RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Berk Music lanceert diverse carnavalsnummers en de dubbel cd Polonaise deel 13
13-01-2017 14:35:00

Berk Music is hofleverancier als we het over nieuwe releases m.b.t. carnaval hebben. De platenmaatschappij uit Eindhoven brengt ook in 2017 weer een groot aantal carnaval singles op de markt, waaronder de kraker ‘Links, rechts, voor, terug’ van de Gebroeders Rossig.  De broers Donnie, Tonnie, Ronnie en Sjonnie jagen je hartslag op tot 180 met hun nieuwe actieve meezinger. Vieze Jack komt wederom met een hete feestknaller en legt met ‘Brandweerman Jack’ het vuur aan de schenen van de Nederlandse showbusiness. 

K3 juicht sport toe in nieuwe videoclip: Play-O
13-01-2017 14:21:00

Na Iedereen K3, Ushuaia, Love Boat Baby en De aarde beeft, presenteren Hanne, Marthe en Klaasje met veel trots hun allernieuwste single Play-O! Het is de vijfde single van de zes keer platina bekroonde K3-cd Ushuaia. In de bijbehorende videoclip van Play-O zijn de spectaculaire sporten trampolinespringen, ropeskipping en freestyle basketballen te zien, waar Hanne, Marthe en Klaasje op hun beurt als cheerleaders meedansen en -feesten. Voor het trampolinespringen hebben de finalisten van het RTL-programma Superkids (2015) hun medewerking ontleend.

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-01-2017 13:12:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 januari is dat ‘Jij moet nu goed zo met me doorgaan’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het liedje werd eerder uitgebracht als bonustrack van zijn hitsingle ‘Jij begrijpt me’, maar omdat het tijdens optredens keer op keer wordt aangevraagd is besloten om het nu als single uit te brengen. Wesly werd in zijn stamcafé attent gemaakt op een oude hit van de Franse zangeres Dalida. “Hier moet je wat mee doen”, zeiden de stamgasten. En daar hebben ze gelijk in gehad. 

Martijn Stam presenteert nieuwe single in Hillegom
13-01-2017 12:48:00

Op zaterdag 21 januari vindt in Café Puntje Puntje aan de Molenstraat te Hillegom de single presentatie plaats van de nieuwste single van Martijn Stam “Regenboog”. Deze single is geschreven en geproduceerd door René Karst en opgenomen in de Boom Studio. Tijdens de singlepresentatie zal Martijn Stam uiteraard zijn nieuwe single ten gehore brengen en zijn er gastoptredens door grote namen uit de Nederlandse muziekwereld, namelijk Rob Zorn, Ernest van Hartingsveldt, Gerry Holland en Edwin de Goede. Verder zal drive inn discotheek Star Music haar medewerking verlenen aan de avond. Het begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Pater Moeskroen eert The Pogues met theatertour en nieuw album
13-01-2017 12:38:00

Op dinsdag 31 januari gaat de nieuwe theatervoorstelling ‘Fiesta’ van Pater Moeskroen in première in het Fulcotheater te IJsselstein. Op deze avond presenteren zij ook hun nieuwe album. ‘Fiësta’, wat ook de titel is van het nieuwe album, is een ode aan de Ierse folk/punkband The Pogues, maar staat bomvol nieuw Pater Moeskroen materiaal. De sound van The Pogues stond aan de basis van de Moeskroen-hits ‘Laat Maar Waaien’, ‘Whiskey is de Duivel’ en ‘Hela Hola’ en bleef ook daarna een onuitwisbare stempel drukken op de muziek van Pater Moeskroen. ‘Fiesta’ is tot en met 12 mei 2017 te zien in de Nederlandse theaters. ‘Fiesta’ belooft feest en een feest wordt het. Pater Moeskroen vertelt en bespeelt op geheel eigen wijze de legende van The Pogues. 

Unity NL Café op zondag 29 januari 2017 te gast bij Hometown in Leiden
13-01-2017 11:52:00

Zondag 29 januari 2017 opent het Unity NL Café haar deuren om 14.30 uur bij Hometown in Leiden. Tussen 15.00 uur en 19.00 uur zijn er optredens van Helemaal Hollands, Jacques Herb, Bob Offenberg, Danny Terp, Gino Graus, Rik Nijman, Tom Haver, Colinda, Danny Canters, Marlane, Michael Oomen, Peter Lahaye, Hannes Jr, Frank Smeekens en Gyna.

Feestzanger René lanceert nieuwe single 'Ik bijt liever m'n tong af'
12-01-2017 21:06:00

Met 'Ik Bijt Liever M’n Tong Af' presenteert Feestzanger René zijn nieuwste single. Hiermee brengt René op humoristische wijze een plaat die met name uitermate geschikt is voor de komende après ski feesten en carnaval, wederom over onderwerpen die nog niet zo vaak bezongen zijn. Feestzanger René (geboren op 17-2-1962 als Rene Fortgens in Haarlem) is zelf altijd in voor een feestje, en het is geen feest als Feestzanger René niet is geweest. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. 

Johnny Gold komt wederom met feestknaller van jewelste
12-01-2017 20:49:00

Johnny Gold lanceert ieder jaar met carnaval een feestknaller van jewelste. Dit jaar pakt hij uit met ‘Daar mot een biertje in’.  Johnny hanteert ook voor deze uitvoering weer een aantal belangrijke basis regels. Die bestaan uit een niet te moeilijke tekst, een pakkende deun en 1000 % meelal gehalte. Samen met zijn vaste producer Harald Queens heeft Johnny er dan ook weer voor gezorgd dat er ruimschoots aan deze eisen wordt voldaan. Speciaal voor de talloze uitgaansgelegenheden kondigde Johnny de speciale ‘Daar mot een piemel in’ versie aan.

Gijs de Vormer komt met 'Een kwestie van gunnen'
12-01-2017 11:44:00

Gijs de Vormer weet van geen ophouden en pakt lekker door. Hij ademt muziek, hij leeft muziek, hij is muziek. Na een aantal hitjes zoals "Als ik alles van tevoren had geweten", "Geen Poen", "Marie je t'aime" en de meezinger "Ik zal dansen op je bruiloft", komt hij wederom met een nieuwe single. Iedereen die plezier heeft in alles wat men doet, iemand die keihard werkt om iets leuks te brengen voor de medemens, het is "Een kwestie van gunnen". Dat is de titel van zijn nieuwe single.

Wesly Bronkhorst luistert naar z'n fans
12-01-2017 10:00:00

Wesly Bronkhorst begint 2017 weer met een fantastische single. Een plaat die de meeste mensen wel zullen herkennen als tweede track op de vorige hit single ‘Jij Begrijpt Me’. Omdat tijdens de vele optredens in het land dit nummer keer op keer wordt aangevraagd hebben we besloten om ‘Jij Moet Nu Goed Zo Met Me Doorgaan’ als single uit te brengen. “Toen ik een paar maanden geleden binnen kwam in mijn stamcafé werd ik, zoals wel vaker gebeurt, attent gemaakt op een melodie. “Hier moet je wat meedoen” zeiden ze.  

Pet en John scoren carnavalshit van 2017 met “Is dat je helm?”
12-01-2017 09:50:00

Iedereen is druk bezig met één van de belangrijkste goede voornemens elk jaar, namelijk de kilo’s van afgelopen jaar kwijtraken. Pet en John helpen dit goede voornemen vakkundig om zeep met de opmerking “Is dit je helm of heb je een bierbuik?”. Elk jaar weet dit Brabantse partyduo iedereen weer te verassen met een hit van top niveau. Aan afwisseling geen gebrek als je hun hits beluistert als “Nasibal”, “We drinken met z’n allen”, “Zullen we nog een borreltje nemen” en als slot de hit van afgelopen jaar “Tante Riet”.

Nieuwe single voor Marco de Ruijter getiteld 'Twee ringen'
11-01-2017 22:05:00

We leerden hem kennen als Marco Lorenzo, maar na een stille periode kwam hij terug onder zijn eigen naam Marco de Ruijter. Onder die naam kenden we hem al als tekstschrijver. Hij schreef voor Jeroen Stevens in 2011 het liedje "Jij". Er kwam een verhuizing, trad in 2013 in het huwelijk met zijn Wendy en daarna pakte hij de draad weer op. Hij kwam terug met zijn single "Een oude muzikant" en trad weer  regelmatig op in het land, maar een nieuwe single bleef even uit.

Zanger Blacky zet aantal clips online
11-01-2017 21:47:00

Wim Keurentjes is sinds 2015 eigenaar van Hotel Am Park in het Duitse Fredeburg. Hij heeft hiervoor een aantal jaren voor een baas gewerkt in dezelfde branche, maar dit was een kans die hij niet kon laten gaan. Ook is hij al ruim 50 jaar actief in de muziekwereld onder de naam "Blacky". In zijn hotel speelt muziek ook een grote rol en worden er regelmatig muziekavonden georganiseerd. Tijdens deze muziekavonden laat hij zijn muzikale klanken ook horen. 

Ray Smith gaat op de Hollandse tour
11-01-2017 19:05:00

Ray Smith en Rood-Hit-Blauw zijn verheugd te kunnen melden dat er zojuist een meerjarig contract is afgesloten in Amersfoort. Ray die al geruime tijd actief is als zanger besloot na een onderhoud met Laurens van Wessel (Studio Wesco) tot het opnemen van een Nederlandstalige single. De door Laurens geproduceerde single is de 1e Nederlandstalige single van Ray, die voorheen actief was met voornamelijk Indisch repertoire. Een tipje van de sluier…..Het liedje is getiteld “Zonnestralen” 19 april 2017 a.s. is een dag om in de gaten te houden!

René Froger vertelt in tweedelige special over zijn leven en carrière
11-01-2017 17:16:00

In de tweedelige special ‘Het verleden kruist het heden’ vertelt René Froger in een openhartig interview, over zijn leven en carrière. Over het bij toeval ontstaan van één van zijn grootste hits, 'Alles kan een mens gelukkig maken' in 1989. Over het moment dat hij verliefd werd op zijn vrouw Natasja, over de muzikale erfenis van zijn ouders Bolle Jan en Mien Froger, over de derde generatie zangers, zijn zoon Danny, en het emotionele concert voor zijn vijftigste verjaardag in Carré.

2017 wordt voor Gyna het jaar van de duetten
11-01-2017 11:56:00

Niet één, maar twee duetten en een nieuwe solo single wil Gyna in 2017 uitbrengen. Met wie ze dat gaat doen is nog even een geheimpje. Zoals de plannen nu op tafel liggen duikt ze de studio in met een zangeres en een zanger. Het zou volgens de zangeres uit De Westereen zo maar kunnen dat er een nieuwe duo uit ontstaat. Gyna denkt er over om ook een iets andere richting in de muziek te gaan proberen. ‘Al mijn voorgaande singles waren allemaal best uptempo. Ik wil een keer een iets rustiger nummer proberen. 

‘Zoenen met een dikke’ van Die Bolle valt op tussen alle carnavalsgedruis
11-01-2017 00:00:00

Die Bolle kan z’n borst natmaken. Het is voor het eerst, en waarschijnlijk ook voor het laatst dat hij een single uitbrengt. Achter Die Bolle schuilt Dennis Verwei. In het dagelijks leven is hij eigenaar/directeur van transportbedrijf Trans World Express uit Zwanenburg. Daarnaast beheert hij de website MokumNL.nl en verzorgt oa. het management en de boekingen van de talentvolle zanger Dennis Alberti. Die Bolle laat weten dat hij al een jaartje of zes roept dat hij uit gekkigheid een carnavalssingle wil uitbrengen.

Nederpopzanger Peter Elders brengt twee nieuwe singles uit op één schijfje
10-01-2017 19:38:00

Nederpopzanger Peter Elders brengt op 11 januari 2017 maar liefst twee nieuwe singles uit op één schijfje. Het is de tweede release die Peter Elders uitbrengt met platenmaatschappij Indieplant. Na de single ‘Liefde maar dan anders’, zijn de verwachtingen rond de double hooggespannen. Peter: “Ik heb alle vertrouwen dat zowel deze release als bijbehorende tour een groot succes wordt.” Nieuw is de samenwerking met topmuzikanten Maarten de Groot (Studio M-Works) en Lloyd Philippo, die medeverantwoordelijk zijn voor de invulling van het muzikale gedeelte. 

Guney van den Oetelaar begint 2017 goed met 'Zij zoekt haar eigen vader
10-01-2017 19:22:00

Met "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" lanceert de uit 's Hertogenbosch afkomstige 30 jarige zanger Guney van den Oetelaar zijn nieuwe single. Eerder wist hij al de aandacht op zich te wekken met de in 2015 verschenen single "Dans Toch Met Mij".  Voor "Zij Zoekt Haar Eigen Vader" ging Guney in zee met het Hit It! Music en onder leiding van het productieteam Sonic Solutions kwam deze single tot stand. Showtime Den Bosch verzorgde tevens een prachtige videoclip. Al met al lijkt niets Guney van den Oetelaar in de weg te staan om 2017 goed te beginnen. 

'Wie zeurt krijgt ’n beurt'.....nieuwe single van Jan Koevoet en Petra van Zundert
10-01-2017 19:02:00

Begin 2014 bracht Jan Koevoet zijn carnavalsingle uit met de titel 'Met je muts in de wind'. In de aanloop naar carnaval 2017 brengt hij, nu samen met Petra van Zundert en onder de kreet "FEESJUH?", een nieuwe single uit waarmee het duo hoge ogen hoopt te gooien tijdens het feestgedruis rond het komende carnaval. De titel van de nieuwe single is 'Wie zeurt krijgt 'n beurt'. Eerder bracht het tweetal als duo uit Jij bent zo mooi om van te houden''  en  'Wat is liefde'. Jan en Petra zijn zelf verantwoordelijk voor de tekst en de muziek.

Charlène keert met 'Denk ik aan jou' terug naar de sound waar het allemaal ooit mee begon
10-01-2017 18:45:00

In 2000 maakte Nederland kennis met de Tilburgse Charlène. Haar debuutsingle zorgde gelijk voor televisieoptredens en gastoptredens bij concerten van Frans Bauer en Marianne Weber. Vanaf dat moment zigzagde ze succesvol tussen de schoolbanken en het podium. Anno 2017 is Charlène een volwassen vrouw met een imposante carrière, vier albums en een reeks hitsingles. In 2016 hernieuwde zij de samenwerking met producer Manfred Jongenelis, die terstond met haar het moderne 'Mijn hart kent geen geheimen' opnam.

Dirk Meeldijk & Dennis Jones nemen samen carnavalslied op
10-01-2017 14:21:00

Dirk Meeldijk & Dennis Jones hebben hun krachten gebundeld voor het carnavalsnummer "Heel De Kroeg Op Stelten". Frank van Kempen uit Nieuwkuijk schreef dit lied, en Frank verdiende reeds zijn sporen als liedjesschrijver van diverse carnavalsliedjes. O.l.v. poducer Kees Tel werd het lied in een pakkend arrangement gestoken. In Café De Pul in Nieuwkuijk werd een bijpassende videoclip geschoten welke inmiddels te bewonderen is op de bekende clipkanalen.

'Alleen met Carnaval'.....nieuwe Nederlandstalige single van Die Spatzl
10-01-2017 11:51:00

In november 2015 namen 'Die Spatzl' deel aan het begeerde Schlager & Volksmusik Wettbewerb genaamd Schlagerdiamant te Wenen in Oostenrijk. Als eerste en als enige Nederlandse deelneemsters waren de dames vertegenwoordigd in de Finale van Schlagerdiamant, waarbij ze in de categorie Schlager de eerste plaats behaalde. Een geweldig resultaat wat 'Die Spatzl' naast veel publiciteit ook veel optredens heeft opgeleverd in Oostenrijk en Duitsland. Uiteraard vergeten ze hun eigen land niet en dit jaar komen ze met een Nederlandstalig feestnummer.

Duo Knotsgek lanceert 'Laat het feest maar snel beginnen'
10-01-2017 09:25:00

Al jaren weet het uit Tilburg afkomstige Duo Knotsgek iedere keer een zeer opvallende carnavalshit te scoren. Welke carnavalsvierder herinnert zich niet bekende hits als "Hedde Gij Mischien ADHD", "Die Alpenknotsen" en de kneiter van vorig jaar "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou", waarmee de heren uiteraard te gast waren in het bekende Omroep Brabant TV programma "3 Uurkes Vurraf"? Ook in 2017 weet Duo Knotsgek weer een hoogstaande single af te leveren met de eigen compositie "Laat Het Feest Maar Snel Beginnen".

Ellen Jannink's nieuwe single is getiteld 'De weg naar jouw hart'
09-01-2017 20:39:00

Zaal Ripperda in het Overijsselse Den Nul is zondagmiddag 22 januari het decor voor de feestelijke presentatie van 'De weg naar jouw hart', de nieuwe single van Ellen Jannink. Een nieuwe mijlpaal in de carriere van de sympathieke zangeres uit Den Nul. Een dag later volgt de landelijke presentatie en is Ellen live te gast bij RADIONL. Al van jongs af aan staat het leven van Ellen Jannink in het teken van zingen en muziek. Begonnen in de pop rock coverband 'Asylum', trad ze regelmatig op en was ze onder meer te gast bij RTV Oost en radio Veronica. Na ruim tien jaar Asylum besloot Ellen zich helemaal te richten op haar gezin. Optreden deed ze uitsluitend bij bijzondere gelegenheden en in diverse samenstellingen met diverse andere artiesten. Zo stond Ellen in 2008 en 2011 op het podium van de 'IJsselproms' in Olst: een groot muzikaal evenement. 

Nieuwe single van Paul de Laat zit vol met clichés
09-01-2017 19:48:00

Paul de Laat is al jaren een vaste waarde in het feest circuit. Zijn eigen feesthits met titels als; Siliconen bumpers, Hé waar gaat dat biertje heen en Troela oh troela worden ieder jaar weer veelvuldig gedraaid op een feestje. Aan dit rijtje heeft hij dit jaar weer een nieuwe feesthit toegevoegd met de titel; “In de growshop”! Een knotsgekke single met heel veel humor over een actueel onderwerp met een hele commerciële beat. Zoals de titel al verraad zit het nummer vol clichés over een zolder vol plantjes dat op een heel grappige manier is geschreven.

‘Meezingmedleys Volume 1' van Helemaal Hollands verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
09-01-2017 19:33:00

“Het album dat al jaren in ons hoofd zit is eindelijk een feit”, zo laten Carlo en Leo van Helemaal Hollands weten en: “Samen met Hanz Beekman, Frank Verkooyen en de The Boom Music Studio's hebben we een super album opgenomen in Engels-, Duits- én Nederlands talig. Een leukere start van dit nieuwe jaar is voor ons haast niet denkbaar”, zo vervolgen de heren. Afgelopen november verscheen, eveneens uit The Boom! Music en via Nationale Artiesten Parade, hun huidige single ‘Wie geeft er nog een rondje?’. 

Rangel Silaev biedt met Internationale thuisconcerten uniek podium voor jong talent
09-01-2017 19:26:00

Rangel Silaev is een jong pianotalent van 16 jaar en studeert op dit moment aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zijn prijzenkast bevat al een indrukwekkend aantal onderscheidingen waaronder de 1e prijs van het Internationale Novak concours in Tsjechië in 2016. Ondanks zijn drukke leven heeft hij sinds kort, samen met zijn zeer betrokken moeder, "Stichting Stemvork" opgericht (www.stemvorkvenray.nl). Deze Stichting heeft als doel om jonge musici  zoals Rangel een podiumkans te geven en zich verder te bekwamen door middel van masterclass lessen, samen te spelen in een ensemble en te werken aan nieuwe vormen van muziek, bijv. de combinatie van elektronische muziek met klassieke composities, etc. 

Mooi Wark brengt met 'Drink een bier met Pa' ode aan alle vaders
09-01-2017 19:10:00

De nieuwe single van Mooi Wark ‘Drink Een Bier Met Pa’ is nu uit en afkomstig van het recent verschenen album ‘D’r Op Of Gien Vreten’. Deze ode aan alle vaders van de wereld is wederom een prachtig ‘middle of the road nummer’ geworden. Soms wil je niet toegeven dat hij het beter weet dan jij, maar naarmate je ouder wordt en je zelf papa wordt, kan je niet anders dan zeggen: hij had toch wel gelijk. Het is een heerlijk singer-songwriternummer in de stijl van Creedence Clearwater en John Fogerty met een vleugje Southern rock. 

Vlaamse Zanger Paco Garcia terug van weggeweest
09-01-2017 09:06:00

Paco Garcia is geen onbekende in de Vlamse artiestenwereld. Hij doorzwom zeer vele wateren wat dit betreft. Zijn deelnames aan verscheidene wedstrijden, waaronder X-Factor zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan, Onder leiding van Liliane St. Pierre behaalde hij een mooie 4de plaats.  De single die volgde 'De Roos' sloeg goed aan. Paco storte zich toen in het nachtleven, opende een café en de muzikale carrière kwam een beetje in het slop. Maar het muziekvirus brand natuurlijk hevig, het café stopte en Paco gooide zich volledig terug op zijn zangcarrière. 

Toppers van Oranje zondag 22 januari te gast bij ‘De Raayberg’ in Bergen op Zoom
08-01-2017 19:53:00

Ruim 50 Nederlandstalige Top Artiesten zijn op zondagmiddag 22 januari  a.s. te bewonderen tijdens de tv-opnamen van Toppers van Oranje bij Zalencentrum ‘De Raayberg’ Antwerpsestraatweg 267, in  Bergen op Zoom. Het 4 uur non-stop Nederlandstalig Mega Feest  inclusief de opname van de carnavalsparade begint om 14.00 uur. Het is daarom aan te raadzaam om ook carnavalskleding mee te nemen.   De presentatie is in handen van de Brabantse presentator Ivo Franklin. Niets wordt aan het toeval overgelaten, alle bezoekers zullen aan de hand worden genomen door de vaste DJ van Toppers van Oranje, DJ Bompa, die vanaf het begin zorgdraagt voor de juiste stemming en tussen de opnames door de stemming erin zal weten te houden. 

Volgens Duo Kwats Ft. Wim Florack doet 'De eerste keer altijd zeer'
08-01-2017 12:16:00

Duo Kwats en Wim Florack hebben voor de gelegenheid (carnaval) de handen in elkaar geslagen. Voor ’n keertje eens wat anders !! Duo Kwats Ft. Wim Florack. Tijdens een van de vele gezellige ontmoetingen in de studio van Jurgen Kuppens is het idee ontstaan. 'De eerste keer doet altijd zeer', zo heet de nieuwe single van dit gelegenheids trio. De single is goed ontvangen en de positieve reacties  zijn dan ook veelbelovend. Het is een echt feestnummer geworden, en 'De eerste keer doet altijd zeer'  is iets wat lekker blijft hangen en gemakkelijk meezingt.

André Hazes Jr in de HMH/AFAS Live
08-01-2017 11:49:00

Kleintjes worden groot...Dit "kleintje" is al groot én gaat nog veel groter worden! Geweldig om te zien, maar vooral ook te horen dat het hem heel goed gaat. Naast zijn eigen hits, Leef!, Niet Voor Lief, Hé Ouwe en Wat Is De Waarheid zong hij ook vele hits van zijn vader. Ook de mooie bonustrack van het album Leef! De Stilte, De Laatste Keer, Als Jij Dat Wilt en Weet Dat Je Welkom Bent kwamen als eigen werk voorbij. Uiteraard mocht zijn nieuwe single Ik Haal Alles Uit Het Leven niet ontbreken tijdens het 1e uitverkochte HMH/AFAS Live.

Vrijkaarten voor Hollands Feest
07-01-2017 11:57:00

Op zaterdag 11 maart kun je weer helemaal uit je dak gaan bij het oergezellige Hollands Feest in het Event Plaza in Rijswijk. Ook bij deze editie is er een geweldige line-up, met optredens van topartiesten als André Hazes jr., O'G3NE, Henk Dissel, John West, Lange Frans, Mario Mulder, Bertha Verbeek, Peter La Haye, Nick Koot en DJ Michelski. Tickets en zijn te koop bij Primera of te bestellen op hollands-feest.nl. Koop je kaarten snel, want ze kosten op dit moment slechts € 20,-. De prijs gaat binnenkort stijgen naar € 25,- en uiteindelijk € 29,50! 

Dennis Alberti heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-01-2017 15:55:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 januari is dat ‘Alleen voor jou’, de nieuwe single van Dennis Alberti. Samen met zijn vaste team (tekstschrijver Tony Anderson, producer Ger Oerlemans, gitarist Marcel Fisser en Dennis Verwei van MNL Entertainment) is Dennis erin geslaagd om de sound die gecreëerd was voor z’n eerste twee singles door te zetten in dit uptempo nummer. ‘Alleen voor jou’ gaat over een man die alles voor zijn vrouw over heeft. Het refrein zal bij veel mannen bekend in de oren klinken.

Colinda en Daisy op zoek naar een man….
06-01-2017 15:40:00

Met de carnaval in aantocht kan het niet anders dan dat de nieuwe single ‘Waar is die man’ van Colinda en haar dochter Daisy veelvuldig te horen zal zijn in de talloze uitgaansgelegenheden. Het is een Nederlandstalige bewerking van een Duitse cover die door haar vaste producer Harald Queens onder handen in genomen. Het nummer kreeg ook een plek op het album ’30 Jaar Colinda’ welke in 2016 gelanceerd werd. ‘Het bleek dat het lied al door meerdere artiesten was opgenomen. Dat wisten we helemaal niet. We hebben er echter geen spijt van.

Vierde editie FeestBeesten vindt plaats op 24 maart 2017 in Rheden
06-01-2017 11:41:00

Op vrijdag 24 maart 2017 vind alweer de vierde edite van FeestBeesten plaats.  Na 3 uitverkochte editie lijkt het erop dat het evenement aan populariteit blijft groeien.  In 2017 viert de organisatie zijn 2 jarig bestaan en zal tijdens de 5e jubileum editie worden uitgepakt. Kom op 24 maart genieten van een beregezellig feest en top optredens van Django Wagner, Henk Dissel, John West, Joey Hartkamp, William Bonne, Emile Hartkamp en DJ Sander Galaxy. Volgens een enquête van FeestBeesten blijkt dat Nederlandstalige muziek populairder dan ooit. Onlangs deden meer dan 1.500 mensen mee aan de enquête. Het evenement deed onderzoek naar de behoeften en wensen van het uitgaand publiek. Ruim 85% van alle deelnemers gaf aan het liefst evenementen te bezoeken die Nederlandstalige muziek draaien. 

Nieuwe kansen voor Marco Schouten in 2017
06-01-2017 11:30:00

2017 staat voor Marco Schouten in het teken van nieuwe kansen en die kansen heeft hij direct aangegrepen. Hij is een samenwerking aangegaan met Lucas en Gea en zijn nieuwe single ‘Hotel engel’ is opgenomen bij Niels Lingbeek. In 2017 hoopt Marco Schouten op meer nieuwe kansen. Hij zingt al met al zo’n 11 jaar, maar is altijd op zoek naar wat nieuws. De eerste stap die de zanger heeft gemaakt, is een samenwerking aangaan met Lucas en Gea. Zij gaan hem, waar nodig is, steunen en begeleiden in zijn muzikale carrière en verboeken. 

2 Kleine Kleutertjes Deel 1 APP Release
05-01-2017 16:24:00

Na het overweldigende succes van ‘2 Kleine Kleutertjes Deel 1’ is nu eindelijk de app beschikbaar in de Appstore en Google Play Store. De app is de interactieve versie van het boek. Niet alleen vind je alle 15 liedjes en bijbehorende teksten in de app, maar kun je nu ook kiezen voor de karaoke versie om uit volle borst mee te zingen. De app is o.a hier te downloaden! Drie jaar geleden ontstond bij Jan Smit het idee om samen met Monique een speciaal project op te starten.

Ben van Hoof neemt lied op voor z'n vrouw
05-01-2017 11:29:00

In totaal traden de “Gebroeders Neus” 11 jaar samen op. Het duo, bestaande uit de broers Ron en Ben van Hoof (Artiestennaam BenooZ), mag dan misschien niet meer samen op de podia te vinden zijn, achter de schermen werken zij wel gezamenlijk aan beider solocarrières. Ron heeft inmiddels twee singles op zijn naam staan en nu treedt Ben in zijn voetsporen. Die laatste heeft een eigen studio met de treffende naam: “Muziekstudio Nose”. Hier worden orkestbanden geproduceerd en covers in een nieuwe uitvoering gestoken.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool