RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Twitteraccount van De Ouwe Gek verwelkomt binnen 1 dag 30.000 volgers
09-11-2016 13:56:00

Sinds het verschijnen van ‘Hé ouwe gek’ van Anita & Ed gebeuren er vreemde dingen. Naast de massale media aandacht ontploft het twitteraccount van @deouwegek. Binnen 1 dag staat de teller al op 30.000 volgers afkomstig uit de gehele wereld. Ed snapt er helemaal geen bal van. Hij denkt dat iemand een geintje heeft uitgehaald. Het account van @Anitaened bestaat sinds 2010 en telt momenteel 3446 volgers. Anders positief nieuws voor het Zeeuwse zangduo is dat ze aan de line-up van Toppers van Oranje zijn toegevoegd. De opnamen vinden plaats op zondag 27 november 2016 bij Oscars in Raamsdonksveer. Meer info hierover is te vinden op www.toppersvanoranje.nl 

Tweede album voor Crist Coppens is getiteld 'Stralend'
09-11-2016 10:06:00

Volgens het woordenboek kunnen aan 'stralend' de volgende betekenissen worden gekoppeld: Prachtig mooi, glimmend en zeer blij. Volgens Crist Coppens allen termen die van toepassing zijn op zijn fonkelnieuwe album ‘Stralend’: "Prachtig mooi', dat zijn mijn nieuwe liedjes, dat vind ik althans. 'Glimmend', staat voor het glans geven aan dit project en 'Zeer blij', wie zou dat niet zijn als je met vakmensen aan dit album hebt mogen werken”, aldus de zingende slager uit het Limburgse Horst.

Jacqcues Herb presenteert nieuwe single ‘Maar nu...’ op 28 november in Twello
09-11-2016 00:42:00

Op maandag 28 november 2016 presenteert Jacques Herb z’n nieuwe single ‘Maar nu...’ bij Brasserie Restaurant Korderijnk, Stationsstraat 31 in Twello. Deze avond staat in het teken van het ‘Feest der herkenning…..45 jaar Manuela’. Meewerkende artiesten zijn Ria Valk, de Havenzangers 2.0, Aukje Fijn en de Elvis imitator Mark Elbers. De presentatie van het geheel is in handen van Bennie Solo. Een bijzondere Mystery Guest zal de single ‘Maar nu...’ overhandigen aan Jacques. De aanvang is vanaf 19.30 uur. De entree bedraagt, inclusief fysiek exemplaar van de nieuwe single,  € 12.50 in de voorverkoop ( Friendz, Susskind, Korderijnk in Twello en via info@jacquesherb.nl ). Bij de avondkassa betaalt u € 15.00.

MUZIEKKIOSK met twee zenders in Top 3 'Beste digitale zender'
08-11-2016 14:28:00

De oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch en hun medewerkers zijn in een juichstemming. Vandaag werd bekendgemaakt dat twee van de drie zenders uit hun zenderpakket MUZIEKKIOSK in de Top 3 zijn geëindigd bij de verkiezing van de 'Beste digitale zender' van televisiegids Totaal TV. TV Oranje is dit jaar op een eervolle tweede plek geëindigd. SchlagerTV, de Duitstalige zusterzender van TV Oranje, sleepte de derde plek in de wacht. 

André Kooiman schreef, componeerde en produceerde nieuwe single van Christian Malan
08-11-2016 14:20:00

Voordat Christian Malan als zanger achter de microfoon plaatsneemt begint hij in het klein als DJ. Dit groeit later uit tot een heuse drive-in-show. Pas als hij ook in de grotere uitgaansgelegenheden van Brabant de mensen heeft vermaakt als DJ en daarnaast het geluid heeft verzorgd bij optredens van diverse artiesten, komt het zingen om de hoek kijken. Niet lang hierna al duikt hij de studio in om zijn eerste single op te nemen. ‘Volle maan’ krijgt direct lovende kritieken en Christian ’s carrièremove in de entertainmentwereld krijgt in de jaren die volgen verder gestalte.

Kian Derry komt met een bijzonder album
08-11-2016 12:13:00

De Vlaamse zanger Kian Derry lanceert na de singles 'Ode aan Eddy Wally' en 'Dichterbij' zijn nieuwe album getitled 'Onverwacht'. Zijn album bestaat uit 12 nummers, waaronder 11 van zijn eigen hand. De titel van z'n nieuwe album is tot stand gekomen dankzij de jarenlange  samenwerking met producer Martin Sterken en dat is te horen over het gehele album. Volgens Kian is het album opgenomen als twee kameraden en niet als producer en artiest. Kian Derry heeft hierbij de boodschap dat alles in het leven 'Onverwacht'' komt.

Belinda Kinnaer pinkt zelf traantje weg bij bekijken van clip ‘Missen’
08-11-2016 11:31:00

Na het verschijnen van het debuutalbum ‘Uit mijn hart’ bleek al snel dat veel mensen het nummer ‘Missen’ als topstuk bestempelden. Een aantal liedjes van het album zijn inmiddels al uitgebracht, waaronder ‘Zeven Oceanen’, ‘Laten gaan’ en ‘Daag de liefde uit’. Rond de feestdagen sta je meestal stil bij de mensen die je verloren hebt en daarom is het uitbrengen van ‘Missen’ nu het juiste moment. ‘We waren destijds bezig met de voorbereiding van het album. Op een gegeven moment kreeg ik contact met Rutger Kanis.

Koos en Joke Alberts maken definitieve stemlijst voor de Koos Alberts Awards bekend
07-11-2016 23:54:00

Koos en Joke Alberts hebben alle kandidaten die kans maken op een Koos Alberts Award in de categorie Nieuw Nederlands Talent inmiddels geselecteerd. Ze hebben een persoonlijke  uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn op de  Awardshow die plaatsvindt op zondagmiddag 13 november 2016 in de A9 Studio te Uitgeest. Tijdens deze Award uitreikingen, waarbij tal van landelijk bekende artiesten in de prijzen vallen, horen ook de geselecteerde artiesten wie er uiteindelijk door het publiek als nieuw Nederlands talent zijn verkozen. Zij ontvangen uit handen van Koos en Joke een speciale ereprijs voor nieuw Nederlands talent en zullen aansluitend een kort live optreden geven in de A 9 studio .Als extra prijs ontvangt de artiest die de meeste stemmen heeft gekregen berekend over alle provincies een geheel verzorgde mediareis.

Extra 'Christmas Party of the Year' concert op zaterdag 10 december
07-11-2016 23:35:00

De 'Christmas Party of the Year' concerten van Toppers in Concert zijn een erg groot succes. Tickets voor de vijf shows 20 t/m 24 december zijn uitverkocht. Wegens het enorme succes is er besloten nog een extra show toe te voegen op zaterdag 10 december. 'Wij willen alle Toppers vrienden in de gelegenheid stellen om ons jubileum samen met ons te vieren. Samen met familie, vrienden of collega's naar het ultieme kerst- en winterfeest! Het wordt echt een heel bijzondere show in een prachtig decor. Tickets voor de extra show zijn nu verkrijgbaar'. De Toppers vieren op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de bruisende 'Sing-a-Long' concertreeks 'Christmas Party of the Year' in Rotterdam Ahoy. Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden.

Back to the Fiftiezz met de Wannebiezz een groot succes
07-11-2016 23:23:00

Afgelopen vrijdag schudde Schiedam weer eens ouderwets op haar heilige grondvesten. In de historische Grote- of Sint Janskerk vierden de Wannebiezz een bijzonder feest. Met meer dan 500 bezoekers gingen zij “Back to the Fiftiezz” waarbij niet alleen de onverslijtbare hits uit die tijd vertolkt werden, maar ook het eigen Wannebiezz repertoire gebracht werd in een stijl zoals dat in de legendarische jaren ’50 geklonken zou kunnen hebben. Een groot deel van de bezoekers had zich,in een fifties outfit gehesen. 

Jeffrey, Louisa en Rosanna: blijf vooral bij jezelf
07-11-2016 23:15:00

Zanger Jeffrey Kuipers lanceerde gisteren zijn nieuwe single ‘Wat je zegt’. Niet langs de gangbare verkoopkanalen, maar gratis via zijn eigen website. Het is een cadeautje voor een zeer trouwe fanbase die bleef ook toen de zanger zelf even uit de schijnwerpers verdween. Een fanbase die er onder andere voor zorgde dat zijn YouTube views over de grens van 1 miljoen gingen. Het was de afgelopen dagen druk op de social media kanalen van Jeffrey Kuipers. 

Nieuwe single van la Stampa, Goud!, haakt in op de Zwarte Pieten-discussie
07-11-2016 10:26:00

La Stampa is al jaren een van de meest bekende feestbands van Nederland. Geen kermis is compleet zonder deze allround topformatie die niet voor niets ‘Gegarandeerd Gezellig’ als motto heeft. Oorspronkelijk voortgekomen uit de roemruchte formatie Stampvast, bekend van ‘Mooi Volendam’ en ‘Over Honderd Jaar’, maakte La Stampa vanaf 2001 furore met een feestkraker over Maxima, de dance single ‘Dong Dong’, een Noord-Hollandse versie van ‘In je blote kont’ en de singles ‘Breakaway’, ‘Come Back My Love’, ‘Locomotion’, ‘Shout’ en ‘Zakka Zakka’. 

Frank van Etten en zoon Jamy ontvangen gouden plaat voor duet
07-11-2016 10:20:00

Afgelopen vrijdagavond ontvingen Volkszanger Frank van Etten en zijn oudste zoon Jamy in zijn uitverkochte show in Helmond een gouden plaat voor het duet 'Papa, ik zie de tranen in je ogen'. Zoon Jamy en Frank kregen de gouden plaat voor 20.000 verkochte units (downloads, fysieke verkoop en streams) uit handen van wereldkampioen kickboksen Nieky Holzken en zijn trainer Sjef Weber. 'Ik weet hoe hard Frank werkt voor zijn succes. 

Stuur je Sinterklaasclip naar TV Oranje
06-11-2016 13:44:00

Volgende week meert de stoomboot uit Spanje weer af in Nederland, het officiële begin van de Sinterklaasperiode. Elk jaar is TV Oranje rond die tijd dé zender met Sinterklaasclips uit Spanje en Nederland. Nu zijn er nogal wat Pieten die elk jaar Sinterklaasliedjes en een clip maken. TV Oranje is op zoek naar die clips! Ben of ken jij een Piet met een Sinterklaaslied? Stuur dan nu je clip naar muziek@tvoranje.nl en wie weet zie je hem binnenkort al terug op TV.

Oproep aan artiesten: Neem een Kerstwens op bij TV Oranje
05-11-2016 20:31:00

Eind november vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. De opnamedagen zijn vrijdag 25 november van 17.00 tot 20.00 uur en zaterdag 26 november van 12.00 tot 20.00 uur. Om je als artiest aan te melden (of voor meer informatie) kun je een mailtje sturen naar showflits@tvoranje.nl.

Stefan van Loon lanceert 'Amor, Amor, Amor'
05-11-2016 19:35:00

Stefan van Loon is in 1966 geboren en getogen in Den Helder. Hij heeft 10 jaar een relatie met Debbie en samen hebben ze 4 schatten van zoons. Stefan was voorheen werkzaam als beveiliger maar is sinds 4 jaar huisvader. Muziek was jarenlang z’n hobby, maar sinds 3 jaar staat ie ook echt achter de microfoon en is dat naast de liefdevolle zorg voor zijn kinderen zijn 2e passie geworden. Dat hij kon zingen wist zijn naaste omgeving al snel, maar in 2013 krijgt hij spontaan een microfoon in handen gedrukt, waarna hij velen verrast met zijn prachtige stem.

Engel & Just vragen ‘het internet’ om hulp voor nieuwe video'van 'Stille Genieter'
05-11-2016 19:27:00

Om de nieuwe single ‘Stille Genieter’ van beelden te voorzien hebben Engel & Just hun fans op facebook gevraagd om eigen gemaakte videobeelden op te sturen die goed bij de track zouden passen. Onder de inzendingen zaten o.a. sfeervolle stadsbeelden, timelaps, drone shots, stuntende BMX’ers en een vechtscene waar Steven Seagal jaloers op zou zijn. Het eindresultaat is een collage aan ingezonden beelden die de twee rappers al zappend aan zich voorbij zien gaan. Het vierde album van het rapduo verschijnt in 2017.

Guus Meeuwis: Extra kaarten Wintereditie en de Guus ’Foute Kersttrui'
05-11-2016 17:37:00

Door de enorme run op kaarten direct na de aankondiging van de Wintereditie van Guus’ zijn Groots met een zachte G concerten waren de veld en goede tribune kaarten binnen no time uitverkocht. Goed nieuws voor wie toen naast het net gevist heeft! Door een aantal wijzigingen in de productie zijn er puike tribune plaatsen én veldkaarten én plekken op het mindervalide platform vrij gekomen! Als VIP naar De Wintereditie? Dat kan natuurlijk ook. Voor wie zin heeft om nog meer uit te pakken, zijn er speciale VIP arrangementen beschikbaar.

De Muziek Promoter brengt twee nieuwe singles onder de aandacht
05-11-2016 12:17:00

De MuziekPromoter laat weten dat hij deze week de nieuwe single van Randy Watzeels en de debuutsingle van Mitchel Tombal onder de aandacht brengt. Randy Watzeels is geboren en getogen in het Brabantse Rijsbergen. De jonge enthousiaste zanger is al vanaf zijn negende jaar bezig om zich te settelen in de Nederlandse muziekwereld. In november 2016 wordt de nieuwe single ‘De Gedachten Aan Jou’ door platenmaatschappij Zebra Music gereleased. Opnieuw een waardige single voor de zanger die van elke optreden een waar feest weet te maken! 

Vrijkaarten voor John de Bever NieuwJaarsParty 2017
05-11-2016 12:07:00

Op zondag 1 januari presenteert John de Bever zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen. De populaire volkszanger trakteert het publiek van 15.00 tot 20.00 uur op champagne en optredens van o.a. Stef Ekkel, Henk Bernard, Ferry de Lits, Johan Heuser, Susanna Veldmeijer, Johan Linssen, Tommy Lips, Patrick Gerets, José Sep en Angesz. Geniet samen met John de Bever en zijn muzikale vrienden van een spetterend begin van het nieuwe jaar! 

Zondag 6 november special over Leen Zijlmans op TV Oranje
05-11-2016 11:53:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 6 november zie je een special over zanger Leen Zijlmans. Thuis in Etten-Leur vertelt hij over zijn jeugd, die hij voor het grootste deel doorbracht in Raamsdonksveer. 

De Wannebiezz bezingen in 'Wat ik leuk vind aan jou' herkenbare thema’s
05-11-2016 01:14:00

De nieuwste single van het Rotterdamse Feelgood-trio de Wannebiezz is een feit. Na een creatief proces van sparren, schrijven, schrappen, schaven en puntjes op de i, komen Arie, Rocco en Gilles met een lekker stevige radioplaat die het ook LIVE goed doet. De muziekkenners zullen ongetwijfeld horen dat de heren zich deze keer hebben laten inspireren door o.a. The Ramones, The Shadows en The Romantics, maar dat het onmiskenbaar een Wannebiezz lied is geworden. In “Wat ik leuk vind aan jou” bezingen de Wannebiezz wederom herkenbare thema’s. 

Ga helemaal uit je dak met 'Pieten Party' van Pet Raket en John Kanon
05-11-2016 01:02:00

In navolging van de grote Sinterklaas hit “Sinterklaasje, lust u een frikadel?” komt het Party duo Pet Raket en John Kanon op het AKMP label met hun nieuwe singel “Pieten Party”. Een klapper van een feestnummer waar jong en oud van uit hun dak gaat.  Deze feestgangers zijn ondertussen direct herkenbaar aan hun eigen sound. Pet en John zijn ondertussen bekend van hun eerdere hits “We drinken met z’n allen”, “Polska Party” en de knaller “Nasibal”. Tevens scoorde ze dit jaar een hit met “Tante Riet”.

A3aan Drost maakt remix van 'Als ze naar me kijkt'
05-11-2016 00:49:00

Momenteel scoort de sympathieke, uit Steggerda afkomstige zanger A3aan Drost een hit met het vrolijke liedje 'Als ze naar me kijkt'. De single is veelvuldig te horen op de radio en in kroegen en feesttenten in het land. Dit bracht A3aan op het idee om een spetterende nóg dansbaardere remix te laten maken door Bughouse (bekend van o.a. Party Animals, Syb van der Ploeg en Iris Kroes) . Met nóg meer beat is deze track veel dansbaarder geworden, waarbij je niet stil kunt blijven staan! Voer voor de DJ’s dus…Meer info: www.a3aandrost.nl

Anita & Ed hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
04-11-2016 14:02:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 november is dat ‘Hé ouwe gek’, de nieuwe single van Anita & Ed. Het vrolijke liedje, over een oude man die een jonge vrouw aan de haak heeft geslagen, is afkomstig van hun jubileumalbum 'Nog lang niet klaar!’. Verschillende bekende Nederlandse artiesten, onder wie Frans Bauer, Paul de Leeuw, Miss Montreal en Jan Smit, hebben positief gereageerd op het liedje. Dit heeft erin geresulteerd dat Anita & Ed op dit moment weer volop in de belangstelling staan! 

'Chocolalala'.....nieuwe single van Banketpiet
04-11-2016 13:58:00

De Banketpiet is ook dit jaar weer hard aan het werk geweest voor al het lekkere snoepgoed voor het komende Sinterklaasfeest. Chocola, pepernoten, taai taai, speculaas, marsepein; hij is weer uren in de weer geweest in zijn keuken om het lekkerste suikergoed te bereiden. En tussen de bedrijven door wist hij ook nog de tijd te vinden om de studio in te duiken voor een voor een nieuwe single. Want Banketpiet kan niet alleen bakken; hij kan ook zingen! Het resultaat is het vrolijke liedje “Chocolalala” die je na één keer beluisteren meteen al luidkeels mee kunt zingen. 

Alles draait bij Johnny Bolk om ‘Diesel adem’!
04-11-2016 13:33:00

Johnny Bolk geniet nog steeds van elke rit in zijn truck, zeker als hij de kilometers kan vullen met goede muziek. Deze trucker in hart in nieren komt nu met een nieuwe single: ‘Diesel adem’ en die titel zegt genoeg. Als zoon van een Almelose transportondernemer rijdt Johnny heel Europa rond, meezingend met de liedjes van grootheden als Henk Wijngaard. Zijn vele kilometers op de weg met muziek als enige afleiding en de goede reacties op zijn stem tijdens kleine optredens, waren voor de enthousiaste trucker de aanleiding om zelf ook echt muziek te gaan maken.

Spectaculaire toevoeging aan line-up Holland Zingt Hazes: Anouk!
04-11-2016 11:31:00

Gisteravond zette Anouk in Café Casablanca de boel op zijn kop! Samen met volkszanger en trouwe Holland Zingt Hazes-artiest Peter Beense beklom zij spontaan het karaokepodium en zette een heerlijk Hazes nummer in. En dit bleef niet onopgemerkt! De opnames die in de kroeg gemaakt zijn, gingen gisteravond over het internet. Zojuist bevestigt Anouk via social media dat zij op de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes 2017 op het podium zal staan en maakt producent LiveLane bekend Anouk én Peter Beense toe te voegen aan de line-up! 

Grad Damen blaast lievelingsliedje van z’n schoonvader nieuw leven in
04-11-2016 09:06:00

Grad Damen heeft een lievelingsliedje van z’n schoonvader nieuw leven ingeblazen. Het gaat om het nummer ‘Schaam je voor je tranen niet’. Oorspronkelijk is het nummer van Adrian Mey . Enkele jaren later heeft Arne Jansen het ook in een iets aangepaste versie uitgebracht. ‘Mijn schoonvader is me heel erg dierbaar. We hebben geprobeerd in de studio van Manfred Jongenelis er een echt Grad Damen liedje van te maken. Toen we ermee bezig waren zijn er ook heel veel klanken en soundtracks uit eerder uitgebrachte liedjes.

De Dikdakkers knallen met 'Een Man Van Amore!'
03-11-2016 22:54:00

Om de vraag of ze zelf écht mannen van amore zijn, moeten Hans en Anton van de Dikdakkers toch wel lachen. Of het helemaal autobiografisch is, mag men zelf in vullen. Volgens hen is het een veelzijdig nummer. _“In het lied ‘Een man van Amore!’ zit gevoel, emotie, passie en feest.”,verklaart Anton. Naast die elementen bevat het nummer een hoog meezinggehalte en dat maakt het ook direct tot een waardig Dikdakkers-nummer. “We vinden ‘m goed, omdat het liedje al na één keer luisteren blijft hangen. Je zingt het zo gemakkelijk mee!”,aldus Hans.

Alie Bakker schrijft levenslied 'Het is waar' voor Willem Barth
03-11-2016 18:35:00

Na meerdere uptempo hits als 'Ik geef me over', 'Alles is zo sexy aan jou', 'Brandende Harten' en 'Al word ik dan wat ouder' kon een echt levensliedje natuurlijk niet uitblijven. Alie Bakker schreef 'Het is waar' voor Willem. Alie Bakker schreef voor Willem o.a. 'Bella Bella signorina', 'Als men een drankje naar jou zou vernoemen', 'Warmte van je hartstocht', 'Eenzaam' en alleen en nog veel meer. Altijd weet zij weer de juiste snaar te raken en blijkt Willem de perfecte vertolker van haar liedjes.

SLAM! heeft 0% marktaandeel in 65+
03-11-2016 18:28:00

Radiostation SLAM! heeft 0% marktaandeel bij luisteraars van 65 jaar en ouder. Dit blijkt uit de meest recente luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periode augustus-september 2016. Algemeen Directeur Carlo de Boer van SLAM!; “Jongeren luisteren massaal naar de radio, ze luisteren naar SLAM! Onze luisteraar is gemiddeld 30 jaar jong en viert een vrolijk en actief leven. Als enige landelijke radiostation zonder marktaandeel bij luisteraars van 65 jaar en ouder onderscheidt SLAM! zich van andere media en radiostations in Nederland.’

Samenwerking tussen Shiela en Arjo krijgt vervolg
03-11-2016 14:42:00

In 2015 doken Shiela van Straten en Arjo Kramp de studio in om het countrynummer ‘Somewhere between’ om te toveren in ‘Kerstfeest met jou’. De opbrengst van deze single werden gedoneerd aan de Stichting Kinderen van de Voedselbank. Beiden maken deel uit van de Crazy Roadshow en zongen daarnaast ook solo. Hun nieuwe single ‘Kom in mijn armen’ is inmiddels een feit. Zowel Shiela en Arjo zijn leerlingen van Alice Maywood. ‘Van het één komt het ander’. Het tweetal vond het nummer "Kom in mijn armen" van Maywood erg mooi en besluiten dit nu als duo te lanceren.

Bianca Frieling's hart slaat op hol
03-11-2016 10:28:00

Toen in 1992 in huize Frieling de roze muisjes werden getoond had men niet kunnen bevatten dat vele jaren later Bianca Frieling een zangeres zou worden. Zingen in bijzijn van anderen was niet haar ding, alhoewel ze het wel leuk vond. Lekker meebrullen met de Nederlandse hits .Vanaf haar 15e kreeg ze meer drang om toch ook te gaan zingen en ook het podium op te gaan. Ze kwam op feestjes en in contact met artiesten en die hebben ervoor gezorgd dat het zangeres virus bij haar binnen kwam en niet meer weg ging. 

Johnny Gold beseft dat hij met 'Daar mot een .....in' niet veel airplay zal krijgen
03-11-2016 10:26:00

De 11e van de 11e nadert. De rasechte carnavalsvierder weet als geen ander dat deze magische datum het eerste startschot betekent in de aanloop naar het grote volksfeest wat in februari 2017 weer losbarst, dusssssss, daar moet die ouwe nepartiest Johnny Gold natuurlijk met een nieuwe feestknaller bij weeze, die trouwens dit keer alleen op Itunes en andere legale muziekdownloadsites verkrijgbaar zal zijn. Dat Johnny Gold met dit feestnummer niet direct veel airplay van een gemiddeld radio of tv station zal krijgen beseft hij zelf ook wel.

‘Wat je zegt’ nieuwe single (en een cadeautje) van Jeffrey Kuipers
02-11-2016 23:09:00

Het is een nummer dat perfect bij de tijd van het jaar past. De sfeer is goed en er zit een boodschap in. ‘Wat je zegt’, de nieuwe single van Jeffrey Kuipers, komt zondag 6 november (op zijn verjaardag) uit. Jeffrey: “Als iets je blij maakt dan zijn het cadeautjes. Ik geef ze graag, daarom hoef je voor ‘Wat je zegt’ niet langs de bekende verkoopkanalen. Je krijgt hem van mij, als dank aan de grote fanbase die altijd is gebleven, ook toen ik zelf even niet veel te horen of te zien was.” Op Jeffreykuipers.com vind je spoedig instructies voor het binnenhalen van de single.

Riny Schreijenberg schrijft nieuwe single 'Een gouden ring' voor Wesley
02-11-2016 22:57:00

'Deze muziek mis ik al jaren'.....dat waren de woorden van Wesley toen hij de eerste keer het nummer 'Een gouden ring' hoorde. Met diverse hits, uitverkochte concerten en eigen reallife soaps heeft de uit Tilburg afkomstige zanger vele mensen gelukkig kunnen maken. Na een lange zoektocht naar repertoire kon het team waar Wesley mee samenwerkt de hit maar niet vinden. Na enkele gesprekken met Riny Schreijenberg heeft Wesley de bekende musicus, componist en muziekproducer weten te overtuigen om de pen weer in eigen hand te nemen.

Margriet bezingt in 'Door het vuur' hoe ondersteboven je kunt zijn van de liefde
02-11-2016 22:42:00

In haar nieuwe single ´Door het vuur´ bezingt Margriet hoe ondersteboven je kunt zijn van de liefde. Na die ene ontmoeting is alles ineens veranderd en herken je jezelf niet meer. De Bornse zangeres ontving voor een enthousiast publiek het eerste exemplaar van ´Door het vuur´ uit handen van niemand minder dan Bouke. Ook andere artiesten zoals Maikel Dokter, Bertus oet Almelo, Mike van Dijk, Johan Rhoode,Willem Barth en Wimmie verleenden graag hun medewerking aan deze feestelijke release. 

Piet Toby lanceert 'Waar is het boek van Sinterklaas'
02-11-2016 22:30:00

Piet Toby is natuurlijk de leukste Piet van Nederland! Kampioen schoorsteenklimmen en een geweldige zanger. Heeft een ontzettend goed geheugen en houdt het grote boek van Sinterklaas daarom bij. Alleen niet zo handig met het inpakken van cadeautjes en krijgt daarvoor vaak van Sinterklaas op zijn kop. Piet Toby naast alle werkzaamheden voor Sinterklaas altijd bezig met muziek. Van jongs af aan schrijft hij liedjes en hij heeft er al diverse opgenomen in de Music Experience Studio. 

Pierre Kartner voorspelt grote hit voor John de Bever
02-11-2016 08:12:00

De inmiddels 81-jarige Pierre Kartner laat van zich horen, en hoe! Samen met John de Bever, die hij in 1980 als ‘Johnny’ ontdekte werkt hij aan een bijzonder project. Een compleet nieuwe versie van de Wereldhit ‘Daar In Het Kleine Café Aan De Haven’. Deze is door John de Bever in een eigentijds jasje gestoken. Een rol in de videoclip is weggelegd voor de man gekenmerkt door zijn baard en bolhoed: ‘Vader Abraham’. De man die bekend staat als één van Nederlands meest succesvolle zanger, componist en producer! 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop