RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Eveline Cannoot steekt oude hit van Patricia Paay in Nederlandstalig jasje
06-04-2017 12:06:00

Met 'Ben jij gelukkig met mij' zet de Vlaamse zangeres Eveline Cannoot een volgende stap in haar muzikale carrière. In België staat ze bij diverse radiozenders al hoog op de playlisten. Radio 2 heeft haar op de A-rotatie staan en de VBRO heeft de single onlangs uitgeroepen tot TROTS schijf. Ook de bijbehorende clip laat zien dat we hier te maken hebben met een vrouw die haar vak verstaat. De oorsponkelijke versie van Patricia Paay ( Who let de heartache in) dateert uit 1981 en behaalde destijds een Top 10 notering.

Nieuw album Rowwen Hèze: De liefde, De muziek, De herinnering
06-04-2017 09:31:00

Rowwen Hèze werkte afgelopen weken aan een nieuw album dat gaat dienen als soundtrack voor Theatervoorstelling Pinkpop van Toneelgroep Maastricht. 'Op de nieuwe cd kan Rowwen Hèze helemaal leeglopen. Teksten over de liefde, de muziek en de herinnering. Muzikaal gaat het alle kanten op. Reggae, rock alle invloeden komen voorbij. Het is de soundtrack van de Pinkpop theatervoorstelling. Los daarvan klinkt de muziek als een geheel, als een verhaal van het bandje dat op Pinkpop 1992 doorbrak', aldus Jack Poels. 

Robert Pater lanceert 'Als een meeuw in de wind'
06-04-2017 09:01:00

Wie kent niet de klassieker ‘Als een meeuw in de wind’ waarmee Arne Jansen in de jaren 80 een behoorlijke hit in handen had. Robert Pater laat weten dat hij tijdens z’n optredens dit lied al geruime tijd zingt. ‘In de zaal worden oude liedjes zoals ‘Als een meeuw in de wind’ altijd goed opgepakt. Dat was voor mij een reden om het nummer nieuw leven in te blazen’, vertelt Robert. Sinds 2014 werkt Robert samen met producer Harald Queens. Hij heeft dit nummer dat geschreven is door Johnny Hoes voorzien van een vette sound

Nieuwe single van Edwin Bos heeft duidelijke boodschap
05-04-2017 16:44:00

Met 'Bloedmooie vrouw', 'Onze liefde' en 'Moe maar voldaan', heeft Edwin Bos uit het Drentse oliedorpje Schoonebeek, duidelijk aangegeven welke weg hij is ingeslagen, op muzikaal gebied. “Nederlandstalige muziek, in de countrysfeer, is een genre wat mij bijzonder goed ligt. Deze muziek gaat heel goed samen met de teksten, die uit het leven zijn gegrepen. Dit maakt het zeer herkenbaar voor vele mensen. Muziek is emotie, dat wil ik met mijn muziek naar buiten proberen te brengen”, aldus de zanger zelf.

Joey Hartkamp presenteert op grootse wijze z'n nieuwe single in Westervoort
05-04-2017 16:04:00

Op vrijdag 16 juni 2017 lanceert Joey Hartkamp zijn nieuwe single en zoals wij van hem gewend zijn zal dit weer worden gelanceerd met een spetterende release party. Na 6 eerder uitverkochte release party’s bij Zalencentrum Wieleman, Dorpsstraat 11 in Westervoort zal de Arnhemse zanger het publiek ook nu weer op een avond boordevol top entertainment. Zo zijn er optredens van o.a. Jannes, Django Wagner, Sieneke, Mike Peterson, Frank van Etten. Lytse Hille, Kobus Engels en William Bonne. De titel van de single blijft nog even geheim maar wel weet Joey te verklappen dat het weer een verrassende single gaat worden. 

Single ‘Dansen van Geluk’ is zomerse opmaat naar nieuw album van Marcel Broekman
05-04-2017 15:47:00

Na zijn eerdere singles ‘Drenthe’ en ‘Hoger Zonder Vrees’ is singer/songwriter Marcel Broekman een crowdfunding campagne gestart voor zijn nieuwe project: een volledig album in zijn warme, uitnodigende stijl. In de aanloop naar het project presenteert hij de zomerse single ‘Dansen van Geluk’, die op zijn beurt een speciale Koren tour inluidt. Drenthenaar Marcel Broekman is als sessiemuzikant al jaren actief maar presenteerde zich met de singles ‘Drenthe’ en ‘Hoger Zonder Vrees’ als solo artiest. 

Tony van den Dungen geeft met debuutsingle 'Ik voel me top' zijn visitekaartje af
05-04-2017 05:23:00

Het was zanger Patrick Dano die Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw tipte dat het Brabantse St. Willebrord een talentvolle jeugdig en aanstormend artiest herbergt; Tony van den Dungen! “Tony is er weer zo één volgens mij, een nieuw talent die er heel veel voor over heeft om een goede start te maken, hij heeft echt alles al professioneel voor elkaar”, zo ontdekte Ronald al snel. Als één ding inderdaad opvalt aan deze jonge zanger, is dat hij zeer gedreven te werk gaat en zich laat omringen met een top team bestaand uit louter professionals.

Barry Badpak lanceert nieuwe single ‘Rijke Sloebers’
04-04-2017 15:24:00

Het oeuvre van het Leidse feest-trio Barry Badpak werd onlnags uitgebreid met de nieuwe single ‘Rijke Sloebers’.  Platvloerse teksten, bijpassende dancemoves en een dikke, Leidse R. Tel dit bij elkaar op en je hebt Barry Badpak: de koning van de bar. “Waar ga je heen met je kamelenteen?” en “ik wil een broodje van Kootje” zijn toch wel de bekendste meezingers van dit Leidse fenomeen en vanaf komende maand kan je ook ‘Rijke Sloebers’ aan dat rijtje toevoegen. Barry Badpak levert met ‘ Rijke Sloebers’ wederom feestelijke en muzikale chaos. 

Jan Egbert en de Loosies Show presenteren nieuwe single op 16 april in Ter Apel
04-04-2017 14:47:00

Jan-Egbert en de Loosies Show bestaat uit drie ervaren sympathieke muzikanten: Jan Egbert de Vries, Jan de Vrieze en John van de Weide. Op hun nieuwste single blijven Jan Egbert en de Loosies Show dicht bij hun roots en zingen zij over het geleuter in hun leuterdeusie. Niemand kan er meer zonder en alles draait om het Leuterdeussie ofwel de mobiele telefoon. De jongens van Mooi Wark hebben het nummer geschreven en Jan Egbert en de Loosies hebben het opgenomen.

Opnieuw extra namen op affiche Nacht van Oranje
04-04-2017 14:37:00

Het kan niet op bij de 25e editie van de Nacht van Oranje. Met het podium voortaan midden in de Ahoy Arena en al veertien vaderlandse top-acts op het affiche worden opnieuw namen toegevoegd aan de line-up. Zo is René Karst van de partij om met Stef Ekkel de kraker ‘Liever Te Dik In De Kist’ te zingen en springt Lange Frans op het podium, om met John West ‘Lekkerding’ te performen. Ook een nieuwe naam bij GENTS, het trio dat opnieuw de medleys verzorgt. De 23-jarige Yves Berendse maakt aan de zijde van Danny Nicolai en Danny Froger zijn debuut.

Glenn van Dooren lanceert z'n tweede single 'Liever dan lief'
03-04-2017 19:21:00

De 22-jarige Glenn is een veelbelovende zanger die zijn zangcarrière in 2013 startte in een kroeg in zijn woonplaats Helmond. En met succes; de aanvragen volgden elkaar in hoog tempo op. Twee jaar later besloot Glenn mee te doen aan het tv-programma “Bloed, Zweet en Tranen”. In de studio van zanger Frank van Etten nam Glenn zijn eerste single op: “Of hou je van bier” waarmee zijn eerste kroegenhit een feit was. Op het downloadplatform van SBS heeft de single 3 weken lang op nummer 1 gestaan met boekingen op grote evenementen als gevolg.

Rene Schuurmans presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
03-04-2017 19:08:00

Op zaterdag 15 april om 13.30 uur presenteert Rene Schuurmans zijn nieuwe album ‘Goud’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Schuurmans zal enkele van zijn nieuwe hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen. Rene Schuurmans heeft de afgelopen 2 jaar hard gewerkt aan zijn nieuwe album Goud: “Voor mij is het goud. Ik heb er een hoop tijd en energie en m’n ziel en zaligheid in gestoken en het is voor een artiest ook heel belangrijk om telkens met iets nieuws en iets moois te komen waar je trots op kunt zijn”. 

'Alles wat je zei' debuutsingle van Donny Ponsen
03-04-2017 18:49:00

Hij is geboren in Den Haag en heeft het zingen niet van een vreemde. We hebben het over Donny Ponsen, inderdaad de zoon van volkszanger Rinus Ponsen. Donny treedt daarmee in de voetsporen van zijn vader en groeide als kind dan ook op met Nederlandstalige muziek, waarbij zijn idool André Hazes een belangrijke rol voor hem betekend. De tijd is nu gekomen dat de zanger zelf voet aan vaste wal gaat zetten in Nederland Muziekland. Donny lanceert dan ook met volle trots zijn debuutsingle “Alles wat je zei"/

Spang! trapt af met 4 shows in 4 dagen
03-04-2017 18:37:00

De 20-jarige zanger Spang! heeft zijn debuutsingle afgelopen weekend 4 keer ten gehore mogen brengen tijdens zeer diverse shows. De nieuwe single ‘Als ‘t moet’ heeft daardoor voor de release al de nodige aandacht gekregen. Afgelopen donderdag werden de single en de clip voor het eerst ten gehore gebracht en getoond tijdens de tv-opnames van de Euregiotap in Enschede. “Ik zag daar voor het eerst mijn clip, wat geweldig was dat”, aldus de jonge zanger die erg trots is op het resultaat. De dag erna mocht hij de single zingen tijdens het Mega Piraten Festijn in Lemelerveld. 

Lieneke Derks komt wederom met gevoelig lied
03-04-2017 18:29:00

Lieneke Derks die sinds haar comeback met het nummer ‘De laatste keer’ menig hart wist te raken komt wederom met een gevoelig nummer.  Door een tekst te schrijven op een heel bekend nummer van City to City, draagt Lieneke bij met de verwerking van het verlies van een kindje van kennissen.  Het was aanvankelijk niet de bedoeling het nummer uit te brengen maar doordat velen haar er naar vroegen is uiteindelijk toch besloten het nummer alsnog uit te brengen.

John de Bever presenteert nieuwe single m.m.v. Marianne Weber, Sieneke én Emile Hartkamp
03-04-2017 18:24:00

Marianne Weber, Sieneke en Emile Hartkamp! Allen spelen een bijzondere rol in de release van de nieuwe single ‘Als Ik ’t Allemaal Had Geweten’ van John de Bever! De zanger die zijn doorbraak beleefde door de hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ (7.500.000 keer bekeken op Youtube) presenteert op zijn verjaardag 7 april met trots dit  eigentijdse en gezellige feestnummer, dat is opgenomen in de studio van Emile Hartkamp. Voor de opname van de bijbehorende videoclip neemt Marianne Weber de rol van regisseur op zich. 

Stormloop kaarten JubileumConcert Marco de Hollander
03-04-2017 18:16:00

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Tijdens deze avondvullende show blikt Marco terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden. "Er zijn nog een beperkt aantal 1ste rangs kaarten beschikbaar. Er lijkt een ware stormloop op de kaarten de afgelopen weken" vertelt Marco trots. “Fans bepalen in dit vak, of je dit soort mooie momenten gegund zijn, en dit is een prachtige blijk van waardering” vertelt Marco verder. 

Clip 'Bella Italia' van Frans Bauer online
02-04-2017 18:02:00

Na de vele lovende reactie's op het album "Geluk hoop en liefde" dat ook werd bekroond met een nummer 1 positie in de album top 100, werd ons duidelijk dat " Bella Italia" de favoriet van velen is op het album. Ook tijdens de optredens in het land zingt iedereen uit volle borst het nummer mee !! Nu is het dan eindelijk zover en is hij officieel uitgeroepen tot single!!! Mijn dank is groot aan de Vlaamse Accordéoniste Liesje Winten die op dit moment de Benelux betovert met haar accordeon, aldus Frans.

Henri van Velzen kondigt nieuwe single ‘Ik zag haar daar’ aan
02-04-2017 11:48:00

Binnen afzienbare tijd verschijnt de nieuwe single ‘Ik zag haar daar‘ van Henri van Velzen. Volgens Henri valt dit lied in dezelfde categorie als ‘4 vrienden’ en ‘Een vriend is pas een vriend’, welke geschreven zijn door Paul Schabbink. ‘Omdat beide singles het goed hebben gedaan en nog steeds veelvuldig te horen zijn bij RADIONL heb ik Paul gevraagd of hij nog iets voor mij kon betekenen’, vertelt Henri. Er zit volgens de uit Zwolle afkomstige zanger een prachtige verhaallijn in. ‘Het gaat over Rosalien. Die zag ik na 20 jaar terug en ze was niets veranderd. 

Kian Derry & Monique Heegen samen in duet
01-04-2017 16:36:00

Kian Derry & Monique Heegen hebben allebei een solo carrière en timmeren allebei druk aan de weg. Tijdens de album opnames van Kian kwam producer Martin Sterken op het idee om samen een duet op te nemen met Monique Heegen. Dit ook met als doelstelling om Nederland met Belgie te verbroederen. En bijzonder genoeg klikte het direct. Er is zelfs een bijzondere vriendschap uit ontstaan. Het bijzondere nummer staat op het album “Onverwacht “ van Kian Derry dat in oktober werd gelanceerd.

Nieuwe single voor Björn Litjes
01-04-2017 10:17:00

Tijdens de JC Event muziekreis naar Winterberg welke tussen 24 en 27 maart jl. plaatsvond presenteerde Björn Litjes z’n nieuwe single ‘Maak wat van je leven’. Het liedje waaraan Kees Tel en Björn weer intensief samenwerkten, is met heel veel enthousiasme ontvangen.  Björn weet zich al vijf jaar gesteund door een vast team die gezamenlijk bouwt aan zijn muzikale carrière. Jolanda Clement van JC Event/JC Records, is vanaf dag-1 betrokken nadat Björn in 2013 besluit zijn muzikale loopbaan solo te vervolgen.

Danny Zuijderwijk vraagt zijn vriendin Kimberley ten huwelijk
01-04-2017 10:00:00

Danny Zuijderwijk heeft zijn vriendin Kimberley ten huwelijk gevraagd. De Leidse volkszanger deed dit vrijdagavond tijdens zijn albumpresentatie bij Koetshuis de Burcht. Tijdens de avond waren er optredens van Ray Benjamin, Max Muiderman, Rowena van Steenis, Wesley Ponsen en Donny van der Roest. Voor Zuijderwijk was het vrijdag een bijzondere dag. Naar de presentatie van zijn album ‘30’, werd hij die dag dertig, vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk en maakten de twee bekend dat ze hun eerste kindje verwachten.(Bron: UnityNL Fotocredits: Elmar Bus)

Frans Bauer reikt album uit aan Bob Offenberg
01-04-2017 00:22:00

Op zondag 28 mei 2017 is het dan zover, dan zal Bob Offenberg zijn lang verwachte album gaan presenteren waar maar liefst 15 nummers op komen te staan. Dit wilt hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan en daarom zal er een waar feest van gemaakt worden. Bob zal deze middag veel vrienden van hem uit nodigen om met zijn allen dit album spectaculair te lanceren. Onder andere: Django Wagner, Henk Dissel, Frank van Etten, Ray Benjamin, Jan van Est, Marco den Hollander en niemand minder dan zijn grote idool Frans Bauer zal dit album uit gaan reiken en zelf ook de zaal op zijn kop gaan zetten. Voor deze avond zijn zowel VIP-kaarten á €125 (alleen te verkrijgen via: management@boboffenberg.nl) als reguliere zaalkaarten beschikbaar. De zaalkaarten zijn te koop voor € 25,00.  

Harten 10 lanceert aanstekelijke single 'Twee witte paarden'
31-03-2017 19:40:00

Harten 10 dendert maar door en langzaam wordt het landelijk aanzien steeds groter en zijn ze niet meer weg te denken op diverse grote evenementen.  Nu komt het duo met voor hen, een nieuwe single. Het is een Duitse cover, heet  'Twee witte paarden’’  en is een productie van Martin Sterken voor CD Hal Ruinen.  Het aanstekelijke nummer staat op het nieuwe album 'Bestemming Bekend'  dat vrijdag 7 april zal uit komen. Hier aan vast zit hun eigen Theater optreden  wat wordt gehouden in Kampen. Kortom;  'Harten 10 staat niet stil en we zullen blijven gaan' , aldus Martien en Tineke.

Lytse Hille heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
31-03-2017 19:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 april is dat ’24 Billen’, de nieuwe single van Lytse Hille. Het gaat om een humoristisch liedje over een groep vrienden die tijdens een ‘wandeling’ door Amsterdam in een bananenbar terechtkomt. Ze zien daar twaalf meiden die 24 prachtige billen tonen. De avond kan niet meer stuk, maar kost ze wel een klein kapitaal. De tekst is geschreven door Emile Hartkamp, het nummer zal later dit jaar verschijnen op het nieuwe album van Lytse Hille. 

Wendy Rivers kan vergeven niet vergeten
31-03-2017 11:10:00

De veelzijdige zangeres Wendy Rivers uit Landgraaf heeft een jarenlange ervaring in de muziek. Ze heeft door heel het land met verschillende bands gewerkt. Ook heeft ze met veel succes aan verschillende talentenjachten meegedaan. Ze heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uit gebracht. Nu presenteert ze weer een nieuwe Nederlandstalige Single “Ik kan vergeven niet vergeten”  Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al hits schreef voor Corry Konings, Dennie Christian, Harten 10 e.v.a.. 

UnityNL organiseert op 27 april 'Het familiefeest van Leiderdorp'
31-03-2017 10:12:00

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2017 organiseert UnityNL 'Het familiefeest van Leiderdorp' op het plein bij winkelcentrum 'Winkelhof'. Van 13.00 uur tot 19.30 uur zijn er doorlopend optredens van Daantje, Matthijs Koning, Kees Versluys, Colinda, Wesley Ponsen, Marco de Hollander, Danny Vermeer, Donny van der Roest, Bob Offenberg, Rick Melissen, Henk Stelte, Danny Terp, Roy van Hemert, Marco van Konts, Anno Britting, Marcel de Nijs, Randy Blommaert, Francois Pieters, Naomi, Robert van Hemert, Danny Zuiderwijk en Arthur van Steijn. Diverse presentatoren van het populaire radiostation verzorgen die dag eveneens live radio vanuit het winkelcentrum. De entree is geheel gratis. Meer info: www.unitynl.nl 

'Toch blijf ik altijd dromen'.... Duetsingle Elz Bakker & Rinus Ponsen
30-03-2017 13:05:00

De gerenommeerde artiesten Elz Bakker en Rinus Ponsen hebben samen de duetsingle 'Toch blijf ik altijd dromen' opgenomen. Elz en Rinus zijn allang geen onbekenden  in de artiestenwereld en hebben ieder al menig succesvolle single op hun naam staan. Nadat ze er achter kwamen dat hun stemmen goed bij elkaar pasten besloten ze samen het duet van Vicky Leandros en Tony Christie in een nieuw, Nederlandstalig jasje te steken. Het resultaat mag zeer geslaagd genoemd worden, dankzij de voortreffelijke productie van Tom Peters en Hans Aalbers.

Debuutsingle voor Corné van Meer
30-03-2017 10:21:00

Corné van Meer afkomstig uit het Brabantse Heerle is geboren in 1964 en heeft de muzikale weg naar producer Mario Veltman gevonden! De altijd goedlachse Corné heeft de afgelopen jaren al vele feesten en partijen opgevrolijkt met zijn altijd gezellige optredens. Tijdens deze optredens brengt hij dé hits van het moment. En nu kan hij daar zijn debuutsingle ‘Waarom ben jij nog niet van mij’ aan toevoegen. Deze single die eveneens is geschreven door Mario Veltman ligt goed in het gehoor en zal menig dansvloer gaan vullen. 

Olav Hesselmans schrijft 'Ga maar weg' voor Henk Kamphuis
30-03-2017 10:04:00

Henk Kamphuis is geboren in Utrecht en tegenwoordig woonachtig in Maarssenbroek. Henk zit al heel wat jaren in het artiestenvak en heeft in de loop der jaren diverse eigen singles uitgebracht  Afgelopen vrijdag presenteerde hij z'n nieuwe single 'Ga maar weg'. Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans die eerder al hits schreef voor Corry Konings, Dennie Christian, Duo Harten 10 e.v.a. De muziek is geproduceerd door Bryan Stelten van Artists Choice en de single is opgenomen in zijn studio te Hoensbroek.

Muzikale duizendpoot Fred van Gerven lanceert 'Wat een nacht'
30-03-2017 09:45:00

Fred van Gerven zet een belangrijke stap in zijn muzikale carrière: zijn nieuwe single ‘Wat Een Nacht’ brengt hij uit bij platenmaatschappij Zebra Music! Fred van Gerven is geboren in Schiedam en is sinds twaalf jaar actief in de muziekbusiness. Onder andere als geluidsman van bekende Nederlandse artiesten en later als feest DJ. In 2014 komt de debuutsingle ‘Niemand Zal Mijn Tranen Zien’ uit en niet onverdienstelijk! Regionale en lokale radiozenders draaien de single veelvuldig en ook het aantal optredens in het land groeit. 

Danny Zuijderwijk steekt 'Liefde' van Willy Alberti in nieuw jasje
30-03-2017 09:41:00

Danny Zuijderwijk uit Leiden wordt 31 maart 30 jaar, een mooie leeftijd om terug te blikken, maar vooral om met een frisse blik naar de toekomst te kijken. Danny meldt dat hij na een voor hem persoonlijk moeilijke periode, waarin veel heeft tegen gezeten, toch besloten om te gaan werken aan een nieuw album. Een album waarin hij al z'n gevoelens en ideeën heeft verwerkt . Alles zit erin verdriet, blijdschap, hoop en vooral veel liefde. Na maanden hard werken is het gelukt om al deze gevoelens om te zetten in muziek.

Officiële fanshop Bökkers geopend
30-03-2017 09:30:00

Vandaag is de officiële fanshop van de rockband Bökkers geopend in Heino. De Smulbaai in Heino is de plek waar fans terecht kunnen voor o.a. merchandise en exclusieve items van de band. In Heino en omstreken is De Smulbaai een bekend adres voor de verkoop van o.a. festivaltickets. Sinds vandaag is daar dus een fysieke Bökkers fanshop bijgekomen.

Franky Falkon presenteert single met realistisch verhaal dat zich afspeelt in Amsterdam
30-03-2017 09:26:00

Franky Falcon ziet 2017 rooskleurig tegemoet! Na het vieren van zijn 25-jarig artiestenjubileum en het succesvolle duet ‘Verboden Liefde’ (300.000 views op Youtube) met de eveneens uit Den Bosch afkomstige Charelle, is het tijd voor een compleet nieuwe solo single! Een single geschreven door Jheron van der Heijden en geproduceerd door Mario Veltman. ‘Wat Kan Het Me Schelen’ is een bijzondere single. Een single met een realistisch verhaal dat zich afspeelt in Amsterdam.

Nieuwe single van Frits Broer heeft een tikkeltje meer pit dan z'n debuutsingle
29-03-2017 21:56:00

‘We draaien om de waarheid heen’ is volgens Frits Broer een single met meer ballen. De opvolger van ‘Nu of ooit’ is stoerder geworden, maar bevat wel een lieflijke tekst.  De nieuwe single ‘We draaien om de waarheid heen’ heeft volgens Frits Broer, in vergelijking met de vorige single, meer ballen gekregen. “Muziek, arrangement en stijl is net wat stoerder.”, aldus de zanger. De single ‘Nu of ooit’ was voor Frits een goede debuutsingle, maar de opvolger moest een tikkeltje meer pit hebben.

BLØF lanceert samen met Typhoon ‘Wereld van verschil’
29-03-2017 21:44:00

Na een lange tijd niets uitgebracht te hebben, is BLØF samen met Typhoon terug met de nieuwe single ‘Wereld van verschil’. De door soul en hiphop geïnspireerde track kunnen we zien als een oproep tot verdraagzaamheid. Het is de allereerste single van hun volgende album ‘AAN’ welke in drie etappes uitkomt en is geproduceerd door Dries Bijlsma, producer van oa Typhoon. Eind april volgen nog vier liedjes en op 19 mei verschijnt het album.

Martijn Stam druk met promotietour i.v.m. nieuwe single 'Regenboog'
29-03-2017 21:37:00

Ter promotie van zijn nieuwste single 'Regenboog', die onlangs werd gelanceerd was de Hillegomse zanger Martijn Stam op dinsdag 28 maart te gast in de studio van RADIONL in Sneek. Hessel Wijkstra ontving de Hillegomse zanger samen met zijn maatje Freek Meijer, die een van zijn sponsors is en zelf ook zingt. Hij zong tijdens de singlepresentatie van Martijn Stam en de presentatie van deze muzikale happening was in handen van Hessel Wijkstra. Martijn Stam timmert alweer heel wat jaartjes aan de muzikale weg. 

Wesly Bronkhorst slaat met ‘Steeds als jij me aankijkt' nieuwe weg in
29-03-2017 21:30:00

Wesly Bronkhorst laat met z'n nieuwe single ‘Steeds als jij me aankijkt' maar weer eens horen dat hij meer is dan alleen de feestzanger die met zijn optredens iedere kroeg feesttent op z’n kop weet te zetten.Toch slaat hij met deze nieuwe single een andere weg in en laat hij horen dat hij met zijn unieke stemgeluid ook een ballade fantastisch kan overbrengen. Een prachtige productie die ons alvast meeneemt naar het Concertgebouw van Amsterdam waar hij op 15 mei zijn 15 jarig artiesten jubileum groots gaat vieren met een eenmalig groots concert. 

'Kijk'......nieuwe single van Michael Oomen
29-03-2017 09:40:00

Michael Oomen zich met zijn nieuwste single 'Kijk' van een geheel andere kant muzikale kant zien. Het nummer lonkt nadrukkelijk naar de discotijd van de jaren tachtig. Frank Verkooyen en Femke Reuvers schreven de tekst en de opname vond plaats in The Boom! Music studio te Breda. Werkelijk alles is live ingespeeld op deze moderne en dus dansbare meezingplaat, uitgebracht door Double You Music in samenwerking met Nationale Artiesten Parade.

Nieuwe single van Dana Winner is getiteld 'Duizend jaar'
28-03-2017 23:48:00

Vlak voor de start van het nieuwe seizoen van het Vlaamse muziekprogramma  'Liefde voor Muziek' wordt de nieuwe single 'Duizend jaar' van Dana Winner gelanceerd. De Nederlandstalige tekst voor dit nummer, oorspronkelijk van de Amerikaanse Christina Perri, werd geschreven door Saskia Vanderheyden. Ook voor de fans in Zuid-Afrika is er goed nieuws: er is van het nummer ook een Zuid-Afrikaanse versie opgenomen. Die versie komt op het album 'Pure', dat daar normaal gezien in juli verschijnt.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: