RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Laura van den Elzen weer door en ook succesvol bij RTL Late Night
03-04-2016 20:30:00

Laura van den Elzen heeft wederom de volgende bereikt in 'Deutschland Sucht Den Superstar'. Nog 1 ronde is Laura verwijderd van de grote LIVE Shows in Duitsland. Aan het einde van uitzending van afgelopen zaterdag werd Laura wederom aangekondigd voor de volgende en alles bepalende uitzending. Je ziet Laura in kort fragment tot het uiterste gaan met de song Total Eclips of the Heart van Bonny Tyler in een duel met Ramona, de spanning en druk is enorm. Het was een spectaculaire week voor Laura , het succes voor Laura in Duitsland blijft in Nederland niet onopgemerkt , afgelopen donderdag was Laura te gast bij RTL Late Night , ook Laura's idool Ilse Delange was aanwezig.

18 jarige Celine uit Helmond brengt Engelstalig nummer uit
03-04-2016 00:00:00

Celine is een 18 jarige vrolijke jonge dame uit Helmond die met beide benen keihard in het leven staat en al menig talentenjachten gewonnen heeft. Met haar geweldige stem weet ze menig mensen kippenvel te bezorgen met haar mooie repertoir. Celine heeft na enkele Nederlandstalige nummers nu eens de stoute schoenen aangetrokken en onder producer en tekstschrijver Mario Veltman een Engelstalig nummer op de markt gebracht met de titel 'Come On Now'. Ook is Celine een nieuwe weg ingeslagen met Manager Albert Leenders die haar brengt waar ze moet zijn

Jessica Malfait telt af voor singlepresentatie
02-04-2016 17:41:00

Op zondag 3 april 2016 presenteert Jessica Malfait haar nieuwe single ' Spreken is zilver, maar zwijgen is goud'. Het is een volks levenslied welke in een modern jasje is gestoken. Net zoals haar twee voorgaande singles 'Ik kan echt niet zonder jou' en 'Jij kan me Maken, Jij kan me Breken’ is dit lied geschreven door Jeffrey Weber. De presentatie vindt plaats bij Hotel-Café De Kwast in St. Willebrord. Meewerkende artiesten zijn: Manfred Jongenelis, Jack van Raamsdonk, Angesz, Bob Offenberg, Chris Haverman, Nick Koot, Driekes Hoekstra, Catherina Hulters en Christ Coppens. De aanvang is vanaf 15.00 uur, de zaal gaat open om 14.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 ( aan de deur € 12.50). Meer info over de kaartverkoop: www.jcevent.nl / 0416-313660/ 06-12963738.

Gemma van Eck helemaal terug in de muziekbusiness
02-04-2016 17:14:00

Na een periode van hard knokken is Gemma weer helemaal terug in de muziekbusiness waar haar passie ligt. 17 januari 2016 heeft Gemma een succesvolle theatershow gegeven ‘Back in business’ in de Aalsmeer studio’s. Nu is het moment voor haar nieuwe single ‘Let me be your friend’. Momenteel is Gemma van Eck druk bezig met de voorbereiding van haar eigen theatershow, ook is er druk overleg om de shows in Duitsland te gaan  even.

Zondag 3 april special over Dries Roelvink op TV Oranje
02-04-2016 17:02:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 3 april zie je een TV Oranje Special over Dries Roelvink, die TV Oranje ontvangt in zijn woning in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Het is een plek waar hij zich helemaal op zijn gemak voelt. 

Mitch Kerstens nieuwe hitsingle is getiteld 'Jij hebt alles'
02-04-2016 14:35:00

Na zijn ijzersterke debuut single komt Mitch Kerstens met een heerlijke nieuwe vlotte en commerciële nieuwe single getiteld “Jij hebt alles”! In september vorig jaar kwam Mitch Kerstens uit met zijn allereerste solo single getiteld “Ik zag de maan en de sterren in jouw ogen” waarmee hij meteen een vliegende start maakte. Veel airplay op alle grote en kleine radiostations, boekingen en aanvragen volgden, en zo kwam al snel ook de vraag naar een nieuwe single. Wederom werkte hij hiervoor met producer en tekstschrijver André Kooiman.

Gert Valk maakt verjaarsdagssingle 'Omdat jij jarig bent'
02-04-2016 14:34:00

Eindelijk hebben we een officiële zanger op je verjaardag, en na vele decennia een splinternieuw officieel nationaal verjaardagslied en wat voor eentje! Binnenkort op alle landelijke RTV zenders en in alle huiskamers feestzalen tenten kroegen waar verjaardagen gevierd worden.'Omdat jij jarig bent' is volgens de zanger Gert Valk een megakneiter. Voor de tekst en muziek tekenden Hans Louws, Maarten de Groot en Gert Valk. Het geheel is opgenomen in de Enschedese M-Works Studio. Meer info: Facebook.com/zangeropjeverjaardag.

Sieneke heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
01-04-2016 23:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 april is dat ‘Lieg toch eens een beetje beter', de nieuwe single van Sieneke. Na haar vorige single ‘Het gat van de deur’ komt de Nijmeegse zangeres opnieuw met een tekst over relatieperikelen. Maar mocht de prikkelende titel van het nummer wellicht eerst wat vragen oproepen, zodra je de clip hebt gezien weet je dat alles op zijn pootjes terecht komt. Het is vooral een heerlijk dansbare en gezellige plaat geworden! De clip van het nummer is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

'Kom ga ervoor - Enjoy Yourself'.......Nieuwe single van Johnny Valentino
01-04-2016 12:24:00

Johnny Valentino komt weer met een nieuwe single! “Kom ga ervoor” is weer een echte Johnny plaat, gewaagd, anders, vrolijk, swingend en een melodie die je gelijk kan meezingen. Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Las Vegas heeft 2 A-kanten gemaakt, een NL versie en een Engelse versie “Enjoy Yourself”. Geniet van alle dingen van het leven, maak er wat van en doe je best. Dit wordt inmiddels cd nummer 15 van Johnny, die met zijn shows een veelgeziene gast is in binnen en buitenland.

Lady BlaBla lanceert omvangrijk project tegen pesten
01-04-2016 12:12:00

Pesten is geen spelletje, pesten is Game Over. Dat is de boodschap van Lady BlaBla’s nieuwste poging om pesten op een positieve manier bespreekbaar te maken. Op 1 april komt het anti-pest icoon met een nieuwe single, videoclip, gratis online games en een innovatief anti-pest project voor scholen. ‘Dit is echt een stuk levenswerk’ zegt Jordy Kuys, vertolker van Lady BlaBla. Maandenlang werkte hij met een team professionals aan Lady BlaBla’s Positieve Pestprogramma, waarmee hij langs scholen in het hele land toert.

Bob Offenberg maakt zijn team compleet met Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl
01-04-2016 01:04:00

Met 14 jaar podium ervaring, meer dan 20 singles en een prachtig album op zijn naam, behoort de 19 jarige Bob Offenberg absoluut tot 1 van de beter bekende artiesten van Nederland. Het team achter Bob bestaat uit grote namen als Frans Bauer (tekstschrijver), NRGY Music (platenmaatschappij) en Laurens van Wessel (producer). Deze samenwerking resulteerde in diverse hitsingles waaronder de laatste “Je Bent Te Gek”, die op dit moment in alle Nederlandse hitlijsten terug te vinden is.

Tina van Beeck lanceert 'Wat is ’t leven fijn' als voorloper van aanstaand album
31-03-2016 13:17:00

Even was het stil rondom Tina van Beeck. Dit was niet zonder reden. Als moeder van drie kinderen ga je bepaalde fases door. Tina heeft gebruik gemaakt van de periode om te genieten als moeder, maar ook  als oma. Ze heeft niet stil gezeten, want muziek stroomt door haar bloed. Een album is het resultaat. Het album zal pas over een maand uitkomen, maar de single “Wat is ’t leven fijn” geeft meteen weer, waar het bij Tina om draait. Gezelligheid, feest, dansen zijn enkele woorden die bij je binnenschieten bij het horen van deze foxtrot. 

Jeroen Stevens is de nieuwe REGIOHELD bij RADIONL
31-03-2016 12:20:00

Jeroen Stevens is de nieuwe Regioheld bij RADIONL. Dat houdt in dat z’n nieuwe single “Hart van een Engel” twee weken in de spotlight wordt gezet in het middagprogramma van RADIONL. Daarnaast is Jeroen op maandag 4 april as. te gast in het RADIONL programma ‘Op volle kracht’ van Hessel Wijkstra. Wel of geen nieuwe single uitbrengen, dat was een vraag die Jeroen Stevens zich had gesteld. ‘Hart van een Engel’, is een lied dat geschreven is door Jansje Naberman op de melodie van ‘Heart of an Angel’ van Modern Talking. 

Robert Pater komt binnenkort met swingende meezinger
31-03-2016 12:05:00

De uit Raalte afkomstige zanger Robert Pater verrast ons binnenkort weer met een nieuwe single. Na vorig jaar twee singles te hebben uitgebracht waaronder de airplayhit '' Roos in de morgen'' & ''Helena''  vondt Robert het weer tijd worden voor iets nieuws. Dit keer heeft Robert samen met producer Harald Queens van een ballad een swingende meezinger gemaakt met de titel '' Laat mij maar gaan'' die op korte termijn zal verschijnen. Robert is fulltime zanger en treedt weekends veel op door heel het land, vooral op bruiloften en partijen

Single van Chris de Roo gaat over een Braziliaanse schone
31-03-2016 11:06:00

Chris de Roo is tot over zijn oren verliefd op een Braziliaanse vrouw. Dit is het speciale ingrediënt voor zijn nieuwe single: Obrigado. De tekst gaat over het tot stand komen van hun relatie en de muziek bevat Braziliaanse invloeden. De Drentse zanger heeft nu bijna een jaar een relatie met de Braziliaanse Kelia. Hij denkt alleen maar aan haar en daarom lag het voor de hand om daar een single over te maken. Producer Martin Sterken begon te schrijven over het tot stand komen van de relatie en het was een schot in de roos. 

Nieuwe single van Kimberly geschreven door René Karst
31-03-2016 10:56:00

Na een ontmoeting met René Karst, tijdens de feestweek in Westendorf in 2015, kwam zij erachter dat deze man niet alleen een hele leuke zanger is, maar ook geweldige liedjes kan maken. De keuze was dan ook niet erg moeilijk toen zij aantal demo’s van hem hoorde. De tekst slaat eigenlijk ook wel op Kimberly zelf; het nummer gaat over twee getrouwde mensen die elkaar tegen komen en op slag verliefd worden. Kimberly zelf zat in een ongelukkig huwelijk en kwam 17 jaar geleden haar huidige man Frank tegen, waar ze nog steeds heel gelukkig mee is.

Nieuwe single voor Demy de Groot
30-03-2016 13:49:00

Demy de Groot uit Rotterdam is flink bezig zich bekend te maken in de muziekwereld. De 19 jarige vrolijke, goedlachse en spontane Rotterdammer begon als DJ en heeft zijn grens verlegd naar het zingen wat hij nu 2 jaar doet. Zijn vorige single 'Rio' was een succes en werd tijdens optredens goed ontvangen. Nu komt hij met een zelfde soort ritmische single met een zomerse sound waar o.a. Manfred Jongenelis en Justine Pelmelay hun medewerking aan hebben verleend. Het nummer 'Mijn hart' heeft een zekere hit potentie.

The Common Linnets geven concert in het Amsterdamse Bostheater
30-03-2016 13:44:00

The Common Linnets geven op zaterdag 15 juli een concert in het Amsterdamse Bostheater. De band bestaande uit Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby is de zevende act die wordt aangekondigd voor Live At 2016. Eerder werden de openluchtconcerten van Candi Staton, Sharon Jones & The Dap-Kings, Kovacs, Maaike Ouboter, Neil Finn en Nahko and Medicine for the People aangekondigd. Met Calm After The Storm veroverden The Common Linnets in één klap de harten van miljoenen tv-kijkers. 

Dirk zingt lied over bedrijf van z’n Opa
30-03-2016 13:28:00

‘Vieze handen’ is de nieuwe single van zanger Dirk. De tekst van het nummer is gebaseerd op het bedrijf van Dirk z’n Opa en is geschreven door Frank van Etten. Dirk zijn opa heeft een metaal- en autorecyclingbedrijf. Hier is de 15-jarige zanger regelmatig te vinden en steekt hij altijd z’n handen uit de mouwen. Het was daarom voor de hand liggend om daar een single over te maken. Met dit idee zijn Frank van Etten en Dirk aan de slag gegaan. Voor de zanger is dit de eerste samenwerking met van Etten.

Bart Bosch onder de indruk van Hans de Booij
30-03-2016 13:15:00

Eind april komt de nieuwe single van Bart Bosch uit. Het is een cover van het lied, ‘Een vrouw zoals jij’, waarmee zanger Hans de Booij in 1983 veel succes had. De twee zangers ontmoette elkaar op het station van Antwerpen. Het werd een indrukwekkende ontmoeting waarbij Bart zich vooral verbaasde over de levensstijl van Hans op dit moment. Bart, “Ik had iemand in gedachte die vroeger zeer succesvol was, er goed uitzag en de mooiste liedjes zong en waar ik graag een voorbeeld aan zou nemen. 

De Nieuwe Bierton in Zwolle presenteert 'Tonproat in de Tonne'
30-03-2016 01:39:00

Het Carnavalsfeest ligt alweer enige tijd achter ons maar voor de liefhebbers van een goede buut zal het geen probleem zijn om ook nu nogmaals een gezellig avondje uit te gaan op zaterdag 9 april. Tonproat is de titel van het progamma in de Nieuwe Bierton in Zwolle dit zalencentrum is in de regio al jaren bekend als de Tonne een toepasselijke naam voor de buutreedners. Koop Drost zal deze avond  leuke grappen over boer Harms en Bartje vertellen hij is geboren in het zuiden Luykgestel maar woont inmiddels al jaren in het drentse Zuidwolde. Frans Bevers beter bekend onder de naam Ciske gebruikt al jaren de lijfspreuk Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd hij verteld over de postbode, de hospik,en visser etc.

Sani van Mullem lanceert eigentijdse en dansbare single
30-03-2016 01:31:00

Via de Gipsy Kids met zijn neefjes Jimmy Rosenberg en Falko Reinhardt, en de Gipsy Boys belandde Sani van Mullem bij The Rosenbergs waarmee de geboren Helmonder de hele wereld over trekt. Door een fraaie overwinning bij een talentenjacht mocht Sani de hoofdprijs incasseren; deze bestond uit het opnemen van een single en videoclip. Zo maakte ons land in 2013 kennis met Sani van Mullem als zanger die destijds zijn solo debuutsingle ‘Wat doe jij met mij’ aan het publiek mocht voorstellen. 

Patrick Dano maakt van Ballad een swingende foxtrot
30-03-2016 01:17:00

‘Hoop Doet Leven’, ‘Onbesproken Woorden’, ‘Een Knuffel’, ‘Jij Bent Het Helemaal’, ‘Ga Met De Wind’ en zijn vorig jaar verschenen plaat ‘Ti Amo’, singles die deze Brabander heeft uitgebracht bezitten allen het Patrick Dano-karakter. Gezellig, feestelijk maar door de inbreng van zijn uit duizenden herkenbare sound, is het vooral ‘t gevoel welke Patrick aan elk liedje meegeeft, dat menig muziekliefhebber zo aanspreekt. Hij vestigde zijn naam als zingende buschauffeur door deel te nemen aan de Soundmixshow.

Ruud Barell weet fans aan zich te binden
30-03-2016 01:10:00

Vorig jaar tekende Ruud Barell bij Rood-Hit-Blauw Produkties van Ronald Visch. De Utrechtse volkszanger staat echter al sinds de negentiger jaren op de vaderlandse podia. In de beginjaren werd hij daarbij geflankeerd door zijn vader. Het duo maakte destijds naam in het circuit als dé Everly Brothers van eigen bodem. Later brengt hij diverse solosingles op de markt onder de naam Zanger Ruud. Na een periode waarin bij Ruud het zingen op een laag pitje stond maakte hij in 2013 zijn comeback. 

Succesvolle singlepresentatie voor Christian Goossens
29-03-2016 18:22:00

De in Mierlo geboren, maar inmiddels in Bladel wonende zanger "Christian Goossens" heeft op maandag 28 maart 2016 (2e paasdag) in een tot de nok toe gevuld restaurant van Golfbaan Hof van Heden in Bergeijk zijn nieuwe single gepresenteerd aan het grote publiek. Christian bekend van zijn donkere stemgeluid en zijn debuutsingle "Zij Laat De Zon Weer Schijnen" liet voor het eerst op deze dag zijn nieuwe single met als titel "Ik Mis Je" door de speakers galmen. 

Lytse Hille lanceert dubbelalbum met alle liedjes in het Nederlands en in het Fries
29-03-2016 18:13:00

Wat was het een groots feest van Lytse Hille op zaterdag 26 maart 2016 in Drachten! Het gloednieuwe album ‘Zolang er ’n droom bestaat’ is vol trots gepresenteerd tijdens zijn eigen concert van afgelopen zaterdag waar bijna 4.000 (!) bezoekers bij aanwezig waren. Het album bestaat uit een dubbel-cd met alle liedjes in het Nederlands en in het Fries opgenomen. De productie lag in handen van de producers Emile Hartkamp en Norus Padidar.

Ga samen met Kees Haak naar een zonnig vakantieland
29-03-2016 15:50:00

Kees Haak is samen met z’n team voornemens om voor de fans een 9- daagse reis te organiseren in het zonnige vakantieland Spanje. ‘We zijn benieuwd of we genoeg mensen mee kunnen krijgen. We hebben minimaal 30 personen nodig om het door te laten gaan en er kunnen maximaal 60 mensen mee. Er zullen tevens een aantal bekende artiesten meereizen, aldus Kees. De zanger die in 2015 debuteerde met ‘Zullen we met z’n allen nog wat nemen’ heeft z’n huiswerk al gemaakt.

Spreek zelf een TV Oranje Showflits in op 11 april of 9 mei 2016
29-03-2016 14:32:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan op maandag 11 april of 9 mei naar de studio in Steenwijk en spreek een Showflits in. Op die manier maakt TV Oranje het voor alle Nederlandse artiesten mogelijk om hun nieuwtjes zelf wereldkundig te maken. Artiesten zijn van harte welkom om een (gratis!) Showflits in te komen spreken.

Eric Dikeb's 'FastFoodDance' bij Jimmy Fallon The Tonight Show
29-03-2016 14:03:00

Eric Dikeb's FastFoodDance is al jaren een grote hit over heel de wereld, maar toch worden er steeds weer mijlpalen bereikt. Op facebook zie je hoe Jimmy Fallon Eric's monsterhit 'The Pizzahut song: Fast Food Dance 2012' gebruikt voor een vreugdedansje in het wereldberoemde TV-porgramma The Tonight Show. Eric laat verder weten dat er binnenkort een nieuwe single van de Eric Dikeb Band verschijnt. De titel daarvan is 'Adore (For Evita)' en Eric heeft het speciaal voor zijn zeer goed Engels sprekende vriendin geschreven. 

Janneke de Roo komt met nieuwe single
28-03-2016 16:01:00

Al meer dan tien jaar is Janneke de Roo als solo zangeres niet meer weg te denken in de vaderlandse showbizz. Wekelijks betreedt ze meerdere malen ergens in het land het podium. Of het nu een dorpsfeest is of een personeelsfeest Janneke de Roo is een graag geziene zangeres. Dat is ook terug te horen op de radiozenders want haar singles worden volop gedraaid bij de zenders in Nederland en Vlaanderen. In de afgelopen jaren heeft Janneke de Roo met veel van jaar singles noteringen gehad in landelijke hitlijsten.

Wietse Van Tol & BR Music Producties komen met vervolgsingle
27-03-2016 16:00:00

Onlangs heeft Wietse van Tol i.s.m. BR Music Producties ( Bart v/d Bend ) de single ‘Monika’  uitgebracht. Beiden zijn blij met de media aandacht die de single inmiddels heeft gekregen. Ook is ‘Monika’ toegevoegd aan het landelijke muzieksysteem voor horeca ondernemingen. Wietse is overdonderd door de vele reacties die hij mocht ontvangen. De mannen werken ondertussen aan een opvolger. De bedoeling is dat het wederom een vrolijk uptempo nummer wordt, maar deze keer richting de zomerse klanken. 

TV Oranje in Recreatiepakket CanalDigitaal
26-03-2016 19:50:00

Het Recreatiepakket van CanalDigitaalDe lente dient zich aan en voor veel mensen is het tijd om vakantieplannen te maken. Voor kijkers van TV Oranje is het goed om te weten dat satellietdistributeur CanalDigitaal TV Oranje weer heeft opgenomen in hun Recreatiepakket, dat speciaal is ontwikkeld voor vakantiegangers. Met dit pakket kun je in de caravan, het tweede huisje, de camper of de boot kijken naar een compleet zenderpakket, inclusief TV Oranje. Het recreatieabonnement loopt van 21 maart tot en met 21 september.

Zondag 27 maart special over Jaman op TV Oranje
25-03-2016 20:46:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 27 maart zie je een TV Oranje Special over Jaman, die wordt bezocht in zijn autobedrijf in Olst. De zanger met het onafscheidelijke witte petje is van beroep autohandelaar.

Debuutsingle voor Wiellie Kraus
25-03-2016 20:34:00

“In Vuur & Vlam” is de debuutsingle van de 17-jarige Wiellie Kraus uit het Brabantse Best. Voor de release van deze single pakte Wiellie het meteen goed aan en dook de studio in van Strictly Music te Waalre. Onder leiding van producer Peter van Nierop kwam “In Vuur & Vlam” tot stand, met een gastbijdrage op accordeon van niemand minder dan Waylon “Goldfinger” van der Heijden. Wiellie’s agenda raakt inmiddels steeds gevulder met optredens en stap voor stap breidt zijn naamsbekendheid zich steeds verder uit. 

Douwe Bob ontmoet songfestivalconcurrentie in Amsterdam
25-03-2016 19:38:00

Douwe Bob zal zaterdag, 9 april a.s. voor het eerst zijn songfestivaluitzending ‘Slow down’ ten gehore brengen in een uitverkochte Melkweg vol songfestivalfans. Hij treedt dan op tijdens Eurovision in Concert; het jaarlijkse promotie evenement, wat dit jaar voor de 8ste keer plaatsvindt. Meer dan de helft van zijn songfestivalconcurrentie reist eveneens af naar onze hoofdstad om hun liedje te promoten. Inmiddels heeft de organisatie al toezeggingen ontvangen uit 25 landen. 

Unity NL on Tour tijdens Koningsdag 2016 op het plein bij het Winkelhof in Leiderdorp
25-03-2016 19:19:00

Unity NL on Tour staat tijdens Koningsdag 2016 op het plein bij het Winkelhof in Leiderdorp in samenwerking met Grand-cafe Hofplein! Tussen 12.30 uur en 19.00 uur zijn er optredens van ruim 25 Nederlandstalige artiesten. Het festival is gratis toegankelijk voor alle leeftijden. Meewerkende artiesten zijn: Theodoor, Lenie Gerrits, Wesley Ponsen, Donny van der Roest, Ray van der Heiden, Anno Britting, Elz Bakker, Mart Hoogkamer, Danny Plezier, Rick Melissen, Marlane, Danny Vermeer, Hannes Junior, Bjorn Litjes, Danny Zuijderwijk, Naomi, .........

Tino Martin heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
25-03-2016 19:02:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 28 maart is dat ‘Hou me vast', de nieuwe single van Tino Martin. Na enkele ballads met teksten die uit het leven gegrepen zijn komt Tino nu met dit uptempo nummer. Het liedje is geschreven door John van Katwijk, Justin Pieplenbosch en Johnny Sap. Tino: “Ik ben supertrots op mijn nieuwe single. Het is een opzwepend nummer, dat iedereen hopelijk meezingt tijdens mijn concert op 28 mei in de Heineken Music Hall.” De clip van het nummer is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Raymon Hermans scoort met zijn laatst verschenen single 'M'n favoriet
25-03-2016 12:25:00

Evenals de single "Hypnose" wordt 'M'n Favoriet' volop gedraaid door de DJ’s en meegezongen in de discotheken, feestcafés en de bekende wintersportplaatsen in Oostenrijk en Frankrijk. Beide videoclips zijn op Youtube al meer dan 200.000 bekeken en ook zijn deze al meer dan 150.000 keer gestreamed via Spotify. Het is een feit dat Raymon Hermans met zijn singles aanstekelijke up-tempo tracks een steeds breder publiek bereikt en zijn populariteit met de dag groeit.

K3 shows in Groningen allerlaatsten in Nederland voor Karen, Kristel & Josje
25-03-2016 10:59:00

Op zaterdag 9 en zondag 10 april komen K3 en Karen, Kristel & Josje naar Groningen met spetterende K3 shows! De shows in MartiniPlaza zijn voor het publiek de allerlaatste kans om Karen, Kristel & Josje live op het podium in Nederland te bewonderen. Tijdens de K3 tournee nemen zij afscheid van het publiek en stellen zij Hanne, Marthe & Klaasje persoonlijk aan hun fans voor. Hanne, Marthe & Klaasje zijn hun eerste maanden als K3 maar wat goed begonnen: platina voor hun allereerste album ‘10.000 luchtballonnen’, drie nieuwe tv-programma’s, een animatieserie op komst én een legendarische K3 show.

Nieuwe single van Frank Verkooyen in aantocht
24-03-2016 21:31:00

Zijn thuisbasis, het podium en zijn studio, het zijn de plekken waar Frank Verkooyen zich als een vis in het water voelt. Zeg je ‘Frank Verkooyen’ dan zeg je.. Feest & Gezelligheid en die ingrediënten zie en hoor je steevast terug op zijn liedjes en bij z’n optredens. In februari 2014 startte de zanger met het evenement Frank & Friends en onlangs vond in zijn woonplaats Breda alweer de vierde editie plaats van dit spektakel. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 14 oktober t/m zondag 21 oktober

Jeffrey Heesen - Ik laat je liever alleen

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop