RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Nieuwe single van Quincy wederom geschreven door Bram Koning
11-05-2016 12:27:00

Quincy is trots op zijn nieuwe single ‘Laat vannacht je deur maar open’: “Deze plaat is goed te gebruiken in het land en om te draaien in de kroegen”. Het is een frisse up-tempo song die, net als de vorige singles, geschreven is door Bram Koning.  Quincy weet zeker dat ‘Laat vannacht je deur maar open’ goed opgepakt gaat worden in het land en in de horeca. Hij is er dan ook erg trots op. “Ik heb ook een mooie videoclip opgenomen voor de nieuwe single”, vertelt de enthousiaste zanger. Dat maakt het hele plaatje compleet. 

Dario komt opnieuw met Hazes cover
11-05-2016 12:19:00

Het eigen repertoire van Dario bestaat bijna helemaal uit covers. Keer op keer weet hij van bekende, maar ook minder bekende nummers een lekkere up-tempo single te maken. Zo ook bij de nieuwe single ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’. Opnieuw weet Dario met een verfrissende cover te komen. Dat ‘Ik ben zo eenzaam zonder jou’ wederom een single is van André Hazes, is bewust gedaan. “De vorige single ‘Alsjeblieft laat me zeggen schat’ is super ontvangen”, aldus Dario, “dat was ook ééntje van Hazes”. 

Maakt Matthijs Koning met ‘Deze avond 2.0’ een spectaculaire move op muzikaal vlak??
11-05-2016 02:48:00

‘Woohoowoohoo, Ik kijk naar links ik kijk naar rechts. Ik kijk eens heel goed om me heen woohoo. Echt iedereen die ik nu zie, ja allemaal en een voor een woohoo’.  Vrijwel elke liefhebber van de Nederlandstalige muziek kent deze eerste twee zinnen van het in 2012 gelanceerde nummer ‘Deze avond’ van Matthijs Koning. Slechts enkele maanden na het verschijnen van z’n single ‘Vrienden voor het leven’ komt de 24 jarige zanger uit Oosterhout met een reggeaton-versie van z’n grote hit ‘Deze avond’. 

Temming & Temming lanceren eindelijk hun eerste duetsingle
10-05-2016 18:27:00

Het hing al vele jaren in lucht maar op de drempel van de zomer van 2016, hebben broer en zus Danny en Erna Temming dan toch eindelijk hun eerste duetsingle opgenomen: “Erna ging naar links en ik naar rechts op een T-splitsing, maar ooit zouden we elkaar bij een rotonde weer tegenkomen”, zo laat Danny weten. Hij is de enige zoon van de Utrechtse familie Temming dat naast vader en moeder, ook uit vier dochters bestaat. Zowel Erna als Danny zijn al vele jaren als soloartiesten actief met diverse singles als gevolg. 

Volkszanger Mick Harren overhandigd moeder Carlo Boszhard schilderij
10-05-2016 13:06:00

Volkszanger Mick Harren verraste afgelopen zondag de moeder van Carlo Boszhard tijdens een surprise-party in de uitzending van Carlo’s TV Café. Wil Boszhard is al jaren groot fan van Mick Harren en steekt dit niet onder stoelen of banken. Een wens van haar was dan ook dat Mick op haar Surprise-Party zou komen optreden en gaf Mick hier graag gehoor aan. Zoals vele weten is Mick Harren al jaren een veel gevraagd artiest in het land en treed nog wekelijks op. Echter wat weinig mensen weten is dat Mick buiten zijn zang kunsten nog een groot talent bezit en dit is schilderen. Pop Art zoals hij zelf zegt, al een aantal jaren schildert Mick diverse bekende personen in het begin puur als hobby echter de laatste 2 jaar werd Mick door steeds meer mensen gestimuleerd en portretteert hij bekende personen op zijn eigen wijze.

 

Toppers vieren 12.5 jarig jubileum met Kerstshows in Rotterdam Ahoy
09-05-2016 23:35:00

In december van dit jaar vieren de Toppers hun 12,5-jarig jubileum. Sinds het begin in 2005 gaven zij inmiddels 40 uitverkochte stadionshows met het ongekende aantal van ruim 2.500.000 bezoekers. Sensationele getallen die het ongekende succes van de succesformatie onderstrepen. ‘We zijn enorm trots en dankbaar dat ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ in de loop der jaren is uitgegroeid tot wat het nu is’. ‘Ons jubileum gaan we op 20, 21, 22, 23 en 24 december op grootse wijze vieren met de jubileumserie ‘Christmas Party of the year'’ in Rotterdam Ahoy!’

Jeffrey Tanis wordt vader
09-05-2016 17:23:00

Jeffrey Tanis bracht op 11 februari jl. zijn nieuwste album en gelijknamige single ‘Verloren Tijd’ uit en scoorde hiermee in menig hitlijst. Inmiddels worden de laatste plooien glad gestreken voor de nieuwe single die eind mei moet gaan uitkomen. Dat Jeffrey Tanis goed is in scoren blijkt wel uit het mooie en bijzondere nieuws dat Jeffrey en zijn Linda in blije verwachting zijn van hun eerste kindje. Jeffrey, die het allemaal nog niet helemaal beseft, is zo trots als een pauw. 

John de Bever brengt PSV versie van 'Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht' op single uit
09-05-2016 11:54:00

Zojuist heeft John de Bever een bijzondere versie opgenomen van zijn hit 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht'. Met deze speciale versie verrast hij ‘zijn’ PSV met een hilarisch kampioens-clublied! op 9 mei rond 17.30 uur zal de 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht PSV versie' te horen zijn op de Markt in Eindhoven waar John de Bever een optreden zal verzorgen.Gisteren gingen PSV-fans na het behalen van de landstitel al volledig uit hun dak, vanaf vandaag hebben ze pas écht reden om te breeduit te lachen met het kampioens-clublied. 

Mijlpaal voor de Lawineboys
09-05-2016 11:22:00

De Lawineboys zijn met hun superhit "Sex met die kale" op Spotify inmiddels al meer dan twee miljoen keer beluisterd. Een topresultaat voor een feestplaat! En dat is nog niet alles, op YouTube is de clip inmiddels al meer dan vijf miljoen keer bekeken!  Alles wijst er op dat "Sex met die kale" de geschiedenisboeken in zal gaan als de feesthit van dit decennium. Al bijna 15 jaar reizen Koen en Addie door binnen- en buitenland met hits als: ‘Sex met die Kale’, ‘Joost’, ‘Als We Gaan’, ‘Lawinesong’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘In de blote Kont’ , 'Zuipen' en vele andere feestkneiters.

Derde single binnen 15 maanden voor Driekes Hoekstra een feit
09-05-2016 11:01:00

Nog maar net zestien en toch alweer toe aan zijn derde single binnen 15 maanden. In diezelfde periode zagen een kleine miljoen mensen deze scholier uit Breda het roemruchte televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen winnen. En óók binnen dat tijdsbestek stond hij een paar avonden op de bühne van een uitpuilende Amsterdam Arena tijdens de Toppers-concerten en deed hij ook nog Breda in Concert aan. Driekes Hoekstra… uitgeroepen tot het “Beste nieuwe Nederlandse zangtalent” heeft dus een jaar achter de rug om “U” tegen te zeggen!

John de Bever bezorgt PSV-fans een historische ‘lachstuip’
08-05-2016 23:59:00

Gingen alle PSV-fans na het behalen van de landstitel al volledig uit hun dak, vanaf morgen hebben ze pas écht reden om breeduit te lachen. Niet alleen wordt de club dan officieel gehuldigd, de spelers en fans worden óók nog eens verrast met een hilarisch kampioens-clublied! Volkszanger, oud-profvoetballer en Brabander John de Bever feliciteert onze landskampioen namelijk op een wel heel bijzondere manier. Morgen neemt hij een speciale versie op van zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’, als muzikaal eerbetoon aan PSV, dat vandaag voor de 23ste keer in de clubhistorie op spectaculaire wijze landskampioen van Nederland werd. 

Lieneke van Eijkelenburg wint voor de derde keer talentenjacht in Musselkanaal
08-05-2016 19:02:00

Op vrijdagavond 6 mei vond in een feestcafegelegenheid in Musselkanaal de jaarlijkse talentenjacht van Stichting Lucky Joe & Stichting Snikkeweek plaats. Diverse talenten gingen de strijd aan voor die felbegeerde wisselbeker. Elke deelnemer zong 3 nummers en kregen daarna feedback van de jury. Nadat alle kandidaten geweest waren besloot de jury om het roer om te gooien. 

Roze suikerspin van Anita en Ed een heerlijke lekkernij
08-05-2016 11:02:00

De nieuwe single 'Roze suikerspin' van Anita en Ed is geweldig ontvangen in muzikaal Nederland.  Het liedje is de 2e single van het pas verschenen album van het duo getiteld: Nog lang niet klaar..... Een veelzeggende titel want het altijd vrolijke duo denkt nog lang niet aan stoppen!!!  Op het album staan verschillende liedjes die in aanmerking komen voor een volgende single.  Als dat het geval is dan is het een goed gelukt album. Deze keer is er gekozen voor een samenwerking van hun eigen studio de Coldhofsoundstudio samen met Martin Sterken.

Peter Borkes gaat vol gas
08-05-2016 10:59:00

In de Caesar’s Palace studio’s  van Emile Hartkamp en Norus Padidar is de nieuwe sound waarmee Peter Borkes zich in de toekomst wil gaan richten uitgewerkt. Het resultaat is z’n nieuwe single ‘Laat ’t lekker gaan’ met als track 2 de Duitstalige versie ‘Dass ist mir egal’. De zanger uit ’s Heerenberg heeft Emile leren kennen nadat hij in 1999 de Soundmixshow wist te winnen met de vertolking van Elton Johns ‘Candle in the wind’. Sindsdien staat z’n leven in het teken van muziek en wist er zelfs z’n beroep van te maken. 

Erwin John Fillet 35 jaar in het vak
07-05-2016 12:45:00

Door zijn oom Dick Engelbracht, een bekende imitator en conferencier in de jaren 60,70 en 80 van de vorige eeuw, rolde de in Haarlem woonachtige zanger/netertainer Erwin Fillet ‘het vak in’. Als kind maakte hij van spreien gordijnen en was dat zijn toneel. Groot voorbeeld was en is André van Duin. Fillee (49) maakt singels en cd’s en albums maar bereikte nooit echt de top, alhoewel vele collega’s Erwin wel kennen. Hij werd producer/plugger bij Reel records en ontdekte ook regionale artiesten en bands voor dat label en begeleidde ze, samen met Harry op den Kelder. 

 

Maak bij RADIONL kans op exclusieve kaarten voor het 25 jarig jubileum feest van Lucas & Gea
07-05-2016 12:34:00

Aankomende week maak je bij RADIONL kans om exclusieve kaarten te winnen voor het 25 jarig jubileum feest van Lucas & Gea op zondagmiddag 29 mei 2016. Dit alles met een hapje, drankje, meet & greet en een optreden bij Lucas & Gea thuis in Oude Pekela. Kijk snel op RADIONL.FM en vul je gegevens in. Ter gelegenheid van dit heugelijke feit is de speciale jubileumbox ‘Lucas & Gea 25 jaar hits’ verschenen. Op de 2 cd’s staan 40 hits van Lucas & Gea inclusief een dvd met 15 clips. Lucas & Gea vinden het een kroon op het werk van 25 jaar muziek maken en optredens. 

Vrijkaarten voor Sterren van Holland in Amsterdam
07-05-2016 10:06:00

Op zondag 14 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten van eigen bodem! Vanaf 13.00 uur kun je genieten van optredens van Danny de Munk, Peter Beense, André Hazes Jr., Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Quincy, Django Wagner, Snollebollekes, Tino Martin, Pascal Redeker, Alex en DJ Coenio. Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. 

Johnny Gold lanceert Confettikaarten.nl
06-05-2016 23:02:00

Johnny Gold heeft afgelopen week de website www.confettikaarten.nl gelanceerd. Als geen ander weet het Enfant Terrible van de Nederlandstalige feestmuziek, dat wat leuk is altijd blijft. 'Met de opkomst van het digitale tijdperk zijn er een groot aantal zaken drastisch veranderd. Het versturen van een felicitatie of uitnodigingskaart wordt tegenwoordig voor een groot deel per e-mail verzonden. Daarnaast uiteraard ook via Facebook en andere sociale media.

85 jarige moeder van Jersey krijgt eerste exemplaar van 'Jersey- 25 jaar Uniek in Muziek' overhandigd
06-05-2016 16:04:00

Wie onlangs het jubileumconcert van Jersey in Herpen meemaakte, kon zien wat de broers Kees en Erich van der Velden in vijfentwintig jaar tijd hebben bereikt. De zaal bastte met ruim 600 fans uit zijn voegen van de  Jersey-supporters. “Het was onbeschrijfelijk” aldus het duo dat gaandeweg in een meester is geworden in het vertolken van “gezelligheids-muziek”. Dat de zaal tijdens het op Hemelvaartsdag gehouden jubileumfeest lang niet alleen werd bevolkt door familie en vrienden zegt genoeg.

Samantha Steenwijk heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
06-05-2016 15:43:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 9 mei is dat ‘Het leven is zo mooi!', de nieuwe single van Samantha Steenwijk. De boodschap van het lied, dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is de altijd spontane volkszangeres op het lijf geschreven. ‘Het leven is zo mooi’ is tevens een ode aan Den Haag, de stad waar Samantha is opgegroeid. De tekst gaat over mooie herinneringen, maar ook dat je vooral blij moet zijn met wat je nu hebt. De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

Zondag 8 mei special over Anita (van de Rapsodies) op TV Oranje
06-05-2016 14:31:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. 

Zomerknaller voor de Gebroeders Ko
05-05-2016 21:43:00

'Kom maar in mij Kano' is de titel van de nieuw zomerknaller van de Gebroeders KO die helemaal past bij de huidige temperaturen. Weer een ouderwetse no nonsens uptempo feestsingle met een heel hoog meezinggehalte zoals we van Ton en Gerard Koopmans gewend zijn. Deze keer met een geweldige gimmick die in de clip te zien zal zijn. Aanstaande maandag vinden de opnames van de videoclip plaats en enkele dagen later staat hij volgens de gebroeders online. 'Op naar een mooie zomer',.....

Henk Klos presenteert nieuwe single op 14 mei in Zoetermeer
05-05-2016 21:28:00

Exact 3 jaar na zijn laatste single gaat Henk Klos zijn nieuwe single ‘Geef me nou toch eens die kus’ uitbrengen.'Dit alles in samenwerking met Coldhofsoundstudio en Williamcrossmedia, kortom een ijzersterke combinatie.Het is een stevig lied met veel liefde en passie en zall veel meegezongen gaan worden. Het zal een feestgevoel opwekken en dat is precies waar ik voor sta tijdens optreden', aldus Henk. De single wordt gepresenteerd op 14 mei in de Taverzone 2.0 (T.T.V. Taverzo in Zoetermeer). Meewerkende artiesten zijn: André Pronk en muziekvriend Dennis Jones. Tijdens het festijn zal William ten Kate opnames maken voor de videoclip, De aanvang is vanaf 20.00 uur, de entree bedraagt voor volwassenen € 10.00 en voor kinderen € 5.00.  

 

Derde single voor de 2 W's een feit
05-05-2016 12:23:00

'Jij en ik'....dat is de titel van de inmiddels derde single van de 2 W's. Het producersduo heeft met de tekst de band tussen vader en zoon prima weergegeven, vader en zoon zijn, en tegelijk echte vrienden van elkaar. Iedereen kan zich in deze single op de ene of de andere manier herkennen. Of het nu gaat over de band tussen man en vrouw of vriendinnen onder elkaar, grootouders en hun kleinkind, een moment van "Jij en ik " kennen we allemaal. Centraal staat de band van steun en vertrouwen tussen mensen. 

Rudy de Wit steekt ' It’s Not Unusual' van Tom Jones in nieuw jasje
05-05-2016 12:13:00

“Je Bent Verleidelijk” is alweer zo’n heerlijke single van Tilburger Rudy de Wit, die met titels als “Sweet Love” en “Ga Met Me Mee” heuse klassiekers op zijn naam wist te zetten. Wederom is gekozen voor een bewerking van een legendarische klassieker, en dit keer viel de keuze op Tom Jones’ “It’s Not Unusual”, welke door producer Manfred Jongenelis in een heerlijk zomers “Mambo Nr. 5”-achtig jasje gegoten is. Dit in combinatie met het prettige en herkenbare stemgeluid van Rudy de Wit heeft geresulteerd tot een oergezellige en bloedcommerciële single.

Nieuwe single voor Danny Poppinghaus
04-05-2016 20:27:00

Volkszanger Danny Poppinghaus (25) is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de eerste  deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint. Hierdoor begint zijn muzikale carrière pas echt, want samen met de bekende producer Kees Tel neemt Danny zijn eerste eigen single genaamd “Hé, hé, hé” op. 

Sweet sixteen voor Paper Plane
04-05-2016 15:41:00

Met de nieuwe single ’16 jaar’ van Paper Plane voel je je weer helemaal 16. Jong, vrij en vol mogelijkheden. De spanning van je eerste zoen, hechte vriendschappen voor het leven, de heerlijke tijd dat je de wereld ging bestormen en de toekomst nog open lag. Wie verlangt er niet af en toe stiekem naar terug? Reden genoeg voor de mannen van Paper Plane om er een luchtige ballade over uit te brengen. Uiteraard uitermate geschikt om heerlijk op te dansen. De single is afkomstig van het binnenkort te verwachten mini-album ‘Samen’. 

Jeffrey Weber schrijft nieuwe single voor Peter van der Velden
04-05-2016 05:33:00

De in ’s Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige 28-jarige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel “Je Houdt Alleen Jezelf Maar Voor De Gek”. De single is geschreven door niemand minder dan Jeffrey Weber (zoon van Marianne Weber en bekend van vele hits van o.a. Marianne Weber, Sieneke, Stef Ekkel, Grad Damen en natuurlijk de monsterhit van John de Bever “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”). Het resultaat is een heerlijke volkse single.

Jan Koevoet & Petra van Zundert lanceren duet
03-05-2016 21:00:00

Na vijftien jaar solo te hebben opgetreden, is Jan Koevoet als artiest een nieuwe weg ingeslagen. Met carnaval dit jaar gaf hij samen met Petra van Zundert, eens leerlinge van Jan Koevoet op een middenstandsopleiding, een aantal optredens. Dit beviel beide zo goed, dat ze besloten om hiermee als duo door te gaan. Voor Petra is hiermee een droom uitgekomen. Haar grote passie is zingen en ze kan niet wachten om die passie, voor het eerst,  met iedereen te delen. Het enthousiasme van Jan Koevoet en Petra van Zundert kent geen grenzen. 

Nederpopformatie Elders op volle oorlogssterkte
03-05-2016 20:44:00

Vanaf de eerste tellen is de boodschap naar het publiek duidelijk: Elders staat voor tomeloze energie, emotie, feest en vakmanschap. 'Muziek maken zonder computers, eerlijk, recht voor de raap en rechtstreeks uit het hart, zegt zanger en frontman Peter Elders. De nederpopband lanceert de nieuwe single 'Liefde maar dan anders', die er kwam dankzij een succesvolle crowdfunding-actie. Elders is op haar eigen manier vernieuwend, zo vertelt Peter Elders. 

Album ‘Dat Is De Liefde’ van Marianne Weber en John de Bever scoort gigantisch
03-05-2016 07:37:00

Wat hebben Beyoncé, Miss Montreal en Lil’ Kleine gemeen met John de Bever en Marianne Weber? Inderdaad: ze staan allen zeer hoog genoteerd in de Dutch Charts Album TOP100! Het nieuwe album van Marianne Weber en John de Bever is deze week op nummer vier binnengekomen in de prestigieuze hitparade. Niemand minder dan Johan Derksen presenteerde ‘Dat Is De Liefde’ onlangs op spraakmakende wijze aan het duo van het levenslied! Het album is een verzameling van duetten én solostukken van beide artiesten

Lucas en Gea brengen nieuwe single als voorloper jubileumbox
02-05-2016 21:56:00

De nieuwe single van Lucas en Gea, getiteld  'Ik gaf jou alles' is onlangs verschenen als voorloper op de jubileumbox 25 jaar hits. 'Het is een oud nummer in een nieuw jasje omdat er enorm veel vraag naar is tijdens de optredens. Deze single is weer geproduceerd door Mastersound Studio te Muntendam en met live-instrumenten ingespeeld', vertelt Lucas. De singlepresentatie is op 7 mei a.s. te Buinerveen in Dorpshuis 'De Viersprong.'. De aanvang is vanaf 21.00 uur. De jubileumbox bevat 2 cd's met 40 hits van Lucas en Gea inclusief een dvd met 15 clips.

TV opnamen van Unity NL Café op zondag 29 mei in Zoeterwoude
02-05-2016 20:04:00

Op zondag 29 mei  2016 vindt de vijfde editie plaats van het Unity NL Café. De radiozender uit Leiden heeft als vaste locatie gekozen voor Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude. Elke laatste zondag van de maand wordt het ethablisement omgedoopt tot een gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 12 artiesten worden uitgenodigd.

Simone van den Eertwegh: Première: Voorstelling én cd-presentatie debuutalbum 'Puur'!
02-05-2016 19:36:00

Op zaterdag 4 juni presenteert Simone van den Eertwegh samen met haar band haar theaterprogramma 'Puur' bij theater De Muzenval in Eersel. Aansluitend aan deze voorstelling vindt de officiële lancering van haar gelijknamige debuutalbum! 'Dit album heeft bestaansrecht dankzij een geslaagd crowdfundproject. De mensen die in dit album geloofden en daarom een bijdrage gedoneerd hebben ben ik voor eeuwig dankbaar, zonder hen was deze droom nooit werkelijkheid geworden. De liedjes op 'Puur' zijn zeer divers geworden: klein, groot, intiem, meeslepend en autobiografisch. Je kan met ze lachen, huilen én dansen', aldus Simone.

John Haze komt met voorjaarssingle
02-05-2016 13:11:00

Van de Groninger muzikant John Haze had men op het gebied van uitbrengen van nieuwe singles de laatste tijd weinig tot niets gehoord. Op dit moment is John helemaal terug, en hoe! Hij heeft op geheel eigenwijze invulling gegeven aan het nummer ‘Ik ben een zwerver’ wat daarmee ook meteen de titel van zijn nieuwste single beslaat. John Haze, bekend als accordeonist, saxofonist, toetsenist en zanger is een ware rasartiest, wat men echter niet weet is dat John een eigen studio heeft en dus letterlijk alles zelf heeft gearrangeerd en opgenomen.

Afrojack en Ronnie Flex maken unieke Nederlandse track voor McDonald’s
02-05-2016 13:03:00

Afrojack en Ronnie Flex hebben hun muzikale krachten gebundeld en samen de nieuwe track ‘Weinig Tijd’ geproduceerd. ‘Weinig Tijd’ wordt exclusief in de nieuwe campagne ‘Favorieten van Nederland’ van McDonald’s gebruikt. In deze campagne presenteren de meest favoriete artiesten van Nederland de meest favoriete smaken van Nederland. Ter ere hiervan serveert McDonald’s onder andere een Hamburger met uit Nederland afkomstig 100% puur rundvlees en bitterballen. De campagne start op 3 mei.

Vinzzent en Priscilla trotse ouders van VINCE
02-05-2016 11:08:00

Vinzzent en Pricilla zijn op zaterdag 30 april om 18.39 uur de trotse ouders geworden van een zoon die als Vince door het leven zal gaan. Vince woog bij de geboorte 3675 gram. 'Ons wereldwonder is geboren' staat te lezen op de Facebookpagina van de zanger uit Tilburg die het nieuws destijds aankondige met 'Verre reizen zijn bijzonder, maar jij bent ons wereldwonder'. 

Laura van den Elzen in grote finale en bij laatste 3 Deutschland Sucht Den Superstar
01-05-2016 00:00:00

Opnieuw succes voor Laura van den Elzen. De 18-jarige Gemertse bereikte zaterdagavond de finale van ‘Deutschland sucht den Superstar’, de grootste talentenjacht van Europa. Drie concurrenten van Laura vielen zaterdagavond af. Volgende week moet ze met de twee andere overgebleven kandidaten uitmaken wie de talentenjacht wint. Dat gebeurt tijdens een liveshow in de ISS Dome in Düsseldorf de grootste DSDS finale aller tijden met wel 15.000 toeschouwers aanwezig. "Ongelooflijk" dat zijn de woorden van Laura na het behalen van deze finale

Zondag 1 mei special over De Dikdakkers op TV Oranje
30-04-2016 23:16:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.

Timo Janssen steekt 'Banger Hart' in een nieuw jasje
30-04-2016 23:10:00

Timo Janssen is een nuchtere spontane jongen van 23 jaar uit het Limburgse dorpje Nieuwstadt. Timo is iemand die van elk doorsnee feestje een topfeestje weet te maken. Met zijn vrolijkheid, humor, spontaniteit, goeie zin, eigenheid en goede presentatie weet hij mensen te inspireren, te vermaken en het publiek mee te nemen in zijn muziek. Toch heeft Timo ook mindere tijden gekend. Niet op het gebied van muziek maken maar wat betreft zijn gezondheid. Hij was er een tijdje tussenuit wegens stemproblemen. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop