RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Sven Nys verrast Jan Smit met het eerste ticket voor zijn Sportpaleis-concert
06-03-2017 10:34:00

Hij stond zaterdagavond even met z’n mond vol tanden, toen tweevoudig wereldkampioen veldrijden Sven Nys onverwacht z’n opwachting maakte, het podium opstapte en aan Jan Smit vroeg wanneer hij een concert zou geven in het Antwerpse Sportpaleis. In één klap waren er meer dan 4000 ogen gericht op de sympathieke Volendammer, die bekende dat het Sportpaleis al enkele jaren op z’n to-do lijstje staat, waarop concertorganisator Kris Bloemen van Benelive prompt het  podium kwam opgestapt met in z’n hand het eerste ‘Jan & Alleman’ Sportpaleis-ticket, voor het concert dat plaatsvindt op zaterdag 10 maart 2018. “Dit concert wordt een nieuw orgelpunt voor Jan Smit in Vlaanderen. En we zorgen samen met platenfirma Vosound, voor een primeur. 

Emotionele nieuwe single van Michael Nobbe hakt er goed in
04-03-2017 12:04:00

Na zijn debuutsingle in maart 2016 ‘Sterker dan Voorheen’ volgde al snel ‘Weer Vrijgezel’ en de ‘Nieuwe Dag’ komt Michael Nobbe nu met het serieuze werk. Een nummer dat eigenlijk bedoeld was voor op het album komt nu ‘Mama’ uit als vierde single. Het verhaal hierachter is dat zijn vriendin Ellen haar moeder al is kwijtgeraakt toen ze pas acht jaar oud was. ‘De tekst van ‘Mama’ heb ik een jaar of 20 geleden al geschreven op de melodielijn van ‘Forever Love’ waarmee Gerry Barlow een enorme hit in handen had. 

Debuutalbum Vreemde Kostgangers binnen op 1
03-03-2017 16:19:00

‘Ik dacht dat niks in dit leven me nog zou verbazen... en toch is het weer gebeurd! Dankzij die twee vreemde kostgangers’, aldus Henny Vrienten. Het album van Vrienten en zijn mede Vreemde Kostgangers Boudewijn de Groot en George Kooymans is namelijk binnengekomen op de eerste positie van de Album Top 100. ‘Nooit geweten dat een driehoeksverhouding zo harmonieus kon zijn. Het smaakt naar meer,’ zegt De Groot. Kooymans: ‘De Vreemde Kostgangers op 1 en nu definitief OP WEG!’ Kortom, de heren zijn erg gelukkig met dit succes. 

John Otten laat weer muzikaal van zich horen
03-03-2017 16:06:00

De van oorsprong uit Sibculo afkomstige maar nu in Almelo woonachtige zanger John Otten laat weer muzikaal van zich horen. John  is wederom de studio van Frank te Hennepe in gedoken om daar te werken aan repertoire. Na een zoektocht kwam men samen uit bij een van oorsprong uit Duitsland afkomstig lied. Het nummer is door Frank te Hennepe voorzien van een Nederlandse tekst en krreg de titel 'Droomvrouw'.  Z'n stem en het arrangement passen perfect bij elkaar en wellicht is dit voor John  de eerste stap om in deze muzikale richting zijn weg te vervolgen.

Jo Smeets lanceert verkiezingslied
03-03-2017 16:00:00

Jo Smeets heeft een prachtig lied gemaakt wat over de verkiezingen gaat, dit nummer heeft hij zelf geschreven en gecomponeerd. Hij heeft dat niet alleen in het Nederlands uitgebracht, maar ook in het Engels, Duits en zelfs Russisch. De reden om het in meerdere talen uit te brengen zijn natuurlijk de politieke ontwikkelingen in heel de wereld die ineens onder vuur komen te liggen. En dat er in diverse landen om ons heen de verkiezingen voor de deur staan. Wie komt er in Nederland in het torentje en kletst niet uit zijn nek.....

John West heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
03-03-2017 13:25:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 maart is dat ‘Wit Zwart’, de nieuwe single van John West. Het nummer is afkomstig van zijn binnenkort te verschijnen album en DVD ‘Live In Concert’, die werden opgenomen tijdens zijn 10-jarig jubileum in het Chassé Theater in Breda. John West is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire Nederlandstalige zangers, onder meer door enkele succesvolle singles, zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen en zijn samenwerking met Lange Frans. 

Nieuw album van Jannes verschijnt medio juni 2017
03-03-2017 12:36:00

Dit jaar viert Jannes z’n 15 jarig artiestenjubileum. In een speciale nieuwsbrief geeft hij aan dat hij het ongelofelijk vindt dat die tijd voorbij is gevlogen. Binnenkort verschijnt er een nieuwe single met videoclip als voorloper van een compleet nieuw album. ‘ Momenteel breng ik veel tijd door in de studio. Ik bespreek veel met mijn tekstschrijvers / producers Emile Hartkamp en Norus Padidar. Met deze twee  deel  ik veel rondom mijn zangcarrière. Het is dan ook belangrijk om deze keer ook weer mijn gevoel te laten spreken. Op die manier ontstaat er weer een prachtig album met mooie pareltjes. De verwachting is dat het album medio juni verschijnt', aldus Jannes.

Droom wordt werkelijkheid voor Sjors de Jager
03-03-2017 12:05:00

Een droom is werkelijkheid geworden voor 24 jarige Sjors de Jager. De zanger timmert zo’n 5 jaar aan de weg en treedt regelmatig op in en rond zijn woonplaats Oosterhout. Tijdens zijn optredens zingt Sjors vele grote cover hits, maar de droom om eens een eigen single uit te brengen speelde al langer in zijn hoofd. Na een beetje rond vragen bij collega’s kwam hij in contact met tekstschrijver en producer Jurgen Kuppens van JKM Produkties uit Rijen. Na een persoonlijk gesprek tussen beide heren schreef Jurgen de Nederlandstalige single ‘Zwevend op de wolken’.

OG3NE met zeer persoonlijke Lights And Shadows naar Eurovisie Songfestival
03-03-2017 11:53:00

Zojuist is Lights And Shadows, het nummer waarmee OG3NE voor ons land meedoet aan het Eurovisie Songfestival, voor het eerst te horen en te zien geweest. Via verschillende radiostations, een livestream op Facebook en YouTube en in het bijzijn van pers is het lied in première gegaan. Het prachtige harmonieuze en zeer persoonlijke Lights and Shadows is een muzikale ode aan hun moeder en een hart onder de riem voor alle mensen waarbij de gezinssituatie door ziekte is ontwricht. 

Fred van Gerven geeft twee single presentaties
03-03-2017 00:59:00

Fred van Gerven was zomaar in 2015  de studio in gegaan om voor de lol een covernummer "Niemand Zal Mijn Tranen Zien" op te nemen,  met een videoclip. De reacties waren enorm waarop Fred zelf is gaan schrijven voor een vervolg. Hierop volgde officieel zijn eigen nummer "Liefdesleven" ook met een videoclip via HMG, die op TV Oranje de nummer 1 behaalde.Dit gaf Fred een extra stimulans. Ook in 2016 kwam er een feestknaller uit, ook via HMG "In Dit Cafe Voel Ik Me Thuis" die 12 dagen lang de hoogste download positie behaalde.

Nominaties Annie M.G. Schmidtprijs 2016 bekend
03-03-2017 00:52:00

De nominaties voor de Annie M.G. Schmidt Prijs, een initiatief van Buma Cultuur en het Amsterdams Kleinkunst Festival, zijn bekend. Juryvoorzitter Jacques Klöters onthulde op donderdag 2 maart 2017 de genomineerden voor de prijs in het NPO Radio 1 - programma Kunststof. De Annie M.G. Schmidtprijs is de prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige kleinkunstlied van het voorafgaande seizoen. 

Lytse Hille telt af voor ‘Het Grootste Voorjaars Meezing Feest van het Noorden’
02-03-2017 12:56:00

Op zaterdag 25 maart vindt in de grote feesttent aan de Teslalaan te Drachten de tweede editie plaats van ‘Het Grootste Voorjaars Meezing Feest van het Noorden’. Mede door het grote succes van 2016 nam initiatiefnemer Lytse Hille samen met een aantal partners het besluit om er een jaarlijks terugkerend festival van te maken. ‘We hadden 31 artiesten, busvervoer, hotel-arrangementen, speciale taxi-prijzen maar bovenal 4000 waanzinnig dol enthousiaste bezoekers die er samen met ons een fenomenaal en onvergetelijk feest van hebben gemaakt!  

Lisa Lois brengt ode aan Adele
02-03-2017 11:33:00

Zangeres Lisa Lois is momenteel op tour met ‘Lisa Lois sings: Adele'. De winnares van X-Factor 2009, die bekend werd dankzij hits als 'Hallelujah', 'Promises Promises' en ‘Silhouette’, slaat voor de ode de handen ineen met gitarist Chris Kikic (Land Of Airplanes, Sandra van Nieuwland). Samen verzamelden ze een fantastische groep muzikanten bij elkaar. Adele, die inmiddels drie albums heeft uitgebracht, is één van de succesvolste artiesten van deze generatie. Met singles als 'Chasing Pavements', 'Someone Like You' en 'Hello' bestormt ze keer op keer de hitlijsten. 

Anseltaler & Freunde Wiesenfest op 13 mei in Melick
01-03-2017 20:44:00

Op zaterdag 13 mei 2017 zal in de Apollohal gelegen aan de Apollolaan 2 in Melick ( ten zuiden van Roermomd)  het eerste Anseltaler & Freunde Wiesenfest gaan plaatsvinden. In de sfeervolle Apollohal wordt alles uit de hoge hoed getoverd om de juiste entourage te creëren onder het genot van Volkstümliche en Schlagermuziek. Aan deze avond werken mee; Almdudler DJ Luuk, Gipfelpower, Claudia Ansel, Der Alphornzauberer, Walter Ego, Limburger Buben en de gastheren van Anseltaler. De techniek voor deze avond is in handen van LS Productions uit Kerkrade. De aanvang is vanaf 18.00 uur, de entree bedraagt € 5.00 en de dresscode is natuurlijk Oostenrijk. 

MUZIEKKIOSK-zenders in basispakket bij Caiway
01-03-2017 19:58:00

Met ingang van woensdag 1 maart 2017 zijn de MUZIEKKIOSK-zenders TV Oranje en SchlagerTV opgenomen in het basispakket van televisieaanbieder Caiway. TV Oranje maakte bij Caiway al enkele jaren deel uit van het 'Plus Pakket', de Duitstalige zusterzender SchlagerTV is voor het eerst bij Caiway te zien. Het betekent een belangrijke nieuwe uitbreiding voor MUZIEKKIOSK, het televisiepakket dat in mei 2016 van start ging. De uitbreiding is het gevolg van een aantal wijzigingen die Caiway dit voorjaar doorvoert.

2017 wordt hét jaar van Wendy Woop
01-03-2017 14:30:00

Wendy Woop is een rock & roll-creatie van de Brabantse Wendy Koevoets. Een lief, beetje brutaal, rock & roll zangeresje, die hits uit de 50er- en 60er jaren van het stof heeft ontdaan en nieuw leven heeft ingeblazen. Klassiekers van o.a. Connie Francis, Patsy Cline en Lucille Starr. Maar ook Saturdaynight At The Movies van the Drifters moest aan de creatieve uitspattingen van La Woop geloven. Zij vertaalde deze hit uit 1964 naar Zaterdagnacht zonder het oorspronkelijke liedje aan kracht in te laten boeten.

'Bij mij'......nieuwe single van Henk Dissel
01-03-2017 01:39:00

'Bij mij' is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel, deze single is wederom geproduceerd en geschreven door Robert Dorn. Na nummers als 'Bijna' en 'Stap voor Stap' komt hij wederom met een ouderwetse Henk Dissel single. Met meer dan 250 optredens per jaar is Henk nog steeds een van de populairste artiesten van Nederland. Voor Henk gaat op zaterdag 8 april een lang gekoesterde wens in vervulling. Op die dag staat hij - begeleid door de Bas van den Heuvel Band - in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. 

Theatershow en nieuw album voor Aristakes
28-02-2017 14:13:00

De Nijkerkse musicus en ondernemer Aristakes Jessayan presenteerde vorige week eerste theatershow in zijn bijna 42 jarige carrière als artiest. Tineke de Nooij overhandigde tevens het gelijknamige nieuwe album "Romantic Ballads (Unplugged)". Hierop staan in totaal 18 tracks.  De speciale gast in de show is de bekende zangeres Jody Pijper, onder anderen bekend van 'Stars on 45' en Jody Singers bij Lee Towers en Night of the Proms. "Onlangs nog uitgeroepen als 'Beste Station Pianist van Nederland' en nu dan de theatervloer op. 

Unieke samenwerking AKF en Wandelen met Daan
28-02-2017 12:03:00

Het Amsterdams Kleinkunst Festival biedt dit jaar een uniek randprogramma: AKF DELUXE. Bijzondere kleinkunstwandelingen door het centrum van Amsterdam maken daar onderdeel vanuit. In samenwerking met Wandelen met Daan staan 5 unieke kleinkunstwandelingen op het programma. De thema’s van de verschillende wandelingen zijn de levensverhalen van Ramses Shaffy, Liesbeth List, Wim Sonneveld en Annie M.G. Schmidt. De wandelingen worden georganiseerd in twee weekenden op 7,8 en 9 en op 14, 15 en 16 april. 

All 4You Events brengt verzamelalbum 'Made in Holland' op de markt
27-02-2017 11:11:00

Na jaren het tv programma ' Made in Holland TV'  te hebben gemaakt heeft All 4You Events het verzamelalbum 'Made In Holland' op de markt gezet. Dit album met een paar bekende artiesten is speciaal ontwikkeld om de minder bekende artiest een kans te bieden om op een verzamelalbum komen te staan en dat is gelukt Deel 1 met 19 tracks met Oa. Kees Haak, Arjan Venemann, Duo Remix, Adriaan Drost en Antonio is een zeer mooi album geworden en doordat er veel vraag van artiesten is zal in juni 2017 deel 2 uitkomen.

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
26-02-2017 13:25:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! De eerstvolgende opnamedag is op vrijdag 3 maart van 16.00 tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie voor de fans. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst. 

Johnny Romein steunt met 'Het Oranje Lied' kinderen met een beperking
25-02-2017 15:20:00

Volkszanger Johnny Romein, bekend van ‘De Vrolijke Koster’ en ‘Ali Mentatie’, komt met een vrolijke meezinger ‘Het Oranje Lied’. Bij Johnny staat één ding altijd voorop tijdens zijn optredens en dat is een feest! Hij stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van ‘Je hebt me belazerd’ en ‘Ali-Mentatie’ vestigde hij in één klap zijn naam. Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit al heel wat jaren in het vak.

Duo Picobello maakt doorstart en lanceert nieuwe single
25-02-2017 02:42:00

In oktober 2016 kondigden Gert & Betsy de Jong vanwege dreigementen het einde van duo Picobello aan. Ze gaven destijds aan dat niet alleen zij, maar ook hun fans met de dood werden bedreigd. Het uitgangspunt om plezier te maken veranderde in gestrest thuiskomen. Volgens het duo had dat ook te maken met de tijd van tegenwoordig. Ze voelden zich daar niet meer in thuis. We zijn nu bijna vier maanden verder en kregen van het nieuwe management (Ineke Pullen) te horen dat Gert & Betsy na veel wikken en wegen de knoop hebben doorgehakt en een doorstart maken. Op zaterdag 8 april 2017 presenteren ze hun nieuwe single ‘Liefste’ bij Restaurant Spikke.

Alie Bakker presenteert haar nieuwe album ‘Samen met jou’ in Klarenbeek
24-02-2017 19:14:00

Op zondag 2 april 2017 vindt bij Partycentrum De Nieuwe Zweep, Klarenbeekseweg 93 in Klarenbeek de albumpresentatie plaats van haar nieuwe album ‘Samen met jou’. Meewerkende artiesten zijn: Jaman, Frank van Etten, Jeffrey Heesen, Elz Bakker, Mark Rijs, Bouke, Rinus Werrens, Leen Zijlmans, Tinus Hoekstra en een mystery guest. De aanvang is vanaf 16.00 uur en het geheel duurt tot ongeveer 21.00 uur. Kaarten ( ook VIP) zijn verkrijgbaar bij Richard via 06-28227667. Alie vertelt trots dat het album dezelfde titel draagt als de laatste single ‘Samen met jou’. In totaal staan er 12 zelf geschreven liedjes op het album welke verschijnt bij platenmaatschappij Berk Music. Het album, welke geproduceerd is door Edwin van Hoevelaak, is opgenomen in de befaamde Rooftop studio in Holten. 

Snollebollekes wint Carnavalskneiter 2017
24-02-2017 15:00:00

Aan de vooravond van carnaval hebben TV Oranje en RADIONL bekendgemaakt dat de single Hoempapa van Snollebollekes door de kijkers en luisteraars is uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2017’. De winnaar van de jaarlijkse liedjescontest werd vrijdag 24 februari bekendgemaakt in de uitzending van RADIONL. Presentator Hessel Wijkstra sprak telefonisch met Snollebollekes en feliciteerde hem met zijn tweede Carnavalskneiter. Elf dagen dagen lang werd via internet massaal gestemd op een lijst met meer dan 150 nieuwe Nederlandse carnavalsliedjes. 

Gerard Joling heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-02-2017 13:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 februari is dat ‘Vol Gas’, de nieuwe single van Gerard Joling. Het nummer is afkomstig van zijn succesvolle album ‘Lieveling’ en werd geschreven in samenwerking met Bram Koning. Zoals we van de bekende zanger en tv-presentator gewend zijn gaat het om een vrolijke track die het de komende tijd weer goed zal doen in de cafés. Al met al kunnen we stellen dat het oeuvre van Gerard Joling inmiddels tot de meest imposante uit de Nederlandse muziek gerekend mag worden. 

Dorine Wiersma geeft een voorproefje van haar nieuwe voorstelling
23-02-2017 15:51:00

Dorine Wiersma geeft een voorproefje van haar nieuwe voorstelling. Zij tourt nog tot eind mei langs de Nederlandse schouwburgen en theaters met haar vierde cabaretvoorstelling ‘D&A’ en schrijft ondertussen aan haar vijfde voorstelling 'Gaan we katten?' Deze gaat komend najaar in première in Schouwburg Amstelveen. Wiersma schreef het lied 'Halina , ik heb je gezien ja' uit ergernis aan de media die naar haar idee eenzijdig een kleine groep artiesten zoals Halina Reijn belicht.  “Het stikt in Nederland van de geweldige muzikanten, acteurs en cabaretiers.

Vrolijke voorjaarssingle van Jamie van Boxtel
23-02-2017 13:00:00

De 12 jarige uit Vlijmen afkomstige Jamie van Boxtel heeft met “Ik Ben Verliefd” een vrolijke voorjaarssingle in handen. Jamie van Boxtel beschikt over een natuurlijk talent wat op zijn jonge leeftijd al tot uiting komt. Zingen is dan ook, samen met voetbal en vissen, zijn grote passie en hij droomt ervan om de top te bereiken. Eerder verschenen er van Jamie van Boxtel al drie singles, waaronder “Dit Liedje”, waarmee hij de aandacht op zich wist te vestigen en was hij te horen en te zien op radio en TV.

Ilse DeLange presenteert Triggerfinger, Racoon en Douwe Bob op Tuckerville 2017
23-02-2017 00:00:00

Triggerfinger, Racoon, Douwe Bob en The Common Linnets zijn de eerste namen voor het festival Tuckerville dat op zaterdag 2 september plaatsvindt in Recreatiegebied Het Rutbeek nabij Enschede. De komende maanden maakt het festival nog meer namen bekend. De voorverkoop voor Tuckerville 2017 start aanstaande zaterdag 25 februari om 10:00 uur. De eerste editie van Tuckerville vond plaats op 21 juni 2014 in de Grolsch Veste te Enschede. ‘Met het Rutbeek hebben we een prachtige alternatieve locatie gevonden, waar we nog grootser kunnen uitpakken...

'Heel Holland op z’n kop' wordt een ongekend theaterspektakel
22-02-2017 21:49:00

Een avond naar het theater is waarschijnlijk nog nooit zo leuk geweest. Het theater verandert in een groot meezingspektakel waarbij de allergrootste Hollandse hits de revue passeren. Blijven zitten is geen optie en niet meezingen al helemaal niet. U kent ze allemaal van radio en tv, met de grote hits van o.a. Wim Sonneveld en Johnny Jordaan tot de hits van Andre Hazes, Marco Borsato, Toontje Lager, Bløf, DoeMaar, Koos Alberts, Frans Bauer, Het Goede Doel etc. zorgen voor een onvergetelijke avond. ‘Heel Holland op z’n Kop’ is een ongekend theaterspektakel, waarin Linda Wagenmakers, Jasper Taconis, Remko Harms en Nicky van der Kuyp ondersteund door de 10-koppige BOSCO Big Band onder leiding van Daan Bogers zorgen voor waar feestje in de zaal.

Geert Kleijngeld is verliefd op alle vrouwen
22-02-2017 15:09:00

Geert Kleijngeld uit Nijmegen timmert al heel wat jaren aan de muzikale weg. Als kleine jongen zat hij uren bij de radio naar muziek te luisteren. Vooral de Nederlandstalige muziek trok hem enorm aan. Zo was en is hij nog steeds een grote fan van de Zangeres Zonder Naam en houdt hij van de traditionele Nederlandse meezingers. Niet raar dat Geert op jonge leeftijd zelf ook ging zingen en nu niet meezingen met de radio maar op het podium. In de tijd dat de radio piraten hoogtij vierden door heel ons land maar ook in België was hij elke week wel te vinden bij diverse evenementen. Zo trad hij jaren lang op totdat het noodlot toe sloeg. Een periode in het leven van Geert waar niemand in zijn omgeving en ook zijn fans niet om heen konden.

René Eshuijs brengt 'Ik zal jou nooit kunnen vergeten' op single uit
22-02-2017 14:57:00

Ik zal jou nooit kunnen vergeten’, ook wel ‘Te Quiero’ genoemd, is de nieuwe single van René Eshuijs. Het is de 4e single afkomstig van het album ‘Dromen’ en is uitgekozen omdat het een gezellig nummer is. René houdt nou eenmaal van gezelligheid. Een single uitzoeken is vaak een lastige keuze voor René Eshuijs. Hij zag toen hoe de mensen tijdens zijn optreden reageerden op ‘Ik zal jou nooit kunnen vergeten’. “De mensen doen daar toch leuk op mee en het refrein is pakkend”, aldus René Eshuijs.

Eerste online soap ‘De Schoonewillekes’ van start
21-02-2017 16:41:00

De Almeerse zangeres Willeke Schoonewille heeft sinds de uitzending van Bloed, Zweet en Tranen van SBS in 2013 veel reacties gekregen. Tijdens het programma wist Willeke niet exact de naam van de zanger van haar liedje van Django Wagner en dook overal het populaire fragment op. Daarmee is de nieuwe reality soap geboren. Maandenlang is Willeke gevolgd door de camera en werden de bizarre situaties vastgelegd voor de realitysoap De Schoonewillekes. Sinds 19 februari is de soap live te zien op Facebook en Youtube.

De Lotgenootjes maken liedje over geroyeerde voetballertjes
21-02-2017 14:21:00

Wie kent niet het verhaal van de voetballertjes die werden geroyeerd omdat zij hun lootjes niet hadden verkocht. Inmiddels is daar, met het Carnavalsfeest voor de deur, een parodie op gemaakt in de vorm van een liedje met als titel: “Van lotje getikt” vertolkt door De Lotgenootjes. Het is een leuk meehos-uptempo liedje geworden. Velen zullen het liedje kennen in de uitvoering van Bloem: “Even aan mijn moeder vragen”. Het refrein heeft een iets andere dimensie doordat de eerste zin is veranderd in “Nee, je kunt een dikke krijgen”.

'Voor elkaar'....vierde single van Alexander & 003
21-02-2017 02:10:00

'Voor elkaar' is inmiddels alweer de vierde single van Alexander & 003. Na “De Tijd Van Mijn Leven” en “Alsmaar Later”, bracht het collectief begin 2015 een live dubbelalbum uit waarvan de derde single “Alles Wat Ze Zegt” de openingstrack was. Hoewel Alexander in de daarop volgende zomer nog het duet “Heel Even” met zangeres Daan uitbracht, bleef het daarna een flinke tijd stil rondom de groep. Met name Alexander zelf was betrokken bij meerdere projecten, waaronder de theatertour van Najib Amhali.

Beatrix Theater in extase van O’g3ne
21-02-2017 01:52:00

Maandagavond was Utrecht geheel in extase van de 3 zeer getalenteerde zussen. Behalve hun mooie verschijning beschikken de winnaars van The Voice Of Holland 2014 over geweldige stemmen. Nee, ze zijn geen (meiden)groep, ze zijn één, ze zijn uniek, wat een bijzonder stemgeluid, wat een geweldige sound. Songfestivaldeelnemers Lisa, (zieke) Amy en Shelley hebben echt een geweldige show neergezet.

Jan Smit nieuwe Topper in formatie Toppers in Concert
20-02-2017 23:40:00

Toppers René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben bekend gemaakt dat JAN SMIT toe zal treden tot de succesformatie. ‘Dit jaar zal hij al ‘gedoopt’ worden maar bij de volgende editie is hij echt een van ons en daar zijn wij heel blij mee’; aldus de Toppers.  De komende maanden maken we ons op voor de 13e ArenA editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’.  

Rox van Driel werkt aan haar nieuwe single
20-02-2017 18:12:00

Rox laat weten dat ze met verschillende tekstschrijvers bezig is om het thema vrienden te verwerken in haar nieuwe single. ‘Ik heb verder nog geen titel dus dat is nog wel heel spannend. Ik ben zelf erg betrokken in het proces en werk ook met een fantastisch team zoals Peter van Nierop die het geheel gaat produceren. M’n eigen ‘ik’ zal je er zeker in terug horen. We gaan het helemaal opbouwen van het begin tot het eindproduct. en dat is wel super leuk om te doen ’, vertelt de trotse zangeres uit de Betuwe die aangeeft dat de single in mei 2017 verschijnt. Op zaterdag 25 maart is Rox uitgenodigd om op te treden bij het Mega Piraten Festijn in Nijmegen. RADIONL verzorgt het voorprogramma ‘Het rondje van de regio’.

Extra kaarten voor première van het nieuwe programma 'Mens' van Wende in Paradiso
20-02-2017 14:54:00

Op donderdag 2 maart 2017 gaat het nieuwe programma ‘MENS’ van Wende in première in Paradiso te  Amsterdam. Voor deze avond zijn extra kaarten beschikbaar gekomen. Wende ontwikkelde zich de afgelopen jaren als een van de meest veelzijdige en spraakmakende artiesten en performers van Nederland. Of het nu pop, elektro, klassiek of hedendaagse muziek is, of zelfs een film, ze slaagt er steeds weer in haar publiek diep te raken. Rode draad bij alles wat ze doet; Wende wil verhalen vertellen, met een eigen stem en kracht,  dwars door alle genres heen. Ze benaderde gerenommeerde schrijvers als Dimitri Verhulst, Arnon Grunberg en Typhoon om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven over wat het is om mens te zijn in onze tijd.

Oproep inzendingen Drèents Liedtiesfestival 2017
20-02-2017 11:14:00

Het Drèents Liedtiesfestival (DLF) komt er weer aan. Het grootschalige songfestival wordt voor de zesde keer georganiseerd met als doel het schrijven, uitvoeren en vastleggen van nieuwe Drentstalige kwaliteitsmuziek. De organisatie -Stichting REUR- roept muzikanten, tekstschrijvers en componisten van Drentstalige muziek op om liedjes in te sturen. De ingezonden liedjes worden door een commissie die bestaat uit muziek- en tekstprofessionals beoordeeld. Uit de inzendingen worden de beste tien liedjes geselecteerd voor de finale. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop