RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Feestalbum '...En door' van Snollebollekes verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
04-02-2017 12:16:00

In 1985 won Gerrie Knetemann de Amstel Gold Race, Paus Johannes Paulus II bezocht Nederland en…..Snollebollekes werd geboren  onder de rook van Oirschot. Op zijn 1e verjaardag won hij de “Baby van het jaar verkiezing”  van Brabant. Al van kinds af aan was duidelijk dat hij geboren was om de showbizz in te gaan, zo won hij als peuter menig playbackshow met zijn wervelende Andre van Duin imitaties. Tevens won hij in 1991 een speurtocht op Camping de Paal en werd hij 4e bij een vliegerwedstrijd in Boekel.

Manfred Recordings gaat verhuizen naar multifunctioneel pand
04-02-2017 09:36:00

Manfred Jongenelis runt al vele jaren de professionele geluidsopnamestudio ‘Manfred Recordings’ op bedrijventerrein Vosdonk-Zuid in Etten-Leur. De producer die tevens bekend staat om zijn accordeonkunsten laat weten dat de sleuteloverdracht plaatsvindt in juni 2017. Op het perceel, gelegen aan de Guldenweg 31 bevindt zich naast de nieuwe studio ook een woonhuis waar hij samen met Sharona gaat wonen. Het koopcontract is inmiddels getekend.

Jettie Pallettie komt met vernieuwde versie van 'French Can Can'
03-02-2017 17:21:00

Het Fanbal 'Feest in de Tent ' van Signorina Pallettie, afgelopen november in Blankenberge, was een overweldigend succes. Zij sloot deze avond spetterend af met haar eigen, vernieuwde versie van de 'French Can Can'. Jettie vindt het weer de hoogste tijd voor actie en daarom heeft zij deze welbekende deun omgetoverd in een onvervalste meelaller die het Pallettie virus weer volledig laat ontvlammen. Deze heerlijke benenschopper mag dan ook niet ontbreken in de doldwaze dagen die er weer aankomen.

Nieuwe releases Berk Music
03-02-2017 16:56:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat ‘Chocolate’ de titel is van de nieuwe swingende single van Wesley Klein. Overheerlijk of is ze een droom en zoveel smaken dat heb je nog nooit geproefd. Roy Donders & Patty Brard zien het wel zitten. Ze zingen over de bekende Brabantse worstenbroodjes. 'Wat zijn ze lekker' en wat zijn ze groot… Arme Ferry de Lits staat voor aap want 'Iedereen Wist 't

Vrijkaarten voor Henk Dissel in AFAS Live
03-02-2017 16:42:00

Voor zanger Henk Dissel gaat op zaterdag 8 april een lang gekoesterde wens in vervulling. Op die dag staat hij - begeleid door de Bas van den Heuvel Band - in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall) in Amsterdam. Henk Dissel is een van de meest geboekte artiesten van Nederland en stond al op grote festivals en concerten als Dutch Valley en Toppers in Concert. Nu zal Henk ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum zelf de hoofdact zijn en kan hij niet wachten om er samen met al zijn fans een fantastische avond van te maken! 

Theatershows Ruth Jacott geannuleerd wegens griep
03-02-2017 14:56:00

Ruth Jacott heeft drie theatershows moeten annuleren wegens griep. De voorstelling van gisteravond in Schouwburg Ogterop te Meppel werd gisteren al verplaatst naar 7 maart, maar vanochtend bleek Ruth nog niet voldoende hersteld voor de shows van vanavond en morgen, respectievelijk in Theater Speelhuis te Helmond en Theater De Schalm te Veldhoven. Bezoekers die reeds kaarten hebben gekocht worden geïnformeerd door de theaters. Komend weekend hoopt Ruth voldoende te herstellen om maandagavond de première te kunnen spelen in het oude Luxor Theater te Rotterdam. 

De Gebroeders Rossig hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
03-02-2017 14:43:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 februari is dat 'Links, Rechts, Voor, Terug', de nieuwe single van de Gebroeders Rossig. In de aanloop naar carnaval jagen de broers Donnie, Tonnie, Ronnie en Sjonnie je hartslag op tot 180 met deze actieve meezinger. De roodharige eeneiige vierling heeft een naam hoog te houden op het gebied van carnavalskrakers, en ook dit ‘sportieve’ nummer zou wel weer eens hoge ogen kunnen gaan gooien. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Frank Hoek lanceert 'Koning van de feesttent'
03-02-2017 13:24:00

De uit 's Hertogenbosch afkomstige Frank Hoek verwierf bekendheid als de helft van het populaire feestduo "Bad Brothers", waarmee hij samen met Nol Roos successen behaalde met singles zoals "'n Bakske Koffie" en "Ik Heb Jou Niks Te Zeggen". Momenteel staan ze weer in de hitlijsten met het nummer “Linkerbeen, rechterbeen “. Solo kennen we Frank Hoek ook van de hits “Lange blonde haren” en “Wij willen in de polonaise”. Nu tijdens dit carnavalsgedruis kwam Frank in de studio om wat te jammen en kwam 'Koning van de feesttent' tot stand.

Sfeer tijdens eerste editie van de Geels Nieuwjaarsparty in Studio’s Aalsmeer direct goed
03-02-2017 12:39:00

Maandag 30 januari vond de Geels Nieuwjaarsparty plaats in Studio’s Aalsmeer. Een breed scala aan artiesten trad op, met als hoogtepunt van de avond de uitreiking van de Populariteit Awards in de Big Apple. Deze prijzen worden jaarlijkse uitgereikt onder artiesten die een bijzondere prestatie hebben geleverd op gebied van showbizz en muziek. In de prijzen vielen o.a. O’G3NE, Tino Martin en Tim Douwsma. De Geels Nieuwjaarsparty is de ideale gelegenheid voor artiesten, boekingskantoren en horecagelegenheden om elkaar te ontmoeten en om inspiratie op te doen. 

Frank Smeekens ft. Fiske te Zat brengt jaarlijks terugkerende carnavalsplaat uit
02-02-2017 17:31:00

Menne gele bak’ is de titel van de jaarlijks terugkerende carnavalsplaat van Frank Smeekens Ft. Fiske te Zat. Na de kraker van 2015,  't lèkt wel carnaval'(kèk ze lôpe, blouske wè open) Dat lokaal en regionaal een hit is geweest (en nog steeds volop wordt gedraaid) is dit een zeer goede opvolger die gewaardeerd zal worden bij 't publiek! In Tilburg e.o. wordt de polonaise dit jaar vroeg ingezet, de even vrolijke als ludieke carnavalsplaat ‘Menne gele bak’ is er eentje om luidkeels mee te zingen! De toepasselijke en gebruikelijke videclip is er eentje die je gezien moet hebben.

Jeugdthriller Shock van Mel Wallis de Vries komend seizoen als musical te zien
02-02-2017 12:06:00

Na de succesvolle voorstelling Vals is vanaf komend najaar een tweede bestseller van Mel Wallis de Vries als thrillermusical te zien in de Nederlandse theaters: Shock, naar de gelijknamige bestseller. Mel Wallis de Vries maakte dit nieuws gisteravond zelf bekend in het theater. Shock is van oktober 2017 tot en met februari 2018 te zien door heel Nederland. Het boek Shock won vorig jaar de Prijs van de Jonge Jury, een van de belangrijkste onderscheidingen voor Nederlandse jeugdliteratuur. Voor Mel is dit de vierde keer dat zij deze prijs won, mede hierdoor is zij een van de meest succesvolle jeugdschrijvers van dit moment.  De spannende thrillermusical Shock wordt gemaakt door het team van de voorstellingen Vals en BOY 7. In Shock is onder anderen Priscilla Knetemann (Spangas, Fataal, Vals) te zien. De kaartverkoop van Shock start in mei bij de Nederlandse theaters.

Nieuwe single van Davide La Cara beschrijft een roerige reis over landsgrenzen
02-02-2017 11:44:00

Davide La Cara brengt in samenwerking met producer Mark van Tijn en tekstschrijfster Kirsten Schneider het Nederlandstalige uptempo popnummer ’ Thuis’ uit. Het nummer dat speciaal voor Davide door Mark en Kirsten werd geschreven is opgenomen bij Soundwise, de studio van Jochem Fluitsma & Eric van Tijn en wordt later die maand ondersteund met een videoclip, geproduceerd door Marc Verburg. De sfeer van deze door Mark van Tijn geproduceerde sound laat zich het best omschrijven als een road-movietrack.

Frank van Etten presenteert nieuw album bij MediaMarkt Apeldoorn
01-02-2017 21:53:00

Op zaterdag 18 februari om 14.00 uur presenteert Frank van Etten zijn nieuwe album ‘Mijn Zigeunerhart’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Van Etten zal enkele van zijn grootste hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Nooit eerder schreef levensliedzanger Frank van Etten zo eerlijk over zijn vreugde en zijn verdriet dan op z'n nieuwe album 'Mijn zigeunerhart'. “Het is mijn hart, het zijn mijn woorden, het is mijn muziek; eerlijker kan ik het niet.” 

Platenmaatschappij +31 Records verwelkomt Irvine met 'Oerend Hard 2.0'
01-02-2017 21:36:00

Elf jaar geleden begon Irvine als grapje met zingen en dat is ondertussen uitgemond tot 150 optredens per jaar, een goed uit de hand gelopen grap dus! Vorig jaar kwam Irvine in aanraking met de mensen van +31 die hem voorstelden om het professioneler aan te pakken. Met als belangrijkste reden dat er veel artiesten zijn verdwenen uit het feestcircuit. Na een goed gesprek is er een samenwerking ontstaan tussen beide partijen en ontstonden er gelijk ideeën over de te kiezen richting! De eerste single ‘Oerend hard ’ is inmiddels een feit.

Ladies of Soul drie avonden in een uitverkocht Ziggo Dome
01-02-2017 14:14:00

De Ladies of Soul zijn volgend weekend maar liefst drie avonden te zien in de Ziggo Dome met een gloednieuwe pop- en soulshow! Vandaag is bekend gemaakt dat de shows op 10, 11 en 12 februari volledig uitverkocht zijn. Trijntje, Berget, Edsilia, Glennis en Candy staan ook dit jaar niet alleen op het podium. Samen met wereldster Oleta Adams, singer-songwriter Alain Clark, soulman Frank McComb en dansgroep Avant Garde zullen de dames het publiek een avond vol met eigentijdse, swingende en uptempo nummers bezorgen.

Het 'Dorpscafé' van Ancora is het gehele jaar geopend
01-02-2017 13:49:00

Wanneer de groep Ancora terugblikt op het jaar 2016, dan doet zij dat vol tevredenheid. Dat is ook niet zo vreemd. Ze zien hun trouwe aanhang steeds meer groeien, ze mochten gouden awards in ontvangst nemen voor hun eerste twee albums en ze kregen vrijwel uitsluitend positieve reacties op de nieuwe cd/dvd Door Weer En Wind, die in augustus uitkwam. Van dit derde Ancora album, dat evenals de twee voorgangers de nummer één positie behaalde in de GFK Dutch Album Top 100, kwamen al de succesvolle singles 'Op Het Leven' en 'Dronken (van de liefde)'. 

Eddy Walsh zet de hut op de kop met ‘Het leven is een feest’
01-02-2017 13:39:00

Elke maandagavond zingt Eddy Walsh in de bekende Amsterdamse Kroeg ‘Bolle Jan’. Hij heeft al een groot aantal singles uitgebracht waaronder ‘Naar m’n zin’, Laat mij maar’ en een uptempo versie van ‘Zijn het je ogen’. Samen met Ronald Engel lanceerde hij in 2014 als Duo Pak Aan ‘Het Dorp’ op het Storm Records label. Eddy brengt nu samen met Feest DJ Jordy en DJ Rene Cassee ‘Het leven is een feest’ uit. Het idee is  afkomstig van Feest DJ Jordy ( de Breet). ‘Hij was ingehuurd als DJ bij een evenement in het buitenland.

De Pitaboys komen met een carnavalskraker puur sang
01-02-2017 13:17:00

Dat de Pitaboys nooit stil zitten dat weten we al langer. Echter hebben ze vorig jaar wel een rustpauze genoten van 8 maand en daarom hebben ze besloten om dit jaar niet 1 maar 2 carnavalskrakers uit te brengen. Simpelweg om hun fans te bedanken.  Vorige week kondigden ze al aan om ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’ te lanceren. Nu gaan schudden ze ons wakker met een carnavalskraker puur sang, eentje waarbij je niet stil kan staan, eentje dat carnaval uitademt van begin tot het eind. 

Henk Stelte laat met 'Even hier' z'n gevoelige kant horen
01-02-2017 12:00:00

Een kleine vier jaar geleden is het nog maar dat zanger Henk Stelte zijn debuutsingle ‘Soms tegen beter weten in’, uitbracht. Dat het deze Utrechtse volkszanger ernst is met zijn muzikale carrière blijkt onder andere uit het feit dat hij de afgelopen jaar een reeks aan singlesreleases voorschotelde aan het publiek en de media. Zo verscheen van Henk afgelopen september nog de vrolijke en dansbare track ‘Kom Je’ welke prima is opgepikt. Toen al liet de zanger weten zijn muzikale draai te hebben gevonden.

Dario bezoekt 9 kroegen voor clipopname 'Alles moet los'
31-01-2017 20:28:00

De vorige single ‘Over en uit’ was voor de donkere dagen, nu is het tijd voor Dario om alles los te gooien. Hij brengt daarom het feestnummer ‘Alles moet los’ uit. “Na de clown en de vele opvolgers is dit in mijn ogen toch weer een schot in de roos”, aldus Dario. De nieuwe single ‘Alles moet los’ is een feestnummer pur sang, het tegenovergestelde van de vorige single ‘Over en uit’. Dit was een rustig nummer voor in de donkere tijden en liet een andere kant van de zanger zien. ‘Alles moet los’ is weer een single die men eerder van Dario verwacht: Feest! 

DJ Ronnie en CV de Bijtankers knallen door de speakers
31-01-2017 17:08:00

Het idee lag al een tijdje op de plank: Een carnavals single maken samen met een carnavalsgroep. Aangezien DJ Ronnie regelmatig op een carnavals feestje te vinden is en daar regelmatig CV De Bijtankers tegen kwam, werd een keer in een lollige bui geroepen: “we moeten eens een keer een carnavalsplaat maken”. Zogezegd, zo gedaan. Afgelopen vrijdag 27 januari was de single presentatie. CV De Bijtankers is een jeugd carnavalsgroep bestaande uit 36 personen (jongens en meiden). De oorsprong komt voort uit “CV Zonder Naam” en “de Betweters”.

Hans Somers viert 35 jarig artiestenbestaan met jubileumconcert in Rotterdam
31-01-2017 10:42:00

Hans Somers organiseert op zondag 5 maart 2017 ter ere van z'n 35 jarig artiestenbestaan het JubileumConcert 'Typisch jij'. Het concert vindt plaats in het Maashaventheater te Rotterdam  In 1986 brak deze sympathieke zanger, presentator en liedjesschrijver door bij Veronica TV met zijn door hem zelf geschreven nummer ' Als een Vogel'. Door het winnen van de 'Pats Boem Show' mocht hij een jaar lang het land in met het evenement 'Veronica komt naar je toe deze zomer'. Vanaf het prille begin heeft Hans Somers, mede door zijn plugster Coby Vermeulen en platenbaas, producer Gaby Dirne een goede klik gehad met TV Oranje. Elk jaar was hij wel terug te vinden in de jaarlijkse top 1000. Ook gaat hij het land weer in met zijn theater liedjes programma.

Het IJsselduo presenteert haar nieuwe DVD ‘Zoals we zijn’ op 4 februari 2017 in Kampen
30-01-2017 19:34:00

Op zaterdag 4 februari 2017 presenteert Het IJsselduo haar nieuwe DVD ‘Zoals we zijn’. Dit vindt plaats bij zalencentrum ‘De Leuke Hanzestad’ gelegen aan de IJsseldijk 12 in Kampen. Tijdens deze presentatie die om 20.00 begint, zullen tevens een aantal collega artiesten hun medewerking verlenen. De entree bedraagt € 10.00 en kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. Arnold en Marianne Wolda  hebben n.a.v. de TV Oranje Special heel veel leuke reacties ontvangen. Arnold laat weten dat de special een goed beeld heeft weergegeven hoe ze zijn. ‘Het leek ons een leuk idee om een groot deel van deze special als rode draad in de DVD te verwerken. De muziekredactie van TV Oranje gaf ons vervolgens toestemming. In totaal staan er 11 liedjes op waaronder ‘Je bent m’n meisje’ en ‘Het geheim van geluk’.

Ricardo Smit lanceert nieuwe single met Gipsy invloeden en volkse accordeon klanken
30-01-2017 18:43:00

De Haagse zanger/entertainer Ricardo Smit lanceert vandaag z'n nieuwe single 'Sleur'. Het is een cover van André Hazes maar dan met een feestelijk tintje, gelardeerd met Gipsy invloeden en volkse accordeon klanken. Deze single is een voorproefje van het album dat in de loop van dit jaar zal uitkomen.De single is geproduceerd door La Haye Sound Productions en wordt uitgebracht door het label TipTopNL. De videoclip is geschoten door Robert Vegt RTV Media Productions, starring Daisy Talens en accordeonist Frans Baggerman.

Jan Egbert en de Loosies Show exclusief bij Startup Events
30-01-2017 17:20:00

Na een korte periode van rust, na zijn succesvolle periode met de band De Ezperando's, is zanger en drummer Jan Egbert de Vries helemaal terug, en wel als nooit tevoren.  Eerst als solo artiest maar al snel bleek dat Jan Egbert de interactie op het podium met zijn mede muzikanten miste en werd er een nieuwe band samengesteld met de naam Jan Egbert & De Loosies Show.  

Schouwburg Amphion en Westlandtheater De Naald Winnaars Theater van het Jaarprijs 2016
30-01-2017 16:12:00

Schouwburg Amphion (Doetinchem) en Westlandtheater De Naald (Naaldwijk) zijn vandaag uitgeroepen tot Theater van het Jaar 2016, respectievelijk in de categorieën Grote theaters (450+ stoelen) en Kleine theaters (<450 stoelen). Tijdens de jaarlijkse Theaterbeurs van de Vereniging Vrije Theater Producenten maakte Suzanne van Dommelen, de voorzitter van de VVTP, bekend dat deze twee theaters zichzelf een jaar lang Theater van het Jaar mogen noemen.

Marco de Hollander pakt zijn koffer
30-01-2017 11:24:00

Aankomend weekend gaat het gebeuren. Marco de Hollander pakt zijn koffer. Hij vertrekt namelijk met twee bussen vol fans naar Volendam. “Hier ligt zoveel muziekgeschiedenis, hier wil ik met mijn fans de aftrap beleven van mijn JubileumJaar” vertelt De Hollander trots. 2017 is het jaar dat de zanger zijn 15 jarige jubileum viert als artiest. “Ja en daarom wilden we met het team wat extra feestelijke momenten inrichten. Volendam is daar één van”. Vrijdagochtend vertrekken de bussen eerst richting Hoorn, en daarna gaan ze naar het Van Der Valk Hotel in Volendam/Katwoude. Vanuit hier worden er heel veel uitjes georganiseerd. “We gaan varen, naar het feestcafé van jan Smit, we gaan live radio maken, proeverijen doen en veel meer.....

Like TV Oranje op Facebook en win een CD
29-01-2017 12:13:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 16.500 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.600 likes bereiken, gaan we maar liefst twee albums verloten. Op het dubbelalbum 'Polonaise - deel 13' vind je de grootste carnavalshits van dit jaar. Je maakt ook kans op 'Jetzt Geht's Richtig Los' van KLUBBB3. 

Dankzij Henny Thijssen start Rianne Gerritse een nieuwe start van haar zangcarrière
29-01-2017 01:36:00

De single 'Het heeft geen zin om mij te bellen' betekent voor Rianne Gerritse een nieuwe start van haar zangcarrière. Rianne zingt al vanaf haar 16e , bracht al een aantal singles en cd's uit en was in het piratencircuit bekend onder de naam Carola. Na het overleden van haar moeder in 2004 werd het stil rondom de zangeres.... tot ze twee jaar geleden Henny Thijssen ontmoette. Zijn advies was om de draad weer op te pakken. Het nieuwe nummer is dan ook geschreven door Henny Thijssen die bekend staat als een van de beste levensliedschrijvers van Nederland. 

Radio Hunebedje organiseert artiestenavond i.v.m 5 jarig bestaan
28-01-2017 17:18:00

Op zaterdag 22 april 2017 organiseert Radio Hunebedje  een grote artiestenavond i.v.m. hun 5 jarig bestaan. Meewerkende artiesten zijn: Gerrie en Ron, Harmke, Jan & Jan, koor Corazone Singers, Jordi Weijer, Ronald en Aïsha,  Monica West, Frans Baggerman, Ricky Van Daalen, Margarita, Bert Zwier, Arie Pater, Jan & Monique en  Auke Doddema. De presentatie in handen van Wim Schurer en Frits Roskam. Als locatie is gekozen voor Sporthal ‘De Spont’ in Standskanaal. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de deuren gaan open om19.00 uur en de entree  bedraagt € 7.50. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Frits Roskam ( 0591- 52 11 76) en bij Sporthal ‘De Spont’.  Een gedeelte van de opbrengt gaat naar een goede doelen instantie die zich inzet voor minima met huisdieren. Meer info: www.radiohunebedje.nl / www.hunetube.nl 

Jeffrey Heesen ook populair in België
27-01-2017 19:43:00

Met  "M'n Engel" verovert Jeffrey Heesen overal de hoogste positie in de belangrijkste Nederlandstalige hitlijsten.  Nadat Jeffrey de nummer 1 positie bereikte in de Sterren.nl Top 20 en de Oranje Top 30 prijkt "M'n Engel" sinds deze week ook op de toppositie van de populaire radiozender PuurNL. Hiermee heeft Jeffrey met "M'n Engel" in alle belangrijke Nederlandstalige hitlijsten van Nederland de nummer 1 bereikt. Maar het succes breidt zich verder uit, want "M'n Engel" staat ook op nr.1 in de Nederlandstalige Top 30 van radiostation VBRO. 

Doenja slaat nieuwe weg in met 'Ik ben met jou niet getrouwd'
27-01-2017 15:07:00

Het is duidelijk dat Doenja een nieuwe weg heeft ingeslagen. De singles 'Wat wil je nou' en 'Donder maar op' lieten ons al een pittige, zelfbewuste vrouw zien met een sterke eigen mening. Tijd dus om haar eigen 'klassieker' ook van een nieuwe stevige opname te voorzien. 'Ik ben met jou niet getrouwd' zal met deze nieuwe opname snel tot het vaste moderne feestrepertoire gaan behoren! Tevens werd er een geheel nieuwe video opgenomen.

Dr. Kater ft. Je Zus zet met 'Kind van de barman' de muzikale toon van de feestsound in 2017
27-01-2017 14:58:00

Met de release van 'Kind van de barman' zet Dr. Kater ft. Je Zus de muzikale toon van de feestsound in 2017.  Met een bekende beat en een zeer bijzonder verhaal over dit duo, want vader (de barman) lukt het maar niet om zijn kleine van de drank te houden. Ook niet makkelijk voor zo’n kleine spruit die is opgegroeid in het café. Waar ze elkaar wel geweldig goed in aanvoelen is het maken van feest! Dat hoor je natuurlijk al op hun single 'Kind van de barman' maar ook on-stage laten ze niets heel.

Henk Bernard heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
27-01-2017 14:47:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 januari is dat ‘Ik vraag je met pijn in mijn hart’, de nieuwe single van Henk Bernard. Het liedje is afkomstig van zijn meest recente album 'Dicht Bij Mij' en werd enkele jaren geleden ook al eens door Wesly Bronkhorst op de plaat gezet. Zoals we van Henk Bernard mogen verwachten gaat het om een echt levenslied, dat echter ondanks het liefdesverdriet in de tekst opvallend vrolijk klinkt. Deze single is een rasechte meezinger die het goed zal doen in de cafés en tijdens carnaval. 

Ronnie Ruysdael: 'Friet met Mayonaise' zorgt voor lange polonaises richting de snackbar'
27-01-2017 14:39:00

Zoals de één worstelt met een rookverslaving en de ander het niet kan laten om wekelijks een paar nieuwe schoenen te kopen, zo heeft Ronnie Ruysdael aan het einde van de week een godgloeiende trek in zo’n typisch Hollandse friet met mayonaise. Het liefst gepresenteerd in de klassieke puntzak. Het maakt hem niet uit of het dikke boerenfriet, ribbelfriet of raspatat is, als er maar de welbekende klodder mayonaise overheen loopt. Pas dan begint het weekend goed. Het ‘lala’-gevoel, dat past bij deze smaaksensatie, komt tot uiting in ‘Friet met Mayonaise'.

Nieuwe releases Berk Music
27-01-2017 14:21:00

Wekelijks brengt Berk Music een aantal nieuwe singles en/of albums op de markt. De platenmaatschappij uit Eindhoven laat weten dat René Schuurmans niet weet waar hij kijken moet….wat is ze leuk! Helemaal hoteldebotel zingen ze haar elk weekend toe met ‘Hé, Doe Niet Zo Sexy’. Net als vorig jaar kan het feest niet op bij Lawineboys. De eerste feestsingle ‘Marianne ‘verscheen voor de 11e van de 11e,  nu verschijnt hun nieuwe single. De glazen zijn niet te tellen in ‘Nog Eéntje Dan’. 

Glen van Dijk vindt het moeilijk om bescheiden te blijven
27-01-2017 11:38:00

Het is alweer een tijdje rustig geweest rondom zanger Glenn van Dijk. Glenn is met uiterste zorg achter de schermen bezig geweest met de voorbereiding van zijn grootse plannen voor 2017. Vandaar dat zijn eerste single van 2017 meteen met een klapper binnen komt. We zien het u denken: “Dat nummer klinkt me wel heel erg bekend”. Dat klopt: De plaat die origineel van countryzanger Mac Davis was, en in 1981 in Nederland een hitje werd door de vertaalde versie van Peter Blanker, is voorzien van een echte 2017 “restyle”.

KLUBBB3! komt met Nederlandstalige versie van 'Das Leben tanzt Sirtaki’
27-01-2017 11:32:00

Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff zijn KLUBBB3! De internationale groep staat sinds het begin van 2016 voor ongecensureerde schlager om mee te zingen en mee te feesten! Nadat het debuutalbum vorig jaar binnen 4 maanden goud werd kwam het nieuwe tweede album van KluBBB3 onlangs op 1 binnen in Duitsland, in Oostenrijk op 2 en in Zwitserland op 3. Om ook de Nederlandse markt te veroveren komen de heren nu met de Nederlandse versie van ‘Das Leben tanzt Sirtaki’. Met carnaval in zicht kunnen we ons opmaken voor feestende menigtes! 

William Bonne lanceert verrassende nieuwe single 'Liever vrij zijn'
27-01-2017 11:15:00

Eindelijk laat deze talentvolle en altijd vrolijke artiest William Bonne, 31 jaar en geboren in Apeldoorn weer wat van zich horen, met deze heerlijke opmerkelijke en meer dan verrassende nieuwe single ‘Liever vrij zijn’. Al jarenlang is de agenda opvallend druk bezet. Opvallend omdat hij nog nooit wist te scoren met een van zijn eerder uitgebrachte singles en Album, maar wel ‘n veel gevraagd artiest is op vele evenementen van groot tot klein en met een zeer uitgebreid repertoire.

Pierre van Dam herstellende na herseninfarct
27-01-2017 01:18:00

Pierre van Dam  heeft dinsdagmiddag na zijn catheterisatie een herseninfarct gekregen. Zijn vrouw Margreet laat weten dat het gebeurde terwijl ze nog in het ziekenhuis waren. Daardoor is de schade redelijk beperkt gebleven. Zijn rechterkant voelt als verdoofd, maar hij kan bewegen en hij heeft al zijn kracht nog. 'We zijn ervan overtuigd dat het goed gaat komen. Het zal tijd nodig hebben. Pierre moet nu heel hard gaan werken aan z'n herstel en heeft daarom zijn rust heel hard nodig', aldus Margreet die aangeeft regelmatig een update op Facebook te plaatsen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: