RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Rik Hoogland lanceert 'Als een meisje moeder wordt'........
06-09-2016 09:39:00

De uit Utrecht afkomstige zanger Rik Hoogland vermaakt al ruim 30 jaar zijn publiek met zijn zeer gevarieerd samengesteld repertoire; Van feest en de smartlap tot soul, jazz, house en disco! Rik Hoogland is een ras entertainer die voor praktisch elke gelegenheid geboekt wordt. Na nummers als; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’, ‘Een doodgewone Utregter’,  lanceerde Rikkie eerder dit jaar de kroegenplaat ‘Jammer’. Zijn nieuwe single ‘Als een meisje moeder wordt’ zou wel eens heel wat muzikaal stof kunnen doen opwaaien.

Eerste album van Bertie Verplak is getiteld 'Even genieten'
06-09-2016 09:22:00

Afgelopen zaterdag 3 september 2016 was het eindelijk zover. Bertie Verplak kreeg in een volle zaal zijn allereerste album 'Even genieten' uitgereikt door Ronnie Haefkens. Het album bevat 14 liedjes, alle geproduceerd in dezelfde studio en geschreven door R. Otters. Met dit album hoopt Bertie de basis te leggen voor een verdere stap in zijn muzikale carrière. Begin van dit jaar is hij samen met Ronnie Haefkens eigenaar geworden van een evenementenbureau genaamd Maximix Events.

Tino Martin te horen als backing vocal in nieuwe single van Dries Roelvink
05-09-2016 18:34:00

Geïnspireerd door de grote nazomer hit uit 1973 ‘Het is weer voor bij die mooie zomer’ van Gerard Cox is Dries in juni de studio van Hans Rusche ingedoken. Iedereen kent het weemoedige gevoel wanneer je net van vakantie terug komt en je voor het weer een jas moet aantrekken in ons koude kikkerlandje. In Spanje ontmoet Dries de Gypsy Bros bij een optreden aldaar.  Hij vroeg de Nederlandse, in Spanje wonende broers om mee te spelen zowel in de studio als in de clip.  Voor de gitaar solo haalde Dries ook nog specialist Zonzo Basily erbij. 

Drukke agenda voor Belinda Kinnaer i.v.m. haar album 'Uit mijn hart'
05-09-2016 11:32:00

Het zijn drukke tijden voor Belinda Kinnaer. Afgelopen week was ze al te gast bij een aantal radiostations om te babbelen over haar onlangs verschenen debuutalbum 'Uit mijn hart'. Bij RADIONL is het album met daarop 11 tracks bovendien album van de week. Elke dag wordt er in het radioprogramma 'Afslag 3-6' een track ten gehore gebracht. Aanstaande donderdag 8 september, zal Belinda vanaf 19.00 uur het 'voorprogramma' van Ancora verzorgen bij de MediaMarkt in Apeldoorn. 

Daisy Talens steekt 'Een kind zonder moeder' in nieuw jasje
05-09-2016 10:44:00

Daisy Talens is niet alleen een druk bezig bijtje met fotosessies, tv programma's (Rad Van Fortuijn met Dré hazer Jr.) en tv series waar ze inspeelt (Celblok H), maar vooral het totaal plaatje en de X-factor zorgen voor een perfecte combinatie van haar zingen. Ze zingt nog niet zolang maar dat is niet te merken als je haar hoort. Daisy heeft een Gouden stem en dat bewijst ze ook weer met het volgende nummer & de clip die ze samen met Roy Otters Sound & Music Productions heeft uitgebracht.

Douwe Kamminga hoopt met 'Verborgen waarheid' een hoofdstuk af te sluiten
05-09-2016 10:35:00

Douwe groeide op in het pittoreske plaatsje Augustinusga gelegen in de Friese ‘’Wâlden’’. Een streek die bekend staat om haar eigen karakter. Van jongs af aan groeide Douwe op met de muziek van geheime (piraten) zenders en werd de muziek van Nederlandse bodem vaak plat gedraaid tijdens de weekenden op het bedrijf van z’n vader. De passie voor muziek zat er bij Douwe al vroeg in. Op z’n 10e krijgt Douwe zijn eerste gitaar in handen.

Wolter Kroes laat samen met z'n band Hoofddorp op z'n grondvesten trillen
04-09-2016 22:48:00

Het absolute hoogtepunt van de Hollandse Middag van Meerlive Hoofddorp was ongetwijfeld op zondag 4 september het optreden van Wolter Kroes. Kroes was traditiegetrouw de afsluiter van dit muzikale spektakel dat Hoofddorp vier dagen lang in de ban heeft gehad en waarvoor duizenden mensen op de been zijn geweest uit de wijde omtrek. Dit jaar was het de zeventiende Meerlive die werd gehouden en dus ook de zeventiende Hollandse Middag die Wolter kroes mocht afsluiten. Deze keer deed hij dat met de Wolter Kroes band.

Jannes denkt al na over z’n 15 jarig jubileum
04-09-2016 17:31:00

‘Ga maar weg’…..wie kent het nummer niet. Jannes wist van tevoren niet dat hij met dit lied landelijke bekendheid ging halen. Inmiddels heeft jij al talloze hits en een groot aantal albums op z’n naam staan en is hij een graag geziene artiest op veel evenementen. In 2017 hoopt de Drentse zanger z’n 15 jarig jubileum te vieren. In al die jaren heeft Jannes veel dromen kunnen realiseren, waaronder het grote concert in Ahoy. ‘Het was een hele onderneming met heel veel risico’s. Ik heb er slapeloze nachten van gehad’, vertelde hij voor de camera van TV Oranje.

Vrijkaarten voor Puur Hollands in de Brabanthallen
03-09-2016 21:35:00

Op vrijdag 28 oktober is er in de Brabanthallen te Den Bosch een spetterende nieuwe editie van Puur Hollands, het gezelligste indoor meezingfeest van Nederland. Er zijn optredens van Wolter Kroes, André Hazes jr., Snollebollekes, Tino Martin, Henk Dissel, John de Bever, Henk Bernard, René Schuurmans, Cooldown Cafe, Alex en DJ Coenio. 

Rogier Voormolen lanceert een vrolijk liedje
03-09-2016 21:05:00

Rogier Voormolen heeft de single ‘Gewoon een vrolijk liedje” uitgekozen om de zomer van 2016 af te sluiten en het najaar in te luiden. Met deze nazomerse single kunnen we nog heerlijk genieten van een zeer vrolijk nummer. Na 5 jaar als vaste huiszanger In café Peter Beense gezongen te hebben en met vele optredens op dit moment in het land wordt het nu tijd om serieus bekendheid te gaan krijgen. Het lied wat in 1996 werd uitgebracht door Dennis Erhardt Was toen een groot succes en hiermee hoopt Rogier het grote publiek voor zich te winnen

Debuutsingle voor de uit Raalte afkomstige zanger Frits van de Vorst
03-09-2016 20:46:00

Alleen Maar Jij” is de debuutsingle van de uit Raalte afkomstige zanger Frits van der Vorst. Het betreft een heerlijke nazomer plaat waarmee Frits meteen zal opvallen. Voor deze single riep Frits de hulp in van de topproducer Martin Sterken, die tevens verantwoordelijk is voor de composite van “Alleen Maar Jij”. De bijbehorende videoclip bevat prachtige shots die werden geschoten in de Beeldentuin in Mariënheem. Al met al beleeft Frits van der Vorst een prachtige start van zijn zangcarrière, en als het aan Frits ligt zullen we nog veel van hem gaan horen in de toekomst.

Sieneke heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
02-09-2016 17:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 september is dat ‘Donkere Dagen’, de nieuwe single van Sieneke. Het is even omschakelen voor de fans van de Nijmeegse zangeres, want na twee vrolijke singles komt ze nu met een vrij serieus liedje over de schaduwzijde van de liefde. Het stijlvol uitgevoerde nummer, dat werd geschreven door Marianne Weber, maakt echter andermaal duidelijk welk enorm talent Sieneke heeft voor het echte levenslied.

Jeffrey Heesen verzorgt voorprogramma van Jan Smit op 24 september in Den Bosch
02-09-2016 16:24:00

Taeke Wouda maakte zojuist in het RADIONL programma 'Afslag 3-6' bekend dat Jeffrey Heesen tijdens de elfstedentour van Jan Smit op zaterdag 24 september 2016 het voorprogramma gaat verzorgen. Gino Graus, Mathijs Koning, William Burg en Yoeri L'Abee vielen helaas buiten de boot. In de maand september kan er gestemd worden voor de concerten in oktober. En een maand later zijn de artiesten die kans maken in november aan de beurt. Onder de stemmers zullen per locatie een aantal vrijkaarten verloot worden. 

Zondag 4 september special over Henny Thijssen op TV Oranje
02-09-2016 15:51:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 4 september zie je een special over Henny Thijssen, die thuis in Enschede vertelt over zijn lange carrière als zanger en liedjesschrijver.

Exclusief kerstconcert Dana Winner met XXL band op 18 december 2016 in Enter
02-09-2016 15:44:00

De organisatie Ik wil Kippenvel* haalt in december de Belgische zangeres Dana Winner naar Enter. Op zondag 18 december 2016 geeft zij een exclusief kerstconcert in de sfeervolle H. Antonius kerk te Enter. Dana Winner brengt deze avond bekende Engelse, Duitse en Italiaanse (kerst)songs aangevuld met passende nummers uit haar eigen repertoire ten gehore. Extra bijzonder maakt het dat zij live begeleid wordt door de XXL band met blazers, violist, harp en extra backings. De kaartverkoop is vanaf heden gestart. Kaarten kosten € 45,00 per stuk en kunnen besteld worden bij www.ikwilkippenvel.nl

Legendarische K3 show nu op DVD!
02-09-2016 15:30:00

Goed nieuws voor alle K3-liefhebbers! De DVD van de afscheidstour van Karen, Kristel en Josje is vanaf vandaag beschikbaar! Je krijgt er meteen de beelden bij van Wij zijn K3! De droom gaat verder, het reality-programma dat is uitgezonden op SBS & VTM. Onvergetelijk zijn ze, de laatste staande shows van Karen, Kristel en Josje in mei 2016 in de Lotto Arena in Antwerpen. Herbeleef dit mooie afscheid nu dankzij deze DVD! De tweede DVD bevat alle afleveringen van Wij zijn K3! De droom gaat verder, het reality-programma dat is uitgezonden op SBS & VTM: Hoe is het om deel uit te maken van de populairste meidengroep van Nederland en Vlaanderen? Kersverse K3'tjes Hanne, Marthe en Klaasje nemen je op sleeptouw in hun nieuwe leven als K3. De repetities, de fotoshoots, de shows, de plotse bekendheid, de fans en de familie.

Andries van den Brink neemt duet en op met z'n dochter
02-09-2016 15:21:00

Andries van den Brink heeft afgelopen twee jaar zeker zijn waarde bewezen. In de showbizz komt hij regelmatig tevoorschijn bij radio en tv programma’s. Hij is afkomstig uit Harderwijk en na een aantal jaren zich vooral geconcentreerd te hebben op het doen van geluid van artiesten en zo af en toe een nummer meezingen heeft hij de gok gewaagd. Helaas liep het in de eerste instantie niet zoals hij had gewild. Hij was zelfs gestopt met zingen, totdat hij in 2014 Roy Otters tegenkwam die hem “ontdekt”  

Patrick van Rijsewijk zingt over zijn eigen zoon
01-09-2016 14:33:00

Patrick van Rijsewijk  heeft de afgelopen jaren al bewezen van vaste waarde te zijn in de vaderlandse showbizz. Zes singles heeft de uit Tilburg afkomstige zanger al op z'n naam staan. Op 26 augustus jl werd Patrick trotste vader van Jason en speciaal voor deze gelegenheid verschijnt de single “ Jij bent mijn zoon”. Het lied is geschreven door en opgenomen bij Jurgen Kuppens terwijl zijn muzikale vrienden Mariska Kerst en Wim Florack verantwoordelijk zijn voor de backing vocals.

Carlo Verkooijen lanceert z'n derde single
01-09-2016 14:12:00

Carlo Verkooijen werd geboren in een muzikaal nest. Vader, moeder, broer en zus. Allemaal leverden zij in meer of minder mate hun bijdragen aan muzikaal Nederland. Zo ook Carlo, die zelfs in 1986 een regelrechte hit had met Alisha,in zo’n mooie versie, dat Grad Damen hem in 2000 nog even overdeed. Na een aantal jaren zich vooral geconcentreerd te hebben op het produceren van andere artiesten, maakte Carlo in 2015 zijn comeback met de single Ik Doe Het Voor Jou Toch Nooit Goed, gevolgd in 2016 door A Little Loving (The Song Of Hope).

Koos Alberts en Joke maken data en locaties voorselectie Koos Alberts Awards bekend
01-09-2016 13:48:00

Koos Alberts en z’n vrouw Joke zijn op zoek naar talentvol zangtalent voor de tweede editie van de Koos Alberts Awards in de categorie nieuw Nederlands talent . In deze speciale categorie nieuw kunnen professionele aanstormende talenten uit alle provincies zich middels een YouTube clip aanmelden via www.koosalbertsawards.nl.  Koos en Joke zullen alle inzendingen persoonlijk bekijken, beluisteren en beoordelen. Uit alle inzendingen zullen zij per provincie 20 kandidaten selecteren en vervolgens uitnodigen voor een persoonlijke live auditie.

'Goeiemorgen mooie morgen'.....nieuwe single van Jo Smeets
01-09-2016 13:23:00

Jo Smeets afkomstig uit het mooie Limburg (Parkstad-Kerkrade) heeft al vele nummers op zijn naam staan, maar met dit nummer wil hij kijken of dit nummer landelijk een kans gaat krijgen. Zanger/tekstschrijver Jo Smeets uit Kerkrade heeft de single ‘Goeiemorgen mooie morgen’ uitgekozen om alle vroege vogels die luisteren naar de radio de dag vrolijk te laten beginnen. 'Dit nummer met een boodschap wordt al bij een aantal radiozenders gedraaid om de ochtend in te luiden, en dat is echt een aanrader, dus ook voor u',  aldus z'n promotor Wim de Bie.

Hans Louws schrijft nieuwe single voor Anno Britting
01-09-2016 13:15:00

Het is een tijdje stil geweest op muzikaal gebied, maar Anno Britting heeft een nieuwe single uit. Het nummer 'Voor altijd mijn allesie' is geschreven door de bekende componist Hans Louws uit Almelo. Anno werd geboren op 11 januari 1981 te Alpen a/d Rijn, als zoon van zanger Roel Britting. De muziek wordt bij Anno met de paplepel ingegoten en al op jonge leeftijd begint hij met zingen, de appel valt dus niet ver van de boom. Hij heeft 2 jaar zangles gevolgd, Anno is de afgelopen jaren veel bezig geweest met muziek maken om  zichzelf te verbeteren. 

Ron de Ridder laat zijn muzikale hart spreken
31-08-2016 19:51:00

Na het succesvolle duet ‘Wij’ dat Ron de Ridder onlangs uitbracht met zoon Nick is het anno september 2016 de hoogste tijd om solo weer flink te scoren! De in Nijmegen geboren spontane zanger is de studio van Mario Veltman ingegaan en presenteert met trots ‘Jij Laat Mijn Bloed Weer Stromen’. Met de frisse klanken van deze nieuwe single zet Ron de Ridder zijn geheel eigen sound opnieuw landelijk op de kaart. De single wordt uitgebracht door platenmaatschappij Zebra Music en is ook deze keer weer geschreven en geproduceerd door Mario Veltman. 

Theatershow voor Lady of Soul Berget Lewis
31-08-2016 19:44:00

Berget Lewis gaf dit weekend, voor een enthousiast Uitmarkt publiek, een voorproefje van haar theatershow DISCOVER Berget Lewis. De Lady of Soul, die al een paar jaar met haar muzikale vriendinnen optreedt, gaat samen met haar eigen band en achtergrondzangeressen op ontdekkingstocht. ‘Voor mij komt een droom uit,’ zegt Berget Lewis. ‘In de theatershow maak ik het publiek deelgenoot van mijn muzikale wereld. Ik laat ze zien en horen hoe ik nummers kies en hoe ik de balans vind tussen een feestje bouwen en liedjes met gevoel brengen. 

Studio 100 viert 20-jarig jubileum met feestnummer en unieke releases
31-08-2016 16:20:00

Eerder liet Studio 100 al weten het 20-jarig jubileum met een groots Studio 100 Winterfestival op 26 november in de Amsterdamse Ziggo Dome te vieren, maar daar blijft het niet bij! Vandaag brengen alle Studio 100 karakters samen het speciale feestnummer Feestje! met videoclip uit! De clip met alle Studio 100 karakters is vanaf vanavond 18.00 uur te bewonderen. De single van Feestje! is vanaf vrijdag 2 september te downloaden via iTunes. Bovendien komt op vrijdag 16 september een unieke verzamel DVD box uit met de 20 beste Studio 100 DVD’s van de afgelopen 20 jaar. 

Nieuwe single Ray van der Heiden is getiteld 'Ciao Ciao Bambina'
31-08-2016 16:07:00

Ray van der Heiden vond het weer eens tijd worden voor een nieuwe single. Deze keer is er gekozen voor een Nederlandse versie van het nummer “Ciao Ciao Bambina”. De tekst is geschreven door Bram Koning. Voor de productie en het arrangement is Manfred Jongenelis verantwoordelijk. Ray, die inmiddels al 11 jaar actief is als zanger, is van plan om de komende tijd veel single’s uit te brengen. Daarnaast wil hij zich op veel plekken in Nederland laten zien bij het grote publiek.

Albumpresentatie van Ancora op 8 september bij de MediaMarkt in Apeldoorn
31-08-2016 15:54:00

Op donderdagavond 8 september 2016  is de landelijke prérelease van het nieuwe album mét DVD ‘Door Weer en Wind’ van Ancora. En dit wordt exclusief gevierd bij de MediaMarkt in Apeldoorn met een albumpresentatie, optreden met voorprogramma en een uitgebreide signeersessie. De officiële release is op vrijdag 9 september maar alléén in Apeldoorn kan de aanhang van Ancora één dag eerder al het album aanschaffen. Gesigneerd en mét foto. Om 19:00 uur zal Belinda Kinnaer het voorprogramma verzorgen.

Martin Dams staat te popelen om z'n nieuwe single 'Alandra' live te mogen zingen
30-08-2016 12:40:00

De zomer is nu echt begonnen voor Martin Dams. Met zijn solo single “Alandra” laat hij opnieuw van zich horen. "Ik kan niet wachten en sta te popelen om deze plaat waar je het warm van krijgt live te mogen doen op de podia waar dan ook. Ik ben niet te stuiten en zit vol energie.  “Alandra” kwam in samenwerking met Frank Swenne en Martin Sterken tot stand en het resultaat is een heerlijke zomerse track met een opzwepende beat. “Ik heb een nieuw team om me heen verzameld en ik vind het heerlijk om weer lekker met mijn eigen muziek bezig te zijn. 

Studio 100 brengt nieuwe tv-serie over superhond Kosmoo naar Nederland
30-08-2016 12:18:00

Afgelopen zaterdag ging de nieuwe grappige avonturenreeks Kosmoo van start bij het Vlaamse Studio 100 TV en vanaf zaterdag 10 september zal Kosmoo iedere zaterdag en zondag rond 8.00 uur te zien zijn bij NPO Zappelin op 3. De nieuwe serie telt 13 afleveringen en gaat over de bionische superhond Kosmoo, die samen met zijn baasje Robbe en beste vriendin Ellis de spannendste avonturen beleeft. Robbe en zijn hond Kosmoo zijn de beste maatjes. Maar dan slaat het noodlot toe. Kosmoo raakt betrokken in een ongeluk. Robbe snelt met Kosmoo naar Bionicel, het robotica bedrijf waar zijn moeder werkt. In een laboratorium geeft hij zijn hond stiekem bionische elementen en redt zijn leven. Door die elementen beschikt Kosmoo nu over fenomenale krachten. 

Duo Knotsgek verrast met 'Onze Peter'
29-08-2016 19:24:00

Duo Knotsgek verrast deze zomer met een gewéldige nieuwe single, getiteld “Onze Peter”. Op ‘ volkstümliche’ jodelklanken vertelt “Onze Peter” het verhaal van Peter die alles doet om in de smaak te vallen bij zijn ‘blonde Heidi’ hoog in de Alpen. Dennis Musters schreef het liedje, en in de Tilburgse HQ Studio werd het geheel door Harald Queens vakkundig geproduceerd. Duo Knotsgek wist in de afgelopen jaren met liedjes als “Hedde Gij Misschien ADHD”, “Die Alpenknotsen” en “Op De Lange Latten” flinke feest-/après ski-/carnavalshits te scoren. 

Zangeres Maria Louise Volkers lanceert 'Paradijs'
29-08-2016 16:19:00

Zangeres Maria Louise Volkers, die onlangs als winnaar uit de bus kwam bij de jubileumprijsvraag van het Groninger duo Wim en Diana, heeft haar prijs verzilverd. Een geheel verzorgde cd opname in de professionele W&D productie Studio te Groningen,een clip geschoten door Frans von Hebel en een fotoshoot gemaakt door Oriande van der Kaap maakte deel uit van de prijs. Daarnaast kan ze rekenen op veel promotie in binnen- en buitenland. Met bloed, zweet en tranen heeft het complete team hard gewerkt aan de nieuwe single 'Paradijs'.

Groots Hollands Muziek Spektakel op 21 oktober 2016 in Eindhoven
29-08-2016 15:38:00

Op vrijdag 21 oktober 2016 komen veel bekende zangers van het Nederlandse lied naar het beursgebouw in Eindhoven tijdens het Groots Hollands Muziek Spektakel! Met artiesten als Gerard Joling, Wolter Kroes, Jannes, Frans Duijts, Roy Donders Tino Martin, Vinzzent, René Schuurmans, Snollebollekes, Willem Barth, Rein Mercha, John West, Jaman, Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Mike Peterson, Raymon Hermans, Jean Knipping Jr.en Joey Knipping gaat dit een grandioos festijn worden. Tickets zijn verkrijgbaar op www.holland-live.com en bij alle Primera winkels in Nederland. Voor VIP informatie ( Vip Gold: € 700,00 en VIP Platinum: € 1250,00) & reserveringen bel of app naar 06-34733206.

Ga samen met Anita & Ed op Kerstreis
29-08-2016 15:22:00

Op zaterdag 10 en zondag 11 december 2016 organiseren Anita & Ed i.s.m. Jan van Dijk Tours een kerstreis naar Xanten in Duitsland. Het duo uit Tholen laat weten dat er in Kleef een diner geseveerd wordt en dat de overnachting met ontbijt ook in deze Duitse plaats net over de grens bij Nijmegen plaats gaat vinden. 

Belinda Kinnaer kijkt zeer tevreden terug op albumpresentatie
28-08-2016 22:04:00

Bij Zalencentrum Wieleman in Westervoort vond vandaag de presentatie plaats van het debuutalbum 'Uit mijn hart' van Belinda Kinnaer. Er waren gastoptredens van George Baker, Ancora en Ronnie Tober. Entertainer/ zanger Robert Pouwels verzorgde het 'voorprogramma' op ludieke wijze. Op een gigantisch groot scherm werden populaire clips vertoond waarop de menigte al in beweging kwam. Tussen de optredens door zorge Robert eveneens voor de muzikale opvulling. Rond 18.00 uur kreeg Belinda uit handen van George Baker het album uitgereikt. Ook producer Edwin van Hoevelaak kreeg een exemplaar mee naar Holten.

Special Weekend bij TV Oranje in september
28-08-2016 11:59:00

De hele maand september is het 'Special Weekend' bij TV Oranje. Elke zaterdag en zondag kun je om 22.00 uur kijken naar een muziekspecial van een Nederlandse artiest, band of duo. Volgend weekend (zaterdag 3 en zondag 4 september) gaan we van start met de concertregistratie 'Are you ready' van René Shuman & Angel-Eye. Een week later kun je genieten van de specials 'Vrij als de wind' en 'Voorbij de horizon' van Ancora (foto). Op 17 en 18 september is het de beurt aan Jannes met 'Onderweg naar jou'.

Like TV Oranje op Facebook en win het gloednieuwe verzamelalbum ‘I Love Hollands - deel 5
27-08-2016 18:19:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 15.300 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 15.400 likes bereiken, gaan we het gloednieuwe verzamelalbum ‘I Love Hollands - deel 5' verloten, met een heleboel recente hits van Nederlandse artiesten. Je kunt ook nog tot 1 september je vakantiefoto insturen naar de TV Oranje Facebookpagina. 

'Donkere dagen'....nieuwe single van Sieneke
27-08-2016 18:14:00

Op vrijdag 9 september presenteert Sieneke haar nieuwe album in de Collse Hoeve in Nuenen (Noord-Brabant). Op het album staat ook haar nieuwe single 'Donkere dagen'. Het wordt een bijzondere en feestelijke avond met gastoptredens van bekende collega’s als Marianne Weber, John de Bever, Jeffrey Heesen, Wesley Klein, Samantha Steenwijk en vele anderen. Bij binnenkomst krijgt iedere bezoeker het nieuwe album van Sieneke cadeau! De zaal gaat open om 19.30 uur, het programma duurt tot ongeveer 00.00 uur.

Droom komt uit voor Lieneke
27-08-2016 18:04:00

Na een paar jaar afwezigheid is Lieneke helemaal terug van weggeweest. En hoe! Haar fonkelnieuwe single ‘De laatste keer’ is nog niet eens officieel uit en wordt nu al veelvuldig gevraagd. De verwachten zijn dan ook hooggespannen. De single is opgenomen in de befaamde Terry West studio welke ook eveneens verantwoordelijk is voor het arrangement. Het schlager nummer is makkelijk mee te zingen en zal vanwege de gevoelige tekst, welke door Lieneke zelf is geschreven, veel mensen kunnen raken.

Zondag 28 augustus special over Syb van der Ploeg op TV Oranje
27-08-2016 13:07:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 28 augustus zie je een special over Syb van der Ploeg. In het theater in Middelburg vertelt hij over zijn jeugd.

Tweetalige single van Johan Heeren in aantocht
27-08-2016 00:50:00

Rond 14 september zal een 2-talige single van Johan Heeren gaan verschijnen, eentje met een best wel hele bijzondere lading. Ten tijde van de release is het namelijk precies 40 jaar geleden dat Jack Jersey zijn single ‘Blue brown eyed lady’ op de markt bracht. Daarnaast zou de op 26 mei 1997 overleden Jack (de Nijs) Jersey in 2016 precies vijfenzeventig  jaar zijn geworden. Als eerbetoon aan de muziek van Jack heeft Johan Heeren samen met Joost van Ekeren een Nederlandse tekst geschreven op ‘Blue brown eyed lady’. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool