RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Pet en John scoren carnavalshit van 2017 met “Is dat je helm?”
12-01-2017 09:50:00

Iedereen is druk bezig met één van de belangrijkste goede voornemens elk jaar, namelijk de kilo’s van afgelopen jaar kwijtraken. Pet en John helpen dit goede voornemen vakkundig om zeep met de opmerking “Is dit je helm of heb je een bierbuik?”. Elk jaar weet dit Brabantse partyduo iedereen weer te verassen met een hit van top niveau. Aan afwisseling geen gebrek als je hun hits beluistert als “Nasibal”, “We drinken met z’n allen”, “Zullen we nog een borreltje nemen” en als slot de hit van afgelopen jaar “Tante Riet”.

Nieuwe single voor Marco de Ruijter getiteld 'Twee ringen'
11-01-2017 22:05:00

We leerden hem kennen als Marco Lorenzo, maar na een stille periode kwam hij terug onder zijn eigen naam Marco de Ruijter. Onder die naam kenden we hem al als tekstschrijver. Hij schreef voor Jeroen Stevens in 2011 het liedje "Jij". Er kwam een verhuizing, trad in 2013 in het huwelijk met zijn Wendy en daarna pakte hij de draad weer op. Hij kwam terug met zijn single "Een oude muzikant" en trad weer  regelmatig op in het land, maar een nieuwe single bleef even uit.

Zanger Blacky zet aantal clips online
11-01-2017 21:47:00

Wim Keurentjes is sinds 2015 eigenaar van Hotel Am Park in het Duitse Fredeburg. Hij heeft hiervoor een aantal jaren voor een baas gewerkt in dezelfde branche, maar dit was een kans die hij niet kon laten gaan. Ook is hij al ruim 50 jaar actief in de muziekwereld onder de naam "Blacky". In zijn hotel speelt muziek ook een grote rol en worden er regelmatig muziekavonden georganiseerd. Tijdens deze muziekavonden laat hij zijn muzikale klanken ook horen. 

Ray Smith gaat op de Hollandse tour
11-01-2017 19:05:00

Ray Smith en Rood-Hit-Blauw zijn verheugd te kunnen melden dat er zojuist een meerjarig contract is afgesloten in Amersfoort. Ray die al geruime tijd actief is als zanger besloot na een onderhoud met Laurens van Wessel (Studio Wesco) tot het opnemen van een Nederlandstalige single. De door Laurens geproduceerde single is de 1e Nederlandstalige single van Ray, die voorheen actief was met voornamelijk Indisch repertoire. Een tipje van de sluier…..Het liedje is getiteld “Zonnestralen” 19 april 2017 a.s. is een dag om in de gaten te houden!

René Froger vertelt in tweedelige special over zijn leven en carrière
11-01-2017 17:16:00

In de tweedelige special ‘Het verleden kruist het heden’ vertelt René Froger in een openhartig interview, over zijn leven en carrière. Over het bij toeval ontstaan van één van zijn grootste hits, 'Alles kan een mens gelukkig maken' in 1989. Over het moment dat hij verliefd werd op zijn vrouw Natasja, over de muzikale erfenis van zijn ouders Bolle Jan en Mien Froger, over de derde generatie zangers, zijn zoon Danny, en het emotionele concert voor zijn vijftigste verjaardag in Carré.

2017 wordt voor Gyna het jaar van de duetten
11-01-2017 11:56:00

Niet één, maar twee duetten en een nieuwe solo single wil Gyna in 2017 uitbrengen. Met wie ze dat gaat doen is nog even een geheimpje. Zoals de plannen nu op tafel liggen duikt ze de studio in met een zangeres en een zanger. Het zou volgens de zangeres uit De Westereen zo maar kunnen dat er een nieuwe duo uit ontstaat. Gyna denkt er over om ook een iets andere richting in de muziek te gaan proberen. ‘Al mijn voorgaande singles waren allemaal best uptempo. Ik wil een keer een iets rustiger nummer proberen. 

‘Zoenen met een dikke’ van Die Bolle valt op tussen alle carnavalsgedruis
11-01-2017 00:00:00

Die Bolle kan z’n borst natmaken. Het is voor het eerst, en waarschijnlijk ook voor het laatst dat hij een single uitbrengt. Achter Die Bolle schuilt Dennis Verwei. In het dagelijks leven is hij eigenaar/directeur van transportbedrijf Trans World Express uit Zwanenburg. Daarnaast beheert hij de website MokumNL.nl en verzorgt oa. het management en de boekingen van de talentvolle zanger Dennis Alberti. Die Bolle laat weten dat hij al een jaartje of zes roept dat hij uit gekkigheid een carnavalssingle wil uitbrengen.

Nederpopzanger Peter Elders brengt twee nieuwe singles uit op één schijfje
10-01-2017 19:38:00

Nederpopzanger Peter Elders brengt op 11 januari 2017 maar liefst twee nieuwe singles uit op één schijfje. Het is de tweede release die Peter Elders uitbrengt met platenmaatschappij Indieplant. Na de single ‘Liefde maar dan anders’, zijn de verwachtingen rond de double hooggespannen. Peter: “Ik heb alle vertrouwen dat zowel deze release als bijbehorende tour een groot succes wordt.” Nieuw is de samenwerking met topmuzikanten Maarten de Groot (Studio M-Works) en Lloyd Philippo, die medeverantwoordelijk zijn voor de invulling van het muzikale gedeelte. 

Guney van den Oetelaar begint 2017 goed met 'Zij zoekt haar eigen vader
10-01-2017 19:22:00

Met "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" lanceert de uit 's Hertogenbosch afkomstige 30 jarige zanger Guney van den Oetelaar zijn nieuwe single. Eerder wist hij al de aandacht op zich te wekken met de in 2015 verschenen single "Dans Toch Met Mij".  Voor "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" ging Guney in zee met het Hit It! Music en onder leiding van het productieteam Sonic Solutions kwam deze single tot stand. Showtime Den Bosch verzorgde tevens een prachtige videoclip. Al met al lijkt niets Guney van den Oetelaar in de weg te staan om 2017 goed te beginnen. 

'Wie zeurt krijgt ’n beurt'.....nieuwe single van Jan Koevoet en Petra van Zundert
10-01-2017 19:02:00

Begin 2014 bracht Jan Koevoet zijn carnavalsingle uit met de titel 'Met je muts in de wind'. In de aanloop naar carnaval 2017 brengt hij, nu samen met Petra van Zundert en onder de kreet "FEESJUH?", een nieuwe single uit waarmee het duo hoge ogen hoopt te gooien tijdens het feestgedruis rond het komende carnaval. De titel van de nieuwe single is 'Wie zeurt krijgt 'n beurt'. Eerder bracht het tweetal als duo uit Jij bent zo mooi om van te houden''  en  'Wat is liefde'. Jan en Petra zijn zelf verantwoordelijk voor de tekst en de muziek.

Charlène keert met 'Denk ik aan jou' terug naar de sound waar het allemaal ooit mee begon
10-01-2017 18:45:00

In 2000 maakte Nederland kennis met de Tilburgse Charlène. Haar debuutsingle zorgde gelijk voor televisieoptredens en gastoptredens bij concerten van Frans Bauer en Marianne Weber. Vanaf dat moment zigzagde ze succesvol tussen de schoolbanken en het podium. Anno 2017 is Charlène een volwassen vrouw met een imposante carrière, vier albums en een reeks hitsingles. In 2016 hernieuwde zij de samenwerking met producer Manfred Jongenelis, die terstond met haar het moderne 'Mijn hart kent geen geheimen' opnam.

Dirk Meeldijk & Dennis Jones nemen samen carnavalslied op
10-01-2017 14:21:00

Dirk Meeldijk & Dennis Jones hebben hun krachten gebundeld voor het carnavalsnummer "Heel De Kroeg Op Stelten". Frank van Kempen uit Nieuwkuijk schreef dit lied, en Frank verdiende reeds zijn sporen als liedjesschrijver van diverse carnavalsliedjes. O.l.v. poducer Kees Tel werd het lied in een pakkend arrangement gestoken. In Café De Pul in Nieuwkuijk werd een bijpassende videoclip geschoten welke inmiddels te bewonderen is op de bekende clipkanalen.

'Alleen met Carnaval'.....nieuwe Nederlandstalige single van Die Spatzl
10-01-2017 11:51:00

In november 2015 namen 'Die Spatzl' deel aan het begeerde Schlager & Volksmusik Wettbewerb genaamd Schlagerdiamant te Wenen in Oostenrijk. Als eerste en als enige Nederlandse deelneemsters waren de dames vertegenwoordigd in de Finale van Schlagerdiamant, waarbij ze in de categorie Schlager de eerste plaats behaalde. Een geweldig resultaat wat 'Die Spatzl' naast veel publiciteit ook veel optredens heeft opgeleverd in Oostenrijk en Duitsland. Uiteraard vergeten ze hun eigen land niet en dit jaar komen ze met een Nederlandstalig feestnummer.

Duo Knotsgek lanceert 'Laat het feest maar snel beginnen'
10-01-2017 09:25:00

Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter van vorig jaar "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"? Ook in 2017 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Laat Het Feest Maar Snel Beginnen".

Ellen Jannink's nieuwe single is getiteld 'De weg naar jouw hart'
09-01-2017 20:39:00

Zaal Ripperda in het Overijsselse Den Nul is zondagmiddag 22 januari het decor voor de feestelijke presentatie van 'De weg naar jouw hart', de nieuwe single van Ellen Jannink. Een nieuwe mijlpaal in de carriere van de sympathieke zangeres uit Den Nul. Een dag later volgt de landelijke presentatie en is Ellen live te gast bij RADIONL. Al van jongs af aan staat het leven van Ellen Jannink in het teken van zingen en muziek. Begonnen in de pop rock coverband 'Asylum', trad ze regelmatig op en was ze onder meer te gast bij RTV Oost en radio Veronica. Na ruim tien jaar Asylum besloot Ellen zich helemaal te richten op haar gezin. Optreden deed ze uitsluitend bij bijzondere gelegenheden en in diverse samenstellingen met diverse andere artiesten. Zo stond Ellen in 2008 en 2011 op het podium van de 'IJsselproms' in Olst: een groot muzikaal evenement. 

Nieuwe single van Paul de Laat zit vol met clichés
09-01-2017 19:48:00

Paul de Laat is al jaren een vaste waarde in het feest circuit. Zijn eigen feesthits met titels als; Siliconen bumpers, Hé waar gaat dat biertje heen en Troela oh troela worden ieder jaar weer veelvuldig gedraaid op een feestje. Aan dit rijtje heeft hij dit jaar weer een nieuwe feesthit toegevoegd met de titel; “In de growshop”! Een knotsgekke single met heel veel humor over een actueel onderwerp met een hele commerciële beat. Zoals de titel al verraad zit het nummer vol clichés over een zolder vol plantjes dat op een heel grappige manier is geschreven.

‘Meezingmedleys Volume 1' van Helemaal Hollands verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
09-01-2017 19:33:00

“Het album dat al jaren in ons hoofd zit is eindelijk een feit”, zo laten Carlo en Leo van Helemaal Hollands weten en: “Samen met Hanz Beekman, Frank Verkooyen en de The Boom Music Studio's hebben we een super album opgenomen in Engels-, Duits- én Nederlands talig. Een leukere start van dit nieuwe jaar is voor ons haast niet denkbaar”, zo vervolgen de heren. Afgelopen november verscheen, eveneens uit The Boom! Music en via Nationale Artiesten Parade, hun huidige single ‘Wie geeft er nog een rondje?’. 

Rangel Silaev biedt met Internationale thuisconcerten uniek podium voor jong talent
09-01-2017 19:26:00

Rangel Silaev is een jong pianotalent van 16 jaar en studeert op dit moment aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zijn prijzenkast bevat al een indrukwekkend aantal onderscheidingen waaronder de 1e prijs van het Internationale Novak concours in Tsjechië in 2016. Ondanks zijn drukke leven heeft hij sinds kort, samen met zijn zeer betrokken moeder, "Stichting Stemvork" opgericht (www.stemvorkvenray.nl). Deze Stichting heeft als doel om jonge musici  zoals Rangel een podiumkans te geven en zich verder te bekwamen door middel van masterclass lessen, samen te spelen in een ensemble en te werken aan nieuwe vormen van muziek, bijv. de combinatie van elektronische muziek met klassieke composities, etc. 

Mooi Wark brengt met 'Drink een bier met Pa' ode aan alle vaders
09-01-2017 19:10:00

De nieuwe single van Mooi Wark ‘Drink Een Bier Met Pa’ is nu uit en afkomstig van het recent verschenen album ‘D’r Op Of Gien Vreten’. Deze ode aan alle vaders van de wereld is wederom een prachtig ‘middle of the road nummer’ geworden. Soms wil je niet toegeven dat hij het beter weet dan jij, maar naarmate je ouder wordt en je zelf papa wordt, kan je niet anders dan zeggen: hij had toch wel gelijk. Het is een heerlijk singer-songwriternummer in de stijl van Creedence Clearwater en John Fogerty met een vleugje Southern rock. 

Vlaamse Zanger Paco Garcia terug van weggeweest
09-01-2017 09:06:00

Paco Garcia is geen onbekende in de Vlamse artiestenwereld. Hij doorzwom zeer vele wateren wat dit betreft. Zijn deelnames aan verscheidene wedstrijden, waaronder X-Factor zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan, Onder leiding van Liliane St. Pierre behaalde hij een mooie 4de plaats.  De single die volgde 'De Roos' sloeg goed aan. Paco storte zich toen in het nachtleven, opende een café en de muzikale carrière kwam een beetje in het slop. Maar het muziekvirus brand natuurlijk hevig, het café stopte en Paco gooide zich volledig terug op zijn zangcarrière. 

Toppers van Oranje zondag 22 januari te gast bij ‘De Raayberg’ in Bergen op Zoom
08-01-2017 19:53:00

Ruim 50 Nederlandstalige Top Artiesten zijn op zondagmiddag 22 januari  a.s. te bewonderen tijdens de tv-opnamen van Toppers van Oranje bij Zalencentrum ‘De Raayberg’ Antwerpsestraatweg 267, in  Bergen op Zoom. Het 4 uur non-stop Nederlandstalig Mega Feest  inclusief de opname van de carnavalsparade begint om 14.00 uur. Het is daarom aan te raadzaam om ook carnavalskleding mee te nemen.   De presentatie is in handen van de Brabantse presentator Ivo Franklin. Niets wordt aan het toeval overgelaten, alle bezoekers zullen aan de hand worden genomen door de vaste DJ van Toppers van Oranje, DJ Bompa, die vanaf het begin zorgdraagt voor de juiste stemming en tussen de opnames door de stemming erin zal weten te houden. 

Volgens Duo Kwats Ft. Wim Florack doet 'De eerste keer altijd zeer'
08-01-2017 12:16:00

Duo Kwats en Wim Florack hebben voor de gelegenheid (carnaval) de handen in elkaar geslagen. Voor ’n keertje eens wat anders !! Duo Kwats Ft. Wim Florack. Tijdens een van de vele gezellige ontmoetingen in de studio van Jurgen Kuppens is het idee ontstaan. 'De eerste keer doet altijd zeer', zo heet de nieuwe single van dit gelegenheids trio. De single is goed ontvangen en de positieve reacties  zijn dan ook veelbelovend. Het is een echt feestnummer geworden, en 'De eerste keer doet altijd zeer'  is iets wat lekker blijft hangen en gemakkelijk meezingt.

André Hazes Jr in de HMH/AFAS Live
08-01-2017 11:49:00

Kleintjes worden groot...Dit "kleintje" is al groot én gaat nog veel groter worden! Geweldig om te zien, maar vooral ook te horen dat het hem heel goed gaat. Naast zijn eigen hits, Leef!, Niet Voor Lief, Hé Ouwe en Wat Is De Waarheid zong hij ook vele hits van zijn vader. Ook de mooie bonustrack van het album Leef! De Stilte, De Laatste Keer, Als Jij Dat Wilt en Weet Dat Je Welkom Bent kwamen als eigen werk voorbij. Uiteraard mocht zijn nieuwe single Ik Haal Alles Uit Het Leven niet ontbreken tijdens het 1e uitverkochte HMH/AFAS Live.

Vrijkaarten voor Hollands Feest
07-01-2017 11:57:00

Op zaterdag 11 maart kun je weer helemaal uit je dak gaan bij het oergezellige Hollands Feest in het Event Plaza in Rijswijk. Ook bij deze editie is er een geweldige line-up, met optredens van topartiesten als André Hazes jr., O'G3NE, Henk Dissel, John West, Lange Frans, Mario Mulder, Bertha Verbeek, Peter La Haye, Nick Koot en DJ Michelski. Tickets en zijn te koop bij Primera of te bestellen op hollands-feest.nl. Koop je kaarten snel, want ze kosten op dit moment slechts € 20,-. De prijs gaat binnenkort stijgen naar € 25,- en uiteindelijk € 29,50! 

Dennis Alberti heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-01-2017 15:55:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 januari is dat ‘Alleen voor jou’, de nieuwe single van Dennis Alberti. Samen met zijn vaste team (tekstschrijver Tony Anderson, producer Ger Oerlemans, gitarist Marcel Fisser en Dennis Verwei van MNL Entertainment) is Dennis erin geslaagd om de sound die gecreëerd was voor z’n eerste twee singles door te zetten in dit uptempo nummer. ‘Alleen voor jou’ gaat over een man die alles voor zijn vrouw over heeft. Het refrein zal bij veel mannen bekend in de oren klinken.

Colinda en Daisy op zoek naar een man….
06-01-2017 15:40:00

Met de carnaval in aantocht kan het niet anders dan dat de nieuwe single ‘Waar is die man’ van Colinda en haar dochter Daisy veelvuldig te horen zal zijn in de talloze uitgaansgelegenheden. Het is een Nederlandstalige bewerking van een Duitse cover die door haar vaste producer Harald Queens onder handen in genomen. Het nummer kreeg ook een plek op het album ’30 Jaar Colinda’ welke in 2016 gelanceerd werd. ‘Het bleek dat het lied al door meerdere artiesten was opgenomen. Dat wisten we helemaal niet. We hebben er echter geen spijt van.

Vierde editie FeestBeesten vindt plaats op 24 maart 2017 in Rheden
06-01-2017 11:41:00

Op vrijdag 24 maart 2017 vind alweer de vierde edite van FeestBeesten plaats.  Na 3 uitverkochte editie lijkt het erop dat het evenement aan populariteit blijft groeien.  In 2017 viert de organisatie zijn 2 jarig bestaan en zal tijdens de 5e jubileum editie worden uitgepakt. Kom op 24 maart genieten van een beregezellig feest en top optredens van Django Wagner, Henk Dissel, John West, Joey Hartkamp, William Bonne, Emile Hartkamp en DJ Sander Galaxy. Volgens een enquête van FeestBeesten blijkt dat Nederlandstalige muziek populairder dan ooit. Onlangs deden meer dan 1.500 mensen mee aan de enquête. Het evenement deed onderzoek naar de behoeften en wensen van het uitgaand publiek. Ruim 85% van alle deelnemers gaf aan het liefst evenementen te bezoeken die Nederlandstalige muziek draaien. 

Nieuwe kansen voor Marco Schouten in 2017
06-01-2017 11:30:00

2017 staat voor Marco Schouten in het teken van nieuwe kansen en die kansen heeft hij direct aangegrepen. Hij is een samenwerking aangegaan met Lucas en Gea en zijn nieuwe single ‘Hotel engel’ is opgenomen bij Niels Lingbeek. In 2017 hoopt Marco Schouten op meer nieuwe kansen. Hij zingt al met al zo’n 11 jaar, maar is altijd op zoek naar wat nieuws. De eerste stap die de zanger heeft gemaakt, is een samenwerking aangaan met Lucas en Gea. Zij gaan hem, waar nodig is, steunen en begeleiden in zijn muzikale carrière en verboeken. 

2 Kleine Kleutertjes Deel 1 APP Release
05-01-2017 16:24:00

Na het overweldigende succes van ‘2 Kleine Kleutertjes Deel 1’ is nu eindelijk de app beschikbaar in de Appstore en Google Play Store. De app is de interactieve versie van het boek. Niet alleen vind je alle 15 liedjes en bijbehorende teksten in de app, maar kun je nu ook kiezen voor de karaoke versie om uit volle borst mee te zingen. De app is o.a hier te downloaden! Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om samen met Monique een speciaal project op te starten.

Ben van Hoof neemt lied op voor z'n vrouw
05-01-2017 11:29:00

In totaal traden de “Gebroeders Neus” 11 jaar samen op. Het duo, bestaande uit de broers Ron en Ben van Hoof (Artiestennaam BenooZ), mag dan misschien niet meer samen op de podia te vinden zijn, achter de schermen werken zij wel gezamenlijk aan beider solocarrières. Ron heeft inmiddels twee singles op zijn naam staan en nu treedt Ben in zijn voetsporen. Die laatste heeft een eigen studio met de treffende naam: “Muziekstudio Nose”. Hier worden orkestbanden geproduceerd en covers in een nieuwe uitvoering gestoken.

Peter Polonaise houdt van zuipen
05-01-2017 02:10:00

Met gepaste en ongepaste trots preseert Peter Polonaise z'n nieuwe single 'Ik hou van zuipen'. Hij voelt zich overal thuis, slaapt in hostels, heeft een kipcaravan in Sittard en een tuinhuisje in Terneuzen. Afgelopen jaar hebben we al even met Peter kennis kunnen maken door de doldwaze videoclip van zijn kennismakingsnummertje “We drinken door”. Riekend naar het gele nat, wat Peter Polonaise het liefst 365 dagen in het jaar naar binnen kegelt, heeft hij met een flinke klap van de molen z’n prachtige stem laten gallen voor zijn oer-Hollandse carnavalskraker.

‘Party On A Boat’ op zaterdag 25 maart 2017 in Drimmelen
05-01-2017 01:53:00

Zet zaterdag 25 maart muurvast in jouw agenda! Een geweldig feest op een unieke locatie, boordevol spetterend entertainment: ‘Party on a Boat’, 100% feestgarantie met DJ Willem de Wijs en The Pianoman & Friends. Willem de Wijs behoeft weinig introductie meer. Deze geweldige DJ zet in binnen- en buitenland menig feest volledig op zijn kop! Van de Griekse eilanden tot aan de grootste feestpaleizen en evenementen in ons kikkerlandje: Overal gaan de handjes in de lucht! Alsof deze topper nog niet genoeg is zal een wervelende Pianoshow het feest compleet maken! 

Aad Klaris, oftewel Lodewijck van Avezaath schrijft lied voor Lucas & Gea
05-01-2017 01:44:00

'Ogen zeggen meer dan duizend woorden' is de titel van de nieuwe single van Lucas & Gea. Het nummer is geschreven door de bekende hitschrijver Aad Klaris, oftewel Lodewijck van Avezaath. Hij is verantwoordelijk voor talloze hits van oa. Rika Jansen (Zwarte Riek), Ria Valk, André van Duin, Gerard Cox, Maywood, Renée de Haan, de Zangeres Zonder Naam en Bassie en Adriaan. Zo is hij ook de tekstschrijver van 'Hé ouwe gek' van Anita & Ed, 'Een beetje geld voor een beetje liefde' van  Angelique en ' 't Is moeilijk bescheiden te blijven' van Peter Blanker.

Max Muiderman helemaal terug met Karakteristieke en Meeslepende Smartlap
04-01-2017 11:06:00

Max Muiderman is een onvervalste Amsterdamse volkszanger, zeer geliefd en een artiest die al jaren meedraait in en rond onze hoofdstad. Een uiterst sympathieke zanger die geroemd wordt vanwege zijn bronzen stemgeluid. Typisch zo’n ouwe rot in het vak en bekend van hits als ‘Daar sta je dan’ en ‘Kleine crimineel’. Verder heeft hij de albums 'Kapones en stijl van nature', 'Ik ben zoals ik ben' en 'Max Muiderman' op zijn naam staan als ook de DVD 'Ik ben zoals ik ben'.

 

'Mij krijgen ze niet klein'....nieuwe single van Danny Terp
04-01-2017 10:53:00

Danny Terp uit Aalsmeer is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap! Danny is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles "Jij bent de liefste" en "Un dos tres". Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label. 

4Party komt met spraakmakend carnavalsnummer
04-01-2017 10:39:00

Jo Dinnissen en Ferry Janssen vormen samen feestduo 4Party. Ze komen allebei uit het plaatselijke carnavalsleven gelegen op de grens tussen Gelderland en Brabant. Op enig moment vonden zij het leuk om zelf liedjes op de bühne te brengen en hebben destijds een paar covertjes in een lokale studio opgenomen. ‘Daar is onze hobby mee geboren en in 2013 hebben we meegedaan aan  een lokaal schlagerfestival in Wijchen. Dat hebben we gewonnen’, vertelt Ferry Janssen.

Jettie Pallettie komt met speciale Carnavals Remix van ' ‘Nachts als niemand ’t ziet'
04-01-2017 01:45:00

Na de vele positieve reacties en het enthousiasme over de single ‘Nachts als niemand ’t ziet '  is er nu de speciale Carnavals Remix.  Een extra laagje feest en een weergaloze videoclip maken dit nummer bij uitstek tot een geweldige carnavalsmeezinger. Want is het niet zo dat de tekst van het nummer juist tijdens deze dagen wel eens zeer toepasselijk zou kunnen zijn. Wat is er dan lekkerder dan uit volle borst je uit te leven ?! De typische Jettie Pallettie sound zal dan ook tijdens de carnavalsdagen weer overal te horen zijn.

Pierre van Dam brengt ‘Dat Bruine Café’ opnieuw uit in verfrissend jasje
04-01-2017 01:34:00

Nadat Pierre van Dam in 1990 met een vertolking van ‘Zijn het je ogen’  van zijn neef Koos Alberts aan de soundmixshow meedeed is het balletje echt gaan rollen. In datzelfde jaar kreeg Pierre zijn eerste hit notering met zijn eigen nummer ‘Dat Bruine Café’. In de jaren daarna scoorde hij de ene hit na de andere. Vrijwel iedere liefhebber van het Nederlandstalige lied zingt ze allemaal uit volle borst mee. Op een gegeven moment was het even stil rondom de Amsterdamse volkszanger. In de zomer van 2014 maakten we  ‘hernieuwd’ kennis met Pierre. 

Het tweede album en de eerste tournee van de internationale schlagerband KLUBBB3 een feit
04-01-2017 00:00:00

Het project dat vorig jaar door de drie vrienden Florian Silbereisen (Duitsland), Jan Smit (Nederland) en Christoff (België) is opgezet, heeft zich in het afgelopen jaar tot één van de meest succesvolle schlager-acts van Duitsland ontwikkeld.  Degenen die dachten dat de in 2016 ontstane ‘Schlagerbooom’ een modeverschijnsel zou zijn, worden nu nadrukkelijk gewaarschuwd, want: jetzt gehts’s richtig los! De debuut-cd “Vorsicht unzensiert!“ veroverde in het begin van 2016 direct de internationale    album-charts – in vijf landen tegelijkertijd! 

Ultieme Karen Carpenter- vertolkster Toni Lee brengt legende tot leven
03-01-2017 13:05:00

Karen Carpenter was dé stem van The Carpenters en een grote ster met haar muziek en liefdesliedjes. Nummers als ‘We’ve Only Just Begun’, ‘Yesterday Once More’, ‘Only Yesterday’ en ‘Top of The World’ werden wereldwijd enorme hits. Deze evergreens worden in 2017 voor de eerste keer naar de Nederlandse theaters gebracht als eerbetoon aan deze fantastische vrouw. De ultieme Karen Carpenter-vertolkster Toni Lee is intussen een ware legende geworden waarbij de gelijkenis tussen Karen en haarzelf verbluffend te noemen is! A Tribute to Karen Carpenter is van 17 januari t/m 3 februari 2017 te zien in verschillende theaters door heel Nederland. Tickets zijn te verkrijgen via www.wereldtheater.com.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl