RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Auto-ongeluk Volkszanger Frank van Etten
27-07-2016 22:53:00

Volkszanger Frank van Etten werd, onderweg naar de sauna, aangereden. Een bus reed met hoge snelheid en raakte zijn auto vol in de flank en van achteren. De ambulance was snel ter plekke. Beide bestuurders zijn afgevoerd naar het ziekenhuis. Frank van Etten verblijft daar nog voor nader onderzoek. Het had een relaxed momentje moeten zijn met een bomvol weekend voor de deur. 

Driekes Hoekstra nu ook exclusief bij Artiestenplein
27-07-2016 22:07:00

Artiestenplein is een van de snelst groeiende boekingskantoren van Nederland aan het worden. Het lijstje met exclusieve artiesten, die bij dit bureau zijn te boeken wordt steeds groter en opvallend is dat veel gerenommeerde Nederlandse artiesten de weg naar het boekingskantoor hebben weten te vinden. Zo ook nu weer de  jonge Nederlandse zanger Driekes Hoekstra. Een opvallende zanger, die na de overwinning bij het SBS6 programma Bloed, Zweet en Tranen 2015 een bloeiende muzikale loopbaan heeft weten op te bouwen.

Traditiegetrouw zal Erwin Fillee ook dit jaar weer de ‘jeugd van vroeger’ vermaken in Hoorn
26-07-2016 22:51:00

Traditiegetrouw zal Erwin ook dit jaar weer de ‘jeugd van vroeger’ vermaken tussen de poffertjes door met zijn supergezellige gezang. Op uitnodiging van de Gemeente Hoorn zullen o.a. de ouderen uit de verzorgingshuizen op maandagmiddag 8 augustus vanaf 13:00 uur worden getrakteerd bij de poffertjeskraam op…poffertjes, drinken en muziek van Erwin. Deze traditie is al een aantal jaren nu aan de gang met ontzettend veel succes. Dit is écht ‘mijn publiek’. In het land treedt ik af en toe op op bruiloften en partijen, maar de rest is het toch de ouderen. 

Muzikale droom voor Patrick Gerets uitgekomen
26-07-2016 22:41:00

Patrick Gerets, de gezellige volkszanger uit Limburg kan zijn geluk niet op. Onlangs nam hij zijn nieuwe single én een duet met Frank van Etten op!. Patrick Gerets presenteert deze Zomer zijn compleet nieuwe single ‘Ik Kan Geen Dag Zonder Jou’! Een vrolijke up tempo en gezellige single die is geschreven en opgenomen door Mario Veltman. Net als de voorgaande singles brengt Platenmaatschappij Zebra Music deze landelijk uit. In de videoclip die opgenomen is ter promotie van de single, laat Patrick Gerets de mooiste plekken van Maastricht zien. 

Frank en Mirella exclusief bij Startup Events
26-07-2016 07:21:00

Per 26 juli 2016 zijn Frank en Mirella exclusief te boeken bij Startup Events. Frank en Mirella zijn niet meer weg te denken van de Nederlandse podia. Hun optredens blijven voor de fans en liefhebbers van het Nederlandse lied 'Een feest der herkenning'. Voor jong en oud, want de hits blijven veel gedraaid worden op de radio. Wie zingt ze niet mee 'De verzonken stad', 'Wat ik zou willen', 'De vissers van San Juan', 'Nou en of love', allemaal hits van Frank en Mirella.

'Verliefd Op Dromen' is de titel van de nieuwe single van Marloes
25-07-2016 21:10:00

'Verliefd Op Dromen' is de titel van de nieuwe single van Marloes.  Het publiek kent Marloes voornamelijk als Engelstalige zangeres. Voorheen heeft ze ook een Engelstalige single opgenomen onder de naam MELL (Marloes, Ewan Mack & Lesley Lynch). Voor dit project heeft Marloes gekozen voor iets heel anders. 'Verliefd Op Dromen' is een Nederlandstalige pop/rock plaat. De productie hiervan was in handen van Walter & Danny Gielen uit Eindhoven. Later deze maand volgt er ook nog een mooie videoclip.

Leonie Meijer schrijft zomerse pop-single met Han Kooreneef
25-07-2016 12:25:00

De song 'Ik Verlies Het Van Jou' is, na Als Ik Breek en de ballad Door Hetzelfde Ijs, de derde single geworden van Leonie Meijers’ laatste studio album The Naked Sessions. Leonie schreef de single samen met Han Kooreneef en de Zweedse Jörgen Ringqvist. Ringqvist produceerde een compleet nieuwe versie van de originele single en dat resulteerde in deze zomerse pop variant. De liedjes van The Naked Sessions vormen tevens de basis voor de reprise van haar theatershow Naked, waarmee ze dit najaar weer een kleine 30 theaters door heel Nederland aandoet. 

Lieke van 't Veer covert 'Uit elkaar' van Yes-R
25-07-2016 12:07:00

Een maand geleden plaatste de 17-jarige Lieke van 't Veer een stukje van Yes-R zijn hitsingle 'Uit elkaar' op Facebook. Toen Yes-R geattendeerd werd op Lieke haar versie van 'Uit elkaar' was hij flabbergasted: " Kippenvel wanneer supertalent Lieke mijn klassieker Uit elkaar covert" was zijn reactie toen hij het filmpje deelde op zijn sociale media. De cover is opnieuw door Lieke opgenomen onder het toeziend oog van Yes-R en is vandaag uitgebracht. Dat Yes-R niet de enige was die onder de indruk is van Lieke bleek wel uit de duizenden reacties.

Raymond Smit kiest voor up-tempo single. 'Leef'...is het resultaat
25-07-2016 10:44:00

Na twee langzamere nummers kiest Raymond Smit deze keer voor up-tempo single. ‘Leef’ is een sneller liedje om zijn eigen repertoire te verbreden. Raymond Smit wilde na twee rustigere nummers een eigen up-tempo nummer brengen. Ook de invalshoek had de Zwollenaar al bedacht. Door de vrij duidelijke wensen van de zanger, was het voor Frank van Etten makkelijker om een single te schrijven. Uit de goede samenwerking tussen van Etten en Raymond Smit is het swingende nummer ‘Leef’ ontstaan.

Dana Winner doet goede zaken in België
24-07-2016 22:14:00

Dana Winner is genomineerd voor de Vlaamse Radio 2 Zomerhit 2016. Naast dé Zomerhit 2016 worden op zondag 21 augustus nog 6 andere awards uitgereikt. Dana Winner werd genomineerd voor twee van deze awards en is hier uiteraard heel blij mee. In de categorie “Beste zangeres” is Vlaamse schone genomineerd samen met Laura Tesoro, Emma Bale en Natalia. Ook in de categorie “Beste Nederlandstalige lied” werd Dana genomineerd. Samen met 9 andere artiesten doet Dana mee voor winst in deze categorie. 

'Gescheurde jeans',...eerste solosingle van Tesca Dijkstra
23-07-2016 12:10:00

Tesca Dijkstra uit Lelystad gaat schuil achter de artiestennaam “Tesca” en is geen onbekende in de entertainmentwereld, Tesca gaat solo met haar nummer “Gescheurde Jeans”. Na jaren als zangeres van een band heel Nederland gezien te hebben heeft Tesca besloten om als solo zangeres een nummer op te nemen, dit nummer wat origineel afkomstig is uit Zuid Afrika, is geheel in een nieuw jasje gestoken, zowel de muziek als de tekst zijn helemaal nieuw.  Een heerlijk zomers nummer met een mooie clip, dus alle ingrediënten voor een zomerhit zijn aanwezig.

Like TV Oranje en win de nieuwe CD van Henk Bernard
23-07-2016 10:41:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 14.900 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we het fantastische aantal van 15.000 likes bereiken, gaan we het het nieuwe album van Henk Bernard verloten! Zijn vertrouwde schlagersound gecombineerd met zijn unieke stemgeluid maakt ‘Dicht bij mij’ weer een absolute must voor de Henk Bernard fans.

RADIONL & TV Oranje Zomertoer komt op donderdag 28 juli naar Meppel
23-07-2016 10:23:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Donderdag 28 juli is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer aanwezig bij het zomerevenement Donderdag Meppeldag, waar het thema deze keer 'Helemaal Hollands' is. Je kunt genieten van optredens van Lytse Hille, René Karst & Stef Ekkel, Lucas & Gea, Frank Verkooyen, Rob Zorn, Jelle B, De Dikdakkers, Erik van Klinken, Quincy, Kees Haak, Yves Berendse, A3aan Drost, Frank van Etten, Ancora en nog veertig andere artiesten! De podia staan op de Wheem en de Groenmarkt. Er zijn live optredens van 12.00 tot 17.00 uur en van 21.00 tot 01.00 uur.

RADIONL aanwezig op het Truckstar festival
22-07-2016 16:16:00

RADIONL staat traditiegetrouw 30 en 31 juli op het Truckstar Festival met live radio en optredens van diverse artiesten. Om 12:00 uur zal het feest losbarsten vanaf het RADIONL podium aan het begin van “de mooiste truckstraat”. De volgende artiesten zullen hierbij aanwezig zijn: Stef Ekkel & Rene Karst, Johnny Bolk, Taeke Stoker, Joris Smits, Marianne Veenstra, Sidney Bischoff, Jan van Est, Kimberly, Tina Trucker, Hessel Wijkstra, Willem Sonnema, Auke en Ellen, Michel van Rijswijk en Michelle Okken. Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar genieten van meer dan tweeduizend trucks. Dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival.Daaromheen: sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker wat eten en drinken.

Tino Martin heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-07-2016 15:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 juli is dat ‘Dat ik je zo zou missen’, de nieuwe single van Tino Martin. De Haagse zanger, die het afgelopen jaar zijn populariteit tot grote hoogten zag stijgen, komt met deze keer een gevoelig liedje. “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single”, aldus Tino. “Het is een eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen.” Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Henny Thijssen en Johnny Sap.  

Zondag 24 juli special over Henk Damen op TV Oranje
22-07-2016 10:40:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 24 juli zie je een special over Henk Damen, die vertelt over zijn jeugd, die hij grotendeels doorbracht in Zaltbommel. Hij komt uit een hechte familie, die klaarstaat op de momenten dat het nodig is. 

Patrick van den Corput geeft vrolijke draai aan 'Blijf bij mij' van Paul de Leeuw
21-07-2016 12:16:00

Oude hits in een nieuw jasje stoppen, is voor Patrick van den Corput zijn muzikale identiteit geworden. Zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’ is de hit van Paul de Leeuw in de stijl van de 27-jarige zanger. “Het nummer is van origine een heerlijke plaat, waarvan ik vind dat hij zich ervoor leent om in dit jasje te worden gestoken.”, vertelt Patrick van den Corput over zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’. Met dit jasje bedoelt hij zijn eigen vrolijke draai die hij al aan diverse nummers heeft gegeven. “Mensen herkennen me nu aan de nummers van toen in een jasje van nu”, legt hij uit. 

Yuli Minguel maakt statement op Zware Cross festival
21-07-2016 10:06:00

Zangeres Yuli Minguel maakt aanstaande vrijdag 22 juli om 17.00u haar opwachting op het Zwarte Cross festival gezamenlijk met het Liquid Sun Orchestra. De powervrouw die bekend is van haar deelnames aan X Factor UK, The Voice NL en de allereerste Idols in Nederland is na haar bevalling van een tweeling afgelopen september alweer een tijdje goed bezig en heeft de draad inmiddels alweer flink opgepakt. Yuli pakt vrijdag de kans om een statement te maken voor eenheid en eensgezinsheid. 

De Confettiboys vertalen het ultieme vakantiegevoel
21-07-2016 00:52:00

Nederland is er klaar voor: De zomervakantie staat voor de deur! Aangezien een gedeelte van de Confettiboys inmiddels in het verre buitenland zit om daar de toeristen te vermaken, moest er natuurlijk een single komen die zowel vakantie vierend Nederland als de thuisblijvers in zomerse sferen brengt. Die zomerse sferen? Die spatten van 'Lekker op vakantie'' af. Een grote hoeveelheid live instrumenten, een rap, een ultiem herkenbaar deuntje en heel, heel erg veel gezelligheid zijn de ingrediënten.

Sharon Doorson op 'I love who I want' - boot tijdens Gay Pride
20-07-2016 13:31:00

Tijdens de Canal Pride op zaterdag 6 augustus  staat Sharon Doorson voor "universal love" op de thema-boot "I love who I want" van het Haagse roze feest Popcake. "De wereld heeft een  liefdevolle touch nodig", aldus Sharon. Die deze week met haar single "Touch me there" de tipparade is binnengekomen. "Heerlijk om onze vrijheid te mogen vieren op de Popcake - boot. Ik vind dat iedereen ten alle tijden zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen vrij is om te bepalen met wie je de liefde wilt delen. We zijn allemaal gelijk, let's celebrate it! " Popcake is een heterovriendelijke feest dat zes keer per jaar wordt gehouden op de 42ste verdieping van het Haagse Penthouse met pophits uit de jaren '90 tot nu. "Sharon Doorson is met twee gouden hitsingles en een alarmschijf niet meer weg te denken uit de Europese (gay)clubs". 

Jeffrey Lake weer helemaal terug na gevecht met poliep
20-07-2016 09:28:00

Na een lange zware periode van revalidatie en zanglessen, is Jeffrey Lake weer volledig hersteld van een ernstige poliep op zijn stembanden. Voor zijn nieuwe single “Is this love”, ging de Rijswijkse zanger een samenwerking aan met diverse professionele muzikanten. De backingvocals worden verzorgd door niemand minder dan Jody Pijper van de Jody’s Singers. Zij is dan ook verantwoordelijk voor de prachtige arrangementen en de uitvoering van de zangpartijen. 

RADIONL heeft een week lang de primeur van 'Hoe die zomer was' van Henk Wijngaard
19-07-2016 16:39:00

Henk Wijngaard liet zich inspireren door zijn vak: dat van vrachtwagenchauffeurs. Maar niet alleen zijn (ex-collega's kochten zijn platen. 27 titels vermeld het top-40-dossier. En het ziet ernaar uit dat daar een 28ste notering bij komt met zijn nieuwe single "Hoe die zomer was". Henk is onlangs 70 geworden en 50 jaar getrouwd met zijn lieftallige Trijntje. Henk is 40 jaar artiest, nog altijd met veel succes. Hij heeft net een weergaloos album opgenomen met een groot aantal nieuwe nummers geschreven door Dick van Altena.

Herkenbare Karin Welsing geluid spat van nieuwe single af
19-07-2016 16:11:00

Als je vader thuis én als radiopiraat het Nederlandse lied volop draait, dan is de kans groot dat je als kind van zo’n ouder besmet raakt met dit genre. Volkomen logisch dus dat dochter Karin Welsing een liefhebber pur sang is geworden van het échte levenslied. De geboren Utrechtse, tijdens het kermisseizoen steevast onderweg door het hele land met diverse attracties, bracht in mei 2010 haar eerste single uit. Volkszanger Henk Bernard stimuleerde Karin de studio in te gaan waarna ‘Bitterzoete tederheid’ op single is geperst. 

Is ‘Liever te dik in de kist’ van Stef Ekkel en René Karst de zomerhit van 2016?
19-07-2016 12:20:00

De zomerhit van 2016 kan wel eens uit Nederland komen. ‘Liever te dik in de kist’ van Stef Ekkel en René Karst gooit hoge ogen in de Zomerse 50, de jaarlijkse hitlijst met de populairste zomerhits. “Er wordt massaal op dit nummer gestemd”, vertelt Martijn de Lange van de Zomerse 50. “Het nummer voldoet ook aan het recept voor een zomerhit: een aanstekelijke melodie met ludieke tekst die je simpel mee kunt zingen.” Ook op Bailar van Deorro en Elvis Crespo, Duele el Corazon van Enrique Iglesias en Sofia van Alvaro Soler wordt veel gestemd. 

Gerrit Boks zorgt voor vrolijk zomer nummer
19-07-2016 11:26:00

Als je de eerste tonen van de nieuwe single ''Blijf bij mij de hele nacht' hoort kan het niets anders zijn dat je er vrolijk van wordt. Bij RADIONL staat het nummer welke opgenomen is bij R-Audio Producties in Apeldoorn ondertussen al in de playlist. Voor de tekst, muziek en het arrangement tekende Ruud van der Velden. Voor Gerrit, die in het dagelijks leven een autobedrijf in Apeldoorn runt, is dit z'n vierde single. Begin 2013 lanceerde hij zijn debuutsingle 'Genieten dat is wat ik wil', gevolgd door 'Vandaag dat is mijn dag' en 'Zomerzon'.

De zomer van 2016 staat bij Marcel Dool ook in het teken van Pokémon Go
19-07-2016 10:55:00

Marcel Dool dacht na het verschijnen van de razend populaire 'Pokémon Go app'.....daar moet ik iets mee doen. De in Amsterdam geboren en getogen zanger heeft daar met eigen geschreven tekst en muziek op ingespeeld'Het resultaat is een grappige track, voorzien van een stevige feestbeat. 'De zomer van 2016 staat in het teken van Pokémon en deze song sluit daar lekker op aan', aldus Marcel. Hij heeft inmiddels met zijn singles “Stop de tijd” en “Je kan maar beter vrolijk zijn” een visitekaartje afgegeven. 

Kees Versluys wil vermelding halen in Guiness book of Records
19-07-2016 00:35:00

Nu de nieuwe single van Kees Versluys 'Kom dans met mij' zo breed ondersteund wordt door diverse radiozenders is hij druk bezig om een vermelding in het Guiness book of Records te gaan scoren. Op 6 november zal er een groot dans evenement plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch.De bedoeling is dat daar zoveel mogelijk danskoppels, verdeeld over 5 zalen, tegelijk op het nummer 'Kom dans met mij' dansen, tijdens een live optreden van Kees Versluys.

Inge brengt op verzoek 'I see you' op single uit
18-07-2016 12:10:00

Inge groeide op met muziek en toneel. Toen ze 15 was name ze wat pianolessen en begon al gauw eigen nummers te schrijven. Ze leerde zichzelf gitaarspelen zodat ze dat kon toepassen bij het schrijven van de nummers. Op 19 jarige leeftijd begin ze met zanglessen en speelde in diverse musical en opera producties. Naast de liefde voor het klassieke genre had ze ook een passie voor het populaire genre. Begon steeds meer liedjes te schrijven . In 2009 veranderde haar leven. Ze plaatst een demo op sallaband.com en al snel kwamen er investeerders.

André Pronk giet 'Jij bent de zon' in nieuw vaatje
18-07-2016 11:41:00

'Jij bent de zon, jij bent de zee. Jij bent de liefde, ga met me mee'.....Tja...alleen van deze woorden word je al vrolijk. Zo dacht André Pronk er ook over en heeft van dit zomerse lied een 2016 versie opgenomen. 'Na het carnavalsnummer 'Ik heb hele grote flaporen' wat een cover is van André van Duin ging ik op zoek naar een leuk nummer die we allemaal makkelijk mee kunnen zingen deze zomer. Het is natuurlijk wel op mijn manier, want we moeten altijd wel blijven lachen', meent André. De titel is dan ook 'Jij bent de zon', een cover van Bart van de Bossche en Jop.

Lucas en Gea op de Zwarte Cross en nieuwe single in aantocht
17-07-2016 12:15:00

Op vrijdag 22 juli staan Lucas en Gea geprogrammeerd in de Rock 'n Roll tent op de Zwarte Cross. In de tent is ruimte voor 5000 personen en volgens de organisatie komt hij ook wel vol en wordt het een knalfeest. Lucas en Gea zijn een onderdeel van de 'Rooie Jager Roodshow' en stonden ook al op het Eurosonic festival en TT Assen op het podium samen met de bekende DJ. Het duo uit oude Pekela mag de laatste tijd niet klagen. Hun jongste single 'Ik gaf jou alles' doet het erg goed bij de Nederlandstalige radiostations. 

'Mariël'....nieuwe single van Bertus Sipma
16-07-2016 14:23:00

Mariël" is de titel van de nieuwe single van de Friese zanger Bertus Sipma. Hiermee heeft Bertus een enorme feestkraker in handen, welke binnen de kortste keren ongetwijfeld door heel het land massaal meegezongen zal worden in de kroegen en feesttenten. Bertus Sipma heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige singles uitgebracht waaronder “Geloof Me (Dat Dit Blijft Bestaan)”. De single is wederom opgenomen in de Bughouse Music Studio. Bertus, geboren in 1989 te Twijzelerheide, runt met zijn vrouw sinds januari 2013 Muziekcafé Bertus in Surhuisterveen. 

Stanley Hazes neemt toch weer single op
16-07-2016 14:17:00

Uiteraard zal de naam Stanley Hazes je onmiddellijk doen denken aan André Hazes. Dat is geen toeval, want de heren zijn neven van elkaar. Als kleine jongen was Stanley al veel op pad met zijn neef André. Hij groeide op met zijn muziek en heeft samen met André in heel wat discotheken, cafés en op evenementen door heel Nederland gestaan. De nieuwe single van Stanley Hazes heeft de titel ‘Jij bent mijn alles’. Deze single is een eerbetoon aan zijn steun en toeverlaat Louise en bij dit nummer hoort een prachtige videoclip die opgenomen is in Zuid-Frankrijk. 

Tony van Boxtel tekent ook bij Artiestenplein
16-07-2016 02:39:00

Het gaat goed met het Artiestenplein. Wederom zijn ze erin geslaagd een grote naam exclusief in haar bestand op te nemen, namelijk de zanger Tony van Boxtel. Het contract is getekend en dat betekent dat men vanaf heden deze zanger exclusief bij dit bureau kan boeken. Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen Tony van Boxtel allang, de uit Breda afkomstige zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Tony weet met zijn eigen liedjes altijd het publiek "in te pakken" en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid. Met zijn albums als "De Smaak Van Liefde" en "Droom Je Dromen" scoorde hij in het verleden al grote hits. Met de singles "Met Tranen In Je Ogen”,  “Ben Je Blind" en "Viva La Vie" verwierf Tony Nationale bekendheid.

Zondag 17 juli special over Jolanda Zoomer op TV Oranje
15-07-2016 15:53:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 17 juli zie je een special over Jolanda Zoomer. TV Oranje zoekt haar op tijdens een bezoek aan de kapper, wat in het begin een wat griezelige situatie oplevert. 

Debuutsingle van Richard van Twiller gaat een jeugdliefde van hem
15-07-2016 15:05:00

 ‘Die mooie zomer’ is de titel van de debuutsingle van Richard van Twiller. De single is een geromantiseerde biografie, want het gaat over een jeugdliefde van de zanger. Dit aangevuld door bijzonder getalenteerde muzikanten, maakt ‘Die mooie zomer’ tot een heerlijk, feelgood en zomers nummer. In 1985 ging Richard van Twiller voor het eerst met een groep vrienden op vakantie naar Benidorm. Daar werd hij tot over zijn oren verliefd op een meisje uit Zeeland. Na gezellige avonden en nachten vol dansen hebben de twee uiteindelijk nog een jaar schriftelijk contact gehouden.

Nick Nicolai....nieuw en exclusief bij Viking Entertainment
15-07-2016 13:28:00

Bij Nick Nicolai zit zingen in z'n bloed. Geboren op 11 december in 1997 in Gouda, begon hij als baby al te brabbelen en te dansen als hij muziek hoorde. Op 2-jarige leeftijd dook hij met zijn vader iedere dag achter het drumstel. Het is dan ook niet zo gek dat hij uiteindelijk zijn hart volgde. Muziek maken. Dat is wat hij wil, wie hij is. Nick groeide op in Oudewater. Toen hij 9 jaar was zong hij voor het eerst in een zaal vol mensen. 

Lesley Williams heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-07-2016 13:18:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 juli is dat ‘Als ik jou vergeef’, de nieuwe single van Lesley Williams. De Utrechtse zanger heeft naam gemaakt als vertolker van het repertoire van André Hazes, en ook dit nummer is afkomstig van de in 2004 overleden volkszanger. Maar Lesley, die de afgelopen maanden een ware gedaanteverwisseling heeft ondergaan door 48 kilo af te vallen, wist er samen met producer Edwin van Hoevelaak een geheel nieuwe draai aan te geven.

Succesvolle voorstelling 'A Raisin in the Sun' zoekt 200 medeproducenten
15-07-2016 13:09:00

Komend seizoen keert de succesvolle voorstelling A Raisin in the Sun terug in theater. Maar nu één van de aangevraagde subsidies niet is gehonoreerd, heeft theaterproducent Well Made Productions dringend financiële middelen nodig om het haalbaar te maken. “We dachten financieel rond te zijn,” zegt de producent. “Dus we doen nu een beroep op iedereen die de voorstelling een warm hart toedraagt.” Wie de komende tijd € 125,- doneert wordt medeproducent van de theatervoorstelling en krijgt tijdens de première een Vipbehandeling.

Vind jij de Pokémons in de nieuwe clip van Johan Vlemmix?
15-07-2016 11:36:00

Er heerst in Nederland een ware Pokémonhype op  het moment. En Johan zou Johan niet zijn, als hij deze hype aan zich voorbij liet gaan. Dus komt hij nu (als eerste in Nederland) met een videoclip vol Pokémons! Onze nationale feestneus Johan Vlemmix bracht onlangs weer een nieuwe single uit, waarin hij op een vrolijke manier alle vluchtelingen uitnodigt om naar Nederland te komen. Om dit gedurfde liedje extra onder de aandacht te brengen verstopte Johan per 100 cd’tjes, één echt bankbiljet van 500 euro in een single.

Belinda Kinnaer vertelde alles over haar nieuwe album aan Taeke Wouda
14-07-2016 22:44:00

Vanmiddag was Belinda Kinnaer te gast bij Taeke Wouda  in het RADIONL programma ‘afslag 3-6’ om het laatste nieuws over haar aanstaande album ‘Uit mijn hart’ te delen met de kijkers en luisteraars van ‘Het Hollandse Hart’ van de Regio. De presentatie van haar eerste soloalbum vindt plaats op zondag 28 augustus 2016 bij Zaal Wielemans, Dorpstraat 11 in Westervoort. Meewerkende artiesten zijn: Ancora, Ronnie Tober, George Baker en Robert Pouwels.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop