RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Gerard Ardesch en Jur Bron vertellen in special over 10 jaar TV Oranje
30-12-2015 21:24:00

TV Oranje vierde in 2015 haar tienjarig bestaan. In een speciale uitzending wordt rond de jaarwisseling teruggeblikt op tien jaar muziek van eigen bodem op de Nederlandse televisie. Directeuren Gerard Ardesch en Jur Bron vertellen over het ontstaan en de verdere ontwikkeling van TV Oranje en werpen een blik in de toekomst. Frans Bauer, het IJssel Duo en RADIONL-directeur Nico Silvius leggen uit wat voor de artiesten en hun fans het belang is van een zender met uitsluitend Nederlandse muziek. 

Jamie heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
30-12-2015 21:09:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 januari is dat ‘Levenslang Vertrouwen’, de debuutsingle van Jamie. Deze jonge zangeres uit het Brabantse Schijndel krijgt steeds meer voet aan wal in de Nederlandse muziekindustrie. Het opkomende talent heeft afgelopen jaar een contract bij NRGY Music in de wacht weten te slepen, wat nu resulteert in een vrolijk nummer met een poppy productie, overgoten met een volkse sound. De bijbehorende videoclip werd opgenomen tegen de achtergrond van de skyline van Rotterdam.

Oud & Nieuw bij TV Oranje
30-12-2015 20:56:00

Directie en medewerkers van TV Oranje wensen iedereen een fijne en veilige jaarwisseling. Rond Oud & Nieuw is TV Oranje natuurlijk dé zender voor alle liefhebbers van Nederlandse muziek die een feestje willen bouwen! Na afloop van de TV Oranje Top 1000 van 2015 en de special ’10 Jaar TV Oranje’ kun je op Oudejaarsavond vanaf plusminus 19.30 uur kijken naar een muzikale terugblik op 2015. Vanaf 23.00 uur tellen we af naar het nieuwe jaar en na twaalven begint traditioneel een spetterend nieuwjaarsfeest vol feestclips van Nederlandse artiesten. 

Early bird-actie van Mega Piraten Festijn
30-12-2015 16:01:00

Het Mega Piraten Festijn krijgt een nieuwe site en dit mag niet onopgemerkt voorbij gaan, zo heeft de MPF-organisatie besloten. Op 1 januari, de dag dat de site online gaat, begint bovendien de voorverkoop voor het nieuwe seizoen. Ter ere van de nieuwe site geldt er een speciale actie voor de wakkere vroege vogels. Als je tussen 1 en 14 januari via de site een kaartje koopt voor één van de komende feesten in het voorjaarsseizoen, geldt er een speciaal early bird-tarief. Een staanplaats in de tent kost dan € 17,50 in plaats van € 22,50.

Björn Litjes presenteert nieuwe single op 2 januari in ’s-Heerenberg
30-12-2015 15:51:00

Op zaterdag 2 januari 2016 presenteert Björn Litjes z’n nieuwe single ‘Bij elkaar’ bij Café́ ’t Olde Veld in ’s-Heerenberg. Hij heeft het lied samen geschreven met producer Kees Tel. Het resultaat is een uptempo nummer met een hoog feestgehalte.   Als tweede track is gekozen voor een Jacques Heb medley bestaande uit  ‘Ik heb de zomer meegebracht’ , ‘Manuela’ en ‘Een man mag niet huilen’. Hiermee hoopt Björn te kunnen laten zien dat hij meer in zijn mars heeft dan alleen feestnummers.

Dinnershow Django Wagner uitverkocht
30-12-2015 11:11:00

Begin dit jaar gaf Django Wagner voor het eerst een feestelijke dinnershow in een tent op het Kerkplein in Son en Breugel. Het succes daarvan smaakte naar meer en daarom besloot hij op dezelfde locatie opnieuw een dinnershow op poten te zetten. Deze show, die op zondag 17 januari zal plaatsvinden, is inmiddels volledig uitverkocht. Uiteraard is Django zeer verheugd dat er zoveel belangstelling is voor dit evenement. Django: “We hadden natuurlijk alleen maar positieve reacties gekregen, nadat we dit voor de eerste keer hadden gedaan, maar dat het zo snel zou gaan, had ik alleen maar durven dromen. We gaan ons uiterste best doen om er, samen met de vakmensen van restaurant De Zwaan weer iets heel moois van maken.”

Irene Moors, Michiel van Erp, Joris van Bennekom en Marlies van Leeuwen in nieuwe vakjury Musical Awards
29-12-2015 16:11:00

De Stichting Musical Awards krijgt vanaf volgend jaar een nieuwe vakjury. Onder leiding van voorzitter Cornald Maas gaan presentatrice Irene Moors, documentairemaker Michiel van Erp, theaterfotograaf Joris van Bennekom en AD-journaliste Marlies van Leeuwen het volgend seizoen bepalen wie er genomineerd wordt voor de Musical Awards 2017. Actrice Henriette Tol en Peter Noten zullen hen daarin vergezellen. ‘We zijn heel erg blij met Irene Moors, Michiel van Erp, Joris van Bennekom en Marlies van Leeuwen,’ laat Hans van Veggel van de Stichting Musical Award weten. ‘We vinden dat de vakjury eens in de zoveel tijd nieuw bloed nodig heeft. 

Lucky Joe organiseert i.s.m. RTV Stadskanaal nieuwjaars party
29-12-2015 14:53:00

De stichting Lucky Joe organiseert i.s.m. RTV Stadskanaal op 2 januari 2016 een nieuwjaars party bij uitgaansgelegenheid Gossen, Hoofdstraat 118 in Stadskanaal. Meewerkende artiesten zijn Marco de Hollander, Wim & Miranda, Dubbel-Fris, Burdy, Jessy Jay, Arjan Plat, Michelle Okken, Jan en Marga en Harmke. De aanvang is vanaf 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.00 uur en de entree bedraagt € 5.00. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de stichting Lucky Joe, Rozenlaan 56 in Nw. Buinen. Meer info: www.luckyjoe.nl / Tel: 0599 - 616701.

Grease de Musical van 27 januari tot en met 31 januari 2016 te bewonderen in Almelo
29-12-2015 12:04:00

Grease de Musical reist langs theaters door het hele land. Van woensdag 27 januari t/m zondag 31 januari 2016 te bewonderen in het Theaterhotel Almelo. Het klassieke verhaal over liefde en rivaliteit wordt een swingende, sexy avond vol spektakel - uiteraard met alle grote Grease-hits. En dit alles in een gloednieuw jasje en met een cast van jong supertalent. Bestel nu je kaarten, dan ben je zeker van de beste plaatsen. Naast Theaterhotel Almelo staat Grease in 30 andere theaters in heel Nederland. Klik hier voor de hele speellijst. 

Rogier & Co lanceren 'Slaoi'
28-12-2015 17:45:00

Rogier van Oosterhout en Coen Broers alias DJ Coenio zijn  al jarenlang het carnavalsduo Rogier & Co. Met hits als “Schatje mag ik je Foto” “Bier met een Rietje” “Houdoe en Bedankt” “Waar is de Wc “zijn ze al jaren een graag gezien duo op elk carnavalsfeest of het nu een zaal, bar, of feesttent betreft. Tijdens een feestje vroeg de een de ander: “Zullen we onder het genot van een hapje en drankje eens goed brainstormen over het thema van het carnavalsliedje van 2016?” “Goed idee”, zei de ander. 

The Christmas Show ook in 2016 naar de Ziggo Dome
27-12-2015 15:43:00

De vijf uitverkochte Christmas Shows in de Ziggo Dome Amsterdam zijn zo succesvol geweest dat een vervolg niet uit kan blijven. Producenten RTL Live Entertainment en Stage Entertainment zijn verheugd dat The Christmas Show ook in 2016 in de Ziggo Dome te zien zal zijn! Afgelopen twee dagen waren bijna zestigduizend bezoekers getuige van een winters kerstsprookje.

Ga met Toppers van Oranje mee naar de sneeuw in het Oostenrijkse Brixental
27-12-2015 12:35:00

Toppers van Oranje en Weekblad PRIVE zijn Media Partners van de Feestweek Brixental die plaatsvindt van 12 t/m 19 maart 2016. Voor het 12e jaar reist Feestartiesten.nl af naar het Oostenrijkse Brixental met o.a: Peter Beense, Henk Bernard, Django Wagner, Sidney Bischoff, Koos Alberts, The Festyboys, Stefan Storm ( Guus Meeuwis act ), Dries Roelvink, Lesley Williams ( Andre Hazes act ),Cees Geluk ( Joe Cocker act ), Toon Wouters, Demy de Groot e.v.a.De presentatie is in handen van Stefan Storm. 

Nick & Simon sluiten zich 4 uur op in jukebox
27-12-2015 10:39:00

Nick & Simon hebben zich onlangs 4 uur lang opgesloten in een Jukebox die speciaal ontwikkeld is voor De Vrienden van Amstel LIVE!. Terwijl bezoekers van een Amstel café niets vermoedend muziek aanvroegen namen de Volendammers vanuit de Jukebox de regie van de avond steeds steviger in handen. Namens de automaat reageerden zij op de aanvragen van de gasten en startten de muziek in, of niet. Het experiment werd met 10 verborgen camera’s geregistreerd en is HIER te bekijken.

Groot aantal artiesten geven acte de présence tijdens de nieuwjaarsparty van John de Bever
26-12-2015 13:58:00

John de Bever presenteert op vrijdag 1 januari 2016 zijn traditionele NieuwJaarsParty in het Gala-paviljoen van de Collse Hoeve te Nuenen (Eindhoven). In een sfeervolle locatie geven vanaf 15.00 uur o.a. Stef Ekkel, Henk Bernard, Jaman, Ferry de Lits, Marco de Hollander, Johan Heuser, Johan Linssen, Klazina, Patrick Gerets, Ron Besselink, Angesz, Joop Lens, Yoerie, Plaizier, Johnny Sleegers en vele anderen acte de presence. John de Bever die mede door zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ het jaar feestelijk afsluit, heet zijn publiek feestelijk welkom met een glas Champagne en een fantastisch showprogramma. John de Bever werkt achter de schermen al maanden aan een vervolg op zijn single ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ en ook is de promotie voor zijn duet ‘Dat Is de Liefde’ met Marianne Weber in volle gang. 

Maak op 11 januari 2016 een Showflitsopname bij TV Oranje
25-12-2015 17:28:00

Heb jij als artiest iets mee te delen aan de kijkers van TV Oranje? Kom dan naar onze studio in Steenwijk en spreek een Showflits in! In het nieuwe jaar is er weer een opnamedag op maandag 11 januari van 17.00 tot 20.00 uur. Alle artiesten zijn dan van harte welkom om een (gratis!) Showflits op te nemen. Daarbij kan gedacht worden aan nieuws over een single, album of DVD, een bijzonder concert of een leuke actie. De Showflitsen zijn elke avond om 19.00 uur te zien bij TV Oranje en worden tevens op de website geplaatst. 

Ex-kankerpatiënt Lisanne Spaander op nummer 1 in de TV Oranje Top 1000
24-12-2015 16:55:00

Muziekzender TV Oranje heeft aan de vooravond van Kerstmis op de website tvoranje.nl de definitieve lijst bekendgemaakt van de TV Oranje Top 1000 van 2015. De eerste plaats in de traditionele eindejaarshitlijst is deze keer voor de Harderwijkse zangeres Lisanne Spaander met het liedje ‘Vechtersbaas’. Zij bracht het nummer zelf uit nadat ze eind 2014 de diagnose botkanker had gekregen. ‘Vechtersbaas’ werd in de eerste maanden van 2015 een hit op social media maar ook in de TV Oranje Verzoekparade.

Begin januari komt de nieuwe carnavalshit van Paul de Laat uit
24-12-2015 11:13:00

Vorig jaar scoorde hij een knaller met de carnavalsperiode met zijn single “Siliconen Bumpers”! De plaat werd massaal opgepikt door feestminnend Nederland en stond zelfs op de populaire verzamelaar Polonaise 2015. Dit jaar is Paul de Laat natuurlijk weer van de partij met een nieuwe carnavalskraker. Dit keer een compleet andere plaat met de titel; “Hé waar gaat dat biertje heen?”. De single is wederom geschreven en geproduceerd door André Kooiman.

Dinsdag 29 december om 21.10 uur herhaling over Heintje ‘Andere tijden’ op NPO 2
23-12-2015 21:15:00

Eind jaren '60, midden in het geweld van de Beatles en de Stones, vertedert een 11-jarig jongetje de harten van miljoenen liefhebbers over de hele wereld met kleine liedjes over Mama en omaatje lief. Onder vaderlijke begeleiding van zijn manager wordt Heintje de eerste en grootste internationale kindster die ons land heeft voortgebracht. In een extra lange Andere Tijden vol anekdotes en unieke privéfilms, blikken Hein Simons, familie en vrienden terug op de gouden jaren. Dinsdag 29 december om 21.10 uur op NPO2.

PLUGplugging trakteert op gratis kerst jingle voor alle dj’s en radiozenders
23-12-2015 14:53:00

Het is weer bijna kerstmis en daarom trakteert PLUGplugging al zijn volgers op een gratis en gloednieuwe fun-kerst jingle getiteld; “Ik heb 2 versierde ballen en een piek in de boom”. Gewoon als mooi kerst cadeautje! Voor wie niet gelooft in gratis; het is echt waar! Het enige wat je hoeft te doen is te gaan naar de facebook pagina van PLUGplugging en like deze pagina en je kan zomaar een hele professionele en gratis kerst jingle downloaden gemaakt door AKMP.

Lucas en Gea doneren opbrengst van nieuwe single aan de Alzheimer stichting
22-12-2015 20:09:00

Een aantal weken geleden kregen Lucas & Gea van een goede kameraad te horen dat zijn vader de ziekte van Alzheimer had.  Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Het is geen ouderdomsziekte, maar een hersenziekte met psychiatrische symptomen doordat delen van de hersenen ophouden te functioneren en afsterven. Naarmate de ziekte vordert verliest iemand steeds meer vaardigheden en raakt uiteindelijk volledig afhankelijk van anderen. Er kunnen ook veranderingen in het karakter ontstaan, daarbij kan de stemming snel omslaan.

Tino Martin geeft concert in de Heineken Music Hall
22-12-2015 14:30:00

Op zaterdag 28 mei geeft Tino Martin een concert in de Heineken Music Hall. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de zanger. De kaartverkoop van het concert is direct gestart. ‘Ik vind het enorm spannend om in de Heineken Music Hall te gaan spelen. Dit wordt het concert van mijn dromen. We gaan er alles aan doen om er een geweldige avond van te maken met alle fans!’, aldus Tino Martin. De Nederlandstalige zanger Tino Martin heeft zich dit jaar ontwikkeld tot een buitengewoon fenomeen in het zalencircuit en hij mag zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen. Sinds zijn uitverkochte concerten in de Schouwburg van Amstelveen breidt zijn populariteit zich razendsnel uit. Zijn eerste album “Jij Liet Mij Vallen” staat al weken in de Album Top 100.

RADIONL verzoekservice van maandag 21 tot en met woensdag 23 december 2015
21-12-2015 16:34:00

Van maandag 21 t/m woensdag 23 december 2015 tussen 07.00 uur tot 18.00 uur staat RADIONL in het teken van de verzoekservice. In alle gepresenteerde programma's zullen Kevin Smit, Marcel de Vries, Hessel Wijkstra, Taeke Wouda en Alfred Voogd de luisteraars op de wenken bedienen. Verzoekjes kunnen aangevraagd worden via telefoon 0909 0400 600, sms NL spatie  bericht naar 3010, mail, studio@radionl.fm of Whatsapp 06 11 10 40 90

Wederom duet voor Frank Hoek en Laura Ross
21-12-2015 15:09:00

Frank Hoek lanceert samen met de uit Oss afkomstige zangeres Laura Ross een nieuwe single. De samenwerking met Laura bevalt Frank goed. Eerder brachten de twee al het nummer: ”Lied van mijn Hart” uit en nu komt het duo met een Nederlandse versie op het nummer: ”Marvin Gaye” van Charlie Puth en Meghan Trainor. De Engelse versie staat momenteel op plaats 13 in de Nederlandse Top 40. Frank Hoek timmerde jaren aan de weg als Duo Bad Brothers, samen met collega Nol Roos.

Emile Hartkamp en Norus Padidar vieren 10 jarig jubileum met Goldstar Music Productions
21-12-2015 11:04:00

10 jaar geleden richtten Emile Hartkamp en Norus Padidar samen Goldstar Music Productions op. Het team scoorde in de jaren die volgden vele hits waaronder ‘Daar sta je dan’ van René Froger, ‘Mijn naam is Jannes’ van Jannes, ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer, ‘De Italiaan’ van Marianne Weber en nog veel meer liedjes die in vele zalen, kroegen en op feesten zijn gehoord en nog steeds worden gehoord. Het jubileum wordt dit jaar o.a. gevierd met een samengesteld totaal pakket op maat voor alle artiesten. 

Artiesten proosten op 2016
21-12-2015 09:45:00

Een nieuw jaar, dus tijd voor een groots feest! 01 januari gaat Marco de Hollander proosten op 2016. Dit doet hij niet alleen, maar samen met de grootste feestartiesten van Nederland: De Wanniebiezz, De Dikdakkers, ZUS, de Prinses van het levenslied Susanne Veldmeijer en natuurlijk Marco de Hollander zelf zullen het jaar goed inluiden. Maar als surprise komen er nog een aantal top artiesten optreden. De zaal zal mooi worden aangekleed waardoor er een intieme en gezellige sfeer zal hangen. 

Herman van Veen: Kersvers in Carré is te zien op 24 december om 20:30 uur bij ONS
20-12-2015 19:49:00

Op kerstavond zendt omroep ONS de theaterregistratie uit van de jubileumshow van Herman van Veen: Kersvers in Carré. Dit is de eerste integrale live registratie van een voorstelling van Herman van Veen die volledig wordt uitgezonden op tv. Vóór het concert Kersvers in Carré zendt omroep ONS tevens een kort interview uit met Van Veen. Met dit concert wordt kerstavond een muzikale avond vol herkenning en verrassingen. Kersvers in Carré was het 500ste optreden van Van Veen in Carré en de eerste voorstelling in 52 jaar die hij speelde zonder Erik van der Wurf. 

De Teddyboys komen met carnavalskraker
20-12-2015 06:34:00

Terwijl iedereen uitkijkt naar de kerst, komen de Teddyboy's met een carnavalskraker getiteld "Apres ski met Heidi". Het is een bestaand liedje van Marc en Dave. De muzikale bewerking lag in handen van Math Dijckmans. Ze zijn al bij Toppers van Oranje geweest waar het publiek het nummer hartelijk heeft ontvangen. 

'Goud en Nieuw' op zondag 27 december in Zwolle
19-12-2015 19:38:00

Op zondag 27 december is zalencentrum De Nieuwe Bierton in Zwolle wederom het décor voor een Nederlandstalig feest. Deze keer met artiesten die in hun bestaan 'Goud' hebben behaald en zij, die hier nog steeds een poging toe doen. Naast Django Wagner, Frank van Etten, Lucas & Gea en Jacques Herb zullen ook Harm Wolters, Wimmie Bouma, Henri van Velzen, Patrick van Eijk, Het IJsselduo en Harten 10 acte de présence geven. De aanvang is vanaf 13.30 uur en de zaal gaat open om 13.00 uur. 

Carnavals hit-single Meezun2en heft als titel 'Mun Selfiestick'
19-12-2015 17:37:00

De 2 muziekvrienden Ronny en Quinten vormen samen het duo Meezun2en. Al jaren werken ze als geluidsmannen voor verschillende artiesten door heel Nederland. Langzaam begon het idee te kriebelen om zelf ook eens een feestsingle te maken en daarmee op de bühne te staan. Ze benaderden producer en tekstschrijver André Kooiman (bekend van o.a; Henk Bernard, Bobby Prins, e.a.) die ze kennen van de vele platen die hij maakte voor verschillende artiesten die het tweetal uitversterkt. Ze vroegen hem om een feestplaat te maken van een oud nummer.

Jolanda Clement gaat door met organiseren van artiestenreizen
18-12-2015 19:47:00

Jolanda Clement heeft ondertussen i.s.m. Hotel Der Brabander in Winterberg vier uitverkochte muziekreizen georganiseerd. De eerste drie muziekreizen vonden plaats in de maand maart van de afgelopen 3 jaar. Omdat ze steeds meer vragen kreeg over een kersteditie werd ook deze gepland. Binnen afzienbare tijd was ze geheel uitverkocht. Op 16 november jl. vertrok een touringcar vol artiesten, fans en muziekliefhebbers via Breda, Waspik, en Venlo de grens over. 

Martin Dams vertelt over zijn vertrek bij Ancora en over z’n toekomstplannen
18-12-2015 19:35:00

Het bericht dat Martin Dams terug zou treden als zanger van de populaire band Ancora kwam als storm in een glas water. Niemand had verwacht dat hij na 2.5 jaar zou stoppen met dit project. Vorige week werd bekend gemaakt dat Patrick van Bree hem per 1 januari 2016 zal opvolgen. Tijdens het Mega Piraten Festijn in het Gelredome overhandigde Martin zijn Ancora jas al aan Patrick. Martin:‘Ik weet zeker dat Patrick een uitstekende opvolger is en wens hem heel veel succes’. 

Vuurwerk en Django Wagner actie bij RADIONL
18-12-2015 19:11:00

Aankomende maakt je bij RADIONL kans op 1 minuut gratis vuurwerk graaien! Heb jij je vuurwerk nog niet in huis gehaald? Vul je gegevens in op de website, en wie weet win jij 1 minuut lang gratis vuurwerk graaien  amen met RADIONL! Op woensdagmiddag 30 december tussen 17:00 uur en 18:00 uur mag een van de luisteraars in 60 seconden zoveel mogelijk vuurwerk bij elkaar graaien bij Wagenvoort vuurwerk. De winnaar wordt op 28 december bekendgemaakt in Afslag 3-6. Daarnaast maak je ook kans op 2 kaarten voor de Django Wagner dinnershow.

TV Oranje brengt komende zondag ode aan Normaal
18-12-2015 17:45:00

Normaal stopt, het is over en uit! De befaamde boerenrockband uit de Achterhoek sluit komende zaterdag 19 december haar 40-jarig bestaan af met een spectaculair afscheidsconcert, getiteld ‘Ajuu, de mazzel!’ in het GelreDome in Arnhem. Met een spectaculaire show, waarin de band terugblikt op de afgelopen vier decennia, belooft het een grootse en memorabele avond te worden.

Django Wagner heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
18-12-2015 17:33:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 december is dat ‘Blijf jij na deze kerst voorgoed bij mij’ van Django Wagner. Vlak voor de feestdagen verrast de sympathieke zanger uit Nuenen ons met een lekker vrolijk liedje dat de sfeer van kerst perfect weergeeft. In het instrumentale gedeelte horen we zelfs een vette knipoog naar de kerstklassieker ‘Rudolph the rednosed reindeer’. Daarnaast had Django dit jaar een speciale actie, waarbij hij vijf mensen een fraai kerstpakket bezorgde. 

Clip 'Mijn kijkdoos' van Colinda & Daisy online
17-12-2015 21:44:00

Colinda en haar dochter Daisy lanceerden begin dit jaar met carnaval het vrolijke lied 'Mannen, mannen, mannen'. Destijds wist Daisy nog niet of er een vervolg kwam om een nummer samen met haar moeder op te nemen. Blijkbaar is het toch de moeite waard geweest en enkele weken geleden gingen ze wederom samen Colinda naar producer Harald Queens. Deze keer werd het nummer 'Mijn kijkdoos' waar Hanny in 1992 een landelijke hit mee scoorde. Harald heeft alles uit de kast gehaald om er een 2015 versie van te maken.

'Hèèl het café schiet uit zijn panty'...nieuwe single van CV De Jassen
17-12-2015 18:42:00

Na het succes van “wat is hij lang” en “mag ik vanavond op jouw WIFI” komen de Jaskes (CV de Jassen) nu met “Hèèl het café schiet uit zijn panty”. Een woordvoerder van CV de jassen vertelt: “In ons eigen gezellige Kruikenstad hebben wij samen met DJ Coenio onze carnavalskraker 2016 opgenomen. Tijdens dit carnaval schieten we met zijn allen uit onze panty.” Schiet jij ook volledig uit je panty? Tweet je foto met #heelhetcafeschietuitzijnpanty aan @cvdejassen, of post hem via Facebook op https://www.facebook.com/cvdejassen

Concerten ‘Christmas With… Nick & Simon’ in Ahoy uitverkocht
17-12-2015 18:25:00

Vandaag zijn de laatste kaarten voor ‘Christmas With… Nick & Simon’ op zaterdag 19 december 2015 in Ahoy verkocht. Hiermee zijn alle drie de kerstconcerten van het duo dit jaar uitverkocht. Teleurgestelde fans kunnen zich echter ook verheugen: komend jaar staat er op  17 december een speciaal jubileumconcert in Ahoy op de planning. Tickets voor ’10 jaar…Nick & Simon’, zoals het 2016 Ahoy concert heet gaan vanaf vandaag in de voorverkoop. Het zesde studioalbum ‘Open’ van Nick & Simon kwam eind september op # 1 binnen in de GFK Album Top 100 en behaalde in november de Gouden Status. De release van ‘Open’ ging gepaard met de opening van de kunstexpositie ‘Open’ in museum De Fundatie in Zwolle. Deze expositie is nog tot 3 januari 2016 te bezoeken. 

Django Wagner voltooit kerstactie op bijzondere wijze
17-12-2015 17:57:00

Nadat Django Wagner eerder deze week al kerstpakketten bezorgde in Hengelo en Sneek, voltooide hij zijn ronde vandaag door de heer Van den Bor in Harderwijk en de heer Boshoven in Arnhem te verrassen met een rijk gevuld pakket. Tegen het einde van de dag had hij een verrassing in petto voor de cliënten van zorgcentrum Alphonsus in Helmond. Tot hun grote vreugde verzorgde de zanger daar een optreden voor de bewoners. Django: “We kregen een heel bijzondere mail van mevrouw Wilma Sevenich, die hier werkzaam is. 

DJ Bompa & de Mens komen wederom met carnavalshit
16-12-2015 23:02:00

Ook in 2016 komen DJ Bompa & de Mens weer met een kneiter van een Carnavalshit! "Broek (uit) Op Je Hoofd" is de titel van deze knal plaat. DJ Bompa is al jaren actief als DJ op feesten en partijen. De Mens staat zowel achter de bar als op het podium. In 2010 bundelden beiden hun krachten en gingen in de studio aan de slag met als resultaat hun eerste single “Daar gaan we met z’n allen. In 2011 werd de hun single “Als Brabander ben ik geboren” uitgeroepen door het destijds in Brabant populaire radiostation Radio Hollandio tot Carnavalskraker. In 2013 scoorden ze wederom een hit van jewelste met “Feestje hier, Feestje daar. 

Jeffrey Lake lanceert 'With Christmas'
16-12-2015 18:19:00

Jeffrey Lake is geboren op 21 november 1985 te Delft, verhuist naar Den Haag en woont ondertussen alweer 18 jaar in Rijswijk. Jeffrey komt uit een muzikaal gezin en het zingen wordt Jeffrey dan ook met de paplepel door zijn vader (René  van der Meer) ingegoten. Zijn vader is dan ook zijn grote voorbeeld. Als kind is Jeffrey al een echte sfeermaker, hij is erg eigenwijs en heeft een sterke eigen wil.Op 16-jarige leeftijd begint hij met modellenwerk, werkt voor vele reclamebureaus en is zelfs het gezicht van een Italiaanse kledinglijn. 

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

              

 

De Oranje Top 30 bij jouw lokale omroep? Lees meer...

 

 

Oranje Kroon

Van maandag 13 augustus t/m zondag 19 augustus

 Alex - Ik schreeuw 't van de daken

 

 

 

RADIONL Zomertoer data en locaties

 

Vrijdagavond 17 aug. - Zwolle
Vrijdagmiddag 24 aug. - Bakkeveen
Zondagmiddag 26 aug. - Apeldoorn
Zaterdagavond 15 sept. - Ridderkerk

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop

 

 

 

Tips voor de redactie: shownieuws@tvoranje.nl