RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Dennis Alberti laat met ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ andere kant van zich zien
29-06-2016 17:21:00

Met het gezellige feestnummer ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ laat Dennis Alberti zien dat hij van alle markten thuis is.  De telg uit de Alberti familie debuteerde in september 2015 met de verrassende single ‘Mag ik vannacht bij je slapen’. Vrijwel alle Nederlandstalige radiostations namen het uptempo lied op in hun playlisten. Ook de opvolger  ‘Geef mij nog een kans bij jou’ viel in goede aarde. Voor de tekst en de productie van ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ zijn Emile Hartkamp  & Norus Padidar verantwoordelijk. 

Tino Martin komt met gevoelige single ‘Dat ik je zo zou missen’
29-06-2016 11:25:00

Vanaf vandaag is de nieuwe single getiteld ‘Dat ik je zo zou missen’ overal te horen en te verkrijgen. De bijbehorende videoclip, die is opgenomen tijdens een uitverkocht HMH concert, wordt tegelijk gelanceerd. Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Henny Thijssen en Johnny Sap en geproduceerd door Justin Pieplenbosch. Tino Martin: “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen. 

'Capuchongejongejonge'......nieuwe single van de Dikdakkers
29-06-2016 10:54:00

Na de inhaker ‘Zij is bi bi bi’ komt het graag geziene feestduo Anton en Hans, beter bekend als de Dikdakkers, deze zomer met een nieuwe single ’Capuchonnejongejonge’, een bruisend feestnummer speciaal voor de Nederlandse zomers. ‘Capuchonnejongejonge’ gaat over het typisch Nederlandse weer: het ene moment schijnt de zon en het volgende moment doe je je capuchon op tegen de regendruppels. Het mag de pret niet drukken en in plaats van erover te klagen, kun je er maar beter een dansbaar liedje vol zonnige klanken over maken! 

Debuutsingle van Dennis van Veen geschreven door Bram Koning
29-06-2016 09:15:00

Het advies van Wim Herstel om een keer mee te doen aan de bekende Amsterdamse talentenjacht ‘De Jantjes’ volgde Dennis van Veen keurig op. Als ex-geluidsman van z’n broer Bob van Veen was Dennis al redelijk bekend in ‘het muziekwereldje’ en zag een muzikale carrière wel zitten. Na de deelname aan ‘De Jantjes’ staat zijn agenda vol met optredens. Zelfs een Corendon artiestenreis naar Ibiza mocht hij meemaken. ‘Ik zing nu ongeveer anderhalf jaar en heb het echt super naar m’n zin’, vertelt Dennis enthousiast. 

Wimmie Bouma brengt nieuwe single uit bij nieuwe platenmaatschappij +31 Records
29-06-2016 05:00:00

Wimmie Bouma is de eerste artiest die een single uitbrengt bij de splinternieuwe platenmaatschappij +31 Records . Het nummer ‘Dat kan jij wel’ is een Nederlandstalige bewerking van ‘Du schaffst das schon’ waarmee KLUBBB3 (Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff) zowel in Duitsland als Oostenrijk hoge ogen gooide. + 31 behartigt ook de boekingen en het management van Wimmie. Tijdens een optreden bij het muziekprogramma Toppers van Oranje kwam Wimmie in gesprek met Bert Schenau die hem vertelde dat hij samen met zijn partners en investeerders een nieuwe platenmaatschappij ging oprichten. 

Robbert ontvangt nieuwste single uit handen van Peter Beense & Django Wagner
28-06-2016 20:52:00

Een jaar na het verschijnen van zijn debuut single “Liefde is het beste medicijn” heeft Robbert zijn nieuwe single “Samen dansen” gepresenteerd aan het publiek. Uit handen van Peter Beense & Django Wagner ontving Robbert het eerste exemplaar. Het afgelopen jaar heeft Robbert behoorlijk aan de weg getimmerd. Zo mocht hij zijn eerste single ten gehore brengen tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein in Alkmaar & zingt hij sinds een aantal maanden geregeld in café Bolle Jan in Amsterdam.

Nieuwe singleact van het Mokum Trio zorgt voor onrust
28-06-2016 17:01:00

Hoewel ze ‘het vak’ na 50 jaar gaan verlaten zijn ze nog lang niet af van de 70-jarige tweeling Louise en Martine Fokkens. Hun ervaringen, opgedaan voor het raam op de wallen, zijn vastgelegd in een boek waaruit de VPRO-documentaire “Ouwehoeren Uit Amsterdam” is ontstaan. Dit in 2011 uitgezonden programma over de oudste prostituees van onze hoofdstad, trok destijds ruim 800.000 kijkers. Het boek “Ouwehoeren, verhalen uit de peeskamer” ging inmiddels vele tienduizenden keren over de toonbank tot zelfs ver over onze landsgrenzen.

Groot volksfeest in Heerhugowaard smaakt naar meer
28-06-2016 16:02:00

Afgelopen weekend vond  de 5e editie van de RADIONL & TV Oranje Zomertoer plaats in Heerhugowaard. Hiermee is Noord-Holland en Heerhugowaard in het bijzonder in 1 keer muzikaal op de kaart gezet! Het door de gemeente en diverse sponsoren en stichting Nut gesponserde evenement klopte helemaal, de organisatie en de opkomst was zeer goed te noemen. 

Bezoek gratis 'The Pianoman & Friends show' in Hank
27-06-2016 21:33:00

The Pianoman & Friends zijn een groep gepassioneerde en ambitieuze muzikanten.Twee zwarte vleugels, twee pianisten/zangers, een drummer, humor en veel interactie zijn de hoofd-ingrediënten in hun hows! Aanstaande zaterdag 2 juli gaan The Pianoman & Friends hun promo-video opnemen tijdens het georganiseerde evenement door en in ’t Uivernest te Hank. 

'Iedereen is mooi'....aldus Fadim
27-06-2016 15:38:00

ADYA & Fadim", het tweede album van jonge spring-in't-veld Fadim verscheen tijdens de recentste kerstperiode, belandde al snel erna in de top 10 en houdt vandaag nog stevig stand in de Vlaamse Ultratop abumcharts! De rode draad doorheen het album... een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduced door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen.

Tekstschrijver en componist Bram Koning brengt zelf single uit
27-06-2016 15:29:00

Bram Koning schrijft liedjes voor onder andere Ruth Jacoth, René Froger, Gerard Joling en André Hazes jr., maar dit ene liedje wilde hij niet door iemand anders laten uitbrengen. ‘Als jij voorbij loopt’ is de single die de tekstschrijver/componist zelf uitbrengt. Wanneer Bram Koning op de bühne staat, zingt hij regelmatig ‘Als jij voorbij loopt’. Het is een eigen tekst op een oud liedje waar hij geen grootse plannen voor had, tot het moment dat er een aantal artiesten aangaven het nummer uit te willen brengen: “En toen dacht ik, ho, dat gaat niet gebeuren.”, vertelt Koning.

Derde single voor Danny Robben een feit
26-06-2016 18:35:00

Met “Angelina” presenteert Danny Robben alweer zijn derde single. “Angelina” is de opvolger van “1, 2, 3” waarmee Danny in het voorjaar van 2016 succes wist te boeken en is wederom een productie van Harald Queens. Hiermee weet Danny wederom de juiste feestelijke snaar te raken. Danny Robben staat bekend als een heus podiumdier en weet overal waar hij optreedt een enorm feest te bouwen. Het uiterst vrolijke en catchy “Angelina” zal hier zeker toe bijdragen. 

Eduard schrijft ze;f tekst voor z'n nieuwe single 'Mijn leven delen met jou'
26-06-2016 14:26:00

Mijn Leven Delen Met Jou” is de nieuwe single van de 18-jarige uit Raamsdonkveer afkomstige zanger Eduard. Eduard is een jonge talentvolle en veelbelovende zanger die met zijn mooie stemgeluid en geweldige looks zijn publiek in vervoering brengt. Afkomstig uit een muzikale familie, kreeg hij muziek met de paplepel ingegoten. Hierdoor heeft Eduard al de nodige bühne ervaring opgedaan en kan inmiddels ondanks zijn jeugdige leeftijd een avondvullend programma verzorgen. Eduard richt zich helemaal op het Nederlandstalige genre. 

Mike Angelo lanceert 'Arriverdeci'
25-06-2016 14:42:00

Op 30 mei 1976 werd Mike Angelo geboren in Dordrecht. Mensen entertainen zat er al vroeg in. Hij deed graag mee aan playbackshows. Zijn ome Theo was een all-round zanger en nam Mike vaak mee naar optredens. In het schuurtje van Ome Theo werd de verleiding groot en Mike nam de microfoon in zijn handen. Ome Theo was verrast en zei hem dat hij er meer mee moest gaan doen. Op talentenjachten heeft Mike wat ervaringen opgedaan. Een aantal keren gewonnen, maar ook wel verloren. Dat maakt je juist sterker.

'Is dit liefde'.....nieuwe single van Johnny van Veldhoven
25-06-2016 12:00:00

Met “Is dit liefde?” presenteert Johnny van Veldhoven zijn nieuwe single. Het resultaat is een radiovriendelijke kroegenhit en volgens velen heeft hij hiermee een knoepert van een hit in handen. Johnny startte zijn muzikale carrière al op jeugdige leeftijd. Op zijn 12e bracht hij zijn eerste album uit en sindsdien is hij te bewonderen op vele podia in het land. De inmiddels 24-jarige zanger heeft inmiddels diverse singles en albums op zijn naam staan welke hij tegenwoordig zelf produceert in zijn eigen studio JVV Studio.

Zondag 26 juni special over Jack van Raamsdonk op TV Oranje
25-06-2016 11:42:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Jack van RaamsdonkZondag 26 juni zie je een special over Jack van Raamsdonk. In zijn woonkamer vertelt hij over zijn jeugd in Den Bosch, de stad waar hij nooit afscheid van heeft kunnen nemen. 

Peter Loree brengt single uit i.s.m Berk Music
25-06-2016 11:34:00

Peter Loree is voor de meeste feestgangers geen onbekende. Al jaren rijdt en vliegt Peter van optreden naar optreden om de boel op z’n kop te zetten. Of het nu Nederland, Italië of Oostenrijk is, het is voor Peter geen probleem. Voor wie Peter Loree nog niet kent, hij is jarenlang 1 van de leden geweest van de populaire feestact “Het Feestteam”. In 2012 stopte Peter Loree en ging hij solo verder. Hij bracht met tal van feest-DJ’s 52 singles uit in 52 weken met het concept 52wekenfeest.nl

Willem Huisman komt wederom met nieuwe single
25-06-2016 11:26:00

Zanger Willem Huisman is keihard aan de slag om zich te ontwikkelen tot een allround entertainer. De jonge twintiger uit Arnhem tekende sinds 2014 voor de release van singles als ‘Elke roos’, ‘Alleen’, ‘In ons café’, ‘Jij laat de zon voor me schijnen’ en zijn eerder dit jaar verschenen ‘Liefste’. En dan te bedenken dat de vrolijke zanger pas sinds 2012 achter de microfoon plaatsneemt wat destijds gebeurde tijdens een stapavond met vrienden. Sindsdien, en mede door de talrijke positieve reacties die hij al mocht ontvangen, bouwt Willem serieus aan zijn carrière en weet hij zich ondertussen gesteund door een forse schare trouwe volgers en fans. 

Nieuwe single van Feestzanger René op z'n lijf geschreven
25-06-2016 10:55:00

“De Levensgenieter” is de nieuwe single van Feestzanger René, en is hem op het lijf geschreven. Feestzanger René Fortgens is namelijk zélf een enorme levensgenieter. “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is dan ook zijn lijfspreuk. Als kind was René al bezeten van muziek, en luisterde hij maar al te graag naar de piratenstations. Dit leidde ertoe dat René uiteindelijk als discjockey in verschillende bars aan het werk ging en kwam zo op zijn 20e in het Brabantse  Herpen terecht, waar hij tot op de dag van vandaag nog steeds woont.

Publiek blijft staan ondanks regen tijdens zomertoer in Assen
24-06-2016 16:38:00

Donderdagavond heeft de eerste TV Oranje en RADIONL Zomertoer plaatsgevonden in Assen. Ondanks de regen bleef het publiek staan voor de vele artiesten.  Aan het begin va de avond werd het publiek getrakteerd op optredens van onder andere Sieneke, Henk Dissel en Tino Martin. Halverwege de zwoele avond sloeg het weer om en begon het te regenen. Ondanks dat bleef het publiek staan voor nog meer optredens. Bovendien kon een groot deel droog staan onder de grote bomen op de Brink. 

Ontvangst RADIONL in Deventer en omgeving sterk verbeterd
24-06-2016 16:29:00

RADIONL is sinds dinsdag 21 juni jl. in Deventer / Bathmen en omgeving beter te ontvangen op de nieuwe frequentie 93.1 FM. De ontvangst van RADIONL is voor de inwoners van Deventer ​en omliggende dorpen sterk verbeterd.  De nieuwe frequentie komt voort uit de door Agentschap Telecom ingestelde netverbetering FM-omroepband. De vergunning van de frequentie in Bathmen is eigendom van Hotradio B.V. uit Hardenberg waarmee RADIONL een productie overeenkomst heeft. 

TV Oranje naar nieuwe frequentie bij CanalDigitaal
24-06-2016 16:19:00

Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group heeft een nieuwe transponder in gebruik genomen op de Astra3-satelliet. Als gevolg hiervan gaat TV Oranje de komende weken van frequentie verhuizen bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen. Tot en met begin augustus wordt simulcast op beide transponders uitgezonden, en is TV Oranje dus nog op de oude frequentie te ontvangen. CanalDigitaal en TV Vlaanderen brengen tijdig nieuwe fastscanzenderlijsten uit. Klanten met een door eigenaar M7 Group in bruikleen geleverde satellietontvanger hoeven zelf niets te doen.

Vrijkaarten voor Breda in Concert
24-06-2016 16:13:00

Het grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant komt weer in zicht! De derde editie van Breda in Concert wordt op zaterdag 6 augustus van 14.00 tot 23.00 uur gehouden op het Chasséveld in het centrum van Breda, met optredens van André Hazes jr., Jannes, Danny Froger, Gebroeders Ko, John de Bever & Marianne Weber, Henk Bernard, Roy Donders, John West, Henk Dissel, Vinzzent, René Schuurmans, Jaman, Snollebollekes, Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Jelle B, Lil’ Kleine, Nelis Leeman, Ferry de Lits, Arjon Oostrom en Rinus Werrens. 

Umoja van BLØF voor het eerst uit op vinyl
24-06-2016 14:34:00

Ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum van Umoja brengt Music On Vinyl, in samenwerking met Universal Music, het album voor het eerst uit op vinyl. Het dubbelalbum is opnieuw gemastered voor 180 grams audiophile vinyl en bevat naast de dertien originele nummers ook vier bonustracks: “Regen”, “Zie Mij” en de speciale akoestische versies van “De Hemel Is De Aarde” en “Wennen Aan September” (een samenwerking met Counting Crows). Speciaal voor deze vinyleditie heeft de band het artwork opnieuw onder handen genomen. 

Stef Ekkel en René Karst hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL
24-06-2016 14:23:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 juni is dat ‘Liever te dik in de kist’, het nieuwe duet van Stef Ekkel en René Karst. Dit vrolijke en aanstekelijke liedje is nu al een groot succes op sociale media en zou wel eens de zomerhit van 2016 kunnen worden. Het nummer ontstond toen Stef en René elkaar tegenkwamen tijdens een artiestenreis in Turkije en midden in de nacht tegeltjeswijsheden gingen uitwisselen in de lobby van het hotel. René pakte zijn gitaar erbij en zo ontstond dit liedje.

Leroy Krielen maakt heerlijke zomerse debuutsingle bij producer André Kooiman
24-06-2016 13:55:00

Het nummer “Zij is te mooi voor mij” heeft een dikke reggaeton beat, afgewisseld met Spaanse gitaren en een zomerse sound. Een geweldig commerciële single die bij jong en oud in de smaak zal vallen. Al lang heeft de jonge Zevenbergse zanger Leroy Krielen de grote wens om zijn eigen single te maken. Daarom zocht hij contact met producer en tekstschrijver André Kooiman en vroeg hem een lekkere zomerse plaat voor hem te maken. André schreef voor hem nieuwe tekst en produceerde het nummer met een dikke reggaeton beat.

Wendy de Laat lanceert 'Vergeet mijn naam'
24-06-2016 10:22:00

Het is nog maar twee jaar geleden dat ons land kennismaakte met de uit Oosterhout afkomstige zangeres Wendy de Laat. Ze schreef eigenhandig de tekst voor haar debuutsingle ‘Zonder jou’ dat in 2014 verscheen op ‘Apres toi’, de wereldhit van Vicky Leandros. Dat Wendy uiteindelijk op de podia is terechtgekomen lag vanwege haar verlegenheid, helemaal niet zo voor de hand. Toch houdt ze enorm van zingen: “Muziek hoort bij het leven”, aldus Wendy! Omstanders die Wendy hoorden zingen vonden dat ze met dat gouden strotje meer moest gaan doen. 

Stevan Bloema neemt nieuwe single op bij Emile Hartkamp en Norus Padidar
24-06-2016 10:07:00

De eerder verschenen singles schreef Stevan Bloema nog zelf. Nu besloot hij om eens langs te gaan bij de Goldstar studio’s in Arnhem. Stevan heeft de nieuwe single “ Ik lees ’t in je ogen” dus opgenomen in de studio van Emile Hartkamp en Norus Padidar,  de mannen die achter het succes van o.a. Jannes, Frans Bauer, Marianne Weber en vele andere artiesten staan. Bij deze bent u gewaarschuwd, 1 keer draaien en de rest van de dag blijft deze aanstekelijke single in het hoofd zitten. Stevan ziet met deze single zijn definitieve doorbraak steeds dichterbij komen.

Radioshow van Anita en Ed groot succes
23-06-2016 22:32:00

Sinds enkele weken hebben Anita en Ed een eigen radioshow op omroep Tholen. De 'Wat gaan we nu eten show' is een compleet menu met eten gerelateerde onderwerpen zoals de Voorgerechtplaat, de Hollandse Nieuwe, de Vlaamse patattenplaat, de Dubbelburger, de Uitsmijter, de {keur} Schlagerplaat, de Barbeque of bakplaatplaat en het Toetje van de week.

Kevin Paré schrijft nieuwe single i.s.m. z'n vaste producer Niels Lingbeek
23-06-2016 17:52:00

Vanaf nu is de nieuwe single 'Thuis' van Kevin Paré verkrijgbaar! Het is de opvolger van de single 'Deze Is Voor Jou', waarmee hij in 2015 landelijk hoge ogen gooide. Kevin schreef het nummer in samenwerking met zijn vaste producer Niels Lingbeek. 'Thuis' gaat over het vinden van rust in een druk bestaan. Kevin: "We leven in een hectische wereld, waarin er veel van ons gevraagd wordt. Het is dan zó fijn om aan het einde van de dag naar huis te rijden, wetend dat er iemand op je wacht waarbij je rust vindt en even op adem kunt komen."

Roy Geerts maakt heerlijke gypsie foxtrot van 'Vrijgezel'
23-06-2016 17:46:00

Een heerlijke nieuwe versie van de hit “Vrijgezel” van Bennie Neyman. Frisse accordeon solo’s en gypsy gitaren maken deze feest foxtrot tot een single met veel hitpotentie! Regelmatig vernieuwd Roy Geerts zijn repertoire voor zijn optredens zodat de mensen niet steeds hetzelfde horen tijdens zijn vele optredens. Net als bij zijn hitsingle “de Feestmedley” kreeg hij op zijn nieuwe versie van het nummer “Vrijgezel” zoveel goede reacties dat hij heeft besloten een nieuwe single uit te brengen.

'Geef mij jouw liefde'...nieuwe single Danny Terp
23-06-2016 17:35:00

Danny Terp is allang geen onbekende meer in het Nederlandstalige muzieklandschap. Hij is ontdekt door Arne Jansen die ook zijn eerste single "Zonder jou" gearrangeerd en geproduceerd heeft. Na diverse omwegen komt Danny in 2011 in contact met componist/producer Jeroen Dirksen en dat resulteerde in de singles "Jij bent de liefste" en "Un dos tres". Hierna volgt in 2012 de single “Bara Bará Bere Berê” die wordt uitgebracht door het Stars Up label (een sub label van NRGY Music van Tom Peters). 

Helmondse zanger Stefan Strijbosch komt debuutsingle
23-06-2016 17:27:00

Stefan Strijbosch is geboren op 5 juli 1993 en is woonachtig in Helmond. Hij opgegroeid in een muzikale familie, zijn vader schrijft songteksten, zijn moeder is zangeres en zijn opa speelde gitaar. Stefan zingt al vanaf kleins af aan en is in 2010 serieus begonnen in de muziekwereld. Ook heeft hij mee gedaan aan diverse talenten shows o.a. `My Name Is` bij RTL 4, en heeft hierbij de halve finale bereikt. Alle juryleden waren diep onder de indruk van zijn zang talent.

Zomersingle voor DJ Bompa & De Mens
23-06-2016 17:06:00

De zomer staat voor de deur en DJ Bompa & de Mens hebben er zin in! Samen zijn ze de studio ingedoken om een heerlijke 'zomerse' plaat op te nemen. De heren zijn tegenwoordig ook buiten het carnavalsseizoen op vele plekken in het land te zien, vandaar deze nieuwe single. De single 'Als Een Mokerslag' zal de komende tijd op vele kermissen, festivals en andere evenementen te horen zijn. De tekst is afkomstig van DJ Bompa (Frank) en de productie was in handen van producer Harald Queens (HQ Studio).

Nieuwe single voor Eric van der Sommen
23-06-2016 09:40:00

Eric van der Sommen is al geruime tijd een bekend gezicht in de Nederlandstalige muziekwereld. Hij timmert al een aantal jaren aan de weg en heeft al diverse single’s op zijn naam staan, zoals; Ja, met jou,  Lichtjes in je ogen, Blijf voor altijd bij mij,  Met mijn vrienden mee op stap en  Voor altijd samen. Al deze nummers zijn goed ontvangen bij het Nederlandse publiek. Ook in 2016 laat de 26-jarige Geldropse zanger weer op een positieve manier van zich horen, met zijn nieuwe single “Het meisje uit mijn dromen”, dat in samenwerking met Dave van Well tot stand kwam.

Susanna Veldmeijer lanceert 'Laat mij m'n gang maar gaan'
22-06-2016 20:52:00

De prinses van het levenslied, Susanna Veldmeijer, was al enige tijd op zoek naar een gezellige opvolger van "Ik heb genoeg van jou". Emile Hartkamp en Norus Padidar (tekst & muziek) schreven en produceerden de single “ Laat mij m’n gang maar gaan" en het resultaat mag er zijn. Deze onbetwiste kroegenhit bewijst dat Susanna zo langzamerhand een vaste waarde is, in de categorie volkszangeressen. Bij elk live optreden weet Susanna de zaal in beweging te krijgen op haar eigen repertoire , en op de medleys van o.a. Zangeres Zonder naam.

'Party heel de nacht'.....nieuwe single van Marco Schouten
22-06-2016 20:00:00

Marco Schouten weet tijdens zijn vele live optredens in het land het publiek altijd zeer goed te entertainen. Niet voor niets dat hij dan ook veelvuldig wordt teruggevraagd. Dat succes van de live optredens heeft hij ook met zijn singles want vele hebben een hitnotering gehad in de diverse hitlijsten en worden nog veelvuldig gedraaid op de diverse radiozenders. Zijn nieuwe, vandaag verschenen single ' Party heel de nacht' is opgenomen in de studio van Martin Sterken en kent een enorm feestgehalte.

John West en zijn Marina trotse ouders van hun eerste kindje Angelito
22-06-2016 16:27:00

John West had de repetitie in Valkenswaard al gedaan en was helemaal klaar voor de opname van zijn grote hit “Lekker Ding” bij het Muziekfeest op het plein in Valkenswaard. Spanning voor de opname was er niet, echter was de vrouw van John, Marina, hoogzwanger en kon elk moment bevallen van hun eerste kindje.  Enkele momenten voordat de opname zou gaan starten kreeg John een telefoontje dat hij met spoed naar huis moest komen, want het was zover. Vannacht rond 02.30 uur werd hun zoon Angelito in goed gezondheid geboren.

Peter La Haye komt met opzwepende nieuwe single 'Ga jij maar weg'
22-06-2016 16:21:00

Na zijn laatste singles "Jij bent de zin van mijn leven", Jouw liefde voor mij” en "Simpelweg", komt Peter La Haye nu met een verrassende, Latin/Reggeaton-achtige nieuwe single. “Ga jij nu maar weg” is een nummer met coupletten die rustig beginnen, maar zodra het refrein los gaat is het meteen een feestje. Peter schreef de track samen met hulp van Olav Hesselmans, maar deed de productie zelf. Peter werkte hiervoor samen met diverse top muzikanten. Peter La Haye: “Ik ben supertrots op mijn nieuwe single.

Nielson schrijft motivatielied voor Nederlands Olympisch team
22-06-2016 16:04:00

Om het Nederlandse Olympische team (TeamNL) een hart onder de riem te steken komende Olympische Spelen heeft singer-songwriter Nielson speciaal voor hen het nummer ‘Hoogste Versnelling’ geschreven; een opzwepend en krachtig motivatielied welke vandaag op de wereldwijde Olympic Day wordt uitgebracht. In ‘Hoogste Versnelling’ staan excelleren, doorzettingsvermogen en hoop centraal; waarden die naadloos aansluiten op de Olympische gedachte. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool