RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Berget Lewis & ZO! Gospel Choir in Concert
06-09-2017 12:31:00

 

"Lady of Soul" Berget Lewis & ZO! Gospel Choir geven op 15 september 2017 een fantastisch concert in de Grote Kerk Apeldoorn in het kader van het 125-jarige bestaan van de monumentale kerk. De entree bedraagt € 15.00 en de aanvang is om 20.30 uur. Op het menu staat een heerlijk meeslepende mix van Gospel, Soul en RnB en de crossovers die deze genres maken met populaire muziekstromingen als Pop, Rock en Blues. Berget Lewis is één van de beste en meest gevraagde zangeressen van ons land. Zij reist al over de hele wereld en niet met de minste artiesten. In Nederland maakt Berget Lewis, naast haar bloeiende solocarriere, deel uit van de superformatie "The Ladies of Soul" waarmee zij jaarlijks een uitverkochte concertserie verzorgt in de Ziggo Dome. 

 

Net als veel andere grote zangeressen vond ook Berget Lewis haar stem in de kerk, waar zij al op jeugdige leeftijd deel uitmaakte van het koor. Een mooie start, omdat ze al op vijftienjarige leeftijd met een gospelkoor door Amerika toerde. Berget is tevens één van de oprichters van het furore makende ZO! Gospel Choir. Het koor bestaat inmiddels alweer zeven jaar en is onder meer bekend van hun dynamische optredens in TV programma’s als "De Wereld Draait Door, "5 mei Bevrijdingsconcert op de Amstel", "RTL Late Night", "Uitmarkt Amsterdam Live" en "Pauw".

 

Het "Beste Koor van Nederland" deelde inmiddels het podium met nationale en internationale sterren als de Ladies of Soul (Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis, Candy Dulfer, Edsilia Rombley en Glennis Grace), Oleta Adams en de met dubbelplatina bekroonde Sam Smith. Met twee opeenvolgende, stijf uitverkochte, eigen concerten in de Amsterdamse poptempel Paradiso vestigden zij definitief hun naam en live reputatie. ZO! Gospel Choir & Berget Lewis in Concert is entertainment in zijn puurste vorm en absolute topkwaliteit van eigen bodem. Zorg dat u er bij bent. Een traktatie voor de ware muziekliefhebber en een concert dat u absoluut niet wil missen. Klik hier voor tickets. Fotocredits: Jim Hoogendorp / Nederlands Persfotobureau.

 
Zoek in nieuws

                                 

TV Oranje is supporter van:

                

Oranje Kroon

Van maandag 12 november - zondag 18 november

John West - Nee ik rij niet...want ik wil drinken

 

 

Aanbiedingen uit de TV Oranje Shop