RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Oude hit van Tom Jones in nieuw vaatje gegoten door Jurjen Kers
25-10-2016 11:26:00

Volkszanger Jurjen Kers, onlangs 29 geworden trouwens, lanceert met ’Als dromen echt bestaan’ alweer zijn vierde single sinds dat hij in 2011 debuteerde op de plaat. De in Maarssen geboren Jurjen is al sinds zijn jeugdjaren groot muziekliefhebber. Van plaatjes draaien op een schoolfeest naar een eigen drive-in-show. Samen met Dj Jean draaien in Turkije en zodra hij de techniek in z’n vingers had werd hij de vaste geluidsman van zanger Jeroen Claase. Inmiddels heeft Jurjen op tal van grote evenementen gezongen want hij is een echte allrounder gebleken.  

Joop Vrolijk steekt 'Maria Hé' in nieuw jasje
25-10-2016 11:16:00

Joop Vrolijk zingt al jaren tijdens zijn optredens de cover versie van het door John Spencer geschreven en geproduceerde nummer 'Maria Hé'. Zijn fans zeiden steeds: 'je moet het nummer in een nieuw jasje steken'. Daar heeft hij wel een tijdje over na moeten denken om dit te realiseren. Toen Joop in contact kwam met producer Marco Luesink waren de eerste stenen al gelegd. Ze zijn direct begonnen in de studio en zijn zeer tevreden over het resultaat.  De single verschijnt op het Zwart Wit label. 

'Acoustic Christmas Volume 2' van de 3JS bevat tien Engelstalige tracks
25-10-2016 10:47:00

Gistermiddag hebben de 3JS via een Facebook livestream laten weten dat op 25 november ‘ Acoustic Christmas Volume 2’  verschijnt. De eerste single van het album, getiteld Spirit of Christmas, is een samenwerking met zangeres Elske DeWall en verschijnt op vrijdag 11 november. Op het album staan tien Engelstalige tracks in een country/folk-stijl waarvan er zeven door de 3JS zelf geschreven werden. Eind 2013 kwamen de drie troubadours op het idee voor een theatershow waarin ze hun visie op een echt intiem kerstconcert wilden laten zien en horen. 

Marlane stelt de lach centraal in haar nieuwe single
24-10-2016 19:35:00

Glimlachen roept meestal een positief gevoel op bij mensen waar je tegen lacht. Het is een uiting van blijdschap, opluchting en kan verzachtend werken bij spanning. Belgisch onderzoek heeft uitgewezen dat we gemiddeld 20x per dag glimlachen of luid lachen. Lachen doet goed, ontspant lichaam en geest, en geeft een bevrijdend gevoel.  Reden genoeg voor Marlane om de lach centraal te stellen in een lied. ”Lach en Leef” is de titel van haar nieuwe single”. De muziek is van Miahel Hercog en de tekst is geschreven door Stan van den Dobbelsteen en Marlane.

Monica West laat zich inspireren door Kenny Rogers
24-10-2016 16:39:00

De éénmalige komst naar Nederland in november van countrygigant Kenny Rogers heeft Monica West geïnspireerd een tekst te schrijven op één van zijn grootste hits. Het is daarmee dan ook een typisch Monica West liedje geworden, Nederlandstalige country met een mooi verhaal, getiteld “Maribelle”. De fans van deze Drentse zangeres uit Zuidlaren komen met deze nieuwe single dan ook volledig aan hun trekken. De videoclip werd opgenomen in het tot countrycafé omgetoverde gastvrije café Bolle Ruud te Stadskanaal.

Christian Goossens covert Dennie Christian
24-10-2016 15:19:00

Afgelopen zaterdag presenteerde Christian Goossens z'n nieuwe single 'Ik wil jou'. Het betreft een cover van Dennie Christian welke oorspronkelijk werd geschreven en gecomponeerd door Emilel Hartkamp. De arrangeur van de nieuwe orkestband is Roy Otters van de New Wave Studio. De clip is eveneens geproduceerd door Roy Otters. Op korte termijn zal deze hoogstwaarschijnlijk te bewonderen zijn bij TV Oranje. Geperste exemplaren van de single zijn verkrijgbaar voor € 5.00, inclusief verzendkosten, via info@christian-goossens.nl 

Signeersessie René Froger bij de MediaMarkt in Apeldoorn
24-10-2016 11:37:00

Op vrijdag 4 november 2016 om 19:30 uur komt René Froger naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album ‘Dit is hoe het voelt’ te signeren. Uiteraard kunnen de fans van René ook met hem op de foto. Twee en half jaar na de release van zijn vorige album ‘Liefde Voor Muziek’ verschijnt op 4 november a.s. het nieuwe Nederlandstalige Rene Froger Album getiteld ‘Dit Is Hoe Het Voelt’! NRGY Music heeft in samenwerking met BMG Talpa Music een ‘writer’s camp’ georganiseerd waar een enorme oogst van nieuw Nederlandstalig repertoire uit is voortgekomen.

Ger Edwards lanceert EP met 4 nummers
24-10-2016 11:32:00

'De zon In jouw gezicht' is de tweede single van Ger Edwards. Componist/arrangeur Wim de Vries schreef de tekst op verzoek van Wally Mckey .'Zorg dat jezelf iets uitstraalt, sta er voor open, dan straalt de zon in jouw gezicht' is dan ook de strekking van het geheel. De tweede track 'Zing je lied', is geschreven door kleinkunstzanger Elibert Maathuis. De basgitaar werd gespeeld door Raphael Hermans (kleinzoon van Toon). Frank Stukker op gitaar en Dave van Beek drums. De twee laatste waren beiden voorheen bij Acda & de Munnik.

Cabaretière en zangeres Karin Bloemen krijgt Gouden Genesius Penning 2016
24-10-2016 10:35:00

Cabaretière en zangeres Karin Bloemen is dit jaar de winnaar van de Gouden Genesius Penning. Dat maakt Stichting Tekstpierement bekend. De Penning wordt ieder jaar uitgereikt aan een podiumkunstenaar met uitzonderelijke talenten. De Gouden Genesius Penning is in 2015 in het leven geroepen om het werk van theaterpersoonlijkheid Jos Brink te eren. Hij kreeg de originele Genesius Penning die Wim Sonneveld jaren heeft gedragen nadat hij deze op zijn beurt van Hollywood acteur Fred Astaire ontving.  

‘Ik ben de mooiste’….feestelijke Tiroler single van Argo
23-10-2016 19:14:00

Nadat de Vlaamse zanger Argo in 2015 zijn eerste Nederlandstalige single ‘Besta jij wel echt’ lanceerde komt er nu een vervolg. Samen met producer heeft Frank te Hennepe van FH-Produkties gekozen voor het feestelijke Tiroler nummer ‘Ik ben de mooiste’. De tekst hiervan heeft de Argo zelf geschreven.  Ondertussen zijn er al een 9-tal liedjes opgenomen die volgend jaar op een album geplaatst gaan worden. Argo werd geboren in 1972 en was één van de muzikale talenten in de familie. 

Gavin Ketting opkomend talent of verborgen talent
23-10-2016 18:40:00

Singer & Songwritter Gavin Ketting is 40 lentes jong woonachtig in het rustige Noord-Hollandse Wieringerwaard. Van huis uit is Gavin singer songwritter en schrijft en arrangeert dan ook al de nodige jaren zijn eigen liedjes. Ook is hij niet vies van een cover, maar dan wel geheel op zijn eigen manier en met zijn eigen sound daarin verwerkt om het toch een beetje het eigen gevoel en sound te geven. Gavin zijn eigen liedjes bestaan uit het leven gegrepen teksten en/of gebeurtenissen met soms een diepe boodschap erin verwerkt. 

Volkszanger Frank van Etten gaat 31 gezinnen gelukkig maken
23-10-2016 14:05:00

Frank van Etten gaat van 1 november tot 1 december 31 gezinnen gelukkig maken. De volkszanger die zelf alle kanten van het leven kent gaat 31 dagen lang door het land om de minder bedeelde mensen te steunen. Dit door middel van een pakket met allerlei lekkernijen voor de december maand. 'Velen zijn gelukkig en leven zonder zorgen, maar een grote groep mensen hebben veel zorgen. Het is onmogelijk voor mij alleen om iedereen te kunnen laten lachen, maar ik hoop met dit gebaar dat er meer mensen zullen zijn die daaraan gaan denken' laat Frank weten. 

Win een luxe arrangement voor John de Bever
23-10-2016 12:15:00

De populaire volkszanger John de Bever, bekend van de hit 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, presenteert zaterdagavond 5 november voor de zevende keer zijn V.I.P. DinnerShow in het Gala-Paviljoen van De Collse Hoeve te Nuenen. Hierbij wordt opgetreden door de beste artiesten en zelf treedt John op met een live band! De V.I.P. DinnerShow van John de Bever is inmiddels geheel uitverkocht, maar ter afsluiting van ons jubileumjaar mag TV Oranje nog een luxe arrangement voor 2 personen verloten.

Zondag 23 oktober special over Ben Cramer op TV Oranje
22-10-2016 12:00:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 23 oktober zie je een special over Ben Cramer. In zijn prachtige tuin in Baarn vertelt hij waarom aan het begin van zijn carrière zijn achternaam werd gewijzigd van Kramer naar Cramer. Een overbodige actie, zo bleek later. 

Vrijkaarten voor Koos Alberts Awards
22-10-2016 11:46:00

Op zondag 13 november zullen in de A9 Studios in Uitgeest voor de tweede keer de Koos Alberts Awards worden uitgereikt. Genomineerd hiervoor zijn enkele landelijk bekende artiesten die het afgelopen jaar een opvallende muzikale prestatie hebben geleverd. Bovendien zijn per provincie een aantal opkomende talenten genomineerd, die eveneens kans maken op een Award. Het publiek mag op dit moment via internet een stem uitbrengen. Tijdens de feestelijke Award Show worden de landelijke en provinciale winnaars bekendgemaakt. 

Talent 'in de dop' Jordy Carrero neemt i.s.m. Peter Koelewijn single op
22-10-2016 11:29:00

Het nieuwe jonge talent Jordy Carrero heeft in samenwerking met Peter Koelewijn een single opgenomen waar deze rage op een leuke manier wordt neergezet. Ze hebben het nummer 'Allemaal beestjes" in een nieuw jasje gestoken compleet met videoclip. Peter en Jordy hebben elkaar afgelopen zomer ontmoet bij de zoals ze het noemen Parkiesconcerten. Daar heeft Jordy een leuk gesprek gehad met Peter. Vanuit hier deze single en videoclip. 

Een heleboel Lola's spelen hoofdrol in nieuwe clip van de Gebroeders Ko
22-10-2016 11:13:00

De Gebroeders KO komen met een echt ouderwetse zelf geschreven 'Gebroeders Ko Knijter' die als titel 'Haar naam is Lola' heeft meegekregen. 'Daarbij is natuurlijk ook een geweldige clip is gemaakt waarin een heleboel Lola’s de hoofdrol spelen. Na 11 november 2016 gaan we tevens op zoek naar DE Lola van Nederland. Denk jij dat jij dat bent, hou dan de actie in de gaten en ga alvast op zoek naar de pruik en het shirt', aldus Ton en Gerard Koopmans. Meer info hierover is binnenkort te lezen op www.gebroedersko.nl 

Duits Goud voor Jan Smit
22-10-2016 11:08:00

Gisteravond tijdens de gloednieuwe Duitse TV show 'SchlagerBooom' werd KLUBBB3 -het schlagertrio waar Jan deel van uit maakt- verrast met een gouden award voor meer dan 100.000 verkochte exemplaren van hun debuutalbum 'Vorsicht Unzensiert'. Een prestatie die met recht uniek genoemd mag worden! Wat begon als een grap is inmiddels uitgegroeid tot een heuse mediahype. De mannen zelf kunnen het nog maar nauwelijks bevatten.

Voice winnares Maan gast bij Toppers 'Christmas Party Of The Year'
22-10-2016 00:13:00

Vorige week kondigden de Toppers een extra show aan op zaterdag 10 december omdat de kaartverkoop voor 20 t/m 24 december zo voorspoedig verloopt. Nu laat de succesformatie weten dat naast O’G3NE, Lee Towers en Andre Hazes Jr. ook de winnares van The Voice of Holland MAAN gezellig het jubileum in kerstsfeer mee komt vieren. In december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks ‘Christmas party of the year’ in Rotterdam Ahoy. ‘

Clip 'Love boat baby' van K3 online
21-10-2016 18:31:00

'Love Boat Baby' is de derde single uit het nieuwe album Ushuaia, dat op 10 november 2016 uitkomt. Op het album staan onder andere de zomersingle Ushuaia en de titelsong van Iedereen K3, het nieuwe programma dat sinds deze week van maandag tot en met vrijdag rond 7.50 uur is te zien bij NPO Zappelin op 3. De videoclip van Love Boat Baby werd opgenomen op een oude legerbasis. Studio 100 ging voor de opnames van deze K3 clip op zoek naar figuranten van alle leeftijden.

Henk Harders lanceert 'Zeg ken ik jou niet ergens van'
21-10-2016 17:00:00

Met “Zeg Ken Ik Jou Niet Ergens Van” meldt de uit Stadskanaal afkomstige zanger Henk Harders zich terug met een vrolijke single. Hiermee kan Henk een nieuwe plaat toevoegen aan zijn inmiddels toch wel indrukwekkende lijstje van successen. Eerder wist Henk met singles zoals “Mary Jane”, “Als De Sterren Weer Gaan Stralen”, “Geef Jouw Hart Aan Mij” en “Zie Hoe Mooi Het Leven Is (Hee-Ee-Jo)” al flinke airplayhits te scoren in Nederland en Vlaanderen. Hierdoor heeft Henk een goed gevulde agenda.

René Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
21-10-2016 16:36:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 24 oktober is dat ‘Als jij me lief hebt’, de nieuwe single van René Froger. De tekst van deze popballade werd geschreven door Bram Koning en Chiel Ottink (Thomas Berge). Edwin van Hoevelaak tekende voor de rijk georkestreerde productie. Het emotionele en meeslepende nummer is een overtuigende voorbode van het nieuwe album van René Froger, dat vrijdag 4 november zal verschijnen. Volgens René wordt dat album ‘zijn meest persoonlijke ooit’. 

Renée van Wegberg en Brigitte Heitzer nemen zangtalent bij de hand
21-10-2016 16:22:00

Nederlands zangtalent krijgt de kans om met grote musicalnamen als Renée van Wegberg en Brigitte Heitzer te werken. Musical 2.0 organiseert namelijk deze herfst twee workshopmiddagen in Amsterdam, waar de talenten hun stem verder kunnen ontwikkelen onder professionele begeleiding. Volgend theaterseizoen speelt Renée van Wegberg de hoofdrol in de musical over Liesbeth List, maar dit seizoen geeft ze op zondag 13 november eerst nog twee zangworkshops. De middag wordt opgedeeld in een ‘Workshop Zangtechniek’ en een ‘Workshop Zang’.

Nelis Heesbeen na enkele jaren van afwezigheid weer terug met nieuwe single
21-10-2016 12:25:00

Het was jaren stil rondom de Zaltbommelse zanger Nelis Heesbeen. In 2004 verscheen zijn eerste album “Het Leven Is Te Mooi” en zijn tweede album “Dans Met Mij” verscheen in 2006, en er verschenen singles zoals “La Luna Amore”, “Dans Met Mij” (geschreven door de zanger Antonio Holsken) en “Meisjes Overal Meisjes”. Na de release van de single “Jiju Hebt Het Helemaal” volgde een rustige periode. Dankzij de hulp van zijn achterneef Henk Damen kwam Nelis onlangs in contact met producer Frank Verkooyen.

Vinzzent geniet van ‘Alle Kleine Dingen’
21-10-2016 12:17:00

Vandaag verschijnt de nieuwe single van Vinzzent getiteld ‘Alle Kleine Dingen’. Samen met Jaap Kwakman en Jan Dulles (3J’S) schreef hij het nummer wat resulteerde in een ontzettend leuke samenwerking. De laatste maanden stonden vooral in het teken van de komst van zijn zoontje Vince waardoor hij letterlijk en figuurlijk genoot van alle kleine dingen. Het is een enorme verrijking en een nieuwe fase in zijn leven. ‘Alle Kleine Dingen’  is het startpunt van een aantal mooie plannen voor het komende jaar.

'Droog mijn tranen'....nieuwe single van Eveline Cannoot
21-10-2016 12:10:00

‘Life is a rollercoaster’ zong haar jeugdidool Ronan Keating, maar de song is voor zangeres en presentatrice Eveline Cannoot nog steeds brandend actueel. Ze is een creatieve duizendpoot die met massa’s positieve energie in het leven staat. Meer dan een miljoen kijkers zien haar bijna dagelijks aan het werk op MENT TV. “Ik voel mij daar helemaal in mijn sas. Ik vind het heerlijk om de muziek aan te kondigen van mijn collega-artiesten en om leuke praatgasten te verwelkomen in de studio. Dit is echt helemaal mijn ding”, zegt ze enthousiast. 

‘2 Kleine Kleutertjes’ Deel 2 van Jan en Monique Smit verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
21-10-2016 12:01:00

Jan en Monique Smit introduceren vandaag het tweede deel van de succesvolle ‘2 kleine kleutertjes’ serie. Dit boek en cd is niet alleen een vervolg op het succes van de ‘2 kleine kleutertjes’ serie maar ook een uniek vernieuwend product waarbij de focus nog meer ligt op de ontwikkeling van het kind. Het boek bestaat uit 15 nieuwe liedjes met bijbehorende lyrics & artwork.  Naast het muzikale aspect kan in dit deel ook weer volop genoten worden van de visuals en kan elk liedje natuurlijk uit volle borst worden meegezongen.

Imca Marina eert oude liefde met 'De Wals van de Liefde'
21-10-2016 11:56:00

Imca Marina, icoon van de Nederlandstalige muziek, komt dit keer met een bijzonder persoonlijke single over een verloren liefde. De tekst was ruim dertien jaar verloren, maar tijdens haar verhuizing hervond zangeres dit lied wat haar blijft raken. Het verhaal achter de single vertelt Imca in haar eigen woorden: ‘Toen ik 22 was werkte ik als zangeres met allerlei orkesten live bij de Ruteck's Tearooms. In Utrecht werkte ik met een Duits orkest. Daar leerde ik toen een Oostenrijkse trompettist en bügel speler kennen, Rolf.

Yosee slaat nieuwe muzikale weg in met 'Eindeloos'
21-10-2016 03:53:00

Met “Eindeloos” levert de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee een zeer verrassende single af. Hiermee slaat ze een nieuwe richting in en luidt Yosee een nieuwe fase in haar carrière in. De productie lag in vertrouwde handen van Mario Veltman, die in het verleden al verantwoordelijk was voor vele succesvolle liedjes van Yosee. De tekst van “Eindeloos” schreef Yosee zelf. De carrière van Yosee zit al enkele jaren in de lift. Ze scoorde met liedjes als "Ik Zie Weer Pretjes In Je Ogen", "1000 Dromen Ver", "Amore Mio" en “Al Die Lange Nachten”. 

Thrillermusical Vals nu in het theater
20-10-2016 19:17:00

Theaterproducenten DommelGraaf en Michiel Morssinkhof presenteren de thrillermusical Vals, live in het theater. Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, de succesvolste young adult-schrijver van Nederland. Zij won maar liefst 4 keer de Prijs van de Jonge Jury, onder andere met Vals. De spannende thrillermusical Vals is gemaakt door het team van BOY 7 - Live on stage en geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Te zien van oktober 2016 tot en met februari 2017 in de Nederlandse theaters. Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen.  Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Ze doen er eerst een beetje lacherig over, maar dan verdwijnt één van de vriendinnen opeens na een ruzie. 

'20 jaar duetten met Jan’ van Jan Smit binnenkort tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat
20-10-2016 16:55:00

Een exclusief album van Jan Smit is van maandag 24 oktober t/m zondag 6 november 2016 verkrijgbaar bij alle Kruidvat-winkels en online in Nederland. Bij aankoop van twee Unilever producten van merken zoals Dove, Andrélon en Axe, ontvangen klanten van Kruidvat het album ‘20 jaar duetten met Jan’ gratis. 2016 is een belangrijk jaar voor Jan Smit, dit jaar viert hij zijn 20-jarig jubileum. Elke 20e van de maand bracht Jan een nieuwe single uit en op 20 september lanceerde hij zijn langverwachte gloednieuwe album getiteld ‘20’. 

Sandra Timmerman verrast met levenslied
20-10-2016 16:43:00

Zangeres Sandra Timmerman verrast met eerste eigen levenslied 'Ik moet je laten gaan'. Levensliedschrijver Henny Thijssen schreef een prachtig lied voor de dochter van het legendarische duo Gert & Hermien. 'Na een jarenlange muzikale ontdekkingstocht en mooie ervaringen was het eigenlijk een idee van mijn kinderen om een Nederlandstalige single uit te brengen. Sandra presenteert haar single tijdens de jubileumshow van Henk Wijngaard. De reacties zijn nu al overweldigend. 

Terry West Productions presenteert Grace & Lieke
20-10-2016 16:37:00

Na lang aandringen is er een speciale editie uitgekomen van het lied ‘Mag ik dan bij jou’ uit de studio van Terry West Productions. Lieke Schuiling wilde dolgraag een single opnemen en kwam via het duo Otto & Henk in contact met producer Terry West. De heren Otto Roona en Henk Stoelwinder hadden tijdens de besprekingen van hun eigen plannen een orkestband gehoord van het overbekende nummer waarover beide enthousiast raakten. Dit was een uitvoering van het nummer dat gehoord moest worden!! 

Persoonlijk liedje over Geraldo's zoon groeit uit tot single
20-10-2016 16:25:00

Het begon vanuit het concept 'Persoonlijkliedje.nl' van Frank van Etten. 'Ik wilde een liedje over de geboorte van mijn zoon. Frank zei misschien is het leuker om het zelf te gaan zingen.' De reacties van mijn familie waren zo goed, dat er nu zelfs een single en videoclip is. 'Wat is er mooier, dan dat Opa Geraldo later aan zijn kindkinderen kan laten zien, dit was je vader als baby. Het is nog een mooi nummer geworden ook', alsdus Frank van Etten. De single is getiteld 'Mijn Zoon (Mijn Wonderkind)' en de tekst is herkenbaar voor bijna elke ouder.

Zangeres Mieke Telkamp op 82 jarige leeftijd overleden
20-10-2016 13:05:00

Het management van Mieke Telkamp laat weten dat de zangeres in de nacht van woensdag op donderdag in haar woonplaats Zeist overleden. Mieke is 82 jaar geworden. Volgens Bart Peeters, de manager van Anneke en Mieke, is met het overlijden van Telkamp 'niet alleen een groot artiest, maar ook een groot mens ons ontvallen'. Ze is rustig ingeslapen met haar familie om haar heen. Het afscheid vindt plaats in besloten kring. Mieke Telkamp,( Maria Berendina Johanna Telgenkamp), werd op 14 juni 1934 geboren in Oldenzaal.

Feestduo Tsjonge-jonge lanceert 'Ons Brabant'
20-10-2016 12:33:00

Het steeds bekender wordende Feestduo Tsjonge-jonge heeft de afgelopen maanden intensief gewerkt aan hun nieuwe single 'Ons Brabant'. Na enkele puur carnavalsnummers hebben ze nu een feestnummer welke het hele jaar toepasbaar is. Samen met Robert Janssen en Ronald Moonen hebben ze een Brabants feestnummer in elkaar gezet, welke door studio Difference op de plaat is gezet . Het is de bedoeling dat elke Brabander 'Ons Brabant' straks mee kan zingen.Feestduo Tsjonge-jonge bestaat uit Edwin Smits en Peter Smits.

Nieuwe single van Jeffrey Peters is lekker vlot en bevat een vleugje country
19-10-2016 20:11:00

Jeffrey Peters die al vanaf zijn zesde levensjaar bezig is met muziek lanceert zijn nieuwe single 'Ben zo weer bij jou terug'. Hij ging als kleine jongen vaak met zijn vader mee naar optredens en repetities van zijn band. Daar is het allemaal mee begonnen. Een aantal jaren later speelde Jeffrey in de schoolband als bassist en zanger. Zo is Jeffrey zijn muzikale carrière begonnen. Het werd allemaal steeds professioneler en het smaakte naar meer.  Hij speelde onder andere in de  bands Spirit en in de Magic Show Band. 

Zang- en dansshow PrettyTalkz vanaf november te zien in de Nederlandse theaters
19-10-2016 16:56:00

Het is geen musical, geen Dance Dance Dance en ook niet The Voice Kids. Het is de nieuwe zang- en dansshow Pretty Talkz. Een ultieme mix van zang en dans op hoog niveau zorgt ervoor dat stilzitten niet meer mogelijk is. Een kleine groep getalenteerde tieners slepen je mee tijdens deze professionele en energieke uitvoering. Samen met de jonge, steengoede muzikanten van M&M Live Band worden snelle acts en een waterval van bekende en minder bekende popsongs neergezet.

Sidney Bischoff presenteert nieuwe single ‘ Trotse winnaars’ op 29 oktober in Schaijk
18-10-2016 20:36:00

Dat ‘het geluk’ soms in een klein hoekje zit ondervond Sidney Bischoff tijdens een bezoekje bij z’n producer Ger Oerlemans. Ger had een nummer op de plank liggen die eigenlijk bestemd was voor een andere artiest, maar die wilde hem niet zingen. Na het beluisteren gaf Sidney aan dat hij het zo’n mooi liedje vond welke hij graag op single wilde uitbrengen. Sidney’s platenbaas Bert Schenau van Storm Records was het helemaal met hem eens. Z’n reactie ‘Dit is echt fantastisch, dat brengen we uit’, klonk me als muziek in de oren’, vertelt de ras Amsterdamse volkszanger. ‘Trotse winnaars’  is geschreven door René Portegies. Hij was één van de vaste tekstschrijvers waar André mee samenwerkte. Hij was ook aanwezig in de studio tijdens het inzingen van ‘Trotse winnaars’. 

'Kind vermist'.....opmerkelijke nieuwe single van Ray Sanders
18-10-2016 20:30:00

Als zanger bouwt hij met zorg en de meest uiteenlopende liedjes zijn repertoire uit. Dat is ook nodig wil men in in dit vak een naam opbouwen. Geboren als Sander van Est op 30 juli 1973 werd al spoedig duidelijk dat zijn grote liefde de muziek zou worden. Al jong zong hij op allerlei feestjes en in familiekring en het was in 1997 dat hij aarzelend een bandje oprichtte met een paar bekenden van hem. De naam van het bandje? Innocent. Een formatie die, zoals Sander lachend zegt, ‘beroemd was in Kinderdijk en omgeving.’

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool