RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dirk Meeldijk komt met meezinger van jewelste
17-08-2016 19:27:00

Na de hits “Waarom Laat Je Mij Alleen” en “Leef Jij Maar Raak” heeft de Hillegomse zanger Dirk Meeldijk wederom een kneiter van een hit in handen met “Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten”. Hiermee brengt Dirk een meezinger van jewelste, zoals alleen Dirk Meeldijk ze kan brengen. Voor de productie tekende niemand minder dan Ronald Moonen, die ook verantwoordelijk was voor de productie van Dirk’s meest succesvolle nummers zoals “Ik Hou Van Het Leven” en “Vier Zomers Lang”. 

Manon Stokman lanceert 'Als herboren' voor het overwinnen van tegenslagen
17-08-2016 16:04:00

De nieuwe single ‘Als herboren’ van Manon Stokman staat voor het overwinnen van tegenslagen en vechten voor geluk samen met familie en vrienden. Met het op haar lijf geschreven nummer “Als Herboren”, geschreven door tekstschrijver en producent Bram Koning, wil Manon een positief signaal afgeven aan de vele mensen die nu ook een zware periode meemaken en deze makkelijker doorstaan met behulp van veel liefde en steun van familie en vrienden. Het nummer is op haar lijf geschreven, omdat ze zelf een aantal persoonlijke tegenslagen heeft overwonnen.

Exclusief concert en albumpresentatie Django Wagner bij de MediaMarkt in Apeldoorn
17-08-2016 16:01:00

Op vrijdag 26 augustus is de landelijke release van het nieuwe album mét DVD ‘Emoties’ van Django Wagner. En dit wordt exclusief gevierd bij de MediaMarkt in Apeldoorn met een albumpresentatie, optreden en een uitgebreide signeersessie. Om 17:00u openen de deuren en zal zanger Mannes een voorprogramma verzorgen. Vanaf 18.00 uur zal de releaseparty met Django Wagner beginnen. Het nieuwe album kan gekocht worden bij de ingang. Bij aankoop van één album krijgen 2 personen toegang tot het concert inclusief signeersessie.

Erik van Klinken en Boer Geert gaan drukke tijden tegemoet…….
17-08-2016 10:28:00

Erik van Klinken en Boer Geert zullen tijdens de RADIONL & TV Oranje Zoertoer op zondag 21 augustus 2016 in Roden hun duetsingle ‘Boer Geert’ ten gehore brengen. Het spektakel start om 13.00 en vindt uur plaats vanaf het Jaarbeurs terrein.  De single die verschijnt op het Storm Records label zal enkele dagen eerder, namelijk op 17 augustus, in release gaan. De aankondiging van het spraakmakende duet heeft al veel media aandacht opgeleverd. Tijdens de opname van de single kregen de mannen bezoek van zowel SBS6 Shownieuws als Weekblad Party. 

Debuutsingle voor Gaby Kagie
16-08-2016 21:11:00

Het grote publiek heeft er best lang op moeten wachten maar met ‘Dansende sterren’ is dan eindelijk de eerste single van Gaby Kagie een feit. Deze nu negentien lentes tellende Voorburgse maakte begin vorig jaar met haar fraaie stem en verschijning, grote indruk op het publiek tijdens de laatste editie van Bloed Zweet & Tranen. Met ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti verleidde de jeugdige zangeres jurylid Xander de Buisonjé tot de volgende uitspraak te komen: “Ik neem m’n pet diep voor je af, je hebt het héél erg goed gedaan”!

'Laat de wind maar waaien'.....nieuwe single van Alberto Nicolay
16-08-2016 21:04:00

“Mijn nieuwe single en videoclip zijn klaar!”, aldus een enthousiaste Alberto Nicolay onlangs over ‘Laat de wind maar waaien’.  Voor de muziek, de arrangementen en de productie van deze gloednieuwe Rood-Hit-Blauw productie, tekenden Velibor Weller, Dave Diepeveen en Kees Koek. Niemand minder dan Tony Neef schreef de tekst voor het nummer. “Een geweldig team, bedankt mannen.. goed werk”, zo laat de in Purmerend woonachtige ondernemer weten. Voor Alberto is ‘Laat de wind maar waaien’ alweer zijn 4e single binnen 13 maanden. 

Ghijs de Bruijn lanceert nieuwe single 'Het winnende lot'
16-08-2016 20:41:00

Een kleine 40 eigen liedjes heeft zanger Ghijs de Bruijn al op zijn naam staan. Ze zijn te vinden op de albums ‘Vrij’, ‘In vuur en vlam’ en ‘Op eigen kracht’. Daarnaast verschenen van de sympathieke Achterhoeker singles als ‘Kom en dans met mij’, ‘Geef haar je liefde’, ‘Superdag’,  ‘Voor haar’, ‘Een echte vrouw’ terwijl ‘Vrij’ en ‘Ik wil je terug’ zelfs uitstekend scoorden in diverse hitlijsten. Het repertoire van de veelzijdige Ghijs is bijzonder uiteenlopend; van het gevoelige Nederlandstalige levenslied en après-ski, tot de gouwe ouwe Engelse- en Duitstalige hits van weleer. 

Demy de Groot steekt ‘ ’N beetje meer ’ van Rob de Nijs in verfrissend jasje
16-08-2016 14:34:00

Demy de Groot kreeg van z’n vader de tip om het uit de jaren 80 afkomstige nummer ‘ ’N beetje meer ‘ van Rob de Nijs nieuw leven in te blazen. De 19 jarige zanger uit Capelle aan den IJssel had zelf nog nooit van het lied gehoord. ‘De oudere fans van Rob de Nijs zullen het nummer wel kennen, maar de jeugd volgens mij niet. Het onderwerp sprak mij erg aan. Het zit heel apart in elkaar met de timing. Het is een bijzonder speels nummer dat gaat over een vriendin, maar het is dan net iets meer dan een vriendin’, vertelt Demy.

Frontale botsing Rob Zorn
15-08-2016 20:36:00

Vanmiddag maakte Rob Zorn een ritje op z'n lichtgrijze scooter in z'n woonplaats Haarlem. Rob laat weten dat hij op een fietspad een frontale botsing kreeg met een tegenligger. 'De tegenpartij kwam met een ineens met een rotgang het fietspad op en pakte me frontaal. Ik vloog over de scooter heen en zit nu thuis met een dik en geschaafd been. Gelukkig heb ik mijn tanden nog hahaha, maar beide scooters zijn totall loss. Alles is krom van de giga klap. Verder heb ik een pijnlijk been, maar dat gaat weer over, maar wat een schrik', aldus de volkszanger.

Gino Graus schrijft tekst van z'n nieuwe single 'Hey schat' zelf
14-08-2016 14:49:00

Nog maar 16 jaar is Gino Graus! Maar jong of niet, maar Gino levert wederom een nieuwe single en video af. De titel van het nummer is 'Hey schat'. Best bijzonder is, dat hij de track zelf heeft geschreven. De track is wederom geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. De Bosschenaar tekende in 2012 al een managementdeal met het gerenommeerde artiestenbureau Lukassen Produkties. In januari 2013 volgde een contract bij Holliwood Records. Dit resulteerde in 2013 met Gino’s derde album 'Zweven op de wind'.

'Kiezen of delen'.......nieuwe single van Hans Solo
14-08-2016 10:51:00

In 2016 is Hans Solo een nieuwe weg ingeslagen. De uit Roosendaal afkomstige feestzanger heeft bij JVV Studio Records door Johnny van Veldhoven z'n nieuwe single 'Kiezen of delen' laten produceren. Het is een bewerking van de oorspronkelijke versie van Bobby Prins. 'Mijn doel is geslaagd. Een nieuwe plek met een frisse nieuwe sound. Het was eigenlijk de bedoeling om 1 track op het zilveren schijfje te zetten, maar samen met Johnny is besloten om een tweede track toe te voegen aan de single', laat Hans weten. 

'Het Leven Is Als Een Frikandel'...zomerknaller voor de Gebroeders Ko
13-08-2016 11:51:00

'Het leven is als een frikandel'....maar je moet hem zelf speciaal maken. Die woorden sprak René Karst uit tijdens een interview ten tijde van de muziekreis in Turkije afgelopen mei. De Gebroeders Ko waren ook aanwezig bij deze reis en wellicht was dat de aanleiding om daar een lied over te maken. Nu het dan toch eindelijk zomer begint te worden hopen de mannen dan ook dat het net zo'n groot succes gaat worden als veel van hun voorgangers. Volgens Ton en Gerard Koopmans is 'Het leven is als een frikandel' een single die eigenlijk weer nergens over gaat.

Speciale editie 'Radio Valencia feesten' 20, 21 en 22 augustus 2016 in het Belgische Meer
13-08-2016 00:05:00

Op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 augustus organiseert Radio Valencia wederom de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. De zaterdagavond staat in het teken van de Valencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van Frans Bauer, de Vlaamse Stoempers, Zus, Jose Sep, Anthony, Rene Redley, Collin, John McCray, Chris Reilhof, Glenn van Dijk, Mark van Overveld, Mariska B, Roy Geerts Op zondagmiddag opnieuw een keur aan regionale artiesten. Vanaf 13.30 uur optredens van:  Dennie Damaro, Dennis Jones, Franky Stardust, Johan Linssen,Youri Rijpers, Erwin Akkermans, Jamie van Boxtel, Leroy Krielen, Angela, Conny Brooks, Peter White, Manuela Rokven, Janneke de Roo, Jan Koevoet en Petra van Zundert, Mitch Kerstens, Rob Rietbroek, Monique Schellekens, Thom Coppens e.v.a.

Maak kans op vrijkaarten voor albumpresentatie Sieneke
12-08-2016 23:53:00

Vrijdag 9 september presenteert zangeres Sieneke haar nieuwe album in de Collse Hoeve in Nuenen (Noord-Brabant). Het wordt een bijzondere en feestelijke avond met gastoptredens van bekende collega’s als Marianne Weber, John de Bever, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Samantha Steenwijk en vele anderen. Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker het nieuwe album van Sieneke cadeau! De zaal gaat open om 19.30 uur, het programma duurt tot ongeveer 00.00 uur. De entree is € 17,50. Klik hier om nu tickets te boeken Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de albumpresentatie van Sieneke! De entree is € 17,50. Klik hier om nu tickets te boeken Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor de albumpresentatie van Sieneke! 

Wesley Klein heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-08-2016 23:40:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 augustus is dat ‘Waarom dans je niet met mij’, de nieuwe single van Wesley Klein. De Leidse zanger komt met een zomers en zeer dansbaar nummer, dat afkomstig is van zijn album 'Onderweg'. Samen met producer Waylon van der Heijden heeft Wesley de afgelopen jaren een geheel eigen sound weten te creëren, tussen popmuziek en volks in. Deze nieuwe single, met Zuid-Amerikaanse invloeden, is daar een uitstekend voorbeeld van. 

Wesly Bronkhorst Fans & Friends op het Elandsgrachtfestival 2016
12-08-2016 23:35:00

In het weekeinde van 10 en 11 september barst het weer los in de Jordaan. Het enige echte Jordaanfestijn dat Mokum rijk is vindt dan weer plaats en is het bij Café Jordaan op de Elandsgracht in Amsterdam weer een groot feest. Op zaterdag 10 september is er een speciale editie van Wesly Bronkhorst Fans & Friends. Deze avond heeft de Amsterdamse zanger een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Samantha Steenwijk, Helemaal Hollands, Yves Berendse en Danilo Kuiters. Het feest begint om 18.00 uur en de toegang is gratis. Volgend jaar zit Wesly maar liefst 15 jaar in het vak. En dat wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens deze bijzondere avond komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. 

Zondag 14 augustus special over Harten 10 op TV Oranje
12-08-2016 16:05:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 14 augustus zie je een special over Harten 10.

Eerste nummer 1 hit voor Charelle & Franky Falcon én Hit It! Music
12-08-2016 15:55:00

Bijna twee maanden geleden verscheen het gelegenheidsduet van de uit Den Bosch afkomstige artiesten Charelle en Franky Falcon, getiteld “Verboden Liefde” op single. Deze bewerking van een oud liedje van Rob de Nijs & Martine werd zeer enthousiast ontvangen door de radio stations en het publiek. Bij de meeste radio stations staat de single inmiddels op de hoogste rotatie, en zo ook bij de grootste zender van het Nederlandse lied beneden de rivieren: PuurNL. PuurNL stelt wekelijks de PuurNL Top 20 samen met daarin de meest gedraaide en populairste platen. 

Ontvang gratis* editie 27 van artiestenblad Lucky Joe
12-08-2016 15:46:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Frank & Mirella is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 27 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Kees Plat die bijna 45 jaar in het artiestenvak zit. Daarnaast lees je alles over Radio Valencia over hun 35 jarig bestaan. Charlene maakt bekend dat ze een exclusief contract heeft gesloten met Artiestenplen en Gina Hanouwer vertelt over haar passie muziek en fotografie. Verder items over de jaarlijkse talentenjacht van Lucky Joe & Stichting Snikkeweek.

Corry Konings zal met haar nieuwe single 'Ole Ola' de fans verrassen
12-08-2016 15:06:00

Het is alweer even geleden dat Corry Konings een single heeft uitgebracht. Corry laat weten dat de opvolger niet zomaar een lied moest worden. 'We moesten wachten tot er een echt pakkend en meeslepend nummer op mijn pad kwam. In de studio van Manfred Jongenelis is het lekker vrolijke en goed in het gehoor liggende 'Ole Ola' opgenomen. Uiteraard wel met de vertrouwde Corry Konings sound, aldus de blonde zangeres.

Elvis Presley herdacht door René Shuman & Angel-Eye in UITVERKOCHT Circustheater Scheveningen
11-08-2016 19:56:00

Elvis & More 2016 Mr. & Mrs. Rock'n Roll, René Shuman & Angel-Eye zullen aanstaande dinsdag 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, hun unieke memorialshow 'Elvis & More...' neerzetten in het Circustheater van Scheveningen. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand... en natuurlijk geweldige muziek van 'The King' en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en vele anderen. "We wisten al dat bijna alle stoelen bezet waren en vanmiddag kregen we de definitieve bevestiging dat Elvis & More óók dit jaar weer is uitverkocht!", laat René Shuman weten.

John de Bever scoort voor Nederlands elftal
11-08-2016 15:17:00

John de Bever maakt zich op voor het hoogtepunt in zijn carrière! Tijdens het oefenduel van het Nederlands elftal met Griekenland, op 1 september in het Eindhovense Philips Stadion, staat de oud-profvoetballer in het veld. Niet om zijn befaamde voetbalkunsten te vertonen, maar om zijn grote landelijk hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ ten gehore te brengen voor een uitzinnig Oranjepubliek! John de Bever is trots en vereerd dat hij, onder meer in de rust van dit oefenduel, een optreden mag verzorgen. De zanger viert hiermee meteen het feit dat hij met dit nummer onlangs maar liefst vier miljoen YouTube-views scoorde. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is dé hit van 2015 én 2016! Een aanstekelijk nummer dat door het publiek in de armen is gesloten en als een olievlek Nederland verovert. Meer informatie: www.JohndeBever.nl  

Nieuwe single van John West en Lange Frans getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’
10-08-2016 14:32:00

De nieuwe single van John West en Lange Frans is getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’. De twee zijn de studio ingedoken om een bewerking te maken op ’Someone Loves You Honey’. John en Frans zijn gevraagd om een nummer te schrijven speciaal voor de zomercampagne ’The Best Catch of the Summer’ van het bekend merk John West. Je weet wel.. Van die blikjes zalm, tonijn ed. De blikjes werden voorheen vaak gekoppeld aan de single ‘Jouw Blik’ van de zanger. De clip zal op 22 augustus op Youtube te vinden zijn. 

Ivo Franklin maakt nieuwe data voor opnamen Toppers van Oranje bekend
10-08-2016 12:21:00

Het rondreizende muziekspektakel Toppers van Oranje zal de komende maanden Susteren, Arnhem, Bunnik en Raamsdonksveer bezoeken om de liefhebbers van Nederlandstalige muziek op hun wenken te bedienen.  Bij TV Oranje is elke zaterdag om 19.30 uur een aflevering te bekijken. Op zondag 28 augustus 2016 zullen oa. Koos Alberts, Frank Galan, Samantha Steenwijk, Gino Graus en Johnny Gold aanwezig zijn. In totaal zullen 40 artiesten optreden. De opnamen vinden plaats bij ‘Europarcs Resort Limburg’ in het Limburgse Susteren.  De aanvang is vanaf 14.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 13.00 uur.

Voorkom beelduitval TV Oranje bij CanalDigitaal
10-08-2016 12:00:00

CanalDigitaal / TV VlaanderenOm de ontvangstkwaliteit te verbeteren, heeft het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group een nieuwe transponder in gebruik genomen op de Astra3-satelliet. Als gevolg hiervan is TV Oranje van frequentie verhuisd bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen, van transponder 3226 naar transponder 3220 (ASTRA 23,5 – 12.090 – V – 29.900 – 2/3). Tot 10 augustus wordt simulcast op beide transponders uitgezonden.

Pierre Kartner teleurgesteld is AVROTROS
09-08-2016 15:24:00

Pierre Kartner voelt zich gepasseerd door AvroTros, meldt de Telegraaf. Kartner zou het ongelooflijk vinden dat zijn grote hit ‘Daar aan het kleine café aan de haven’ niet door hem, maar door Gerard Joling wordt gezongen tijdens het jubileumconcert van de Jostiband, dat op 10 september wordt uitgezonden door AvroTros en wordt gepresenteerd door AvroTros-coryfee Art Rooijakkers. Volgens de krant is Kartner er zeer teleurgesteld over. “Dan denk ik: waarom? Er is niets mis met meneer Joling hoor, maar dit had ik zelf ook graag gedaan.“

Dave van Well verzorgt zelf de productie van z'n nieuwe single
09-08-2016 13:28:00

Met de nieuwe single “Blijf Bij Me Vannacht” laat de in Nijmegen geboren en woonachtige Dave van Well weer van zich horen. Het betreft een opvallende zomerse en dansbare track met veel latin invloeden. Dave verzorgde zelf de productie in zijn eigen studio, waarmee Dave laat zien een zeer veelzijdig talent te zijn. Dave van Well werd in 1986 geboren en debuteerde in 2002 als zanger. Dit leidde tot diverse single- en album releases. In 2005 tekende hij bij het legendarische label Telstar van Johnny Hoes, waar zijn eerste album verscheen.

Kobus Engels lanceert zomerse ritmische plaat
09-08-2016 13:17:00

Met “Jij Bent Wat Ik Wil” presenteert de uit Arnhem afkomstige 29-jarige zanger Kobus Engels zijn gloednieuwe single. Eerder wist Kobus al successen te scoren met liedjes als “Wondermooi”, “Hey Lekker Ding” en “Als Ze Danst”. Voor “Jij Bent Wat Ik Wil” dook Kobus wederom de studio in met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge). Het resultaat is een zomerse ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. “Jij Bent Wat Ik Wil” verschijnt op het label Hit It! Music.

Zomertoer naar Lochem en Roden
09-08-2016 12:19:00

Zondag 14 augustus strijkt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer vanaf 12.00 uur neer bij Europarcs Resort aan de Ploegdijk in Lochem. Er zijn optredens van o.a. Dennie Christian, Ancora, Henk Bernard, Willem Barth, Helemaal Hollands, Jaman, Dries Roelvink, Ronnie Ruijsdael, Jacques Herb, Belinda, Lesley Williams, en Frank van Etten. 

Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album van Henk Bernard
08-08-2016 22:33:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.100 likes ontvangen en zijn we dus weer een mijlpaal gepasseerd! Help jij mee om meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we het aantal van 15.200 likes bereiken, gaan we het nieuwe album van Henk Bernard verloten! 

AVROTROS zendt registratie vijftigste verjaardag van Jostiband uit op 10 september 2016
08-08-2016 22:06:00

De vijftigste verjaardag van het Jostiband Orkest wordt groots gevierd met een optreden in Ziggo Dome, AVROTROS zendt de registratie van deze feestelijke avond uit op zaterdag 10 september om 20.40 uur op NPO 2. In aanwezigheid van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander presenteert Art Rooijakkers 50 jaar Jostiband – het grote verjaardagsconcert. Bij het concert vinden gastoptredens plaats van onder anderen Guus Meeuwis, Gerard Joling, Maan en harpist Remy van Kesteren. Tussen de optredens door zijn de vele voorbereidingen van De Jostiband naar deze spannende avond te zien. De leden van De Jostiband hebben het de afgelopen maanden druk gehad met de voorbereidingen voor hun concert in Ziggo Dome. 

Debuutsingle voor The Pianoman & Friends
08-08-2016 11:23:00

Zaterdag 13 augustus zet The Pianoman Recording Studio in Nieuwendijk haar deuren open! The Pianoman & Friends zijn daar volop bezig met hun debuutsingle: De Feestgids. De release zal onderdeel uitmaken van de open dag. The Pianoman & Friends is gebaseerd op het dueling-pianos concept. Met twee zwarte vleugels, een drummer en een combi van sterke vocals, maken zij van elk moment een interactief feest! 

The Kelly Family na 14 jaar weer afwezigheid terug in Nederland
07-08-2016 11:33:00

Op donderdag 20 oktober 2016 komt The Kelly Family na 14 jaar van afwezigheid weer in Nederland. In het Twentse plaatsje Rossum geven Kelly, Paticia, Paul en John een unieke muzikale reünie. De van oorsprong Amerikaans/Duitse popgroep, bestaande uit het gezin Kelly behaalde gigantische successen met oa. 'David's Song' en 'I Can't Help Myself'.

Muziekfestijn 'Kruispop' op de IJsbaan in Heerhugowaard ‘t Kruis...feest voor jong en oud
07-08-2016 11:06:00

Op 17 en 18 september 2016 vindt op het grasveld van de IJsbaan in Heerhugowaard ’t Kruis de tweede editie plaats van Kruispop. Op zaterdag 17 september van 20.00 uur tot 01.00 uur wordt er een allround dance event gehouden met diverse DJ’s zoals Make & Take, El Vrieso, Rico Fernando en Sweet Le Freak. De muziekbeleving zal divers zijn; van house, hip hop en rnb tot aan 90s classics en de hits van nu, zodat de focus op de jeugd en oudere jongeren is. Op zondag 18 september van 13.30 uur tot 21.30 uur wordt er een breed muziekprogramma neergezet met onder meer de kruiser formatie Maas compleet met een gastoptreden van Jos Oudhuis. De oud Crossband mannen hebben natuurlijk ruim hun sporen verdiend en zullen er een feestje van maken! 

Dennis van Hummel wint de 'I Love Hollands Artiesten BBQ'
06-08-2016 14:00:00

Ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum kon je deze maand bij TV Oranje een geheel verzorgde Artiesten Barbecue voor honderd personen winnen, inclusief een optreden van Stefan Storm en zijn Guus Meeuwis-act! Vrijdag 5 augustus is de winnaar bekend geworden: Dennis van Hummel van de vrijwillige brandweer uit Kerkdriel. Hij wilde graag zijn collega's in het zonnetje zetten, die dag en nacht paraat staan voor mens en dier. Dankzij Dennis mogen de brandweerlieden binnenkort genieten van een grandioos barbecuefeest! 

Prijsvraag: win super rang 1 tickets voor 'Elvis and more...'!
06-08-2016 13:55:00

Op dinsdag 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, zetten René Shuman & Angel-Eye weer hun unieke memorialshow 'Elvis & More...' neer. Dit jaar gebeurt dat in het AFAS Circustheater van Scheveningen. Een van de mooiste theaters van Nederland, gelegen bij de Boulevard. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand... en natuurlijk geweldige muziek van 'The King' en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en vele anderen!

Hanne, Marthe en Klaasje maken releasedatum tweede K3 album bekend
06-08-2016 02:46:00

Hanne, Marthe en Klaasje zullen binnen een jaar na de release van hun allereerste album 10.000 luchtballonnen al met een tweede K3 album komen. Dat maakten de drie zangeressen vanavond bekend in de Radio 538 Frank en Vrijdagshow die werd uitgezonden vanaf het jacht van Gert Verhulst in Antwerpen. Het tweede album van Hanne, Marthe en Klaasje zal worden uitgebracht op 10 november 2016. Net als hun succesvolle debuutalbum, zal dit een dubbel-cd worden met 12 nieuwe en 12 ‘best of K3’ hits. 

Zondag 7 augustus special over Frank van Etten op TV Oranje
05-08-2016 14:13:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.  Frank van EttenZondag 7 augustus zie je een special over Frank van Etten, die thuis in Sint Anthonis vertelt over zijn turbulente leven en carrière. 

Danny Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-08-2016 14:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 augustus is dat ‘Helemaal’, de nieuwe single van Danny Froger. Na een paar jaar met zijn vrienden Danny Nicolai en Wesley Klein op te hebben getreden onder de naam Gents, komt Danny nu met een solosingle. Het is een vrolijk zomerliedje waar je bijna niet stil op kan blijven staan. Het is bovendien duidelijk dat Danny de Nederlandstalige muziek met de paplepel ingegoten heeft gekregen, want deze plaat klinkt erg overtuigend! 

Mart Hoogkamer tekent bij Sony Music Nederland
05-08-2016 00:00:00

Holland’s Got Talent finalist Mart Hoogkamer maakte veel indruk bij het Nederlandse publiek en de jury van het programma met een duet met Willy Alberti. Apetrots was hij en men sprak lovend over de snik in zijn stem, voornamelijk omdat Mart pas 18 jaar is. Sony Music Nederland is trots Mart Hoogkamer te mogen toevoegen aan het artiesten roster. De eerste single van Mart bij Sony Music is een duet met Willeke Alberti en zal begin september uitkomen. 

 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl