RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Beleef het HuneFestival in Ruinerwold vanuit een jacuzzi
07-07-2013 19:43:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers van het komende HuneFestival, welke plaatsvindt op 11 en 12 oktober in Ruinerwold, maken kans op een uniek VIP-arrangement. Voor 10 personen is het namelijk mogelijk om de optredens van Di-Rect, Miss Montreal, Toontje Lager en Memphis Maniacs vanuit een verwarmde jacuzzi te beleven! Vlakbij het hoofdpodium zal de organisatie van het HuneFestival deze jacuzzi plaatsen, met direct zicht op de artiesten. De winnaars van het HuneFestival VIP-arrangement mogen hier de hele avond in plaatsnemen en worden tevens voorzien van drankjes en passende badkleding. “We willen tijdens de derde editie van dit festival meer bieden richting onze bezoekers.” aldus Henri Frijlink, mede-eigenaar van de Bikkel Groep en tevens mede-organisator van het HuneFestival. “De nieuwe opzet met meerdere tenten en area’s is daarbij één van de belangrijkste wijzigingen.” vult Frijlink aan. “Maar ook het unieke VIP-arrangement voor de bezoeker is een nieuw item met toegevoegde waarde.”

 

Nog tot en met zaterdag 13 juli aanstaande zijn de tickets voor vrijdag 11 oktober bij 13 supermarkten in de regio te koop tegen een speciaal tarief van EUR 25,00. In deze winkels staat tevens een live-size display van Miss Montreal (foto)  één van de headliners van het festival. Iedere bezoeker die hiermee op de foto gaat en deze op Facebook plaatst, maakt kans op het VIP-arrangement! “Met de voor de hand liggende herfstachtige temperaturen in oktober wil iedereen er toch warmpjes bijzitten?” merkt Frijlink op. “En je hoeft er dus niets voor te betalen, dus pak die kans!” De 10 gelukkige winnaars worden vlak voor het festival bekend gemaakt!

 

Ook voor het dance-programma op zaterdag 12 oktober zijn zogenaamde early-bird tickets verkrijgbaar voor EUR 25,00 per stuk. Niet bij de 13 supermarkten in de regio, maar online via hunefestival.nl/tickets. Mensen die willen profiteren van EUR 5,00 extra korting kunnen dat nog doen tot en met zaterdag 13 juli. Na deze datum kosten dagkaarten EUR 30,00 per stuk. Het programma voor zaterdag 12 oktober wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Inmiddels heeft de organisatie van het HuneFestival de band Gunz n’ Rozes toegevoegd aan de line-up in de rocktent op vrijdag 11 oktober waar ook de populaire Engelse jaren ’70 glamrock formatie The Sweet zal optreden. Met een energieke show zullen zij de hoogtijdagen van Guns n’ Roses doen herleven. De komende weken zullen er nog meer namen worden toegevoegd aan de line-up! Meer informatie over het HuneFestival is te vinden op www.hunefestival.nl

 
Zoek in nieuws

Nieuw op YouTube

 

 

 

 

 

 

 

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop