RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Raymon Hermans scoort met zijn laatst verschenen single 'M'n favoriet
25-03-2016 12:25:00

Evenals de single "Hypnose" wordt 'M'n Favoriet' volop gedraaid door de DJ’s en meegezongen in de discotheken, feestcafés en de bekende wintersportplaatsen in Oostenrijk en Frankrijk. Beide videoclips zijn op Youtube al meer dan 200.000 bekeken en ook zijn deze al meer dan 150.000 keer gestreamed via Spotify. Het is een feit dat Raymon Hermans met zijn singles aanstekelijke up-tempo tracks een steeds breder publiek bereikt en zijn populariteit met de dag groeit.

K3 shows in Groningen allerlaatsten in Nederland voor Karen, Kristel & Josje
25-03-2016 10:59:00

Op zaterdag 9 en zondag 10 april komen K3 en Karen, Kristel & Josje naar Groningen met spetterende K3 shows! De shows in MartiniPlaza zijn voor het publiek de allerlaatste kans om Karen, Kristel & Josje live op het podium in Nederland te bewonderen. Tijdens de K3 tournee nemen zij afscheid van het publiek en stellen zij Hanne, Marthe & Klaasje persoonlijk aan hun fans voor. Hanne, Marthe & Klaasje zijn hun eerste maanden als K3 maar wat goed begonnen: platina voor hun allereerste album ‘10.000 luchtballonnen’, drie nieuwe tv-programma’s, een animatieserie op komst én een legendarische K3 show.

Nieuwe single van Frank Verkooyen in aantocht
24-03-2016 21:31:00

Zijn thuisbasis, het podium en zijn studio, het zijn de plekken waar Frank Verkooyen zich als een vis in het water voelt. Zeg je ‘Frank Verkooyen’ dan zeg je.. Feest & Gezelligheid en die ingrediënten zie en hoor je steevast terug op zijn liedjes en bij z’n optredens. In februari 2014 startte de zanger met het evenement Frank & Friends en onlangs vond in zijn woonplaats Breda alweer de vierde editie plaats van dit spektakel. 

Platenmaatschappij NRGY biedt Frank van Etten nieuw contact aan
24-03-2016 21:27:00

Platenmaatschappij NRGY heeft Frank van Etten vastgelegd voor een nieuwe muzikale samenwerking in 2016. 'Frank van Etten is de volkszanger die zijn eigen leven bezingt in prachtige volkse levensliedjes. Die heb ik graag in mijn stal.', aldus directeur Tom Peters. De samenwerking was ook in 2015 succesvol met een Gouden Plaat voor 'Jij bent niet meer die man van toen', die Frank nog aan zijn vader kon uitreiken. Kort daarna overleed Frank's vader Ton van Etten. 

Fokko Kramer maakt gasten bekend voor z'n talkshow ‘Aanschoevm bie Fokko'
24-03-2016 20:59:00

Vorige week maakte Fokko Kramer bekend dat hij op verzoek van BSV ‘De Hoogte’ weer een aantal talkshows doen. De eerste talkshow vindt plaats bij Buurt- en Speeltuinvereniging De Hoogte, Borgwal 88 in Groningen op zondag 3 april 2016. Tussen 11.00 uur en 13.00 uur zullen Patrick Dijkstra, Janneke Wiersema, Katja Zwezerijnen, The Barning Brothers, Tineke Rouw- Oosterhuis en Nienke de Ruiter ‘Aanschoevm bie Fokko'. Op zondag 1 mei komt de koningin van Pieterburen Gre Parelmoer aanzitten.

Line-up TV opnamen Toppers van Oranje vanuit Theater Markant in Uden bekend
24-03-2016 20:44:00

Op zondag 24 april 2016 komen de Nederlandstalige Sterren naar Theater Markant in Uden (Nbr) voor de tv opnamen van Toppers van Oranje. Optredende artiesten zijn  o.a. : René Schuurmans, Tino Martin, Jeffrey Heesen, Peter Beense, Samantha Steenwijk, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Ronnie Tober, Henny Thijssen, Joey Hartkamp Grad Damen, Lytse Hille Sieneke, Kees Haak en vele vele anderen. De aanvang is vanaf 14.00 uur,  de zaal gaat open om 13.00 uur en de entree bedraagt € 10.00 p.p .De presentatie is in handen van Ivo Franklin. Bestel HIER jouw ticket(s) online en ontvang een gratis Sunblade t.w.v. € 36,50 en maak je kans op een gratis Europarcs Bungalow Vakantie! 

Itamar Van ’t Ent lanceert 'Voorgoed voorbij'
24-03-2016 18:19:00

Itamar Van't Ent is voor velen inmiddels geen onbekende meer. De 29 jarige, in Rotterdam geboren zanger, is pas 3 jaar geleden aan zijn zangcarrière begonnen. Al snel werd hij ontdekt in het bekende cafe Bolle Jan in Amsterdam, waarna zijn carriere pas echt goed op stoom kwam. Itamar is vooral bekend van de cover “Jij bent niet meer de man van toen” van Frank van Etten. Met een Amsterdamse vader en een Rotterdamse moeder zit het volkslied in zijn bloed. Met de nieuwe single “Voorgoed Voorbij” kiest hij een nieuwe richting in zijn carrière. 

Mieke ontvangt de Golden Lifetime Award
23-03-2016 20:50:00

Na artiesten als onder andere Will Tura, Willeke Alberti, Rob De Nijs en Liliane St. Pierre ontvangt nu ook Mieke een Golden Lifetime Award. Deze Award omvat een bijzondere waardering voor prestaties op muzikaal vlak maar ook op menselijk vlak. Het is een erkenning voor het gehele oeuvre en de kracht die van Mieke uitgaat, vertaalt in haar muziek. Tot op de dag van vandaag is Mieke niet meer weg te denken uit de Vlaamse en Nederlandse hitparades!

Toch geen Oranje Festival in Etten-Leur
23-03-2016 20:44:00

Ondanks dat de voorbereidingen in volle gang waren heeft de organisatie van het Etten- Leurse Oranje Festival besloten dit jaar toch het feest niet te laten plaatsvinden. Meerdere factoren hebben tot deze beslissing geleid, waaronder de sterke programmering op van Radio538 tijdens Koningsdag in Breda. Het was de bedoeling om na een jaartje afwezigheid op Koningsnacht en Koningsdag het Oderkerkpark weer oranje te laten kleuren met optredens van lokale artiesten en een aantal nationaal bekende zangers en zangeressen. 

Glenn de Koning laat als huwelijkscadeau speciaal lied schrijven voor zijn echtgenoot
23-03-2016 20:27:00

Op 15 maart 2016 is Glenn de Koning getrouwd met zijn Kevin. Als huwelijkscadeau heeft Glenn speciaal voor zijn echtgenoot een nummer laten schrijven. ‘Samen met jou’ is gecomponeerd en geproduceerd door Bram Koning. De officiële single werd tijdens het huwelijksfeest uitgereikt door niemand minder dat Ruth Jacott. 15 maart jl. was een spannende dag voor Glenn de Koning. Het is de dag waarop hij in het huwelijksbootje stapte met Kevin. Als cadeau heeft de Zaanse zanger een lied voor hun samen gemaakt en deze tijdens het feest ten gehore gebracht. 

Henk Dissel en Nielson signeren hun nieuwe albums bij de MediaMarkt in Apeldoorn
23-03-2016 16:11:00

Op zaterdag 26 maart, vanaf 14.00 uur vindt er weer een gezellige instore plaats bij de MediaMarkt, De Voorwaarts 13 in Apeldoorn. Deze keer hebben ze Henk Dissel en Nielson uitgenodigd. Henk Dissel zal om 14.00 uur zijn nieuwe album ‘Stap voor Stap’ komen signeren nadat hij enkele van zijn nieuwe hits ten gehore heeft gebracht. Alle fans krijgen na zijn optreden tevens de kans om met Henk op de foto te gaan. Na het optreden en signeersessie van Henk, is er vanaf 15.30 uur de mogelijkheid om het nieuwe album van Nielson ‘Weet Je Wat Het Is’ aan te schaffen, te laten signeren en met Nielson op de foto te gaan. 2016 staat in het teken van Henk zijn eerste album. De afgelopen jaren heeft Henk met succesvolle singles bewezen dat hij niet meer weg te denken is uit het Nederlandse muzieklandschap.

Frisse lentehit voor Konfetti
23-03-2016 13:59:00

Op het label van Rood-Hit-Blauw verschijnt de nieuwe single van Konfetti ’Ik Blaas Een Kusje’ uit. Het resultaat is een vrolijke lenteplaat. Konfetti bestaat uit het tweetal Aaron Dijsselbloem en Leonie Wintjes. Leonie is werkzaam als zelfstandig zangdocente, runt haar eigen musicalschool in Boxmeer en mag regelmatig bij veel kids een lach op het gezicht toveren bij De Efteling. Aaron is tevens actief onder de naam Aaron D en in 2005 en 2007 scoorde hij hitnoteringen met de singles ‘Do you really want to hurt me’ en ‘Nowhere to hide’.  

Nieuwe single van Menzina bezit een verwarmend zwoele zomerse sound
23-03-2016 13:44:00

Ze wist de liveshows van Bloed Zweet en Tranen net niet te halen maar zangeres Menzina (Kaffa) heeft bij de audities weldegelijk grote indruk gemaakt. Deze 24-jarige zangeres uit ’s-Gravenhage waar trouwens ook haar wieg stond, staat te boek als aanstormend talent. De vrolijke, vlotte en spontane Haagse kreeg de handelsgeest én de muziek thuis met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Hoewel ze nog niet zo heel lang als zangeres aan de weg timmert, heeft ze al op velen indruk weten te maken. 

Opvallende autobiografische single van Henny Thijssen slaat aan
23-03-2016 11:54:00

Het duet 'Ich wollte nie erwachsen sein' van Peter Maffay & Helene Fischer is door Studio One producer Justin Pieplenbosch compleet op de kop gegooid voor de nieuwe single 'Kind gebleven' van Henny Thijssen. 'In iedereen schuilt een kind. Bij mij is dat naast geestelijk ook de lengte', grapt Henny. Hij liep allang met het idee rond om dit lied op zijn manier te vertolken. De videoclip opgenomen door Frank Swenne van  Apex Audio-Visuals spreekt boekdelen. Meer info:www.hennythijssen.nl

TV opnamen van Unity NL Café op zondag 10 april in Zoeterwoude
23-03-2016 11:38:00

Op zondag 10 april  2016 vindt de vierde editie plaats van het Unity NL Café. De radiozender uit Leiden heeft als vaste locatie gekozen voor Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude. Elke laatste zondag van de maand wordt het ethablisement omgedoopt tot een gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 12 artiesten worden uitgenodigd.

Concertregistratie 'Ladies of Soul live at the Ziggo Dome 2016' verschijnt op cd en dvd
23-03-2016 11:26:00

Na de succesvolle edities van 2014 en 2015, was de Ziggo Dome op 12, 13 en 14 februari 2016 drie avonden tot de nok toe gevuld voor de Ladies of Soul: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en saxofoniste Candy Dulfer. Vrijdag 15 april verschijnt de registratie van de show op dubbel-cd en dvd. Het grootste soulevenement van de Benelux zat ook dit jaar boordevol muzikale, vocale en visuele hoogstandjes. Met fantastische bijdragen van living legend Billy Ocean en sterzangeres Shirma Rouse als ‘special guests’. De spectaculaire show met bekende songs en medleys uit de wereld van R&B, Soul, Funk, Disco en Latin oogstte op 19 februari ook in het Sportpaleis in Antwerpen succes. Volgend jaar zal de vierde editie plaatsvinden. 

Nieuwe single van Joeri Plaizier is getiteld 'Hartslag'
23-03-2016 11:14:00

'Hartslag' is de titel van de nieuwe single van Joeri Plaizier. Het grote publiek zal dit nummer nog kennen van Ruth Jacott. “Samen met mijn producer Sjors van den Eerenbeemt zaten we in de studio gezellig te kletsen over het vak, zo kwam ook het 30 jarig jubileum van Ruth Jacott ter sprake. Mijn favoriete Nederlandse zangeres allertijden. Het leek mij geweldig om een keer een nummer van haar op te nemen met live band, zie het als een soort ode”. “Na een aantal studio sessies was mijn versie van Hartslag geboren. 

Diane Theunissen schrijft pakkende tekst voor nieuwe single van Ronnie Tober
23-03-2016 11:10:00

Ronnie Tober brengt op 23 maart zijn eerste single van 2016 uit en deze is gelijk weer een binnenkomer! Dit keer gaat het over dat je niet alleen op de wereld kan zijn. Dat je altijd mensen om je heen hebt die je willen helpen in goede en slechte tijden, je steunen bij verdriet en lachen als het een feest is. “Wat zou het leven zonder vrienden zijn” is weer zo’n échte Ronnie Tober plaat. Geschreven door Diane Theunissen, die ook de top 10 hit “Er is niemand zoals jij” heeft geschreven  uit het TV programma Ali-B Op Volle Toeren.

Nieuwe single van Frank ten Doornkaat
23-03-2016 01:26:00

De uit Groningen afkomstige zanger Frank ten Doornkaat brengt weer een nieuwe singel uit met de titel “Morgenvroeg dan kus ik jou”. Frank is al jarenlang trouwe fan van Henk Damen en wilde graag een nummer van Henk coveren, om deze vervolgens op te dragen aan zijn vriendin Tineke die hij op handen draagt. Het nummer en de bijbehorende clip is deels in het gezellige Groningen opgenomen en deels in het dorp Volendam waar de muziek op 1 staat en geven weer dat Frank ten Doornkaat met veel liefde en inzet zijn bijdrage heeft geleverd aan de lente van 2016.

Helemaal Hollands bezingt de vriendschap
22-03-2016 17:55:00

“Wat is het leven zonder vrienden” is de titel van de nieuwe single van Helemaal Hollands en tevens een vraag die Carlo & Leo stellen. Een antwoord kan iedereen naar eigen ervaring invullen. Helemaal Hollands, Carlo & Leo, hebben met deze single wederom bewezen de juiste snaar te raken met een vrolijk uptempo nummer vol met live muzikanten en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak. Het nummer werd geschreven door Carlo, Leo en de gebroeders van Hoevelaak en is een voorloper op het album dat op 3 april wordt gepresenteerd.

'Hou me vast'...nieuwe single van Tino Martin
22-03-2016 15:48:00

Na ballads met teksten die uit het leven gegrepen zijn, waarvoor hij gisteravond in de The Harbour Club te Amsterdam een Edison mocht ontvangen, komt Tino Martin nu met het uptempo nummer 'Hou me vast'. Het liedje is geschreven door John van Katwijk, Justin Pieplenbosch en Johnny Sap.Het is geproduceerd door zijn vaste producer Justin Pieplenbosch. Tino Martin:“Ik ben supertrots op mijn nieuwe single. Het is een opzwepend en uptempo nummer een echte meezinger die iedereen hopelijk ook mee zingt tijdens mijn concert op 28 mei in de Heineken Music Hall.”

Venemann & Burdy nu al legendarisch duo
22-03-2016 14:38:00

Deze week verschijnt een single van het nu al veel besproken duo Arjan Venemann en Burdy. Na een aantal gezamenlijke optredens besloten de twee rasentertainers samen een nummer te schrijven. Het moest een feestplaat worden met een hoog meezing gehalte die menig kroeg en feesttent op zijn grondvesten zal doen laten schudden.  Het werd “ Kroegentocht” en de vuurdoop hebben ze gehad. Feest was het resultaat en ook tijdens de clipopname liep het volledig uit de hand. 

Ook 2016 kent vliegende start voor O'G3NE
22-03-2016 12:24:00

2015 was voor O’G3NE een aaneenschakeling van highlights. Met ruim 200 optredens hebben de drie zussen in 1 jaar vrijwel alle podia betreden, met ongekend succes en met grote sympathie van publiek en pers. 

Edison voor Tino Martin
22-03-2016 11:08:00

Tino Martin heeft de befaamde Edison pop prijs in de categorie Volksmuziek in de wacht weten te slepen met zijn album ‘Jij liet me vallen’. De  uitreiking vond plaats in The Harbour Club te Amsterdam.  Het is de tweede grote prijs die Tino dit jaar mocht ontvangen. In januari kreeg hij de Koos Alberts Award uitgereikt in de categorie ‘Populairste single’.

Albumpresentatie ‘30 jaar Colinda’ op 6 mei in Tilburg
21-03-2016 21:49:00

Op vrijdag 6 mei 2016 presenteert Colinda haar nieuwe album ’30 jaar Colinda’. De Brabantse zangeres kreeg landelijke bekendheid met de grote hit ‘Kom dans met mij Colinda. Na haar succesvolle solocarrière was ze in 1993 de vervangster van Marianne Weber in "Het Holland Duo". Na enkele succesvolle jaren waarin diverse singles en albums zijn uitgebracht werd het stokje overgedragen aan een andere zangeres om tijd te maken voor haar gezin. Sinds 2010 is Colinda weer volop met haar solocarrière bezig. Tal van singles passeerden ondertussen de revue. Op 10 oktober 2014 lanceerde ze het album "Dat komt allemaal door jou". Begin 2015 dook ze samen met haar dochter Daisy de studio van Harald Queens in om de feestknaller ‘Mannen mannen, mannen" op te nemen’. 

Video 'Met Mij' van Gers Pardoel nu te bekijken
21-03-2016 14:48:00

De clip van 'Met mij', hoe kort eigenlijk ook, vertelt een heel verhaal vertelt Gers trots. Het idee komt namelijk uit zijn koker. ,,Ik vind dat een clip iets extra’s mag bieden, een tweede verhaallijn naast het nummer zelf. Dit idee kwam vlak voordat we gingen draaien pas bij me op." Hij legt uit: ,,Het leek mij tof om wat eerst nog verkeerde bedoelingen lijken tóch goed te laten zijn. Word ik eerst nog bedwelmd, blijkt het later voor een surpriseparty te zijn. We hebben er drie dagen over gedaan uiteindelijk en ik ben ontzettend blij met het resultaat. 

John de Bever bezorgt twee miljoen fans een lachstuip
21-03-2016 10:26:00

Het lijkt uit te monden in een regelrechte nationale epidemie: twee miljoen landgenoten zijn inmiddels compleet bevangen door een bijzonder lachvirus, veroorzaakt door een opzienbarende videoclip van zanger John de Bever. En muzikaal Nederland is gewaarschuwd: het ‘besmettingsgevaar’ is nog lang niet geweken. Het meest hilarische is dat de áánstichter van alle vrolijkheid, volkszanger John de Bever, zelf nog het allerhardst lacht. Zijn hit ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ scoorde binnen precies één jaar namelijk meer dan 2.000.000 YouTube views. Ook de vervolgsingle ‘Oh Was Ik Maar Rijk En Niet Zo Knap’ lijkt feestminnend Nederland compleet te veroveren.

Jubileum jaar ‘20 jaar Jan Smit’ begint vandaag met een nummer 1-Hit
21-03-2016 10:19:00

Vandaag is de gloednieuwe single van Jan Smit getiteld ‘De hoeken van de kamer’ verschenen. Deze kersverse single-release luidt het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar in. ‘20 Jaar Jan Smit’ staat in het teken van bijzondere releases, acties en een uitgebreide ‘Elfstedentour’ waar de aankomende week meer nieuws over naar buiten zal komen.  ‘20 jaar Jan Smit’ gaan we vieren! ‘De hoeken van de kamer’ heeft reeds de nummer 1 positie in de Itunes charts weten te veroveren.

RADIONL geeft i.s.m. Invicta Watch een groot aantal horloges t.w.v. € 450.00 weg
20-03-2016 23:21:00

De Zomertijd gaat weer in tijdens de nacht van 26 op 27 maart 2016. Dat betekent dat de klok weer moet worden verzet. RADIONL heeft daarom i.s.m. Invicta Watch een leuke actie bedacht. Hoor jij deze week tijdens de live programma's op RADIONL een lied met het woord TIJD in de titel voorbij komen? Sms dan NL spatie TIJD + Je naam en woonplaats naar 3010. Je maakt dan in ieder programma kans op een prachtig horloge t.w.v. € 450.00. Deze actie loopt van maandag 21 maart 2016 t/m vrijdag 25 maart 2016.

3JS samen met Terre des Hommes en Radmilo Soda in actie tegen kinderuitbuiting
20-03-2016 22:57:00

Op zondag 3 april 2016 geeft Radmilo (personal trainer van het programma Obese en ex-professioneel bokser) in sportcenter Time Out in Capelle aan den IJssel een boksclinic en een lifestyle-lezing. De opbrengst van dit evenement gaat naar de strijd tegen kinderuitbuiting. Schrijf je in voor dit exclusieve event want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je krijgt dan niet alleen een boksclinic van de voormalig bokser, in een lezing deelt hij ook zijn visie op voeding en lifestyle. Deelname kost €45 per persoon. De 3 JS en o.a. Dolores Leeuwin doen mee! 

Wim Liebers (Sunstreams en Summersound) overleden
20-03-2016 16:30:00

Dhr. Gerrie Diaz maakt via het contactformulier op www.tvoranje.nl bekend dat de familie van Wim Liebers op zaterdag 19 maart jl bekend heeft gemaakt dat Wim is overleden. Wim Liebers stond in Groesbeek beter bekend als Wim dn Bul. Liebers was een van de grootste artiesten uit Groesbeek en bekend als de leadzanger van The Sunstreams (tot 1995) en daarna Summersound. Al vanaf jongs af aan, Wim was 9, was hij gek op met name Oostenrijkse muziek. Na een accordeoncursus gevolgd te hebben kreeg Wim niet veel later zijn eerste eigen accordeon.

Laura van den Elzen wederom door naar volgende ronde in Jamaica
20-03-2016 16:18:00

Laura van den Elzen is heel gelukkig met het bereiken van de volgende ronde van 'Deutschland sucht den Superstar' in Jamaica. Het zat Laura niet mee in deze ronde. Ze moest in Jamaica naar het ziekenhuis met als diagnose longontsteking. Laura was toch heel gelukkig met het commentaar van de jury: "Vanwege haar krachtige stem en performance in de laatste shows is Laura een ronde verder".  Het jonge talent laat weten er alles aan te doen om weer terug te komen en haar droom waar te maken om in de live show terecht te komen. Haar eerste doel is nu om weer gezond te worden en om wederom een ronde verder te komen op 2 april.

Zondag 20 maart special over De Zware Jongens op TV Oranje
20-03-2016 06:26:00

TV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 20 maart zie je een TV Oranje Special over De Zware Jongens. TV Oranje zoekt het duo op in het Friese Witmarsum, waar hun boekingskantoor BME Bookings is gevestigd.

Nieuwe single van Roy Geerts herbergt een heerlijk tempo met een eigentijdse sound
19-03-2016 13:47:00

Ondanks dat Roy Geerts pas in maart 2016 zijn eerste jaar als artiest viert, is het al de 4e single van de Brabantse zanger die inmiddels al aardig bekend aan het worden is door zijn vlotte meezingers. Zijn nieuwe single heet “Wat ben jij voor een vrouw” en is een lekkere vlotte single met een heerlijk tempo en een eigentijdse sound. Samen met producer en tekstschrijver André Kooiman die tot nu toe al zijn singles produceerde maakte hij wederom een commerciële single die een heel goede opvolger is van de feestmedley.

Party Dj Ramon lanceert 'Sunrise'
19-03-2016 13:19:00

Sunrise......met deze titel en het voorjaar in het vooruitzicht, is dit een potentiële zomerknaller voor Party DJ Ramon. Na diverse uitstapjes op de Hollandse tour is hij toch weer terug bij zijn muziek waar zijn hart ligt. Nadat hij een echte hit scoorde met 'Goal Pra Holanda bracht hij de opvolger 'The BBQ Song' samen uit met Soundstudio Deyoso. Hij kreeg de smaak daar echt te pakken en volgt nu zijn eigen weg in de muziekstijl die goed bij hem past. 'Sunrise' is een onvervalste danceplaat waar Party Dj Ramon helemaal in los gaat. 

Like TV Oranje en win het nieuwe album van Henk Dissel
18-03-2016 19:33:00

Op Facebook.com/TVOranje vind je altijd de laatste nieuwtjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Inmiddels hebben we al meer dan 13.100 likes ontvangen! Help jij mee om nog meer likers te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' voordat we de 13.200 likes bereiken, gaan we 'Stap voor Stap' verloten, het nieuwe dubbelalbum van Henk Dissel. De afgelopen jaren heeft Henk met succesvolle singles bewezen dat hij niet meer weg te denken is uit het Nederlandse muzieklandschap. 

Nieuwe single voor de zingende zussen Sarah & Julia
18-03-2016 17:12:00

De populaire zingende zussen Sarah & Julia hebben vandaag een nieuwe single uitgebracht, getiteld 'Dance Like Nobody’s Watching'. Bij de single hoort een videoclip en daarin zijn zij niet alleen zelf te zien; vorige maand deden ze een oproep op social media en dat leidde tot talloze ingestuurde filmpjes van fans die zelf ‘dansen alsof er niemand meekijkt’. In de single en de videoclip roepen Sarah & Julia iedereen op om lekker vrij te dansen. Dit illustreren ze door zelf op allerlei locaties in Rotterdam mensen te ‘bespieden’, en uiteindelijk met ze mee te dansen. 

Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL
18-03-2016 17:05:00

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 21 maart is dat ‘Allermooiste Glimlach', de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het nummer is afkomstig van zijn derde album ‘Op Weg’, dat onlangs verscheen. Het is een heerlijk uptempo liedje dat nu het voorjaar voor de deur staat een logische keuze is. Een geweldige plaat die in de kroegen en op de festivals voor heel veel feest en gezelligheid zal gaan zorgen. Kortom: een echte Bronkhorst-plaat. De clip van het nummer is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. 

Ron Besselink viert 10-jarig jubileum in ’s Hertogenbosch
18-03-2016 16:17:00

Op zondag 29 mei 2016 staat Café de Sjang aan de Graafseweg 141 in ’s Hertogenbosch in het teken van het 10 jarige jubileum van Ron Besselink. Meewerkende artiesten zijn: Leen Zijlmans, Jack van Raamsdonk, Karin Welsing, Mario Veltman, Guney, Peter van der Velden, Diana Dekkers, Wiellie Kraus, Dave van We;;, Robert den Brok, Patrick Gerets, Essie Gold, Britt Besselink, Jamie van Boxtel en Celine van Bussel. De aanvang is vanaf 16.00 uur, de zaal gaat open om 15.30 uur en de enrtee bedraagt inclusief z’n nieuwe single € 10.00. Vrienden hadden hem destijds ingeschreven voor de talentenjacht ‘Levenslied den Bosch’ die hij won. ‘Zo is het balletje gaan rollen, legt Ron uit. Ondertussen zijn er 7 singles van hem verschenen. 

Nieuwe single voor Hanny-D
18-03-2016 15:14:00

Hanny-D presenteert aan de vooravond van de zomer van 2016 de klassieker 'La Bamba', maar dan wel in een typisch en uitsluitend bij deze sympathieke Belgische passend muzikaal jasje. De Koningin van de covers, zoals ze genoemd wordt bracht de afgelopen jaren al diverse nummers waaronder 'Heb je even voor mij', 'You know I love you' en 'Non non rien a change' . Ook haar albums weten de weg naar de fans te vinden. Haar eind 2015 verschenen album 'Sleutel van de Liefde'kent nog steeds leuke verkoopcijfers.

Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250  Volgende
 
 
Zoek in nieuws

 

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 10 december - zondag 16 decemebr

Mick Harren - Het leven is een leerschool