RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Laura van den Elzen zingt officiële song Vierschanzentournee
27-12-2016 12:50:00

Opnieuw succes voor Laura van den Elzen. De 19-jarige Gemertse mag tussen 28 december en 6 januari optreden in Duitsland en Oostenrijk tijdens het grootste wintersport evenement van Duitsland en Oostenrijk, het Vierschannzentournee.  Aanstande woensdag zal Laura optreden tijdens de opening van het Vierschanzentournee, live voor 25.000 bezoekers in Oberstdorf. Daarna volgen Garmisch Partenkirchen, Innsbruck en Bischofshofen. Laura is gevraagd voor dit mooie evenement vanwege haar prestaties tijdens Deutschland Sucht Den Superstar met het behalen van de tweede plek. Live vertoning van de videoclip, vele interviews op radio en tv optredens in de stadions....dat zal de komende week centraal staan voor Laura die samen met Mark Hoffmann de officiële song zingen. 

Vlaamse zanger Fadim rouwt vanwege overlijden van z'n vader
26-12-2016 19:39:00

Danny Stas, de vader van de Vlaamse zanger Fadim is afgelopen kerstnacht op 60 jarige leeftijd overleden aan longkanker. Dat werd zojuist bekendgemaakt door muziekproducer Adriaan Van Landschoot. 'Na het recent pijnlijk verlies van Fadim’s broer opnieuw een zware slag voor de familie. De ode van Fadim getiteld 'Mijn Vader' heeft Danny nog met tranen in de ogen beluisterd',vertelt Adriaan. Fadim is inmiddels in Nederland ook geen onbekende zanger meer. Met z'n grote hit 'Op zeven heuvels' kreeg hij oa. bij RADIONL veel airplay. 

Komende dagen ....Oliebollen radio bij RADIONL
26-12-2016 15:52:00

De luisteraars van RADIONL kunnen de komende dagen  getuige zijn van Oliebollen radio. Hessel Wijkstra en Alfred Voogd gaan met de RADIONL reportagewagen op de bonnefooi  op pad. ‘We gaan op zoek naar gezellige mensen en laten ons leiden door de luisteraars via de live radio. We zoeken bijzondere evenementen,  te denken aan carbid schieten of andere spraakmakende Oud- en Nieuw feestjes. We hopen op deze manier het jaar ludiek af te sluiten', Hessel en Alfred.

Ancora kijkt terug op zeer geslaagd jaar
25-12-2016 12:56:00

Ancora laat weten dat 2016 werkelijk voorbij is gevlogen. 'Ons nieuwe album kwam uit. Jan Smit overhandigde het eerste exemplaar van 'Door weer en wind' en als klap op de vuurpijl ontvingen we van hem ook een Gouden plaat voor ons eerste album 'Vrij als de wind'. Een paar weken later ontvingen we in een live TV uitzending van Omroep Max onze 2e gouden plaat voor ons album 'Voorbij de horizon'. In het najaar verzorgden we in Rossum het voorprogramma van The original voices of The Kelly Family....

Toppers in Concert tweede Kerstdag en Oud & Nieuw op tv bij SBS6
24-12-2016 22:41:00

2016 was een druk en succesvol Toppers in Concert jaar! De komende week met kerst en Oud & Nieuw kun je volop genieten op TV van het Meezingfeest van het Jaar. Zowel de ‘Christmas Party of the Year’ als de ‘Royal Night of Disco’ zijn uitgebreid op SBS6 te zien. 'Wij wensen u allen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2017 en hopen iedereen weer te mogen verwelkomen op 26 of 27 mei bij Toppers in Concert de ‘Wild West, Thuis Best’ editie voor het Meezingfeest van het Jaar!', aldus De Toppers. (Fotocredits: Floris Heuer)

Tamara Tol en Django Wagner....nieuwe releases Berk Music
24-12-2016 18:09:00

Berk Music lanceert vlak voor de Kerstdagen nog even twee singles. Tamara Tol heeft volgens platenbaas Adrie van den Berk een meezinger van de bovenste plank gemaakt met 'We gaan allemaal naar de hemel'. Het is een Nederlandstalige bewerking van 'Dalida' waarmee Gigi l' Amoroso in 1974 een wereldhit in handen had. Daarnaast is het een traditie van Django Wagner om elk jaar met de Kerstdagen een kerstsingle te lanceren. Met 'Zonder jou kan ik niet leven' weet hij de gevoelige snaar weer te raken.

Tijdens de kerstvakantie extra voorstellingen van 'Ciske de Rat...de musical' ingelast
24-12-2016 13:14:00

Ciske de Rat, de musicalklassieker voor jong en oud, ging vorige maand in première. Speciaal voor de kerstvakantie zijn er daarom extra voorstellingen ingelast. Voorkom een kerstdip en bezoek het 'schoffie om van te houwe' met het hele gezin. Van 4 t/m 8 januari is er nog een aantal mooie plaatsen beschikbaar. Ciske is tijdloos, ontroerend en humoristisch. Wie wordt niet geraakt door 'Ik voel me zo verdomd alleen'? In deze oer-Hollandse musical wordt het verhaal van kleine Ciske prachtig verweven met het verhaal van Cis de Man. 

Jannes opnieuw op 1 in RADIONL Top 1500
23-12-2016 15:48:00

In het afsluitende uur van een marathonuitzending vanuit restaurant De Koperen Hoogte in Lichtmis is vanmiddag de top 10 van de RADIONL Top 1500 van 2016 bekendgemaakt. De eerste plaats in de Nederlandstalige eindejaarshitlijst is net als vorig jaar voor Jannes met ‘Zwevend naar ’t geluk’. De Drentse zanger kreeg opnieuw de meeste stemmen van de luisteraars. Ook de nummer twee van de lijst is dezelfde als vorig jaar: André Hazes met ‘Bloed, zweet en tranen’. De derde plek is deze keer voor John de Bever met zijn hit ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’.

Kerst bij TV Oranje
23-12-2016 15:03:00

Tijdens de kerstdagen kun je bij TV Oranje helemaal in de juiste kerststemming komen met volop kerstclips van eigen bodem. Deze clips worden afgewisseld met de traditionele Kerstwensen. 

Roy Donders heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
23-12-2016 12:54:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 december is dat 'Kom dichterbij', de nieuwe single van Roy Donders. Het gaat om een cover van de disco-classic 'Nice and Slow' van Jesse Green, waarmee de stylist van het zuiden de sfeer van de jaren zeventig weet op te roepen. Het liedje gaat over de liefde, maar volgens Roy heeft hij daarbij niet een speciaal iemand in gedachten. "Het is meer gewoon een liedje dat ik leuk vind. Daar ben ik blij mee." De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

TV Oranje maakt Top 1000 van 2016 bekend... Henk Bernard op nummer 1
23-12-2016 12:44:00

Muziekzender TV Oranje heeft aan de vooravond van Kerstmis de TV Oranje Top 1000 van 2016 bekendgemaakt. De eerste plaats in de traditionele eindejaarshitlijst is dit jaar voor Henk Bernard met 'Het is weg', een onvervalst levenslied afkomstig van zijn album 'Liefde is Leven' uit 2015. De bijbehorende clip, die werd opgenomen bij de Moerputtenbrug in de omgeving van Den Bosch, ontving het afgelopen jaar de meeste stemmen in de TV Oranje Verzoekparade. Het levert de volkszanger uit Sint Michielsgestel de nummer 1 positie op in de TV Oranje Top 1000.

Leroy Krielen lanceert nieuwe feestplaat 'Feesten doe ik alleen met jou'
23-12-2016 12:00:00

Het nummer “Feesten doe ik alleen met jou” is een lekker gezellige uptempo feest single, die de aankomende feestperiode vaak voorbij zal komen! Afgelopen zomer lanceerde de jonge Zevenbergse zanger Leroy Krielen zijn eerste single “Zij is te mooi voor mij”. Deze zomerse plaat werd meteen veel gedraaid op de radiostations en was al meteen een groot succes! Met de aankomende feestperiode voor de deur zocht Leroy wederom contact met producer en tekstschrijver André Kooiman.

Gewoon Bram laat Nederland en Vlaanderen kennis met hem maken
23-12-2016 11:48:00

Gewoon Bram, een naam die onlosmakelijk verbonden is aan het Friese Harkema. Hij heeft samen met zijn vriend Peter Alma in een korte tijd een goede reputatie opgebouwd. Diverse malen is hij al te gast geweest bij Omrop Fryslan en iedere keer komen er vele reacties binnen als hij daarop te zien en te horen is. Waar hij ook zingt in een café, feesttent of dorpsplein.....Gewoon Bram laat een enorme indruk achter. Z'n grootste hit tot nu toe is 'Op de fyts nei Harkema'. Daarnaast is Gewoon Bram ook een hit op internetsites als Dumpert.

Limburgse zangeres Christel heeft de smaak te pakken
22-12-2016 18:33:00

Christel zag op 3 oktober 1972 het levenslicht in Sittard, een echte Limburgse zangeres. Ze is opgegroeid in Echt en heeft daar ook bijna haar hele leven gewoond. Haar muziekcarrière begon al op haar 8ste bij een kinderkoor in Echt. Toen zij naar het voortgezet onderwijs is gegaan heeft zij, jammer genoeg, niets meer met muziek gedaan. Ze heeft de focus op haar opleiding gelegd. Totdat in 2014 het moment kwam dat zij haar man Jeroen leerde kennen. Jeroen kennen wij al een aantal jaren van oa Bella Madonna.

Verkiezing Kinderen voor Kinderen Top 100
22-12-2016 11:53:00

Vanaf 22 december gaat de website www.kinderenvoorkinderentop100.nl online. Hier zijn alle liedjes die door Kinderen voor Kinderen zijn uitgebracht te beluisteren en kun je een Top 5 van je favoriete nummers samenstellen. Stemmen is mogelijk tot en met 20 januari 2017 en daarbij maak je ook nog eens kans op waanzinnige prijzen. Wanneer alle stemmen binnen zijn, wordt dé Kinderen voor Kinderen Top 100 bekendgemaakt. VARA's Kinderen voor Kinderen is populairder dan ooit. 

De Hartkampjes bezorgen klanten van de Voedselbank een onvergetelijke avond
22-12-2016 11:39:00

Gisterenavond werden meer dan 1.000 klanten van de Voedselbank getrakteerd op een uniek kerstfeest in de Eusebiuskerk in Arnhem. Zo traden onder andere Frans Duijts, Django Wagner, Sieneke, Stef Ekkel e.v.a. op. Gouden Kerst is een initiatief van zanger Joey Hartkamp die samen met vader Emile en broer Michael zich keihard hebben ingezet om er een onvergetelijke avond van te maken. Aan het einde van de avond werd er een cheque van €5.044,50 uitgereikt door de locoburgemeester van Arnhem Gerrie Elfrink aan Joop Toeter van de Voedselbank.

Bram Vergoossen schrijft nummer voor Serious Request
22-12-2016 02:11:00

Vanuit het lokale glazen huis in zijn woonplaats Echt kreeg Bram Vergoossen onlangs het verzoek een nummer te schrijven over het doel van Serious Request 2016; duizenden, jonge kinderen die jaarlijks sterven aan een longontsteking. Bram nam deze opdracht met beide handen aan en schreef een pakkende song over dit aangrijpende onderwerp. “Het nummer ‘Save a Life’ is geschreven om mensen aan te sporen tot actie”, aldus Bram. Hopelijk bereikt de single vele mensen door het hele land en ondersteunt het Serious Request om veel geld in te zamelen

Zangduo De Divy's wil ook Nederland bereiken
22-12-2016 01:58:00

De Divy's is een zangduo dat bestaat uit moeder Diane en dochter Evy. Diane werd in 1957 geboren te Hasselt. Met haar ouders en grootouders beleefde Diane een fijne jeugd in Beverst en heeft daar de microfoon ontdekt vertelt ze met een glimlach. Haar overbuur, de bekende pianist, Willy Appermont en tevens winnaar van de Koningin Elisabethwedstrijd stond aan de wieg van Diane haar carrière. In de beginperiode begeleidde hij haar zelfs op zijn piano. Op haar 14e levensjaar nam Diane deel aan haar 1e zangwedstrijd in Dancing Montini (Brustem).

Uniek opnameproces album Vreemde Kostgangers voltooid
22-12-2016 01:46:00

Het debuutalbum van de Vreemde Kostgangers, de supergroep van Boudewijn de Groot, Henny Vrienten en George Kooymans, staat op band. De opnames van het album, dat op 10 februari verschijnt, vonden gisteren plaats voor een select gezelschap in de Hilversumse Wisseloord studio’s. ‘Een unieke gebeurtenis’, aldus Vrienten. ‘Er worden wel vaker live-albums opgenomen, maar een met louter nieuwe liedjes is wel heel speciaal.’ De heren hebben net een uitverkochte theatertour achter de rug.

'Papa'...verrassende nieuwe single van Jordan Peeters
21-12-2016 17:59:00

De zangcarrière van Jordan Peeters uit Nijmegen begint wanneer hij tijdens het uitgaan met vrienden de microfoon pakt en mensen laat genieten van zijn zangtalent. Jordan krijgt leuke reacties en besluit mede door de steun van zijn omgeving zich verder op zijn muziekcarrière te storten. In 2010 verschijnt zijn eerste single “De graag geziene gast“ en ter promotie van het nummer en bijbehorende videoclip verschijnt er in 2011 een artikel in de nieuwe Panorama met de titel “Van tegelzetter tot wereldster”. 

K3 lanceert nieuwe single 'De aarde beeft'
21-12-2016 15:40:00

Vorige maand presenteerden Hanne, Marthe en Klaasje met trots hun tweede K3-album Ushuaia. Al voor de lancering was de nieuwe dubbel-cd goed voor vijf keer platina in Vlaanderen en Nederland. Ondertussen is Ushuaia reeds zes keer platina waard en lanceren Hanne, Marthe en Klaasje na de singles Iedereen K3, Ushuaia en Love Boat Baby nu de videoclip van hun nieuwe single De aarde beeft!  De single gaat over de schoonheid van de natuur versus het haastige leven in de stad. 

1 miljoen views binnen week voor gezongen digitale kerstkaart Ronnie Ruysdael & Friends!
21-12-2016 15:26:00

Ronnie Ruysdael en de "stal” van Ronnie en Thijs, hebben vorige week woensdag hun gezongen Kerstboodschap op Facebook gezet. De clip wordt massaal doorgestuurd als persoonlijk gezongen digitale Kerstkaart! Binnen een week is het fb-bericht meer dan 1 miljoen keer bekeken, heeft het meer dan 57.000 reacties en is het meer dan 12.000 x gedeeld! In deze zeer vrije vertaling van de klassieker ‘Feliz Navidad’ van José Feliciano wenst Ronnie Ruysdael u het allerbeste voor de komende dagen en het daaropvolgende jaar. 

Raak! brengt nieuwe Kerstsingle ‘De Kerstbrigade’ gratis uit
20-12-2016 14:29:00

Daan, Roos en Sharon, de meiden van Raak!, brengen dit jaar voor het eerst een echte Kerstsingle en videoclip uit: De Kerstbrigade. Deze gloednieuwe aanstekelijke single geeft het echte Kerstgevoel weer en heeft ook nog een mooie boodschap “Het recept voor een heel gelukkig Kerstfeest is om alles te delen met elkaar”. En met die boodschap willen Daan, Roos en Sharon het jaar 2016 dan ook afsluiten en delen ze deze single graag met hun fans, vrienden en alle kinderen van Nederland. Daarom is de Kerstbrigade gratis te downloaden op hun website.

Dario laat met 'Over en uit' horen dat hij meer is dan alleen feestzanger
20-12-2016 13:38:00

Dario staat bekend als feestzanger. Zijn repertoire bestaat uit up-tempo liedjes en dat is inmiddels ook zijn handelskenmerk. Desondanks heeft de zanger besloten om voor het eerst in 5 jaar weer een ballad uit te brengen. Na 5 jaar brengt Dario weer een ballad uit. In de 25 jaar waarin de feestzanger op de bühne staat, heeft hij al tal van feestnummers uitgebracht zoals ‘De Clown’, ‘Ik ook van jou’ en ‘Eenzaam zonder jou’. Heel sporadisch brengt hij een ballad uit. De vorige, ‘Ben niets zonder jou’, is van 5 jaar geleden. 

35e editie van de Geels Nieuwjaarsparty 2017 wordt gevierd in Studio’s Aalsmeer
20-12-2016 12:42:00

Op 30 januari 2017 organiseert Geels Evenementen de bekende Geels Nieuwjaarsparty voor de eerste keer in een nieuwe locatie: Studio’s Aalsmeer. De laatste 15 jaar konden relaties, event managers, opdrachtgevers en feestgangers terecht in de A9 Studio’s te Uitgeest voor het jaarlijkse feest. 'In 15 jaar hebben wij in samenwerking met A9 Studio’s de Geels Nieuwjaarsparty landelijk op de kaart gezet. Gezien de huidige omstandigheden binnen A9 Studio’s hebben wij moeten besluiten om in 2017 een nieuwe start te maken op een andere geschikte locatie. 

Glenn Danen geeft 'Can’t take my eyes off you' Nederlandstalig tintje
19-12-2016 19:42:00

Afgelopen zaterdag presenteerde de Roosendaalse zanger Glenn Danen zijn nieuwe single getiteld 'Jij bent mijn leven'. Met deze single plaatst de 21 jarige zanger een nieuw product in de Nederlandstalige muziek markt. Net als zijn vorige singles 'Dans de ballade' en 'Een blik van jou' hoopt Glenn weer een stapje dichter in de juiste richting te zetten. En hoop hij dat de single weer veel gedraaid gaat worden door diverse radiostations. Zijn grote voorbeelden zijn John West, Wesley Bronkhorst, Django Wagner en Stef Ekkel.

Cadeaumaand op Facebookpagina TV Oranje
19-12-2016 18:39:00

December is Cadeaumaand op Facebook.com/TVOranje. Elke dag wordt een prijs verloot onder de mensen die de Facebookpagina van TV Oranje hebben geliked. Er worden CD's weggegeven van o.a. Grad Damen, Het IJssel Duo, Jeffrey Heesen, Helemaal Hollands, Jan Smit, Crist Coppens, Peter Vellinga, Jan Spel, Johnny Bolk, Tamara Tol, Gerard Joling, Tino Martin, Frans Duijts, Franky Falcon, De Dikdakkers, Paul de Leeuw, Ancora, René Froger, Marianne Weber & John de Bever plus een aantal fantastische verzamelalbums.

‘All I want for Christmas is you’ is dit jaar de populairste kersthit in de Winterse 50
19-12-2016 12:56:00

‘All I want for Christmas is you’ van Mariah Carey is dit jaar de populairste kersthit. Het nummer uit 1994 stijgt van plaats 5 naar de hoogste plek in de Winterse 50, de jaarlijkse kersthitlijst van TV Enschede FM. De nummer 1 van vorig jaar, Wham! met ‘Last Christmas’, zakt naar plek 2. 

Extra concert op 17 maart voor uitverkochte jubileumeditie Holland Zingt Hazes
19-12-2016 11:23:00

De vier concerten van de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes op 18, 23, 24 en 25 maart in de Ziggo Dome Amsterdam zijn helemaal uitverkocht. Voor het publiek dat nog geen kaarten heeft kunnen bemachtigen voor het spectaculaire meezingspektakel in de grootste kroeg van Nederland heeft producent LiveLane goed nieuws. Vandaag kondigt de producent namelijk een extra concert op vrijdag 17 maart aan. “Vijf concerten in ons vijfde jaar, mooier kan toch niet?”, reageert een enthousiaste Patricia Kok van LiveLane. 

Nick & Simon kijken uiterst tevreden terug op zeer geslaagd jubileumjaar
18-12-2016 20:19:00

Vanmiddag, na het vierde uitverkochte optreden in Ahoy, konden Nick & Simon niet anders dan uiterst tevreden terugkijken op een zeer geslaagd jubileumjaar. Alle hoogtepunten uit de tien jaar tellende professionele carrière van het duo kwamen de afgelopen dagen in Rotterdam uitgebreid aan bod. Er waren er gastoptredens van onder anderen Guus Meeuwis en de Zweedse DJ John Dahlbäck. Mede dankzij aankleding, de schitterende lichtshows en het bijzonder vormgegeven decor wist deze editie de Ahoyshows van de afgelopen jaren te overtreffen. 

Vrijkaarten voor Nederlands IJsbeelden Festival
18-12-2016 14:33:00

Het Nederlands IJsbeelden Festival in Amsterdam presenteert tot en met 5 februari het grootste en meest spectaculaire winterevenement dat ooit in ons land is gehouden! Geniet van adembenemende ijssculpturen van 42 van de beste ijskunstenaars uit de hele wereld. Het thema van de zesde editie van het Nederlands IJsbeelden Festival is ‘Music Inspires’. Deze sprookjesachtige sneeuw- en ijswereld is te zien in een 1.500 m² grote vrieshal aan de ArenA Boulevard in Amsterdam. Tickets kosten € 16,50, kinderen van 4 t/m 10 jaar betalen € 10,-. 

Dries Roelvink lanceert ode aan z'n overleden vader
17-12-2016 17:40:00

Dries Roelvink dook enkele weken geleden de studio van Hans Rusche Studio in om z'n nieuwe single 'Ik mis jou in m’n leven’ op te nemen. Het is een ode van Dries aan zijn 8 jaar geleden overleden vader. Het arrangement is van Hubert Heeringa en Hans Rusche. Dries heeft zelf de tekst geschreven van deze gevoelige ballad. In clip zien we archief beelden van Roelvink senior.

Tupperware bakjes inspiratie voor John Enter
16-12-2016 16:42:00

Door het op de grond vallen van een aantal tupperware bakjes is de nieuwe single ‘Glas omhoog’ van John Enter ontstaan. De creatieve zanger/entertainer dacht bij het vallen van de bakjes aan tup tup tup en wilde dat in zijn nieuwe single verwerken. Tijdens een vakantie in het Spaanse Mallorca lieten de vrouw en kinderen van John Enter een aantal tupperware bakjes op de grond vallen. Daarop zei zijn vrouw: “Dat tup tup tup gedoe is leuk, maar soms…”. Dat tup tup tup heeft de zanger/entertainer onthouden en alles viel op zijn plaats.

Angelina Lemoine zet eerste stap in het Nederlandstalige genre
16-12-2016 16:37:00

Het bloed van Angelina Lemoine kruipt waar het niet kan gaan. De 20 jarige dochter van zangeres Carina Lemoine hoopt in de voetsporen te komen van haar moeder die heeft haar sporen al heeft verdiend doordat zij vroeger heeft deelgenomen in de zangformatie Luv. Angelina probeert met de Nederlandse debuutcover van 'De ware kunnen zijn' haar eerste stap te zetten in het Nederlandstalige genre. De tekst is geschreven door Hans Louws en Marcel Wela terwijl Ger Oerlemans het geheel produceerde.

Frans Bauer gastpresentator bij RADIONL
16-12-2016 15:53:00

Frans Bauer is komende maandag 19 december tussen 15.00 en 19.00 uur gastpresentator bij RADIONL. De populaire volkszanger neemt plaats achter de microfoon in het kader van de Kerstmarathon van de Nederlandstalige radiozender.

Gino Graus heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-12-2016 12:31:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 december is dat ‘Ik verlang naar Kerstmis’, de nieuwe single van Gino Graus. De jonge zanger uit Den Bosch, die in september nog een nominatie voor ‘Talent van het jaar’ in de wacht sleepte bij Buma NL, heeft besloten het jaar in stijl af te sluiten met deze vrolijke kerstsingle. Het gaat om een nummer dat hij enkele jaren geleden al eens ten gehore heeft gebracht, maar dat nu in de studio van Mario Veltman in een nieuw jasje is gestoken. 

Kerstshow van Ronnie van Bemmel live te volgen via Facebook en Youtube
16-12-2016 12:27:00

Sinds 2009 organiseert Ronnie van Bemmel elk jaar al een Kerstshow bij Van der Valk in Houten. In die omgeving is dat volgens Ronnie best een bijzonder evenement. ‘Elk jaar zitten er 300 gasten binnen. Als ik een rondje bel met vrienden en bekenden is het stijf uitverkocht. De zaal ziet er qua aankleding super mooi. Dit jaar gaan we het concert voor het eerst uitzenden via YouTube en Facebook’, vertelt Ronnie trots. Er wordt gefilmd met twee vaste en twee bewegende camera’s. ‘We hebben voor een vermogen aan licht in ‘huis’ dat voor een sfeervolle registratie gaat zorgen'.

Bijzonder Nieuwjaarsconcert in de Concertzaal Tilburg met 16 jarige pianist Rangel Silaev
16-12-2016 00:00:00

Op 7 januari 2017 wordt het door Rangel Silaev zelf gecomponeerde 'Hymne voor vrede' uitgevoerd samen met het Fanfare Vriendenkring orkest Overloon tijdens het Nieuwjaarsconcert in de Concertzaal Tilburg. Zoals Rangel zelf verwoordt: Samen met de andere talenten van het orkest proberen we de boodschap van vrede naar de wereld te brengen. Vrede begint bij jezelf, je deelt het met je omgeving, met jong en oud, met artiesten en publiek. Vrede is onze gezamenlijke Nieuwjaarswens.

'Waarom'.......nieuwe single van Johnny van Veldhoven
15-12-2016 15:19:00

Met “Waarom” heeft de in Rotterdam maar al sinds vele jaren in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven een prachtige single in handen. Johnny tekende zelf voor de tekst en de muziek en nam het geheel op in zijn eigen studio JVV Studio. Johnny van Veldhoven startte zijn muzikale carrière al op jeugdige leeftijd. Op zijn 12e bracht hij zijn eerste album uit en sindsdien is hij te bewonderen op vele podia in het land. De inmiddels bijna 25-jarige zanger heeft inmiddels diverse singles en albums op zijn naam staan.

Sylvia Smit brengt Kerstnummer in haar favoriete Jazz stijl
15-12-2016 12:53:00

Elk jaar brengt Sylvia Smit met de Kerstdagen wel iets uit. ‘Naast een aantal covers bracht ik twee jaar geleden m’n eerste eigen Kerstsnummer’ When it’s Christmas Time’uit.  Vorig koos jaar ik weer voor een cover en nu staat het eigen lied ‘Enjoy your Christmas’ op het menu’, vertelt de trotse zangeres uit Volendam. Dat de jazz stijl haar aantrekt was ook al te horen in haar onlangs gelanceerde single met de twee Engelstalige nummers ‘Make you feel my love’en ‘ I Will Survive’.  Joep Wanders heeft ‘Enjoy your Christmas’ geschreven.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop