RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Like TV Oranje op Facebook en win een CD
29-01-2017 12:13:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.500 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.600 likes bereiken, gaan we maar liefst twee albums verloten. Op het dubbelalbum 'Polonaise - deel 13' vind je de grootste carnavalshits van dit jaar. Je maakt ook kans op 'Jetzt Geht's Richtig Los' van KLUBBB3. 

Dankzij Henny Thijssen start Rianne Gerritse een nieuwe start van haar zangcarrière
29-01-2017 01:36:00

De single 'Het heeft geen zin om mij te bellen' betekent voor Rianne Gerritse een nieuwe start van haar zangcarrière. Rianne zingt al vanaf haar 16e , bracht al een aantal singles en cd's uit en was in het piratencircuit bekend onder de naam Carola. Na het overleden van haar moeder in 2004 werd het stil rondom de zangeres.... tot ze twee jaar geleden Henny Thijssen ontmoette. Zijn advies was om de draad weer op te pakken. Het nieuwe nummer is dan ook geschreven door Henny Thijssen die bekend staat als een van de beste levensliedschrijvers van Nederland. 

Radio Hunebedje organiseert artiestenavond i.v.m 5 jarig bestaan
28-01-2017 17:18:00

Op zaterdag 22 april 2017 organiseert Radio Hunebedje  een grote artiestenavond i.v.m. hun 5 jarig bestaan. Meewerkende artiesten zijn: Gerrie en Ron, Harmke, Jan & Jan, koor Corazone Singers, Jordi Weijer, Ronald en Aïsha,  Monica West, Frans Baggerman, Ricky Van Daalen, Margarita, Bert Zwier, Arie Pater, Jan & Monique en  Auke Doddema. De presentatie in handen van Wim Schurer en Frits Roskam. Als locatie is gekozen voor Sporthal ‘De Spont’ in Standskanaal. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de deuren gaan open om19.00 uur en de entree  bedraagt € 7.50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Frits Roskam ( 0591- 52 11 76) en bij Sporthal ‘De Spont’.  Een gedeelte van de opbrengt gaat naar een goede doelen instantie die zich inzet voor minima met huisdieren. Meer info: www.radiohunebedje.nl / www.hunetube.nl 

Jeffrey Heesen ook populair in België
27-01-2017 19:43:00

Met  "M'n Engel" verovert Jeffrey Heesen overal de hoogste positie in de belangrijkste Nederlandstalige hitlijsten.  Nadat Jeffrey de nummer 1 positie bereikte in de Sterren.nl Top 20 en de Oranje Top 30 prijkt "M'n Engel" sinds deze week ook op de toppositie van de populaire radiozender PuurNL. Hiermee heeft Jeffrey met "M'n Engel" in alle belangrijke Nederlandstalige hitlijsten van Nederland de nummer 1 bereikt. Maar het succes breidt zich verder uit, want "M'n Engel" staat ook op nr.1 in de Nederlandstalige Top 30 van radiostation VBRO. 

Doenja slaat nieuwe weg in met 'Ik ben met jou niet getrouwd'
27-01-2017 15:07:00

Het is duidelijk dat Doenja een nieuwe weg heeft ingeslagen. De singles 'Wat wil je nou' en 'Donder maar op' lieten ons al een pittige, zelfbewuste vrouw zien met een sterke eigen mening. Tijd dus om haar eigen 'klassieker' ook van een nieuwe stevige opname te voorzien. 'Ik ben met jou niet getrouwd' zal met deze nieuwe opname snel tot het vaste moderne feestrepertoire gaan behoren! Tevens werd er een geheel nieuwe video opgenomen.

Dr. Kater ft. Je Zus zet met 'Kind van de barman' de muzikale toon van de feestsound in 2017
27-01-2017 14:58:00

Met de release van 'Kind van de barman' zet Dr. Kater ft. Je Zus de muzikale toon van de feestsound in 2017.  Met een bekende beat en een zeer bijzonder verhaal over dit duo, want vader (de barman) lukt het maar niet om zijn kleine van de drank te houden. Ook niet makkelijk voor zo’n kleine spruit die is opgegroeid in het café. Waar ze elkaar wel geweldig goed in aanvoelen is het maken van feest! Dat hoor je natuurlijk al op hun single 'Kind van de barman' maar ook on-stage laten ze niets heel.

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-01-2017 14:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 januari is dat ‘Ik vraag je met pijn in mijn hart’, de nieuwe single van Henk Bernard. Het liedje is afkomstig van zijn meest recente album 'Dicht Bij Mij' en werd enkele jaren geleden ook al eens door Wesly Bronkhorst op de plaat gezet. Zoals we van Henk Bernard mogen verwachten gaat het om een echt levenslied, dat echter ondanks het liefdesverdriet in de tekst opvallend vrolijk klinkt. Deze single is een rasechte meezinger die het goed zal doen in de cafés en tijdens carnaval. 

Ronnie Ruysdael: 'Friet met Mayonaise' zorgt voor lange polonaises richting de snackbar'
27-01-2017 14:39:00

Zoals de één worstelt met een rookverslaving en de ander het niet kan laten om wekelijks een paar nieuwe schoenen te kopen, zo heeft Ronnie Ruysdael aan het einde van de week een godgloeiende trek in zo’n typisch Hollandse friet met mayonaise. Het liefst gepresenteerd in de klassieke puntzak. Het maakt hem niet uit of het dikke boerenfriet, ribbelfriet of raspatat is, als er maar de welbekende klodder mayonaise overheen loopt. Pas dan begint het weekend goed. Het ‘lala’-gevoel, dat past bij deze smaaksensatie, komt tot uiting in ‘Friet met Mayonaise'.

Nieuwe releases Berk Music
27-01-2017 14:21:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat René Schuurmans niet weet waar hij kijken moet….wat is ze leuk! Helemaal hoteldebotel zingen ze haar elk weekend toe met ‘Hé, Doe Niet Zo Sexy’. Net als vorig jaar kan het feest niet op bij Lawineboys. De eerste feestsingle ‘Marianne ‘verscheen voor de 11e van de 11e,  nu verschijnt hun nieuwe single. De glazen zijn niet te tellen in ‘Nog Eéntje Dan’. 

Glen van Dijk vindt het moeilijk om bescheiden te blijven
27-01-2017 11:38:00

Het is alweer een tijdje rustig geweest rondom zanger Glenn van Dijk. Glenn is met uiterste zorg achter de schermen bezig geweest met de voorbereiding van zijn grootse plannen voor 2017. Vandaar dat zijn eerste single van 2017 meteen met een klapper binnen komt. We zien het u denken: “Dat nummer klinkt me wel heel erg bekend”. Dat klopt: De plaat die origineel van countryzanger Mac Davis was, en in 1981 in Nederland een hitje werd door de vertaalde versie van Peter Blanker, is voorzien van een echte 2017 “restyle”.

KLUBBB3! komt met Nederlandstalige versie van 'Das Leben tanzt Sirtaki’
27-01-2017 11:32:00

Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff zijn KLUBBB3! De internationale groep staat sinds het begin van 2016 voor ongecensureerde schlager om mee te zingen en mee te feesten! Nadat het debuutalbum vorig jaar binnen 4 maanden goud werd kwam het nieuwe tweede album van KluBBB3 onlangs op 1 binnen in Duitsland, in Oostenrijk op 2 en in Zwitserland op 3. Om ook de Nederlandse markt te veroveren komen de heren nu met de Nederlandse versie van ‘Das Leben tanzt Sirtaki’. Met carnaval in zicht kunnen we ons opmaken voor feestende menigtes! 

William Bonne lanceert verrassende nieuwe single 'Liever vrij zijn'
27-01-2017 11:15:00

Eindelijk laat deze talentvolle en altijd vrolijke artiest William Bonne, 31 jaar en geboren in Apeldoorn weer wat van zich horen, met deze heerlijke opmerkelijke en meer dan verrassende nieuwe single ‘Liever vrij zijn’. Al jarenlang is de agenda opvallend druk bezet. Opvallend omdat hij nog nooit wist te scoren met een van zijn eerder uitgebrachte singles en Album, maar wel ‘n veel gevraagd artiest is op vele evenementen van groot tot klein en met een zeer uitgebreid repertoire.

Pierre van Dam herstellende na herseninfarct
27-01-2017 01:18:00

Pierre van Dam  heeft dinsdagmiddag na zijn catheterisatie een herseninfarct gekregen. Zijn vrouw Margreet laat weten dat het gebeurde terwijl ze nog in het ziekenhuis waren. Daardoor is de schade redelijk beperkt gebleven. Zijn rechterkant voelt als verdoofd, maar hij kan bewegen en hij heeft al zijn kracht nog. 'We zijn ervan overtuigd dat het goed gaat komen. Het zal tijd nodig hebben. Pierre moet nu heel hard gaan werken aan z'n herstel en heeft daarom zijn rust heel hard nodig', aldus Margreet die aangeeft regelmatig een update op Facebook te plaatsen. 

John West wil het succes van 2016 overtreffen
26-01-2017 11:49:00

2016 was in alle opzichten een geweldig jaar voor John West. De geboorte van zijn eerste kind, zijn 10 jarige jubileum in een uitverkocht theater in Breda, ”Lekker Ding” als één van Nederlands meest gedraaide liedjes in de Horeca, en een award vanwege meer dan 20 miljoen streams. Toch legt John West de lat voor 2017 weer een stukje hoger. De nieuwe single Wit Zwart verschijnt eind januari, en deze keer is gekozen voor een geweldige live versie.

Feestduo Kaaigezellig lanceert Après-ski knaller; 'Kaaikapot'!
26-01-2017 11:14:00

Muziekvrienden Ardin van Veen en Martin van Hemert, afkomstig uit Aalst en Nederhemert, vormen samen Feestduo Kaaigezellig. Al lange tijd liepen ze met het idee om samen een plaat te maken en nu hebben ze dat idee daadwerkelijk vormgegeven. Samen met producer André Kooiman (die o.a. grote feesthits maakte voor de Double Dj’s, Alle 13 Jaanke, e.v.a.) doken ze de studio in om hun idee uit te werken. Het resultaat is een echte après-ski/carnavalsknaller geworden met een vette beat en een heerlijke commerciële dancesound. 

Nieuwe releases Nationale Artiesten Parade: Martijn Stam en Temming & Temming
26-01-2017 10:59:00

Nationale Artiesten Parade is een onafhankelijke platenmaatschappij, gevestigd in Breda  met vele jaren vergaarde kennis aan boord. De kernactiviteit van het bedrijf is artiesten te ondersteunen en de juiste weg te vinden in de complexe muziekwereld.  

Intieme theatershow 'Dit ben ik' van Jeroen van der Boom groot succes
26-01-2017 02:22:00

Zaterdagavond 21 januari jl. liepen de bezoekers van Schouwburg Agnietenhof te Tiel zo de woonkamer in van Jeroen van der Boom, de intieme en warme sfeer was direct voelbaar. Lief en leed, verleden en heden werden met het enthousiaste publiek gedeeld. Zanger en TV presentator Jeroen van der Boom blijkt naast de grote TV shows en concerten van o.a. De Toppers ook in het theater een echte entertainer te zijn.  Begeleid door zijn vaste band loopt hij vertellend en zingend door zijn carrière heen, van bruiloft tot ArenA. 

Nieuwe single Leroy en DeWitten
25-01-2017 14:37:00

Scheiden’ is inmiddels de vierde single van Leroy en de Witten. Jan de Wit is naast het schrijven van de tekst ook verantwoordelijk  voor de muziek. Leroy en DeWitten is een voortzetting van de band DeWitten. Samen brengen ze een repertoire van makkelijk in het gehoor liggende Nederlandstalige muziek. Via het internet hebben zij elkaar "ontmoet" en is er een intensief contact ontstaan, dat te maken heeft met een klik. Een klik over de muziek, over de stem, over het samen musiceren, samen opnemen. 

José Wolters na jaren van afwezigheid terug met nieuwe single
25-01-2017 13:47:00

José Wolters brengt na enkele jaren van afwezigheid weer eens een nieuwe single uit. In de  studio van Arjan Venemann werd het nummer 'Starend in het donker van de nacht' opgenomen. 'Dit nummer maakt maar weer eens goed duidelijk dat we leven in een land waar verschil van mening is en waar een mensenleven niet meer telt. Voor velen komt de redding te laat en ik ben van mening dat ieder mens recht heeft op een waardig bestaan', schrijft José.

'Linkerbeen, Rechterbeen'....nieuwe single van gelegenheidsduo Bad Brothers
25-01-2017 11:45:00

Bosschenaren Frank Hoek en Nol Roos vormen samen het populaire duo "Bad Brothers". De broederlijke vriendschap vertoonde in de afgelopen 35 jaar heel wat kwajongensstreken. Je zou kunnen zeggen dat ze hun wilde haren nooit zullen kwijtraken. Vandaar de naam Bad Brothers. Bad Brothers gaan veel verder dan een doorsnee feestduo. 25 jaar geleden kwam hun eerste single op de markt onder de naam 'Van A tot Z' met de wals medley van 1991.  In januari 2003 kwam de eerste single onder de nieuwe naam "Bad Brothers" uit.

Ode aan het muzikale duo Simon & Garfunkel binnenkort in het theater
25-01-2017 11:25:00

Ze begonnen bescheiden in de jaren ‘50 als het rock ’n roll-duo Tom & Jerry, maar in de jaren ‘60 raakte de carrière van Simon & Garfunkel in een stroomversnelling omdat hun muziek werd gebruikt als soundtrack voor de film The Graduate. Met hun rustige, goed in het gehoor liggende en mooie nummers bereikten ze de nummer een posities in hitparades over de hele wereld. Helaas ging het duo in 1970 uit elkaar maar kwamen ze in 1981 nog één keer bij elkaar voor een legendarisch reünieconcert in het New Yorkse Central Park.

Dik Heintzbergen lanceert het vrolijke 'Kom dans met mij nog een keer de Sirtaki'
24-01-2017 16:31:00

Dik Heintzbergen is geboren op 18 maart in 1966 in Arnhem, waar hij een fantastische jeugd heeft gehad. De muzikaliteit zat er al vroeg in. Hij had in het souterrain, van het huis waar ze toen woonden, een complete discotheek. Vele uren was hij daar te vinden met vrienden. Hij was altijd al met muziek bezig, thuis, op school, waar het ook maar kon. Speelde in schoolmusicals en deed vaak mee aan playbackshows, vol trots vertelt hij ook dat hij vaak de winnaar werd. Tijdens de carnaval liep Dik verkleed als Corry van Gorp met een accordeon op zijn buik voorop in de polonaise. Op zijn veertiende verhuisde hij naar Wageningen, omdat zijn vader hier zijn werk als bedrijfsleider had gevonden. Dit werk kon hij krijgen met als voorwaarde dat ze naar Wageningen moesten verhuizen, het werd als het ware een gedwongen keuze. 

Willem Barth steekt ‘Zeg heb jij iets tegen mij’ in feestelijk jasje
24-01-2017 16:18:00

Dat Willem Barth van alle markten thuis is heeft hij in het verleden al vaak laten horen. Zijn herkenbare stemgeluid maakt vele mensen vrolijk. Aanstaande zaterdag 28 januari, organiseert hij een Gipsy Party in Tilburg m.m.v. Belle Perez en Django Wagner. De kans dat de party uitverkocht gaat worden is volgens Willem erg groot. In de vooravond van dit feest lanceert Willem zijn nieuwe single ‘Zeg heb jij iets tegen mij’. Willem laat weten dat hij altijd al fan was van zanger en liedjesschrijver Tony Bass. Hij werd bekend in de jaren 60 en overleed helaas in 2005. 

Kevin Smit gaat 10 weken vloggen......en wil 25 kilo afvallen
24-01-2017 13:53:00

Zanger en presentator Kevin Smit gaat een challenge aan met Hans Schonewille van fantastischafvallen.nl. Kevin is veel te zwaar en wil zijn goede voornemens werkelijkheid maken: met zijn coach gaat hij proberen binnen 10 weken om 25 kilo af te vallen. Door middel van een wekelijkse vlog zal Kevin iedereen op de hoogte houden van de vorderingen rondom zijn challenge. De volgs zijn te bekijken via het YouTube kanaal van Kevin. In de eerste week viel Kevin maar liefst 4 kilo af, zal de zanger / presentator het volhouden? 

Lamme Frans presenteert landelijke carnavalsvereniging en nieuwe single 'Feest'
24-01-2017 11:30:00

Wie denkt dat Lamme Frans uit Stampersgat zich deze carnaval puur bezig houdt met optreden en bier drinken heeft het mis. De vrolijke Brabantse conciërge, onder andere bekend van de feesthits "Wakker met een biertje’ en ‘Kop als een boemeltrein’, heeft namelijk in het geniep zijn eigen carnavalsvereniging opgericht. De vereniging heet ‘C.V. De Lamknatsers’ en Frans zwaait als ‘Prins Frans d’n Lamme’ de scepter. “Iedereen die van bier en feest houdt is een Lamknatser en nu horen die eindelijk allemaal samen bij één vereniging, keimooi”, aldus de immer aangeschoten feest-Brabo. “Iedereen die erbij is op Feestboek is vanzelf lid, maar de echte Lamknatser draagt natuurlijk de prinsenonderscheiding. Overal waar ik optreed is er wel één de grootste Lamknatser en die wordt door mij op het podium gehuldigd !”

Dennie Damaro brengt 'Santa Maria' in Vlaamse versie uit op single
24-01-2017 11:03:00

Na '’k Ben Sinterklaas niet' kiest Dennie Damaro ervoor om opnieuw de rustige en gevoelige toer op te gaan. Dennie brengt de bekende klassieker 'Santa Maria' van de Duitste zanger Roland Kaiser nu in een Vlaamse versie uit. Dennie heeft er met zijn warme en gevoelige stem een zeer aangename versie van gemaakt. Lex De Groot stond in voor de productie en het team van Krijn Jonckheere zorgde voor een professionele videoclip. De single 'Santa Maria' is ook terug te vinden op Dennie’s recente album 'Artiest Of  Niet ?' .

Succesvolle singlepresentatie Ellen Jannink
23-01-2017 21:01:00

De weg naar jouw hart’ is de nieuwe single van Ellen Jannink. Het nummer is de opvolger van debuutsingle ‘Geef het maar toe’ en is gisteren gelanceerd tijdens de cd-presentatie. De eerste reacties zijn lovend en ze kijkt terug op een succesvolle middag. “Mijn schoonmoeder is een oud mensje van dik in de 70”, vertelt Ellen Jannink, “Zij belt mij vanmorgen op om te zeggen dat ze een hele leuke middag heeft gehad en dat ze dit plaatje toch net iets leuker vindt dan de eerste”. Dat zijn van die leuke reacties die de zangeres krijgt na haar singlepresentatie.

Naomi Gael en Calvin van Beusekom slaan handen ineen
23-01-2017 20:00:00

Naomi Gael is zeker geen onbekende in het artiesten wereldje. Nu heeft zij samen met haar broer Calvin van Beusekom de ballad 'Say Something' opgenomen met een vleugje klassiek en R&B styl met Dance. Het is bijzonder dat twee jonge talenten en ook nog eens broer en zus samen de handen ineen slaan om Nederland en Belgie te laten horen wat zij samen kunnen. 'Say Something' is een verrassende combinatie met een verrassend stemgeluid.

Nieuwe single van Rogier & Co lichtjes geïnspireerd door het Antilliaanse leven
23-01-2017 17:19:00

Ook in 2017 een knisperverse carnavalssingle van Rogier & Co! En, we hebben er eens lekker de tijd voor genomen om hem te bedenken dit jaar. Een echte Pomptiedom dus eigenlijk, lichtjes geïnspireerd door het Antilliaanse leven dat zowel Ro als Co jaarlijks zo lang mogelijk tijdelijk opsnuiven in de vakantie. Heb jij je de afgelopen jaren ook gek laten maken door veel te hard of teveel werken? Heb je ook gevoeld dat je soms te weinig bewust of onbewust kon genieten van simpele dingen? 

Bart Schuermans neemt samen met carnavalsvereniging 'Jè Jè Tis Wè' feestknaller op
23-01-2017 13:56:00

De Tilburgse zanger Bart Schuermans scoorde een aantal jaar geleden een grote feesthit met het nummer “Laat de lampen nou maar zwaaien”. Deze plaat werd nagenoeg overal in Brabant een echte kroegenhit en komt nog steeds regelmatig voorbij. Daarna werd het even stil rondom de bourgondische feestzanger. Dit jaar is hij na een lange afwezigheid weer helemaal terug met een aanstekelijke meezinger getiteld; “Een groot feest”. Samen met producer/tekstschrijver André Kooiman dook hij de studio in om zijn nieuwe idee uit te werken. 

CV de Jassen zijn terug...nu met 'Een aanslag op onze lever'
23-01-2017 12:22:00

CV de Jassen zijn terug, en hoe! Dit keer wordt het lichaam zwaar op de proef gesteld en wordt het een loodzware carnaval. Maar: Opgeven is geen optie. Doordrinken wel. De Jassen bestaan dit jaar vijf jaar. Hoewel dit in carnavalsland geen jubileum is, zien ze toch reden voor een feestelijk “jubileum” jaar. Dit heeft geresulteerd in een tweeluik aan prachtige nummers. Naast de carnavalskraker “Een aanslag op onze lever” hebben ze namelijk ook het prachtige “Tilburgs Volkslied” opnieuw opgenomen. En dat resultaat mag er wezen.

Fans van Laura van den Elzen kunnen 28 januari voor € 10.00 naar 'De Western Experience'
22-01-2017 18:17:00

De 22e editie van de Western Experience in de Brabanthallen in Den Bosch vindt in het weekeinde van 28 en 29 januari plaats. De Western Experience is het grootste en gezelligste allround Country & Western festival van Europa en staat bol van muziek, dans en paardenspektakel. Nieuw bij deze editie is dat het thema “Country meets Rockabilly” aan bod komt met onder meer de Duitse band Walkin Shoes & The Boot Scootin, DJ Andy en de Nederlandse band Golly Gosh Darn. E worden diverse workshops gegeven en er is aandacht voor modern linedansen.   

Gebroeders KO brengen eerbetoon aan Adèle Bloemendaal
22-01-2017 17:34:00

Ook de Gebroeders Ko kregen vandaag het droevige bericht te horen dat Adèle Bloemendaal op 84 jarige leeftijd is overleden. 'Adèle Bloemedaals heerlijke kraker 'Wat heb je gedaan Daan’ hebben we op feestelijke wijze ge-upcycled naar de fonkelnieuwe Bredase carnavalsknijter 'Daar komt ie weer aan Daan!'. Het is namelijk het lijflied van de nieuwe Prins Daan van het Kielegat', vertellen Gerard en Ton. De agenda van de mannen staat de komende tijd weer vol met (carnavals) optredens. 

Martijn Stam krijgt uit handen van René Karst eerste exemplaar van 'Regenboog'
22-01-2017 15:02:00

Op zaterdag 21 januari vond in Café Puntje Puntje aan de Molenstraat te Hillegom de single presentatie plaats van de nieuwste single van Martijn Stam “Regenboog”. Deze single is geschreven door René Karst, geproduceerd door Frank Verkooyen en opgenomen in de Boom Studio. Martijn Stam kreeg de eerste cd uitgereikt door René Karst, die momentele een monsterhit heeft met “Liever te dik in de kist”. 

Adèle Bloemendaal overleden
22-01-2017 14:28:00

In haar woonplaats Amsterdam is Adèle Bloemendaal afgelopen zaterdag op 84 jarige leeftijd rond 16.00 uur overleden. Volgens De Telegraaf werd de comédienne al enkele jaren als gevolg van twee beroertes verpleegd in een verzorgingstehuis aan de Nieuwmarkt. Daarna kreeg ze nog twee longontstekingen achter elkaar. Adèle speelde bij tal van toneelverenigingen en kreeg eind jaren 60 haar eigen Adèle Bloemendaal Show op tv. Ze kreeg oa. een rol in ’t Schaep met de vijf pooten’, Sam Sam en ‘Het zonnetje in huis’.

ONAIR-Events en MD entertainment gaan samenwerken
22-01-2017 02:33:00

Afgelopen weekend hebben er gesprekken plaatsgevonden over een nieuwe samenwerking tussen ONAIR-Events van Roy van Buuringen en MD entertainment van Mike Daane. De al bestaande samenwerking zal in een nieuw jasje gegoten worden. Beide bedrijven slaan de handen ineen en organiseren samen de cd-presentatie m.b.t. Mike's nieuwe single ‘Geluk’  Deze zal op zaterdag 11 maart 2017 plaatsvinden bij SV Olympia in Haarlem. 

Dellie Pfaff pakt de draad weer op
21-01-2017 19:04:00

Het was een tijdje stil rondom zangeres Dellie Pfaff. Haar gezondheid liet het afweten en de liefde voor haar gezet werd op de eerste plaatst gezet. ‘Ik kon gewoon niet meer. Alles deed pijn, zelfs het adem halen. Het deed mij enorm veel verdriet om te stoppen. Bij  elke noot die ik zong brulde ik het uit van de pijn. Gelukkig heb ik de moed nooit opgegeven en ben blijven oefenen’, vertelt Dellie. Om haar fans opnieuw kennis met haar te laten maken heeft ze besloten om op zaterdag 4 februari een clipopname te plannen bij Danscafé De Kikker, Plein 4 in Tiel. 

Vrijkaarten voor Viva la Carnaval
21-01-2017 13:36:00

Op vrijdag 17 februari kun je helemaal losgaan tijdens alweer de derde editie van Viva la Carnaval in het Beursgebouw Eindhoven. Een week voor carnaval gaan we weer ‘veurpruuvuh’ met o.a. De Deurzakkers, Gebroeders Ko, Snollebollekes, One Two Trio, Rogier & Co, Alpenzusjes, Alex, Lawineboys, Jettie Pallettie, Ferry van de Zaande en DJ Coenio. Het gaat dus weer een heerlijk feestje worden en natuurlijk ben je welkom in je meest gekke outfit! Viva la Carnaval duurt van 19.00 tot 02.00 uur; de minimumleeftijd is 18 jaar.

TV Oranje en Duitstalige zusterzender SchlagerTV in basispakket Caiway
20-01-2017 19:47:00

Met ingang van 1 maart 2017 zal TV Oranje worden opgenomen in het basispakket van televisieaanbieder Caiway. Op dit moment maakt TV Oranje bij Caiway nog deel uit van het 'Plus Pakket' op kanaal 131. Ook onze Duitstalige zusterzender SchlagerTV zal vanaf 1 maart worden opgenomen in het basispakket. Caiway voert dit voorjaar een aantal wijzigingen door om het televisieaanbod te verbreden en de pakketten in de verschillende regio’s meer gelijk te trekken. Het totale aanbod omvat meer dan 70 tv-kanalen. 

Gebroeders Ko actie bij RADIONL!
20-01-2017 16:49:00

Ben jij een beetje Hela Hola en ben jij wellicht de feestende Lola, waar de Gebroeders Ko over zingen in hun nieuwe single? Geef je dan op en maak kans op een Dropshot party met de Gebroeders Ko! Kijk snel op radionl.fm en beschrijf in een paar regels waarom juist jij die Lola bent! De winnaar wordt in heuse zwart witte cabrio van huis gehaald voor het feestje met de Gebroeders Ko! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl