RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Marconi Oeuvre Award voor Tineke de Nooij
06-12-2016 13:58:00

De Marconi Oeuvre Award gaat dit jaar naar Tineke de Nooij. In haar radioprogramma TinekeShow is de radiovrouw verrast met dit nieuws door Herman van Veen. De jury heeft unaniem gekozen voor Tineke, omdat zij een radiopionier is en heeft laten zien dat radio maken geen baantje is maar een way of life. Op donderdag 19 januari wordt de Marconi Oeuvre Award overhandigd tijdens het RadioGala. De jury: "Tineke de Nooij is misschien wel de eerste echte vrouwelijke dj van Nederland.

'Geloof, Hoop en een heleboel Liefde'....titel van het nieuwe album van Peter Dons
06-12-2016 13:14:00

Nadat de nieuwe cd-single “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde” uitgekomen is, zijn heel veel hartverwarmende reactie ontvangen. Velen konden zich vinden in de boodschap die dit lied inhoudt. Een van die mooie reactie is, is dat het refrein van deze single "Geloof, Hoop en een heleboel Liefde" op de (cover) achterzijde van het tijdschrift 't Hartsdroomgevoel komt van vereniging www.hartsdromen.nl te staan. Vereniging Hartsdromen.nl staat voor: Levenskunstenaars, die andere mensen helpen hun dromen te vervullen...voordat het te laat is. 

Gekkenhuis bij Anita en Ed na uitzending Sint en de Leeuw
05-12-2016 18:08:00

Gisteravond was dan de uitzending van De Sint en De Leeuw op Npo 1 waar Anita en Ed te gast waren.  De Sint was al de hele uitzending enorm opgefokt en wilde alleen maar Sinterklaasliedjes horen. Paul had als verrassing Anita en Ed uitgenodigd om hun youtube hit Chinees Indisch Restaurant te zingen voor de Sint. Dit viel niet goed bij de Sint zodat Anita en Ed hun hit He Ouwe Gek zongen voor hem. Dat leverde hilarische beelden op. 

Dennis Alberti blijft verbazen…..nu met ‘Alleen voor jou’
05-12-2016 14:48:00

Samen met z’n vaste succesteam bestaande uit tekstschrijver Tony Anderson, producer Ger Oerlemans, gitarist Marcel Fisser en Dennis Verwei van MNL Entertainment is Dennis Alberti erin geslaagd om de sound die gecreëerd was voor z’n eerste twee singles ‘Mag ik vannacht bij je slapen’ en ‘Geef mij nog een kans bij jou’ te verwerken in z’n nieuwe uptempo nummer ‘Alleen voor jou’. De Amsterdamse zanger is erg blij met de inbreng die hij heeft tijdens het proces. ‘Ik ben degene die het uiteindelijk moet zingen. 

Dana Winner staat aan de vooravond van haar reeks Kerstconcerten
05-12-2016 13:40:00

Dana Winner staat aan de vooravond van haar reeks Kerstconcerten. De generale repetitie is achter de rug en het belooft een avond te worden waarop Dana veel warmte naar u toe zal brengen onder de vorm van prachtige muziek. Voor het eerst zal de band versterkt worden met de mooie fantastische klanken van een harp. Deze klanken zullen in een kerk zeker fantastisch tot hun recht komen. 

Partyduo De Dikdakkers ontvangt Social Media Award voor Zwartepietenlied
04-12-2016 18:07:00

Op zondag 4 december werd ‘Wij willen Zwarte Piet’ bekroond met een gouden award. Deze werd tussen 13.30 uur en 14.00 uur aan De Dikdakkers overhandigd. Locatie voor deze handeling was Plopsaland in Coevorden tijdens een optreden bij RADIONL. Maar liefst vier miljoen views liggen ten grondslag aan deze bekroning. ‘Een opmerkelijke prestatie,’ vindt Hans Voogd. De clip is 150 duizend keer gedeeld op Facebook.

Nick Brinkhuis slaat met 'Hef de glazen' andere weg in
04-12-2016 17:16:00

Met 'Hef de glazen’ laat Nick Brinkhuis totaal iets anders horen dat wat men van hem gewend is. De zanger uit Nijverdal werkt hard aan zijn muzikale carrière en hoopt bij elke nieuwe plaat weer wat extra bekendheid te mogen opdoen bij zowel publiek als media. “Mijn laatste singles hadden een zomers muzikaal karakter maar nu het praktisch winter is vond ik dat we moesten gaan voor gezelligheid”, vertelt Nick over het door Femke Reuvers geschreven lied. De productie ‘Hef de Glazen’ lag in handen van Frank Verkooyen en is opgenomen bij The Boom! Music in Breda.

Romy Dannenburg doneert opbrengst debuutsingle aan goed doel
04-12-2016 13:39:00

'Echte vrienden' is de titel van de debuutsingle van de 14 jarige Romy Dannenburg uit IJsselstein. De single waarvan de gehele opbrengst gaat naar het goede doel “Stop de broodfok” is geschreven door Harry Gerritsen en geproduceerd door Ton Spronk van de TS Sound Studio. De actie “Stop de broodfok” van hondjes is een initiatief van zangeres Rowena van Steenis uit Utrecht i.s.m. vriendinnen Diana van de Hoeff en Natascha Hofman. Rowena wilde altijd al een avond organiseren voor dit goede doel en deed dat afgelopen zaterdag in Utrecht. 

Filmregisseur Steven de Jong terug op de radio
03-12-2016 20:15:00

Steven de Jong keert terug op de radio bij NationaalFM . De plannen zijn nog in een vroeg stadium maar hij denkt aan een invulling zoals 3 jaar geleden bij HollandFM. Steven heeft naast films en regie alles met muziek. Na de middelbare schoolopleiding startte hij op 18-jarige leeftijd een platenwinkel in Joure. Daar kwam later een cd-winkel in Heerenveen bij, die hij meer dan 15 jaar heeft gerund! Inmiddels is Steven de Jong meer dan 25 jaar werkzaam in de tv- en filmwereld en is hij directeur/eigenaar van een drietal film-/tv productiebedrijven.

Cadeaumaand op Facebookpagina TV Oranje
03-12-2016 16:42:00

December is Cadeaumaand op Facebook.com/TVOranje! Omdat te vieren dat we inmiddels al meer dan 16.200 likes hebben ontvangen, wordt elke dag een prijs verloot onder iedereen die de Facebookpagina van TV Oranje heeft geliked. Er worden CD's weggegeven van onder anderen Tino Martin, Frans Duijts, Franky Falcon, De Dikdakkers, Paul de Leeuw, Ancora, René Froger, Marianne Weber & John de Bever, Belinda Kinnaer, Mooi Wark, Guido's Orchestra, Frans Bauer, O'G3NE en Django Wagner. 

Nieuw album voor Peter Albada
03-12-2016 16:14:00

Na het een tijdje rustig aan te hebben gedaan lanceert Peter Albada nu z'n inmiddels zevende album 'De wereld moest vol mensen zijn'. Op dit album staan in totaal 14 nummers. Elf daarvan zijn splinternieuw, de overige 3 nummers zijn al wat oudere nummers. Peter kwam in gesprek met Ferrie van Muziekhoekje. Samen zijn ze tot een goede samenwerking gekomen en is dit nieuwe album ontstaan. Muziekhoekje gaf Peter de mogelijkheid om zo weer diverse nieuwe liedjes ten gehore te brengen.

Volop Sinterklaas bij TV Oranje
02-12-2016 17:32:00

Ook dit jaar laat TV Oranje de verjaardag van Sinterklaas natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Op zaterdag 3 en zondag 4 december is het Sinterklaasweekend bij de zender met muziek van eigen bodem, met (bijna) uitsluitend Sinterklaasclips. Ook op Pakjesavond, maandag 5 december, staat TV Oranje uiteraard in het teken van Sint Nicolaas en zijn Pieten. Tientallen clips van Nederlandse artiesten waarin de goedheiligman wordt bezongen of waarin hij een rol speelt, komen voorbij. 

Het IJssel Duo heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
02-12-2016 15:14:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 december is dat 'Je bent m’n meisje', de nieuwe single van Het IJssel Duo. Het gaat om een oud nummer van de New Four dat in de jaren tachtig als B-kant is uitgebracht. Arnold en Marianne hebben het liedje uit de mottenballen gehaald en samen met producer Martin Sterken in een verfrissend nieuw jasje gestoken. Het Kamper duo is erg blij met het resultaat: een echt volks nummer met een gezellige melodie. 

Breekt Patrick Moreno na meer dan 25 jaar door met nieuwe full-cd en single???
02-12-2016 15:08:00

Patrick Moreno is geboren en getogen in Sleidinge (een gemeente niet ver van Gent, Oost-Vlaanderen, België). In 1989 miste hij nipt een finale-plaats in het populaire tv-programma Soundmix Show. De concurrentie was dan ook bijzonder groot: Helmut Lotti won destijds deze editie in Nederland bij Henny Huisman. De rest is geschiedenis. Maar Moreno sleepte een bescheiden plantencontract in de wacht dat hem met drie singles, waaronder het nummer ‘Geef me nog een kans’, verschillende keren op nationale radio en tv bracht. 

'Tabee'....nieuwe single van Guus Meeuwis en Diggy Dex
02-12-2016 15:01:00

De kans is groot dat je de afgelopen week op radio of televisie het nieuwe liedje van Diggy Dex en Guus Meeuwis al hebt gehoord. 'Speciaal voor Groots met een zachte G - De Wintereditie, de concerten die ik dit weekend mag geven, hebben Diggy en ik de handen ineengeslagen om een muzikaal jaaroverzicht van 2016 te maken. Wat enkel begon als een bijzonder liedje voor de concerten in de Ziggo Dome, is ineens een echte single geworden! Het was de eerste keer dat we samen hebben gewerkt en dat was ónwijs leuk.

William van den Oetelaar maakt ook van het najaar een feestje
02-12-2016 14:53:00

Waar de meeste artiesten bedenken om in het najaar een ballade uit te brengen, schakelt rasentertainer William juist een tandje bij. "De vorige single was al een rustige ode aan mijn ouders. Nu was het tijd voor een feestje', vertelt William. De nieuwe single 'Want vandaag 'is dan ook een gezellig uptempo liedje geworden. William is zanger en DJ en timmert al een paar jaar aan de weg. Hij is vanaf zijn derde levensjaar al erg muzikaal. Muziek maken is dan ook zijn lust en zijn leven. Op de camping staat William bekend als DJ William, de DJ van Résidence de Leuvert.

Toppers in Concert 2017: 26 & 27 mei. Thema WILD WEST, THUIS BEST
02-12-2016 13:04:00

Vrijdag 26 mei en zaterdag 27 mei 2017 nemen we je mee terug naar de roerige tijden van het Wilde Westen! Stoere cowboys, sexy cowgirls, bar girls en indianen in ’s-werelds grootste Party Saloon. De 13e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ met Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger! Het thema voor Toppers in Concert 2017 is ‘WILD WEST, THUIS BEST’. Een combinatie van ‘The Worlds Wildest Partysongs’ en het allerbeste van eigen bodem. De tijd van waar nog nauwelijks ‘wetten gelden’ en wilde feesten steevast eindigen drinkend en dansend aan en op de bar. De dresscode is GLITTER COUNTRY ROOD. We vieren het feest van verbroedering; samen in harmonie en vriendschap. Ook dit jaar tijdens de ‘WILD WEST, THUIS BEST’ editie gaan we weer meezingen en swingen op de allergrootste meezinghits uit heden en verleden. Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte. De ‘Wildest Party of the Year’ is weer in aantocht!

Marathonuitzending Piraten Combinatie Musselkanaal voor SAM
02-12-2016 12:47:00

Het wordt rond de jaarwisseling gezellig aan de Sluiskade in Musselkanaal. Drie piratenstations houden er onder de noemer Piraten Combinatie Musselkanaal (PCM) dan een marathonuitzending van 144 uur. En het mes snijdt aan twee kanten: het wordt er niet alleen een gezellige boel, de opbrengst komt ook nog eens ten goede aan Stichting Activiteiten Musselkanaal (SAM). Het is inmiddels al een traditie aan de Sluiskade. De drie daar gevestigde piratenstations 't Is niet anders, Mustang FM en Campingi24 staken enkele jaren geleden de koppen bij elkaar.

Julian Stuiver verovert opnieuw de harten met 'Als ik in je ogen kijk'
02-12-2016 12:38:00

Met zijn nieuwe single: 'Als ik in je ogen kijk' verovert het jonge Helmonds talent wederom de harten. Tijdens de cd-presentatie bij Café Bolle Nico in Helmond zong hij het lied voor het eerst speciaal voor zijn vriendin. "Zo lief, dat hij met Frank van Etten, dit nummer speciaal voor mij heeft gemaakt. Mijn hart had hij al verovert, nu de rest van Nederland", reageert Julian's vriendin op de single. Alweer 7 jaar geleden deed Julian mee aan Holland Got Talent 2009.  Gerard Joling merkte toen al het bijzondere talent op van deze jonge zanger..

Joey Martens zet met 'Leef je leven' eerste stap als solo artiest
02-12-2016 00:00:00

Met de release van zijn single 'Leef je leven' zet Joey Martens zijn eerste stappen als solo artiest. De  single zal op zondag 11 december gepresenteerd worden in D'n Egelantier in Someren. De dag erna zal de single overal verkrijgbaar zijn in de digitale winkels. De entree voor de single presentatie is gratis. De in 1992 geboren zanger uit het Brabantse Someren-Eind, staat na lange tijd van optreden als frontman in een coverband nu eindelijk in de startblokken om de Nederlandse kroegen, tenten en zalen op zijn kop te zetten met een deugdelijk deuntje power. Met een gigantische passie voor het Nederlandstalige lied, een dijk van een stem en een waslijst aan podiumervaring achter zijn kiezen, heeft Joey de afgelopen tijd stappen gezet in de richting van een veelbelovende solocarrière. 

Yoeri en Patricia L’Abée trotse ouders van Lola
01-12-2016 19:08:00

‘Hallo wereld! Mijn naam is Lola L'Abée en ik ben om 12.37 uur op de wereld gekomen. Mijn mama en papa maken het goed’ twitterde Yoeri L’Abée vanmiddag. De 24 jarige zanger uit Etten-Leur laat ons weten dat Patricia op 29 november uitgerekend was. Afgelopen nacht schrok ze om 03.30 uur wakker van de weeën. 'Vervolgens zijn we naar het Geboortecentrum ‘Origine’ in Breda gereden. Daar is dus vanmiddag het prachtige meisje geboren. 'Vervolgens zijn we naar het Geboortecentrum ‘Origine’ in Breda gereden. 

Marco Borsato hoofdartiest bij het nieuwe festival 'Onder Aan De Berg' in Hellendoorn
01-12-2016 17:59:00

Het nieuwe festival 'Onder Aan De Berg' heeft Marco Borsato geboekt als hoofdartiest. Ook Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy zullen optreden in Hellendoorn. Het festival vindt plaats op 24 mei 2017. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend. De voorverkoop is per direct gestart via de website van het festival. Toen duidelijk werd dat Marco Borsato naar 'Onder Aan De Berg' zou kunnen komen, heeft de organisatie direct toegehapt: ”Elk optreden van hem blijft een bijzonder moment. Het past ook helemaal bij de sfeer van Onder Aan De Berg: grote Nederlandse artiesten, bijzonder eten & drinken op een sfeervolle locatie. En met de toevoeging van Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy denken we een aantrekkelijk programma neer te hebben gezet. 

Daisy Talens brengt single uit ter nagedachtenis aan haar overleden moeder
01-12-2016 17:42:00

Daisy Talens droomt van kleins af al om op het podium te staan. Daisy werd terwijl ze deel uitmaakte van het Alkmaarse gevraagd te figureren in de clip 'Als je lacht' van Frank van Etten. In de gesprekken die volgden sprak ze over haar passie zingen. Frank hoorde het aan en kwam met het idee een duet met hem uit te brengen Het nummer 'De Tijd' vertelt in het kort hoe Daisy zich destijds voelde. Naast het duet schreef Frank ook 'Als de liefde over is', gevolgd door 'Ik voel & zie'.

Party Awards.....de uitslag
01-12-2016 16:46:00

Gisteravond vond weer de jaarlijkse uitreiking van de Party Awards plaats. Dit jaar in discotheek Oscars in Raamsdonksveer. Er werden in diverse categorieën awards uitgedeeld aan populaire artiesten in het party-circuit. In elke categorie viel er een publieksprijs en een vakjuryprijs te verdelen. De oeuvre-award wordt door de organisatie zelf uitgereikt als blijk van waardering aan iemand die van grote betekenis is voor zijn bijdrage aan het feestcircuit. Dit jaar was de oeuvre-award voor niemand minder dan Feest DJ Maarten.

Nominaties AD publieksprijs Beste Musical 2016 bekend
01-12-2016 16:30:00

Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de AD publieksprijs voor de beste musical. Op 12 januari bepaalt een vakjury wie er tijdens het grote jaarlijkse Musical Awards gala de prijzen voor de beste musicals, acteurs en actrices krijgt. Maar het publiek mag zeggen welke musical de AD Publieksprijs wint. Voor de AD Publieksprijs zijn de volgende producties genomineerd: A Chorus Line, Amandla! Mandela, Beauty and The Beast, Chez Brood, Ciske de Rat, Dansen met de Vijand, De Gelaarsde Poes, De Tweeling , Grease, Hair, In de ban van Broadway, Kiss of the Spider Woman, Koning Arthur, Disney’s The Lion King, Nonsens, Opvliegers.......

For the occasion & Friends presenteren kerstsingle in Echt
01-12-2016 14:42:00

Op zaterdagavond 10 december 2016 presenteert For the occasion & Friends  hun nieuwe Kerstsingle ‘Christmas Fever’ bij Eetcafé De Triviant, Peijerstraat 11 in Echt. Deze formatie bestaat uit: Gerard Kielenstijn, Rick Malewicz, Rebecca Schouw & Eric Baghuis, Maarten Verhees en Patricia Eijkenboom. De eerste Kerstsingles worden op de markt gebracht, Christmas Fever is een compleet nieuw arrangement. Het resultaat is een heerlijk uptempo nummer. Deze straalt een aanstekelijke gezelligheid en saamhorigheid uit.

Dana Winner nog lang niet uitgezongen
01-12-2016 01:42:00

Dana Winner is één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. Deze artieste heeft “een gouden stem” dat blijkt uit haar laatste hit “Jij Bent De Zon & Ik De Maan’, van het gouden album ‘PUUR’. Het theaterconcert “Uit bewondering” is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen. Al ruim 25 jaar draait Dana Winner mee aan de top. Een kwart eeuw van succesvolle singles, albums en optredens. En ze is nog lang niet uitgezongen.

John West en Lange Frans in Concert op 20 mei 2017 bij Poppodium Tilburg
01-12-2016 01:17:00

Op 20 mei geven Lange Frans en John West een eenmalig gezamenlijk concert in de fameuze poptempel 013 te Tilburg Deze avond staat in het teken van beide heren en natuurlijk zullen ze ook een aantal duetten doen zoals 'Lekker Ding' en 'Blijf Bij Mij' maar ook speciale duetten die gemaakt zijn voor deze avond komen aan bod. Verder zullen zowel Lange Frans als John West hun eigen repertoire ter gehoren brengen. Een uniek evenement wat je zeker niet wil missen! 

1st Call geeft een andere betekenis aan het woord coverband!
30-11-2016 15:26:00

Top muziek en entertainment, in een avondvullende show vol energie, top geluid en een indrukwekkende lichtshow that's your 1st Call. De leden van 1st Call komen allemaal uit Groningen en hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziek. Een aantal leden hebben bijvoorbeeld jarenlang bij de bekende band Papa di Grazzi gespeeld! In deze nieuw gevormde band hebben zij elkaar gevonden met als doel een super moderne coverband neer te zetten. 

Lang gekoesterde wens van Eddie Wester komt uit
30-11-2016 14:11:00

De in Amsterdam geboren zanger Eddie Wester begon op zijn zesde levensjaar met accordeon spelen. Op 18 jarige leeftijd ging hij spelen in het humoristische showorkest “Straatarm”. Uit deze band ontstond het smartlappen trio “De Eddies” waar hij een groot deel van de zang op zich nam en veel optrad in het hele land. Tijdens één van zijn optredens in 2006 ontmoette hij John v.d. Ven, die in Eddie wel een volkszanger zag. In datzelfde jaar gingen Eddie en John de studio in waar mooie liedjes werden gemaakt en opgenomen. 

Engelstalige kerstsingle voor De 2 W's
30-11-2016 13:56:00

De vierde single van De 2 W's s een heerlijk feelgood Engelstalig kerstliedje. Al langer hadden Paul & Danny het liedje 'Kisses for Christmas' op hun repertoire staan. De reacties tijdens de optredens in de donkere dagen voor kerstmis heeft ze doen besluiten het liedje uit te brengen. De 2 W's denken hiermee een waardige opvolger te hebben gevonden voor 'Jij en Ik'. Hiermee latat het duo uit Molenwaard horen geen ééndagsvlieg te zijn. Een optreden van dit duo is afwisselend. Een luisterliedje en gezellig meedeinen, alles komt voorbij. 

Frank Verkooyen kiest voor een pakkend en rustig liedje met inhoud
30-11-2016 11:55:00

Frank Verkooyen voelt soms het bloed kruipen waar het niet gaan kan. Zijn warme en karakteristieke eigen sound gecombineerd met voortreffelijke studioproducties, hebben Frank Verkooyen jaren geleden al op muziekkaart van ons land gezet. Zo af en toe pakt hij graag uit met een mooie ballade die recht uit het hart komt. 'Deze keer heb ik toch weer eens gekozen voor een pakkend en rustig liedje met inhoud. Commercieel vaak niet de beste zet maar uit liefde voor het vak moet je soms je hart laten spreken', aldus Verkooyen.

13 jarige Gio Swikker komt met vrolijke en gezellige kerstsingle
29-11-2016 21:59:00

Afgelopen zomer heeft Gio Swikker een spontaan optreden gedaan in een café in het Spaanse Malgrat del Mar. Die avond was ook de Veenendaalse zanger Antonio te gast. Hij zag het optreden van het 13 jarige talentje en vroeg hem na afloop of hij niet een keer een plaatje wilde opnemen. Dat resulteert nu in de eerste single 'Het is weer kerst' van het jonge talentje. De single en ook de videoclip zijn geproduceerd door Roy Otters en A-entertainment van Antonio. Gio Swikker is geboren op 1 november 2003 in Den Haag.

Party DJ W steekt Zuster Ursula in nieuw jasje
29-11-2016 21:53:00

'Ons Frans was vrijgezel', destijds uitgebracht door Party DJ W samen met DJ Gerrit en Rob Ronalds krijgt een vervolg. Er is in die jaren veel gebeurd met Franske. Zo heeft hij een valse vriendin aan de haak geslagen, die hem dagelijks het leven zuur maakt, en gaat zo’n beetje alles in zijn leven net niet goed. Dus pakt hij het liefst zijn spullen, en vertrekt het liefst direct naar Amerika. Of dat lukt? Dat kunt u zien in de videoclip van Zuster Ursula. Inderdaad: een gezellige meezing cover van de versie waarmee Rob de Nijs destijds ook hoge ogen scoorde. 

Tino Martin kondigt ‘Hét concert van mijn dromen XL’ in het Ziggo Dome aan op 10 juni 2017
29-11-2016 16:27:00

Onder grote belangstelling van de nationale pers kondigde Tino Martin zojuist vanuit de Ziggo Dome aan dat een grote droom van hem uit zal komen. Speciaal voor Tino Martin , die eerder dit jaar een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall gaf, zal de Ziggo Dome op zaterdag 10 juni voor één dag worden omgedoopt in de ’Tino Dome’. Het wordt de grootste show uit de carrière van de Haagse zanger. De kaartverkoop van het concert start donderdag 1 december om 10.00 uur. Tijdens de presentatie kreeg Tino uit handen van Daniël Dekker het eerste exemplaar van de dubbel de DVD “Live in de HMH”.  Ook bracht  Tino z’n nieuwe single "Later als ik groter ben live" ten gehore. Meer info: www.tinomartin.com

De Nieuwe Bierton in Zwolle presenteert Hollandse Krakers op 9 december 2016
29-11-2016 10:58:00

Op vrijdag 9 december as. staat uitgaansgelegenheid de Nieuwe Bierton, Schellerbergweg 27 in Zwolle in het teken van het muzikale evenement Hollandse Krakers.  De organisatie, bestaande uit Theo Bakker (de Nieuwe Bierton)  en Jan Westerman, heeft weer tal van Nederlandstalige artiesten uitgenodigd om het publiek te vermaken. Naast Rein Mercha staan Willem Barth, Frank van Etten, Jeffrey Heesen, Wimmie Bouma, Mannes en de aanstormende talenten Patrick van Eijk, Mark Doldersum, Daniel Zuiderma en Antoon Wolters op het podium. Filip Kook is deze avond uw gastheer. De aanvang is vanaf 19.00 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00 en aan de deur € 20.00. Meer info: De Bierton 038 - 4660011 of info@bierton.nl . Er zijn ook VIP Kaarten te bestellen via 06-28493193.

'Je leven op straat' van Dirk bevat heldere en dringende boodschap
29-11-2016 10:25:00

De uit het Zeeuwse Zaamslag afkomstige Dirk is inmiddels 16, sleepte onlangs nog een nominatie in de wacht voor de Koos Alberts-Awards en gaat nu op voor de release van zijn zevende single. ‘Je leven op straat’ is afkomstig uit de studio van Frank van Etten die eveneens verantwoordelijk is voor zowel de tekst, muziek als de productie van de plaat. Uit het leven gegrepen en met ’t hart gezongen door Dirk. Het levenslied gaat over een zwerver die van stad naar stad trekt, eenzaam alleen met drugs en drank als zijn enige vrienden. 

De Moskitoos ft Heidi lanceren 'De alpenbal'
28-11-2016 19:30:00

De Moskitoos is 3 jaar geleden als concept bedacht door zanger Ramon. “De naam Moskitoos is gerelateerd aan de Après Ski bar in Westendorf in Oostenrijk, waar ik veel kom en als je uit Haarlem komt, noemt men je over het algemeen een Haarlemse mug, vandaar dus die naam” aldus Ramon. De debuutsingle "Broek uit op je hoofd" werd met name een bescheiden hit in Oostenrijk. De opvolger en carnavalskneiter "Boer Geert" bereikte zelfs een 8e plek in de Carnavals Top 100.

De Waterloo’s Wintersterren doneren opbrengst van single aan de IMC Weekendschool
28-11-2016 19:16:00

Zo richting het einde van het jaar en met de dalende temperaturen is het bij uitstek de tijd om even stil te staan bij mensen om je heen en iets goeds te doen voor een ander. Ook deze keer bestaat gelegenheidsformatie ‘de Waterloo’s Wintersterren’ uit bijzondere artiesten die vol trots en enthousiasme hebben gewerkt aan de feel good single ‘Wintertijd’. De opbrengst van ‘Wintertijd’ wordt in zijn geheel gedoneerd aan IMC Weekendschool. De sneeuw laat nog even op zich wachten, maar de eerste Wintersterren zijn alweer gesignaleerd.

De Toppers nemen samen met hun gastartiesten sfeervolle clip op in de Winter Efteling
28-11-2016 19:07:00

De gloednieuwe videoclip van de kerstsingle ‘Een Heel Gelukkig Kerstfeest’ van de Toppers staat online. Afgelopen week namen de Toppers, samen met hun gastartiesten de golden voices O’G3NE, Voice winnares Maan, Lee Towers en André Hazes JR. een sfeervolle videoclip op in de prachtige Winter Efteling. Ter ondersteuning van hun 12,5-jarige jubileum concertreeks ‘Christmas Party of the Year’ verscheen afgelopen week de kerstsingle van de Toppers René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool