RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
RADIONL aanwezig op het Truckstar festival
22-07-2016 16:16:00

RADIONL staat traditiegetrouw 30 en 31 juli op het Truckstar Festival met live radio en optredens van diverse artiesten. Om 12:00 uur zal het feest losbarsten vanaf het RADIONL podium aan het begin van “de mooiste truckstraat”. De volgende artiesten zullen hierbij aanwezig zijn: Stef Ekkel & Rene Karst, Johnny Bolk, Taeke Stoker, Joris Smits, Marianne Veenstra, Sidney Bischoff, Jan van Est, Kimberly, Tina Trucker, Hessel Wijkstra, Willem Sonnema, Auke en Ellen, Michel van Rijswijk en Michelle Okken. Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar genieten van meer dan tweeduizend trucks. Dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival.Daaromheen: sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker wat eten en drinken.

Tino Martin heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
22-07-2016 15:32:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 juli is dat ‘Dat ik je zo zou missen’, de nieuwe single van Tino Martin. De Haagse zanger, die het afgelopen jaar zijn populariteit tot grote hoogten zag stijgen, komt met deze keer een gevoelig liedje. “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single”, aldus Tino. “Het is een eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen.” Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Henny Thijssen en Johnny Sap.  

Zondag 24 juli special over Henk Damen op TV Oranje
22-07-2016 10:40:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 24 juli zie je een special over Henk Damen, die vertelt over zijn jeugd, die hij grotendeels doorbracht in Zaltbommel. Hij komt uit een hechte familie, die klaarstaat op de momenten dat het nodig is. 

Patrick van den Corput geeft vrolijke draai aan 'Blijf bij mij' van Paul de Leeuw
21-07-2016 12:16:00

Oude hits in een nieuw jasje stoppen, is voor Patrick van den Corput zijn muzikale identiteit geworden. Zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’ is de hit van Paul de Leeuw in de stijl van de 27-jarige zanger. “Het nummer is van origine een heerlijke plaat, waarvan ik vind dat hij zich ervoor leent om in dit jasje te worden gestoken.”, vertelt Patrick van den Corput over zijn nieuwe single ‘Blijf bij mij’. Met dit jasje bedoelt hij zijn eigen vrolijke draai die hij al aan diverse nummers heeft gegeven. “Mensen herkennen me nu aan de nummers van toen in een jasje van nu”, legt hij uit. 

Yuli Minguel maakt statement op Zware Cross festival
21-07-2016 10:06:00

Zangeres Yuli Minguel maakt aanstaande vrijdag 22 juli om 17.00u haar opwachting op het Zwarte Cross festival gezamenlijk met het Liquid Sun Orchestra. De powervrouw die bekend is van haar deelnames aan X Factor UK, The Voice NL en de allereerste Idols in Nederland is na haar bevalling van een tweeling afgelopen september alweer een tijdje goed bezig en heeft de draad inmiddels alweer flink opgepakt. Yuli pakt vrijdag de kans om een statement te maken voor eenheid en eensgezinsheid. 

De Confettiboys vertalen het ultieme vakantiegevoel
21-07-2016 00:52:00

Nederland is er klaar voor: De zomervakantie staat voor de deur! Aangezien een gedeelte van de Confettiboys inmiddels in het verre buitenland zit om daar de toeristen te vermaken, moest er natuurlijk een single komen die zowel vakantie vierend Nederland als de thuisblijvers in zomerse sferen brengt. Die zomerse sferen? Die spatten van 'Lekker op vakantie'' af. Een grote hoeveelheid live instrumenten, een rap, een ultiem herkenbaar deuntje en heel, heel erg veel gezelligheid zijn de ingrediënten.

Sharon Doorson op 'I love who I want' - boot tijdens Gay Pride
20-07-2016 13:31:00

Tijdens de Canal Pride op zaterdag 6 augustus  staat Sharon Doorson voor "universal love" op de thema-boot "I love who I want" van het Haagse roze feest Popcake. "De wereld heeft een  liefdevolle touch nodig", aldus Sharon. Die deze week met haar single "Touch me there" de tipparade is binnengekomen. "Heerlijk om onze vrijheid te mogen vieren op de Popcake - boot. Ik vind dat iedereen ten alle tijden zichzelf moet kunnen zijn en dat iedereen vrij is om te bepalen met wie je de liefde wilt delen. We zijn allemaal gelijk, let's celebrate it! " Popcake is een heterovriendelijke feest dat zes keer per jaar wordt gehouden op de 42ste verdieping van het Haagse Penthouse met pophits uit de jaren '90 tot nu. "Sharon Doorson is met twee gouden hitsingles en een alarmschijf niet meer weg te denken uit de Europese (gay)clubs". 

Jeffrey Lake weer helemaal terug na gevecht met poliep
20-07-2016 09:28:00

Na een lange zware periode van revalidatie en zanglessen, is Jeffrey Lake weer volledig hersteld van een ernstige poliep op zijn stembanden. Voor zijn nieuwe single “Is this love”, ging de Rijswijkse zanger een samenwerking aan met diverse professionele muzikanten. De backingvocals worden verzorgd door niemand minder dan Jody Pijper van de Jody’s Singers. Zij is dan ook verantwoordelijk voor de prachtige arrangementen en de uitvoering van de zangpartijen. 

RADIONL heeft een week lang de primeur van 'Hoe die zomer was' van Henk Wijngaard
19-07-2016 16:39:00

Henk Wijngaard liet zich inspireren door zijn vak: dat van vrachtwagenchauffeurs. Maar niet alleen zijn (ex-collega's kochten zijn platen. 27 titels vermeld het top-40-dossier. En het ziet ernaar uit dat daar een 28ste notering bij komt met zijn nieuwe single "Hoe die zomer was". Henk is onlangs 70 geworden en 50 jaar getrouwd met zijn lieftallige Trijntje. Henk is 40 jaar artiest, nog altijd met veel succes. Hij heeft net een weergaloos album opgenomen met een groot aantal nieuwe nummers geschreven door Dick van Altena.

Herkenbare Karin Welsing geluid spat van nieuwe single af
19-07-2016 16:11:00

Als je vader thuis én als radiopiraat het Nederlandse lied volop draait, dan is de kans groot dat je als kind van zo’n ouder besmet raakt met dit genre. Volkomen logisch dus dat dochter Karin Welsing een liefhebber pur sang is geworden van het échte levenslied. De geboren Utrechtse, tijdens het kermisseizoen steevast onderweg door het hele land met diverse attracties, bracht in mei 2010 haar eerste single uit. Volkszanger Henk Bernard stimuleerde Karin de studio in te gaan waarna ‘Bitterzoete tederheid’ op single is geperst. 

Is ‘Liever te dik in de kist’ van Stef Ekkel en René Karst de zomerhit van 2016?
19-07-2016 12:20:00

De zomerhit van 2016 kan wel eens uit Nederland komen. ‘Liever te dik in de kist’ van Stef Ekkel en René Karst gooit hoge ogen in de Zomerse 50, de jaarlijkse hitlijst met de populairste zomerhits. “Er wordt massaal op dit nummer gestemd”, vertelt Martijn de Lange van de Zomerse 50. “Het nummer voldoet ook aan het recept voor een zomerhit: een aanstekelijke melodie met ludieke tekst die je simpel mee kunt zingen.” Ook op Bailar van Deorro en Elvis Crespo, Duele el Corazon van Enrique Iglesias en Sofia van Alvaro Soler wordt veel gestemd. 

Gerrit Boks zorgt voor vrolijk zomer nummer
19-07-2016 11:26:00

Als je de eerste tonen van de nieuwe single ''Blijf bij mij de hele nacht' hoort kan het niets anders zijn dat je er vrolijk van wordt. Bij RADIONL staat het nummer welke opgenomen is bij R-Audio Producties in Apeldoorn ondertussen al in de playlist. Voor de tekst, muziek en het arrangement tekende Ruud van der Velden. Voor Gerrit, die in het dagelijks leven een autobedrijf in Apeldoorn runt, is dit z'n vierde single. Begin 2013 lanceerde hij zijn debuutsingle 'Genieten dat is wat ik wil', gevolgd door 'Vandaag dat is mijn dag' en 'Zomerzon'.

De zomer van 2016 staat bij Marcel Dool ook in het teken van Pokémon Go
19-07-2016 10:55:00

Marcel Dool dacht na het verschijnen van de razend populaire 'Pokémon Go app'.....daar moet ik iets mee doen. De in Amsterdam geboren en getogen zanger heeft daar met eigen geschreven tekst en muziek op ingespeeld'Het resultaat is een grappige track, voorzien van een stevige feestbeat. 'De zomer van 2016 staat in het teken van Pokémon en deze song sluit daar lekker op aan', aldus Marcel. Hij heeft inmiddels met zijn singles “Stop de tijd” en “Je kan maar beter vrolijk zijn” een visitekaartje afgegeven. 

Kees Versluys wil vermelding halen in Guiness book of Records
19-07-2016 00:35:00

Nu de nieuwe single van Kees Versluys 'Kom dans met mij' zo breed ondersteund wordt door diverse radiozenders is hij druk bezig om een vermelding in het Guiness book of Records te gaan scoren. Op 6 november zal er een groot dans evenement plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch.De bedoeling is dat daar zoveel mogelijk danskoppels, verdeeld over 5 zalen, tegelijk op het nummer 'Kom dans met mij' dansen, tijdens een live optreden van Kees Versluys.

Inge brengt op verzoek 'I see you' op single uit
18-07-2016 12:10:00

Inge groeide op met muziek en toneel. Toen ze 15 was name ze wat pianolessen en begon al gauw eigen nummers te schrijven. Ze leerde zichzelf gitaarspelen zodat ze dat kon toepassen bij het schrijven van de nummers. Op 19 jarige leeftijd begin ze met zanglessen en speelde in diverse musical en opera producties. Naast de liefde voor het klassieke genre had ze ook een passie voor het populaire genre. Begon steeds meer liedjes te schrijven . In 2009 veranderde haar leven. Ze plaatst een demo op sallaband.com en al snel kwamen er investeerders.

André Pronk giet 'Jij bent de zon' in nieuw vaatje
18-07-2016 11:41:00

'Jij bent de zon, jij bent de zee. Jij bent de liefde, ga met me mee'.....Tja...alleen van deze woorden word je al vrolijk. Zo dacht André Pronk er ook over en heeft van dit zomerse lied een 2016 versie opgenomen. 'Na het carnavalsnummer 'Ik heb hele grote flaporen' wat een cover is van André van Duin ging ik op zoek naar een leuk nummer die we allemaal makkelijk mee kunnen zingen deze zomer. Het is natuurlijk wel op mijn manier, want we moeten altijd wel blijven lachen', meent André. De titel is dan ook 'Jij bent de zon', een cover van Bart van de Bossche en Jop.

Lucas en Gea op de Zwarte Cross en nieuwe single in aantocht
17-07-2016 12:15:00

Op vrijdag 22 juli staan Lucas en Gea geprogrammeerd in de Rock 'n Roll tent op de Zwarte Cross. In de tent is ruimte voor 5000 personen en volgens de organisatie komt hij ook wel vol en wordt het een knalfeest. Lucas en Gea zijn een onderdeel van de 'Rooie Jager Roodshow' en stonden ook al op het Eurosonic festival en TT Assen op het podium samen met de bekende DJ. Het duo uit oude Pekela mag de laatste tijd niet klagen. Hun jongste single 'Ik gaf jou alles' doet het erg goed bij de Nederlandstalige radiostations. 

'Mariël'....nieuwe single van Bertus Sipma
16-07-2016 14:23:00

Mariël" is de titel van de nieuwe single van de Friese zanger Bertus Sipma. Hiermee heeft Bertus een enorme feestkraker in handen, welke binnen de kortste keren ongetwijfeld door heel het land massaal meegezongen zal worden in de kroegen en feesttenten. Bertus Sipma heeft de afgelopen jaren al enkele Nederlandstalige singles uitgebracht waaronder “Geloof Me (Dat Dit Blijft Bestaan)”. De single is wederom opgenomen in de Bughouse Music Studio. Bertus, geboren in 1989 te Twijzelerheide, runt met zijn vrouw sinds januari 2013 Muziekcafé Bertus in Surhuisterveen. 

Stanley Hazes neemt toch weer single op
16-07-2016 14:17:00

Uiteraard zal de naam Stanley Hazes je onmiddellijk doen denken aan André Hazes. Dat is geen toeval, want de heren zijn neven van elkaar. Als kleine jongen was Stanley al veel op pad met zijn neef André. Hij groeide op met zijn muziek en heeft samen met André in heel wat discotheken, cafés en op evenementen door heel Nederland gestaan. De nieuwe single van Stanley Hazes heeft de titel ‘Jij bent mijn alles’. Deze single is een eerbetoon aan zijn steun en toeverlaat Louise en bij dit nummer hoort een prachtige videoclip die opgenomen is in Zuid-Frankrijk. 

Tony van Boxtel tekent ook bij Artiestenplein
16-07-2016 02:39:00

Het gaat goed met het Artiestenplein. Wederom zijn ze erin geslaagd een grote naam exclusief in haar bestand op te nemen, namelijk de zanger Tony van Boxtel. Het contract is getekend en dat betekent dat men vanaf heden deze zanger exclusief bij dit bureau kan boeken. Liefhebbers van het Nederlandstalige lied kennen Tony van Boxtel allang, de uit Breda afkomstige zanger die overal waar hij optreedt voor een geweldige sfeer zorgt. Tony weet met zijn eigen liedjes altijd het publiek "in te pakken" en voor zich te winnen. Een echte Hollandse volkszanger met een warm stemgeluid. Met zijn albums als "De Smaak Van Liefde" en "Droom Je Dromen" scoorde hij in het verleden al grote hits. Met de singles "Met Tranen In Je Ogen”,  “Ben Je Blind" en "Viva La Vie" verwierf Tony Nationale bekendheid.

Zondag 17 juli special over Jolanda Zoomer op TV Oranje
15-07-2016 15:53:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 17 juli zie je een special over Jolanda Zoomer. TV Oranje zoekt haar op tijdens een bezoek aan de kapper, wat in het begin een wat griezelige situatie oplevert. 

Debuutsingle van Richard van Twiller gaat een jeugdliefde van hem
15-07-2016 15:05:00

 ‘Die mooie zomer’ is de titel van de debuutsingle van Richard van Twiller. De single is een geromantiseerde biografie, want het gaat over een jeugdliefde van de zanger. Dit aangevuld door bijzonder getalenteerde muzikanten, maakt ‘Die mooie zomer’ tot een heerlijk, feelgood en zomers nummer. In 1985 ging Richard van Twiller voor het eerst met een groep vrienden op vakantie naar Benidorm. Daar werd hij tot over zijn oren verliefd op een meisje uit Zeeland. Na gezellige avonden en nachten vol dansen hebben de twee uiteindelijk nog een jaar schriftelijk contact gehouden.

Nick Nicolai....nieuw en exclusief bij Viking Entertainment
15-07-2016 13:28:00

Bij Nick Nicolai zit zingen in z'n bloed. Geboren op 11 december in 1997 in Gouda, begon hij als baby al te brabbelen en te dansen als hij muziek hoorde. Op 2-jarige leeftijd dook hij met zijn vader iedere dag achter het drumstel. Het is dan ook niet zo gek dat hij uiteindelijk zijn hart volgde. Muziek maken. Dat is wat hij wil, wie hij is. Nick groeide op in Oudewater. Toen hij 9 jaar was zong hij voor het eerst in een zaal vol mensen. 

Lesley Williams heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
15-07-2016 13:18:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 18 juli is dat ‘Als ik jou vergeef’, de nieuwe single van Lesley Williams. De Utrechtse zanger heeft naam gemaakt als vertolker van het repertoire van André Hazes, en ook dit nummer is afkomstig van de in 2004 overleden volkszanger. Maar Lesley, die de afgelopen maanden een ware gedaanteverwisseling heeft ondergaan door 48 kilo af te vallen, wist er samen met producer Edwin van Hoevelaak een geheel nieuwe draai aan te geven.

Succesvolle voorstelling 'A Raisin in the Sun' zoekt 200 medeproducenten
15-07-2016 13:09:00

Komend seizoen keert de succesvolle voorstelling A Raisin in the Sun terug in theater. Maar nu één van de aangevraagde subsidies niet is gehonoreerd, heeft theaterproducent Well Made Productions dringend financiële middelen nodig om het haalbaar te maken. “We dachten financieel rond te zijn,” zegt de producent. “Dus we doen nu een beroep op iedereen die de voorstelling een warm hart toedraagt.” Wie de komende tijd € 125,- doneert wordt medeproducent van de theatervoorstelling en krijgt tijdens de première een Vipbehandeling.

Vind jij de Pokémons in de nieuwe clip van Johan Vlemmix?
15-07-2016 11:36:00

Er heerst in Nederland een ware Pokémonhype op  het moment. En Johan zou Johan niet zijn, als hij deze hype aan zich voorbij liet gaan. Dus komt hij nu (als eerste in Nederland) met een videoclip vol Pokémons! Onze nationale feestneus Johan Vlemmix bracht onlangs weer een nieuwe single uit, waarin hij op een vrolijke manier alle vluchtelingen uitnodigt om naar Nederland te komen. Om dit gedurfde liedje extra onder de aandacht te brengen verstopte Johan per 100 cd’tjes, één echt bankbiljet van 500 euro in een single.

Belinda Kinnaer vertelde alles over haar nieuwe album aan Taeke Wouda
14-07-2016 22:44:00

Vanmiddag was Belinda Kinnaer te gast bij Taeke Wouda  in het RADIONL programma ‘afslag 3-6’ om het laatste nieuws over haar aanstaande album ‘Uit mijn hart’ te delen met de kijkers en luisteraars van ‘Het Hollandse Hart’ van de Regio. De presentatie van haar eerste soloalbum vindt plaats op zondag 28 augustus 2016 bij Zaal Wielemans, Dorpstraat 11 in Westervoort. Meewerkende artiesten zijn: Ancora, Ronnie Tober, George Baker en Robert Pouwels.

'Het is hier geweldig'....nieuwe single van Marco Tomassen
14-07-2016 16:27:00

Marco Tomassen is gezegend met zijn gezelligheid en gevoel voor humor lef muzikaliteit en enthousiasme. Daarnaast is Marco geen onbekende in de Nederlandse muziek. Na de “Samen door het Leven”, “Queiro, Quapa, Queiro” en “Vaderstrots” komt  hij uit met zijn nieuwe nummer “ Het is hier geweldig”. Dit zomerse nummer is een kroon op het werk van deze rasartiest die vanaf zijn jeugd al bezig is met muziek. Daarnaast zullen de klanken van dit vrolijk en zomerse nummer je vrolijk maken. 

Debuutsingle voor Vincent Leenders
14-07-2016 15:58:00

5 april 2016.... zomaar een dag op de kalender? Fout! Dit was namelijk de dag dat het officiële samenwerken begon tussen 2 grote muziekfanaten. De een was al vanaf zijn 7e druk in de weer met het spelenderwijs ontdekken van zijn accordeon en de ander was vanaf ongeveer dezelfde leeftijd al overal van de partij waar het ging om toneelstukjes en muziekopvoeringen. Eerstgenoemde was geboren en getogen in het Brabantse en maakte daar in verschillende gezelschappen en hoedanigheden de podia onveilig. 

Marco de Hollander viert 15 jarig jubileum in Volendam
14-07-2016 15:15:00

Marco de Hollander viert zijn 15-jarig jubileum én is jarig........ dus reden voor een feestje! Ga mee dit feestje vieren, op 3, 4 en 5 februari, tijdens de 3-daagse jubileumreis naar Volendam. Marco en zijn fans vertrekken vanaf  “Alphen aan den Rijn” naar Hoorn en rijden vervolgens naar Volendam. Uiteraard zullen zijn zingende vrienden, Helemaal Hollands, Tamara Tol en Kees Plat (Tribute of the Cats) en diverse "Surprise Artiesten" niet ontbreken! 

Henk Bernard signeert z'n nieuwe album op 21juli bij de Media Markt in Apeldoorn
13-07-2016 15:05:00

Op donderdag 21 juli 2016  om 16.00 uur komt Henk Bernard naar de Media Markt in Apeldoorn om zijn pas verschenen nieuwe album ‘Dicht bij mij’ te signeren. Henk zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. De voorloper van het nieuwe album ‘Dicht bij mij’ is de hitsingle ‘Hou Mij In Je Armen’. In totaal bevat het album 12 tracks waaronder een enorme meezinger ‘Pijn In M’n Hart’ en meerder singlekandidaten. 

Bertha Verbeek geeft 'Het hoeft niet meer' nieuw jasje
13-07-2016 10:54:00

Zingen is haar passie, rockmuziek was tot 2010 met haar live band de muziek die zij ten gehore bracht. In datzelfde jaar gaf zij zich op bij Popstars en deed zij mee met het nummer “Singed Sealed Delivered” van Stevie Wonder.  Het gaf haar de titel “Stoere Bertha” en die titel kwam ze niet meer vanaf. Met opgeheven hoofd kon Bertha het toneel verlaten want editie 2011 bracht haar een keurige 4e plaats. Een ervaring rijker pakte ze de muzikale handdoek weer op zowel solo als in een van haar bands. 

'Met Jou'...nieuwe single van de Friese zanger Jelle Jitze
12-07-2016 20:01:00

Met “Met Jou” presenteert de Friese zanger Jelle Jitze alweer zijn vierde single. Hiermee heeft hij een ijzersterke opvolger van de airplayhit "De Wijzer Op Geluk" in handen. Voor de productie tekende wederom Jeroen Dirksen en de tekst werd geschreven door Gina de Wit. De carrière van Jelle zit goed in de lift. Iedere single die hij uitbrengt overtreft het succes van zijn voorganger, en de agenda met optredens groeit gestaag. De verwachtingen omtrent “Met Jou” zijn dan ook weer hooggespannen en kenners uit het vak voorspellen Jelle een mooie carrière. 

Guus kondigt 4e ‘Groots met een zachte G’ concert 2017 aan!
12-07-2016 19:47:00

Slechts een maand na de ‘Groots met een zachte G’ concerten in het Philips Stadion in Eindhoven mag Guus alweer het vierde stadionconcert van volgend jaar aankondigen. Eerder liet hij al weten op 9, 10 en 11 juni 2017 het Philips Stadion weer op zijn grondvesten te laten schudden. De kaartverkoop voor deze drie concerten gaat echter zo hard, dat we hebben besloten een vierde concert aan de editie van 2017 toe te voegen. Kaarten voor de extra show op donderdag 8 juni 2017 zijn per direct verkrijgbaar.

Franz Joostink presenteert z'n debuutsingle op zaterdag 23 juli 2016 in Driel
12-07-2016 19:27:00

Op zaterdag 23 juli presenteert Franz Joostink zijn debuutsingle 'Jij bent mijn leven' bij 'Bonnie en Clyde', Honingveldsestraat 2 in Driel. De single die sinds de release twee weken geleden op een geweldige manier ontvangen is in Nederland. Met veel airplay bij de bekende radiostations en veel bekeken op TV Oranje. Ook met de release party doet Franz het weer anders. Gratis entree, vele bevriende collega’s, kortom een leuk uitje voor het hele gezin.

Ruby van Urk en John Medley bundelen krachten voor een zomers duet
12-07-2016 15:56:00

Voor de nieuwe single “Wij Blijven Vrienden” hebben Ruby van Urk en John Medley hun krachten gebundeld voor een zomers duet. Dit duet is onderdeel van de reality soap “De Medleys – Op Weg Naar Eeuwige Trouw” rondom de geboren Hagenees John Medley en zijn huwelijk met Mijntje op Omroep West. De duetsingle “Wij Blijven Vrienden”, waarvoor zangeres Theresa Stam de tekst schreef, is de hit uit de soap welke veelvuldig voorbij komt in het programma. Ruby van Urk is natuurlijk al lang geen onbekende meer.

Angelique van Elteren lanceert derde solo single
12-07-2016 15:45:00

Met “Ik Ben In De Zevende Hemel” presenteert de in Oudenbosch woonachtige Angelique van Elteren haar nieuwe single. Geboren in Etten Leur, startte Angelique haar zangcarrière samen met haar zus als het duo Corinna & Angelique. Samen brachten zij enkele singles, albums en DVD’s uit totdat Angelique in 2013 besloot een solo carrière te starten. “Ik Ben In De Zevende Hemel” is inmiddels de derde solo single van Angelique, en hiervoor dook ze de studio in met de bekende producer en songschrijver André Kooiman.

Met 'One Night Stand' zet Jeffrey Heesen z'n ingezette koers voort
12-07-2016 15:13:00

One Night Stand” is alweer de vierde single van Jeffrey Heesen’s sucesvolle album “Intens”, waarmee hij in april de nummer 2 positie bereikte in de Gfk Album Top 100. Na de dik verdiende finaleplek in het SBS TV programma Bloed, Zweet & Tranen kwam Jeffrey’s carrière in een stroomversnelling terecht. De daaropvolgende singles “Mag Ik De Zon Laten Schijnen”, “De Wereld Is Van Ons” en “Zijn We Uitgepraat” groeiden uit tot flinke hits welke wekenlang bovenaan de Nederlandstalige hitlijsten mochten prijken. 

Django Wagner presenteert z'n nieuwe album 'Emoties' in Son en Breugel
12-07-2016 15:05:00

Op zondag 28 augustus 2016 presenteert Django Wagner z'n inmiddels zesde studioalbum 'Emoties'. Dit alles vindt plaats bij Café-Restaurant 'De Zwaan', Markt 9 in Son en Breugel. De aanvang is vanaf 17.00 uur. Reguliere kaarten incusief album zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 17.50. Aan de deur bedraagt de entree € 19.50.Ticket verkoop via de Zwaan te Son en Breugel of online via www.berkmusic.nl. Het belooft weer een ongekend groot feest te worden met een aantal gastoptredens. Het nieuwe album van Django Wagner draagt een titel, die past bij de wijze waarop de sympathieke zanger zijn vak beleeft. Het de opvolger van zijn nummer één album 'Mijn Muziek, Mijn Passie', dat in het voorjaar van 2015 verscheen. De eerste grote hit van dit nieuwe album is het vrolijke 'Wij Met Z’n Twee', een duet met Danny De Munk. 

Mario Franco steekt oude discoklassieker in Nederlandstalig jasje
12-07-2016 13:57:00

Mario Franco bezit een speciale en opvallend hoge stem die veel weg heeft van Jimmy Sommerville. Mario heeft een muzikale voorliefde voor muziek uit de jaren 70 en 80. Zijn eerste single 'Ik kan je niet laten gaan' kende een mooie start. Stevig op rotatie bij onze zuiderburen. De opvolger 'Doe mij ’n plezier' is inmiddels een feit. Was de debuutsingle een bewerking van 'Never can say goodbye', deze keer komt uit de muzikale doos van Mario 'You make me feel mighty real', een hit uit 1989 van Sylvester. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop