RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ronnie van Bemmel steekt 'Die Laaielichter' van Gerard Cox in nieuw jasje
06-04-2016 08:42:00

Hij droomde er als jochie al van om zanger te worden en dat lukte: “Dat is iets om heel erg trots op te zijn, dat is iets heel erg waardevols en iets waar ik iedere dag van geniet. Gewoon het leukste wat er is”, aldus Ronnie van Bemmel. Vorig jaar mei lanceerde de sympathieke in in Jutphaas geboren zanger zijn album ‘Iemand Anders’. Het bevat 15 liedjes waaronder ‘Laat me’, ‘Hier in mijn café’, ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Voor niets’ en het door Ronnie zelf geschreven, ‘Als ik nog een keer zou trouwen’.  

Ronald van der Woude & Aïsha lanceren 'Veel te kort, veel te jong'
05-04-2016 20:23:00

Aïsha kwam vorige maand met de single 'Geluk zit in de sterren' in duet met Terry West. Inmiddels heeft ze al weer een nieuwe eigen geschreven single uitgebracht samen met Ronald van der Woude. De titel van de gevoelige countryplaat is  'Veel te kort, veel te jong'. Het nummer is opgenomen in de studio van Terry West. Het duo Ronald & Aïsha timmert al 1,5 jaar goed aan de weg in het noorden van het land. Vorig jaar kwamen ze met de door Roy Otters geproduceerde single '7 lange maanden'. 

Alberto Nicolay brengt videoclip van nieuwe single als 1e in 3-D versie uit
05-04-2016 19:21:00

Met zijn prachtige single ‘Vader en Zoon’ dat vorig jaar uitkwam, bewees Alberto Nicolay dat hij ook héél goed in staat is dergelijke emotioneel geladen songs neer te zetten. Het leverde de zanger heel veel bijval op terwijl het lied ook nu nog door velen wordt omarmd. De muzikale carrière van deze in Purmerend woonachtige Amsterdammer, die in het dagelijks leven ondernemer is in o.a. vloeren, gaat terug naar de negentiger jaren. Destijds nam hij een Engelstalig album op met Tjeerd Oosterhuis dat bij onze oosterburen op de markt kwam. 

Nieuwe single van Grad Damen weer echt volks
05-04-2016 18:52:00

Met z’n nieuwe single ‘Dat zal ik jou echt beloven’ keert Grad Damen weer terug naar z’n roots. Van het uitstapje dat in 2015 gemaakt werd naar het vlotte Latino-achtige nummer ‘Van de avond maken wij een Fiësta’, heeft hij nog geen moment spijt. ‘Het was temperamentvol, had passie,  veel energie en bovendien een commerciële melodie. Samen met Emile Hartkamp & Norus Padidar is nu weer een echt volks nummer ontworpen’, vertelt Grad. ‘Het is een hele leuke plaat geworden. In eerste instantie was het de bedoeling om een paar vlotte singles achter elkaar te brengen.

Sjoerd Mertens neemt debuutsingle op in de studio van Frank van Etten
04-04-2016 16:45:00

Sjoerd Mertens is met Frank van Etten de studio ingedoken om zijn eerste eigen single te maken. ‘Maar dan kom ik terug’ is ontstaan uit deze samenwerking. Het nummer past bij Sjoerd en daarom wilde hij het graag uitbrengen. “Het is rustig, dansbaar en er zijn toch mensen die dit meemaken”, vertelt Sjoerd trots over zijn debuutsingle ‘Maar dan kom ik terug’. In eerste instantie was het een ballad, maar dit is toch aangepast naar een gemoedelijk tempo. Sjoerd wilde geen hoempapa, maar een dansbaar nummer en dat is gelukt.

Demy de Groot krijgt op bijzondere manier z'n nieuwe uitgereikt door Kim Holland
04-04-2016 16:35:00

Demy was gisteren het vrolijke middelpunt op zijn cd-presentatie die in het café van zijn opa Café Schieweg te Rotterdam werd gehouden. Klokslag 21.00 uur kreeg Demy op bijzondere wijze van Kim Holland het 'eerste exemplaar' van z'n nieuwe single 'Mijn hart' uitgereikt. Kim had de single tussen haar borsten verstopt en Demy moest deze er tussenuit vissen. Dat deed hij, zonder schroom haalde hij met zijn tanden het zilveren schijfje uit haar borsten...Het publiek vond het hilarisch.

Dé Grote 'Dana Winner Special Arena Show 2016' komt naar Losser
04-04-2016 12:17:00

Op zaterdag 9 juli 2016 komt de Belgische Diva Dana Winner met haar 14 muzikanten van de DW XL band o.l.v. Erik Vlasblom en een grote lichtshow naar het schitterende openluchttheater Brilmansdennen in het Twentse grensdorp Losser. Dana brengt op het podium de Grote “Dana Winner Special Arena Show 2016". Ze trakteert het publiek op 2 keer 50 minuten van haar grootste hits en meezing-nummers.  De veelzijdigheid van Dana en de passie waarmee ze achter de microfoon staat, laten het publiek van de eerste seconde tot de laatste noot genieten. Het wordt een concert om U tegen te zeggen, sprankelend en spetterend.

Marco de Hollander laat z'n fans weer genieten tijdens ‘Varen met de Sterren’
04-04-2016 12:00:00

Onder het motto ‘Varen met de Sterren’ hield Marco de Hollander op zaterdag 2 april zijn eerste editie van 2016. Opvallend was ook dit keer weer dat de boottocht weken voor aanvang was uitverkocht. “Het is jammer dat we vele fans teleur moesten stellen, maar er kunnen er nu eenmaal niet meer op de boot mee,” aldus Marco de Hollander. Vele fans stonden al vroeg op de kade aan de Hoorn te Alphen aan den Rijn, en als dan om 12.00 uur iedereen aan boord mag, is de sfeer direct goed.

Martijje wint Dagblad van het Noorden Streektaalprijs 2015
04-04-2016 05:29:00

De Drentse zangeres Martijje heeft vandaag de Dagblad van het Noorden Streektaalprijs 2015 gewonnen met haar vorig jaar verschenen cd 'Evenwicht'. Zij was de enige Drentse nominatie in de categorie muziek naast vier andere nominaties uit de provincie Groningen. De prijs werd uitgereikt in de theater de Winsinghhof in Roden. De jury spreekt in het juryrapport over een professionele, smaakvolle productie en looft de loepzuivere zang van Martijje en professionele, eigentijdse bijdragen van de deelnemende muzikanten. 

Laura van den Elzen weer door en ook succesvol bij RTL Late Night
03-04-2016 20:30:00

Laura van den Elzen heeft wederom de volgende bereikt in 'Deutschland Sucht Den Superstar'. Nog 1 ronde is Laura verwijderd van de grote LIVE Shows in Duitsland. Aan het einde van uitzending van afgelopen zaterdag werd Laura wederom aangekondigd voor de volgende en alles bepalende uitzending. Je ziet Laura in kort fragment tot het uiterste gaan met de song Total Eclips of the Heart van Bonny Tyler in een duel met Ramona, de spanning en druk is enorm. Het was een spectaculaire week voor Laura , het succes voor Laura in Duitsland blijft in Nederland niet onopgemerkt , afgelopen donderdag was Laura te gast bij RTL Late Night , ook Laura's idool Ilse Delange was aanwezig.

18 jarige Celine uit Helmond brengt Engelstalig nummer uit
03-04-2016 00:00:00

Celine is een 18 jarige vrolijke jonge dame uit Helmond die met beide benen keihard in het leven staat en al menig talentenjachten gewonnen heeft. Met haar geweldige stem weet ze menig mensen kippenvel te bezorgen met haar mooie repertoir. Celine heeft na enkele Nederlandstalige nummers nu eens de stoute schoenen aangetrokken en onder producer en tekstschrijver Mario Veltman een Engelstalig nummer op de markt gebracht met de titel 'Come On Now'. Ook is Celine een nieuwe weg ingeslagen met Manager Albert Leenders die haar brengt waar ze moet zijn

Jessica Malfait telt af voor singlepresentatie
02-04-2016 17:41:00

Op zondag 3 april 2016 presenteert Jessica Malfait haar nieuwe single ' Spreken is zilver, maar zwijgen is goud'. Het is een volks levenslied welke in een modern jasje is gestoken. Net zoals haar twee voorgaande singles 'Ik kan echt niet zonder jou' en 'Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ is dit lied geschreven door Jeffrey Weber. De presentatie vindt plaats bij Hotel-Café De Kwast in St. Willebrord. Meewerkende artiesten zijn: Manfred Jongenelis, Jack van Raamsdonk, Angesz, Bob Offenberg, Chris Haverman, Nick Koot, Driekes Hoekstra, Catherina Hulters en Christ Coppens. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 ( aan de deur € 12.50). Meer info over de kaartverkoop: www.jcevent.nl / 0416-313660/ 06-12963738.

Gemma van Eck helemaal terug in de muziekbusiness
02-04-2016 17:14:00

Na een periode van hard knokken is Gemma weer helemaal terug in de muziekbusiness waar haar passie ligt. 17 januari 2016 heeft Gemma een succesvolle theatershow gegeven ‘Back in business’ in de Aalsmeer studio’s. Nu is het moment voor haar nieuwe single ‘Let me be your friend’. Momenteel is Gemma van Eck druk bezig met de voorbereiding van haar eigen theatershow, ook is er druk overleg om de shows in Duitsland te gaan  even.

Zondag 3 april special over Dries Roelvink op TV Oranje
02-04-2016 17:02:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 3 april zie je een TV Oranje Special over Dries Roelvink, die TV Oranje ontvangt in zijn woning in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Het is een plek waar hij zich helemaal op zijn gemak voelt. 

Mitch Kerstens nieuwe hitsingle is getiteld 'Jij hebt alles'
02-04-2016 14:35:00

Na zijn ijzersterke debuut single komt Mitch Kerstens met een heerlijke nieuwe vlotte en commerciële nieuwe single getiteld “Jij hebt alles”! In september vorig jaar kwam Mitch Kerstens uit met zijn allereerste solo single getiteld “Ik zag de maan en de sterren in jouw ogen” waarmee hij meteen een vliegende start maakte. Veel airplay op alle grote en kleine radiostations, boekingen en aanvragen volgden, en zo kwam al snel ook de vraag naar een nieuwe single. Wederom werkte hij hiervoor met producer en tekstschrijver André Kooiman.

Gert Valk maakt verjaarsdagssingle 'Omdat jij jarig bent'
02-04-2016 14:34:00

Eindelijk hebben we een officiële zanger op je verjaardag, en na vele decennia een splinternieuw officieel nationaal verjaardagslied en wat voor eentje! Binnenkort op alle landelijke RTV zenders en in alle huiskamers feestzalen tenten kroegen waar verjaardagen gevierd worden.'Omdat jij jarig bent' is volgens de zanger Gert Valk een megakneiter. Voor de tekst en muziek tekenden Hans Louws, Maarten de Groot en Gert Valk. Het geheel is opgenomen in de Enschedese M-Works Studio. Meer info: Facebook.com/zangeropjeverjaardag.

Sieneke heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
01-04-2016 23:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 april is dat ‘Lieg toch eens een beetje beter', de nieuwe single van Sieneke. Na haar vorige single ‘Het gat van de deur’ komt de Nijmeegse zangeres opnieuw met een tekst over relatieperikelen. Maar mocht de prikkelende titel van het nummer wellicht eerst wat vragen oproepen, zodra je de clip hebt gezien weet je dat alles op zijn pootjes terecht komt. Het is vooral een heerlijk dansbare en gezellige plaat geworden! De clip van het nummer is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

'Kom ga ervoor - Enjoy Yourself'.......Nieuwe single van Johnny Valentino
01-04-2016 12:24:00

Johnny Valentino komt weer met een nieuwe single! “Kom ga ervoor” is weer een echte Johnny plaat, gewaagd, anders, vrolijk, swingend en een melodie die je gelijk kan meezingen. Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Las Vegas heeft 2 A-kanten gemaakt, een NL versie en een Engelse versie “Enjoy Yourself”. Geniet van alle dingen van het leven, maak er wat van en doe je best. Dit wordt inmiddels cd nummer 15 van Johnny, die met zijn shows een veelgeziene gast is in binnen en buitenland.

Lady BlaBla lanceert omvangrijk project tegen pesten
01-04-2016 12:12:00

Pesten is geen spelletje, pesten is Game Over. Dat is de boodschap van Lady BlaBla’s nieuwste poging om pesten op een positieve manier bespreekbaar te maken. Op 1 april komt het anti-pest icoon met een nieuwe single, videoclip, gratis online games en een innovatief anti-pest project voor scholen. ‘Dit is echt een stuk levenswerk’ zegt Jordy Kuys, vertolker van Lady BlaBla. Maandenlang werkte hij met een team professionals aan Lady BlaBla’s Positieve Pestprogramma, waarmee hij langs scholen in het hele land toert.

Bob Offenberg maakt zijn team compleet met Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
01-04-2016 01:04:00

Met 14 jaar podium ervaring, meer dan 20 singles en een prachtig album op zijn naam, behoort de 19 jarige Bob Offenberg absoluut tot 1 van de beter bekende artiesten van Nederland. Het team achter Bob bestaat uit grote namen als Frans Bauer (tekstschrijver), NRGY Music (platenmaatschappij) en Laurens van Wessel (producer). Deze samenwerking resulteerde in diverse hitsingles waaronder de laatste “Je Bent Te Gek”, die op dit moment in alle Nederlandse hitlijsten terug te vinden is.

Tina van Beeck lanceert 'Wat is ’t leven fijn' als voorloper van aanstaand album
31-03-2016 13:17:00

Even was het stil rondom Tina van Beeck. Dit was niet zonder reden. Als moeder van drie kinderen ga je bepaalde fases door. Tina heeft gebruik gemaakt van de periode om te genieten als moeder, maar ook  als oma. Ze heeft niet stil gezeten, want muziek stroomt door haar bloed. Een album is het resultaat. Het album zal pas over een maand uitkomen, maar de single “Wat is ’t leven fijn” geeft meteen weer, waar het bij Tina om draait. Gezelligheid, feest, dansen zijn enkele woorden die bij je binnenschieten bij het horen van deze foxtrot. 

Jeroen Stevens is de nieuwe REGIOHELD bij RADIONL
31-03-2016 12:20:00

Jeroen Stevens is de nieuwe Regioheld bij RADIONL. Dat houdt in dat z’n nieuwe single “Hart van een Engel” twee weken in de spotlight wordt gezet in het middagprogramma van RADIONL. Daarnaast is Jeroen op maandag 4 april as. te gast in het RADIONL programma ‘Op volle kracht’ van Hessel Wijkstra. Wel of geen nieuwe single uitbrengen, dat was een vraag die Jeroen Stevens zich had gesteld. ‘Hart van een Engel’, is een lied dat geschreven is door Jansje Naberman op de melodie van ‘Heart of an Angel’ van Modern Talking. 

Robert Pater komt binnenkort met swingende meezinger
31-03-2016 12:05:00

De uit Raalte afkomstige zanger Robert Pater verrast ons binnenkort weer met een nieuwe single. Na vorig jaar twee singles te hebben uitgebracht waaronder de airplayhit '' Roos in de morgen'' & ''Helena''  vondt Robert het weer tijd worden voor iets nieuws. Dit keer heeft Robert samen met producer Harald Queens van een ballad een swingende meezinger gemaakt met de titel '' Laat mij maar gaan'' die op korte termijn zal verschijnen. Robert is fulltime zanger en treedt weekends veel op door heel het land, vooral op bruiloften en partijen

Single van Chris de Roo gaat over een Braziliaanse schone
31-03-2016 11:06:00

Chris de Roo is tot over zijn oren verliefd op een Braziliaanse vrouw. Dit is het speciale ingrediënt voor zijn nieuwe single: Obrigado. De tekst gaat over het tot stand komen van hun relatie en de muziek bevat Braziliaanse invloeden. De Drentse zanger heeft nu bijna een jaar een relatie met de Braziliaanse Kelia. Hij denkt alleen maar aan haar en daarom lag het voor de hand om daar een single over te maken. Producer Martin Sterken begon te schrijven over het tot stand komen van de relatie en het was een schot in de roos. 

Nieuwe single van Kimberly geschreven door René Karst
31-03-2016 10:56:00

Na een ontmoeting met René Karst, tijdens de feestweek in Westendorf in 2015, kwam zij erachter dat deze man niet alleen een hele leuke zanger is, maar ook geweldige liedjes kan maken. De keuze was dan ook niet erg moeilijk toen zij aantal demo’s van hem hoorde. De tekst slaat eigenlijk ook wel op Kimberly zelf; het nummer gaat over twee getrouwde mensen die elkaar tegen komen en op slag verliefd worden. Kimberly zelf zat in een ongelukkig huwelijk en kwam 17 jaar geleden haar huidige man Frank tegen, waar ze nog steeds heel gelukkig mee is.

Nieuwe single voor Demy de Groot
30-03-2016 13:49:00

Demy de Groot uit Rotterdam is flink bezig zich bekend te maken in de muziekwereld. De 19 jarige vrolijke, goedlachse en spontane Rotterdammer begon als DJ en heeft zijn grens verlegd naar het zingen wat hij nu 2 jaar doet. Zijn vorige single 'Rio' was een succes en werd tijdens optredens goed ontvangen. Nu komt hij met een zelfde soort ritmische single met een zomerse sound waar o.a. Manfred Jongenelis en Justine Pelmelay hun medewerking aan hebben verleend. Het nummer 'Mijn hart' heeft een zekere hit potentie.

The Common Linnets geven concert in het Amsterdamse Bostheater
30-03-2016 13:44:00

The Common Linnets geven op zaterdag 15 juli een concert in het Amsterdamse Bostheater. De band bestaande uit Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby is de zevende act die wordt aangekondigd voor Live At 2016. Eerder werden de openluchtconcerten van Candi Staton, Sharon Jones & The Dap-Kings, Kovacs, Maaike Ouboter, Neil Finn en Nahko and Medicine for the People aangekondigd. Met Calm After The Storm veroverden The Common Linnets in één klap de harten van miljoenen tv-kijkers. 

Dirk zingt lied over bedrijf van z’n Opa
30-03-2016 13:28:00

‘Vieze handen’ is de nieuwe single van zanger Dirk. De tekst van het nummer is gebaseerd op het bedrijf van Dirk z’n Opa en is geschreven door Frank van Etten. Dirk zijn opa heeft een metaal- en autorecyclingbedrijf. Hier is de 15-jarige zanger regelmatig te vinden en steekt hij altijd z’n handen uit de mouwen. Het was daarom voor de hand liggend om daar een single over te maken. Met dit idee zijn Frank van Etten en Dirk aan de slag gegaan. Voor de zanger is dit de eerste samenwerking met van Etten.

Bart Bosch onder de indruk van Hans de Booij
30-03-2016 13:15:00

Eind april komt de nieuwe single van Bart Bosch uit. Het is een cover van het lied, ‘Een vrouw zoals jij’, waarmee zanger Hans de Booij in 1983 veel succes had. De twee zangers ontmoette elkaar op het station van Antwerpen. Het werd een indrukwekkende ontmoeting waarbij Bart zich vooral verbaasde over de levensstijl van Hans op dit moment. Bart, “Ik had iemand in gedachte die vroeger zeer succesvol was, er goed uitzag en de mooiste liedjes zong en waar ik graag een voorbeeld aan zou nemen. 

De Nieuwe Bierton in Zwolle presenteert 'Tonproat in de Tonne'
30-03-2016 01:39:00

Het Carnavalsfeest ligt alweer enige tijd achter ons maar voor de liefhebbers van een goede buut zal het geen probleem zijn om ook nu nogmaals een gezellig avondje uit te gaan op zaterdag 9 april. Tonproat is de titel van het progamma in de Nieuwe Bierton in Zwolle dit zalencentrum is in de regio al jaren bekend als de Tonne een toepasselijke naam voor de buutreedners. Koop Drost zal deze avond  leuke grappen over boer Harms en Bartje vertellen hij is geboren in het zuiden Luykgestel maar woont inmiddels al jaren in het drentse Zuidwolde. Frans Bevers beter bekend onder de naam Ciske gebruikt al jaren de lijfspreuk Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd hij verteld over de postbode, de hospik,en visser etc.

Sani van Mullem lanceert eigentijdse en dansbare single
30-03-2016 01:31:00

Via de Gipsy Kids met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt, en de Gipsy Boys belandde Sani van Mullem bij The Rosenbergs waarmee de geboren Helmonder de hele wereld over trekt. Door een fraaie overwinning bij een talentenjacht mocht Sani de hoofdprijs incasseren; deze bestond uit het opnemen van een single en videoclip. Zo maakte ons land in 2013 kennis met Sani van Mullem als zanger die destijds zijn solo debuutsingle ‘Wat doe jij met mij’ aan het publiek mocht voorstellen. 

Patrick Dano maakt van Ballad een swingende foxtrot
30-03-2016 01:17:00

‘Hoop Doet Leven’, ‘Onbesproken Woorden’, ‘Een Knuffel’, ‘Jij Bent Het Helemaal’, ‘Ga Met De Wind’ en zijn vorig jaar verschenen plaat ‘Ti Amo’, singles die deze Brabander heeft uitgebracht bezitten allen het Patrick Dano-karakter. Gezellig, feestelijk maar door de inbreng van zijn uit duizenden herkenbare sound, is het vooral ‘t gevoel welke Patrick aan elk liedje meegeeft, dat menig muziekliefhebber zo aanspreekt. Hij vestigde zijn naam als zingende buschauffeur door deel te nemen aan de Soundmixshow.

Ruud Barell weet fans aan zich te binden
30-03-2016 01:10:00

Vorig jaar tekende Ruud Barell bij Rood-Hit-Blauw Produkties van Ronald Visch. De Utrechtse volkszanger staat echter al sinds de negentiger jaren op de vaderlandse podia. In de beginjaren werd hij daarbij geflankeerd door zijn vader. Het duo maakte destijds naam in het circuit als dé Everly Brothers van eigen bodem. Later brengt hij diverse solosingles op de markt onder de naam Zanger Ruud. Na een periode waarin bij Ruud het zingen op een laag pitje stond maakte hij in 2013 zijn comeback. 

Succesvolle singlepresentatie voor Christian Goossens
29-03-2016 18:22:00

De in Mierlo geboren, maar inmiddels in Bladel wonende zanger "Christian Goossens" heeft op maandag 28 maart 2016 (2e paasdag) in een tot de nok toe gevuld restaurant van Golfbaan Hof van Heden in Bergeijk zijn nieuwe single gepresenteerd aan het grote publiek. Christian bekend van zijn donkere stemgeluid en zijn debuutsingle "Zij Laat De Zon Weer Schijnen" liet voor het eerst op deze dag zijn nieuwe single met als titel "Ik Mis Je" door de speakers galmen. 

Lytse Hille lanceert dubbelalbum met alle liedjes in het Nederlands en in het Fries
29-03-2016 18:13:00

Wat was het een groots feest van Lytse Hille op zaterdag 26 maart 2016 in Drachten! Het gloednieuwe album ‘Zolang er ’n droom bestaat’ is vol trots gepresenteerd tijdens zijn eigen concert van afgelopen zaterdag waar bijna 4.000 (!) bezoekers bij aanwezig waren. Het album bestaat uit een dubbel-cd met alle liedjes in het Nederlands en in het Fries opgenomen. De productie lag in handen van de producers Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Ga samen met Kees Haak naar een zonnig vakantieland
29-03-2016 15:50:00

Kees Haak is samen met z’n team voornemens om voor de fans een 9- daagse reis te organiseren in het zonnige vakantieland Spanje. ‘We zijn benieuwd of we genoeg mensen mee kunnen krijgen. We hebben minimaal 30 personen nodig om het door te laten gaan en er kunnen maximaal 60 mensen mee. Er zullen tevens een aantal bekende artiesten meereizen, aldus Kees. De zanger die in 2015 debuteerde met ‘Zullen we met z’n allen nog wat nemen’ heeft z’n huiswerk al gemaakt.

Spreek zelf een TV Oranje Showflits in op 11 april of 9 mei 2016
29-03-2016 14:32:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan op maandag 11 april of 9 mei naar de studio in Steenwijk en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken.

Eric Dikeb's 'FastFoodDance' bij Jimmy Fallon The Tonight Show
29-03-2016 14:03:00

Eric Dikeb's FastFoodDance is al jaren een grote hit over heel de wereld, maar toch worden er steeds weer mijlpalen bereikt. Op facebook zie je hoe Jimmy Fallon Eric's monsterhit 'The Pizzahut song: Fast Food Dance 2012' gebruikt voor een vreugdedansje in het wereldberoemde TV-porgramma The Tonight Show. Eric laat verder weten dat er binnenkort een nieuwe single van de Eric Dikeb Band verschijnt. De titel daarvan is 'Adore (For Evita)' en Eric heeft het speciaal voor zijn zeer goed Engels sprekende vriendin geschreven. 

Janneke de Roo komt met nieuwe single
28-03-2016 16:01:00

Al meer dan tien jaar is Janneke de Roo als solo zangeres niet meer weg te denken in de vaderlandse showbizz. Wekelijks betreedt ze meerdere malen ergens in het land het podium. Of het nu een dorpsfeest is of een personeelsfeest Janneke de Roo is een graag geziene zangeres. Dat is ook terug te horen op de radiozenders want haar singles worden volop gedraaid bij de zenders in Nederland en Vlaanderen. In de afgelopen jaren heeft Janneke de Roo met veel van jaar singles noteringen gehad in landelijke hitlijsten.

Wietse Van Tol & BR Music Producties komen met vervolgsingle
27-03-2016 16:00:00

Onlangs heeft Wietse van Tol i.s.m. BR Music Producties ( Bart v/d Bend ) de single ‘Monika’  uitgebracht. Beiden zijn blij met de media aandacht die de single inmiddels heeft gekregen. Ook is ‘Monika’ toegevoegd aan het landelijke muzieksysteem voor horeca ondernemingen. Wietse is overdonderd door de vele reacties die hij mocht ontvangen. De mannen werken ondertussen aan een opvolger. De bedoeling is dat het wederom een vrolijk uptempo nummer wordt, maar deze keer richting de zomerse klanken. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 november t/m zondag 19 november

  Helemaal Hollands - Geboren om met jou te vrijen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl