RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Wesley Klein heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
12-08-2016 23:40:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 augustus is dat ‘Waarom dans je niet met mij’, de nieuwe single van Wesley Klein. De Leidse zanger komt met een zomers en zeer dansbaar nummer, dat afkomstig is van zijn album 'Onderweg'. Samen met producer Waylon van der Heijden heeft Wesley de afgelopen jaren een geheel eigen sound weten te creëren, tussen popmuziek en volks in. Deze nieuwe single, met Zuid-Amerikaanse invloeden, is daar een uitstekend voorbeeld van. 

Wesly Bronkhorst Fans & Friends op het Elandsgrachtfestival 2016
12-08-2016 23:35:00

In het weekeinde van 10 en 11 september barst het weer los in de Jordaan. Het enige echte Jordaanfestijn dat Mokum rijk is vindt dan weer plaats en is het bij Café Jordaan op de Elandsgracht in Amsterdam weer een groot feest. Op zaterdag 10 september is er een speciale editie van Wesly Bronkhorst Fans & Friends. Deze avond heeft de Amsterdamse zanger een aantal muzikale vrienden uitgenodigd, onder wie Willem Barth, Samantha Steenwijk, Helemaal Hollands, Yves Berendse en Danilo Kuiters. Het feest begint om 18.00 uur en de toegang is gratis. Volgend jaar zit Wesly maar liefst 15 jaar in het vak. En dat wordt gevierd met een spetterend jubileumconcert in het Amsterdamse concertgebouw. Tijdens deze bijzondere avond komt voor zanger Wesly Bronkhorst een droom uit. 

Zondag 14 augustus special over Harten 10 op TV Oranje
12-08-2016 16:05:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 14 augustus zie je een special over Harten 10.

Eerste nummer 1 hit voor Charelle & Franky Falcon én Hit It! Music
12-08-2016 15:55:00

Bijna twee maanden geleden verscheen het gelegenheidsduet van de uit Den Bosch afkomstige artiesten Charelle en Franky Falcon, getiteld “Verboden Liefde” op single. Deze bewerking van een oud liedje van Rob de Nijs & Martine werd zeer enthousiast ontvangen door de radio stations en het publiek. Bij de meeste radio stations staat de single inmiddels op de hoogste rotatie, en zo ook bij de grootste zender van het Nederlandse lied beneden de rivieren: PuurNL. PuurNL stelt wekelijks de PuurNL Top 20 samen met daarin de meest gedraaide en populairste platen. 

Ontvang gratis* editie 27 van artiestenblad Lucky Joe
12-08-2016 15:46:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Frank & Mirella is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 27 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 64 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Kees Plat die bijna 45 jaar in het artiestenvak zit. Daarnaast lees je alles over Radio Valencia over hun 35 jarig bestaan. Charlene maakt bekend dat ze een exclusief contract heeft gesloten met Artiestenplen en Gina Hanouwer vertelt over haar passie muziek en fotografie. Verder items over de jaarlijkse talentenjacht van Lucky Joe & Stichting Snikkeweek.

Corry Konings zal met haar nieuwe single 'Ole Ola' de fans verrassen
12-08-2016 15:06:00

Het is alweer even geleden dat Corry Konings een single heeft uitgebracht. Corry laat weten dat de opvolger niet zomaar een lied moest worden. 'We moesten wachten tot er een echt pakkend en meeslepend nummer op mijn pad kwam. In de studio van Manfred Jongenelis is het lekker vrolijke en goed in het gehoor liggende 'Ole Ola' opgenomen. Uiteraard wel met de vertrouwde Corry Konings sound, aldus de blonde zangeres.

Elvis Presley herdacht door René Shuman & Angel-Eye in UITVERKOCHT Circustheater Scheveningen
11-08-2016 19:56:00

Elvis & More 2016 Mr. & Mrs. Rock'n Roll, René Shuman & Angel-Eye zullen aanstaande dinsdag 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, hun unieke memorialshow 'Elvis & More...' neerzetten in het Circustheater van Scheveningen. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand... en natuurlijk geweldige muziek van 'The King' en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en vele anderen. "We wisten al dat bijna alle stoelen bezet waren en vanmiddag kregen we de definitieve bevestiging dat Elvis & More óók dit jaar weer is uitverkocht!", laat René Shuman weten.

John de Bever scoort voor Nederlands elftal
11-08-2016 15:17:00

John de Bever maakt zich op voor het hoogtepunt in zijn carrière! Tijdens het oefenduel van het Nederlands elftal met Griekenland, op 1 september in het Eindhovense Philips Stadion, staat de oud-profvoetballer in het veld. Niet om zijn befaamde voetbalkunsten te vertonen, maar om zijn grote landelijk hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ ten gehore te brengen voor een uitzinnig Oranjepubliek! John de Bever is trots en vereerd dat hij, onder meer in de rust van dit oefenduel, een optreden mag verzorgen. De zanger viert hiermee meteen het feit dat hij met dit nummer onlangs maar liefst vier miljoen YouTube-views scoorde. ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ is dé hit van 2015 én 2016! Een aanstekelijk nummer dat door het publiek in de armen is gesloten en als een olievlek Nederland verovert. Meer informatie: www.JohndeBever.nl  

Nieuwe single van John West en Lange Frans getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’
10-08-2016 14:32:00

De nieuwe single van John West en Lange Frans is getiteld ‘Wat Een Hete Zomer’. De twee zijn de studio ingedoken om een bewerking te maken op ’Someone Loves You Honey’. John en Frans zijn gevraagd om een nummer te schrijven speciaal voor de zomercampagne ’The Best Catch of the Summer’ van het bekend merk John West. Je weet wel.. Van die blikjes zalm, tonijn ed. De blikjes werden voorheen vaak gekoppeld aan de single ‘Jouw Blik’ van de zanger. De clip zal op 22 augustus op Youtube te vinden zijn. 

Ivo Franklin maakt nieuwe data voor opnamen Toppers van Oranje bekend
10-08-2016 12:21:00

Het rondreizende muziekspektakel Toppers van Oranje zal de komende maanden Susteren, Arnhem, Bunnik en Raamsdonksveer bezoeken om de liefhebbers van Nederlandstalige muziek op hun wenken te bedienen.  Bij TV Oranje is elke zaterdag om 19.30 uur een aflevering te bekijken. Op zondag 28 augustus 2016 zullen oa. Koos Alberts, Frank Galan, Samantha Steenwijk, Gino Graus en Johnny Gold aanwezig zijn. In totaal zullen 40 artiesten optreden. De opnamen vinden plaats bij ‘Europarcs Resort Limburg’ in het Limburgse Susteren.  De aanvang is vanaf 14.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 13.00 uur.

Voorkom beelduitval TV Oranje bij CanalDigitaal
10-08-2016 12:00:00

CanalDigitaal / TV VlaanderenOm de ontvangstkwaliteit te verbeteren, heeft het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group een nieuwe transponder in gebruik genomen op de Astra3-satelliet. Als gevolg hiervan is TV Oranje van frequentie verhuisd bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen, van transponder 3226 naar transponder 3220 (ASTRA 23,5 – 12.090 – V – 29.900 – 2/3). Tot 10 augustus wordt simulcast op beide transponders uitgezonden.

Pierre Kartner teleurgesteld is AVROTROS
09-08-2016 15:24:00

Pierre Kartner voelt zich gepasseerd door AvroTros, meldt de Telegraaf. Kartner zou het ongelooflijk vinden dat zijn grote hit ‘Daar aan het kleine café aan de haven’ niet door hem, maar door Gerard Joling wordt gezongen tijdens het jubileumconcert van de Jostiband, dat op 10 september wordt uitgezonden door AvroTros en wordt gepresenteerd door AvroTros-coryfee Art Rooijakkers. Volgens de krant is Kartner er zeer teleurgesteld over. “Dan denk ik: waarom? Er is niets mis met meneer Joling hoor, maar dit had ik zelf ook graag gedaan.“

Dave van Well verzorgt zelf de productie van z'n nieuwe single
09-08-2016 13:28:00

Met de nieuwe single “Blijf Bij Me Vannacht” laat de in Nijmegen geboren en woonachtige Dave van Well weer van zich horen. Het betreft een opvallende zomerse en dansbare track met veel latin invloeden. Dave verzorgde zelf de productie in zijn eigen studio, waarmee Dave laat zien een zeer veelzijdig talent te zijn. Dave van Well werd in 1986 geboren en debuteerde in 2002 als zanger. Dit leidde tot diverse single- en album releases. In 2005 tekende hij bij het legendarische label Telstar van Johnny Hoes, waar zijn eerste album verscheen.

Kobus Engels lanceert zomerse ritmische plaat
09-08-2016 13:17:00

Met “Jij Bent Wat Ik Wil” presenteert de uit Arnhem afkomstige 29-jarige zanger Kobus Engels zijn gloednieuwe single. Eerder wist Kobus al successen te scoren met liedjes als “Wondermooi”, “Hey Lekker Ding” en “Als Ze Danst”. Voor “Jij Bent Wat Ik Wil” dook Kobus wederom de studio in met topproducer Jeroen Dirksen (bekend van o.a. Thomas Berge). Het resultaat is een zomerse ritmische plaat welke ongetwijfeld de weg naar het publiek zal weten te vinden. “Jij Bent Wat Ik Wil” verschijnt op het label Hit It! Music.

Zomertoer naar Lochem en Roden
09-08-2016 12:19:00

Zondag 14 augustus strijkt de RADIONL & TV Oranje Zomertoer vanaf 12.00 uur neer bij Europarcs Resort aan de Ploegdijk in Lochem. Er zijn optredens van o.a. Dennie Christian, Ancora, Henk Bernard, Willem Barth, Helemaal Hollands, Jaman, Dries Roelvink, Ronnie Ruijsdael, Jacques Herb, Belinda, Lesley Williams, en Frank van Etten. 

Like TV Oranje op Facebook en win het nieuwe album van Henk Bernard
08-08-2016 22:33:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.100 likes ontvangen en zijn we dus weer een mijlpaal gepasseerd! Help jij mee om meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we het aantal van 15.200 likes bereiken, gaan we het nieuwe album van Henk Bernard verloten! 

AVROTROS zendt registratie vijftigste verjaardag van Jostiband uit op 10 september 2016
08-08-2016 22:06:00

De vijftigste verjaardag van het Jostiband Orkest wordt groots gevierd met een optreden in Ziggo Dome, AVROTROS zendt de registratie van deze feestelijke avond uit op zaterdag 10 september om 20.40 uur op NPO 2. In aanwezigheid van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander presenteert Art Rooijakkers 50 jaar Jostiband – het grote verjaardagsconcert. Bij het concert vinden gastoptredens plaats van onder anderen Guus Meeuwis, Gerard Joling, Maan en harpist Remy van Kesteren. Tussen de optredens door zijn de vele voorbereidingen van De Jostiband naar deze spannende avond te zien. De leden van De Jostiband hebben het de afgelopen maanden druk gehad met de voorbereidingen voor hun concert in Ziggo Dome. 

Debuutsingle voor The Pianoman & Friends
08-08-2016 11:23:00

Zaterdag 13 augustus zet The Pianoman Recording Studio in Nieuwendijk haar deuren open! The Pianoman & Friends zijn daar volop bezig met hun debuutsingle: De Feestgids. De release zal onderdeel uitmaken van de open dag. The Pianoman & Friends is gebaseerd op het dueling-pianos concept. Met twee zwarte vleugels, een drummer en een combi van sterke vocals, maken zij van elk moment een interactief feest! 

The Kelly Family na 14 jaar weer afwezigheid terug in Nederland
07-08-2016 11:33:00

Op donderdag 20 oktober 2016 komt The Kelly Family na 14 jaar van afwezigheid weer in Nederland. In het Twentse plaatsje Rossum geven Kelly, Paticia, Paul en John een unieke muzikale reünie. De van oorsprong Amerikaans/Duitse popgroep, bestaande uit het gezin Kelly behaalde gigantische successen met oa. 'David's Song' en 'I Can't Help Myself'.

Muziekfestijn 'Kruispop' op de IJsbaan in Heerhugowaard ‘t Kruis...feest voor jong en oud
07-08-2016 11:06:00

Op 17 en 18 september 2016 vindt op het grasveld van de IJsbaan in Heerhugowaard ’t Kruis de tweede editie plaats van Kruispop. Op zaterdag 17 september van 20.00 uur tot 01.00 uur wordt er een allround dance event gehouden met diverse DJ’s zoals Make & Take, El Vrieso, Rico Fernando en Sweet Le Freak. De muziekbeleving zal divers zijn; van house, hip hop en rnb tot aan 90s classics en de hits van nu, zodat de focus op de jeugd en oudere jongeren is. Op zondag 18 september van 13.30 uur tot 21.30 uur wordt er een breed muziekprogramma neergezet met onder meer de kruiser formatie Maas compleet met een gastoptreden van Jos Oudhuis. De oud Crossband mannen hebben natuurlijk ruim hun sporen verdiend en zullen er een feestje van maken! 

Dennis van Hummel wint de 'I Love Hollands Artiesten BBQ'
06-08-2016 14:00:00

Ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum kon je deze maand bij TV Oranje een geheel verzorgde Artiesten Barbecue voor honderd personen winnen, inclusief een optreden van Stefan Storm en zijn Guus Meeuwis-act! Vrijdag 5 augustus is de winnaar bekend geworden: Dennis van Hummel van de vrijwillige brandweer uit Kerkdriel. Hij wilde graag zijn collega's in het zonnetje zetten, die dag en nacht paraat staan voor mens en dier. Dankzij Dennis mogen de brandweerlieden binnenkort genieten van een grandioos barbecuefeest! 

Prijsvraag: win super rang 1 tickets voor 'Elvis and more...'!
06-08-2016 13:55:00

Op dinsdag 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis Presley, zetten René Shuman & Angel-Eye weer hun unieke memorialshow 'Elvis & More...' neer. Dit jaar gebeurt dat in het AFAS Circustheater van Scheveningen. Een van de mooiste theaters van Nederland, gelegen bij de Boulevard. Dat wordt dus genieten van zon, zee en strand... en natuurlijk geweldige muziek van 'The King' en andere helden, zoals Roy Orbison, Johnny Cash, The Everly Brothers, Jerry Lee Lewis en vele anderen!

Hanne, Marthe en Klaasje maken releasedatum tweede K3 album bekend
06-08-2016 02:46:00

Hanne, Marthe en Klaasje zullen binnen een jaar na de release van hun allereerste album 10.000 luchtballonnen al met een tweede K3 album komen. Dat maakten de drie zangeressen vanavond bekend in de Radio 538 Frank en Vrijdagshow die werd uitgezonden vanaf het jacht van Gert Verhulst in Antwerpen. Het tweede album van Hanne, Marthe en Klaasje zal worden uitgebracht op 10 november 2016. Net als hun succesvolle debuutalbum, zal dit een dubbel-cd worden met 12 nieuwe en 12 ‘best of K3’ hits. 

Zondag 7 augustus special over Frank van Etten op TV Oranje
05-08-2016 14:13:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.  Frank van EttenZondag 7 augustus zie je een special over Frank van Etten, die thuis in Sint Anthonis vertelt over zijn turbulente leven en carrière. 

Danny Froger heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
05-08-2016 14:00:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 augustus is dat ‘Helemaal’, de nieuwe single van Danny Froger. Na een paar jaar met zijn vrienden Danny Nicolai en Wesley Klein op te hebben getreden onder de naam Gents, komt Danny nu met een solosingle. Het is een vrolijk zomerliedje waar je bijna niet stil op kan blijven staan. Het is bovendien duidelijk dat Danny de Nederlandstalige muziek met de paplepel ingegoten heeft gekregen, want deze plaat klinkt erg overtuigend! 

Mart Hoogkamer tekent bij Sony Music Nederland
05-08-2016 00:00:00

Holland’s Got Talent finalist Mart Hoogkamer maakte veel indruk bij het Nederlandse publiek en de jury van het programma met een duet met Willy Alberti. Apetrots was hij en men sprak lovend over de snik in zijn stem, voornamelijk omdat Mart pas 18 jaar is. Sony Music Nederland is trots Mart Hoogkamer te mogen toevoegen aan het artiesten roster. De eerste single van Mart bij Sony Music is een duet met Willeke Alberti en zal begin september uitkomen. 

 

Dubbel-Fris maakt met 'Laat de boel maar de boel' de zomer compleet
04-08-2016 21:38:00

Het duo Dubbel-Fris heeft de single ‘Laat de boel maar de boel’ uitgekozen om de zomer van 2016 met dit zomerse nummer nog zomerse te maken. Het lied wat ook een winter versie kent is geschreven door Martin Sterken. “En is er door Martin Sterken een zomerse remix van gemaakt, bij ons en tijdens optredens wordt enthousiast gereageerd op dit lied!”, stelt het duo. De zomer van 2016 moet voor ons ook een mooie zomer gaan worden dus een extra reden om deze single uit te brengen.

Harmina en Johanna vormen samen nieuw zangduo 'Ons Geluk'
04-08-2016 19:01:00

Er is een nieuw duo geboren. Het begon allemaal op 16 mei jl. tijdens de Pinkersterfeesten in Delfzijl waar Harmina en Johanna het publiek goed wisten te vermaken. Harmina, die we allemaal beter kennen als de look-a-like van Zangeres Zonder Naam vormt nu samen met een goede vriendin, Johanna, een nieuw duo. Onlangs kwam het duo naar buiten met een single getiteld "Ons Geluk".  Dit is een leuke introductie, want de goedlachse duo is ook te boeken onder de naam "Ons geluk".

Studio 100 brengt nieuwe tv-serie naar Nederland
04-08-2016 12:33:00

Na de succesvolle lancering van Nachtwacht bij het Vlaamse Ketnet, brengt Studio 100 de splinternieuwe spannende fictiereeks ook naar Nederlandse Nickelodeon. Nachtwacht gaat over drie tieners die er op het eerste gezicht doodgewoon uitzien, maar eigenlijk mythische wezens zijn: de slimme vampier Vladimir (Louis Thyssen), de tover elf Keelin (Celine Verbeeck) en de stoere weerwolf Wilko (Giovanni Kemper)!  

Michelle Okken komt met nieuwe single
03-08-2016 19:39:00

De inmiddels 14 jarige Michelle Okken komt met nieuwe single, getiteld 'Blij dat ik hier leef'. Als vanouds weer geproduceerd door Martin Sterken onder het label MAP Records. Het nummer heeft een swingende melodie en een pakkende tekst, deze combinatie past dan ook perfect bij Michelle. Martin Sterken kent Michelle inmiddels al een tijdje en weet dus precies welke genre Michelle op haar lijf geschreven is. Recht vanuit haar hart brengt zij dit nummer met een boodschap, zoals ze al eerder deed met o.a. 'ik heb een droom' en 'heel het leven nog voor ons'.

'Wij zijn 1'.....nieuwe single van Wim Florack
03-08-2016 16:19:00

Wim Florack uit Oosterhout die stapelgek is op het Nederlandse muziek is, weet goed aan de weg te timmeren. Hij heeft inmiddels bewezen een vocaal talent te zijn die gewaardeerd en gerespecteerd wordt in de Nederlandstalige muziekwereld. Na de single "Het mooiste meisje van de wagen" heeft Wim met Bloed, Zweet en Tranen een waardige opvolger in de markt weten te zetten met de nieuwe single "Wij zijn 1".Het  is net als zijn de voorganger een krachtige, feestelijke, vlotte uptempo melodielijn, vermengt met een warme krachtige beat.

Nieuwe single Magrietha Gosink goed ontvangen
03-08-2016 14:13:00

De uit het Drentse Hoogeveen afkomstige zangeres Magrietha Gosink heeft op 2 augustus j.l. haar nieuwste single 'Wanneer ik met je dans' gelanceerd. Haar debuutsingle “'it is liefde', een vertaling van Bonny Tyler haar 'It’s a heartache', heeft goed gescoord bij de diverse radiostations en wordt nog steeds volop gedraaid. Desondanks vond Magrietha de tijd rijp om een nieuwe single op te nemen. De tekst heeft ze volledig zelf geschreven en de bijpassende muziek en arrangementen zijn volledig door SSG Producties in Groningen gemaakt. 

Johnny Montero lanceert z'n tweede album en z'n derde is in aantocht
03-08-2016 13:16:00

Johnny Montero is een muzikaal talent die volgens veel fans meer aandacht verdient. Geboren in Brugge staat deze 32 jarige artiest ondertussen al 15 jaar op de planken. Hij werd indertijd ontdekt in de kantine van Park Atlantis in De Haan ( Belgë). Hij zingt Nederlandstalig, evergreens, lovesongs, meezingers en levensliedjes. Maar..... we kennen hem vooral als Hazes-imitator. Reeds 3 jaar op rij werd hij tot de beste Hazes-imitator voor België en Nederland uitgeroepen door Radio2 Nederland. 

Veenhoopfestival ongekend populair in Friesland
03-08-2016 06:10:00

De Zwarte Cross kent iedereen in Nederland. Niet iedereen weet dat dit prachtige festival een voorbeeld heeft gehad in het Friese Veenhoopfestival. Dit schreef de Leeuwarder Courant afgelopen vrijdag in een artikel. Op de Veenhoop waar o.a. vrijdag jl. werd opgetreden door Within Temptation, had de zondag een groot regionaal tintje. Naast optredens van George Baker en de Gebroeders Ko werd er met daverend succes opgetreden door Friese artiesten. Al vroeg in de middag betraden de Bounty Hunters ft. Johannes Rijpma het podium.

'Samen'.....opvallende nieuwe single van Het Holland Duo
02-08-2016 15:57:00

Wie kent ze niet, Het Holland Duo. Jaren geleden is het duo ontstaan door Jan Verhoeven en Marianne Weber. Enkele jaren later nam Colinda het stokje over. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en daarom komen Jan en Colinda nog een keer terug en lanceren als 'Het Holland Duo'hun nieuwe single 'Samen'. Na een gezellig samen zijn vol met herinneringen kwamen ze op het idee om de HQ Studio van Harald Queens in te gaan. U kent het vast nog wel de gouden successen zoals "Een zwerver is ook maar een mens" en "Hopeloos alleen".

Alberto laat de zon schijnen met zomersingle 'Playa Paracetamol'
02-08-2016 14:16:00

Alberto en zijn kompanen Cowboy Boy en Gewonde Knie zijn helemaal klaar voor de zomer en dat laten ze graag horen. Na het grote succes van de hitsingle Onno, mag ik je Toyboy zijn?, komt Alberto nu uit met de super zomerse single 'Playa Paracetamol'. In Playa Paracetamol neemt deze mannelijke K3 je mee naar een wereld waar alles kan en waar het elke dag feest is. Maar waar feest is ligt de man met de hamer op de loer. Vergeet dus niet je paracetamol mee te nemen.

Optreden van Mooi Wark te winnen bij 'De Beste Keet van Nederland 2016'
02-08-2016 11:40:00

Voor het zevende jaar op rij gaat Plattelandsjongeren.nl op zoek naar de beste jongerenkeet van Nederland. De wedstrijd, waar jongerenketen gevestigd op het platteland aan kunnen deelnemen, loopt tot 1 december 2016. De winnende keet krijgt de befaamde titel ‘Beste Keet van Nederland’. De beste drie keten winnen een prijs van de beste boerenrockband van Nederland: Mooi Wark! Je kunt met je keet meedoen aan de wedstrijd ‘De Beste Keet van Nederland 2016’ door je hier aan te melden of een mail te sturen naar info@plattelandsjongeren.nl

Edwin Bos neemt clip van z'n nieuwe single 'Onze liefde' op in Schoonebeek
02-08-2016 10:00:00

De in Schoonebeek geboren zanger Edwin Bos, presenteert alweer zijn vijfde single 'Onze liefde'. Edwin, die in het dagelijks leven als lasser werkzaam is, is inmiddels drie jaar bezig met het vertolken van de Nederlandstalige muziek. Met optredens van Groningen tot aan Overijssel wordt hij in de Noordelijke provincies steeds bekender. Ook de radiostations in de rest van Nederland en Vlaanderen pikken inmiddels zijn singles op. De productie van de nieuwe single lag wederom in handen van Terry West.

A3aan Drost laat met 'Als ze naar me kijkt' z'n veelzijdigheid zien
02-08-2016 09:51:00

'Als ze naar me kijkt' is de gezellige en vrolijke nieuwe single van A3aan Drost. Deze keer heeft de uit Steggerda afkomstige zanger gekozen voor een feestelijke plaat, waarmee hij zijn veelzijdigheid laat zien. Voor de productie tekende wederom A3aan’s vaste producer Martin Sterken. Het gebruik van de live ingespeelde blazers zorgt voor een zomerse sound. Ter ondersteuning heeft Redgellmedia een videoclip van hoog niveau. opgenomen. Meer info: www.a3aandrost.nl

Jan Smit samen met RADIONL op zoek naar artiesten die zijn voorprogramma gaan verzorgen
01-08-2016 16:38:00

Voor zijn elfstedentour langs 11 grote steden in Nederland dit najaar, gaat Jan Smit samen met RADIONL op zoek naar artiesten die zijn voorprogramma gaan verzorgen. Per concert zijn 5 artiesten genomineerd die kans maken. Na de stemperiode zal op RADIONL bekend gemaakt worden, welke artiest het voorprogramma mag doen. Voor het eerste concert op zaterdag 24 september in Den Bosch kan vanaf vandaag een maand lang gestemd worden op Gino Graus, Jeffrey Heesen, Mathijs Koning, William Burg en Yoeri L'Abee. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop