RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Frank Verkooyen haalt alles uit de kast voor de productie van z'n nieuwe single 'Geluk'
12-04-2016 12:15:00

Frank Verkooyen tekent op dit moment voor vele Nederlandstalige producties vanuit studio 'The Boom Music' in Breda. Het ‘Geluk’ lacht hem op vele fronten toe, niet zo vreemd dus dat de gezellige Brabander zijn nieuwe single een titel meegaf die volledig aansluit bij dat positieve gevoel; ‘Geluk’!Een track dat zowel de melancholie, en het voor Frank zo gebruikelijke, Feest herbergt. Live ingespeelde blazers, een vrolijke accordeon en een pakkend ritme waarop je niet stil kan blijven staan. Zij zorgen voor een feelgood-moment van dik drie minuten! 

Gyna presenteert nieuwe single 'Hemel op aarde' op 29 april 2106 in de Westereen
12-04-2016 11:49:00

Zangeres Gyna uit het Friese De Westereen is terug van weggeweest. Na o.a. de hit-singles “Ik Kan De Hele Wereld Aan” en  “Ik Ga Weer Van Je Dromen” was het een tijdje stil rondom haar en nam ze alle tijd voor haar gezin. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en eind vorig jaar was ze weer in één klap terug met de single “Zonder Jou”. Nu 2016 is het tijd om aan dat succes een vervolg te geven en is er weer een gloednieuwe single getiteld “Hemel op Aarde”. Een lekker in het gehoor liggende single met een rake tekst.

Gijs de Vormer steekt oud liedje in een nieuw jasje
12-04-2016 00:45:00

In 2012 nam hij je mee naar het zondagmorgen-gevoel. Een gevoel dat veel mensen kennen maar dat iedereen anders zal ervaren. Voor de één uitslapen, een uitgebreid ontbijt en dan naar het bos of het strand. De ander vindt het maar saai dat veel winkels gesloten zijn. Gijs had zijn eigen zondagmorgen-gevoel en zingt er over. Gijs scoorde met De Vormers een kroegenhit met “Dansen op je bruiloft.” Ook heeft hij samen met Pascal de Vormer en Ringo in de single Top100 gestaan met de hit “Achter Het Raam.”

Do en Lange Frans houden mobielvrije Battle op Radio 538
12-04-2016 00:37:00

Zangeres Do en Lange Frans houden op donderdag 14 april een Battle tegen elkaar. Hierbij gaan zij liftend door Nederland om met de AutoModus app zo veel mogelijk mobielvrije kilometers te verzamelen. Met deze wedstrijd, die te volgen is op Radio 538 en via social media van Radio 538, vraagt het duo aandacht voor de gevaren van smartphonegebruik achter het stuur. De Battle vormt het hoogtepunt van de Interpolis- autocampagne: ‘Heel Nederland in Automodus’. Doel van Interpolis is om met slimme oplossingen, zoals de AutoModus app.

Jeroen van der Boom lanceert een wel heel bijzondere videoclip
12-04-2016 00:30:00

Jeroen van der Boom is de eerste zanger die deze week een wel heel bijzondere videoclip lanceert. De zanger, die al veel hits op zijn naam heeft staan, heeft de primeur van de ‘vlip’. ‘De vlip is een combinatie van een videoclip en een vlog,’ zegt Jeroen van der Boom. ‘Mijn vrouw Dany de Wit, die ook mijn manager is, bedacht dit concept en ik ben er razend enthousiast over.’ Van de nieuwste single van Jeroen, Je leeft vandaag, wordt deze week uitgebracht met maar liefst vier verschillende versies van een vlip. Het publiek krijgt een bijzonder kijkje in het leven van de veelzijdige entertainer. 

10 april 2016....een onvergetelijke dag voor Jeroen Stevens
11-04-2016 15:05:00

Op 10 april vierde Jeroen Stevens zijn 10-jarig jubileum in Zaal Twaalf te Vlagtwedde. Na 13 maanden met de voorbereiding te zijn bezig geweest was dan eindelijk de dag aangebroken. Zijn jubileum werd groot gevierd met diverse optredens van collega's die Jeroen in de Afgelopen 10 jaar heeft ontmoet. De gasten werden getrakteerd met onder andere Isabella Smit, Wesley Klein, Freshkid,Sasja Brouwers, Ron en Nick de Ridder, Christa Kerdijk en Janneke de Roo

Jeffrey Heesen en Jordy van Vilsteren op bezoek bij Media Markt Apeldoorn
11-04-2016 14:45:00

Op zaterdagmiddag 16 april om 14.00 uur komt Jeffrey Heesen naar de Media Markt in Apeldoorn om zijn pas verschenen nieuwe album ‘Intens’ te signeren. Jeffrey zal tevens een aantal van zijn hits ten gehore gaan brengen voor de winkel. Voorafgaand aan Jeffrey Heesen zal ook de volkszanger Jordy van Vilsteren optreden. Zijn performance begint om 13.30 uur. De 25-jarige Jeffrey Heesen had al flink aan de weg getimmerd om zijn droom te realiseren, toen hij begin vorig jaar een verpletterende indruk maakte in de finale van het TV programma Bloed, Zweet & Tranen.

Bob Offenberg in commercial Staatsloterij
11-04-2016 12:43:00

Zanger Bob Offenberg was de afgelopen week te vinden in de studio voor de opname van de Staatsloterij Koningsdagtrekking commercial. Bob werd door de Staatloterij gevraagd voor dit unieke project en twijfelde uiteraard geen moment. “Het is een eer om aan zo’n groot landelijk project mee te mogen werken. Het inzingen van een reclamespot is voor mij de eerste keer, maar het smaakt absoluut naar meer” aldus de trotse zanger. De commercial is van 10 tot en met 27 april ieder uur te horen op alle gerenommeerde radio- en televisiestations.

Rik Nijman legt de lat een stukje hoger met z’n nieuwe single ‘100.000 woorden’
11-04-2016 12:30:00

Drie jaar geleden zong Rik Nijman, toen hij nog DJ was, het nummer ‘Ee wereldwonder’van Ferry Goorden al mee achter de draaitafel. ‘In die tijd was ik nog niet professioneel met zingen bezig. Het nummer is altijd blijven hangen en heeft mijns inziens niet de aandacht gehad die het verdiende waardoor het te weinig heeft uitgehaald. Ik vond de tijd nu klaar om het lied te coveren’, vertelt Rik. De tekst van het door Waylon v/d Heijden en Ferry Goorden geschreven nummer is hetzelfde gebleven, alleen de titel is veranderd in 100.000 woorden

'Bloedmooie vrouw'.....nieuwe single van Edwin Bos
11-04-2016 10:42:00

Met “Bloedmooie Vrouw” presenteert de uit Schoonebeek (Drenthe) afkomstige zanger Edwin Bos zijn nieuwste single.In het dagelijkse leven werkt Edwin als lasser, met name in het noorden van het land. Via karaokeshows kreeg hij de smaak van het zingen te pakken, en inmiddels heeft Edwin diverse singles op zijn naam staan. “Bloedmooie Vrouw” is de opvolger van “Jij Bent Meer Dan Alles” en bevat wederom country achtige elementen, waar Edwin patent op lijkt te hebben. De tekst werd geschreven door Edwin’s vrouw Jannie.

Wordt 'Voor de storm komt' de doorbraak van Mark Bouwers
11-04-2016 09:46:00

Mark Bouwers heeft een aantal jaren in een band gezongen en besloot om solo te gaan, nadat hij kennis heeft gemaakt met Willem de Bie van All 4You Events, kwamen beiden al vrij snel op het idee om een CD op te nemen in de studio van All 4You Records in Coevorden. Dit prachtige nummer , 'Voor de storm komt' ,wat oorspronkelijk uit Zuid Afrika komt, was daar een grote hit, en natuurlijk hopen wij dat dit de grote doorbraak zal worden van de 25 jarige Mark Bouwers. Mark wil niets liever dan heel Nederland dit mooie lied laten horen.

Jan Rot wint Annie M.G. Schmidtprijs 2015
11-04-2016 09:32:00

De Annie M.G. Schmidtprijs, een initiatief van het Amsterdams Kleinkunst Festival en Buma Cultuur, is toegekend aan het lied 'Stel dat het zou kunnen...', geschreven, gecomponeerd en uitgevoerd door Jan Rot. De Annie M.G. Schmidtprijs bekroont het beste Nederlandstalige oorspronkelijke theaterlied uit het voorgaande seizoen. Tijdens de vierentwintigste editie hanteerde de organisatie een vernieuwde opzet.

Twee keer uitverkocht huis voor Gerrit Uittenberg
10-04-2016 22:45:00

Dit weekend was het Henricusgebouw in Raamsdonksveer wederom omgetoverd tot het Gerrit Uittenberg Gebouw waar de inmiddels 77 jarige zanger, schrijver, tonprater en cabaretier Gerrit Koopmans twee keer een uitverkocht huis had met zijn 'Gerrit Uittenberg One Man show 2016'. Zichtbaar genietend boeide de topfitte Gerrit zijn publiek met ruim 2 uur zelf geschreven en bedachte liedjes en sketches waarbij hij naast zijn oude vertrouwde nummers als 'Accordeon' en 'Stamcafé' ook de hele tent weer op zijn kop kreeg met een nieuw liedje 'Gooi maar in de kliko'.

Noord Nederlands Artiesten Platform ontvangt leuke artiesten op 4 juni in Groningen
10-04-2016 11:17:00

Het Noord Nederlands Artiesten Platform ontvangt op 4 juni 2016 in de Borgmanhal van het Groningse MartiniPlaza een aantal leuke artiesten. Tijdens het Noord Nederlands Artiesten Platform zijn Burdy, Jordi Weijer, Fokko Kramer, Bert Zwier, Mathijs Groen, Elz Bakker, Wally McKey, Melissa Smilda, Magrietha Gosink, Dirk Meeldijk, en het duo Gerrie & Ron aanwezig. 

Gerry Holland deelt rozen uit tijdens singlepresentatie in het centrum van Hoofddorp
10-04-2016 11:03:00

Op zaterdag 16 april 2016 gaat een grote wens van Gerry Holland in vervulling. Midden in het winkelcentrum van Hoofddorp zal de zingende Schiphol taxichauffeur rond de klok van 15.00 uur zijn nieuwe single ‘Zeg het met rozen’ op het Polderplein, voor de Hema, presenteren. Gerry laat weten dat hij tijdens het zingen van dit lied rode rozen gaat uitdelen aan het winkelend publiek. Het is een mooi gebaar voor de mensen, maar ook voor mij. Ik zie het als een ode aan m’n grote kameraad Wilfred van Heusen die helaas 2 jaar geleden is overleden. 

Laura van den Elzen op legendarische wijze door naar LIVESHOWS in Duitsland
09-04-2016 23:23:00

Na een legendarisch optreden weet Laura van den Elzen de TOP 10 te bereiken in de grote talentenjacht show van Deutschland Sucht Den Superstar NO LIMITS. Op fabuleuze wijze wist Laura de finale te bereiken een plek in de Live Shows, eerst zong Laura samen met Lindsay het nummer Give me a Reason van Pink. Laura krijgt geweldig commentaar maar moet eerst een battle zingen tegen Ramona om de TOP 10 te bereiken. Beiden zangeressen mogen een nummer uit kiezen die ze in deze finale battle gaan zingen.

Zondag 10 april special over Henk Dissel op TV Oranje
09-04-2016 17:12:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 10 april zie je een special over Henk Dissel, die TV Oranje ontvangt in zijn ouderlijk huis in Zeist. Daar vertelt hij hoe hij al als kind voortdurend bezig was met zingen, waarbij nogal eens een cassetterecorder sneuvelde.

René Karst gaat in de weekenden meer tijd besteden aan z'n gezin.....dus minder vlogs
09-04-2016 16:48:00

'Waar ben ik aan begonnen'.....dat vertelde René Karst op 13 maart jl. aan de shownieuwsredactie van TV Oranje.  Hij kondigde destijds aan dat hij elke dag een vlog online zou zetten.  Dat heeft ‘De Vloggende Hollander’ inmiddels 34 afleveringen volgehouden. Vandaag laat René weten dat er toch iets gaat veranderen. Hij heeft besloten om in de weekenden meer tijd vrij te maken voor z’n gezin, familie en vrienden. Vanaf 11 april gaat hij van maandag t/m vrijdag een vlog online zetten. René is er zich van bewust dat de volgers veel plezier beleven aan het volgen van zijn volgs. Hij vindt het ook zelf ontzettend leuk en veel te zonde om ermee te stoppen.

Laura van den Elzen vecht zaterdag 9 april voor een plek in de Mega Live Shows van Duitsland
08-04-2016 22:27:00

Laura van den Elzen staat zaterdagavond in een duet met Lindsay en daarna in een battle met Ramona voor een plaats bij de laatste 10 van 'Deutschland Sucht Den Superstar'. Er zullen zaterdagavond 8 kandidaten afvallen zodat er uiteindelijk 10 overblijven.Deze uitzending is de laatste van een lange reeks in Jamaica. Na zaterdag zijn het de Mega Live Shows in Duitsland die het verdere vervolg van 'Deutschland Sucht Den Superstar' zullen zijn. De DSDS bus zal door heel Duitsland reizen met uiteindelijk de finale op 7 mei in Dusseldorf.

Eersterangs vrijkaarten beschikbaar voor '50 Jaar BZN Herinneringen'
08-04-2016 16:11:00

Op maandag 16 mei, tweede pinksterdag, zal een groots en gedenkwaardig concert plaatsvinden in het AFAS Circustheater Scheveningen: ‘50 Jaar BZN Herinneringen’, gezongen door het aloude BZN-duo Jan Keizer en Anny Schilder! Na 42 jaar eindigde in 2007 het verhaal van BZN met een afscheidsconcert in Ahoy Rotterdam. Bijna negen jaar later wordt nog eenmaal groots en feestelijk teruggeblikt, waarbij Jan & Anny echt alle grote hits ten gehore zullen brengen! Kaarten zijn te verkrijgen bij de Nationale Theaterkassa via 0900-9203 (0,45 € pm.) of op musicoflife.ntk.nl

Wolter Kroes heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
08-04-2016 14:03:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 11 april is dat ‘Wij gaan nergens meer heen', de nieuwe single van Wolter Kroes. DE zanger uit de Zaanstreek komt met een autobiografisch liedje, met een positieve instelling. “Al jaren vaar ik mijn eigen koers, omdat het mij een goed gevoel geeft en je het uiteindelijk op eigen kracht moet doen”, aldus Wolter. “De boodschap die ik wil overbrengen is; blijf trouw aan jezelf, durf te dwalen en neem eens een risico in het leven. Wees trots op wat je doet en hebt bereikt!” 

Duo Alpengold presenteert single in aanloop naar album
08-04-2016 13:52:00

Het moest er van komen. Op weg naar 10000 views op You Tube en nog geen single. Dat kon niet langer en daarom is met ingang van vandaag Alpengold Boarische op single verschenen. Het is vrolijke voorloper op het album wat naar verwachting nog dit jaar zal gaan verschijnen. Het worden liedjes uit vroegere jaren door de fans en het publiek gekozen. Liedjes die nog maar zelden te horen zijn maar door iedereen als herkenbaar wordt gezien.  Een geweldige muzikale uitdaging die het duo Alpengold bestaande uit Ruud en Celina Sligchers. 

Nieuwe single van Jelle B. kan rekenen op veel airplay
08-04-2016 13:27:00

Jelle B. kan met z'n nieuwe single 'Alles dat ben jij' rekenen op veel airplay bij de Nederlandstalige radiostations. Daarnaast zal de clip waarschijnlijk ook in een hoge rotatie te zien zijn bij TV Oranje. Het spiksplinternieuwe nummer is geschreven door Jeff Zwart (werkte o.a. met Dilana Smith en Nick en Simon), Nico Outhuijse (van de Kast) en Jelle B. Nico Outhuijse tekende wederom voor de opname en de productie die werd gedaan in studio The Grien Room in Leeuwarden. De sfeervolle clip is geschoten door Jelmer van Delft.

Rene Schuurmans schenkt muzikaal kado aan zijn vrouw ter gelegenheid van 25-jarig huwelijk
08-04-2016 10:58:00

Zanger Rene Schuurmans viert dit jaar het 25-jarig huwelijk met zijn vrouw Monic. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid heeft hij haar verrast met het lied 'Tot het einde'. 'Een nummer speciaal door mij geschreven voor mijn vrouw. Tieners waren we toen we elkaar ontmoetten, nu volwassen met prachtige kinderen. Samen gebikkeld en bergen beklommen. Dit jaar 25 jaar getrouwd, zou het zo weer doen ’Tot het Einde'.’, aldus de sympathieke Brabander. De prachtige videoclip is opgenomen in Theater Markant in Uden en is aangevuld met foto's uit het privé album.

Kenny Rogers doet de Heineken Music Hall aan voor zijn afscheidstoernee
08-04-2016 10:44:00

Op 3 november komt Kenny Rogers voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de afscheidstoernee die hij vorig jaar aankondigde: Kenny Rogers’ Final World Tour: The Gambler’s Last Deal waar hij Linda Davis als special guest meeneemt. De voorverkoop start donderdag 14 april om 10:00 uur Grammy Award winnaar, en country icoon Kenny Rogers kent grote successen gedurende zijn muzikale carrière van bijna zes decennia. 

Album 'Intens' van Jeffrey Heesen vanaf heden verkrijgbaar in de TV Oranje Shop
08-04-2016 10:00:00

De 25-jarige Jeffrey Heesen krijgt begin 2015 landelijke bekendheid door zijn deelname aan het populaire Tv-programma Bloed, Zweet en Tranen. Tijdens de spetterende finale raakt hij de harten van vele Nederlanders. De carrière van Jeffrey raakt in  een stroomversnelling, met zijn gastoptreden bij De Toppers als hoogtepunt van de zomer. Zijn door hemzelf geschreven zomersingle 'Mag ik de zon laten schijnen' laat al duidelijk zien welke kant Jeffrey uit wil met zijn muziek. Ook de opvolger 'De wereld is van ons'  wordt net zo enthousiast ontvangen. 

'BRAXI doet echt 'Niet Normaal'
07-04-2016 20:49:00

BRAXI, bestaande uit Max & Brandi Himmelreich, doet echt 'niet normaal'. Door de samensmelting van klassieke-, pop- en rock-zangtechniek, het samenbrengen van sprekende Glamrock met hedendaagse couture en het lyrisch aspect van 's werelds mooiste talen wordt het muziekgenre 'Popera' door BRAXI nu ook in Nederland gelanceerd. Hun eerste originele single IL NOSTRO AMORE (onze liefde) is door Max & Brandi geschreven in het Engels en Italiaans en gecomponeerd in samenwerking met de Zweedse top-producent Peter Hageras. 

Notaris Mulder kan op werkdagen niet meer uitslapen
07-04-2016 20:40:00

De vaste luisteraars van RADIONL zullen al wel gemerkt hebben dat Notaris Mulder sinds woensdag 6 april jl. niet meer aanschuift bij Marcel de Vries, maar bij Kevin Smit in het ochtendprogramma ‘Morgenstond’. Tussen 8.00 uur en 9.00 uur maakt Notaris Mulder de cijfers bekend van de SMS Bingo en fungeert  als sidekick. Kevin Smit laat in een reactie weten dat het een vernieuwing van de programmering betreft. Kevin Smit nam in december 2015 het stokje over van Alfred Voogd.  

Elf vrouwenkoren presenteren zich tijdens het Korenfestival in Nieuwkoop
07-04-2016 12:51:00

RTV Hollands Midden meldt op haar website dat op zaterdag 23 april en zondag 24 april as. voor de eerste keer het Korenfestival Nieuwkoop plaatsvindt. Elf vrouwenkoren presenteren zich dit weekend met veel plezier in het gezellige dorp. Er zijn drie concerten in Kaleidoskoop en de koren zingen in een carrousel enkele liedjes in de muziektent op het Reghthuisplein, in de Remonstrantse kerk in de Dorpsstraat en op het Kennedyplein.

Rik Hoogland lanceert gezellige meezinger
07-04-2016 03:56:00

“Voor een avondje geweldig vermaak en variatie boek je Rikkie Hoogland”, al meer dan 30 jaar staat deze geboren, getogen en nog altijd in Utrecht woonachtige zanger, hierom bekend. Feest, de smartlap, soul, jazz, house, disco, Rik Hoogland draait er zijn hand niet voor om. Naast zijn rijke repertoire heeft deze Utrechtse zanger ook eigen liedjes op zijn naam staan zoals; ‘Al moet ik kruipen’, ‘Zo is het goed’ (tekst: Marianne en Jeffrey Weber), ‘Een doodgewone Utregter’ en het duet ‘Utereg me Kluppie’, uitgebracht met Danny Temming.

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties heeft een neus voor nieuw talent
06-04-2016 19:36:00

Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw Produkties heeft een neus voor nieuw talent. In het verleden starten Artiesten zoals John de Bever, Willem Barth, Henk Bernard, William Burg, John West, e.v.a. hun  carrière bij dit Nederlandstalige label. Opnieuw heeft  Ronald weer een pareltje ontdekt, namelijk Kay van Raamsdonk uit Amsterdam. 'Ik ben al langere tijd bezig met muziek, onlangs trok ik op een feest de stoute schoenen aan en coverde een lied van Gerard Joling….een succes!! en dus was ik verkocht….Dit is wat ik wil… mooie Nederlandstalige liedjes uitbrengen en over brengen op het publiek', vertelt Kay.

Erik van Klinken is trots op Nederland
06-04-2016 14:05:00

Een serieus gesprek tussen Erik van Klinken en tekstschrijver Bram Koning was de aanleiding voor het onderwerp van z’n nieuwe single ‘Dit is het land’. Erik is van mening dat als je om je heen kijkt, het leven in Nederland nog wel meevalt. ‘We zeuren vaak over de belasting, de politiek en Zwarte Piet. Als je ziet wat er in omringende landen tegenwoordig allemaal plaatsvindt, mogen wij nog van geluk spreken. In Nederland kun je in ieder geval nog vrij over straat lopen. Bram heeft er vervolgens een pakkende tekst op geschreven’.

Debuutsingle van Maikel Boxem is voor een groot deel autobiografisch
06-04-2016 11:58:00

De debuutsingle ‘Je speelde een spel met mij’ is een nummer dat Maikel Boxem met gevoel kan zingen. “De helft van dit nummer is waar uit mijn leven”, vertelt Maikel en daarom kan hij de tekst goed overbrengen. Tijdens het brainstormen over zijn eerste eigen single heeft Maikel Boxem een aantal dingen uit zijn leven verteld. Zo zijn Frank van Etten en Maikel uiteindelijk op het nummer ‘Je speelde een spel met mij’ gekomen. Volgens de Enschedeër is de helft van het nummer gebaseerd op zijn leven.  

Kevin Madero slaat nieuwe muzikale weg in
06-04-2016 09:21:00

Elke artiest krijgt er vroeg of laat mee te maken: De carrière gaat goed, en het is tijd voor een volgende stap.Dat was ook bij Kevin Madero het geval. U kent Kevin Madero al van zijn voorgaande singles: "Dat komt allemaal door jou", "Mijn eerste woord", “Zomerparadijs” en “Zo zonder jou”. Omdat Kevin constant bezig is met vernieuwing van zijn sound, werd voor zijn nieuwe single "Miljoenen nachten" gekozen om het over een andere boeg te gooien. Samen met zijn producer Peter van Nierop is hij de studio ingegaan.

Ronnie van Bemmel steekt 'Die Laaielichter' van Gerard Cox in nieuw jasje
06-04-2016 08:42:00

Hij droomde er als jochie al van om zanger te worden en dat lukte: “Dat is iets om heel erg trots op te zijn, dat is iets heel erg waardevols en iets waar ik iedere dag van geniet. Gewoon het leukste wat er is”, aldus Ronnie van Bemmel. Vorig jaar mei lanceerde de sympathieke in in Jutphaas geboren zanger zijn album ‘Iemand Anders’. Het bevat 15 liedjes waaronder ‘Laat me’, ‘Hier in mijn café’, ‘Blijf vannacht bij mij’, ‘Voor niets’ en het door Ronnie zelf geschreven, ‘Als ik nog een keer zou trouwen’.  

Ronald van der Woude & Aïsha lanceren 'Veel te kort, veel te jong'
05-04-2016 20:23:00

Aïsha kwam vorige maand met de single 'Geluk zit in de sterren' in duet met Terry West. Inmiddels heeft ze al weer een nieuwe eigen geschreven single uitgebracht samen met Ronald van der Woude. De titel van de gevoelige countryplaat is  'Veel te kort, veel te jong'. Het nummer is opgenomen in de studio van Terry West. Het duo Ronald & Aïsha timmert al 1,5 jaar goed aan de weg in het noorden van het land. Vorig jaar kwamen ze met de door Roy Otters geproduceerde single '7 lange maanden'. 

Alberto Nicolay brengt videoclip van nieuwe single als 1e in 3-D versie uit
05-04-2016 19:21:00

Met zijn prachtige single ‘Vader en Zoon’ dat vorig jaar uitkwam, bewees Alberto Nicolay dat hij ook héél goed in staat is dergelijke emotioneel geladen songs neer te zetten. Het leverde de zanger heel veel bijval op terwijl het lied ook nu nog door velen wordt omarmd. De muzikale carrière van deze in Purmerend woonachtige Amsterdammer, die in het dagelijks leven ondernemer is in o.a. vloeren, gaat terug naar de negentiger jaren. Destijds nam hij een Engelstalig album op met Tjeerd Oosterhuis dat bij onze oosterburen op de markt kwam. 

Nieuwe single van Grad Damen weer echt volks
05-04-2016 18:52:00

Met z’n nieuwe single ‘Dat zal ik jou echt beloven’ keert Grad Damen weer terug naar z’n roots. Van het uitstapje dat in 2015 gemaakt werd naar het vlotte Latino-achtige nummer ‘Van de avond maken wij een Fiësta’, heeft hij nog geen moment spijt. ‘Het was temperamentvol, had passie,  veel energie en bovendien een commerciële melodie. Samen met Emile Hartkamp & Norus Padidar is nu weer een echt volks nummer ontworpen’, vertelt Grad. ‘Het is een hele leuke plaat geworden. In eerste instantie was het de bedoeling om een paar vlotte singles achter elkaar te brengen.

Sjoerd Mertens neemt debuutsingle op in de studio van Frank van Etten
04-04-2016 16:45:00

Sjoerd Mertens is met Frank van Etten de studio ingedoken om zijn eerste eigen single te maken. ‘Maar dan kom ik terug’ is ontstaan uit deze samenwerking. Het nummer past bij Sjoerd en daarom wilde hij het graag uitbrengen. “Het is rustig, dansbaar en er zijn toch mensen die dit meemaken”, vertelt Sjoerd trots over zijn debuutsingle ‘Maar dan kom ik terug’. In eerste instantie was het een ballad, maar dit is toch aangepast naar een gemoedelijk tempo. Sjoerd wilde geen hoempapa, maar een dansbaar nummer en dat is gelukt.

Demy de Groot krijgt op bijzondere manier z'n nieuwe uitgereikt door Kim Holland
04-04-2016 16:35:00

Demy was gisteren het vrolijke middelpunt op zijn cd-presentatie die in het café van zijn opa Café Schieweg te Rotterdam werd gehouden. Klokslag 21.00 uur kreeg Demy op bijzondere wijze van Kim Holland het 'eerste exemplaar' van z'n nieuwe single 'Mijn hart' uitgereikt. Kim had de single tussen haar borsten verstopt en Demy moest deze er tussenuit vissen. Dat deed hij, zonder schroom haalde hij met zijn tanden het zilveren schijfje uit haar borsten...Het publiek vond het hilarisch.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool