RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Jeffrey Tanis houdt woord en knalt door
22-06-2016 12:35:00

Jeffrey Tanis is geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Hij bracht afgelopen maart zijn album ‘Verloren Tijd’ uit en dat dit ging niet ongemerkt voorbij. Het album werd o.a. ‘Album van de week’ bij RADIONL en is gelanceerd met een grootse cd-presentatie in La Bastille XL in Amsterdam. Van het album ‘Verloren Tijd’ kwam de eveneens succesvolle gelijknamige single en Jeffrey beloofde dit jaar met nog minimaal twee singles te komen. Voor zijn nieuwste single ‘Kom, Kom’ is hij wederom met Ger Oerlemans de studio ingedoken.

Filmpje Frank van Etten met zoon Jamy laat Facebook ontploffen
22-06-2016 12:03:00

Frank van Etten zanger/tekstschrijver & componist deelde via facebook een kort filmpje waarin hij samen met zijn oudste zoon Jamy een liedje zingt. 'In een paar uur tijd is het filmpje van de volkszanger en zijn zoon duizend keer gedeeld, meer dan 80 duizend keer bekeken en honderden positieve reacties', vertelt z'n manager Willie Oosterhuis.  Frank, die net een aantal dagen geleden zijn nieuwe single 'Als een engel op mijn pad' releasde is hellemaal verbaasd. 'Dit heb ik nog nooit meegemaakt!'

José Sep giet 'Ik weet dat er een ander is' in nieuw vaatje
21-06-2016 23:19:00

'In de betrekkelijk korte tijd dat José in single-land aanwezig is heeft zij al snel haar plaatsje veroverd. Collega artiesten, radio- en tv presentatoren verwelkomen haar hartelijk. Zij betitelen haar als zeer enthousiast, oprecht en professioneel. Daarmee heeft zij zeker de gunfactor', meent Smaragd Music, haar platenlabel. 'Dit in combinatie met haar opvallende stemgeluid maakt dat José een mooie aanvulling is in muziekland'. Na haar debuutsingle 'Het is een wonder'  en het aanstekelijke ' Mijn Glimlach' was het aanvankelijk de bedoeling om in augustus met een heel nieuw nummer uit te komen. 

'De jeugd van Tegenwoordig' van Het Goede Doel op single uitgebracht
21-06-2016 22:55:00

Afkomstig van 'Overwerk', het nieuwste album van Het Goede Doel. Het nummer 'De jeugd van tegenwoordig' zou aanvankelijk als eerste single worden uitgebracht, maar bij nader inzien was het meer een zomer-, dan een herfstliedje. Vandaar de verlate release. Het album 'Overwerk' werd begin oktober 2015 gepresenteerd aan de pers. Bij deze presentatie werd er bekend gemaakt, dat het album pas zou worden uitgebracht als er door de muziekliefhebbers genoeg exemplaren zouden zijn gekocht om uit de kosten van het album te komen.

William Burg zet samenwerking met Jeffrey Weber en Manfred Jongenelis voort
21-06-2016 17:23:00

William Burg lanceerde eerder dit jaar de single ‘Geef mij haar terug’. Dat was tevens zijn eerste samenwerking met tekstschrijver Jeffrey Weber en producer Manfred Jongenelis. De opvolger ‘Kom op zeg het dan’  welke is verschenen op het Rood Hit Blauw label kan rekenen op veel airplay bij de Nederlandstalige radiostations. Het resultaat is een moderne ritmische zomerse single waar temperament en passie hoogtij vieren. 'Kom op zeg het dan' wordt vergezeld door een videoclip waarin William in een romantische entourage wordt verleid. 

O’G3NE en K-otic maken line-up Nederland Muziekland- Breda in Concert compleet
21-06-2016 17:11:00

Het muziekfestival Nederland Muziekland - Breda in Concert, pakt dit jaar uit met een line-up van ruim 20 artiesten. Al eerder is bekend geworden dat artiesten als André Hazes jr, Jannes, René Schuurmans, Lil Kleine, Marianne Weber en Roy Donders op 6 augustus zullen optreden. Aan deze lijst kunnen nu de namen van O’G3NE en K-otic worden toegevoegd.

DJ John en Denans maken Nederlandstalige dansversie van megahit uit de jaren 60
21-06-2016 11:24:00

Geef mij je liefde'....Dit is alweer het tweede Nederlandstalige project van DJ John uit Sint Willebrord. Iedereen kent waarschijnlijk de megahit uit de jaren 60 van Wilson Pickett “If you need me”. 'We vonden het tijd dat hier een heerlijke Nederlandstalige dansversie van gemaakt werd, aldus John. John Boeren ofwel DJ John is ook als danceproducer bekend als Subway7 heeft ook nu de arrangementen weer gemaakt, heerlijk zomers met toch een dance tintje. Denans heeft samen met John de vocals ingezongen bij producer Andre Kooiman uit Raamsdonkveer. 

Duo Kwibus blaast oude feestliedjes nieuw leven in
21-06-2016 10:55:00

23 jaar hadden lang hadden Aristakes Jessayan en Paul Vasseur niet gezien. Afgelopen jaar kwamen ze elkaar toevallig op het Griekse eiland Rhodos weer tegen. Een paar weken later volgde er vanwege de hernieuwde kennismaking een afspraak bij eetcafé Qwibus in Amersfoort. Spontaan ontstond het idee om de echte oude feestliedjes weer eens een nieuw leven in te blazen in de vorm van een nieuw te beginnen feest duo. Tijdens het gesprek kwam namelijk naar voren, dat er vaak in het land door “oudere jongeren” gevraagd werd naar die oude gezellige nummers.

Summerparty 2016 vindt plaats op 25 juni te Mierlo-Hout
21-06-2016 10:39:00

Op zaterdag 25 juni a.s. vindt bij Zaal de Koning, Mierloseweg 301 te Mierlo-Hout (Gemeente Helmond) in het bruisende Brabant de Summerparty 2016 plaats.  Een zeer gezellige muzikale avond met een Nederlands- en Engelstalig genre waarbij je kunt meezingen en mee swingen. Een mooie line-up van artiesten die allen bekend zijn van radio en televisie zullen hier voor een gevarieerde muzikale avond zorgen.

Charelle en Franky Falcon presenteren duet 'Verboden liefde' in Rosmalen
20-06-2016 17:06:00

Op zondag 10 juli 2016 vindt de feestelijke presentatie plaats van het hitgevoelige duet 'Verboden liefde' van Charelle en Franky Falcon. Het is een bewerking van het bekende “Duet (Ik Hou Alleen Van Jou)” van Rob de Nijs en Martine, welke door Charelle en Franky nu in een vrolijk uptempo jasje is gegoten. De tekst werd bewerkt door Marco Meesters en de single is geproduceerd door Sonic Solutions. Manfred Jongenelis verzorgde de accordeonpartijen. Café Zaal D'n Beer, Dorpstraat 77 in Rosmalen verwacht op deze middag tal van gastartiesten, waaronder Marco Meesters, Frank Verkooyen, Tygo Nendels, William Burg, Jordy Falcon, Rinu Werrens, Rinus Ponsen, William van Engelen en Frank Smeekens. 

Samantha Steenwijk krijgt een persoonlijke boodschap van Minister President Mark Rutte
20-06-2016 16:09:00

Onlangs bracht Samantha Steenwijk haar nieuwe single ‘Het Leven Is Zo Mooi’ uit. De videoclip werd een ode aan haar stad Den Haag waarin de Volkszangeres medewerking kreeg van Kim Holland, Henk Bres, Tony Star en Minister President Mark Rutte die als verrassing de revue passeerde. De boodschap van het lied dat je moet genieten van het leven en zijn wie je bent, is op het lijf geschreven van de altijd spontane Haagse volkszangeres. Onze Minister President was zich er eigenlijk niet van bewust dat hij in een videoclip figureerde maar pakte dit heel spontaan op.

Jan Warringa en Monique Heegen bundelen hun krachten
20-06-2016 15:44:00

Jan Warringa en Monique Heegen zijn beide afkomstig uit Emmen en hebben nu hun krachten gebundeld voor de deutsingle “Vriendschapsring”. Solo wist Jan Warringa, die beroepsmatig als artiest werkt, al de nodige successen te boeken met singles zoals “Dat Kan Niemand”, “Ik Voel Zoals Jij”, “Huil Niet”, “Lange Nachten” en “Ze Lacht Naar Mij”. Monique Heegen is een allround zangers met een breed repertoire van Feest, Schlager, Pop - en Countrymuziek. Na jaren actief geweest te zijn in een theatergroep besloot ze te kiezen voor een solo carrière. 

Nieuwe verzamelalbum - Feest in de keet vol. 1
20-06-2016 13:08:00

Vanaf 17 juni 2016 is er een nieuwe verzamelaar verkrijgbaar vol met nieuwe top-feesthits. Op deze verzamelaar staan exclusieve nummers van o.a. de Belgische nummer 1 hit ”Ik heb nog meer dan 1000 dromen” van Bobby Prins & Jesse. Ook de allerlaatste single van Alle 13 jaanke getiteld; “Ironie” en de hitremix “Te jong” waarmee Bas Hutten een grote kroegenhit scoorde in Nederland. Verder feesthits van o.a; Mitch Kerstens, Paul de Laat, Pet Raket en John Kanon, Roy Geerts, Paul Oppermans, Johan Heeren, Benno van Vugt, Michael Humble en Louisia.

Zomerse single voor Rocky Pauw
20-06-2016 13:02:00

De in Utrecht in 1987 geboren en in Lexmond woonachtige Rocky Pauw timmert al enige jaren aan de weg. Hij wist bekendheid te vergaren met singles als “Kom Dans De Hele Nacht Met Mij”, “Blauwe Ogen” en “Vanuit Het Niets”. Afgelopen jaar had Rocky veel succes met DJ Henry’s Feesjuh met wie hij de singles “Oh, Kijk In Mijn Ogen” en “Ik Leef Alleen Voor Jou” uitbracht. Nu is het echter weer tijd voor nieuw solo materiaal van Rocky Pauw. Hij dook met Frank Verkooyen als producer de studio in met als resultaat de swingende en zomerse single “Het Voelt Zo Goed”. 

Opbrengst duet Jan Smit en Kim-Lian van der Meij gaat naar SOS Kinderdorpen
20-06-2016 10:43:00

Vandaag is de 4e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Jij bent daar’ is speciaal geschreven voor SOS Kinderdorpen. ‘Jij bent daar’ is een prachtig duet geworden samen met Kim-Lian van der Meij. De opbrengst van het nummer komt dan ook geheel ten goede van SOS Kinderdorpen. Natuurlijk zit jan dit 20 jaar in het vak maar hij zet zich nu al ruim 17 jaar in voor SOS Kinderdorpen en ook dat mag gevierd worden. Het lied staat voor de SOS-moeders die kinderen liefdevol opvangen en verzorgen.

Gekte rondom 'Kano' van de Gebroeders Ko...maak kans op een pallet bier
19-06-2016 18:01:00

De nieuwe single 'Kom maar in mijn kano' van de Gebroeders Ko is hard op weg om een dikke zomerhit te worden. 'Met bijna een kwart miljoen views in 4 weken begint de plaat nu echt te leven en gaat feestend Nederland massaal peddelen en gaan er spontaan tafels en stoelen de lucht in zoals afgelopen weekend op een Zomercarnaval in Geertruidenberg', vertellen Ton en Gerard Koopmans. De mannen laten weten dat het zo met ' Schatje mag ik je foto' ook is begonnen. Daarna is het een megahit geworden met releases in 15 verschillende landen.  

Zomertoer naar Assen en Heerhugowaard
19-06-2016 11:24:00

Tijdens de zomermaanden komen RADIONL en TV Oranje weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen! Op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juni is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer aanwezig op De Brink in Assen tijdens het TT Festival. Elke dag worden vanaf 20.00 uur optredens verzorgd door Nederlandse topartiesten. Zondag 26 juni is de RADIONL & TV Oranje Zomertoer vanaf 12.00 uur te vinden op het Stadsplein in Heerhugowaard, met optredens van Django Wagner, Tino Martin, Frans Duijts, Danny de Munk, Koos Alberts, Jan Keizer & Anny Schilder, Peter Beense, Pierre van Dam, Vinzzent, Joost de Vries, Snollebollekes en vele anderen. 

Wilfred & John debuteren met 'Midnite Dynamos'
18-06-2016 18:44:00

Wie kent het niet? ‘Midnight Dynamos’, een dikke hit uit de tachtiger jaren uitgevoerd door de Engelse formatie Matchbox. Kans is groot dat áls er niet meteen belletjes zijn gaan rinkelen bij het zien van deze titel, dat de gelijknamige single van Wilfred & John wél herinneringen tot leven brengt. ‘Midnight Dynamos’ is de eerste single van twee heren die al jaren onafhankelijk van elkaar als allround zangers te boek staan voor elk feest, bruiloft en partij. De in Hoorn woonachtige John Brouwer is een geboren Amsterdammer die vanaf 1994 op de podia is te vinden.

Nieuwste videoclip van Lenny Kuhr online
18-06-2016 15:53:00

Het is de heren van Prak!! Producties uit Groningen wederom gelukt een zeer filmische video productie te realiseren. Dit na de succesvolle clip voor Stef Bos ​zijn ​prachtige nummer Maskerman​ en Geestjes van Imca Marina. Het creatieve duo weet zich ook met deze productie weer te onderscheiden van vele andere clipmakers, want "out of the box" denken is bij hun de standaard. De gehele productie van casting, locaties en script, alsmede het filmen en de montage is dan ook door hun verzorgd. 

Jannes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
17-06-2016 21:01:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 juni is dat 'n Grammetje Geluk, de nieuwe single van Jannes. Hij bezingt hierin hoe geluk in de liefde hem zoveel meer waard is dan goud. Door alles met iemand te delen loop je misschien wel wat risico, maar dat moet je durven zodat je de ware liefde vindt. Het lijkt misschien wat ouderwets, maar in echte liefde geef je alles, daarvan is Jannes overtuigd. De bijbehorende videoclip, die werd opgenomen bij de vuurtoren van Texel, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Anita (van de Rapsodies) droomt.......
17-06-2016 20:54:00

Anita (van de Rapsodies) droomt regelmatig over hoe het morgen en in het verdere leven zal zijn. 'Dat niet iedere droom uitkomt in het leven weten we allemaal, maar soms kun je ook een droom nastreven en blijkt hij toch uit te komen', is de mening van Anita. Haar advies is dan ook om te knokken in het leven om zoveel als mogelijk je mooiste dromen uit te laten komen. Dit alles is het moraal van haar nieuwe eigen geschreven single 'Dromen' welke opgenomen is bij Laurens van Wessel (Studio ’69, Wesco Productions in Zegge) en verschijnt op het label van VNC Music.

'Ga met me mee'.....nieuwe single van Master Stu
17-06-2016 20:23:00

Een klein jaar na zijn laatste single 'Het rode licht' in de dance uitvoering (een cover van Andre Hazes) komt Master Stu nu met een vrolijk zomernummer 'Ga met me mee' . Master Stu is een zanger die van gezelligheid houdt en die graag van elk optreden een feest maakt. Met het nummer 'Ga met me mee' zal dit ook zeker weer lukken, want het is erg moeilijk om stil te blijven zitten als je dit tropische nummer met een Hollands tintje hoort. Master Stu kom je ook regelmatig door het hele land tegen  en is aardig bezig zijn naam in de artiestenwereld op te bouwen.

Vrijkaarten voor Sterren van Holland in Amsterdam
17-06-2016 20:16:00

Op zondag 14 augustus strijkt het topevenement Sterren van Holland neer in het Arenapark te Amsterdam. Dat gaat weer een lekker knalfeestje worden met topartiesten van eigen bodem! Vanaf 13.00 uur kun je genieten van optredens van Danny de Munk, Peter Beense, André Hazes Jr., Henk Dissel, Wesly Bronkhorst, Quincy, Django Wagner, Snollebollekes, Tino Martin, Pascal Redeker, Alex en DJ Coenio. Uiteraard wordt het festivalgevoel versterkt met gezellige eettentjes en kraampjes. Dat belooft een heerlijke zomerdag te worden! 

Nieuwe album van Jannes verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
17-06-2016 16:04:00

Vandaag is de officiële release van het gloednieuwe album ‘Onderweg Naar Jou’ van Jannes. Het perfecte cadeau voor Vaderdag en natuurlijk inclusief de nieuwe single ‘Een Grammetje Geluk’. Het album ‘Onderweg Naar Jou’ bestaat uit een cd en een dvd met prachtige clips, interviews, hilarische fragmenten en een kijkje achter de schermen. Vanaf nu verkrijgbaar in de TV Oranje Shop. Gepassioneerd als altijd brengt Jannes op vertrouwde wijze muziek en gevoel dichtbij. Het nieuwe album ‘Onderweg naar jou’ is misschien wel zijn beste album ooit.

Wesley Meurs wint eigen single 'Ik wil dat je bij me bent'
17-06-2016 12:19:00

Wesley Meurs had het gevoel dat zingen zijn passie was. Hij nam contact op met oud collega en vriend van zijn vader, Jopie Leeuwendaal en vroeg hoe en wat hij moest doen om zanger te worden. Leeuwendaal nam contact op met Ankie Jansen en Ron van Beveren, die op dat moment jonge talenten begeleidden. De Amsterdammer werd meteen voor de leeuwen gegooid  en zijn eerste optreden was dan ook bij het grote winterfeest Winterwonderland te Hoofddorp, daar kon Wesley  laten zien wat hij kon. 

Zondag 19 juni special over Willem Barth op TV Oranje
17-06-2016 12:11:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 19 juni zie je een special over zanger Willem Barth, die thuis in Doetinchem vertelt over zijn hechte band met deze plaats in de Achterhoek.

Paul de Laat komt met heerlijke nieuwe zomerknaller
16-06-2016 19:48:00

Met zijn nieuwe single “Ik wil een kus van jou” knalt Paul de Laat de zomer in met een bubbling beat en een heerlijke “saxy” zomersound! Al jaren maakt Paul de Laat succesvolle feestplaten en treed hij regelmatig op in Nederland! Na begin dit jaar nog een après-ski kneiter te hebben gescoord met zijn feest-dance plaat “Hé waar gaat dat biertje heen?” heeft hij nu een heerlijke nieuwe zomerhit in handen. De single is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman uit Raamsdonksveer met wie Paul al meer dan 10 jaar samenwerkt. 

Tom Haver na mediastilte van een jaar terug met 'De allermooiste jij'
16-06-2016 19:36:00

Na bijna een jaar van mediastilte is Tom Haver weer helemaal  terug met zijn nieuwe single “De allermooiste jij”. Niet minder dan 5 keer achter elkaar zijn de singles van Tom al tot Hollandse Nieuwe bij RADIONL en Oranje Kroon bij TV Oranje uitgeroepen. Daarmee heeft Tom inmiddels wel bewezen geen eendagsvlieg te zijn. Met dit nieuwe nummer bevindt hij zich weer op een uitstekend spoor. Stuk voor stuk waren zijn vorige singles  terug te vinden op alle toonaangevende playlisten en in alle gerenommeerde hitlijsten.

Peter Beense en Gerard Joling ook naar Heerhugowaard
16-06-2016 19:10:00

Zin om lekker te swingen en mee te zingen met de vrolijke en opzwepende klanken van tal van artiesten en bands? Kom dan naar dit grootste gratis muziekspektakel op 24, 25 en 26 juni in het Stadsplein nabij Middenwaard te Heerhugowaard. Op vrijdag 24 juni van 17.00 uur tot 23.00 uur begint het foodtruckfestival met een netwerk borrel voor ondernemers en inwoners van Heerhugowaard en omstreken. Uiteraard zijn er verschillende soorten foodtrucks die diverse eigen specialiteiten aan etenswaren zullen aanbieden. De blues band MOJO speelt waarbij het geluidsniveau op de achtergrond zal zijn. Ook zullen hiernaast DJ Ray en El Vrieso als Dj’s draaien.

Wesly Bronkhorst flikt het weer...nu met 'Als ik het toch allemaal geweten had'
16-06-2016 11:10:00

Het is Wesly weer gelukt om een super nummer op te nemen. Een plaat die je heel veel voorbij zal horen komen in de vele gezellige kroegen en café’s die ons land rijk is. Dit jaar helaas geen hup Nederland platen die de toon aangeven maar Wesly Bronkhorst met ‘Als ik het toch allemaal geweten had’  De videoclip die bij de nieuwe single hoort is opgenomen in Vinkeveen. Een plek waar Wesly in zijn vrije tijd vaak te vinden is om even te ontspannen. Lekker op een steiger met een hengel en een kop koffie.  

Met 'Als een engel op mijn pad' kiest Frank van Etten niet de gemakkelijkste weg.....
16-06-2016 10:45:00

De nieuwe single 'Als een engel op mijn pad' is een bijzonder nummer voor Frank van Etten. De volkszanger bezingt op zijn nieuwe single 'Als een engel op mijn pad' zijn leven van vallen en vooral weer opstaan. 'Weer opstaan kun je niet alleen. Zonder een helpende hand van een ander, zonder een gelukkig toeval en zonder de gunst van het publiek was het mij nooit gelukt.', aldus een gelukkige Frank van Etten. Zijn rumoerige leven vol verdriet en ook vreugde heeft van Frank van Etten de echte levensliedzanger gemaakt. 

Zangeres Angel na lange periode weer terug met 'Je zei me alleen Amore'
16-06-2016 10:23:00

Na een periode niets gehoord te hebben van Zangeres Angel is weer tijd om weer eens een nummer te maken en hier weer keihard terug te komen. Stil zitten is voor Zangeres Angel niet mogelijk en muziek is haar passie dus daarom dit zomerse liedje met een heerlijk salsa tintje. Waar stil zitten niet meer mogelijk is. Want als je dit liedje hoort dan gaan je heupen vanzelf zijn eigen gang. Het zomernummer 'Je zei me alleen 'Amore' gaat over een jongeman die Zangeres Angel op de Canarische Eilanden in haar jeugd heeft ontmoet. 

Duo Kwats komt met gezellige meezinger
16-06-2016 10:04:00

Louis en Peter vormen samen Duo Kwats en ook deze keer is het ze gelukt om weer een gezellige meezinger te maken. Het lied dat de titel “In de zomer” heeft gekregen klinkt echt zomers. Een tekst die je gelijk uitnodigt om mee te zingen, en een melodie waar je vrolijk van wordt. Met dit lied laten Louis en Peter horen dat datgene wat ze doen, niet altijd Kwats is. Dat was deze keer dan ook het uitgangspunt. Een lied dat gezellig moet klinken en met een tekst zonder grap. Vanaf de eerste tot de laatste noot klinkt er een vrolijke, gezellige melodie

Patrick Valentijn lanceert nieuwe single ‘Als jij niet hier bent’ op het label van Storm Records
15-06-2016 17:38:00

Nadat Patrick Valentijn in 2014 z’n muzikale draad weer oppakte heeft hij met diverse producers samengewerkt waaronder Martin Sterken en Frank van Etten.  In de tussentijd kwam hij in contact met Velibor Weller die al een behoorlijke reputatie had bij tal van Nederlandstalige artiesten. ‘Vorig jaar componeerde hij het nummer  ‘Jij tilde me weer op’ al voor mij en dat viel goed in de smaak’, vertelt Patrick. Omdat Patrick zeer tevreden was toog de 32 jarige zanger uit Venlo begin 2016 wederom naar Purmerend waar Velibor gevestigd is. 

Nancy Beerens komt met vrolijke single
15-06-2016 17:34:00

Nancy Beerens heeft haar nieuwe single gereleased: ‘Voorbij’. Een vrolijk zomers nummer met een knipoog. Het nummer is geproduceerd en geschreven door Jeroen Englebert. Nancy, die veel optredens doet in haar woonplaats Purmerend, heeft haar vleugels uitgeslagen, maar zo begon het: Nancy, geboren op 30 januari 1995 te Amsterdam, is een spontane jonge zangeres die al van kinds af aan het podium wilt betreden. De carrière van Nancy begint ruim 10 jaar geleden als ze wordt toegelaten op het Nederlands kindertheater. 

Debuutsingle van Kevin Nuijten wordt uitgebracht via Nationale Artiesten Parade
15-06-2016 17:17:00

De 27-jarige in Breda geboren en getogen Kevin Nuijten houdt van hardlopen, darten maar vooral ook van zingen. Deze afgestudeerde sportleraar die momenteel werkzaam is bij een groot interieurconcern, begon enkele jaren geleden als geintje met zingen tijdens carnaval, après-ski avonden en in de kroeg. De reacties die Kevin hierop kreeg waren steeds zo positief dat hij begon na te denken over het opnemen van een single. “Op een zeker moment heb ik dan toch de stoute schoenen aangetrokken, ik heb wat ideeën op papier gezet en ben de studio ingegaan....

Het gaat goed met de carrière van Hannes Jr.
15-06-2016 11:47:00

Het gaat goed met de carrière van Hannes Jr.! De jeugdige zanger, nog maar kort geleden ontdekt door de man met een neus voor talent; Ronald Visch, komt alweer met zijn 4e single! “Wat goed is komt snel”, aldus het gezegde, dit lijkt volledig van toepassing op Hannes Jr. Deze jongeman uit Hilversum heeft een heuse fanclub op de sociale media en stond onlangs in Den Haag tussen de elite van de Nederlandstalige muziek tijdens het evenement Rolleman Toppers & Friends. Samen met o.a. Willem Barth en Frank van Etten mocht Hannes Jr. hier optreden.

Frans Bauer & Laurens van Wessel schrijven de nieuwe zomersingle voor Anthony
14-06-2016 22:06:00

Al meer dan 15 jaar brengt volkszanger Anthony ‘eigen repertoire’ op de markt. Destijds vormde zijn debuutsingle ‘Zeg me wat moet ik zonder jou’ het formele vertrekpunt van zijn muzikale carrière. Al binnen een paar jaar tekende Anthony ook voor de release van zijn allereerste album welk  zou leiden tot het tekenen van zijn eerste platencontract. Inmiddels zijn we 16 jaar verder en overziet Anthony, die als 9-jarig jochie voor het eerst een podium beklom, een imposante reeks aan singles en albums (meer als 100 liedjes op cd uitgebracht)

 

Rob Zorn na moeilijke periode terug met ‘Denk wat je denken wil van mij’
14-06-2016 22:00:00

Rob Zorn is de afgelopen twee jaar door een hel gegaan. Hij lag er geestelijk helemaal uit, had een burn out en was erg depressief.  ‘Alles wat iemand kan hebben heb ik meegemaakt. De keuze van mijn broertje om uit het leven te stappen heeft de emmer laten overstromen. Ik heb op aarde rondgezworven en wist niet meer waar ik mee bezig was. Zelfs m’n 50ste verjaardag wilde ik niet vieren. Ik heb geroepen dat als men een pop voor de deur zouden zetten ik deze lek zou prikken. Daarnaast had ik regelmatig angstaanvallen.......

Anja Yelles brengt lanceert liefdesliedje 'Hambamba'
14-06-2016 16:51:00

Wil Anja Yelles zichzelf met haar nieuwe single alvast een muzikaal verjaardagscadeautje op 22 juni aanstaande schenken... ? Het verjaardagsliedje 'Hiep hiep hoera !', één van de liedjes op deze nieuwe schijf doet vermoeden van wel. Alweer kiest Anja voor enkele catchy meezingers waarvan ze de teksten nog maar eens zelf schreef. De titelsong 'Hambamba' is een positief liefdesliedje geworden ondanks Anja's single-status. Heeft ze misschien stiekem een loverboy in gedachten ??  Eenmaal gehoord, zing en dans je deze oorwurm duchtig mee.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool