RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zondag 21 augustus special over Ronnie Tober op TV Oranje
19-08-2016 23:25:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 21 augustus zie je een special over Ronnie Tober. Hij vertelt over zijn jeugd, die hij voor het grootste deel in de Verenigde Staten doorbracht.

Johnny Valentino lanceert gewaagde versie van 'Oh Carol'
19-08-2016 23:16:00

Johnny Valentino komt weer met een nieuwe single! “Oh Carol” is weer een echte Johnny plaat, gewaagd, anders, vrolijk, swingend en een melodie die je gelijk kan meezingen. Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Las Vegas heeft 2 A-kanten gemaakt, een NL versie en een Engelse versie “Oh Carol”. Oh Carol de ouwe tranentrekker uit een ver verleden komt nu in een heerlijke zomerse versie, je zingt en danst gelijk mee en de reacties uit binnen en buitenland zijn geweldig.

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
19-08-2016 21:19:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 augustus is dat ‘Kom drink ’t laatste glas met mij’, de nieuwe single van Jannes. Het nummer is afkomstig van zijn recente album ‘Onderweg naar jou’ en is wederom geschreven door producer Emile Hartkamp. De Drentse zanger slaagt er elk jaar weer in een plaat van hoge kwaliteit af te leveren. Deze single laat duidelijk horen dat hij op dit moment in topvorm verkeert. De videoclip, waarin Jannes met zijn vrienden gezellig bij het kampvuur zit, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘

Yvette Nesselaar steekt populair lied van Tanja Lasch in Limburgstalig jasje
19-08-2016 10:33:00

Terug van vakantie met een liedje in het hoofd? Dan is het misschien wel deze plaat, die door Yvette Nesselaar van een eigen Limburgstalig jasje is voorzien. 'Mit Eine Lach' blijft in je hoofd zitten en gaat er niet meer uit. Na haar grote debuutsucces met het nummer 't Kump Vanzelf is Yvette Nesselaar nog altijd een rijzende popster, die ook op deze single vasthoudt aan haar eigen Limburgse dialect. Haar unieke verschijning in combinatie met eigenwijze Limburgse zang maken haar onweerstaanbaar.

Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine op unieke locatie
19-08-2016 10:20:00

Vrijdag 26 augustus organiseert het Mariniersmuseum een concert van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De zanger Humphrey Campbell zal tijdens dit concert als solist optreden. Dit concert is voor iedereen gratis toegankelijk en zal plaatsvinden op het Gelderseplein achter het Mariniersmuseum. Het concert begint om 17:00 uur.  Ook met dit concert laat het Korps Mariniers haar verbondenheid zien met de stad Rotterdam.

‘Kom drink ’t laatste glas met mij’ nieuwe single van Jannes
19-08-2016 10:05:00

De volgende single van het gloednieuwe album ‘Onderweg naar jou’ is het nummer ‘Kom drink ’t laatste glas met mij’. Het is de opvolger van de hitsingle ‘Een grammetje geluk’ en wederom is ook dit nummer geschreven door producer Emile Hartkamp. Het nieuwe album bracht al meer dan een grammetje geluk, de reacties zijn erg lovend. Het wordt gedraaid op de grote en kleine stations, van lokaal tot landelijk en heeft al diverse bekroningen mogen ontvangen. Op zondag 19 juni werd het album feestelijk gepresenteerd in Assen omgeven door fans en pers.

Stichting Meierijstad Talentenjacht uit Schijndel organiseert op 9 oktober nieuwe editie
18-08-2016 21:36:00

Stichting Meierijstad Talentenjacht uit Schijndel is een organisatie die jaarlijks een talentenjacht organiseert voor jong en oud, voor Schijndel, Sint-Oedenrode, Veghel en omgeving, met als doel het ontdekken van nieuw talent en het steunen van lokale goede doelen. Hieronder een selectie van de artiesten die komen optreden op zondag 9 oktober. Melissa Janssen, Carlos Donkers, Eric Baghuis, Kees Caspers, Linda Maarseveen, Ron de Ridder en Mark Laurens. 

Kees Plat en Mark van Veen zetten Volendammer kermis op z'n kop
18-08-2016 14:31:00

Tijdens het eerste weekend van september barst in Volendam het jaarlijkse kermisfeest weer los! Dit is al van oudsher hét feest van het jaar in Volendam! Zo ook voor Kees Plat en Mark van Veen die al jaren op de kermisfeesten optreden. Vorig jaar stonden ze nog samen in de feesttent met o.a. de 3J’s. Dit jaar gaan ze de boel op stelten zetten in ’t Gat van Nederland op zaterdagmiddag en maandagmiddag zijn ze te zien bij Lotje Wine & Dine, het restaurant van Jan Smit. De heren zijn alweer druk aan het aftellen en kunnen niet wachten tot het feest losbarst.

Zanger Maico lanceert 'Ik wil weer met je dansen'
18-08-2016 11:11:00

Zanger Maico gaat voor de videoclip van zijn nieuwe single “Ik Wil Weer Met Je Dansen” uit de kleren. Het idee om in ‘adams kostuum’ in de clip te verschijnen kwam van de 21 jarige uit Enschede afkomstige zanger zelf. “Ik zing in het liedje over ‘zonder kleren zwemmen in de zee’, en het leek me daarom dat ik in de clip niet achter kon blijven.” vertelt de moedige zanger. Met “Ik Wil Weer Met Je Dansen” brengt de zanger een heerlijke dansbare vrolijke single uit. Het is de opvolger van “Jij Bent Mijn Nummer 1".

The Pianoman & Friends debuteert met 'De Feestgids'
18-08-2016 10:58:00

Met de debuutsingle van The Pianoman & Friends, getiteld ‘De Feestgids’ word je meegenomen in een vrolijk lied en er is volgens de formatie maar 1 advies: Laat ‘de boel de boel’ en ga even lekker los om alle zorgen te vergeten.' Het is een aanstekelijk, eigen geschreven Nederlandstalig liedje, wat meteen blijft hangen en wellicht dagen feestelijk rondzwerft in uw hoofd! Het nummer en de videoclip zijn opgenomen in onze ‘huis-studio’ The Pianoman Recording Studio', aldus The Pianoman & Friends

Dirk Meeldijk komt met meezinger van jewelste
17-08-2016 19:27:00

Na de hits “Waarom Laat Je Mij Alleen” en “Leef Jij Maar Raak” heeft de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk wederom een kneiter van een hit in handen met “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten”. Hiermee brengt Dirk een meezinger van jewelste, zoals alleen Dirk Meeldijk ze kan brengen. Voor de productie tekende niemand minder dan Ronald Moonen, die ook verantwoordelijk was voor de productie van Dirk’s meest succesvolle nummers zoals “Ik Hou Van Het Leven” en “Vier Zomers Lang”. 

Manon Stokman lanceert 'Als herboren' voor het overwinnen van tegenslagen
17-08-2016 16:04:00

De nieuwe single ‘Als herboren’ van Manon Stokman staat voor het overwinnen van tegenslagen en vechten voor geluk samen met familie en vrienden. Met het op haar lijf geschreven nummer “Als Herboren”, geschreven door tekstschrijver en producent Bram Koning, wil Manon een positief signaal afgeven aan de vele mensen die nu ook een zware periode meemaken en deze makkelijker doorstaan met behulp van veel liefde en steun van familie en vrienden. Het nummer is op haar lijf geschreven, omdat ze zelf een aantal persoonlijke tegenslagen heeft overwonnen.

Exclusief concert en albumpresentatie Django Wagner bij de MediaMarkt in Apeldoorn
17-08-2016 16:01:00

Op vrijdag 26 augustus is de landelijke release van het nieuwe album mét DVD ‘Emoties’ van Django Wagner. En dit wordt exclusief gevierd bij de MediaMarkt in Apeldoorn met een albumpresentatie, optreden en een uitgebreide signeersessie. Om 17:00u openen de deuren en zal zanger Mannes een voorprogramma verzorgen. Vanaf 18.00 uur zal de releaseparty met Django Wagner beginnen. Het nieuwe album kan gekocht worden bij de ingang. Bij aankoop van één album krijgen 2 personen toegang tot het concert inclusief signeersessie.

Erik van Klinken en Boer Geert gaan drukke tijden tegemoet…….
17-08-2016 10:28:00

Erik van Klinken en Boer Geert zullen tijdens de RADIONL & TV Oranje Zoertoer op zondag 21 augustus 2016 in Roden hun duetsingle ‘Boer Geert’ ten gehore brengen. Het spektakel start om 13.00 en vindt uur plaats vanaf het Jaarbeurs terrein.  De single die verschijnt op het Storm Records label zal enkele dagen eerder, namelijk op 17 augustus, in release gaan. De aankondiging van het spraakmakende duet heeft al veel media aandacht opgeleverd. Tijdens de opname van de single kregen de mannen bezoek van zowel SBS6 Shownieuws als Weekblad Party. 

Debuutsingle voor Gaby Kagie
16-08-2016 21:11:00

Het grote publiek heeft er best lang op moeten wachten maar met ‘Dansende sterren’ is dan eindelijk de eerste single van Gaby Kagie een feit. Deze nu negentien lentes tellende Voorburgse maakte begin vorig jaar met haar fraaie stem en verschijning, grote indruk op het publiek tijdens de laatste editie van Bloed Zweet & Tranen. Met ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti verleidde de jeugdige zangeres jurylid Xander de Buisonjé tot de volgende uitspraak te komen: “Ik neem m’n pet diep voor je af, je hebt het héél erg goed gedaan”!

'Laat de wind maar waaien'.....nieuwe single van Alberto Nicolay
16-08-2016 21:04:00

“Mijn nieuwe single en videoclip zijn klaar!”, aldus een enthousiaste Alberto Nicolay onlangs over ‘Laat de wind maar waaien’.  Voor de muziek, de arrangementen en de productie van deze gloednieuwe Rood-Hit-Blauw productie, tekenden Velibor Weller, Dave Diepeveen en Kees Koek. Niemand minder dan Tony Neef schreef de tekst voor het nummer. “Een geweldig team, bedankt mannen.. goed werk”, zo laat de in Purmerend woonachtige ondernemer weten. Voor Alberto is ‘Laat de wind maar waaien’ alweer zijn 4e single binnen 13 maanden. 

Ghijs de Bruijn lanceert nieuwe single 'Het winnende lot'
16-08-2016 20:41:00

Een kleine 40 eigen liedjes heeft zanger Ghijs de Bruijn al op zijn naam staan. Ze zijn te vinden op de albums ‘Vrij’, ‘In vuur en vlam’ en ‘Op eigen kracht’. Daarnaast verschenen van de sympathieke Achterhoeker singles als ‘Kom en dans met mij’, ‘Geef haar je liefde’, ‘Superdag’,  ‘Voor haar’, ‘Een echte vrouw’ terwijl ‘Vrij’ en ‘Ik wil je terug’ zelfs uitstekend scoorden in diverse hitlijsten. Het repertoire van de veelzijdige Ghijs is bijzonder uiteenlopend; van het gevoelige Nederlandstalige levenslied en après-ski, tot de gouwe ouwe Engelse- en Duitstalige hits van weleer. 

Demy de Groot steekt ‘ ’N beetje meer ’ van Rob de Nijs in verfrissend jasje
16-08-2016 14:34:00

Demy de Groot kreeg van z’n vader de tip om het uit de jaren 80 afkomstige nummer ‘ ’N beetje meer ‘ van Rob de Nijs nieuw leven in te blazen. De 19 jarige zanger uit Capelle aan den IJssel had zelf nog nooit van het lied gehoord. ‘De oudere fans van Rob de Nijs zullen het nummer wel kennen, maar de jeugd volgens mij niet. Het onderwerp sprak mij erg aan. Het zit heel apart in elkaar met de timing. Het is een bijzonder speels nummer dat gaat over een vriendin, maar het is dan net iets meer dan een vriendin’, vertelt Demy.

Frontale botsing Rob Zorn
15-08-2016 20:36:00

Vanmiddag maakte Rob Zorn een ritje op z'n lichtgrijze scooter in z'n woonplaats Haarlem. Rob laat weten dat hij op een fietspad een frontale botsing kreeg met een tegenligger. 'De tegenpartij kwam met een ineens met een rotgang het fietspad op en pakte me frontaal. Ik vloog over de scooter heen en zit nu thuis met een dik en geschaafd been. Gelukkig heb ik mijn tanden nog hahaha, maar beide scooters zijn totall loss. Alles is krom van de giga klap. Verder heb ik een pijnlijk been, maar dat gaat weer over, maar wat een schrik', aldus de volkszanger.

Gino Graus schrijft tekst van z'n nieuwe single 'Hey schat' zelf
14-08-2016 14:49:00

Nog maar 16 jaar is Gino Graus! Maar jong of niet, maar Gino levert wederom een nieuwe single en video af. De titel van het nummer is 'Hey schat'. Best bijzonder is, dat hij de track zelf heeft geschreven. De track is wederom geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. De Bosschenaar tekende in 2012 al een managementdeal met het gerenommeerde artiestenbureau Lukassen Produkties. In januari 2013 volgde een contract bij Holliwood Records. Dit resulteerde in 2013 met Gino’s derde album 'Zweven op de wind'.

'Kiezen of delen'.......nieuwe single van Hans Solo
14-08-2016 10:51:00

In 2016 is Hans Solo een nieuwe weg ingeslagen. De uit Roosendaal afkomstige feestzanger heeft bij JVV Studio Records door Johnny van Veldhoven z'n nieuwe single 'Kiezen of delen' laten produceren. Het is een bewerking van de oorspronkelijke versie van Bobby Prins. 'Mijn doel is geslaagd. Een nieuwe plek met een frisse nieuwe sound. Het was eigenlijk de bedoeling om 1 track op het zilveren schijfje te zetten, maar samen met Johnny is besloten om een tweede track toe te voegen aan de single', laat Hans weten. 

'Het Leven Is Als Een Frikandel'...zomerknaller voor de Gebroeders Ko
13-08-2016 11:51:00

'Het leven is als een frikandel'....maar je moet hem zelf speciaal maken. Die woorden sprak René Karst uit tijdens een interview ten tijde van de muziekreis in Turkije afgelopen mei. De Gebroeders Ko waren ook aanwezig bij deze reis en wellicht was dat de aanleiding om daar een lied over te maken. Nu het dan toch eindelijk zomer begint te worden hopen de mannen dan ook dat het net zo'n groot succes gaat worden als veel van hun voorgangers. Volgens Ton en Gerard Koopmans is 'Het leven is als een frikandel' een single die eigenlijk weer nergens over gaat.

Speciale editie 'Radio Valencia feesten' 20, 21 en 22 augustus 2016 in het Belgische Meer
13-08-2016 00:05:00

Op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 augustus organiseert Radio Valencia wederom de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. De zaterdagavond staat in het teken van de Valencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van Frans Bauer, de Vlaamse Stoempers, Zus, Jose Sep, Anthony, Rene Redley, Collin, John McCray, Chris Reilhof, Glenn van Dijk, Mark van Overveld, Mariska B, Roy Geerts Op zondagmiddag opnieuw een keur aan regionale artiesten. Vanaf 13.30 uur optredens van:  Dennie Damaro, Dennis Jones, Franky Stardust, Johan Linssen,Youri Rijpers, Erwin Akkermans, Jamie van Boxtel, Leroy Krielen, Angela, Conny Brooks, Peter White, Manuela Rokven, Janneke de Roo, Jan Koevoet en Petra van Zundert, Mitch Kerstens, Rob Rietbroek, Monique Schellekens, Thom Coppens e.v.a.

Maak kans op vrijkaarten voor albumpresentatie Sieneke
12-08-2016 23:53:00

Vrijdag 9 september presenteert zangeres Sieneke haar nieuwe album in de Collse Hoeve in Nuenen (Noord-Brabant). Het wordt een bijzondere en feestelijke avond met gastoptredens van bekende collega’s als Marianne Weber, John de Bever, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Samantha Steenwijk en vele anderen. Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker het nieuwe album van Sieneke cadeau! De zaal gaat open om 19.30 uur, het programma duurt tot ongeveer 00.00 uur. De entree is € 17,50. Klik hier om nu tickets te boeken Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de albumpresentatie van Sieneke! De entree is € 17,50. Klik hier om nu tickets te boeken Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de albumpresentatie van Sieneke! 

Wesley Klein heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-08-2016 23:40:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 augustus is dat ‘Waarom dans je niet met mij’, de nieuwe single van Wesley Klein. De Leidse zanger komt met een zomers en zeer dansbaar nummer, dat afkomstig is van zijn album 'Onderweg'. Samen met producer Waylon van der Heijden heeft Wesley de afgelopen jaren een geheel eigen sound weten te creëren, tussen popmuziek en volks in. Deze nieuwe single, met Zuid-Amerikaanse invloeden, is daar een uitstekend voorbeeld van. 

Wesly Bronkhorst Fans & Friends op het Elandsgrachtfestival 2016
12-08-2016 23:35:00

In het weekeinde van 10 en 11 september barst het weer los in de Jordaan. Het enige echte Jordaanfestijn dat Mokum rijk is vindt dan weer plaats en is het bij Café Jordaan op de Elandsgracht in Amsterdam weer een groot feest. Op zaterdag 10 september is er een speciale editie van Wesly Bronkhorst Fans & Friends. Deze avond heeft de Amsterdamse zanger een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Samantha Steenwijk, Helemaal Hollands, Yves Berendse en Danilo Kuiters. Het feest begint om 18.00 uur en de toegang is gratis. Volgend jaar zit Wesly maar liefst 15 jaar in het vak. En dat wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens deze bijzondere avond komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. 

Zondag 14 augustus special over Harten 10 op TV Oranje
12-08-2016 16:05:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 14 augustus zie je een special over Harten 10.

Eerste nummer 1 hit voor Charelle & Franky Falcon én Hit It! Music
12-08-2016 15:55:00

Bijna twee maanden geleden verscheen het gelegenheidsduet van de uit Den Bosch afkomstige artiesten Charelle en Franky Falcon, getiteld “Verboden Liefde” op single. Deze bewerking van een oud liedje van Rob de Nijs & Martine werd zeer enthousiast ontvangen door de radio stations en het publiek. Bij de meeste radio stations staat de single inmiddels op de hoogste rotatie, en zo ook bij de grootste zender van het Nederlandse lied beneden de rivieren: PuurNL. PuurNL stelt wekelijks de PuurNL Top 20 samen met daarin de meest gedraaide en populairste platen. 

Ontvang gratis* editie 27 van artiestenblad Lucky Joe
12-08-2016 15:46:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Frank & Mirella is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 27 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Kees Plat die bijna 45 jaar in het artiestenvak zit. Daarnaast lees je alles over Radio Valencia over hun 35 jarig bestaan. Charlene maakt bekend dat ze een exclusief contract heeft gesloten met Artiestenplen en Gina Hanouwer vertelt over haar passie muziek en fotografie. Verder items over de jaarlijkse talentenjacht van Lucky Joe & Stichting Snikkeweek.

Corry Konings zal met haar nieuwe single 'Ole Ola' de fans verrassen
12-08-2016 15:06:00

Het is alweer even geleden dat Corry Konings een single heeft uitgebracht. Corry laat weten dat de opvolger niet zomaar een lied moest worden. 'We moesten wachten tot er een echt pakkend en meeslepend nummer op mijn pad kwam. In de studio van Manfred Jongenelis is het lekker vrolijke en goed in het gehoor liggende 'Ole Ola' opgenomen. Uiteraard wel met de vertrouwde Corry Konings sound, aldus de blonde zangeres.

Elvis Presley herdacht door René Shuman & Angel-Eye in UITVERKOCHT Circustheater Scheveningen
11-08-2016 19:56:00

Elvis & More 2016 Mr. & Mrs. Rock'n Roll, René Shuman & Angel-Eye zullen aanstaande dinsdag 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, hun unieke memorialshow 'Elvis & More...' neerzetten in het Circustheater van Scheveningen. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand... en natuurlijk geweldige muziek van 'The King' en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en vele anderen. "We wisten al dat bijna alle stoelen bezet waren en vanmiddag kregen we de definitieve bevestiging dat Elvis & More óók dit jaar weer is uitverkocht!", laat René Shuman weten.

John de Bever scoort voor Nederlands elftal
11-08-2016 15:17:00

John de Bever maakt zich op voor het hoogtepunt in zijn carrière! Tijdens het oefenduel van het Nederlands elftal met Griekenland, op 1 september in het Eindhovense Philips Stadion, staat de oud-profvoetballer in het veld. Niet om zijn befaamde voetbalkunsten te vertonen, maar om zijn grote landelijk hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ ten gehore te brengen voor een uitzinnig Oranjepubliek! John de Bever is trots en vereerd dat hij, onder meer in de rust van dit oefenduel, een optreden mag verzorgen. De zanger viert hiermee meteen het feit dat hij met dit nummer onlangs maar liefst vier miljoen YouTube-views scoorde. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is dé hit van 2015 én 2016! Een aanstekelijk nummer dat door het publiek in de armen is gesloten en als een olievlek Nederland verovert. Meer informatie: www.JohndeBever.nl  

Nieuwe single van John West en Lange Frans getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’
10-08-2016 14:32:00

De nieuwe single van John West en Lange Frans is getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’. De twee zijn de studio ingedoken om een bewerking te maken op ’Someone Loves You Honey’. John en Frans zijn gevraagd om een nummer te schrijven speciaal voor de zomercampagne ’The Best Catch of the Summer’ van het bekend merk John West. Je weet wel.. Van die blikjes zalm, tonijn ed. De blikjes werden voorheen vaak gekoppeld aan de single ‘Jouw Blik’ van de zanger. De clip zal op 22 augustus op Youtube te vinden zijn. 

Ivo Franklin maakt nieuwe data voor opnamen Toppers van Oranje bekend
10-08-2016 12:21:00

Het rondreizende muziekspektakel Toppers van Oranje zal de komende maanden Susteren, Arnhem, Bunnik en Raamsdonksveer bezoeken om de liefhebbers van Nederlandstalige muziek op hun wenken te bedienen.  Bij TV Oranje is elke zaterdag om 19.30 uur een aflevering te bekijken. Op zondag 28 augustus 2016 zullen oa. Koos Alberts, Frank Galan, Samantha Steenwijk, Gino Graus en Johnny Gold aanwezig zijn. In totaal zullen 40 artiesten optreden. De opnamen vinden plaats bij ‘Europarcs Resort Limburg’ in het Limburgse Susteren.  De aanvang is vanaf 14.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 13.00 uur.

Voorkom beelduitval TV Oranje bij CanalDigitaal
10-08-2016 12:00:00

CanalDigitaal / TV VlaanderenOm de ontvangstkwaliteit te verbeteren, heeft het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group een nieuwe transponder in gebruik genomen op de Astra3-satelliet. Als gevolg hiervan is TV Oranje van frequentie verhuisd bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen, van transponder 3226 naar transponder 3220 (ASTRA 23,5 – 12.090 – V – 29.900 – 2/3). Tot 10 augustus wordt simulcast op beide transponders uitgezonden.

Pierre Kartner teleurgesteld is AVROTROS
09-08-2016 15:24:00

Pierre Kartner voelt zich gepasseerd door AvroTros, meldt de Telegraaf. Kartner zou het ongelooflijk vinden dat zijn grote hit ‘Daar aan het kleine café aan de haven’ niet door hem, maar door Gerard Joling wordt gezongen tijdens het jubileumconcert van de Jostiband, dat op 10 september wordt uitgezonden door AvroTros en wordt gepresenteerd door AvroTros-coryfee Art Rooijakkers. Volgens de krant is Kartner er zeer teleurgesteld over. “Dan denk ik: waarom? Er is niets mis met meneer Joling hoor, maar dit had ik zelf ook graag gedaan.“

Dave van Well verzorgt zelf de productie van z'n nieuwe single
09-08-2016 13:28:00

Met de nieuwe single “Blijf Bij Me Vannacht” laat de in Nijmegen geboren en woonachtige Dave van Well weer van zich horen. Het betreft een opvallende zomerse en dansbare track met veel latin invloeden. Dave verzorgde zelf de productie in zijn eigen studio, waarmee Dave laat zien een zeer veelzijdig talent te zijn. Dave van Well werd in 1986 geboren en debuteerde in 2002 als zanger. Dit leidde tot diverse single- en album releases. In 2005 tekende hij bij het legendarische label Telstar van Johnny Hoes, waar zijn eerste album verscheen.

Kobus Engels lanceert zomerse ritmische plaat
09-08-2016 13:17:00

Met “Jij Bent Wat Ik Wil” presenteert de uit Arnhem afkomstige 29-jarige zanger Kobus Engels zijn gloednieuwe single. Eerder wist Kobus al successen te scoren met liedjes als “Wondermooi”, “Hey Lekker Ding” en “Als Ze Danst”. Voor “Jij Bent Wat Ik Wil” dook Kobus wederom de studio in met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge). Het resultaat is een zomerse ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. “Jij Bent Wat Ik Wil” verschijnt op het label Hit It! Music.

Zomertoer naar Lochem en Roden
09-08-2016 12:19:00

Zondag 14 augustus strijkt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer vanaf 12.00 uur neer bij Europarcs Resort aan de Ploegdijk in Lochem. Er zijn optredens van o.a. Dennie Christian, Ancora, Henk Bernard, Willem Barth, Helemaal Hollands, Jaman, Dries Roelvink, Ronnie Ruijsdael, Jacques Herb, Belinda, Lesley Williams, en Frank van Etten. 

Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album van Henk Bernard
08-08-2016 22:33:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.100 likes ontvangen en zijn we dus weer een mijlpaal gepasseerd! Help jij mee om meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we het aantal van 15.200 likes bereiken, gaan we het nieuwe album van Henk Bernard verloten! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 21 mei t/m zondag 27 mei

     Yosee - Jouw ritme

Recente Youtube uploads:


Jan van Brusselband - Ik ga niet mee

Picobello Elke Nacht

Johnny Gold - Manuela

Gerrit Denekamp - Wat Een Bijzonder Moment 

Margretha - Thuis in Brabant

Ed Nieman - Rooie Marie

Wesley Klein & Monique Smit - Mooier dan mooi

PartyfrieX - Handen Omhoog

Willem Barth - Draai Maar Door

Eric Ghelen - Kom bij me

Kees Versluys - Draai Je Niet Om

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties


 Donderdagavond 28 juni - Assen
 Vrijdagavond 29 juni - Assen
 Zaterdagavond 30 juni - Assen
 Zondagmiddag 15 juli - Heerhugowaard
 Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
 Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
 Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
 Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl