'gegroeid' is.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool