RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Minister Bussemaker doet oproep voor kandidaten Jos Brink Prijs 2017
13-12-2016 10:45:00

Minister Jet Bussemaker (Onderwijs, Cultuur en Wetenschap) doet een oproep om kandidaten voor te dragen voor de Jos Brink Prijs 2017. Deze regeringsprijs gaat elke twee jaar naar personen of organisaties die zich inzetten voor de acceptatie en veiligheid van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en intersekse personen (LHBTI). Op 21 mei 2017 wordt de Jos Brink Prijs door minister Jet Bussemaker uitgereikt tijdens een feestelijk programma in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De prijs heeft twee categorieën: oeuvre en innovatie. De Jos Brink Oeuvre Prijs gaat naar een persoon, groep of instelling die zich fundamenteel en langdurig inzet of heeft ingezet voor de acceptatie en veiligheid LHBTI’s. 

'Santa Rocks' swingende kerstsingle van William Smulders en Lieke Grey
12-12-2016 20:18:00

Nu het buiten weer kouder is en de avonden langer zijn, raakte William Smulders en Lieke Grey geïnspireerd tot het maken van het warme, karakteristieke en swingende kerstnummer “Santa Rocks”! De authentieke klank kenmerkt de muziek van William en Lieke! Bij het luisteren van dit nummer komt het heerlijke gevoel van een witte kerst omringt met de gezelligheid van familie en vrienden naar boven! Santa Claus is back in town! William en Lieke zijn als duo al jaren actief in binnen- en buitenland waarbij ze putten uit 60 jaar tophits.

Kaartverkoop Toppers in Concert 2017 start morgen om 9.00 uur
12-12-2016 16:19:00

 Vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei 2017 nemen we je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. De 13e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘WILD WEST, THUIS BEST’. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs’ en het allerbeste van eigen bodem. De tijd van waar nog nauwelijks ‘wetten gelden’ en wilde feesten steevast eindigen drinkend en dansend aan en op de bar. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD. We vieren het feest van verbroedering; samen in harmonie en vriendschap. Ook dit jaar tijdens de ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De ‘Wildest Party of the Year’ is weer in aantocht!

Ronald & Aïsha brengen hun derde duo single uit
12-12-2016 14:57:00

Al 2 jaar timmeren Ronald & Aïsha inmiddels aan hun muzikale weg, en niet geheel zonder succes. Na eerst een aantal solo platen uitgebracht te hebben, hebben deze 2 artiesten uit Oude Pekela inmiddels hun derde duo single op naam staan. Na twee geslaagde singles met een verhaal '  Lange Maanden' en 'Veel te kort, veel te jong' was het nu tijd om iets gezelligs te produceren. Dat is volgens diverse bronnen goed gelukt. Ze komen deze keer met het nummer 'Heidi', geproduceerd door Terry West en geschreven door Ronald vd Woude.

Tino Martin signeert op 18 december 2016 z'n nieuwe DVD bij de MediaMarkt Apeldoorn
12-12-2016 14:20:00

Op zondag 18 december om 15.00 uur presenteert Tino Martin zijn nieuwe DVD ‘Tino Martin – Het concert van mijn leven’ bij de MediaMarkt in Apeldoorn. Tino zal enkele van zijn grootste hits ten gehore gaan brengen. Na zijn optreden kan zijn aanhang een album aanschaffen, laten signeren en op de foto. Meer informatie over deze en andere instores en foto’s zijn terug te vinden op www.facebook.com/gekopmuziek of www.mediamarkt.nl/apeldoorn

Stembus geopend voor de Winterse 50
12-12-2016 14:14:00

Is Last Christmas van Wham nog steeds de populairste kersthit? Of wordt deze kerstklassieker ingehaald door Chris Rea, Band Aid of Mariah Carey? Deze week is de stembus open voor de Winterse 50, de hitlijst met de populairste kersthits. 

Zangeres Greetje Kauffeld benoemd tot erelid van de Nederlandse Sinatra Society
12-12-2016 12:47:00

Zondagmiddag 11 december ontving Greetje Kauffeld aan de vooravond van haar zestigjarige carrière als zangeres de oorkonde van het erelidmaatschap van de Nederlandse Sinatra Society (ISSH). Deze werd tijdens de kwartaalbijeenkomst in Amsterdam aan haar uitgereikt door twee bestuursleden. De oorkonde luidt dat Greetje, ‘naast het zingen van Nederlandse en Duitstalige liedjes, één van Nederlands belangrijkste vertolkers is gebleven van de Jazz en het American Songbook repertoire.

‘Maar dat is nu voorbij’ nieuwe single Dave Groenendijk
12-12-2016 10:58:00

Maar dat is nu voorbij’ is de titel van het levensliednummer van Dave Groenendijk. Het nummer is geschreven en geproduceerd door Frans van Nispen en Tony van Boxtel. Aan de productie werkte tevens Marcel Fisser en Wiesje Westerlaken mee. Dave Groenendijk, voormalig bekend als Dave Green is een allround zanger die er graag een feestje van maakt. Hij werd geboren in Amsterdam en groeide op in omgeving Het Gooi. Met zijn ruime ervaring op podia en cafe’s zingt hij een breed repertoire aan liedjes van de jaren 70 tot heden. 

John de Bever reikt nieuwe cd uit van Benno van Vugt
12-12-2016 10:44:00

Afgelopen vrijdag 9 december 2016 werd de nieuwe single van Benno van Vugt feat. Ferry van de Zaande gepresenteerd in een bomvol café Schuttershof in Esbeek (Br.) Zijn nieuwe carnavalsplaat getiteld; “De look-alike van Willem Alexander” werd rond elven officieel uitgereikt door John de Bever. Daarna barste het feest helemaal los toen Benno van Vugt verkleed als koning op het toneel zijn nieuwe singel ten gehore bracht, vergezeld van achtergrondzangers Ferry vd Zaande en Fred van Boesschoten die ook aanwezig waren. 

Jannes ontvangt uit handen van Koos Alberts gouden plaat voor zijn album ‘Onderweg naar jou’
11-12-2016 14:58:00

Meer dan 20.000 exemplaren verkocht en daarom kreeg een totaal verraste Jannes op zaterdag 10 december 2016, tijdens het MegaPiratenFestijn in het GelreDome, een gouden plaat voor zijn album ‘Onderweg naar jou’. Koos Alberts reikte de plaat in een bomvol stadion uit aan de geliefde zanger. Jannes: ‘Dat we op deze manier beloond worden voor werk waar ons hart ligt, is het mooiste cadeau! Mede door alle gebeurtenissen om me heen wou ik maar één ding en dat is nog gepassioneerder doorgaan met de dingen die ik al deed.

Kapalone presenteert nieuwe single ‘Daar moet op gedronken worden’ in Gemonde
10-12-2016 15:20:00

Op zondag 15 januari 2017 presenteert zanger Kapalone z’n nieuwe single ‘Daar moet op gedronken worden’ bij Café Zaal Kloosterzicht in Gemonde. Meewerkende artiesten zijn: . Jack van Raamsdonk, Jettie Pallettie, De Dorini's, Arnold, Rienie van de Kerkhof, William, Arnold Hofmans, Jimmy Geerts, Pur & Kit, Frank van de Wal, Sylviah, Arno Verduyn,, Yosee en DJ Crew. De aanvang is vanaf 15.00 uur en de entree bedraagt € 8.00. ‘Daar moet op gedronken worden’ is de 15e single van de Brabantse zanger. 

RADIONL verzoekservice live vanuit de Koperen Hoogte in Zwolle
10-12-2016 01:12:00

Radiopresentator Alfred Voogd laat in een speciale video op de website van RADIONL zien dat het ‘Hollandse Hart van de Regio’ van zondagochtend 18 december vanaf 10.00 uur tot vrijdagmiddag 23 december 15.00 uur uitzendt vanuit 'De Koperen Hoogte' in Zwolle. De 24 uurs live uitzendingen staan in het teken van verzoekservice, Top 1500, avondconcerten, Kerstbalbingo, gast presentatoren, traktaties en studiobezoeken van luisteraars. Kijk voor meer informatie op RADIONL en bestel snel je kaarten voor de avondconcerten!  

Karin Welsing geeft ‘Ik heb het geweten’ tweede leven
10-12-2016 00:43:00

Met ‘Ik heb het geweten’ heeft Karin Welsing weer een lied uit de hoge hoed getoverd die helemaal bij haar past. Oorspronkelijk was het de ‘b’ kant van de single ‘Al die uren, al die nachten’ die Stella Bos op vinyl in 1997 lanceerde. Karin vond het altijd al een bijzonder mooi levenslied dat ze vroeger veel draaide. 'Ik denk dat heel veel mensen het lied niet eens kennen. Eigenlijk was het de bedoeling om dit nummer op een volgend album te plaatsen, maar omdat het een lied is voor deze tijd van het jaar hebben we toch besloten om het als single op de markt te brengen.

De Gebroeders Ko gaan op zoek naar 'De Lola van Nederland'
09-12-2016 21:08:00

De Gebroeders Ko hebben met hun carnavalssingle 'Haar naam is Lola' een grote hit in handen. Gerard en Ton Koopmans hebben daarom een ludieke actie bedacht. 'Wij gaan in januari op zoek naar 'De Lola' van Nederland. Je hoeft geen vrouw te zijn om mee te doen. Iedereen maakt kans op die titel', vertellen Gerard en Tom. Om te winnen heb je wel de originele Lola pruik nodig. Deze is verkrijgbaar bij Sep Feestartiesten in Roosendaal. Men heeft ook een webshop, dus bestellen is ook mogelijk.

John de Bever presenteert op 1 januari 2017 zijn traditionele NieuwJaarsParty
09-12-2016 18:35:00

Op zondag 1 januari 2017 presenteert John de Bever zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen (bij Eindhoven). De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op champagne en optredens van een aantal bekende collega's, zoals Stef Ekkel, Henk Bernard, Ferry de Lits, Johan Heuser, Susanna Veldmeijer, Johan Linssen, Tommy Lips, Patrick Gerets, José Sep en Angesz. Geniet samen met John de Bever en zijn muzikale vrienden van een spetterend begin van het nieuwe jaar! 

Kees Haak gaat langdurige samenwerking aan met platenlabel NLfactor
09-12-2016 15:11:00

De 41-jarige Kees Haak, zoon van de memorabele zanger Nico Haak, gaat vol vertrouwen het nieuwe jaar in. Het jaar 2017 wordt voor de goedlachse zanger een bijzonder jaar vol mooie nieuwe wendingen, muzikale hoogtepunten en prachtige samenwerkingen. Kees Haak werd geboren op 15 augustus 1975 te Delft. Kees is de jongste zoon van Nico en Jeanne. Door de jarenlange muzikale carrière van senior werd muziek hem met de paplepel ingegoten. “Als ze me missen (dan ben ik vissen)”, “Is  je moeder niet thuis?” en natuurlijk de allergrootste hit “Foxy foxtrot”  hebben in de jaren zeventig en tachtig de hitparades bestormd. “Vrolijke Nederlandse feestmuziek, die je helaas tegenwoordig zelden nog hoort”, aldus Kees.

Jacques Herb heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-12-2016 12:08:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 december is dat 'Maar nu…’ van Jacques Herb. De koning van de smartlap laat op 70-jarige leeftijd zien dat hij nog steeds zijn mannetje staat. Zijn nieuwe single is een lofzang op het leven op latere leeftijd. Want ook al word je een dagje ouder, en voel je een pijntje hier en daar, volgens Jacques moet je vooral positief blijven en genieten van het leven. Dankzij een bijzonder aanstekelijk refrein kan dit wel eens de winterhit van dit jaar worden! 

Nieuwe single van René Rosas past precies bij zijn vrolijke en energieke stijl
09-12-2016 11:57:00

'Was het maar waar’ is de nieuwe single van René Rosas en past precies bij zijn vrolijke en energieke stijl. “Het nummer past mij als een maatpak.”, aldus de zanger. “Het nummer past mij als een maatpak en heeft een hoog meezing gehalte en is een nummer met veel energie.”, vertelt René Rosas over zijn nieuwe single ‘Was het maar waar’. René houdt van feestmuziek en dat wist ook zijn vriend/collega zanger Richard van Twiller. Hij attendeerde de Zaanse zanger op dit nummer en dat het praktisch al klaar lag bij producer Niels Lingbeek.

Jannes duikt met nieuwe single 'Huilen doe ik wel alleen' in zijn herinneringen
09-12-2016 11:53:00

Persoonlijke emoties houdt Jannes liever voor zichzelf. In zijn nieuwste single ‘Huilen doe ik wel alleen’ duikt de geliefde zanger zijn herinneringen in. Hoogtepunten en verdriet wisselen elkaar af, ook in het leven van Jannes. Geen vrolijk inhaaknummer deze keer, maar een prachtige ballad over de dingen die je raken en waar je niet altijd raad mee weet. Jannes trekt zich op dat soort momenten liever terug en houdt zijn echte tranen voor zich alleen. Hij zingt: ‘Dat bracht de wijsheid met de jaren, al ben ik niet van steen, maar huilen doe ik wel alleen’. 

Verplichte rust heeft Frank van Etten goed gedaan
09-12-2016 11:44:00

De verplichte rust heeft zijn stem en Frank van Etten zelf ook, goed gedaan. Vanaf vrijdag 9 december zal hij zijn optredens hervatten en de zalen weer in vuur en vlam zetten met zijn fantastische stem en zijn opzwepende en gevoelige liedjes. Net op tijd ook om op zaterdag 10 december zijn klassieker 'Leef als een zigeuner'  te laten klinken in het volle Gelredome bij de grote finale van het Mega Piratenfestijn 2016. De rust heeft Frank ook zijn sterke mentale kracht terug gegeven. Frank was 9 toen zijn vader hem op de bar in de Jordaanse cafés liet zingen. 

Nieuwe single van VanMike gaat over over z'n zoontje Milan
08-12-2016 12:41:00

In 2015 bracht VanMike zijn debuutsingle “Denk Groot” uit. Deze wordt nu opgevolgd door de nieuwe single “Altijd”. Deze single is anders dan de eerste en heel persoonlijk voor VanMike. Het jaar 2016 is een bijzonder jaar, op 23 januari word ik voor het eerst vader. Van een lief en heel klein jongetje, genaamd Milan. De geboorte van mijn zoon is een gebeurtenis die in mijn geheugen geprent staat. Zo mooi en bijzonder. En daarnaast ook puur en overweldigend, vanaf het moment dat ik hem aanpakte direct na de geboorte. 

MUZIEKKIOSK binnenkort bij Breedband Helmond
08-12-2016 12:37:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat in mei van dit jaar van start ging, wordt met ingang van 1 februari 2017 toegevoegd aan het tv-pakket van Breedband Helmond. Daarmee krijgen de televisieabonnees van de Brabantse internetprovider toegang tot de drie zenders die deel uitmaken van MUZIEKKIOSK: TV Oranje, SchlagerTV en NashvilleTV. “Deze nieuwe uitbreiding van onze MUZIEKKIOSK bevestigt de groei die we al enige tijd zien bij met name de regionale netwerken”..

Ronnie van Bemmel komt met twee versies van ‘Nee, dat komt nooit meer’
08-12-2016 12:24:00

Ronnie van Bemmel stond voor een moeilijke keuze om te bepalen welke van de twee versies van z’n nieuwe plaat ‘Nee, dat komt nooit meer’ op single zou verschijnen. Hij vroeg aan een aantal ‘kenners uit het vak’ een mening. Het bleek dat de helft koos voor de saxofoonversie en de andere helft gaf de voorkeur aan de accordeonversie. Volgens Ronnie is de saxofoonversie volwassener en de accordeonversie iets volkser. ‘Omdat het moeilijk kiezen was, hebben we besloten om beide nummers op de single te plaatsen zodat men zelf kan bepalen welke versie men het liefste hoort.’

Het is 'Nu of ooit' voor Frits Broer
08-12-2016 10:54:00

Frits Broer zijn hele leven staat in het teken van muziek. Momenteel staat hij op de bühne als kinderpresentator, entertainer en zanger. Hij werkt dagelijks met muziek, maar een single in zijn eigen stijl heeft op zich laten wachten. Vroeger deed Frits Broer al mee aan school-idols, maakte zijn eigen kerstmusical voor de familie en viel hij in slaap met de muziek van Dries Roelvink op zijn discman. Tegenwoordig staat hij regelmatig in het theater, heeft meerdere kinderliedjes uitgebracht en een sinterklaasalbum.

Volgens Danny Canters draait 'De wereld wel door'
08-12-2016 10:26:00

De in Eindhoven geboren en woonachtige Danny Canters presenteert met 'De wereld draait wel door' een uiterst gezellige en hitgevoelige single. Het liedje werd geschreven door Jack van Raamsdonk en Waylon van der Heijden, en laatstgenoemde tekende ook voor de productie. Hierdoor is de kwaliteit verzekerd. Danny debuteerde in 2008 met de single 'De avond van ons tweeën'. Sindsdien zijn er verschillende singles verschenen van Danny Canters, waaronder 'Hallo mooie meid' in 2011 en treedt hij veelvuldig door heel het land op. 

'Moe maar voldaan'.....nieuwe single van Edwin Bos
08-12-2016 10:18:00

Edwin Bos uit Schoonebeek presenteert met ' Moe maar voldaan' alweer zijn 6e single. Het is de opvolger van de single “Onze Liefde” welke door vele radiostations breed opgepakt werd, en zelfs wekenlang op de nummer 1 positie stond van de Piraten Top 30. Hierdoor groeit de bekendheid van de sympathieke zanger gestaag en beschikt Edwin over een goed gevulde agenda met optredens. De nieuwe single “Moe Maar Voldaan” verschijnt, passend in de tijd van het jaar, nu in een speciale ‘kerst-mix’ maar zal later ook als reguliere versie verschijnen. 

Gertjan Wels lanceert sfeervolle kerstsingle
08-12-2016 10:10:00

Met 'Kerst met jou' levert de in Nijmegen geboren zanger Gertjan Wels een sfeervolle kerstsingle af. Hiervoor dook hij samen met zijn vaste producer Willem Laseroms de befaamde Soundwise Studio’s van Fluitsma en van Tijn in. Gertjan en Willem tekenden ook voor de compositie van 'Kerst met jou'. Momenteel is Gertjan druk aan het werk in de studio om te werken aan zijn debuutalbum, welke in 2017 zal verschijnen. Een bijpassende videoclip zal “Kerst Met Jou” ondersteunen.

Jeffrey Heesen aan tafel bij Myrna Goossen
08-12-2016 09:59:00

Iedereen is het er over eens; wat een mooie plaat. We hebben het over de nieuwe single' M’n Engel' van Jeffrey Heesen. Het nummer is inmiddels dan ook veelvuldig te horen op de vele radio stations in Nederland én Vlaanderen. Nu verschijnt er voor de decembermaand een speciale kerst remix van deze sfeervolle song. Jeffrey zal  in de komende periode regelmatig op tv te zien zijn oa. bij SBS in het programma 'Iedereen Succesvol' waar Jeffrey op 18 december aan tafel zit voor een interview met Myrna Goossen. 

'Een oude kerstmiskaart' van John Haze roept diverse herinneringen op
08-12-2016 09:51:00

John Haze komt deze kerst met zijn nieuwe titel ‘Een oude kerstmiskaart’. De tekst in het lied roept diverse herinneringen op. Het nummer werd al eens eerder gebracht door Will Tura. Menigeen zal de melodie dan ook bekend in de oren klinken. De arrangementen zijn door John totaal vernieuwd waarmee hij ook de totale productie voor eigen rekening genomen heeft. 'Deze single lag al een tijdje op de plank, maar tot een officiële release was het nooit gekomen’’ aldus een enthousiast John Haze. 

'Tante Toos' van De Neefjes ft. Martin Dams blijkt uit de hand gelopen grap
08-12-2016 09:44:00

Onlangs stond Martin Dams nog in diverse lijsten genoteerd met zijn single “Alandra”. Nu is er opnieuw iets van de zanger te horen, maar dan compleet iets anders. Het betreft een uit de hand gelopen grap met carnavalsvereniging De Sprokkelaars, wat resulteerde in de single “Tante Toos” van De Neefjes ft. Martin Dams. Deze single staat garant voor feest en zal ongetwijfeld veelvuldig in het land te horen zijn tijdens de komende après ski en carnavalsfeesten. De productie lag in handen van Martin Sterken en uiteraard werd er ook een feestelijke videoclip geschoten.  

Benno van Vugt maakt carnavalskraker met Ferry vd Zaande
08-12-2016 09:35:00

Na zijn gigantische zomerhit “Mooie nieuwe Zonnebril” komt Benno van Vugt nu met een gigantische carnavalskraker. Deze keer bundelt hij namelijk zijn krachten met niemand minder dan Ferry van de Zaande! Afgelopen zomer scoorde de goedlachse Tilburgse zanger Benno van Vugt een gigantische zomerhit met zijn nummer “Mooie nieuwe Zonnebril”. Zijn clip werd meer dan een half miljoen keer bekeken, hij stond in zowat elke krant en zelf Editie NL van RTL4 maakte een item over zijn commerciële zomerplaat!

Theaterdebuut voor Marco de Hollander
08-12-2016 09:23:00

Met een groots live concert maakt volkszanger Marco de Hollander op donderdag 29 juni 2017 zijn theaterdebuut in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Met 10 albums, 35 singles, 4 dvd’s en meer dan 150 optredens per jaar is de uit Ter Aar afkomstige zanger niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Tijdens deze avondvullende show blikt Marco de Hollander terug op de afgelopen 15 jaar. Grappige en ontroerende anekdotes, gevoelige luisterliedjes  én de aller-gezelligste meezingers zullen de revue passeren. Aangevuld met entertainment en spraakmakende gasten, beloofd het een onvergetelijke muzikale avond te worden. Kaartverkoop via de Nationale Theater Kassa (www.NTK.nl) 0900-9203.

Zanger/presentator Bart Bosch zeer trots op zijn moeder
07-12-2016 15:35:00

Vandaag werd Nita Bergisch (75), de moeder van zanger/presentator Bart Bosch bijzonder verrast op het stadsdeelkantoor in Amsterdam Zuid. Niets vermoedend kreeg ze uit handen van wethouder Udo Kock de Andreaspenning van de Stad Amsterdam. De Andreaspenning is een prijs die o.a. verleend wordt aan personen die zich minimaal tien jaar als vrijwilliger voor een stichting of vereniging met een maatschappelijk doel hebben ingezet. 

Peter la Haye sluit 2016 af met ‘Zeg iets tegen mij’
07-12-2016 12:01:00

‘Soms komen er dingen op je pad die je van tevoren anders had gepland’, vertelt Peter la Haye. Hij doelt daarmee op z’n nieuwe single ‘ Zeg iets tegen mij’. Peter is naast zanger ook producer en werkt vanuit z’n eigen studio La Haye Sound Productions in Zoetermeer. Een groot gedeelte van de dag is hij daar dan ook te vinden. Alle ideeën worden daar dan ook grotendeels bedacht. Peter laat weten dat hij met de voorbereidingen bezig was voor z’n nieuwe album welke in 2017 gelanceerd gaat worden. 

Stef Horn maakt met ‘De bom is gebarsten’ behoorlijke sprong
07-12-2016 11:02:00

Enkele maanden geleden was Stef Horn één van deelnemers aan een talentenjacht bij feestcafé Jantjes Verjaardag in Amsterdam. ‘Tekstschrijver Bram Koning presenteerde de talentenjacht. Hij vond dat ik echt lekker kon zingen en stelde voor om een keer af te spreken. Dat klonk natuurlijk als muziek in de oren. Een afspraak was snel gemaakt’, vertelt een dolenthousiaste Stef. De afspraak vond plaats bij de Music Experience Studio in Zaandam. Naast Bram Koning was ook producer Jeroen Dirksen aanwezig. 

Zangeres Angel lanceert 'Kerst met jou'
06-12-2016 23:10:00

Zangeres Angel begint al op jonge leeftijd met zingen en weet vele talentenjachten te winnen in de jaren 2000 tot 2005. Na het een tijdje rustig te hebben gehouden begon het artiestenbloed in 2015 weer te kriebelen en wist ze meerdere nummers te maken. Na haar laatste nummer 'Je zei me alleen amore' wist de uit Heemskerk afkomstige zangeres het zeker. Ook dit jaar komt ze met een kerstnummer getiteld 'Kerst met jou'. Het is een nummer welke compleet in een nieuw jasje is gestoken met een vleugje rock & roll. 

Liesbeth List en Thérèse Steinmetz éénmalig in Vive la France 2
06-12-2016 15:55:00

Het theaterconcert Vive la France 2 krijgt volgend jaar op woensdag 8 juni in het DeLaMar Theater in Amsterdam twee grote vedettes te gast. Zowel Liesbeth List als Thérèse Steinmetz zullen deze avond de cast van Vive la France 2, tijdens de laatste voorstelling van de tournee, versterken. Het eerste deel van dit theaterconcert was in 2015 in de Nederlandse theaters te zien en werd door publiek en pers lovend ontvangen. Dit deed de producenten besluiten een vervolg te brengen. 

William Bonne presenteert nieuwe single met groots feest!
06-12-2016 14:50:00

Op zondag 29 januari ’17 lanceert William Bonne zijn nieuwe single ‘Liever Vrij Zijn’ tijdens een grootse release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort. Tijdens dit feest zijn er optredens van collega’s Frank van Etten, Stef Ekkel, Jaman, Joey Hartkamp, Lytse Hille, Frank Verkooyen, Emile Hartkamp en Tinus Hoekstra. Onlangs sloeg de vrolijke zanger een nieuwe weg in met zijn muzikale carrière door een samenwerking aan te gaan met het succesvolle producers duo Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Music Productions.  ‘Liever Vrij Zijn’ is vanaf 29 januari verkrijgbaar via alle bekende download en streaming kanalen! Voor kaarten en info voor de release party bezoek: https://www.ticketkantoor.nl/shop/williambonne

Tony Anderson neemt Kerstsingle op bij Ger Oerlemans
06-12-2016 14:31:00

Tony Anderson is kind aan huis bij producer Ger Oerlemans in Alkmaar. Naast zanger heeft Tony z’n sporen al verdiend als componist en tekstschrijver. Veel producties worden uiteindelijk bij Oerlemans opgenomen. Enkele dagen geleden opperde Tony het idee om een cover van Billy Joel van een Nederlandstalige tekst te voorzien. Het betrof het nummer ‘ Just the way you are’. ‘Ik vond het zo’n leuk stuk en wilde er graag een kerstnummer van maken. Vervolgens heb ik pakkende tekst geschreven en het lied ‘Het is weer kerstmis’ was een feit.  

Glenn de Koning maakt gezellige kroegsingle die compleet in het teken staat van Kerst
06-12-2016 14:14:00

Glenn de Koning komt alweer met zijn 3de single van 2016 uit. Eerder verschenen al “Samen met jou” en in september opgevolgd door “Jij doet iets met mij”. Glenn is wederom samen met het componisten/producer duo Bram Koning en Jeroen Dirksen de studio in gedoken om een gezellige kroegsingle te maken die compleet in het teken staat van Kerst. Deze single moest makkelijk mee te zingen zijn en een echt kerstgevoel creëren, wat zeker gelukt is. Een compleet nieuwe vrolijke kerstproductie die wordt begeleid door een videoclip m.m.v. René Karst.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 22 oktober t/m zondag 28 oktober

Raymon Hermans - Officieel

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop