RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Debuutsingle van Vester Weert betreft cover van Tino Martin
06-10-2016 22:26:00

Vorige week nam opkomend talent Vester Weert zijn éérste single op. Het betreft een cover van Tino Martin's hit 'Het is goed zo'. Deze opname vond plaats door middel van een single loting die BVB Producties via social media bekend maakte. Binnen 72 uur stond hij bij diverse downloadportals al in de top 10. Maar er stond nog iets op zijn verlanglijstje. Vester had echter al een behoorlijke tijd een wens om een eigen nummer compleet met nieuwe muziekarrangementen en een eigen songtekst op te markt te brengen.

Simone Kleinsma gaat komend seizoen door met haar solosucces Simone!
06-10-2016 22:07:00

Vier maanden lang soleerde Simone Kleinsma in totaal uitverkochte zalen. De belangstelling is zo enorm dat ze ook komend seizoen doorgaat met haar solosucces Simone! Op dinsdag 18 oktober staat ze in het Wilminktheater in Enschede. In deze intieme voorstelling komen ze allemaal samen: de zangeres, de musicalster, kleinkunstenaar en actrice. Maar bovenal de vrouw zelf: in deze kleine show is Simone persoonlijker dan ooit. Begeleid door Bernd van den Bos op de vleugel haalt Simone vroege herinneringen op, deelt ze haar dromen, maar ook haar onzekerheid en verdriet.

Alwie Kroeze geeft met 'Noaber' uitdrukking aan zijn gevoel voor Noaberschap
06-10-2016 17:55:00

Na 3 seizoenen furore te hebben gemaakt als acteur/cabaretier bij de 'Ode aan de Wierdense Revue' is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Alwie keerde terug naar zijn grote liefde voor het dialectlied. Met een tekst van Wilfried Poorthuis en muziek van Sander Schoondermark is zijn nieuwe single een feit.  Met “Noaber” geeft Alwie uitdrukking aan zijn gevoel voor Noaberschap in het Twentse land. Martin Sterken verzorgde de productie en Alwie is klaar voor een promo tour langs alle regionale radio en TV stations. 

'Wat ik wil'.......nieuwe single van ZUS
06-10-2016 16:42:00

ZUS bestaat uit de zusjes Bo (19 jaar) en Kiki (17 jaar) die al enkele jaren samen op het podium staan. Beide meiden zijn dol op zingen, dansen en acteren en hebben dus al jaren podiumervaring, ondanks hun jonge leeftijd. Zo speelt Bo in de musical Evita van het Brabants Muziektheater en dansen zowel Bo als Kiki in verschillende dansgezelschappen. Ook met ZUS hebben de dames al veel podiumervaring. Zo waren ze te zien bij ZAPPLive, Fijnfisjenie café van Omroep Brabant en Toppers van Oranje. 

Debuutsingle van Patricia van der Hoeven gaat over irritaties op Facebook
06-10-2016 16:32:00

Patricia van der Hoeven ergert zich al geruime tijd aan het aantal berichtjes die ze dagelijks op haar Facebook account ontvangt. ‘Talloze gedichtjes, uitnodigingen voor spelletjes en al die roddels, het liefst over elkaar. Voor mij was dat de aanleiding om contact op te nemen met tekstschrijver Chris Cohen. Hij heeft een pakkende tekst geschreven voor mijn allereerste single ‘Laat ze op Facebook nou maar lullen’, vertelt Patricia. Het opzeggen van haar Facebook account gaat Patricia te ver. ‘Gelukkig biedt Facebook ook leuke dingen. 

Dennis van der Geest verrast Ladies of Soul met hun nieuwste single
06-10-2016 16:09:00

Vandaag presenteerden Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy hun nieuwste single Higher live tijdens een speciale persbijeenkomst in Amsterdam. Higher is een hedendaagse, frisse pop soul track met verrassende Afrikaanse invloeden. Direct na hun optreden betrad Dennis van der Geest het podium en reikte officieel de single uit aan de dames.

Nick, Simon en Kees Tol voor nieuw seizoen 'The Dream' afgereisd naar Zweden
06-10-2016 16:03:00

Voor het nieuwe seizoen van Nick & Simon: The Dream zijn Nick, Simon en Kees Tol afgereisd naar Zweden. Nick: “Zweden! Het land van ABBA, ABBA en ABBA, althans als je het aan Kees vraagt. Dit seizoen wordt dan zeker ook een beetje ‘Kees Tol: The Dream.” Simon: “We hebben een aantal ABBA verrassingen voor hem geregeld.

Amanda Kohler schrijft binnen 15 minuten tekst voor haar nieuwe single ‘Fotoalbum’
05-10-2016 20:24:00

Terwijl Amanda Kohler de koffers voor haar onlangs genoten vakantie van zolder haalde stuitte ze op een koffer vol met fotoalbums. ‘Op één of andere reden waren die albums in een koffer belandt. Dan ga je die doorbladeren en dan komen er allerlei herinneringen omhoog. Volgens m’n moeder was dat  een mooie reden om daar een lied over te gaan schrijven. Zo is mijn nieuwe single ‘Fotoalbum’ ontstaan’, legt Amanda uit. Binnen een kwartier stond de tekst op papier. ‘Een foto zonder woorden, een verhaal dat hoort erbij. De ene keer niet vrolijk, de andere keer heel blij’.

Clown Jopie & Tante Angelique vieren 19e fanclubdag met de show 'Jungle Avontuur'
05-10-2016 19:00:00

Clown Jopie & Tante Angelique gaan hun 19e fanclubdag vieren met de show “Jungle Avontuur”. Op zaterdag 5 november is de Clown Jopie & Tante Angelique kindershow in Alcazar Events te Puttershoek. Parkeren is  geen enkel probleem en bovendien gratis. Vanaf 15:00 uur barst het feest los in Alcazar Events. De show “Jungle Avontuur” is speciaal gemaakt voor deze dag door de bekende clown met het groene haar en zijn vrolijke tante. Het muzikale kinderduo is verdwaald in de jungle, Clown Jopie vindt dit niet zo’n probleem. 

Roy Hoffman werkt samen met Emile Hartkamp & Norus Padidar toe naar een eigen sound
05-10-2016 18:45:00

‘Zonder ’n cent ben je geboren'is de titel van de derde single van Roy Hoffman. Deze single is gelanceerd tijdens de eerste Releaseparty van Roy, welke totaal uitverkocht was, en waar collega artiesten acte de presence gaven.Er wordt met het team rondom deze energieke en jonge symphatieke zanger uit Apeldoorn, het succesvolle schrijvers en producers duo Emile Hartkamp & Norus Padidar, langzaam gebouwd naar een eigen sound en repertoire keuze om zo een plekje te veroveren in het al zo drukke Nederlandstalige muzieklandschap.

Frank & Mirella lanceren 'Die mooie tijd'
05-10-2016 18:37:00

Op 2 oktober j.l. vierden Frank & Mirella in de Roosendaalse Kring,die voor de gelegenheid tot 'n intieme nachtclub omgebouwd was, hun 45-jarig artiestenjubileum. Tesamen met collega-artiesten Marco de Hollander, Manfred, de Deurzakkers, Jacques Herb en een dolenthousiast publiek, was het volop inhaken en meezingen. Hit na hit passeerde de revue, alsof het de hoogtijdagen van Op Volle Toeren betrof. Uit handen van Dries Santing mochten Frank & Mirella ook nog eens een zilveren postzegel met hun eigen afbeelding ontvangen.

Dennis Jones komt met exclusieve remixen van 'Ondersteboven'
05-10-2016 18:21:00

Met het de eigen compositie “Ondersteboven” scoorde Dennis Jones in de afgelopen maanden wederom een flinke airplayhit op de talloze radiozenders die ons land kent. Nu komt Dennis Jones met exclusieve remixen van “Ondersteboven” geremixed door niemand minder dan DJ Henry’s Feesjuh en Sonic Solutions.  DJ Henry’s Feesjuh verzorgde een moombahton/reggeaton achtige aanpak, welke uiterst geschikt is voor de dansvloer. Sonic Solutions gaf de track iets meer tempo en bracht wat dance invloeden toe, waardoor “Ondersteboven” nóg vrolijker en dansbaarder klinkt.

Concert Jan Smit te Apeldoorn komt te vervallen
05-10-2016 17:11:00

Het management van Jan Smit meldt dat ze zich helaas genoodzaakt voelt om ook het ElfstedenTour concert van a.s. zaterdag in Apeldoorn te annuleren.De gezondheidstoestand van Jan laat het deze week na zijn hersenschudding nog niet toe. In overleg met de huisarts is besloten om geen enkel risico te lopen op eventueel blijvend letsel. Smit; ‘’Ik ondervind er gewoon nog teveel hinder van, en vind het verschrikkelijk dat ik me daardoor niet voor de volle 100% kan geven! 

'Jongens willen Jagen'......nieuwe single van LeRoy en DeWitten
05-10-2016 12:45:00

LeRoy en DeWitten is een formatie die Nederlandstalige muziek maakt in het popgenre. De band bestaat uit: LeRoy Aarts (zang), Dirkjan de Wit (gitaren), Jan de Wit (zang en gitaar). Het nummer 'Jongens willen jagen', geschreven door Jan de Wit, is inmiddels hun derde track en videoclip.De productie werd gedaan door George Konings in zijn Sound Vision Studio te Arnhem. Hun eerdere tracks 'Keerom' en 'Zij geeft zoveel' werden veelvuldig bekeken op YouTube en gedeeld op Facebook. 

Kevin Smit kondigt nieuwe single aan
05-10-2016 12:29:00

Op 26 oktober verschijnt de nieuwe single 'Die altijd lacht', van Kevin Smit. De single 'Die altijd lacht' is een Nederlandstalige bewerking van de succesvolle Duitse track 'Die immer lacht' van Stereoact feat. Kerstin Ott. Collin Heikens is verantwoordelijk voor de Nederlandse tekstbewerking.  Voor zanger / radiopresentator Kevin Smit was de keuze simpel voor deze track. "Het liedje is enorm populair in de feesttenten en ik raakte enorm geïnspireerd door iedereen die dit liedje in het duits keihard meezingt. 

Frans Bauer eert TV Oranje en RADIONL bij RTL LATE NIGHT
05-10-2016 04:14:00

Op dinsdagavond 4 oktober jl. was Frans Bauer te gast bij RTL Late Night. Presentator Humberto Tan vroeg aan hem  wat de reden was dat hij i.p.v. geloof het woord geluk in de titel van z’n nieuwe album ‘Geluk, hoop en liefde’ had gebruikt. Frans vertelde dat ‘geluk’ centraal staat in zijn gezin. Een bekende uitspraak van z’n inmiddels overleden vader was ‘Met een beetje geluk kom je de hele wereld over’. Frans was openhartig over het feit dat hij een aantal jaren geleden zelf begon met het schrijven van liedjes. 

Peter Dons viert 12½ jarig jubileum met nieuwe single, album en theatershow
04-10-2016 18:13:00

In september van dit jaar is het precies 12½ jaar geleden dat Peter Dons officieel is begonnen om van zingen zijn beroep te maken! 15 oktober 2016 viert hij dit heugelijke feit met een schitterende jubileumshow in Theater Zuidplein te Rotterdam. “Geloof, Hoop en een heleboel Liefde”, is de titel van zijn nieuwe album die in 2017 in release zal gaan en alle 14 liedjes zijn geproduceerd door Peter van Leerdam in de High Waves studio te Maasland. Peter van Leerdam is samen met Peter Dons tevens verantwoordelijk voor de composities en teksten van enkele liedjes op het album.

Catharina Hulters verrast met Nederlandstalige versie van ‘Queen for tonight’
04-10-2016 14:59:00

Catharina Hulters kreeg een tijdje geleden van haar oom de tip om een Nederlandstalige bewerking te maken van het nummer ‘Queen for tonight’. Daarmee had Helen Shapiro in 1963 een wereldhit in handen. ‘Ik ging er mee naar m’n producer Manfred Jongenelis die er een verfrissende versie van heeft weten te maken met veel verschillende instrumenten. De Nederlandse tekst is geschreven door J. Blenco. We hebben vervolgens van ‘Koningin voor de nacht’ een orkestband laten maken voor op de bühne’, vertelt Catharina.

Diana Dekkers na time out weer terug van weggeweest
04-10-2016 13:37:00

Diana Dekkers heeft na een goed afgesloten time out weer zin in datgene dat ze het liefste doet, namelijk zingen, optredens verzorgen en mooie liedjes uitbrengen. ‘ De agenda staat dus weer open en de aanvragen voor boekingen voor de aankomende drie maanden komen weer binnen. Daar word ik vrolijk en blij van’, aldus Diana. De zangeres uit Den Bosch laat verder weten dat de eerstvolgende nieuwe single die ze uit wil gaan brengen al geschreven is door Jeffrey Weber. ‘Ik sta te popelen om het nummer in te zingen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur’.

Nieuwe vormgeving voor TV Oranje
04-10-2016 13:19:00

Muziekzender TV Oranje, onderdeel van het televisiepakket MUZIEKKIOSK, heeft dinsdag 4 oktober een nieuwe vormgeving doorgevoerd. De ‘zender met muziek van eigen bodem’ heeft zich voor de nieuwe grafische omlijsting laten inspireren door typisch Hollandse kenmerken als trapgevels en windmolens. Zo zijn de titelbalken bij de muziekclips voortaan uitgevoerd in Delfts blauw. Nieuw is de live integratie van social media in de uitzendingen.

'Eindeloos mooi'....nieuwe single van Kees Versluys
04-10-2016 12:13:00

We horen ze nog elke dag op de radio. De prachtige Nederpop liedjes van bekende zangers, duo’s en bands als Blof, Acda & de Munnick of Stef Bos. Iedereen zingt ze mee, ook al zijn deze nummers tien jaar oud of nog ouder. Bij de boekingskantoren is Kees Versluys inmiddels ook bekend door zijn covers van dit prachtige Nederpop repertoire en hij ervaart zodoende elke keer weer in het land hoe mateloos populair deze muziek nog altijd is. Daar wil Kees Versluys met zijn nieuwe single 'Eindeloos mooi' graag bij aanhaken.

Dana Winner opnieuw op tournee met een gloednieuwe theatervoorstelling 'Uit bewondering'
04-10-2016 11:41:00

Meer dan ooit is Dana Winner een absolute must voor iedereen die houdt van mooie muziek en prachtige liedjes. En waar komen die beter tot hun recht dan in de intimiteit van de theaters? Daarom gaat Dana Winner opnieuw op tournee met een gloednieuwe theatervoorstelling 'Uit bewondering'. Vaak krijgt Dana de vraag: “Wie of wat bewonder je?” Ze heeft de muziek, de mensen en de momenten die ze het meest bewondert op een rijtje gezet en daar liedjes bij gekozen. Bekende Dana Winner-nummers en zorgvuldig geselecteerde covers worden mooi afgewisseld met ouder werk, nieuw materiaal en haar recentste nummer 1-hits. Uit Dana’s bewondering is er een prachtige en originele voorstelling ontstaan. De show is een perfecte mix van ballades en swingende momenten, met veel plezier gebracht en intens gezongen.

Producent zoekt figuranten voor videoclip van de nieuwe Nederlandse jeugdmusical RAZEND
03-10-2016 16:41:00

Producent Homemade Productions is op zoek naar jongens en meiden tussen de 12 en 18 jaar die willen figureren in de videoclip van de nieuwe Nederlandse jeugdmusical RAZEND, naar het beroemde boek van Carry Slee. De clip wordt medio december opgenomen in Amsterdam. Aanmelden kan via www.razendmusical.nl/ikdoemee. Met de videoclip vraagt Razend de musical aandacht voor de ruim 9.000 zwerfjongeren die er in Nederland zijn. Jongeren zonder een vaste woon- of verblijfplaats die in hun jeugd vaak te maken hebben gehad met problemen thuis.  

Vrijkaarten voor jubileumfeest Radio Continu
03-10-2016 15:30:00

Radio Continu bestaat 15 jaar en dat viert de zender op zondag 6 november met een groot jubileumfeest in uitgaanscentrum Dieka in Markelo. Van 16.00 tot 21.00 uur kun je genieten van optredens van topartiesten als Frans Duijts, Vinzzent, Django Wagner, Wolter Kroes, René Schuurmans, Vinzzent, Helemaal Hollands, Dennie Christian, Alpenzusjes, Havenzangers, Marlous, Stef Ekkel, Jelle B, Henk Dissel, Frank Verkooyen, Samantha Steenwijk, Pierre van Dam, Feestlift, Henk Bernard, Martin Dams, John Enter, De Dikdakkers en Henk Wijngaard.

Belgisch-Limburgs feestduo De Kletskup lanceert 'Ik schreeuw het van de daken'
03-10-2016 14:00:00

De Kletskup is een Belgisch-Limburgs feestduo dat van elk feestje een waar feest maakt. Geen kroegje te gezellig of geen zaal of plein te groot. De heren ( Roel Bloemen & Peter Pijkels) maken er een party van die je de eerste dagen niet zal vergeten.De vorige single De Ballon, siddert nog na in het Belgische en Nederlandse muzieklandschap en hier zijn de heren al met de opvolger er van. Bewust hebben ze deze keer gekozen voor een cover uit te brengen van het vroeger Toast nummer “Ik schreeuw het van de daken”.

Antonio steekt 'De 1ste smaakt goed' in nieuw jasje
02-10-2016 17:51:00

Antonio heeft een nieuwe single uitgebracht met de titel “De 1ste smaakt goed”. Het is zonder enige twijfel een dikke kroegenhit en wordt daar dan ook al luidkeels meegezongen. Antonio is al vele jaren bezig met zijn zangcarrière en heeft al diverse hits uitgebracht. Hij vond het deze keer tijd worden om een heerlijke wals op te nemen en koos voor het lied welkein 1972 al werd opgenomen door Johnny Jordaan. Hij kende het nummer al van kinds af aan omdat hij toen al veel naar de muziek van de Amsterdamse zanger luisterde.

Rox van Driel kondigt nieuwe single aan
02-10-2016 15:56:00

Op 13 oktober 2016 verschijnt de nieuwe single ‘ Het zijn de kleine dingen’. Het is volgens Rox  een nummer met een vrolijke insteek waarbij je tevens lekker op kunt dansen. ‘Dat vond ik eigenlijk ook wel erg belangrijk. Daarnaast denk ik dat de tekst bij veel mensen heel herkenbaar is. Als je kunt genieten van de kleine dingen in het leven, ben je een gelukkig mens. Ik geniet bijvoorbeeld al van een klein gebaar of een glimlach. Uiteraard zijn m’n familie, vrienden en fans ook onderdeel van ‘die kleine dingen’, vertelt Rox.

Toppers van Oranje te gast bij Studio A 12 in Bunnik
02-10-2016 12:52:00

Op zondag 30 oktober 2016 vinden bij Studio A 12 in Bunnik tv opnamen plaats van Toppers van Oranje. Optredende artiesten zijn  o.a. Tino Martin, Henk Dissel, Jan Keizer, Annie Schilder, Alex, Peter Beense, Willem Barth, Corry Konings, Bouke, New Timeless, Dries Roelvink, Ancora, Dario, Colinda, Wesley en Dirk Meeldijk. De aanvang is vanaf 14.00 uur,  de zaal gaat open om 13.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 p.p .(aan de deur € 12.50) De presentatie is in handen van Ivo Franklin. 

Puur Hollands in de Brabanthallen
02-10-2016 10:50:00

Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een landelijk evenement waar alle topartiesten wel eens op de bühne hebben gestaan. Op vrijdag 28 oktober is er een spetterende nieuwe editie in de Brabanthallen te Den Bosch, die op hun kop zullen worden gezet door Wolter Kroes, André Hazes jr., Snollebollekes, Tino Martin, Henk Dissel, John de Bever, Henk Bernard, René Schuurmans, Cooldown Cafe, Alex en DJ Coenio. 

Nieuwe single voor Mike Daane
01-10-2016 19:09:00

Afgelopen zondag heeft zanger/entertainer Mike Daane een nieuwe single uitgebracht. ‘Kom weer bij mij’ is zijn derde single na ‘Dromen’ en ‘Zomerzon’. De afgelopen tijd heeft de Haarlemse zanger hard gewerkt aan deze single die opgenomen is in de studio van Di Mario. Ook is er een videoclip bij de single gemaakt die nu al bekeken kan worden op YouTube en die al te zien is bij TV Oranje. De presentatie vond plaats in de Spaarne Hal in Haarlem met diverse gastoptredens van oa. Peter Tros, Hans Steiger, Bonne de Jong, Wendy Molee, Dj Eric Riga en Guus Bauer.

Like TV Oranje op Facebook en win de 4-CD box '100 Hollandse Hits 2016
01-10-2016 16:37:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.700 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.800 likes bereiken, gaan we de 4-CD box '100 Hollandse Hits 2016' verloten. Hierop vind je de grootste hits van het Hollandse lied van dit moment, aangevuld met de mooiste klassiekers van de afgelopen jaren. 

René Rosas presenteert nieuwe single 'Was het maar waar' in Zaandam
01-10-2016 13:16:00

Op zondag 27 november 2016 staat “Percy’s Corner”, Zuiddijk 27 in Zaandam in het teken van de singlepresentatie van René Rosas. Op de flyer staan een aantal bekende gastartiesten waar de van oorsprong Amsterdamse artiest regelmatig het podium deelt. De line-up bestaat uit: Mick Harren, Kees van de Stad, Roel van der Wielen, Ronald Engel, Jan Sjouwerman, Dennis Alberti, Kimberly, Jan Grandia, Richard van Twiller, Alberto Nicolai, Ans Tuin, Benjamin en Erik van Kruiselbergen. Ingrid de Goede zal het geheel presenteren. 'Veel artiesten die aanwezig zijn bij de singlepresentatie kom ik vaak tegen in het Amsterdamse uitgaansleven. Mick Harren zal mij het ‘eerste exemplaar’ van 'Was het maar waar' uitreiken”, vertelt René trots.

Dit zijn de nieuwe single releases van Studio 100
30-09-2016 18:50:00

Gisteren lieten Hanne, Marthe en Klaasje al weten op zoek te zijn naar 300 figuranten tussen de 16 en 99 jaar voor de opname van de nieuwe K3 videoclip die op dinsdag 11 oktober zal plaatsvinden. Vandaag maken Hanne, Marthe en Klaasje bekend dat zij in die videoclip een feestje zullen bouwen op de swingende melodieën van Love Boat Baby, de gloednieuwe K3 single die op vrijdag 21 oktober uitkomt! De videoclip zal die dag om 18.00 uur online gaan op YouTube, en aan het aantal enthousiaste inschrijvingen te zien, zal die videoclip gegarandeerd van het scherm spatten!

Nieuwe single van Jesse heeft grote hitpotentie
30-09-2016 17:15:00

Vorig aar scoorde de Brabantse zanger Jesse nog een gigantische hit in België in duet met Bobby Prins met de hitsingle “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”. Sinds die tijd heeft hij samen met roducer/tekstschrijver André Kooiman hard gewerkt in de studio aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Ik heb het altijd al geweten” is het eerste resultaat van de vele uren studiowerk die het tweetal samen maakten. Het nummer is een spetterende remix geworden van een bekende Hazes track, gemaakt in een super commerciële stijl.

Justen de Wildt betaalt eigen single grotendeels zelf
30-09-2016 16:57:00

De nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’ van Justen de Wildt heeft de 13-jarige zanger grotendeels zelf betaald. Het maken van een single loopt snel in de duizenden euro’s, dus hij moest er hard voor sparen. Om zijn single te kunnen betalen, heeft Justen de Wildt onder andere sponsors gezocht. Van familie en vrienden krijgt hij veel steun en die zijn dus ook allemaal benaderd om sponsor te worden van de nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’. Naast het sponsorgeld had Justen al een aantal jaren gespaard. 

RADIONL lanceert nieuwe vormgeving
30-09-2016 16:18:00

Vanaf 1 oktober 2016 presenteert RADIONL haar nieuwe jinglepakket. De nieuwe jingles zijn erg eigentijds en sluiten naadloos aan op het format van de zender. Audiovormgever Marcel de Vries van RADIONL: ”Vormgeving is naast muziek en DJ’s erg belangrijk voor een radiozender om de identiteit van het station uit te dragen. Met dit nieuwe pakket laten we aan de ene kant horen dat we een gezellige ’volkse’ zender zijn maar zeker niet oubollig klinken! De sound van de nieuwe vormgeving is helemaal van deze tijd en heeft hetzelfde geluid als de muziek van RADIONL. 

RADIONL Live bij de Nationale Bokbierdag in Zutphen
30-09-2016 15:26:00

De Nationale Bokbierdag in Zutphen bestaat in 2016 20 jaar. Dit vierde lustrum wordt uitgebreid gevierd. RADIONL verzorgt op zondag 9 oktober tijdens dit spektakel een wervelende muzikale show op het 's Gravenhof in Zutphen. Op het podium van de RADIONL truck zullen toppers van eigen bodem optreden: Ancora, Belinda, Aukje Fijn, Gino Graus, Marlane, Rox van Driel, Zus, Kevin Koning, Danny Heden, Marco de Hollander, Kees Haak en Henk Dissel. De entree is gratis. Kijk voor meer info op: www.bokbierdag.nl 

Ancora heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-09-2016 13:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 oktober is dat ‘Dronken (van de Liefde)’, de nieuwe single van Ancora. Het nummer is afkomstig van ‘Door weer en wind’, het recent verschenen derde album van dit succesvolle shantypoptrio. Ancora blijft trouw aan de stijl waarmee de band twee jaar geleden doorbrak. Onder productie van Edwin van Hoevelaak en met een tekst van Jan Keizer brengen ze opnieuw een vrolijk zeemansliedje dat uit volle borst meegezongen mag worden. 

Zondag 2 oktober special over Harm Wolters op TV Oranje
30-09-2016 12:09:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 2 oktober zie je een special over Harm Wolters, die vertelt over het woonwagenkamp in Zwolle waar hij een gelukkige jeugd heeft gehad. 

Het schrijven en spelen van haar eigen muziek geeft Iris Hond voldoening
30-09-2016 10:31:00

Begin september 2016 werd het nieuwe album ‘Dear World' van Iris Hond uitgebracht.  In 2012 maakte Iris haar debuut met haar indrukwekkende eerste album ‘IRIS’. Na vele concerten, zowel nationaal als internationaal, besloot Iris een nieuwe weg in te slaan en een album te produceren met haar eigen verhalende composities.Dit deed ze de afgelopen 3 jaar samen met de legendarische componist/producer Patrick Leonard (Madonna/Elton John/Pink Floyd/Leonard Cohen). 9 unieke eigen werken vormen samen het album ‘Dear World’, opgenomen in de East West studio’s in Los Angeles en de Wisseloord studio’s in Hilversum. Een album dat zich niet in een hokje laat plaatsen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop