RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dani Vermeulen bedenkt zelf tekst voor haar nieuwe single
21-09-2016 17:00:00

Met haar vorige single "Dans met mij" nog vers in het geheugen, komt Dani Vermeulen nu met haar nieuwe single "Ben je klaar om met me mee te gaan". Haar muziekmaatje Danny Ferdinandus, met wie zij haar vorige singles samen componeerde, stimuleerde haar om het dit keer helemaal alleen te doen. En dat deed ze! Ze bedacht niet alleen de tekst voor haar nieuwe "feel good" song maar ook de melodielijn, daarmee ging ze naar haar favoriete producer Manfred Jongenelis. In zijn studio arrangeerde en produceerde hij het liedje op zijn fantastische creatieve manier.

Nieuwste plaat van Erna en Danny Temming is getiteld ‘Kijkje in mijn ogen’
21-09-2016 16:41:00

“Als wij samen optreden dan hebben wij daar zoveel lol en plezier in”, aldus Erna en Danny Temming afgelopen mei, voorafgaand aan het verschijnen van hun allereerste duetsingle ‘Zomerliefde’. Deze uit Utrecht afkomstige broer en zus hebben los van elkaar hun sporen al ruimschoots verdiend binnen de Nederlandstalige muziek. Na het verschijnen van hun debuutsingle ‘Zomerliefde’ lieten zowel Erna, Danny als ook het platenlabel Nationale Artiesten Parade volmondig weten, dat in 2017 een album zal gaan uitkomen.

Nick, Simon en Laura zingen titelsong Hartenstrijd
21-09-2016 16:10:00

Het nummer ‘Hartenstrijd’ van Nick Schilder, Simon Keizer en Laura Beekman wordt de titelsong voor de Nederlandse romantische komedie Hartenstrijd. Laura, bekend van Giels TalentenJacht, schreef het nummer speciaal voor de film. Nick en Simon waren meteen enthousiast toen ze het nummer voor het eerst hoorden. Nick Schilder: “Simon en ik werken al jaren graag met jong talent. Dat we daarmee nu de titelsong van een grote Nederlandse film hebben gescoord, is echt kicken en de aftrap van een druk ‘jubileum-najaar’.

'Samen met jou'.... oergezellige wals van Marco de Hollander
21-09-2016 16:03:00

'Een echt Marco de Hollander nummer'.....zo zullen de fans de nieuwe single “Samen Met Jou” van de vrolijkste volkszanger van Nederland beschrijven. Hij komt weer terug met een oergezellige wals. Met onder andere een authentiek draaiorgel hebben producers Hans Aalbers en Tom Peters er een heerlijk Hollands arrangement van weten te maken. “Samen met jou wil ik door het leven gaan. Samen met jou kan ik alles weer aan.” De uit het leven gegrepen tekst komt uit de pen van Liesbeth van Londen. Niemand minder dan Riny Schreijenberg is de componist.

Natasja van der Lei lanceert 'Zonder jou'
21-09-2016 15:58:00

Natasja van der Lei is geboren op 9 september 1984 te Dordrecht, opgegroeid als schipperskind en om toch iedere week naar school te gaan verblijft zij vanaf haar 5e op een internaat. Op school wordt zij altijd gevraagd voor het koor, zoals bijvoorbeeld tijdens Kerstmis in de kerk. Doordat Natasja naar de middelbare school gaat, laten haar ouders het schippersleven achter zich en besluiten aan wal te gaan wonen. Op de middelbare school speelt zij regelmatig in musicals en wordt ze lid van de jeugdtheatervereniging. 

Lach van John de Bever verandert in GOUD!
20-09-2016 23:01:00

John de Bever scoort GOUD met zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’! Uit handen van Marianne Weber en Erik de Zwart heeft de populaire volkszanger een Gouden Award ontvangen voor de verkoop van meer dan 20.000 singles! Ook is de bijbehorende videoclip bijna 5.000.000 keer bekeken op YouTube! En dit allemaal op dinsdag 20 september, tijdens de ‘BUMA NL Awards Show’ in Den Bosch! En het bleef deze bijzondere avond niet alleen bij het ontvangen van deze prominente prijs. Ook de Buma NL Award voor de ‘Favoriete single’ is in de wacht gesleept! Nu krijgt écht niemand meer de lach van het gezicht van de trotse volkszanger!

Patrick Dano presenteert 'Ik leef m'n eigen leven' op 23 september in Goirle
20-09-2016 21:41:00

Op vrijdag 23 september jl. lanceert Patrick Dano in horecagelegenheid “Cafe D’n Brands” in Goirle zijn nieuwe single: ‘Ik leef m’n eigen leven’. “Het is een cover uit Italië waarop André Hazes destijds een Nederlandse tekst schreef. Een nummer dat we allemaal heel goed kennen, en nu in een geheel nieuw jasje is gestoken door Harald Queens”, zo laat de zanger enthousiast weten. Collega ’s als Frank van Etten, Nelis Leeman, Frank Smeekens en Rudy de Wit e.v.a. geven acte de préséance om de nieuwe Dano-plaat feestelijk in te luiden. 

Glenn de Koning zet masker af in de clip van z'n nieuwe single 'Jij doet iets met mij'
20-09-2016 18:59:00

In de clip van de nieuwe single ‘Jij doet iets met mij’ zet Glenn de Koning letterlijk zijn masker af. Hij is klaar voor zijn nieuwe ik en de nieuwe single. Na jarenlange onzekerheid en worstelend met zijn gevoel en geaardheid, heeft Glenn de Koning zijn masker afgezet. “Ik was niet mezelf. Doordat ik dat heb ontdekt, ben ik heel anders gaan leven en durf ik te zijn wie ik daadwerkelijk ben”, aldus een gelukkige Glenn. Zes jaar geleden kwam de Zaanse zanger uit de kast en hij voelt zich sindsdien geweldig. 

Mike Kanders wint cheque t.w.v. € 3000.00 tijdens het Buma NL 2016 Demopanel
20-09-2016 18:47:00

Mike Kanders heeft tijdens het Buma NL Demopanel een cheque in ontvangst mogen nemen t.w.v. € 3000.00 voor de demo van zijn debuutsingle 'Doe mij maar een dansje'. De jonge zanger uit Limburg is nog vrij nieuw in de muziekwereld. Mike is nog maar kort aan het bouwen aan zijn carrière en deze geldprijs komt dan ook als een geschenk uit de hemel. Het begon ooit met een spontaan duet met Django Wagner op een feestje waar Mike te gast was. "Zingen is altijd al een grote hobby van mij geweest, maar ben pas paar maanden te boeken voor feestjes”, aldus Mike.

Nieuwe single van Evert Baptist gaat over zijn vrouw Gretha
20-09-2016 14:36:00

Al meer dan 50 jaar delen Evert en Gretha Baptist rug aan rug hun bed. Samen hebben ze goeie en vooral slechte tijden gekend en zijn ze het meestal niet met elkaar eens. Maar tegenpolen trekken elkaar aan en dat geld zeker voor hun. Evert heeft het in zijn singles vaak over Gretha, zoals in Vriescheloo, Polka Barrel, Ik laat me in mijn blootje niet meer zien en o.a. Rekening van het café. De allernieuwste single gaat helemaal over Evert zijn “droomvrouw ”. Het is wederom een bekend deuntje welke werd omgebouwd door Martin Sterken tot een swingende polka.

Evers Staat Op viert 20-jarig jubileum bij Jan Smit vanuit Volendam
20-09-2016 14:01:00

Het Radio 538-programma ‘Evers Staat Op’ is op vrijdag 23 september te gast bij Jan Smit in Volendam. De zanger viert die dag zijn 20-jarig jubileum en dat is voor Edwin Evers en zijn team een goede reden om de 538-studio te verplaatsen naar restaurant Lotje van Jan Smit in Volendam. Edwin Evers: ‘We zijn al eerder te gast geweest in Volendam bij Jan Smit, en hebben zelfs bij de familie Smit vanuit de woonkamer al eens een radioprogramma gepresenteerd. 

MUZIEKKIOSK nu ook bij Kabeltex
20-09-2016 10:51:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK wordt nu ook doorgegeven in het digitale basispakket van kabelexploitant Kabeltex op Texel. Daarmee hebben zowel de bewoners als een groot deel van de bijna 1 miljoen toeristen die het Waddeneiland elk jaar bezoeken toegang gekregen tot de drie muziekzenders die deel uitmaken van MUZIEKKIOSK: TV Oranje (muziek van eigen bodem), SchlagerTV (Duitstalig) en NashvilleTV (country). MUZIEKKIOSK is een initiatief van de oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch.

Vrienden van Amstel Live Band begeleidt voortaan Nederpopact Elders
20-09-2016 10:45:00

Het kan niet op voor Nederpop nieuwkomer Elders. Na een jaar vol successen schaart de originele ‘Vrienden van Amstel Live Band’ zich letterlijk achter zanger Peter Elders. Afgelopen weekend beklonken de muzikanten hun toekomstige samenwerking. De band zal de muzikale begeleiding van de rijzende ster op het podium en bij opnames op zich nemen. Peter Elders treed hiermee in de voetsporen van artiesten als Alain Clark en Guus Meeuwis.

Nieuw album ’20’van Jan Smit met bijzonder duet samen met de jongens van Broederliefde
20-09-2016 10:38:00

Vandaag komt het nieuwe langverwachte album van Jan Smit uit getiteld ‘20’. Het nieuwe album wordt ondersteund door een bijzondere single, namelijk het duet ‘Kom Dichterbij Me’ samen met Broederliefde. Het nieuwe album bestaat uit 13 nieuwe liedjes. Elke 20e van de maand heeft Jan een nieuwe single uitgebracht en vandaag komt de 6e single uit samen met de jongens van Broederliefde. Het album ligt vanaf vandaag in de winkel en is onder andere hier verkrijgbaar. Aansluitend gaat 24 september de ‘Elfstedentour’ van start.

Sidney Bischoff presenteert nieuwe single op 29 oktober 2016 in Schaijk
19-09-2016 19:34:00

Op zaterdag 29 oktober 2016 vindt bij uitgaansgelegenheid 'Het Noorderlicht' aan de Schutsboomstraat 71 te Schaijk de singlepresentatie plaats van Sidney Bischoff. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Met speciale gastoptredens van Leo Nardell, Theo van Kleef,  Elz Bakker,  Pierre van Dam,  Lenie Gerrits, Wimmie Bouma, Karin Welsing, Jack Kunkels, Antonio Holsken, Jordi Falcon, Frank Te Hennepe en Gerrie Bischoff. Ook een Guus act staat op het programma. De presentatie is in handen van Stefan Storm. 

'Niemand mag alleen zijn'....nieuwe single van Gordon en Gerard Joling
19-09-2016 19:20:00

Afgelopen vrijdag waren Gordon en Gerard Joling te gast bij RTL Late Night om te vertellen over de nieuwe single ’Niemand Mag Alleen Zijn’. Zij zongen hier voor het eerst de single voor het Nederlandse publiek. Het nummer wat speciaal voor de eenzame ouderen is geschreven is vanaf nu te downloaden op single. Momenteel roept het duo iedereen op om te stemmen op Geer en Goor bij de Televizierring. Het zou natuurlijk super mooi zijn als zij winnen voor de oudjes en het eenzaamheidsprobleem.

O'G3NE brengt debuutalbum en uitverkochte theatertour
19-09-2016 15:30:00

Sinds O’G3NE in 2014 geschiedenis schreef door als eerste vocal harmony groep ooit The Voice of Holland te winnen, iets wat ook internationaal nog niet is vertoond, hebben de zussen Amy, Shelley en Lisa Vol niet stilgezeten. Het drietal heeft de laatste jaren met talloze optredens op tv, radio en in het land vele muziekliefhebbers overtuigd van de magie die ontstaat zodra ze samen zingen. Met als meest in het oog springende moment hun deelname aan tv-programma De Beste Zangers. Hun cover van Emeli Sandé’s Clown ontroerde via tv, iTunes (een nummer 1-positie) en YouTube miljoenen luisteraars, waaronder de originele uitvoerende. O’G3NE brengt 30 september hun langverwachte debuutalbum ‘We Got This’ uit. 

Debby Deborah gooit het roer om en lanceert 'Eenmaal jij, altijd wij'
19-09-2016 15:24:00

Debby Deborah heeft het roer omgegooid en komt na een tijdje van afwezigheid met haar nieuwe single 'Eenmaal jij, altijd wij'.. 'Ik was niet weg van het podium, maar heb bewust even tijd voor mezelf genomen om sterk terug te komen', vertelt de 38 jarige zangeres uit Emmeloord. Deze zomer stond ze nog in de halve finale voor een plek bij het grote Mega Piraten Festijn en toen dacht Debby D... nu wordt het tijd om serieus bekendheid te gaan krijgen. Met dit lied, geschreven en geproduceerd door Martin Sterken kan Debby het grote publiek voor zich gaan winnen

Bouke schrijft, arrangeert, produceert, regisseert nieuwe single en mini-film
19-09-2016 13:44:00

Stap voor stap en met grote muzikale precisie, werkte zanger Bouke Scholten de afgelopen maanden aan een nieuwe weg in zijn carrière. Een weg van rock ’n soul, met nieuwe liedjes waarbij tekst en arrangementen grotendeels uit eigen koker komen en ook de touwtjes in eigen hand liggen. Losjes, maar gecontroleerd. De afgelopen jaren waren een zoektocht naar de juiste koers. Jaren ook, met veel hoogtepunten. Zo won Bouke het SBS-programma The Winner Takes it All. 

Toppers van Oranje te gast bij The Dome in Arnhem
18-09-2016 16:58:00

Op zondag 25 september 2016 vinden bij The Dome in Arnhem tv opnamen plaats van Toppers van Oranje. Optredende artiesten zijn  o.a. : Sieneke, Alex, Jaman, Joey Hartkamp, Stad & Land, de Havenzangers, Frank van Etten, Mick Harren, Dario, Jan van Est, Dean Saunders, Martin Dams, De Meiden, Temming & Temming, Johan Heuser, Theodoor, Henk Stelte, Marco de Hollander, Frank Verkooyen & Tinus Hoekstra, Femke Hengeveld, Ray v/d Heiden en Alberto Nicolay.  De aanvang is vanaf 14.00 uur,  de zaal gaat open om 13.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 p.p .(aan de deur € 12.50) De presentatie is in handen van Ivo Franklin. Toppers van Oranje wordt elke zaterdagavond om 19.30 uitgezonden  bij TV Oranje. Meer info: www.toppersvanoranje.tv

Nieuwe single Mitch Kerstens is getiteld 'Dansend door de nacht'
17-09-2016 12:10:00

Sinds de talentvolle jonge zanger Mitch Kerstens zo’n jaar geleden zijn eerste singles uitbracht zijn er al veel mooie dingen gebeurd. Veel radio airplay op alle grote en kleine radiostations en veel boekingen volgden, wat de succesformule verzonnen door Mitch en de bekende producer/tekstschrijver André Kooiman onderstrepen. De afgelopen tijd hebben ze samen in de studio gewerkt aan de derde single van Mitch die de titel heeft gekregen; “Dansend door de nacht”. 

'Door weer en wind' van Ancora op nummer 1 in de GFK Dutch Album Top 100
17-09-2016 12:02:00

De groep Ancora heeft iets te vieren. Voor de derde keer op rij bereiken zij de nummer één positie in de GFK Dutch Album Top 100 met een nieuw album. Met deze cd/dvd, getiteld 'Door Weer En Wind', evenaren ze het succes dat zij behaalden met hun debuutalbum 'Vrij Als De Wind' uit 2013 en met de in 2015 verschenen opvolger 'Voorbij De Horizon'. Een soort hattrick in de Nederlandse muziekwereld. In die wereld hebben de drie zangers inmiddels een geheel eigen plek veroverd met hun unieke mix van traditionele Shantymuziek met Irish folk en pop.  

Hessel Wijkstra in voorprogramma landelijke pré release album '20' van Jan Smit
17-09-2016 01:36:00

Maandag 19 september 2016 zal het nieuwe langverwachte album van Jan Smit getiteld ‘20’ exclusief verkrijgbaar zijn bij Mediamarkt Apeldoorn. Vanaf 20:00 uur zal RADIONL presentator en zanger Hessel Wijkstra het voorprogramma presenteren met muziek van RADIONL. Aansluitend zal Hessel een optreden verzorgen met zijn eigen nummers. Zijn optreden duurt tot 21:30 uur. Direct daarna zal Jan Smit starten met zijn mini-concert. Het nieuwe album bestaat uit 13 nieuwe liedjes. Elke 20e van de maand heeft Jan een nieuwe single uitgebracht en op 20 september komt de 6e single uit getiteld ‘Kom Dichterbij Me’, een duet met Broederliefde. Jan Smit & Mediamarkt slaan de handen ineen voor het 20 jaar Jan Smit jubileum jaar en gaan een mooie samenwerking aan voor het nieuwe album ‘20’. 

Zondag 18 september special over Brigitte Nijman op TV Oranje
17-09-2016 00:58:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 18 september zie je een special over Brigitte Nijman.

Roy Hoffman presenteert nieuwe single op 8 oktober 2016 in Apeldoorn
17-09-2016 00:52:00

Op zaterdag 8 oktober 2016 presenteert Roy Hoffman z'n nieuwe single bij Café Tap Mar In, Zevenhuizenseweg 6 in Apeldoorn. 'Niemand minder dan mijn producer Emile Hartkamp zal het geheel presenteren. We zijn heel erg enthousiast geworden over de nieuwe single. Op dit moment kan ik er natuurlijk niet te veel over verklappen, maar dat Emile Hartkamp en Norus Padidar er iets geweldigs van hebben gemaakt daar ben ik zeker van. De voorgaande single's komen ook uit dezelfde studio en zijn dan ook met veel liefde voor de muziek gemaakt. Ik hoop dat de mensen in het land straks net zo enthousiast reageren als dat wij doen. Ook is dit voor mij de eerste single presentatie die ik ga doen', vertelt Roy.

Ushuaia, het nieuwe album van K3 verschijnt op 10 november 2016
17-09-2016 00:25:00

De fotoshoot met Hanne, Marthe en Klaasje voor deze cover vond plaats op 1 september in de studio’s van Studio 100 in Schelle (BE). De fotoshoot leverde prachtige beelden op voor de cd cover en voor de poster van de nieuwe K3 show, die er binnenkort aan komt. Deze show zal vanaf januari tot mei 2017 in Vlaanderen en Nederland te zien zijn. Voor tickets kan je nu al terecht op http://tickets.studio100.nl. Na het enorme succes van het K3 album 10.000 luchtballonnen zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw de studio ingedoken voor de opnames van Ushuaia. 

Frank van Etten bezingt emoties van fans....900 aanvragen in nog geen 12 uur tijd
17-09-2016 00:15:00

Schrijft Frank van Etten een persoonlijk lied voor jou? Honderden prive-berichten stromen via facebook binnen na de oproep van Frank van Etten. "De nieuwe single 'Voor jou is mijn hart nu gesloten' gaat goed. De liedjes voor mijn eigen album zijn klaar en concert van 4 november is uitverkocht. Dus heb ik weer extra tijd voor liedjes voor anderen. Niet enkel voor zangers, want iedereen verdient een liedje. Jij, je zus, de behulpzame buurman en die lieve collega." Frank is overdonderd door de reacties op zijn facebook-oproep. '900 aanvragen in nog geen 12 uur tijd. Muziek is emotie, dat blijkt wel weer.' Het begon spontaan en live op facebook met zijn fans. 

Nieuwe single van Lenie Gerrits bestaat uit diverse gezegdes
16-09-2016 14:18:00

Lenie Gerrits zijn muziek heeft veelal een link met de woonwagencultuur, maar zijn nieuwe single ‘Sta niet achteraan’ is anders. “Ik wou weer wat nieuws doen, wat geks.”, aldus Lenie. “Ik wou weer wat nieuws doen, wat geks.”, vertelt Lenie Gerrits. De Rolleman, zoals hij ook wel wordt genoemd, heeft al diverse singles uitgebracht over de woonwagencultuur, maar houdt ook van gekkigheid. Sterker nog, zijn nieuwe single ‘Sta niet achteraan’ is ontstaan uit gekkigheid. De single bestaat uit diverse gezegdes en is geschreven door Henny Thijssen. 

Anno Britting heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-09-2016 14:12:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 september is dat ‘Voor altijd mijn allessie’, de nieuwe single van Anno Britting. Het was een tijdje stil rond deze zanger uit Alphen aan den Rijn maar nu is hij helemaal terug met dit vrolijke liedje, dat werd geschreven door de bekende componist Hans Louws uit Almelo. Anno is de afgelopen jaren druk bezig geweest om zichzelf te verbeteren, en dat is goed te horen in dit prettig in het gehoor liggende liedje! De bijbehorende videoclip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Nieuwe Nederlandstalige single voor Wally Mckey
16-09-2016 11:15:00

Wally Mckey voor velen geen onbekend gezicht in de muziekwereld. Na  een behoorlijk aantal Engelstalige en Nederlandstalige hits te hebben gescoord, komt Wally deze maand met een nieuwe Nederlandstalige single getiteld 'Waar ben jij'. Wally is een liefhebber van live muziek instrumenten en geluid. Daarom is ook deze single voorzien van echte instrumenten ( gitaar,drums,bas etc ). 'Met alle respect voor de moderne muziek kunsten van tegenwoordig, maar ik blijf toch liever traditioneel voor wat betreft muzikaal geluid',  aldus Wally.

Droom van autistische Juriaan komt uit
16-09-2016 01:20:00

Juriaan Singels is een zanger die durft te dromen. Ondanks zijn beperking wilde hij een album opnemen, zingen op televisie en optreden op grote festivals. Juriaan heeft deze dromen het afgelopen jaar in vervulling zien gaan. Niets lijkt onmogelijk, mede dankzij de hulp van Stichting Showhero. Juriaan Singels is een jongen met een stofwisselingsziekte en autisme. Enkele jaren geleden vond zijn moeder een flyer van de talentenshow ‘Showhero’.

Mike Noye schrijft zelf de tekst voor z'n nieuwe single 'Alles komt goed'
16-09-2016 01:12:00

Met “Alles Komt Goed” presenteert de in Tilburg geboren en getogen zanger Mike Noye zijn tweede single. Het is de opvolger van de vorig jaar verschenen single “Zoals Jij Bent”. Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit. Inmiddels heeft hij een volgende stap gezet en is hij een zangcarrière gestart. Componist Jeroen Krauwels zorgde voor de compositie, en Mike schreef zelf de tekst voor “Alles Komt Goed” waardoor dit liedje een speciale en persoonlijke betekenis heeft gekregen voor Mike. 

Lytse Hille maakt dromen waar
16-09-2016 01:04:00

Lytse Hille, de inmiddels door heel Nederland geliefde Friese volkszanger, verblijdt en verrast met weer een prachtige single. ‘Zolang er ‘n droom bestaat’ spreekt een heel ander deel van de emoties aan dan de feestmuziek waar de sympathieke zanger zo bekend om staat. Lytse Hille laat zien dat hij naast voor een lach, ook kan zorgen voor een traan. In deze nieuwe single houdt Lytse Hille het dicht bij zichzelf en bezingt de hoop dat er zolang er een droom bestaat ook altijd een morgen is. Er zal altijd weer een glimlach komen. 

NashvilleTV en Nashville FM slaan handen ineen met nieuwe site
15-09-2016 12:15:00

De nieuwe televisiezender NashvilleTV, die zich richt op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek, is een samenwerking aangegaan met internetradiostation Nashville FM. De twee muziekzenders delen voortaan de website nashvilletv.nl/nashvillefm.nl, waar de liefhebber terecht kan voor onder meer het laatste countrynieuws, een concertagenda, een wekelijkse nieuwsbrief, recensies, programma-info en live radio- en tv-uitzendingen. 

'Bijna'.....nieuwe single van Henk Dissel
15-09-2016 11:36:00

'Bijna' is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel. Na nummers als 'Een Bom' en 'Stap voor Stap' komt hij weer met een ouderwetse Henk Dissel single. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Robert Dorn, een nieuwe producer, die een erg goede klik had samen met Henk. Met meer dan 250 optredens per jaar is Henk nog steeds een van de populairste artiesten van Nederland. 2016 stond in het teken van Henk zijn eerste album. In 2017 gaat Henk voor het eerst de Heineken Music Hall doen.

Samenwerking tussen Kees Plat en Mark van Veen krijgt vervolg
15-09-2016 11:21:00

Het is dé zomerhit van 2016; “Sofia” van Alvaro Soler. Het bracht singer/songwriter Kees Plat op het idee om er een Nederlandse tekst op te schrijven. Wat in eerste instantie ontstond als een grap heeft inmiddels serieuze vormen gekregen. Samen met muziekmaatje Mark van Veen dook Kees de RV Studio (Tilburg) in om het nummer op te nemen en op cd te zetten. Het is inmiddels de tweede single van dit succesvolle duo. Eerder brachten ze “In Ons Stamcafé” uit, in 2014. Met “Lieve Sofia” brengen de heren een zomerse single uit.

Kaartverkoop Groots met een zachte G – De Wintereditie start op 17 september
14-09-2016 23:23:00

In december staat er een nieuw avontuur op stapel voor Guus! Hij neemt het feest van zijn Groots met een zachte G concerten mee naar de Ziggo Dome voor een speciale Wintereditie van de succesvolle concertreeks. In een winters decor zal Guus  zijn vele hits afwisselen met muzikale verrassingen. Guus: “Hier heb ik zo waanzinnig veel zin in! In het stadion moeten we onze spierballen tonen. In de Ziggo Dome zitten we letterlijk dichter bij het publiek en is er ook ruimte voor de kleine gebaren.

Andries v/d Brink 'zingt' over waargebeurd verhaal
14-09-2016 19:07:00

Exclusief ! Dat is het woord wat we zeker bij dit nummer zouden moeten gebruiken, niet gezongen maar gesproken. Vroeger heeft Gerard de Vries menig hit op zijn naam gezet met zijn gesproken nummers zoals “Teddybeer” en Giddy up go”. Eigenlijk zonder er bij na te denken heeft Andries v/d Brink per ongelijk een soortgelijk nummer in elkaar gezet. Allereerst heeft hij met Roy Otters in de studio gezeten om een Ballad op te nemen maar het ging niet zoals het wou. De melodie was nog niet klaar, de tekst was Andries in de eerste instantie ook niet tevreden over. 

Frank Verkooyen en Tinus Hoekstra komen met duet
14-09-2016 18:40:00

‘Vrienden voor het leven’ is de titel van het duet van Frank Verkooyen en Tinus Hoekstra. Beiden zijn al vanaf het begin van hun samenwerking goede maatjes. Deze vriendschap heeft geresulteerd in een toepasselijk lied, een echte ode aan de vriendschap. ‘Vrienden voor het leven’ bezit een pakkend ritme waarop je niet stil kan blijven staan of zitten. Het aanstekelijke en verrassende nummer is geproduceerd door Frank Verkooyen, opgenomen in studio 'The Boom! Music Breda' en komt op de markt via Nationale Artiesten Parade. 

Holland Zingt Hazes brengt legende terug naar het podium
14-09-2016 18:25:00

Vijf jaar Holland Zingt Hazes belooft een zeer bijzondere ervaring te worden. Vandaag kondigt producent LiveLane een wel heel speciaal optreden aan voor de jubileumeditie van de succesvolle concerten. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool