RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Zondag 18 september special over Brigitte Nijman op TV Oranje
17-09-2016 00:58:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 18 september zie je een special over Brigitte Nijman.

Roy Hoffman presenteert nieuwe single op 8 oktober 2016 in Apeldoorn
17-09-2016 00:52:00

Op zaterdag 8 oktober 2016 presenteert Roy Hoffman z'n nieuwe single bij Café Tap Mar In, Zevenhuizenseweg 6 in Apeldoorn. 'Niemand minder dan mijn producer Emile Hartkamp zal het geheel presenteren. We zijn heel erg enthousiast geworden over de nieuwe single. Op dit moment kan ik er natuurlijk niet te veel over verklappen, maar dat Emile Hartkamp en Norus Padidar er iets geweldigs van hebben gemaakt daar ben ik zeker van. De voorgaande single's komen ook uit dezelfde studio en zijn dan ook met veel liefde voor de muziek gemaakt. Ik hoop dat de mensen in het land straks net zo enthousiast reageren als dat wij doen. Ook is dit voor mij de eerste single presentatie die ik ga doen', vertelt Roy.

Ushuaia, het nieuwe album van K3 verschijnt op 10 november 2016
17-09-2016 00:25:00

De fotoshoot met Hanne, Marthe en Klaasje voor deze cover vond plaats op 1 september in de studio’s van Studio 100 in Schelle (BE). De fotoshoot leverde prachtige beelden op voor de cd cover en voor de poster van de nieuwe K3 show, die er binnenkort aan komt. Deze show zal vanaf januari tot mei 2017 in Vlaanderen en Nederland te zien zijn. Voor tickets kan je nu al terecht op http://tickets.studio100.nl. Na het enorme succes van het K3 album 10.000 luchtballonnen zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw de studio ingedoken voor de opnames van Ushuaia. 

Frank van Etten bezingt emoties van fans....900 aanvragen in nog geen 12 uur tijd
17-09-2016 00:15:00

Schrijft Frank van Etten een persoonlijk lied voor jou? Honderden prive-berichten stromen via facebook binnen na de oproep van Frank van Etten. "De nieuwe single 'Voor jou is mijn hart nu gesloten' gaat goed. De liedjes voor mijn eigen album zijn klaar en concert van 4 november is uitverkocht. Dus heb ik weer extra tijd voor liedjes voor anderen. Niet enkel voor zangers, want iedereen verdient een liedje. Jij, je zus, de behulpzame buurman en die lieve collega." Frank is overdonderd door de reacties op zijn facebook-oproep. '900 aanvragen in nog geen 12 uur tijd. Muziek is emotie, dat blijkt wel weer.' Het begon spontaan en live op facebook met zijn fans. 

Nieuwe single van Lenie Gerrits bestaat uit diverse gezegdes
16-09-2016 14:18:00

Lenie Gerrits zijn muziek heeft veelal een link met de woonwagencultuur, maar zijn nieuwe single ‘Sta niet achteraan’ is anders. “Ik wou weer wat nieuws doen, wat geks.”, aldus Lenie. “Ik wou weer wat nieuws doen, wat geks.”, vertelt Lenie Gerrits. De Rolleman, zoals hij ook wel wordt genoemd, heeft al diverse singles uitgebracht over de woonwagencultuur, maar houdt ook van gekkigheid. Sterker nog, zijn nieuwe single ‘Sta niet achteraan’ is ontstaan uit gekkigheid. De single bestaat uit diverse gezegdes en is geschreven door Henny Thijssen. 

Anno Britting heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
16-09-2016 14:12:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 september is dat ‘Voor altijd mijn allessie’, de nieuwe single van Anno Britting. Het was een tijdje stil rond deze zanger uit Alphen aan den Rijn maar nu is hij helemaal terug met dit vrolijke liedje, dat werd geschreven door de bekende componist Hans Louws uit Almelo. Anno is de afgelopen jaren druk bezig geweest om zichzelf te verbeteren, en dat is goed te horen in dit prettig in het gehoor liggende liedje! De bijbehorende videoclip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Nieuwe Nederlandstalige single voor Wally Mckey
16-09-2016 11:15:00

Wally Mckey voor velen geen onbekend gezicht in de muziekwereld. Na  een behoorlijk aantal Engelstalige en Nederlandstalige hits te hebben gescoord, komt Wally deze maand met een nieuwe Nederlandstalige single getiteld 'Waar ben jij'. Wally is een liefhebber van live muziek instrumenten en geluid. Daarom is ook deze single voorzien van echte instrumenten ( gitaar,drums,bas etc ). 'Met alle respect voor de moderne muziek kunsten van tegenwoordig, maar ik blijf toch liever traditioneel voor wat betreft muzikaal geluid',  aldus Wally.

Droom van autistische Juriaan komt uit
16-09-2016 01:20:00

Juriaan Singels is een zanger die durft te dromen. Ondanks zijn beperking wilde hij een album opnemen, zingen op televisie en optreden op grote festivals. Juriaan heeft deze dromen het afgelopen jaar in vervulling zien gaan. Niets lijkt onmogelijk, mede dankzij de hulp van Stichting Showhero. Juriaan Singels is een jongen met een stofwisselingsziekte en autisme. Enkele jaren geleden vond zijn moeder een flyer van de talentenshow ‘Showhero’.

Mike Noye schrijft zelf de tekst voor z'n nieuwe single 'Alles komt goed'
16-09-2016 01:12:00

Met “Alles Komt Goed” presenteert de in Tilburg geboren en getogen zanger Mike Noye zijn tweede single. Het is de opvolger van de vorig jaar verschenen single “Zoals Jij Bent”. Mike heeft al jaren een enorme passie voor muziek en was jaren actief als DJ in het Tilburgse kroegen circuit. Inmiddels heeft hij een volgende stap gezet en is hij een zangcarrière gestart. Componist Jeroen Krauwels zorgde voor de compositie, en Mike schreef zelf de tekst voor “Alles Komt Goed” waardoor dit liedje een speciale en persoonlijke betekenis heeft gekregen voor Mike. 

Lytse Hille maakt dromen waar
16-09-2016 01:04:00

Lytse Hille, de inmiddels door heel Nederland geliefde Friese volkszanger, verblijdt en verrast met weer een prachtige single. ‘Zolang er ‘n droom bestaat’ spreekt een heel ander deel van de emoties aan dan de feestmuziek waar de sympathieke zanger zo bekend om staat. Lytse Hille laat zien dat hij naast voor een lach, ook kan zorgen voor een traan. In deze nieuwe single houdt Lytse Hille het dicht bij zichzelf en bezingt de hoop dat er zolang er een droom bestaat ook altijd een morgen is. Er zal altijd weer een glimlach komen. 

NashvilleTV en Nashville FM slaan handen ineen met nieuwe site
15-09-2016 12:15:00

De nieuwe televisiezender NashvilleTV, die zich richt op de liefhebbers van hedendaagse countrymuziek, is een samenwerking aangegaan met internetradiostation Nashville FM. De twee muziekzenders delen voortaan de website nashvilletv.nl/nashvillefm.nl, waar de liefhebber terecht kan voor onder meer het laatste countrynieuws, een concertagenda, een wekelijkse nieuwsbrief, recensies, programma-info en live radio- en tv-uitzendingen. 

'Bijna'.....nieuwe single van Henk Dissel
15-09-2016 11:36:00

'Bijna' is de titel van de nieuwe single van Henk Dissel. Na nummers als 'Een Bom' en 'Stap voor Stap' komt hij weer met een ouderwetse Henk Dissel single. Het nummer is geschreven en gecomponeerd door Robert Dorn, een nieuwe producer, die een erg goede klik had samen met Henk. Met meer dan 250 optredens per jaar is Henk nog steeds een van de populairste artiesten van Nederland. 2016 stond in het teken van Henk zijn eerste album. In 2017 gaat Henk voor het eerst de Heineken Music Hall doen.

Samenwerking tussen Kees Plat en Mark van Veen krijgt vervolg
15-09-2016 11:21:00

Het is dé zomerhit van 2016; “Sofia” van Alvaro Soler. Het bracht singer/songwriter Kees Plat op het idee om er een Nederlandse tekst op te schrijven. Wat in eerste instantie ontstond als een grap heeft inmiddels serieuze vormen gekregen. Samen met muziekmaatje Mark van Veen dook Kees de RV Studio (Tilburg) in om het nummer op te nemen en op cd te zetten. Het is inmiddels de tweede single van dit succesvolle duo. Eerder brachten ze “In Ons Stamcafé” uit, in 2014. Met “Lieve Sofia” brengen de heren een zomerse single uit.

Kaartverkoop Groots met een zachte G – De Wintereditie start op 17 september
14-09-2016 23:23:00

In december staat er een nieuw avontuur op stapel voor Guus! Hij neemt het feest van zijn Groots met een zachte G concerten mee naar de Ziggo Dome voor een speciale Wintereditie van de succesvolle concertreeks. In een winters decor zal Guus  zijn vele hits afwisselen met muzikale verrassingen. Guus: “Hier heb ik zo waanzinnig veel zin in! In het stadion moeten we onze spierballen tonen. In de Ziggo Dome zitten we letterlijk dichter bij het publiek en is er ook ruimte voor de kleine gebaren.

Andries v/d Brink 'zingt' over waargebeurd verhaal
14-09-2016 19:07:00

Exclusief ! Dat is het woord wat we zeker bij dit nummer zouden moeten gebruiken, niet gezongen maar gesproken. Vroeger heeft Gerard de Vries menig hit op zijn naam gezet met zijn gesproken nummers zoals “Teddybeer” en Giddy up go”. Eigenlijk zonder er bij na te denken heeft Andries v/d Brink per ongelijk een soortgelijk nummer in elkaar gezet. Allereerst heeft hij met Roy Otters in de studio gezeten om een Ballad op te nemen maar het ging niet zoals het wou. De melodie was nog niet klaar, de tekst was Andries in de eerste instantie ook niet tevreden over. 

Frank Verkooyen en Tinus Hoekstra komen met duet
14-09-2016 18:40:00

‘Vrienden voor het leven’ is de titel van het duet van Frank Verkooyen en Tinus Hoekstra. Beiden zijn al vanaf het begin van hun samenwerking goede maatjes. Deze vriendschap heeft geresulteerd in een toepasselijk lied, een echte ode aan de vriendschap. ‘Vrienden voor het leven’ bezit een pakkend ritme waarop je niet stil kan blijven staan of zitten. Het aanstekelijke en verrassende nummer is geproduceerd door Frank Verkooyen, opgenomen in studio 'The Boom! Music Breda' en komt op de markt via Nationale Artiesten Parade. 

Holland Zingt Hazes brengt legende terug naar het podium
14-09-2016 18:25:00

Vijf jaar Holland Zingt Hazes belooft een zeer bijzondere ervaring te worden. Vandaag kondigt producent LiveLane een wel heel speciaal optreden aan voor de jubileumeditie van de succesvolle concerten. 

Gekoesterde wens van Henk Dissel gaat in vervulling in de Heineken Music Hall
14-09-2016 18:18:00

Voor zanger Henk Dissel gaat op 8 april 2017 een lang gekoesterde wens in vervulling. Op die dag staat hij - begeleidt door de Bas van de Heuvelband - in de Heineken Music Hall. Met 250 optredens per jaar is Henk Dissel een van de meest geboekte artiesten van Nederland. Ook stond hij al op grote festivals en concerten zoals Dutch Valley en Toppers in Concert. Op 8 april zal hij ter gelegenheid van zijn 10-jarig jubileum, zelf de hoofdact van de avond zijn. De sympathieke 25-jarige zanger kan het niet afwachten om er met zijn fans een onvergetelijke avond van te maken. 

Bert Zwier heeft al 30 jaar het gelukkigste meisje
13-09-2016 14:10:00

‘Ik maak het gelukkigste meisje van jou’ is de nieuwe single van Bert Zwier. Dit meisje is de vrouw van de zingende visboer waar hij al ruim 30 jaar mee samen is. “Ik heb al 30 jaar het gelukkigste meisje van de wereld”, vertelt Bert. Zijn vrouw, Gerrie Zwier, zit naast hem en knikt. De nieuwe single ‘Ik maak het gelukkigste meisje van jou’ linken ze dan ook graag aan hun samenzijn. De tekst is niet voor of door Bert geschreven, maar is een bestaand liedje van Theo Diepenbrock. Desondanks past de single de zingende visboer als een jas.

Otto en Henk zingen over een Grunnegs Wief en een lekker ding
13-09-2016 12:43:00

Otto Roona en Henk Stoelwinder hebben het er tijden over gehad om een nummer op te gaan nemen. Na er steeds erover te hebben gepraat is uiteindelijk de daad bij het woord gevoegd. Het moest een pakkende single worden met een hoog meezinggehalte op een bekende melodie. De beide heren hebben gekozen voor de studio van Terry West, welke eveneens de totale productie voor zijn rekening nam. Terry heeft reeds de titels ‘Mijn Zonnestraal’ en ‘Deze mooie nacht’ voor Otto mogen produceren.

Naomi wil bouwvakkers van Nederland verrassen
13-09-2016 11:32:00

Na een korte time-out waarin de Leidse zangeres Naomi alles goed op een rijtje heeft gezet voor het vervolg van haar muzikale carrière, is het hoog tijd voor een verrassende nieuwe single: ‘De mannen van de bouw’. Naomi kwam de laatste jaren nadrukkelijk in de schijnwerpers van het Nederlandse lied te staan; een artikel in weekblad Privé, auditie voor De Toppers Halftimeshow als ook haar deelname aan Bloed, Zweet & Tranen. 

Samenstelling Oranje Top 30 aangepast
13-09-2016 09:31:00

De Oranje Top 30, de Nederlandstalige hitparade die gratis beschikbaar is voor lokale en regionale omroepen, wordt sinds kort op een nieuwe manier samengesteld. Vanwege de snelle ontwikkelingen op mediagebied en de manier waarop mensen muziek luisteren, wordt de Oranje Top 30 voortaan samengesteld op basis van populaire parameters binnen de doelgroep.

Meld je nu aan voor de audities van de Koos Alberts Award 'Nieuw Nederlands talent'
12-09-2016 21:39:00

Koos Alberts en z’n vrouw Joke zijn op zoek naar talentvol zangtalent voor de tweede editie van de Koos Alberts Awards in de categorie nieuw Nederlands talent . In deze speciale categorie nieuw kunnen professionele aanstormende talenten uit alle provincies zich middels een YouTube clip aanmelden via www.koosalbertsawards.nl. Koos en Joke zullen alle inzendingen persoonlijk bekijken, beluisteren en beoordelen. Uit alle inzendingen zullen zij per provincie 20 kandidaten selecteren en vervolgens uitnodigen voor een persoonlijke live auditie. Uiterlijk 15 september 2016 worden de geselecteerde inzendingen via de opgegeven contact gegevens geïnformeerd. Inmiddels zijn de data en locaties van de voorselectie bekend. De aanvang is telkens om 14.00 uur.

Debuutsingle van nieuw Nederlandstalig talent Gerrit van der Voet
12-09-2016 17:58:00

De jonge Brabantse zanger Gerrit van der Voet heeft van kleins af aan al een grote passie voor Nederlandstalige muziek. Hij ontdekte ook te beschikken over een geweldig zangtalent en besloot zijn droom te gaan verwezenlijken om een eigen single te gaan maken. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman zocht hij naar de juiste commerciële stijl voor Gerrit’s eerste single. Het resultaat is een heerlijke catchy single met de titel; "Wat een lekker ding". Het nummer wordt gekenmerkt door een heerlijke accordeon sound en een vlotte moderne beat.

Nachtconcert Jan Smit mét exclusieve voorverkoop album ‘20’ bij de Mediamarkt in Apeldoorn
12-09-2016 14:04:00

Op maandagavond 19 september is de landelijke pré release van het nieuwe album ‘20’ van Jan Smit. Dit wordt exclusief gevierd bij de MediaMarkt in Apeldoorn met een albumpresentatie, optreden met voorprogramma en een uitgebreide signeersessie. De officiële release is op dinsdag 20 september maar alléén in Apeldoorn kunnen de fans van Jan één dag eerder al het album aanschaffen. Gesigneerd en mét foto. De toegang tot het mini-concert is gratis. Signeren en op de foto met Jan kan alléén na aanschaf van het nieuwe album. 

'Lach'...... nieuwe single Jeroen van der Boom
12-09-2016 13:47:00

Jeroen van der Boom lanceert vandaag om 10.00 uur zijn nieuwste single. Met het nummer 'Lach', zijn derde plaat dit jaar, slaat de zanger een nieuwe richting in. Lach is geproduceerd door John Dirne en Pieter van Schooten van White Villa, die ook veel samen hebben gewerkt met DJ Tiësto, Nicky Romero en Guru Josh Project. ‘Het is een ander soort plaat wat de fans misschien van mij gewend zijn,’ laat Jeroen weten. ‘Maar ik heb me laten inspireren door de muziek waarop mijn vrouw Dany en ik bij Dance Dance Dance hebben geoefend.’  

Concert Frank van Etten uitverkocht
12-09-2016 02:55:00

Met nog een kleine twee maanden te gaan, is het concert van volkszanger Frank van Etten compleet uitverkocht.  "Sinds mijn nieuwe single 'Voor jou is mijn hart nu gesloten' ging de kaartverkoop afgelopen week zo hard, dat we nu al zijn uitverkocht" vertelt een trotse Frank van Etten. Na rumoerige tijd gaat de volkszanger weer als een speer. Nieuw single, uitverkocht concert en bomvolle agenda. Afgelopen weekend zong Frank zijn hits op 7 plaatsen in Nederland én 1 in België. De show op 4 november wordt een mix van zijn bekende hits en de allernieuwste liedjes van de volkszanger. Want tijdens het concert zal ook Frank's nieuwe album gepresenteerd worden. Natuurlijk staan op het album, de singles: ik wil met je dansen, als een engel op mijn pad, voor jou is mijn hart nu gesloten, maar ook het bijzondere duet met zoon Jamy. 

Radio Maico, dé muziekgigant uit Twenteland, is terug
12-09-2016 02:44:00

Een dik half jaar geleden moesten de DJ's van Radio Maico, Nico & Anita, noodgedwongen stoppen met hun grootste hobby, muziek maken! Dit naar aanleiding van de grote gezondheidsklachten van Nico. Het vooruitzicht was echt dat radio maken er niet meer in zat. Maar gelukkig hebben de doctoren hun best gedaan en na een geslaagde operatie gaat het steeds beter met Nico. Zo goed zelfs dat de DJ's hebben besloten de draad weer op te pakken. De website is weer online en de muziek neemt u weer mee langs muzikale oorden. 

Like TV Oranje op Facebook en win het album 'Hoe die zomer was' van Henk Wijngaard
11-09-2016 12:13:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.400 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.500 likes bereiken, gaan we het album 'Hoe die zomer was' van Henk Wijngaard verloten. ‘Een lading nieuwe hits’ belooft deze nieuwe CD. En de zingende trucker had al 27 titels in zijn top-40-dossier!

Idols-winnares Nina werkt samen met internationale producer / DJ Kenn Colt
10-09-2016 16:19:00

Voor haar nieuwe single ‘Bodies In The Sun’ heeft Idols-winnares Nina den Hartog de populaire Vlaamse Deep House DJ en producer Kenn Colt weten te strikken. De tweede single van de zangeres is de opvolger van haar nummer 1-hit ‘Lights Go Out’. Kenn Colt, die de single van Nina produceerde, scoorde eerder dit jaar een mega hit met ‘Feels Like A River’. Die track staat inmiddels op 3,2 miljoen streams op Spotify. 'Bodies In The Sun' is geschreven door Daniel Gibson, Daniel Barkman en Leon Palmen.

Vrijkaarten voor Ammerse Piraten Feest
10-09-2016 13:41:00

In 2016 viert het befaamde Ammerse Piraten Feest op grootse wijze haar tienjarig jubileum! Op zaterdag 8 oktober zal  Sporthal De Ooievaar in Groot-Ammers (Zuid-Holland) op zijn kop worden gezet met optredens van niemand minder dan Frans Bauer, Helemaal Hollands, Power Buam, Robert Pouwels en een Surprise Act. Ook op vrijdag 7 oktober is het al feest, dan met Dark Raver, Het Feestteam en Jeroen van Dam. Tickets voor de vrijdag kosten € 10,-, voor de zaterdag € 17,50 en een passe-partout heb je voor € 20,- (alleen in september verkrijgbaar). 

Tineke Bos gooit Bos overboord en gaat verder als Zangeres Tineke
10-09-2016 12:21:00

De half Friese/half Groningse zangeres Tineke Bos uit het Friese Boelenslaan in Achtkarspelen is een ander leven begonnen. Ze heeft het “ Bos”  overboord gegooid, die tijd, van die rotzooi, is voorbij. De artiest gaat nu als zangeres Tineke door het leven en heeft weer vlinders in haar buik van het Nederlandstalige lied. Geen zee is dan ook te hoog en zangeres Tineke kijkt over zee om weer voet aan vaste wal te zetten in de Nederlandstalige muziekindustrie met haar nieuwe single en een nieuw begin “Jij kunt alleen maar zeuren”.

Voorverkoop derde editie nazomerfeest 'Koele Koele' gaat hard
09-09-2016 19:08:00

Op zaterdag 17 september vindt voor de derde maal KOELE KOELE plaats. Het is een intiatief van rockband BÖKKERS, die successen viert door het hele land. Vorig jaar verkocht het festival op voorhand uit met 3000 bezoekers en ook dit jaar gaat de kaartverkoop hard.  De insteek van KOELE KOELE is relatief eenvoudig: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue en toffe bands. Dit jaar zullen naast Bökkers ook Mozes and the Firstborn en Night Beats (USA) optreden. 

September Special Weekend: Ancora
09-09-2016 18:52:00

In september is het 'Special Weekend' bij TV Oranje. Elke zaterdag en zondag kun je om 22.00 uur kijken naar een muziekspecial. Dit weekend zie je de indrukwekkende specials 'Vrij als de wind' en 'Voorbij de horizon' van Ancora. Dit trio brengt een buitengewoon aantrekkelijke, hedendaagse mix van Shanty, Irish folk en pop. Twee jaar geleden verraste de groep iedereen door met hun debuutalbum vanuit het niets op nummer één binnen te komen in de Album Top 100. Van alle tracks op hun albums zijn uiterst professionele clips gemaakt. 

Ronnie Ruysdael zingt 'Oktober'
09-09-2016 16:31:00

Oktober is de maand van de dirndl, de lederhose, de bierpul, Oktoberfeste, Duitse avonden en Bierfeste, waarbij iedereen ingehaakt aan lange tafels feest viert. Ronnie Ruysdael, voormalig leadzanger van de Sjonnies, maakte voor deze gelegenheid het nummer ‘Oktober’. Een mooie combinatie van melancholie en saamhorig gesjoenkel. Ronnie bezingt het verlangen dat mensen kunnen hebben naar de oktobermaand, waarin ze weer in kunnen haken en aan hun zoveelste grote glas bier beginnen. ‘

Jan Smit overhandigt nieuw album en gouden dvd aan Ancora
09-09-2016 16:19:00

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Volendam heeft Jan Smit vanmiddag aan de groep Ancora het eerste exemplaar overhandigd van hun nieuwe album Door Weer En Wind, dat vandaag is verschenen. Aansluitend verraste Jan het driemanschap bovendien met een gouden award voor de dvd Vrij Als De Wind. Vrij Als De Wind was in 2013 het debuut van Ancora. Het album verscheen destijds op Jan Smit’s eigen label Vosound Records.

Frans Bauer heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
09-09-2016 16:08:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 12 september is dat 'Een beetje verliefd' van Frans Bauer. Het is de eerste single in twee jaar voor de volkszanger uit Fijnaart, en de eerste reacties zijn overweldigend. ‘Een echte Frans Bauer-plaat’, is een veelgehoorde opmerking. Frans sluit met deze vrolijke single echter ook een moeilijke periode af. “Je weet dat de afgelopen twee jaar met het overlijden van mijn vader niet de mooiste voor mij waren”, zei hij tegen Omroep Brabant. “Op sommige vlakken kom je dan jezelf tegen.

‘Eitt andartak’, een unieke samenwerking tussen IJsland en Nederland
09-09-2016 12:47:00

Vanuit een voorliefde voor het prachtige IJsland, is er een samenwerking ontstaan tussen de Ijslandse singer-songwriter Valgerður Jónsdóttir en de Nederlandse zanger Roy Verbeek (Guido’s Orchestra). Het resultaat is het prachtige duet ‘Eitt andartak’ (ijslands voor ‘Heel even’). Het liedje ‘Heel even’ lag al enige tijd op de planken totdat het idee ontstond om het liedje in een tweetalig duetvorm uit te brengen. Het mystieke ijsland en de prachtige ijslandse taal dragen bij aan de sfeer die het liedje onmiddellijk oproept.

Zondag 11 september special over Chris de Roo op TV Oranje
09-09-2016 12:43:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 11 september zie je een special over Chris de Roo. Hij vertelt over zijn jeugd in Emmen, waar hij al jong met muziek in aanraking kwam dankzij zijn zingende tantes Zusjes de Roo. 

Johan Heuser brengt nieuwe single uit op het label van Zebra Music
09-09-2016 12:06:00

De altijd goedlachse Johan Heuser behoeft voor het grote publiek absoluut geen introductie meer. De zanger die in 2000 zijn eerste single ‘Waar Ik Ga en Sta’ uitbracht en hits scoorde met Corry Konings aan zijn zijde bracht single na single en diverse albums uit! Anno september 2017 heeft Johan Heuser een nieuwe single op zak. Gecomponeerd door Jheron van der Heijden én door Rene Schuurmans voorzien van een vrolijke tekst! Ook is de uptempo single vergezeld door een wel heel bijzonder en liefdevolle videoclip!

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: