RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Ray Benjamin tekent bij platenmaatschappij 7 Hills Music
30-10-2016 21:42:00

Platenmaatschappij 7 Hills Music is erg trots om aan te kunnen kondigen, dat het jonge talent Ray Benjamin, gekozen heeft om zijn komende singles via 7 Hills Music te gaan releasen. De jonge, sympathieke Ray verwierf landelijke bekendheid met zijn optredens in het SBS6 programma, “Bloed, Zweet en Tranen” en stond reeds op ‘Het Levenslied Gala’ in een uitverkocht AHOY. Na een jaar zoeken naar een eigen muziekstijl, heeft hij deze inmiddels gevonden en wil deze samen met 7 Hills Music verder vorm gaan geven. 

'Hé ouwe gek' van Anita & Ed favoriet lied van Frans Bauer z'n zoons
30-10-2016 19:29:00

Via Twitter laat Frans Bauer weten dat hij de clip van de nieuwe single van Anita & Ed, getiteld 'Hé ouwe gek' al 5 keer heeft bekeken. 'Mijn zoons zingen het zelfs mee,....da's lekker', is de reactie van Frans. Jan Smit geeft als reactie 'Nou hè, jullie hebben mijn dag gemaakt hoor! Vooral dat 'zittend dansen' in het 2e refrein doet het 'm!' en Miss Montreal meldt dat ze 'Heerlijk wakker worden zo! Wordt weer een knaller'. Het heeft er dus alle schijn van dat 'Hé ouwe gek' een regelrechte knaller gaat worden.

Vrijkaarten voor Kersteditie Sterren van Holland
30-10-2016 10:40:00

Op vrijdag 16 december strijkt het topevenement Sterren van Holland neer in het Beursgebouw in Eindhoven voor een speciale Kersteditie. Vorig jaar was het een superfeest en ook deze keer kun je genieten van een heerlijk programma. Dat wordt dus volop meezingen met Jeroen van der Boom, André Hazes Jr., Henk Dissel, Django Wagner, Snollebollekes, Alex, Peter Loree, John West, Raymon Hermans en DJ Coenio. De optredens beginnen om 19.00 uur en gaan door tot 02.00 uur. Tickets kosten € 29,50 (excl. fee) en zijn te bestellen via sterrenvanholland.nl.

Marco de Hollander krijgt album 'Mooie momenten' uitgereikt door Jan en Anny
29-10-2016 23:13:00

In een compleet uitverkochte sporthal De Vlinder in Ter Aar kreeg Marco de Hollander vanavond het eerste exemplaar van z'n nieuwste album 'Mooie momenten' uitgereikt door Jan Keizer en Anny Schilder. Een album vol volkse gezelligheid en vele mooie levensliedjes waar Marco de Hollander zichzelf helemaal in kan vinden.  “Mooi Momenten” is geproduceerd  door Tom Peters en uitgekomen op het label NRGY Music uit Baarn. Naast de feestknallers 'Geniet van de zon', 'Bij jou in je hart'  en de hitsingle 'Samen met jou'  wordt het album gesierd.

O’G3NE naar Eurovisie Songfestival in Kiev
29-10-2016 16:42:00

O’G3NE gaat volgend jaar voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne. Bijna 10 jaar na het Junior Songfestival vertegenwoordigen de drie zussen ons land opnieuw, dit keer tijdens het grootste liedjesfestijn van Europa. Op dinsdag 9 of donderdag 11 mei laten zij aan Europa horen waar zij in ons land al voor geroemd worden; hun prachtige samenzang. 

Jettie Pallettie flikt het weer nu met 's Nachts als niemand ’t ziet
28-10-2016 20:19:00

Na 'Ik ben Jettie !' waarmee Jettie Pallettie zich opnieuw introduceerde onder haar eigen platenlabel JP Productions is de opvolger weer een feest van jewelste. Terwijl de blaadjes van de bomen vallen en iedereen in de herfstdip schiet weet zij van haar dip weer een party te maken. Met ' ’s Nachts als niemand ’t ziet “ bouwt zij de treurwilgen weer om tot een echte meezinger. Het knotsgekke Feestfenomeen geeft er haar welbekende Jettie Pallettie draai aan waarmee zij weer een ieder op de tafels krijgt. 

Lang gekoesterde droom van Eddie Wester komt eindelijk uit
28-10-2016 20:10:00

Eddie Wester, geboren in Amsterdam begon op zijn zesde levensjaar met accordeon spelen en op zijn achttiende trad hij toe tot het humoristisch showorkest “Straatarm”. Uit deze band ontstond het smartlappen trio “De Eddies”, waar hij een groot deel van de zang op zich nam en veel optrad in het hele land. Tijdens één van zijn optredens in 2006 ontmoette hij John v.d. Ven, die in Eddie wel een volkszanger zag. Nog in 2006 gingen Eddie en John de studio in waar mooie liedjes werden gemaakt en opgenomen. 

Tino Martin 'Het Concert Van Mijn Dromen, Live In De HMH' nu in de TV Oranje Shop
28-10-2016 19:35:00

Op 28 mei van dit jaar stond Tino Martin in een uitverkochte Heineken Music Hall. Van dit uitbundige spektakel werden audio en video opnamen gemaakt, waarnaar de fans maandenlang hebben uitgekeken. Vrijdag 28 oktober verschijnt de dubbel cd 'Het Concert Van Mijn Dromen, Live In De HMH' die 22 liedjes bevat, waaronder z'n grote hits, maar ook het prachtige duet met concertgaste Glennis Grace en een Andre Hazes medley. 

Joeri Plaizier neemt nieuwe single op samen met live band
28-10-2016 19:05:00

'Wat ik bedoel' is de titel van de nieuwe single van Joeri Plaizier. Samen met z'n vaste producer Sjors van den Eerenbeemt is hij de studio ingedoken om een waardige opvolger van 'Hartslag' op te nemen. 'Het nieuwe liedje kwam op mijn pad via een goede vriend. Ik had meteen zin om er mee aan de slag te gaan. Het nummer is geschreven door John van der Ven en Waylon van der Heijden. Het gehele liedje is met live band opgenomen en voor de clip zijn we naar Italië afgereisd', aldus Joeri.

Zondag 30 oktober special over Kevin Smit op TV Oranje
28-10-2016 18:53:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 30 oktober zie je een special over radiopresentator en zanger Kevin Smit. Binnen zijn familie is hij een beetje een vreemde eend in de bijt, want verder is er niemand die zich actief met muziek bezighoudt. 

Winnie na 3 jaar uit de roulatie te zijn geweest terug met een echt levenslied
28-10-2016 16:28:00

Bijna 3 jaar is Winnie i.v.m. privé omstandigheden uit de roulatie geweest. Die zware periode heeft hij inmiddels afgesloten en ziet de toekomst weer vol vertrouwen tegemoet. Lichamelijk voelt de uit Utrecht afkomstige volkszanger zich ook een stuk beter. Dankzij een maagverkleining heeft hij nu een gezond gewicht. Van de 145 kilo is er nog maar 89 kilo over. Een groot aantal mensen ‘uit het vak’ herkennen hem bijna niet meer. Dat bleek afgelopen week tijdens een meeting waarbij veel mensen uit de muziekwereld elkaar troffen.

Unieke samenwerking Michael Humble en Piet Miquel!
28-10-2016 14:07:00

De afgelopen jaren heeft de Tilburgse zanger Michael Humble al een aantal hele leuke singles gemaakt. Met name zijn laatste single “Meisje van een datingsite” deed het erg goed in België waar hij lang in de hitlijsten stond van een aantal grote zenders. Dit keer heeft hij voor zijn nieuwe single een wel heel bijzondere samenwerking gemaakt. Samen met piet Miquel maakte hij namelijk een top-sinterklaas singel! Het nummer getiteld; “Alle pepernoten zijn we kwijt” is geproduceert en geschreven door André Kooiman.

Harten 10 duikt de herfst in met….‘Beetje bij mij’
28-10-2016 13:53:00

Martien & Tineke, het duo dat als Harten 10 door het leven gaat, laat de herfstbladeren vallen met een nieuw uptempo nummer. Het nummer waar lang naar op zoek was, moet dan ook een goede opvolger zijn van de vorige twee krakers ‘Dat was vroeger’ en ’Hou me vast’. Bij de nieuwe single heeft Harten 10 een goed gevoel. Volgens het tweetal is in dit nummer de juiste balans gevonden tussen volks en iets wat pop. “Het hele platte is er wat uit”, vertelt Martien. Desondanks is het nog wel een single die het goed kan doen bij de piraten, maar ook bij de liefhebbers van volks/pop.

Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
28-10-2016 13:20:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 31 oktober is dat ‘Formidabel’, de nieuwe single van Wolter Kroes. Het nummer is afkomstig van het gelijknamige album, waarmee de zanger uit de Zaanstreek een heel ander muzikaal pad is ingeslagen. Samen met producer Edwin van Hoevelaak en tekstschrijver Jan Keizer zette Wolter een aantal evergreens op de plaat, waaronder deze klassieker van Charles Aznavour uit 1963. Het resultaat mag er zijn, en geeft een verrassende kijk op zijn artistieke mogelijkheden. 

Erik van Klinken blijft verbazen…nu met ‘Mijn eerste liefde’
27-10-2016 15:24:00

Stil blijven staan of zitten is vrijwel onmogelijk als de nieuwe single ‘Mijn eerste liefde’ van Erik van Klinken uit de speakers knalt. De entertainer uit Emmen heeft daarmee een perfecte opvolger van ‘Stop die trein’ en ‘Gewoon een lekker wijf’ in handen. Hij heeft het nummer inmiddels een aantal keer live gebracht en de reacties beloven veel goeds. Bij zijn optreden tijdens het Mega Piraten Festijn in Marum ging het publiek helemaal uit z'n dak. ‘Mijn eerste liefde’ is een Nederlandstalige bewerking op de megahit ‘Brown Eyed Girl’ van Van Morrison

Kevin Smit vindt het leuk om elke keer weer te verassen...nu met ‘Die altijd lacht’
27-10-2016 15:11:00

Kevin Smit bewijst met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ opnieuw dat hij geen stempel toegewezen kan krijgen. De muziek die hij uitbrengt is erg gevarieerd. ‘Die altijd lacht’ zal wederom doen verbazen.  Kevin Smit vindt het leuk om elke keer weer te verassen. Dat lukte hem al met de vorige twee singles, ‘Verliefd’ en ‘Engelen’, en dat gaat hem met zijn nieuwe single ‘Die altijd lacht’ vast en zeker weer lukken. “Je kan bij mij geen stempel op mijn hoofd drukken”, vertelt Kevin Smit. Geen enkel album van de Drentse zanger is gelijk. 

Clip 'Trotse winnaars' van Sidney Bischoff online
26-10-2016 20:29:00

Kippenvel....dat krijg je als de clip van de nieuwe single 'Trotse winnaars' van Sidney Bischoff bekijkt. Tijdens de aankondiging van 'Trotse winnaars' op 18 oktober jl. op de shownieuwspagina werden we al erg nieuwsgierig naar de single. Z'n producer Ger Oerlemans bleek een nummer op de plank te hebben liggen die eigenlijk bestemd was voor een andere artiest.... maar die wilde hem niet zingen. Na het beluisteren gaf Sidney aan dat hij het zo’n mooi liedje vond welke hij graag op single wilde uitbrengen. Z'n platenbaas Bert Schenau was het helemaal met hem eens.

Monique Smit presenteert haar nieuwe album ‘2 Kleine Kleutertjes – Deel 2’ in Apeldoorn
26-10-2016 19:45:00

Op zaterdag 5 november 2016 vanaf 12:00 uur komt Monique Smit naar de MediaMarkt in Apeldoorn om haar nieuwe album ‘2 Kleine Kleutertjes – Deel 2’ te presenteren. Monique zal een aantal liedjes zingen van haar nieuwe cd en de tijd nemen voor een fotomoment. Tevens zijn er diverse kinderactiviteiten zoals een springkussen, schminkers en een suikerspinkraam. Ook zal deze dag de cd ‘Sinterklaas Is In Het Land’ van Monique Smit verkrijgbaar zijn. Monique Smit: “Daar zijn we weer! Ik kan gewoonweg niet omschrijven hoe het voelt.

Wally’s Pretparade brengt speciaal voor de Sinterklaasperiode 'Linkerbeen, rechterbeen'
26-10-2016 16:18:00

Speciaal voor de Sinterklaasperiode brengt Wally’s Pretparade de single “Linkerbeen, rechterbeen” uit. Ongetwijfeld zullen de kids helemaal uit hun dak gaan op dit vrolijke nummer, waarvan het refrein vanaf de eerste klanken al door iedereen wordt meegezongen. Voor uw kinderfeest, braderie, camping of ander evenement is de kindershow Wally’s Pretparade bij uitstek geschikt en weer eens wat anders dan het springkussen of de poppenkast. Wally Preyll, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan.

Kevin Heiman gaat samenwerking aan met Kees Tel
26-10-2016 16:01:00

Van de Limburgse zanger en entertainer Kevin Heiman verschijnt op 28 oktober, de nieuwe  single 'Bam!'. Voor dit nummer zocht Kevin de samenwerking op met Kees Tel, die een lekkere moderne, uptempo track voor Kevin maakte. Met 'Bam!' gaat Kevin verder met zijn opmars in de muziek branche. Zijn eerdere singles 'Jij bent de zon in m'n leven', 'Kom vergeet al je zorgen maar' en 'Wacht nog even' werden opgepakt door vele radiozenders en  Kevin was te gast bij vele zenders om zijn singles te promoten. Ook werden de clips op YouTube duizenden keren bekeken. 

Brede steun Nederlandstalige artiesten voor RADIONL
26-10-2016 15:48:00

Op initiatief van een aantal betrokken partijen als muziek labels(o.a. NRGY Music, Berk Music en Cornelis Music), boekingskantoren (o.a. Lukassen prod. en Jan Vis prod.) en muziekauteurs (o.a. Emile Hartkamp en Edwin van Hoevelaak) hebben zich gisteravond een honderdtal artiesten verzameld in het van der Valk hotel in Houten om bijgepraat te worden over beperkingen welke aan RADIONL zijn opgelegd.Gedwongen door een gerechtelijke uitspraak is RADIONL per 1 september jl. verplicht zijn programma’s voor een deel samen te stellen uit artiesten en auteurs, waarbij uitsluitend telt of iemand geboren is nabij de desbetreffende zendpalen.

B-Brave geeft mega kerstconcerten in Jaarbeurs Utrecht
26-10-2016 13:55:00

Ze braken definitief door in het programma X-factor. Inmiddels is B-Brave niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz wereld. De boyband - die bestaat uit Cassius, Dioni, Kaj, Jai en Samuel - heeft meerdere hits gescoord, onlangs nog met de single 'One Night Stand' die dubbelplatina werd bekroond met meer dan 10 miljoen streams.  Alle bekende nummers komen voorbij tijdens twee mega kerstconcerten die B-Brave geeft op zaterdag 17 en zondag 18 december in Jaarbeurs Utrecht maar er is ook nieuwe muziek!

Vuile Huichelaar Ik zit hier heel alleen Kerstfeest te vieren! vanaf 18 november in de theaters
26-10-2016 13:43:00

De dames van Vuile Huichelaar hebben al 8 jaar succes met hun eigen cabaret/meezingvoorstellingen. Deze winter brengen ze weer een cabareteske Kerstshow waarin alle aspecten van de toch vaak stressvolle decembermaand worden belicht. Ook met deze kerstshow staat het duo namelijk garant voor een voorstelling vol cabaret, komedie, karaoke en natuurlijk de leukste meezing liedjes. Saskia van Zutphen en Paulette Willemse gaan vanaf 18 november tot en met 23 december weer de theaters in.

Freddy Cadel pakt uit met single en minialbum
26-10-2016 13:31:00

Freddy Cadel uit het Groningse Nieuwe Pekela is zijn nog korte zangcarrière onlangs gestart met de uitgave van een minialbum met de titel 'Welcome to my world'. Op het album staan 4 unieke vertolkingen van nummers van Elvis Presley. Freddy is zelf groot fan van Elvis en als je bij hem thuis rondkijkt zie je een breed scala aan artikelen dat aan Elvis refereert en terug doet denken aan die tijd. Het zingen is voor voor hem begonnen tijdens een cruise waar zanger Bouke ook optrad. In een karaokebar kwam het talent van Cadel al snel naar voren.

7e streektaalalbum van Dick van Altena is getiteld 'Golden Liesjes'
25-10-2016 14:55:00

De nieuwe dialect cd van Dick van Altena ‘Golden Liesjes’ is uit. Het is Dick's 7e streektaalalbum en zijn 30ste in totaal. De titel verwijst naar de appelsoort Golden Delicious, in de (Betuwse) volksmond ‘Golden Liesjes’. Het album staat weer bol van weemoed en nostalgie in liedjes als ‘Van veuren af oan’ en ‘Zilver oan de bome’ Uiteraard ontbreekt ook de humor niet: Dick vergelijkt de feestjes van vroeger met die van nu in het hilarische ‘Lêverwors’ en bezingt zijn vergeetachtigheid in ‘Dinges & Hoehietie’.

Marcel Broekman springt in het diepe met single ‘Hoger zonder Vrees’
25-10-2016 12:41:00

Vallen en opstaan; de sprong in het diepe wagen. Veel mensen kijken er als een berg tegenop. Singer-songwriter Marcel Broekman geeft het een plek met zijn nieuwe single ‘Hoger Zonder Vrees’. ‘Hoger Zonder Vrees’ is een onvervalste popsingle van geboren Drenthenaar Marcel Broekman. De muzikant heeft als sessiemuzikant gewerkt met topartiesten uit binnen- en buitenland en werkt sinds 2012 aan eigen materiaal. Eerder verscheen al de single ‘Drenthe’; nu is het de beurt aan ‘Hoger Zonder Vrees’, dat met aanstekelijke pop een gevoelig thema aansnijdt.

Oude hit van Tom Jones in nieuw vaatje gegoten door Jurjen Kers
25-10-2016 11:26:00

Volkszanger Jurjen Kers, onlangs 29 geworden trouwens, lanceert met ’Als dromen echt bestaan’ alweer zijn vierde single sinds dat hij in 2011 debuteerde op de plaat. De in Maarssen geboren Jurjen is al sinds zijn jeugdjaren groot muziekliefhebber. Van plaatjes draaien op een schoolfeest naar een eigen drive-in-show. Samen met Dj Jean draaien in Turkije en zodra hij de techniek in z’n vingers had werd hij de vaste geluidsman van zanger Jeroen Claase. Inmiddels heeft Jurjen op tal van grote evenementen gezongen want hij is een echte allrounder gebleken.  

Joop Vrolijk steekt 'Maria Hé' in nieuw jasje
25-10-2016 11:16:00

Joop Vrolijk zingt al jaren tijdens zijn optredens de cover versie van het door John Spencer geschreven en geproduceerde nummer 'Maria Hé'. Zijn fans zeiden steeds: 'je moet het nummer in een nieuw jasje steken'. Daar heeft hij wel een tijdje over na moeten denken om dit te realiseren. Toen Joop in contact kwam met producer Marco Luesink waren de eerste stenen al gelegd. Ze zijn direct begonnen in de studio en zijn zeer tevreden over het resultaat.  De single verschijnt op het Zwart Wit label. 

'Acoustic Christmas Volume 2' van de 3JS bevat tien Engelstalige tracks
25-10-2016 10:47:00

Gistermiddag hebben de 3JS via een Facebook livestream laten weten dat op 25 november ‘ Acoustic Christmas Volume 2’  verschijnt. De eerste single van het album, getiteld Spirit of Christmas, is een samenwerking met zangeres Elske DeWall en verschijnt op vrijdag 11 november. Op het album staan tien Engelstalige tracks in een country/folk-stijl waarvan er zeven door de 3JS zelf geschreven werden. Eind 2013 kwamen de drie troubadours op het idee voor een theatershow waarin ze hun visie op een echt intiem kerstconcert wilden laten zien en horen. 

Marlane stelt de lach centraal in haar nieuwe single
24-10-2016 19:35:00

Glimlachen roept meestal een positief gevoel op bij mensen waar je tegen lacht. Het is een uiting van blijdschap, opluchting en kan verzachtend werken bij spanning. Belgisch onderzoek heeft uitgewezen dat we gemiddeld 20x per dag glimlachen of luid lachen. Lachen doet goed, ontspant lichaam en geest, en geeft een bevrijdend gevoel.  Reden genoeg voor Marlane om de lach centraal te stellen in een lied. ”Lach en Leef” is de titel van haar nieuwe single”. De muziek is van Miahel Hercog en de tekst is geschreven door Stan van den Dobbelsteen en Marlane.

Monica West laat zich inspireren door Kenny Rogers
24-10-2016 16:39:00

De éénmalige komst naar Nederland in november van countrygigant Kenny Rogers heeft Monica West geïnspireerd een tekst te schrijven op één van zijn grootste hits. Het is daarmee dan ook een typisch Monica West liedje geworden, Nederlandstalige country met een mooi verhaal, getiteld “Maribelle”. De fans van deze Drentse zangeres uit Zuidlaren komen met deze nieuwe single dan ook volledig aan hun trekken. De videoclip werd opgenomen in het tot countrycafé omgetoverde gastvrije café Bolle Ruud te Stadskanaal.

Christian Goossens covert Dennie Christian
24-10-2016 15:19:00

Afgelopen zaterdag presenteerde Christian Goossens z'n nieuwe single 'Ik wil jou'. Het betreft een cover van Dennie Christian welke oorspronkelijk werd geschreven en gecomponeerd door Emilel Hartkamp. De arrangeur van de nieuwe orkestband is Roy Otters van de New Wave Studio. De clip is eveneens geproduceerd door Roy Otters. Op korte termijn zal deze hoogstwaarschijnlijk te bewonderen zijn bij TV Oranje. Geperste exemplaren van de single zijn verkrijgbaar voor € 5.00, inclusief verzendkosten, via info@christian-goossens.nl 

Signeersessie René Froger bij de MediaMarkt in Apeldoorn
24-10-2016 11:37:00

Op vrijdag 4 november 2016 om 19:30 uur komt René Froger naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album ‘Dit is hoe het voelt’ te signeren. Uiteraard kunnen de fans van René ook met hem op de foto. Twee en half jaar na de release van zijn vorige album ‘Liefde Voor Muziek’ verschijnt op 4 november a.s. het nieuwe Nederlandstalige Rene Froger Album getiteld ‘Dit Is Hoe Het Voelt’! NRGY Music heeft in samenwerking met BMG Talpa Music een ‘writer’s camp’ georganiseerd waar een enorme oogst van nieuw Nederlandstalig repertoire uit is voortgekomen.

Ger Edwards lanceert EP met 4 nummers
24-10-2016 11:32:00

'De zon In jouw gezicht' is de tweede single van Ger Edwards. Componist/arrangeur Wim de Vries schreef de tekst op verzoek van Wally Mckey .'Zorg dat jezelf iets uitstraalt, sta er voor open, dan straalt de zon in jouw gezicht' is dan ook de strekking van het geheel. De tweede track 'Zing je lied', is geschreven door kleinkunstzanger Elibert Maathuis. De basgitaar werd gespeeld door Raphael Hermans (kleinzoon van Toon). Frank Stukker op gitaar en Dave van Beek drums. De twee laatste waren beiden voorheen bij Acda & de Munnik.

Cabaretière en zangeres Karin Bloemen krijgt Gouden Genesius Penning 2016
24-10-2016 10:35:00

Cabaretière en zangeres Karin Bloemen is dit jaar de winnaar van de Gouden Genesius Penning. Dat maakt Stichting Tekstpierement bekend. De Penning wordt ieder jaar uitgereikt aan een podiumkunstenaar met uitzonderelijke talenten. De Gouden Genesius Penning is in 2015 in het leven geroepen om het werk van theaterpersoonlijkheid Jos Brink te eren. Hij kreeg de originele Genesius Penning die Wim Sonneveld jaren heeft gedragen nadat hij deze op zijn beurt van Hollywood acteur Fred Astaire ontving.  

‘Ik ben de mooiste’….feestelijke Tiroler single van Argo
23-10-2016 19:14:00

Nadat de Vlaamse zanger Argo in 2015 zijn eerste Nederlandstalige single ‘Besta jij wel echt’ lanceerde komt er nu een vervolg. Samen met producer heeft Frank te Hennepe van FH-Produkties gekozen voor het feestelijke Tiroler nummer ‘Ik ben de mooiste’. De tekst hiervan heeft de Argo zelf geschreven.  Ondertussen zijn er al een 9-tal liedjes opgenomen die volgend jaar op een album geplaatst gaan worden. Argo werd geboren in 1972 en was één van de muzikale talenten in de familie. 

Gavin Ketting opkomend talent of verborgen talent
23-10-2016 18:40:00

Singer & Songwritter Gavin Ketting is 40 lentes jong woonachtig in het rustige Noord-Hollandse Wieringerwaard. Van huis uit is Gavin singer songwritter en schrijft en arrangeert dan ook al de nodige jaren zijn eigen liedjes. Ook is hij niet vies van een cover, maar dan wel geheel op zijn eigen manier en met zijn eigen sound daarin verwerkt om het toch een beetje het eigen gevoel en sound te geven. Gavin zijn eigen liedjes bestaan uit het leven gegrepen teksten en/of gebeurtenissen met soms een diepe boodschap erin verwerkt. 

Volkszanger Frank van Etten gaat 31 gezinnen gelukkig maken
23-10-2016 14:05:00

Frank van Etten gaat van 1 november tot 1 december 31 gezinnen gelukkig maken. De volkszanger die zelf alle kanten van het leven kent gaat 31 dagen lang door het land om de minder bedeelde mensen te steunen. Dit door middel van een pakket met allerlei lekkernijen voor de december maand. 'Velen zijn gelukkig en leven zonder zorgen, maar een grote groep mensen hebben veel zorgen. Het is onmogelijk voor mij alleen om iedereen te kunnen laten lachen, maar ik hoop met dit gebaar dat er meer mensen zullen zijn die daaraan gaan denken' laat Frank weten. 

Win een luxe arrangement voor John de Bever
23-10-2016 12:15:00

De populaire volkszanger John de Bever, bekend van de hit 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, presenteert zaterdagavond 5 november voor de zevende keer zijn V.I.P. DinnerShow in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen. Hierbij wordt opgetreden door de beste artiesten en zelf treedt John op met een live band! De V.I.P. DinnerShow van John de Bever is inmiddels geheel uitverkocht, maar ter afsluiting van ons jubileumjaar mag TV Oranje nog een luxe arrangement voor 2 personen verloten.

Zondag 23 oktober special over Ben Cramer op TV Oranje
22-10-2016 12:00:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 23 oktober zie je een special over Ben Cramer. In zijn prachtige tuin in Baarn vertelt hij waarom aan het begin van zijn carrière zijn achternaam werd gewijzigd van Kramer naar Cramer. Een overbodige actie, zo bleek later. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

 

Van maandag 24 september t/m zondag 30 september

    Jan Smit - Ik zie

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl