RSS FEEDS TV ORANJE SHOWNIEUWS
Algemeen
Colinda heeft de smaak goed te pakken
14-07-2014 10:14:00

 

“Ik ben zo verliefd op je blauwe ogen” is de titel van haar nieuwe single en dat is al de derde dit jaar. “Vrijwel alle Nederlandstalige radiozenders zetten mijn liedjes in de playlist. Natuurlijk wordt de één meer gedraaid dan de ander, maar over het algemeen hoor je mij niet klagen. Dat heeft ook wel te maken met de ‘plugger’ die je erop zet. Sinds kort werk ik samen met Dennis v/d Kraan van Score Promotions en hij weet als geen ander hoe dat in z’n werk gaat”, aldus de blonde zangeres uit Tilburg.


“Ik ben zo verliefd op je blauwe ogen” is een vrolijk zomers uptempo lied dat lekker in het gehoor ligt en is opgenomen in de HQ Studio in Tilburg. Uiteraard zal dit nummer ook op het aanstaande album van Colinda komen te staan. In eerste instantie zou het album in september verschijnen, maar is verschoven naar oktober. De reden daarvan is de opname van een gezellige feestmedley samen met Rudy de Wit. Deze medley zal zowel op het album van Colinda als dat van Rudy komen te staan die in november gelanceerd gaat worden. Tot nu toe heeft Colinda hoofdzakelijk covers op de markt gebracht. Daar wil ze volgend jaar verandering in gaan brengen met eigen volkse liedjes. 


De clip van haar nieuwe single die op het Nextstars label verschijnt is opgenomen in de haven van Lith door Redgellmedia. Prachtige beelden in hoge resolutie met als decor een jacht, een limousine, de haven en een zeemanskroeg. Het nummer is HIER te downloaden. Meer info: www.zangerescolinda.nl https://nl-nl.facebook.com/zangeres.colinda

 
Zoek in nieuws

 

 

TV Oranje is supporter van: