RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Prachtige muzikale carrière voor Kevin Koning in zicht
18-05-2016 12:17:00

'Zo nu en dan staat er een nieuw jong talent op, zo iemand is de leuke,jonge zanger Kevin Koning', laat plugster Nel van Olm middels een persbericht weten aan de landelijke media. Kevin is geboren en getogen in Volendam en heeft daar de muzikale genen meegekregen. Johnny Sap, manager en directeur van Studio One Records in Enschede, zag meteen het talent: ‘Kevin heeft de juiste uitstraling, goeie looks en stem’. Het team van Studio One heeft besloten om te gaan bouwen aan een prachtige muzikale carrière voor deze Volendamse zanger. 

Willem Barth luistert naar z'n fans en lanceert 'Al word ik dan wat ouder'
18-05-2016 11:59:00

Voor zijn 40ste verjaardag kreeg Willem van producer Manfred Jongenelis het nummer 'Al word ik dan wat ouder' kado om in eerste instantie alleen te zingen tijdens zijn uitverkochte jubileumfeest. De reacties van het publiek waren boven verwachting en via social media kwam er enorm veel vraag naar dit lied. Dat heeft Willem doen besluiten om deze goed gelukte cover van Jack van Raamsdonk uit te brengen en te voorzien van een clip waar Willem middels enkele foto's terugblikt op dierbare momenten in zijn leven.

Nieuwe single voor Dennie Christian ter ere van zijn 60ste verjaardag
18-05-2016 11:53:00

22 mei as is het zover, dan bereikt Dennie Christian de respectabele leeftijd van 60 jaar. En mocht je denken dat Dennie dit aangrijpt zijn pensioen aan te kondigen komt bedrogen uit. Deze sympathieke zanger staat nog volop in de schijnwerpers en na meer dan 45 jaar in het vak is het nog lang niet voorbij. Dit alles bezingt Dennie op zijn nieuwste single die de toepasselijke titel ‘60 jaar’ meekreeg. Dennie kijkt natuurlijk met veel genoegen terug op zijn carrière maar kijkt vooral vooruit. 

Mokum Trio brengt single uit op het label van Ronald Visch
18-05-2016 02:12:00

De tweeling Louise en Martine Fokkens (o.a. bekend als de Ouwehoeren uit Amsterdam en van de gelijknamige documentaire van de VPRO uitgezonden in 2011) gaan samen met Cliff Verstoep (eigenaar van Cafe De Nieuwe Stek in Amsterdam) onder de naam Mokum Trio aan een zangcarrière bouwen. Binnenkort komt Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw met meer nieuws over dit bijzondere trio en hun ludieke single: Als de gordijntjes weer gaan sluiten.

Kookboek 'Het Lekkerste van Guus & Dick' half oktober in de winkel
18-05-2016 01:57:00

Vorig jaar opende Guus samen met vriend en sterrenchef Dick Middelweerd het pop-up restaurant Gustaaf ter ere van zijn jubileumjaar. Na lang in het geheim te hebben gebroed op een nieuw project kunnen de heren verklappen dat zij opnieuw de culinaire handen ineen hebben geslagen! En wel in de vorm van een heus kookboek dat dit najaar zal verschijnen.  Guus: “We hebben het altijd over twee dingen: wielrennen en eten. Het eerste doen we zelf te weinig, het tweede des te vaker en liever. Uit die gesprekken is dit kookboek ontstaan; het is eigenlijk een verzameling van alles dat we zelf het lekkerste vinden. Koken is een grote hobby en het maken van dit boek was echt een van de leukste dingen die ik ooit heb gedaan.”  

Hollandio’s brengen schlagerachtige single uit als voorloper op binnenkort te verschijnen album
18-05-2016 01:50:00

Sinds 2013 dragen Jack van Raamsdonk en zangeres Janske de naam Hollandio’s. In de jaren voorafgaand hieraan bracht het duo op het Rood-Hit-Blauw-label singles op de markt als Het Woonwagen Duo. Oer-Hollandse gezellige volkse levensliedjes van een duo die hun sporen reeds verdiend hebben in de muziek. Jack schrijft, componeert, produceert en zingt al vele jaren. Dit doet hij zowel solo als ook bij de Hollandio’s en daarnaast is hij actief bij de formatie Exit. Het is al meer dan 30 jaar geleden dat hij zangeres Janske tegen het lijf liep. 

Frank Smeekens promoot nieuwe single ‘Het leven blijft mooi’
18-05-2016 01:35:00

Frank Smeekens is een veelzijdig persoon en wordt door zijn gezin gesteund in zijn carrière. Overdag is hij een vakman en werkt als elektromonteur en dan komt hij veel verschillende mensen en situaties tegen. Als zanger heeft Frank veel optredens gedaan en daardoor heeft hij veel ervaring en een breed repertoire opgebouwd. Frank zijn enthousiasme over het leven hoor je terug in het lied ‘Het leven blijft mooi’ wat aanstekelijk werkt. Een deel van de clip is -opgenomen tijdens 'Night of the Stars in Ahoy' op 13 mei 2016. 

Eveline Cannoot laat morgen de zon weer schijnen
18-05-2016 01:26:00

Na het succesvolle duet met Dennie Christian is het weer tijd voor een splinternieuwe single van Eveline Cannoot. De lente is in het land... Laat de zon maar lekker stralen. "Morgen schijnt weer de zon" is een up-tempo nummer met een vleugje reggae. Maar vooral heel hitgevoelig en een streling voor het oor en dit voor radio en tv. Laat je onderdompelen in het zwoele ritme en ook al gaat het soms eens wat minder... weet zeker dat morgen de zon weer schijnt! Positief denken, dat is het beste medicijn om vrolijk door het leven te gaan.

Miss Malaga speelt in clip Donny van Aarle
17-05-2016 16:42:00

De 17-jarige Donny van Aarle wist Miss Malaga te strikken voor zijn clip. De Spaanse schone speelt de vakantieliefde van Donny voor zijn debuut-single ‘Marguerita’, welke is opgenomen in Carihuela. Op 22 mei presenteert Donny van Aarle zijn debuutsingle ‘Marguerita’. Hij heeft het direct groots aangepakt door zijn eerste single te laten schrijven door Bram Koning. Deze is opgenomen in de World Vision Studio en voor de clip is hij naar Carihuela (Spanje) afgereisd. In Carihuela wist hij de Spaanse schone Isa Fuster te strikken als tegenspeelster in zijn clip. 

'Liefde zonder berouw'.....nieuwe single van Rika
17-05-2016 15:54:00

Met “Liefde zonder berouw” presenteert Rika haar splinternieuwe single. Het betreft een prachtig en gevoelig levenslied, geschreven en geproduceerd door de succesvolle producer Gerto Heupink. Rika, geboren in 1963 in Nieuwe Pekela, begon jaren geleden enkel voor de grap met zingen op een feestje bij vrienden. Hier ontdekte Rika haar liefde voor het zingen en het een en ander leidde tot diverse optredens in het land. De behoefte naar eigen repertoire zorgde ervoor dat Rika enkele singles opnam, zoals “Het is een mooie dag” en “Laat mij nu niet alleen”.

Partycentrum ‘De Nieuwe Bierton’ in Zwolle organiseert Kika Concert
17-05-2016 11:43:00

Op vrijdag 20 mei 2016 vindt er bij Partycentrum ‘De Nieuwe Bierton’ gelegen aan de Schellerbergweg 27 in Zwolle een speciaal Kika Concert plaats. Meewerkende artiesten zijn: Marlous Oosting, Raman Beense, Wimmie Bouma, Patrick van Eijk, Feike van den Berg, Brendie Oostenbroek, Wesley Wolters, Vroukje Spijkerman en Pauline van den Boogert. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open omstreeks 19.00 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 10.00 (aan de deur € 12.50). Kaarten zijn verkrijgbaar bij Primera in Zwolle.

Studio 100 viert 20-jarig jubileum met Winterfestival in Ziggo Dome
17-05-2016 11:08:00

Dit jaar viert Studio 100 haar 20-jarig bestaan! Om dat te vieren, komen alle karakters van Studio 100 samen voor een groots en spetterend familiefeest in de Ziggo Dome in Amsterdam. En het is driedubbelfeest, want Mega Mindy neemt ons al 10 jaar mee in haar heldenavonturen en Piet Piraat deelt al 15 jaar zijn grappige belevenissen op de Scheve Schuit. Genoeg redenen om de winter op knallende wijze in te luiden met alle favoriete Studio 100 vriendjes en samen met hen een uniek feest te bouwen! Tijdens het Studio 100 Winterfestival kun je mee zingen, dansen en swingen met optredens van o.a. superheldin Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, het clowntje Bumba en de muzikale schoolvrienden Ghost Rockers. Uiteraard is een Studio 100 feest niets zonder de aanwezigheid van Samson & Gert 

Franklin en Maxine lanceren i.s.m. muzikale vrienden gloednieuwe versie van 'De eerste keer'
17-05-2016 10:10:00

De  single “ De eerste keer” krijgt een vervolg. Na het overweldigende succes op 17 mei 1996 op het Songfestival in Oslo, zijn Franklin en Maxine de studio ingedoken om een gloednieuwe versie van "De eerste keer" op te nemen omdat het dit jaar precies 20 jaar geleden is dat het duo Nederland op het songfestival mocht vertegenwoordigen en ze dit niet zomaar aan zich voorbij wilde laten gaan. Dit ook als bezegeling van hun 20 jarige vriendschap. Samen met een aantal muzikale vrienden, een selectie van de beste muzikanten uit Nederland en de rapper Bickel, is het populaire nummer van toen in een nieuw jasje gestoken.

Leerlingen van basisschool 'De Horizon' uit Prinsenbeek helpen Carlo met koorwerk
17-05-2016 10:01:00

Carlo Verkooyen besloot begin 2016 een vervolgstap in zijn muzikale carrière te zetten. Z'n doel was populair Engelstalig zoals wij dat kennen van o.a. Engelbert Humperdink, Joe Cocker en Tom Jones. Met zijn eerste single 'A Little Loving (the Song of Hope)' op zijn nieuwe label Smaragd Music, geeft hij daar een duidelijk voorbeeld mee af. Het is een lied wat de luisteraar met de neus op de feiten drukt: Schietpartijen in Parijs, bomaanslagen in Brussel, het gevoel van angst van wat ons allemaal nog boven het hoofd hangt. 

Henny Thijssen ook in de pen voor JustRay
17-05-2016 09:04:00

JustRay is een jonge man die als klein jongetje bij zijn opa en oma in hun café genaamd: De Meines Corner, op 11 jarige leeftijd begon met zingen. Zingen is nog steeds de grote passie van Ray. Hij is niet weg te slaan uit het muziekwereldje. In 2014 nam hij een grote stap en ging de studio in waar hij het door Chris Cohen geschreven nummer “Als ik de fles had laten staan” opnam. Onlangs verscheen zijn nieuwe nummer single 'Femme Fatale uit de tropen'. Het uptempo-liedje geschreven door Henny Thijssen bevat een groot zomers gevoel. 

Nieuwe single voor Raymon Hermans
17-05-2016 08:47:00

De muzikale carrière van Raymon Hermans is mede door z'n voorgaande singles 'Hypnose' en M'n Favoriet' in een stroomversnelling terecht gekomen. Z'n nieuwe single 'Fenomeen' is een uptempo en aanstekelijke track die door Raymon zelf geschreven is en i.s.m. Harald Queens heeft geproduceerd. Hiermee wordt volgens z'n plugger Casper Janssen de ingeslagen succeskoers van de uit St. Willebrord afkomstige zanger voortgezet. 

'Kom dans met mij Colinda' in een nieuw jasje gestoken door Colinda
17-05-2016 08:15:00

Op 6 mei jl. vierde zangeres Colinda haar 30-jarige jubileum. Tegelijkertijd  verscheen haar haar nieuwe dubbelalbum “30 Jaar Colinda”. Om dit jubileum kracht bij te zetten heeft Colinda een splinternieuwe 2016 versie opgenomen van een van haar grootste hits uit de beginperiode van haar carrière “Kom dans met mij Colinda”, welke nu als single is verschenen. Deze single werd door Colinda’s vaste producer Harald Queens van de HQ Studio uit Tilburg in een compleet nieuw arrangement gestoken.

Jan Koevoet en Petra van Zundert presenteren duet in Roosendaal
16-05-2016 21:29:00

Op zaterdag 28 mei 2016 vindt bij Eetcafé 'de Raatskelder', aan de Markt 20 in Roosendaal de presentatie plaats van hun onlangs verschenen duet 'Jij bent zo mooi om van te houden'. Meewerkende artiesten zijn: Sharon Dee, Cindy Hulshof, Manfred Jongenelis, Toon Hellemons, Glenn, de Roosendaalse Jettie en Fabian Koevoet. De aanvang is vanaf 20.00 uur. Na vijftien jaar solo te hebben opgetreden, is Jan Koevoet als artiest een nieuwe weg ingeslagen. Met carnaval dit jaar gaf hij samen met Petra van Zundert, eens leerlinge van Jan Koevoet op een middenstandsopleiding, een aantal optredens. Dit beviel beide zo goed, dat ze besloten om hiermee als duo door te gaan. Voor Petra is hiermee een droom uitgekomen. Haar grote passie is zingen en ze kan niet wachten om die passie, voor het eerst,  met iedereen te delen. 

Wesley Pol slaat met 'Stella d'amore' nieuwe muzikale weg in
15-05-2016 20:19:00

Wesley Pol heeft de smaak goed te pakken. De samenwerking met platenmaatschapij Muziekhoekje bevalt hem uitstekend en dat heeft inmiddels geresulteerd in z'n nieuwe verrassende single 'Stella d'amore'. 'Deze single heeft iets speciaals', vertelt Wesley die in het dagelijks leven een autobedrijf runt in het Overijsselse Geerdijk. 'Bij deze single hebben wij een versie met een heerlijke volle muziekband, maar hebben we er ook een licht akoestische band aan toegevoegd. Ik vind dat dit liedje hier ook om vraagt.

Toppers in Concert...wederom een waar spektakel
15-05-2016 14:17:00

De Toppers, Jeroen van der Boom, Gerard Joling en Rene Froger hebben afgelopen weekend wederom gezorgd voor een waar spektakel in de Amsterdamse Arena. Drie opeenvolgende dagen ging het dak eraf tijdens de weergaloze shows, die deze keer het thema hadden: “A Royal night of Disco”. Dit thema werd zeker waargemaakt, want het publiek kreeg zeker disco voorgeschoteld, van het begin tot het eind. De dresscode was dan ook:  “Glitter gold with a colorful touch of disco”. 

'Sha la la la vie'....nieuwe single van Picobello
15-05-2016 12:24:00

Na het prachtige succes van 'Dans nog eenmaal vannacht' komen Betsy en Gert, oftwel Duo Picobello nu een fris zomers lied. Het is volgens Betsy een super gezellige meezinger die lekker blijf hangen. De titel van up tempo nummer is 'Sha la la la vie'. Zowel de tekst als de muziek is van Jack De Nijs (Jack Jersey). Het geheel is opgenomen in de studio van Mark van de Heuvel. De clip gaat het duo 29 mei opnemen waarna hij te zien zal zijn op en hoogstwaarschijnlijk op TV Oranje. Meer info: https://www.facebook.com/picobellomusic

Anita en Ed gaan wekelijks radioprogramma presenteren bij Omroep Tholen
14-05-2016 22:45:00

Ze lopen er al erg lang over te denken maar nu gaat het er toch van komen.  Anita en Ed gaan wekelijks een radioprogramma presenteren. Omroep Tholen is op zoek naar vrijwilligers om de zender aan de gang te houden. Dit heeft Anita en Ed doen besluiten om het avontuur aan te gaan. Het duo heeft er erg veel zin in om een leuke radioshow te creëren.  Er zal gevarieerde muziek gedraaid worden zowel Hollands- als Engels en Duitstalig. 

Muziekhoekje brengt single uit van Sjouke van het album 'Het vuur brandt nog'
14-05-2016 13:56:00

De nieuwe single van Sjouke gaat worden "Jij bent alles wat mooi is" Dit nummer is afkomstig van zijn album. Er wordt door fans en radiostations steeds gevraagd wat de single is die bij het album hoort zodat men niet zelf een nummer hoeft te kiezen. Doordat dit nummer het in België goed doet, is gekozen voor dit liedje. Gewoon een lekker vrolijk liedje met een makkelijk te onthouden refreintje zodat iedereen hem zo mee kan zingen. Ook deze cd single is te bestellen bij o.a. www.muziekhoekje.nl

Ronald Snels uit Tilburg winnaar TV Oranje & RADIONL Keukenactie
14-05-2016 02:42:00

Ter gelegenheid van hun 10-jarig jubileum gaan RADIONL en TV Oranje een gloednieuwe keuken weggeven, ter waarde van maar liefst 3000 euro! Om kans te maken op deze fantastische prijs moest je het aantal verschillen tussen twee foto’s tellen. De winnaar is vrijdagochtend 13 mei bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL. Ronald Snels uit Tilburg werd door presentator Marcel de Vries gebeld met dit prachtige nieuws. In totaal waren er 9 verschillen tussen de foto's, en Ronald had dat goed gezien.

Zondag 15 mei special over Dario op TV Oranje
13-05-2016 19:19:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 15 mei zie je een TV Oranje Special over Dario, die thuis in Purmerend vertelt over zijn Amsterdamse roots. Hij is van huis uit een rasechte Jordanees, en in zijn jeugd was hij al veel bezig met muziek. Dario draaide graag platen op feestjes.

Peter Beense heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
13-05-2016 16:51:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 16 mei is dat ‘Ik voel me heerlijk’, de nieuwe single van Peter Beense. De populaire volkszanger uit Amsterdam maakte een zonnige en zomerse feelgoodplaat die uitstekend past bij de tijd van het jaar. ‘Een tijd waarin we goedgehumeurd eropuit trekken en de terrasjes bezoeken voor een biertje of een sappie’, aldus Peter.  De bigband-sound van dit door Frank Verkooyen geproduceerde nummer komt volledig tot uitdrukking in de vertrouwde stijl waarmee Beense zijn teksten weet neer te zetten. 

Joki Beerendonk lanceert 'Prachtig Amsterdam'
13-05-2016 16:42:00

Joki Beerendonk heeft meegedaan aan Hollands Got Talent waarbij de jury met de tranen in hun ogen zat. Voor Joki Beerendonk (1965) is het als kind al duidelijk: zij wil mensen vermaken. Na de middelbare school wint ze een talentenjacht en gaat zij het land in. Ze schrijft liedjes en luistert feesten op met haar optredens als Jordanese toiletjuffrouw of seventies chick en alles wat daar tussen zit, maar Joki wil meer. Door de stimulans van mensen uit de kleinkunst-wereld maakt Joki dit jaar haar debuut met de zelfgeschreven persoonlijke cabaretvoorstelling ‘Naakt’.

Nick & Simon kondigen extra jubileumconcerten aan
13-05-2016 13:54:00

Vandaag precies 10 jaar geleden kwam het debuutalbum ‘Nick & Simon’ van Nick & Simon de charts binnen. Inmiddels is het populaire popduo niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Dit jaar wordt uitgebreid stil gestaan bij dit bijzondere jubileum. Gisteravond kondigden Nick & Simon in RTL Late Night aan dat zij niet één, maar drie jubileumconcerten geven op 16, 17 en 18 december in Ahoy (Rotterdam). Vanaf vandaag ligt de biografie ‘10 jaar Nick & Simon’ van de hand van Klaas Bond in de winkels. 

Ontvangst RADIONL in Salland sterk verbeterd!
13-05-2016 06:41:00

De regionale commerciële muziekzender RADIONL is sinds donderdag 12 mei in Ommen en omgeving te ontvangen op de nieuwe frequentie 93.1 FM. De ontvangst van RADIONL is voor de inwoners van Ommen ​en omliggende dorpen sterk verbeterd. De nieuwe frequentie komt voort uit de door Agentschap Telecom ingestelde netverbetering FM-omroepband. De vergunning van de frequentie in Ommen is eigendom van Hotradio B.V. uit Hardenberg waarmee RADIONL een productie overeenkomst heeft.

Kevin Koning gaat samenwerken met Studio One
13-05-2016 03:13:00

Kevin Koning en Studio One besloten onlangs om samen te bouwen aan een prachtige muzikale toekomst voor deze Volendamse ruwe diamant. 'Een jong en fris talent waar wij in Enschede heel blij mee zijn. De samenwerking is al in gang gezet. Kevins nieuwe single ‘Jij bent als de lente’ verschijnt al op 18 mei aanstaande.De videoclip is uiteraard opgenomen in Kevins woonplaats Volendam. De single release zal groots gepresenteerd worden', aldus Lucien Beld van Studio One. 

Nick Koot giet ' Are you ready for loving me' in Nederlandstalig vaatje
13-05-2016 03:07:00

Nick Koot  is geboren en getogen in Rotterdam. De inmiddels 28 jarige zanger, had als kind maar één droom. Het entertainen van mensen op een geheel eigen wijze! Optredens tijdens playbackshows en talentenjachten en later in kleine cafeetjes en op familiefeestjes behoorde tot de start van een muziekcarrière als zanger van het Nederlandstalige lied. Na in contact te zijn gekomen met muzikale coach Jheron van der Heijden is besloten om in mei 2016 de alweer vierde solo single ‘Alles Voor Éen Nacht’ uit te brengen. En wel bij platenmaatschappij DEA Records!  ‘

Django Wagner in duet met Danny de Munk
13-05-2016 02:56:00

Django Wagner heeft Danny de Munk weten te strikken om een duet met hem op te nemen. Het was er volgens Berk Music tot nu toe nog nooit van gekomen, maar nu is de tijd rijp voor het gezellige nummer 'Wij met z'n twee'. Django heeft al een behoorlijke reputatie als het om duetten gaat. Zijn album 'Samen' werd in 2015 met een Edison bekroond. Django liet aan Omroep Brabant weten dat hij opgetogen is over het duet: "Het was geweldig om dit samen met Danny te doen. Dit nummer gaat over echte vriendschap en dat past goed bij ons. 

Het Bossche trio Marco Meesters en de Dollo's scoren hits op de Antillen
13-05-2016 02:26:00

Het Bossche trio Marco Meesters en de Dollo's hebben afgelopen dinsdag om 20.00 uur hun Dollo zomerhit online gezet en sindsdien is het een online gekkenhuis. Op Youtube doet de clip het erg goed maar vooral de Facebookpagina CuracaoJokes zorgt voor een enorm aantal views. Binnen 1 dag is de clip online 131.000 keer bekeken, heeft de clip 5880 reacties en is deze ruim 2100 keer gedeeld. Per uur komen er zo'n 10000 views bij. De eerste single ging ook al als een speer en werd na 1 dag al ruim 15000 keer bekeken.

‘Juanita’: hét duet van de gebroeders Knipping
13-05-2016 02:17:00

Dat Jean Knipping Jr. uit een wel heel muzikale familie komt mag duidelijk zijn! Na solo diverse feestknallers op single te hebben uitgebracht heeft de trotse jonge vader afgelopen jaar wel een heel bijzonder single opgenomen. De Nederlandse tekst van ‘Mijn Wonder’ is geschreven door vader Jean Knipping Sr. en is een eerbetoon aan zijn pasgeboren dochter Melody. Dat de uit Nijmegen afkomstige zanger naast zijn solocarrière graag muzikale uitstapjes maakt bewijst de duetsingle ‘Ik Zing Een Lied Voor Jou’ dat  eerder is opgenomen met zijn vader. 

Ontvang gratis* editie 26 van artiestenblad Lucky Joe
12-05-2016 18:54:00

De nieuwste editie van het artiestenmagazine Lucky Joe met op de cover Jeroen Stevens is vanaf heden gratis* verkrijgbaar. De redactie heeft voor uitgave 26 wederom een keur aan artiesten die hun verhaal vertellen, maar ook mensen die achter de schermen veel doen in de muziekwereld komen aan bod. In het 60 tellende full color magazine wordt aandacht besteedt aan Arjan Venemann die naast zanger ook ambitie blijkt te hebben als producer, de column van Astrid Wever en een interview met de gebroeders. Een groot deel van het magazine staat in het teken van Jeroen Stevens die onlangs werd verkozen als regioheld bij RADIONL. Daarnaast lees je alles over de nieuwe single van Angelique van Elteren, John Enter, Fred Limpens, de formatie Afer All, het jubileumfeest van Frank & Mirella en het 40 jarig artiesten jublieum van Ed (van Anita).

Frank van Etten schrijft ontroerend lied voor William van den Oetelaar
12-05-2016 16:18:00

De 22-jarige William van den Oetelaar laat zijn gevoelige kant zien. Deze keer geen up-tempo nummer, maar een beladen, mooie single. De single ‘Bedankt lieve ouders’ brengt hij uit, omdat zij altijd voor William klaar staan. “Ik heb hem laten schrijven voor mijn ouders. omdat ze altijd voor mij klaar staan”, legt William van den Oetelaar uit.  Zijn ouders zijn daarom ook ontroert wanneer zij de single horen. “Mijn moeder kon het niet droog houden”, aldus William. De zanger, die in zijn vorige singles een stoere jongens was, laat hiermee zijn andere kant zien. 

Bökkers presenteert liveplaat op Dauwpop
12-05-2016 15:46:00

Liveshows van Bökkers zijn ongeëvenaard: een hossende menigte, het zweet druipt van het plafond, de planken krullen uit de vloer en liters bier stromen uit de tap. Dit gevoel heeft de band vast weten te leggen op het live album ‘Live & Knetterhard’ dat op 27 mei verschijnt via Goomah Music.  Afgelopen januari was de Hein & Diny Musichall in Broekland het toneel van live opnames van Bökkers. In totaal 750 bezoekers braken drie dagen lang de keet af en het resultaat is vanaf 27 mei te bewonderen op het album. 

Wesly Bronkhorst veilt kunstwerk van Erik de Vlieger voor de stichting 'Free a Girl'
12-05-2016 15:36:00

Wesly Bronkhorst zet zich in voor het goede doel. Op 19 mei 2016 zal Wesly zich 12 uur lang laten opsluiten voor de noodhulporganisatie  'Lock me Up – Free a Girl. Dit zal gebeuren op de Maasstraat in Amsterdam voor de deur van restaurant Michiu. Met deze actie wordt aandacht gevraagd voor de organisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. 

Nieuw televisiepakket MUZIEKKIOSK voortvarend van start
12-05-2016 15:18:00

Het nieuwe televisiepakket MUZIEKKIOSK beleeft op dit moment een vliegende start in de basispakketten van meerdere televisiedistributeurs. Bij kabelmaatschappijen SKV Veendam en CAI Harderwijk is MUZIEKKIOSK al te bekijken en op zeer korte termijn zullen ook internetprovider PLINQ en IPTV-provider InCompanyMedia het muziekpakket doorgeven. Een aantal andere providers volgt binnen enkele maanden. MUZIEKKIOSK is een initiatief van de oostelijke mediaondernemers Jur Bron en Gerard Ardesch.

Patrick Willemse vindt nieuwe muzikale weg
12-05-2016 11:35:00

“Ik laat ze maar praten die mensen…” Patrick Willemse rekent af met de gemakkelijke manier waarop mensen zonder kennis van zaken oordelen over anderen. “Kijk naar je eigen”, zingt hij in zijn eerste ballade na al zijn vrolijke repertoire. “Ik heb voor mezelf gekozen, ik zoek en ik volg mijn eigen weg.” Op donderdag 12 mei wordt zijn nieuwe single ‘Zeg Mij Niet’ gelanceerd in Café Het Raedthuys te Bussum. Vanaf 19.00 uur kan iedereen zien en horen hoe Patrick Willemse zijn eigen weg heeft gevonden, ook in zijn carrière. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool