RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
K3 laat de zon schijnen met zomersingle Ushuaia!
03-06-2016 22:58:00

Hanne, Marthe en Klaasje zijn al helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen! Na het grote succes van hun album 10.000 Luchtballonnen, waar ruim 285.000 exemplaren van verkocht zijn, komt K3 nu met een super zomerse single! Ushuaia is het eerste nummer van hun nieuwe album, welke later dit jaar zal verschijnen. In Ushuaia nemen de meiden je mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is! Ushuaia is vanaf vandaag verkrijgbaar en te downloaden via iTunes.

Zondag 5 juni special over Het IJsselduo op TV Oranje
03-06-2016 22:46:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 5 juni zie je een TV Oranje Special over het IJssel Duo, dat bestaat uit Arnold en Marianne Wolda. Zittend op de bank in hun gezellige woonkamer vertelt het zingende echtpaar hoe ze elkaar 35 jaar geleden hebben leren kennen.

Kevin Koning heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
03-06-2016 22:37:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 juni is dat ‘Jij bent als de lente’, de nieuwe single van Kevin Koning. De uit Volendam afkomstige zanger heeft daar duidelijk muzikale genen meegekregen, want dit vrolijke en zomerse nummer staat als een huis. Opmerkelijk genoeg werd Kevin, die tot voor kort op de steiger stond als bouwvakker, gespot in het oosten des lands. Johnny Sap, manager en directeur van Studio One Records in Enschede, zag meteen het talent: ‘Kevin heeft de juiste uitstraling, goeie looks en stem.

Heerlijke gypsy foxtrot voor Mister Nightlife
03-06-2016 10:13:00

Mooie gitaren, een frisse accordeon en een heerlijk dansbaar ritme; dat is in het kort de nieuwe single “Jij” van Mister Nightlife. Al meer dan 25 jaar is Mister Nightlife een verdienstelijk zanger en entertainer met een keur aan eigen liedjes. Nog steeds is hij erg populair getuigd ook de jaarlijkse fanreis naar Spanje, waarmee hij zonder moeite een bus vol liefhebbers van zijn muziek trakteert op een heerlijk muzikaal feestje. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman maakte hij een heerlijke nieuwe versie van de wereldhit “She” van Charles Aznavour. 

Nieuwe uitdaging voor Patrick van Veen
03-06-2016 09:52:00

Patrick van Veen zijn single ‘Zij is ‘t’ is het begin van een nieuwe start. De volkse muziek laat Patrick los, want hij gaat zich meer richten op de popmuziek. De nieuwe single ‘Zij is ‘t’ is direct al een lekkere, up-tempo popsingle. “Het voelt voor mij als een nieuwe start, omdat het gewoon een nieuwe tak is.”, vertelt Patrick. De Amsterdammer wil zich meer richten op de popmuziek, omdat hij die muziek zelf leuker vindt.  Met dat in gedachten is Patrick van Veen naar tekstschrijver/producer Bram Koning gegaan. 

Henri van Velzen komt met vrolijke zomersingle
03-06-2016 09:41:00

Henri van Velzen is onlangs de studio van Martin Sterken ingedoken om de gezellige meezinger 'Het is zomer' op te nemen. Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans die ook voor de tekst zorgde van de jongste single 'Net als in m'n droom' van Bob Offenberg. Samen met cameraman William ten Kate van TV Oranje Clips toog de sympathieke zanger, ras entertainer en de man ook achter o.a. de organisatie van het Holland Festijn naar de Spaanse badplaats Benidorm om de clip op te nemen. 

Def Rhymz en Ronnie Ruysdael zeggen Fawaka...oftewel 'Hoe gaat het?'
02-06-2016 21:33:00

'Fawaka' is een Surinaams begrip en betekent 'Hoe gaat het?' Met Ronnie gaat het goed en met Def gaat ook alles sani boeng. Helemaal als ze samen besluiten om op avontuur te gaan in Nachtclub ‘Waldolala’: Hoezo verbroedering!? Def Rhymz en Ronnie Ruysdael ontmoetten elkaar vorig jaar tijdens de Party Awards, waar ze beide in de prijzen vielen. Na een korte uitwisseling van een aantal pikante tekstflarden was de leuke samenwerking geboren. 'Schudden met die billen' en 'Eet veel bananen in je blote kont' werd het uitgangspunt. 

Jannes gaat voor ’n Grammetje meer geluk
02-06-2016 21:18:00

Vrijdag 3 juni presenteert Jannes zijn gloednieuwe single ’n Grammetje Geluk.  De single is de voorloper op het album ‘Onderweg naar jou’ die op 17 juni gereleased wordt. In de door producers Emile Hartkamp en Norus Padidar geschreven single, bezingt de zanger hoe geluk in de liefde hem zoveel meer waard is dan goud. Door alles met iemand te delen loop je misschien wel wat risico, maar dat moet je durven zodat je de ware liefde vindt. Het lijkt misschien wat ouderwets, maar in echte liefde geef je alles, daarvan is Jannes overtuigd.

Frank Galan neemt Nederlandstalige versie op van 'Un Sentimental'
02-06-2016 18:23:00

Frank Galan heeft een Nederlandstalige versie opgenomen van zijn nieuwe single 'Un Sentimental' De titel hiervan is 'Op reis naar de zomer. Volgens z'n plugger Casper Janssen voelt het als een heerlijke cocktail van Spaanse ritmes, vol passie en temperament, met ‘n aanstekelijk ritme, gehuld in een gipsy-beat. Opzwepende gitaren en dwingende percussie zorgen voor een zwoele atmosfeer waar je gewoon niet bij stil kan blijven staan. En met Frank’s betoverende stem raak je helemaal volledig in extase.

Dennis Jones hoopt op zomerhit met 'Onderste boven'
02-06-2016 18:08:00

Met 'Ondersteboven' hoopt Dennis Jones een zomerhit in handen te hebben. Het is de opvolger van 'Het voelt zo goed'. Deze keer schreef Dennis zelf de tekst en de muziek van zijn nieuwe single, welke onder leiding van Kees Tel is opgenomen. ”In het verleden maakte ik regelmatig Nederlandse teksten op bestaande liedjes. Nu met een geheel eigen compositie is het allemaal toch weer extra spannend. Kees inspireerde me hiertoe en drong er op aan om nu eens voor een geheel eigen liedje te kiezen. 

Michael Nobbe blijkt geen eendagsvlieg....tweede single een feit
02-06-2016 17:50:00

Het is vaak niet leuk om ‘Weer vrijgezel’ te worden, maar zanger Michael Nobbe zag er ook de positieve kant van in. 24 jaar geleden schreef hij het nummer ‘Weer vrijgezel’ en hoe somber het soms ook kan zijn, dit is een vrolijk nummer. Michael Nobbe zijn nieuwe single ‘Weer vrijgezel’ schreef hij in een tijd waarin hij in een stroef lopende relatie zat. ”De tekst is van lang terug, na een relatie waarin je toch alles probeert te redden, maar niets te redden is.”, aldus de zingende opticien. Een sombere tijd, maar het nummer is ook vrolijk en up-tempo. 

Quinn Warmerdam schrijft wederom lied voor ZUS
02-06-2016 16:43:00

Met 'Waar ik ga' presenteert het Schijndelse duo ZUS alweer hun tiende single. De single werd geschreven door Quinn Warmerdam. Voor de productie werd wederom een beroep gedaan op producer Kees Tel. Het resultaat is een vrolijk zomers liedje . Hiermee zetten de zusjes Bo & Kiki een volgende stap in hun carrière. Hun laatste singles waren volop op de radio zenders te horen en in de hitlijsten te vinden. Redgellmedia produceerde de videoclip ter ondersteuning van de release van 'Waar ik ga'. 

JOSS lanceert 'Kefee Veldeke'
02-06-2016 06:35:00

JOSS is de band rond zanger/ bassist Joss Mennen, die speciaal voor het 90-jarige bestaan van Veldekekring Limburg het nummer 'Kefee Veldeke' schreef. De tekst is van Mark Bouwmans, die reeds eerder voor songs van Joss Mennen teksten aanleverde. Joss Mennen bracht reeds eerder 2 dialect CD's uit, die promotioneel ondersteund werden door theatershows. In de theatershow van 2014, “De reis van dien laeve” bracht hij verschillende dialecten bij elkaar door gastartiesten in zijn show een podium te bieden. 

TV opnamen van Unity NL Café op zondag 19 juni in Zoeterwoude
01-06-2016 21:50:00

Op zondag 19 juni 2016 vindt de laatste editie voor de zomerstop plaats van het Unity NL Café. De radiozender uit Leiden heeft als vaste locatie gekozen voor Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude. Het ethablisement wordt omgedoopt tot een gezellig muzikaal café waarbij deze keer in totaal 16 artiesten worden uitgenodigd. 

Bob presenteert 'De ouden van dagen'
01-06-2016 18:50:00

Wanneer we het hebben over Bob Kroket, dan hebben we het over Zanger Bob. Hij scoorde in 2007 hoge ogen met zijn single "Vleeskroket", een échte meezinger waarbij het water in je mond stroomt. Hij treedt nog regelmatig op en waar hij ook komt, weet hij de mensen te entertainen. Zingen is al 45 jaar mijn hobby en ik doe het nog steeds met ontzettend veel plezier. Het is leuk als iedereen uit volle borst meezingt en staat te hossen en te springen, dan kan jouw optreden gewoon niet meer stuk. Je gaat dat dan met een goed gevoel naar huis.

Album Marianne Weber & John de Bever meer dan 10.000 maal verkocht
01-06-2016 18:36:00

De muzikale liefde tussen John de Bever en Marianne Weber viert hoogtij. En hoe! Hun album ‘Dat Is De Liefde’, dat onlangs op hilarische wijze werd uitgereikt door Johan Derksen, ging binnen zeer korte tijd meer dan 10.000 keer over de toonbank én staat nog steeds hoog genoteerd in de hitlijsten. En dat mag worden gevierd. Vandaag maakt Danny Froger het nieuws op feestelijke wijze wereldkundig. Waar? Gewoon bij het ‘duo van het levenslied’ thuis! 

Marco de Hollander luidt de zomer 2016 in met 'Geniet van de zon'
01-06-2016 12:12:00

Met “Jij Bent De Leukste”, “Droomprins” en “Bij Jou In Je Hart” staat de samenwerking tussen Marco de Hollander en platenmaatschappij NRGY Music op een uitstekend spoor. De eerste 3 singles passeerde met veel succes. Stuk voor stuk waren ze terug te vinden op alle toonaangevende playlists en in alle gerenommeerde hitlijsten. Met “Geniet Van De Zon” luidt Marco de zomer van 2016 in. Een eerste klas meezinger met een prachtige boodschap “Geniet van elke dag, dat je leven mag”. 

Yes-R, Raak! en Juvat openen Avond4daagse in Almere Stad
01-06-2016 10:03:00

Maandag 6 juni wordt de Avond4Daagse in Almere Stad, vereniging Opstap 94, officieel geopend door de meiden van Raak! en Yes-R. Om 17.30 uur zullen zij op het parkeerterrein van voetbalvereniging AS '80 zorgen voor een knallende opening van het wandelfestijn. Ook burgemeester Franc Weerwind zal hierbij aanwezig zijn. Voordat alle kinderen aan de wandel kunnen, zullen zij eerst een goede warming-up krijgen van Juvat Westendorp (So You Think You can Dance en GTST). 

Marlous keert terug na stille periode met zomersingle
31-05-2016 23:09:00

Na een wat stillere periode keert Marlous terug met een perfecte zomersingle “Er Komt Een Andere Tijd”. Marlous schreef deze single zelf met behulp van producer Kees Tel en Casper Janssen (Dennis Jones). Het resultaat is een heerlijke song die na één keer beluisteren niet meer uit het hoofd gaat. Marlous zou Marlous niet zijn als deze single niet begeleid zou worden door een prachtige videoclip. Marlous benaderde de knappe Ayse, deelneemster van het RTL5 TV programma Temptation Island. 

'Kijk haar Dansen'.....nieuwste single van Wesley Boes
31-05-2016 22:58:00

De in 1989 in Den Haag geboren, maar thans in Veenendaal woonachtige Wesley Boes debuteerde in 2011 met zijn single “Hé Ga Je Mee”, waarmee hij de ‘RADIONL Café Trofee’ won. Hiermee was de eerste stap gemaakt en diverse singles volgden, waaronder “Guapa”, “Twee Verliefde Ogen”, “Jij Bent Het Einde”, en met “Ja Kan Je Krijgen” wist Wesley zelfs een Hollandse Nieuwe in de wacht te slepen bij RADIONL. “Kijk Haar Dansen” is de titel van de nieuwste single van Wesley Boes, en Wesley heeft hiermee een uitermate zomerse en dansbare track in handen.

Daniël Lohues: Nieuw album & tour 'Aosem'
31-05-2016 22:51:00

Verhalen en handgemaakte muziek van Daniël Lohues, de eigenzinnige multi-instrumentalist uit Erica. Al een paar jaar trekt Daniël als een hedendaagse troubadour in zijn eentje succesvol langs theaters door het hele land. Naast zijn theatervoorstellingen is Daniel ook beperkt beschikbaar voor besloten optredens. Onlangs is zijn nieuwe album 'Aosem' uitgebracht, welke binnenkwam op nummer 2 in de Album Top 100. Daarnaast trekt Daniël dit jaar door Nederland met zijn nieuwe theatervoorstelling. De laatste kaarten zijn via de betreffende theaters beschikbaar.

Suzie Roose davert door met nieuwe single
31-05-2016 00:53:00

De afgelopen jaren mogen voor de artiest Suzie Roose in de boeken gaan als succesvol. Vele optredens in zowel grote als kleine horecagelegenheden, alsmede grote festivals zijn de revue gepasseerd. Maas Music & Entertainment heeft ook haar nieuwste single uitgebracht: “Als jouw leugens ben ik zat”. Met de speciale en eigentijdste gispy sound zal dit ongetwijfeld in de hitparades belanden en zal de agenda snel volgeboekt raken. André Kooiman is ingeschakeld om het laatst verschenen liedje te schrijven en te produceren. 

Jeroen van der Boom overhandigt eerste cd aan Lisanne Spaander
31-05-2016 00:45:00

Afgelopen zaterdag overhandigde Jeroen van der Boom in een uitverkocht theater Harderwijk het 1e exemplaar van de  6 tracks tellende EP 'Mijn Strijd' aan Lisanne Spaander. Doorgebroken bij het grote publiek met de emotionele single 'Vechtersbaas', zet Lisanne Spaander nu de volgende stap met 'Mijn Strijd'. Zes nummers waarop ze laat horen dat ze een talent voor de toekomst is. De cd bevat twee eigen composities in de vorm van 'Vechtersbaas' en 'Dichtbij Jou', twee goed gekozen covers en een door Han Kooreneef voor haar geschreven nummer.

Hanne, Marthe en Klaasje komen met nieuwe K3-show in 2017
31-05-2016 00:35:00

Na het ongekende succes van hun eerste show samen met Karen, Kristel en Josje komen Hanne, Marthe en Klaasje vanaf januari 2017 terug met hun eerste eigen en geheel nieuwe show! De meiden hebben de smaak te pakken en kunnen niet wachten om opnieuw in Nederland en Vlaanderen op tournee te gaan. De jongens en meisjes in de zaal kunnen meezingen en meedansen met de allergrootste hits en mooiste liedjes van K3. Het belooft dus een groot feest te worden! Uiteraard worden Hanne, Marthe en Klaasje ook deze keer bijgestaan door het spetterende K3-ballet.  De eerste show in Nederland vindt plaats op zaterdag 25 februari in Zwolle. K3 is vervolgens tot en met 21 mei 2017 te zien in Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Met 'Het verhaal van het Jochie' zet Peter Alma zich op de muzikale kaart
30-05-2016 11:03:00

Wie zich even gaat verdiepen in de vaderlandse showbizz  komt er al snel achter dat Peter Alma een man is met de nodige muzikale ervaringen. Je mag hier gerust spreken van een all rounder. Ruim 35 jaar geleden begon Peter als drummer bij het Wouden Trio. De piraten van toen weten zich ongetwijfeld de hit 'Moord op het Meer' uit 1985 te herinneren. Maar ook solo weet hij al menig airplay te krijgen met nummers als 'Grutte Hendrik ut droegeham'. En dan nu ' Het verhaal van het jochie', een ingrijpend muzikaal verhaal van een jochie die terug denkt aan vroeger.

John Heesakkers brengt tiende single uit
30-05-2016 10:27:00

Dat het leven van John Heesakkers hoofdzakelijk in het teken van muziek staat is bij zijn familie en vrienden al jaren bekend. Na jaren van dj en internet radio ontstond 5 jaar geleden het idee een single op te nemen. Z'n tiende single getiteld 'Jij bent het meisje voor altijd', is inmiddels een feit. Het is volgens de 49 jarige geboren en getogen Hoensbroeker een echt uptempo nummer waarbij de accordeon een hoofrol in heeft gekregen. Net zoals zijn voorgaande singles John zelf de tekst geschreven en het geheel gecomponeerd. Ook de videoclip is in eigen beheer geproduceerd. 

Clip 'Ik like jou', van gloednieuwe band De Fonk is net een korte speelfilm
29-05-2016 22:16:00

“Nederlandstalige dansmuziek: het is er nauwelijks. Daarom duikt de Fonk in dit gat. Met een eigen podium in Amsterdam (de SugarFactory) en optredens op de Parade en zelfs in Casa Rosso wordt dit een hete Fonk-zomer voor de gloednieuwe band! De clip van single 'Ik like jou' is een korte speelfilm waar de Fonken vanaf spatten. Een prachtige korte speelfilm met glasrollen van Teun Luijkx (A’dam en E.V.A.) en Eva Laurenssen (o.a. Soof). Bedacht en geregisseerd door de toetsenman Boele, die afgestudeerd filmacademie is. 

RADIONL prijswinnaars genieten van besloten Lucas & Gea jubileumfeest
29-05-2016 16:31:00

Enkele weken geleden organiseerde RADIONL een prijsvraag m.b.t. Lucas & Gea i.v.m. hun 25 jarig artiestenjubileum.  Dat heeft Notaris Mulder geweten. Uit de enorme berg antwoorden heeft hij 10 winnaars blij mogen maken die met een introducee op zondag 29 mei een besloten jubileumfeest in de schuur achter hun huis kregen aangeboden. ‘Het idee voor de actie kwam van platenbaas Klaas Prent van de CD Hal Ruinen’, vertelt Lucas. Het is de eerste keer dat we samenwerken met de CD Hal. 

Zondag 29 mei special over De Deurzakkers op TV Oranje
28-05-2016 01:42:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 29 mei zie je een TV Oranje Special over De Deurzakkers. Willem van Schijndel en Clemens van Bracht vertellen aan de keukentafel hoe ze in de muziek terecht zijn gekomen. 

'Mooie nieuwe zonnebril'......zomerse single voor Benno van Vugt
28-05-2016 01:29:00

Benno van Vugt uit Tilburg heeft al een paar grote feestknallers op zijn naam staan. Deze keer komt hij met een heerlijke zomerse single over een “Mooie nieuwe Zonnebril”. Rondom de carnaval duikt de Tilburgse zanger Benno van Vugt ieder jaar weer op met zijn catchy feestplaten. Zijn debuutsingle “Ik wil het lipje van jouw blikje zijn” en de single “Pinguïns overal” zijn veelvuldig gedraaid, en hij stond al in tv programma’s als Toppers van Oranje, en Omroep Brabant’s Fijnfeestjenie café.Ook in de zomerperiode laat hij deze keer weer van zich horen.

Gasten in talkshow ‘Aanschoev’m bie Fokko’ voor opname zondag 5 juni bekend
27-05-2016 15:56:00

Op zondag 5 juni a.s. vindt de derde talkshow ‘Aanschoev’m bie Fokko ‘ plaats in speeltuingebouw ‘De Hoogte’ aan de Borgwal 88 in Groningen. Tussen 11.00 uur en 13.00 uur zullen diverse artiesten aanschuiven en een kort optreden verzorgen. Willy Magnetika, goochelaar met magische momenten, Iris Oudekerk en Sharyl van Wijk, danseressen o.l.v. Lenie Waasdorp Derk Kuiper , ( “ Uri Geller “ ) de sterkste magneet van Nederland (bekend van het NCRV tv-programma ‘Man Bijt Hond ‘), Zangeres Sylvia Corpiér, zingt repertoire van Andrea Berg en Helene Fischer.

Guus Bauer komt met nieuw album
27-05-2016 15:44:00

Iedereen kent Frans Bauer, maar dat zingen in de familie zit bewijst Guus Bauer met zijn nieuwe album 'Dat zomerse gevoel. Als je het album beluistert weet je precies waarom. De nummers hebben een zomers accent waarbij ook wel een serieus lied voorbij mag komen. Het album is gearrangeerd door Ton Spronk en afgemixt door Rinus Ponsen. Het geheel is uitgebracht op platenlabel Angelsrecords. 

Smurfke zingt: België Olé!
27-05-2016 15:32:00

Voor Nederland zit de deelname aan het EK Voetbal er deze keer niet in. Onze hoop is nu voor velen gevestigd op ‘de Rode Duivels’, het nationale voetbalelftal van België. Reden genoeg om voor Smurfke een voetballied te maken om onze zuiderburen goed te kunnen aanmoedigen. Het team van Bughouse Music is verantwoordelijk voor de opname en de arrangementen van het nummer terwijl Smurfke, die in het dagelijks leven Johannes heet, de tekst heeft geschreven. Door de intensieve samenwerking is er een voetballied ontstaan waar nu al veel over gesproken wordt.

Danny en Django hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-05-2016 15:27:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 mei is dat 'Wij Met Z'n Twee', het nieuwe duet van Danny de Munk en Django Wagner. De plannen om samen iets te doen bestonden al langer, en nu is het er dan echt van gekomen. Django liet aan Omroep Brabant weten dat hij opgetogen is over het duet: "Het was geweldig om dit samen met Danny te doen. Dit nummer gaat over echte vriendschap en dat past goed bij ons. Hij is voor mij nu eenmaal meer dan een collega en ik ben enorm trots op het resultaat. 

Nieuwe single van zangeres Lee-Ann geschreven door Bram Koning
27-05-2016 01:54:00

Al 30 jaar lang staat zij op het podium maar deze zomer komt zij met haar eigen single 'Ik doe ‘ t niet'geschreven door Bram Koning. Op 3 augustus 1970 werd in de stad s’-Gravenhage een meisje geboren. Samen met haar ouders verhuisde ze na een tijdje naar het gezellige Brabant. Daar begon haar carrière al op vroege leeftijd. Dat wil zeggen, met een schep in het zand als microfoon naast het opblaasbare bad wat gebruikt werd als podium schreeuwde zij als tweejarige peuter de gehele camping vroeg in de ochtend wakker.

Rooie Rico XXXL - Nieuw supertrio!
27-05-2016 01:33:00

Rooie Rico is gestopt als zanger van Trane Met Tuite. Maar niet getreurd: het goede nieuws is dat er direct een nieuwe band is opgericht, namelijk Rooie Rico XXXL. We kunnen het eigenlijk met trots een superformatie noemen, want Rooie Rico vormt nu met bassist Roel Jongenelen (VOF de Kunst) en drummer Gino Schipperen (Alle 13 Jaanke) deze nieuwe feestband.

Koos Alberts en Pierre van Dam lanceren 'Echte vrienden'
26-05-2016 16:18:00

Een even opvallend duo, als misschien ook vanzelfsprekend. Muziek en de klank van hun stem, hadden al jarenlang hetzelfde timbre en vele raakvlakken. Eigenlijk, misschien ook logisch. Het zijn volle neven, met dezelfde passie en liefde voor muziek. Nooit eerder kwam het tot een duet, en gelukkig hebben zij elkaar muzikaal omarmt en zijn zij de studio ingedoken om een lang gekoesterde droom tot uitvoer te brengen. 'Echte vrienden is het heerlijklijke resultaat. Het sentiment is meteen herkenbaar.

Wesly Bronkhorst viert 15-jarig jubileum met eigen concert in het Amsterdamse Concertgebouw
26-05-2016 10:35:00

“Ik kan het nog steeds niet geloven…” Wesly Bronkhorst is nog een beetje beduusd maar vooral ontzettend blij. “Het Concertgebouw! Geweldig!” Daarmee treed hij in de voetsporen van grote (wereld)artiesten: Louis Armstrong, Sting en natuurlijk André Hazes. “Geen kleine jongens,” knipoogt de zanger. “Als Amsterdams jochie droomde ik stiekem op dit podium te mogen staan. Maar ik had nooit gedacht dat dat echt zou gebeuren. Mijn droom komt tóch uit, in 2017 is het zover. Echt te gek!” Volgend jaar zit hij maar liefst 15 jaar in het vak. En dat moet gevierd worden. 

'Zoete witte wijn'....nieuwe zomerse single van Laura
26-05-2016 10:24:00

De Nederlandstalige singersongwriter LAURA brengt met haar tweede single ‘Zoete Witte Wijn’, een ode aan haar favoriete drankje. ‘Als ik mezelf met een dranksoort vergelijk, ben ik zeker een zoete witte wijn’, stelt LAURA vrolijk. ‘Net als het drankje ben ik recht voor zijn raap, op mijn best in een zomers zonnetje en heb ik een zoete afdronk. Daarom heeft het nummer ook een vrolijke sound, aangezien ik zelf erg gezellig word van een zoet wit wijntje. Of een hele fles natuurlijk, maar dat zal ik altijd ontkennen.’

Nieuwe single voor Erik Adams
25-05-2016 21:16:00

'In ons cafeetje' is de titel van de nieuwe single van zanger / liedjesschrijver Erik Adams. Erik Adams zanger in hart en nieren uit het Land van Maas en Waal, die al verscheidene liedjes op zijn naam heeft zoals :  Al mijn liefde ( 2007), Ietsie Pietsie Tinie Winie blonde Heidi  2015 , Een lach van jou” 2015, tot aan zijn Engelstalige nummers  'Made for love' (2011), 'Riding in my car' ( 2014), 'I miss you' ( 2010) ….komt nu uit met een feestknaller  'In ons cafeetje. Erik is afkomstig uit een muzikale familie geboren in het Gelderse plaatsje Druten 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 19 februari t/m zondag 25 februari

    Thomas Luijf - Als ik jou aankijk

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl