RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jack van Raamsdonk lanceert nieuwe single 'Lange hete nacht'
18-10-2016 20:11:00

Jack van Raamsdonk gaat al zo’n 40 jaar mee in het muziekvak. Als drummer en zanger scoorde hij menig hit en als producer, tekstschrijver en componist  gaf hij inmiddels al vele visitekaartjes af in muziekland. Bekend als solo artiest met een kleine 20 soloalbums op zijn naam, maar ook deel uitmakend van o.a. Exit, Het Woonwagen Duo en de Hollandio’s.  Naast de volkse muziek die hij al jaren zingt kwam Jack op het idee om terug te gaan naar hoe het ooit begon. Zo werd “Back To The Roots” een concept waar hij in iedere zaal en kleine kroegen avondvullend zijn liedjes zingt. 

Jubileum-theatershow van Ruby van Urk vol muziek, verhalen, foto’s en herinneringen
18-10-2016 19:52:00

En dan word je 40… De Noordwijkse zangeres Ruby van Urk zag het al een paar jaar aankomen en wil dit bijzondere jubeljaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan. 40, dat moet gevierd worden! Hoe? Ruby weet het wel! Met een jubileum-theatershow vol muziek, verhalen, foto’s en herinneringen over alles wat het pad naar de 40 ons zoal brengt. Ruby zingt op eigen wijze met haar prachtige stem liedjes over vriendschap,  Noordwijk,  liefdesgeluk en liefdesverdriet,  over moeder worden en kind zijn. Het wordt een feest van muzikale herkenning rond liedjes met een lach en een snik. Want zijn we niet allemaal op weg naar de 40 of verder..? Ruby van Urk is natuurlijk al lang geen onbekende meer. Als lid van ‘De Meiden’, maar ook solo, weet ze de laatste tijd zeer succesvolle singles te scoren met liedjes zoals “Kleur De Dag” en “Neem Me Mee”. 

Nieuwe single 'Heerlijke meid' is de voorloper van het tweede album van Crist Coppens
18-10-2016 19:42:00

Crist Coppens uit het Noord-Limburgse Horst is vast niet de enige zingende slager in ons land, maar waarschijnlijk wel de enige slager die Nederlandstalige nummers op de markt brengt. Hij komt uit een zeer muzikale familie waarin velen een instrument bespelen of zingen. Zijn vader en broers zaten bij de plaatselijke harmonie en dus sloot ook Crist zich in eerste instantie bij hen aan. Later gaat hij zingen bij een jongenskoor. Als hij jaren nadien een slagerij overneemt grijpt hij in zijn stamcafé wel eens naar de microfoon.

Dennie Christian 'Zingt De Grootste Duitse Schlagers Allertijden - Deel 2 nu te koop
18-10-2016 19:28:00

Het kon niet uitblijven…na het succesvolle 1e album waarop de enige echte Schlagerzanger Dennie Christian de grootste en bekendste Duitse schlagers zingt, is het deel 2 verkrijgbaar in de TV Oranje Shop.  Deel 2 bestaat wederom uit herkenbare top schlager songs, origineel in het Duits gezongen, waaronder 'Ich bin verliebt in die Liebe', 'Die rote Sonne von Barbados', 'Bianca', 'Der Junge mit der Mundharmonika', '' Mama' en 'Ein Mädchen für immer'.Het album is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak in de Rooftop Studios te Holten.

Is Ralph Leijendeckers de zanger van het nieuwe Limburgse volkslied?
17-10-2016 16:12:00

Het Waar in ‘t bronsgroen eikenhout is al sinds jaren het Limburgs volkslied. Het lied werd in 1909 geschreven en in 1939 tot volkslied verklaard. Er werd destijds bewust voor een Nederlandstalige tekst gekozen, om te laten zien dat Limburg, ondanks dat er destijds voornamelijk dialect, Duits en Frans werd gesproken, wel degelijk een deel van Nederland is. Ralph Leijendeckers doet met zijn nieuwe single een gooi naar een moderne variant van het Limburgs volkslied en dit keer in de volkstaal! Zijn nieuwe single Limburgers is gezongen in het Limburgs dialect.

Martien Buijks lanceert 'Rosalina'
17-10-2016 15:50:00

Op 16 oktober jl. is de vierde single van Martien Buijks officieel gepresenteerd in de ‘Smaakmaker’ in Raamsdonksveer. Er waren gastoptredens van Amanda Humme, Robby Lee, Marloes van Ham, Zeeg van Seben en vele anderen, mede waardoor iedereen kan terugkijken op een geslaagd evenement. Martien heeft lang uitgekeken naar de presentatie: “Gewoon gas geven en het publiek vermaken, maar ik was uiteraard wel nerveus wat iedereen van mijn nieuwe single ‘Rosalina’ zou gaan vinden”, zo licht Martien toe. 

Nieuwe single van Wesley Bronkhorst getiteld 'Jij begrijpt me' komt recht uit z'n hart
17-10-2016 11:37:00

Wie is de vrouw die Wesly Bronkhorst begrijpt en waar de zanger over zingt in zijn nieuwe single 'Je begrijpt me'. Het is alweer de derde single die de populaire zanger dit jaar uitbrengt. Deze keer geen uptempo nummer, maar een power ballade die recht uit zijn hart komt en waarbij iedere zin Wesly op het lijf geschreven is. Een prachtige melodie met een zelf geschreven tekst waar iedereen wel iets van zichzelf in herkend, zeker Wesly Bronkhorst op dit moment. 'In dit nummer beschrijf ik precies hoe ik me op dit moment voel.....

Adri-Jan Hoes reikt Gouden- en Million Award uit aan Henk Wijngaard
16-10-2016 22:42:00

70 jaar jong, 50 jaar getrouwd met zijn Trijntje en ook nog eens 40 jaar zanger dat kan alleen maar Henk Wijngaard zijn, dus is er een dubbelaar uitgebracht door Telstar met 48 denderende hits voor onderweg en ontving Henk voor de verkoop van meer dan 15.000 exemplaren van "Zolang de motor draait" een Golden Telstar Award.

Roy Otters zingt over het 'Leven'
16-10-2016 17:12:00

Roy Otters, een man die meer dan 30 jaar in het vak zit, leeft van de muziek. Na een tijdje druk geweest te zijn voor andere artiesten met zijn eigen studio is het eindelijk weer zover dat Roy met een nieuwe single komt. De opname, productie en clip hebben zeker meer dan 2 maanden in beslag genomen. Nadat Roy de muziek klaar had was het zoeken naar een tekst en die is er ook gekomen. Na veel tegenslagen die tegelijkertijd op zijn dak kwamen bedacht hij de titel 'Leven'. De titel en tekst duiden er op dat ook al zit alles tegen, elke dag opnieuw begint.

Burdy laat je zeven dagen muzikaal genieten van het weekend
16-10-2016 16:47:00

Een nuchtere Groninger met een denderend repertoire staat bekend als 'Het feestbeest oet Grunnen'. Burdy maakt er met zijn eigenzinnige act altijd en overal een geweldig feest van. Eenmaal op de bühne blijkt Burdy een geboren entertainer en brengt hij zijn publiek muzikaal onder hypnose. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en waar hij dan ook komt staat Burdy garant voor een geweldig feest. Met zijn eigen geschreven teksten raakt Burdy de mensen diep van binnen en geeft hij hun muzikaal steun met zijn vrolijke en opgewekte liedjes.

Like TV Oranje op Facebook en win het album 'Geluk, Hoop & Liefde' van Frans Bauer
16-10-2016 13:22:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.900 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 16.000 likes bereiken, gaan we het nieuwe album van Frans Bauer verloten. Met 'Geluk, Hoop & Liefde' keert de populaire volkszanger en tv-presentator terug naar zijn grote liefde: het levenslied. 

Chris Haverman brengt vlotte single 'Dit is het leven'
15-10-2016 17:33:00

2015 was een prachtjaar voor jong talent. En zo was daar ineens, zonder enige waarschuwing, zelfs zonder talentshow van RTL4 of SBS6, Chris Haverman. Een jongeman uit Raalte, wiens zuster en zwager al regelmatig op het podium te vinden waren, maar die zelf eigenlijk meer vanuit de coulissen meekeek. Toch begon het bij Chris te borrelen en eigenlijk met een grap, zong hij een liedje in de studio van producer Manfred Jongenelis en die hoorde gelijk het talent van deze vlotte knul.

Chris de Roo fanclub opgericht
15-10-2016 17:08:00

Onlangs is Chris de Roo met een bus vol fans afgereisd naar het reality-tv programma Utopia, omdat het programma 1000 dagen bestond. Tijdens de busreis naar Utopia bleek dat Chris volop fans had. Helaas was er geen fanclub meer. Deze was jaren geleden van het een op het andere moment door omstandigheden gestopt. Al tijdens de reis bleken fans behoefte te hebben aan een fanclub. Deze Emmense spontane, enthousiaste, sympathieke, altijd vrolijke, maar vooral lieve zanger, die altijd tijd neemt voor zijn fans, verdient een fanclub. Een viertal fans namen het besluit om het touw te trekken voor een nieuwe fanclub. De taak als voorzitter wordt ingevuld door Mia Barenkamp. Francisca Kuiper is verantwoordelijk voor de reactie en de website. Kelia Uchoa is penningmeester en Margriet Haak verzorgt het secretariaat. Ook Chris zelf maakt deel uit van het bestuur als bestuurslid. 

Carlos Donkers laat weer van zich horen
14-10-2016 19:28:00

We hebben er even op moeten wachten maar dit blijkt de moeite waard te zijn geweest. De uit Brabant  afkomstige zanger Carlos Donkers laat weer van zich horen, en hoe! Met zijn geweldige nieuwe single ‘Hou zo van jou’, geschreven door M. Meesters, neemt hij je mee in Mexicaanse sferen en brengt je in extase met zijn mooie heldere stemgeluid. De clip alsmede de studio-opname is verzorgd door GK Production Echt. Wederom een nieuw hoogtepunt in de muzikale carrière van Carlos Donkers.

Anita en Ed lanceren 'Hé ouwe gek'
14-10-2016 18:02:00

Op 30 april 2016 was het precies 40 jaar geleden dat Ed zijn eerste optreden had als toetsenist samen met Gerrie Paulusse als formatie De Edger Boys. Enige tijd later werd de band aangevuld met Anita en zodoende heette de formatie vanaf die tijd Anita en de Edger Boys. Naar aanleiding van dit jubileum is er een album uitgekomen van het tegenwoordige duo Anita en Ed getiteld: 'Nog lang niet klaar!' De single 'Roze Suikerspin' van dit album heeft het erg goed gedaan. Na de drukke zomermaanden is het tijd om een volgende single van het gevarieerde album uit te brengen. 

Zondag 16 oktober special over John Enter op TV Oranje
14-10-2016 17:48:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 16 oktober zie je een special over John Enter. De Twentse zanger, die zijn artiestennaam ontleende aan zijn woonplaats, leidt TV Oranje rond door zijn woning. 

Frans Bauer verslaat Justin Bieber
14-10-2016 17:32:00

Vorige week verscheen het nieuwe album van Frans Bauer, ‘Geluk, Hoop & Liefde’, waarmee hij weer terugkeert naar het levenslied. Het album komt vandaag binnen op de eerste plaats in de GfK Dutch Album Top 100 en Frans verslaat daarmee wereldster Justin Bieber, die op de tweede plaats staat. Het is het 15e album van Frans Bauer dat de nummer 1 positie weet te behalen en het vierde album op rij dat door Frans in samenwerking met Laurens van Wessel is geschreven en geproduceerd. De goedlachse Brabander is erg blij met de nummer één notering voor dit album. 

Maak een Showflitsopname bij TV Oranje
14-10-2016 17:21:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. 

Edsilia Rombley viert 20-jarig jubileum in Koninklijk Theater Carré
14-10-2016 14:22:00

Als klein meisje droomde ze er al van. In de spotlight staan van het mooiste en grootste theater van Nederland. En op vrijdag 12 mei 2017 is het zover. Dan viert Edsilia Rombley haar 20-jarige jubileum in stijl met een eigen show in Koninklijk Theater Carré. Edsilia: “Ik vind het zo bijzonder. Juist in Carré, waar ik ademloos naar anderen heb gekeken, waar mijn liefde voor theater begon en ik keer op keer geïnspireerd raakte, mag ik alles wat ik heb meegemaakt de afgelopen 20 jaar, samenbrengen in een eigen show.

Tweede single voor Jordi Weijer een feit
14-10-2016 14:14:00

De jeugdige Groninger zanger Jordi Weijer heeft zijn tweede single uitgebracht. Zijn debuutsingle "Jij bent mijn droom" is op 3 juli 2015 officieel gelanceerd, en in navolging daarvan is nu “Jij bent het meisje uit mijn dromen” uitgekomen. Jordi, een gewone jongen uit de provincie Groningen,  heeft de leeftijd van 22 jaar en had de muziek al in het bloed voordat hij werd geboren. Eigenlijk is zijn hele familie muzikaal dus erg vreemd is het allemaal niet. Bij toeval ontdekte de in Nederland en Belgie bekende Groninger zanger Wim Schurer zijn zangkwaliteiten.

Jaman heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
14-10-2016 13:59:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 17 oktober is dat ‘Blijf bij mij de hele nacht’, de nieuwe single van Jaman. De Overijsselse zanger heeft opnieuw zijn voorliefde voor reggae weten aan te wenden om een uiterst aanstekelijk liedje te maken. Twee jaar geleden maakte hij al de hit ‘Samen dansen op de reggae beat’ en ook nu heeft hij het Nederlandstalige repertoire uiterst effectief weten te combineren met het exotische reggaegeluid. De videoclip, die samen met een paar reggaemuzikanten werd opgenomen, is een week lang extra vaak te zien.

'Eens' nieuwe single van Duo Espada
14-10-2016 12:17:00

Duo Espada brengt eens in de één á twee jaar een nieuwe single uit. De nieuwe single ‘Eens’ heeft een schlager-insteek. Dit is nieuw voor het duo dat al jaren bezig is en af en toe optreedt. Duo Espada bestaat uit Henk en Siska. Siska heeft destijds een hit gehad met ‘Zilveren ster’ en is later bij Espada gekomen. Vanaf 1979 is Henk al nauw betrokken geweest bij Espada als drummer. Sinds zij samen optreden, heten de formatie Duo Espada. In deze samenstelling hebben ze al diverse nummers uitgebracht. 

Album ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
14-10-2016 12:08:00

Vanaf vandaag is het nieuwe Sinterklaas album ‘Sinterklaas is in het land’ van Monique Smit verkrijgbaar in de TV Oranje Shop. ‘Sinterklaas is in het land’ is een modern Sinterklaas album met teksten en muziek van deze tijd. Het album bevat 14 traditionele liedjes met geactualiseerde teksten inclusief een extra track, namelijk een duet met Jan Smit! Zo staan er onder andere titels op als 'Hoor Wie Klopt Daar Kinderen' en ‘Zie de maan schijnt door de bomen', klassiekers met een moderne twist, uitgevoerd door Monique Smit.

Extra jubileumshow Toppers in Concert op 10 december 2016
14-10-2016 01:50:00

De ticketverkoop voor de jubileumconcerten van Toppers in Concert 'Christmas Party of the Year' van 20 t/m 24 december in Ahoy Rotterdam loopt fantastisch. Op veler verzoek wordt er nog een extra zesde show toegevoegd en wel op zaterdag 10 december 2016.In december vieren de Toppers op grootse wijze hun 12,5 jarig jubileum met de concertreeks 'Christmas party of the year'. Niet zoals gebruikelijk in mei in het stadion Amsterdam ArenA maar in de intimiteit van Rotterdam Ahoy. Het ultieme 'over de top' kerstfeest in een zeer bijzonder decor. Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke winterse sfeer!  Gastoptredens zijn er o.a. van de golden voices O'G3NE, Lee Towers en André Hazes JR. 

Wegens groot succes extra concert van jubileumeditie Holland Zingt Hazes
13-10-2016 15:15:00

De tickets van Holland Zingt Hazes gaan als warme broodjes over de toonbank. Het gaat zelfs zo goed, dat het concert op zaterdag 25 maart al volledig is uitverkocht! Vandaag maakt producent LiveLane dan ook bekend dat zij door de aanhoudende vraag naar concertkaartjes heeft besloten een extra concert van Holland Zingt Hazes te brengen. Dit extra concert vindt plaats op zaterdag 18 maart 2017 in de Ziggo Dome. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar op www.hollandzingthazes.nl. In maart 2017 opent de Ziggo Dome voor het vijfde jaar op rij haar deuren voor Nederlands grootste meezingspektakel: Holland Zingt Hazes. En het wordt spectaculairder dan ooit tevoren, want tijdens deze jubileumeditie staat naast Nederlands beste zangers en zangeressen ook een heus hologram van André Hazes op het Amsterdamse podium. 

Roberto van Baal verlengt de zomer met 'Als je lacht'
13-10-2016 12:43:00

Nu de zomer voorbij is, brengt Roberto van Baal een single met zomerse klanken. ‘Als je lacht’ moet de zomer verlengen, nu de vakantie net voorbij is en het weer kouder wordt. In de herfstperiode een zomerse single brengen is voor Roberto spannend. “Ik vind vooral de zomerse klanken heel gedurfd, juist nu de zomer voorbij is”, aldus de zanger. ‘Als je lacht’ is niet een single over de zomer, maar kan je wel het zomerse gevoel geven. “De mensen zijn weer aan het werk en het weer wordt weer slechter, met deze single verleng ik de zomer”, lacht Roberto. 

Gerry Holland doopt benefiet actie ‘Geen Cent Te Makken op’ om in stichting
13-10-2016 11:13:00

Al drie jaar lang is Gerry Holland het boegbeeld van de succesvolle benefiet actie ‘Geen Cent Te Makken’. Samen met een grote groep vrijwilligers en artiesten werd er geld ingezameld om voedselpakketten te kopen voor de minder bedeelden in Nederland. Op advies van Jolijn Knikman van WK Entertainment zijn er gesprekken gevoerd om het geheel om te dopen in een stichting. ‘Alles is inmiddels geregeld. De ‘Stichting Geen Cent Te Makken’ is een feit. De officiële opening vindt plaats op zondag 27 november 2016 bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. 

Rox van Driel geeft boodschap mee in haar nieuwe single ‘Het zijn die kleine dingen’
12-10-2016 14:41:00

Maak van het leven één groot feest. Dat is de boodschap die Rox van Driel meegeeft in haar nieuwe single ‘Het zijn die kleine dingen’. Het is volgens de blonde zangeres uit Tiel een nummer met een vrolijke insteek waarbij je tevens lekker op kunt dansen. ‘Dat vond ik eigenlijk ook wel erg belangrijk. Daarnaast denk ik dat de tekst bij veel mensen heel herkenbaar is. Als je kunt genieten van de kleine dingen in het leven, ben je een gelukkig mens. Ik geniet bijvoorbeeld al van een klein gebaar of een glimlach.

'Jij hebt veel meer dan andere vrouwen'....nieuwe single van Alwin
12-10-2016 14:39:00

Alwin timmert al jaren aan de weg als zanger - entertainer. Bij een optreden liep de 'zingende makelaar'  Emile Hartkamp tegen het lijf en zo was het eerste contact gelegd. Emile had het optreden opgeslagen en schreef en produceerde een nummer waarin de diverse aspecten van Alwin verwerkt zijn: Sympathie - Vrolijkheid- Uitstraling-Gedrevenheid en plezier! Want als er iemand is die plezier uitstraalt in zijn optredens en interactie met zijn publiek is dat Alwin. Een aantal weken geleden doken Alwin en Emile de studio in.

Evert Wolters blijft zich door ontwikkelen
12-10-2016 12:54:00

Evert Wolters brengt met regelmaat een single uit en maakt geleidelijke stappen in zijn zangcarrière. De volgende stap is de nieuwe single: ‘Wat je lief is’. Eind juni kwam ‘Een nieuwe liefde’ uit en nu, drie maanden later, is de opvolger daar. ‘Wat je lief is’ is net als de vorige single afkomstig van Evert zijn album ‘Vanuit mijn gevoel’. “Het nummer is afkomstig van mijn debuutalbum en hoe vaker ik het nummer luisterde, des te mooier ik het nummer vond. Ik vond het daarom echt single-waardig”, aldus de Drent. 

John Coenen & Vrun lanceren het Het Kleureleed
11-10-2016 19:21:00

Erwin, Huub Adriaens, Saskia Theunisz en Angelina Meijer komen samen met John Coenen bij elkaar en nemen “Het Kleureleed” op. Het is lied is bedacht door Jo Koopman, mede organisator van Huub feest Op Volle Toeren tijdens Oranje Zingt Zuid en op dit moment samen met Henk Westbroek en Raymond van Hoorn bezig een groot festival op te zetten met Tolerantie. Prominente namen als Jan van Zanen (Burgemeester Utrecht), Niels Walboomers (Managing Director Sony/ATV), Gijs Staverman en Wim van Limpt zitten hier in het comité van aanbeveling. 

Frank van Etten zingt sentimenteel lied met zoon Jamy
11-10-2016 19:15:00

Het allereerste optreden van de 14-jarige Jamy van Etten is binnenkort gelijk al voor een bomvolle zaal tijdens het concert van zijn vader 4 november a.s. in Helmond. De jeugdige zanger tekende onlangs een platendeal bij Rood Hit Blauw Produkties van Ronald Visch. Via dit label zullen van Jamy in elk geval 3 singles en een album gaan verschijnen. “Jamy geniet ervan en oefent veel”, volgens Frank. “Hij is nog jong en moet nog gewoon naar school. Ik ben echt super trots als vader, maar ook als liedjesmaker”, aldus de volkszanger, tekstschrijver en producer. 

Ronnie Ruysdael hot newsitem bij Lubach op Zondag, Omroep Gelderland en De Gelderlander
11-10-2016 15:06:00

"Facebook weigert nieuwe videoclip Ronnie Ruysdael wegens decolleté" Dit heeft het management van Ronnie Ruysdael onlangs bekend gemaakt. Het is zelfs zo’n hot newsitem, dat Lubach op Zondag, Omroep Gelderland en De Gelderlander uitgebreid aandacht aan het onderwerp geven: het censureren van Facebook! Op site van Lubach: "Dat Facebook zelf bepaalt wat je ziet in je eigen tijdlijn was al langer bekend. 

Kookboek van Guus ligt in de winkel
11-10-2016 12:52:00

Het kookboek dat Guus met vriend en sterrenchef Dick Middelweerd heeft gemaakt ligt vanaf vandaag in de winkels! Guus: “Eindelijk! We hebben hier met zoveel plezier aan gewerkt, dan is het heel fijn als je het resultaat in handen mag houden. We zijn er onwijs trots op. Koken is een grote hobby en het maken van dit boek was echt een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan. Het is een verzameling van alles dat we zelf het lekkerste vinden.” Dick Middelweerd: “Er zit een mooie balans in van gerechten die je snel op tafel hebt tot recepten waarmee je kan uitpakken als je gasten over de vloer krijgt. De gerechten van Guus staan inmiddels ook bij ons thuis op tafel en andersom, dat is precies de bedoeling van dit boek."

Mike van Dijk weer terug bij platenlabel Rood-Hit-Blauw
11-10-2016 01:22:00

Mike van Dijk tekent al ruim tien jaar voor de release van vele singles en albums. Wie Mike van Dijk aan het werk ziet en hoort, merkt snel op dat de in Twente woonachtige zanger naast zijn verzorgde voorkomen, een fijne sound en een prettige charme aan de dag weet te leggen tijdens zijn optredens. Na een kort uitstapje is Mike weer terug bij het platenlabel Rood-Hit-Blauw van Ronald Visch waarbij zijn nieuwe single ‘Donna Carmela Gonzales’ gereleased wordt. “Lieve muziekvrienden, dit is echt een heerlijk nummer, zo laat Mike weten.

Robin de Levita gaat samenwerken met Iris Hond voor vernieuwing in klassieke muziek
11-10-2016 00:19:00

Robin de Levita en Iris Hond gaan samenwerken om klassieke muziek op een vernieuwde manier bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. De samenwerking start met de komende theatertournee van Iris. Met deze tournee gaat voor haar een grote wens in vervulling. ‘Het werd tijd om mijn eigen muzikale verhalen te vertellen,’ zegt Iris Hond. ‘Met hoeveel passie en toewijding ik het bestaande klassieke repertoire ook uitvoerde, ik was nooit compleet gelukkig. Het schrijven en spelen van mijn eigen muziek geeft een voldoening zoals ik die nooit eerder heb ervaren.’ 

'Hartenstrijd' nieuwe single van Nick & Simon samen met Laura Beekman
10-10-2016 12:08:00

Vandaag 10 oktober verschijnt de nieuwe single van Nick & Simon, voor de gelegenheid samen met Laura Beekman, een zeer getalenteerde singer-songwriter en studente aan de Rockacademie in Tilburg. “Hartenstrijd” is  de titeltrack van de gelijknamige speelfilm die op 24 oktober in première gaat. Het aanstekelijke liedje is vanaf vandaag downloaden. Laura zal “Hartenstrijd” ook als gast samen met het duo ten gehore gaan brengen tijdens de vier feestelijke jubileumconcerten in Ahoy’ Rotterdam op 16, 17 en 18  december.

3FM Serious Request 2017 in Apeldoorn
10-10-2016 00:29:00

Het Glazen Huis staat in 2017 in de week voor kerst in Apeldoorn. NPO 3FM strijkt voor de veertiende editie van 3FM Serious Request neer in het hart van de Veluwe. Op NPO 3FM verraste 3FM dj Michiel Veenstra zojuist een trotse burgemeester van Apeldoorn met de komst van het Glazen Huis naar zijn stad in december 2017. Zendermanager Basyl de Groot: “Wat een heerlijk vooruitzicht dat we volgend jaar voor het eerst in de provincie Gelderland mogen logeren.

Lancering ‘Het Jaor Deur’ op 13 oktober in Assen
10-10-2016 00:08:00

Het kinderliedtiespakket ‘Het Jaor Deur’ (Met Drentse Kinderliedties) is klaar! Om dit te vieren, overhandigt de projectgroep het eerste pakket op donderdag 13 oktober a.s. om 12:30 uur samen met basisschoolkinderen aan gedeputeerde Cees Bijl. Deze feestelijke lancering zal plaatsvinden in het provinciehuis in Assen. Tevens is dit het startschot in de aanloop naar het kinderliedtiesfestival, dat later dit jaar op TV Drenthe wordt uitgezonden. Een aantal kinderen zal naast het aanbieden van het boek en twee cd’s één van de twintig nieuwe liedjes ten gehore brengen. Vanaf donderdag 13 oktober is het nieuwe kinderliedjespakket overal verkrijgbaar. Ouders, Sinterklaas, grootouders, de Kerstman, ooms en tantes, scholen, kunstinstellingen enz. kunnen kinderen een groot plezier doen met dit prachtige, eigentijdse muziekpakket. 

Lachen en meezingen bij muzikaal cabaret Enge Buren, RUK!
09-10-2016 11:17:00

Enge Buren brengt muzikaal cabaret. De 3 heren hebben alle grappen en grollen op een originele en uiterst creatieve manier in muziek, liedjes en acts vertaald. Hun programma bestaat uit komisch gearrangeerde covers, persiflages van bekende pophits tot zeer sprekende eigen nummers. Van hilarisch tot ontroerend. Allerlei verschillende muziekstijlen worden gebruikt. Met hun 3 goede zangstemmen maken ze van elke voorstelling een uiterst gevarieerde en vermakelijke show. Een feest der herkenning, aangevuld met verrassende wendingen. Met aanstekelijk enthousiasme en overduidelijk spelplezier, bespeelt Enge Buren, met een karrenvracht aan muziekinstrumenten, het publiek.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool