RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single van Jesse heeft grote hitpotentie
30-09-2016 17:15:00

Vorig aar scoorde de Brabantse zanger Jesse nog een gigantische hit in België in duet met Bobby Prins met de hitsingle “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”. Sinds die tijd heeft hij samen met roducer/tekstschrijver André Kooiman hard gewerkt in de studio aan nieuw materiaal. De nieuwe single “Ik heb het altijd al geweten” is het eerste resultaat van de vele uren studiowerk die het tweetal samen maakten. Het nummer is een spetterende remix geworden van een bekende Hazes track, gemaakt in een super commerciële stijl.

Justen de Wildt betaalt eigen single grotendeels zelf
30-09-2016 16:57:00

De nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’ van Justen de Wildt heeft de 13-jarige zanger grotendeels zelf betaald. Het maken van een single loopt snel in de duizenden euro’s, dus hij moest er hard voor sparen. Om zijn single te kunnen betalen, heeft Justen de Wildt onder andere sponsors gezocht. Van familie en vrienden krijgt hij veel steun en die zijn dus ook allemaal benaderd om sponsor te worden van de nieuwe single ‘Als de zon naar mij lacht’. Naast het sponsorgeld had Justen al een aantal jaren gespaard. 

RADIONL lanceert nieuwe vormgeving
30-09-2016 16:18:00

Vanaf 1 oktober 2016 presenteert RADIONL haar nieuwe jinglepakket. De nieuwe jingles zijn erg eigentijds en sluiten naadloos aan op het format van de zender. Audiovormgever Marcel de Vries van RADIONL: ”Vormgeving is naast muziek en DJ’s erg belangrijk voor een radiozender om de identiteit van het station uit te dragen. Met dit nieuwe pakket laten we aan de ene kant horen dat we een gezellige ’volkse’ zender zijn maar zeker niet oubollig klinken! De sound van de nieuwe vormgeving is helemaal van deze tijd en heeft hetzelfde geluid als de muziek van RADIONL. 

RADIONL Live bij de Nationale Bokbierdag in Zutphen
30-09-2016 15:26:00

De Nationale Bokbierdag in Zutphen bestaat in 2016 20 jaar. Dit vierde lustrum wordt uitgebreid gevierd. RADIONL verzorgt op zondag 9 oktober tijdens dit spektakel een wervelende muzikale show op het 's Gravenhof in Zutphen. Op het podium van de RADIONL truck zullen toppers van eigen bodem optreden: Ancora, Belinda, Aukje Fijn, Gino Graus, Marlane, Rox van Driel, Zus, Kevin Koning, Danny Heden, Marco de Hollander, Kees Haak en Henk Dissel. De entree is gratis. Kijk voor meer info op: www.bokbierdag.nl 

Ancora heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-09-2016 13:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 oktober is dat ‘Dronken (van de Liefde)’, de nieuwe single van Ancora. Het nummer is afkomstig van ‘Door weer en wind’, het recent verschenen derde album van dit succesvolle shantypoptrio. Ancora blijft trouw aan de stijl waarmee de band twee jaar geleden doorbrak. Onder productie van Edwin van Hoevelaak en met een tekst van Jan Keizer brengen ze opnieuw een vrolijk zeemansliedje dat uit volle borst meegezongen mag worden. 

Zondag 2 oktober special over Harm Wolters op TV Oranje
30-09-2016 12:09:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 2 oktober zie je een special over Harm Wolters, die vertelt over het woonwagenkamp in Zwolle waar hij een gelukkige jeugd heeft gehad. 

Het schrijven en spelen van haar eigen muziek geeft Iris Hond voldoening
30-09-2016 10:31:00

Begin september 2016 werd het nieuwe album ‘Dear World' van Iris Hond uitgebracht.  In 2012 maakte Iris haar debuut met haar indrukwekkende eerste album ‘IRIS’. Na vele concerten, zowel nationaal als internationaal, besloot Iris een nieuwe weg in te slaan en een album te produceren met haar eigen verhalende composities.Dit deed ze de afgelopen 3 jaar samen met de legendarische componist/producer Patrick Leonard (Madonna/Elton John/Pink Floyd/Leonard Cohen). 9 unieke eigen werken vormen samen het album ‘Dear World’, opgenomen in de East West studio’s in Los Angeles en de Wisseloord studio’s in Hilversum. Een album dat zich niet in een hokje laat plaatsen. 

K3 zoekt 300 figuranten voor nieuwe videoclip
29-09-2016 22:00:00

Een unieke kans voor iedereen die er altijd al van heeft gedroomd om mee te spelen in een videoclip van K3; Hanne, Marthe en Klaasje zijn namelijk op zoek naar 300 figuranten om samen met hen een K3-feestje te bouwen! Voor een nieuwe videoclip is K3 op zoek naar 300 figuranten tussen 16 en 99 jaar oud. De opnames zullen plaatsvinden op dinsdag 11 oktober op een nog geheime locatie in Vlaanderen. Alle figuranten moeten een witte outfit aanhebben (lange witte broek, met wit bovenstuk en witte schoenen).

Stevan Bloema slaat met 'Ik wil leven' een nieuwe muzikale weg in
29-09-2016 21:49:00

De afgelopen 2,5 jaar timmerde Stevan Bloema al aardig aan de weg met nummers als 'Ik wil vrij zijn', 'En dan zeg jij', 'Nooit verwacht' en afgelopen zomer nog met 'Ik lees ’t in je ogen'. Nummers die allen gekenmerkt worden door een volks karakter. Een muziekstijl waar Stevan van jongs af aan mee opgegroeid is en ook zeer waardeert, toch kan hij zijn gevoel hierin niet helemaal kwijt. Al geruime tijd is Stevan zoekende naar een stijl die beter bij hem past. Zo kwam hij in contact met producer Robert Dorn.

Signeersessie Frans Bauer bij de MediaMarkt in Apeldoorn
29-09-2016 21:36:00

Op woensdag 12 oktober om 14:00 uur komt Frans Bauer naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Geluk, Hoop en Liefde' te signeren. Uiteraard kunnen de fans van Frans ook met hem op de foto. De hit single 'Een Beetje Verliefd' werd de voorloper uit een rij van 14 gloednieuwe liedjes, die zijn verzameld op het nieuwe album 'Geluk, Hoop & Liefde'. Frans Bauer tekende opnieuw voor alle 14 liedjes en produceerde deze samen met Laurens van Wessel. 'Geluk, Hoop & Liefde' dekt voortreffelijk de lading van de 14 muzikale parels.

Peter Beense heeft wederom kroegenhit in handen
29-09-2016 11:02:00

Zodra de nieuwe single van Peter Beense, getiteld 'Voor geen goud' ten gehore wordt gebracht, hoor je al dat het de bekende Peter Beense sound bezit. Dat is de kracht van de Amsterdamse zanger die volgend jaar z'n 30 jarige jubileum viert. Samen met tekstschijver Ricardo Schuëngel en producer Frank Verkooyen heeft Peter weer een plaat op de markt gebracht met een hoog feest- en gezelligheidsgehalte. De eerste zin 'Dat Eva maar niet van die appel kon blijven, dat merken we nog elke dag', zal binnenkort luidkeels worden meegezongen.

Jeroen van der Boom vanaf 17 januari 2017 live in het Theater
29-09-2016 10:31:00

Jeroen van der Boom is niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Als zanger scoorde hij grote hits als 'Jij bent zo' en 'Mag ik dan bij jou' en is hij al jaren een vaste waarde bij De Toppers. Als presentator bewijst hij zich ook dit jaar weer bij SBS6. En nu gaat hij, met zijn vaste band, het theater in met een geweldige show. Bijzonder is dat het publiek op een bepaald moment in de show zelf kan bepalen welke liedjes zij willen horen. Zijn veelzijdigheid komt in de theatershow naar voren wanneer Jeroen in de huid kruipt van zijn bekende collega's.

Chris de Roo maakt indruk bij Utopia's 1000 dagen feest
28-09-2016 23:06:00

Chris de Roo kijkt tevreden terug op een fantastisch optreden bij Utopia. 'Ik ging met een uitverkochte bus richting Laren en het was een happening', vertelt Chris die grote indruk maakte bij het 1000 dagen feest. Al geruime tijd wordt Chris weer veel gevraagd voor leuke optredens in het land en is weer veel in het nieuws.

Bryan Stricker komt wederom met feestnummer
28-09-2016 20:18:00

Bryan Stricker is ondertussen niet meer weg te denken bij verschillende festivals en het uitgaansleven. Hij staat erom bekend dat elk optreden een feest is en dat zie je terug in zijn muziek. Zo komt Bryan nu wederom met een gezellig feestnummer: 'De nacht is van ons'. Het zegt eigenlijk al genoeg, maar waarom deze titel. Elk feest is er een en als je het dan toch doet, doe het dan goed! Door het uptempo geluid en het goed te onthouden refrein is het ook een super fijn lied om lekker mee te zingen.

'1000 Bange Nachten'....indrukwekkende nieuwe single van Femke Hengeveld
28-09-2016 12:51:00

Femke Hengeveld, geboren in Zevenaar, maar nu woonachtig in Arnhem. wist al op heel jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige. Vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelt ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze wordt vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgen er vele optredens. Door haar ruime ervaring en allround repertoire is zij snel en overal inzetbaar. 

 

Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2016'!
28-09-2016 12:39:00

Op dit moment kun je weer een stem uitbrengen voor de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Hou jij van Hollandse muziek en wil je duidelijk laten weten dat die een plek verdient op de Nederlandse televisie? Breng dan nu je stem uit op TV Oranje via www.totaaltv.nl/verkiezing! Door een stem uit te brengen maak je ook nog eens kans op een gloednieuwe iPad Air 2, ter beschikking gesteld door televisiegids Totaal TV. Let op: de lijst is alfabetisch gerangschikt, voor TV Oranje moet je even naar beneden scrollen.

Jubileumconcert Wesly Bronkhorst bijna uitverkocht....Tino Martin verzorgt gastoptreden
28-09-2016 12:29:00

Op 15 mei 2017 vindt in het Amsterdamse Concertgebouw het 15 jarig jubileumconcert plaats van zanger Wesly Bronkhorst. De kaartverkoop gaat geweldig. Al bijna 70 procent van de kaarten is nu al verkocht. Tijdens dit festijn zal een imposante band hem begeleiden en samen zullen zij er een spetterende show van maken. Deze avond zal hij laten zien waarvoor hij leeft, zal de lucht blauw zijn boven het Concertgebouw en bent u allemaal welkom in zijn armen. Over het eerste gastoptreden heeft Wesly niet lang na hoeven denken. 

Theo Mezz lanceert nieuwe single & presenteert album in Theater Calypso
27-09-2016 13:50:00

Calypso Theater in Wijk bij Duurstede zal 16 oktober a.s. het toneel zijn van de albumpresentatie van Theo Mezz. De feestzanger zal naast het album ‘Toen en nu’ ook z'n nieuwe single 'Als ik jou niet had gehad' ten gehore brengen. Meewerkende artiesten zijn: Temming & Temming, Henk Dissel, Pascal Redeker, José Sep en Michael Oomen. Het is alweer 12 jaar geleden dat horecaman Theo Mezz zich als feestzanger begon te manifesteren in ons land. Zijn inmiddels uitgebrachte singles hebben allen de kenmerkende Mezz-Factor namelijk; feest & gezelligheid. 

MUZIEKKIOSK breidt uit naar TriNed
27-09-2016 11:29:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK, dat in mei van dit jaar van start ging, wordt met ingang van 1 oktober a.s. toegevoegd aan het digitale basispakket van de Brabantse FTTH service provider TriNed. Daarmee krijgen alle televisie-abonnees van TriNed toegang tot de drie zenders die deel uitmaken van MUZIEKKIOSK: TV Oranje, SchlagerTV en NashvilleTV. Directeur Gerard Ardesch is zeer ingenomen met de keuze van TriNed voor MUZIEKKIOSK. “TriNed is een onafhankelijke provider die al zeventien jaar internetdiensten levert.

Maikel Boxem legt in nieuwe single 'Achter jouw lach' z'n eigen gevoel
27-09-2016 11:19:00

Maikel Boxem houdt van volkse muziek, dus in dat genre past ook zijn nieuwe single ‘Achter jouw lach’. Bovendien is hij daarvoor aan het goede adres bij Frank van Etten, want die heeft zelf ook een aantal volkse hitsingles. ‘Leef als een zigeuner’ is een voorbeeld van één van de hits van Frank van Etten. Hij weet dus als geen ander hoe een volks nummer in elkaar steekt. Niet alleen daarom weet Maikel hem steeds weer te vinden, ook de samenwerking is goed. “We hebben zeker ook lol onder het produceren en dat hoort er ook echt bij”, aldus Maikel. 

Met de Wannebiezz terug naar de tijd dat geluk nog heel gewoon was
27-09-2016 11:06:00

Na de geslaagde première van vorig jaar gaan de Wannebiezz, op zaterdag 4 november, weer “Back tot he Fiftiezz”. Arie, Rocco & Gilles nemen je, samen met hun begeleidingsband 'de Patjepeeërs', mee terug naar de legendarische vijftiger jaren; de tijd dat geluk nog heel gewoon was. In een nostalgische ambiance onderzoeken de heren hoe hun muziek geklonken zou hebben als zij het zo´n 60 jaar geleden zouden hebben uitgebracht. Ook maken ze van de gelegenheid gebruik om een aantal klassiekers van muzikale grootheden uit die tijd in een Wannebiezz jasje te steken. Van stevige Rock & Roll tot een brave Nederlandstalige evergreen en alles wat daar tussen zit..."en dat is nogal wat". Naast een Mini Elvis optreden zijn er te gekke gastoptredens van Mr. Blue Diamond Riem de Wolff en de dames van BEM. 

Marc Lapré zingt over het kontje
27-09-2016 01:28:00

Marc Lapré is geboren en getogen te Den Haag en is een trotse vader van drie zoons: Wesley (21), Owen (13) en Ryan (7). Vanaf zijn 18e zingt hij regelmatig op verjaardagen en partijen van vrienden en familie. Zijn zangcarrière begint pas echt als hij in 2004 op de camping zanger Rob Rietbroek ontmoet. Tot groot genoegen van de campinggasten, zingen ze samen regelmatig in de kantine de sterren van de hemel. Om hun ervaring verder te vergroten, doen ze succesvol mee aan diverse talentenjachten en Marc zingt dan meestal de liedjes van zijn grote voorbeeld Jannes.

Kustwacht komt zangeres Ann May te hulp bij onderkoeling tijdens clipopname
27-09-2016 01:13:00

Dat Ann May er alles voor over heeft om haar droom te verwezenlijken bewijst ze tijdens de opnames voor de clip van haar tweede single: “World of Silence”! De zangeres raakt, zonder het te weten onderkoeld, nadat ze voor diverse scenes uren in het koude zeewater van Rockanje heeft gelegen. Gelukkig was daar de kustwacht die met warme drank en speciale thermodekens weer warmte kreeg in het zwaar afgekoelde lichaam van Ann May.

Bob Offenberg in uitverkocht Ziggo Dome
26-09-2016 13:00:00

Op zaterdag 1 oktober is X-Qlusive Holland XXL daar waar het feestgedruis losbarst. Tot in de kleine uurtjes dendert de Polonaise Hollandaise door alle hoeken van de Ziggo Dome te Amsterdam. Zanger Bob Offenberg zal ook het podium betreden van het totaal uitverkochte evenement. De uit Schiedam afkomstige zanger van het Nederlandse lied zal de vocale verzorgen voor DJ Ignition. Samen met de 19 jarige Hardstyle DJ brengt Bob Offenberg een speciale remix van “Het Is Een Nacht”, de nummer 1 hit van Guus Meeuwis. 

'Nachtdienst'.....nieuwe single van Nielson
26-09-2016 12:09:00

Vandaag, 26 september 2016, verschijnt de nieuwe single 'Nachtdienst' van Nielson. Het is een uptempo track en afkomstig van Nielsons laatste album ‘Weet Je Wat Het Is’. Naast de single wordt ook een remix van ‘Nachtdienst’ uitgebracht. Nielson heeft hiervoor het dance-duo East & Young gevraagd. Het origineel is samen met de remix vanaf vandaag verkrijgbaar. “Nachtdienst is een van de nummers van mijn album waar ik zoveel plezier aan heb beleefd tijdens het schrijven en opnemen. 

“Dummie de mummie” in het theater onder de hoede van Rick Engelkes Producties
26-09-2016 11:54:00

Na de succesvolle familievoorstelling Dolfje Weerwolfje brengt Rick Engelkes Producties in seizoen 2017/2018 Dummie de mummie in de theaters, een voorstelling gebaseerd op de succesvolle kinderboekenreeks van Tosca Menten. Eerder zou deze voorstelling door Theater Terra geproduceerd worden, maar als gevolg van het feit dat de subsidie van Theater Terra is stopgezet, is daarmee ook de voorstelling Dummie de mummie komen te vervallen. Tosca Menten en haar uitgeverij zijn uitermate verheugd dat Rick Engelkes Producties, in overleg met alle betrokken partijen de voorstelling Dummie de mummie gaat maken met een typische REP-signatuur. Dummie de mummie is een Nederlandse kinderboekenserie geschreven door Tosca Menten.

Frans Bauer geeft met z’n nieuwe album 'Geloof, hoop en liefde' een kijkje in z’n leven
26-09-2016 11:30:00

Op vrijdag 7 oktober 2016 verschijnt het nieuwe album ‘Geluk, hoop en liefde’ van Frans Bauer. Het is volgens Frans een album met veel uitersten. Hij doelt daarmee op de momenten ten tijde van het schrijven van de teksten. Een dieptepunt in die periode was het overlijden van z’n vader. Speciaal voor z’n uitvaart had Frans het nummer ‘De hemel heeft er een engel bij’ geschreven.  Op Youtube is het nummer al meer dan 300.000 keer bekeken. Dit speciale lied krijgt nu ook een plekje op het album.

Like TV Oranje op Facebook en win het album '20' van Jan Smit
25-09-2016 17:56:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.600 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.700 likes bereiken, gaan we het album '20' van Jan Smit verloten. Afgelopen dinsdag verscheen deze nieuwe plaat, waarmee Jan zijn 20-jarige artiestenjubileum viert. Sinds maart is er elke maand op de twintigste een nieuwe single gelanceerd, waaronder ‘De hoeken van de kamer’.

Chris Haverman start nieuwe fase in z'n muzikale carrière
24-09-2016 10:28:00

Achter de schermen is men al maanden druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe album van Chris Haverman. De nieuwe single, die eerst uit zal komen, staat al in de spreekwoordelijke startblokken. Beiden worden, net zoals zijn vorige single 'Een glimlach van jou' en het album ' ‘n Goed begin', opgenomen in de studio van Manfred Jongenelis en zal worden gereleased op het Smaragd label. De plugging en promotie van de nieuwe single zal echter verzorgd worden door Jolanda Clement.

Vrijkaarten voor Die Schlagernacht des Jahres in de IJsselhalllen te Zwolle
24-09-2016 10:16:00

Op vrijdag 21 oktober zal de eerste editie van ‘Die Schlagernacht des Jahres’ plaatsvinden in de IJsselhalllen Zwolle. De allergrootste namen uit de Schlager en Volksmusik zijn hier te vinden. Zo komt Stefan Mross, de presentator van het ongelofelijk populaire ARD televisieprogramma ‘Immer Wieder Sonntags’, optreden. Maar ook het geliefde duo Marianne & Michael, het legendarische Nockalm Quintett en schlager-iconen Patrick Lindner en Francine Jordi. Als klap op de vuurpijl komt niemand minder dan wereldster Semino Rossi naar Zwolle. 

Nieuwe single Belgische zangeres Louisia is getiteld 'Manuel waarom'
23-09-2016 18:42:00

Een ijzersterke schlagersound waarmee de sympathieke Belgische een groot publiek zal plezieren! De Belgische zangeres Louisia is een graag geziene gast in de grensstreek met haar bijzonder hoge sopraan stem. Sinds haar samenwerking met de Nederlandse producer/tekstschrijver André Kooiman (die hits schreef voor; Bobby Prins, Danny Fabri en Yves Segers) bracht ze al een single uit getiteld; “ Uitgerekend jij” waarmee ze wekenlang in de Vlaamse top 15 stond.

Henk Dissel heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
23-09-2016 18:34:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 26 september is dat ‘Bijna’, de nieuwe single van Henk Dissel. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Robert Dorn, een nieuwe producer met wie Henk een goede klik heeft. Het resultaat is een vrolijk en poppy liedje, kenmerkend voor de stijl die de jonge zanger heeft gekozen. Het levert hem geen windeieren op: dit jaar verscheen zijn eerste album en in 2017 gaat Henk optreden in de Heineken Music Hall. 

Ludieke apenactie van Mooi Wark
23-09-2016 18:25:00

Berichten over ontsnapte gorilla’s in Emmen circuleerden vrijdagochtend 23 september 2016 op social media. ’s Middags om 15.00 uur bleek het om een stunt van de relatief ongevaarlijke mannen van Mooi Wark te gaan en een bijzondere release van hun nieuwe album ‘D’r op! Of gien vreten!’. De boerenrockers zorgden voor de nodige ophef door op de markt en in het voormalige Dierenpark Emmen de boel onveilig te maken in apenpakken. 

Nieuwe album van Jan Smit getiteld ‘20’ komt binnen op nummer 1 in de album top 100
23-09-2016 18:20:00

Vandaag is het nieuwe album van Jan Smit getiteld ‘20’ op de eerste positie binnen gekomen in de album top 100. Dit is de 11e keer dat een album van Jan op 1 staat in deze lijst. Het nieuwe album wordt ondersteund door een bijzondere single, namelijk het duet ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde welke op dit moment op nummer 1 staat in de Itunes Charts. Het nieuwe album ‘20’ bestaande uit 13 nieuwe liedjes stoot het album van Broederliefde van de 1e plek. Het is dan ook wel heel bijzonder dat de nummers 1 & 2 van Nederland samen een duet hebben uitgebracht. 

RADIONL schakelt FM-steunzender in Cuijk uit
23-09-2016 18:11:00

De regionale commerciële radiozender RADIONL heeft haar steunzender in Cuijk op 95,3 MHz uitgeschakeld. Door de strengere regio-eisen zegt de radiozender het kavel in Cuijk niet meer te kunnen exploiteren. RADIONL blijft in de regio wel te beluisteren via de digitale kabel, DAB+ en Internet. Ook is luisteren naar RADIONL via de FM frequentie 94.2 vanuit Nijmegen mogelijk. De reden van het uitzetten is doordat de overheid eenzijdig zonder uitspraak van de rechter verzoekplaten niet meer toestaat als regioprogramma.

Ancora krijgt opnieuw edelmetaal uitgereikt door Martine van Os en Sybrand Niessen
23-09-2016 17:59:00

Ancora heeft de wind vol in de zeilen. Een kleine twee weken geleden kreeg zij geheel onverwacht een gouden award uitgereikt door Jan Smit voor hun debuut Vrij Als De Wind uit 2013 en gister volgde weer een grote verrassing. Tijdens de uitzending van het Tv-programa Tijd Voor Max, waar zij te gast waren, kreeg Ancora namelijk nogmaals een gouden award. 

Mooi Wark rockt als vanouds
23-09-2016 11:20:00

Of zoals zanger Bert het treffend zegt: ‘Je moet geen teksten hebben waar je over na moet denken, je moet het direct mee kunnen zingen.’ En dat is precies hoe ‘D’r op! Of gien vreten!’ van Mooi Wark in elkaar zit. Het nieuwe album is sinds 23 september te beluisteren en zit vol lekkere basic rock ’n roll met teksten over bier, vrouwen en nog meer bier. Bert: ‘Het gaat om de sfeer en het gevoel wat je krijgt als je de muziek hoort. Daar moet je kippenvel van krijgen en bij dit album klopt dat allemaal.’

Zondag 25 september special over Rob Ronalds op TV Oranje
23-09-2016 09:19:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 25 september zie je een special over Rob Ronalds, die vertelt hoe hij in zijn jonge jaren aanvankelijk in de kaas en de klompen terechtkwam.

Kleurrijke muzikale voorstelling 'Sneeuwvlinders' in première op 16m2
22-09-2016 22:14:00

Op zondag 16 oktober 2016 gaat Kwatta om 14.30 uur in première met Sneeuwvlinders 8+, een kleurrijke muzikale voorstelling waarin de vrolijkheid van het anders zijn en de last ervan samen om de tafel dansen. De Kwattatrailervoorstelling Sneeuwvlinders 8+ wordt geregisseerd door Eran Ben-Michaël. De première vindt plaats bij Theater het Badhuis. Kaarten voor de premiere zijn reeds uitverkocht, voor de try-out op 15 oktober zijn nog kaarten beschikbaar. Sneeuwvlinders wordt gespeeld in de Kwattatrailer: een reizend theater met circa 16m2 speelruimte en plek voor 50 personen. De ultieme plek om op een intieme manier kinderen in een rechtstreekse en epische speelstijl deelgenoot te maken van alles wat er om hen heen gebeurt.

'Als de zon ondergaat in Volendam'....nieuwe single voor Frank Hoek & Thilly
22-09-2016 21:59:00

In 2009 kwam Thilly uit het vissersdorpje Volendam op televisie bij SBS6 muziek programma en Shownieuws en vele boekingen volgden. Daarna besloot Thilly na 20 jaar covers te hebben gezongen eigen nummers uit te brengen o.a. Rode Cabrio. Thilly’s eigentijdse liedjes Casanova (nr 18 van de Top 1000 van TV Oranje in 2012), en Rode Cabrio (nr 97 van de top 1000 van TV Oranje in 2011) hebben veel belangstelling gehad via de media en vele RTV’s, TV Oranje, omroepen en radiostations volgden. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool